ZIMA ZNAMENÁ ODPOČINEK! URČITĚ NE V GOLFRESORTU MONACHUS

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZIMA ZNAMENÁ ODPOČINEK! URČITĚ NE V GOLFRESORTU MONACHUS"

Transkript

1 BONUSY PRO VÁS NOVĚ NAVÁZANÉ SPOLUPRÁCE V ROCE 2012 občasník Golfresortu Monachus 01/2012 MONACHUS GOLF TOUR 2012 ZIMA ZNAMENÁ ODPOČINEK! URČITĚ NE V GOLFRESORTU MONACHUS

2 PATŘÍME K TĚM NEJLEPŠÍM! Foto: Boleslav Bobčík Mezi českými golfisty je nejpopulárnějším areálem novobystřický Golfresort Monachus Golfresort Monachus u Nové Bystřice se stal nejpopulárnějším areálem mezi českými golfisty. V anketě, kterou každoročně pořádá Česká golfová federace, se tak jihočeský klub zařadil mezi známá česká golfová místa jako je například Karlštejn, Mariánské lázně nebo Čeladná. Výsledky ankety Golfový areál roku 2011 byly vyhlášeny v závěru minulého týdne. Do hlasování se zapojili jak samotní golfisté, tak odborná komise sestavená z významných osobností české golfové scény. Hodnotila se technická připravenost hřiště, estetický dojem, poskytované služby a vybavenost, tréninkové zázemí, atmosféra, poměr ceny a spokojenosti a celkový dojem. O deseti nejlepších resortech v roce 2011 rozhodlo 6830 hlasů. Absolutním vítězem se stal středočeský Albatross Golf Resort. Jihočeský Golfresort Monachus vyhrál kategorii, ve které golfové areály hodnotí aktivní golfisté. Zabodoval také v absolutní kategorii, kde se v konkurenci stovky českých golfových areálů dostal do elitní desítky nejlepších. Výsledek ankety nás velmi těší. Golfisté jsou našimi zákazníky a je příjemné vědět, že se jim u nás líbí. Nabízené služby chceme ale dál zlepšovat. Už na příští sezónu máme naplánovány některé další novinky, říká spokojená Dominika Wicherová, manažerka resortu. Našimi členy jsou lidé z různých koutů republiky. Od Nové Bystřice až po Olomouc. Golf u nás hrají děti i lidé v důchodovém věku, doplňuje Wicherová. Nejmladšímu členovi je 8 let, naopak nejzkušenějším hráčem je sedmasedmdesátiletý Vladimír Zatloukal. Golf se dá hrát v každém věku. Pro mě je to vždy příjemná procházka s přáteli v krásném prostředí, poznamenává Zatloukal. Právě krásnou přírodu a příjemnou klubovou atmosféru oceňují golfisté na Mnichu nejčastěji. Na Mnichu se mi líbí hlavně nádherná krajina České Kanady. Jednotlivé jamky hřiště jsou od sebe odděleny stromy. Během hry si tak golfista připadá, jako by byl na hřišti sám, líčí své pocity Tomáš Kamas, zdejší profesionální trenér. Tento úspěch vítají i místní podnikatelé a novobystřická radnice. V létě máme prakticky pořád plno. Našimi nejčastějšími hosty jsou právě golfisté následovaní cyklisty, popisuje klientelu Rudolf Urban, majitel penzionu v Nové Bystřici. I díky golfovému areálu se daří v Nové Bystřici rozvíjet cestovní ruch a služby. A to si uvědomuje i vedení města. V Bystřici se nenachází žádný průmyslový podnik. Naší výhodou je krásná krajina, která k nám každoročně přiláká tisíce turistů. V minulosti to byli především cyklisté a běžkaři, v posledních několika letech k nám stále častěji přijíždějí golfisté. Tento zájem je důležitý pro zaměstnanost v našem městě, představuje význam golfu pro Bystřici její starosta Vladimír Bláha. Anketu vyhlašoval golfový portál Celý projekt je pod záštitou České golfové federace. Od 1.6. do bylo přijato planých hlasů.

3 ZIMA ZNAMENÁ ODPOČINEK NE V GOLFRESORTU MONACHUS Příznivé počasí, které do ledna vládlo v Nové Bystřici dovolilo započít s pracemi, na které v sezoně nezbude čas ani prostor. Vždy je co zlepšovat a provozovat golfové hřiště je neustálá tvrdá práce, která nikdy nekončí. Pokud si myslíte, že zimní období je čas pro odpočinek a načerpání nových sil, tak se mýlíte. Je to období, kdy je potřeba vše dát do pořádku, opravit co se v sezoně rozbilo a připravit vše na sezonu novou. Od dubna do listopadu není jediný volný den, protože golfový resort je otevřen od pondělí do neděle, od rána do večera. A do jakých úprav jsme se pustili? 1) úprava u greenu číslo 4 1) Úpravy u greenu jamky číslo 4. Z pravé strany greenu jsme pročistili hustý porost, který do značné míry zabraňoval slunečnímu svitu na green. 2) úprava na jamce číslo 7 2) Úpravy u greenu jamky číslo 7. Vedle bankru jsme pročistili porost pro lepší možnost hry z tohoto místa. 3) Vyčištění prostoru vedle greenu jamky číslo 8. Hustý porost postupně pročišťujeme pro lepší hratelnost. 4) drenáž u greenu číslo 9 4) Bankr a prostor vedle greenu jamky číslo 9 byl často velmi podmáčen, takže se snažíme tuto oblast odvodnit pomocí drenáže. 5) Postupně upravujeme příchod k jamce číslo jedna. 3) úprava u greenu číslo 8 6) Zvětšujeme plochu pánského odpaliště na jamce číslo 5.

4 BONUSY PRO VÁS NOVĚ NAVÁZANÉ SPOLUPRÁCE V ROCE 2012 Víme, že členství v golfovém klubu je hlavně o hraní golfu a proto Vám v nové sezoně 2012 nabízíme několik nových resortů, kam si můžete jít zahrát se slevou. Vaše členství v Golf Clubu Mnich je opravdu plné golfu. Nejenže Vám nabízíme hru na 27 jamkách v Golfresortu Monachus, ale také slevy až 50% na našich partnerských hřištích. TAKŽE VYUŽÍVEJTE SVÉ ČLENSTVÍ NAPLNO A HRAJTE NA PARTNERSKÝCH HŘIŠTÍCH SE SLEVOU! Ypsilon Golf Resort Budete odsud odcházet uneseni. A ne jen díky parádnímu hřišti, na němž jistě oceníte rozmanitost jamek, krásnou okolní přírodu i výhledy do okolí. Získá si vás zde také moderní klubovna se skvělou restaurací, terasami, či pro shopem. Ypsilon Golf Resort patří k nejlepším hřištím v České republice. Sleva na green fee pro členy GC Mnich PO-NE: 20%. Nová Amerika Golfresort Nová Amerika si vás bude hýčkat hned od prvního kontaktu. Čím? Kvalitní služby, jejich široká nabídka a cenová dostupnost. To zde mají klienti rádi. Osvědčilo se, že každá devítka má jiný charakter. Je to hřiště plně zavlažované, má vynikající greeny. K tomu zde najdete osmnáct jamek veřejné akademie, kvalitní tréninkové zázemí, vše doplněno restaurací a hotelem Sleva na green fee pro členy GC Mnich PO-NE: 20%. Golf Club Alfrédov Golfový areál o celkové rozloze 55 ha je citlivě zasazen do malebné krajiny ohraničené lesními porosty a vodními plochami, středem areálu prochází staletá lipová alej. Díky nízké nadmořské výšce a příznivým klimatickým podmínkám na vás čeká Mekka golfu na Plzeňsku s prakticky nekončící sezónou na 18 jamkovém hřišti. Sleva na green fee pro členy GC Mnich PO-NE: 20%.

5 Jaké novinky hlásí HEART OF GOLF v roce 2012? Také ve sdružení Heart of golf dochází k rozšíření nabídky hřišť také mimo náš region. Sice již nebude v roce 2012 hráčům k dispozici hřiště Waidhofen, ale naopak přibude 36 jamkový český areál Konopiště a velmi oblíbené hřiště Františkovy Lázně. Pro ty, kteří milují španělská hřiště je v nabídce pro rok 2012 také jižanská perla GC La Quinta. Kam si zajet zahrát v Rakousku GC Veltlinerland Poysdorf NOVINKA 2012 Golf Resort Konopiště Golf Resort Františkovy Lázně V jedinečné mírně zvlněné krajině severního Weinviertlu, pár kilometru jižně od Mikulova, bylo v roce 2004 otevřeno nové 18-ti jamkové hřiště Veltlinerland Poysdorf, obklopené vinicemi a perfektně zapadající do okolí. Podle návrhu architekta Keitha Prestona bylo do staleté viniční krajiny Weinviertlu zakomponováno jak 18-ti jamkové mistrovské hřiště, tak i 4jamková akademie, velkorysé cvičné plochy umožňující putting green, pitching, chipping a driving range s krytými i otevřenými odpališti. Dá se tedy říci, že zde golf, příroda a vzácná vína vytvářejí dokonalou symbiózu. Sleva na green fee PO-NE: 20%. Golfclub Thayatal Drosendorf NOVINKA 2012 Golf & Country Club C La Quinta Cena nálepky na rok 2012 zůstává stejná, tedy 45 Eur. Zakoupit si ji můžete na recepci Golfresortu Monachus. Kompletní nabídku partnerských hřišť najdete na stránkách Golf Club Thayatal Drosendorf se vyznačuje krásným designem a rodinnou atmosférou. Působivý golf pro hráče všech dovedností. Hřiště se nachází jen pár kilometrů od hranice Sleva na green fee PO-NE: 20%.

6 MONACHUS GOLF TOUR 2012 V NOVÉM KABÁTĚ Je zcela jisté, že by golfová sezona 2012 nebyla úplná bez hlavní tour, která na hřišti Mnich pořádá. Letos dostala Monachus Golf Tour nového partnera a také se představí v novém, zajímavém a pro golfistu atraktivním kabátě. Novým kabátem je myšlena změna systému hry a hlavně nového partnera v podobě firmy PLYNOSERVIS - DOBROVOLNÝ, která má pro vítěze jednotlivých turnajů, ale i pro vítěze celkové tour, připraveny krásné ceny. A jak tedy bude vypadat letošní ročník Monachus Golf Tour 2012? Hrát budeme ve třech HCP kategoriích (0-18, 18,1-36 a 37-54). Systém hry zůstává stejný, jako v loňském roce, tedy stableford netto. V každém turnaji bude odměněno věcnými cenami prvních 5 hráčů z každé kategorie (celkem tedy 15 hráčů) + vložené soutěže(3). Navíc všech 15 hráčů obdrží pozvánku na finálový turnaj, který proběhne 30. záři Finálového turnaje se mohou zúčastnit pouze hráči s touto pozvánkou, čím je zaručené napínavé finále pro ty nejúspěšnější hráče Monachus Golf Tour A pro ty nejlepší z nejlepších jsou připraveny ceny opravdu překrásné, vždyť posuďte sami. Další informace o Monachus Golf Tour 2012 Termíny: / / / / / finále Start turnaje: 9:00 postupný (nad 50 hráčů double tee 1 a 10) Poplatky: 250 Kč člen GC Mnich / 350 Kč nečlen +fee Občerstvení: oběd po hře + nápoj Registrace: Na nebo na info@golfomonachus.cz Ceny pro celkové vítěze Monachus Golf Tour Místo voucher pro hotelový pobyt pro dvě osoby ve dvoulůžkovém pokoji dle výběru hotelů viz (5 přenocování) 2.Místo voucher na hotelový pobyt pro dvě osoby ve dvoulůžkovém pokoji v penzionu SPORT v termálních lázních Velký Méder na Slovensku (4 přenocování) 3.Místo voucher na pobyt v penzionu BOJIŠTĚ v Nové Bystřici v malebné krajině Česká Kanada (4 přenocování) 4.Místo 2x voucher na hotelový pobyt pro dvě osoby ve dvoulůžkovém pokoji dle výběru hotelů viz www. connexservice.com/welcome 5.Místo 1x voucher na hotelový pobyt pro dvě osoby ve dvoulůžkovém pokoji dle výběru hotelů viz www. connexservice.com/welcome PARNER TURNAJE A CENY VĚNUJE FIRMA:

7 OBLÍBENÉ A PRAVIDELNÉ TURNAJE NA HŘIŠTI NOVÁ BYSTŘICE PRAVIDELNÉ HCP TURNAJE NA HŘIŠTI NOVÁ BYSTŘICE Pravidelné hendikepové turnaje na hřišti Nová Bystřice jsou stálicí v Golfresortu Monachus. Ani sezonu 2012 si bez nich mnozí nedovedou představit. V loňském roce byl zaveden model dvou turnajů týdně (pátek a neděle). Tento model jsme se rozhodli zanechat také v roce 2012 s menší úpravou. Páteční turnaje, které se hrají v odpoledních hodinách se budou nově hrát na 9 jamek. Naopak rozšiřujeme nedělní turnaje, které se z původních devíti budou hrát nově na 18 jamek. Princip tour se však tím nemění a zůstává stejný, na jaký byli hráči zvyklí také v minulých ročnících. Do turnajů se můžete přihlásit na nebo na naší recepci. Uzávěrka přihlášek na páteční turnaje je vždy do 11:00 daného dne, a na nedělní turnaje se můžete hlásit do soboty 14:00. Hlavním partnerem turnaje je golfový obchod Trend Sport Bohemia, který najdete komplexu lesního hotelu Peršlák nebo na internetových stránkách NEDĚLNÍ DEVÍTKY PRO JUNIORY DO 16 LET S GREEN FEE ZDARMA! Golf je překrásný a jedinečný sport zejména pro děti. Strávit několik hodin na čerstvém vzduchu, ujít několik kilometrů a přitom neustále soupeřit zejména s vlastní hlavou a hřištěm. Junior Golf Tour 2012 je určena všem hráčům do 16 let. V principu jde o to vybudovat v mladých golfistech sebedůvěru a zdravou soutěživost ve své věkové kategorii. Osvojit si etiku, pravidla, tempo hry a vše potřebné, aby se postupně zlepšovali a byli připraveni na všechny turnaje, které je budou do budoucna čekat. Všechny turnaje se hrají na 9jamkovém veřejném hřišti Nová Bystřice. Hřiště je tvořeno pěti třípary a čtyřmi čtyřpary. Je poměrně krátké (1882 m ze žlutých odpališť) a přechody mezi jamkami jsou minimálni. Je oblíbené zejména mezi začínajícími a rekreačními hráči. Greeny jsou zde menší, ale velmi kvalitní. Zkrátka ideální pro hráče této tour. Všechny turnaje se hrají systémem stableford netto, aby se této tour mohli zúčastnit hráči všech výkonnostních kategorií. Turnaj se hraje na 9 jamek vždy v neděli od 10:00. Termíny turnajů: / / / / / finále Přihlásit se do turnajů je možné do 12:00 předchozího dne pomocí serveru ČGF: nebo na naši recepci. Startovní listina bude uveřejněna vždy do 15:00 na serveru ČGF.

8 Foto: Boleslav Bobčík JUNIOR DRIVE TRÉNINKY PRO DĚTI A MLÁDEŽ Je nám jasné, že děti jsou naše budoucnost a proto jsme pro ty nejmenší golfisty připravili program JUNIOR DRIVE. Nabízí za velmi příznivou cenu možnost pravidelného tréninku s profesionálním trenérem, který je zárukou kvalitního výukového programu pro výkonnostní rozvoj. Tréninky probíhají na cvičných plochách a na hřišti Nová Bystřice. Trenér s dětmi procvičuje všechny aspekty hry. K dispozici je prostorný driving range, cvičný putting green, chipping i bunker shot. Do programu Junior Drive mohou rodiče přihlásit všechny děti ve věku od 5 do 16 let. Nabízí zábavnou formu tréninku pod vedením profesionálního trenére golfu, Tomáše Kamase. Tréninky probíhají jednou týdně vždy v neděli od 10:00 do 12 hodin. Celkem děti absolvují 22 hodin s trenérem. Skupinová výuka děti více motivuje a zároveň nabízí možnost skamarádit se s dětmi, které mají stejné zájmy. Přihlášku obdržíte na recepci Golfresortu Monachus nebo na

9 SOUTĚŽ TEAMŮ NA MNICHU V roce 2011 jsme na hřišti Mnich pořádali mnoho turnajů určených týmové hře, především dvojicím. Tyto turnaje se staly velmi oblíbenými a také v roce 2012 s nimi počítáme. Navíc jsme se rozhodli přidat k těmto soutěžím, také jednu, která bude opět něčím odlišná a zajímavá. Turnaje týmů jsou velmi zábavnou formou hry, která podporuje týmového ducha, zdravou soutěživost a zpestřuje klubový život. Členové se při těchto akcích poznávají a vytváří příjemnou klubovou atmosféru. Na přípravě těchto turnajů intenzivně pracujeme a již brzy Vám přineseme přesné propozice.

10 MONACHUS NA CESTÁCH TOUR 2012 V roce 2012 se připravuje již 4 ročník výjezdu členů Golf Clubu Mnich do rakouského Waldviertlu, aby si zde zahráli na předních hřištích v příjemné klubové atmosféře. Z původně soukromé akce, kterou kdysi založil Jaroslav Dobrovolný, Václav Dolejší a Jaroslav Huňáček, se stala velmi oblíbená akce, která je nyní otevřena pro všechny členy Golf Clubu Mnich a jejímž partnerem se stal pro tento rok také Golfresort Monachus. 1. den den den den 8.7. GOLF CLUB WEITRA CYRILOMETODĚJSKÁ NOC Je to hřiště plné energie, místo setkávání, hra, která při správném prožití změní Váš život! Nechejte to vše na sebe působit a zažijete pocit absolutní duchovní svobody jakož i sounáležitost ke hře, u které nejde pouze o to zvítězit. GOLF CLUB OTTENSTEIN O KALICH MISTRA JANA Z HUSY Osmnáctijamkové hřiště v Golf Clubu Ottenstein rozkládající se v kopcovitém terénu ozvláštňují romantické potůčky a rybníky. Náročný terén přináší zajímavé rozmístění jamek a klubovnu umístěnou na nejvyšším místě hřiště. Oblíbené hřiště, které se podle rakouského časopisu GolfRevue umístilo na 3.místě pro rok 2009 v kategorii Golfový klub roku. GOLF CLUB LENGENFELD Z KOSTNICE DO LENGENFELDU Jen několik kilometrů od města Krems najdete osmnáct jamek položených v nádherném prostředí rakouských vinic. Hřiště je mírně zvlněné a hru ztěžují vodní překážky. Díky mírnému klimatu se hraje téměř celoročně a nádherná scenérie se stane nezapomenutelnou pro všechny milovníky golfu. GOLFRESORT MONACHUS KONEČNĚ DOMA ANEB JAN ŽIŽKA Z TROCNOVA BY SE DIVIL Osmnácti jamkové hřiště je do krásné krajiny České Kanady jako vmalované. Vzrostlé lesy, bludné balvany, bublající potůčky, rybníky... Vypadá to, jako by zde bylo odjakživa. Teetime: od 10:00 do 11:00 Systém hry: na rány s odečtem HCP Kategorie: muži / ženy Teetime: od 09:00 do 10:00 Systém hry: na rány s odečtem HCP Kategorie: společná muži+ženy Teetime: od 08:00 do 09:00 Systém hry: Texas scramble dvojic Partnerské dvojice Kategorie: společná Teetime: od 9:00 do 10:00 Systém hry: Stableford netto na úpravu HCP Kategorie: muži / ženy VŠEOBECNÉ INFORMACE: DOPROVODNÝ PROGRAM UBYTOVÁNÍ PŘIHLÁŠKY od 20:30 posezení ve vinném sklepě s ochutnávkou vín a občerstvením Pokud bude pěkné počasí, koupání v jezeře Ottenstein. V případě zájmu zajišťuje ubytování paní Dolejší s paní Huňáčkovou v ubytovně Sport v Lengenfeldu. Kontakt Vám rádi poskytneme na recepci. Akce je pouze pro členy GC Mnich, kteří se mohou přihlásit na HTUinfo@golfmonachus.czUTH.

11 ZIMA MÁ SVÉ KOUZLO I NA GOLFOVÉM HŘIŠTI Víme, že spousta z Vás se k nám v zimě dostane jen málo a někteří dokonce vůbec. Jak vypadá hřiště Mnich pod nadílkou sněhu Vám přinášíme právě na této stránce. Foto: Zimní golfisté na 16 jamce

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň!

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň! GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003 2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE

GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE GOLF & SKI RESORT OSTRAVICE 18 důvodů se zlepšovat Mistrovské 18-ti jamkové golfové hřiště je situováno mezi dvěma nejvyššími horami Beskyd, Lysou horou a Smrkem, na úpatí hory Žár v obci Ostravice. Hrací

Více

GOLFOVÉ NOVINKY Z BEŘOVIC

GOLFOVÉ NOVINKY Z BEŘOVIC GOLFOVÉ NOVINKY Z BEŘOVIC občasník s informacemi o Beřovickém golfu Říjen 2015 Všechny čtenáře chceme hned v úvodu ujistit, že našim cílem je pouze a jen poskytnout z času na čas několik informací a novinek,

Více

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003-2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

Nabídka. Vinland Golf Academy - začátečníci - Cihelny

Nabídka. Vinland Golf Academy - začátečníci - Cihelny Nabídka Vinland Golf Academy - začátečníci - Cihelny 24. 5. 30. 5. 2015 Vážení obchodní partneři a přátelé, dovolujeme si Vám nabídnout projekt golfové akademie pro Vás či Vaše obchodní partnery a klienty,

Více

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 CK TURISTA BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 5 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky jsme uvedli, že golf již zdaleka není drahým sportem (i když tomu ceny v mnoha

Více

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE Vážení rodiče, hráči, Dovolte nám, abychom Vás informovali o aktuálním dění v TCM a představili Vám několik akcí, které jsme připravili pro naše mladé členy. Současně

Více

RACIONALIZAČNÍ AGENTURA S.R.O. - ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO DÝŠINA KOMPLEXNÍ NABÍDKA

RACIONALIZAČNÍ AGENTURA S.R.O. - ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO DÝŠINA KOMPLEXNÍ NABÍDKA RACIONALIZAČNÍ AGENTURA S.R.O. - ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO DÝŠINA KOMPLEXNÍ NABÍDKA Nově otevřené Školící středisko společnosti Racionalizační Agentura s.r.o. centrum vybavené nejmodernější multimediální technikou,

Více

ACTIVITY GOLF TOUR 2012

ACTIVITY GOLF TOUR 2012 Activity Golf Tour 2012 Mgr. Milan Suchan tel.: 602 119 845, suchan@agspromotion.cz ACTIVITY GOLF TOUR 2012 Activity Golf Tour 2012 duben květen červen červenec srpen září Lago di Garda (Itálie) čtvrtek

Více

Activity Golf Tour 2013 Mgr. Milan Suchan tel.: 602 119 845, suchan@agspromotion.cz ACTIVITY GOLF TOUR 2013

Activity Golf Tour 2013 Mgr. Milan Suchan tel.: 602 119 845, suchan@agspromotion.cz ACTIVITY GOLF TOUR 2013 Activity Golf Tour 2013 Mgr. Milan Suchan tel.: 602 119 845, suchan@agspromotion.cz ACTIVITY GOLF TOUR 2013 Program Activity Golf Tour 2013 květen červen Golf Resort Black Bridge (ČR) Úterý 14.5.2013 Golf

Více

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE

GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLF HOTEL WELLNESS KONGRESOVÉ CENTRUM RESTAURACE GOLFOVÉ HŘIŠTĚ V kouzelném údolí mezi městem Kuřim a obcí Jinačovice se rozkládá 27 jamkové mistrovské hřiště s 6 jamkovou akademií, osvětleným driving

Více

GOLF CHANNEL PRIVATE TOUR 2019

GOLF CHANNEL PRIVATE TOUR 2019 PŘEDSTAVENÍ se koná od roku 2014 a má za sebou pět velmi úspěšných ročníků, které tuto tour řadí k jedněm z nejoblíbenějších. Private Tour je určena zástupcům významných českých a mezinárodních firem,

Více

marketingové spolupráce

marketingové spolupráce Nabídka reklamnía marketingové spolupráce Golf resort Jezera-představení Golf resort Jezera se nachází v obci Ostrožská Nová Ves v srdci Moravského Slovácka cca 8 km od Uherského Hradiště, v krásné krajině

Více

CZECH PGA TOUR 2014 PROPOZICE TURNAJE. eled.cz Czech PGA Match Play Championship Mladá Boleslav HRA NA JAMKY PRIZE MONEY: 250.

CZECH PGA TOUR 2014 PROPOZICE TURNAJE. eled.cz Czech PGA Match Play Championship Mladá Boleslav HRA NA JAMKY PRIZE MONEY: 250. CZECH PGA TOUR 2014 PROPOZICE TURNAJE eled.cz Czech PGA Match Play Championship Mladá Boleslav HRA NA JAMKY PRIZE MONEY: 250.000 CZK POŘADATEL: CZECH ONE, PROMOTÉR CZECH PGA TOUR. HŘIŠTĚ: GOLF MLADÁ BOLESLAV

Více

Golf, sport, který spojuje

Golf, sport, který spojuje GAAN GOLF TOUR 2012 Golf, sport, který spojuje 2012 Existuje-li představa o ušlechtilém sportu, vždy gentlemanském, čestném a za všech okolností zábavném, je jím nepochybně golf. Lidé, kteří se aktivně

Více

Golfový klub se spoustou výhod

Golfový klub se spoustou výhod Golfový klub se spoustou výhod S ERBIÍ ZÍSKÁTE AŽ 120x VÍCE. VÝHODY, KTERÉ JINDE NENAJDETE: Členství v ČGF Slevy až 50% na 30 partnerských hřištích Po dobu členství předplatné časopisu ForGolf S Erbií

Více

GOLF MASTERS Vážení golfisté,

GOLF MASTERS Vážení golfisté, GOLF MASTERS 2017 Vážení golfisté, Po úspěšné golfové sezóně 2016 Vám představujeme golfovou tour pro rok 2017 Golf Masters 2017. V nabídce opět najdete desítku turnajů na nejlepších hřištích v ČR. Finále

Více

monachus journal Léto plné golfu Družstva GC Mnich Black Tee Cup CGAT na Mnichu Nejlepší amatéři na Mnichu Jak si stojí naše družstva v ligách

monachus journal Léto plné golfu Družstva GC Mnich Black Tee Cup CGAT na Mnichu Nejlepší amatéři na Mnichu Jak si stojí naše družstva v ligách monachus občasník Golfresortu Monachus 02/2011 journal Družstva GC Mnich Jak si stojí naše družstva v ligách Black Tee Cup 6533 m z černých odpališť CGAT na Mnichu Nejlepší amatéři na Mnichu Léto plné

Více

Sever Golf Tour 2011 2 in 1

Sever Golf Tour 2011 2 in 1 Sever Golf Tour 2011 Vážení golfisté, golfová sezóna začala a tak bychom Vás tímto chtěli pozvat ku účasti na tradičním golfovém turnaji Sever Golf Tour, který se bude konat tuto sobotu na našem hřišti

Více

Nabídka. Vinland Golf Camp - pokročilí - Cihelny

Nabídka. Vinland Golf Camp - pokročilí - Cihelny Nabídka Vinland Golf Camp - pokročilí - Cihelny 8. 5. - 13. 5. 2016 Vážení obchodní partneři a přátelé, dovolujeme si Vám nabídnout projekt golfového campu pro Vás či Vaše obchodní partnery a klienty,

Více

Golf Club Poděbrady

Golf Club Poděbrady Partneři: Název akce: ESO travel V.I.P. golf tour 2010 Datum a místa konání ESO travel V.I.P. golf tour 2010: 19.5.2010 Poděbrady Golf Club Poděbrady 23.6.2010 Waidhofen, Rakousko Golfresort Waidhofen

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

Golf v Alpách - hotel Johanneshof **** - Green Fee zdarma / č.8711

Golf v Alpách - hotel Johanneshof **** - Green Fee zdarma / č.8711 CK TURISTA Golf v Alpách - hotel Johanneshof **** - Green Fee zdarma / č.8711 4,5 - denní zájezd Výhodný golfový pobyt Alpy Bavorsko - Oberstaufen. Green fee na 5 golfových hřišť pro ubytované hosty zcela

Více

20 2012 12 we love golf

20 2012 12 we love golf 2012 ROUND 01 BENÁTKY NAD JIZEROU 26.04.2012 Golfový areál Golf Resort Paradse se nachází nedaleko města Benátky nad Jzerou. Hřště celý areál je zasazen do krásné přírody v chráněné krajnné oblast Travny.

Více

SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009. VevyNet open golf

SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009. VevyNet open golf MICHAEL SCHNEIDER - SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009 3. ročník VevyNet open golf Nabídka spoluúčasti 3. ročník tradičního setkání hráčů golfu, obchodních partnerů

Více

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF

HOTEL KRAMOLÍN. Kdo jsme - co umíme HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN GOLF HOTEL KRAMOLÍN 382 78, Lipno nad Vltavou 55 tel./fax. +420 380 736 147 mobil +420 777 786 870 benes-kramolin@quick.cz Kdo jsme - co umíme Hotel Kramolín leží v příjemném prostředí vrcholové

Více

PROPOZICE. Termíny a místa konání: 25 turnajů v období duben září 2018, podrobné informace na

PROPOZICE. Termíny a místa konání: 25 turnajů v období duben září 2018, podrobné informace na PROPOZICE Název tour: ČGK Tour 2018 6. ročník otevřených golfových turnajů, určených především pro členy Českého golfového klubu, ale i pro jejich kamarády, partnery nebo doprovod (tj. všechny hravé a

Více

GOLF MASTERS Vážení golfisté,

GOLF MASTERS Vážení golfisté, GOLF MASTERS 2017 Vážení golfisté, Po úspěšné golfové sezóně 2016 Vám představujeme golfovou tour pro rok 2017 Golf Masters 2017. V nabídce opět najdete desítku turnajů na nejlepších hřištích v ČR. Finále

Více

GOLF MASTERS Vážení golfisté,

GOLF MASTERS Vážení golfisté, GOLF MASTERS 2017 Vážení golfisté, Po úspěšné golfové sezóně 2016 Vám představujeme golfovou tour pro rok 2017 Golf Masters 2017 presented by Golfista roku. V nabídce opět najdete desítku turnajů na nejlepších

Více

Zámek Bechyne! Černický zámecek

Zámek Bechyne! Černický zámecek Panství Bechyne Nachází se v lázeňském městečku Bechyně, 120 km jižně od Prahy. Nabízíme příjemný rustikální styl Hotelu a restaurace Panská, sportovně laděné prostředí residence Golf, jedinečnou atmosféru

Více

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 CK TURISTA Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 4 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky uvádíme, že golf již zdaleka nemusí být drahým sportem (i když tomu

Více

www.golfove-cesty.cz Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace

www.golfove-cesty.cz Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace S-GUIDE, s.r.o., Erbenova 8, 602 00 Brno Tel: 515 917 119 GSM: 775 587 232 E-mail: dana.cernoskova@sguide.cz

Více

NOVINKY Sponzoring & Eventy

NOVINKY Sponzoring & Eventy Plán akcí ke stažení ZDE duben 2011 NOVINKY Sponzoring & Eventy Sponzoring Eventy Tým str 2 Úvodní strana / Tým duben 2011 Tomáš Dufek Manažer pro Sponzoring & Eventy Týmový vizionář, Pardubák Pavlína

Více

G2000 GOLF TOUR

G2000 GOLF TOUR G2000 GOLF TOUR 2012 www.g2000.cz CÍL G2000 GOLF TOUR 2012 Cílem G2000 GOLF TOUR je nabídnout společnostem, které mají zájem zúčastnit se, sérii golfových turnajů se servisem na vysoké úrovni, tak aby

Více

GOLF RESORT KASKÁDA DRIVING RANGE ŽABOVŘESKY SLUŽBY A CENÍK 2012 STEVE BRADLEY S GOLF SCHOOLS

GOLF RESORT KASKÁDA DRIVING RANGE ŽABOVŘESKY SLUŽBY A CENÍK 2012 STEVE BRADLEY S GOLF SCHOOLS GOLF RESORT KASKÁDA DRIVING RANGE ŽABOVŘESKY SLUŽBY A CENÍK 2012 STEVE BRADLEY S GOLF SCHOOLS ÚVODEM Vítejte v nové golfové akademii v areálech Golf Resort Kaskáda a Driving range Žabovřesky. Naše golfové

Více

monachus journal Turnajový kalendář Hrajte se svým členstvím v GC Mnich výhodně! občasník Golfresortu Monachus 01/2011 Více uvnitř tohoto čísla

monachus journal Turnajový kalendář Hrajte se svým členstvím v GC Mnich výhodně! občasník Golfresortu Monachus 01/2011 Více uvnitř tohoto čísla monachus journal občasník Golfresortu Monachus 01/2011 Hrajte se svým členstvím v GC Mnich výhodně! Více uvnitř tohoto čísla Turnajový kalendář Otevřených turnajů 2011 Úvodník Vážení členové, hosté a příznivci

Více

REGIONÁLNÍ TOUR MLÁDEŽE ZÁPAD B ročník VŠEOBECNÉ PROPOZICE

REGIONÁLNÍ TOUR MLÁDEŽE ZÁPAD B ročník VŠEOBECNÉ PROPOZICE REGIONÁLNÍ TOUR MLÁDEŽE ZÁPAD B 2018 9. ročník VŠEOBECNÉ PROPOZICE Kategorie hlavní - žebříčkové HCP věková kategorie formát hry odpaliště A mladší žáci a žákyně do 28,0 7-12 Na rány RED B starší žáci

Více

ČESKY. Golfový požitek GOLFOVÁ KLASIKA NA ZÁPADĚ

ČESKY. Golfový požitek GOLFOVÁ KLASIKA NA ZÁPADĚ ČESKY 14 Golfový požitek GOLFOVÁ KLASIKA NA ZÁPADĚ 1 Prostředí Lázeňského trojúhelníku dalo příležitost ke vzniku na české Lázně, poměry 18 jamek: neobvyklé značení koncentraci vás navede k hotelu, golfových

Více

Dr. Klaun golf tour Botanika 2010

Dr. Klaun golf tour Botanika 2010 Dr. Klaun golf tour Botanika 2010 Úvod Srdečně Vás zveme na výjimečnou golfovou tour na golfovém hřišti Botanika Horní Bezděkov. Výtěžek ze startovného z jednotlivých turnajů (350Kč) bude věnovaný na podporu

Více

PARTNER GOLF TOUR 2004 GOLFOVÁ TOUR NA PRESTIŽNÍCH GOLFOVÝCH HŘIŠTÍCH V ČR

PARTNER GOLF TOUR 2004 GOLFOVÁ TOUR NA PRESTIŽNÍCH GOLFOVÝCH HŘIŠTÍCH V ČR PARTNER GOLF TOUR 2004 GOLFOVÁ TOUR NA PRESTIŽNÍCH GOLFOVÝCH HŘIŠTÍCH V ČR OBSAH: 4 Úvod 5 Charakteristika Tour 6 Systém Tour 7 Jednotlivé turnaj Tour termínová listina 8 Generální partner Tour 9 Hlavní

Více

G O L F SL GOLF TOUR SPORT & LEISURE

G O L F SL GOLF TOUR SPORT & LEISURE G O L F SL GOLF TOUR 2019 SPORT & LEISURE AGENCY SL, S.R.O. KDO JSME? eventová agentura, která Vás s nadšením a veselím provede Vašimi zážitky, nejen golfovými o co kratší dobu jsme na trhu jako celek,

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ GOLFOVÉ TOUR

NABÍDKA PARTNERSTVÍ GOLFOVÉ TOUR NABÍDKA PARTNERSTVÍ GOLFOVÉ TOUR OBSAH Úvod Základní údaje Cíle projektu Mediální partneři Medializace Propozice turnaje Absolutní vítěz Předběžný scénář Doprovodný program Charita Nabídka partnerům projektu

Více

charitativní organizace DEBRA ČR Vás srdečně zve na benefiční golfový turnaj Jamka pro motýlí křídla Oslavte s námi 10.

charitativní organizace DEBRA ČR Vás srdečně zve na benefiční golfový turnaj Jamka pro motýlí křídla Oslavte s námi 10. charitativní organizace DEBRA ČR Vás srdečně zve na benefiční golfový turnaj Jamka pro motýlí křídla Oslavte s námi 10. jubilejní ročník Jako jediná organizace u nás pomáháme výhradně pacientům s EB, tzv.

Více

RST Morava S = Turnaj RST Morava - STABLEFORD.

RST Morava S = Turnaj RST Morava - STABLEFORD. REGION SENIOR TOUR MORAVA 2014 VIII. ročník Hřiště Brno Kaskáda, Kořenec, Austerlitz, Olomouc, Telč, Svratka, Jezera, Poysdorf, Skalica, Senica, Mnich, Haugschlag Hrací turnajová kola soutěží RST Morava

Více

XIV. K+K MONARCHIE TROPHY 29.07.-01.08.2013

XIV. K+K MONARCHIE TROPHY 29.07.-01.08.2013 ČESKÁ SENIORSKÁ GOLFOVÁ ASOCIACE ČLEN UNIE EVROPSKÝCH SENIORSKÝCH AMATERSKÝCH GOLFOVÝCH ASOCIACÍ XIV. K+K MONARCHIE TROPHY 29.07.-01.08.2013 WWW.GOLFBRNO.CZ ÚVODNÍ SLOVO PREZIDENTA ČSGA Vážení golfoví

Více

NABÍDKA A CENÍK GOLFOVÝCH LEKCÍ 2010

NABÍDKA A CENÍK GOLFOVÝCH LEKCÍ 2010 NABÍDKA A CENÍK GOLFOVÝCH LEKCÍ 2010 Individuální trénink dospělý 1 osoba 650 Kč 50 minut 2 osoby 800 Kč 50 minut 1 osoba 400 Kč 25 minut 1 osoba 2 900 Kč 5x 50 minut 1 osoba 5 500 Kč 10x 50 minut 2 osoby

Více

Golf u moře - Grado, Resort Tenuta Primero - chata, možnost výhodné unlimited FEE / č.3013

Golf u moře - Grado, Resort Tenuta Primero - chata, možnost výhodné unlimited FEE / č.3013 CK TURISTA Golf u moře - Grado, Resort Tenuta Primero - chata, možnost výhodné unlimited FEE / č.3013 4,5,8 - denní zájezd Golf u moře v krásném severoitalském Gradu, kde můžete hrát golf takřka celoročně

Více

PILSEN GOLF MASTERS 2014

PILSEN GOLF MASTERS 2014 PILSEN GOLF MASTERS 2014 www.pgmcz.eu ČERVENEC 2014 VE ZNAMENÍ ELITNÍHO DÁMSKÉHO GOLFU! Pilsen Golf Masters 2014 (PGM) se uskuteční na Dýšině v týdnu od 21. do 27. července. Turnaj se odehraje opět ve

Více

Hraj s námi a vyhraj!

Hraj s námi a vyhraj! Hraj s námi a vyhraj! Chcete si vyzkoušet sport, který vás může provázet celý život? Rádi soutěžíte a máte chuť si vydařený zážitek okořenit výhrou? Přijďte se pobavit na náš DEN Bav se golfem! DEN Bav

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE. další snížení? Středa 3. října 2012 tréninková kola Čtvrtek 4. října kolo turnaje profesionálů kamenná dřevěná

ZÁKLADNÍ INFORMACE. další snížení? Středa 3. října 2012 tréninková kola Čtvrtek 4. října kolo turnaje profesionálů kamenná dřevěná SPONZORSKÁ NABÍDKA ZÁKLADNÍ INFORMACE Czech PGA Tour, jediná ryze česká profesionální golfová tour, získává každým rokem na prestiži a kvalitě a těší se i stále většímu zájmu medií! Tento prestižní finálový

Více

Podkrušnohorská senior Tour změna č. 1. Kategorie.

Podkrušnohorská senior Tour změna č. 1. Kategorie. Podkrušnohorská senior Tour 2016 - změna č. 1 Úvod. Podkrušnohorská Senior Tour 2016 (PST 2016) sestává z 15 jednokolových turnajů v hlavní a vedlejší soutěži a závěrečného turnaje. Je určena pro muže

Více

VIP denní turnaj, 12. 6. 2014, Golf Resort Karlštejn. Závěrečná zpráva. Golfový turnaj předních zástupců českého retailu a FMCG

VIP denní turnaj, 12. 6. 2014, Golf Resort Karlštejn. Závěrečná zpráva. Golfový turnaj předních zástupců českého retailu a FMCG Závěrečná zpráva Golfový turnaj předních zástupců českého retailu a FMCG 12. června 2014 Golf Resort Karlštejn 1. a 2. devítka 1 P a g e Obsah Základní údaje... 3 Účastníci... 3 Partneři... 4 Informace

Více

Astoria Golf Resort - Cihelny

Astoria Golf Resort - Cihelny září 2014 7. ročník / 3. číslo Tourbulletin Karlovy Vary 26. - 27. července GJW Praha Sport Marketing Advertising Astoria Golf Resort - Cihelny www.astoria-golf.com Cihelny 7 364 64 Karlovy Vary G V olfový

Více

Shromáždění členů Golf Clubu Praha 2013 7.2.2013

Shromáždění členů Golf Clubu Praha 2013 7.2.2013 Shromáždění členů Golf Clubu Praha 2013 7.2.2013 Úpravy na hřiše v roce 2012 Dokončení opravy plynovodu a revitalizace poškozených ploch Výsadba nových keřů na jamce č.9 a rekonstrukce bunkeru u greenu

Více

residential golf lifestyle

residential golf lifestyle residential golf lifestyle AURA je prvním rezidenčním resortem v České republice, který svým obyvatelům přináší unikátní řešení venkovského, ale zároveň moderního životního stylu a bydlení uprostřed přírody

Více

PROPOZICE TURNAJE KENOX CUP BY CZECH ONE GOLF CLUB MSTĚTICE SOUTĚŽNÍ VÝBOR: Pavel Krenk, Rostislav Mechúr, David Forbelský

PROPOZICE TURNAJE KENOX CUP BY CZECH ONE GOLF CLUB MSTĚTICE SOUTĚŽNÍ VÝBOR: Pavel Krenk, Rostislav Mechúr, David Forbelský KENOX CUP BY CZECH ONE 10. - 12. 8. 2017 GOLF CLUB MSTĚTICE PROPOZICE TURNAJE DATUM: HŘIŠTĚ: 10. - 12. 8. 2017 Golf Club Mstětice Zeleneč, Mstětice čp. 35 250 91 Praha východ 50 8 38.428 N, 14 41 37.724

Více

III. ročník projektu ROTARY PRAHA CLASSIC CHARITY GOLF CUP 2009

III. ročník projektu ROTARY PRAHA CLASSIC CHARITY GOLF CUP 2009 III. ročník projektu ROTARY PRAHA CLASSIC CHARITY GOLF CUP 2009 2.-3.10. 2009 Mstětice a MOTOL Přijďte si zahrát. Přispějte na charitu. Pozvánka na turnaj Srdečně Vás zveme na III. ročník charitativního

Více

7:00 8:30 Registrace hráčů u hostesek v restauraci GC Mstětice 7:15 8:30 Snídaně formou bufetového stolu v prostorách restaurace a příprava na hru

7:00 8:30 Registrace hráčů u hostesek v restauraci GC Mstětice 7:15 8:30 Snídaně formou bufetového stolu v prostorách restaurace a příprava na hru Středoškolský pohár 2012 GC Mstětice 10.5. 2012 Organizační pokyny Program dne: Příjezd na hřiště 7:00 8:30 Registrace hráčů u hostesek v restauraci GC Mstětice 7:15 8:30 Snídaně formou bufetového stolu

Více

Golf v Alpách - Nassfed - hotel Erlenhof ****, Aquarena v ceně / č.8672

Golf v Alpách - Nassfed - hotel Erlenhof ****, Aquarena v ceně / č.8672 CK TURISTA Golf v Alpách - Nassfed - hotel Erlenhof ****, Aquarena v ceně / č.8672 4,5,7 - denní zájezd Výborná podzimní golfová dovolená v jižním Rakousku (NEOMEZENÉ UNLIMITED GREEN FEE NA MISTROVSKOU

Více

Royal Golf Club Mariánské Lázně

Royal Golf Club Mariánské Lázně červenec 2014 7. ročník / 2. číslo Tourbulletin Mariánské Lázně 18. - 19. července GJW Praha Sport Marketing Advertising Royal Golf Club Mariánské Lázně www.golfml.cz Závišín 582 353 01 Mariánské Lázně

Více

Prominent Golf Tour 2010

Prominent Golf Tour 2010 Prominent Golf Tour 2010 Obsah Ohlédnutí za premiérovým turnajem Prominent Golf Tour KONCEPT Prominent Golf Tour 2010 KALENDÁŘ Prominent Golf Tour 2010 O co se postaráme Partnerství Prominent Golf Tour

Více

PROPOZICE TURNAJE HLAVNÍ SOUTĚŽ PROFESIONÁLŮ

PROPOZICE TURNAJE HLAVNÍ SOUTĚŽ PROFESIONÁLŮ MMBF & HUNGARIAN PGA BY CZECHONE Pannónia Golf & Country Club, 23. 25. 6. 2016 Hra na rány, 36 jamek PRIZE MONEY: 15.000 EUR PROPOZICE TURNAJE HLAVNÍ SOUTĚŽ PROFESIONÁLŮ DATUM: 23. 24. 6. 2016 POŘADATEL:

Více

Chrášťany 34 252 19 Praha-Západ telefon: +420 224 313 306 mobil: +420 731 634 062 fax: +420 224 320 047 e-mail: info@premiumgolftour.

Chrášťany 34 252 19 Praha-Západ telefon: +420 224 313 306 mobil: +420 731 634 062 fax: +420 224 320 047 e-mail: info@premiumgolftour. Chrášťany 34 252 19 Praha-Západ telefon: +420 224 313 306 mobil: +420 731 634 062 fax: +420 224 320 047 e-mail: info@premiumgolftour.cz www.premiumgolftour.cz www.radar-advertising.cz www.premiumgolftour.cz

Více

RST Morava S = Turnaj RST Morava - STABLEFORD. 1) RST Morava R+S = Turnaj RST Morava - RÁNY + STABLEFORD.

RST Morava S = Turnaj RST Morava - STABLEFORD. 1) RST Morava R+S = Turnaj RST Morava - RÁNY + STABLEFORD. REGION SENIOR TOUR MORAVA 2016 X. ročník Hřiště Brno Kaskáda, Austerlitz, Jezera, Kořenec, Mnich, Olomouc, Svratka, Telč, Adamstal, Diamond, Haugschlag, Hrubá Borša, Poysdorf, Senica, Skalica, Velten Báč,

Více

Prezentace hřiště a nabídka spolupráce

Prezentace hřiště a nabídka spolupráce Prezentace hřiště a nabídka spolupráce O nás... Golfové hřiště leží pouhých 18 km jižně od okraje Prahy ve vyhlášené výletní oblasti u Slapské přehrady. Je to přátelské hřiště moderní konstrukce se širokými

Více

Soustředění (nejen) seniorských golfistů 24.-29.3.2014 golfové hřiště Beroun

Soustředění (nejen) seniorských golfistů 24.-29.3.2014 golfové hřiště Beroun Soustředění (nejen) seniorských golfistů 24.-29.3.2014 golfové hřiště Beroun Datum: 24.-29.3.2014 Místo: golfové hřiště Beroun Pondělí 24.3.2014 8.30-11.30: rozcvičení, driving, hra na hřišti 9 jamek z

Více

THE ONE AND ONLY 2011

THE ONE AND ONLY 2011 THE ONE AND ONLY 2011 THE ONE AND ONLY 2011 4. ročník exkluzivní týmové soutěže pořádané společností Plzeňský Golf Park pro partnery hřiště a další vybrané týmy. Pravidla soutěže 1/2 Společnost vždy reprezentují

Více

HRAJTE S NÁMI CELOU ZIMU JEZERA INDOOR TOUR 2018/2019. Golf Jezera s.r.o Golfové simulátory AboutGolf Ostrožská Nová Ves

HRAJTE S NÁMI CELOU ZIMU JEZERA INDOOR TOUR 2018/2019. Golf Jezera s.r.o Golfové simulátory AboutGolf Ostrožská Nová Ves HRAJTE S NÁMI CELOU ZIMU JEZERA INDOOR TOUR 2018/2019 Golf Jezera s.r.o Golfové simulátory AboutGolf Ostrožská Nová Ves IT 2018/2019 je dlouhodobá Indoor golfová túra. Jeden turnaj se hraje vždy jako 18

Více

Golf a wellness - lux hotel Golf **** - Bled, wellness v ceně / č.3233

Golf a wellness - lux hotel Golf **** - Bled, wellness v ceně / č.3233 CK TURISTA Golf a wellness - lux hotel Golf **** - Bled, wellness v ceně / č.3233 4,5,7 - denní zájezd Skvělé golfové hřiště, kouzelné Julské Alpy, čarokrásné jezero Bled a skvělý golf s wellness. Výborné

Více

Soutěžní propozice 2011

Soutěžní propozice 2011 Soutěžní propozice 2011 I. Základní ustanovení CZECH MID-AMATEUR TOUR je série otevřených golfových turnajů, určená hráčům starším 35 let (narození 1976 a starší) a hráčkám starším 30 let (narozené 1981

Více

Shromáždění členů 2012

Shromáždění členů 2012 Shromáždění členů 2012 Golf Club Praha Shromáždění členů 2012 Zahájení Zpráva Výkonného výboru GCP Zpráva Kontrolní a revizní komise GCP Plán a rozpočet na 2012 Vyhlášení sportovce roku GCP Vyhlášení Mistrovství

Více

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice***

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** ***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** Specializujeme se na investice do apartmánů v dobrých lokalitách na španělském pobřeží, v blízké vzdálenosti od pláže

Více

AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, neomezený golf a lanovky zdarma / č.3216

AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, neomezený golf a lanovky zdarma / č.3216 CK TURISTA AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, neomezený golf a lanovky zdarma / č.3216 4,5,7 - denní zájezd AKCE: GOLF ZDARMA Skvělá golfová dovolená v Alpách s ubytováním v luxusním hotelu

Více

RST Morava S = Turnaj RST Morava - STABLEFORD. 1) RST Morava R+S = Turnaj RST Morava na RÁNY + STABLEFORD.

RST Morava S = Turnaj RST Morava - STABLEFORD. 1) RST Morava R+S = Turnaj RST Morava na RÁNY + STABLEFORD. REGION SENIOR TOUR MORAVA 2016 X. ročník Hřiště Brno Kaskáda, Austerlitz, Jezera, Kořenec, Mnich, Olomouc, Svratka, Telč, Adamstal, Diamond, Haugschlag, Hrubá Borša, Poysdorf, Senica, Skalica, Welten Báč

Více

Setkejte se s Vašimi obchodními partnery a zároveň poznejte další důležité osobnosti IT a TELCO světa!

Setkejte se s Vašimi obchodními partnery a zároveň poznejte další důležité osobnosti IT a TELCO světa! Setkejte se s Vašimi obchodními partnery a zároveň poznejte další důležité osobnosti IT a TELCO světa! Vážení obchodní přátelé, dovolujeme si Vám předložit nabídku partnerství TELCO GOLF TOUR 2013, druhého

Více

Anketa Golf Digest Hřiště roku 2009

Anketa Golf Digest Hřiště roku 2009 Anketa Golf Digest Hřiště roku 2009 Nejlepším hřištěm Česka minulého roku se stal Golf & Ski Resort Ostravice, který titul získal po první plné sezoně provozu. V internetové anketě Golf Digest Hřiště roku

Více

Hotel Sonnenhügel **** - golf s All inclusive - green fee v ceně / č.8413

Hotel Sonnenhügel **** - golf s All inclusive - green fee v ceně / č.8413 CK TURISTA Hotel Sonnenhügel **** - golf s All inclusive - green fee v ceně / č.8413 5 - denní zájezd Golf v Alpách. AKCE 1=2: na jaro a podzim GOLF ZDARMA pro 1 hráče. Skvělá golfová dovolená v Alpách

Více

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Pozvánka na basketbalový turnaj 3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Termín: 26. 28. 12. 2014 (pátek až neděle) Centrem místa konání: Městská sportovní hala Plzeň, Úslavská 75 Kategorie: U10

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍ RADY SGCC

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍ RADY SGCC ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍ RADY SGCC Datum konání: 28. 03. 2011 Přítomní: Správní rada SGCC - Antonín Jízdný - Jindřich Zdráhal - Pavel Šrom - Tibor Ťapuš - Jana Šteflová Hosté - Miloslav Buřival, čestný

Více

RESORT DAROVANSKÝ DVŮR 2014 KURZ ZAČÁTEČNÍK I.

RESORT DAROVANSKÝ DVŮR 2014 KURZ ZAČÁTEČNÍK I. KURZ ZAČÁTEČNÍK I. 5 HODIN VÝUKY S TRENÉREM NA DRIVING RANGE A CVIČNÝCH PLOCHÁCH 1x GREENFEE 9 JAMEK PUBLIC COURSE PO DOBU VÝUKY VOLNÉ CVIČNÉ MÍČE NA DRIVING RANGE Tento kurz je vhodný pro úplné golfové

Více

ÚVOD ÚVOD PRONÁJEM PRONÁJEM firemní r o d i n n o u společenskou akci INFORMACE OSTATNÍ Možnost venkovního i vnitřního použití.

ÚVOD ÚVOD PRONÁJEM PRONÁJEM firemní r o d i n n o u společenskou akci INFORMACE OSTATNÍ Možnost venkovního i vnitřního použití. HRY - SLUŽBY ÚVOD Vážení přátelé, dovolte nám představit katalog, který obsahuje služby, které pro Vás v rámci zahradní a venkovní zábavy zajišťuje naše společnost. Všem zájemcům o naše hry a aktivity

Více

LIBERECKÝ KRAJ golfová hřiště

LIBERECKÝ KRAJ golfová hřiště LIBERECKÝ KRAJ golfová hřiště Liberecký kraj patří svou rozlohou sice mezi nejmenší regiony České republiky, ale je to pestré a turisticky atraktivní území, které návštěvníkům nabízí bohatou škálu přírodních

Více

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy)

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy) Krajinou Lichtenštejnů Přijeďte se přesvědčit o jedinečnosti Lednicko-valtického areálu. Tento unikátní park o rozloze okolo 280 km2 tvořil mocný rod Lichtenštejnů po dobu tří staletí a od roku 1996 je

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

PRAŽSKÁ JAMKA 2009 golfový turnaj pod záštitou Konta Bariéry a MČ Praha 5

PRAŽSKÁ JAMKA 2009 golfový turnaj pod záštitou Konta Bariéry a MČ Praha 5 Prezentace III. ročníku projektu PRAŽSKÁ JAMKA 2009 golfový turnaj pod záštitou Konta Bariéry a MČ Praha 5 Představení projektu Sport bez BARIÉR Sport bez bariér je projektem Konta BARIÉRY, které podporuje

Více

JARNÍ/LETNÍ KLUBOVÉ AKCE 2018 V TENIS & PADEL KLUBU PÍSEČNÁ

JARNÍ/LETNÍ KLUBOVÉ AKCE 2018 V TENIS & PADEL KLUBU PÍSEČNÁ JARNÍ/LETNÍ KLUBOVÉ AKCE 2018 V TENIS & PADEL KLUBU PÍSEČNÁ SOBOTA 21. 4. 2018 KLUBOVÝ TURNAJ V TENISE (DOSPĚLÍ) NEDĚLE 22. 4. 2018 KLUBOVÝ TURNAJ V TENISE (DĚTI) ÚTERÝ + ČTVRTEK 24. + 26. 4. 2018 NÁBOR

Více

Nová klubovna Golf & Country Club Svobodné Hamry. Teze návrhů

Nová klubovna Golf & Country Club Svobodné Hamry. Teze návrhů Nová klubovna Golf & Country Club Svobodné Hamry Teze návrhů Předkládáme dvě varianty nové klubovny, na kterých se snažíme prezentovat náš přístup k začlenění stavby do krásného přírodního prostředí údolí

Více

ON I OFF ROP-ŠIL TOUR

ON I OFF ROP-ŠIL TOUR 2016 GOLF ON I OFF ROP-ŠIL TOUR GOLF Vážení přátele golfu, po loňském úspěchu prvních turnajů jsme pro Vás v letošním roce připravili společně s Ropice Golf Resort a PGC Ostrava - Šilheřovice celou sérii,

Více

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

OPEN PRAHA XVIII. ročník mezinárodního šachového festivalu součást seriálu CZECH TOUR 2018 / 2019 Praha

OPEN PRAHA XVIII. ročník mezinárodního šachového festivalu součást seriálu CZECH TOUR 2018 / 2019 Praha OPEN PRAHA 2019 XVIII. ročník mezinárodního šachového festivalu součást seriálu CZECH TOUR 2018 / 2019 Praha 11. 18. 1. 2019 Místo konání: Hotel Olympik ****, Sokolovská 138, Praha 8 Pořadatel: AVE-KONTAKT

Více

Závazné propozice U.S.KIDS GOLF REGION TOUR 2012

Závazné propozice U.S.KIDS GOLF REGION TOUR 2012 Direktoriát soutěže Závazné propozice U.S.KIDS GOLF REGION TOUR 2012 Ředitel U.S. Kids Golf Tour pro Českou republiku Pořadatel Spolupořadatelé Soutěžní výbor Karel Kučera, Blue Green s.r.o. karel@uskidsgolf.cz

Více

Představujeme hlavní vizuál, propozice a pravidla tour... Datum vydání informací: 1. duben 2014

Představujeme hlavní vizuál, propozice a pravidla tour... Datum vydání informací: 1. duben 2014 Rozhodli jsme se uspořádat sérii golfových turnajů: Představujeme hlavní vizuál, propozice a pravidla tour... Datum vydání informací: 1. duben 2014 Renomovaná reklamně-produkční společnost U&WE Advertising

Více

TEAM CHALLENGE2012 TURNAJE TEAMŮ NA HŘIŠTI MNICH

TEAM CHALLENGE2012 TURNAJE TEAMŮ NA HŘIŠTI MNICH občasník Golfresortu Monachus 02/2012 MONACHUS OPEN 2012 ČTVRTEČNÍ TURNAJE NA MNICHU MÍSTNÍ PRAVIDLA ZMĚNY V MÍSTNÍCH PRAVIDLECH V ROCE 2012 TEAM CHALLENGE2012 TURNAJE TEAMŮ NA HŘIŠTI MNICH NOVÁ PRAVIDLA

Více

P O Z V Á N K A na konferenci České golfové federace

P O Z V Á N K A na konferenci České golfové federace VŠEM ČLENŮM ČGF P O Z V Á N K A na konferenci České golfové federace Výbor České golfové federace svolává na sobotu 19. března 2011 do Prahy konferenci ČGF. Konference se bude konat v konferenčním sále

Více

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SQUASHI 2013 Jménem České Asociace

Více

Golf v Alpách - Nassfed - apartmány Erlenhof, Aquarena v ceně / č.8673

Golf v Alpách - Nassfed - apartmány Erlenhof, Aquarena v ceně / č.8673 CK TURISTA Golf v Alpách - Nassfed - apartmány Erlenhof, Aquarena v ceně / č.8673 5 - denní zájezd Výborná podzimní golfová dovolená v Alpách (Green fee na mistrovskou 18 za 15 EUR) spojená s rekreaci

Více

Zažijte nebo zprostředkujte svým klientům. jedinečný zážitek soutěžního golfu. ve společném flightu se špičkovými. českými golfovými profesionály.

Zažijte nebo zprostředkujte svým klientům. jedinečný zážitek soutěžního golfu. ve společném flightu se špičkovými. českými golfovými profesionály. Zažijte nebo zprostředkujte svým klientům jedinečný zážitek soutěžního golfu ve společném flightu se špičkovými českými golfovými profesionály. Již 4. ročník série golfových turnajů pro tzv. TEACHING PRO,

Více

Casa Serena CUP 28. 8. - 1. 9. 2015. by Czech Chamber of Commerce. Na golf s profesionály

Casa Serena CUP 28. 8. - 1. 9. 2015. by Czech Chamber of Commerce. Na golf s profesionály Casa Serena CUP by Czech Chamber of Commerce 28. 8. - 1. 9. Představení resortu CASA SERENA CUP Hospodářská komora České republiky se stala partnerem TOP společenské a sportovní akce golfového turnaje

Více

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 CK TURISTA Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 3,4,5,6,7 - denní zájezd Lyžování ve slovinských Alpách je znamenité. V Julských Alpách sice nejsou gigantická

Více

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 7 - denní zájezd Bungalovy v areálu Energy I. Jen pár kroků od krytého termálního bazénu a venkovního bazénu Energy I. - volný vstup

Více