Zápis. z 7. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 2. dubna 2007 od hodin.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. z 7. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 2. dubna 2007 od 18.00 hodin."

Transkript

1 Zápis z 7. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 2. dubna 2007 od hodin. Program jednání: 1) Návrh na úpravu parkovacího prostoru podél loubí a zízení vyhrazených parkovacích míst. 2) Zhotovení sananích omítek v objektu zvláštní školy. 3) Plán obnovy vodohospodáského majetku v Nchov a Todni VAK J 4) Smlouva s firmou GrECo International s.r.o. 5) Darovací smlouva HZS JK. 6) Informace o pidlení grantu. 7) Projekt na prodloužení plynovodu parcely U pehrady. 8) Návrh na zmny pro jednání Valné hromady Tepelného hospodáství,s.r.o. 9) Webové stránky msta. 10) Podpora iniciativy maminek na mateské dovolené. 11) Bezpenost na sportovištích a provozní ád sportovního areálu. 12) Výbrové ízení na provedení elektrorevizí vnitního zaízení. 13) Žádost o stanovisko k pozemku - Úad pro zastupování státu ve vcech majetkových. 14) Žádost o odkoupení pozemk. 15) Žádost o finanní píspvek. 16) Žádost o povolení výherních hracích pístroj a kasina. 17) Žádost firmy STARNET, s.r.o. 18) Lampiónový prvod a ohostroj. 19) Výbrové ízení na zpracovatele územního plánu materiály budou pedloženy na jednání RM. 20) Povení pana A. Koraka oddávajícím. 21) Žádost o povolení parkování ped starou budovou polikliniky. 22) Informace o bezpenostní situaci a stavu veejného poádku Policie R. 23) Peložka komunikace II/156 v Trhových Svinech. 24) Petice o zachování obecní místnosti obané Nchova. 25) Smlouvy o výpjce. 26) Finanní podíl msta vi dotaci Ministerstva kultury 27) Majetkoprávní vypoádání pozemk, trvale zabraných stavbou Silnice II/156 Trhové Sviny 1. a 2. stavba. 28) Žádost o pronájem nebyt. prostor. 29) Doména. 30) Studn Borovany. 31) Rzné 1) Návrh na úpravu parkovacího prostoru podél loubí a zízení vyhrazených parkovacích míst. Usnesení. RM 134/07. Rada msta souhlasí se zízením parkovací plochy ped zeleninou, eznictvím a mstským úadem v potu stání 6 dle CSN Odstavné a parkovací plochy silniních vozidel. Dále souhlasí s povolenou rezervací vyhrazeného stání v odstavném zálivu II/156 v úseku ulice Petra Bezrue Branka na Žižkov námstí v Trhových Svinech a se stanovením svislého a vodorovného znaení daného prostoru.

2 Usnesení. RM 135/07. Rada msta ukládá parkovací plochu podél loubí na námstí osadit místo znaky DZ B 28 zákaz zastavení znakou DZ IP vyhrazené parkovišt s dodatkovou tabulkou E 12, kde bude stanoven rozsah užití parkovací plochy. Na parkovací ploše bude provedeno vodorovné vyznaení podélních stání. Dále rada msta ukládá MÚ plochu urenou jako vyhrazené parkovišt pro tlesn postižené na parkovišti u nové budovy Mstského úadu upravit tak, aby bylo možné tuto plochu oznait vodorovným znaením. 2) Zhotovení sananích omítek v objektu zvláštní školy. Usnesení. RM 136/07. Rada msta zrušila pedloženou poptávku na zhotovení sananích omítek v objektu Základní a praktické školy v ulici Nové msto a ukládá provést novou poptávku, kde mimo jiné budou zahrnuty i místní firmy. 3) Plán obnovy vodohospodáského majetku v Nchov a Todni VAK J. Usnesení. RM 137/07. Rada msta vzala na vdomí plán obnovy vodohospodáského majetku pro rok 2007 v obcích Nchov a Todn. 4) Smlouva s firmou GrECo International s.r.o. Usnesení. RM 138/07. Rada msta souhlasí s pvodní mandátní smlouvou, kterou msto uzavelo s firmou GrECo MaP Brokers spl. s r.o. s tím, že v tomto pvodním rozsahu bude smlouva platná i pro nástupnickou firmu GrECo International, s.r.o. 5) Darovací smlouva HZS JK. Usnesení. RM 139/07. Rada msta doporuuje ZM schválit Darovací smlouvu, kterou Hasiský záchranný sbor Jihoeského kraje daruje mstu speciální požární automobil TATRA 815 CAS 32. Celková cena automobilu vetn píslušenství iní ,-K. 6) Informace o pidlení grantu. Usnesení. RM 140/07. Rada msta vzala na vdomí informaci o pidlení grant, o které msto žádalo v rámci Akního plánu programu rozvoje kraje pro rok Získané prostedky jsou ve výši ,-K. 7) Projekt na prodloužení plynovodu parcely U pehrady. Usnesení. RM 141/07. Rada msta na základ oslovení 3 projektant za úelem podání nabídky na projekt plynovodu pro stavební parcely v Dlnické ulici u pehrady rozhodla zadat projekt na dílo Prodloužení plynovodu Dlnická ulice paní Bambulové. Cena projektu vetn DPH iní ,-K. 8) Návrh na zmny pro jednání Valné hromady Tepelného hospodáství,s.r.o. Usnesení. RM 142/07. Rada msta navrhla za jednatele Tepelné hospodáství msta Trhové Sviny s.r.o. starostu, místostarostu a editele tepelného hospodáství.

3 Usnesení. RM 143/07. Rada msta ukládá provést zmny stanov tepelného hospodáství vetn dopsání dalších nových inností a tyto zmny po schválení Valnou hromadou TH nechat zapsat do obchodního rejstíku. 9) Webové stránky msta. Usnesení. RM 144/07. Rada msta stanovila komisi pro zajištní aktuálnosti webových stránek msta ve složení: Ing. Radislav Bušek, Mgr. Jan Steinbauer, p. Zdenk Valut, Ing. Jaroslav Prka, Ing. Libor Huba, Ing. Josef Blá, MUDr. František Busta, MVDr. Václav Mrázek, Ing. Karel Novák, p. Radimír Tomášek. 10) Podpora iniciativy maminek na mateské dovolené. Usnesení. RM 145/07. Rada msta vzala na vdomí informaci ve vci podpory iniciativy mladých maminek a souhlasí s doasným využíváním prostor Sboru církve bratrské ve Štefanikov ulici. 11) Bezpenost na sportovištích a provozní ád sportovního areálu. Usnesení. RM 146/07. Rada msta schválila pedložený Provozní ád sportovního areálu s platností od a dále Spolený postup pi zajištní bezpenosti sportoviš TJ Spartak, o.s. a Msta Trhové Sviny 12) Výbrové ízení na provedení elektrorevizí vnitního zaízení. Usnesení. RM 147/07. Rada msta souhlasí s provedením revizí elektrospotebi mstského úadu firmou ELMONT František Kojan za smluvní jednotnou cenu 44,-K + DPH za kus. 13) Žádost o stanovisko k pozemku - Úad pro zastupování státu ve vcech majetkových. Usnesení. RM 148/07. Rada msta nemá námitky k prodeji pozemku parc /40 v k.ú. Trhové Sviny fi. Schmied s.r.o. Pozemek v souasné dob je uren územním plánem sídelního útvaru msta Trhové Sviny jako plocha pro sport a rekreaci. Zmnu využití této plochy bude ešit nový územní plán a to v souladu s nynjším skuteným využitím této plochy. 14) Žádost o odkoupení pozemk. Usnesení. RM 149/07. Rada msta nedoporuuje ZM schválit žádost o koupi ásti nebo celých pozemk parc.. 765/2, 1095/9 a 1088/5 v k.ú. Otvk. 15) Žádost o finanní píspvek. Usnesení. RM 150/07. Rada msta ve vci žádosti rozhodla tak, že msto zajistí dodávku a montáž potrubí DN 90 v délce 15 m. Všechny ostatní náklady na výstavbu vodovodního adu vetn projektové dokumentace, výkop apod. bude hradit žadatel.

4 16) Žádost o povolení výherních hracích pístroj a kasina. Usnesení. RM 151/07. Rada msta souhlasí s vydáním povolení provozování výherních hracích pístroj v objektu Hotelu Atos v Trhových Svinech za pedpokladu dodržení zákona NR. 202/1990 Sb. o loteriích a jiných podobných hrách, ást druhá Výherní hrací pístroje a Vyhlášky msta Trhové Sviny. 2/99 o omezení provozování výherních hracích pístroj. 17) Žádost firmy STARNET, s.r.o. Usnesení. RM 152/07. Rada msta souhlasí s uzavením smlouvy o užívání vci s firmou STARNET, s.r.o., eské Budjovice, která zajistí osazení technologie pro poskytování internetových služeb v bytovém dom p. 143 v Husov ulici s tím, že osazení technologie nebude mít vliv na chod budovy a bude konzultováno s MÚ. 18) Lampiónový prvod a ohostroj. Usnesení. RM 153/07. V rámci oslav osvobození, které se budou konat v pedveer dne 7. kvtna 2007, rada msta rozhodla vylenit ástku ,- K na poádání ohostroje a dále ástku 5000,-K pro dechovou hudbu Podhoranka doprovod lampiónového prvodu. 19) Výbrové ízení na zpracovatele územního plánu materiály budou pedloženy na jednání RM. Usnesení. RM 154/07. Na základ protokolu ze zasedání komise pro otevírání obálek s nabídkami na dílo Trhové Sviny zpracování nového územního plánu, rada msta rozhodla zadat dílo Projeknímu ateliéru Ing.arch. Zdenk Urbanec, Lannova 32, eské Budjovice. Cena díla je ,-K vetn DPH. 20) Povení pana A. Koraka oddávajícím. Usnesení. RM 155/07. Rada msta povuje pana Arnošta Koraka, lena Zastupitelstva msta Trhové Sviny pijímáním prohlášení o uzavení manželství. Usnesení. RM 156/07. Rada msta urila, že místem pro konání svatebních obad je obadní sí Mstského úadu v Trhových Svinech, Žižkovo námstí 32 a doba konání svatebních obad je sobota od do hodin Usnesení. RM 157/07. Rada msta revokuje usnesení rady msta. 204/94 a nahrazuje usnesením.rm 156/07. 21) Žádost o povolení parkování ped starou budovou polikliniky. Usnesení. RM 158/07. Ve vci žádosti o povolení parkování ped pvodní budovou polikliniky, ve které má žadatel umístnu firmu, rada msta trvá na svém usnesení. 335/05. K žádosti povolení k parkování na veejných místech a místech jinak omezených k parkování rada msta rozhodla, že budou vydávána jednotliv na základ písemné žádosti zadavatelem zakázky. Povolení k parkování vydá MPo.

5 22) Informace o bezpenostní situaci a stavu veejného poádku Policie R. Usnesení. RM 159/07. Rada msta vzala na vdomí informaci o bezpenostní situaci a stavu veejného poádku v obvodu Obvodního oddlení Policie R Trhové Sviny za rok ) Peložka komunikace II/156 v Trhových Svinech. Usnesení. RM 160/07. Rada msta vzala na vdomí dopis ve vci peložky komunikace II/156 v Trhových Svinech a ukládá pedložit ZM. Usnesení. RM 161/07. Rada msta požaduje pedložit vyjádení od Národního památkového ústavu k ásti Trocnovské ulice v úzkém (kižovatka Trocnovská-Štefanikova a Trocnovská-Školní). 24) Petice o zachování obecní místnosti obané Nchova. Usnesení. RM 162/07. Rada msta vzala na vdomí podpisovou akci oban Nchova a trvá na svolání schze oban Nchova, kde bude provedena volba osadního výboru. Schze se bude konat za úasti zástupc samosprávy msta. 25) Smlouvy o výpjce. Usnesení. RM 163/07. Rada msta souhlasí s uzavením smluv o výpjce nemovitého majetku s píspvkovými organizacemi msta Základní školou, Mateskou školou, Mstským kulturním stediskem a Zdravotním zaízením poliklinika. Jedná se o bezplatnou výpjku nemovitého majetku msta. 26) Finanní podíl msta vi dotaci Ministerstva kultury. Usnesení. RM 164/07. Rada msta doporuuje ZM schválit stanovený podíl msta ve výši ,-K vi dotaci Ministerstva kultury. Jedná se o dotaci z Programu regenerace mstských památkových rezervací a mstských památkových zón. 27) Majetkoprávní vypoádání pozemk, trvale zabraných stavbou Silnice II/156 Trhové Sviny 1. a 2. stavba. Usnesení. RM 165/07. 32) Rada msta ukládá ve vci pevodu pozemk pod peložkou II/156 jednat s Jihoeským krajem podkladové materiály budou zaslány elektronickou cestou v pátek ) Žádost o pronájem nebyt. prostor. Usnesení. RM 166/07. Rada msta rozhodla pronajmout nebytové prostory v druhém pavilonu Polikliniky v Trhových Svinech. Nájemné ve výši stanovené pro prostory polikliniky. 29) Doména. Usnesení. RM167/07. Rada msta trvá na usnesení.rm 112/07 tj., že za doménu nabízí držiteli 5.000,-K

6 30) Studn Borovany. Usnesení. RM 168/07. Rada msta rozhodla o zvýšení potu pracovník MÚ o 0,2 pracovního úvazku do Toto navýšení se týká detašovaného pracovišt MÚ, odboru výstavby v Borovanech.

Zápis. z 4. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 29. ledna 2007 od 18.00 hodin.

Zápis. z 4. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 29. ledna 2007 od 18.00 hodin. Zápis z 4. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 29. ledna 2007 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Letecké snímky (bez materiálu). 2) Mandátní smlouva GrECo-MaP Brokers s.r.o. 3) Smlouva o dílo

Více

Zápis. z 8. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 5. ervna 2006 od hodin.

Zápis. z 8. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 5. ervna 2006 od hodin. Zápis z 8. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 5. ervna 2006 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Uspoádání užívacího vztahu k.ú. Trhové Sviny Úad pro zastupování státu ve vcech 2) Ohlášení píslušnosti

Více

Zápis. z 6. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 24. dubna 2006 od 18. hodin.

Zápis. z 6. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 24. dubna 2006 od 18. hodin. Zápis z 6. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 24. dubna 2006 od 18. hodin. Pítomno: dle prezenní listiny Program jednání: 1) Rozbor hospodaení k 31.3.2006. 2) Rozpotové opatení. 1/2006. 3) Žádost

Více

Zápis. z 5. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 19. února 2007 od 18.00 hodin.

Zápis. z 5. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 19. února 2007 od 18.00 hodin. Zápis z 5. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 19. února 2007 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Návrh ceny vodného a stoného na hospodáský rok 2007 2008 pro msto. 2) Návrh na poízení nového územního

Více

Zápis. z 11. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 28. srpna 2006 od hodin.

Zápis. z 11. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 28. srpna 2006 od hodin. Zápis z 11. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 28. srpna 2006 od 18. 00 hodin. Program jednání: 1) Nabídka na odkoupení sušárny deva v areálu tepelného hospodáství bez materiálu. 2) Dodatek. 1

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 05.06.2006 Usnesení. 544 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 29.05.2006. Usnesení. 545 Rada msta souhlasí s umístním pedzahrádky ped provozovnou Desperado

Více

Zápis. ze 4. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 6. bezna 2006 od hodin.

Zápis. ze 4. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 6. bezna 2006 od hodin. Zápis ze 4. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 6. bezna 2006 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Žádosti o finanní píspvek z rozpotu msta zájmové, sportovní a ostatní organizace. 2) Cenová nabídka

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 14.05.2007 Usnesení. 508 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 7. 5. 2007. Usnesení. 509 Rada msta rozhodla zveejnit zámr pronájmu ásti pozemku zapsaného

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 6 konaného dne 21. 9. 2011 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Prodej pozemk pro stavbu rodinného domu v lokalit Malina III 2. Nabídka Ing. Eysselta na

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.07.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.07.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.07.2006 Usnesení. 650 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 27.06.2006. Usnesení. 651 Rada msta rozhodla uzavít smlouvu o dílo jejíž pedmtem je zakázka

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 29.05.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 29.05.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 29.05.2006 Usnesení. 522 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 22.05.2006. Usnesení. 523 Rada msta Vimperk rozhodla uzavít Dodatek.1 ke smlouv o dílo.05/06

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.05.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.05.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.05.2006 Usnesení. 456 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 09.05.2006. Usnesení. 457 Rada msta rozhodla uzavít Dohodu o spolupráci pi zajištní zptného

Více

U S N E S E N Í z 25. zasedání Rady msta Jirkov ze dne

U S N E S E N Í z 25. zasedání Rady msta Jirkov ze dne U S N E S E N Í z 25. zasedání Rady msta Jirkov ze dne 28.12.2005 Usnesení.758/05 Kontrola plnní usnesení 1.Usnesení splnná splnná usnesení.534/05, 569/05, 671/05. 2. Inventarizace Mstský úad Jirkov projednala

Více

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta.

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta. Z á p i s. 159 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na mstském úad dne 16.7. 2014 Pítomni: dle prezenní listiny Ovovateli zápisu byli ureni : pan Ing. Daniel Procházka paní MUDr.

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 26.02.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 26.02.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 26.02.2007 Usnesení. 180 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 19.02.2007. Usnesení. 181 Rada msta souhlasí s vyhrazením 5 parkovacích míst v ulici Pivovarská,

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 02.04.2007 Usnesení. 332 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 26. 3. 2007. Usnesení. 333 Rada msta rozhodla zveejnit zámr pronájmu vleky Brloh sestávající

Více

Msto Pec pod Snžkou ZASTUPITELSTVO MSTA USNESENÍ

Msto Pec pod Snžkou ZASTUPITELSTVO MSTA USNESENÍ Msto Pec pod Snžkou ZASTUPITELSTVO MSTA USNESENÍ ze 14. veejného zasedání zastupitelstva msta konaného dne 16. prosince 2004 ve 14.30 hodin v objektu bývalé ZŠ ve Velké Úp, p. 236 Pítomni: Alan Tomášek,

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 18.12.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 18.12.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 18.12.2006 Usnesení. 1357 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 11. 12. 2006. Usnesení. 1358 Rada msta souhlasí se zveejnním zámru prodeje nemovitostí

Více

CH L U M S V A T É M A Í. Usnesení. Z 5. Veejného zasedání obecního zastupitelstva Chlumu Svaté Maí konaného dne 3.12.2007

CH L U M S V A T É M A Í. Usnesení. Z 5. Veejného zasedání obecního zastupitelstva Chlumu Svaté Maí konaného dne 3.12.2007 O B E C CH L U M S V A T É M A Í Usnesení Z 5. Veejného zasedání obecního zastupitelstva Chlumu Svaté Maí konaného dne 3.12.2007 Schválený program 1. Kontrola plnní usnesení ze 4.veejného zasedání 2007

Více

Pehled usnesení ze 72. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 11. 1. 2010 v kancelái starostky

Pehled usnesení ze 72. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 11. 1. 2010 v kancelái starostky Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení ze 72. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 11. 1. 2010 v kancelái

Více

Zápis. z 1. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 8. ledna 2007 od 18.00 hodin.

Zápis. z 1. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 8. ledna 2007 od 18.00 hodin. Zápis z 1. jednání rady msta, které se konalo v pondlí 8. ledna 2007 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Výsledek provedení kontroly výkonu státní správy na úseku územního plánování a stavebního ádu. 2)

Více

USNESENÍ z 19. zasedání Rady msta dne

USNESENÍ z 19. zasedání Rady msta dne USNESENÍ z 19. zasedání Rady msta dne 6. 9. 2007 258/19-07 Rada msta schvaluje program 19. zasedání s navrženým doplnním. 259/19-07 Rada msta schvaluje v pedloženém znní Plán zimní údržby Msta Špindlerv

Více

OBEC Sklené nad Oslavou ". 6/2011,

OBEC Sklené nad Oslavou . 6/2011, OBEC Sklené nad Oslavou Obecn! závazná vyhláška ". 6/2011, o místním poplatku za užívání ve#ejného prostranství Zastupitelstvo obce Sklené nad Oslavou se na svém zasedání dne 7.12.2011 usneslo vydat na

Více

U S N E S E N Í ze 7.zasedání Rady msta Jirkov ze dne

U S N E S E N Í ze 7.zasedání Rady msta Jirkov ze dne U S N E S E N Í ze 7.zasedání Rady msta Jirkov ze dne 6.4.2005 Usnesení.195/05 Kontrola plnní usnesení 1) Usnesení splnná splnná usnesení.690-1/04, 156-2/05, 156-4/05, 158/05, 162-3/05, 163-6e/05, 163-6f/05,

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 10 konaného dne 20. ervna 2012 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Žádost Mgr. Hladilové o prodej pozemku v blízkosti jejího domu 2. Uzavení smnné smlouvy

Více

Dodatek. 5. ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti

Dodatek. 5. ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti Dodatek. 5 ke zizovací listin píspvkové organizace Hvzdárna a planetárium eské Budjovice s pobokou na Kleti Jihoeský kraj U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 eské Budjovice I 70890650 zastoupený hejtmanem

Více

Usnesení. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 18:00 hodin. dle prezenční listiny. Program jednání:

Usnesení. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 18:00 hodin. dle prezenční listiny. Program jednání: Usnesení z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 20. 12. 2010 od 18:00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Nařízení města Tržní řád 2. Pojištění vozidel 3. Odměny 4.

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 19.03.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 19.03.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 19.03.2007 Usnesení. 272 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 12. 3. 2007. Usnesení. 273 Rada msta trvá na svém usnesení. 48 ze 16. 1. 2006. Usnesení.

Více

U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady msta Jirkova ze dne

U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady msta Jirkova ze dne U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady msta Jirkova ze dne 13.12.2006 Usnesení.819/06 Kontrola plnní usnesení 1.Usnesení splnná b e r e n a v d o m í splnná usnesení.689-3b/06, 746/06, 768/06, 784/06, 809/06,

Více

U S N E S E N Í z 8. zasedání Rady msta Jirkova ze dne

U S N E S E N Í z 8. zasedání Rady msta Jirkova ze dne U S N E S E N Í z 8. zasedání Rady msta Jirkova ze dne 28.2.2007 Usnesení.137/07 Kontrola plnní usnesení 1) Prodloužení termínu: prodloužení termínu plnní usn..96-6/07 ( FO ) vyhláška Fond rozvoje bydlení

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 21.05.2007

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 21.05.2007 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 21.05.2007 Usnesení. 533 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 14.05.2007. Usnesení. 534 Rada msta rozhodla uzavít smlouvu o dílo, jejíž pedmtem je veejná

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 08.01.2007 Usnesení. 1 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 28. 12. 2006. Usnesení. 2 Rada msta schvaluje Program prevence kriminality Partnerství 2007

Více

Zápis ze tetího zasedání Zastupitelstva msta Vimperk, konaného dne 29.01.2007 od 15.00 hod. v sále MKS Vimperk

Zápis ze tetího zasedání Zastupitelstva msta Vimperk, konaného dne 29.01.2007 od 15.00 hod. v sále MKS Vimperk Zápis ze tetího zasedání Zastupitelstva msta Vimperk, konaného dne 29.01.2007 od 15.00 hod. v sále MKS Vimperk Usnesení. 35 Zastupitelstvo msta bere na vdomí pehled plnní usnesení ze dne 11.12.2006 a bere

Více

DVOUSLOŽKOVÁ CENA ROK 2007

DVOUSLOŽKOVÁ CENA ROK 2007 Usnesení z III. zasedání Zastupitelstva msta v Trhových Svinech, které se konalo 26. února 2007 v zasedací místnosti Mstského úadu v Trhových Svinech. Usnesení ZM. 48 Zastupitelstvo msta schválilo pebytkový

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 22.01.2007 Usnesení. 75 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 15.01.2006 Usnesení. 76 Rada msta rozhodla uzavít mandátní smlouvu, jejíž pedmtem je poskytovat

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 7 konaného dne 30. 11. 2011

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 7 konaného dne 30. 11. 2011 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 7 konaného dne 30. 11. 2011 Projednání pedkládaných zpráv: 1. Prodej pozemk pro stavbu rodinného domu v lokalit Malina III 2. Žádost pana Kotase o prodej

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 15.01.2007 Usnesení. 19 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 8. 1. 2007. Usnesení. 20 Rada msta souhlasí v souladu s 715 obanského zákoníku s výmnou

Více

Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin

Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. 03. 2019 od 15:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Výměna oken v bytovém domě č.p. 143

Více

Obecn závazná vyhláška msta Napajedla. 2/2010,

Obecn závazná vyhláška msta Napajedla. 2/2010, Obecn závazná vyhláška msta Napajedla. 2/2010, o místním poplatku za užívání veejného prostranství Schváleno ZM dne 1. 12. 2010 usnesením. 2/19/2010 Nabývá úinnosti dne 1. 1. 2011 Msto Napajedla Obecn

Více

Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin

Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 01. 04. 2019 od 15:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny p. P. Stodolovský Ing. E. Kunz, Ing. M. Rojdl, Ing. V. Král

Více

K bodu 1 programu: Mimoádné 41. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne ve 20:10 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík.

K bodu 1 programu: Mimoádné 41. zasedání ZM Praha Bchovice zahájil dne ve 20:10 hodin starosta M Praha Bchovice Ing. Jií Santolík. Zápis z mimoádného 41. zasedání Zastupitelstva M Praha Bchovice konaného dne 14. 12. 2005 v zasedací místnosti ÚM Praha Bchovice, Za Poštovskou zahradou 479, Praha 9 K bodu 1 programu: Mimoádné 41. zasedání

Více

Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty

Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty Pítomni: Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 84. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 14. 5. 2014 v

Více

Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 11. srpna 2008 od hodin.

Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 11. srpna 2008 od hodin. Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 11. srpna 2008 od 14.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1) Smlouva mandátní Stavební poradna, s.r.o. Jmenování výběrové

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.04.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.04.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 10.04.2006 Usnesení. 334 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 03.04.2006. Usnesení. 335 Rada msta rozhodla uzavít smlouvu o dílo s ak. mal. Jiím echem,

Více

Msto Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í. z 34. schze Rady msta Lomnice nad Popelkou konané dne 13. února 2008

Msto Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í. z 34. schze Rady msta Lomnice nad Popelkou konané dne 13. února 2008 Msto Lomnice nad Popelkou U S N E S E N Í z 34. schze Rady msta Lomnice nad Popelkou konané dne 13. února 2008 133 / 08 / R - odpisové plány všech píspvkových organizací Msta Lomnice nad Popelkou na rok

Více

Obecn závazná vyhláška o parkování na místních komunikacích ve mst Brandýs nad Labem - Stará Boleslav

Obecn závazná vyhláška o parkování na místních komunikacích ve mst Brandýs nad Labem - Stará Boleslav Vyvšeno dne : - 4 08-1998 Sejmuto dne : Obecn závazná vyhláška o parkování na místních komunikacích ve mst Brandýs nad Labem - Stará Boleslav Mstské zastupitelstvo v Brandýse nad Labem - Staré Boleslavi

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva msta Napajedla. 9 konaného dne 25. dubna 2012 Projednání pedkládaných zpráv: 1. TIMUR, o. s. seznámení s výsledky dotazníkového šetení Spokojenost oban s místním spoleenstvím

Více

Zápis. ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne v sále bohunické radnice Dlouhá 3

Zápis. ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne v sále bohunické radnice Dlouhá 3 Zápis ze III. zasedání Zastupitelstva M Brno-Bohunice, které se konalo dne 09.03.2011 v sále bohunické radnice Dlouhá 3 Pítomni: dle prezenní listiny Zasedání ídil starosta M Brno-Bohunice Ing. Miloš Vrážel,

Více

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta.

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta. Z á p i s. 119 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na mstském úad dne 5. 8. 2009 Pítomni: dle prezenní listiny Ovovateli zápisu byli ureni : paní Mgr. Eva Hodáková pan Bc. Miroslav

Více

Pehled usnesení ze 43. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty

Pehled usnesení ze 43. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení ze 43. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 5. 9. 2012 v kancelái

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 30.04.2007 Usnesení. 451 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 23.04.2007. Usnesení. 452 Rada msta souhlasí se zveejnním zámru pronájmu a budoucího prodeje

Více

Usnesení ze schze zastupitelstva obce Skalika, konané dne 11.dubna 2007 v salónku hospdky u Bagar

Usnesení ze schze zastupitelstva obce Skalika, konané dne 11.dubna 2007 v salónku hospdky u Bagar Usnesení ze schze zastupitelstva obce Skalika, konané dne 11.dubna 2007 v salónku hospdky u Bagar Zastupittelstvo obce po projednání vzalo na vdomí: kontrolu minulého usnesení vzdání se funkce lena zastupitelstva

Více

Zápis. z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 17. března 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny

Zápis. z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 17. března 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Zápis z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 17. března 2008 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1) Účetní uzávěrka Tepelného hospodářství města + Audit podnikatelského

Více

Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h

Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 10. 06. 2019 od 15.00 h Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny V 17. 15 h odchází p. Ing. D. Štojdl. Ing. V. Král, Ing. I.

Více

Zápis z jednání Rady msta Napajedla. 39 konaného dne 12. záí 2012

Zápis z jednání Rady msta Napajedla. 39 konaného dne 12. záí 2012 Zápis z jednání Rady msta Napajedla. 39 konaného dne 12. záí 2012 Tento zápis není doslovným záznamem prbhu jednání. Zápis pesn zachycuje pítomné osoby, pedložené návrhy, výsledky hlasování a pijatá usnesení.

Více

úelem majetkoprávního vypoádání pozemku pod domem p v ul. ervenohrádecká za smluvní kupní cenu ,- K,

úelem majetkoprávního vypoádání pozemku pod domem p v ul. ervenohrádecká za smluvní kupní cenu ,- K, U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva msta Jirkova, konaného dne 30. 4. 2007 v KD ZG N. Ervnice ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Pehled usnesení ze 41. mimoádné schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty

Pehled usnesení ze 41. mimoádné schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení ze 41. mimoádné schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 1. 8. 2012 v

Více

Mstský úad Trhové Sviny Odbor dopravy a silniního hospodáství Žižkovo nám. 32, PS 374 17, tel. 386301436,e-mail: silhosp@tsviny.cz

Mstský úad Trhové Sviny Odbor dopravy a silniního hospodáství Žižkovo nám. 32, PS 374 17, tel. 386301436,e-mail: silhosp@tsviny.cz Mstský úad Trhové Sviny Odbor dopravy a silniního hospodáství Žižkovo nám. 32, PS 374 17, tel. 386301436,e-mail: silhosp@tsviny.cz Znaka íslo jednací Vyizuje Trhové Sviny ODSH/05/200/.- II/157 8910/05

Více

U S N E S E N Í z 23. zasedání Rady msta Jirkov ze dne

U S N E S E N Í z 23. zasedání Rady msta Jirkov ze dne U S N E S E N Í z 23. zasedání Rady msta Jirkov ze dne 1.12.2004 Usnesení.756/04 Kontrola plnní usnesení 1.Usnesení splnná: splnná usnesení.594/04, 612/04, 652/04, 665/04, 678/04, 686-f/04, 690/04, 710/04,

Více

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta.

1. Schválení programu jednání lenové rady msta se seznámili s návrhem programu na dnešní jednání rady msta. Z á p i s. 5 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na brandýském zámku dne 29. 12. 2010 Pítomni: dle prezenní listiny Ovovateli zápisu byli ureni : pí. MUDr. Ivana ierná-peterová

Více

Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 2/2002. ást první

Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 2/2002. ást první Msto Stíbro Obecn závazná vyhláška. 2/2002 o závazných ástech regulaního plánu Mstské památkové zóny Stíbro Zastupitelstvo msta Stíbra vydalo dne 2.5.2002 v souladu s ustanovením 10 písm. a) a 84 odst.

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 10. zasedání zastupitelstva města dne: 28. 11. 2013 Bod pořadu jednání: Věc: Schválení Smlouvy o postoupení práv a povinností ze smlouvy na Dodávku tepelné a

Více

Pehled usnesení ze 75. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky

Pehled usnesení ze 75. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení ze 75. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 1. 3. 2010 v kancelái

Více

Naízení msta Napajedla. 2/2012, kterým se vydává Tržní ád

Naízení msta Napajedla. 2/2012, kterým se vydává Tržní ád Naízení msta Napajedla. 2/2012, kterým se vydává Tržní ád Schváleno RM dne 06.06.2012 usnesením. 35/730/2012 Nabývá úinnosti dne 01.07.2012 NAÍZENÍ MSTA NAPAJEDLA. 2/2012, KTERÝM SE VYDÁVÁ TRŽNÍ ÁD Rada

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 28. srpna /2017/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 28. srpna /2017/RM I. RM bere na vědomí USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 28. srpna 2017 18/2017/RM 18.2017/35RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o kontrole plnění usnesení

Více

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 5. 5. 2014 od 16:30 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Pavel Stodolovský Program jednání: 1. Schvalování účetních

Více

Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin

Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21. 01. 2019 od 16:30 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. František Slípka Program jednání: 1. Žádost o navýšení

Více

M g r. J I Ř Í Z I M O L A H E J T M A N J I H O Č E S K É H O K R A J E. s v o l á v á m

M g r. J I Ř Í Z I M O L A H E J T M A N J I H O Č E S K É H O K R A J E. s v o l á v á m M g r. J I Ř Í Z I M O L A H E J T M A N J I H O Č E S K É H O K R A J E Datum 3. 5. 2013 V souladu s 40 odst. 1 zákona č. 129/2000 Sb., o krajích, v platném znění s v o l á v á m 4. zasedání Zastupitelstva

Více

Komise mstské ásti.12 Needín. Zápis z jednání komise mstské ásti.12 Needín ze dne

Komise mstské ásti.12 Needín. Zápis z jednání komise mstské ásti.12 Needín ze dne Komise mstské ásti.12 Needín Zápis z jednání komise mstské ásti.12 Needín ze dne 3.1.2008 Pítomni: Ing. František Minaík, Miroslav Bureš, MUDr. Bohumila Gremlicová, Jaromír Jurtík, Jan Kouil, Petr Polívka,

Více

Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 14:00 hodin. 1) Pouť v Trhových Svinech ve dnech 17. a

Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 14:00 hodin. 1) Pouť v Trhových Svinech ve dnech 17. a Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí 04. 02. 2019 od 14:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. František Slípka, Mgr. Miroslav Majer p. Aleš Fajtl

Více

Oznámení p edb žných informací sm rnicí 2004/18/ES

Oznámení p edb žných informací sm rnicí 2004/18/ES Page 1 of 6 Evidenní íslo zakázky: 228684 Evidenní íslo formuláe: 7201011028684 Datum odeslání do TED: 20.08.2012 Typ: ádný NoDocExt: 2012-353090 Evropská unie Vydání dodatku k Úednímu vstníku Evropské

Více

Msto Vizovice, Masarykovo nám. 1007, PS 763 12. U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva msta Vizovice dne 23. 6. 2008

Msto Vizovice, Masarykovo nám. 1007, PS 763 12. U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva msta Vizovice dne 23. 6. 2008 Msto Vizovice, Masarykovo nám. 1007, PS 763 12 U S N E S E N Í ze zasedání Zastupitelstva msta Vizovice dne 23. 6. 2008 Zastupitelstvo msta Vizovice pijalo na svém zasedání dne 23. 6. 2008 následující

Více

OMM OMM OMM OMM OMM R zné 1. Schválení programu jednání Stanovisko rady: souhlasí Hlasování: pro 4 proti 0 zdržel se 0 2. Kontrola pln ní úkol

OMM OMM OMM OMM OMM R zné 1. Schválení programu jednání Stanovisko rady: souhlasí Hlasování: pro 4 proti 0 zdržel se 0 2. Kontrola pln ní úkol Z á p i s. 15 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na mstském úad dne 9. 3. 2011 Pítomni: dle prezenní listiny Ovovateli zápisu byli ureni : pí. MUDr. Ivana ierná Peterová p. Bohumil

Více

Obecn závazná vyhláška Obce Moovice. 1/03 o místních poplatcích

Obecn závazná vyhláška Obce Moovice. 1/03 o místních poplatcích Obecn závazná vyhláška Obce Moovice. 1/03 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Moovice se usneslo dne 15. íjna 2003 dle ustanovení 14 odst. 2 zákona. 565/1990 Sb., o místních poplatcích, ve znní pozdjších

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 27.06.2006 Usnesení. 617 Rada msta bere na vdomí kontrolu usnesení ze dne 19. 06. 2006. Usnesení. 618 Rada msta rozhodla o prodloužení nájemního vztahu k bytu. 2

Více

snesení z 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. 4. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání:

snesení z 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. 4. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: snesení z 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. 4. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Dodatek č.2 ke smlouvě o poskytnutí úvěru 2. Vyrozumění ve věci

Více

Den zveejnní: 20.4.2007 Den sejmutí: 7.5.2007. Za Msto Vimperk

Den zveejnní: 20.4.2007 Den sejmutí: 7.5.2007. Za Msto Vimperk usnesením. 371 Rady msta Vimperk ze dne 16.4.2007 zámr. 44/11/07 prodeje ásti pozemk vedených u Katastrálního úadu pro Jihoeský kraj, Katastrálního pracovišt Prachatice v katastru nemovitostí pro obec

Více

Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne

Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne Zápis. 1/2009 ze zasedání obecního zastupitelstva Obce Nýrov ze dne 22. 2. 2009 Pítomni: Stanislav Michal, Ing. František Hladil Pavel Toman Kamil ech Radek Dvoáek Vladimír Konopá Program: 1) Zpráva finanního

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny P.Stodolovský, Mgr. M Horňák.

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny P.Stodolovský, Mgr. M Horňák. Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 29.6. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny P.Stodolovský, Mgr. M Horňák Ing. František Kolář, Ing. Ivana Božáková Program

Více

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 04.09.2006

Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 04.09.2006 Zápis ze schze Rady msta Vimperk ze dne 04.09.2006 Pítomni: Hosté: Stanislava Chumanová, Ing. Jaroslav Zámeník, Mgr. Karel Steleek, Luboš Dreneni, Mgr. Pavel Dvoák Zdenk Ženíšek, tajemník MÚ Ing. Jana

Více

Usnesení. z 9. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 5. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny.

Usnesení. z 9. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 5. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny. Usnesení z 9. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 5. 2010 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Nabídka úrazového pojištění starosta 2. Nabídka úrazového pojištění

Více

U S N E S E N Í z 22.jednání zastupitelstva msta konaného dne v KD ZG N.Ervnice, Jirkov

U S N E S E N Í z 22.jednání zastupitelstva msta konaného dne v KD ZG N.Ervnice, Jirkov U S N E S E N Í z 22.jednání zastupitelstva msta konaného dne 1.2.2006 v KD ZG N.Ervnice, Jirkov I. a) Zastupitelstvo msta schvaluje rozpoet na rok 2006 v celkovém objemu 356 737 tis. K vetn Správy nemovitostí

Více

Zápis. z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí 20. 3. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Božáková, Ing. Král, pí Kokejlová Program jednání: 1. Obec Ostrolovký

Více

Návrh rozpotu na rok 2004 A - daové píjmy

Návrh rozpotu na rok 2004 A - daové píjmy Návrh rozpotu na rok 2004 A - daové píjmy položka text rozpoet v tis. K 1111 da ze závislé innosti 1300 1112 da z píjmu fyz. osob (OSV#) 500 1113 da srážková 70 1121 da z píjmu práv. osob 1 300 1122 da

Více

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu 10.11. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Český nadační fond pro vydru-žádost o příspěvek 2.

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 8. 2018 dle prezenční listiny p. Kodrasová Mgr. Leoš Harazím, zástupce firmy STARNET

Více

Od zaátku druhého roku nájmu si pronajímatel vyhrazuje právo zvýšit nájemné až o 15 %. Toto zvýšené nájemné bude platit pro celý druhý rok nájmu.

Od zaátku druhého roku nájmu si pronajímatel vyhrazuje právo zvýšit nájemné až o 15 %. Toto zvýšené nájemné bude platit pro celý druhý rok nájmu. usnesením. 227 Rady msta Vimperk ze dne 1.3.2004, usnesením. 697 Rady msta Vimperk ze dne 28.6.2004 a usnesením. 636 Rady msta Vimperk ze dne 11.6.2007 zámr.74/19/07 pronájmu a budoucího prodeje nemovitostí

Více

U S N E S E N Í III.

U S N E S E N Í III. U S N E S E N Í ze 7. jednání zastupitelstva msta, konaného dne 10. 9. 2003 v KD ZG N. Ervnice I. Zastupitelstvo msta schvaluje rozbor hospodaení za I. pololetí 2003. II. 1. Zastupitelstvo msta bere na

Více

Pehled usnesení z 1. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky

Pehled usnesení z 1. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starostky Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 1. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 1. 12. 2010 v kancelái starostky

Více

Z á p i s. Pítomni: dle prezenní listiny. Omluveni: 0. Hosté: pí Marcela Malechová, Ing. Petr Kocián. Program:

Z á p i s. Pítomni: dle prezenní listiny. Omluveni: 0. Hosté: pí Marcela Malechová, Ing. Petr Kocián. Program: Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva msta Veselí nad Lužnicí, konaného dne 10.11.2010 od 17:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu ve Veselí nad Lužnicí Pítomni: dle prezenní listiny Omluveni:

Více

Zápis z jednání Rady msta Napajedla. 32 konaného dne 21. bezna 2012

Zápis z jednání Rady msta Napajedla. 32 konaného dne 21. bezna 2012 Zápis z jednání Rady msta Napajedla. 32 konaného dne 21. bezna 2012 Tento zápis není doslovným záznamem prbhu jednání. Zápis pesn zachycuje pítomné osoby, pedložené návrhy, výsledky hlasování a pijatá

Více

PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí

PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí PRAVIDLA RADY MSTA VIMPERK pro vyizování stížností a peticí Rada msta Vimperk v souladu s 102 odst. (2) písm. n) zákona. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znní a zákonem. 85/1990 Sb., o právu petiním,

Více

Z á p i s. 58 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na mstském úad dne

Z á p i s. 58 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na mstském úad dne Z á p i s. 58 z jednání rady msta Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na mstském úad dne 21. 3. 2012 Pítomni: dle prezenní listiny Ovovateli zápisu byli ureni : pí. MUDr. Eva Štíbrová. p. ing. Jií

Více

Zápis. Rada města doporučuje ZM schválit návrh vodného a stočného pro rok 2016 pro Trhové Sviny. Hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel: 0

Zápis. Rada města doporučuje ZM schválit návrh vodného a stočného pro rok 2016 pro Trhové Sviny. Hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel: 0 Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí 23.11. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Slípka Ing. Součková, Ing. Ježík Program jednání: 1. Návrh ceny vodné,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 8 Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 24.2.2016 78/4/RM/2016 Dodatek č. 4 ke smlouvě o výpůjčce - ZŠ TGM a gymnázium I.

Více

U S N E S E N Í. file://c:\documents and Settings\All Users\Dokumenty\zalohy webu\web Sev...

U S N E S E N Í. file://c:\documents and Settings\All Users\Dokumenty\zalohy webu\web Sev... Stránka. 1 z 5 U S N E S E N Í z 2. schze Rady mstského obvodu Ústí nad Labem Severní Terasa, která se konala 16. 12. 2002 od 9.00 do 13.00 hodin v kancelái tajemníka ÚMO ÚL ST, Stavba 2. Usn.. 11/02 Výbrová

Více

Pehled usnesení z 81. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty

Pehled usnesení z 81. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kancelái starosty Mstský obvod Statutární msto Pardubice Mstský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Pehled usnesení z 81. schze Rady mstského obvodu Pardubice I, která se konala dne 31. 3. 2014 v kancelái

Více

Zápis. z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28. 8. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Slípka, Mgr. Korčaková, Ing. Kalena Ing. Božáková, Ing. Král Program

Více

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 29. 8. 2016 od 16:00 hodin Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, p. Vacík Program jednání:

Více