SERVIS MAXIMÁLNÍ MINIMÁLNÍ ÚSILÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SERVIS MAXIMÁLNÍ MINIMÁLNÍ ÚSILÍ"

Transkript

1 SERVIS MAXIMÁLNÍ MINIMÁLNÍ ÚSILÍ

2 KONEČNĚ JSEM BEZ STAROSTÍ, O VČASNÉ DODÁVKY SPOTŘEBNÍHO MATERIÁLU... jako součást efektivního tiskového systému Konica Minolta Konica Minolta patří k předním dodavatelům poradenství a služeb pro správu dokumentů a optimalizaci kancelářského tisku. Jsme moderní inovativní společnost, která pomáhá svým zákazníkům nalézat úspory a zvyšovat profitabilitu. Analýzou a optimalizací tiskového prostředí zákazníka rozkryjeme náklady na kancelářský tisk a ukážeme možné úspory. Nabízíme nástroje pro kontrolu a řízení nákladů tisku. Dodáváme řešení pro správu tiskových zařízení, kontrolu a řízení tiskových úloh v sítích, monitorovací systémy ke sledování vytíženosti tiskáren a multifunkčních zařízení. Umožňujeme našim zákazníkům, aby se mohli věnovat své hlavní činnosti a nemuseli zbytečně vynakládat finanční prostředky a čas na zajištění plynulého tisku. Jedinečný systém efektivního tisku Konica Minolta je založen na komplexní péči o tiskové potřeby zákazníka a jeho součástí jsou i nástroje řízení, správy a kontroly. Skládá se z těchto složek: analýza a návrh optimálního tiskového systému, komplexní služby pro Váš efektivní tiskový systém, proaktivní způsob řešení provozních problémů, webový portál pro kontrolu, správu a optimalizaci tiskových nákladů, multifunkční tiskové zařízení, vybrané přesně podle individuálních potřeb zákazníka. Takový tiskový systém, realizovaný společností Konica Minolta, EFEKTIVNĚ TISKNE A TISKNE.

3 ...HLÁŠENÍ SERVISNÍCH POŽADAVKŮ I ODEČÍTÁNÍ POČÍTADEL, Á ZA MĚ SE STARÁ SLUŽBA epro Á Díky službě epro zajistíme bezpečné spojení vašeho tiskového zařízení s naším servisním centrem bezdrátově a mimo Vaši datovou síť. Automaticky monitorujeme stav tiskového zařízení, sledujeme požadavky na jeho údržbu a dodáváme spotřební materiál. Přebíráme veškeré starosti s provozem tiskového systému a Vy se tak můžete věnovat své práci či zábavě. Minimalizace nákladů na údržbu, správu a provoz tiskového systému Spolupráce se společností Konica Minolta v oblasti servisních služeb tiskových zařízení Vám zajistí vysoce kvalitní a profesionální servis. Péče o tiskový systém, realizovaná kvalifikovanými odborníky servisu Konica Minolta, je díky službě epro ještě efektivnější a rychlejší. Přinese Vám nejen finanční úspory, ale také nezanedbatelné úspory pracovního času Vašich zaměstnanců. My se staráme o Váš tiskový systém, abyste se mohli naplno věnovat své práci. Zvýšení produktivity a životnosti tiskových zařízení Pravidelný a odborně provedený servis, důsledné používání kvalitního značkového spotřebního materiálu a předcházení závadám pomocí automatických preventivních prohlídek zvyšuje kvalitu a produktivitu tisku našich zařízení. Díky epro dosáhneme maximální možné životnosti tiskového systému. Všechny tyto výhody mají za důsledek maximální efektivitu Vaší investice do tiskového systému. Vysoký komfort tisku dokumentů a z něj plynoucí spokojenost zaměstnanců Díky službě epro tiskové zařízení samo hlásí stav spotřebního materiálu a požadavky na jeho dodání, automaticky posílá informace o případných závadách na zařízení do systému Konica Minolta. Díky této moderní technologii komunikace získáte kromě viditelné úspory pracovního času zaměstnanců také bezstarostný a plynulý tisk dokumentů. Není třeba nikam telefonovat či zasílat , shánět servisního technika a organizovat servisní zásah všechny tyto aktivity probíhají zcela automaticky. Vaši zaměstnanci tiskové zařízení pouze využívají, všechny povinnosti související s péčí o zařízení a jeho bezproblémový chod na sebe přebírá společnost Konica Minolta. Tisk dokumentů se tak stává vysoce komfortní, s minimálními nároky na zásahy uživatelů.

4 Služba epro Vám přinese celou řadu výhod Včasné dodávky spotřebního materiálu v požadovaném množství bez jednotlivých objednávek. S pomocí služby epro již nemusí Vaši pracovníci strávit ani minutu kontrolou, zda máte k dispozici dostatek toneru nebo zda Vám nedochází jiný spotřební materiál. Pro každé Vaše zařízení evidujeme zásobu jednoho či více kusů náhradních tonerů. V případě, že je toner ve stroji spotřebován, epro automaticky zašle požadavek na servisní centrum a my zásobu doplníme. Zařízení mimo provoz díky nedostatku toneru je minulostí. Automatické detailní hlášení vzniklých servisních požadavků na tiskovém zařízení díky epro rozpoznáme tento požadavek průměrně o hodinu dříve než Vy. Vyskytne-li se na Vašem stroji závada, nějakou dobu trvá než ji uživatelé odhalí a nahlásí na servisní centrum. Navíc je potřeba přesně specifikovat typ závady a stroje, což nemusí být pro běžného uživatele snadné. Se službou epro tyto starosti odpadají - závada je automaticky bez prodlení předána do servisního systému Konica Minolta včetně přesné identifikace zařízení, popisu problému a označení chybového kódu. Servisní technik si před výjezdem na opravu dle této informace připraví potřebné náhradní díly. Většina závad tak bývá vyřešena již při první návštěvě, a Vy tak můžete tiskový systém využívat bez zbytečných prodlev. Snadné a přesné odečty počitadel vytištěných stran pro pravidelné vyúčtování. epro šetří Váš čas a finance při přípravě podkladů pro měsíční fakturaci. Jako uživatel služby epro již nemusíte vyplňovat a odesílat formuláře s informacemi o stavu počitadel nebo pro jejich nahlášení utrácet svůj čas a peníze za telefonní hovory. Pomocí vzdálené správy si sami získáme přesná data pro vyúčtování, aniž bychom Vás obtěžovali. Nahlášení či zapsání chybných údajů či překlepů je zcela vyloučeno a fakturační údaje jsou tedy naprosto přesné.

5 Delší bezporuchový provoz díky preventivní výměně opotřebitelných náhradních dílů před koncem jejich životnosti. Velké části závad se dá předejít díky pravidelnému servisu a výměně již opotřebovaných součástí nebo dílů, jimž končí životnost. Je samozřejmostí, že i tyto informace epro odesílá automaticky do servisního systému Konica Minolta a rizikové díly vyměníme ještě před tím, než by mohlo dojít k zastavení stroje. Váš tisk je tak plynulý a bez zbytečných přerušení. Proaktivní servis a podpora 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Díky proaktivitě systému epro a neustálému on-line spojení tiskových zařízení se společností Konica Minolta jsou požadavky hlášeny okamžitě po svém vzniku, bez ohledu na naši provozní dobu. Servisní technik vyjíždí k opravě v nejkratším možném termínu, spotřební materiál ihned expedujeme. Tak jsou vyloučeny jakékoli provozní problémy a zbytečná čekání, které by mohly působit prostoje tiskových zařízení a narušovat plynulost tisku. Zpětný odběr použitého spotřebního materiálu. Dle platné legislativy je původcem odpadů právnická osoba nebo fyzická osoba oprávněná k podnikání, při jejíž podnikatelské činnosti vznikají odpady. Činností jsou jakékoliv aktivity v provozovnách firmy, mj. i tisk a kopírování na zařízeních nalézajících se ve firmě a to bez ohledu na vlastnictví či způsob vyúčtování nákladů na provoz těchto zařízení. Konica Minolta službou Zpětný odběr použitého spotřebního materiálu zajistí shromažďování, odvoz a následné nakládání s potencionálním odpadem.

6 Bezpečnost systému epro Bezpečné bezdrátové spojení tiskového zařízení se servisním centrem Přizpůsobení se firemní infrastruktuře Komplexnost řešení FaxChange spočívá v přizpůsobivosti jakémukoliv firemnímu prostředí. Dokáže podporovat víc ových Konica bran Minolta součastně, mimo napojit se datovou na již existující síť Oracle zákazníka. nebo MS SQL databáze, či využít několik podnikových ústředen. Ke komplexnosti patří také podpora Cisco a Ericsson routerů. FaxChange je přitom modulárním systémem, čímž lze jeho jednotlivé komponenty rozdělit na několik počítačů, nebo je instalovat v rámci jedné licence víckrát a zajistit tak větší spolehlivost a rozdělení provozní zátěž. Bezpečný tisk při využívání služby epro je zajištěn technickými opatřeními, která Využití nedovolují levnějších jakékoli zneužití tarifů dat klienta: V případě, že používáte víc ústředen zapojených do různých tarifních sítí, lze pomocí FaxChange odesílat faxy s využitím nejlevnějšího tarifu a tak ušetřit náklady na faxování. Proto například z Český Republiky můžete fyzické oddělení pamětí na paměť faxovat na Slovensko za lokální poplatky. obrazovou RAM využívanou pro tisková data klienta a paměť Statistika zařízení ROM, provozu kterou využívá a monitoring Statistický služba epro modul umožňuje pomocí Web rozhraní nebo Microsoft Excel-u vytvářet grafy a statistiky vytížení FaxChange. Administrátoři šifrovaná datová využijí komunikace ale i aktivní mezi monitoring a automatické ohlašování provozních problémů. tiskovým zařízením a servisním centrem Konica Minolta Rozšiřující faxové funkce We confirm that all devices in the Konica Minolta bizhub series, firewall zabezpečení serverů Na rozdíl od standardních faxů přináší FaxChange i další rozšířené faster faxové than 22funkce. ppm and equipped Jde zejména with a GSM o / GPRS vytvoření, modem přizpůsobení v servisním centru Konica Minolta a editaci Vašich krycích stránek pomocí integrovaného editoru. Lze or connected tak vytvořit to the CS a editovat Remote Careněkolik system thrukrycích arestránek properly protected against electronic piracy. součastně, ze kterých pak můžete vybírat a nejste omezeni jediným používaným formátem. Při odesílání faxů vícero This protection also covers your prints, copies and scans made adresátům Pro zprovoznění lze do krycích služby epro stránek automaticky doplňovat potřebné údaje jako jméno a adresa příjemce. V případě potřeby on these devices, because CSRC retrieves data only from the můžete nevyžadujeme taky automaticky žádné zásahy vkládat reklamní bannery, záhlaví a zápatí stránek, nebo použít pro krycí stránku jakýkoliv machine memory and cannot access data in the image memory podkladový nebo úpravy obrázek. ve Vaší vnitrofiremní or the optional hard disk drive. síti - Vaši síť vůbec nepoužíváme. Whereas soft ware manipulation can never be totally excluded, it is normally impossible to gain access to a customer s networks S FaxChange můžete taky dohlížet a spravovat via GSM, GPRS or frontu connectionsodesílaných of Konica Minolta devices - faxů. as the CS Remote Care System uses a specific protocol Vidíte tak čekající faxy na odeslání nebo nastavit čas odesílání for data transmission with the bizhub device. dle priority. Langenhagen, February 2007 Olaf Lorenz General Manager Product Marketing Division Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH ZÁKAZNÍK - telefonická podpora - servisní zásah - dodávka spotřebního materiálu - podklady pro fakturaci smlouvy Logistika Servisní centum - kontrola stavu - odečet počítadel GPRS modul/internet - požadavek na údržby/opravu - požadavek na spotřební materiál - varovná hlášení - odečet počítadel - požadavek na pravidelnou údržbu GPRS modul/internet CSRC Server Server Informační systém (ERP)

7 ZVOLIL JSEM SI POUZE TU ÚROVEŇ SLUŽBY, KTERÁ JE Ú PRO MĚ M PŘÍNOSNÁ Vyberte si úroveň služby epro dle Vašich potřeb Služba epro je rozdělena na několik úrovní. Vyberte si pouze ty funkcionality, které jsou pro Vás přínosné, a neplaťte za služby, které nepotřebujete. epro Basic Vhodná úroveň pro základní obsluhu stroje, kdy je zajištěno automatické hlášení požadavků včetně potvrzení ze servisního centra. Zahrnuje automatický odečet počítadel. epro Plus Úroveň epro Basic rozšířená o automatické dodávky základního spotřebního materiálu tonery a odpadní nádobky. epro Comfort Úroveň epro Comfort zajistí i automatické dodávky veškerého spotřebního materiálu včetně opotřebitelných náhradních dílů obrazové válce, přenosové pásy, filtry, podávací mechanismy, fixace. epro Max Maximální úroveň služeb. Předcházení závadám pomocí automatických preventivních prohlídek dle počtu tisků vede k tomu, že tisková zařízení dosahují maximální možné životnosti. Pravidelné analýzy a konzultace vytížení stroje zajistí efektivní využití finančních prostředků, vynaložených na jeho pořízení. Zpětný odběr použitého spotřebního materiálu Vás zbaví odpovědnosti s jeho ekologickým nakládáním, přenese ji na naši společnost. Přehledová tabulka epro Basic epro Plus epro Comfort epro Max Automatický odečet stavu počitadel Automatické zaslání požadavku na servisní zásah Potvrzení o řešení požadavku (telefon, ) Automatické dodávky základního spotřebního materiálu Preventivní dodávky opotřebitelných náhradních dílů Preventivní dodávky ostatních dílů Reakce na zvýšené množství záseků ve stroji* Systém předcházení závad preventivní prohlídky Správa strojového parku pravidelné konzultace Zpětný odběr použitého spotřebního materiálu * pro stroje Konica Minolta bizhub PRO

8 Konica Minolta Business Solutions Czech spol. s r. o. IČ: Zákaznické centrum Tel.: Vytištěno na digitálním tiskovém zařízení Konica Minolta bizhub PRO C6501 v centrálním reprografickém oddělení Konica Minolta na papír Color Copy Coated Silk 170g/m 2.

ON-LINE INFORMACE O TISKOVÉM SYSTÉMU

ON-LINE INFORMACE O TISKOVÉM SYSTÉMU ON-LINE INFORMACE O TISKOVÉM SYSTÉMU OD CHVÍLE, CO MÁM DETAILNÍ PŘEHLED O SVÉM TISKOVÉM SYSTÉMU, MÁM ČISTOU HLAVU jako součást efektivního tiskového systému Konica Minolta Konica Minolta je inovativní

Více

Monitor SERVIS MAXIMÁLNÍ MINIMÁLNÍ ÚSILÍ

Monitor SERVIS MAXIMÁLNÍ MINIMÁLNÍ ÚSILÍ Monitor MAXIMÁLNÍ SERVIS MINIMÁLNÍ ÚSILÍ Monitor Společnost Konica Minolta patří k předním dodavatelům poradenství a služeb pro správu dokumentů a optimalizaci kancelářského tisku. Pomáháme svým zákazníkům

Více

TISKNĚTE PROFESIONÁLNĚ PŘÍMO VE VAŠÍ KANCELÁŘI ARCHIVUJTE DIGITÁLNĚ A MONITORUJTE TISK ZBAVTE SE STAROSTÍ SE SERVISEM

TISKNĚTE PROFESIONÁLNĚ PŘÍMO VE VAŠÍ KANCELÁŘI ARCHIVUJTE DIGITÁLNĚ A MONITORUJTE TISK ZBAVTE SE STAROSTÍ SE SERVISEM TISKNĚTE PROFESIONÁLNĚ PŘÍMO VE VAŠÍ KANCELÁŘI ARCHIVUJTE DIGITÁLNĚ A MONITORUJTE TISK ZBAVTE SE STAROSTÍ SE SERVISEM ANALÝZA A NÁVRH OPTIMALIZACE VAŠICH DOKUMENTŮ REDUKCE NÁKLADŮ NA TISK ÚSPORA ČASU A

Více

analýza poradenství sběr dat EFEKTIVNÍ TISKOVÉ SLUŽBY S ŘÍZENÝMI NÁKLADY

analýza poradenství sběr dat EFEKTIVNÍ TISKOVÉ SLUŽBY S ŘÍZENÝMI NÁKLADY optimalizace analýza poradenství sběr dat EFEKTIVNÍ TISKOVÉ SLUŽBY S ŘÍZENÝMI NÁKLADY PODROBNÉ ROZKLÍČOVÁNÍ TISKOVÝCH NÁKLADŮ MI UKÁZALO, JAK MŮŽE BÝT TISKOVÝ SYSTÉM LEVNĚJŠÍ Společnost Konica Minolta

Více

10 DŮVODŮ PROČ KONICA MINOLTA NAŠÍM CÍLEM JE POMÁHAT VAŠEMU PODNIKÁNÍ. KLADEME DŮRAZ NA SPOLEHLIVOST, EFEKTIVITU, BEZPEČNOST A EKOLOGII.

10 DŮVODŮ PROČ KONICA MINOLTA NAŠÍM CÍLEM JE POMÁHAT VAŠEMU PODNIKÁNÍ. KLADEME DŮRAZ NA SPOLEHLIVOST, EFEKTIVITU, BEZPEČNOST A EKOLOGII. PROČ KONICA MINOLTA NAŠÍM CÍLEM JE POMÁHAT VAŠEMU PODNIKÁNÍ. KLADEME DŮRAZ NA SPOLEHLIVOST, EFEKTIVITU, BEZPEČNOST A EKOLOGII. 1. JSME SOUČÁSTÍ SILNÉ MEZINÁRODNÍ SPOLEČNOSTI zastoupení v 171 zemích celého

Více

TOP 10 produktů a služeb

TOP 10 produktů a služeb TOP 10 produktů a služeb pro bezpečné a efektivní IT OMEGA24 s.r.o. www.omega24.cz Kontakt: Klára Sedláková obchodní manažer +420 601 367 374 info@omega24.cz Radek Štefan jednatel +420 602 778 395 stefan@omega24.cz

Více

Network Audit Komplexní provozní a bezpečnostní monitoring sítě

Network Audit Komplexní provozní a bezpečnostní monitoring sítě # DIGITAL TELECOMMUNICATIONS Network Audit Komplexní provozní a bezpečnostní monitoring sítě www.dto.cz Kontakt: Tomáš Vrba obchodní manažer +420 603 485 960 tomas.vrba@dto.cz V případě zájmu o vypracování

Více

Servis. Maximální využitelnost stroje. Predictive Monitoring.

Servis. Maximální využitelnost stroje. Predictive Monitoring. Servis Maximální využitelnost stroje. Predictive Monitoring. Maximální využitelnost stroje. Predictive Monitoring. Predictive Monitoring (preventivní sledování) je naše nová servisní služba, která zajišťuje

Více

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first.

ENGEL e-connect.24. rychle a bezpečně opět připraveno k provozu. be the first. ENGEL e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu be the first. Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou

Více

TECHNICKÁ DOKUMENTACE

TECHNICKÁ DOKUMENTACE TECHNICKÁ DOKUMENTACE Dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení Obchodní společnost nebo

Více

MATERNA GmbH 2013 www.materna.de 1

MATERNA GmbH 2013 www.materna.de 1 MATERNA GmbH 2013 www.materna.de 1 O nás 1980 založena MATERNA. 1.400 zaměstnanců v 11 národních a 11 mezinárodních pobočkách v Evropě. 158 milionů Euro obrat v roce 2013. MATERNA působí úspěšně v oboru

Více

Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren

Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Pro jednoduchou centralizovanou správu tiskáren a multifunkčních systémů ŘÍZENÍ PROVOZU SNADNÁ METODA PRO SPRÁVU VAŠICH TISKÁREN A MULTIFUNKČNÍCH SYSTÉMŮ Udržet

Více

edoc efektivní tiskové služby s řízenými náklady

edoc efektivní tiskové služby s řízenými náklady www.konicaminolta.cz edoc efektivní tiskové služby s řízenými náklady neznáte náklady, přicházíte o peníze Ušetřete s komplexním tiskovým systémem NE ANO NE chcete znát tiskové náklady NE hledáte optimální

Více

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy

ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy ATEUS - OMEGA Komunikační řešení pro malé a střední firmy 2 varianty: - ATEUS - OMEGA Business - ATEUS - OMEGA Basic Propojení všech telekomunikačních služeb firmy Přímé propojení do sítí ISDN, GSM a VoIP

Více

MATERNA GmbH

MATERNA GmbH MATERNA GmbH 2013 www.materna.de 1 O nás 1980 založena MATERNA. 1.400 zaměstnanců v 11 národních a 11 mezinárodních pobočkách v Evropě. 158 milionů Euro obrat v roce 2013. MATERNA působí úspěšně v oboru

Více

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz www.smsbrana.cz Hlavní stránka a přihlášení do systému 4 Neogenia s.r.o. +420 5 9 260 info@smsbrana.cz www.neogenia.cz Odesílač SMS Nejdůležitější část

Více

Novinky v telekomunikacích. Petr Dusil, Product Manager Vodafone Czech Republic 28.1.2015 Liberec

Novinky v telekomunikacích. Petr Dusil, Product Manager Vodafone Czech Republic 28.1.2015 Liberec Novinky v telekomunikacích Petr Dusil, Product Manager Vodafone Czech Republic 28.1.2015 Liberec O Vodafone Vodafone v ČR se od roku 2007 začal intenzivně orientovat na trh firemních zákazníků 2015 The

Více

Víc než záruka. 4leté servisní zabezpečení. Tiskárny a multifunkční tiskárny formátu A4.

Víc než záruka. 4leté servisní zabezpečení. Tiskárny a multifunkční tiskárny formátu A4. Víc než záruka 4leté servisní zabezpečení Tiskárny a multifunkční formátu A4 www.xerox.cz Co je to servisní zabezpečení Čtyřleté servisní zabezpečení, to je plná péče ze strany Xeroxu o Váš zakoupený stroj.

Více

webmarketin Základní moduly aplikace

webmarketin Základní moduly aplikace webmarketin Aplikace webmarketing je komplexní online nástroj určený pro podporu a řízení marketingu a CRM ve společnosti. Její součástí jsou webové ankety, SMS kampaně nebo newslettery, které lze spravovat

Více

1. Využívání služeb servisního portálu

1. Využívání služeb servisního portálu 1. Využívání služeb servisního portálu 1.1. Přístup pro uživatele IS V32 Dne 15.10.2011 jsme na našich stránkách spustili servisní portál pro uživatele Systému Vision 32. Tento portál primárně slouží k

Více

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BEZPLATNÁ INFOLINKA 800 400 226 WWW.AGERIT.CZ Agerit s.r.o. Stará pošta 750 664 61 Rajhrad u Brna POPTÁVKA +420 547 230 530 obchod@agerit.cz SERVIS +420 547 230 528 servis@agerit.cz PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA

Více

One Life, live it well

One Life, live it well One Life, live it well DATASYS UMS - UNIFIED MESSAGING SYSTEM with integrated it s possible! 1 Společnost DATASYS poskytuje specializované služby v oblasti implementace, vývoje a dodávek komunikačních

Více

Modul msender message Sender. Brána do světa SMS zpráv a E-mail obchodní komunikace

Modul msender message Sender. Brána do světa SMS zpráv a E-mail obchodní komunikace Modul msender message Sender Brána do světa SMS zpráv a E-mail obchodní komunikace Představení modulu msender je samostatně prodávaným modulem a rozšiřujícím doplňkem informačního systému Money S5. msender

Více

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ PRO VAŠI FIRMU VOLBA / NEZÁVISLOST / ŠIRŠÍ MOŽNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI Jsme distributor s přidanou hodnotou působící v oboru informačních a komunikačních

Více

Možnosti aplikace: Copyright 2001, COM PLUS CZ, Praha

Možnosti aplikace: Copyright 2001, COM PLUS CZ, Praha Vyhodnocovací program CP TARIF 2001 umožňuje rychlé a podrobné sledování telefonního provozu pobočkových ústředen. Uživatel programu tak získává všechny potřebné údaje o odchozích telefonních hovorech,

Více

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE E-ŘEŠENÍ E-řešení je společným názvem pro skupinu internetových nadstaveb. V systému Soft-4-Sale poskytují podporu e-řešením, která Vám pomohou s prodejem a propagací zboží a služeb na internetu. Systém

Více

PODNIKEJTE. O VAŠE TECHNOLOGIE SE POSTARÁME MY. PŘEDSTAVENÍ SLUŽBY

PODNIKEJTE. O VAŠE TECHNOLOGIE SE POSTARÁME MY. PŘEDSTAVENÍ SLUŽBY PODNIKEJTE. O VAŠE TECHNOLOGIE SE POSTARÁME MY. PŘEDSTAVENÍ SLUŽBY Postaráme se o vaše IT potřeby > Řešení havarijních stavů vašeho IT > Zajistíme bezproblémový chod vašich počítačů, serverů i cloudových

Více

nadstavbový modul programu Amicus

nadstavbový modul programu Amicus nadstavbový modul programu Amicus pro Windows TM Příručka uživatele v.1.0 duben 2012 CompuGroup Medical Česká republika s.r.o. Jeremiášova 1422/7b 155 00 Praha 5 Obsah 1 Úvod k modulu CGMesky 1 2 Aktivace

Více

Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení)

Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení) Část 4: Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení) Integrace se systémem pro řízení a správu tisku MČ Praha 5 Dodaná

Více

KATALOG SLUŽEB NÁSLEDNÉ PODPORY

KATALOG SLUŽEB NÁSLEDNÉ PODPORY KATALOG SLUŽEB NÁSLEDNÉ PODPORY Společnost WEBCOM a. s. Vám nabízí kompletní pokrytí Vašich požadavků na zajištění služeb technické podpory Microsoft Dynamics přesně podle Vašich potřeb a v požadovaném

Více

Jednorázová hesla pro zvýšení bezpečnosti vzdáleného přístupu mobilních uživatelů

Jednorázová hesla pro zvýšení bezpečnosti vzdáleného přístupu mobilních uživatelů Jednorázová hesla pro zvýšení bezpečnosti vzdáleného přístupu mobilních uživatelů Jedním z řešení bezpečného vzdáleného přístupu mobilních uživatelů k firemnímu informačnímu systému je použití technologie

Více

KERNUN CLEAR WEB. Má smysl český webový filtr? Radek Nebeský, TNS / Kernun Security Notes / Praha 11. října 2012. www.kernun.cz

KERNUN CLEAR WEB. Má smysl český webový filtr? Radek Nebeský, TNS / Kernun Security Notes / Praha 11. října 2012. www.kernun.cz KERNUN CLEAR WEB Má smysl český webový filtr? Radek Nebeský, TNS / Kernun Security Notes / Praha 11. října 2012 Trusted Network Solutions, a.s. Producent Kernun Společnost TNS patří mezi přední české IT

Více

Příloha č. 1 k ZD čj.: 1/120/ Technická specifikace

Příloha č. 1 k ZD čj.: 1/120/ Technická specifikace Příloha č. 1 k ZD čj.: 1/120/440828 2017 Technická specifikace 1. Obsah 1. Obsah... 1 2. Předmět veřejné zakázky... 2 3. Požadavky na tiskové služby... 2 3.1. Centrální správa tiskových zařízení... 3 3.2.

Více

Jak stroj používat. Přehledný návod 1/5

Jak stroj používat. Přehledný návod 1/5 Jak stroj používat Přehledný návod 1/5 PODPORA Potřebuji poradit s ovládáním stroje Jak systém používat panel Zobrazení Přepínač režimu Nápovědy zvětšeného zobrazení Přihlášení/odhlášení Přerušení kopírovací

Více

STARÁME SE O VÁS. MAN ServiceCare. Zvýšení dostupnosti vozidel díky proaktivnímu managementu údržby. MAN kann.

STARÁME SE O VÁS. MAN ServiceCare. Zvýšení dostupnosti vozidel díky proaktivnímu managementu údržby. MAN kann. STARÁME SE O VÁS MAN ServiceCare. Zvýšení dostupnosti vozidel díky proaktivnímu managementu údržby. MAN kann. Zapomeňte vše, co jste potřebovali vědět o údržbě. My na vás nezapomeneme nikdy. Tlak na náklady

Více

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu

e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu e-connect.24 rychle a bezpečně opět připraveno k provozu Perfektní on-line podpora přímo ve vašem systému: prostřednictvím služby ENGEL e-connect.24 získáte nepřetržitou kvalifikovanou vzdálenou kontrolu

Více

Provozní doba PO-PÁ 7 00-12 00 13 00-16 00 Příjem zakázek: Příjem objednávek: Hlášení oprav: Ceny bez DPH 21% pokud není uvedeno jinak.

Provozní doba PO-PÁ 7 00-12 00 13 00-16 00 Příjem zakázek: Příjem objednávek: Hlášení oprav: Ceny bez DPH 21% pokud není uvedeno jinak. I-SERVICES s.r.o. Budějovická 103 IT technik 1 Martin Illich 39701 Písek 736655101 Tel.: +420 389822500 IT technik 2 Ivan Kloud Mob.:+420 603465891 603465892 Provozní doba PO-PÁ 7 00-12 00 13 00-16 00

Více

magicolor 4690MF/4695MF bizhub C20

magicolor 4690MF/4695MF bizhub C20 magicolor 4690MF/4695MF bizhub C20 Technický průvodce verze 1.2 Konica Minolta Business Solutions Czech, s.r.o. červen, 2009 Technická podpora OBSAH 1 ÚVOD...3 2 ROZBALENÍ A INSTALACE STROJE...3 3 HESLA

Více

DODATEK č. 2 SMLOUVY O NÁJMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB - POOLOVÁ SMLOUVA. F 05 004c

DODATEK č. 2 SMLOUVY O NÁJMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB - POOLOVÁ SMLOUVA. F 05 004c DODATEK č. 2 SMLOUVY O NÁJMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB - POOLOVÁ SMLOUVA F 05 004c DODATEK č. 2 SMLOUVY O NÁJMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB dodatek z 08/2012 1. Nájemce Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí

Více

Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení

Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení Požadované technické parametry jsou popsány blíže v příloze č. 2 zadávací dokumentace. Podrobnější popis požadovaných

Více

vlastnosti Výsledkem sledování je: a) Využití aplikací b) Používání internetu c) Vytížení počítačů d) Operační systém e) Sledování tisků

vlastnosti Výsledkem sledování je: a) Využití aplikací b) Používání internetu c) Vytížení počítačů d) Operační systém e) Sledování tisků Program Aktivity propojuje prvky softwarového a personálního auditu, které jsou zaměřeny na optimalizaci firemních nákladů. Slouží ke zjištění efektivity využívání softwarového a hardwarového vybavení

Více

Autorizovaný distributor. HelixVend 5.0

Autorizovaný distributor. HelixVend 5.0 Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m HelixVend 5.0 updated: 1/2019 spolehlivý partner SupplyPro výrobce zařízení SupplyPro působí na trhu 25+ let instalace výdejních systémů ve více než 60+

Více

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha REQUESTOR DATASHEET Úvod Requestor Service Desk poskytuje kompletní řešení pro správu interních i externích požadavků, které přicházejí do organizace libovolnou cestou. Produkt je zaměřen na vytvoření

Více

Co je doma, to se počítá, aneb Jak ušetřit na komunikaci. Petr SOLNAŘ / Liberecká IS, a.s. Michal NOVÁK / SOITRON CZ, s.r.o. 12.6.

Co je doma, to se počítá, aneb Jak ušetřit na komunikaci. Petr SOLNAŘ / Liberecká IS, a.s. Michal NOVÁK / SOITRON CZ, s.r.o. 12.6. Co je doma, to se počítá, aneb Jak ušetřit na komunikaci. Petr SOLNAŘ / Liberecká IS, a.s. Michal NOVÁK / SOITRON CZ, s.r.o. 12.6.2008 VoIP Liberec Proč by se o telefony mělo starat IT? Případová studie

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

Servisní služby a maintenance díla Informační systém PGRLF

Servisní služby a maintenance díla Informační systém PGRLF P Í S E M N Á Z P R Á V A Z A D A V A T E L E NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Servisní služby a maintenance díla Informační systém PGRLF Veřejná zakázka na služby zadávaná v jednacím řízení bez uveřejnění dle 23

Více

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech:

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech: MERCATOR Moderní pokladní systém od společnosti SICONET a.s. Co je MERCATOR MERCATOR je PC pokladní systém určený především maloobchodním a velkoobchodním prodejnám společností, jejichž podnikovým systémem

Více

Faxový server společnosti PODA s.r.o.

Faxový server společnosti PODA s.r.o. Faxový server společnosti PODA s.r.o. Vážení zákazníci, jako doplněk k poskytovaným službám VoIP jsme pro vás zprovoznili službu faxového serveru. Tento server vám umožní pohodlně odesílat a přijímat faxy

Více

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Silný výkon dvoujádrové architektury Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Nejnovější sestava notebooků Toshiba pro podnikovou sféru s procesorem Intel Core 2 Duo opět přináší

Více

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ve věci zakázky malého rozsahu zadávané mimo režim zákona o veřejných zakázkách čj.: Maj/377/2011 č.ev. 1184/2011 I.

Více

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta Úvodní řeč Vyzkoušeli jsme řadu projektů, které byly převážně zahraniční a vždy jsme se snažili získat co možná nejvíce informací, aby naše i vaše podnikání fungovalo. Dnes tedy víme, že to na internetu

Více

Business Suite for Notes

Business Suite for Notes Business Suite for Notes Systém BSFN byl vytvořen na základě zkušeností s podporou a řízením procesů v obchodní firmě. Během několika let existence na trhu se osvědčil u mnoha zákazníků. Z nejvýznamnějších

Více

Energetický management. Viktor Bartoš projektový manažer

Energetický management. Viktor Bartoš projektový manažer Energetický management Viktor Bartoš projektový manažer Informace a vývoj společnosti Kdo je informovaný: šetří peníze vyhýbá se chybným rozhodnutím porazí konkurenci vydělává peníze vyhrává vládne ZPA

Více

www.cdc-monitoring.cz

www.cdc-monitoring.cz Monitoring sítí a serverů Dnešní požadavky na výkon ethernetových, wifi nebo jiných sítí, jejich serverů a aktivních prvků jsou velmi striktně nastaveny. Síť musí být koncipována tak, aby byla zaručena

Více

CENOVÁ NABÍDKA. INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ 5-80Ghz PE3NY NET s.r.o.

CENOVÁ NABÍDKA. INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ 5-80Ghz PE3NY NET s.r.o. CENOVÁ NABÍDKA INTERNETOVÉ PŘIPOJENÍ 5-80Ghz PE3NY NET s.r.o. SPOLEČNOST VEDENÁ U MĚSTSKÉHO SOUDU PRAHA POD SP. ZN. C. 107768. (1/5) BUSSINES DATA Služba Internet Bussines data představuje pevný přístup

Více

Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování }

Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování } Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování } Jak přidat hodnotu vašim Canon zařízením Multifunkční zařízení a tiskárny Canon, navržené pro zvýšení produktivity

Více

Pohon s adaptivním frekvenčním měničem Vynikající účinnost chladicí jednotky

Pohon s adaptivním frekvenčním měničem Vynikající účinnost chladicí jednotky Pohon s adaptivním frekvenčním měničem Vynikající účinnost chladicí jednotky Řešení vylepšení přizpůsobené řadě chladicích jednotek Trane RTAD Trane RTAC Provozní výhody Zisky díky energetické účinnosti

Více

Nadstavbové online služby

Nadstavbové online služby Nadstavbové online služby Šetří energii i Váš čas Filip Dubský, MBA Strakonice 22.10.2015 Nadstavbové online systémy - přehled Úspora času a energie - Rádiové denní hodnoty odečetů - Monitoring přístrojů

Více

Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu. Beast! šelmu!

Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu. Beast! šelmu! Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu Beast! šelmu! Kabeláž strojů a zařízení je více a více komplexním úkolem Využijte podpory profesionálů v konektivitě

Více

Optimalizaci aplikací. Ing. Martin Pavlica

Optimalizaci aplikací. Ing. Martin Pavlica Optimalizaci aplikací Ing. Martin Pavlica Vize: Aplikace v dnešním světě IT Ze všech částí IT jsou aplikace nejblíže businessu V elektronizovaném světě významným způsobem podporují business, ten se na

Více

Daniela Lišková Solution Specialist Windows Client. daniela.liskova@microsoft.com

Daniela Lišková Solution Specialist Windows Client. daniela.liskova@microsoft.com DESKTOP: Windows Vista Daniela Lišková Solution Specialist Windows Client daniela.liskova@microsoft.com TCO desktopů analýzy spol. Gartner Téměř 80% všech nákladů v IT vzniká po nákupu tj. na správě, opravě,

Více

Vyplňování silně orámované části nákladního listu prostřednictvím aplikace SOČ-NL mezinárodní přeprava zásilka CUV

Vyplňování silně orámované části nákladního listu prostřednictvím aplikace SOČ-NL mezinárodní přeprava zásilka CUV Vyplňování silně orámované části nákladního listu prostřednictvím aplikace SOČ-NL mezinárodní přeprava zásilka CUV Přístup k aplikaci SOČ-NL je umožněn přes webovou stránku ČD Cargo, a.s. na adrese http://www.cdcargo.cz/.

Více

Software pro analýzu energetických dat W1000

Software pro analýzu energetických dat W1000 Software pro analýzu energetických dat W1000 Data pro snadný život vašich zákazníků Manage energy better Mít správné informace ve správný čas je základem úspěchu každého snažení, tedy i řízení spotřeby

Více

Město Semily. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Město Semily. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Město Semily Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na služby, zadávané podle 6 a 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění

Více

Přenosové zařízení B-GSM

Přenosové zařízení B-GSM Zaváděcí list sdělovací a zabezpečovací techniky Přenosové zařízení B-GSM ZL 04/2005-SZ skupina 0V ZL platný Účinnost od: 23. února 2005 Schváleno odborem automatizace a elektrotechniky GŘ pro používání

Více

CYCLOPE PRINT MANAGEMENT SOFTWARE- UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

CYCLOPE PRINT MANAGEMENT SOFTWARE- UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA CYCLOPE PRINT MANAGEMENT SOFTWARE- UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Obsah Cyclope Print Management Software- uživatelská příručka... 1 1. Přehled produktu... 2 2. Stručný popis produtku CPMS... 2 2.1. Stažení CPMS...

Více

Autorizovaný distributor. SupplyPad 4.0

Autorizovaný distributor. SupplyPad 4.0 Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m SupplyPad 4.0 updated: 1/2019 hlavní výhody Proč výdejní systémy redukce spotřeby skladových položek snížení nákladů na pořízení zásob snížení administrativních

Více

Energetický management maloobchodní jednotky. Pavel Andrle 17.5.2012

Energetický management maloobchodní jednotky. Pavel Andrle 17.5.2012 Energetický management maloobchodní jednotky Pavel Andrle 17.5.2012 OBSAH Non-stop aktivní dálkový dohled Web portál prodejen Management spotřeby energie Non-stop aktivní dálkový dohled Web portál prodejen

Více

CGMesky. Rozšiřující služba

CGMesky. Rozšiřující služba CGMesky Rozšiřující služba Návod Dokumentace Poslední aktualizace: 15.7.2015 CGMesky Služba CGMesky umožňuje odesílat textové SMS zprávy přímo z prostředí Vašeho programu. Rychle a efektivně můžete informovat

Více

Ovládací panel. Barevná multifunkční tiskárna Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070

Ovládací panel. Barevná multifunkční tiskárna Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Ovládací panel Dostupné aplikace se mohou v různých sestavách tiskárny lišit. Podrobnosti o aplikacích a funkcích najdete v uživatelské příručce. 5 9 8 7 6 0 5 6 7 8 9 0 Stisknutím tlačítka Domovská obrazovka

Více

Kompletním IT Servery Docházkové systémy Počítačové stanice Tiskárny Zabezpečovací systémy Kamerové systémy Počítačové sítě

Kompletním IT Servery Docházkové systémy Počítačové stanice Tiskárny Zabezpečovací systémy Kamerové systémy Počítačové sítě Kompletním IT Servery Docházkové systémy Počítačové stanice Tiskárny Zabezpečovací systémy Kamerové systémy Počítačové sítě 2. 3. 4. 5.-6. 7. 8. 9. 10. 11.-15. 16. Obsah obsah o nás služby reference technologie

Více

Řešení Vašeho nástrojového managementu

Řešení Vašeho nástrojového managementu Řešení Vašeho nástrojového managementu TDM Systems komp TDM Systems profesionálové pro správu nástrojových dat Již více než 20 let vyvíjí a prodává společnost TDM Systems GmbH software pro organizaci nástrojů

Více

Zadávací dokumentace pro výběrové řízení. Zavedení CRM systému pro MEGA a.s.

Zadávací dokumentace pro výběrové řízení. Zavedení CRM systému pro MEGA a.s. Zadávací dokumentace pro výběrové řízení Zakázka Zavedení CRM systému pro MEGA a.s. Zadavatel: K MEGA a.s. Drahobejlova 1452/54 190 00 Praha 9 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1. IDENTIFIKAČNÍ

Více

SYSTÉMY PRO CALL CENTRA. www.sipcon.cz info@sipcon.cz +420 776 089 446

SYSTÉMY PRO CALL CENTRA. www.sipcon.cz info@sipcon.cz +420 776 089 446 SYSTÉMY PRO CALL CENTRA IP SERVER pro Sipcon VoIP SERVER pro call centra komplexní řešení VoIP telefonní ústředny a statistických, dohledových a operátorských aplikací pro call centra podpora mnoha typů

Více

SmartView. Jednoduchý nástroj na mobilní monitorování a řízení čisticích procesů k dosažení vyšší výkonnosti. SmartView Vám umožňuje:

SmartView. Jednoduchý nástroj na mobilní monitorování a řízení čisticích procesů k dosažení vyšší výkonnosti. SmartView Vám umožňuje: SmartView Jednoduchý nástroj na mobilní monitorování a řízení čisticích procesů k dosažení vyšší výkonnosti. SmartView Vám umožňuje: Monitorovat pracovní čas a docházku Kontrolovat dokončení konkrétních

Více

Microsoft SharePoint Portal Server 2003. Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR

Microsoft SharePoint Portal Server 2003. Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR Microsoft SharePoint Portal Server 2003 Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR Přehled Země: Česká republika Odvětví: Velkoobchod Profil zákazníka

Více

OBSAH. 2 Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2012 2

OBSAH. 2 Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2012 2 2012 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBSAH 1. Úvodní slovo ředitele 3 2. Základní údaje společnosti 4 3. Představení společnosti 5 4. Divize společnosti 6 5. Významní partneři 7 6. Vybrané ekonomické ukazatele 8 7. Ostatní

Více

OBSAH. 2 Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2012 2

OBSAH. 2 Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2012 2 2012 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBSAH 1. Úvodní slovo ředitele 3 2. Základní údaje společnosti 4 3. Představení společnosti 5 4. Divize společnosti 6 5. Významní partneři 7 6. Vybrané ekonomické ukazatele 8 7. Ostatní

Více

Rozšíření systému na sledování státní a veřejné podpory pro Ministerstvo financí

Rozšíření systému na sledování státní a veřejné podpory pro Ministerstvo financí Případová studie Rozšíření systému na sledování státní a veřejné podpory pro Ministerstvo financí Jak jsme Ministerstvu financí dodali moderní řešení na zefektivnění procesů řízení státní a veřejné podpory

Více

Moderní veřejná správa

Moderní veřejná správa Moderní veřejná správa Olomouc 16 17/5 2019 Úřad 21 století Portál občana města Pelhřimov Mgr. Bc. Jan Machyán, tajemník úřadu Město Pelhřimov cesta k modernímu úřadu Město Pelhřimov = město kuriozit a

Více

ELVAC a.s. ELVAC SOLUTIONS Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ

ELVAC a.s. ELVAC SOLUTIONS Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS ELVAC a.s. Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ STROJNÍ INŽENÝRING ŘEŠENÍ, PRODUKTY A SLUŽBY ROBOTIKA Poskytujeme inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti jednoúčelových

Více

Lékaři léčí, my se staráme

Lékaři léčí, my se staráme Lékaři léčí, my se staráme Informační technologie pro zdravotnictví David Doležal Jan Chroust Kdo jsme? Cílem společnosti MD Access je nabídnout lékařům nejmodernější informační technologie, které zefektivní

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Good Memory, s.r.o. IČ: 07228295 Na Výspě 1823/62, 147 00 Praha 4 - Braník (dále v textu jako Dodavatel ) čl. I. Úvodní ustanovení 1.1. Všeobecné obchodní podmínky (dále jen

Více

Specifické obchodní podmínky WebStep, s.r.o. pro poskytování služeb Technické podpory

Specifické obchodní podmínky WebStep, s.r.o. pro poskytování služeb Technické podpory Specifické obchodní podmínky WebStep, s.r.o. pro poskytování služeb Technické podpory také jen Podmínky technické podpory, platné od 21.10.2011 Preambule Níže uvedené Specifické obchodní podmínky poskytování

Více

PŘEHLEDNÝ NÁVOD 1/4 - JAK STROJ POUŽÍVAT

PŘEHLEDNÝ NÁVOD 1/4 - JAK STROJ POUŽÍVAT PŘEHLEDNÝ NÁVOD 1/4 - JAK STROJ POUŽÍVAT Jak systém používat Panel Práce s dotykovým panelem* Přepnutí do hlavní nabídky Oblast mobilního přístupu (funkce NFC) 1. Klepnutím zvolíte nebo určíte nabídku.

Více

Kompletním IT Servery Počítačové sítě Docházkové systémy Počítačové stanice Tiskárny Zabezpečovací systémy Kamerové systémy IP telefony VoIP

Kompletním IT Servery Počítačové sítě Docházkové systémy Počítačové stanice Tiskárny Zabezpečovací systémy Kamerové systémy IP telefony VoIP Kompletním IT Servery Počítačové sítě Docházkové systémy Počítačové stanice Tiskárny Zabezpečovací systémy Kamerové systémy IP telefony VoIP 2. 3. 4. 5.-6. 7. 8. 9. 10. 11. Obsah obsah o nás služby reference

Více

Odbor městské informatiky

Odbor městské informatiky Odbor městské informatiky 1 - vytváří, ve spolupráci s Komisí informatiky RMB, koncepci Informačního systému města Brna (dále jen "ISMB") v souladu se standardy VIS 2 - zajišťuje a koordinuje rozvoj informatiky

Více

bizhub 360 dokonalý kolega Hledáte spolehlivé řešení? potřebujete multifunkční tiskové zařízení tisknete do stran měsíčně

bizhub 360 dokonalý kolega Hledáte spolehlivé řešení?   potřebujete multifunkční tiskové zařízení tisknete do stran měsíčně www.konicaminolta.cz bizhub 360 dokonalý kolega potřebujete multifunkční tiskové zařízení Hledáte spolehlivé řešení? NE ANO NE tisknete do 40 000 stran měsíčně NE tisknete nad 40 000 stran měsíčně ANO

Více

PODNIKOVÁ INFORMATIKA

PODNIKOVÁ INFORMATIKA GÁLA Libor POUR Jan TOMAN Prokop PODNIKOVÁ INFORMATIKA Obsah O autorech... 11 Na úvod jak chápat tuto knihu... 13 Část I: Principy podnikové informatiky... 17 1. Informatika, aplikovaná informatika, podniková

Více

Představení společnosti a produktů ESET ESET software, spol. s r.o. Petr Heřman

Představení společnosti a produktů ESET ESET software, spol. s r.o. Petr Heřman Představení společnosti a produktů ESET ESET software, spol. s r.o. Petr Heřman O společnosti ESET ESET vyvinul jeden z prvních antivirových produktů na světě Lídr v oblasti proaktivní detekce hrozeb 1987

Více

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA & PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA / PAVEZA LIGHT Intranetová aplikace PAVEZA (a její odlehčenější verze PAVEZA LIGHT) jako velmi efektivní elektronický

Více

TISK NA BĚŹNÝ KANCELÁŘSKÝ PAPÍR A4

TISK NA BĚŹNÝ KANCELÁŘSKÝ PAPÍR A4 Canon - JX510P - inkoustový fax / telefon / kopírka / tiskárna + digitální záznamník Popis Zařízení Super G3 JX510P je rychlý a plně vybavený fax, telefon a digitální záznamník s možností tisku přes počítač

Více

1. Dostupné řešení CRM

1. Dostupné řešení CRM 1. Dostupné řešení CRM 1.1. Popis řešení Kompaktní CRM řešení s garantovaným časem zavedení! Komunikační systémy společnosti Siemens ve spojení se speciálním startovacím balíčkem osvědčeného evropského

Více

dostali jsme na Vás kontakt od p. Šťastného z vedlejšího domu v Bartákově 40, kde jste realizovali instalaci měřičů tepla.

dostali jsme na Vás kontakt od p. Šťastného z vedlejšího domu v Bartákově 40, kde jste realizovali instalaci měřičů tepla. Dobrý den, 2014 dostali jsme na Vás kontakt od p. Šťastného z vedlejšího domu v Bartákově 40, kde jste realizovali instalaci měřičů tepla. Jsme prakticky totožný dům. Měli bychom zájem o stejnou realizaci,

Více

VUT v Brně fakulta strojní Prof. Ing. Martin Hartl Ph.D. ředitel ústavu Mobil: 541142769 e-mail: hartl@fme.vutbr.cz

VUT v Brně fakulta strojní Prof. Ing. Martin Hartl Ph.D. ředitel ústavu Mobil: 541142769 e-mail: hartl@fme.vutbr.cz Zadavatel: VUT v Brně fakulta strojní Prof. Ing. Martin Hartl Ph.D. ředitel ústavu Mobil: 541142769 e-mail: hartl@fme.vutbr.cz Vypracoval: BossCan ComPrint spol.s r.o. Ing. Josef Martuška Klient Manager

Více

bizhub C3110 Barevná multifunkce A4 Až 31 stran za minutu Funkce Tisk Faxování barevné černobílé sken do u sken do SMB sken do FTP

bizhub C3110 Barevná multifunkce A4 Až 31 stran za minutu Funkce Tisk Faxování barevné černobílé sken do  u sken do SMB sken do FTP bizhub C3110 Barevná multifunkce A4 Až 31 stran za minutu Funkce barevné černobílé barevný černobílý PCL/PS lokální a síťový USB barevné černobílé sken do emailu sken do SMB sken do FTP sken na HDD sken

Více

ISM Online. Informační systém pro správu flotily

ISM Online. Informační systém pro správu flotily ISM Online Informační systém pro správu flotily ISM Online spojuje obchodní a technická data vozíku. ISM Online je webová aplikace s intuitivním ovládáním, která nabízí celou řadu možností reportingu.

Více

Role technologií v čisté mobilitě. 20.9.2012 Ing. Vlastimil Vyskočáni Manažer M2M Vertical

Role technologií v čisté mobilitě. 20.9.2012 Ing. Vlastimil Vyskočáni Manažer M2M Vertical Role technologií v čisté mobilitě 20.9.2012 Ing. Vlastimil Vyskočáni Manažer M2M Vertical Obsah 1. Trendy v oblasti automotive a monitoringu vozidel 2. Řešení O2 Car Control a reference 3. Obchodní příležitosti.

Více

nejšťavnatější informační technologie

nejšťavnatější informační technologie nejšťavnatější informační technologie malá ochutnávka čerstvých technologií co mají šťávu informační technologie komplexní služby grafika a tisk internet web vychutnejte si to, co máte opravdu rádi www.gitech.cz

Více

Popis a návod na práci s finanční kalkulačkou řešení - FaxChange

Popis a návod na práci s finanční kalkulačkou řešení - FaxChange Popis a návod na práci s finanční kalkulačkou řešení - FaxChange DATASYS Software s.r.o. IČO: 28423127 Pobočka Plzeň Pobočka Hradec Králové Jeseniova 2829/20 DIČ:CZ28423127 Slovanská alej 30 U Koruny 414

Více