Návrh mandátní smlouvy na poskytování služeb správy a údržby panelového domu Famfulíkova , Praha 8 - Kobylisy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Návrh mandátní smlouvy na poskytování služeb správy a údržby panelového domu Famfulíkova 1131 1139, Praha 8 - Kobylisy"

Transkript

1 Návrh mandátní smlouvy na poskytování služeb správy a údržby panelového domu Famfulíkova , Praha 8 - Kobylisy uzavřená podle 566 a násl. Obchodního zákoníku a 9 zákona č. 72/1994 Sb., o vlastnictví bytů, v platném znění mezi těmito účastníky: Zapsané: Společenství A 10 Famfulíkova v rejstříku společenství vlastníků jednotek, vedeném Městským soudem v Praze v oddílu S, vložka Se sídlem: Praha 8, Famfulíkova 1136, PSČ IČ: DIČ: CZ Bank. spojení: Komerční banka a.s., Václavské náměstí 24, Praha 1 Číslo účtu: /0100 Zastoupeno: předsedou výboru: Ing. Luďkem Novotným místopředsedou výboru: Mgr. Jiřím Markalousem a dále jen objednatel Stavební bytové družstvo Praha 8 Zapsané: v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu Dr XCVIII, vložka 254 Se sídlem: Praha 8, Horňátecká 1772/19, PSČ Zastoupeno: prokuristkou a ředitelkou družstva Mgr. Vlastou Kukrálovou IČ: DIČ: CZ Bank. spojení: ČSOB a.s., pob. Praha 3, Olšanská 1a Číslo účtu: /0300 dále jen správce Čl. 1 Předmět smlouvy 1.1. Předmětem smlouvy je poskytování služeb správy a údržby pro dům čp , katastrální území Kobylisy, ulice Famfulíkova v Praze 8 (dále jen správa ), stanovení podmínek obstarání správy a stanovení některých práv, povinností a výkonů činností vyplývajících ze vztahů ke společným částem domu a k jednotkám v domě, jejichž subjekty jsou spoluvlastníci společných částí domu a vlastníci nebo spoluvlastníci jednotek Pro vymezení předmětu smlouvy platí současně příslušná ustanovení stanov objednatele a prohlášení vlastníka domu, zapsaného vkladem do katastru nemovitostí, které se stávají závazná i pro správce Pro účely této smlouvy platí vymezení pojmů podle 2 zákona č. 72/1994 Sb., zákona o vlastnictví bytů, v platném znění.

2 Čl. 2 Činnosti správce primární služby 2.1. Správce je podle této smlouvy oprávněn obstarávat a zároveň se zavazuje zajišťovat následující služby: Vedení účetnictví: Kompletní vedení účetnictví včetně vypracovávání řádné roční závěrky (účetní výkazy), a to nejpozději do následujícího roku Typování plateb v bankovním styku (elektronické bankovnictví) Zúčtování účetních dokladů předaných objednatelem do účetnictví objednatele Ekonomika Vedení evidence měsíčních úhrad spojených s užíváním bytů dle předpisu stanoveného objednatelem s tím, že čtvrtletně bude vypracován přehled dlužníků. Přehled dlužníků a upomínek bude objednateli předáván do 15. dne druhého měsíce následujícího po konci čtvrtletí Vedení evidence úhrad spojených s užíváním nebytových jednotek dle předpisu stanoveného objednatelem a předávání přehledu dlužníků a upomínek do 15. dne druhého měsíce následujícího po konci čtvrtletí Upomínání dlužníků o zaplacení dle zpracovaného a objednatelem odsouhlaseného seznamu formou upomínek předaných objednateli, popř. na základě pokynu objednatele zasílaných doporučenou poštou Provádění měsíčních závěrek hospodaření objednatele s tím, že jejich výstupy budou objednateli předávány v dohodnutém rozsahu čtvrtletně, vždy do posledního dne měsíce následujícího po ukončení kalendářního čtvrtletí Provádění vyúčtování zálohových úhrad spojených s užíváním bytů, nebytových a společných prostorů za celý dům a za jednotlivé bytové a nebytové jednotky po skončení zúčtovacího období, a to do následujícího roku Provádění vypořádání přeplatků z vyúčtování roku uplynulého v termínech stanovených příslušnými právními předpisy (nejpozději do roku běžného) Zpracování mzdové agendy pracovníků objednatele na základě jeho zmocnění Daň z nemovitosti spoluvlastníků nebytových jednotek Technická správa Zajištění sjednání smluv na dodávky služeb spojených s užíváním jednotek a společných částí domu mezi objednatelem a poskytovateli těchto plnění, nejde-li o služby, jejichž dodávky si vlastníci jednotek zajišťují sami Zajišťování údržby, oprav, rekonstrukcí a modernizace společných částí domu, s tím spojených předepsaných kontrol, zkoušek a revizí technických zařízení Zajištění odstranění kontrolami, zkouškami a revizemi zjištěných závad na základě pokynů objednatele.

3 Zajištění úkonů ve stavebním, vodohospodářském a jiném řízení ve všech dalších případech, ke kterým není třeba zvláštní plné moci Zajišťování administrativní a operativně technické činnosti spojené se správou domu a vedení příslušné technické a provozní dokumentace k domu dle dohody s objednatelem Zajištění odpočtu hodnot na poměrových měřících zařízeních na spotřebu vody a tepla, zajišťování oprav a výměn vodoměrů a indikátorů tepla Právní služby Vypracovávání smluv podle pracovního, obchodního a občanského práva na základě požadavků objednatele Poskytování právních konzultací, evidenčních, administrativně právních a organizačních podkladů Zajištění právního zastoupení objednatele advokátem v soudním řízení na základě požadavku objednatele Dokončení rozpracovaných a započatých právních úkonů k vymáhání nedoplatků minulých období, resp. nedoplatků vzniklých před uzavřením této smlouvy Vedení agendy pronájmu nebytových jednotek a společných prostor včetně vypracování smluv o nájmu a jejich změn na základě pokynů objednatele Předávání podkladů pro podání žalob o zaplacení dlužných částek včetně příslušenství právnímu zástupci objednatele v případě, že povinný z dohody nezaplatil byť i jedinou splátku a v důsledku toho se stává splatným celý dluh. Informace o předání podkladů k žalobám a o podaných žalobách bude správce předávat objednateli prostřednictvím vnitřní pošty. Cena činností správce - primární služby (Čl. 2) celkem: ,38 Kč měsíčně (bez DPH). Čl. 3 Činnosti správce ostatní služby 3.1. Správce je podle této smlouvy oprávněn obstarávat a zároveň se zavazuje zajišťovat níže uvedené služby: Pojišťovací služby Pojištění domu (nemovitého, movitého majetku), pojištění odpovědnosti za škodu a připojištění odpovědnosti za škodu členů statutárního a výkonného orgánu objednatele na základě pokynů objednatele Správa pojistné smlouvy, součinnost při likvidacích pojistných událostí Úklidové služby Úklid společných částí domu dle uvedené dispozice objednatele Úklid pracovní náplň Zimní úklid komunikací.

4 Drobná údržba Drobné mechanické práce Elektrikářské práce, opravy a údržba osvětlení Údržba domovních zvonků a telefonů Údržba střechy Drobná údržba fasády v přízemí Technik domu ( Domovník ) Službu Technik domu ( Domovník ) poskytuje správce na základě objednatelem požadované náplně práce, která je určena v této smlouvě Oprávnění a povinnosti druhu práce Technik domu ( Domovník ): provádí pravidelné kontroly technického a stavebního stavu domu včetně kontroly funkčnosti technických zařízení domu, součinnost při odstraňování havárií a řešení nahodilých událostí týkajících se domu, zajišťuje provozuschopnost a opravy technických zařízení v domě, zabezpečuje opravy a bezprostřední zásah servisní firmy, zajišťuje komunikaci s bydlícími v domě (vlastníky bytů, nájemci) předávání informací, předmětů (např. výdej klíčů), pokynů, které souvisejí s provozem domu a bydlením, vede evidenci nutných drobných oprav, které byly zjištěny při kontrolních prohlídkách nebo na základě upozornění bydlících v domě, zabezpečuje a vykonává návštěvní ( úřední ) hodiny v prostorách domu k tomu určených k operativnímu vyřizování běžné agendy s bydlícími v domě, návštěvní hodiny vykonává minimálně jednou týdně po dobu dvou hodin, předává požadavky na opravy a na odstranění závad k jejich realizaci, vyhotovuje objednávky na drobné opravy a na odstranění závad a předkládá je ke schválení k tomu určené osobě, kontroluje provedení objednaných prací, vede a aktualizuje seznam smluvních partnerů, kteří provádějí opravy, servisní činnosti a dodávku služeb v domě, zajišťuje a umožňuje přístup pracovníkům firem dodávajících plnění spojená s užíváním domu k provedení oprav, odstranění různých závad a k provedení odečítání hodnot na měřících zařízeních v domě, obstarává běžnou komunikaci se smluvním správcem domu, předává správci podklady k zajištění činností, ke kterým se správce zavázal v mandátní smlouvě a donášku písemností a sdělení smluvního správce do domu, resp. předává je adresátům, zajišťuje běžnou spisovou agendu, provádí kontroly úklidu domu a před domem, zajišťuje administrativní činnosti související s jeho pracovní činností, podává informace a podněty zaměstnavateli, resp. smluvnímu správci na zlepšení stavu domu,

5 je dostupný 24 hodin na mobilním telefonu, popř. obstará tuto dostupnost jinou osobou, a to v nutných případech, o čemž předem informuje svého zaměstnavatele, resp. smluvního správce dle mandátní smlouvy, při výkonu svých pracovních povinností se řídí pokyny správce, realizuje jeho rozhodnutí, plní pracovní úkoly, kterými byl pověřen v rámci výkonu činností technika domu. Pokyny a úkoly ukládá správce nebo jím pověřená osoba písemně, prostřednictvím elektronické pošty i ústně. Kontrolu plnění pracovních povinností provádí správce nebo jím pověřená osoba Pohotovostní a havarijní služby Havárie vody, odpadů, střešních svodů, topení, elektroinstalace, zámečník zajišťuje správce službou Technik domu ( Domovník ) prostřednictvím dispečinků dodavatelů služeb, smluvních partnerů správce, popř. objednatele Vyprošťovací službu z výtahu zajišťuje správce na základě servisní smlouvy objednatele, popř. správce, spravované službou Technik domu ( Domovník ) Provozování Service Desku zajišťuje správce smluvním dodavatelem a službou Technik domu ( Domovník ) Servis výtahů Servis výtahů zajišťuje správce správou smlouvy uzavřené objednatelem a službou Technik domu ( Domovník ) Protipožární služby Služby v oblasti protipožární ochrany zajišťuje správce požárním preventistou. Cena činností správce ostatní služby (Čl. 3) celkem: ,43 Kč měsíčně (bez DPH). Čl. 4. Činnosti správce ostatní práce, které je nutné provádět ze zákona 4.1. Správce je podle této smlouvy oprávněn a povinen vést evidenci uskutečnění, výsledků, zpráv a a platnosti revizí, jejichž provedení ukládají objednateli příslušné právní předpisy a zároveň se zavazuje zajistit: Revize elektro rozvodů Revize hromosvodu Revize plynových rozvodů Revize plynových spotřebičů Správce zajistí, pokud jsou spotřebiče umístěny ve společných částech domu nebo v jednotkách ve spoluvlastnictví všech vlastníků jednotek (nebytové prostory), jinak na základě rozhodnutí objednatele (za stav a platnost revize odpovídají vlastníci, resp. nájemci bytových jednotek) Revize hasících přístrojů

6 Revize požárních hydrantů Revize požární bezpečnosti objektů Revize suchovodu Revize požárního odvětrání Revize čidel CO Revize nouzového osvětlení únikových cest Činností správce ostatní práce, které je nutné provádět ze zákona (Čl. 4): Cena za revize se stanovuje ad hoc po akceptaci objednatelem (cenu za měsíc nelze stanovit, orientační přehled cen je obsahem přílohy č.2, která tvoří nedílnou součást této smlouvy). Čl. 5 Ceny za uvedené činnosti za měsíc, rok 5.1. Činnosti správce cena v Kč/měsíc bez DPH cena v Kč/měsíc s DPH Čl. 2 Primární služby , ,67 Čl. 3 Ostatní služby , ,92 Čl. 4 Ostatní práce, které je nutné provádět ze zákona přehled v příloze č. 2 Celkem: , , Činnosti správce cena v Kč/rok bez DPH cena v Kč/rok s DPH Čl. 2 Primární služby , ,04 Čl. 3 Ostatní služby , ,99 Čl. 4 Ostatní práce, které je nutné provádět ze zákona přehled v příloze č. 2 Celkem: , ,03 Čl. 6 Odměna správci, způsob úhrady 6.1. Správce je registrovaným plátcem daně dle zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění předpisů pozdějších a je povinen k ceně služeb, tj. k odměně správci účtovat DPH ve výši platné sazby Odměna správci je splatná čtvrtletně na základě faktury správce, vždy do 25. dne posledního měsíce kalendářního čtvrtletí.

7 6.3. Na odměnu správci přispívají vlastníci jednotek měsíčně podle stanoveného předpisu, náklady nesou poměrně podle velikosti spoluvlastnického podílu na společných částech domu ( 15 odst. 1 zák. č. 72/1994 Sb., v platném znění Odměnu může správce zvýšit bez souhlasu objednatele jen do výše úředně oznámené míry inflace uplynulého roku (přírůstku ročního indexu spotřebitelských cen), a to po předchozím písemném oznámení objednateli. Poprvé tak může správce učinit v roce Čl. 7 Povinnosti správce, odpovědnost, zástupci 7.1. Správce je povinen informovat telefonicky nebo mailem objednatele o došlých fakturách za služby a jiných dokladech o výdajích a příjmech za spravovaný dům a předložit je objednateli k nahlédnutí a dále připravit podklady pro vedení právních sporů a jednání. K tomuto účelu se správce a objednatel písemně dohodnou na pravidlech oběhu účetních dokladů Správce se zavazuje postupovat v souladu se zájmy objednatele, přitom odpovídá v celém rozsahu způsobené škody, která vznikne porušením jeho povinností, popř. překročením udělené plné moci Správce zastupují: Mgr. Vlasta Kukrálová: ve věcech mandátní smlouvy, řízení, organizace činností Ing. Iva Šourková: ve věcech vedení účetnictví, ekonomiky Miroslav Švarc: ve věcech technické správy JUDr. Marta Šmákalová ve věcech právní služby Čl. 8 Činnosti objednatele 8.1. Objednatel se zavazuje poskytovat správci součinnost, která je nutná k řádnému plnění této smlouvy a bezodkladně oznámit správci všechny skutečnosti rozhodné pro plnění předmětu této smlouvy Objednatel poskytne správci všechny potřebné podklady pro vyúčtování záloh, zejména způsob rozvržení výdajů za služby na jednotlivé vlastníky jednotek, není-li tento způsob upraven zvláštními předpisy či stanovami objednatele Bude-li to k plnění této smlouvy nezbytné, udělí objednatel správci zvláštní plnou moc k úkonům, k nimž je potřebná.

8 Čl. 9 Porušení smluvních povinností 9.1. Smluvní strany se zavazují uzavřít dodatkem k této smlouvě ujednání o smluvní pokutě, kterou bude správce povinen zaplatit objednateli, nezajistí-li smluvní povinnosti v časovém limitu sjednaném touto smlouvou, popř. stanoveném příslušnými právními předpisy V dodatku k této smlouvě se smluvní strany zavazují dohodnout ustanovení o právu objednatele na slevu z ceny služby, jestliže správce neposkytl smluvenou službu řádně včetně ustanovení o lhůtách pro uplatnění práva na slevu a pro jejich promlčení Smluvní strany se dohodly na účinnosti tohoto dodatku, která započne dnem 1. dubna Čl. 10 Doba trvání smlouvy a výpověď Strany se dohodly, že smlouva je uzavírána na dobu neurčitou Smluvní strany se zavazují, že veškeré případné spory, do nichž se při plnění této smlouvy dostanou, budou řešeny v prvé řadě dohodou Zaniknout může tato smlouva písemnou dohodou nebo písemnou výpovědí jedné ze smluvních stran, a to tak, aby skončila vždy ke konci kalendářního čtvrtletí. Výpovědní doba činí tři měsíce a začíná běžet od prvního dne měsíce následujícího po doručení výpovědi druhé straně. Čl. 11 Společná a závěrečná ustanovení Dnem splnění všech peněžních závazků podle této smlouvy, a to jak objednatele vůči správci, tak i naopak, je den odepsání příslušné částky z účtu dlužníka Objednatel zplnomocňuje správce podpisem této smlouvy k právním úkonům v rozsahu zabezpečení povinnosti správce podle této smlouvy Veškeré změny nebo dodatky této smlouvy je možno provádět pouze písemnými, průběžně číslovanými dodatky Smlouva je vyhotovena ve dvou výtiscích s platností originálu, z nichž jeden obdrží správce a jeden objednatel Tato smlouva nabývá platnosti dnem podpisu oběma smluvními stranami a nabývá účinnosti dnem 1. června V Praze dne: V Praze dne: Objednatel: Správce:

9 Příloha č. 1 Pracovní náplň úklid Chodba 1. Zametání a mytí podlah (schodiště + podesty) 1 týdně 2. Umytí a naleštění zábradlí 1 měsíčně 3. Napastování podlah společných prostor, chodeb (jaro, podzim) 2 ročně 4. Umytí a naleštění výtahových dveří a dveří v průchodech 2 ročně Vestibul a výtah 1. Zametání a mytí dle potřeby (třeba každý den) 1 týdně 2. Umytí stěny výtahu, naleštění tabla, držadla a zrcadla 1 týdně 3. Očistění a naleštění všech dveří ve vstupním podlaží 4 ročně 4. Umytí a naleštění dveří rozvaděčových skříní a hydrantů na chodbách i ve vestibulu 4 ročně 5. Umytí všech vypínačů a přivolávačů ve všech společných prostorách 1xměsíčně 6. Umytí všech osvětlovacích těles ve všech společných prostorách 4 ročně 7. Mytí oken portálu vestibulu (v případě potřeby i častěji) 4 ročně 8. Ošetření schránek na dopisy utřít prach a eventuelně naleštit 1xměsíčně 9. Zalévání a ošetřování květin ve vestibulu průběžně Venkovní prostory 1. Zametání event. mytí chodníků a přístupové cesty k parkovišti 1xtýdně 2. Zametání a úklid u popelnic (v zimě úklid sněhu) dle rozpisu 3. Zametání prostor za mřížemi. 1xměsíčně 4. Úklid sněhu na chodníku a přístupové cestě do 7 hod., ve dny prac. klidu do 8 hod. dle potřeby Různé 1. Podávání zpráv o závadách ve vchodě správci objektu dle potřeby 2. Úklid prostor před komorami v 3. a 9. patře včetně 4 ročně 3. Omytí vnějších okenních parapetů v prostorách komor ve 3. a 9. patře 1 měsíčně 4. Úklid společných lodžií, včetně mytí oken 2 ročně 5. Úklid střech-čištění kanálků 4 ročně 6. Úklid kolektoru 2 ročně

10 Příloha č. 2 Orientační přehled cen za ostatní práce, které je nutné provádět ze zákona cen. Ostatní práce, které je nutné provádět ze zákona Cena v Kč/měsíc bez DPH Cena v Kč/měsíc s DPH 1) Revize elektro rozvodů ( Kč 1x60měs.) 233,33 280,00 2) Revize hromosvodu ( Kč 1x60měs.) 143,33 172,00 3) Revize plynových rozvodů ( 640 Kč 1x12měs.) 53,33 64,00 4) Revize plynových spotřebičů a byt. rozvodů ( Kč 1x36měs.) 508,33 610,00 5) Revize hasících přístrojů ( 720 Kč 1x12měs.) 60,00 72,00 6) Revize požárních hydrantů (4 100 Kč 1x12měs.) 341,67 410,00 7) Revize požární bezpečnosti objektů (1x12měs.) v ceně 8) Revize sluchovodu a požárního vodovodu ( Kč 1x12měs.) 500,00 600,00 9) Revize požárního odvětrání ( Kč 1x12měs.) 458,33 550,00 10) Revize čidel CO 2 ( Kč 1x12měs.) 275,00 330,00 11) Revize nouzového osvětlení únikových cest součástí revize elektra

S M L O U V A O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

S M L O U V A O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB S M L O U V A O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Trávníky, bytové družstvo se sídlem na adrese Příčná 1541, 765 02 Otrokovice IČO: 00048852 zapsané v rejstříku u Krajského

Více

SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU.

SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU. SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU. Podle příslušných ustanovení obchodního zákoníku, zejména ustanovení 566 a 575 a ve smyslu zákona č.72/1994sb. v platném znění, kterým se upravují některé

Více

Mandátní smlouva o obstarání správy společných částí domu s jednotkami ve vlastnictví

Mandátní smlouva o obstarání správy společných částí domu s jednotkami ve vlastnictví Mandátní smlouva o obstarání správy společných částí domu s jednotkami ve vlastnictví uzavřená podle 566 až 576 obchodního zákoníku a zákona č. 72/1994 Sb. v platném znění, kterým se upravují některé spoluvlastnické

Více

tuto smlouvu o zajišťování správy společných částí domu

tuto smlouvu o zajišťování správy společných částí domu Smlouva o zajišťování správy společných částí domu Podle příslušných ustanovení obchodního zákoníku, zejména ustanovení 566 až 575 a ve smyslu zák.č.72/1994 Sb. ve znění pozdějších předpisů, kterým se

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. výběrového řízení - zakázky

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. výběrového řízení - zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE výběrového řízení - zakázky Poskytování služeb správy a údržby panelového domu Famfulíkova 1131 1139, Praha 8 - Kobylisy Identifikace zadavatele: Společenství A10 Famfulíkova 1131

Více

Vzorová smlouva o správě nemovitostí

Vzorová smlouva o správě nemovitostí SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY DOMU A POZEMKU (SMLOUVA O SPRÁVĚ NEMOVITOSTÍ) organizace: Aval Rent s.r.o. se sídlem: K Linhartu 200/27, Doubí, 360 07 Karlovy Vary IČ: 29064619 zapsáno ve veřejném rejstříku

Více

Nabídka na správu domu a pozemku pro společenství vlastníků a poskytování s tím souvisejících služeb

Nabídka na správu domu a pozemku pro společenství vlastníků a poskytování s tím souvisejících služeb Nabídka na správu domu a pozemku pro společenství vlastníků a poskytování s tím souvisejících služeb 1. Základní údaje o společnosti: Správa majetkového portfolia Praha 3 a.s. se sídlem Olšanská 2666/7,

Více

O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB PŘI UŽÍVÁNÍ BYTU.

O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB PŘI UŽÍVÁNÍ BYTU. S M L O U V A O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB PŘI UŽÍVÁNÍ BYTU. Vlastníci bytů a nebytových jednotek Jméno a příjmení : datum nar. číslo jednotky, ulice, č.p., obec, PSČ

Více

SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY DOMU A POZEMKU (SMLOUVA O SPRÁVĚ NEMOVITOSTÍ)

SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY DOMU A POZEMKU (SMLOUVA O SPRÁVĚ NEMOVITOSTÍ) SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY DOMU A POZEMKU (SMLOUVA O SPRÁVĚ NEMOVITOSTÍ) Bytové družstvo: Bytové družstvo občanů Máj se sídlem: Dukelská 253, 742 42 Šenov u Nového Jičína IČ: 146 148 80 zapsáno ve veřejném

Více

Smlouva o zajišťování správy společných částí domu

Smlouva o zajišťování správy společných částí domu Smlouva o zajišťování správy společných částí domu Podle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, zejména ustanovení 2430 a násl. a dále ve smyslu ustanovení 1189 a násl. občanského

Více

Smlouva o zajišťování správy společných částí domu

Smlouva o zajišťování správy společných částí domu Smlouva o zajišťování správy společných částí domu uzavřená podle příslušných ustanovení občanského zákoníku, zejména 2430 až 2444 (příkazní smlouva): Stavební bytové družstvo Olomouc se sídlem v Olomouci,

Více

Mandátní smlouva o výkonu správy nemovitosti MANDÁTNÍ SMLOUVA O VÝKONU SPRÁVY NEMOVITOSTI

Mandátní smlouva o výkonu správy nemovitosti MANDÁTNÍ SMLOUVA O VÝKONU SPRÁVY NEMOVITOSTI MANDÁTNÍ SMLOUVA O VÝKONU SPRÁVY NEMOVITOSTI uzavřená ve smyslu ustanovení 566 a násl. zákona 513/1991 Sb. (Obchodní zákoník) I. Smluvní strany 1. František Hlaváček - SBS Beroun, Sokolovská 1031/17, 266

Více

SMLOUVA o vedení účetnictví a agendy správy, uzavřená dle ustanovení 1724 Sb., Občanského zákoníku, v platném znění mezi:

SMLOUVA o vedení účetnictví a agendy správy, uzavřená dle ustanovení 1724 Sb., Občanského zákoníku, v platném znění mezi: SMLOUVA o vedení účetnictví a agendy správy, uzavřená dle ustanovení 1724 Sb., Občanského zákoníku, v platném znění mezi: 1. Botanická 24 společenství vlastníků jednotek se sídlem Brno Veveří, Botanická

Více

SMLOUVA O OBSTARÁVÁNÍ SPRÁVY DOMU (MANDÁTNÍ SMLOUVA)

SMLOUVA O OBSTARÁVÁNÍ SPRÁVY DOMU (MANDÁTNÍ SMLOUVA) SMLOUVA O OBSTARÁVÁNÍ SPRÁVY DOMU (MANDÁTNÍ SMLOUVA) Smlouva o obstarávání správy domu a výkonu některých práv a povinností vyplývajících ze vztahů ke společným částem domu a jednotkám ve vlastnictví (mandátní

Více

Rozsah služeb zahrnutých v paušální částce

Rozsah služeb zahrnutých v paušální částce Příloha č. 1 k příkazní smlouvě Rozsah služeb zahrnutých v paušální částce S odkazem na článek II. příkazní smlouvy o obstarání správy domu a výkonu některých práv a povinností plynoucích ze vztahu ke

Více

SMLOUVA PŘÍKAZNÍ O OBSTARÁNÍ SPRÁVY DOMU

SMLOUVA PŘÍKAZNÍ O OBSTARÁNÍ SPRÁVY DOMU SMLOUVA PŘÍKAZNÍ O OBSTARÁNÍ SPRÁVY DOMU Smlouva příkazní o obstarání správy domu a výkonu některých práv a povinností vyplývajících ze vztahů ke společným částem domu a k jednotkám ve vlastnictví, uzavřená

Více

S P R Á V A B Y T O V É H O F O N D U. Ing. Monika Ježková

S P R Á V A B Y T O V É H O F O N D U. Ing. Monika Ježková S P R Á V A B Y T O V É H O F O N D U Ing. Monika Ježková Český Těšín 6, Ostravská 157, PSČ: 735 62, IČ: 73359475 mobil: 775 077 046 e-mail: monika.jezek@seznam.cz kancelář od 1.3.2009: Tovární 1707/33

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU

MANDÁTNÍ SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU MANDÁTNÍ SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU Společenství vlastníků Žárovická 1642 Sídlo: Žárovická 1642, Praha Újezd nad Lesy, 190 16 zapsané v rejstříku společenství vlastníků vedeném

Více

Smluvní strany: 1. (název SVJ, BD, majitel) .., místopředsedou (představenstva, výboru) (dále jen SVJ, BD )

Smluvní strany: 1. (název SVJ, BD, majitel) .., místopředsedou (představenstva, výboru) (dále jen SVJ, BD ) Mandátní smlouva o obstarávání správy domu a výkonu některých práv a povinností plynoucích ze vztahu ke společným částem domu a jednotkám ve vlastnictví uzavřena podle 566 až 576 obchodního zákoníku, v

Více

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ Společenství vlastníků jednotek Plickova , Praha 4

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ Společenství vlastníků jednotek Plickova , Praha 4 PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ kterými se stanoví způsob a režim záloh a příspěvků na správu domu a na služby spojené s užíváním bytových jednotek a jejich vyúčtování dále jen Pravidla Dům: Bytové domy na adrese

Více

Článek I. Smluvní strany. Česká spořitelna, a.s., pobočka Opava Bc. Martinem Vítečkem, primátorem Mgr. Bc. Pavel Vltavský

Článek I. Smluvní strany. Česká spořitelna, a.s., pobočka Opava Bc. Martinem Vítečkem, primátorem Mgr. Bc. Pavel Vltavský 1 STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00GDAOR SMLOUVA O SPRÁVĚ NEMOVITOSTI uzavřená podle 2430 a násl. občanského zákoníku Článek I. Smluvní strany Vlastník: Sídlo: Statutární město Opava Horní náměstí 69, 746

Více

S M L O U V U o správě domu a pozemku (dále jen správa domu )

S M L O U V U o správě domu a pozemku (dále jen správa domu ) Správa majetkového portfolia Praha 3 a.s. se sídlem Praha 3, Olšanská 2666/7, PSČ 130 00 zastoupená předsedou představenstva Michalem Kuciánem zapsaná v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze, oddíl

Více

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU PŘÍKAZNÍ SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU Smluvní strany: Společenství vlastníků jednotek objektu Španielova 1299-1305, Praha 6, Řepy Sídlo: Španielova 1301, Praha 6 - Řepy, 163 00 zapsané

Více

! SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŽEB uzavřená v souladu se zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

! SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŽEB uzavřená v souladu se zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění ! SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŽEB uzavřená v souladu se zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění 1. SMLUVNÍ STRANY Pan.. se sídlem.. bank. spojení : (dále jen objednatel ) a Ing.

Více

S m l o u v a. o zajišťování správy, provozu a oprav společných částí domu podle 269 odst. 2 Obchodního zákoníku

S m l o u v a. o zajišťování správy, provozu a oprav společných částí domu podle 269 odst. 2 Obchodního zákoníku S m l o u v a o zajišťování správy, provozu a oprav společných částí domu podle 269 odst. 2 Obchodního zákoníku Průkopník, stavební bytové družstvo, družstvo, 635 00 Brno, Foltýnova 1, zastoupené předsedou

Více

SMLOUVA O EKONOMICKÉ SPRÁVĚ DOMU

SMLOUVA O EKONOMICKÉ SPRÁVĚ DOMU SMLOUVA O EKONOMICKÉ SPRÁVĚ DOMU uzavřená mezi těmito smluvními stranami: Správa majetkového portfolia Praha 3 a.s. se sídlem Praha 3, Olšanská 2666/7, PSČ 130 00 zastoupení předsedou představenstva Michalem

Více

Smlouva o správě společných částí domu a pozemku (dále jen správa domu )

Smlouva o správě společných částí domu a pozemku (dále jen správa domu ) Smlouva o správě společných částí domu a pozemku (dále jen správa domu ) 1. Společenství pro dům č. p. 684, Praha - Letňany se sídlem: Praha 9, Letňany, Kostomlatská, Terezínská 684, PSČ 190 00 IČ: 27189678

Více

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU PŘÍKAZNÍ SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU Smluvní strany: 1. Společenství vlastníků jednotek domu Dominova 2463, 2464, 2465, Praha 5, Stodůlky Sídlo : Praha 5 - Stodůlky Dominova 2464/13,

Více

SMLOUVA PŘÍKAZNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI

SMLOUVA PŘÍKAZNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI SMLOUVA PŘÍKAZNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI Prague Property Management, a.s. se sídlem Werichova 1145, PSČ 150 00 IČO: 27 21 21 49 Zastoupená: tel: +420 602 309 988 email: Flatservice@ppmas.cz a jméno:...

Více

NÁVRH Smlouva o zajištění některých činností výkonu správy nemovitosti uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.

NÁVRH Smlouva o zajištění některých činností výkonu správy nemovitosti uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. NÁVRH Smlouva o zajištění některých činností výkonu správy nemovitosti uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. Čl. I Smluvní strany Společenství vlastníků jednotek Praha 8, Zelenohorská č.p.496-č.p.513

Více

Platební řád Bytového družstva Chabařovická

Platební řád Bytového družstva Chabařovická Platební řád Bytového družstva Chabařovická 1321 1326 Bytové družstvo Chabařovická 1321 1326, Praha 8 (dále jen družstvo) podle Stanov Bytového družstva Chabařovická 1321 1326 přijímá a schvaluje tato

Více

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU č. 25/05776/16 kterou podle 2302 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ), uzavřeli tito účastníci Město Uherský Brod se sídlem:

Více

NABÍDKA na výkon komplexní správy domovního a bytového fondu poskytované MČ, městům a obcím, bytovým družstvům, soukromým domům, fyzickým osobám

NABÍDKA na výkon komplexní správy domovního a bytového fondu poskytované MČ, městům a obcím, bytovým družstvům, soukromým domům, fyzickým osobám TOMMI holding, spol. s r.o. NABÍDKA na výkon komplexní správy domovního a bytového fondu poskytované MČ, městům a obcím, bytovým družstvům, soukromým domům, fyzickým osobám 1 Vážení, dovolte, abychom Vám

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 3. na straně jedné, a. na straně druhé, uzavírají podle ustanovení 536 a násl. obchodního zákoníku tuto s m l o u v u o d í l o :

SMLOUVA O DÍLO č. 3. na straně jedné, a. na straně druhé, uzavírají podle ustanovení 536 a násl. obchodního zákoníku tuto s m l o u v u o d í l o : SMLOUVA O DÍLO č. 3 Smluvní strany: 1. Společenství vlastníků jednotek Tachovská 85, 87 v Plzni se sídlem Plzeň, Tachovská 85, PSČ 323 00 zastupuje - předseda výboru SVJ Beránek Josef - místopředsedkyně

Více

SMLOUVA O PROVÁDĚNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŽEB uzavřená dle ustanovení 51 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMLOUVA O PROVÁDĚNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŽEB uzavřená dle ustanovení 51 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů SMLOUVA O PROVÁDĚNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŽEB uzavřená dle ustanovení 51 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Objednatel: Společenství vlastníků jednotek domu Bechlínská 705, Praha

Více

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ

PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ Společenství vlastníků jednotek domu Starobylá 1006, 1007, 1008, Praha 11 PRAVIDLA HOSPODAŘENÍ kterými se stanoví způsob a režim příspěvků správu domu a služeb spojených s užíváním jednotek a jejich vyúčtování

Více

Metodika postupu pronájmu primárních a sekundárních kolektorů ve vlastnictví statutárního města Brna

Metodika postupu pronájmu primárních a sekundárních kolektorů ve vlastnictví statutárního města Brna Metodika postupu pronájmu primárních a sekundárních kolektorů ve vlastnictví statutárního města Brna Odbor investiční MMB (dále jen OI MMB) připraví k odsouhlasení Radě města Brna (dále jen RMB) záměr

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA O OBSTARÁNÍ SPRÁVY DOMU

MANDÁTNÍ SMLOUVA O OBSTARÁNÍ SPRÁVY DOMU MANDÁTNÍ SMLOUVA O OBSTARÁNÍ SPRÁVY DOMU a výkonu některých práv a povinností vyplývajících ze vztahů ke společným částem domu a jednotkám ve vlastnictví uzavřená dle 566 až 576 obchodního zákoníku a 9

Více

Platební řád BD Chabařovická

Platební řád BD Chabařovická Platební řád BD Chabařovická 1327-1333 Bytové družstvo Chabařovická 1327 1333, Praha 8 (dále jen družstvo) podle Stanov Bytového družstva Chabařovická 1327 1333 přijímá a schvaluje tato pravidla pro úhradu

Více

SMLOUVA MANDÁTNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI

SMLOUVA MANDÁTNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI SMLOUVA MANDÁTNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI Prague Property Management, a.s. se sídlem Werichova 1145, PSČ 150 00 IČO: 27 21 21 49 Zastoupená: Ing. Martinem Šimečkem a jméno:... r.č.: číslo pasu/op:...

Více

Výroční zpráva za rok 2017

Výroční zpráva za rok 2017 Výroční zpráva za rok 2017 Zpráva o hospodaření Zajištění a financování služeb Veškeré platby členů SVJ související s úhradou předpisů a záloh na zajišťované služby byly řádně vedeny a za rok 2017 jsou

Více

Příkazní smlouva 1) Společenství vlastníků domu Laudova společenství 2) DOSPRA, spol. s r.o. správce smlouva

Příkazní smlouva 1) Společenství vlastníků domu Laudova společenství 2) DOSPRA, spol. s r.o. správce smlouva Příkazní smlouva o obstarání správy domu a výkonu některých práv a povinností plynoucích ze vztahu Smluvní strany: 1) Společenství vlastníků domu Laudova 1384 1386 sídlo: Laudova 1385/31, Řepy, 163 00

Více

SMĚRNICE č. 12/2005. Článek 1 Nebytové prostory

SMĚRNICE č. 12/2005. Článek 1 Nebytové prostory ORLOVAN, městské bytové družstvo Energetiků 640, Orlová Lutyně SMĚRNICE č. 12/2005 Nájem nebytových prostorů a užívání společných prostorů v domě Schválena: shromážděním delegátů dne 8. 6. 2006 Nabývá

Více

PŘÍKAZNÍ SMLOUVU o ekonomicko administrativní správě nemovitostí. Čl. 1. Specifikace nemovitosti

PŘÍKAZNÍ SMLOUVU o ekonomicko administrativní správě nemovitostí. Čl. 1. Specifikace nemovitosti Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavírají. Společenství vlastníků jednotek domu Chebská č.p. 398, Karlovy Vary se sídlem Chebská 398/17, 17a, 17b, Karlovy Vary 360 06 IČ:.. zapsané v obchodním rejstříku

Více

Smíšená smlouva komisionářská smlouva o obstarání správy nemovitostí, výkonu dalších práv a povinností, smlouva o obstarání účetnictví.

Smíšená smlouva komisionářská smlouva o obstarání správy nemovitostí, výkonu dalších práv a povinností, smlouva o obstarání účetnictví. Smíšená smlouva komisionářská smlouva o obstarání správy nemovitostí, výkonu dalších práv a povinností, smlouva o obstarání účetnictví. Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: 1. Společenství vlastníků

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO:

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO: NÁJEMNÍ SMLOUVA o nájmu nebytových prostor VLASTNÍK NEBYTOVÉHO PROSTORU: MĚSTO TRUTNOV Slovanské náměstí 165, 541 01 Trutnov IČO: 278360 SPRÁVCE NEBYTOVÉHO PROSTORU: SPOLEČENSKÉ CENTRUM TRUTNOVSKA PRO

Více

Prohlášení vlastníka

Prohlášení vlastníka Prohlášení vlastníka Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Ing. Milanem Richterem, starostou Městské části Praha 10 k smluvnímu jednání oprávněn Mgr. David Ekstein,

Více

Článek I. Předmět nájmu

Článek I. Předmět nájmu Nájemní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ust. 685 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi těmito smluvními stranami: Jméno a příjmení:,

Více

Výroční zpráva za rok 2014

Výroční zpráva za rok 2014 Výroční zpráva za rok 2014 Zpráva o hospodaření Zajištění a financování služeb Veškeré platby členů SVJ související s úhradou předpisů a záloh na zajišťované služby byly řádně vedeny a za rok 2014 jsou

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Odběratel - objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková organizace sídlo: F. Formana 251/13, 700 30 Ostrava Dubina zastoupena: Bc. Martinou Rakovou

Více

P Ř Í K A Z N Í S M L O U V A o zajišťování správy společných částí domu, nebytových prostorů a pozemků,

P Ř Í K A Z N Í S M L O U V A o zajišťování správy společných částí domu, nebytových prostorů a pozemků, P Ř Í K A Z N Í S M L O U V A o zajišťování správy společných částí domu, nebytových prostorů a pozemků, kterou podle příslušných ustanovení NOZ č. 89/2012, zejména 1411 1417 a 2430-2442 v platném znění,kterými

Více

Platební řád Společenství vlastníků

Platební řád Společenství vlastníků Platební řád Společenství vlastníků Chabařovická 1321 1326, Praha 8 Společenství vlastníků Chabařovická 1321 1326, Praha 8 podle Stanov Společenství vlastníků Chabařovická 1321 1326, Praha 8, přijímá a

Více

Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor

Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor Návrh smlouvy o nájmu a zajištění technické správy nebytových prostor uzavřená podle zákona č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů, níže uvedeného dne, měsíce

Více

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA BUDOVY

PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA BUDOVY PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA BUDOVY vyhotovené podle 4 zákona č. 72/1994 Sb., kterým se upravují některé spoluvlastnické vztahy k budovám a některé vlastnické vztahy k bytům a nebytovým prostorům a doplňují některé

Více

SMLOUVA O ÚDRŽBĚ ZELENĚ A SADOVÝCH ÚPRAV uzavřená dle ustanovení 51 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMLOUVA O ÚDRŽBĚ ZELENĚ A SADOVÝCH ÚPRAV uzavřená dle ustanovení 51 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů SMLOUVA O ÚDRŽBĚ ZELENĚ A SADOVÝCH ÚPRAV uzavřená dle ustanovení 51 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Objednatel: a Zhotovitel: Společenství vlastníků jednotek domu

Více

Smlouva o nájmu budovy k rekreaci. (jméno a příjmení, nebo název/obchodní firma)

Smlouva o nájmu budovy k rekreaci. (jméno a příjmení, nebo název/obchodní firma) Smlouva o nájmu budovy k rekreaci Pronajímatel poskytovatel (jméno a příjmení, nebo název/obchodní firma) (bydliště, nebo sídlo) (předmět podnikání) (IČO) Nájemce spotřebitel (jméno a příjmení, nebo název/obchodní

Více

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA Návrh - KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a následujících zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. 1 Objednatel : Sídlo: Zastoupení : Smluvní strany Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova,

Více

Technické služby Doubravčice, s.r.o. Registrace: Městský soud v Praze, oddíl C, vložka 224654.

Technické služby Doubravčice, s.r.o. Registrace: Městský soud v Praze, oddíl C, vložka 224654. S M L O U V A O N Á J M U vodohospodářských děl a souborů zařízení k zajištění rozvodu a dodávky pitné vody a odvádění a čištění odpadních a dešťových vod ---------------------------------------------------------------

Více

SMLOUVU O ZAJIŠŤOVÁNÍ A VEDENÍ MZDOVÉHO ÚČETNICTVÍ. se sídlem zastoupená. na straně jedné ( dále jen zákazník )

SMLOUVU O ZAJIŠŤOVÁNÍ A VEDENÍ MZDOVÉHO ÚČETNICTVÍ. se sídlem zastoupená. na straně jedné ( dále jen zákazník ) IČ: DIČ: CZ se sídlem zastoupená. na straně jedné ( dále jen zákazník ) a SEVIN s.r.o. IČ: 25137450, DIČ: CZ25137450 firma zapsaná v OR vedeným Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 52789 se sídlem

Více

SMLOUVA O OBSTARÁVÁNÍ SPRÁVY DOMŮ. I. Smluvní strany

SMLOUVA O OBSTARÁVÁNÍ SPRÁVY DOMŮ. I. Smluvní strany SMLOUVA O OBSTARÁVÁNÍ SPRÁVY DOMŮ uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ust. 51 zákona č. 40/1964 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní

Více

Nájemní smlouva. II. Nájemné a úhrada za plnění spojená s užíváním bytu

Nájemní smlouva. II. Nájemné a úhrada za plnění spojená s užíváním bytu uzavřena mezi smluvními stranami paní Evou Dolejšovou, r.č. 765212/2599 Nájemní smlouva bytem Anglická 621/6, 460 10 Liberec 3 /dále jen pronajímateé/ a paní /dále jen nájemce/ Smluvní strany shodně prohlašují,

Více

MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Milošem Peterou, IČ: ,

MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Milošem Peterou, IČ: , SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Milošem Peterou, IČ: 00239500, a (dále jen pronajímatel) na straně jedné GRYGAROVÁ Libuše,..,IČ

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017 1. INFORMACE DLE OBCHODNÍHO REJSTŘÍKU Obchodní název: Bytové družstvo Mezírka 16 Sídlo: Petruškova 2764/16, 700 30 Ostrava Zábřeh Právní forma: družstvo Datum zápisu: 17.

Více

uzavřená podle 663 Občanského zákoníku č. 40/1964 Sb., v úplném znění, uzavřená mezi

uzavřená podle 663 Občanského zákoníku č. 40/1964 Sb., v úplném znění, uzavřená mezi RK-06-2019-16, př. 1 Počet stran: 8 Smlouva o najmu nemovitosti / L? uzavřená podle 663 Občanského zákoníku č. 40/1964 Sb., v úplném znění, uzavřená mezi Vysočina kraj se sídlem: Žižkova 57, Jihlava zastoupená:

Více

NABÍDKA SLUŽEB. Informace o firmě. Předmět podnikání: Zpracování písemností na SW. Pojištění : Kontaktní údaje:

NABÍDKA SLUŽEB. Informace o firmě. Předmět podnikání: Zpracování písemností na SW. Pojištění : Kontaktní údaje: Nabídka služeb NABÍDKA SLUŽEB Informace o firmě Společnost Sia Consulting, s.r.o. podniká v oboru vedení účetnictví, daňové evidence a správy nemovitostí. Zajišťujeme ekonomické činnosti spojené se správou

Více

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah:

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah: Prohlášení o rozdělení práva k nemovité věci na vlastnické právo k jednotkám podle 1166 zákona č. 89/2012 Sb.,občanský zákoník, v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68,

Více

Vzor standardní NS pro bytové domy Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA. Čl. 1 Smluvní strany

Vzor standardní NS pro bytové domy Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA. Čl. 1 Smluvní strany Vzor standardní NS pro bytové domy Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA (1) Město Napajedla IČO: 002 84 220 Masarykovo náměstí 89 763 61 Napajedla (dále jen pronajímatel ) a Čl. 1 Smluvní strany zastoupené NBTH,

Více

Společenství na straně jedné a správce na straně druhé uzavírají t u t o Smlouvu o obstarávání správy domu: I. Výklad některých pojmů

Společenství na straně jedné a správce na straně druhé uzavírají t u t o Smlouvu o obstarávání správy domu: I. Výklad některých pojmů I l S M L O U V A o obstaráváni správy domu uzavřená podle 724 a násl. občanského zákoníku a zákona č. 72/94 Sb. v platném znění, kterým se upravují některé spoluvlastnické vztahy k budovám a některé vlastnické

Více

Smlouva o výkonu funkce předsedy představenstva Bytového družstva Slancova

Smlouva o výkonu funkce předsedy představenstva Bytového družstva Slancova Smlouva o výkonu funkce předsedy představenstva Bytového družstva Slancova Bytové družstvo Slancova se sídlem Praha 8 Kobylisy, Slancova 1255/16 IČ: 25693409 zapsané ve veřejném rejstříku vedeném Městským

Více

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR [PR SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR uzavřená v souladu se zák.č. 116/1990 Sb.,o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany: 1. L. K. místo podnikání a IČ: (dále

Více

Prohlášení vlastníka

Prohlášení vlastníka Prohlášení vlastníka Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68, Praha 10 IČ : 00063941 zastoupená Bc. Bohumilem Zoufalíkem, starostou Městské části Praha 10 k smluvnímu jednání oprávněn Mgr. David Ekstein,

Více

o správě nemovitostí uzavřená podle 566 a násl. obch. zák.

o správě nemovitostí uzavřená podle 566 a násl. obch. zák. MANDÁTNÍ SMLOUVA o správě nemovitostí uzavřená podle 566 a násl. obch. zák. mandant: sídlo: IČ: obchodní rejstřík: DIČ: banka: číslo účtu: zastoupený: I. Smluvní strany Společenství pro dům čp. a mandatář:

Více

DOMOV správa objektů s.r.o. Správa nemovitostí bytových i nebytových objektů

DOMOV správa objektů s.r.o. Správa nemovitostí bytových i nebytových objektů Založení základní evidence evidence objektů bytů a nebytových prostor evidence pasportů bytů a nebytových prostor evidence ploch místností nebo celkových ploch objektů evidence ploch pro vytápění TUV nastavení

Více

Smlouva o obstarání správy domu a výkonu některých práv a povinností plynoucích ze vztahu ke společným částem domu a jednotkám ve vlastnictví

Smlouva o obstarání správy domu a výkonu některých práv a povinností plynoucích ze vztahu ke společným částem domu a jednotkám ve vlastnictví Smlouva o obstarání správy domu a výkonu některých práv a povinností plynoucích ze vztahu ke společným částem domu a jednotkám ve vlastnictví uzavřená podle 566 až 576 obchodního zákoníku a zákona č. 72/1994

Více

(Pronajímatel a Nájemce dále společně jako Smluvní strany a jednotlivě jako Smluvní strana ) SMLOUVU O NÁJMU NEMOVITOSTI (dále jen Smlouva )

(Pronajímatel a Nájemce dále společně jako Smluvní strany a jednotlivě jako Smluvní strana ) SMLOUVU O NÁJMU NEMOVITOSTI (dále jen Smlouva ) NÍŽE UVEDENÉHO DNE, MĚSÍCE A ROKU, NÁSLEDUJÍCÍ SMLUVNÍ STRANY: Společenství pro dům č.p. 684, Praha - Letňany, se sídlem Praha 9, Letňany, Kostomlatská, Terezínská 684, PSČ 19000, IČ: 27189678, zapsáno

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS )

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS ) Příloha č. 2 NÁJEMNÍ SMLOUVA Pronajímatel: MKS Holešov Náměstí F. X. Richtera č. p. 190 769 01 Holešov č. ú... Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS ) a Nájemce:.

Více

Prohlášení. vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah:

Prohlášení. vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah: Prohlášení o rozdělení práva k nemovité věci na vlastnické právo k jednotkám podle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68,

Více

Článek 1. Předmět smlouvy

Článek 1. Předmět smlouvy S M L O U V A o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, tyto smluvní strany: Psychiatrická léčebna v Dobřanech

Více

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah:

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah: 1. Prohlášení o rozdělení práva k nemovité věci na vlastnické právo k jednotkám podle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68,

Více

Platební řád. Článek 1.

Platební řád. Článek 1. Platební řád Shromáždění Společenství vlastníků jednotek Frýdlantská 1296 1307, Praha 8 podle článku 19. Stanov Společenství vlastníků jednotek Frýdlantská 1296 1307, Praha 8 (dále jen stanovy ) přijímá

Více

NABÍDKA NA SPRÁVU NEMOVITOSTI

NABÍDKA NA SPRÁVU NEMOVITOSTI NABÍDKA NA SPRÁVU NEMOVITOSTI SPRÁVCE: CONTEXT CONSULT s.r.o. Sídlo: PRAHA 9, ul. Bobkova 747 Kanceláře: IČ: 283 888 52 PRAHA 9, ul. Bobkova 747 Tel: 281 916 626 PRAHA 5, ul. Radlická 1305/69 e-mail: 100sprava@100sprava.cz

Více

uzavřeli podle ustanovení 50a, b, občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o rezervaci nemovitosti

uzavřeli podle ustanovení 50a, b, občanského zákoníku níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu o rezervaci nemovitosti Společnost SPS Císařka, s.r.o., se sídlem Praha 2, Jana Masaryka 165/22, PSČ 120 00, IČ 284 78 568, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 144552 číslo účtu na kupní

Více

Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2014. Zpracováno pro shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160 dne 27.5.

Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2014. Zpracováno pro shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160 dne 27.5. Zpráva o hospodaření a činnosti správce za rok 2014 Zpracováno pro shromáždění Společenství vlastníků pro dům Vondroušova 1154-1160 dne 27.5.2015 V roce 2014 byla do fondu oprav předepisována částka ve

Více

Vzor smlouvy o správě nemovitostí

Vzor smlouvy o správě nemovitostí PŘEDMLUVA: Vážení členové, po spolupráci s paní JUDr. Kabelkovou (AK Svejkovský a Kabelková) Vám předkládáme vzor smlouvy o zajišťování správy společných částí domu a pozemku v případech, kdy smlouvu o

Více

SMLOUVA O DÍLO. čl. 1 Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO čl. 1 Smluvní strany Objednatel: Společenství pro dům č. p. 588, ulice Malkovského, Praha 18 - Letňany Společenství zapsáno v obchodním rejstříku Městským soudem v Praze oddíl S, vložka

Více

Platební řád Společenství vlastníků Slancova , Praha 8

Platební řád Společenství vlastníků Slancova , Praha 8 Platební řád Společenství vlastníků Slancova 1253-1262, Praha 8 Společenství vlastníků Slancova 1253-1262, Praha 8 podle Stanov Společenství vlastníků Slancova 1253-1262, Praha 8, přijímá a schvaluje tato

Více

Nájemní smlouva. se níže uvedeného dne měsíce a roku ve smyslu ustanovení 685 a násl. občanského zákoníku domluvili na této

Nájemní smlouva. se níže uvedeného dne měsíce a roku ve smyslu ustanovení 685 a násl. občanského zákoníku domluvili na této Nájemní smlouva Smluvní strany Jméno a příjmení:, Trvalé bydliště:, Rodné číslo:, Číslo OP:, dále jen pronajímatel, na straně jedné a Jméno a příjmení:, Trvalé bydliště:, Rodné číslo:, Číslo OP:, dále

Více

Horky CZ s.r.o. Horky nad Jizerou 144, 294 73 Brodce

Horky CZ s.r.o. Horky nad Jizerou 144, 294 73 Brodce Horky CZ s.r.o. Horky nad Jizerou 144, 294 73 Brodce Nabídka na komplexní správu nemovitosti Společenství pro dům K Botiči 409/2 Praha 10 - Vršovice kontakt: Lenka Skalická Kancelář: Bystrá 761, Praha

Více

Příkazní smlouva. uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (NOZ), zejména ustanoveními 2430 a násl.

Příkazní smlouva. uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (NOZ), zejména ustanoveními 2430 a násl. Příkazní smlouva uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (NOZ), zejména ustanoveními 2430 a násl. I. Účastníci smlouvy Společenství vlastníků Chabařovická

Více

VZOR NÁVRHU SMLOUVY O DÍLO ADRESA OBJEDNATELE

VZOR NÁVRHU SMLOUVY O DÍLO ADRESA OBJEDNATELE KONTAKT: Stanislav Pavel Úklid bytových domů PRAHA T: +420 739 702 910 E: ubd.praha@gmail.com W: www.uklidbytovychdomupraha.cz F: www.fb.com/ubd.praha VZOR NÁVRHU SMLOUVY O DÍLO ADRESA OBJEDNATELE Číslo

Více

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI SMLOUVA O SPOLUPRÁCI k zajištění činnosti rozkladové komise ČSÚ evid. č. ČSÚ051-2016-S Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Česká republika - Český statistický úřad IČO 000 25 593

Více

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1 Příloha č.1 Obchodní podmínky (následně smlouva) uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) č. smlouvy objednatele: č. smlouvy zhotovitele: Článek 1 Smluvní strany Objednatel:

Více

Okresní bytové družstvo Kladno Emila Zahrádky 851, 272 04 KLADNO IČ : 00222682, zapsáno v OR u MS Praha oddíl Dr XCIX, vl. 811

Okresní bytové družstvo Kladno Emila Zahrádky 851, 272 04 KLADNO IČ : 00222682, zapsáno v OR u MS Praha oddíl Dr XCIX, vl. 811 Okresní bytové družstvo Kladno Emila Zahrádky 851, 272 04 KLADNO IČ : 00222682, zapsáno v OR u MS Praha oddíl Dr XCIX, vl. 811 Telefon: 312 269 081, 312 269 095 e-mail : obd@volny.cz Fax: 312 269 086 web:

Více

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ

MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ VZOR 2015 (žlutě podbarvené údaje je možné měnit) MĚSTO UHERSKÉ HRADIŠTĚ Masarykovo náměstí 19, 686 01 Uherské Hradiště Smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu/fondu města Uherské Hradiště

Více

Platební řád Společenství vlastníků. Chabařovická , Praha 8

Platební řád Společenství vlastníků. Chabařovická , Praha 8 Platební řád Společenství vlastníků Chabařovická 1327 1333, Praha 8 Společenství vlastníků Chabařovická 1327 1333, Praha 8 (dále jen společenství ) podle Stanov Společenství vlastníků Chabařovická 1327

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-037-010-15 ze dne 5.10.2015 Revokace části usnesení rady č. R-026-001-15 ze dne 29.06.2015 a smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4079/1 v k. ú.

Více

Smlouva o nájmu garážového stání č. G x/2013. Čl. I Smluvní strany

Smlouva o nájmu garážového stání č. G x/2013. Čl. I Smluvní strany SMLOUVA o nájmu nebytového prostoru garážového stání a úhradě služeb spojených s jeho užíváním č. G x / 2013 uzavřená dle zákona č. 40/1964 Sb. a zákona č.116/1990 Sb., vše ve znění pozdějších předpisů

Více

Čl. I Úvodní ustanovení. Čl. II Předmět a účel smlouvy

Čl. I Úvodní ustanovení. Čl. II Předmět a účel smlouvy PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Číslo smlouvy: 15/181-0 Česká republika Úřad vlády České republiky se sídlem nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1 IČ: 00

Více

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah:

vydává toto prohlášení dle 1166 zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění. Obsah: Prohlášení o rozdělení práva k nemovité věci na vlastnické právo k jednotkám podle 1166 zákona č. 89/2012 Sb.,občanský zákoník, v platném znění (dále jen "zákon") Městská část Praha 10, Vršovická 1429/68,

Více