Apartmánový dům Landek: Nebojím se stáří!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Apartmánový dům Landek: Nebojím se stáří!"

Transkript

1 Apartmánový dům Landek: Nebojím se stáří!

2

3 Vážené dámy a pánové, otevřeli jste stránky katalogu, který Vám představuje, jak kvalitně a plnohodnotně můžete bydlet nejen v produktivním věku, ale i v životní etapě, ke které všichni směřujeme a s přibývajícími lety o ní začneme víc přemýšlet, v období seniorského věku. Postupem času obvykle stoupají naše nároky na pohodlí, potřebné zázemí a fungující služby v souvislosti s bydlením. Možná hledáte místo, které by už dnes splňovalo všechny tyto požadavky a zároveň by vám přirostlo k srdci. Udělejte si prostřednictvím tohoto katalogu výlet do lokality zvané Landek. Jedinečnost místa daná jeho historickou hodnotou spolu s funkčností objektu a jeho estetickým pojetím slibuje bydlení na úrovni se všemi jeho atributy. Zveme vás k prohlídce projektu výjimečného bezbariérového apartmánového domu s rozsáhlou možností aktivního vyžití i vytouženého odpočinku. Přání a touhy lidí bývají různé. Je však zřejmě, že kvalitně bydlet chtějí všichni a v každém věku, tato skutečnost platila, platí a bude platit vždy. To motivovalo i realizátory projektu. Vybudovat komplex moderního a klidného bydlení se zaměřením na aktivní obyvatele a generaci třetího věku s mottem: Nebojím se stáří.

4 Bydlení s nejvyššími standardy Jde o první ucelený projekt kvalitního bydlení, širokých služeb, bezpečí, aktivit a také klidného stáří. Jeho výjimečnost je dána myšlenkou zohlednit zdravotní omezení, přicházející s věkem, už při přípravě koncepce celého obytného domu a jeho okolí. V jednom prostoru soustředí vše nutné, co člověk potřebuje ke každodennímu modernímu životu. Bydlení v kulturně a historicky zajímavé lokalitě bude splňovat požadavky i náročnějších klientů.

5 Neopakovatelný Genius loci Nejstarší dějiny vrchu Landek činí z nenápadného kopce nad soutokem Odry s Ostravicí mysteriózní místo. Základy Ostravy na Landeku, sídliště lovců mamutů ze starší doby kamenné, jsou staré 25 tisíc let. Právem se tak chlubí nejstarším prokázaným osídlením v Ostravě. Pány na Landeku bývali později přímí příbuzní českých králů, opavští Přemyslovci, ale i těšínská knížata. Známá lokalita je oblíbeným výletním místem s panoramatickými výhledy na industriální Ostravu a s jedinou Národní přírodní památkou v Ostravě s četnými přírodními unikáty. Hornické Muzeum na Landeku

6 Promyšlená architektura Apartmánový dům bude působit architektonicky čistě a vkusně zapadne do prostředí. Velkou výhodou bude odhlučnění zajištěné promyšlenou orientací objektu. Stavba uzavírá původní zástavbu Petřkovic nad ulicí Hlučínskou a zároveň chrání park před hlukem z cesty na severní straně. Půdorysné zakřivení stavby kopíruje tvar vrstevnic pozemku, nad pětipodlažní podnoží se vypíná ustoupené podlaží s většími terasovými byty a exkluzivními byty ve dvou věžích. Kolmo na obytné křídlo a rovnoběžně s hlavní přístupovou komunikací je položen kubus s restaurací a občanskou vybaveností. Jižní fasádu tvoří lodžie, terasy a balkony bytů s vyhlídkou na Landek a údolí Odry. V exteriérech a interiérech budou použity především přírodní materiály dřevo, kámen a minerální omítka.

7 Nečekaně prostorné byty U každého ze 77 bytů se nachází prostorná lodžie nebo terasa, orientovaná na jih, s výhledem na zalesněný Landek. Neprůhledné výplně balkonů zároveň poskytnou dostatek soukromí. I nejmenší dvoupokojové byty zajistí svým obyvatelům nečekaný prostor na ploše 88 m 2. Největší a nejatraktivnější tří a čtyřpokojové byty najdeme na krajích dispozice domu a v jeho věžích. Pro obyvatele a návštěvníky bude vybudován odpovídající počet parkovacích stání v podzemní garáži a na parkovištích v areálu. Parkově upravená zahrada apartmánového domu se stávajícími vzrostlými stromy bude určena pouze pro jeho obyvatele. Dopravní dostupnost je mimořádná, zastávka MHD dvě stě metrů, centrum Ostravy pět kilometrů, dálnice D47 dva kilometry.

8 Dům plný služeb Kromě bytů chce objekt zastřešit zdravotní středisko s ordinací zubního a praktického lékaře, obchod, restauraci, kadeřnictví a sociální služby, včetně školky pro seniory. Profesionální tým složený mimo jiné z rehabilitačních pracovníků se kvalifikovaně postará o staré občany, které jejich příbuzní nechtějí nechávat o samotě v případech, kdy si potřebují něco vyřídit. Plánuje se vybudování wellness centra s bazénem, saunou, tělocvičnou, rehabilitací, solnou jeskyní a dalšími zařízeními, přispívajícími ke zdravému životnímu stylu v každém věku. Vyhledávanou službou budoucích obyvatel objektu se jistě stane možnost úklidu bytu, vyprání nebo donesení jídla na pokoj. Tento výčet služeb není konečný a může se rozšiřovat podle přání obyvatel, kteří zde najdou nový domov.

9 Realizační tým Investorem stavby je společnost THERM vamo, s. r. o., v níž mají podíl významné regionální firmy s dlouhodobými zkušenostmi v oboru, a to Therm, spol. s r. o., zastoupená jednatelem ing. Miroslavem Starkem, Beskydské rehabilitační centrum, spol. s r. o., jehož ředitelem je MUDr. Milan Bajgar a společnost LEXURES, a. s., spojená se jménem Karla Myšáka. Therm, spol. s r. o., je významným dodavatelem stavebních prací a rekonstrukcí bytových a občanských objektů, výrobních hal a sportovních areálů. Jako první firma v České republice převzal 23. listopadu 2009 certifikát Systému managementu hospodaření s energiemi dle BS EN Therm je držitelem i dalších certifikací, Řízení jakosti podle norem ISO 9001, Environmentálního managementu 14001, Řízení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a dalších osvědčení. Ty garantují kvalitu široké škály služeb a zároveň jsou výrazem ekologického myšlení společnosti. Společnost Therm získala i řadu významných ocenění, například Ocenění roku 2009 za Adámkovu vilu v kategorii Realizace roku 2009 nebo hlavní cenu v soutěži Fasáda Moravskoslezského kraje 2004 v kategorii Panelový dům za objekt na Horymírově ulici v Ostravě. Kromě stavebních prací se Therm zabývá projekční a VDS činností, poskytuje pomoc při vyřizování žádostí o úvěr, dotaci z programu Panel a Zelená úsporám, zajišťuje stavební povolení a projektovou dokumentaci a vyrábí kancelářský nebo bytový nábytek a kuchyně. Beskydské rehabilitační centrum, spol. s r. o., nabízí komplexní rehabilitační péči při nemocech pohybového, oběhového a nervového ústrojí, a to v novém typu služeb, které spojují odborné možnosti zdravotnických zařízení s přednostmi lázní. Jedinečnost Beskydského rehabilitačního centra spočívá v kombinaci příznivých přírodních i klimatických podmínek, v moderním technickém vybavení všech pracovišť, vysoké úrovni a profesionalitě zdravotníků. Společnost LEXURES, a. s., zaměřující se na pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor, navázala na firmu DEC-PLAST, spol. s r. o., která je známým výrobcem nízkoenergetických plastových a dřevěných oken, dveří nebo zimních zahrad a specializuje se na produkci

10 oken s jedinečnými tepelně izolačními parametry. Využívá nejmodernějších technologií, jež ve spojení s profesní zkušeností zaměstnanců společnosti zajišťují vysokou úroveň produkce, obchodních a technických služeb, doloženou certifikátem řízení jakosti ISO 9001:2001. Stavbu realizuje JTA HOLDING, spol. s r. o., která se zabývá pozemními stavbami a dodáváním stavebních prací. Je držitelem prestižního ocenění Dům roku 2000 za rekonstrukci rohového domu na Jiráskově náměstí v Ostravě a čestného uznání v soutěži o titul Dům roku 2005 za výstavbu rodinného domu manželů Fiedlerových v Ostravě-Muglinově. Architektonického zpracování se ujal prestižní ostravský architekt Petr Lichnovský. Jeho renomovaná architektonická kancelář má dlouhodobé zkušenosti s projektováním a výstavbou bytových domů a občanských staveb. V posledních letech byly podle projektu ateliéru uskutečněny stavby obdobného charakteru, např. Dům s pečovatelskou službou v Ostravě Nové Bělé, jenž získal čestné uznání v soutěži o titul Dům roku 2006, urbanistická studie Lázně Čeladná nebo Apartmánový dům Lara, oceněný hlavní cenou v soutěži Stavba Moravskoslezského kraje 2007.

11 Historikové o Landeku Národní přírodní památka i středobod ostravských dějin Praha ctí Vyšehrad, Ostrava by měla se stejnou vážností vzhlížet k Landeku. Zatímco z Vyšehradu věštila kněžna Libuše hvězdnou slávu Prahy teprve někdy v devátém století, na Landeku zvěstovali lovci mamutů budoucí význam černé uhelné Ostravy už před pětadvaceti tisíci lety. Libuše je přitom postavou výhradně mýtickou a pověst o její věštbě z vyšehradské skály nepotvrzuje žádný reálný důkaz. Zato archeologové přítomnost lovců mamutů na Landeku prokázali četnými nálezy a navíc snesli i dostatek důkazů, které z naleziště činí lokalitu evropského významu. Zdejší lovci totiž k udržení svých ohňů využívali hořící kameny čili černé uhlí, což je vůbec jedno z nejvýznamnějších svědectví o dávném využití uhlí člověkem. Pohled z Landeku asi 1910 Výletní restaurace

12 Pod Přemyslovci i pod Pruskem Praha stojí na legendě vázané k době před 1100 až 1200 lety. Fundamenty Ostravy na Landeku jsou staré 25 tisíc let. Praha ovšem svůj posvátný Vyšehrad velebí po generace, zato Landek je Ostravou stále vnímám jako trochu nechtěné dítě. Na macešském vztahu k Landeku má asi největší podíl skutečnost, že kopec (i s přilehlou obcí Petřkovice) byl k Ostravě administrativně připojen teprve v roce 1976 a historicky toto území vždycky patřilo k Opavsku, přičemž na 178 let (1742 až 1920) náležel Landek dokonce k německému státu. Na hranicích, které tady od nepaměti tvoří řeka Odra, jsou územní spory běžnou realitou. Pány na Landeku bývali opavští Přemyslovci (přímí příbuzní českých králů), ale i těšínská knížata. O uhlí v útrobách kopce tady svedli bitvu bankéři Rothschildové, proběhly dělnické bojůvky německého levicového hnutí Spartakovci (po 1. světové válce), a bitvu svedli i národní správci a komunistické oddíly Lidových milicí (po 2. světové válce). Landek můžeme vnímat jakou zemi pravěkou (lovci mamutů), jako Moravu (do středověkého konstituování Slezska), Pruské Slezsko čili prajzkou (od roku 1742 do roku 1870), Německé císařství (do roku 1918), Výmarskou republiku (do roku 1920), Československo (do roku 1938), Třetí říší (do roku 1945) a znova Československo (do roku 1993) a nyní jako součást Česka. Poutní místo Landek Landek je opomíjeným symbolem Ostravy, ačkoliv Landecká Venuše, miniaturní krevelová soška z tábořiště lovců mamutů, patří k nejznámějším atributům města - společně s vysokými pecemi Vítkovic a konstruktivistickou věží Nové radnice. Nejstarší dějiny Landeku, spojené s prvním využitím uhlí v ohništích lovců mamutů, přitom činí z nenápadného kopce nad soutokem Odry s Ostravicí mysteriózní místo. Skutečný středobod ostravských dějin! Landek má potenciál stát se jakýmsi poutním místem všech obyvatel Ostravy, kteří zatouží spatřit, z jakých kořenů jejich město vyrostlo. Na doteku uhelných slojí, které na některých místech Landeku podnes vycházejí až na povrch, se neodkrývá jen pravěká historie, ale i počátky industriální Ostravy. Právě na Landeku byl v roce 1780 učiněn teprve druhý nález černého uhlí na území dnešního města. Ten první se odehrál o 17 let dříve v údolí Burňa ve Slezské Ostravě, avšak Burňa se od té doby změnila k nepoznání, zatímco Landek si v mnoha směrech uchoval původní podobu. Uhlí pod Landekem se sice těžilo nepřetržitě od konce 18. století

13 až do roku 1986, ale průmyslová těžba překvapivě neublížila divoké přírodě v prudkých a zalesněných svazích nad řekou Odrou. Dědictví uhlobaronů tady přežívá v těsném kontaktu s divokou přírodou, což dokazuje povýšení Landeku na Národní přírodní památku. Na pouhých několika metrech si tady lze odloupnout uhlí ze zvětralého karbonského výchozu, přivonět ke chráněné lilii zlatohlavé a pokochat se procházkou v místy až pralesních bučinách, které jsou pozůstatkem původních lesů. Nad Odrou mezitím zakrouží kormoráni a volavky a na hladině se objeví i vzácnější druhy kachen - morčák velký nebo dokonce hohol severní

14 Landecká nej Landeku můžeme přisoudit desítky ostravských NEJ. Je to vůbec NEJvýchodnější výběžek Českého masivu, jinak řečeno právě pod Landekem se české hory lámou v Karpaty, právě tady se Západ dotýká Východu. Landek se chlubí NEJstarším prokázaným osídlením v Ostravě (lovci mamutů), NEJcennějším archeologickým nálezem (Landecká Venuše), NEJvětším počtem bývalých ostravských havířů na metr čtvereční (při pravidelných setkáních v Hornickém muzeu), NEJvyšším počtem moderních skulptur ve volné krajině (ze sochařských sympózií v Hornickém muzeu), NEJzajímavější naučnou stezkou (od pravěku až po Rothschildy), NEJoblíbenějším výletním místem na území města (s prodloužením procházky do Černého lesa), NEJdramatičtějšími výhledy na industriální Ostravu (z dřevěné rozhledny směrem k planoucím ohňům z výpustí u plynojemu koksovny František) ale zároveň i NEJcenněji zachovanou přírodou s četnými přírodními unikáty (jediná Národní přírodní památka v Ostravě). NEJ, NEJ, NEJ.

15

16 Apartmánový dům Landek Kontakt Václav Butora THERM vamo s.r.o. Pavlova 1351/ Ostrava-Zábřeh Telefon: , Fax:

17 specifikace jednotek Podlaží Označení bytu (provozovny) Typ bytu Plochy bytu včetně balkónů a teras Strana Nebytové prostory 1. PP sklady m NP konferenční sál 92,65 m 2 21 restaurace 484,00 m 2 23 prodejna 88,25 m 2 25 wellness 511,20 m NP rehabilitace 209,70 m 2 29 lékaři 159,70 m 2 31 služby 73,80 m 2 33 školka pro seniory 170,30 m 2 35 sociální služby 153,55 m 2 37 Byty 1. NP KK 96,40 m ,00 m ,00 m ,00 m ,00 m ,00 m ,00 m ,00 m NP KK 95,20 m ,90 m ,90 m ,90 m ,90 m ,20 m ,80 m ,80 m ,10 m NP KK 96,20 m ,90 m 2 75 Podlaží Označení bytu (provozovny) Typ bytu Plochy bytu včetně balkónů a teras Strana 3. NP ,90 m ,90 m ,90 m ,90 m ,90 m ,90 m ,40 m ,30 m ,60 m ,60 m ,90 m ,70 m ,50 m NP KK 96,20 m ,90 m ,90 m ,90 m ,90 m ,90 m ,60 m ,60 m ,50 m ,30 m ,60 m ,60 m ,90 m ,70 m ,50 m NP KK 268,10 m ,20 m ,80 m Podlaží Označení bytu (provozovny) Typ bytu Plochy bytu včetně balkónů a teras Strana 5. NP ,20 m ,60 m ,30 m ,60 m ,60 m ,90 m ,70 m ,50 m NP KK 186,00 m ,20 m ,20 m ,20 m ,80 m ,30 m ,60 m ,60 m ,90 m ,30 m NP ,05 m ,65 m ,00 m KK 141,65 m KK 227,05 m NP KK 164,15 m KK 178,00 m NP KK 129,65 m KK 149,95 m

18 0 m 5 m 10 m 20 m JEDNOTKA Č. VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: sklady 1.PP 18

19 sklady 01 2,9m ,4m 2 2,4m ,4m 2 2,7m 2 2,5m 2 2,6m 2 2,6m 2 2,5m ,6m 2 2,5m ,6m 2 2,5m ,6m 2 2,5m ,3m 2 3,2m ,6m 2 2,6m ,0m 2 3,2m ,0m ,9m 2 2,4m 2 2,4m 2 2,4m 2 2,7m 2 2,5m 2 2,6m 2 2,6m 2 2,5m 2 2,6m 2 2,5m ,9m ,3m 2 2,4m 2 2,4m 2 2,6m 2 2,5m 2 2,6m 2 2,6m 2 2,5m 2 2,6m 2 2,5m ,5m 2 4,6m 2 4,5m 2 4,8m 2 4,8m 2 4,9m 2 4,8m 2 4,9m 2 4,8m 2 4,9m 2 4,7m 2 5,3m ,6m 2 2,5m ,4m 2 2,3m ,6m 2 2,5m ,1m 2 1,8m ,5m 2 3,0m ,0m 4,5m ,9m 2 2,3m ,0m ,0m 2 5,0m ,0m ,0m ,0m ,0m ,9m 2 19

20 JEDNOTKA Č. VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: konferenční sál 1.NP 0 m 5 m 10 m 20 m VÝMĚRA CELKEM: 92,65 m² 120 PŘEDNÁŠKOVÝ SÁL 83,55 m² 149 SKLAD 9,10 m² 20

21 konferenční sál 92,65 m

22 0 m 5 m 10 m 20 m JEDNOTKA Č. VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: restaurace 1.NP VÝMĚRA CELKEM: 484,00 m² 159 WC IMOBILNÍ 3,65 m² 160 WC IMOBILNÍ 3,50 m² 161 PŘEDSÍŇ WC MUŽI 8,40 m² 162 WC MUŽI 11,95 m² 163 ÚKLIDOVÁ MÍSTNOST 2,10 m² 164 PŘEDSÍŇ WC ŽENY 9,80 m² 165 WC ŽENY 10,80 m² 166 SALÓNEK 34,00 m² 167 RESTAURACE 88,10 m² 168 VARNA 77,20 m² 169 ÚKLIDOVÁ MÍSTNOST 2,40 m² 170 PŘEDSÍŇKA 1,20 m² 171 WC 1,20 m² 172 MRAZÍCÍ BOX 3,50 m² 173 RESTAURACE 82,45 m² 174 SKLAD INVENTÁŘE 7,80 m² 175 CHODBA, SCHODIŠTĚ 17,70 m² 176 NÁKLADNÍ VÝTAH 2,25 m² 177 TERASA RESTAURACE 116,00 m² 22

23 restaurace ,00 m

24 JEDNOTKA Č. VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: prodejna 1.NP VÝMĚRA CELKEM: 88,25 m² 0 m 5 m 10 m 20 m 153 PRODEJNA 63,40 m² 154 SKLAD 12,50 m² 155 PŘÍJEM ZBOŽÍ 6,30 m² 156 PŘEDSÍŇKA 2,30 m² 157 WC 1,55 m² 158 ÚKLIDOVÁ MÍSTNOST 2,20 m² 24

25 prodejna 88,25 m

26 0 m 5 m 10 m 20 m JEDNOTKA Č. VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: wellness 1.NP VÝMĚRA CELKEM: 511,20 m² 122 ŠATNA 12,40 m² 123 SKLAD 4,75 m² 124 SKLAD 5,50 m² 125 CHODBA 33,85 m² 129 ŠATNA SOLNÉ JESKYNĚ 6,35 m² 130 SOLNÁ JESKYNĚ 29,25 m² 131 POSILOVNA 56,35 m² 132 SKLAD 4,90 m² 133 ŠATNA MUŽI 11,70 m² 134 SPRCHY,WC MUŽI 11,90 m² 135 ŠATNA ŽENY 13,95 m² 136 SPRCHY,WC ŽENY 10,95 m² 137 WC PERSONÁL 2,65 m² 138 CHODBA 27,85 m² 139 MASÉRNA 13,80 m² 140 PARAFÍN 13,80 m² 141 MASÉRNA 11,95 m² 142 SAUNA 15,65 m² 143 SAUNA 17,90 m² 144 WC IMOBILNÍ 5,10 m² 145 BAZÉN 185,20 m² 146 SPRCHY 1,30 m² 147 PÁRA 7,40 m² 148 TECHNOLOGIE PÁRY 6,75 m² 26

27 1775 wellness 511,20 m 2 CHRLIČ TRUBKOVÁ LEHÁTKA SVĚTLO 5350 MASÁŽNÍ LAVICE PERLIČKA SVĚTLO SVĚTLO HLOUBKA VODY1,3m PROTIPROUD MASÁŽNÍ TRYSKY 27

28 VP2,4 (POD PODHLED) JEDNOTKA Č. VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: rehabilitace 2.NP VÝMĚRA CELKEM: 209,70 m² 0 m 5 m 10 m 20 m 258 ČEKÁRNA 21,50 m² 259 ŠATNA Ž 17,55 m² 260 ŠATNA M 17,45 m² 261 TĚLOCVIČNA 39,30 m² 262 TĚLOCVIČNA 13,35 m² 263 TĚLOCVIČNA 21,35 m² 264 REHABILITACE 77,05 m² 265 SKLAD 2,15 m² 28

29 rehabilitace 209,70 m

30 VP2,4 (POD PODHLED) PROSTUP VE STĚNĚ PRO DEŠŤOVÝ SVOD (NAPŘÍKLAD DRÁŽKA) JEDNOTKA Č. VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: lékaři 2.NP VÝMĚRA CELKEM: 159,70 m² 0 m 5 m 10 m 20 m 238 ORDINACE LÉKAŘE 30,90 m² 242 ZUBNÍ ORDINACE 25,40 m² 243 DENNÍ MÍSTNOST 12,55 m² 244 UMÝVÁRNA 3,40 m² 245 WC 1,60 m² 246 PRACOVIŠTĚ SESTRY 23,10 m² 247 ORDINACE LÉKAŘE 20,15 m² 248 CHODBA 42,60 m² 30

31 lékaři ,70 m

32 VP2,4 (POD PODHLED) PROSTUP VE STĚNĚ PRO DEŠŤOVÝ SVOD (NAPŘÍKLAD DRÁŽKA) JEDNOTKA Č. VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: služby 2.NP VÝMĚRA CELKEM: 73,80 m² 0 m 5 m 10 m 20 m 239 KADEŘNÍK 27,95 m² 240 MANIKÚRA, PEDIKÚRA 25,30 m² 241 KOSMETIKA 20,55 m² 32

33 služby 73,80 m A

34 VP2,4 (POD PODHLED) PROSTUP VE STĚNĚ PRO DEŠŤOVÝ SVOD (NAPŘÍKLAD DRÁŽKA) JEDNOTKA Č. VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: školka pro seniory 2.NP VÝMĚRA CELKEM: 170,30 m² 0 m 5 m 10 m 20 m 221 ZÁDVEŘÍ 4,30 m² 222 ŠATNA 10,45 m² 223 CHODBA 22,00 m² 224 SPOLEČENSKÁ MÍSTNOST 42,45 m² 225 ODPOČÍVÁRNA 18,40 m² 226 ODPOČÍVÁRNA 18,40 m² 227 SKLAD, ÚKLID 7,25 m² 228 WC Ž 4,35 m² 229 WC M 5,55 m² 230 DENNÍ MÍSTNOST 18,05 m² 231 KANCELÁŘ 19,10 m² 34

35 školka pro seniory 170,30 m

36 VP2,4 (POD PODHLED) PROSTUP VE STĚNĚ PRO DEŠŤOVÝ SVOD (NAPŘÍKLAD DRÁŽKA) 0 m 5 m 10 m 20 m JEDNOTKA Č. VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: sociální služby 2.NP VÝMĚRA CELKEM: 153,55 m² 266 KUCHYŇKA 17,55 m² 267 KANCELÁŘ 20,70 m² 268 KANCELÁŘ 24,95 m² 269 CHODBA 27,65 m² 270 ÚKLID 2,80 m² 271 PŘEDSÍŇKA M 3,85 m² 272 WC M 3,50 m² 273 ŠATNA M 5,70 m² 274 UMÝVÁRNA M 4,00 m² 275 PŘEDSÍŇKA Ž 4,25 m² 276 WC Ž 2,25 m² 277 ŠATNA Ž 7,10 m² 278 UMÝVÁRNA Ž 4,75 m² 279 SKLAD 4,25 m² 280 SKLAD 3,8 m² 281 KOUPELNA (BEZBARIÉROVÁ) 16,45 m² 36

37 sociální služby 153,55 m A

38 JEDNOTKA Č. BYT 101 VELIKOST: 3+KK UMÍSTĚNÍ: 1.NP VÝMĚRA CELKEM: 96,40 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 13,80 m² WC 2,10 m² KOUPELNA 7,85 m² LOŽNICE 14,20 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 29,50 m² LOŽNICE 14,15 m² PŘEDZAHRÁDKA 14,80 m² 38

39 101 3+KK 96,40 m AP TROUBA

40 JEDNOTKA Č. BYT 102 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 1.NP VÝMĚRA CELKEM: 80,00 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 5,35 m² KOUPELNA, WC 8,70 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 31,25 m² LOŽNICE 14,00 m² PŘEDZAHRÁDKA 14,20 m² 40

41 102 80,00 m 2 AP TROUBA

42 JEDNOTKA Č. BYT 103 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 1.NP VÝMĚRA CELKEM: 80,00 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 5,35 m² KOUPELNA, WC 8,70 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 31,25 m² LOŽNICE 14,00 m² PŘEDZAHRÁDKA 14,20 m² 42

43 103 80,00 m 2 AP TROUBA

44 JEDNOTKA Č. BYT 104 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 1.NP VÝMĚRA CELKEM: 80,00 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 5,35 m² KOUPELNA, WC 8,70 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 31,25 m² LOŽNICE 14,0 m² PŘEDZAHRÁDKA 14,20 m² 44

45 104 80,00 m 2 AP TROUBA

46 JEDNOTKA Č. BYT 105 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 1.NP VÝMĚRA CELKEM: 80,00 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 5,35 m² KOUPELNA, WC 8,70 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 31,25 m² LOŽNICE 14,00 m² PŘEDZAHRÁDKA 14,20 m² 46

47 105 80,00 m 2 AP TROUBA

48 JEDNOTKA Č. BYT 106 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 1.NP VÝMĚRA CELKEM: 80,00 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 5,35 m² KOUPELNA, WC 8,70 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 31,25 m² LOŽNICE 14,00 m² PŘEDZAHRÁDKA 14,20 m² 48

49 106 80,00 m 2 AP TROUBA

50 JEDNOTKA Č. BYT 107 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 1.NP VÝMĚRA CELKEM: 80,00 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 5,35 m² KOUPELNA, WC 8,70 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 31,25 m² LOŽNICE 14,00 m² PŘEDZAHRÁDKA 14,20 m² 50

51 107 80,00 m AP TROUBA

52 JEDNOTKA Č. BYT 108 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 1.NP VÝMĚRA CELKEM: 80,00 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 5,35 m² KOUPELNA, WC 8,70 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 31,25 m² LOŽNICE 14,00 m² PŘEDZAHRÁDKA 14,20 m² 52

53 108 80,00 m AP TROUBA

54 VP2,4 (POD PODHLED) PROSTUP VE STĚNĚ PRO DEŠŤOVÝ SVOD (NAPŘÍKLAD DRÁŽKA) JEDNOTKA Č. BYT 201 VELIKOST: 3+KK UMÍSTĚNÍ: 2.NP VÝMĚRA CELKEM: 95,20 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 13,85 m² WC 2,40 m² KOUPELNA 7,70 m² LOŽNICE 14,35 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 29,40 m² LOŽNICE 14,30 m² LODŽIE 13,20 m² 54

55 201 3+KK 95,20 m AP

56 VP2,4 (POD PODHLED) PROSTUP VE STĚNĚ PRO DEŠŤOVÝ SVOD (NAPŘÍKLAD DRÁŽKA) JEDNOTKA Č. BYT 202 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 2.NP VÝMĚRA CELKEM: 79,90 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 6,45 m² KOUPELNA 8,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,60 m² LOŽNICE 14,25 m² LODŽIE 13,20 m² 56

57 202 79,90 m 2 AP TROUBA

58 VP2,4 (POD PODHLED) PROSTUP VE STĚNĚ PRO DEŠŤOVÝ SVOD (NAPŘÍKLAD DRÁŽKA) JEDNOTKA Č. BYT 203 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 2.NP VÝMĚRA CELKEM: 79,90 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 6,45 m² KOUPELNA, WC 8,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,60 m² LOŽNICE 14,25 m² LODŽIE 13,20 m² 58

59 TROUBA ,90 m 2 AP

60 VP2,4 (POD PODHLED) PROSTUP VE STĚNĚ PRO DEŠŤOVÝ SVOD (NAPŘÍKLAD DRÁŽKA) JEDNOTKA Č. BYT 204 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 2.NP VÝMĚRA CELKEM: 79,90 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 6,45 m² KOUPELNA, WC 8,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,60 m² LOŽNICE 14,25 m² LODŽIE 13,20 m² 60

61 204 79,90 m 2 AP TROUBA

62 VP2,4 (POD PODHLED) PROSTUP VE STĚNĚ PRO DEŠŤOVÝ SVOD (NAPŘÍKLAD DRÁŽKA) JEDNOTKA Č. BYT 205 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 2.NP VÝMĚRA CELKEM: 79,90 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 6,45 m² KOUPELNA, WC 8,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,60 m² LOŽNICE 14,25 m² LODŽIE 13,20 m² 62

63 205 79,90 m 2 AP TROUBA

64 VP2,4 (POD PODHLED) PROSTUP VE STĚNĚ PRO DEŠŤOVÝ SVOD (NAPŘÍKLAD DRÁŽKA) JEDNOTKA Č. BYT 206 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 2.NP VÝMĚRA CELKEM: 80,20 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 6,55 m² KOUPELNA, WC 8,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,75 m² LOŽNICE 14,30 m² LODŽIE 13,20 m² 64

65 206 80,20 m 2 AP TROUBA

66 VP2,4 (POD PODHLED) PROSTUP VE STĚNĚ PRO DEŠŤOVÝ SVOD (NAPŘÍKLAD DRÁŽKA) JEDNOTKA Č. BYT 207 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 2.NP VÝMĚRA CELKEM: 79,80 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 6,60 m² KOUPELNA, WC 8,70 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,80 m² LOŽNICE 14,00 m² LODŽIE 13,20 m² 66

67 207 79,80 m TROUBA

68 VP2,4 (POD PODHLED) PROSTUP VE STĚNĚ PRO DEŠŤOVÝ SVOD (NAPŘÍKLAD DRÁŽKA) JEDNOTKA Č. BYT 208 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 2.NP VÝMĚRA CELKEM: 79,80 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 6,60 m² KOUPELNA, WC 8,70 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,80 m² LOŽNICE 14,00 m² LODŽIE 13,20 m² 68

69 208 79,80 m TROUBA

70 VP2,4 (POD PODHLED) PROSTUP VE STĚNĚ PRO DEŠŤOVÝ SVOD (NAPŘÍKLAD DRÁŽKA) JEDNOTKA Č. BYT 209 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 2.NP VÝMĚRA CELKEM: 76,10m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 4,50 m² KOUPELNA, WC 8,70 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 29,20 m² LOŽNICE 14,00 m² LODŽIE 13,20 m² 70

71 209 76,10 m AP TROUBA

72 JEDNOTKA Č. BYT 301 VELIKOST: 3+KK UMÍSTĚNÍ: 3.NP VÝMĚRA CELKEM: 96,20 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 14,85 m² WC 2,40 m² KOUPELNA 7,70 m² LOŽNICE 14,35 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 29,40 m² LOŽNICE 14,30 m² LODŽIE 13,20 m² 72

73 301 3+KK 96,20 m AP

74 JEDNOTKA Č. BYT 302 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 3.NP VÝMĚRA CELKEM: 79,90 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 6,45 m² KOUPELNA 8,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,60 m² LOŽNICE 14,25 m² LODŽIE 13,20 m² 74

75 302 79,90 m 2 AP TROUBA

76 JEDNOTKA Č. BYT 303 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 3.NP VÝMĚRA CELKEM: 79,90 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 6,45 m² KOUPELNA 8,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,60 m² LOŽNICE 14,25 m² LODŽIE 13,20 m² 76

77 TROUBA ,90 m 2 AP

78 JEDNOTKA Č. BYT 304 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 3.NP VÝMĚRA CELKEM: 79,90 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 6,45 m² KOUPELNA 8,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,60 m² LOŽNICE 14,25 m² LODŽIE 13,20 m² 78

79 304 79,90 m 2 AP TROUBA

80 JEDNOTKA Č. BYT 305 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 3.NP VÝMĚRA CELKEM: 79,90 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 6,45 m² KOUPELNA 8,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,60 m² LOŽNICE 14,25 m² LODŽIE 13,20 m² 80

81 305 79,90 m 2 AP TROUBA

82 JEDNOTKA Č. BYT 306 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 3.NP VÝMĚRA CELKEM: 79,90 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 6,45 m² KOUPELNA 8,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,60 m² LOŽNICE 14,25 m² LODŽIE 13,20 m² 82

83 306 79,90 m 2 AP TROUBA

84 JEDNOTKA Č. BYT 307 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 3.NP VÝMĚRA CELKEM: 79,90 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 6,45 m² KOUPELNA 8,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,60 m² LOŽNICE 14,25 m² LODŽIE 13,20 m² 84

85 307 79,90 m 2 AP TROUBA

86 JEDNOTKA Č. BYT 308 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 3.NP VÝMĚRA CELKEM: 79,90 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 6,45 m² KOUPELNA 8,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,60 m² LOŽNICE 14,25 m² LODŽIE 13,20 m² 86

87 308 79,90 m 2 AP TROUBA

88 JEDNOTKA Č. BYT 309 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 3.NP VÝMĚRA CELKEM: 74,40 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,90 m² KOUPELNA, WC 8,70 m² LOŽNICE 14,00 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 31,50 m² LODŽIE 13,30 m² 88

89 309 74,40 m

90 JEDNOTKA Č. BYT 315 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 3.NP VÝMĚRA CELKEM: 95,30 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 12,50 m² KOUPELNA 10,00 m² ŠATNA 4,50 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,70 m² LOŽNICE 19,40 m² LODŽIE 18,20 m² 90

91 315 95,30 m AP

92 JEDNOTKA Č. BYT 316 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 3.NP VÝMĚRA CELKEM: 95,60 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 12,50 m² KOUPELNA 10,00 m² ŠATNA 4,00 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 31,60 m² LOŽNICE 19,40 m² LODŽIE 18,10 m² 92

93 316 95,60 m AP

94 JEDNOTKA Č. BYT 317 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 3.NP VÝMĚRA CELKEM: 95,60 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 12,50 m² KOUPELNA 10,00 m² ŠATNA 4,00 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 31,60 m² LOŽNICE 19,40 m² LODŽIE 18,10 m² 94

95 317 95,60 m AP

96 JEDNOTKA Č. BYT 318 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 3.NP VÝMĚRA CELKEM: 96,90 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 13,20 m² KOUPELNA 10,00 m² ŠATNA 4,10 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 31,50 m² LOŽNICE 20,00 m² LODŽIE 18,10 m² 96

97 318 96,90 m AP

98 JEDNOTKA Č. BYT 319 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 3.NP VÝMĚRA CELKEM: 88,70 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 11,20 m² KOUPELNA 10,00 m² ŠATNA 3,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 29,90 m² LOŽNICE 17,60 m² LODŽIE 16,10 m² 98

99 319 88,70 m AP

100 JEDNOTKA Č. BYT 320 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 3.NP VÝMĚRA CELKEM: 121,50 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 16,70 m² WC 2,60 m² KOUPELNA 14,30 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 45,80 m² LOŽNICE 19,90 m² ŠATNA 3,80 m² LODŽIE 18,40 m² 100

101 ,50 m

102 JEDNOTKA Č. BYT 401 VELIKOST: 3+KK UMÍSTĚNÍ: 4.NP VÝMĚRA CELKEM: 96,20 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 14,85 m² WC 2,40 m² KOUPELNA 7,70 m² LOŽNICE 14,35 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 29,40 m² LOŽNICE 14,30 m² LODŽIE 13,20 m² 102

103 401 3+KK 96,20 m AP

104 JEDNOTKA Č. BYT 402 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 4.NP VÝMĚRA CELKEM: 79,90 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 6,45 m² KOUPELNA 8,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,60 m² LOŽNICE 14,25 m² LODŽIE 13,20 m² 104

105 402 79,90 m 2 AP TROUBA

106 JEDNOTKA Č. BYT 403 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 4.NP VÝMĚRA CELKEM: 79,90 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 6,45 m² KOUPELNA 8,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,60 m² LOŽNICE 14,25 m² LODŽIE 13,20 m² 106

107 TROUBA ,90 m 2 AP

108 JEDNOTKA Č. BYT 404 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 4.NP VÝMĚRA CELKEM: 79,90 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 6,45 m² KOUPELNA 8,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,60 m² LOŽNICE 14,25 m² LODŽIE 13,20 m² 108

109 404 79,90 m 2 AP TROUBA

110 JEDNOTKA Č. BYT 405 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 4.NP VÝMĚRA CELKEM: 79,90 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 6,45 m² KOUPELNA 8,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,60 m² LOŽNICE 14,25 m² LODŽIE 13,20 m² 110

111 405 79,90 m 2 AP TROUBA

112 JEDNOTKA Č. BYT 406 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 4.NP VÝMĚRA CELKEM: 79,90 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 6,45 m² KOUPELNA 8,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,60 m² LOŽNICE 14,25 m² LODŽIE 13,20 m² 112

113 406 79,90 m 2 AP TROUBA

114 JEDNOTKA Č. BYT 407 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 4.NP VÝMĚRA CELKEM: 78,60 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 6,45 m² KOUPELNA 8,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 29,30 m² LOŽNICE 14,25 m² LODŽIE 13,20 m² 114

115 407 78,60 m 2 AP TROUBA

116 JEDNOTKA Č. BYT 408 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 4.NP VÝMĚRA CELKEM: 78,60 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 6,45 m² KOUPELNA 8,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 29,30 m² LOŽNICE 14,25 m² LODŽIE 13,20 m² 116

117 408 78,60 m 2 AP TROUBA

118 JEDNOTKA Č. BYT 409 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 4.NP VÝMĚRA CELKEM: 76,50 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,50 m² ŠATNA 4,20 m² KOUPELNA 8,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 29,30 m² LOŽNICE 14,30 m² LODŽIE 13,30 m² 118

119 409 76,50 m AP TROUBA

120 JEDNOTKA Č. BYT 415 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 4.NP VÝMĚRA CELKEM: 95,30 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 12,50 m² KOUPELNA 10,00 m² ŠATNA 4,50 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,70 m² LOŽNICE 19,40 m² LODŽIE 18,20 m² 120

121 415 95,30 m AP

122 JEDNOTKA Č. BYT 416 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 4.NP VÝMĚRA CELKEM: 95,60 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 12,50 m² KOUPELNA 10,00 m² ŠATNA 4,00 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 31,60 m² LOŽNICE 19,40 m² LODŽIE 18,10 m² 122

123 416 95,60 m AP

124 JEDNOTKA Č. BYT 417 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 4.NP VÝMĚRA CELKEM: 95,60 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 12,50 m² KOUPELNA 10,00 m² ŠATNA 4,00 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 31,60 m² LOŽNICE 19,40 m² LODŽIE 18,10 m² 124

125 417 95,60 m AP

126 JEDNOTKA Č. BYT 418 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 4.NP VÝMĚRA CELKEM: 96,90 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 13,20 m² KOUPELNA 10,00 m² ŠATNA 4,10 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 31,50 m² LOŽNICE 20,00 m² LODŽIE 18,10 m² 126

127 418 96,90 m AP

128 JEDNOTKA Č. BYT 419 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 4.NP VÝMĚRA CELKEM: 88,70 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 11,20 m² KOUPELNA 10,00 m² ŠATNA 3,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 29,90 m² LOŽNICE 17,60 m² LODŽIE 16,10 m² 128

129 419 88,70 m AP

130 JEDNOTKA Č. BYT 420 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 4.NP VÝMĚRA CELKEM: 121,50 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 16,70 m² WC 2,60 m² KOUPELNA 14,30 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 45,80 m² LOŽNICE 19,90 m² ŠATNA 3,80 m² LODŽIE 18,40 m² 130

131 ,50 m

132 JEDNOTKA Č. BYT 501 VELIKOST: 4+KK UMÍSTĚNÍ: 5.NP VÝMĚRA CELKEM: 268,10 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 9,20 m² WC 2,80 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 42,20 m² CHODBA 14,80 m² KOUPELNA, WC 13,30 m² ŠATNA 9,80 m² LOŽNICE 16,20 m² LOŽNICE 14,80 m² LOŽNICE 22,70 m² KOUPELNA, WC 9,30 m² TERASA 113,00 m² 132

133 501 4+KK 268,10 m AP TROUBA

134 JEDNOTKA Č. BYT 502 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 5.NP VÝMĚRA CELKEM: 124,20 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 9,00 m² KOUPELNA, WC 8,10 m² ŠATNA 2,40 m² OBÝVACÍ POKOJ 28,40 m² KUCHYŇ 5,40 m² LOŽNICE 14,40 m² TERASA 56,50 m² 134

135 ,20 m 2 AP

136 JEDNOTKA Č. BYT 503 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 5.NP VÝMĚRA CELKEM: 122,80 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 7,70 m² KOUPELNA, WC 9,70 m² ŠATNA 2,50 m² OBÝVACÍ POKOJ 26,60 m² KUCHYŇ 5,40 m² LOŽNICE 14,40 m² TERASA 56,50 m² 136

137 ,80 m 2 AP

138 JEDNOTKA Č. BYT 504 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 5.NP VÝMĚRA CELKEM: 124,20 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 9,00 m² KOUPELNA, WC 8,10 m² ŠATNA 2,40 m² OBÝVACÍ POKOJ 28,40 m² KUCHYŇ 5,40 m² LOŽNICE 14,40 m² TERASA 56,50 m² 138

139 ,20 m 2 AP

140 JEDNOTKA Č. BYT 505 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 5.NP VÝMĚRA CELKEM: 119,60 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 7,30 m² KOUPELNA, WC 8,10 m² ŠATNA 2,00 m² OBÝVACÍ POKOJ +KK 31,40 m² LOŽNICE 14,40 m² TERASA 56,40 m² 140

141 ,60 m AP TROUBA

142 JEDNOTKA Č. BYT 511 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 5.NP VÝMĚRA CELKEM: 95,30 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 12,50 m² KOUPELNA 10,00 m² ŠATNA 4,50 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,70 m² LOŽNICE 19,40 m² LODŽIE 18,20 m² 142

143 511 95,30 m AP

144 JEDNOTKA Č. BYT 512 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 5.NP VÝMĚRA CELKEM: 95,60 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 12,50 m² KOUPELNA 10,00 m² ŠATNA 4,00 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 31,60 m² LOŽNICE 19,40 m² LODŽIE 18,10 m² 144

145 512 95,60 m AP

146 JEDNOTKA Č. BYT 513 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 5.NP VÝMĚRA CELKEM: 95,60 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 12,50 m² KOUPELNA 10,00 m² ŠATNA 4,00 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 31,60 m² LOŽNICE 19,40 m² LODŽIE 18,10 m² 146

147 513 95,60 m AP

148 JEDNOTKA Č. BYT 514 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 5.NP VÝMĚRA CELKEM: 96,90 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 13,20 m² KOUPELNA 10,00 m² ŠATNA 4,10 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 31,50 m² LOŽNICE 20,00 m² LODŽIE 18,10 m² 148

149 514 96,90 m AP

150 JEDNOTKA Č. BYT 515 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 5.NP VÝMĚRA CELKEM: 88,70 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 11,20 m² KOUPELNA 10,00 m² ŠATNA 3,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 29,90 m² LOŽNICE 17,60 m² LODŽIE 16,10 m² 150

151 515 88,70 m AP

152 JEDNOTKA Č. BYT 516 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 5.NP VÝMĚRA CELKEM: 121,50 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 16,70 m² WC 2,60 m² KOUPELNA 14,30 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 45,80 m² LOŽNICE 19,90 m² ŠATNA 3,80 m² LODŽIE 18,40 m² 152

153 ,50 m

154 JEDNOTKA Č. BYT 601 VELIKOST: 3+KK UMÍSTĚNÍ: 6.NP VÝMĚRA CELKEM: 186,00 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 8,40 m² WC 2,20 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 42,20 m² CHODBA 7,70 m² KOUPELNA, WC 13,00 m² ŠATNA 8,90 m² LOŽNICE 16,40 m² LOŽNICE 22,10 m² LODŽIE 35,00 m² TERASA 30,10 m² 154

155 601 3+KK 186,00 m TROUBA AP

156 JEDNOTKA Č. BYT 602 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 6.NP VÝMĚRA CELKEM: 88,20 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 9,00 m² KOUPELNA, WC 8,10 m² ŠATNA 2,40 m² OBÝVACÍ POKOJ 28,40 m² KUCHYŇ 5,40 m² LOŽNICE 14,40 m² LODŽIE 20,50 m² 156

157 602 88,20 m AP

158 JEDNOTKA Č. BYT 603 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 6.NP VÝMĚRA CELKEM: 85,20 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 7,70 m² KOUPELNA, WC 8,10 m² ŠATNA 2,50 m² OBÝVACÍ POKOJ 26,60 m² KUCHYŇ 5,40 m² LOŽNICE 14,40 m² LODŽIE 20,50 m² 158

159 ,20 m AP

160 JEDNOTKA Č. BYT 604 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 6.NP VÝMĚRA CELKEM: 88,20 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 9,00 m² KOUPELNA, WC 8,10 m² ŠATNA 2,40 m² OBÝVACÍ POKOJ 28,40 m² KUCHYŇ 5,40 m² LOŽNICE 14,40 m² LODŽIE 20,50 m² 160

161 604 88,20 m 2 AP

162 JEDNOTKA Č. BYT 605 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 6.NP VÝMĚRA CELKEM: 87,80 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 9,00 m² KOUPELNA, WC 8,10 m² KUCHYŇ 7,40 m² OBÝVACÍ POKOJ 27,70 m² LOŽNICE 14,40 m² LODŽIE 21,20 m² 162

163 605 87,80 m AP

164 JEDNOTKA Č. BYT 611 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 6.NP VÝMĚRA CELKEM: 95,30 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 12,50 m² KOUPELNA 10,00 m² ŠATNA 4,50 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 30,70 m² LOŽNICE 19,40 m² LODŽIE 18,20 m² 164

165 611 95,30 m AP

166 JEDNOTKA Č. BYT 612 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 6.NP VÝMĚRA CELKEM: 95,60 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 12,50 m² KOUPELNA 10,00 m² ŠATNA 4,00 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 31,60 m² LOŽNICE 19,40 m² LODŽIE 18,10 m² 166

167 612 95,60 m AP

168 JEDNOTKA Č. BYT 613 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 6.NP VÝMĚRA CELKEM: 95,60 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 12,50 m² KOUPELNA 10,00 m² ŠATNA 4,00 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 31,60 m² LOŽNICE 19,40 m² LODŽIE 18,10 m² 168

169 613 95,60 m AP

170 JEDNOTKA Č. BYT 614 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 6.NP VÝMĚRA CELKEM: 96,90 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 13,20 m² KOUPELNA 10,00 m² ŠATNA 4,10 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 31,50 m² LOŽNICE 20,00 m² LODŽIE 18,10 m² 170

171 614 96,90 m AP

172 JEDNOTKA Č. BYT 615 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 6.NP VÝMĚRA CELKEM: 179,30 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 14,20 m² WC 2,50 m² KOUPELNA, WC 10,40 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 41,00 m² LOŽNICE 20,50 m² ŠATNA 4,00 m² LODŽIE 16,00 m² TERASA 70,70 m² 172

173 ,30 m AP

174 JEDNOTKA Č. BYT 705 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 7.NP VÝMĚRA CELKEM: 95,05 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ, CHODBA 22,90 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 27,00 m² LOŽNICE 17,55 m² KOUPELNA 8,30 m² TERASA 19,30 m² 174

175 705 95,05 m AP

176 JEDNOTKA Č. BYT 706 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 7.NP VÝMĚRA CELKEM: 69,65 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,60 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 28,35 m² LOŽNICE 16,70 m² KOUPELNA 7,70 m² BALKON 6,80 m² TERASA 3,50 m² 176

177 706 69,65 m AP

178 JEDNOTKA Č. BYT 707 VELIKOST: UMÍSTĚNÍ: 7.NP VÝMĚRA CELKEM: 95,00 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 6,20 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 39,40 m² LOŽNICE 17,20 m² KOUPELNA 9,10 m² TERASA 23,10 m² 178

179 707 95,00 m AP

180 JEDNOTKA Č. BYT 712 VELIKOST: 3+KK UMÍSTĚNÍ: 7.NP VÝMĚRA CELKEM: 141,65 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ 7,50 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 42,30 m² LOŽNICE 16,00 m² LOŽNICE 18,65 m² CHODBA 7,40 m² SKLAD 2,90 m² KOUPELNA 10,30 m² WC 2,80 m² TERASA 33,80 m² 180

181 712 3+KK 141,65 m AP

182 JEDNOTKA Č. BYT 713 VELIKOST: 3+K UMÍSTĚNÍ: 7.NP VÝMĚRA CELKEM: 227,05 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ, CHODBA 19,00 m² OBÝVACÍ POKOJ S KK 75,55 m² LOŽNICE 26,45 m² LOŽNICE 16,85 m² SKLAD 3,05 m² KOUPELNA 8,50 m² WC 4,30 m² TERASA 55,20 m² TERASA 6,20 m² BALKON 7,95 m² ŠATNA 4,00 m² 182

183 KK 227,05 m AP

184 JEDNOTKA Č. BYT 801 VELIKOST: 3+KK UMÍSTĚNÍ: 8.NP VÝMĚRA CELKEM: 164,15 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ, CHODBA 20,10 m² OBÝVACÍ POKOJ + KK 42,40 m² LOŽNICE 18,40 m² LOŽNICE 17,60 m² WC 4,65 m² KOUPELNA 10,95 m² SKLAD 5,25 m² TERASA 38,00 m² BALKON 6,80 m² 184

185 801 3+KK 164,15 m AP

186 JEDNOTKA Č. BYT 808 VELIKOST: 3+KK UMÍSTĚNÍ: 8.NP VÝMĚRA CELKEM: 178,00 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ, CHODBA 27,10 m² KUCHYNĚ 11,45 m² OBÝVACÍ POKOJ 43,20 m² LOŽNICE 24,10 m² LOŽNICE 16,85 m² SKLAD 2,95 m² KOUPELNA 9,00 m² ŠATNA 2,50 m² WC 4,90 m² TERASA 23,35 m² TERASA 4,70 m² BALKON 7,90 m² 186

187 808 3+KK 178,00 m AP

188 JEDNOTKA Č. BYT 901 VELIKOST: 3+KK UMÍSTĚNÍ: 9.NP VÝMĚRA CELKEM: 129,65 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ, CHODBA 20,10 m² OBÝVACÍ POKOJ + KK 42,40 m² LOŽNICE 18,40 m² LOŽNICE 17,60 m² WC 4,65 m² KOUPELNA 10,95 m² SKLAD 5,25 m² BALKON 4,20 m² BALKON 6,10 m² 188

189 901 3+KK 129,65 m AP

190 JEDNOTKA Č. BYT 908 VELIKOST: 3+KK UMÍSTĚNÍ: 9.NP VÝMĚRA CELKEM: 149,95 m² 0 m 5 m 10 m 20 m PŘEDSÍŇ, CHODBA 27,10 m² KUCHYNĚ 11,45 m² OBÝVACÍ POKOJ 43,20 m² LOŽNICE 24,10 m² LOŽNICE 16,85 m² SKLAD 2,95 m² KOUPELNA 9,00 m² ŠATNA 2,50 m² WC 4,90 m² BALKON 7,90 m² 190

191 KK 149,95 m AP

192 Apartmánový dům Landek: Nebojím se stáří!

Hornické muzeum v Ostravě Petřkovicích

Hornické muzeum v Ostravě Petřkovicích Hornické muzeum v Ostravě Petřkovicích HISTORIE MUZEA První dobývání uhlí štolováním od roku 1782. Od roku 1835 hlubinným dobýváním. Hornické muzeum bylo založeno v roce 1987 v době, kdy důl ještě těžil.

Více

můj katalog nemovitostí

můj katalog nemovitostí můj katalog nemovitostí exkluzivní lokalita kvalita & design výjimečnost trvalá hodnota nadčasovost bezpečnost dětská hřiště služby pohodlí Do svého katalogu jste si vybrali tyto nemovitosti: nemovitost

Více

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany BYTY K PRODEJI Všechny byty mají skvělou dispozici, balkon nebo terasu, sklepní kóji přístupnou z 1.NP a kryté parkovací stání. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn obklady,

Více

REZIDENCE PROSTĚJOV CITY

REZIDENCE PROSTĚJOV CITY REZIDENCE PROSTĚJOV CITY AD štúdio - 2013 SBC Czech Investment a.s. PRŮVODNÍ ZPRÁVA 2 REZIDENCE PROSTĚJOV CITY Rezidence Prostějov CITY - tak trochu jiné bydlení... Motto: Od nepaměti hledali obydlí lidé

Více

VILA 2C ULICE 1.14 1.13 1.10. Účel místnosti. Plocha (m2) 1.09 1.08 1.06 1.07 -0,020 1.02 +0,000 1.01 +1,425

VILA 2C ULICE 1.14 1.13 1.10. Účel místnosti. Plocha (m2) 1.09 1.08 1.06 1.07 -0,020 1.02 +0,000 1.01 +1,425 půdorys 1.NP vrata vstupní branka ULICE 1.14 240 l 240 l 1.13 12 870 11 020 1 850 1.10 5 600 1.11 terasa 1 4 030 5 600 6 960 možnost umístění bazénu 1.06 1.09 1.04 1.07 1.02 1.03 1.12 terasa 2 1.08 +0,000

Více

NABÍDKA LUXUSNÍCH BYTŮ A PENTHOUSŮ

NABÍDKA LUXUSNÍCH BYTŮ A PENTHOUSŮ O PROJEKTU Projekt U Pernikářky 7 tvoří celkem slunných, jižně orientovaných bytů v nízkoenergetickém viladomě s podzemním parkováním. Architektonicky výrazná novostavba bude citlivě zasazena do prvorepublikové

Více

Popis nemovitostí Oceňovaná nemovitost Byt č. 1391/27 (4+kk) Krakovská, Praha 1 - Nové Město zdroj informací: VÝPOČET POROVNÁVACÍ HODNOTY nemovitost č. 1 nemovitost č. 2 nemovitost č. 3 nemovitost č. 4

Více

Viladům Sv. Václav Václavské předměstí Písek

Viladům Sv. Václav Václavské předměstí Písek Viladům Sv. Václav Václavské předměstí Písek Objevte komfort bydlení ve městě s volností výhledů do okolní krajiny. 1 POPIS PROJEKTU Představujeme Vám nově dokončený projekt viladomu Sv. Václav, jenž v

Více

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója RODINNÝ DŮM K PRODEJI Dům je na výjimečném místě pod zahradami Fata Morgany s jedinečným výhledem do Pražské Zoo a na Vinice Sv. Kláry. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn

Více

Dům 160 m2, pozemek 1385 m2

Dům 160 m2, pozemek 1385 m2 Dům 160 m2, pozemek 1385 m2 Libčany - Libčany 10 250 000 Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: rodinnydumlibcany.cz Popis Exkluzivně Vám nabízíme nadstandardní jednopodlažní rodinný

Více

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE - REKONSTRUKCE OBJEKTU DĚ LNICKÁ Č.P. 411 LOKALITA OSTRAVA - PORUBA. zak. č. A

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE - REKONSTRUKCE OBJEKTU DĚ LNICKÁ Č.P. 411 LOKALITA OSTRAVA - PORUBA. zak. č. A ARCHITEKTONICKÁ STUDIE - REKONSTRUKCE OBJEKTU DĚ LNICKÁ Č.P. 411 LOKALITA OSTRAVA - PORUBA zak. č. A3817032 L E G E N D A VÝPIS PLOCH STÁVAJÍCÍ OBJEKT NAVRHOVANÝ OBJEKT TRAVNATÁ PLOCHA ZELEŇ VODNÍ PRVEK

Více

Hanspaulka. Vícegenerační vila v jedné z nejatraktivnějších městských čtvrtí LANDMARK

Hanspaulka. Vícegenerační vila v jedné z nejatraktivnějších městských čtvrtí LANDMARK Hanspaulka Vícegenerační vila v jedné z nejatraktivnějších městských čtvrtí LANDMARK PROPERTIES ID 11242 Hanspaulka Jeden z klenotů pražských rezidenčních čtvrtí Kouzelná část šesté pražské čtvrti Dejvice,

Více

Nabídka komerčního objektu v areálu DOB Centrum v Dobřichovicích. k prodeji. www.dob-invest.cz

Nabídka komerčního objektu v areálu DOB Centrum v Dobřichovicích. k prodeji. www.dob-invest.cz Aktuálně k prodeji Nabídka komerčního objektu v areálu DOB Centrum v Dobřichovicích připraveno pro wellness, fitcentrum, zdravotní služby (rehabilitace/ordinace) právě stavěno jako součást areálu s bydlením

Více

Srovnávací tržní analýza

Srovnávací tržní analýza Srovnávací tržní analýza 1/6 Srovnávací tržní analýza Ladislav Jandáček ladislav.jandacek@re-max.cz +420 727 832 834 Klient : Potanková Jaroslava Nemovitost : Prodej bytové jednotky Adresa : Čimická 2

Více

Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice. Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú.

Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice. Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú. 1977 Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice 1980/3 Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú. Kaplice Okres: Kaplice 1982 1992/2 Datum: Květen

Více

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v...

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Realitní kancelář HERRYS nabízí exkluzivně k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk v cihlovém domě v klidné ulici v

Více

MODERN 01. Podlahová plocha 160m2 Plocha teras 48m2. Podlahová plocha 80m2

MODERN 01. Podlahová plocha 160m2 Plocha teras 48m2. Podlahová plocha 80m2 MODERN MODERN 01 Podlahová plocha 160m Plocha teras 48m 1. předsíň 6,8. technická 6,4 3. koupelna 3, 4. chodba 6,7 5. kuchyně s jídelnou 13, 6. obývací pokoj 3 7. pokoj 10, 8. terasa Podlahová plocha 80m

Více

REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012

REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012 REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012 OBSAH IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE PRŮVODNÍ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY' ' REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP

Více

KLIDNÁ REZIDENČNÍ LOKALITA

KLIDNÁ REZIDENČNÍ LOKALITA O PROJEKTU Projekt třížkovské výhledy zahrnuje celkem 16 reprezentativních ů s balkony, terasami či předzahrádkami a poutavými výhledy na Prahu. Dvojice navazujících viladomů, architektonicky inspirovaných

Více

Portfolio fa čvut. Pešková Klára - diplomní projekt 2010/2011. rehabilitace a dostavba areálu tvrze ve Slavkově modul památkvé péče

Portfolio fa čvut. Pešková Klára - diplomní projekt 2010/2011. rehabilitace a dostavba areálu tvrze ve Slavkově modul památkvé péče Portfolio fa čvut Pešková Klára - diplomní projekt 2010/2011 rehabilitace a dostavba areálu tvrze ve Slavkově modul památkvé péče průvodní technická zpráva Identifikační údaje Název stavby : Rehabilitace

Více

JEDNODUCHÉ BYDLENÍ VÍKENDOVÁ CHATA - HORNÍ ZÁLEZLY JAN HARCINÍK, ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY, NAUKA O STAVBÁCH, 2. SEMESTR

JEDNODUCHÉ BYDLENÍ VÍKENDOVÁ CHATA - HORNÍ ZÁLEZLY JAN HARCINÍK, ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY, NAUKA O STAVBÁCH, 2. SEMESTR JEDNODUCHÉ BYDLENÍ VÍKENDOVÁ CHATA - HORNÍ ZÁLEZLY JAN HARCINÍK, ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY, NAUKA O STAVBÁCH, 2. SEMESTR Víkendová chata, Horní Zálezly 10, okres Ústí nad Labem Projekt: Stavitel: ing.

Více

: Objemová a nákladová studie PRŮVODNÍ ZPRÁVA

: Objemová a nákladová studie PRŮVODNÍ ZPRÁVA Objemová a nákladová studie PRŮVODNÍ ZPRÁVA Akce :Stavební úpravy a změna způsobu užívání budovy č.p. 161 v Hodslavicích a novostavba budovy na parc. č. 146 Stupeň dokumentace Investor Místo Katastrální

Více

4+kk 183,2 m 2 VILA 1AP. půdorys 1.NP. sousední vila 1AL. vstup. řez 1.04. možnost umístění bazénu ULICE +0,000 1.02 1.01

4+kk 183,2 m 2 VILA 1AP. půdorys 1.NP. sousední vila 1AL. vstup. řez 1.04. možnost umístění bazénu ULICE +0,000 1.02 1.01 VILA 1AP 4+kk 183,2 m 2 půdorys 1.NP 240 l 240 l 12 380 5 320 7 060 vstup řez možnost umístění bazénu 11 685 10 935 2 990 1.09 terasa 1.03 1.04 +1,425 1.06 1.05 +0,000 1.02 1.07 1.01 8 435 3 250 11 660

Více

Průvodní zpráva. Identifikační údaje. Urbanistické řešení. Architektonické řešení. Obytný soubor na ulici Pastviny v Brně - Komíně.

Průvodní zpráva. Identifikační údaje. Urbanistické řešení. Architektonické řešení. Obytný soubor na ulici Pastviny v Brně - Komíně. Průvodní zpráva Identifikační údaje Obytný soubor na ulici Pastviny v Brně - Komíně Urbanistické řešení Kontext lokality Městská část Komín se nachází v severozápadní části města Brna. Komín je původně

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4030-46/2015

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 4030-46/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4030-46/2015 O ceně bytové jednotky č.985/43 zapsané v KN na LV č.7881, vymezené v bytovém domě čp.985 zapsaném v KN na LV č.6042, stojící na pozemku p.č.st.3742,zapsaném na LV č.6042,

Více

Trojský Kvartet. ul. Nad Kazankou, Praha Troja. Elektronický katalog

Trojský Kvartet. ul. Nad Kazankou, Praha Troja. Elektronický katalog Trojský Kvartet ul. Nad Kazankou, Praha Troja Elektronický katalog www.nadkazankou.psn.cz Zkuste si to představit za okny slyšíte zpívat ptáky a šumět stromy, zahradu zdobí poslední květy rudých růží,

Více

Seniorský dům OŘECH BYDLENÍ SLUŽBY PÉČE AKTIVITY PROGRAM. SD Bohemia Group a.s., Ukrajinská 1488/10, Praha 10

Seniorský dům OŘECH BYDLENÍ SLUŽBY PÉČE AKTIVITY PROGRAM. SD Bohemia Group a.s., Ukrajinská 1488/10, Praha 10 BYDLENÍ SLUŽBY PÉČE AKTIVITY PROGRAM Specifikace Bydlení v Seniorském domě Bezpečný, komorní areál s asistenčními službami klasické i bezbariérové bydlení samostatné byty v dispozicích bytů 1+kk až 3+kk

Více

O projektu. Lokalita. Rezidence Janáčkova

O projektu. Lokalita. Rezidence Janáčkova O projektu Společnost AAA Realitní fond, a.s. Vám nabízí možnost atraktivního bydlení v žádané lokalitě Prahy 5 Janáčkovo nábřeží. Řadový bytový dům z roku 1910 je jako stvořený pro ty, kteří touží po

Více

Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory

Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory Real Estate & Life, s.r.o. Telefon: Fax: Email: info@estateandlife.cz Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory V Rovinách, 4000 Praha 4, CZ Popis Luxusní

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA VÝKRESY O.1 SITUACE SOUČASNÝ STAV M 1 : 500 O.3 POHLEDY M 1 : 100 B.1 SITUACE M 1 : 500 A.3 PŮDORYS 2.

PRŮVODNÍ ZPRÁVA VÝKRESY O.1 SITUACE SOUČASNÝ STAV M 1 : 500 O.3 POHLEDY M 1 : 100 B.1 SITUACE M 1 : 500 A.3 PŮDORYS 2. O B S A H PRŮVODNÍ ZPRÁVA VÝKRESY O.1 SITUACE SOUČASNÝ STAV M 1 : 500 O.2 POHLEDY M 1 : 100 O.3 POHLEDY M 1 : 100 A.1 SITUACE M 1 : 500 A.2 PŮDORYS 1. NP M 1 : 200 A.3 PŮDORYS 2. NP M 1 : 200 A.4 PERSPEKTIVY

Více

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Budova hotelu: Leží na vlastním pozemku. Sestává z hlavní budovy, dvorního traktu a budovy tzv. ubytovny. V současné době

Více

Půdní vestavby Praha 10 Představení projektu

Půdní vestavby Praha 10 Představení projektu Půdní vestavby Praha 10 Představení projektu Úvodem Developerská společnost Real 3 a.s., se při úvahách o novém projektu zabývala myšlenkou, jak nabídnout zájemcům o bydlení opravdovou architektonickou

Více

VSTUPTE DO SVĚTA KRÁSNÉHO BYDLENÍ

VSTUPTE DO SVĚTA KRÁSNÉHO BYDLENÍ VSTUPTE DO SVĚTA KRÁSNÉHO BYDLENÍ Projekt Berounská brána je oázou klidu. Místem, kde jste obklopeni nádhernou přírodou a zároveň jste stále v centru města s veškerou občanskou vybaveností. Jste na dosah

Více

412 m 2. Kapacitní údaje Plocha (m 2 ) parcela. 412,0 zastavěná plocha (ZP) 121,7 hrubá podlažní plocha (HPP) 230,7 užitná podlažní plocha (UPP)

412 m 2. Kapacitní údaje Plocha (m 2 ) parcela. 412,0 zastavěná plocha (ZP) 121,7 hrubá podlažní plocha (HPP) 230,7 užitná podlažní plocha (UPP) 240 l 240 l PARCELA s typovou vilou 1BL A.010 412 m 2 vrata ní branka terasa 2 Sousední vila 1BP S orientační situace etapy I. S terasa 1 možnost umístění bazénu Kapacitní údaje Plocha (m 2 ) parcela 412,0

Více

ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ

ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ REZIDENCE U ZÁMKU REZIDENCE U ZÁMKU, HORNÍ NÁMĚSTÍ 50, VSETÍN ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ K PRODEJI DO OSOBNÍHO VLASTNICTVÍ INVESTOR: NOVÉ BYTY VSETÍN s.r.o. VÝHRADNÍ PRODEJCE: AENTURA

Více

RODINNÉ DOMY STODŮLKY

RODINNÉ DOMY STODŮLKY RODINNÉ DOMY STODŮLKY SLOVO ARCHITEKTA Pro výstavbu rodinných domů byla investorem vybrána atraktivní lokalita ve Stodůlkách, která je celá situována na slunný jihozápad a určena pro obytnou zástavbu.

Více

Bydlení s nejhezčími výhledy

Bydlení s nejhezčími výhledy Bydlení s nejhezčími výhledy REZIDENCE NA VESELÉ KRÁSNÝ SVĚT 40 bytových jednotek 1+kk až 5+kk K nastěhování začátkem roku 2014 V bytovém domě o čtyřech nadzemních podlažích na severo-východním okraji

Více

PRODEJ ZÁMKU V MOSTOVĚ, OKRES CHEB

PRODEJ ZÁMKU V MOSTOVĚ, OKRES CHEB PROKONZULTA, a.s. Křenová 26, 602 00 Brno tel. +420 543 255 515, info@prokonzulta.cz PRODEJ ZÁMKU V MOSTOVĚ, OKRES CHEB Areál zámku - zámeckého hotelu v Mostově na Chebsku, v klidné přírodní lokalitě při

Více

JINDŘICH CENTER OSTRAVA. Multifunkční projekt v centru Ostravy

JINDŘICH CENTER OSTRAVA. Multifunkční projekt v centru Ostravy Multifunkční projekt v centru Ostravy kanceláře / flexibilní využití prostor až pro 1300 zaměstnanců / moderní vybavení, služby na míru maloobchodní jednotky / atraktivní lokalita v živé oblasti / vynikající

Více

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku ARCHITEKTI Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň Na pozemek je navržen jednopodlažní objekt s podkrovím a jedním polosuterenem, který v maximální míře využívá jak svažitosti pozemku, tak jeho

Více

PASIVNÍ DOMY ve Vracově

PASIVNÍ DOMY ve Vracově PASIVNÍ DOMY ve Vracově Moderní rodinné domy poskytnou kvalitní bydlení v komfortních dispozicích 5+kk s vlastní zahradou, takže vyhoví malým i velkým rodinám s různými nároky. - velmi nízké provozní náklady

Více

Exkluzivní. Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz LISTOPAD 2013

Exkluzivní. Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz LISTOPAD 2013 Exkluzivní nemovitosti Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz Představení kanceláře The RE/MAX Collection Platinum The RE/MAX Collection je prémiová značka

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Prodej bytového fondu v konkurzní podstatě úpadce TIBA, a.s. Předmětem prodeje je: 26 bytových jednotek na adrese U Stadionu 894, 895 a 896, 293 01 Mladá Boleslav s podílem na společných

Více

SOŠ A SOU A. CITROËNA SPORTOVNÍ CENTRUM MODRÁ VĚŽ. Nádražní. Komenského MŠ A ZŠ PENZION DOMOV PRO SENIORY

SOŠ A SOU A. CITROËNA SPORTOVNÍ CENTRUM MODRÁ VĚŽ. Nádražní. Komenského MŠ A ZŠ PENZION DOMOV PRO SENIORY KARTA BYTU 5.01 * Vizualizace mají pouze ilustrativní charakter a společnost BD Panorama Boskovice si vyhrazuje právo na změny. Aktuální a závazné údaje jsou k dispozici na vyžádání u společnosti. 2 *

Více

Chrudim P A R D U B I C E ,

Chrudim P A R D U B I C E , CENY A ODHADY NEMOVITOSTÍ objednatel : Ing. František Průša INSOLVENCIA GROUP s.r.o. VÍTA NEJEDLÉHO 632 17. listopadu 237 - Dům služeb 537 01 Chrudim 530 02 P A R D U B I C E 604 635 555, frantisek.prusa@seznam.cz

Více

BŘEZINY, X S.R.O. DUPLEX STUPEŇ 05/ STAVBA INVESTOR DOMOV ADRESAA RYCHVALDSKÁ ADRESA 28.ŘÍJNA 273/864 OBSAH ČÁST ODPOVĚDNÝ PODPISS FORMÁT A4

BŘEZINY, X S.R.O. DUPLEX STUPEŇ 05/ STAVBA INVESTOR DOMOV ADRESAA RYCHVALDSKÁ ADRESA 28.ŘÍJNA 273/864 OBSAH ČÁST ODPOVĚDNÝ PODPISS FORMÁT A4 STAVBA MÍSTO STAVBY : K.Ú.PETŘVALD, PARC.Č. 2772/2, 2772/1, 2773/2 INVESTOR DOMOV BŘEZINY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE VEDOUCÍ DUPLEX STUPEŇ X S.R.O. ADRESAA RYCHVALDSKÁ 531 ADRESA 709 00, OSTRAVA MARIÁNSKÉ

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY A NADSTAVBA OBJEKTU Č.P. 1 VE STARÉM HOBZÍ a r ch i t e k t o n i c k a s t u d i e

STAVEBNÍ ÚPRAVY A NADSTAVBA OBJEKTU Č.P. 1 VE STARÉM HOBZÍ a r ch i t e k t o n i c k a s t u d i e STAVEBNÍ ÚPRAVY A NADSTAVBA OBJEKTU Č.P. 1 VE STARÉM HOBZÍ a r ch i t e k t o n i c k a s t u d i e f - plan, spol. s r.o. náměstí Míru 460, 378 81 Slavonice červenec 2014 Architektonická studie charakteristika

Více

Urbanistické souvislosti Architektonický výraz

Urbanistické souvislosti Architektonický výraz Urbanistické souvislosti Parcela se nachází v Brně v městské části Zábrdovice na nároží ulic Bratislavská a Stará. Tato městská část sousedí s historickým centrem města Brna. Tomu odpovídá krátká docházková

Více

Školní areál Žvahov 463 pasport 2010 (všechny údaje v m2) volné prostory podklady pro výběrové řízení Úřadu Městské části Praha 5

Školní areál Žvahov 463 pasport 2010 (všechny údaje v m2) volné prostory podklady pro výběrové řízení Úřadu Městské části Praha 5 Školní areál Žvahov 463 pasport 2010 (všechny údaje v m2) volné prostory podklady pro výběrové řízení Úřadu Městské části Praha 5 hlavní školní budova: číslo identifikace VOLNÉ TCP SPOLEČNÉ CELKEM + 3.

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 214/2009

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 214/2009 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 214/2009 NEMOVITOST: Adresa nemovitosti: Katastrální údaje : Ostatní stavby: Vlastník stavby: Bytová jednotka - č. 04 v domě čp. 1054 Jablonského 1054, 50801 Hořice

Více

RODINNÉ DOMY NOVÁ LOUKA WWW.RDLUDVIKOVICE.CZ

RODINNÉ DOMY NOVÁ LOUKA WWW.RDLUDVIKOVICE.CZ RODINNÉ DOMY NOVÁ LOUKA WWW.RDLUDVIKOVICE.CZ 5 4 6 3 7 2 12 8 1 13 9 10 11 Ludvíkovice NOVÁ LOUKA Dovolujeme si Vám představit developerský projekt Nová Louka, který bude realizován v katastru obce Ludvíkovice

Více

Bydlení v nejlepší lokalitě

Bydlení v nejlepší lokalitě Bydlení s nejhezčími výhledy REZIDENCE NA VESELÉ KRÁSNÝ SVĚT 40 bytových jednotek 1+kk až 5+kk K nastěhování na jaře roku 2014 V bytovém domě o čtyřech nadzemních podlažích na severo-východním okraji města

Více

PŮDORYS 00 (1.PP) S š.02 P 00.22 O 00.24 N 00.26 L 00.30. Budova Z4 (bytový dům SO 200) Rohanské nábřeží, Praha 8 - Karlín. S-JTSK Bpv 00.15 00.

PŮDORYS 00 (1.PP) S š.02 P 00.22 O 00.24 N 00.26 L 00.30. Budova Z4 (bytový dům SO 200) Rohanské nábřeží, Praha 8 - Karlín. S-JTSK Bpv 00.15 00. V V V V PŮDORYS 1.PP 00.13 00.14 00.15 00.11 00.12 00.16 00.17 00.18 T 00.10 š.00 T RGA Z4 * tabulka místností * 1.PP 00.09 š.01 00.07 00.06 R.3. 00.08 00.05 S š.02 00.04 š.03 š.04 š.05 S V1.00 00.02 00.03

Více

Rodinné domy typu A, varianty dispozic

Rodinné domy typu A, varianty dispozic Standardní dispozice 4+kk Domy typu A ve standardní variantě jsou přístupné ze severní strany. Jsou od obytné ulice odděleny pásem zeleně a jejich dominantním prvkem je na jih orientovaná rozlehlá krytá

Více

Kvalitní nízkoenergetické domy

Kvalitní nízkoenergetické domy Kvalitní nízkoenergetické domy Nabízíme řešení pro každého. EVROPSKÁ KVALITA NĚMECKÝ DOZOR ČESKÁ VÝROBA D.E.E.D., a. s., Dvorská 161, 503 11 Hradec Králové tel.: 495 051 111 / fax: 495 051 113 / e-mail:

Více

VILY CHUCHLE REZIDENČ NÍ PROJEKT VILY CHUCHLE 6+1 M 1:150. sousední vila 1BL 15 300 8 700 6 600. vstup. řez +0,000. 0 2m 4m. 6m 8m 10m 12m 14m ULICE

VILY CHUCHLE REZIDENČ NÍ PROJEKT VILY CHUCHLE 6+1 M 1:150. sousední vila 1BL 15 300 8 700 6 600. vstup. řez +0,000. 0 2m 4m. 6m 8m 10m 12m 14m ULICE 240 l 240 l 3 250 8 435 3 250 ní branka vrata 5 710 5 975 ULICE možnost umístění bazénu 4+kk 6+1 268,50 183,5 m 2 půdorys půdorys 2NP, 1.NP - A.10.2 VILA 2B 6 450 13 750 1.12 6+1-0,020 268,50 m 2 8 700

Více

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Str. 1 PŘEHLED BUDOV Vybrané budovy jsou umístěny ve dvou lokalitách, budova APC v blízkosti Terminálu 1 a 2 (areál Sever),

Více

Prodej rekreačních bytů v areálu Riviera Lipno - Lipno nad Vltavou -

Prodej rekreačních bytů v areálu Riviera Lipno - Lipno nad Vltavou - Prodej rekreačních bytů v areálu Riviera Lipno - - Prodejní cena od 1.976.000,- Kč Všeobecný popis Rekreační areál Riviera Lipno v obci Lipno nad Vltavou se nachází v klidném prostředí, přímo u Lipenského

Více

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok MAĎARSKO 2013 BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok Zamárdi HOTEL WELLAMARIN**** Nově postavený hotel se nachází přímo na jižním břehu jezera Balaton v malebném prostředí, s krásným výhledem na severní břeh

Více

Zenklova Praha 8 - Libeň Česká republika

Zenklova Praha 8 - Libeň Česká republika Zenklova 143 180 00 Praha 8 - Libeň Česká republika Objekt Zenklova 143 je nárožní dům na křižovatce ulic Zenklova a Na Korábě. Dům má tři nadzemní a jedno podzemní podlaží. Jedná se o projekt na částečnou

Více

PRODEJ KOMERČNÍHO AREÁLU V ŽABNI /

PRODEJ KOMERČNÍHO AREÁLU V ŽABNI / PRODEJ KOMERČNÍHO AREÁLU V ŽABNI ludma@ludma.cz / +420 558 623 740 http://www.ludma.cz/prodej-statku KOMERČNÍ AREÁL ŽABEŇ Nemovitost s popisným číslem 1 se nachází v obci Žabeň mezi Ostravou a Frýdkem-Místkem

Více

Santa Maria Maior Resort

Santa Maria Maior Resort Santa Maria Maior Resort Developerský projekt Santa Maria Maior Resort Uprostřed okouzlující přírody, v exkluzivní lokalitě portugalského ostrova Madeira s jedinečným výhledem na Atlantik a hlavní město

Více

NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST

NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST EUROLINE SLOVAKIA 2012 6 250 000 Kč 3 750 000 Kč AKTIV BASE 3 500 000 Kč 2 250 000 Kč AKTIV BASE -128 000 Kč -78 000 Kč

Více

I D E N T I F I K A Č N Í Ú D A J E. název B Y T O V Ý D Ů M " S T Ř E L N I Č N Á "

I D E N T I F I K A Č N Í Ú D A J E. název B Y T O V Ý D Ů M  S T Ř E L N I Č N Á I D E N T I F I K A Č N Í Ú D A J E název B Y T O V Ý D Ů M " S T Ř E L N I Č N Á " místo ul. Střelničná, Praha 8 Kobylisy (parc.č. 2446, 2636, 2467, k.ú. Kobylisy) stupeň územní studie investor CPI Reality,

Více

RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ

RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ TYPOVÉ DOMY DEKHOME VÝBĚR DOMU Volba vhodného a plně vyhovujícího domu je s jistotou jednou ze starostí z kategorie těch příjemných. Na druhou stranu se však

Více

Telefon: +420 608 380 100 / E-mail: uspornebydleni@email.cz Stránka 1

Telefon: +420 608 380 100 / E-mail: uspornebydleni@email.cz Stránka 1 Telefon: +420 608 380 100 / E-mail: uspornebydleni@email.cz Stránka 1 O SPOLEČNOSTI Úsporné bydlení s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti výstavby dřevostaveb. V počáteční fázi pomůžeme klientům k vypracování

Více

Úzký dům s fasádou z opalovaného dřeva má prakticky rozvržený interiér

Úzký dům s fasádou z opalovaného dřeva má prakticky rozvržený interiér Úzký dům s fasádou z opalovaného dřeva má prakticky rozvržený interiér Čtyřčlenná rodina z Bukurešti získala pozemek, na němž chtěla postavit dům. Jeho úzký a dlouhý tvar dával od počátku tušit, že návrh

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A

INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A Celková plocha budovy 2.697 m 2 Celková plocha pozemků 1.963 m 2 7 parkovacích míst v podzemní garáži K dispozici až 200 parkovacích míst u budovy Volná

Více

www.rezidenceuhvezdy.cz Nadčasová architektura Pasivní standard Nejmodernější technologie 900 m na metro O projektu 1 min. do parku Bydlení v přírodě 15 bytů Váš nový a zdravý domov! Unikátní projekt Rezidence

Více

classic 01 Podlahová plocha 53m2 Plocha teras 23m2 1. předsíň 2. obývací pokoj s kuchyní 3. koupelna 4. ložnice 5. ložnice 6. chodba 7.

classic 01 Podlahová plocha 53m2 Plocha teras 23m2 1. předsíň 2. obývací pokoj s kuchyní 3. koupelna 4. ložnice 5. ložnice 6. chodba 7. CLASSIC classic 0 Podlahová plocha 53m Plocha teras 3m 3,9 m 3,3 m. předsíň. obývací pokoj s kuchyní 3. koupelna 4. ložnice 5. ložnice 6. chodba 7. terasa Classic 0 3+kk 53 m 3 m podlahová plocha plocha

Více

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ KOTI HYACINT Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ budova E pasivní budova F budova D Všechny vizualizace uvedené v této brožuře jsou pouze informativní. Bydlení ve finském stylu O projektu Hyacint

Více

julie pecharová atbs, atelier ondřeje císlera a tomáše otha, zimní semestr 2014/2015

julie pecharová atbs, atelier ondřeje císlera a tomáše otha, zimní semestr 2014/2015 julie pecharová atbs, atelier ondřeje císlera a tomáše otha, zimní semestr 2014/2015 Bytový dům Bechyňova atbs, atelier ondřeje císlera a tomáše otha, zimní semestr 2014/2015 Blok zakončující Engelem navrženou

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/7 BYTY - přehled projektů Počet bytů Praha 2 - Vinohrady / projekt Rezidence U Muzea Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers Praha 4 - Kamýk / projekt Nad Modřanskou roklí Termín/y dokončení

Více

bytových jednotek a společných prostor

bytových jednotek a společných prostor Technická specifikace bytových jednotek a společných prostor Budovy E1 a E2 Konstrukce budovy Kostra základy a základová deska železobeton obvodové a vnitřní nosné zdi železobeton zdi mezi byty železobeton

Více

SUTERÉN VESTIBUL BAZÉNOVÁ HALA WELLNESS A SAUNY OBČERSTVENI A RESTAURACE PROVOZNÍ PROSTORY

SUTERÉN VESTIBUL BAZÉNOVÁ HALA WELLNESS A SAUNY OBČERSTVENI A RESTAURACE PROVOZNÍ PROSTORY 01 TYČ PRO PŘIPOUTANÍ KOČÁRKŮ 02 LAVICE 03 TECHNICKÝ VSTUP 04 PODAVAČI OKNO -BAR 05 TURNIKETY 06 ZOUVACl LAVICE 07 ÚPRAVNA-ZRCADLA 08 KABINKA 09 RODINNÁ KABINKA 10 HYGIENICKÝ FILTRU (BOČNlTRYSKY) 11 VYHŘÍVANÁ

Více

CARLA U HŘIŠTĚ. 2.990.000 Kč. Nízkoenergetický Rodinný dům DEVELOPERSKÝ PROJEKT PROSTĚJOV, VRAHOVICE

CARLA U HŘIŠTĚ. 2.990.000 Kč. Nízkoenergetický Rodinný dům DEVELOPERSKÝ PROJEKT PROSTĚJOV, VRAHOVICE Nízkoenergetický Rodinný dům CARLA DEVELOPERSKÝ PROJEKT U HŘIŠTĚ PROSTĚJOV, VRAHOVICE 2.990.000 Kč VČETNĚ DPH, POZEMKU, GARÁŽE A VENKOVNÍCH ÚPRAV VE STANDARDU GAMA JEDNÁ SE O JEDNOPODLAŽNÍ RODINNÝ DŮM

Více

Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 2682 / 19 / 2013

Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 2682 / 19 / 2013 Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 2682 / 19 / 2013 Typ nemovitosti Účel ocenění Byt ve vlastnictví bez garáže a bez garážového stání v současném stavu Odhad obvyklé cen bytu v rámci insolvenčního

Více

STŘEDISKO EKOLOGICKÉ VÝCHOVY MLÁDEŽE HABARTICE

STŘEDISKO EKOLOGICKÉ VÝCHOVY MLÁDEŽE HABARTICE STŘEDISKO EKOLOGICKÉ VÝCHOVY MLÁDEŽE HABARTICE STŘEDISKO EKOLOGICKÉ VÝCHOVY MLÁDEŽE HABARTICE Místo: pozemky parc.č. 248, 249, 257, k.ú. Habartice u Krupky, obec Krupka Stavební program Činnost Pobytové

Více

REKONSTRUKCE A DOSTAVBA ČINŽOVNÍCH DOMŮ FRANCOUZSKÁ 102, 104

REKONSTRUKCE A DOSTAVBA ČINŽOVNÍCH DOMŮ FRANCOUZSKÁ 102, 104 OBSAH: FRANCOUZSKÁ, investor: VIA FRANCOUZSKÁ, s.r.o. zpracovatel:, projektový ateliér Nad Šárkou 60, 160 00 Praha 6 NÁVRH STAVBY PRO PROJEDNÁNÍ V ÚZEMNÍM ŘÍZENÍ, TEX TOV Á Č ÁST GR AF IC KÁ ČÁST: STÁVAJÍCÍ

Více

SOŠ A SOU A. CITROËNA SPORTOVNÍ CENTRUM MODRÁ VĚŽ. Nádražní. Komenského MŠ A ZŠ PENZION DOMOV PRO SENIORY

SOŠ A SOU A. CITROËNA SPORTOVNÍ CENTRUM MODRÁ VĚŽ. Nádražní. Komenského MŠ A ZŠ PENZION DOMOV PRO SENIORY KARTA BYTU.02 * Vizualizace mají pouze ilustrativní charakter a společnost BD Panorama Boskovice si vyhrazuje právo na změny. Aktuální a závazné údaje jsou k dispozici na vyžádání u společnosti. 2 * Vizualizace

Více

SOŠ A SOU A. CITROËNA SPORTOVNÍ CENTRUM MODRÁ VĚŽ. Nádražní. Komenského MŠ A ZŠ PENZION DOMOV PRO SENIORY

SOŠ A SOU A. CITROËNA SPORTOVNÍ CENTRUM MODRÁ VĚŽ. Nádražní. Komenského MŠ A ZŠ PENZION DOMOV PRO SENIORY KARTA BYTU 2.02 * Vizualizace mají pouze ilustrativní charakter a společnost BD Panorama Boskovice si vyhrazuje právo na změny. Aktuální a závazné údaje jsou k dispozici na vyžádání u společnosti. 2 *

Více

1.PP 1.NP 2.NP. NUVO I Užitná plocha všech podlaží včetně garážového stání 135,3 Plocha balkonů a teras 14,0 Zastavěná plocha všech podlaží 199,7

1.PP 1.NP 2.NP. NUVO I Užitná plocha všech podlaží včetně garážového stání 135,3 Plocha balkonů a teras 14,0 Zastavěná plocha všech podlaží 199,7 NUVO i Jedná se o typový funkcionalistický rodinný dům menší velikostní kategorie, nepodsklepený s třemi podlažími. V objektu je situována jedna obytná jednotka. Objekt je navržen svojí dispozicí pro mírně

Více

NAŠE KŮLNA, MODERNÍ BYDLENÍ

NAŠE KŮLNA, MODERNÍ BYDLENÍ MODULÁRNÍ DŘEVOSTAVBY ROSTOUCÍ DOMY PRO MODERNÍ BYDLENÍ NAŠE KŮLNA, MODERNÍ BYDLENÍ www.drevostavbykulna.cz S UNIVERSAL Ceny bez DPH 232 092 Kč uzavřená 365 106 Kč 558 483 Kč BYDLENÍ BYDLENÍ 3,000 3 3,13

Více

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA. Snížení energetické náročnosti. - Zdravotní středisko, Bystřice

PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA. Snížení energetické náročnosti. - Zdravotní středisko, Bystřice PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ ZPRÁVA Snížení energetické náročnosti - Zdravotní středisko, Bystřice Zpracovala: Jaroslava Kabátová, 391 31 Dražice 217 Ludmila Votavová, č. autorizace ČKAIT 0100915, technik pro pozemní

Více

CO JE VAŠÍM DOMOVEM A JAKÝ JE? A CO TEDY TVOŘÍ VÁŠ DOMOV? Co je vaším hlavním požadavkem na domov? Jaké má mít vlastnosti?

CO JE VAŠÍM DOMOVEM A JAKÝ JE? A CO TEDY TVOŘÍ VÁŠ DOMOV? Co je vaším hlavním požadavkem na domov? Jaké má mít vlastnosti? PROJEKT CHARVATCE CO JE VAŠÍM DOMOVEM A JAKÝ JE? A CO TEDY TVOŘÍ VÁŠ DOMOV? Co je vaším hlavním požadavkem na domov? Jaké má mít vlastnosti? Bydlením, stavěním, navrhováním a kvalitou domů se zabývám celý

Více

DOMOVY PRO SENIORY VE MĚSTĚ BRNĚ

DOMOVY PRO SENIORY VE MĚSTĚ BRNĚ DOMOVY PRO SENIORY VE MĚSTĚ BRNĚ zadal Odbor sociální péče graficky zpracoval Odbor vnitřních věcí Informační středisko tisk Ing. Vladislav Pokorný LITERA BRNO náklad 1 000 ks Vydal Magistrát města Brna

Více

MÍSTO.MĚSTO.ŽIVOT REZIDENČNÍ, ROZVOJOVÉ A VOLNOČASOVÉ PROJEKTY NA ÚZEMÍ PRAHY BYTOVÉ DOMY 1. FÁZE VYPRODÁNO BYTOVÉ DOMY 2.

MÍSTO.MĚSTO.ŽIVOT REZIDENČNÍ, ROZVOJOVÉ A VOLNOČASOVÉ PROJEKTY NA ÚZEMÍ PRAHY BYTOVÉ DOMY 1. FÁZE VYPRODÁNO BYTOVÉ DOMY 2. BYTOVÉ DOMY 1. FÁZE VYPRODÁNO BYTOVÉ DOMY 2. FÁZE VYPRODÁNO BYTOVÉ DOMY 3. FÁZE V PRODEJI ŘADOVÉ DOMY 1. FÁZE VYPRODÁNO ŘADOVÉ DOMY 2. FÁZE VYPRODÁNO PARCELY PRO RD VYPRODÁNO REZIDENČNÍ, ROZVOJOVÉ A VOLNOČASOVÉ

Více

SOŠ A SOU A. CITROËNA SPORTOVNÍ CENTRUM MODRÁ VĚŽ. Nádražní. Komenského MŠ A ZŠ PENZION DOMOV PRO SENIORY

SOŠ A SOU A. CITROËNA SPORTOVNÍ CENTRUM MODRÁ VĚŽ. Nádražní. Komenského MŠ A ZŠ PENZION DOMOV PRO SENIORY KARTA BYTU 2.06 * Vizualizace mají pouze ilustrativní charakter a společnost BD Panorama Boskovice si vyhrazuje právo na změny. Aktuální a závazné údaje jsou k dispozici na vyžádání u společnosti. 2 *

Více

MĚSTO MORAVSKÁ TŘEBOVÁ

MĚSTO MORAVSKÁ TŘEBOVÁ MĚSTO MORAVSKÁ TŘEBOVÁ vypisuje Veřejné výběrové řízení na prodej volných bytových jednotek, domů a stavebních pozemků na výstavbu rodinných domů z majetku města Moravská Třebová Volné bytové jednotky:

Více

Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295877 11 530 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost

Více

SOŠ A SOU A. CITROËNA SPORTOVNÍ CENTRUM MODRÁ VĚŽ. Nádražní. Komenského MŠ A ZŠ PENZION DOMOV PRO SENIORY

SOŠ A SOU A. CITROËNA SPORTOVNÍ CENTRUM MODRÁ VĚŽ. Nádražní. Komenského MŠ A ZŠ PENZION DOMOV PRO SENIORY KARTA BYTU 3.05 * Vizualizace mají pouze ilustrativní charakter a společnost BD Panorama Boskovice si vyhrazuje právo na změny. Aktuální a závazné údaje jsou k dispozici na vyžádání u společnosti. 2 *

Více

OPTIMAL novinka. . plnohodnotné poschodí s plnou výškou. jednoduché m Kč Kč Kč EUROLINE 2016

OPTIMAL novinka. . plnohodnotné poschodí s plnou výškou. jednoduché m Kč Kč Kč EUROLINE 2016 OPTIMAL 1643 3 800 000 Kč 2 090 000 Kč 903 m 2 s garáží 1148 m 2 6798 m 3 1407 m 2 892 m 2 předpokl spotřeba energie za rok

Více

m M 1:500 19:01 12:00 6: ,000. Situace 500. J.Hradec s.r.o. Jarošovská 753/II Jindřichův Hradec.

m M 1:500 19:01 12:00 6: ,000. Situace 500. J.Hradec s.r.o. Jarošovská 753/II Jindřichův Hradec. 0 5 10 15 20 25m M 1:500 19:01 12:00 6:50-5500 8950 4500 +-0,000 PROJEKT: BAZÉN LOUNY INVESTOR: MĚSTO LOUNY OBEC: LOUNY STUPEŇ: STUDIE MĚŘÍTKO: 1:500 DATUM: I 2017 ARCH.Č.: 16089 Situace 500 01 č.m. ÚČEL

Více

SOŠ A SOU A. CITROËNA SPORTOVNÍ CENTRUM MODRÁ VĚŽ. Nádražní. Komenského MŠ A ZŠ PENZION DOMOV PRO SENIORY

SOŠ A SOU A. CITROËNA SPORTOVNÍ CENTRUM MODRÁ VĚŽ. Nádražní. Komenského MŠ A ZŠ PENZION DOMOV PRO SENIORY KARTA BYTU 4.05 * Vizualizace mají pouze ilustrativní charakter a společnost BD Panorama Boskovice si vyhrazuje právo na změny. Aktuální a závazné údaje jsou k dispozici na vyžádání u společnosti. 2 *

Více

PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY RODINNÉ BYDLENÍ V ŽÁDANÉ LOKALITĚ BLÍZKO METRA

PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY RODINNÉ BYDLENÍ V ŽÁDANÉ LOKALITĚ BLÍZKO METRA PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY RODINNÉ BYDLENÍ V ŽÁDANÉ LOKALITĚ BLÍZKO METRA RODINNÉ BYDLENÍ BLÍZKO OC LEŤNANY Areál Letňanské zahrady vyrůstá v sousedství zavedené lokality nových bytových domů, jen

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1807

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1807 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1807 Apartmány Hubertus Karlova Studánka Karlova Studánka č.p. 95, okres Bruntál 34 bytů, 6 nebytových prostor, garáže Obsah Úvod... 3 Předmět prodeje... 3 Popis

Více

Byt 2+1, 54 m2. Na Větrníku, Praha 6 - Břevnov Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: bytnavetrniku.

Byt 2+1, 54 m2. Na Větrníku, Praha 6 - Břevnov Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: bytnavetrniku. Byt 2+1, 54 m2 Na Větrníku, Praha 6 - Břevnov 4 690 000 Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: bytnavetrniku.cz Popis Exkluzivně nabízíme k prodeji byt 2+1 s balkonem v osobním vlastnictví

Více

Průvodní zpráva. Termální lázně, Yverdon les Bains

Průvodní zpráva. Termální lázně, Yverdon les Bains Průvodní zpráva Termální lázně, Yverdon les Bains Urbanistické souvislosti Areál lázní se nachází v západním Švýcarsku ve městě Yverdon les Bains, jež se rozprostírá kolem jižního břehu Neuchatelského

Více

SOŠ A SOU A. CITROËNA SPORTOVNÍ CENTRUM MODRÁ VĚŽ. Nádražní. Komenského MŠ A ZŠ PENZION DOMOV PRO SENIORY

SOŠ A SOU A. CITROËNA SPORTOVNÍ CENTRUM MODRÁ VĚŽ. Nádražní. Komenského MŠ A ZŠ PENZION DOMOV PRO SENIORY KARTA BYTU 3.03 * Vizualizace mají pouze ilustrativní charakter a společnost BD Panorama Boskovice si vyhrazuje právo na změny. Aktuální a závazné údaje jsou k dispozici na vyžádání u společnosti. 2 *

Více