Znalecký posudek č /2014

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Znalecký posudek č. 270-11/2014"

Transkript

1 Ing. Zdeněk Šeda, Chodská 1124, Ústí nad Orlicí znalec v oboru ekonomika, odvětví ceny a odhady se specializací nemovitosti Tel.: seda@forenta.cz Znalecký posudek č /2014 o ceně nemovité věci: stavební parcela č. 43 zastavěná plocha a nádvoří, součástí je jiná stavba bez čp/če, stavební parcela č. 216/2 zastavěná plocha a nádvoří, součástí je rodinný dům č.p. 63, pozemkové parcely č. 201/1, č. 201/2 a č. 1276/16 vše zahrada a pozemková parcela č. 1276/41 trvalý travní porost, vše katastrální území České Libchavy, obec České Libchavy, okres Ústí nad Orlicí. Oprávněný: Povinný: Objednatel posudku: Číslo spisu: Posudek vypracoval: Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky se sídlem Orlická 2020/4 Praha IČ: František Vítek bytem Sopotnice 273 Sopotnice RČ: /1632 Mgr. Ing. Josef Cingroš, soudní exekutor Exekutorský úřad Brno-město se sídlem Bohunická 728/24a Brno-Horní Heršpice 009 EX4902/13 Ing. Zdeněk Šeda, znalec Chodská Ústí nad Orlicí IČ: Datum místního šetření: Datum, ke kterému je provedeno ocenění: Použitý oceňovací předpis: Zvláštní požadavky objednatele: Zákon č. 151/1997 Sb., o oceňování majetku a o změně některých zákonů (zákon o oceňování majetku) v platném znění. Vyhláška č. 441/2013 Sb. k provedení některých ustanovení zákona o oceňování majetku (oceňovací vyhláška). nejsou V Ústí nad Orlicí dne Tento posudek obsahuje 19 stran včetně příloh a je vypracován ve třech vyhotoveních, z nichž dvě obdrží objednatel a jedno je založeno v archivu znalce.

2 1. Nález 1.1. ZNALECKÝ ÚKOL: Vypracovat znalecký posudek týkající se těchto nemovitostí: - pozemek p.č. St. 43 zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je budova jiná st. bez čp/če, - pozemek p.č. St. 216/2 zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je budova rod. dům č.p. 63 v části obce České Libchavy, - pozemek p.č. 201/1 zahrada, - pozemek p.č. 201/2 zahrada, - pozemek p.č. 1276/16 zahrada, - pozemek p.č. 1276/41 trvalý travní porost, to vše ve vlastnictví povinného zapsané v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Pardubický kraj, KP Ústí nad Orlicí, pro obec a kat. území České Libchavy na LV č. 7. Ve svém znaleckém posudku znalec určí: - cenu obvyklou bez zohlednění jednotlivých práv a závad s nemovitostmi spojených, - cenu jednotlivých práv a závad s nemovitostmi spojených, - cenu obvyklou se zohledněním jednotlivých práv a závad s nemovitostmi spojených PODKLADY PRO VYPRACOVÁNÍ POSUDKU Pro vypracování znaleckého posudku byly použity následující podklady: Výpis z katastru nemovitostí Vyhotoven dne dálkovým přístupem, katastrální území České Libchavy, LV 7. A: Vlastnické právo Vítek František identifikátor /1632 č.p. 273, Sopotnice B: Nemovitosti Druh pozemku zastavěná plocha a nádvoří parc. č. St. 43 výměra 362 m 2 Součástí je stavba: bez čp/če, jiná st. Stavba stojí na pozemku p.č.: St. 43 Druh pozemku zastavěná plocha a nádvoří parc. č. St. 216/2 výměra 110 m 2 Součástí je stavba: České Libchavy, č.p. 63, rod. dům Stavba stojí na pozemku p.č.: St. 216/2 Strana 2 (celkem 9)

3 Druh pozemku zahrada parc. č. 201/1 výměra 784 m 2 Druh pozemku zahrada parc. č. 201/2 výměra 25 m 2 Druh pozemku zahrada parc. č. 1276/16 výměra 62 m 2 Druh pozemku trvalý travní porost parc. č. 1276/41 výměra 370 m 2 B1: Jiná práva bez zápisu C: Omezení vlastnického práva zástavní právo exekutorské zástavní právo smluvní zahájení exekuce nařízení exekuce D: Jiné zápisy bez zápisu E: Nabývací tituly a jiné podklady zápisu Smlouva kupní ze dne Právní účinky vkladu práva ke dni Zápis proveden dne F: Vztah BPEJ k parcelám p.p.č. 201/1 BPEJ m 2 p.p.č. 201/2 BPEJ m 2 p.p.č. 1276/16 BPEJ m 2 p.p.č. 1276/41 BPEJ m Kopie katastrální mapy Kopie katastrální mapy nebyla k dispozici, byl použit internetový snímek Projektová dokumentace Projektová dokumentace nebyla k dispozici Výsledky místního šetření Místní šetření spojené s prohlídkou nemovitostí a měřením jsem provedl dne Počasí při prohlídce polojasno, 20 o C Předpisy pro ocenění Zákon č. 151/1997 Sb., o oceňování majetku a o změně některých zákonů (zákon o oceňování majetku) v platném znění, (dále jen zákon). Vyhláška č. 441/2003 Sb. k provedení některých ustanovení zákona o oceňování majetku (oceňovací vyhláška), (dále jen vyhláška) Literatura Teorie oceňování nemovitostí, autor Doc. Ing. Albert Bradáč, DrSc. Úřední oceňování majetku 2014, autor Prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc., Ing. Vlasta Scholzová, Ing. Pavel Krejčíř. Strana 3 (celkem 9)

4 Ostatní Odhad č. 091/11/101 pro účely ČSOB hypoteční úvěr z , zpracovatel ing. Milan Tham, Macharova 681, Žamberk POPIS OCEŇOVANÝCH NEMOVITOSTÍ Oceňované nemovitosti jsou situovány v obci České Libchavy cca 200 metrů jihovýchodním směrem od návsi bezprostředně u křižovatky dvou asfaltových místních komunikací. Přístup k nemovitostem je po zpevněné asfaltové komunikaci. Objekt je postaven v mírném svahu odvráceném k jihozápadu. Vzdálenost k autobusovému spojení je 10 minut chůze, vlakové spojení není v obci k dispozici. Příslušenství hlavní stavby tvoří venkovní úpravy: vodovodní přípojka z veřejného vodovodu vedoucího v komunikaci před domem kanalizační přípojka do veřejné kanalizace přes septik přípojka elektro přípojka plynu oplocení zpevněné plochy dřevěný přístřešek na osobní automobil Předmětem ocenění je také samostatně stojící zahradní chata a stavební parcely č. 43 a č. 216/2 zastavěná plocha a nádvoří, pozemkové parcely č. 201/1, č. 201/2 a č. 1276/16 zahrada a pozemková parcela č. 1276/41 trvalý travní porost. Počet obyvatel obce České Libchavy k datu ocenění dle Malého lexikonu obcí České republiky činil 614 obyvatel Rodinný dům č.p. 63 Samostatně stojící rodinný dům obsahuje jedno nadzemní podlaží a využité podkroví, je částečně podsklepený. Obsahuje dvě bytové jednotky o velikosti 1+2. Střecha je sedlová, půdorys stavby je čtvercový. Rodinný dům byl postaven jako novostavba v roce Dům je ve velmi dobrém stavu, v průběhu minulých let se prováděla řádná údržba. Vybavení stavby: nosná konstrukce: cihelné zdivo tloušťky 45 cm včetně izolací proti zemní vlhkosti střecha: sedlová s vikýři, krov dřevěný vázaný střešní krytina: osinkocementové šablony oplechování: žlaby, svody a parapety z pozinkovaného plechu venkovní omítka: škrabaný břízolit vytápění: ústřední teplovodní plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva společné pro oba byty příprava teplé vody: elektrický boiler elektroinstalace: světelná i motorová bleskosvod: ne Popis vybavení 1. PP: Svislá nosná konstrukce je zděná, vnitřní úpravy povrchů jsou z vápenných omítek, strop rovný, nespalný, podlahy betonová mazanina, dveře hladké, okna špaletová dřevěná, schodiště teracové. Podlaží je užíváno jako technické zázemí pro dům, je zde umístěna garáž. Výčet místností: chodba, schodiště, kotelna, uhelna, 2 x sklep, prádelna, garáž. Strana 4 (celkem 9)

5 Popis vybavení 1. NP: Svislá nosná konstrukce je zděná, vnitřní úpravy povrchů jsou ze štukových omítek, strop rovný, nespalný, podlahy v obytných místnostech PVC, ostatní prostory keramická dlažba, dveře hladké do ocelových zárubní, okna špaletová dřevěná, WC splachovací, kuchyň vybavena elektrickým sporákem, dřez, digestoř, koupelna vybavena vanou a umývadlem. Podlaží je užíváno jako obytné. Výčet místností: veranda, předsíň, chodba, schodiště, kuchyň, 2 x obytná místnost, koupelna, WC. Popis vybavení podkroví: Svislá nosná konstrukce je zděná, vnitřní úpravy povrchů jsou ze štukových omítek, strop rovný, částečně šikmý polospalný, podlahy v obytných místnostech PVC, ostatní prostory keramická dlažba, dveře hladké do ocelových zárubní, okna špaletová dřevěná, kuchyň vybavena elektrickým sporákem, sociální zázemí se splachovacím WC a umývadlem. Podlaží je užíváno jako obytné. Výčet místností: schodiště, chodba, kuchyň, 2x obytná místnost, WC a umývadlem, půda. Zastavěná plocha: 96 m 2 Užitná plocha: 234 m 2 Obestavěný prostor: 735 m Stavební parcela č. 43, katastrální území České Libchavy Oceňovaný pozemek je veden v druhu zastavěná plocha a nádvoří. Jedná se o pozemek zastavěný stavbou zahradní chaty. Dle schváleného územního plánu obce České Libchavy se jedná o pozemek určený pro bydlení v rodinných domech městské a příměstské s označením BI plochy stabilizované. Výměra pozemku č. St. 43: 362 m Stavební parcela č. 216/2, katastrální území České Libchavy Oceňovaný pozemek je veden v druhu zastavěná plocha a nádvoří. Jedná se o pozemek zastavěný stavbou rodinného domu. Dle schváleného územního plánu obce České Libchavy se jedná o pozemek určený pro bydlení v rodinných domech městské a příměstské s označením BI plochy stabilizované. Výměra pozemku č. St. 216/2: 110 m Pozemková parcela č. 1201/1, č. 201/2, č. 1276/16, katastrální území České Libchavy Oceňované pozemky jsou vedeny v druhu zahrada. Jedná se o zahradu ve funkčním celku s oceňovaným rodinným domem. Pozemky jsou s mírným sklonem odvráceným k jihozápadu, na pozemkách jsou trvalé porosty. Dle schváleného územního plánu obce České Libchavy se jedná o pozemek určený pro bydlení v rodinných domech městské a příměstské s označením BI plochy stabilizované. Výměra pozemku č. 201/1: 784 m 2 Výměra pozemku č. 201/2: 25 m 2 Výměra pozemku č. 1276/16: 62 m Pozemková parcela č. 1276/41, katastrální území České Libchavy Oceňovaný pozemek je vedený v druhu trvalý travní porost. Jedná se předzahrádku k rodinnému domu. Pozemek je svažitý se sklonem k jihozápadu, na pozemku jsou trvalé porosty. Dle schváleného územního plánu obce České Libchavy se jedná o pozemek určený pro bydlení v rodinných domech městské a příměstské s označením BI plochy stabilizované. Výměra pozemku č. 1276/41: 370 m 2 Strana 5 (celkem 9)

6 2. Vlastní posudek 2.1. STANOVENÍ CENY OBECNÉ (TRŽNÍ) Obvyklou (tržní) cenou se rozumí cena, která by byla dosažena při prodejích stejného, popřípadě obdobného majetku v obvyklém obchodním styku v tuzemsku ke dni ocenění. Přitom se zvažují všechny okolnosti, které mají na cenu vliv, avšak do její výše se nepromítají vlivy mimořádných okolností trhu, osobních poměrů prodávajícího nebo kupujícího ani vliv zvláštní obliby. Mimořádnými okolnostmi trhu se rozumějí např. stav tísně prodávajícího nebo kupujícího, důsledky přírodních nebo jiných kalamit. Osobními poměry se rozumějí zejména vztahy majetkové, rodinné vztahy mezi prodávajícím a kupujícím. Zvláštní oblibou se rozumí zvláštní hodnota přikládaná majetku nebo službě vyplývající z osobního vztahu k nim. Pro stanovení obvyklé ceny jsem použil metodu srovnávací. V principu se jedná o vyhodnocení cen nabízených nemovitostí na trhu k datu ocenění, nebo k datu ocenění uskutečněných prodejů nemovitostí srovnatelných svým charakterem, velikostí a lokalitou. Toto srovnání se provádí na základě vlastního průzkumu trhu nemovitostí, vyhodnocením údajů z denního i odborného tisku, vývěsek realitních kanceláří, sledováním aukcí a dražeb, konzultacemi s realitními kancelářemi a správci nemovitostí. Rodinný dům č.p. 63 je postaven na mírně svažitém pozemku orientovaném k jihozápadu v zástavbě rodinných domů. Přístup je z místní zpevněné asfaltové komunikace. Z pohledu využití k bydlení se jedná o lokalitu velmi vhodnou v souladu s územním plánem obce v klidném prostředí na slunném místě. V obci je kompletní občanská vybavenost. Rodinný dům je napojen na elektrickou síť, vodovod a plynovod. Kanalizace je svedena přes septik do veřejné kanalizace. K domu náleží velká zahrada s trvalými porosty, která je oplocená. Vytápění bytových jednotek je zajištěno ústředním teplovodním vytápěním plynovým kotlem v kombinaci s kotlem na tuhá paliva. Příprava teplé užitkové vody je zajišťována elektrickým boilerem. Technický stav domu je velmi dobrý, v průběhu minulých let se prováděla běžná údržba a opravy. Zastavěná plocha domu činí 96 m 2, obestavěný prostor 735 m 3, užitná plocha 234 m 2, plocha zahrady činí m 2. Na síti internet jsou v současné době v nabídce tyto rodinné domy: Prodej rodinného domu, Dolní Libchavy, okres Ústí nad Orlicí Samostatně stojící dvoupodlažní rodinný dům v obci Libchavy nedaleko města Ústí nad Orlicí. Dům sestává ze dvou bytových jednotek 2+kk s příslušenstvím. Do domu je zavedena elektřina, obecní voda, u domu je přípojka zemního plynu. Vytápění je zajištěno krbovými kamny na tuhá paliva a elektrickými přímotopy, ohřev vody je elektrickým bojlerem. V domě proběhla částečná výměna dřevěných oken za plastová. Z nebytových prostor k domu náleží sklep, garáž, sklad, přístřešek na dřevo. U domu je zahrada a velké parkoviště. Zastavěná plocha: 196 m 2 Užitná plocha: 200 m 2 Plocha zahrady: m 2 Nabídková cena činí: ,- Kč Strana 6 (celkem 9)

7 Prodej rodinného domu, Libchavy, okres Ústí nad Orlicí Samostatně stojící rodinný dům, dřevostavba s dispozicí 5+1 s balkonem a stáním pro 2 automobily. Elektroinstalace, rozvody vody, kanalizace, topení plynové. K domu náleží vzrostlá udržovaná zahrada Zastavěná plocha: 224 m 2 Užitná plocha: 250 m 2 Plocha zahrady: m 2 Nabídková cena činí: ,- Kč Prodej rodinného domu, Horní Libchavy, okres Ústí nad Orlicí Samostatně stojící rodinný dům 4+1 v obci Horní Libchavy. Součástí prodeje je hospodářská budova a stavební pozemek. Vytápění plynové, lokální a krbová kamna. K domu náleží velká zahrada. Zastavěná plocha: 621 m 2 Užitná plocha: 174 m 2 Plocha zahrady: m 2 Nabídková cena činí: ,- Kč Při stanovení obvyklé ceny jsem vzal v úvahu nejen klady klidné prostředí pro rodinné bydlení pěkné slunné místo obec s kompletní občanskou vybaveností blízkost okresního města ale i zápory stavba uspořádáním a velikostí určená pro využití jako dvě samostatné bytové jednotky minimální pracovní příležitosti neúplné sociální zařízení v podkroví 2.2. CENA OBVYKLÁ BEZ ZOHLEDNĚNÍ JEDNOTLIVÝCH PRÁV A ZÁVAD S NEMOVITOSTMI SPOJENÝCH Po konzultaci s realitními kancelářemi region a s přihlédnutím ke všem uvedeným skutečnostem bylo konstatováno, že v dané lokalitě je nabídka v rovnováze s poptávkou. S ohledem na polohu nemovitostí a možnosti využitelnosti bylo konstatováno, že obvyklá cena bez zohlednění jednotlivých práv a závad s nemovitostmi spojených za nemovitosti rodinný dům č.p. 63 včetně příslušenství, umístěný na stavební parcele č. 216/2 zastavěná plocha a nádvoří, jiná stavba bez čp/če na stavební parcele č. 43 zastavěná plocha a nádvoří, pozemkové parcely č. 201/1, č. 201/2 a č. 1276/16 zahrada a pozemková parcela č /41 trvalý travní porost, to vše zapsáno v katastru nemovitostí vedeném Katastrálním úřadem pro Pardubický kraj, Katastrální pracoviště Ústí nad Orlicí, pro obec České Libchavy, katastrální území České Libchavy, na listu vlastnictví č. 7 se všemi jejich součástmi a příslušenstvím, včetně movitých věcí, které tvoří příslušenství uvedených nemovitostí, ke dni vypracování posudku podle stavu k , činí ,- Kč slovy: dvamilionysedmsettisíc Korun českých Strana 7 (celkem 9)

8 2.3. CENA JEDNOTLIVÝCH PRÁV A ZÁVAD S NEMOVITOSTMI SPOJENÝCH Na základě provedeného šetření konstatují, že s nemovitostmi nejsou spojeny žádná práva ani závady CENA OBVYKLÁ SE ZOHLEDNĚNÍ JEDNOTLIVÝCH PRÁV A ZÁVAD S NEMOVITOSTMI SPOJENÝCH ,- Kč slovy: dvamilionysedmsettisíc Korun českých V Ústí nad Orlicí dne Ing. Zdeněk Šeda Chodská Ústí nad Orlicí Strana 8 (celkem 9)

9 Znalecká doložka: Znalecký posudek jsem podal jako znalec, jmenovaný rozhodnutím Krajského soudu v Hradci Králové ze dne 29. dubna 2003, č.j. Spr. 5524/2002 pro základní obor ekonomika, odvětví ceny a odhady se specializací nemovitosti. Znalecký úkon je zapsán pod poř. číslem /2014 znaleckého deníku. Znalečné a náhradu nákladů účtuji podle připojené likvidace na základě dokladu číslo V Ústí nad Orlicí dne Ing. Zdeněk Šeda Chodská Ústí nad Orlicí Seznam příloh: 1. Kopie výpisu z katastru nemovitostí ze dne , LV 7 2. Kopie elektronické katastrální mapy 3. Usnesení Exekutorského úřadu Brno-město, Sp. zn. 009 EX 4902/13 4. Údaje realitních kanceláři 5. Mapa s vyznačením polohy nemovitostí 6. Fotodokumentace 7. Likvidace č /2014 Strana 9 (celkem 9)

10 Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem , že tento dokument, který vznikl převedením vstupu v listinné podobě do podoby elektronické, skládající se z 9 listů, se doslovně shoduje s obsahem vstupu. Zajišťovací prvek: bez zajišťovacího prvku Ověřující osoba: Ivana Szoltysová Vystavil: Mgr. Ing. Josef Cingroš V Brně dne

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1431-52/2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1431-52/2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1431-52/2012 o ceně nemovitostí - obvyklé (obecné) ceně rodinného domu č.p. 731 na pozemku p.č. 1199, ul. Malá č.or. 7, příslušenství, vedlejší stavby dílny, pozemků p.č. 1199, 1200,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 717/187/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 717/187/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 717/187/2011 o ceně obvyklé bytové jednotky č. 2115/2, v budově č.p. 2113, 2114, 2115 na pozemku č. parc. 5908, č. parc. 5909, č. parc. 5910, vč. příslušenství a spoluvlastnického podílu

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8868-117/11. o ceně rodinného domu č.p. 548, k.ú. Mikulášovice, obec Mikulášovice, okres Děčín. Objednatel posudku:

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8868-117/11. o ceně rodinného domu č.p. 548, k.ú. Mikulášovice, obec Mikulášovice, okres Děčín. Objednatel posudku: ZNALECKÝ POSUDEK č. 8868-117/11 o ceně rodinného domu č.p. 548, k.ú. Mikulášovice, obec Mikulášovice, okres Děčín. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr. Petr Kocián, soudní

Více

Znalecký posudek 3408-106/12

Znalecký posudek 3408-106/12 Znalecký posudek 3408-106/12 jehož předmětem je určení obvyklé ceny (tržní hodnoty) rodinného domu č.p.837 s pozemky parc.č.: 251/6, 251/3, 251/4, 251/6 vše situováno v k.ú. Chropyně, obci Chropyně, a

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 490/172/2010

ZNALECKÝ POSUDEK č. 490/172/2010 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 490/172/2010 o ceně obvyklé bytové jednotky č. 908/112 v budově č.p. 908, na pozemku č.parc. St. 455, včetně spoluvlastnického podílu na společných částech domu č.p. 908 a pozemku

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 741/211/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 741/211/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 741/211/2011 o ceně obvyklé bytové jednotky č. 62/9, v budově č.p. 62, bytový dům, na pozemku č. parc. St. 192, vč. příslušenství a spoluvlastnického podílu na společných částech domu

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1027/80/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1027/80/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1027/80/15 O ceně objektu rodinného domu č.p. 471 vč. příslušenství a pozemků č. 1259/1, č. 1259/2 a č. 1260/3, který se nachází v katastrálním území Nový Bohumín v obci Bohumín v okrese

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3424/09. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 2117 pro katastrální území a obec Dolní Břežany, okres Praha-západ.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3424/09. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 2117 pro katastrální území a obec Dolní Břežany, okres Praha-západ. ZNALECKÝ POSUDEK č. 3424/09 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 2117 pro katastrální území a obec Dolní Břežany, okres Praha-západ. Objednatel posudku: Účel posudku: Mgr. Martin Slavata soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8441-94/10. o ceně rekreační chalupy č.e. 7 na parcele č. st. 28/2, k.ú. Krásný Buk, obec Krásná Lípa, okres Děčín.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8441-94/10. o ceně rekreační chalupy č.e. 7 na parcele č. st. 28/2, k.ú. Krásný Buk, obec Krásná Lípa, okres Děčín. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8441-94/10 o ceně rekreační chalupy č.e. 7 na parcele č. st. 28/2, k.ú. Krásný Buk, obec Krásná Lípa, okres Děčín. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr.

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 622/093/2011

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 622/093/2011 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 622/093/2011 o ceně obvyklé bytové jednotky č. 3581/6, v budově č.p. 3580, 3581, 3595 na pozemcích č. parc. 337, 338, 339 vč. příslušenství a spoluvlastnického podílu na společných

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1950-19 / 2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1950-19 / 2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1950-19 / 2013 O obvyklé ceně nemovitosti - rodinného domu č.p. 989 s příslušenstvím a pozemky p.č. 1144/1, 1144/2, 1145/1, 1145/3 v katastrálním území Lhotka, hl.m.praha Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1652/96/17 o ceně nemovitosti čp.30 a pozemků p.č.st.46, p.č.st.47, p.č.9/1, p.č.9/2 v k.ú. Ježov, obec Ježov, okres Hodonín

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1652/96/17 o ceně nemovitosti čp.30 a pozemků p.č.st.46, p.č.st.47, p.č.9/1, p.č.9/2 v k.ú. Ježov, obec Ježov, okres Hodonín ZNALECKÝ POSUDEK č. 1652/96/17 o ceně nemovitosti čp.30 a pozemků p.č.st.46, p.č.st.47, p.č.9/1, p.č.9/2 v k.ú. Ježov, obec Ježov, okres Hodonín Objednavatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8639-292/10. o ceně rodinného domu - Žižkova ul. č.p. 401, k.ú. Arnultovice u Nového Boru, obec Nový Bor, okres Česká Lípa.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8639-292/10. o ceně rodinného domu - Žižkova ul. č.p. 401, k.ú. Arnultovice u Nového Boru, obec Nový Bor, okres Česká Lípa. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8639-292/10 o ceně rodinného domu - Žižkova ul. č.p. 401, k.ú. Arnultovice u Nového Boru, obec Nový Bor, okres Česká Lípa. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno -

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8435-88/10/d. JUDr. Petr Kocián Veveří 125 616 45 Brno

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8435-88/10/d. JUDr. Petr Kocián Veveří 125 616 45 Brno ZNALECKÝ POSUDEK č. 8435-88/10/d o ceně bytu č. 23/4 v domě č.p. 23, k.ú. Merklín u Karlových Var, obec Merklín, okres Karlovy Vary. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr.

Více

Znalecký posudek č /18

Znalecký posudek č /18 Znalecký posudek č. 6909-043-03/18 O obvyklé ceně nemovité věci - rodinného domu č.p. 163, na pozemku parc. č. 230/114 a pozemků parc. č. 230/114 a parc. č. 230/113, v obci Praha, katastrální území Sobín,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3980/12. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 343 pro katastrální území Smržov u Smiřic, obec Smržov, okres Hradec Králové.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3980/12. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 343 pro katastrální území Smržov u Smiřic, obec Smržov, okres Hradec Králové. ZNALECKÝ POSUDEK č. 3980/12 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 343 pro katastrální území Smržov u Smiřic, obec Smržov, okres Hradec Králové. Objednatel posudku: Účel posudku: JUDr. Dagmar Kuželová soudní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8809-58/11. o ceně bytu č. 85/13 v domě č.p. 85, ul. Puškinova, k.ú. Pilínkov, obec Liberec.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8809-58/11. o ceně bytu č. 85/13 v domě č.p. 85, ul. Puškinova, k.ú. Pilínkov, obec Liberec. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8809-58/11 o ceně bytu č. 85/13 v domě č.p. 85, ul. Puškinova, k.ú. Pilínkov, obec Liberec. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr. Petr Kocián, soudní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 13902-342/13. Mgr.Jiří Král Exekutorský úřad Ostrava se sídlem Poděbradova 41. Hlavní třída 565/77 708 00 Ostrava - Poruba

ZNALECKÝ POSUDEK. číslo: 13902-342/13. Mgr.Jiří Král Exekutorský úřad Ostrava se sídlem Poděbradova 41. Hlavní třída 565/77 708 00 Ostrava - Poruba ZNALECKÝ POSUDEK číslo: 13902-342/13 o ceně rodinného domu č.p.52 na parc.č.st.63/3, katastrální území a obec Velké Albrechtice, okres Nový Jičín, včetně příslušenství, pozemků parc.č.st.63/3, 279/1 a

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1334/83/17

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1334/83/17 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1334/83/17 O ceně nemovitosti: Spoluvlastnického podílu ve výši jedné poloviny na nemovitosti: Pozemku parc.č. 97, zastavěná plocha a nádvoří, jehož součástí je stavba bez čp/če, garáž,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3433/09. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 15 pro katastrální území a obec Malé Březno, okres Most.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3433/09. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 15 pro katastrální území a obec Malé Březno, okres Most. ZNALECKÝ POSUDEK č. 3433/09 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 15 pro katastrální území a obec Malé Březno, okres Most. Objednatel posudku: Účel posudku: Mgr. Martin Slavata soudní exekutor Táborská

Více

Znalecký posudek /16

Znalecký posudek /16 Znalecký posudek 3685-48/16 jehož předmětem je určení obvyklé ceny (tržní hodnoty) rodinného domu čp. 136, pozemku parc. č. st 211 zastavěná plocha a nádvoří, parc. č. 117 zahrada, situováno v k.ú. Tištín,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3063-229/2010 o ceně nemovitostí - stanovení ceny obvyklé pozemku par.č. st.250 - zastavěná plocha a nádvoří a pozemku par.č. st.245/3 - zastavěná plocha a nádvoří, vše v k.ú. Tlumačov

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1261-345/2013

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1261-345/2013 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1261-345/2013 o odhadu ceny obvyklé rodinného domu č.p. 2 na pozemku parc.č. 19, včetně pozemků p.č. 19, 20 a 21 a příslušenství, v k.ú. Starý Bohumín, obci Bohumín, okresu Karviná

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3309/09. Zjištění ceny nemovitosti pro účel exekuce prodejem nemovitosti.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3309/09. Zjištění ceny nemovitosti pro účel exekuce prodejem nemovitosti. ZNALECKÝ POSUDEK č. 3309/09 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 2598 pro katastrální území Šumná u Litvínova, obec Litvínov, okres Most. Objednatel posudku: Účel posudku: Mgr. Martin Slavata soudní exekutor

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3172-50/2011 o ceně nemovitosti - stanovení ceny obvyklé pozemku par.č. 3723/27, v k.ú. a obci Zlín. Nemovitost - pozemek je zapsán v Katastru nemovitostí na LV č. 20470 pro k.ú. a

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1335/84/17

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1335/84/17 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1335/84/17 O ceně nemovitosti: Bytové jednotky čís. 120/6 v bytovém domě č.p. 120, 121 Meziboří, na pozemku zastavěná plocha a nádvoří parc.č.st. 227/2, včetně podílu o velikosti 5730/69380

Více

Znalecký posudek č

Znalecký posudek č 1 Znalecký posudek č. 01 2016 O obvyklé ceně nemovitostí ve výši ½ vlastnického podílu povinného a ½ oprávněné : - pozemku - č.parc. 903/1, zastavěná plocha a nádvoří - pozemku - č.parc. 903/2, zastavěná

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 2818 34-15

ZNALECKÝ POSUDEK č. 2818 34-15 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 2818 34-15 o obvyklé ceně nemovitých věcí poz. parc. čís. st. 142 zastavěná plocha a nádvoří (stavba na pozemku: stavba pro rodinnou rekreaci če. 31, Jickovice), st. 159 zastavěná

Více

Znalecký posudek č. 2828/101/2013

Znalecký posudek č. 2828/101/2013 Znalecký posudek č. 2828/101/2013 O ceně obvyklé rodinného domu č.p.126 s příslušenstvím a pozemky parc.č. 566, 568 a 1416 v k.ú. Bystřany, obec Bystřany, okres Teplice. Objednatel posudku: Účel posudku:

Více

Znalecký posudek č

Znalecký posudek č Znalecký posudek č. 06 2017 O obvyklé ceně nemovitosti včetně příslušenství : - pozemku - č.parc. st. 388 - součástí je stavba č.p. 255, rodinný dům - pozemku č.parc. 389 zahrada zapsané na LV č. 1466

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4188/13

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4188/13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4188/13 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 953, včetně součástí a příslušenství, pro katastrální území a obec Velká Dobrá, okres Kladno. Objednatel posudku: Účel posudku: Mgr. Martin

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 3570-166/2017 o odhadu ceny obvyklé nemovité věci spoluvlastnického podílu ve výši ½ na stavbě garáže bez čp/če na pozemku parc.č. 1798, katastrální území Poruba-sever, obec Ostrava,

Více

Znalecký posudek č. 3797

Znalecký posudek č. 3797 Znalecký posudek č. 3797 odhad obvyklé ceny bytové jednotky č. 216/1 v rodinném domu č.p. 216 na pozemku parc. č. st. 392 včetně pozemku v obci Moravská Třebová, katastrální území Boršov u Moravské Třebové,

Více

strana 1 Popis č. 3924/2013

strana 1 Popis č. 3924/2013 strana 1 Popis č. 3924/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 119 na pozemku parc.č. st. 208 a pozemky parc.č. st. 208, 124/18 a 134/4 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky k datu 12.8.2013

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 680/115/2011 - 1 -

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 680/115/2011 - 1 - - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 680/115/2011 o ceně obvyklé bytové jednotky č. 1156/4, v budově č.p. 1156 na pozemku č. parc. 2061/288, vč. příslušenství a spoluvlastnického podílu na společných částech domu

Více

strana 1 Popis č. 3748/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3748/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3748/2012 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 474 na pozemku parc.č. st. 444 a pozemek parc.č. st. 444 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemek k datu 21.1.2013 zapsány v katastru

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1141/82/16

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1141/82/16 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1141/82/16 O ceně podílu ve výši 1/8 objektu rodinného domu č.p. 815 na pozemku č. 362 vč. příslušenství a pozemku č. 362, který se nachází v katastrálním území Slezská Ostrava v obci

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2010 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3115-281/2010 o ceně nemovitostí - stanovení ceny obvyklé pozemků par.č.1570/12, par.č.1575/11 a par.č.2106, v k.ú. Tečovice. Nemovitosti - pozemky jsou zapsány na LV č. 804 pro k.ú.

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 3725-321/2017 o odhadu ceny obvyklé nemovité věci pozemku parc.č. 1195/17 a stavbě garáže bez čp/če na pozemcích parc.č. 1195/17, 1195/169 a 1195/185, katastrální území Prostřední

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2014

ZNALECKÝ POSUDEK. č /2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 768-55/2014 O stanovení ceny v místě a čase obvyklé - pozemku p.č.1315 - LV č. 375, vč. příslušenství v obci Bory, k.ú. Horní Bory. Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Brno

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 59/4699/2017

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 59/4699/2017 ZNALECKÝ POSUDEK č. 59/4699/2017 o obvyklé ceně rodinného domu č.p. 101 se st. p.č. 131 zastavěná plocha a nádvoří a p.č. 163/2 zahrada včetně příslušenství v k.ú. Lískovec, obci Koryčany Objednatel znaleckého

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č /2018

ZNALECKÝ POSUDEK č /2018 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 4684-520/2018 o odhadu ceny obvyklé nemovité věci: spoluvlastnického podílu ve výši ¼ na stavbě garáže bez čp/če na pozemku parc.č. st. 4975, včetně součástí a příslušenství,

Více

Znalecký posudek číslo /17

Znalecký posudek číslo /17 Znalecký posudek číslo 3326 1/17 O obvyklé ceně spoluvlastnického podílu 1/5 id. pozemku parcelní číslo 4694, jehož součástí je jiná stavba bez čp/če a spoluvlastnického podílu 1/5 id. pozemku parcelní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1887/17/2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1887/17/2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 1887/17/2015 NEMOVITÁ VĚC: Katastrální údaje: Adresa nemovité věci: Vlastník stavby: Vlastník pozemku: Bytová jednotka č. 4 v bytovém domu č.p. 81 se všemi součástmi

Více

Odborný posudek. č. 1759/239/10

Odborný posudek. č. 1759/239/10 Ing. Junger Rudolf, Terezy Novákové 1304, Litomyšl 570 01 tel., fax: 461 612 788, 461 612 789 e-mail : Junger@lit.cz znalec v oboru ekonomika odvětví ceny a odhady nemovitostí stavebnictví odvětví stavby

Více

Odborný posudek. č. 1903/133/11

Odborný posudek. č. 1903/133/11 Ing. Junger Rudolf, Terezy Novákové 1304, Litomyšl 570 01 tel., fax: 461 612 788, 461 612 789 e-mail : Junger@lit.cz znalec v oboru ekonomika odvětví ceny a odhady nemovitostí stavebnictví odvětví stavby

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 19/2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 19/2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 19/2015 Rodinný dům, Rodinný dům Účel ocenění: Pro stanovení obvyklé ceny (ocenění stávajícího stavu) Objednavatel : Radek Zahradník žerotinovo náměstí 15, 75002 Přerov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4379/14

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4379/14 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4379/14 O ceně nemovitých věcí: Spoluvlastnického podílu o velikosti id. 2/8 na nemovitém majetku, zapsaném na LV č. 4749, včetně všech součástí a příslušenství, v katastrálním území

Více

Znalecký posudek č /3668

Znalecký posudek č /3668 E54 Elektronická verze Vyhotovení č.: E Znalecký posudek č. 039-2016/3668 O ceně bytu č. 325/2 spolu se spoluvlastnickým podílem na společných částech a společném příslušenství budovy č.p. 325 a se spoluvlastnickým

Více

ODBORNÝ POSUDEK. č. 1379/49/09

ODBORNÝ POSUDEK. č. 1379/49/09 Ing. Junger Rudolf, Terezy Novákové 1304, Litomyšl 570 01 tel., fax: 461 612 788, 461 612 789 e-mail : Junger@lit.cz znalec v oboru ekonomika odvětví ceny a odhady nemovitostí stavebnictví odvětví stavby

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 3726-322/2017 o odhadu ceny obvyklé nemovité věci pozemku parc.č. 2891/6, jehož součástí je garáž bez čp/če, katastrální území Poruba u Orlové, obec Orlová, okres Karviná (LV

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 166-2012. o ceně rodinného domu č.p. 113, k.ú. Nebory vč. příslušenství a pozemků

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 166-2012. o ceně rodinného domu č.p. 113, k.ú. Nebory vč. příslušenství a pozemků ZNALECKÝ POSUDEK č. 166-2012 o ceně rodinného domu č.p. 113, k.ú. vč. příslušenství a pozemků Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Šumperk Soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň K. H. Máchy 1294/2

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1266-350/2013

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1266-350/2013 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1266-350/2013 o odhadu ceny obvyklé bytové jednotky č. 1467/20 situované v bytovém domě č.p. 1467 na pozemku parc.č. st. 2396, včetně spoluvlastnického podílu na společných částech

Více

Znalecký posudek č.2907/2013 o ceně nemovitého majetku k případu 97EX 9420/10

Znalecký posudek č.2907/2013 o ceně nemovitého majetku k případu 97EX 9420/10 Znalecký posudek č.2907/2013 o ceně nemovitého majetku k případu 97EX 9420/10 odhadu obvyklé ceny rodinného domu čp.101 na pozemku č.parc.st.88, včetně zemědělské stavby bez čp/če na pozemku č.parc.st.335,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Karla Voltnerová V Hlinkách 3 Olomouc. Zjištění ceny v místě a čase obvyklé pro potřeby objednavatele. Filipova 22 635 00 Brno

ZNALECKÝ POSUDEK. Mgr. Karla Voltnerová V Hlinkách 3 Olomouc. Zjištění ceny v místě a čase obvyklé pro potřeby objednavatele. Filipova 22 635 00 Brno ZNALECKÝ POSUDEK číslo 1026 7 / 2010 O ceně rodinného domu č.p. 131 včetně součástí a příslušenství, staveb bez č.p./č.e. a pozemků parcelní čísla 1334, 1335, 1336, 1337 a 1338, vše v katastrálním území

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1222-306/2013

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1222-306/2013 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1222-306/2013 o odhadu ceny obvyklé rodinného domu č.p. 50 na pozemku parc.č. 2067, včetně pozemků p.č. 2067 a 2068 a příslušenství, v k.ú. Staré Město u Frýdku-Místku, v obci

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8720-373/10. o ceně rodinného domu - ul. J. Kodeše č.p. 214, k.ú. Frýdlant, obec Frýdlant, okres Liberec.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8720-373/10. o ceně rodinného domu - ul. J. Kodeše č.p. 214, k.ú. Frýdlant, obec Frýdlant, okres Liberec. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8720-373/10 o ceně rodinného domu - ul. J. Kodeše č.p. 214, k.ú. Frýdlant, obec Frýdlant, okres Liberec. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr. Petr

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4633/16. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 321 pro katastrální území a obec Netřebice, okres Český Krumlov.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4633/16. O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 321 pro katastrální území a obec Netřebice, okres Český Krumlov. ZNALECKÝ POSUDEK č. 4633/16 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 321 pro katastrální území a obec Netřebice, okres Český Krumlov. Objednatel posudku: Účel posudku: Mgr. Martin Slavata soudní exekutor

Více

Znalecký posudek č

Znalecký posudek č Znalecký posudek č. 52 2016 O obvyklé ceně nemovitostí včetně příslušenství : - pozemku - č.parc. st. 649, o výměře 159 m2, zast.plocha a nádvoří - součástí pozemku je stavba č.p. 599, rod.dům - pozemek

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo /2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 504-21/2015 NEMOVITÁ VĚC: Katastrální údaje : Adresa nemovité věci: Vlastník stavby: Bytová jednotka, Bytová jednotka č. 1340/17 Kraj Královéhradecký, okres Náchod,

Více

strana 1 Popis č. 3727/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3727/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3727/2012 o ceně nemovitostí rekreační chata č.e. 40 na pozemku parc.č. 1181/37 a pozemky parc.č. 1181/17 a 1181/37 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky k datu 12.12.2012

Více

Znalecký posudek číslo 18/7/13

Znalecký posudek číslo 18/7/13 Kraj : Liberecký Č.j.: 080 EX 410/13-226 Oblast : Liberec Obec : Liberec Katastr. území : Liberec Znalecký posudek číslo 18/7/13 Věc: Ocenění nemovitosti sestávající z bytové jednotky vč. příslušenství

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 112-2012

ZNALECKÝ POSUDEK č. 112-2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 112-2012 o ceně rodinného domu č.p. 677/3, k.ú. vč. příslušenství a pozemků Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Šumperk Soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň K. H. Máchy 1294/2

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3924/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3924/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3924/12 O ceně nemovitostí: Bytu č. 1116/10, garáže č. 1116/16, spolu s podílem na společných částech domu, bez podílu na pozemku, v katastrálním území Suchdol, hl. m. Praha. Objednatel

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1008-92/2013

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1008-92/2013 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1008-92/2013 o odhadu ceny obvyklé spoluvlastnický podíl ve výši 1/3 - rodinného domu č.p. 526 na pozemku parc.č. st. 564, včetně pozemků a příslušenství, v k.ú. Kozlovice, obci

Více

Znalecký posudek. č. 747-19/2014. Objednatel: Královská dražební, a.s. Kateřinská 482/26 128 00 Praha-Nové Město

Znalecký posudek. č. 747-19/2014. Objednatel: Královská dražební, a.s. Kateřinská 482/26 128 00 Praha-Nové Město Znalecký posudek č. 747-19/2014 Objednatel: Královská dražební, a.s. Kateřinská 482/26 128 00 Praha-Nové Město Účel posudku: Stanovení obvyklé ceny rodinného domu č. p. 55, obec Radenín, kat. území Radenín,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4566. Školní 384 270 33 Jesenice

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4566. Školní 384 270 33 Jesenice ZNALECKÝ POSUDEK č. 4566 o ceně rodinného domu č.p. 728 na pozemku parc. č. 1838 včetně venkovních úprav a pozemku v obci Kladno, katastrální území Kročehlavy, okres Kladno Objednatel znaleckého posudku:

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č /2017 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 3557-153/2017 o odhadu ceny obvyklé: spoluvlastnického podílu ve výši 2/4 na pozemku parc.č. st. 25, jehož součástí je rodinný dům č.p. 16 a pozemcích parc.č. 450 a parc.č. 451/2,

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1313-397/2013

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1313-397/2013 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1313-397/2013 o odhadu ceny obvyklé spoluvlastnického podílu o velikosti ½ na nemovitosti: bydlení č.p. 344 na pozemku parc.č. st. 322/1, včetně pozemku parc. č. st. 322/1 a příslušenství,

Více

Znalecký posudek č /15

Znalecký posudek č /15 Znalecký posudek č. 5893-275-01/15 O ceně nemovité věci - pozemku parc. č. 2838, jehož součástí je stavba rodinného domu č.p. 915 a pozemku parc. č. 2839, v obci Praha, katastrální území Újezd nad Lesy,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4663/243/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4663/243/2011 Ing. Libor HAMPL Oceňování majetku pro věci nemovité Koncesní listina ev.č. 380100-10293-00 Znalec z oboru ekonomika, ceny a odhady nemovitostí E.Krásnohorské 1706/27, 792 01 Bruntál, tel. 554 712252,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8469-122/10. o ceně garáže na parcele č. 1624/3, k.ú. Střekov, obec Ústí nad Labem.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8469-122/10. o ceně garáže na parcele č. 1624/3, k.ú. Střekov, obec Ústí nad Labem. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8469-122/10 o ceně garáže na parcele č. 1624/3, k.ú. Střekov, obec. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr. Petr Kocián, soudní exekutor Veveří 125 615

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3947/12

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3947/12 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3947/12 O ceně nemovitosti: Bytu č. 347/6, spolu s podílem na společných částech budovy a na pozemku, v katastrálním území Říčany-Radošovice, obec Říčany, okres Praha-východ. Objednatel

Více

Znalecký posudek. č. 746-18/2014

Znalecký posudek. č. 746-18/2014 Znalecký posudek č. 746-18/2014 Objednatel: Královská dražební, a.s. Kateřinská 482/26 128 00 Praha-Nové Město Účel posudku: Stanovení obvyklé ceny rodinného domu č. p. 40, obec Havlíčkův Brod, místní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 761/231/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 761/231/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 761/231/2011 o ceně obvyklé - pozemků č. parc. 163/1, č. parc. 163/2, č. parc. 164/1, č. parc. 164/2, č. parc. 165, č. parc. 168, č. parc. 169/1, č. parc. 169/2, č. parc. 170, č. parc.

Více

Znalecký posudek č. 5123-287/13

Znalecký posudek č. 5123-287/13 Znalecký posudek č. 5123-287/13 O obvyklé ceně nemovitosti - nebytového prostoru č. 1199/102, v prvním podzemním podlaží bytového domu v ulici Na Jezerce č.p. 1199, v obci Praha, na pozemku parc. č. 2129

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č.3199/318/2012

ZNALECKÝ POSUDEK č.3199/318/2012 Okres:Ostrava-město Obec :Ostrava ZNALECKÝ POSUDEK č.3199/318/2012 ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI objektu rodinného domu č.p.731 v ulici Malá s příslušenstvím a pozemky v k.ú.polanka nad Odrou a obci Ostrava,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0125-005-18 NEMOVITÁ VĚC: Stavba č.p. 31 s příslušenstvím, součást p.p.č.64 a další parcely v k.ú. Horní Police Katastrální údaje : Kraj Liberecký, okres Česká Lípa,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 601/072/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 601/072/2011 -1- ZNALECKÝ POSUDEK č. 601/072/2011 o ceně obvyklé pozemků č. parc. 1769/1, č. parc. 1769/5, k.ú. Bechyně, obec Bechyně, zapsáno na LV č. 2153 u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, KP Tábor Objednatel

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4146/13

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4146/13 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4146/13 O ceně nemovitostí zapsaných na LV č. 6989 a podílu id. 1/16 na nemovitostech zapsaných na LV č. 1004, vše včetně součástí a příslušenství, pro katastrální území Braník, hl.

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 635/106/2011

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 635/106/2011 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 635/106/2011 o ceně obvyklé rodinného domu č.p. 97, na pozemku č. parc. St. 114 vč. příslušenství a pozemku č. parc. St. 114, k.ú. Kounov u Rakovníka, obec Kounov, zapsáno na

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č /2018

ZNALECKÝ POSUDEK č /2018 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 4690-526/2018 o odhadu ceny obvyklé nemovité věci: nebytové jednotky garáže č., v bytovém domě č.p. 1809, na pozemku parc.č. St. 229/2, včetně spoluvlastnického podílu ve výši

Více

Znalecký posudek č

Znalecký posudek č Znalecký posudek č. 41 2016 O obvyklé ceně nemovitostí : - pozemku č.parc. st. 127 zapsaného na listu vlastnictví č. 421 v katastru nemovitostí pro Královéhradecký kraj, obec Velké Svatoňovice, katastrální

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 697/132/2011

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 697/132/2011 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 697/132/2011 o ceně obvyklé 1) pozemku č. parc. 1246, k.ú. Nový Dvůr u Oskořínka, obec Nový Dvůr, zapsáno na LV č. 113, u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, KP Nymburk

Více

Znalecký posudek č. 2096 / 68 / 2015

Znalecký posudek č. 2096 / 68 / 2015 Znalecký posudek č. 2096 / 68 / 2015 o ceně nemovitých věcí podíl 5/96 pozemku st.p.č. 3 jehož součástí je stavba č.p. 22 v katastrálním území Mýto v Čechách, obec Mýto, okres Rokycany. Objednatel posudku:

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 868-395/2012

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 868-395/2012 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 868-395/2012 o odhadu ceny obvyklé bytové jednotky č. 2353/5 situované v bytovém domě č.p. 2353 na pozemku parc.č. 1398/2 včetně spoluvlastnického podílu na společných částech

Více

Znalecký posudek č

Znalecký posudek č Znalecký posudek č. 07 2016 O obvyklé ceně nemovitosti včetně příslušenství : - pozemku - č.parc. st. 45, - součástí je stavba čp. 84, bydlení zapsané na LV č. 317 pro obec a katastrální území Dlouhá Loučka,

Více

Z N A L E C K Ý P O S U D E K

Z N A L E C K Ý P O S U D E K Z N A L E C K Ý P O S U D E K číslo 2499/135/2010 6 NEMOVITOST: Rodinný dům s příslušenstvím a pozemky Adresa nemovitosti: Dolní Nětčice 20 Katastrální údaje : Kraj Olomoucký, okres Přerov, obec Dolní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č o ceně rodinného domu č.p. 73/46, k.ú. Lověšice u Přerova vč. příslušenství a pozemku

ZNALECKÝ POSUDEK. č o ceně rodinného domu č.p. 73/46, k.ú. Lověšice u Přerova vč. příslušenství a pozemku ZNALECKÝ POSUDEK č. 173-2012 o ceně rodinného domu č.p. 73/46, k.ú. Lověšice u a vč. příslušenství a pozemku Objednatel znaleckého posudku: Exekutorský úřad Šumperk Soudní exekutor JUDr. Jiří Petruň K.

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č

ZNALECKÝ POSUDEK č - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 3522 54-18 o obvyklé ceně nemovitých věcí poz. parc. čís. 36/39 orná půda, 36/46 orná půda, 44 orná půda, 46/2 trvalý travní porost, 46/3 trvalý travní porost, 46/4 trvalý travní

Více

strana 1 Popis č. 3773/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3773/2013 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3773/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 246 na pozemku parc.č. st. 14/1 a pozemky parc.č. st. 14/1, 3044/6 a 3044/8 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky k datu 24.1.2013

Více

3330/244/11-1 - Ing. Vítězslav Suchý, U stadionu 1355/16, 434 01 Most tel.: 476 709 704 mobil: 605 947 813 E-mail: vit.suchy@volny.

3330/244/11-1 - Ing. Vítězslav Suchý, U stadionu 1355/16, 434 01 Most tel.: 476 709 704 mobil: 605 947 813 E-mail: vit.suchy@volny. 3330/244/11-1 - o ceně : Bytu č. 1066/12 v č.p. 1066, v bloku domů složeném z domů č.p. 1066, 1067 a 1068 na pozemcích p. č. 2349, 2350 a 2357, v katastrálním území 775258 Střekov. Okres : CZ0427 Ústí

Více

č. 1098/15 obec : Praha Objednatel posudku: MČ Praha 14 v zastoupení Správa majetku Praha 14 a.s., Metujská 907, 198 00 Praha 9

č. 1098/15 obec : Praha Objednatel posudku: MČ Praha 14 v zastoupení Správa majetku Praha 14 a.s., Metujská 907, 198 00 Praha 9 Z N A L E C K Ý P O S U D E K č. 1098/15 o ceně bytové jednotky č. 993/6 v budově č.p.993, 994 na pozemku par.č.232/119, 232/120 včetně spoluvlastnického podílu na společných částech budovy, jejího příslušenství

Více

Znalecký posudek č /16

Znalecký posudek č /16 Znalecký posudek č. 6171-153/16 O obvyklé ceně nemovité věci - spoluvlastnického podílu ve výši id. 1/2 na pozemcích ve zjednodušené evidenci - parcely původ Pozemkový katastr (PK) parc. č. 283/1, parc.

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 934-18/2013

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 934-18/2013 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 934-18/2013 o odhadu ceny obvyklé rodinného domu č.p. 431 na pozemku parc.č. 4098, včetně pozemků a příslušenství, v k.ú. Slezská Ostrava, obci Ostrava, okresu Ostrava-město (LV

Více

Znalecký posudek č.2861/38/2013 Zjištění ceny obvyklé (tržní)

Znalecký posudek č.2861/38/2013 Zjištění ceny obvyklé (tržní) - 2 - Okres: CZ0513 Liberec Znalec: Obec: 563889 Liberec Antonín Šír Kat.území:682250 Horní Růžodol Azalková 518 Liberec 15 Znalecký posudek č.2861/38/2013 Zjištění ceny obvyklé (tržní) ve věci ocenění

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 681/116/

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 681/116/ - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 681/116/2011 o ceně obvyklé pozemků č. parc. St. 328, č. parc. St. 329, č. parc. St. 330, k.ú. Střítež u Kaplice, obec Střítež, zapsáno na LV č. 15 u Katastrálního úřadu pro Jihočeský

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1104/45/16

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1104/45/16 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1104/45/16 O ceně podílu ve výši 1/2 objektu rodinného domu č.p. 1784 vč. příslušenství a pozemků č. 1996/20, č. 1996/22, který se nachází na ulici Kolejní v katastrálním území Hlučín

Více

Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 156/2010

Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 156/2010 Znalecký posudek - Ocenění nemovitostí č. 156/2010 O obvyklé ceně nemovitosti - objektu rodinného domu č.p. 438 na pozemku parc.č. St. 816 s příslušenstvím a pozemky parc.č. St. 816 a 856/20 vše v katastrálním

Více

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1145-229/2013

- 1 - ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1145-229/2013 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 1145-229/2013 o odhadu ceny obvyklé bytové jednotky č. 886/2 situované v bytovém domě č.p. 886 na pozemku parc.č. 710/2 včetně spoluvlastnického podílu ve výši 928/15183 na společných

Více