STAVEBNÍ ÚPRAVY UČEBNY na parc.č. 110 v k.ú. Bludovice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "STAVEBNÍ ÚPRAVY UČEBNY na parc.č. 110 v k.ú. Bludovice"

Transkript

1 STAVEBNÍ ÚPRAVY UČEBNY na parc.č. 110 v k.ú. Bludovice B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Stavebník : SŠ - Prostřední Suchá Vypracoval: Ing. Martin Štorkán Stupeň PD : DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ Číslo PD : Datum PD : leden 2015

2 1. Popis území stavby a) Charakteristika území Tato projektová dokumentace se soustředí na přístavbu obchodu. Pozemek je mírně svažitý. b) výčet a závěry provedených průzkumů a rozborů (geologický průzkum, hydrogeologický průzkum, stavebně historický průzkum apod.) Byly provedeny následující průzkumy místa stavby : - prohlídka - zaměření - fotodokumentace místa stavby Byly provedeny závěry na stavbě: - Výpočet denního a umělého osvětlení výpočty pro jednotlivé místnosti c) stávající ochranná a bezpečnostní pásma Ochranná pásma správců síti budou dodrženy dle jejich požadavků a norem. Je dodržena norma ČSN d) poloha vzhledem k záplavovému území, poddolovanému území apod. Nenachází se v záplavové oblasti. Objekt se nachází v poddolovaném území. e) Vliv stavby na okolní stavby a pozemky, ochrana okolí, vliv stavby na odtokové poměry v území Změna užívání nebude mít žádný negativní vliv na pozemky a okolí. Dopravní zátěž Po dobu oprav místností dojde ke zvýšení provozu vozidel v dotčené lokalitě. Přeprava bude probíhat výhradně v denní době po komunikacích. Hluk Navrhovaná změna užívání není po dokončení zdrojem škodlivých látek a exhalací. Po dobu výstavby bude staveniště omezeným zdrojem hluku a prachu. Odtokové poměry Změnou užívání nebudou narušeny odtokové poměry v lokalitě. f) požadavky na asanace, demolice, kácení dřevin, Asanace Neřeší se v tomto projektu. Demolice Neřeší se v tomto projektu. Kácení dřevin Neřeší se v tomto projektu. g) požadavky na maximální zábory zemědělského půdního fondu nebo pozemků určených k plnění funkce lesa (dočasné / trvalé) V rámci změny užívání není potřeba plochu vyňat ze zemědělského půdního fondu. Pozemek není pod ochrannou zemědělského půdního. Strana 2 (celkem 11)

3 h) územně technické podmínky (zejména možnost napojení na stávající dopravní a technickou infrastrukturu) Objekt je napojen na stávající vodovodní, plynovodní, kanalizační a elektrickou síť NN. i) věcné a časové vazby stavby, podmiňující, vyvolané, související investice. Předpokládaná doba výstavby je cca 1 měsíců. Plánovaný začátek stavebních prací červenec 2015 Předpokládané dokončení stavebních prací srpen 2015 Podmiňující a vyvolané související stavby nejsou navrženy. 2. CELKOVÝ POPIS STAVBY Stávající způsob využití objektu je jako občanská vybavenost a v 2NP je umístěny třídy pro praxi na kadeřníka/kadeřnici. Stavebními úpravami se místnost moderně uspořádá a vybaví pro dámské kadeřnictví pro studenty školy. 2.1 ÚČEL UŽÍVÁNÍ STAVBY, ZÁKLADNÍ KAPACITY FUNKČNÍCH JEDNOTEK Účel využití se nezmění třída pro výuku a zázemí pro třídy. Počet bytových jednotek: 0 Zastavěná plocha objektu: 693,00 m 2 Plocha stavebních úprav: 123,17 m CELKOVÉ URBANISTICKÉ, ARCHITEKTONICKÉ ŘEŠENÍ a) Urbanismus - územní regulace, kompozice prostorového řešení Stavební úpravy se budou týkat pouze 2NP a to jen části pro praxi na dámském kadeřnictví. Zázemí je odpočívárna, moderně otevřené kadeřnictví s klad s úklidovou místností. Provoz objektu a jeho vliv na okolí zůstane zachován. b) Architektonické řešení - kompozice tvarového řešení, materiálové a barevné řešení. Při návrhu bylo vycházeno z velkých prostor a zajištění možnosti moderních kadeřnictví a propojení 3 základních pracovních postupů při stříchání (umývání, stříhaní a sušení). Všechny prostory jsou ve stejné výškové úrovni bez prahů. Materiály jsou navrženy pro odolnost proti otěru a nárazům a vrypům. 2.3 CELKOVÉ PROVOZNÍ ŘEŠENÍ, TECHNOLOGIE VÝROBY Stavební úpravy se soustředí pouze na 2NP v prostoru dámského kadeřnictví. Plánuje se jednosměnný provoz v době od 7:00-16:00, noční provoz není uvažován. Školní třídy jako takové nebudou zdrojem nadměrného hluku. Strana 3 (celkem 11)

4 2.4 BEZBARIÉROVÉHO UŽÍVÁNÍ STAVBY Charakter místností a činnosti pro školní třídy umožňuje zaměstnávat osoby dle Vyhlášky č. 398/2009 Sb. o obecných technických požadavcích zabezpečujících užívání staveb osobami s omezenou schopností pohybu a orientace. Vstup a veškeré prostory do školy budou řešeny bezbariérově. Hygienická kabina v objektu je zřízena. 2.5 BEZPEČNOSTI PŘI UŽÍVÁNÍ STAVBY Je zajištěno použitými materiály a dispozičním řešením objektu. Zvláštní opatření pro zajištění bezpečnosti provozu objekt nevyžaduje. 2.6 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA OBJEKTU a) STAVEBNÍ ŘEŠENÍ Bude provedena nová výmalba a nové omítek. Podlahy ve třídách budou strženy a pomocí nivelaceční hmoty budou v jedné rovině s připraveností na ker. dlažbu. Výměna starých ocelových zárubní za nové dřevěné obložky. b) KONSTRUKČNÍ A MATERIÁLOVÉ ŘEŠENÍ Stěny Dozdění otvoru tl. 150mm v prostoru 2.NP: budou provedeny v systému pórobetonových bloků YTONG (P2-500) pro nenosné příčkové zdivo tl. 150mm zděné na celoplošně nanášené lepidlo, oboustranně opatřené proarmovanou vrstvou armovacího tmele s vnitřní štukovou vrstvou. Podhledy Konstrukce podhledu budou sádrokartonové, zavěšené na kovové konstrukci kotvené do stropu. Sádrokartonový podhled systém KNAUF typ K311-3-KS1 (desky GKB tl.12,5mm KNAUF White,). Výmalba Omítky budou opatřeny omyvatelným nátěrem omyvatelná a otěruvzdorná (10000 cyklů). Barva malby bude upřesněna při realizaci investorem. Stropy budou vymalovány na bílo. Podlahy Ve třídách budou položeny velkoformátová keramické dlažba lesklá. Větrání Větrání je řešeno přirozené otvíravými okny s možností ventilace a mikroventilace. Nucené odsávání je řešeno z úklidové místnosti s napojením na stávající vývod mimo objekt. c) MECHANICKÁ ODOLNOST A STABILITA Nově dodané výrobky budou instalovány v souladu se zákonem 268/2009 Sb., která upravuje obecné technické požadavky na provádění staveb a budou splňovat požadavky požadované zákonem č. 22/97 Sb. o technických požadavcích na výrobky, včetně příslušných změn a doplnění některých zákonů. Při opravách musí být dodrženy technologické postupy provádění stavebních konstrukcí vydané výrobci stavebních materiálů. V případě potřeby budou statické výpočty doloženy dodavatelem stavby. 2.7 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ a) Technické řešení Strana 4 (celkem 11)

5 V objektu se nenachází žádné technické zařízení. b) výčet technických a technologických zařízení Žádné technické a technologické zařízení v rámci projektu nejsou navrženy. 2.8 POŽÁRNÍ BEZPEČNOST a) rozdělení stavby a objektů do požárních úseků b) výpočet požárního rizika a stanovení stupně požární bezpečnosti c) zhodnocení navržených stavebních konstrukcí a stavebních výrobků včetně požadavků na zvýšení požární odolnosti stavebních konstrukcí d) zhodnocení evakuace osob včetně vyhodnocení únikových cest e) zhodnocení odstupových vzdáleností a vymezení požárně nebezpečného prostoru f) zajištění potřebného množství požární vody, popřípadě jiného hasiva včetně rozmístění vnitřních a vnějších odběrných míst g)zhodnocení možnosti provedení požárního zásahu (přístupové komunikace, zásahové cesty) h) zhodnocení technických a technologických zařízení stavby (rozvodná potrubí, vzduchotechnická zařízení) i) posouzení požadavků na zabezpečení stavby požárně bezpečnostními zařízeními j) rozsah a způsob rozmístění výstražných a bezpečnostních značek a tabulek Řešeno v rámci samostatného požárně bezpečnostního řešení stavby, které je přiloženo k tomuto projektu. 2.9 ZÁSADY HOSPODAŘENÍ S ENERGIEMI a) kritéria tepelně technického hodnocení Objekt splňuje požadavky na energetickou náročnost vyhlášky č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií, ve znění pozdějších předpisů. b) energetická náročnost stavby V rámci této změny užívání není řešeno v projektu. Strana 5 (celkem 11)

6 c) posouzení využití alternativních zdrojů energií V rámci tohoto projektu není uvažováno z jiným zdrojem alternativní energie HYGIENICKÉ POŽADAVKY NA STAVBY, POŽADAVKY NA PRACOVNÍ A KOMUNÁLNÍ PROSTŘEDÍ V průběhu realizace stavby je nutno respektovat platné požárně bezpečnostní a hygienické předpisy, týkající se ochrany zdraví pracujících, zejména pak: a) Nařízení vlády č. 591/2006 Sb., o bližších minimálních požadavcích na bezpečnost a ochranu zdraví na staveništích. b) ČSN Denní osvětlení budov c) Vyhláška č. 268/2009 Obecné technické požadavky d) Vyhláška č. 258/2000 Ochrana veřejného zdraví Veškeré použité materiály budou splňovat příslušné technické normy a hygienické předpisy. Hygienické limity hluku v chráněném venkovním prostoru staveb, chráněném venkovním prostoru a chráněném vnitřním prostoru staveb jsou uvedeny v nařízení vlády č. 148/2006 Sb. Předmětná lokalita se nachází při stávající komunikaci v ulici Korunní. Školní zařízení jako takové objekt nebude zdrojem hluku. Hladina hluku je v normových hodnotách pro danou lokalitu OCHRANY STAVBY PŘED ŠKODLIVÝMI VLIVY VNĚJŠÍHO PROSTŘEDÍ Objekt řešení opatření jako ochrany před: a) ochrana před pronikáním radonu z podloží Na základě předchozího využívání nebyla provedena zkouška b) ochrana před bludnými proudy V blízkosti parcely se nenachází trolejové vedení, ochrana nebyla uvažována. c) ochrana před technickou seizmicitou Není zde uvažováno se zdrojem vibrací. Proto zde nebude navržena žádná ochrana. d) ochrana před hlukem V blízkosti stavby se nachází obytné budovy, hluk vzniklý provozem stavby nebude překračovat normové hodnoty. Dodatečné akustické izolace nejsou uvažovány. e) protipovodňová opatření Stavba se nenachází v záplavovém území pro stoletou vodu, opatření nebylo uvažováno. 3. PŘIPOJENÍ NA TECHNICKOU INFRASTRUKTURU V rámci změny užívání není řešeno, zachováno stávající. a) napojovací místa technické infrastruktury Odvodnění území včetně zneškodňování odpadních vod Ve stávajícím objektu vznikají dešťové vody a splaškové vody komunálního charakteru nebudou navýšeny. Strana 6 (celkem 11)

7 Odtokové poměry se nezmění. Trasa dešťové a splaškové kanalizace nebude pozměněna. Zásobování vodou Vodovodní přípojka Přípojka vody pro objekt je stávající a je napojena na hlavní vodovodní řád. Rozvody vody budou zachovány. Stávající přípojka vyhoví kapacitně požadavkům na spotřebu vody. Zásobování energiemi Přípojka plynu: Stávající přípojka plynu je vedena do domu. Plyn není naveden to těchto míst učeben. Přípojka elektrické energie sítě NN: Stávající přípojka elektrické energie sítě NN je provedena z distribuční sítě ČEZ. b) připojovací rozměry, výkonové kapacity a délky V rámci změny užívání není uvažováno s navýšením jednotlivých přípojek. 4. DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ a) popis dopravního řešení V rámci stavebních úprav není řešeno, zachováno stávající dopravní řešení. Parkování je zajištěno na stávajících zpevněných plochách. b) napojení území na stávající dopravní infrastrukturu Objekt je napojen na veřejnou komunikaci. c) doprava v klidu Po dobu stavebních oprav bude staveniště omezeným zdrojem hluku a prachu. Parkování na pozemcích je zajištěno na zpevněné ploše. d) pěší a cyklistické stezky V rámci objektu není řešeno. Změna užívání nezasahuje do žádných stezek. 5. ŘEŠENÍ VEGETACE A SOUVISEJÍCÍCH TERÉNNÍCH ÚPRAV a) terénní úpravy V rámci tohoto stavebního objektu není řešeno b) použité vegetační prvky V rámci tohoto stavebního objektu není řešeno. c) biotechnická opatření V rámci tohoto stavebního objektu není řešeno. 6. POPIS VLIVŮ STAVBY NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ A JEHO OCHRANA a) vliv stavby na životní prostředí - ovzduší, hluk, voda, odpady a půda Strana 7 (celkem 11)

8 Navrhovaná změna užívání není po dokončení zdrojem škodlivých látek a exhalací. Po dobu výstavby bude staveniště omezeným zdrojem hluku a prachu. V rámci přípravy dodavatele stavby budou navrženy technologické postupy, které minimalizují negativní vlivy stavebních prací na stávající zástavbu a na životní prostředí. S odpady, vznikajícími při realizaci stavby a při jejím provozu, bude nakládáno v souladu se zákonem o odpadech č. 185/2001 Sb. a příslušnými prováděcími vyhláškami zvláště vyhl. MŽP č. 381/2001 Sb., kterou se vydává Katalog odpadů. Budou druhotně využity, recyklovány nebo uloženy na schválené skládce. Předpokládané odpady, vznikající při realizaci stavby: Druh odpadu Množství celkem Označení odpadu Katalogové č. Papírové a lepenkové obaly 1,200 t O Plastové obaly 0,800 t O Směsné obaly 1,900 t O Dřevo 1,20 m 3 O Směsné kovy 0,01 t O Izolační materiály 0,04 t O Železo a ocel 0,03 t O Asfalt bez dehtu 0,05 t O Likvidace odpadů: Odpady vznikající při rekonstrukci stavby budou ukládány do kontejnerů a průběžně odváženy na schválenou městskou skládku, případně budou předány k recyklaci. Způsob likvidace bude zhotovitelem stavby doložen v rámci kolaudačního řízení. Nakládání s odpady při provozu objektu: Likvidace komunálního odpadu, který bude průběžně ukládán do popelnice, bude zajištěna odvozem sběrnými vozy Technických služeb na městskou skládku. Použitý tříděný papír, plast a sklo vhodné pro recyklaci, budou separovány do pytlů a průběžně odváženy do příslušných kontejnerů na separovaný odpad. b) vliv stavby na přírodu a krajinu (ochrana dřevin, ochrana památných stromů, ochrana rostlin a živočichů apod.), zachování ekologických funkcí a vazeb v krajině V rámci není řešeno, zachováno stávající. c) vliv stavby na soustavu chráněných území Natura 2000 V rámci není řešeno, zachováno stávající. d) návrh zohlednění podmínek ze závěru zjišťovacího řízení nebo stanoviska EIA V rámci není řešeno, zachováno stávající. e) navrhovaná ochranná a bezpečnostní pásma, rozsah omezení a podmínky ochrany podle jiných právních předpisů V rámci objektu není řešeno, zachováno stávající. 7. OCHRANA OBYVATELSTVA Stavba nevyžaduje řešení opatření pro ochranu obyvatelstva a při zpracování dokumentace nebyly investorem tyto požadavky vzneseny. Strana 8 (celkem 11)

9 8. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY a) potřeby a spotřeby rozhodujících médií a hmot, jejich zajištění Staveniště bude využívat stávající příjezdy a zdroje elektřiny a vody ze stávající budovy, nové napojení není řešeno. b) odvodnění staveniště V rámci změny užívání nedojde k výkopovým pracím, proto nebude dosažena HPV není třeba řešit odvodnění. c)napojení staveniště na stávající dopravní a technickou infrastrukturu Staveniště bude využívat stávající příjezdy a zdroje elektřiny a vody ze stávající budovy, nové napojení není řešeno. d) vliv provádění stavby na okolní stavby a pozemky V rámci rekonstrukce není řešeno, zachováno stávající. Stavební opravy budou probíhat pouze na pozemku investora. e) ochrana okolí staveniště a požadavky na související asanace, demolice, kácení dřevin Asanace není řešená v tomto projektu. D není řešená v tomto projektu. Kácení není řešená v tomto projektu. f) maximální zábory pro staveniště (dočasné / trvalé) Není nutné zabírat veřejné prostranství. g) maximální produkovaná množství a druhy odpadů a emisí při výstavbě, jejich likvidace S odpady, vznikajícími při stavebních opravách a při jejím provozu, bude nakládáno v souladu se zákonem o odpadech č. 185/2001 Sb. a příslušnými prováděcími vyhláškami zvláště vyhl. MŽP č. 381/2001 Sb., kterou se vydává Katalog odpadů. Budou druhotně využity, recyklovány nebo uloženy na schválené skládce. Odpady vznikající při realizaci stavby budou ukládány do kontejnerů a průběžně odváženy na schválenou městskou skládku, případně budou předány k recyklaci. Způsob likvidace bude zhotovitelem stavby doložen v rámci kolaudačního řízení. Přehled hlavních druhů odpadů, které mohou vzniknout při výstavbě Katalog druh odpadu kategorie odpadu odpadní barvy a laky obsahující organická rozpouštědla nebo jiné nebezpečné látky N odpad z odstraňování barev nebo laků obsahující organická rozpouštědla nebo jiné nebezpečné látky N odpady jinak blíže neurčené N odpady ze svařování O směsné obaly O absorpční činidla, filtrační materiály (včetně olejových filtrů jinak blíže neurčených) čistící tkaniny a ochranné oděvy znečištěné nebezpečnými látkami N upotřebená čistící tkanina N beton O cihla O Strana 9 (celkem 11)

10 dřevo O plast O železo a ocel O kabely neuvedené pod číslem O kabely O zemina a kamení neuvedené pod číslem O izolační materiály neuvedené pod čísly a O jiné stavební a demoliční odpady (včetně směsných stavebních a demoličních odpadů) obsahujících nebezpečné látky N směsný stavební a demoliční odpad N papír a lepenka O sklo O dřevo O dřevo neuvedené pod číslem O plasty O kovy O h) bilance zemních prací, požadavky na přísun nebo deponie zemin V rámci tohoto stavebního objektu není řešeno. i) ochrana životního prostředí při výstavbě Stavebními opravami může dojít k mírnému zhoršení životního prostředí zvýšením hlučnosti a prašnosti. V období sucha budou případné znečištěné plochy zkrápěny. Po dobu provádění stavby nesmí být okolní prostor ovlivňován nadprůměrným hlukem, vibracemi a otřesy nad mez, stanovenou v Nařízení vlády o ochraně zdraví před nepříznivými účinky hluku a vibrací 272/ hladina hluku ze stavební činnosti nesmí přesáhnout ve venkovním prostoru hodnotu 65dB v době od 7 do 21 hodin a v době od 21 do 7 hodin hodnotu 45dB. Zhotovitel stavby bude používat pouze technicky způsobilé mechanismy. Odpady z výstavby budou likvidovány dle zákona č. 185/2001Sb. o odpadech a vyhlášky MŽP č. 383/2001 o podrobnostech nakládání s odpady. Odpady v průběhu výstavby budou tříděny a odvezeny na skládku v okruhu 30km od stavby. Znovu využitelné odpady nabídne zhotovitel jiným právnickým nebo fyzickým osobám k recyklaci. Doklad o uložení odpadu a o hospodaření s nimi budou předloženy stavebnímu úřadu. j) zásady bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi, posouzení potřeby koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci podle jiných právních předpisů Zhotovitel musí před zahájením prací na stavbě vypracovat plán bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi v rozsahu dle nařízení vlády č. 591/2006 Sb., podle 21 písm.a) k provedení 3 odst.3, 15, 18 odst. 1 písm.c) a 18 odst.2 písm.b)zákona č. 309/2006 Sb., kterým se upravují další požadavky bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, přílohy č. 1 k nařízení vlády č. 591/2006 Sb.(další požadavky na staveniště), přílohy č. 2 k nařízení vlády č. 591/2006 Sb. ( bližší minimální požadavky na bezpečnost a ochranu zdraví při provozu a používání strojů a nářadí na staveništi), přílohy č.4 k nařízení vlády č.591/2006 Sb. ( požadavky na organizaci práce a pracovní postupy). Současně je zadavatel stavby (stavebník) povinen doručit oznámení o zahájení prací (dle náležitostí, které stanovuje příloha č. 4 k nařízení vlády č. 591/2006 Sb.) oblastnímu inspektorátu práce nejpozději do 8 dnů před předáním staveniště zhotoviteli. Zhotovitel stavby v současné době není znám, předpokládá se provedení stavby formou svépomocnou a formou drobných subdodavatelů. Strana 10 (celkem 11)

11 Zhotovitel stavby musí seznámit pracovníky s podmínkami při práci v blízkosti sítí elektro, vodárenských a jiných zařízení včetně jejich ochranných pásem v souladu s vyjádřeními a požadavky správců sítí a zainteresovaných organizací státní správy. Při výstavbě nutno respektovat bezpečnostní předpisy, vyhlášky č. 38/2003 Sb., 495/2001 Sb., 433/1991 Sb., 495/2001 Sb. a sdělení č. 433/1991 Sb., NV 498/2002 Sb., NV 61/2003 Sb., zák. č. 163/2002 Sb. o technických požadavcích na vybrané stavební výrobky, zk. č. 185/2001 Sb., zák. č. 498/2002 Sb., ČSN Zemní práce, ČSN EN 1594 a související předpisy, ČSN ISO a související předpisy, ČSN Prostorové uspořádání sítí technického vybavení, nařízení vlády č. 11/2002 Sb., kterým se stanoví vzhled a umístění bezpečnostních značek a zavedení signálů, ve znění nařízení vlády č. 405/2004 Sb., nařízení vlády č. 21/2003 Sb., kterým se stanoví technické požadavky na osobní ochranné prostředky, nařízení vlády č. 101/2005 Sb. o podrobnějších požadavcích na pracoviště a pracovní prostředí, nařízení vlády č. 362/2005 Sb. o bližších požadavcích na bezpečnost a ochranu zdraví při práci na pracovišti s nebezpečím pádu z výšky nebo do hloubky, zák. č. 309/2006 o zajištění dalších podmínek bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a nařízení vlády č. 591/2006 o bližších minimálních požadavcích na bezpečnost a ochranu zdraví na staveništi. Na staveništi budou dodržovány zásady, které vyloučí možnost vzniku požáru a s tím i škod na zdraví osob a majetku. Na viditelném místě budou vyvěšeny požární poplachové směrnice. Při provádění všech prací musí být dodrženy veškeré platné předpisy a ustanovení o bezpečnosti práce, hygienické předpisy, technologické postupy a ustanovení ČSN včetně technologických a prováděcích předpisů, zvláště pak ustanovení zákona 309/2006 sb. Zákon, kterým se upravují další podmínky na pracovišti a nařízení vlády 591/2006sb. Veškeré práce mohou vykonávat pouze vyškolené a poučené osoby s náležitým oprávněním k výkonu jednotlivých činností. Musí být zajištěna i bezpečnost proti vstupu nepovolaných osob do prostoru stavby. k) úpravy pro bezbariérové užívání výstavbou dotčených staveb V rámci projektu je uvažováno. l) zásady pro dopravně inženýrské opatření V rámci projektu není uvažováno. Nebude nutné zřizovat opatření na veřejných komunikacích. m) stanovení speciálních podmínek pro provádění stavby (provádění stavby za provozu, opatření proti účinkům vnějšího prostředí při výstavbě apod.) Není nutné předepisovat speciální podmínky pro výstavbu. n) postup výstavby, rozhodující dílčí termíny Předpokládaná doba výstavby je cca 1 měsíců. Plánovaný začátek stavebních prací červenec 2015 Předpokládané dokončení stavebních prací srpen 2015 Vypracoval: Ing. Martin Štorkán Datum: leden 2015 Strana 11 (celkem 11)

Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy

Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy Pražská 38b, 642 00 Brno Bosonohy Šablona: Název: Téma: Autor: Číslo: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT 60. B - souhrnná technická zpráva Souhrnná

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Ing. Jaromír Benka Krnovská 27, 746 01 Opava B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Název Investor : Vnitřní stavební úpravy 2.NP pavilonu E - hematologické ambulance : Slezská nemocnice v Opavě, příspěvková organizace

Více

1 Identifikační údaje... 3 2 Celkový popis stavby... 4 2.1 Účel užívaní stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 4 2.2 Celkové urbanistické a

1 Identifikační údaje... 3 2 Celkový popis stavby... 4 2.1 Účel užívaní stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 4 2.2 Celkové urbanistické a Obsah: Strana: 1 Identifikační údaje... 3 2 Celkový popis stavby... 4 2.1 Účel užívaní stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 4 2.2 Celkové urbanistické a architektonické řešení... 4 2.2.1 Urbanismus...

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY UČEBNY na parc.č. 110 v k.ú. Bludovice

STAVEBNÍ ÚPRAVY UČEBNY na parc.č. 110 v k.ú. Bludovice STAVEBNÍ ÚPRAVY UČEBNY na parc.č. 110 v k.ú. Bludovice D1. TECHNICKÁ ZPRÁVA Stavebník : SŠ - Prostřední Suchá Vypracoval: Ing. Martin Štorkán Stupeň PD : DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ Číslo PD : 201501

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B.1. POPIS ÚZEMÍ STAVBY a) Charakteristika stavebního pozemku Stavba se nachází v nezastavěné části obce Kupařovice. b) Výčet a závěry provedených průzkumů a rozborů Stavba

Více

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části:

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení. Dokumentace obsahuje části: Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A B C D E Průvodní zpráva Souhrnná technická zpráva

Více

Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006,. o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb.

Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006,. o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Příloha č. 1 vyhlášky č. 499/2006., o dokumentaci staveb ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby nebo zařízení Dokumentace obsahuje části: A

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva PROJEKTOVÝ ATELIÉR, KOPÍROVACÍ SLUŽBY HAVLÍČKŮV BROD TEL. 569 430 547 FAX 569 430 547 B. Souhrnná technická zpráva Zakázka č. : 13 028 Název akce : Oplocení u školy Wolkerova, Havlíčkův Brod Místo akce

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb.

Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Příloha č. 1 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah dokumentace pro vydání rozhodnutí o umístění stavby Dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva C Situační výkresy D

Více

ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA

ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA Název akce: ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA zřízení nových učeben rozdělením stávající učebny č.104 Habrmanova čp.130, HRADEC KRÁLOVÉ 2 Investor : Základní umělecká škola, Habrmanova 130, Hradec Králové Zak. číslo:

Více

akvo pros.r.o. KALOJEM ANENSKÁ STUDÁNKA, DOMOV U STUDÁNKY BPV JTSK DOMOV U STUDÁNKY, ČP. 41, ANENSKÁ STUDÁNKA ANENSKÁ STUDÁNKA (600377)

akvo pros.r.o. KALOJEM ANENSKÁ STUDÁNKA, DOMOV U STUDÁNKY BPV JTSK DOMOV U STUDÁNKY, ČP. 41, ANENSKÁ STUDÁNKA ANENSKÁ STUDÁNKA (600377) 3 2 1 REVIZE DATUM SCHVÁLIL VÝŠKOVÝ SYSTÉM POLOHOVÝ SYSTÉM VYPRACOVAL INVEST OR KATAS TR AKCE MIROSLAV ŠPATENKA BPV JTSK KONTROLOVAL MIROSLAV ŠPATENKA. ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT MGR. JAN HORKEL DOMOV U STUDÁNKY,

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva B.1 Popis území stavby a) Charakteristika stavebního pozemku Rovinatý pozemek. B. Souhrnná technická zpráva b) Výčet a závěry provedených průzkumů a rozborů (geologický průzkum, hydrogeologický průzkum,

Více

B souhrnná technická zpráva

B souhrnná technická zpráva B souhrnná technická zpráva AKCE: Plynovodní a vodovodní přípojka pro objekt č.p. 224 v Rousínově, ul. Tyršova INVESTOR: Město Rousínov, Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov MÍSTO STAVBY: Rousínov, k.ú.

Více

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B.1 Popis území stavby a) charakteristika stavebního pozemku, Daný pozemek s ohledem na účel využití není v rozporu s regulativy územního plánu. -Charakteristika území stavby-

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Seznam příloh B. Souhrnné technické zprávy: B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY B.2 CELKOVÝ POPIS STAVBY B.3 PŘIPOJENÍ NA TECHNICKOU INFRASTRUKTURU B.4. DOPRAVNÍ ŘEŠENÍ B.5 ŘEŠENÍ VEGETACE

Více

B) SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B) SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Ing. Libor Barvínek, projektov,á činnost ve výstavbě ul. Vrbová 655, Ústí nad Orlicí 562 01 tel. 465 52 36 69, mobil 776 841 104 e- mail: barvinek@cominnet.cz Akce: Investor: Místo: Stupeň: Stavební úpravy

Více

VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH VÝPLNÍ OTVORŮ. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Část A, B

VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH VÝPLNÍ OTVORŮ. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Část A, B VÝMĚNA STÁVAJÍCÍCH VÝPLNÍ OTVORŮ PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Část A, B DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY Dle vyhlášky 405/2017 Sb. Objednatel: Se sídlem: Zhotovitel: Místo podnikání (provozovna):

Více

B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY... 3 B.2 CELKOVÝ POPIS STAVBY... 3. B.2.4 Bezbariérové užívání stavby... 4

B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY... 3 B.2 CELKOVÝ POPIS STAVBY... 3. B.2.4 Bezbariérové užívání stavby... 4 Obsah B.1 POPIS ÚZEMÍ STAVBY... 3 B.2 CELKOVÝ POPIS STAVBY... 3 B.2.1 Účel užívání stavby, základní kapacity funkčních jednotek... 3 B.2.2 Celkové urbanistické a architektonické řešení... 3 B.2.3 Celkové

Více

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ENERGO-STEEL spol. s r.o. IČ: 15502546 Sídlo: Vřesinská 66/54, 708 00 Ostrava-Poruba, Česká republika Tel./Fax: 599 527 327 Http://www.energo.cz Mobil: 777 723 344, 608 553 344 E-mail: energo@energo.cz

Více

ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY

ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY Stavba : Prodloužení kanalizace v k.ú. Střítež u Milevska ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY Stupeň: DSP Datum : 01/2019 1 OBSAH ÚVOD 3 PODKLADY 3 1. TECHNICKÁ ZPRÁVA 3 1.A ROZSAH A USPOŘÁDÁNÍ STAVENIŠTĚ 3 1.B

Více

SO01 STAVEBNÍ ÚPRAVY B.M.H

SO01 STAVEBNÍ ÚPRAVY B.M.H A. Průvodní zpráva 1. Charakteristika území a stavebního pozemku a) poloha v obci zastavěná část nezastavěná část obce, Řešený stávající skladovací objekt se nachází v centrální zastavěné části obce Hrádek

Více

Osazení poštovních schránek Husova , Nový Bor

Osazení poštovních schránek Husova , Nový Bor A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA D 1.1. a) TECHNICKÁ ZPRÁVA Osazení poštovních schránek Husova 91315, Nový Bor Nový Bor, duben 2019 Kamila Vojtová projektování pozemních staveb U Vodárny

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Zodpovědný projektant: Ing. Zdeněk Janýr Vypracoval: Ing. Pavel Lupoměch B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA - strana 1/12 Obsah: B.1 Popis území stavby a) charakteristika stavebního

Více

d) Poloha vzhledem k záplavovému území, poddolovanému území apod.

d) Poloha vzhledem k záplavovému území, poddolovanému území apod. Obsah: B.1. Popis území stavby...3 B.2. Celkový popis stavby...4 B.2.1. Účel, užívání stavby, základní kapacity funkčních jednotek...4 B.2.2. Celkové urbanistické a architektonické řešení...4 B.2.3. Celkové

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY UČEBNY na parc.č. 110 v k.ú. Bludovice

STAVEBNÍ ÚPRAVY UČEBNY na parc.č. 110 v k.ú. Bludovice STAVEBNÍ ÚPRAVY UČEBNY na parc.č. 110 v k.ú. Bludovice Stavebník : SŠ - Prostřední Suchá Vypracoval: Ing. Martin Štorkán Stupeň PD : DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ Číslo PD : 201501 Datum PD : leden

Více

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA. B.1 Popis území stavby

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA. B.1 Popis území stavby B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B.1 Popis území stavby a) charakteristika stavebních pozemků stavební práce budou prováděny na pozemku: st. p. č. 162 a částečně na pozemcích p. č. 123/1 a 123/2 za účelem montážních

Více

C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. POPIS STAVBY Zhodnocení staveniště: staveniště je vhodné pro uvažované rozšíření hřbitova. Stavební pozemek je rovinatý, porostlý náletovými travinami, které budou před

Více

ZATEPLENÍ OBJEKTU MATEŘSKÉ ŠKOLY JOSEFA HORY 4097/31

ZATEPLENÍ OBJEKTU MATEŘSKÉ ŠKOLY JOSEFA HORY 4097/31 INGPRO CZ s.r.o., Na Náspu 3057, 466 01 Jablonec nad Nisou Tel. 483 713 989, 602 736 361, e-mail: ingpro@ingprocz.com, IČO 254 293 29 INVESTOR: Statutární město Jablonec nad Nisou, Mírové nám.3100/19,

Více

NEDOSTATKY V OBSAHU DOKUMENTACÍ ZPRACOVANÉ AUTORIZOVANÝMI OSOBAMI PRO POTŘEBY ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ

NEDOSTATKY V OBSAHU DOKUMENTACÍ ZPRACOVANÉ AUTORIZOVANÝMI OSOBAMI PRO POTŘEBY ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ NEDOSTATKY V OBSAHU DOKUMENTACÍ ZPRACOVANÉ AUTORIZOVANÝMI OSOBAMI PRO POTŘEBY ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ 158 SZ Vybrané činnosti ve výstavbě Vybrané činnosti ve výstavbě (1) Vybrané činnosti, jejichž výsledek ovlivňuje

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ING. MILADA VLČKOVÁ KANCELÁŘ: DOLNÍ BRÁNA 47, 741 01 NOVÝ JIČÍN LUČNÍ 5, 741 01 NOVÝ JIČÍN IČ 06351409 MOBIL: 775 711 416 / E-MAIL: MILADAVLCKOVA@GMAIL.COM B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce : Dětské hřiště

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU POŽÁRNÍ ZBROJNICE NA ST.P.Č. 40, K.Ú. STUDÁNKA U TACHOVA A.B

STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU POŽÁRNÍ ZBROJNICE NA ST.P.Č. 40, K.Ú. STUDÁNKA U TACHOVA A.B A Průvodní zpráva A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje o stavbě a) název stavby, STAVEBNÍ ÚPRAVY OBJEKTU POŽÁRNÍ ZBROJNICE NA ST.P.Č. 40, K.Ú. STUDÁNKA U TACHOVA b) místo stavby (adresa, čísla popisná,

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce : PROVOZNÍ BUDOVA SPÚ ( č.p.245) Stavební úpravy osazení požárních dveří Stupeň dokumentace : Dokumentace pro ohlášení stavby (DSP) Investor : Česká

Více

499/2006 Sb. f) dokumentace pro provádění stavby a VYHLÁŠKA. ze dne 10. listopadu 2006. g) dokumentace skutečného provedení stavby.

499/2006 Sb. f) dokumentace pro provádění stavby a VYHLÁŠKA. ze dne 10. listopadu 2006. g) dokumentace skutečného provedení stavby. 499/2006 Sb. f) dokumentace pro provádění stavby a VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 g) dokumentace skutečného provedení stavby. o dokumentaci staveb Změna: 62/2013 Sb. (2) Tato vyhláška dále stanoví

Více

ÚPRAVA ZPEVNĚNÝCH PLOCH PŘED ŠKOLOU V BRUŠPERKU

ÚPRAVA ZPEVNĚNÝCH PLOCH PŘED ŠKOLOU V BRUŠPERKU ÚPRAVA ZPEVNĚNÝCH PLOCH PŘED ŠKOLOU V BRUŠPERKU B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VYPRACOVAL A R C H I T E K T O N I C K Á K A N C E L Á Ř ING. ARCH. TOMÁŠ ŠONOVSKÝ autorizovaný architekt Českou komorou architektů

Více

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VÝSTAVBA CHODNÍKU PODÉL UL. HÁJECKÁ, HOSTIVICE - BŘVE. investor: Město Hostivice, Husovo náměstí 13, Hostivice akce:

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VÝSTAVBA CHODNÍKU PODÉL UL. HÁJECKÁ, HOSTIVICE - BŘVE. investor: Město Hostivice, Husovo náměstí 13, Hostivice akce: vedoucí projektant zodp. projektant vypracoval kontroloval Ing. Pohořelý Ing. Pohořelý Šturcová Ing. Sedlák investor: Město Hostivice, Husovo náměstí 13, 253 80 Hostivice akce: VÝSTAVBA CHODNÍKU PODÉL

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ÚŽICE - VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ Název akce : Část: Stupeň PD : Místo stavby : Stavební úřad : Investor PD : Projektant: Rekonstrukce veřejného osvětlení v ul.jarní, Dolní, Horní,

Více

Obsah dokumentace: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUAČNÍ VÝKRESY D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ A TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ E. DOKLADOVÁ ČÁST B.1 Popis území stavby B.2 Celkový

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva Název stavby: STŘEDOČESKÉ INOVAČNÍ CENTRUM ZLATNÍKY HODKOVICE (SIC) Místo stavby: průmyslová zóna Hodkovice obec Zlatníky Hodkovice kraj Středočeský, okres Praha-západ katastrální území Hodkovice u Zlatníků

Více

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Ing. Renata Novotná, projektová a inženýrská kancelář Blahoslavova 93/17, 360 09 Karlovy Vary Mob.: 605 210 771, e-mail: rena.novotna@email.cz IČ: 61792829 PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Zpracovatel

Více

Paroubkovská kaplička v Sadské DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU POVOLENÍ. Město Sadská Palackého nám Sadská

Paroubkovská kaplička v Sadské DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU POVOLENÍ. Město Sadská Palackého nám Sadská STUPĚŇ: DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU POVOLENÍ STAVBA: Paroubkovská kaplička v Sadské INVESTOR/ZADAVATEL: SCHVÁLIL, DATUM: Město Sadská Palackého nám. 1 289 12 Sadská GENERÁLNÍ PROJEKTANT: HIP: Ing. Jan Vinař

Více

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA REKONSTRUKCE ŠKOLNÍ KUCHYNĚ (STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA A VYŠŠÍ ODBORNÁ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA, OSTRAVA, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE) Místo stavby: Stavebník: 1. máje 11, 709

Více

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA TEXTOVÁ ČÁST PD dle 2,3 vyhl. 499/2006 Sb. B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA STAVEBNÍ ÚPRAVY STŘECHY PAVILONU PRIMÁTŮ ZOO HODONÍN Vypracoval: PROST Hodonín s.r.o. Brněnská 3497, Hodonín Datum: prosinec 2015

Více

B-Souhrnná technická zpráva

B-Souhrnná technická zpráva B-Souhrnná technická zpráva Název stavby: Stavebník: Projektant: Autorizovaný projektant: Kraj: Okres: Stupeň dokumentace: Způsob provádění stavby: NOVÉ CHODNÍKY V OBCI OHAŘE Obec Ohaře Ohaře 45 281 30

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA PROJEKT PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA PROJEKT PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ Akce : Místo stavby : Investor : STAVEBNÍ ÚPRAVY ZUŠ HROTOVICE - ZATEPLENÍ Hrotovice, F.B.Zvěřiny č.p.212, parcela č.72/1 st. Město Hrotovice, Nám. 8. května 1, 675 55 Hrotovice B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE p r o s t a v e b n í p o v o l e n í a p r o v á d ě n í s t a v b y

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE p r o s t a v e b n í p o v o l e n í a p r o v á d ě n í s t a v b y PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE p r o s t a v e b n í p o v o l e n í a p r o v á d ě n í s t a v b y Oprava střechy empírové budovy s průjezdem (příhrádku) v areálu Hradu Svojanov INVESTOR: Město Polička Palackého

Více

c) dokumentace pro vydání rozhodnutí o změně vlivu užívání stavby na území,

c) dokumentace pro vydání rozhodnutí o změně vlivu užívání stavby na území, 499/2006 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 o dokumentaci staveb Změna: 62/2013 Sb. Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 193 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební

Více

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA citováno 1.7.2013 499/2006 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 o dokumentaci staveb Změna: 62/2013 Sb. Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 193 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a

Více

Rozsah a obsah projektové dokumentace pro ohlášení stavby uvedené v 104 odst. 1 písm. a) až e) stavebního zákona nebo pro vydání stavebního povolení

Rozsah a obsah projektové dokumentace pro ohlášení stavby uvedené v 104 odst. 1 písm. a) až e) stavebního zákona nebo pro vydání stavebního povolení Příloha č. 5 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah projektové dokumentace pro ohlášení stavby uvedené v 104 odst. 1 písm. a) až e) stavebního zákona nebo pro vydání stavebního povolení Projektová dokumentace

Více

Obsah dokumentace: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUAČNÍ VÝKRESY D. DOKUMENTACE OBJEKTŮ A TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ E. DOKLADOVÁ ČÁST B.1 Popis území stavby B.2 Celkový

Více

B - Souhrnná technická zpráva

B - Souhrnná technická zpráva B - Souhrnná technická zpráva 16.01. 2018 Stránka 1 Ing. Petr Šebesta Obsah B.1 Popis území stavby... 4 a) charakteristika stavebního pozemku... 4 b) výčet a závěry provedených průzkumů a rozborů... 4

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B.1 Popis území stavby a) Charakteristika stavebního pozemku Lokalita se nachází v oblasti s individuálním bydlením. Stavební pozemek se nachází ve svahu jehož sklon umožňuje

Více

FOTBALOVÉ HŘIŠTĚ DOLNÍ BOJANOVICE REKONSTRUKCE B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ÚZEMNÍ ŘÍZENÍ - 1 -

FOTBALOVÉ HŘIŠTĚ DOLNÍ BOJANOVICE REKONSTRUKCE B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ÚZEMNÍ ŘÍZENÍ - 1 - FOTBALOVÉ HŘIŠTĚ DOLNÍ BOJANOVICE REKONSTRUKCE ÚZEMNÍ ŘÍZENÍ B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Brno: 09/2016 Zpracovatel: Ing.arch. Zdeněk JANSKÝ Ing. Tomáš JANSKÝ, Ing.arch.Perglová Iveta - 1 - B.1. Popis

Více

Dokumentace pro ohlášení stavby

Dokumentace pro ohlášení stavby Novosedly nad Nežárkou Stavební úpravy rekonstrukce stávajícího skladu sena a slámy na pozemku parc.č.184/1 Dokumentace pro ohlášení stavby PRŮVODNÍ ZPRÁVA SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA TECHNICKÁ ZPRÁVA ARCHITEKTONICKO

Více

PLATNÁ ZNĚNÍ DOTČENÝCH USTANOVENÍ JEDNOTLIVÝCH PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ S VYZNAČENÍM NAVRHOVANÝCH ZMĚN ČÁST PRVNÍ

PLATNÁ ZNĚNÍ DOTČENÝCH USTANOVENÍ JEDNOTLIVÝCH PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ S VYZNAČENÍM NAVRHOVANÝCH ZMĚN ČÁST PRVNÍ IV PLATNÁ ZNĚNÍ DOTČENÝCH USTANOVENÍ JEDNOTLIVÝCH PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ S VYZNAČENÍM NAVRHOVANÝCH ZMĚN ČÁST PRVNÍ Vyhláška č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb, ve znění vyhlášky č. 62/2013 Sb., s vyznačením

Více

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA 499/2006 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 o dokumentaci staveb Změna: 62/2013 Sb. Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 193 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 1 B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B.1 Popis území stavby a) charakteristika stavebního pozemku: Stavba se nachází v zastavěném území obce Patokryje. Území stavby je mírně svažité až svažité sklonem k západu.

Více

B.2.4. Bezbariérové užívání stavby na navrhovanou stavbu se vyhláška č.398/2009 Sb. vztahuje (stavba je stavbou veřejně nepřístupnou a může být určena

B.2.4. Bezbariérové užívání stavby na navrhovanou stavbu se vyhláška č.398/2009 Sb. vztahuje (stavba je stavbou veřejně nepřístupnou a může být určena B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B.1. Popis území stavby a) charakteristika stavebního pozemku pozemek, na němž je realizována stavba, je v současnosti využíván jako občanská vybavenost (knihovna gymnázia),

Více

Revitalizace vodního toku. Legislativa, výkresová dokumentace

Revitalizace vodního toku. Legislativa, výkresová dokumentace Revitalizace vodního toku Legislativa, výkresová dokumentace Vyhláška 499/2006 Sb o dokumentaci staveb Dokumentace pro vydání rozhodnutí o UMÍSTĚNÍ STAVBY (příloha č. 1) Dokumentace pro vydání rozhodnutí

Více

B. Souhrnná technická zpráva. 2. Mechanická odolnost a stabilita Není nutné prokazovat. Jedná se o inženýrskou podzemní stavbu.

B. Souhrnná technická zpráva. 2. Mechanická odolnost a stabilita Není nutné prokazovat. Jedná se o inženýrskou podzemní stavbu. B. Souhrnná technická zpráva 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení Jedná se o inženýrskou podzemní stavbu. 2. Mechanická odolnost a stabilita Není nutné prokazovat. Jedná se o inženýrskou

Více

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA

499/2006 Sb. VYHLÁŠKA 499/2006 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 o dokumentaci staveb Změna: 62/2013 Sb. Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 193 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební

Více

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení

Rozsah a obsah dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení Rozsah a obsah dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení Příloha č. 4 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Společná dokumentace obsahuje části: A B C D E Průvodní zpráva Souhrnná

Více

499/2006 Sb. 12 písm. a) až ed) stavebního zákona nebo, projektové dokumentace pro vydání stavebního povolení, VYHLÁŠKA. ze dne 10.

499/2006 Sb. 12 písm. a) až ed) stavebního zákona nebo, projektové dokumentace pro vydání stavebního povolení, VYHLÁŠKA. ze dne 10. 499/2006 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 10. listopadu 2006 12 písm. a) až ed) stavebního zákona nebo, projektové dokumentace pro vydání stavebního povolení, f)stavební řízení, dokumentace pro provádění stavby a o

Více

Projektová dokumentace obsahuje části:

Projektová dokumentace obsahuje části: Příloha č. 5 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah projektové dokumentace pro ohlášení stavby uvedené v 104 odst. 1 písm. a) až e) stavebního zákona, pro vydání stavebního povolení, k uzavření veřejnoprávní

Více

A. B. - PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

A. B. - PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA DIPROS s.r.o. Výtisk číslo : Plánská 5, 301 00 Plzeň Počet listů : 7 A. B. - PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY : VÝSTAVBA NOVÉHO OPLOCENÍ U HŘBITOVA V BOLEVCI INVESTOR : SPRÁVA HŘBITOVŮ

Více

IXI INVESTOR : MĚSTO ŽACLÉŘ., RÝCHROSKÉ NÁM. 100, ŽACLÉŘ AKCE:

IXI INVESTOR : MĚSTO ŽACLÉŘ., RÝCHROSKÉ NÁM. 100, ŽACLÉŘ AKCE: HLAVNÍ ING. PROJEKTU ZODP. PROJEKTANT VYPRACOVAL MĚŘÍTKO : Ing. arch. Tomáš Hradečný Ing. arch. Tomáš Hradečný Ing. arch. Tomáš Hradečný FORMÁT : A4 Ing. arch. Benedikt Markel DATUM : 12/2018 IXI INVESTOR

Více

Vodní hospodářství krajiny 8. cvičení

Vodní hospodářství krajiny 8. cvičení Vodní hospodářství krajiny 8. cvičení Václav David K143 e-mail: vaclav.david@fsv.cvut.cz Konzultační hodiny: viz web Vodní hospodářství krajiny 2 Obsah cvičení Dokumentace stavby Obsah cvičení 2 Dokumentace

Více

PROJEKTOVÁ KANCELÁŘ PS

PROJEKTOVÁ KANCELÁŘ PS PROJEKTOVÁ KANCELÁŘ PS PROJEKTOVÁ KANCELÁŘ PS, Bří Čapků 550, 362 21 Nejdek Ing. Irena Pichlová - Oto Szakos Zakázka PS 09.2013 Akce Snížení energetické náročnosti budovy MŠ Kaštánek - Neratovice B. Souhrnná

Více

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Dokumentace pro ohlášení stavby Akce : Modernizace teplovodu Náchod, p.č. 1118/1, 1118/4 Investor : Obchodní akademie Náchod Projektant : JOSTA s.r.o., Palachova 1742, 547 01

Více

VYHLÁŠKA. ze dne 28. února 2013, kterou se mění vyhláška č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb

VYHLÁŠKA. ze dne 28. února 2013, kterou se mění vyhláška č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb VYHLÁŠKA ze dne 28. února 2013, kterou se mění vyhláška č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 193 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu

Více

Realizace PD pro opravu stropu nad lodí a presbytáře, a statické sanace prasklin

Realizace PD pro opravu stropu nad lodí a presbytáře, a statické sanace prasklin Realizace PD pro opravu stropu nad lodí a presbytáře, a statické sanace prasklin KOSTEL SV. KLEMENTA M. HOFBAUERA V TASOVICÍCH Projekt B - SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA POŘIZOVATEL : PRAŽSKÁ PROVINCIE KONGREGACE

Více

Návrh VYHLÁŠKA. ze dne 2013, kterou se mění vyhláška č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb

Návrh VYHLÁŠKA. ze dne 2013, kterou se mění vyhláška č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb II. Návrh VYHLÁŠKA ze dne 2013, kterou se mění vyhláška č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb Ministerstvo pro místní rozvoj stanoví podle 193 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce: ÚP ČR - Pardubice výstavba budovy a školicího střediska Sportovní hala a přilehlé zpevněné plochy Stupeň PD: Ohlášení odstranění stavby Datum: 04/2013 ArcDesign s.r.o.

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva str. 1/6 B. Souhrnná technická zpráva Identifikace stavby : Název akce: Úpravy hlediště kinosálu Místo akce: Chotěboř, Tyršova 256, 583 01, Chotěboř Objednatel : CEKUS Chotěboř, Tyršova 256, 583 01 Chotěboř

Více

Přístřešek v odpočinkové zóně

Přístřešek v odpočinkové zóně Přístřešek v odpočinkové zóně DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ Objednatel: Obec Slatina, Slatina č.p. 50, 410 02 Lovosice 2 Datum: leden 2017 A PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE A.1.1 Údaje o stavbě

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. Identifikace stavby Název stavby:

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. Identifikace stavby Název stavby: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Identifikace stavby Název stavby: Místo stavby: Katastrální území: Kraj / okres: Charakter stavby: Identifikace stavebníka Název stavebníka: Sídlo stavebníka:

Více

Příloha č. 4 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah společné dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení Společná

Příloha č. 4 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah společné dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení Společná Příloha č. 4 k vyhlášce č. 499/2006 Sb. Rozsah a obsah společné dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení Společná dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná

Více

B. - SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. - SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Akce : VÝMĚNA PÁLENÉ KRYTINY NA BUDOVĚ DOMOVA MLÁDEŽE Stupeň : Dokumentace stavby Investor : Jihomoravský kraj, Žerotínovo nám. 499/3, Veveří, Brno, 60200 B. - SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA datum : srpen 2015

Více

B. Souhrnná technická zpráva

B. Souhrnná technická zpráva STAVEBNÍ ÚPRAVY SOCIÁLNÍHO ZÁZEMÍ OBJEKTU TĚLOCVIČNY V AREÁLU MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY k.ú. OPAVA-PŘEDMĚSTÍ, p.č. 2157/9 DOKUMENTACE K STAVEBNÍMU ŘÍZENÍ (OHLÁŠENÍ) INVESTOR: STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA HORNÍ

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Název akce: Oplocení hřbitova - jižní strana na parcele č. 292/1, k.ú. Horní Jelení Investor: Město Horní Jelení náměstí Komenského 114, 53 374 Horní Jelení DOKUMENTACE PRO VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO ROZHODNUTÍ A

Více

D.2.1. Technická zpráva dokumentace pro výběr dodavatele

D.2.1. Technická zpráva dokumentace pro výběr dodavatele Stavebník: Základní škola a Mateřská škola Lišov Nová 611 Lišov 373 72 D.2.1. Technická zpráva dokumentace pro výběr dodavatele Stavební úpravy hygienických zařízení ZŠ a MŠ Lišov, Lišov č.p. 611, katastrální

Více

Stavba: ZŠ Švermova Liberec stavební úpravy budovy A Etapa I.

Stavba: ZŠ Švermova Liberec stavební úpravy budovy A Etapa I. B. Souhrnná technická zpráva Stavba: ZŠ Švermova Liberec stavební úpravy budovy A Etapa I. Předmětem tohoto projektu jsou stavební úpravy zahrnující opravu vnitřních prostor školních tříd a sociálního

Více

Příloha č. 4 Rozsah a obsah společné dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení

Příloha č. 4 Rozsah a obsah společné dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení Příloha č. 4 Rozsah a obsah společné dokumentace pro vydání společného územního rozhodnutí a stavebního povolení Společná dokumentace obsahuje části: A Průvodní zpráva B Souhrnná technická zpráva C Situační

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Investor: Stavba: Statutární město Prostějov, nám. T.G. Masaryka 130/14, 79601 Prostějov, IČ 00288659 ROZŠÍŘENÍ BIOKORIDORU HLOUČELA, I.ETAPA - KOMUNIKACE Místo stavby: k.ú. Čechovice u Prostějova (618853)

Více

B.1 Popis území stavby a) charakteristika stavebního pozemku, v zastavěném území města b) výčet a závěry provedených průzkumů a rozborů (geologický pr

B.1 Popis území stavby a) charakteristika stavebního pozemku, v zastavěném území města b) výčet a závěry provedených průzkumů a rozborů (geologický pr STAVEBNÍ ÚPRAVY DVOU KANCELÁŘÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLY DR. HRUBÉHO 319/2, ŠTERNBERK B - SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA ( DLE VYHL. 499/2006 SB. A 62/2013 SB. PŘÍLOHA 4 ) SITUACE OBJEKTU: P.Č. st. 2756, K.Ú. ŠTERNBERK

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Ing. Marek Erhart-MOLO, Pražská 51, 373 67 BOREK PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PŘÍSTAVBA TERASY NA POZEMKU PARC. Č. 6/2 A 1503/12 V K.Ú. VRCOV A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUACE STAVBY

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VEŘEJNÉ OSVĚTLENÍ VRCHLABÍ, UL. DĚLNICKÁ B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Vypracoval: Lukáš Jirásek str. 1 OBSAH 1. Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení 3 a) zhodnocení staveniště, u změny

Více

Košumberk - zpřístupnění hradu pěší lávkou DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY. Město Luže nám. Plukovníka Josefa Koukala 1, Luže

Košumberk - zpřístupnění hradu pěší lávkou DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY. Město Luže nám. Plukovníka Josefa Koukala 1, Luže STUPĚŇ: DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY STAVBA: Košumberk - zpřístupnění hradu pěší lávkou INVESTOR/ZADAVATEL: SCHVÁLIL, DATUM: Město Luže nám. Plukovníka Josefa Koukala 1, 538 54 Luže GENERÁLNÍ PROJEKTANT:

Více

A. průvodní zpráva. Stavební úpravy hygienického zařízení a předsálí v 2.NP na radnici v Jablunkově. Dukelská 144, 739 91 Jablunkov 739 91 Jablunkov

A. průvodní zpráva. Stavební úpravy hygienického zařízení a předsálí v 2.NP na radnici v Jablunkově. Dukelská 144, 739 91 Jablunkov 739 91 Jablunkov A. průvodní zpráva Název stavby: Stupeň PD: Investor: Stavební úpravy hygienického zařízení a předsálí v 2.NP na radnici v Jablunkově Dokumentace pro provádění stavby Město Jablunkov Dukelská 144, Vypracoval:

Více

Vstupní podklady: zadání investora, katastrální mapa, vlastní zaměření místa stavby.

Vstupní podklady: zadání investora, katastrální mapa, vlastní zaměření místa stavby. 1 Identifikační údaje 1.1 Údaje o stavbě a) Název stavby: Správa VLS ČR Libavá oprava příjezdové komunikace b) Místo stavby: k.ú. Libavá, parcela č. 663 1.2 Údaje o stavebníkovi Jméno/název: Vojenské lesy

Více

TOVÉŘ ZA HUMNY DEŠŤOVÁ KANALIZACE

TOVÉŘ ZA HUMNY DEŠŤOVÁ KANALIZACE TOVÉŘ ZA HUMNY DEŠŤOVÁ KANALIZACE B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Obsah: 1. Popis území stavby... 2 1.1 Charakteristika místa stavby... 2 1.2 Provedené průzkumy... 2 1.3 Stávající ochranná a bezpečnostní

Více

VÍCEÚČELOVÉ SPORTOVNÍ HŘIŠTĚ V AREÁLU SOŠ A SOU VYŠKOV

VÍCEÚČELOVÉ SPORTOVNÍ HŘIŠTĚ V AREÁLU SOŠ A SOU VYŠKOV Víceúčelové sportovní hřiště v areálu SOŠ a SOU Vyškov Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Vyškov, Sochorova 15 VÍCEÚČELOVÉ SPORTOVNÍ HŘIŠTĚ V AREÁLU SOŠ A SOU VYŠKOV Investor : Střední odborná

Více

akvo pros.r.o. ODKANALIZOVÁNÍ BUDOVY ČP.29 VE STĚŽERÁCH FORMOU ČOV SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 0 B. MÍSTNÍ MÍSTNÍ

akvo pros.r.o. ODKANALIZOVÁNÍ BUDOVY ČP.29 VE STĚŽERÁCH FORMOU ČOV SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA 0 B. MÍSTNÍ MÍSTNÍ 3 2 1 REVIZE VÝŠKOVÝ SYSTÉM POLOHOVÝ SYSTÉM MÍSTNÍ MÍSTNÍ VYPRACOVAL KONTROLOVAL ZODPOVĚDNÝ PROJEKTANT JAN KROULÍK VLADISLAV KALIŠ ING. VOJSLAV ŠŤOVÍČEK. IČO: 24232343 DATUM SCHVÁLIL DIČ: CZ24232343 INVESTOR

Více

REGENERACE ZELENĚ V OBCI ŽABEŇ A + B PRŮVODNÍ ZPRÁVA A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VYPRACOVALA

REGENERACE ZELENĚ V OBCI ŽABEŇ A + B PRŮVODNÍ ZPRÁVA A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VYPRACOVALA REGENERACE ZELENĚ V OBCI ŽABEŇ A + B PRŮVODNÍ ZPRÁVA A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA VYPRACOVALA Jeronýmova 425, 738 01 Frýdek Místek IČ 73211141 05-2018 A PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační údaje A.1.1 Údaje

Více

E. Zásady organizace výstavby

E. Zásady organizace výstavby 1.ZŠ v Sokolově, ul. Pionýrů 1614 Stavební úpravy a změna v užívání v části stavby školní družina E. Zásady organizace výstavby Projektant: Jana Heidlerová, Atletická 1997, Sokolov Investor: Město Sokolov,

Více

VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. REKONSTRUKCE OSVĚTLOVACÍ SOUSTAVY HLAVNÍ PLOCHY V OBJEKTU ČEZ ARÉNA

VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. REKONSTRUKCE OSVĚTLOVACÍ SOUSTAVY HLAVNÍ PLOCHY V OBJEKTU ČEZ ARÉNA VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. REKONSTRUKCE OSVĚTLOVACÍ SOUSTAVY HLAVNÍ PLOCHY V OBJEKTU ČEZ ARÉNA A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA Dokumentace pro provádění stavby Obsah projektové dokumentace :

Více

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. A.1.1 Údaje o stavbě:

A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE. A.1.1 Údaje o stavbě: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE A.1.1 Údaje o stavbě: Název stavby: Stavební úprava objektu s prodejnou potravin Místo stavby: parc. č. 1043, k. ú. Voznice Předmět projektové dokumentace: Stavební

Více

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA PD Protierozní mez Kuřimany B SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA D o k u m e n t a c e p r o o h l á š e n í s t a v b y D o k u m e n t a c e p r o p r o v e d e n í s t a v b y S O 1 0 1 P R O T I E R O Z N Í

Více

DRUPOS HB, s.r.o. Svojsíkova 333, Chotěboř 583 01 Tel./fax.: 569 641473, e-mail: drupos@tiscali.cz

DRUPOS HB, s.r.o. Svojsíkova 333, Chotěboř 583 01 Tel./fax.: 569 641473, e-mail: drupos@tiscali.cz DRUPOS HB, s.r.o. Svojsíkova 333, Chotěboř 583 01 Tel./fax.: 569 641473, e-mail: drupos@tiscali.cz A. Průvodní zpráva B. Souhrnná technická zpráva Název akce: KONTEJNERY PRO TŘÍDĚNÝ ODPAD ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU

Více

Areál ČOV Rudná Zastřešení kontejneru s čistírenským kalem Průvodní a souhrnná technická zpráva DUS+DOS

Areál ČOV Rudná Zastřešení kontejneru s čistírenským kalem Průvodní a souhrnná technická zpráva DUS+DOS A - PRŮVODNÍ ZPRÁVA obsah: A.1 Identifikační údaje A1.1 Údaje o stavbě a) název stavby b) místo stavby c) předmět dokumentace A1.2 Údaje o žadateli/stavebníkovi a) jméno, příjmení, trvalý pobyt, sídlo,

Více

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA

B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA DOKUMENTACE KE STAVEBNÍMU ŘÍZENÍ Identifikace stavby Účel stavby : REKONSTRUKCE VÝTAHU v objektu MěÚ Třebíč Místo stavby: Kraj: Charakter stavby: Stupeň: Investor: Projektant:

Více