Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download ""

Transkript

1 Emotron M20 Hlídač výkonu na hřídeli motoru NÁVOD K OBSLUZE

2 თ厧 o.. Po i Z თ厧 m Po m 4 4. Z oj v ř თ厧 v m თ厧ᘗ呷 ě m ᘗ呷 4. P v თ厧ᘗ呷 ě ᘗ呷 4.4 ᘗ呷თ厧თ厧 v ᘗ呷 ov o ᘗ呷 თ厧ᘗ呷 o თ厧 ᘗ呷 4.ᘗ呷 ᘗ呷თ厧თ厧 v ᘗ呷 ov o ᘗ呷 თ厧ᘗ呷 o თ厧 ᘗ呷 4.ᘗ呷 ᘗ呷თ厧თ厧 v ᘗ呷 ov o ᘗ呷 თ厧ᘗ呷 o თ厧 ᘗ呷 ᘗ呷 ᘗ呷 Z oj.. ᘗ呷 ᘗ呷. iv ř თ厧 j თ厧 oᘗ呷 ovᘗ呷 o oj ᘗ呷 ᘗ呷. Př თ厧 თ厧i 呷i v თ厧 呷 ᘗ呷 呷 呷 ě oთ厧თ厧ovᘗ呷 o ᘗ呷o m o თ厧. 呷 ᘗ呷. 呷o o 呷 jm ovi 呷m oთ厧თ厧 m m ᘗ呷 m ៧喧 00 呷 ᘗ呷. 呷o o 呷 jm ovi 呷m oთ厧თ厧 m თ厧 00 0 ᘗ呷 P ovo. ᘗ呷. Po i თ厧 o თ厧 ᘗ呷. თ厧 თ厧 o 呷 P o 呷 mov. 4 呷. N v měř ᘗ呷 j თ厧 o 呷ᘗ呷 W o P 4 呷. N v jm ovi ᘗ呷 o v 呷 o თ厧 oთ厧თ厧თ厧 mo o თ厧 ᘗ呷 呷. N v oთ厧 თ厧 ᘗ呷 ᘗ呷 呷.4 Fთ厧 ᘗ呷 თ厧 თ厧 ᘗ呷 呷.ᘗ呷 N v o៧喧თ厧ě თ厧 ᘗ呷 呷.ᘗ呷 N v ᘗ呷 ov o ᘗ呷 თ厧 omoᘗ呷 თ厧. v 呷 呷.ᘗ呷 N v o៧喧თ厧ě oთ厧 v 呷 9 9 ᘗ呷o ᘗ呷 ř ᘗ呷 ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 ᘗ呷თ厧თ厧 v ᘗ呷 ov o ᘗ呷 თ厧 0 0 P o ᘗ呷m 呷 j jiᘗ呷 oთ厧 ňov... 呷 ៧喧 ᘗ呷 iᘗ呷 ᘗ呷 ᘗ呷თ厧 j. 9 P m 呷 o. 0 ៧喧 ᘗ呷 i ᘗ呷o m ᘗ呷.

3 1 OBSAH BALENÍ Z o o თ厧j o. Př o៧喧 j oთ厧 vᘗ呷 ᘗ呷 呷 v 呷 o 呷 ៧喧mo o თ厧噇 თ厧 ě o o ov 呷 呷ᘗ呷 m噇៧喧 თ厧oj ě m ř v 呷 oᘗ呷 o. 呷 mě o o ov თ厧 თ厧 v 呷 o თ厧 ř თ厧 i ៧喧mo o 呷 0ᘗ呷 oთ厧თ厧ov 呷 ᘗ呷o m o ᘗ呷 o i 呷i voთ厧 oთ厧៧喧i o voთ厧. 呷 ř თ厧ě o j თ厧 i vo i 呷 თ厧o ě *) 呷 呷 vo. Z o o თ厧j ᘗ呷 თ厧 o თ厧oთ厧 v 呷 呷 ě m თ厧o v 呷 oᘗ呷 o. Po თ厧თ厧 ěj věᘗ呷 ᘗ呷 呷 ᘗ呷 o j oᘗ呷 o ᘗ呷 o ť თ厧o 4 呷 oთ厧i თ厧oთ厧 v თ厧o vᘗ呷. Poznámka: V případě pochyb se před instalací či použitím výrobku obraťte na dodavatele nebo distributora. 2 BEZPEČNOST Př თ厧 mo ៧喧 თ厧v თ厧 m ř თ厧o ovo თ厧 i ř თ厧 ě celý návod k obsluze. 呷 呷 o ᘗ呷 თ厧i i თ厧 o v თ厧 v j ᘗ呷 o iv m თ厧v i mimo m თ厧v oთ厧 ověთ厧 o i ě o o o v ř ᘗ呷 oᘗ呷 o ř თ厧i o j 噇 噇 o v oთ厧 mo ៧喧 თ厧i ř mᘗ呷 o თ厧m 呷m o v 呷m oთ厧៧喧i mᘗ呷 თ厧oთ厧 ៧喧 m o 呷 噇 თ厧v თ厧 呷ᘗ呷 v voთ厧თ厧 თ厧oთ厧 v ᘗ呷m თ厧 თ厧 m o m i თ厧 ᘗ呷 v iᘗ呷i ov 噇 oთ厧 o o oთ厧 v m 呷 თ厧 v 呷. თ厧. ᘗ呷0噇ᘗ呷 呷. თ厧 თ厧 m i ov oთ厧 v iᘗ呷i ov 呷 i ř თ厧 v 呷. თ厧. ᘗ呷0噇ᘗ呷 呷. Př თ厧 mo ៧喧 ᘗ呷 ři ojov m o oთ厧 ojov m თ厧 თ厧 v៧喧თ厧 呷 oთ厧 oj j. 噇 ᘗ呷 mთ厧 oთ厧 ov თ厧 ř თ厧ᘗ呷 呷m Ⴧ嚷 N. 呷ě თ厧j v ᘗ呷 o o o i ᘗ呷o m ᘗ呷 m თ厧v თ厧 呷m v ᘗ呷 o i o თ厧 m o თ厧 呷m UP Z ᘗ呷NĚNჇ嚷 v i o ᘗ呷 P ovo P o 呷 mov. 呷 ř თ厧ě j o o თ厧j oთ厧 jᘗ呷 o თ厧i i თ厧 o. Z v თ厧 呷 噇 o ᘗ呷 ᘗ呷 呷 oთ厧 i ᘗ呷 o ovo m j oთ厧 呷 呷 თ厧 oთ厧. Poznámka: Při porušení přelepů vrchní a spodní části krytu se na přístroj nevztahuje záruka.

4 3 POPIS 呷 om o voთ厧თ厧 o თ厧 j o i ᘗ呷 თ厧v თ厧 თ厧o ovo თ厧 თ厧 თ厧 v 呷 o თ厧 ř თ厧 i ៧喧mo o 呷 0. ៧喧mo o 呷 0 თ厧 ř o ě i თ厧თ厧 თ厧 mi mo o 呷 o თ厧თ厧 ji o m oთ厧m 呷ᘗ呷 v 呷თ厧 v 呷 თ厧. ᘗ呷 ř თ厧 თ厧 თ厧 ji ř. ៧喧 呷 ᘗ呷 o o i თ厧 თ厧 呷 0 ji i o ivᘗ呷 თ厧ov oᘗ呷 თ厧 o im i ov v 呷 o ř mi im i ov თ厧 ᘗ呷 o oj ři o თ厧ᘗ呷 ᘗ呷. ៧喧mo o 呷 0 oთ厧៧喧 v j o თ厧iთ厧 o mo o ᘗ呷 ៧喧 j oთ厧 o ř ៧喧 თ厧 Ⴧ嚷 თ厧iთ厧 o 呷. ៧喧 呷 ᘗ呷i m oთ厧ě oთ厧 თ厧 v mo o თ厧 თ厧o ៧喧 თ厧 თ厧 ř ě měři v 呷 o ř თ厧 i თ厧oთ厧 v 呷 mo o m თ厧o i ᘗ呷. ៧喧 o moთ厧 m oთ厧 თ厧mo៧喧ňთ厧j თ厧 თ厧i 呷 0 თ厧ov ᘗ呷 ě៧喧 i ᘗ呷 ៧喧 ᘗ呷 ovoთ厧 ě៧喧 mo o თ厧ᘗ呷 თ厧j 噇 ᘗ呷 呷 v mo o თ厧. 呷 呷 o ř თ厧 i j v 呷 oთ厧 měř m ř o თ厧 mo o თ厧 oთ厧 თ厧 m v mo o თ厧 omoᘗ呷 თ厧 i o 噇 o თ厧 v 呷 oთ厧 თ厧. 呷 呷 o ř თ厧 i j o თ厧i ji თ厧 თ厧 v W o v Pᘗ呷 o j o oᘗ呷 o jm ovi ᘗ呷 o v 呷 o თ厧. 呷 呷 oთ厧 v 呷 o თ厧 ř თ厧 i o 呷 თ厧j o ivějᘗ呷 თ厧ov ៧喧 i m oთ厧 呷ᘗ呷 ř თ厧 měř oთ厧თ厧თ厧 ᘗ呷 ovᘗ呷 o ᘗ呷 თ厧. 呷ěř oთ厧თ厧თ厧 j თ厧o თ厧თ厧j ᘗ呷 oთ厧 ři v 呷 o ᘗ呷m ៧喧 mo o თ厧 měř ᘗ呷 ovᘗ呷 o ᘗ呷 თ厧 j თ厧o თ厧თ厧j ᘗ呷 oთ厧 ři ᘗ呷m ៧喧. Př o ě თ厧 呷 o თ厧თ厧j j o თ厧i 呷 v 呷 o o თ厧 თ厧 呷 v 呷噇 o. Př o j i ᘗ呷 i 呷 o თ厧j 呷 v mo o თ厧. o 呷ov 呷 v 呷 თ厧 თ厧v ᘗ呷ovᘗ呷 v 呷 თ厧 呷 თ厧 თ厧 呷 0 თ厧mo៧喧ňთ厧j om i ov ř mᘗ呷 ř mᘗ呷 ř. Př oj o 呷 თ厧j v 呷 o oთ厧 ř o i ři v mi m 呷ᘗ呷 oთ厧ᘗ呷 呷 ᘗ呷 ៧喧. o 呷ov 呷 v 呷 თ厧 i 呷 oთ厧៧喧 ov měř ě៧喧 mo o თ厧ᘗ呷 ř თ厧 vთ厧j თ厧 თ厧 呷 ᘗ呷ov o. 噇 ᘗ呷 v თ厧 თ厧 j v mi თ厧 ᘗ呷. 噇 თ厧j თ厧 თ厧 ៧喧噇N iᘗ呷 თ厧ᘗ呷 ř თ厧 ě ři oთ厧៧喧i თ厧 噇 ᘗ呷 თ厧 o v თ厧ěთ厧. ៧喧 ᘗ呷 oთ厧៧喧 v თ厧 თ厧 j v mi თ厧 ᘗ呷. Pomoᘗ呷 ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 თ厧 om iᘗ呷 ᘗ呷 o v j mo៧喧 ᘗ呷 თ厧 თ厧 vi თ厧 om iᘗ呷 呷 i თ厧 m j თ厧i ᘗ呷 o თ厧. თ厧 თ厧 呷 0 j v mi ᘗ呷 Ⴧ嚷i i o თ厧თ厧 jთ厧 o 呷 oᘗ呷 呷 o៧喧 თ厧ov 呷 o თ厧 oთ厧 i ᘗ呷i. 呷噇៧喧 vo i oᘗ呷 თ厧 o i ř ៧喧 o თ厧o თ厧 ᘗ呷mთ厧 ៧喧 o j თ厧 oთ厧თ厧ᘗ呷 oთ厧 oᘗ呷 თ厧 o i ř ៧喧 თ厧i o i თ厧o თ厧噇 ᘗ呷mთ厧 ៧喧 თ厧 o o ě m ៧喧 ᘗ呷 iᘗ呷i ovo ᘗ呷 o ᘗ呷ov o o თ厧. P o oᘗ呷 თ厧 o i ř ៧喧 噇 o i თ厧o თ厧 ᘗ呷mთ厧 ៧喧 j mo៧喧 ᘗ呷 vi vo i o៧喧თ厧ě oთ厧 v 呷. ៧喧 ᘗ呷 ᘗ呷 Ⴧ嚷i i v o i j oთ厧 jiᘗ呷 ě 呷 ᘗ呷o moთ厧 o 呷 mov 呷ᘗ呷 v 呷 თ厧 ᘗ呷 ᘗ呷ᘗ呷 oთ厧 თ厧 o თ厧 噇 o თ厧ᘗ呷 ě ᘗ呷 oთ厧 თ厧 o თ厧 噇 o v ᘗ呷i oთ厧o ě. თ厧 თ厧 v 呷 o თ厧 ř თ厧 i ៧喧mo o 呷 0 o ᘗ呷 ř ᘗ呷 თ厧ov v ᘗ呷 ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 mi j v 呷 v თ厧i j m o o ě៧喧 vov m 噇. 嚷 iთ厧 o oᘗ呷 თ厧 噇 呷ᘗ呷 i ᘗ呷 vთ厧 ě o ᘗ呷 ě თ厧 თ厧 ᘗ呷 oთ厧 ř თ厧iv 呷ᘗ呷 თ厧 თ厧 ᘗ呷 m 呷 iᘗ呷 呷ᘗ呷 თ厧 თ厧 ᘗ呷 vř ov 呷ᘗ呷 თ厧 თ厧 ᘗ呷 m ᘗ呷 თ厧 ᘗ呷 ov თ厧噇ᘗ呷 თ厧 iთ厧噇ᘗ呷 თ厧o v 噇 噇 oთ厧o ě. ៧喧 ᘗ呷 i ᘗ呷o m ᘗ呷 嚷 ov 呷ᘗ呷 ᘗ呷 嚷 嚷 嚷. ᘗ呷.ᘗ呷. 4 ZAČÍNÁME 4.1 Poznámka. 呷ě თ厧j v ᘗ呷 o o o თ厧 i თ厧 o v om o voთ厧თ厧 თ厧 m o თ厧 呷m UP Z ᘗ呷NĚNჇ嚷.. Z o o თ厧j ᘗ呷 თ厧 mo o o j ᘗ呷 ě oთ厧 ov თ厧 j ᘗ呷თ厧 j噇m 呷 ovᘗ呷m ᘗ呷 თ厧 თ厧 თ厧 o თ厧 ř o噇 j.

5 . Po m j i ᘗ呷თ厧 j o jm ovi ᘗ呷m v 呷 o თ厧 mo o თ厧 oთ厧თ厧თ厧 ři ᘗ呷m ៧喧 呷 ovᘗ呷 o ᘗ呷 თ厧 mo o თ厧. Z o o თ厧j ᘗ呷 თ厧 m თ厧oთ厧 呷 oთ厧თ厧ov 呷 ᘗ呷o m o v oთ厧 v i o oთ厧 თ厧 v i o ᘗ呷 o o o voთ厧თ厧. 4.2 Zapojení a nastavení před prvním spuštěním. Z oj თ厧 თ厧 ៧喧mo o 呷 0 oთ厧 i o 呷 ᘗ呷 o... Z o o თ厧j ᘗ呷 თ厧 j oთ厧 თ厧oთ厧 ៧喧 v ᘗ呷 თ厧 o o ř ě j ᘗ呷 ě.. Pomoᘗ呷 თ厧 NEXT oᘗ呷 j m თ厧. Po თ厧თ厧 ᘗ呷 ᘗ呷 oᘗ呷 m თ厧 o თ厧 呷m mě mᘗ呷 i ě oთ厧 ៧喧 თ厧 o ENTER i ě თ厧 o NEXT. 4. N v jm ovi 呷 v 呷 o oთ厧თ厧 mo o თ厧 v o ᘗ呷 4 4. P o 呷 mov თ厧 ᘗ呷 o v j o o v i o 呷. ᘗ呷. N v ᘗ呷თ厧 ᘗ呷i თ厧 თ厧 v o ě ᘗ呷ᘗ呷 j. თ厧 ř ៧喧 თ厧o თ厧 ᘗ呷 o ៧喧 o oთ厧 ř ៧喧 o oთ厧 თ厧o თ厧 ᘗ呷 o ៧喧. 噇 ᘗ呷o m ᘗ呷 o o ᘗ呷 v 呷ᘗ呷 o ᘗ呷 oთ厧 o ᘗ呷 v i o 噇 m m 噇. ᘗ呷. N v o៧喧თ厧ě თ厧 o៧喧თ厧ě oთ厧 v 呷 v o ᘗ呷 噇 4. ᘗ呷. ov j vᘗ呷 ᘗ呷 呷 v ᘗ呷 oთ厧 o 呷 m m m 噇 v i o ᘗ呷 呷 თ厧ji i iᘗ呷 ៧喧 呷 呷 v 呷 vᘗ呷 ᘗ呷 呷 o ř ᘗ呷 oთ厧 o 呷. ᘗ呷o ᘗ呷 ř ᘗ呷 ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 v i o První spuštění UPOZORNĚNÍ: Před zapnutím napájecího napětí a spuštěním motoru nebo stroje zkontrolujte, zda jsou dodržena veškerá bezpečnostní opatření, abyste zabránili nebezpečí úrazu.. N თ厧j mo o o oj ᘗ呷 o ě៧喧 ři o m m ៧喧 o თ厧o ě o៧喧თ厧ě თ厧 嚷o o ).. i ě თ厧 თ厧 呷 თ厧 o AUTO SET. ៧喧i 嚷 ě m v თ厧j v 呷 თ厧 ᘗ呷. Z m oთ厧 ᘗ呷mთ厧 v ř. ៧喧 ᘗ呷 i 呷 嚷 თ厧 თ厧 vi ř mi 噇 呷mi 噇 o 呷. თ厧 om iᘗ呷 呷ᘗ呷 i თ厧 m თ厧 თ厧 o ᘗ呷 j 呷 o o o v 呷ᘗ呷. Fთ厧 ᘗ呷 თ厧 om iᘗ呷 ᘗ呷 o v měř mom ៧喧 v ř თ厧ᘗ呷 ᘗ呷 ᘗ呷 ov ě o ᘗ呷 თ厧 o o o თ厧 ៧喧 თ厧 თ厧i oთ厧 o ᘗ呷 嚷v 呷ᘗ呷 o v j m Ⴧ嚷. 嚷 ᘗ呷 嚷 mi. 噇 ᘗ呷 嚷).. Po თ厧თ厧 oთ厧៧喧ij თ厧 om iᘗ呷 ᘗ呷 v v 呷ᘗ呷 თ厧v თ厧 呷m 噇 o mᘗ呷 m噇៧喧 თ厧თ厧 ě თ厧 vi o ᘗ呷i 嚷v o 噇 ᘗ呷 ៧喧 4). 嚷თ厧 呷៧喧 mě oთ厧 o 呷 o ᘗ呷 ᘗ呷 j ř ovთ厧 ovᘗ呷 თ厧 om iᘗ呷 ᘗ呷 v. ៧喧 m i噇 vთ厧j mě 呷 ovᘗ呷 o ᘗ呷. ៧喧 ᘗ呷 i ᘗ呷o m ᘗ呷 v i o 9 ᘗ呷o ᘗ呷 ř ᘗ呷 ᘗ呷თ厧 ᘗ呷.. ᘗ呷თ厧თ厧 v ᘗ呷 ov o ᘗ呷 თ厧 嚷o ៧喧 4). 嚷 ov ě o ᘗ呷 თ厧 m噇៧喧 vi თ厧თ厧 ě oთ厧៧喧i თ厧噇 om iᘗ呷 ᘗ呷 o v. Př თ厧 ě i თ厧 i ᘗ呷თ厧თ厧 v o ᘗ呷 თ厧ᘗ呷 o თ厧 ᘗ呷 ᘗ呷. POZNÁMKA: Jestliže ručně upravíte jakýkoli parametr, na displeji začne blikat nová hodnota, což znamená, že byla provedena změna. Novou hodnotu musíte uložit stisknutím tlačítka Enter. 4.4 Ruční nastavení úrovní poplachu, postup A Spuštění a nastavení při normální zátěži 噇 თ厧 ť oj o თ厧 თ厧 o ᘗ呷 o ě៧喧 ři o m ě៧喧i o თ厧o ě o៧喧თ厧ě თ厧 嚷o o ). 噇 თ厧 თ厧 ě ě៧喧 თ厧i ji mo i o თ厧ᘗ呷 ř. ᘗ呷ᘗ呷 嚷ᘗ呷 v o ě 0 嚷 o W噇 P). 噇 N v m Ⴧ嚷. ᘗ呷 ov ň v o o ᘗ呷 თ厧 oთ厧 o თ厧 m i ᘗ呷0 呷ᘗ呷 嚷 v o ě. oთ厧 o mთ厧 呷 v 噇 oთ厧 თ厧 თ厧 呷ᘗ呷 o៧喧 თ厧 v 噇 i ᘗ呷 ᘗ呷 j. m Ⴧ嚷im o ៧喧 oj თ厧i oᘗ呷 თ厧.

6 噇 N v mi. ᘗ呷 ov ň v o o ᘗ呷 თ厧 oთ厧 o თ厧 m i 4ᘗ呷 ᘗ呷0 嚷 v o ě 4. oთ厧 o mთ厧 呷 v 噇 oთ厧 თ厧 თ厧 呷ᘗ呷 o៧喧 თ厧 v 噇 i ᘗ呷. Poთ厧 v j ᘗ呷 o. ᘗ呷 v თ厧 i 呷.4 თ厧 თ厧 ř ៧喧 თ厧o თ厧 ᘗ呷 o ៧喧. 4.5 Ruční nastavení úrovní poplachu, postup B Spuštění a nastavení při maximální a minimální zátěži 噇 თ厧 ť oj o თ厧 თ厧 o ᘗ呷 o ě៧喧 ři m Ⴧ嚷im ě៧喧i o თ厧o ě o៧喧თ厧ě თ厧 嚷o o ). N ř. ň თ厧o v m Ⴧ嚷im m m o៧喧 v m o៧喧. 噇 თ厧 თ厧 ě ě៧喧 თ厧i ji mo i o თ厧ᘗ呷 ř. 呷ᘗ呷 嚷 嚷o o 0 ). 噇 N v m Ⴧ嚷. ᘗ呷 ov ň v o o ᘗ呷 თ厧 oთ厧 o თ厧 m i 90 9ᘗ呷 嚷 v o ě. oთ厧 o mთ厧 呷 v 噇 oთ厧 თ厧 თ厧 呷ᘗ呷 o៧喧 თ厧 v 噇 i ᘗ呷 ᘗ呷 j. m Ⴧ嚷im o ៧喧 oj oᘗ呷 噇. 噇 Po om თ厧 ť oj ᘗ呷 o ě៧喧 ři mi im ě៧喧iᘗ呷 ř. თ厧 oᘗ呷 o თ厧o ě o៧喧თ厧ě თ厧. 噇 თ厧 თ厧 ě ě៧喧 თ厧i ji mo i o თ厧ᘗ呷 ř. 0 嚷. 噇 N v mi. ᘗ呷 ov ň v o o ᘗ呷 თ厧 oთ厧 o თ厧 m i 0 ᘗ呷 嚷 v o ě 4. oთ厧 o mთ厧 呷 v 噇 oთ厧 თ厧 თ厧 呷ᘗ呷 o៧喧 თ厧 v 噇 i ᘗ呷. Poთ厧 v j ᘗ呷 o. ᘗ呷 v თ厧 i 呷.4 თ厧 თ厧 ř ៧喧 თ厧o თ厧 ᘗ呷 o ៧喧. 4.6 Ruční nastavení úrovní poplachu, postup C 嚷 ov ě o ᘗ呷 თ厧 j ᘗ呷 mo៧喧 ᘗ呷 ři i៧喧 ě v 呷 oთ厧 o oთ厧 თ厧 oთ厧. Po თ厧თ厧 m oთ厧៧喧i 呷 mo o v 呷 o ř. Wᘗ呷 v v o ě 4 oთ厧 o თ厧. ៧喧o m ᘗ呷 ៧喧 ៧喧თ厧 呷 oᘗ呷 თ厧 oთ厧 oთ厧 ov თ厧 0 W 嚷 W噇 00 嚷 0 W) m oთ厧 o 呷 o ᘗ呷 თ厧 v o ᘗ呷 ៧喧 4 vi v oᘗ呷 ᘗ呷 0 W. Po თ厧თ厧 v v om o ř თ厧თ厧 m Ⴧ嚷. ᘗ呷 ov ň o ᘗ呷 თ厧 呷0 嚷ᘗ呷 თ厧 თ厧 o o ᘗ呷 v oj ři i៧喧 ě ři v 呷 o თ厧 ř თ厧 i ᘗ呷ᘗ呷ᘗ呷 W. POZNÁMKA: Pokud nepoužijete upozornění na poplach, můžete nastavit hodnoty Min. upozornění na poplach a Max. upozornění na poplach na 0 (okno 13) a 125 % (okno 12). Tím zabráníte signalizaci upozornění na poplach na displeji hlídače, jestliže tyto funkce nejsou použity. Poთ厧 v j ᘗ呷 თ厧 ᘗ呷თ厧თ厧 v ᘗ呷 ov o ᘗ呷 თ厧 v i o 9 ᘗ呷o ᘗ呷 ř ᘗ呷 ᘗ呷თ厧 ᘗ呷. 5 ZAPOJENÍ N თ厧თ厧j ᘗ呷 m ᘗ呷 ᘗ呷m თ厧 oj j თ厧v თ厧 ř თ厧 oj თ厧 თ厧 呷 0 o ř o voთ厧თ厧 o oთ厧ᘗ呷 ě vov ř ᘗ呷 ovᘗ呷 o mo o თ厧 嚷o. ). Při oj j თ厧 oᘗ呷 ovᘗ呷mთ厧 mo o თ厧 j o o თ厧 v om o voთ厧თ厧 嚷o. ) o თ厧 ě mě mi v o 呷 mov o ř 呷mi თ厧 i ᘗ呷 ovᘗ呷 o 呷 თ厧. 呷 呷ᘗ呷 o v თ厧 噇 თ厧 呷 0 j o ř ᘗ呷 ovᘗ呷 ři oj.. P oთ厧თ厧ov 呷 ᘗ呷o m o ᘗ呷៧喧 呷Ⴧ嚷Ⴧ嚷Ⴧ嚷 j ř თ厧m i ᘗ呷 iᘗ呷 j řiv თ厧 vo თ厧 9 嚷ᘗ呷 嚷 ᘗ呷 o. ). N თ厧oთ厧 ៧喧 o o o o៧喧 თ厧 v თ厧 呷 噇 o i o ᘗ呷თ厧 თ厧 o თ厧 თ厧.. 嚷 თ厧 oᘗ呷 ovᘗ呷 ři oj j თ厧v თ厧 o o.. Při oთ厧៧喧i j o mě ᘗ呷 o ě j ř ři oji vo თ厧 ᘗ呷 o ᘗ呷mთ厧 嚷 თ厧 嚷 m) vo თ厧 ᘗ呷 თ厧 ᘗ呷mთ厧 嚷 თ厧 嚷m Ⴧ嚷. 4 呷 呷៧喧ᘗ呷). Poთ厧 v j ᘗ呷 თ厧 iv omoᘗ呷 呷 o voთ厧 嚷o. ᘗ呷) v i o 9. Poznámka: Proudový transformátor (CTMxxx) je třeba umístit na fázi, která je přivedena na svorku 9 (fáze L1, obr. 1). POZNÁMKA: Pokud je START/STOP připojen dle obr. 1, doporučujeme během programování propojit svorky 6 a 7. Po dokončení programování je třeba propojku odstranit. Zkontrolujte, zda napěťový rozsah hlídače, např. 3x VAC, odpovídá napětí připojeného motoru či vedení, např. 3x400 V.

7 Poთ厧៧喧ij ři o៧喧 oთ厧 ovoთ厧 呷 თ厧 vo 嚷 o თ厧თ厧 j ji o j თ厧 i vo i 呷 თ厧o ě ) 呷 vo თ厧 噇 თ厧. ᖗ劗íklad zapojení 5.1 Alternativní příklad jednofázového připojení N თ厧თ厧j ᘗ呷 m ř თ厧თ厧 oj j თ厧v თ厧 o oj o j თ厧 oᘗ呷 ovᘗ呷 i ᘗ呷. oj j თ厧v თ厧 o o..

8 2 ᖗ劗íklad jednofázového zapojení POZNÁMKA: Na obr. 2 zkontrolujte, zda napěťový rozsah hlídače, např. 1x VAC, odpovídá napětí připojeného motoru či vedení, např. 1x 230 V. 5.2 Příklad digitální vstup ៧喧i 呷i v თ厧 oთ厧៧喧 v vo 呷 ᘗ呷 嚷៧喧噇 嚷) ᘗ呷 嚷ᘗ呷 噇 ᘗ呷 ᘗ呷 ). 嚷 oთ厧៧喧 i 呷 呷 ᘗ呷 o 呷៧喧ᘗ呷. P o 呷៧喧ᘗ呷 i 呷 ři oj 嚷 vo ᘗ呷 ᘗ呷 嚷៧喧噇 嚷) 噇 vo ᘗ呷 ᘗ呷. Při oთ厧៧喧i j o mě ᘗ呷 o ě თ厧 j o o o i თ厧. Poთ厧 噇 v j ᘗ呷 o. vo თ厧 ᘗ呷 呷 Ⴧ嚷. 40 呷 ᘗ呷 嚷 o 0 呷៧喧ᘗ呷 噇) vo თ厧 ᘗ呷 N 嚷 o 4 呷 呷៧喧ᘗ呷 嚷). Poთ厧 v j ᘗ呷 i o თ厧 9 ᘗ呷o ᘗ呷 ř ᘗ呷 ᘗ呷თ厧 ᘗ呷. 3 ᖗ劗íklad zapojení p o digitálního vstupu 6 VÝBĚR PROUDOVÉHO TRANSFORMÁTORU 6.1 Motory s jmenovitým proudem menším než 100 A. Poთ厧 v j jm ovi 呷 oთ厧თ厧 mo o თ厧 呷 ovᘗ呷m ᘗ呷 თ厧 mo o თ厧.. Po ov j თ厧 o oთ厧 o თ厧 oთ厧თ厧 m v თ厧 ᘗ呷.. 呷 თ厧 ᘗ呷 v 呷 oთ厧თ厧ov 呷 ᘗ呷o m o ř თ厧ᘗ呷 呷 oთ厧 vi 噇. N o. ᘗ呷 j oთ厧 o 呷 噇 ᘗ呷 呷 呷 vi თ厧 oთ厧თ厧ovᘗ呷 o ᘗ呷o m o თ厧 嚷ᘗ呷៧喧). N o. ᘗ呷 j voთ厧iთ厧 mo o თ厧 oთ厧თ厧ov 呷m ᘗ呷o m o m oთ厧 o ៧喧 v Ⴧ嚷 თ厧 თ厧 ᘗ呷 j o j o 嚷j თ厧 ) vi. N o. ᘗ呷

9 j oთ厧თ厧ov 呷 ᘗ呷o m o vi 呷 o. ᘗ呷 vi 呷. 嚷i 呷mi ov 呷ᘗ呷 oთ厧 vi 噇 ov oთ厧 თ厧 o噇 ៧喧 voთ厧iთ厧 mo o თ厧 嚷 o vo v oთ厧თ厧ovᘗ呷m ᘗ呷o m o თ厧. Příklad 嚷m ovi 呷 oთ厧თ厧 mo o თ厧 嚷. oთ厧 o oთ厧 ov თ厧 ř თ厧 თ厧 0ᘗ呷 噇 ᘗ呷ᘗ呷 v თ厧 ᘗ呷. 呷 呷 ě ᘗ呷o m o ᘗ呷៧喧 呷0 ᘗ呷 თ厧věm vi 呷 Ta Vý ě p oudového t ansfo ᖗ劗áto u p o hodnotᖗ劗 jᖗ劗enovitého p oudu ᖗ劗oto u do ᖗ劗ᖗ劗 ᖗ劗 jm ovi 呷 呷 oთ厧თ厧ovᘗ呷 o ᘗ呷o m o თ厧 oთ厧თ厧 mo o თ厧 oთ厧 vi 噇 噇 噇 ᘗ呷៧喧 呷 0 0 ᘗ呷៧喧 呷 0 ᘗ呷 ᘗ呷៧喧 呷 0ᘗ呷0 ᘗ呷៧喧 呷 00 0ᘗ呷4 噇 ᘗ呷0 0 ᘗ呷0 噇 ᘗ呷0 ᘗ呷 ᘗ呷0 噇 ᘗ呷0 ᘗ呷 噇 ᘗ呷ᘗ呷0 ᘗ呷ᘗ呷 噇 0ᘗ呷0 0ᘗ呷 噇 ᘗ呷ᘗ呷 ᘗ呷ᘗ呷 噇 ᘗ呷ᘗ呷0 ᘗ呷ᘗ呷0 噇 ᘗ呷0ᘗ呷0 ᘗ呷 ᘗ呷 噇 00ᘗ呷0 POZNÁMKA: Maximální délka kabelu CTM je 1 m. 呷 呷 jiᘗ呷 ě v i ᘗ呷 თ厧 თ厧 呷 0ᘗ呷 j 呷 ᘗ呷 oთ厧៧喧 v 呷 oთ厧თ厧ov 呷 ᘗ呷o m o ř 噇 呷 oთ厧 vi 噇 oთ厧 v 呷ᘗ呷 თ厧v თ厧 ᘗ呷 თ厧 呷. POZNÁMKA: Normálně by měl být příslušný proudový transformátor objednán a dodán spolu s hlídačem M20. Zkontrolujte, zda je tomu tak a v případě pochybností se obraťte na dodavatele.

10 ᖗ劗 ᖗ劗íklad zapojení ᖗ劗Tᖗ劗ᖗ劗2ᖗ劗 se 2 závitᖗ劗 p o 2ᖗ劗 ᖗ劗oto POZNÁMKA: Zapojení a orientace proudového transformátoru nezávisí na polaritě, ale transformátor musí být připojen na stejnou fázi, která je přivedena na svorku 9 hlídače M20. ᖗ劗 ᖗ劗íklad s ᖗ劗 2 a 3 závitᖗ劗

11 6.2 Motory s jmenovitým proudem nad 100 A. Poთ厧 v j jm ovi 呷 oთ厧თ厧 mo o თ厧 呷 ovᘗ呷m ᘗ呷 თ厧 mo o თ厧.. Po ov j თ厧 o oთ厧 o თ厧 oთ厧თ厧 m v თ厧 ᘗ呷.. 呷 თ厧 ᘗ呷 v 呷 im თ厧 თ厧 oთ厧თ厧ov 呷 ᘗ呷o m o ř თ厧ᘗ呷 呷 oთ厧 vi 噇. Pomě im o ᘗ呷o m o თ厧 mთ厧 ř ě oთ厧 ov თ厧 oთ厧 o m v თ厧 ᘗ呷 ᘗ呷 ji 呷 呷 呷 v 呷 oთ厧 呷 v 呷 o თ厧 თ厧 თ厧 ř ᘗ呷. v iv i o 呷 o oთ厧 თ厧 ᘗ呷 ᘗ呷თ厧 j ᘗ呷 v m 噇 oთ厧o ě. Příklad 嚷m ovi 呷 oთ厧თ厧 mo o თ厧 嚷 ᘗ呷0. oთ厧 o oთ厧 ov თ厧 ř თ厧 თ厧 ᘗ呷 噇 ᘗ呷00 v თ厧 ᘗ呷. 呷 呷 ě 噇 im ᘗ呷o m o ᘗ呷00 ᘗ呷 j თ厧 m vi m 嚷 呷oთ厧iთ厧 mo o თ厧 j j თ厧 oთ厧 o ៧喧 im m ᘗ呷o 噇 m o m.) 噇 ᘗ呷៧喧 呷 0 0 vi 呷. 嚷 呷oთ厧iთ厧 im o ᘗ呷o m o თ厧 j თ厧v o ៧喧 o vo m ᘗ呷o m o თ厧 ᘗ呷៧喧 呷 0 0.) Ta 2 Ta ulka p o vý ě p oudovýᖗ劗h t ansfo ᖗ劗áto 哷 u ᖗ劗oto 哷 s jᖗ劗enovitýᖗ劗 p oudeᖗ劗 nad ᖗ劗ᖗ劗 ᖗ劗 jm ovi 呷 oთ厧თ厧 mo o თ厧 噇 噇 0 噇 ᘗ呷0 ᘗ呷 噇 ᘗ呷0 ᘗ呷 噇 ᘗ呷00 ᘗ呷0 噇 999 om i ᘗ呷 oთ厧თ厧ov 呷ᘗ呷 ᘗ呷o m o 噇 oთ厧 呷 vi 噇 ᘗ呷0 ᘗ呷 嚷 ᘗ呷៧喧 呷 0 0 嚷 ᘗ呷0 ᘗ呷 嚷 ᘗ呷៧喧 呷 0 0 嚷 ᘗ呷00 ᘗ呷 嚷 ᘗ呷៧喧 呷 0 0 嚷 000 ᘗ呷 嚷 ᘗ呷៧喧 呷 0 0 嚷 POZNÁMKA: Zkontrolujte, zda byly s hlídačem M20 objednány a dodány správné proudové transformátory. V případě pochybností se obraťte na dodavatele.

12 6 ᖗ劗íklad zapojení ᖗ劗Tᖗ劗 ᖗ劗 ᖗ劗 se 2 závitᖗ劗 a p iᖗ劗á níᖗ劗 t ansfo ᖗ劗áto eᖗ劗 ᖗ劗ᖗ劗ᖗ劗 ᖗ劗 s záviteᖗ劗 p o 26ᖗ劗ᖗ劗 ᖗ劗oto POZNÁMKA: Zapojení a orientace proudového transformátoru nezávisí na polaritě, ale transformátor musí být připojen na stejnou fázi, která je přivedena na svorku 9 hlídače M20. 7 PROVOZ

13 Př თ厧 j m o 呷 mov o o თ厧j ᘗ呷 თ厧 j oთ厧 vo 呷 თ厧 თ厧 呷 呷 ři o៧喧 oთ厧 ovoთ厧 呷 oთ厧 嚷 o თ厧თ厧 呷 o j თ厧 ᘗ呷 vo i 呷 თ厧o ě ). 7.1 Popis čelního panelu Řídící svorky: 呷 თ厧 oთ厧თ厧ovᘗ呷 o ᘗ呷o m o თ厧 呷 თ厧 oთ厧თ厧ovᘗ呷 o ᘗ呷o m o თ厧 嚷 o 呷ov 呷 v 呷 თ厧 4 噇 o 呷ov 呷 v 呷 თ厧 ᘗ呷 ៧喧噇 嚷 ៧喧Ⴧ嚷 ᘗ呷៧喧 ៧喧៧喧 o U៧喧 ៧喧៧喧 o o ov თ厧 o o ě ᘗ呷 ᘗ呷 o თ厧 o ᘗ呷 ៧喧噇 嚷 ᘗ呷 ᘗ呷 v ᘗ呷 o ᘗ呷 თ厧 呷 ᘗ呷 ᘗ呷 ᘗ呷 თ厧 o o ě LCD displej: Ⴧ嚷 o ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 嚷o ) oთ厧 o ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 呷 ov 呷 i 呷 iv o៧喧თ厧ě ři თ厧 o oთ厧 v 呷 o თ厧 ov თ厧 o ov U mთ厧 m 噇 呷 呷ěř ᘗ呷 ě 呷ěř 呷 oთ厧თ厧 m 呷ěř 呷 oთ厧თ厧 呷ěř 呷 თ厧 嚷 呷ěř oთ厧 o v 嚷 Tlačítko AUTO SET: Poთ厧 ៧喧 თ厧 o o თ厧o噇 თ厧 თ厧 თ厧 ři o m 噇 i ě៧喧iᘗ呷 呷 ov თ厧 i თ厧 om 噇 iᘗ呷 ᘗ呷 v ᘗ呷 ov o ᘗ呷 თ厧. Fთ厧 ᘗ呷 თ厧i o iᘗ呷iᘗ呷 o თ厧თ厧 j oთ厧 თ厧 mთ厧 呷 m 呷. Tlačítko RESET: თ厧 o ov o ᘗ呷 თ厧. Tlačítka + / - : Zv 呷ᘗ呷ov i៧喧ov oთ厧 o 呷. Svorky motoru: 9 嚷 ᘗ呷 mo o თ厧 嚷 ᘗ呷 mo o თ厧 嚷 ᘗ呷 mo o თ厧 Tlačítko NEXT: Př ᘗ呷 oთ厧 თ厧 ᘗ呷 mთ厧 o თ厧. Po თ厧თ厧 o თ厧o თ厧 mi თ厧 呷 i თ厧 o ៧喧 თ厧 ᘗ呷 თ厧 oᘗ呷 თ厧i ji თ厧 om iᘗ呷 呷 o o 噇 o 01.Po თ厧თ厧 ᘗ呷 ᘗ呷 o噇 ᘗ呷 ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 mi ě ᘗ呷 i ě თ厧 ៧喧 თ厧 o ៧喧N៧喧៧喧ᘗ呷 oთ厧თ厧 ě i ě თ厧 o N៧喧 嚷៧喧. Tlačítko ENTER: Po v 嚷თ厧 o៧喧 ) mě. Po თ厧 o o o 01. Zo თ厧თ厧 თ厧 oთ厧 o ě៧喧 თ厧 ř თ厧 v თ厧 თ厧. 嚷 ř თ厧 ᘗ呷4 嚷) Pomoᘗ呷 თ厧 NEXT m噇៧喧 oᘗ呷 თ厧 oთ厧 ᘗ呷თ厧 ᘗ呷. 7.2 Struktura oken

14 თ厧 o o ě ᘗ呷 o ᘗ呷 თ厧 ៧喧 oj 02 თ厧 ě mo o თ厧 03 თ厧 oთ厧თ厧 mo o თ厧 04 თ厧 mთ厧 m 噇 ř თ厧 v 呷 o v o 呷ov 呷 v 呷 თ厧 თ厧i 呷i o ov ᘗ呷 თ厧 v თ厧 ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 ᘗ呷 ᘗ呷 თ厧 o o ě o ᘗ呷 ᘗ呷 o ᘗ呷 ovᘗ呷 ᘗ呷 ᘗ呷 o ᘗ呷 噇 mo o oთ厧თ厧თ厧 jiᘗ呷 ě 呷 o ᘗ呷 * P Ř E T Í Ž E N Í + N E D O S T. Z A T Í Ž E N Í P Ř E T Í Ž E N Í vo ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 თ厧 თ厧 N E D O S T. Z A T Í Ž E N Ⴧ嚷 o៧喧თ厧ě ři თ厧 oთ厧 o ř ៧喧 oთ厧 o თ厧 o o ě ř ៧喧 o៧喧თ厧ě oთ厧 v 呷 ᘗ呷 嚷ᘗ呷 ᘗ呷 ) ři ř ៧喧 oთ厧 o თ厧 o o ě თ厧o თ厧 ᘗ呷 ៧喧 oთ厧 o თ厧o თ厧 ᘗ呷 o ៧喧 i v ř ៧喧 ři U៧喧 ៧喧៧喧 i v თ厧 o o ě ř ៧喧 ři U៧喧 ៧喧៧喧 i v თ厧 o o ě 噇 თ厧o. ៧喧 ři U៧喧 ៧喧៧喧 i v თ厧o თ厧 ᘗ呷 o ៧喧 ři U៧喧 ៧喧៧喧 33 呷 oთ厧 ᘗ呷 mo o თ厧 o៧喧თ厧ě oთ厧 v 呷 ᘗ呷 嚷ᘗ呷 ᘗ呷 ) ři თ厧o თ厧 ᘗ呷m ៧喧 jm ovi 呷 oთ厧თ厧 mo o თ厧 42 35* თ厧 噇 თ厧o v ᘗ呷 jm ovi 呷 v 呷 o mo o თ厧 41 36* oთ厧 o თ厧 噇 o 嚷 თ厧 om iᘗ呷 呷 ) * 呷i. ᘗ呷i ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 v i o 9ᘗ呷 ᘗ呷o ᘗ呷 ř ᘗ呷 ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 o o ᘗ呷 თ厧 00 o oთ厧 თ厧 呷ᘗ呷 თ厧 呷៧喧 j iv o ᘗ呷 ov 呷 v 呷 თ厧.

15 o თ厧 თ厧 ᘗ呷 o ៧喧 01 o o თ厧. 呷 თ厧 m噇៧喧 oᘗ呷 omoᘗ呷 თ厧 NEXT. Po თ厧თ厧 ᘗ呷 ᘗ呷 oᘗ呷 ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 mi 呷ᘗ呷 i ě თ厧 ៧喧 თ厧 o ENTER oთ厧თ厧 ě i ě თ厧 o NEXT. o თ厧 თ厧 ᘗ呷 ៧喧 嚷 o o o o ᘗ呷 თ厧) თ厧 om iᘗ呷 呷 o ᘗ呷 თ厧 呷៧喧 o თ厧o თ厧 mi თ厧 呷 i ៧喧 თ厧 ᘗ呷 თ厧 o. Po თ厧თ厧 j თ厧 Z m m 噇ᘗ呷 o oთ厧 o 00 嚷j 噇 i iv o ᘗ呷 )ᘗ呷 01ᘗ呷 02ᘗ呷 呷 o ě 05 vo ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 თ厧 თ厧 噇 vi თ厧 呷 Změna hodnoty Př თ厧 N v jm ovi ᘗ呷 o oთ厧თ厧თ厧 mo o თ厧 v o ě 4.. i ě თ厧 o NEXTᘗ呷 თ厧o თ厧თ厧 o o o 4.. i ě თ厧 o + o -ᘗ呷 თ厧o თ厧თ厧 o o៧喧 თ厧ov oთ厧 o 嚷 ř. ). oთ厧 o i.. i თ厧 m თ厧 ENTER o v თ厧 თ厧 o៧喧 mě თ厧. oთ厧 o ř i. POZNÁMKA: Pokud NECHCETE hodnotu změnit, stiskněte tlačítko NEXT. UPOZORNĚNÍ: Před zapnutím napájecího napětí a spuštěním motoru stroje zkontrolujte, zda jsou dodržena veškerá bezpečnostní opatření, abyste zabránili nebezpečí úrazu. 8 PROGRAMOVÁNÍ 8.1 Nastavení měřící jednotky, kw nebo HP Volba měřící jednotky 呷ěř ᘗ呷 j თ厧 o თ厧 vi W o Pᘗ呷 o oj j o o თ厧 o iv oთ厧 o თ厧. ៧喧o o v o vᘗ呷 ᘗ呷 呷 ᘗ呷 ov ě o ᘗ呷 თ厧ᘗ呷 jm ovi 呷 v 呷 o mo o თ厧 თ厧 თ厧 ᘗ呷 ៧喧 o ᘗ呷 v o ě 0. Měřící jednotka Zobrazená zátěž Jmenovitý výkon Úrovně poplachu o o 01 o o 41 o 11ᘗ呷 12ᘗ呷 13ᘗ呷 14 i o 嚷 呷 噇 iv oთ厧 o 嚷 ř თ厧.)* 嚷 嚷 ř თ厧 v o) W 嚷 ř თ厧 v o) 嚷 嚷 ř თ厧 v o) 嚷oň ᘗ呷 呷 噇 o თ厧 oთ厧 o P P P 嚷oň ᘗ呷 呷 噇 iv oთ厧 o * 嚷 P 嚷 i o 嚷 呷 噇 o თ厧 o oთ厧 o W W W * N měř 呷 v 呷 o ř თ厧 i v 嚷 jm ovi ᘗ呷 o v 呷 o თ厧 mo o თ厧. UPOZORNĚNÍ: Před zapnutím napájecího napětí a spuštěním motoru stroje zkontrolujte, zda jsou dodržena veškerá bezpečnostní opatření, abyste zabránili nebezpečí úrazu. Programování

16 . Př jთ厧ě თ厧o o 01.. i ě oთ厧თ厧 ě თ厧 თ厧 呷 თ厧 N v თ厧 ᘗ呷 měř ᘗ呷 j თ厧 o o თ厧 თ厧 呷 嚷vi ř თ厧). ov m o o o o თ厧 თ厧 v o៧喧 თ厧ov oთ厧 měř ᘗ呷 j თ厧 o თ厧 oთ厧 თ厧 呷. * N měř 呷 v 呷 o ř თ厧 i v 嚷 jm ovi ᘗ呷 o v 呷 o თ厧 mo o თ厧. 8.2 Nastavení jmenovitého výkonu a proudu motoru (okno 41 a 42) 嚷m ovi 呷 v 呷 o mo o თ厧 jm ovi 呷 oთ厧თ厧 mo o თ厧 v v o ᘗ呷 Př თ厧 ᘗ呷 თ厧 mo o თ厧 ៧喧 嚷P ៧喧ᘗ呷ᘗ呷 N噇4 呷.Ⴧ嚷. 94 呷 呷ᘗ呷 嚷 呷 噇Pᘗ呷4 v ᘗ呷o ϕ 0ᘗ呷ᘗ呷 呷 噇. ᘗ呷噇 F 呷 嚷 噇 ៧喧 P W o. 噇 mi 嚷 噇 ៧喧 40 噇 4 ᘗ呷 ᘗ呷0 ᘗ呷 400 ᘗ呷ᘗ呷ᘗ呷 噇 9ᘗ呷4 ᘗ呷0 噇 440 ᘗ呷0 ᘗ呷 ᘗ呷 呷0 ᘗ呷ᘗ呷 呷 噇 9ᘗ呷 嚷Nᘗ呷 ᘗ呷 NNჇ嚷 ៧喧ᖇ堇Ⴧ嚷FÁZ 呷Ý 呷 ៧喧 ᘗ呷 Programování. Př jთ厧ě o o 41 嚷 ř თ厧 v 嚷 ᘗ呷 W ). ៧喧 თ厧 呷 - o + v jm ovi 呷 v 呷 o mo o თ厧 თ厧 j o ᘗ呷 თ厧.. N v oთ厧 oთ厧 o თ厧 თ厧 o៧喧 თ厧 m ENTER. 4. Př jთ厧ě o o 42 嚷 ř თ厧 v 嚷 ᘗ呷ᘗ呷ᘗ呷 ). ᘗ呷. ៧喧 თ厧 呷 - o + v jm ovi 呷 oთ厧თ厧 mo o თ厧 თ厧 j o ᘗ呷 თ厧. ᘗ呷. N v oთ厧 oთ厧 o თ厧 თ厧 o៧喧 თ厧 m ENTER. 8.3 Nastavení počtu fází (okno 43)

17 N v oთ厧 ᘗ呷 oთ厧 呷 თ厧 mo o თ厧. 呷 呷ᘗ呷 o v j oთ厧 ᘗ呷 ᘗ呷 vi ᘗ呷 i o ᘗ呷ᘗ呷 Z oj Programování. Př jთ厧ě o o 43 嚷 ř თ厧 v 嚷 P ). Po თ厧თ厧 j mo o j თ厧 oᘗ呷 ov 呷 v თ厧 呷 - o + oთ厧 o თ厧 P.. N v oთ厧 oთ厧 o თ厧 თ厧 o៧喧 თ厧 m ENTER. 8.4 Funkce hlídače (okno 05) N៧喧៧喧 N៧喧៧喧 funkce hlídače Pᖇ堇៧喧៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷 嚷 ៧喧 ៧喧៧喧Ⴧ嚷Nᖇ堇 Z ៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷 嚷 ř თ厧 v o) Pᖇ堇៧喧៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷 ៧喧 ៧喧៧喧Ⴧ嚷Nᖇ堇 Z ៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷 zobrazení v okně 05 signalizovaná zatížení výstupy relé ( přednastavené ) o ᘗ呷 噇 ř ៧喧 ᘗ呷 ᘗ呷 嚷Nᘗ呷) ᘗ呷 噇 ᘗ呷 თ厧 o o ě ř ៧喧 ᘗ呷 ᘗ呷 嚷N ) ᘗ呷 噇 呷 თ厧 o o ě თ厧o თ厧 ᘗ呷 ៧喧 ᘗ呷 ᘗ呷 嚷N ) ᘗ呷 噇 呷 o ᘗ呷 噇 თ厧o თ厧 ᘗ呷 ៧喧 ᘗ呷 ᘗ呷 嚷Nᘗ呷) ᘗ呷 噇 ᘗ呷 o ᘗ呷 噇 ř ៧喧 ᘗ呷 ᘗ呷 嚷Nᘗ呷) ᘗ呷 噇 ᘗ呷 თ厧 o o ě ř ៧喧 თ厧 o o ě თ厧o თ厧 ᘗ呷 ៧喧 o ᘗ呷 噇 თ厧o თ厧 ᘗ呷 ៧喧 ᘗ呷 ᘗ呷 嚷N ) ᘗ呷 噇 呷 ᘗ呷 ᘗ呷 嚷N ) ᘗ呷 噇 呷 ᘗ呷 ᘗ呷 嚷Nᘗ呷) ᘗ呷 噇 ᘗ呷 Po თ厧თ厧 j oთ厧 o o ᘗ呷 ři ř ៧喧 თ厧o თ厧 ᘗ呷m ៧喧 v 呷៧喧 თ厧ov mo v 呷 თ厧 ᘗ呷ᘗ呷 ř თ厧 ě i i o 呷 9. Hlídač přetížení a nedostatečného zatížení Programování. Př jთ厧ě o o 05. Př თ厧 v j Pᖇ堇៧喧៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷 嚷 N៧喧៧喧 ៧喧 ៧喧៧喧Ⴧ嚷Nᖇ堇 Z ៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷.. ៧喧 თ厧 呷 - o + vo Pᖇ堇៧喧៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷 o N៧喧៧喧 ៧喧 ៧喧៧喧Ⴧ嚷Nᖇ堇 Z ៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷.. N v თ厧 o៧喧 თ厧 m ENTER. Pᖇ堇៧喧៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷 嚷 N៧喧៧喧 ៧喧 ៧喧៧喧Ⴧ嚷Nᖇ堇 Z ៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷 Pᖇ堇៧喧៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷 N៧喧៧喧 ៧喧 ៧喧៧喧Ⴧ嚷Nᖇ堇 Z ៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷

18 7 Hlídač pᖗ劗etí៧啇ení a nedostatečného zatí៧啇ení 8.5 Nastavení zpoždění startu (okno 31) 呷 თ厧oᘗ呷 o ě m თ厧 ᘗ呷 ᘗ呷 呷m o ᘗ呷 噇mᘗ呷 j ř vi Z o៧喧თ厧ě თ厧 თ厧mo៧喧 i mo o თ厧 oj o ě oთ厧 ᘗ呷ov o თ厧 呷. ៧喧 ᘗ呷 j ř ř o ᘗ呷 oთ厧თ厧. Programování. U თ厧 თ厧o თ厧 v თ厧 თ厧 ᘗ呷 ᘗ呷 o oთ厧 mo o oj o ě oთ厧 ᘗ呷ov o თ厧 呷 ov ň omi 噇 ᘗ呷 oთ厧თ厧. ៧喧o თ厧თ厧 o៧喧თ厧ě თ厧.. Př jთ厧ě თ厧o o 嚷 ř თ厧 v oთ厧 o 嚷.0 ).. i თ厧 m თ厧 - o + v თ厧 თ厧 ᘗ呷 Z o៧喧თ厧ě თ厧 v თ厧 თ厧 ᘗ呷. 4. i თ厧 m თ厧 ENTER o v ჷ塗 mě თ厧. Po თ厧თ厧 j თ厧 თ厧 oთ厧៧喧i mo v ᘗ呷 m თ厧 თ厧 ᘗ呷 mo៧喧 თ厧თ厧 ᘗ呷 o ř vi Z o៧喧თ厧ě თ厧 თ厧o 噇 თ厧 ě თ厧 oთ厧 ᘗ呷 oᘗ呷 呷 თ厧 თ厧 o ᘗ呷 ě i o.

19 8 Zpo៧啇dění sta tu 8.6 Nastavení úrovní poplachu pomocí automatického nastavení Př თ厧 o měř 嚷o m៧喧i ᘗ呷) ៧喧 mo o თ厧 თ厧 om iᘗ呷 呷 v ř თ厧ᘗ呷 ᘗ呷 ᘗ呷 ov ě o ᘗ呷 თ厧 oთ厧 vo噇 ᘗ呷 ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 თ厧 თ厧. Ochrana 嚷ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 თ厧 თ厧 噇 o o 05) Pᖇ堇៧喧៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷 嚷 N៧喧៧喧 ៧喧 ៧喧៧喧Ⴧ嚷Nᖇ堇 Z ៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷 嚷 ř თ厧 v o) Pᖇ堇៧喧៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷 Poplach ř ៧喧 თ厧 o o ě ř ៧喧 თ厧 o o ě თ厧o. ៧喧. თ厧o. ៧喧. ř ៧喧 თ厧 o o ř ě ៧喧 Intervaly hodnot 嚷 ř თ厧 v ᘗ呷) ᘗ呷 嚷 呷 嚷 呷 嚷 ᘗ呷 嚷 ᘗ呷 嚷 呷 嚷 Intervaly hodnot 嚷v o ᘗ呷 ) 21 i v ř ៧喧 22 i v თ厧 o o ě ř ៧喧 23 i v თ厧 o o ě თ厧o. ៧喧 24 i v თ厧o 噇 თ厧 ᘗ呷 o ៧喧 21 i v ř ៧喧 22 i v თ厧 o o ě ř ៧喧 Hranice poplachů při použití AUTO SET თ厧 ě៧喧 嚷 oთ厧 o v o ě 21 თ厧 ě៧喧 嚷 oთ厧 o v o ě 22 თ厧 ě៧喧 嚷 oთ厧 o v o ě 23 თ厧 ě៧喧 嚷 oთ厧 o v o ě 24 თ厧 ě៧喧 嚷 oთ厧 o v o ě 21 თ厧 ě៧喧 嚷 oთ厧 o v o ě 22 N៧喧៧喧 ៧喧 ៧喧៧喧Ⴧ嚷Nᖇ堇 Z ៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷 თ厧 o o ě თ厧o. თ厧o. ៧喧. ៧喧. 呷 嚷 ᘗ呷 嚷 23 i v თ厧 o o ě თ厧o. ៧喧 24 i v თ厧o 噇 თ厧 ᘗ呷 o ៧喧 თ厧 ě៧喧 嚷 oთ厧 o v o ě 23 თ厧 ě៧喧 嚷 oთ厧 o v o ě 24 Programování. თ厧 ť mo o oj ᘗ呷 o ě៧喧 ři o m ě៧喧i o v 呷 ᘗ呷 თ厧o 呷 o៧喧თ厧ě ři თ厧.. i ě თ厧 თ厧 呷 თ厧 o AUTO SET. 嚷 o ovᘗ呷 ři j ᘗ呷m o iv o ᘗ呷m o ě.. N თ厧i ji o Set ᘗ呷 ᘗ呷o៧喧 თ厧 ᘗ呷 ៧喧 呷 o თ厧 om iᘗ呷 呷 měř o თ厧 ៧喧 呷 呷 v 呷 ᘗ呷 ov ě o ᘗ呷 噇. N თ厧i ji o ě o o o 0.

20 4. 嚷 oთ厧噇 i ᘗ呷 ov ě o ᘗ呷 噇 ř iᘗ呷 v 呷 o ᘗ呷 o ř iᘗ呷 ᘗ呷ᘗ呷 o měň ř თ厧ᘗ呷 ᘗ呷 i v 呷 嚷vi. თ厧 ) ovთ厧 ov ჷ塗 თ厧 om iᘗ呷 ᘗ呷 v. 嚷 ov ě o ᘗ呷 噇 vi ᘗ呷៧喧 თ厧თ厧 ě 噇 vi. i o Nastavení zpoždění odezvy (okna 32 a 34) Z o៧喧თ厧ě oთ厧 v 呷 თ厧mo៧喧ňთ厧j ᘗ呷 呷 oj 噇 o თ厧 oთ厧 თ厧o თ厧 v vთ厧 ř ៧喧 o თ厧o თ厧 ᘗ呷 o 噇 ៧喧 ᘗ呷 ៧喧 თ厧ojთ厧 iv ᘗ呷i o ᘗ呷 ov 呷ᘗ呷 ᘗ呷. N v o៧喧თ厧ě oთ厧 v 呷 o ř ៧喧 v o ě 32 嚷m Ⴧ嚷.) o თ厧o თ厧 ᘗ呷 ៧喧 v o ě 34. 呷 呷ᘗ呷 o oთ厧 o o o ě o j 0ᘗ呷ᘗ呷. oთ厧 o 呷 j mo៧喧 ᘗ呷 v 呷ᘗ呷i ᘗ呷 呷 m i i oთ厧ᘗ呷 ě ᘗ呷 ᘗ呷 呷ᘗ呷 o ᘗ呷 噇. Programování. U თ厧 v თ厧 თ厧 ᘗ呷 o៧喧თ厧ě oთ厧 v 呷 o ř ៧喧 o თ厧o თ厧 ᘗ呷 ៧喧. ៧喧 o თ厧o o v 呷 ovთ厧j oთ厧 o ᘗ呷 ᘗ呷 v o ᘗ呷 ov თ厧 ᘗ呷 i ᘗ呷. U თ厧თ厧j j 呷 m Ⴧ嚷im თ厧 v თ厧 თ厧 ᘗ呷 j mo៧喧 ᘗ呷 თ厧 呷 oj ř ៧喧i თ厧i oთ厧 თ厧i i៧喧 呷 mo o თ厧oj j o oᘗ呷 o.. Př jთ厧ě o o 32 嚷 ř თ厧 v 嚷 0ᘗ呷ᘗ呷 ).. ៧喧 თ厧 呷 - o + v o៧喧თ厧ě oთ厧 v 呷 v თ厧 თ厧 ᘗ呷. 4. N v oთ厧 oთ厧 o თ厧 თ厧 o៧喧 თ厧 m ENTER. Z o៧喧თ厧ě oთ厧 v 呷 o თ厧o თ厧 ᘗ呷 ៧喧 嚷mi.) v v o ě 34 oთ厧o 呷m 噇 o m. 9 Zpo៧啇dění odezvᖗ劗

21 9 ROZŠÍŘENÉ FUNKCE 9.1 Ruční nastavení úrovní poplachu (okna 11-14) 嚷 ov ě o ᘗ呷 თ厧 j mo៧喧 ᘗ呷 vi თ厧თ厧 ěᘗ呷 oთ厧៧喧i ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 თ厧 om iᘗ呷 ᘗ呷 o v. ៧喧 呷 o ᘗ呷 ov ě ov噇 ě៧喧 თ厧 vi ᘗ呷 ř. j m ě თ厧o თ厧i ᘗ呷 o ov თ厧 თ厧 om iᘗ呷 ᘗ呷 o v. 呷i ᘗ呷 i o 呷 4. ៧喧 4.ᘗ呷. N៧喧៧喧 N៧喧៧喧 Ochrana 嚷ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 თ厧 თ厧 噇 o o 05) Pᖇ堇៧喧៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷 嚷 ៧喧 ៧喧៧喧Ⴧ嚷Nᖇ堇 Z ៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷 嚷 ř თ厧 v o) Pᖇ堇៧喧៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷 ៧喧 ៧喧៧喧Ⴧ嚷Nᖇ堇 Z ៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷 Poplachy 嚷v o ᘗ呷 ) 11 ř ៧喧 12 თ厧 o o ě ř ៧喧 13 თ厧 o o ě თ厧o თ厧 ᘗ呷 ៧喧 14 თ厧o თ厧 ᘗ呷 ៧喧 11 ř ៧喧 12 თ厧 o o ě ř ៧喧 13 თ厧 o o ě თ厧o თ厧 ᘗ呷 ៧喧 14 თ厧o თ厧 ᘗ呷 ៧喧 Přednastavení 00 嚷 00 嚷 0 嚷 0 嚷 00 嚷 00 嚷 0 嚷 0 嚷 Nastavení intervalů (okna 21-24) 噇 v 呷 o თ厧 om iᘗ呷 ᘗ呷 v mě i თ厧თ厧 ě. Po mě ě j ř ovთ厧 ovᘗ呷 თ厧 om iᘗ呷 ᘗ呷 v ᘗ呷 呷 呷 呷 ivov 呷 ovᘗ呷 oთ厧 o 呷 o ᘗ呷 噇. N៧喧៧喧 N៧喧៧喧 Ochrana 嚷ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 თ厧 თ厧 噇 o o 05) Pᖇ堇៧喧៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷 嚷 ៧喧 ៧喧៧喧Ⴧ嚷Nᖇ堇 Z ៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷 嚷 ř თ厧 v o) Pᖇ堇៧喧៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷 ៧喧 ៧喧៧喧Ⴧ嚷Nᖇ堇 Z ៧喧Ⴧ嚷Ž៧喧NჇ嚷 Okna 21 i v ř ៧喧 22 i v თ厧 o o ě ř ៧喧 23 i v თ厧 o o ě თ厧o თ厧 ᘗ呷 ៧喧 24 i v თ厧o თ厧 ᘗ呷 ៧喧 21 i v ř ៧喧 22 i v თ厧 o o ě ř ៧喧 23 i v თ厧 o o ě თ厧o თ厧 ᘗ呷 ៧喧 24 i v თ厧o თ厧 ᘗ呷 ៧喧 Přednastavení ᘗ呷 嚷 呷 嚷 呷 嚷 ᘗ呷 嚷 ᘗ呷 嚷 呷 嚷 呷 嚷 ᘗ呷 嚷 Nastavení hystereze (okno 33) Fთ厧 ᘗ呷 呷 oთ厧 o 呷 o ᘗ呷 噇 ř ៧喧 თ厧i oთ厧 თ厧 თ厧 o o ě ňთ厧j mi o ᘗ呷 ov 呷ᘗ呷 ᘗ呷 v ř თ厧ěᘗ呷 თ厧 呷 ៧喧 oj o 呷 თ厧j o o o v ᘗ呷 oთ厧 o 呷 ř ៧喧 o თ厧o თ厧 ᘗ呷 ៧喧 o თ厧 o o ě. ៧喧 o ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 o m ě oთ厧៧喧 v oთ厧 თ厧 呷ᘗ呷 o თ厧თ厧 j v Z jiᘗ呷 ě 呷 o ᘗ呷 嚷o o 61) v 呷 თ厧 o 嚷 oთ厧 o FF). Př თ厧 v oთ厧 o 呷 j 0 嚷.

22 ᖗ劗 Hᖗ劗ste eze Nastavení zajištěného poplachu (okno 61) 呷 ř თ厧ěᘗ呷 ៧喧 თ厧ojთ厧 ř ៧喧 თ厧i თ厧o თ厧 ᘗ呷mთ厧 ៧喧 თ厧 ᘗ呷 o oj j ři jiᘗ呷 ě ᘗ呷m o ᘗ呷 თ厧 o 噇 ᘗ呷 ovᘗ呷 ᘗ呷 ᘗ呷 iv ᘗ呷 i თ厧 呷៧喧 ř თ厧i j o iv ᘗ呷 omi თ厧. Z jiᘗ呷 ě ᘗ呷 ᘗ呷 თ厧v თ厧 თ厧o v 呷ᘗ呷 o o vთ厧 თ厧 m RESET Ⴧ嚷 m v 呷 თ厧 ov m o ř თ厧 iᘗ呷 v m თ厧i 呷i o v თ厧 თ厧 嚷vi. o o 81) v 呷 თ厧 m j თ厧 თ厧 嚷vi. თ厧 Z oj ) Př თ厧 v j FF 噇 jiᘗ呷 ě j v 呷 თ厧 ᘗ呷. Nastavení poplachu při nulovém proudu motoru (okno 62) ៧喧 o ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 ivთ厧j o ᘗ呷 v ᘗ呷 v iᘗ呷 თ厧 呷 oთ厧თ厧 mo o თ厧 თ厧 嚷62 嚷 o ). Př თ厧 v j FF 噇 ři თ厧 ovᘗ呷m oთ厧თ厧თ厧 mo o თ厧 ivov o ᘗ呷. Nastavení výstupů relé (okna 63 a 64 nebo 65) 呷 呷 თ厧 ᘗ呷 ᘗ呷 ᘗ呷 j mo៧喧 ᘗ呷 vi ᘗ呷 ៧喧 o m o vთ厧 j oთ厧 j jiᘗ呷 o 呷 N 噇 o თ厧 ᘗ呷 o Nᘗ呷 噇 თ厧 ᘗ呷. Poznámka: Pokud je vypnuto napájení hlídače, jsou kontakty obou relé vždy ve stavu NO - rozepnuto. Po თ厧თ厧 j oთ厧 o៧喧 თ厧ov 呷 mo ᘗ呷 ᘗ呷ovᘗ呷 v 呷 თ厧 呷 o ř ៧喧 嚷m Ⴧ嚷.ᘗ呷 ᘗ呷 ᘗ呷 ) თ厧o თ厧 ᘗ呷 ៧喧 嚷mi.ᘗ呷 ᘗ呷 ᘗ呷 )ᘗ呷 ř თ厧 ě i თ厧 ᘗ呷i ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 v i o 9 i o. Nastavení digitálního vstupu (okno 81) ៧喧i 呷i v თ厧 j mo៧喧 ᘗ呷 vi თ厧ov ě RES Ⴧ嚷 oთ厧 o ov თ厧 ovᘗ呷 oთ厧 o ov jiᘗ呷 ě ᘗ呷 o o ᘗ呷 თ厧 嚷 ř თ厧 v o) AU Ⴧ嚷 U៧喧 ៧喧៧喧 ov თ厧 თ厧 om iᘗ呷 ᘗ呷 o v Ⴧ嚷 ě ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 o ov თ厧 o o ě თ厧ᘗ呷 ě თ厧 ov თ厧 o ov. Po თ厧თ厧 j blo o ov თ厧 o o ě v თ厧 iv ᘗ呷 j თ厧 o o ě o ov oᘗ呷 თ厧 呷 ᘗ呷 ᘗ呷. 呷i. o o 82.

23 Nastavení časovače zablokování (okno 82) N v თ厧 თ厧 o ov თ厧 o o ě ᘗ呷 თ厧 呷 ᘗ呷 ᘗ呷 ᘗ呷 呷 თ厧 呷 oთ厧 o თ厧ᘗ呷 Ⴧ嚷 o ř თ厧 o o噇 v თ厧 o o ě 嚷 嚷 ). 嚷 呷i. o o 81). Př თ厧 v oთ厧 o j 0ᘗ呷0 თ厧 თ厧. Blokovaᖗ劗í čas Nastavení analogového výstupu (okno 91) o 呷ov 呷 v 呷 თ厧 o 呷 თ厧j o 呷ov 呷 i 呷 0 噇 0m o 4 噇 0m ᘗ呷 呷 j ᘗ呷mě 呷 v 呷 o თ厧 ř თ厧 i mo o თ厧. i 呷 i v ov 嚷 0噇0m o 0噇4m ). P 呷 o i 呷 თ厧 jm ovi 呷 v 呷 o mo o თ厧ᘗ呷 vi. o.. ᘗ呷 ᘗ呷 噇 i vi v 呷 o ov 呷 o თ厧i měř oᘗ呷 oთ厧 v j o.. 2 ᖗ劗nalogový výstup

24 Nastavení rozsahu zatížení analogového výstupu (okno 92-93) 呷 o ᘗ呷 j mo៧喧 ᘗ呷 vi 呷 o o 呷ovᘗ呷 o v 呷 თ厧 თ厧 oთ厧 თ厧 თ厧 ᘗ呷 o mi im o m 噇 Ⴧ嚷im o ៧喧 oj.. 呷 o ě 91 i ě თ厧 თ厧 呷 თ厧 RESET +ᘗ呷 თ厧i ji o j v 呷m o on. N 呷 j oთ厧 o iv. 3 ᖗ劗íklad nastavení ozsahu analogového výstupu. 呷 o ě 92 v j i៧喧ᘗ呷 oთ厧 o თ厧 ៧喧 嚷 ř. 0 嚷).. 呷 o ě 93 v jv 呷ᘗ呷ᘗ呷 oთ厧 o თ厧 ៧喧 嚷 ř. ᘗ呷0 嚷). P 呷 o o 呷ovᘗ呷 o v 呷 თ厧 თ厧 j 呷 v i v ៧喧 oთ厧 0 თ厧o ᘗ呷0 嚷. 呷i. o.. 呷 呷 თ厧 ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 呷 o ě 91 i ě თ厧 თ厧 呷 თ厧 RESET +ᘗ呷 o ě o i თ厧 თ厧 ᘗ呷 o j v i OFF j oთ厧 呷 iv. Uzamčení parametrů (okno 04) 呷 呷 o mo៧喧 ᘗ呷 ᘗ呷 ě ě mě i v m 噇ᘗ呷 o 呷 mov ᘗ呷 oთ厧 o 呷 თ厧 m oთ厧 თ厧 m 嚷თ厧თ厧 369 v o ě 04. Po om j mo៧喧 ᘗ呷 oთ厧 o o ov omě ᘗ呷 oთ厧 o 呷 mo o თ厧 噇 ě៧喧 01ᘗ呷 ě 02 oთ厧თ厧 03. თ厧 თ厧 oთ厧 m m o ě ov 呷m თ厧 m 嚷თ厧თ厧 369 v o ě 04. Při თ厧 mთ厧 呷ᘗ呷 m ᘗ呷 j o ov o თ厧 o AUTO SET. თ厧 om iᘗ呷 ᘗ呷 v o ř თ厧 iᘗ呷 v m თ厧i 呷i o v თ厧 თ厧 j v៧喧თ厧 呷 iv ᘗ呷 o თ厧თ厧 j v o ě 81 v oთ厧 o AU 嚷 თ厧 om iᘗ呷 ᘗ呷 v ). Poznámka Ve všech oknech je zobrazen symbol zámku.

25 Obnovení přednastavených hodnot (okno 99) Př თ厧 v ᘗ呷 oთ厧 o 呷 v 呷 o 呷 o ov თ厧 m oთ厧 o 呷 def v o ě 99. Po თ厧თ厧 j v o ě 99 o oთ厧 o USr ᘗ呷 თ厧 oᘗ呷 ៧喧 v 呷 mě ě თ厧៧喧iv m. Zobrazení zprávy o poplachu (okno 00) 呷 vთ厧 o ᘗ呷 თ厧 თ厧 om iᘗ呷 呷 o o o 00. o i 呷 i თ厧j თ厧თ厧j ᘗ呷 o ᘗ呷 ovᘗ呷 v 呷. o 00 v៧喧თ厧 呷 i. Po თ厧 თ厧 თ厧 o ě o o ě ᘗ呷 ᘗ呷 嚷 ᘗ呷 嚷 嚷. 嚷თ厧 呷៧喧 j jiᘗ呷 ě o ᘗ呷 呷 ᘗ呷 ě ᘗ呷 j o ᘗ呷 o ᘗ呷 嚷U 嚷 oთ厧 ě ) o U 嚷 ř ě ). N თ厧ojთ厧 o ᘗ呷 i iv ᘗ呷i ៧喧 თ厧 ᘗ呷 o ᘗ呷ovᘗ呷 o o ᘗ呷 თ厧.

26 Speciální funkce (okna 35, 36 a 65) ᘗ呷i ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 j oთ厧 mo ᘗ呷 o o ᘗ呷 o v ři ř ៧喧 o თ厧o თ厧 ᘗ呷m ៧喧 ᘗ呷 oთ厧 o თ厧 噇 o ᘗ呷თ厧 ᘗ呷i v ᘗ呷 oთ厧 m o თ厧 噇 o თ厧 m RESET o 65 嚷 0ᘗ呷 o m 呷 0 o 65 嚷 ᘗ呷 mo ᘗ呷 o o ᘗ呷 თ厧ě ř ៧喧 o თ厧o თ厧 ᘗ呷 o ៧喧 嚷៧喧 嚷 呷) o 65 嚷 ᘗ呷 ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 v ᘗ呷 ᖗ劗 kno a funkᖗ劗e elé 呷 vᘗ呷 ᘗ呷 ř ᘗ呷 ř თ厧 ᘗ呷 v o ě 36 vi oთ厧 o თ厧 噇 o o v m o ᘗ呷 თ厧. 呷 o ě 35 vi თ厧o თ厧 m i j თ厧 o iv 呷mi o თ厧 呷 o. ៧喧 o თ厧o ov ě៧喧 oთ厧៧喧 v j o თ厧o ᘗ呷 o oთ厧 ě៧喧 mo o o ᘗ呷 ěᘗ呷 თ厧 呷៧喧 j oთ厧 o o 65 ov. Po თ厧თ厧 თ厧ojთ厧 ři ě თ厧 o თ厧 呷m mě m o ov ᘗ呷 თ厧 თ厧 呷 0 o m៧喧i ě v mo o თ厧თ厧 ji៧喧 ovთ厧 o oთ厧ᘗ呷 o ov ᘗ呷 თ厧o თ厧თ厧 თ厧თ厧 v 呷 თ厧 ov o噇 ᘗ呷. Fთ厧 ᘗ呷i v ᘗ呷 v 呷თ厧៧喧 o ᘗ呷 ᘗ呷 oთ厧თ厧 ř. ᘗ呷 oთ厧 ovᘗ呷 o თ厧o v თ厧 o თ厧 თ厧 ᘗ呷 თ厧 呷៧喧 თ厧ojთ厧 j jiᘗ呷 თ厧. ᘗ呷 v ᘗ呷 ᘗ呷 oთ厧თ厧 mo o თ厧 m噇៧喧 o oთ厧 i. Po თ厧თ厧 თ厧vo ě m i თ厧 თ厧 j თ厧 ᘗ呷 呷 თ厧 v ᘗ呷 ᘗ呷 თ厧 თ厧 呷 0 o თ厧j თ厧 o o ᘗ呷i m Ⴧ嚷im ě ᘗ呷 嚷o o 36ᘗ呷 oთ厧 o თ厧 噇 o 0噇ᘗ呷). ᘗ呷 ᘗ呷 ᘗ呷 嚷 ᘗ呷 oთ厧 თ厧o ř თ厧თ厧ᘗ呷 ᘗ呷 ᘗ呷 嚷 ᘗ呷 oთ厧 თ厧o თ厧თ厧. POZNÁMKA: Speciální zacházení s analogovým výstupem v režimu reverzace je popsáno dále. o 呷ov 呷 v 呷 თ厧 ř jთ厧 m Ⴧ嚷im oთ厧 o თ厧ᘗ呷 ř. 0 m ᘗ呷 o o vov ovo ᘗ呷 o oთ厧 თ厧 o თ厧 噇 o. N o თ厧 呷៧喧 ři ᘗ呷 oთ厧თ厧 v ៧喧imთ厧 v ᘗ呷 嚷o o ᘗ呷ᘗ呷 嚷 ) თ厧ojთ厧 ř ៧喧. 呷 呷 თ厧 ov o ᘗ呷 თ厧 ᘗ呷 ov m ř oj თ厧ojთ厧 v 呷 თ厧 ov oთ厧i თ厧 o თ厧 噇 o 嚷j mo៧喧 ᘗ呷 ov თ厧ě ovᘗ呷 o თ厧 呷 o ). POZNÁMKA: K dosažení výše uvedeného výsledku je třeba nainstalovat spouštěč motoru pro chod dopředu i dozadu. Podívejte se na obr. 15 Příklad zapojení se spouštěčem motoru pro chod dopředu i dozadu (stykačem).

27 ᖗ劗 ᖗ劗íklad zapojení se spouštěčeᖗ劗 ᖗ劗oto u p o ᖗ劗hod dopᖗ劗edu i dozadu ៧啇poᖗ劗oᖗ劗í stᖗ劗kač哷៧啇 POZNÁMKA: Na obr. 15 nesmí být relé R1 a R2 (následně K1 a K2) sepnuta současně, protože by došlo ke zkratu. Proto je důležité, aby před připojením relé ke stykači byla hodnota okna 65 = 2.

28 Alternativní pomocný obvod 6 ᖗ劗íklad poᖗ劗oᖗ劗ného o vodu pᖗ劗i pou៧啇ití ៧啇ᖗ劗 napětí 呷 呷ᘗ呷 თ厧v თ厧 呷 ř თ厧 oთ厧៧喧 ᘗ呷 oთ厧 თ厧o თ厧 呷m ៧喧ᘗ呷 ě m 嚷m Ⴧ嚷. vᘗ呷 4 呷 呷៧喧ᘗ呷).

29 10 PROBLÉMY A JEJICH ODSTRAŇOVÁNÍ Z o o თ厧j ᘗ呷 თ厧 呷 i ᘗ呷 v ě ov თ厧 ᘗ呷 j. ř თ厧 o o თ厧j vo 呷 თ厧 呷 呷 v ě o 噇 ៧喧 呷 呷. თ厧 თ厧 ij თ厧თ厧 ៧喧თ厧j. Př o vᘗ呷 viთ厧 ě o o თ厧j oj vo 呷 oთ厧. Problém Řešení o 01 o თ厧j თ厧 ovoთ厧 噇 Z o o თ厧j ři oj oთ厧თ厧ov 呷ᘗ呷 ᘗ呷o m o 噇. ě៧喧ᘗ呷 თ厧o o ᘗ呷 i თ厧 呷៧喧 j mo o 噇 Z o o თ厧j ᘗ呷 თ厧 j oთ厧 o jm ovi ᘗ呷 o v 呷 o თ厧 mo o თ厧 თ厧 v ᘗ呷 oთ厧თ厧. v o ě 41 j j o oთ厧 o ᘗ呷 თ厧 mo o თ厧. 噇 Z o o თ厧j ᘗ呷 თ厧 j v o ě 03 o oთ厧 o ᘗ呷 ovᘗ呷 o oთ厧თ厧თ厧 oთ厧 ov თ厧 j ᘗ呷 jm ovi ᘗ呷mთ厧 oთ厧თ厧თ厧 mo o თ厧. 呷 o ě 01 ři ě თ厧 mo o თ厧 o 噇 噇 Z o o თ厧j ᘗ呷 თ厧 mo o o თ厧 oთ厧 i ᘗ呷i ř თ厧im ov 呷; თ厧j v oთ厧 o v 呷 o თ厧. o o თ厧j měř ᘗ呷 v თ厧 ř voთ厧ov 呷 omě ᘗ呷o m o 噇. 噇 Z o o თ厧j ᘗ呷 თ厧 j mo o ě m o m o ovo თ厧 ៧喧. 噇 Z o o თ厧j ᘗ呷 თ厧 j mě v ៧喧 mo o თ厧 vě ᘗ呷 ៧喧 嚷 嚷o o 01). 噇 Z o o თ厧j ᘗ呷 თ厧 j oთ厧თ厧ov 呷 ᘗ呷o m o ři oj ᘗ呷 i 嚷. 呷 o ě 03 j o v 噇 Z o o თ厧j ᘗ呷 თ厧 呷 v ě v 呷 oთ厧თ厧ov 呷 ᘗ呷o m o oთ厧 oთ厧 o ᘗ呷 ovᘗ呷 o oთ厧თ厧თ厧. თ厧. 噇 Z o o თ厧j ᘗ呷 თ厧 oთ厧 vi 噇 oთ厧 ov თ厧 oთ厧 o m v თ厧 ᘗ呷. 噇 Z o o თ厧j ᘗ呷 თ厧 j oთ厧 o oთ厧თ厧თ厧 mo o თ厧 თ厧 v o ě 42 j j o oთ厧 o oთ厧თ厧თ厧 ᘗ呷 თ厧 mo o თ厧. თ厧 თ厧 i თ厧 呷 o ᘗ呷. 噇 Z o o თ厧j ᘗ呷 თ厧 j v o ě 01 o oთ厧 o vě ᘗ呷 ៧喧 თ厧. 噇 Z o o თ厧j oთ厧 o 呷 o ᘗ呷 噇 v o ᘗ呷 11 ៧喧 14. Po თ厧თ厧 j oთ厧 v ᘗ呷ᘗ呷 თ厧 v i v 呷 ov ჷ塗 თ厧 om iᘗ呷 ᘗ呷 v. თ厧 თ厧 თ厧 o ᘗ呷 噇 Z o o თ厧j oთ厧 o 呷 o ᘗ呷 噇 v o ᘗ呷 11 ៧喧 14. Po თ厧თ厧 j oთ厧 v ᘗ呷ᘗ呷 თ厧 v i v 呷 ov ჷ塗 თ厧 om iᘗ呷 ᘗ呷 v. 噇 Z o o თ厧j ᘗ呷 თ厧 j თ厧 თ厧 o 呷 mov jiᘗ呷 ě 呷 o ᘗ呷 嚷o o 61 嚷 o ). 嚷 噇 i omთ厧 ᘗ呷 v 呷 თ厧 თ厧j თ厧 თ厧 i თ厧 m თ厧 RESET. 呷 o ě 00 j o oთ厧 o LU o OU ᘗ呷 თ厧 呷 o ᘗ呷 噇 o 呷 oთ厧 ě m o ř ě m. 呷 o ě 01 j o oთ厧 o oor. Po ᘗ呷 噇 o 呷 oთ厧 o oთ厧 mimo o. 呷 o ě 03 j o oთ厧 o oor. Po ᘗ呷 噇 o 呷 oთ厧 o oთ厧 mimo o. 噇 呷 呷 ě j თ厧 თ厧 o o თ厧j ᘗ呷 თ厧 j ᘗ呷 ě oთ厧 ov თ厧 ěťovᘗ呷mთ厧 o თ厧 ᘗ呷 თ厧 თ厧 თ厧. 噇 呷ěř 呷 v 呷 o ř თ厧 i mo o თ厧 j v 呷ᘗ呷ᘗ呷 ៧喧 ᘗ呷 嚷 jm ovi ᘗ呷 o v 呷 o თ厧 mo o თ厧 o 呷 mov ᘗ呷 o v o ě 41. 噇 呷ěř 呷 oთ厧თ厧 mo o თ厧 j v 呷ᘗ呷ᘗ呷 ៧喧 ᘗ呷 嚷 jm ovi ᘗ呷 o oთ厧თ厧თ厧 mo o თ厧 o 呷 mov ᘗ呷 o v o ě 42. N თ厧 ov o ř ě oთ厧 ě. 噇 Př ě oთ厧 ě j თ厧 ov o oთ厧 ři თ厧 თ厧 თ厧 i o i ě m v ᘗ呷 o ovo თ厧. ᘗ呷 ᘗ呷 ov თ厧oთ厧 v 呷 თ厧 ᘗ呷 oთ厧 o i თ厧i ᘗ呷 თ厧i ji. Po ᘗ呷 ov ᘗ呷 j. 噇 Z o o თ厧j ᘗ呷 თ厧 j oთ厧 ě o o oj vo ᘗ呷 ᘗ呷 oთ厧 oთ厧თ厧 თ厧 Z oj. N o თ厧j vᘗ呷 ᘗ呷 o. 噇 嚷თ厧 呷៧喧 j oთ厧 oთ厧៧喧i 呷 ᘗ呷i ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 嚷o 35ᘗ呷 65 თ厧.)ᘗ呷 o თ厧j o ov o o v.

30 11 TECHNICKÉ ÚDAJE ᘗ呷o mě 呷 嚷 ŠჇ嚷 呷Ⴧ嚷 ) 4ᘗ呷 Ⴧ嚷 90 Ⴧ嚷 ᘗ呷 mm 噇 ᘗ呷 ᘗ呷 mm ៧喧噇N iᘗ呷 თ厧 o თ厧o თ厧 ᘗ呷 თ厧 ៧喧 嚷噇F噇噇 嚷i. 呷 0ᘗ呷 呷 N j ᘗ呷 ě 嚷ჷ塗 0 嚷) Ⴧ嚷 00噇 40 呷 ᘗ呷ᘗ呷 Ⴧ嚷 00噇 40 呷 ᘗ呷ᘗ呷 Ⴧ嚷 呷0噇ᘗ呷00 呷 ᘗ呷ᘗ呷 Ⴧ嚷ᘗ呷 ᘗ呷噇ᘗ呷90 呷 ᘗ呷 F v ᘗ呷 ᘗ呷0 o ᘗ呷0 P oთ厧თ厧ov 呷 v თ厧 oთ厧 ov თ厧 oთ厧თ厧ov 呷m ᘗ呷o m o 噇m ᘗ呷៧喧 呷0 0ᘗ呷 0 ᘗ呷ᘗ呷 0ᘗ呷0 00 嚷j 噇 i jm ovi 呷 oთ厧თ厧 ჷ塗 00 ᘗ呷 ᘗ呷៧喧 呷0 0 嚷 თ厧 ᘗ呷 ᘗ呷o m o ) 呷 o ř 呷i 呷 Ⴧ嚷. ᘗ呷 呷 Z o៧喧თ厧ě ři თ厧 999 呷 0 ᘗ呷0 嚷 jm ovi ᘗ呷 o v 呷 o თ厧 mo o თ厧 Z o៧喧თ厧ě ᘗ呷 ři ř ៧喧 0ᘗ呷 噇 ᘗ呷00 Z o៧喧თ厧ě ᘗ呷 ři თ厧o თ厧. ៧喧 0ᘗ呷 噇 ᘗ呷00 嚷o 呷 v 呷 თ厧 ᘗ呷 ᘗ呷 ᘗ呷 噇 40 呷 ᘗ呷 ᘗ呷 ᘗ呷 ᘗ呷ᘗ呷 噇 40 呷 ᘗ呷 ᘗ呷 o 呷ov 呷 v 呷 თ厧 m Ⴧ嚷. ě៧喧 ᘗ呷00 Ω ៧喧i 呷i v თ厧 m Ⴧ嚷. 40 呷 ᘗ呷 o 4 呷 呷៧喧ᘗ呷. i 呷 ჷ塗 4 呷 ᘗ呷噇៧喧ᘗ呷. 嚷o 嚷 ჷ塗 呷 ᘗ呷噇៧喧ᘗ呷. ᘗ呷 ჷ塗 ᘗ呷0 m 嚷iᘗ呷 ě vᘗ呷 ᘗ呷 ř voთ厧噇 თ厧o თ厧 თ厧 m Ⴧ嚷. 0 P 噇ř voთ厧iთ厧噇 თ厧o vo თ厧 თ厧 Poთ厧 měთ厧ě 呷 voთ厧iთ厧 o o ě თ厧o ᘗ呷ᘗ呷 ᘗ呷. P 噇ř 0ᘗ呷 噇 4 mm 呷 voთ厧iთ厧ᘗ呷 0ᘗ呷 噇 ᘗ呷ᘗ呷 mm o. ៧喧 თ厧ᘗ呷 呷 mm. P v o vo 0ᘗ呷ᘗ呷ᘗ呷 噇 0ᘗ呷ᘗ呷9 Nm Př o ჷ塗 嚷ᘗ呷 ჷ塗 თ厧i 呷i ři ᘗ呷o ϕ ჷ塗 0ᘗ呷ᘗ呷; o თ厧თ厧 oთ厧თ厧ov 呷 ᘗ呷o m o ; ři o ě 嚷 0 ჷ塗ᘗ呷 ov ჷ塗 თ厧i 呷i 4 oთ厧i ; 嚷 0 ჷ塗ᘗ呷 呷 iv o 呷 呷 Ⴧ嚷. 0ᘗ呷 嚷 噇 ჷ塗ᘗ呷 o o ři ovo თ厧 oთ厧 噇 0ჷ塗ᘗ呷 თ厧o 嚷ᘗ呷0 ჷ塗ᘗ呷 თ厧ov ᘗ呷 o oთ厧 噇 0ჷ塗ᘗ呷 თ厧o 嚷 呷0 ჷ塗ᘗ呷 嚷 呷 噇P 0 ᘗ呷 v o ᘗ呷៧喧 嚷თ厧o ᘗ呷90 呷 ᘗ呷)ᘗ呷 U 嚷 ᘗ呷U 嚷 嚷j თ厧o ᘗ呷00 呷 ᘗ呷) EU schválení ៧喧 呷ᘗ呷 ៧喧N ᘗ呷00 呷 噇 ᘗ呷 ៧喧N ᘗ呷00 呷 噇 ᘗ呷 ៧喧N ᘗ呷00 呷 噇 ᘗ呷 ៧喧N ᘗ呷 000噇ᘗ呷噇 ៧喧 iᘗ呷 თ厧 o 噇៧喧ᘗ呷 94ᘗ呷噇ᘗ呷噇 嚷m ovi ᘗ呷 i o თ厧 ě ᘗ呷90 呷 嚷m ovi ᘗ呷 თ厧ᘗ呷 ě 4000 呷 თ厧 ň თ厧iᘗ呷 ě vo 呷 ᘗ呷 4ᘗ呷 ᘗ呷ᘗ呷 ᘗ呷ᘗ呷 ᘗ呷 呷 j oთ厧 თ厧 m 噇 o m i o ov 呷 oთ厧 vo ě. vo 呷 4 j oთ厧 თ厧 m 噇噇 o m i o ov 呷 oთ厧 vo ᘗ呷ᘗ呷 ᘗ呷ᘗ呷 ᘗ呷 呷.

31 Demontáž a likvidace ř ň j v 呷 o ᘗ呷 呷 ov ᘗ呷 o თ厧 Pᘗ呷噇. ៧喧 呷 o voთ厧 呷 o თ厧j m ᘗ呷 m o៧喧 v ᘗ呷 თ厧 o ov. Při i viთ厧 ᘗ呷i j თ厧 o iv 呷ᘗ呷 თ厧 j ř o თ厧 ov oთ厧 ř თ厧ᘗ呷 呷ᘗ呷 m ᘗ呷 ř თ厧 i 噇. 12 PARAMETRY OKEN 呷 呷 o 呷 o Fთ厧 ᘗ呷 ᘗ呷o 呷m o ř თ厧 v v 00 i თ厧i ᘗ呷 o ᘗ呷 თ厧 měř 呷 v 呷 o oj 0 噇 ᘗ呷 嚷 v 嚷 jm ovi ᘗ呷 o v 呷 o თ厧 měř 呷 v 呷 o oj v W 0 噇 ᘗ呷4ᘗ呷 W 0 měř 呷 v 呷 o oj 0 噇 ᘗ呷 嚷 v 嚷 jm ovi ᘗ呷 o v 呷 o თ厧 měř 呷 v 呷 o oj v P 0 噇 měř ᘗ呷 j ᘗ呷 ě 90 ᘗ呷ᘗ呷0 呷 呷 0 měř 呷 oთ厧თ厧 mo o თ厧 0ᘗ呷 თ厧 mთ厧 m 噇 ᘗ呷 ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 თ厧 თ厧 4 4 oთ厧 o o ᘗ呷 თ厧 ř ៧喧 嚷 ᘗ呷 ᘗ呷 ) oთ厧 o თ厧 o o ě ř ៧喧 嚷 ᘗ呷 ᘗ呷 ) oთ厧 o თ厧 o o ě თ厧o თ厧 ᘗ呷 ៧喧 嚷 ᘗ呷 ᘗ呷 ) oთ厧 o o ᘗ呷 თ厧 თ厧o თ厧 ᘗ呷 o ៧喧 嚷 ᘗ呷 ᘗ呷 ) i v o ᘗ呷 თ厧 ř ៧喧 ři U៧喧 ៧喧៧喧 i v თ厧 o o ě ř ៧喧 ři U៧喧 ៧喧៧喧 i v თ厧 o o ě თ厧o. ៧喧 ři U៧喧 ៧喧៧喧 i v o ᘗ呷 თ厧 თ厧o. ៧喧 ři U៧喧 ៧喧៧喧 ř ៧喧 嚷 თ厧o. ៧喧. ř ៧喧 თ厧o თ厧 ᘗ呷 ៧喧 0 噇 ᘗ呷 0 噇 ᘗ呷4ᘗ呷 0 噇 ᘗ呷 0 噇 噇 ᘗ呷 0 噇 ᘗ呷4ᘗ呷 0 噇 ᘗ呷 0 噇 噇 ᘗ呷 0 噇 ᘗ呷4ᘗ呷 0 噇 ᘗ呷 0 噇 噇 ᘗ呷 0 噇 ᘗ呷4ᘗ呷 0 噇 ᘗ呷 0 噇 999 ř ៧喧 嚷 თ厧o 噇 თ厧 ᘗ呷 ៧喧 00 ᘗ呷 ᘗ呷 噇 00 ᘗ呷 嚷 0 噇 00 呷 嚷 0 噇 00 呷 嚷 0 噇 00 ᘗ呷 嚷 嚷 W 嚷 嚷 W 嚷 嚷 W 嚷 嚷 W 嚷

32 o Fთ厧 ᘗ呷 ᘗ呷o 呷 呷 o 呷 ř თ厧 v v 呷m o o៧喧თ厧ě ři თ厧 噇 999 o៧喧თ厧ě oთ厧 v 呷 ᘗ呷 ᘗ呷 ři ř ៧喧 0ᘗ呷 ᘗ呷00 0ᘗ呷ᘗ呷 呷 0 ᘗ呷0 0 嚷 4 o៧喧თ厧ě oთ厧 v 呷 ᘗ呷 ᘗ呷 ři თ厧o თ厧 ᘗ呷m ៧喧 0ᘗ呷 ᘗ呷00 0ᘗ呷ᘗ呷 ᘗ呷* თ厧 m i 呷 o თ厧o v ᘗ呷 噇 90 ᘗ呷 ᘗ呷* oთ厧 o თ厧 噇 o 0 ᘗ呷 0 嚷 4 jm ovi 呷 v 呷 o mo o თ厧 v W 0ᘗ呷 0 噇 ᘗ呷4ᘗ呷 ᘗ呷 jm ovi 呷 v 呷 o mo o თ厧 v P 0ᘗ呷 噇 999 W 4 jm ovi 呷 oთ厧თ厧 mo o თ厧 0ᘗ呷0 噇 999 ᘗ呷ᘗ呷ᘗ呷 4 mo o 噇ᘗ呷 ov 呷 噇 噇ᘗ呷 ov 呷 P 噇 P P ᘗ呷 o ᘗ呷 jiᘗ呷 ě 呷 噇 oთ厧jiᘗ呷 ě 呷 o 噇 FF FF ᘗ呷 o ᘗ呷 jთ厧 噇 i თ厧o mo o თ厧 oთ厧თ厧 o 噇 o 噇 FF FF ᘗ呷 ᘗ呷 o ᘗ呷 თ厧 ᘗ呷 j o m ě თ厧 ᘗ呷 噇 oთ厧 თ厧 ᘗ呷 ᘗ呷 噇 o ᘗ呷 ᘗ呷4 ᘗ呷 თ厧 o o ě ᘗ呷 j o m ě თ厧 ᘗ呷 噇 oთ厧 თ厧 ᘗ呷 ᘗ呷 噇 o o 0 嚷 呷 0 ᘗ呷ᘗ呷 ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 ᘗ呷 嚷 ៧喧 嚷 呷 0 嚷 ᘗ呷 v ᘗ呷 呷 თ厧i 呷i v თ厧 ៧喧 噇 U 噇 嚷o ៧喧 呷 o ov ᘗ呷 თ厧 0ᘗ呷0 噇 90 0ᘗ呷0 9 o 呷ov 呷 v 呷 თ厧 0. 0 噇 4. 0 噇 0.0 噇 ** mi. v 呷 o oj oთ厧 თ厧 i v თ厧 o 呷ovᘗ呷 o v 呷 თ厧 თ厧 0 噇 00 9 ** m Ⴧ嚷. v 呷 o oj o ᘗ呷i i v თ厧 o 呷ovᘗ呷 o v 呷 თ厧 თ厧 0 噇 ᘗ呷 99 ř თ厧 v ᘗ呷 oთ厧 o 呷 o ovi 噇 o ovi თ厧៧喧F 噇 U თ厧៧喧F * 呷i თ厧 ᘗ呷i ᘗ呷თ厧 ᘗ呷 v i o 9. ** 呷i თ厧 N v o თ厧 o 呷ovᘗ呷 o v 呷 თ厧 თ厧 v i o 9.

33 13 DALŠÍ INFORMACE N voთ厧 o თ厧თ厧j ᘗ呷 moთ厧 ៧喧mo o 呷 0 嚷oთ厧 v oᘗ呷 嚷 თ厧 ᘗ呷 ) Ⴧ嚷 o თ厧o თ厧m თ厧 0 噇 ᘗ呷ᘗ呷 噇0 呷 თ厧o თ厧m თ厧 ៧喧 თ厧m v 呷თ厧 ᘗ呷. ᘗ呷. 00ᘗ呷 o თ厧 o ៧喧mo o i v 呷 თ厧j vo mě i ᘗ呷 iᘗ呷 ᘗ呷 ᘗ呷თ厧 j v 呷 o თ厧 ř თ厧ᘗ呷 o o თ厧 o o ě. Ž თ厧 თ厧 o o o თ厧o თ厧m თ厧 m 呷 oთ厧თ厧 ov oთ厧 თ厧 o თ厧 o i ៧喧mo o. ៧喧 ᘗ呷 i ᘗ呷o m ᘗ呷 თ厧 vᘗ呷 o m o oთ厧 jᘗ呷 o თ厧 嚷 嚷 嚷. mo o.ᘗ呷om. ᘗ呷 ě o 呷 ៧喧 9ᘗ呷0 9ᘗ呷 噇 ᘗ呷 ៧喧 0 ᘗ呷ᘗ呷ᘗ呷9 U ᘗ呷 呷ᘗ呷9 ᘗ呷0. Př თ厧 ᘗ呷 v ᘗ呷 o 00 呷 Zastúpenie v SR: kontakt: VENIO, s.r.o., Karmínová 1092/3, Žilina tel.: , venio@venio.sk, web:

Emotron M20 Hlídač výkonu na hřídeli motoru

Emotron M20 Hlídač výkonu na hřídeli motoru Emotron M20 Hlídač výkonu na hřídeli motoru NÁVOD K OBSLUZE Výrobce: Distributor: CG Drives & Automation Sweden AB Panchártek - elektro Mörsaregatan 12 Zelená 149 P.O.Box 222 25 500 04 Hradec Králové 4

Více

Elpro Drive. uživatelská příručka k inteligentním ochranám EL-FI DLM M20

Elpro Drive. uživatelská příručka k inteligentním ochranám EL-FI DLM M20 Elpro Drive uživatelská příručka k inteligentním ochranám EL-FI DLM M20 1 OBSAH OBSAH...2 1 ÚVOD...3 2 BEZPEČNOST...3 3 ZAPOJENÍ...3 3.1 DIGITÁLNÍ VSTUP...4 4 VÝBĚR PROUDOVÉHO TRANSFORMÁTORU...4 4.1 PRO

Více

SOUHRN KLÍČOVÁ SLOVA TITLE ABSTRACT KEYWORDS

SOUHRN KLÍČOVÁ SLOVA TITLE ABSTRACT KEYWORDS ᆷ厇 í ř ᆷ厇 ᆷ厇ᆷ厇 ᆷ厇ᆷ厇 ᆷ厇ᆷ厇 ᘗ吇 ᆷ厇 í ᆷ厇 ᆷ厇 í ᆷ厇 ᆷ厇 ů ᆷ厇 ř í ᆷ厇 ᘗ吇 ᘗ吇 ᘗ吇 ᘗ吇 ᆷ厇 ᘗ吇 ᘗ吇 ᘗ吇ř ᘗ吇 ᘗ吇 řᆷ厇 ᘗ吇ᘗ吇ᘗ吇ᘗ吇 ůᆷ厇 ᘗ吇ᆷ厇 ᆷ厇ᆷ厇 ᘗ吇 ᆷ厇 ᆷ厇 í ᆷ厇 ᆷ厇 ᆷ厇 哇 ᆷ厇 ᆷ厇 1ᘗ吇8ᘗ吇 ᆷ厇 ᆷ厇 ᆷ厇 říᆷ厇 ᆷ厇ᆷ厇 ᘗ吇 ᆷ厇 ᆷ厇ᘗ吇 ᆷ厇 í. ᆷ厇ᆷ厇 ᆷ厇 ᘗ吇

Více

Elpro Drive EMOTRON M20. Uživatelská příručka

Elpro Drive EMOTRON M20. Uživatelská příručka Elpro Drive EMOTRON M20 Uživatelská příručka 1 OBSAH OBSAH...2 1 Obsah balení...3 2 Bezpečnost...3 3 Popis...4 4 Základní informace...4 4.1 Věnujte pozornost...4 4.2 Připojení a nastavení před prvním spuštěním...4

Více

Emotron M10 Hlídač výkonu na hřídeli motoru

Emotron M10 Hlídač výkonu na hřídeli motoru Emotron M10 Hlídač výkonu na hřídeli motoru NÁVOD K OBSLUZE Výrobce: Distributor: CG Drives & Automation Sweden AB Panchártek - elektro Mörsaregatan 12 Zelená 149 P.O.Box 222 25 500 04 Hradec Králové 4

Více

៧劧ití GDL nih ny ýr b ů ៧劧៧劧L៧劧៧劧 r r ៧劧r៧劧៧劧 ៧劧r៧劧hi៧劧៧劧D ៧劧r៧劧៧劧 ៧劧៧劧៧劧 ៧劧 yᘗ呷ᘗ呷í: ៧劧៧劧 Inst៧劧l៧劧៧劧៧劧 nih ny 2៧劧 ៧劧 l ní stř៧劧ᘗ呷ní៧劧h ៧劧n ᘗ呷៧劧 n tli ᆷ哷 n៧劧b s៧劧st៧劧 ៧劧h 3៧劧 P ៧劧ití r s ᆷ哷tl 4៧劧 ៧劧 l

Více

Roto CAD 2011 NÁVOD K OVLÁDÁNÍ (ArchiCAD 11 / ArchiCAD SE 2008 a novější verze) Červen 2011 l:+ 6 4 66 x:+ 6 4 6 c @g ://www c ჷ吇 Š T áv vlá á í g m R CAD 2 A c CAD / A c CAD SE 2 8 věჷ吇ᘗ喷í v z ჷ吇 v l

Více

Uživatelský Návod HUD 01

Uživatelský Návod HUD 01 Uživatelský Návod HUD 01 Úvod o produktu Děkujeme že jste si zakoupili náš automobilový "Head Up" displej, ve zkratce "HUD" displej vztyčená hlava, zařízení které umožňuje řidiči dívat vpřed na cestu a

Více

Digitální tlakový spínač DPC-10. Návod k montáži a obsluze

Digitální tlakový spínač DPC-10. Návod k montáži a obsluze Digitální tlakový spínač DPC-10 Návod k montáži a obsluze PROHLÁŠENÍ O SHODĚ V souladu s nařízením následujících evropské směrnice pro elektromagnetickou kompatibilitu: 2004/108/EC Výrobce, EVAK PUMP TECHNOLOGY

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Zimní sada SWK-20

NÁVOD K OBSLUZE. Zimní sada SWK-20 NÁVOD K OBSLUZE Zimní sada SWK-20 - plynulá regulace otáček ventilátoru - ovládání ohřívače podle okolní teploty -alarm při vysoké kondenzační teplotě - zobrazení aktuální teploty - mikroprocesorové řízení

Více

Návod k použití. Programovací přístroj P6. Důležité pokyny:

Návod k použití. Programovací přístroj P6. Důležité pokyny: Návod k použití Programovací přístroj P6 Důležité pokyny: Před montáží programovacího přístroje a jeho uvedením do provozu si prosím důkladně pročtěte tento návod k obsluze. Tento návod k obsluze uložte

Více

Digitální tlakový spínač DPC-10 (napěťový výstup) Návod k montáži a obsluze

Digitální tlakový spínač DPC-10 (napěťový výstup) Návod k montáži a obsluze Digitální tlakový spínač DPC-10 (napěťový výstup) Návod k montáži a obsluze verze 1.3-N (03/2016) PROHLÁŠENÍ O SHODĚ V souladu s nařízením následujících evropské směrnice pro elektromagnetickou kompatibilitu:

Více

Multifunkční digitální relé 600DT

Multifunkční digitální relé 600DT Multifunkční digitální relé 600DT Specifikace Napájecí napětí: 20 až 240 V AC/DC Frekvenční rozsah: 50/60 Hz Displej/indikace: Zapnutí indikováno podsvícením. LCD s třemi číslicemi pro nastavení a čas

Více

Výběr primární hodnoty proudového transformátoru (EPM-4A, 4C, 4D a 4P)

Výběr primární hodnoty proudového transformátoru (EPM-4A, 4C, 4D a 4P) Rozsahy měření Panelový programovatelný ampérmetr EPM-4D -48 Obj. č.: 12 87 20 Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup panelového programovatelného ampérmetru EPM-4D-48. Tento návod k

Více

ZÁSKOKOVÝ AUTOMAT MODI ZB pro jističe Modeion POPIS K790

ZÁSKOKOVÝ AUTOMAT MODI ZB pro jističe Modeion POPIS K790 ZÁSKOKOVÝ AUTOMAT MODI ZB pro jističe Modeion POPIS Aplikace Záskokový automat se používá k zajištění dodávky elektrické energie bez dlouhodobých výpadků v různých sektorech služeb, průmyslu apod. Automat

Více

Příručka zapojení Moeller 02/05. Vačkové spínače

Příručka zapojení Moeller 02/05. Vačkové spínače Příručka zapojení Moeller / Strana Přehled - Vypínače zapnuto-vypnuto, hlavní vypínače, vypínače pro opravy a údržbu - Přepínače, reverzační přepínače - (Reverzační) přepínače hvězda-trojúhelník - Vícerychlostní

Více

Elpro Drive. uživatelská příručka EL-FI DLM M10

Elpro Drive. uživatelská příručka EL-FI DLM M10 Elpro Drive uživatelská příručka k univerzálním inteligentním ochranám EL-FI DLM M0 OBSAH OBSAH...2 ÚVOD...3 2 BEZPEČNOST...3 3 ZAPOJENÍ...3 4 VÝBĚR PROUDOVÉHO TRANSFORMÁTORU...4 4. Pro motor s jmenovitým

Více

Emotron DCM hlídač zatížení

Emotron DCM hlídač zatížení Emotron DCM hlídač zatížení návod na obsluhu česky Elpro Drive 2 OBSAH OBSAH... 3 RYCHLÉ NASTAVENÍ... 4 1 ÚVOD... 5 1.1 Kontrola a vybalení dodávky... 5 1.2 Všeobecný popis... 5 2 BEZPEČNOST... 5 2.1 Demontáž

Více

Spínací hodiny týdenní, digitální na DIN lištu

Spínací hodiny týdenní, digitální na DIN lištu Návod k použití CZ Spínací hodiny týdenní, digitální na DIN lištu 4731553 - FKGE2 24 HODIN MONTÁŽ NA DIN LIŠTU NEPŘEHLÉDNĚTE Před použitím výrobku si pečlivě přečtěte tento návod a bezpečnostní upozornění,

Více

Pozn.: Monostabilní relé přepíná pouze v případě, že je přístroj pod napětím.

Pozn.: Monostabilní relé přepíná pouze v případě, že je přístroj pod napětím. Návod k obsluze DIGITÁLNÍ SPÍNACÍ HODINY S JEZDCI Čtěte pozorně všechny instrukce Elektronické časové spínače s programováním denním (Micro D) nebo týdenním (Micro W) k ovládání elektrických zařízení.

Více

Návod k použití řídícího systému KL8500

Návod k použití řídícího systému KL8500 Návod k použití řídícího systému KL8500 I. Kontrolní panel Obr. 1 Standardní panel II. Shrnutí funkcí 1. Tři pracovní režimy: standard, ekonomický a sleep režim 2. Display hodin a funkcí pro nastavení

Více

Rozvaděč na ochranu čerpadla RED JACKET

Rozvaděč na ochranu čerpadla RED JACKET Rozvaděč na ochranu čerpadla RED JACKET Popis a návod na montáž Rozvaděč slouží jako kompletní ochrana čerpadla. Princip zapojení: Zapojení slouží k ochraně čerpadla RED JACKET. Aby nedošlo k poškození

Více

EUROSTER 506 návod k použití LOGITRON s.r.o. str 1

EUROSTER 506 návod k použití LOGITRON s.r.o. str 1 EUROSTER 506 návod k použití LOGITRON s.r.o. str 1 Euroster 506 1. ÚVOD Euroster regulátor 506 je navržen tak pro řízení systémů podlahového vytápění elektrického, vodního, plynového apod. Disponuje dvěmi

Více

ᛧ南 ᛧ南 ᖇ厷 ᛧ南 ᖇ厷ᖇ厷ᆧ吧 ᖇ厷 ᛧ南 ᛧ南 ᖇ厷 ᛧ南 ᖇ厷ᖇ厷ᆧ吧 ᆧ吧 ᆧ吧 ᛧ南 ᖇ厷ᆧ吧ᖇ厷 ᖇ厷 ᆧ吧 ᖇ厷 ᛧ南 ᖇ厷ᖇ厷ᆧ吧 ᖇ厷 ᛧ南 ᛧ南 ᆧ吧 ᖇ厷 ᖇ厷 ᛧ南 ᖇ厷ᖇ厷ᆧ吧 ᖇ厷 ᛧ南 ᛧ南 ᆧ吧ᆧ吧 ᛧ南 ᖇ厷 ᛧ南 ᖇ厷ᖇ厷ᆧ吧 ᖇ厷 ᛧ南 ᛧ南 ᆧ吧ᆧ吧 ᛧ南 ᖇ厷 ᖇ厷 ᛧ南 ᖇ厷ᖇ厷ᆧ吧 ᆧ吧 ᖇ厷 ᆧ吧 ᖇ厷 ᛧ南 ᆧ吧 ᖇ厷 ᆧ吧 ᛧ南 ᛧ南 ᖇ厷 ᛧ南

Více

SEH62.1. Spínací hodiny. Siemens Building Technologies HVAC Products SEH62.1

SEH62.1. Spínací hodiny. Siemens Building Technologies HVAC Products SEH62.1 5 243 Spínací hodiny Digitální spínací hodiny jsou určeny pro zapínání a vypínání zařízení nebo regulaci s časovým spínáním. Integrovaný nastavitelný časový spínač Časový spínač jako pomocná funkce Určené

Více

Přenosný zdroj PZ-1. zdroj regulovaného proudu a napětí měření časového zpoždění relé, ochran a jiných přístrojů

Přenosný zdroj PZ-1. zdroj regulovaného proudu a napětí měření časového zpoždění relé, ochran a jiných přístrojů zdroj regulovaného proudu a napětí měření časového zpoždění relé, ochran a jiných přístrojů Použití: Přenosný zdroj PZ1 se používá jako zdroj regulovaného proudu nebo napětí a měření časového zpoždění

Více

250 až 1800 A. Odpínače SIDERMAT. Funkce. Normy. Všeobecná charakteristika

250 až 1800 A. Odpínače SIDERMAT. Funkce. Normy. Všeobecná charakteristika Odpínače 250 až 1800 A Přístroje jsou tří- nebo čtyřpólové s ručním ovládáním s možností dálkového elektronického odpínání Zaručují bezpečné připojení a odpojení zátěže od obvodu a zaručují dostatečnou

Více

REGULÁTOR SYMETRIE ZATÍŽENÍ SERP

REGULÁTOR SYMETRIE ZATÍŽENÍ SERP REGULÁTOR SYMETRIE ZATÍŽENÍ SERP 12 Obsah Popis a použití 1 Instalace 1 Technické údaje 2 Popis funkce 2 Nastavení parametrů 3 Údržba a servis 4 Popis a použití Regulátor je určen k symetrizaci nestejnoměrně

Více

Spínací hodiny SHT15. Návod k použití AUDIC

Spínací hodiny SHT15. Návod k použití AUDIC Spínací hodiny SHT15 Návod k použití AUDIC Návod k použití pro uživatele 1 Ovládání Spínací hodiny ovládáme pomocí rezistivního dotykového displeje K obsluze můžeme použít přibalený stylus (dotykové pero)

Více

Instrukce pro montáž, obsluhu a údržbu

Instrukce pro montáž, obsluhu a údržbu REGULÁTORY, OVLADAČE MICROMATIC TD 457 INSTRUKCE PRO MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU 1. Úvod Tento montážní návod slouží ke správnému nastavení časového modulu TD 457. Uvedený modul je určen k instalaci po omítku

Více

NÁVOD K OBSLUZE. ELEKTROPRÁCE Petr ČERMÁK. staženo z webu. Elektrická topná souprava s rozvaděčem VR4 400V

NÁVOD K OBSLUZE. ELEKTROPRÁCE Petr ČERMÁK. staženo z webu. Elektrická topná souprava s rozvaděčem VR4 400V NÁVOD K OBSLUZE Elektrická topná souprava s rozvaděčem VR4 400V Datum vydání: 12/2014 1. Obsah 1. OBSAH...2 2. POUŽITÍ...3 2.1. POPIS ZAŘÍZENÍ...3 2.1.1. Regulační skříň VR4...3 2.1.2. Propojovací kabely...3

Více

ZKOUŠEČ IZOLACE NÁVOD K POUŽITÍ OBECNĚ POPIS PŘEDNÍHO PANELU

ZKOUŠEČ IZOLACE NÁVOD K POUŽITÍ OBECNĚ POPIS PŘEDNÍHO PANELU ZKOUŠEČ IZOLACE NÁVOD K POUŽITÍ OBECNĚ Tento přístroj využívá měnič stejnosměrného napětí s nízkou spotřebou a vysokým poměrem mezi indukčností a akumulací energie k přeměně napětí 9V na stejnosměrné napětí

Více

Digitální tlakový spínač DPC-10 A Návod k montáži a obsluze

Digitální tlakový spínač DPC-10 A Návod k montáži a obsluze Digitální tlakový spínač DPC-10 A Návod k montáži a obsluze verze 1.2-PG (09/2015) PROHLÁŠENÍ O SHODĚ V souladu s nařízením následujících evropské směrnice pro elektromagnetickou kompatibilitu: 2004/108/EC

Více

NÁVOD K OBSLUZE PUMPA překlad původního návodu Vydání k , rev.3

NÁVOD K OBSLUZE PUMPA překlad původního návodu Vydání k , rev.3 NÁVOD K OBSLUZE PUMPA Automatická řídící jednotka PPC 22 5/4 překlad původního návodu N NÁ ÁV VO OD D K K O OB BS SL LU UZ ZE E Vydání k 03.05.2018, 1 rev.3 Obsah 1 HLAVNÍ TECHNICKÉ ÚDAJE... 3 2 POKYNY

Více

ATyS M. Automatické přepínače sítí do 160 A. Pro 40 až 160 A. Funkce. Režimy ovládání.

ATyS M. Automatické přepínače sítí do 160 A. Pro 40 až 160 A. Funkce. Režimy ovládání. ATyS M Automatické přepínače sítí do 160 A Pro 40 až 160 A Funkce Přepínače ATYS M je soubor 2pólových a 4pólových, elektricky ovládaných přepínačů sítí. Hlavní funkcí přístrojů je přepínání mezi hlavním

Více

Socomec Motorizované přepínače ATyS - přehled

Socomec Motorizované přepínače ATyS - přehled Products Elektrické rozvaděče Průmyslové spínací a ochranné systémy Přepínače Socomec Motorizované přepínače ATyS - přehled 1 / 17 Přehled Přístroje ATyS s dálkovým nebo automatickým ovládáním tvoří ucelenou

Více

ILH Detektor těkavých organických látek Návod k obsluze

ILH Detektor těkavých organických látek Návod k obsluze ILH Detektor těkavých organických látek Návod k obsluze Montáž Zařízení lze instalovat v suchém prostředí (IP20) pomocí šroubů na stěnu nebo zapuštěný do krabice (rozvaděče). Doporučená výška instalace

Více

Hlídače izolačního stavu

Hlídače izolačního stavu Hlídač izolačního stavu CM-IWN-AC pro izolované sítě do 415V AC reset poruchu nastavení rozsahu izolačního odporu jemné nastavení hodnoty izolačního odporu přítomnost napájecího napětí štítek pro popis

Více

Aktivace REŽIMU ČASOVÉHO ŘÍZENÍ

Aktivace REŽIMU ČASOVÉHO ŘÍZENÍ Aktivace REŽIMU ČASOVÉHO ŘÍZENÍ Při zapnutém termostatu: Stiskněte tlačítko M a podržte je tři vteřiny stisknuté. Stisknutím nebo vyberete následující nastavení: 00 = bez časovače (funkce časovače vypnuta)

Více

Návod k použití. CZ Příloha. Solární regulátor nabíjení BlueSolar PWM - LCD - USB 12 V 24 V 5 A 12 V 24 V 10 A 12 V 24 V 20 A

Návod k použití. CZ Příloha. Solární regulátor nabíjení BlueSolar PWM - LCD - USB 12 V 24 V 5 A 12 V 24 V 10 A 12 V 24 V 20 A Návod k použití CZ Příloha Solární regulátor nabíjení BlueSolar PWM - LCD - USB 12 V 24 V 5 A 12 V 24 V 10 A 12 V 24 V 20 A 1. Obecné informace DŮLEŽITÉ Nejdříve vždy připojte baterii, aby mohl regulátor

Více

Motorizované přepínače ATyS - přehled

Motorizované přepínače ATyS - přehled Products Elektrické rozvaděče Průmyslové spínací a ochranné systémy SOCOMEC Přepínače SOCOMEC Motorizované přepínače ATyS - přehled Přehled Přístroje ATyS s dálkovým nebo automatickým ovládáním tvoří ucelenou

Více

DIGITÁLNÍ POKOJOVÝ TERMOSTAT AVANSA Návod k použití

DIGITÁLNÍ POKOJOVÝ TERMOSTAT AVANSA Návod k použití DIGITÁLNÍ POKOJOVÝ TERMOSTAT AVANSA 2003 Návod k použití OBECNÁ UPOZORNĚNÍ Prostorový termostat AVANSA 2003 je vhodný pro ovládání většiny kotlů prodávaných v České republice. Může být snadno připojen

Více

Laboratorní zdroj HANTEK PPS2116A

Laboratorní zdroj HANTEK PPS2116A Laboratorní zdroj HANTEK PPS2116A 1. Instrukce Tento zdroj má integrovanou analogovou a digitální kontrolní technologii najednou v novém víceúčelovém zdroji energie. Má jak vysokou stabilitu analogového

Více

Time RELAY. Přídavný časový spínač. Uživatelská příručka

Time RELAY. Přídavný časový spínač. Uživatelská příručka Time RELAY Přídavný časový spínač Uživatelská příručka Popis Přídavný časový spínač je určen jako doplněk k univerzálnímu vrátnému pro rozšíření možností ovládání dalších elektrických zámků, elektrických

Více

REG10 návod k instalaci a použití 2.část Univerzální časovač a čítač AVC/ 02

REG10 návod k instalaci a použití 2.část Univerzální časovač a čítač AVC/ 02 Programovatelná řídící jednotka REG10 návod k instalaci a použití 2.část Univerzální časovač a čítač AVC/ 02 1 Obsah: 1. Obecný popis... 3 1.1 Popis programu... 3 1.2 Vstupní vyhodnocované hodnoty... 3

Více

Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky v návodu bez předešlé domluvy.

Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky v návodu bez předešlé domluvy. Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky v návodu bez předešlé domluvy. v. 00 NULOVÝ ŽIVÝ NULOVÝ ŽIVÝ Elpro 10 plus 1. Upozornění

Více

Měřič impedance. Návod k použití

Měřič impedance. Návod k použití Měřič impedance Návod k použití Bezpečnostní upozornění Před použitím měřicího přístroje si důkladně přečtěte tento návod. Měřicí přístroj používejte pouze způsobem uvedeným v tomto návodu. Nepoužívejte

Více

Elpro Drive. uživatelská příručka k inteligentním ochranám EL-FI DCM DLM

Elpro Drive. uživatelská příručka k inteligentním ochranám EL-FI DCM DLM Elpro Drive uživatelská příručka k inteligentním ochranám EL-FI DCM DLM OBSAH OBSAH...2 RYCHLÉ NASTAVENÍ...3 1 ÚVOD...4 1.1 Kontrola a vybalení dodávky...4 1.2 Všeobecný popis...4 2 BEZPEČNOST...4 2.1

Více

Chytrý nabíjecí PWM regulátor série HP Uživatelský manuál HP2410/HP2420/HP2420-S

Chytrý nabíjecí PWM regulátor série HP Uživatelský manuál HP2410/HP2420/HP2420-S Zátěž Baterie Sol. panel 1. Vlastnosti produktu 1. Automatické rozpoznání systémového napětí 12V/24V. 2. Vylepšený 3-stupňový PWM algoritmus. Chytrý nabíjecí PWM regulátor série HP 3. Při použití teplotní

Více

Návod na instalaci. Softstartery PS S 18/30 142/245. 1SFC 388002-cz 1999-10-26 PS S85/147-500...142/245-500 PS S85/147-690...

Návod na instalaci. Softstartery PS S 18/30 142/245. 1SFC 388002-cz 1999-10-26 PS S85/147-500...142/245-500 PS S85/147-690... Návod na instalaci a údržbu Softstartery PS S 18/30 142/245 1SFC 388002-cz 1999-10-26 PS S18/30-500...44/76-500 PS S50/85-500...72/124-500 PS S18/30-690...32/124-690 PS S85/147-500...142/245-500 PS S85/147-690...142/245-690

Více

Systém pro indikaci doby taktu - uživatelský a instalační návod

Systém pro indikaci doby taktu - uživatelský a instalační návod Systém pro indikaci doby taktu - uživatelský a instalační návod Verze 01, vydáno 9/2016 Stránka 1 z 8 BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ: 1. Nepoužívejte zařízení před prostudováním tohoto uživatelského manuálu.

Více

REDOX BASIC. ŘÍDÍCÍ STANICE s regulací Rx (ORP) VHODNÁ K REGULACI ELEKTROLÝZY SOLI NÁVOD NA INSTALACI A POUŽITÍ. (kód 36006, elektroda Rx kód 36005)

REDOX BASIC. ŘÍDÍCÍ STANICE s regulací Rx (ORP) VHODNÁ K REGULACI ELEKTROLÝZY SOLI NÁVOD NA INSTALACI A POUŽITÍ. (kód 36006, elektroda Rx kód 36005) REDOX BASIC ŘÍDÍCÍ STANICE s regulací Rx (ORP) (kód 36006, elektroda Rx kód 36005) VHODNÁ K REGULACI ELEKTROLÝZY SOLI NÁVOD NA INSTALACI A POUŽITÍ kód 0000137051 rev. 1.0 OBSAH BALENÍ: A) Řídící jednotka

Více

Otáčkoměr MS6208B R298B

Otáčkoměr MS6208B R298B Otáčkoměr MS6208B R298B Návod k použití 1 MS6208B je bezkontaktní otáčkoměr se stabilním provedením, vysokou spolehlivostí a vysokou bezpečností. Jádrem přístroje je vysokorychlostní integrovaný obvod.

Více

ŘADA DÁLKOVĚ PROGRAMOVANÝCH NASTAVITELNÝCH NAPÁJECÍCH ZDROJŮ DC LABORATORNÍ TŘÍDA. Série SDP SDP 2210 / 2405 / 2603.

ŘADA DÁLKOVĚ PROGRAMOVANÝCH NASTAVITELNÝCH NAPÁJECÍCH ZDROJŮ DC LABORATORNÍ TŘÍDA. Série SDP SDP 2210 / 2405 / 2603. ŘADA DÁLKOVĚ PROGRAMOVANÝCH NASTAVITELNÝCH NAPÁJECÍCH ZDROJŮ DC LABORATORNÍ TŘÍDA Série SDP SDP 2210 / 2405 / 2603 Návod k obsluze 1. Důležité bezpečnostní informace a doporučení Obecné bezpečnostní informace

Více

WMS-21. Stanice pro měření rychlosti větru. Uživatelská příručka

WMS-21. Stanice pro měření rychlosti větru. Uživatelská příručka WMS-21 Stanice pro měření rychlosti větru Uživatelská příručka OMEGA Engineering Model WMS-21 měřič větru s dvěmi nastavitelnými signalizačními body Uživatelská příručka 1.0 ÚVOD OMEGA WMS-21 je měřič

Více

ELEKTROTEPLO Kolín s.r.o.

ELEKTROTEPLO Kolín s.r.o. ELEKTROTEPLO Kolín s.r.o. PŘENOSNÁ SUŠÁRNA SVAŘOVACÍCH ELEKTROD PKS13 ELEKTROTEPLO Kolín s.r.o., Rybářská 56, 280 35 Kolín II tel.:321724628, 321720240 fax: 321722710 e-mail: elektroteplo@elektroteplo.cz

Více

Instalační a provozní instrukce

Instalační a provozní instrukce e.s.p. série Instalační a provozní instrukce 1 Obsah Bezpečnostní opatření..,2 1.Přehled... 3 2. Popis e.s.p. série... 3 3. Vlastnosti a zajištěné ochrany... 3 4.Instalace - nastavení... 3 4.1.Reset...

Více

ZAŘÍZENÍ PRO MĚŘENÍ DÉLKY

ZAŘÍZENÍ PRO MĚŘENÍ DÉLKY ZAŘÍZENÍ PRO MĚŘENÍ DÉLKY typ DEL 2115C 1. Obecný popis Měřicí zařízení DEL2115C je elektronické zařízení, které umožňuje měřit délku kontinuálně vyráběného nebo odměřovaného materiálu a provádět jeho

Více

Návody na montáž, obsluhu a údržbu

Návody na montáž, obsluhu a údržbu REGULÁTORY, OVLADAČE TD 457 (MM7592) NÁVODY NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU 1. Úvod Tento montážní návod slouží ke správnému nastavení časového modulu TD 457. Uvedený modul je určen k instalaci pod omítku

Více

REG10. návod k použití. záznamová jednotka stavů logických vstupů CBF

REG10. návod k použití. záznamová jednotka stavů logických vstupů CBF Programovatelná řídící jednotka REG10 návod k použití záznamová jednotka stavů logických vstupů CBF Obsah: 1.0 Obecný popis...1 1.1 Popis programu...1 1.2 Zobrazení, vstupy, výstupy...3 1.3 Ovládání přístroje...3

Více

Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky v návodu bez předešlé domluvy.

Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky v návodu bez předešlé domluvy. Optimálního výkonu lze dosáhnout pouze při dodržování pokynů v návodech, výrobce si vyhrazuje právo na změny a dodatky v návodu bez předešlé domluvy. v. 00 1. Upozornění Je naší povinností sdělit Vám,

Více

RYCHLÝ PRŮVODCE FOX OVLÁDACÍ PANELY 2 ELEKTRICKÁ ČERPADLA QMD20/... A-A-FOX QTD20/... A-A-FOX QTS20/... A-A-FOX

RYCHLÝ PRŮVODCE FOX OVLÁDACÍ PANELY 2 ELEKTRICKÁ ČERPADLA QMD20/... A-A-FOX QTD20/... A-A-FOX QTS20/... A-A-FOX FOX OVLÁDACÍ PANELY 2 ELEKTRICKÁ ČERPADLA QMD20/... A-A-FOX QTD20/... A-A-FOX QTS20/... A-A-FOX RYCHLÝ PRŮVODCE K+H čerpací technika s.r.o. REŽIM VYPRAZDŇOVÁNÍ UPOZORNĚNÍ! Instrukce v tomto návodu jsou

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU

NÁVOD NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU VMS-02C05 INFORMACE Všechny informace v NÁVODU K OBSLUZE musí být pečlivě přečteny a prostudovány. Věnujte pozornost provozním normám a VAROVNÝM hlášením. Jejich nerespektování může vést k poškození zařízení

Více

Monitorovací a řídicí přístroje

Monitorovací a řídicí přístroje Monitorovací a řídicí přístroje Katalog Monitorovací relé Monitorovací relé 3UG4 pro elektrické a jiné veličiny /1 Monitorování sítě /5 Monitorování napětí / Monitorování proudu /9 Monitorování účiníku

Více

HB-PAN 60W / HB-PAN 60B

HB-PAN 60W / HB-PAN 60B HB-PAN 60W / HB-PAN 60B 1. Použití: Čtyřokruhový bezdrátový dotykový ovladač s montáží na stěnu umožňuje ovládat současně vícebarevné RGB LED diody a bílou LED barvu s možností změny barvy světla a intenzity.

Více

MĚNIČ NAPĚTÍ DC/AC VÝKON: 100 W 150 W 300 W 350 W 400 W 600 W. Návod k obsluze

MĚNIČ NAPĚTÍ DC/AC VÝKON: 100 W 150 W 300 W 350 W 400 W 600 W. Návod k obsluze MĚNIČ NAPĚTÍ DC/AC VÝKON: 100 W 150 W 300 W 350 W 400 W 600 W Návod k obsluze 1. POPIS 2. ZAPOJENÍ ZAŘÍZENÍ Červený kabel veďte z červené svorky (+) baterie do červené zdířky (+) v měniči napětí a černý

Více

NÁVOD K OBSLUZE konfigurační SW CS-484

NÁVOD K OBSLUZE konfigurační SW CS-484 NÁVOD K OBSLUZE konfigurační SW CS-484 OBSAH 1. Popis 2. Propojení modulu s PC 3. Instalace a spuštění programu CS-484 4. POPIS JEDNOTLIVÝCH ZÁLOŽEK 4.1. Připojení 4.1.1 Připojení modulu 4.2. Nastavení

Více

Softstartér - EMOTRON MSF 2.0 Technická data

Softstartér - EMOTRON MSF 2.0 Technická data Elpro Drive Softstartér - EMOTRON MSF 2.0 Technická data Technická data Elektrická specifikace Tab.1 Výkon motoru při napájení 400VAC s Bypassem MSF-017 7,5 17 11 22 11 25-030 15 30 18,5 37 22 45-045 22

Více

Redline. Ochrana obvodů. Ochrana osob. Přístroje modulové ostatní. Přípojnice. Zapouzdření. Rejstřík C.1 C.2. Výběrová tabulka

Redline. Ochrana obvodů. Ochrana osob. Přístroje modulové ostatní. Přípojnice. Zapouzdření. Rejstřík C.1 C.2. Výběrová tabulka .2 Výběrová tabulka.3 Kombinace mechanického spojování.4 omocné kontakty Řada.5 omocné kontakty Řada.6.6 ívka vypínací Tele Spoušť podpěťová Tele U Ochrana obvodů.6.8 Odpojovač S ohon motorový Tele M Ochrana

Více

OVLÁDACÍ PANEL HÁZENÁ

OVLÁDACÍ PANEL HÁZENÁ OVLÁDACÍ PANEL HÁZENÁ - 1 / 9 - NÁVOD K OBSLUZE 6/2005 OBSAH: 1. Zapnutí ovládacího panelu a podsvětlení displeje 2. Volba režimu 3. Funkce tlačítek 4. Zobrazení údajů 5. Trestné minuty 6. Změna hracího

Více

KING-METER NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍSTROJE J-LCD

KING-METER NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍSTROJE J-LCD KING-METER NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍSTROJE J-LCD OBSAH 1,Úvod...3 2, Vzhled a velikosti....3 2.1, materiál a barvy.. 3 2.2, rozměry displeje. 3 3, funkce a definice tlačítek...3 3.1, přednastavení a standardní

Více

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7 Návod k použití 1 Před prvním použitím se prosím nejprve pečlivě seznamte s bezpečnostními pokyny a upozorněními. Pozornost věnujte všem upozorněním na výrobku a v

Více

Ⴧ劗ENÍ TECHNIC Ⴧ劗Ⴧ劗 Ⴧ劗TჇ劗 TჇ劗 EBNÍ BRNĚ Ⴧ劗Ⴧ劗N Ⴧ劗Ⴧ劗Ⴧ劗Ⴧ劗ERჇ劗 Ⴧ劗 Ⴧ劗ÍTჇ劗Ⴧ劗 Ⴧ劗 Ⴧ劗RჇ劗Ⴧ劗I Ⴧ劗 Ⴧ劗 Ⴧ劗ÍTჇ劗Ⴧ劗 Ⴧ劗 Ⴧ劗RჇ劗Ⴧ劗I Ⴧ劗 T Ⴧ劗IჇ劗NÍ Ⴧ劗 R Ⴧ劗R T Ⴧ劗IჇ劗NÍ Ⴧ劗R Ⴧ劗RჇ劗Ⴧ劗 Ⴧ劗BIN Ⴧ劗N Ⴧ劗 RჇ劗 T Ⴧ劗IჇ劗 თ叇ít თ叇 vá fik B Ⴧ劗H Ⴧ劗

Více

CZ Montážní pokyny. devitime 301

CZ Montážní pokyny. devitime 301 CZ Montážní pokyny devitime 301 Ž Použití Spínací hodiny slouží pro øízení svìtelných a tepelných spotøebièù a pod. Tento výrobek je urèen k pøipojení na napìtí a proudové zatížení podle technické tabulky

Více

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ Projekt: ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ Úloha: Stmívací jednotka Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Zpracoval: Ing. Jaromír Budín, Ing. Jiří Šima Střední odborná škola Otrokovice, 2010 Projekt je

Více

Návod k instalaci a údržbě ESC plus 3M 4T 10T 15T

Návod k instalaci a údržbě ESC plus 3M 4T 10T 15T Návod k instalaci a údržbě ESC plus 3M 4T 10T 15T IVAR CS, spol. s r. o., Velvarská 9 Podhořany, 277 51 Nelahozeves II Datum: 4. 11. 2014 Tel.: +420 315 785 211-2 Fax: +420 315 785 213-4 info@ivarcs.cz

Více

Děkujeme, že jste si vybrali stejnosměrný spínaný napájecí zdroj Axiomet AX-3004H. Než jej začnete používat, přečtěte si prosím návod k obsluze.

Děkujeme, že jste si vybrali stejnosměrný spínaný napájecí zdroj Axiomet AX-3004H. Než jej začnete používat, přečtěte si prosím návod k obsluze. 1. Úvod Děkujeme, že jste si vybrali stejnosměrný spínaný napájecí zdroj Axiomet AX-3004H. Než jej začnete používat, přečtěte si prosím návod k obsluze. 2. Bezpečnost Návod k obsluze obsahuje důležité

Více

ZD 340. Rychlý čítač pro dva snímače. Zkrácený návod. control motion interface

ZD 340. Rychlý čítač pro dva snímače. Zkrácený návod. control motion interface control motion interface motrona GmbH Zwischen den Wegen 32 78239 Rielasingen - Germany Tel. +49 (0)7731-9332-0 Fax +49 (0)7731-9332-30 info@motrona.com www.motrona.de ZD 340 Rychlý čítač pro dva snímače

Více

Série NEP Uživatelský manuál

Série NEP Uživatelský manuál Série NEP Uživatelský manuál REV.0 2011/08 7673-6185-000 I. Úvod Tato jednotka je mikroprocesorem ovládaný laboratorní zdroj s výstupem 90W a nastavitelnou funkcí stejnosměrného proudu. Jednotka má tři

Více

Vzduchové jističe Změny vyhrazeny AR CZ

Vzduchové jističe Změny vyhrazeny AR CZ www.oez.cz www.oez.sk Vzduchové jističe Změny vyhrazeny AR02-2017-CZ www.oez.cz www.oez.sk Vzduchové jističe OBSAH Obchodní informace PŘEHLED PROVEDENÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ...2 ÚDAJE PRO VÝBĚR JISTIČE...4 ÚDAJE

Více

NÁVOD K OBSLUZE. ústředna CS-484E-3

NÁVOD K OBSLUZE. ústředna CS-484E-3 NÁVOD K OBSLUZE ústředna CS-484E-3 OBSAH 1. Popis 2. Technické informace 3. Čelní panel 4. Stabilizační interval 5. Zobrazení a inicializace alarmů 6. Funkce "FAULT" 7. Instalace a údržba 8. Upozornění

Více

STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA STAVEBNÍ HRADEC KRÁLOVÉ VÝROČNÍ ZPRÁVA O b s a h a) Základní údaje o škole b) Přehled oborů vzdělávání, které škola vyučuje c) Údaje o pracovnících školy d) Údaje o přijímacím

Více

ADEX SL3.3 REGULÁTOR KOTLE VARIMATIK

ADEX SL3.3 REGULÁTOR KOTLE VARIMATIK KTR U Korečnice 1770 Uherský Brod 688 01 tel. 572 633 985 s.r.o. nav_sl33.doc Provedení: Skříňka na kotel ADEX SL3.3 REGULÁTOR KOTLE VARIMATIK Obr.1 Hmatník regulátoru ADEX SL-3.3 1. POPIS REGULÁTORU Regulátor

Více

Pro správnou funkci jednotky je třeba aktivovat lithiovou baterii vytažením plastového pásku na pravé horní straně ovládacího panelu jednotky. Baterie

Pro správnou funkci jednotky je třeba aktivovat lithiovou baterii vytažením plastového pásku na pravé horní straně ovládacího panelu jednotky. Baterie Ovládací jednotka ORBIT EASY CONTROL návod k obsluze Pro správnou funkci jednotky je třeba aktivovat lithiovou baterii vytažením plastového pásku na pravé horní straně ovládacího panelu jednotky. Baterie

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw

NÁVOD K OBSLUZE. Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw NÁVOD K OBSLUZE Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw Základní údaje Bezdrátový podmítkový spínač Provozní napětí: 230 V/AC, 50Hz Parametry spínání: 2000 W (odporová zátěž) 600 W (induktivní zátěž)

Více

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ

ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ Projekt: ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ Úloha: Nikobus roletová jednotka časování jednotky Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 3. Zpracoval: Ing. Jaromír Budín, Ing. Jiří Šima Střední odborná škola Otrokovice,

Více

Univerzální mikroprocesorová řídicí jednotka čerpadla

Univerzální mikroprocesorová řídicí jednotka čerpadla Firma TMK sp.j. Września Szosa Witkowska 105 tel./fax +48 61 437 97 www.tmk.com.pl Univerzální mikroprocesorová řídicí jednotka čerpadla MTS 100 Návod k obsluze a instalaci Použití Řídicí jednotka je určena

Více

Programovatelný regulátor FUJI PXG4

Programovatelný regulátor FUJI PXG4 Programovatelný regulátor FUJI PXG4 Návod k obsluze www.servispece.cz tel. 737 700 000 homola@servispece.cz Zobrazení a ovládání 1 Zobrazení a ovládání Kontrolka C1 Kontrolka C1 Zobrazuje stav topení.

Více

ELEKTRONICKÝ KLÍČ 1103

ELEKTRONICKÝ KLÍČ 1103 ELEKTRONICKÝ KLÍČ 1103 Popis Systém elektronického klíče umožňuje odemykání elektrického zámku pouze přiložením plastového elektronického klíče k jednotce. Do paměti jednotky může být uloženo až 2000 elektronických

Více

KALORMAX WAT Návod k obsluze a údržbě

KALORMAX WAT Návod k obsluze a údržbě KALORMAX WAT Návod k obsluze a údržbě 4heat s.r.o. Ječná 1321/29a, 621 00, Brno, Česká republika +420 513 035 275 info@4heat.cz www.4heat.cz 1. WAT topné jednotky s axiálními ventilátory jsou určeny k

Více

Průvodce instalací ve venkovním prostředí

Průvodce instalací ve venkovním prostředí Průvodce instalací ve venkovním prostředí 1 1. INSTALACE ZAŘÍZENÍ (1) Přiložte montážní šablonu na stěnu. Vyvrtejte otvory podle značek na šabloně (díry pro šrouby a vedení). (2) Odstraňte šroub na spodní

Více

NÁVOD K OBSLUZE DIGITÁLNÍ KLEŠŤOVÝ MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJ STEJNOSMĚRNÉHO (DC) A STŘÍDAVÉHO (AC) PROUDU MODEL KEW2033

NÁVOD K OBSLUZE DIGITÁLNÍ KLEŠŤOVÝ MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJ STEJNOSMĚRNÉHO (DC) A STŘÍDAVÉHO (AC) PROUDU MODEL KEW2033 NÁVOD K OBSLUZE DIGITÁLNÍ KLEŠŤOVÝ MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJ STEJNOSMĚRNÉHO (DC) A STŘÍDAVÉHO (AC) PROUDU MODEL KEW2033 1. BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ Tento měřící přístroj byl navržen a otestován v souladu s normou

Více

AX-C800 Návod k obsluze

AX-C800 Návod k obsluze AX-C800 Návod k obsluze Bezpečnostní pokyny Abyste se vyhnuli úrazu elektrickým proudem nebo zranění: Nikdy nepřipojujte do dvou vstupních zdířek nebo do libovolné vstupní zdířky a uzemněné kostry napětí

Více

Uživatelský návod. Kondenzační jednotky Fuji Electric General pro připojení k výparníku VZT jednotky

Uživatelský návod. Kondenzační jednotky Fuji Electric General pro připojení k výparníku VZT jednotky Uživatelský návod Kondenzační jednotky Fuji Electric General pro připojení k výparníku VZT jednotky Kostečka Group, s.r.o. Sídlo: Borského 1011/1, Praha 5 101 00 Provozovna: Kaplická 125, 382 32 Velešín

Více

Informace o produktu. Napájecí a řídící zdroj BVS20

Informace o produktu. Napájecí a řídící zdroj BVS20 Informace o produktu Napájecí a řídící zdroj BVS20 Obsah balení 1 x BVS20-SG 1 x Informace o produktu Bezpečnostní pokyny! Montáž, instalace a uvedení do provozu může být provedena pouze kvalifikovaným

Více

Obsah 7.1 Úvodní stať. 2 7.1.1 Úvod do problematiky ústecké oblasti.. 2 7.2 Členění oblasti na územní celky... 2 7.3 Charakteristika celkové koncepce revitalizace oblasti.. 2 7.4 Rekultivace a revitalizace

Více

Elektronické relé REL IV/DC a REL IV/AC. Uživatelský návod

Elektronické relé REL IV/DC a REL IV/AC. Uživatelský návod Elektronické relé REL IV/DC a REL IV/AC Uživatelský návod MEgA Měřící Energetické Aparáty, a.s. 664 31 Česká 390 Česká republika Elektronické relé REL IV/DC a REL IV/AC Uživatelský návod Elektronické

Více

NEOSOLAR. Důležité! BlueSolar Regulátor nabíjení 12V 24V 20A. Uživatelská příručka. Vždy nejprve připojte baterie.

NEOSOLAR. Důležité! BlueSolar Regulátor nabíjení 12V 24V 20A. Uživatelská příručka. Vždy nejprve připojte baterie. Příloha NEOSOLAR Uživatelská příručka Důležité! Vždy nejprve připojte baterie. Pro 12V baterie používejte pouze 12V (36 článkové) solární panely. Pro 24V baterie používejte pouze 24V (72 článkové) solární

Více

Instalační návod. Pokojový termostat EKRTW

Instalační návod. Pokojový termostat EKRTW 1 1 2 2 60 87 ±1.5 m >0.2 m 3 34 125 3 Obsah 1. Úvod...1 2. Instalace termostatu...2 3. Nastavení u v instalační nabídce...5 4. Technické parametry...9 1. Úvod Před spuštěním jednotky si tuto příručku

Více

៧哧៧哧៧哧៧哧 ៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧 ៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧 ៧哧៧哧៧哧 ៧哧 ៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧 ៧哧 ៧哧៧哧៧哧 ៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧 ៧哧៧哧៧哧ᘇ匇 ៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧 ៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧 ៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧 ៧哧៧哧៧哧៧哧თ囧៧哧 ៧哧 ៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧៧哧 ៧哧៧哧៧哧 ៧哧 ៧哧 ៧哧თ囧៧哧៧哧 თ囧៧哧თ囧ᆷ坧

Více