Rekreační zařízení Bouda na Pláni Knight Frank, Václavské náměstí 3, Praha 1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rekreační zařízení Bouda na Pláni. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM"

Transkript

1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Rekreační zařízení Bouda na Pláni Prodej rekreačního zařízení včetně mobiliáře Výborná poloha v srdci Krkonošského národního parku 24 pokojů s kapacitou 61 lůžek + byt správce (5 pokojů) Celková využitelná plocha budovy činí cca 985 m² Celková plocha pozemků m² Knight Frank, Václavské náměstí 3, Praha 1

2 Obsah 1. Popis nemovitosti... 3 a) Adresa... 3 b) Předmět prodeje... 3 c) Popis lokality... 3 d) Popis nemovitostí... 4 e) Technická specifikace... 4 f) Movitý majetek... 5 g) Provozní náklady nemovitosti... 5 h) Energetická náročnost Výměry... 5 a) Pozemky... 5 b) Využitelné podlažní plochy Územní plán Ostatní informace Fotodokumentace...10 a) Exteriér...10 b) Interiér Lokalita Půdorysy List vlastnictví a Snímek z katastrální mapy Vyloučení odpovědnosti...16 Strana 2 (celkem 16)

3 1. Popis nemovitosti a) Adresa Přední Labská 75, Špindlerův Mlýn b) Předmět prodeje Předmětem prodeje jsou nemovitosti v katastrálním území Přední Labská, obec Špindlerův Mlýn evidované na listu vlastnictví č. 48 u Katastrálního úřadu pro Královéhradecký kraj, Katastrální pracoviště Trutnov, a to: budova Přední Labská č. p. 75, objekt k bydlení, umístěná na pozemku parcelní číslo St. 74; pozemek parc. č. st. 74, zastavěná plocha a nádvoří o výměře m 2 ; pozemek parc. č. 674, ostatní plocha, neplodná půda o výměře m 2 ; pozemek parc. č. 675/1, trvalý travní porost o výměře m 2 ; pozemek parc. č. 675/2, ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře 792 m 2 ; pozemek parc. č. 675/3, ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře 295 m 2 ; pozemek parc. č. 694/1, trvalý travní porost o výměře m 2 ; pozemek parc. č. 695, ostatní plocha, neplodná půda o výměře 90 m 2 ; pozemek parc. č. 696, ostatní plocha, neplodná půda o výměře 101 m 2 ; pozemek parc. č. 697, ostatní plocha, neplodná půda o výměře 108 m 2 ; c) Popis lokality Předmětná nemovitost se nachází v samém srdci Krkonošského národního parku, na křižovatce turistických a běžkařských tras u vrcholu Přední Planina (1198 m.n.m.). V blízkosti leží turisticky významné město Špindlerův Mlýn, které se v posledních letech stalo jednou z nejvyhledávanějších a nejnavštěvovanějších lokalit v České republice a to jak v zimním, tak v letním období. Špindlerův Mlýn leží na soutoku Labe a Dolského potoka a žije zde okolo obyvatel. Ačkoliv se vzhledem k počtu obyvatel jedná o menší město, je zde díky cestovnímu ruchu plně rozvinuta občanská vybavenost zahrnující rozsáhlou škálu služeb. Dostupná je celá řada obchodů a restaurací, dále pak masážní služby, aquapark, pošta, kadeřnické a kosmetické salóny, a jiné. Oblast má výjimečné klimatické podmínky a rozmanitou horskou přírodu, která vybízí k různým druhům sportovních aktivit a aktivnímu odpočinku. Jedná se o ideální místo pro všechny druhy zimních sportů, ale také o vhodný výchozí bod pro vysokohorskou turistiku, cyklistiku a mnoho dalších sportovních aktivit. V zimně lyžařské centrum disponuje 25 km sjezdových tratí, 3 snowparky a 85 km běžeckých tratí. V létě je pak lokalita příhodná k výstupu na nejvyšší horu České republiky Sněžku, která je od nemovitosti vzdálená cca 11km. Strana 3 (celkem 16)

4 d) Popis nemovitostí Předmětem prodeje je rekreační zařízení Bouda na Pláni s přilehlými pozemky (celkem m 2 ) a samostatné pozemky v oblasti Klášterka ( m 2 ), vše umístěno v Krkonošského národního parku. Pozemky v oblasti Klášterka se nachází 1,5 km východně od rekreačního zařízení a jsou přístupné pouze po nezpevněných cestách. Bouda na Pláni je vzdálená přibližně 5 km z obce Strážné, ze které je možný příjezd osobním automobilem po nezpevněných cestách. Vjezd podléhá povolení Správy Krkonošského národního parku (KRNAP). V zimním období nejsou přístupové cesty k budově udržovány, a proto se v závislosti na aktuálních klimatických podmínkách doporučuje pro přístup k nemovitosti využít sněžných řetězů nebo jiného způsobu dopravy. Možnou variantou je využití sedačkové lanovky Svatý Petr - Pláně s celoročním provozem, jejíž cílová stanice se je vzdálena v docházkové vzdálenosti cca 750m od budovy. Rekreační zařízení je samostatně stojící objekt umístěný na svažitém pozemku. Nemovitost disponuje částečně zapuštěným přízemím a dvěma nadzemními patry. Budova není podsklepena. V přízemí se nachází kuchyně včetně skladovacího zázemí, jídelna se společenskou místností, lyžárna, společné hygienické zařízení a technologické zařízení. V prvním a druhém patře jsou umístěny pokoje pro hosty a byt správce. Na každém patře se nachází společné toalety. 3 pokoje v druhém patře (3.NP) mají vlastní koupelnu. Pro ostatní pokoje slouží společné sprchy v přízemí. Horská bouda má kapacitu 61 osob. Celkem se zde nachází 24 pokojů a byt správce, který se skládá z 5 pokojů, samostatné koupelny a skladovací místnosti. Přehled pokojů s jejich kapacitou je uveden v tabulce níže v odstavci 2. Výměry. U RZ se nacházejí 4 parkovací stání, vjezd však mají povolený pouze vozy s povolením KRNAP, další přístup je možný pomocí již zmíněné lanovky. Stravování: Pro ubytované byla v rekreačním zařízení možnost stravování formou polopenze. Pro školy, které byly častými klienty, byla nabízena plná penze. Stravovací zařízení sloužilo také pro veřejnost a v letním období byla v provozu terasa pro občerstvení. V blízkosti budovy se nachází vlastní lyžařský vlek o délce 180m na pozemku parc. č. 674, který je součástí prodeje. Vedle objektu je dále dětské hřiště a kůlna. Společně s nemovitostmi je předmětem prodeje také movitý majetek specifikovaný v příloze. e) Technická specifikace Historie Boudy na Pláni sahá do 16. století. V průběhu let byl objekt několikrát rekonstruován a přestavován. Poslední rekonstrukce proběhla v roce 2013, kdy došlo k výměně všech oken za nová plastová s izolačním dvojsklem. Během posledních 5-ti let byly zrekonstruovány také všechny koupelny v objektu. Budova má nosnou konstrukci tvořenou z kamenného a cihelného zdiva. Konstrukční systém je stěnový příčný. Obvodové konstrukce jsou z venkovní strany v 2. a 3. NP zakryty dřevěným obkladem. Střecha má sedlový tvar, krytina je tvořena ocelovými Strana 4 (celkem 16)

5 plechy s ochranným nátěrem. Okna jsou z plastových profilů s izolačními dvojskly. Vstupní dveře jsou dřevěné. Vytápění objektu je řešeno pomocí kotle na dřevěná paliva, jako záložní zdroj jsou v místnostech instalovány akumulační kamna. V jídelně-společenské místnosti je dále připraven vývod pro umístění krbových kamen. Splaškové odpadní vody jsou odvedeny přes filtrační jímku (koksové filtry) dále do místní vodoteče. Objekt má vlastní studnu, z které jímá pitnou vodu pro potřeby RZ. Ohřev teplé vody probíhá pomocí elektrického boileru v přízemí. Větrání v objektu je přirozené okny. f) Movitý majetek Součástí prodeje je movitý majetek umístěný v budově (nábytek, gastro provoz v kuchyni, lyžařský vlek, atd.). Soupis movitého majetku na vyžádání. g) Provozní náklady nemovitosti Vzhledem k tomu, že celá nemovitost byla dlouhodobě pronajata spolehlivému nájemci, nejsou vlastníkovi nemovitosti známy provozní náklady nemovitosti. Rekreační zařízení bylo v provozu do července h) Energetická náročnost Nemovitost spadá do třídy energetické náročnosti budovy G dle Průkazu energetické náročnosti budovy ( PENB ) ze dne Výměry a) Pozemky Pozemek parcelní číslo Druh pozemku Výměra [m²] St. 74 Zastavěná plocha a nádvoří Ostatní plocha, neplodná půda /1 Trvalý travní porost, zemědělský půdní fond /2 Ostatní plocha, ostatní komunikace /3 Ostatní plocha, ostatní komunikace /1 Trvalý travní porost, zemědělský půdní fond Ostatní plocha, neplodná půda Ostatní plocha, neplodná půda Ostatní plocha, neplodná půda 180 Celkem Strana 5 (celkem 16)

6 b) Využitelné podlažní plochy Podlaží Využití Plocha [m 2 ] 1.NP kuchyň, jídelna, lyžárna, skladovací prostory, technologické a hygienické zařízení 463,0 2.NP 8x dvojlůžko, 2x čtyřlůžko, byt správce 276,8 3.NP 2x čtyřlůžko s vlastní koupelnou, 1x trojlůžko s vlastní koupelnou, 1x čtyřlůžko, 3x trojlůžko, 6x dvojlůžko, 1x jednolůžko 245,5 Celkem 985,3 3. Územní plán Dle aktuálně platného územního plánu Špindlerův Mlýn se pozemky nachází v oblasti FP- Plochy zemědělské, Louky a pastviny, KO Plochy přírodní, Ostatní krajinná zeleň a OK.1- Plochy občanského vybavení, Občanská vybavenost komerčního charakteru, ubytování s kapacitou do 60 lůžek. Strana 6 (celkem 16)

7 Strana 7 (celkem 16)

8 Strana 8 (celkem 16)

9 4. Ostatní informace a) Vlastnictví Výzkumný a zkušební letecký ústav, a.s., Beranových 130, Praha 9 b) Věcná břemena Věcné břemeno (podle listiny) umístění, provoz, údržba a opravy koncového bodu veřejné telekomunikační sítě pro O2 Czech Republic a.s. k parcele č. St. 74. Věcné břemeno (podle listiny) umístění, provoz, opravy, údržba technologie trafostanice 10/0,4 kv a kab.vedení 10 (1) kv pro ČEZ Distribuce a.s. k parcele č. St. 74. Věcné břemeno (podle listiny) zřízení, provoz, údržba a opravy podzemního vedení veřejné telekomunikační sítě v rozsahu vymezeném geom. plánem č /2004 pro O2 Czech Republic a.s. k parcele č. St. 74, 674, 675/1 a 675/2. c) Zástavní právo Není d) Ochrana území Všechny pozemky spadají do oblasti rozsáhlého chráněného území. e) Kontaktní údaje KNIGHT FRANK, spol. s r.o. Václavské náměstí Praha 1 Tel: Ing. David Sajner, MSc Ing. Gabriela Vítková david.sajner@cz.knightfrank.com gabriela.vitkova@cz.knightfrank.com mob.: mob.: Strana 9 (celkem 16)

10 5. Fotodokumentace a) Exteriér Čelní (západní) pohled Jihozápadní pohled Jihovýchodní pohled Severovýchodní pohled Severozápadní pohled Příjezdová cesta Strana 10 (celkem 16)

11 Dětské hřiště Lyžařský vlek Luční hora 1547 Klášterka Zadní planina 1423 Světlý vrch 1313 Klínové Boudy Friesovy Boudy Přilehlé pozemky a výhled do krajiny Strana 11 (celkem 16)

12 Strana 12 (celkem 16)

13 b) Interiér Dvojlůžkový pokoj 2.NP Trojlůžkový pokoj 2.NP Dvojlůžkový pokoj 3.NP Čtyřlůžkový pokoj 3.NP Společné hygienické zařízení 3.NP Společné hygienické zařízení 1.NP Strana 13 (celkem 16)

14 Jídelna společenská místost Jídelna s barem Bar Kuchyně Schodiště Elektrorozvaděč Strana 14 (celkem 16)

15 6. Lokalita Medvědín Luční hora Luční Bouda Sněžka Klášterka Výrovka Bouda na Pláni Liščí hora Bouda na Pláni Strana 15 (celkem 16)

16 Klínové Boudy Klášterka Bouda na Pláni Friesovy Boudy 7. Půdorysy Půdorysy jednotlivých podlaží zašleme zájemci po předchozí žádosti. Originální vyhotovení budou k dispozici k nahlédnutí při prohlídce nemovitosti. 8. List vlastnictví a Snímek z katastrální mapy List vlastnictví a snímek z katastrální mapy zašleme zájemci po předchozí žádosti. 9. Vyloučení odpovědnosti Informace obsažené v tomto dokumentu byly připraveny a uspořádány poradcem prodávajícího na základě informací poskytnutých prodávajícím. Prodávající a jeho poradce považují informace obsažené v tomto dokumentu za správné, neručí však za jejich přesnost a úplnost a nejsou povinni je doplňovat nebo tento dokument aktualizovat nebo odstranit jakékoliv chyby či nepřesnosti v něm obsažené. Strana 16 (celkem 16)

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Břeclav - Národních hrdinů 3127/7 Reprezentativní administrativní budova v centru Břeclavi Celková výměra podlahových ploch cca 6 200 m² Garážové stání až pro 3 osobní automobily

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV

INFORMAČNÍ MEMORANDUM. Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV Geologická 991/1 a Silurská 1007/7 PRAHA 5 - BARRANDOV INFORMAČNÍ MEMORANDUM PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI Nemovitosti Geologická 911/1 a Silurská 1007/7 jsou bytové domy nacházející

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO

INFORMAČNÍ MEMORANDUM BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO BYTOVÝ DŮM ANTONÍNSKÁ 2, BRNO - MĚSTO INFORMAČNÍ MEMORANDUM PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI PŘEDSTAVENÍ PŘÍLEŽITOSTI Nemovitost Antonínská 2, Brno je bytový dům v městské zástavbě nacházející se v lukrativní

Více

+420 224 217 217 Knight Frank, Budova Diamant, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com. Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky

+420 224 217 217 Knight Frank, Budova Diamant, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com. Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky INFORMAČNÍ MEMORANDUM Na Podkově č.p. 6, Bystré u Poličky Předmětem prodeje je spoluvlastnický podíl Zpětný pronájem ATM České spořitelny, a.s. Roční výnos z pronájmu činí přibližně 140 tis. Kč Kancelářské

Více

Rodinný dům Na Dolinách 959/30, Praha 4

Rodinný dům Na Dolinách 959/30, Praha 4 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Rodinný dům Na Dolinách 959/30, Praha 4 Rodinný dům se zahradou v klidné části Prahy Dva samostatné byty 3+1 2x garážové stání Celková výměra podlahových ploch cca 240 m² Celková

Více

Veřejná dražba dobrovolná A1599

Veřejná dražba dobrovolná A1599 Informační memorandum Veřejná dražba dobrovolná A1599 Objekt bývalé ozdravovny a ZŠ Pec pod Sněžkou plocha pozemku767 m 2, plocha budovy 500 m 2 Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha

Více

Hotel Vydra *** Srní. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com

Hotel Vydra *** Srní. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com Hotel Vydra *** Srní Hotelový areál v centru Národního parku Šumava Ubytovací kapacita 65 lůžek ve 25 pokojích Celková výměra podlahových ploch cca 3 050 m² Celková výměra pozemků 21 214 m 2 Vlastní parkoviště,

Více

Hotel Vydra *** Srní. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com

Hotel Vydra *** Srní. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com Hotel Vydra *** Srní Hotelový areál v centru Národního parku Šumava Ubytovací kapacita 65 lůžek ve 25 pokojích Celková výměra podlahových ploch cca 3 050 m² Celková výměra pozemků 21 214 m 2 Vlastní parkoviště,

Více

SKLADOVÝ AREÁL PLZEŇ. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

SKLADOVÝ AREÁL PLZEŇ. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM SKLADOVÝ AREÁL PLZEŇ Výborná dopravní dostupnost v blízkosti dálnice D5 Celková podlahová plocha všech objektů cca 8 907 m 2 Částečně obsazeno s ročním výnosem cca 2,06 mil. Kč Areál

Více

Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com

Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com Žirovická 275/3 - Františkovy Lázně Víceúčelová nemovitost ve Františkových Lázních Celková výměra podlahových ploch cca 406 m² 5 garážových stání, 3 sklady na dvoře objektu Celková výměra pozemků 777m

Více

Veřejná dražba dobrovolná A1758

Veřejná dražba dobrovolná A1758 Informační memorandum Veřejná dražba dobrovolná A1758 Dům na náměstí s obchodními prostory Česká Lípa Podlahová plocha budovy 246 m 2 Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha objektu...

Více

Toužim Žlutická. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Toužim Žlutická. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Toužim Žlutická Administrativní budova v městě Toužim Celková výměra podlahových ploch cca 650 m² Garážové stání pro 2 osobní automobily Celková výměra pozemků 2 438 m 2 Nemovitost

Více

Informační memorandum. Veřejná dražba dobrovolná A1376. Objekt bývalé základní školy s ubytováním, Špindlerův Mlýn plocha pozemku 877 m2

Informační memorandum. Veřejná dražba dobrovolná A1376. Objekt bývalé základní školy s ubytováním, Špindlerův Mlýn plocha pozemku 877 m2 Informační memorandum Veřejná dražba dobrovolná A1376 Objekt bývalé základní školy s ubytováním, Špindlerův Mlýn plocha pozemku 877 m2 Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha objektu...

Více

Ostrava Chelčického 533/4. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Ostrava Chelčického 533/4. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chelčického 533/4 Administrativní budova v centru města Ostrava Obsazenost 32% Roční výnos z pronájmu cca 482 tis. Kč Celková pronajatelná plocha cca 1 200 m 2 Celková plocha

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Prodej bytového fondu v konkurzní podstatě úpadce TIBA, a.s. Předmětem prodeje je: 26 bytových jednotek na adrese U Stadionu 894, 895 a 896, 293 01 Mladá Boleslav s podílem na společných

Více

I N F O R M A C E. k nabídkovému řízení na P R O D E J areálu v katastrálním území Mařenice, obci Mařenice, v katastrálním území Naděje, obci Cvikov.

I N F O R M A C E. k nabídkovému řízení na P R O D E J areálu v katastrálním území Mařenice, obci Mařenice, v katastrálním území Naděje, obci Cvikov. I N F O R M A C E k nabídkovému řízení na P R O D E J areálu v katastrálním území Mařenice, obci Mařenice, v katastrálním území Naděje, obci Cvikov. Předmět prodeje: - st.p.č. 228/1 o výměře 1956 m 2,

Více

Česká Lípa Mlýnská 2982. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Česká Lípa Mlýnská 2982. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Česká Lípa Mlýnská 2982 Administrativní budova v centru města Částečný zpětný pronájem Celkový roční výnos z pronájmu objektu 259 000 Kč Celková výměra podlahových ploch 478,57 m

Více

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM NÁMĚSTÍ T. G. MASARYKA 1931/12, PLZEŇ

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM NÁMĚSTÍ T. G. MASARYKA 1931/12, PLZEŇ Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM ÚVOD & INVESTIČNÍ SHRNUTÍ ÚVOD Společnost Československá obchodní banka, a. s. ( Prodávající ) exkluzivně pověřila prodejem nemovitosti Náměstí T. G. Masaryka 1931/12,

Více

Malé rekreační zařízení v obci Nejdek, oblast Nový Fojtov, okres Karlovy Vary

Malé rekreační zařízení v obci Nejdek, oblast Nový Fojtov, okres Karlovy Vary Příloha k č.j. VS 72/74/001/2011-50/Všeob/540 Malé rekreační zařízení v obci Nejdek, oblast Nový Fojtov, okres Karlovy Vary základní popis nepotřebného nemovitého majetku státu Pozemky - par. č. 1691/1

Více

Lužice č. p. 60 (okres Olomouc) +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Lužice č. p. 60 (okres Olomouc) +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Lužice č. p. 60 (okres Olomouc) Víceúčelová stavba se třemi bytovými jednotkami o dispozici 3+1 Objekt částečně obsazený Nebytové prostory cca 481 m² Celková výměra podlahových ploch

Více

Ostrava Chocholouškova 1629/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Ostrava Chocholouškova 1629/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chocholouškova 1629/7 Residenční budova v klidné části centra města Částečný pronájem nemovitosti Celkový roční výnos z pronájmu objektu 37,5 tis. Kč Celková výměra podlahových

Více

Informační memorandum. Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk

Informační memorandum. Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk Informační memorandum Náměstí Přemyslovců 14/11 Nymburk Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: OSTATNÍ: VYBAVENÍ: FORMA PRODEJE: TERMÍN

Více

Hotel Palatin **** Karlovy Vary. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Hotel Palatin **** Karlovy Vary. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Hotel Palatin **** Karlovy Vary Luxusní hotel v centru lázeňského města Potenciální kapacita ubytování je 35 lůžek v 15 pokojích Celková výměra podlahových ploch hotelu cca 834 m²

Více

Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice

Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice Obec: Okres: Kraj: Čenkovice Ústí nad Orlicí Pardubický ZÁKLADNÍ INFORMACE Cena prodejní: Info o ceně u makléře Číslo zakázky: 233-N00050 Poloha objektu:

Více

Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice

Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice Prodej rodinného domu č.p.157 (chalupy) Čenkovice Obec: Okres: Kraj: Čenkovice Ústí nad Orlicí Pardubický ZÁKLADNÍ INFORMACE Cena prodejní: 1 500 000,00 CZK Číslo zakázky: 233-N00050 Poloha objektu: Samostatný

Více

Litvínov Náměstí Míru 173 a 176. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Litvínov Náměstí Míru 173 a 176. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Litvínov Náměstí Míru 173 a 176 Komplex dvou propojených administrativních budov Celková výměra podlahových ploch cca 950 m 2 Celková plocha pozemků 455 m² Prodejní plocha, kanceláře

Více

Plzeň - Koperníkova 1201/57. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Plzeň - Koperníkova 1201/57. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Plzeň - Koperníkova 1201/57 Administrativní budova v centru města Plzně Celková výměra podlahových ploch více jak 1 700 m² Výborná dopravní dostupnost Část prostor je pronajata třetím

Více

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM. DOLNÍ NÁMĚSTÍ 109/29 a 110/28, OLOMOUC

Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM. DOLNÍ NÁMĚSTÍ 109/29 a 110/28, OLOMOUC Modletice, D1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM ÚVOD & INVESTIČNÍ SHRNUTÍ ÚVOD Společnost Československá obchodní banka, a. s. ( Prodávající ) exkluzivně pověřila prodejem nemovitosti Dolní náměstí 109/29 a 110/28,

Více

I N F O R M A C E. k nabídkovému řízení na P R O D E J areálu v katastrálním území Mařenice, obci Mařenice, v katastrálním území Naděje, obci Cvikov.

I N F O R M A C E. k nabídkovému řízení na P R O D E J areálu v katastrálním území Mařenice, obci Mařenice, v katastrálním území Naděje, obci Cvikov. I N F O R M A C E k nabídkovému řízení na P R O D E J areálu v katastrálním území Mařenice, obci Mařenice, v katastrálním území Naděje, obci Cvikov. Předmět prodeje: - st.p.č. 228/1 o výměře 1956 m 2,

Více

strana 1 Popis č. 3727/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3727/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3727/2012 o ceně nemovitostí rekreační chata č.e. 40 na pozemku parc.č. 1181/37 a pozemky parc.č. 1181/17 a 1181/37 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky k datu 12.12.2012

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1449

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1449 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1449 Administrativní objekt se skladovým zázemím a přípravnou BRTNICE okr. Jihlava, kraj Vysočina Insolvenční řízení SOLAR NET s.r.o. Obsah Stručný popis:... 3 Důležité

Více

Výběrové řízení A3861

Výběrové řízení A3861 INFORMAČNÍ MEMORANDUM Výběrové řízení A3861 Prodej komplexu INGE - hotel, restaurace, wellness, bowling, vč. kompletního vybavení, užitná plocha 2.530m 2, pozemky 23.016m 2, Místo, Chomutov Obsah Úvod...

Více

Ostrava Emila Filly 296/13. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Ostrava Emila Filly 296/13. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Emila Filly 296/13 Administrativní budova v blízkosti centra Ostravy Celková výměra podlahových ploch cca 542,26 m 2 Celková plocha pozemků 442 m² 9 venkovních parkovacích

Více

Informační Memorandum OC PÍSNICE LIBUŠSKÁ 400/115, PRAHA 4. Prodej obchodního centra ČEZ, a. s.

Informační Memorandum OC PÍSNICE LIBUŠSKÁ 400/115, PRAHA 4. Prodej obchodního centra ČEZ, a. s. Informační Memorandum OC PÍSNICE LIBUŠSKÁ 400/115, PRAHA 4 Prodej obchodního centra ČEZ, a. s. ÚVOD Společnost ČEZ, a. s., ( Prodávající ) exkluzivně pověřila prodejem nemovitosti OC PÍSNICE, LIBUŠSKÁ

Více

Informační memorandum. Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov

Informační memorandum. Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov Informační memorandum Masarykovo náměstí 30 Pelhřimov Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: VYBAVENÍ: OSTATNÍ: FORMA PRODEJE: TERMÍN

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny)

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A968 Výrobně skladovací areál SEMA Lenešice (okr. Louny) Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Upozornění... 5 Poloha areálu... 6 Výměry:... 7 Územní

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město LICITA s.r.o., Keřová 7, 30100 Plzeň tel: 777707310, 777618187 LICITA INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město Z pověření

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI venkovské usedlosti v Hostovlicích u Čáslavi, okr. Kutná Hora

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI venkovské usedlosti v Hostovlicích u Čáslavi, okr. Kutná Hora LICITA s.r.o., Keřová 7, 30100 Plzeň tel: 777707310, 777618187 LICITA INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI venkovské usedlosti v Hostovlicích u Čáslavi, okr. Kutná Hora Z pověření společnosti Brátová a Krejčí,

Více

Výběrové řízení A2577

Výběrové řízení A2577 Informační memorandum Výběrové řízení A2577 Komerční budova občanské vybavenosti - bývalá restaurace ul. Budínská 17, Brno - Slatina Zastavěná plocha podlaží: 515 m 2 3 Obsah Informační memorandum... 3

Více

Informační memorandum ANGLICKÁ AUKCE A1696. Objekt se smíšeným využitím - Hlinsko Insolvenční řízení Miroslav Vavroušek

Informační memorandum ANGLICKÁ AUKCE A1696. Objekt se smíšeným využitím - Hlinsko Insolvenční řízení Miroslav Vavroušek Informační memorandum ANGLICKÁ AUKCE A1696 Objekt se smíšeným využitím - Hlinsko Insolvenční řízení Miroslav Vavroušek Obsah Důležité informace:... 4 Poloha objektu... 5 Územní plán:... 6 Katastrální mapa...

Více

Nabídka pozemku v Lipně nad Vltavou

Nabídka pozemku v Lipně nad Vltavou INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nabídka pozemku v Lipně nad Vltavou Pozemek v žádané rekreační lokalitě Celková plocha pozemku 644 m² Dle aktuálně platného územního plánu - plocha pro bydlení +420 224 217 217 Knight

Více

Peterka Jakub a Pospíchalová Lucie

Peterka Jakub a Pospíchalová Lucie Peterka Jakub a Pospíchalová Lucie PARC.Č. 428/3, K.Ú. OBČOV STUDIE RODINNÉHO DOMU DATUM : 06/2014 VYPRACOVAL. : Ivana Karasová Stavba: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA A.1 Identifikační údaje A. Průvodní zpráva A.1.1

Více

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská Komplex dvou převážně administrativních budov Částečný zpětný pronájem Celková výměra podlahových ploch 4 462,11 m 2 Celková plocha pozemků

Více

Znalecký posudek. č. 747-19/2014. Objednatel: Královská dražební, a.s. Kateřinská 482/26 128 00 Praha-Nové Město

Znalecký posudek. č. 747-19/2014. Objednatel: Královská dražební, a.s. Kateřinská 482/26 128 00 Praha-Nové Město Znalecký posudek č. 747-19/2014 Objednatel: Královská dražební, a.s. Kateřinská 482/26 128 00 Praha-Nové Město Účel posudku: Stanovení obvyklé ceny rodinného domu č. p. 55, obec Radenín, kat. území Radenín,

Více

Informační memorandum. Nám. T. G. Masaryka 3 Dvůr Králové nad Labem okr. Trutnov

Informační memorandum. Nám. T. G. Masaryka 3 Dvůr Králové nad Labem okr. Trutnov Informační memorandum Nám. T. G. Masaryka 3 Dvůr Králové nad Labem okr. Trutnov Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: OSTATNÍ: VYBAVENÍ:

Více

Informační memorandum. Elektronická aukce A3191. Bytový dům o 3 NP. ul. Českobratrská v centru Teplic

Informační memorandum. Elektronická aukce A3191. Bytový dům o 3 NP. ul. Českobratrská v centru Teplic Informační memorandum Elektronická aukce A3191 Bytový dům o 3 NP ul. Českobratrská v centru Teplic Zastavěná plocha pokojů: 380 m2 Celková plocha pozemku: 572 m2 1 Obsah Informační memorandum... 1 Popis

Více

RODINNÉ DOMY NOVÁ LOUKA WWW.RDLUDVIKOVICE.CZ

RODINNÉ DOMY NOVÁ LOUKA WWW.RDLUDVIKOVICE.CZ RODINNÉ DOMY NOVÁ LOUKA WWW.RDLUDVIKOVICE.CZ 5 4 6 3 7 2 12 8 1 13 9 10 11 Ludvíkovice NOVÁ LOUKA Dovolujeme si Vám představit developerský projekt Nová Louka, který bude realizován v katastru obce Ludvíkovice

Více

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská

Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská INFORMAČNÍ MEMORANDUM Ostrava Chelčického, Nádražní, Mlýnská Komplex dvou převážně administrativních budov Částečný zpětný pronájem Celková výměra podlahových ploch 4 462,11 m 2 Celková plocha pozemků

Více

Příbram. Dobrovolná dražba A2520. Dva bytové domy, byty a pozemky z vlastnictví města. 15 bytů o ploše celkem 708 m 2. Informační memorandum

Příbram. Dobrovolná dražba A2520. Dva bytové domy, byty a pozemky z vlastnictví města. 15 bytů o ploše celkem 708 m 2. Informační memorandum Informační memorandum Dobrovolná dražba A2520 Dva bytové domy, byty a pozemky z vlastnictví města Příbram 15 bytů o ploše celkem 708 m 2 3 Obsah Stručný popis:... 5 Důležité informace:... 6 Poloha:...

Více

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Budova hotelu: Leží na vlastním pozemku. Sestává z hlavní budovy, dvorního traktu a budovy tzv. ubytovny. V současné době

Více

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363. Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr.

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363. Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr. Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1363 Výrobní areál s administrativním zázemím UP 3165 m 2, pozemky 4505 m 2 Zákupy, okr. Česká Lípa Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha areálu...

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1652/96/17 o ceně nemovitosti čp.30 a pozemků p.č.st.46, p.č.st.47, p.č.9/1, p.č.9/2 v k.ú. Ježov, obec Ježov, okres Hodonín

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1652/96/17 o ceně nemovitosti čp.30 a pozemků p.č.st.46, p.č.st.47, p.č.9/1, p.č.9/2 v k.ú. Ježov, obec Ježov, okres Hodonín ZNALECKÝ POSUDEK č. 1652/96/17 o ceně nemovitosti čp.30 a pozemků p.č.st.46, p.č.st.47, p.č.9/1, p.č.9/2 v k.ú. Ježov, obec Ježov, okres Hodonín Objednavatel znaleckého posudku: Účel znaleckého posudku:

Více

strana 1 Popis č. 3924/2013

strana 1 Popis č. 3924/2013 strana 1 Popis č. 3924/2013 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 119 na pozemku parc.č. st. 208 a pozemky parc.č. st. 208, 124/18 a 134/4 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemky k datu 12.8.2013

Více

Veřejná dražba dobrovolná A1864

Veřejná dražba dobrovolná A1864 Informační memorandum Veřejná dražba dobrovolná A1864 Restaurace a penzion u Šmaku Kosmonosy plocha pozemku 1663 m 2, plocha budovy 2569 m 2 Obsah Stručný popis:... 3 Důležité informace:... 4 Poloha objektu...

Více

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku ARCHITEKTI Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň Na pozemek je navržen jednopodlažní objekt s podkrovím a jedním polosuterenem, který v maximální míře využívá jak svažitosti pozemku, tak jeho

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1431-52/2012

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1431-52/2012 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1431-52/2012 o ceně nemovitostí - obvyklé (obecné) ceně rodinného domu č.p. 731 na pozemku p.č. 1199, ul. Malá č.or. 7, příslušenství, vedlejší stavby dílny, pozemků p.č. 1199, 1200,

Více

Nabídka pozemku Chochocholuškova, Ostrava

Nabídka pozemku Chochocholuškova, Ostrava INFORMAČNÍ MEMORANDUM Nabídka pozemku Chochocholuškova, Ostrava Pozemek v klidné části centra města Ostrava V těsné blízkosti se nachází kompletní infrastruktura Funkční využití plochy bydlení v bytových

Více

Bytový dům, V jamce č.p.191 Jesenice

Bytový dům, V jamce č.p.191 Jesenice Ing. M. Veverka projekce IČO 11263415 269 01 * +420 313 109 161 mvprojekce@mvprojekce.cz Milana Schneibergová HIP autorizovaný ing. 0003903 Město, Mírové náměstí 368, 270 33 Dokumentace stávajícího stavu

Více

Znalecký posudek. č. 746-18/2014

Znalecký posudek. č. 746-18/2014 Znalecký posudek č. 746-18/2014 Objednatel: Královská dražební, a.s. Kateřinská 482/26 128 00 Praha-Nové Město Účel posudku: Stanovení obvyklé ceny rodinného domu č. p. 40, obec Havlíčkův Brod, místní

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 915 187 /2014

ZNALECKÝ POSUDEK č. 915 187 /2014 ZNALECKÝ POSUDEK č. 915 187 /2014 O obvyklé ceně rodinného domu č. p. 47, stojící na pozemku p. č. st. 6/1, včetně tohoto pozemku, venkovních úprav, trvalých porostů a pozemků p. č. 79/1, p.č. 79/2 a p.

Více

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l KRKONOŠE Rozkládají se v severovýchodních Čechách na hranici mezi Českou republikou a Polskem. Česká část Krkonoš je rozlehlejší a členitější oproti polské.krkonoše jsou nejznámějším pohořím v České republice

Více

VÝZVA K PODÁVÁNÍ NABÍDEK na koupi rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město

VÝZVA K PODÁVÁNÍ NABÍDEK na koupi rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město LICITA s.r.o., Keřová 7, 30100 Plzeň tel: 777707310, 777618187 LICITA VÝZVA K PODÁVÁNÍ NABÍDEK na koupi rodinného domu s bazénem a s pozemky v Červeném Hrádku, Borůvkové ul., okr. Plzeň - město Z pověření

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 19/2015

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 19/2015 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 19/2015 Rodinný dům, Rodinný dům Účel ocenění: Pro stanovení obvyklé ceny (ocenění stávajícího stavu) Objednavatel : Radek Zahradník žerotinovo náměstí 15, 75002 Přerov

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8868-117/11. o ceně rodinného domu č.p. 548, k.ú. Mikulášovice, obec Mikulášovice, okres Děčín. Objednatel posudku:

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8868-117/11. o ceně rodinného domu č.p. 548, k.ú. Mikulášovice, obec Mikulášovice, okres Děčín. Objednatel posudku: ZNALECKÝ POSUDEK č. 8868-117/11 o ceně rodinného domu č.p. 548, k.ú. Mikulášovice, obec Mikulášovice, okres Děčín. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr. Petr Kocián, soudní

Více

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o.

AREÁL MOŠNOV (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. (MOŠNOV, ČESKÁ REPUBLIKA) RAVANTINO, s.r.o. LEO MINOR GROUP, s.r.o. 2014 Obsah ZÁKLADNÍ INFORMACE...3 LOKALIZACE...4 DOPRAVNĚ TECHNICKÉ INFORMACE O LOKALITĚ...5 SITUACE ŠIRŠÍCH VZTAHŮ 1:25 000...6 SITUACE

Více

Informační memorandum. Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník

Informační memorandum. Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník Informační memorandum Husova 579 / Palackého nám. 653 Kralupy nad Vltavou okr. Mělník Předmět prodeje NÁZEV: LOKALITA: LIST VLASTNICTVÍ: BUDOVA: POZEMKY: PODLAŽÍ: ZPĚTNÝ NÁJEM: NÁJEMNÍ SMLOUVY: VYBAVENÍ:

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 490/172/2010

ZNALECKÝ POSUDEK č. 490/172/2010 - 1 - ZNALECKÝ POSUDEK č. 490/172/2010 o ceně obvyklé bytové jednotky č. 908/112 v budově č.p. 908, na pozemku č.parc. St. 455, včetně spoluvlastnického podílu na společných částech domu č.p. 908 a pozemku

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1807

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1807 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1807 Apartmány Hubertus Karlova Studánka Karlova Studánka č.p. 95, okres Bruntál 34 bytů, 6 nebytových prostor, garáže Obsah Úvod... 3 Předmět prodeje... 3 Popis

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 741/211/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 741/211/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 741/211/2011 o ceně obvyklé bytové jednotky č. 62/9, v budově č.p. 62, bytový dům, na pozemku č. parc. St. 192, vč. příslušenství a spoluvlastnického podílu na společných částech domu

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 770/240/2011. Usnesení č. j. 132 EX 24391/09-22/Fe

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 770/240/2011. Usnesení č. j. 132 EX 24391/09-22/Fe ZNALECKÝ POSUDEK č. 770/240/2011 o ceně obvyklé rodinného domu č.p. 1125 na pozemku č. parc. St. 398 vč. příslušenství a pozemku č. parc. St. 398, k.ú. Nové Město nad Metují, obec Nové Město nad Metují,

Více

Luxusní byt 1+0, 43 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 1+0, 43 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 1+0, 43 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295856 2 440 000 CZK Nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3 860-26/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 3 860-26/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č. 3 860-26/2013 O ceně rekreační chaty č.e. 149 s pozemky stp.č. 131 a zahradou p.č. 78/35 včetně příslušenství zapsané u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A888 Administrativní budova se zahradou Brno, ul. Vinohrady 10 Obsah 1) Stručný popis:... 3 2) Důležité informace:... 3 3) Poloha... 4 4) Vzdálenosti:... 4 5) Výměry:...

Více

strana 1 Popis č. 3748/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice

strana 1 Popis č. 3748/2012 Objednatel posudku: DRS IMMO a.s., IČ 262 85 011 Příkop 843/4, 602 00 Brno-Zábrdovice strana 1 Popis č. 3748/2012 o ceně nemovitostí rodinný dům č.p. 474 na pozemku parc.č. st. 444 a pozemek parc.č. st. 444 včetně součástí a příslušenství; budova a pozemek k datu 21.1.2013 zapsány v katastru

Více

Hotel Nástup **** - Krušné hory Knight Frank, Václavské náměstí 3, Praha 1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Hotel Nástup **** - Krušné hory Knight Frank, Václavské náměstí 3, Praha 1 INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Hotel Nástup **** - Krušné hory Luxusní hotel v horském středisku Klínovec Potenciální kapacita ubytování je 109 lůžek včetně přistýlek, možné rozšíření o 40 lůžek Celková výměra

Více

MEMORANDUM. číslo: M

MEMORANDUM. číslo: M N E M O C o n s u l t, s. r. o. z n a l e c k ý ú s t a v MEMORANDUM číslo: 2001 074M Předmět: cukrovar Drahanovice s pozemky a příslušenstvím v obci a k.ú. Drahanovice, okres Olomouc Objednatel: Ing.

Více

Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295882 4 710 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Luxusní byt 1+kk, 42,4 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 1+kk, 42,4 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 1+kk, 42,4 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295874 2 840 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 2+kk, 65 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295858 4 530 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1512/177/2013

Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1512/177/2013 Odhad obvyklé ceny nemovitosti číslo 1512/177/2013 NEMOVITOST: Bytová jednotka, č. 135/12 Adresa nemovitosti: Labská 135, 405 02 Děčín Katastrální údaje : Kraj Ústecký, okres Děčín, obec Děčín, k.ú. Děčín,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8441-94/10. o ceně rekreační chalupy č.e. 7 na parcele č. st. 28/2, k.ú. Krásný Buk, obec Krásná Lípa, okres Děčín.

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 8441-94/10. o ceně rekreační chalupy č.e. 7 na parcele č. st. 28/2, k.ú. Krásný Buk, obec Krásná Lípa, okres Děčín. ZNALECKÝ POSUDEK č. 8441-94/10 o ceně rekreační chalupy č.e. 7 na parcele č. st. 28/2, k.ú. Krásný Buk, obec Krásná Lípa, okres Děčín. Objednatel posudku: Účel posudku: Exekutorský úřad Brno - venkov JUDr.

Více

BEÁTA DEVELOPERSKÝ PROJEKT U HŘIŠTĚ PROSTĚJOV, VRAHOVICE. 3.390.000 Kč VČETNĚ DPH, POZEMKU, GARÁŽE A VENKOVNÍCH ÚPRAV VE STANDARDU GAMA

BEÁTA DEVELOPERSKÝ PROJEKT U HŘIŠTĚ PROSTĚJOV, VRAHOVICE. 3.390.000 Kč VČETNĚ DPH, POZEMKU, GARÁŽE A VENKOVNÍCH ÚPRAV VE STANDARDU GAMA Nízkoenergetický Rodinný dům BEÁTA DEVELOPERSKÝ PROJEKT U HŘIŠTĚ PROSTĚJOV, VRAHOVICE 3.390.000 Kč VČETNĚ DPH, POZEMKU, GARÁŽE A VENKOVNÍCH ÚPRAV VE STANDARDU GAMA JEDNÁ SE O DVOUPODLAŽNÍ RODINNÝ DŮM S

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č.4491/271/2016

ZNALECKÝ POSUDEK č.4491/271/2016 Okres: Rychnov nad Kněžnou Obec: Bohdašín ZNALECKÝ POSUDEK č.4491/271/2016 ODHAD OBVYKLÉ CENY NEMOVITOSTI objektu rodinného domu č.p.79 s příslušenstvím a pozemky v k. ú. Bohdašín v Orlických horách a

Více

Luxusní byt 1+kk, 43,2 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 1+kk, 43,2 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 1+kk, 43,2 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295865 2 900 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

Luxusní byt 2+kk, 62,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 2+kk, 62,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 2+kk, 62,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295883 4 480 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 717/187/2011

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 717/187/2011 ZNALECKÝ POSUDEK č. 717/187/2011 o ceně obvyklé bytové jednotky č. 2115/2, v budově č.p. 2113, 2114, 2115 na pozemku č. parc. 5908, č. parc. 5909, č. parc. 5910, vč. příslušenství a spoluvlastnického podílu

Více

Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 3+kk, 112,7 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295877 11 530 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Elitex Vilémov, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení Dopravní

Více

Luxusní byt 1+kk, 42,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory

Luxusní byt 1+kk, 42,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Luxusní byt 1+kk, 42,9 m2 v Rezidenci Kavčí Hory Ev. č. Cena Poznámka k ceně 092-101-295868 2 590 000 CZK nejnižší podání Fotografie Popis Ukazatel energetické náročnosti budovy Energetická náročnost budovy

Více

STUDIE RODINNÝCH DOMŮ A ZÁZEMÍ CHOLUPICE, K DÝMAČI

STUDIE RODINNÝCH DOMŮ A ZÁZEMÍ CHOLUPICE, K DÝMAČI STUDIE RODINNÝCH DOMŮ A ZÁZEMÍ CHOLUPICE, K DÝMAČI Investor: Ing. Jan Průcha (zástupce společenství investorů) CS architects Ing. Petra Brzobohatá (petra.brzobohata@centrum.cz; 00420 604 723 762) Ing.

Více

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1744. Obchodní dům PRIOR Most tř. Budovatelů 991/9, Most

Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1744. Obchodní dům PRIOR Most tř. Budovatelů 991/9, Most Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1744 Obchodní dům PRIOR Most tř. Budovatelů 991/9, 434 01 Most Obsah Úvod... 3 Předmět prodeje... 3 Popis předmětu prodeje a lokality... 3 Katastrální mapa... 5 Půdorysy

Více

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC BECHLÍN. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC BECHLÍN ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z21 a P21 Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Projektant: Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 24 / 2 / 2015

Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 24 / 2 / 2015 Odhad tržní hodnoty nemovitosti (obvyklé ceny) č. 24 / 2 / 2015 Typ nemovitosti Účel ocenění Rodinný dům bez nebytových prostor v současném stavu přecenění nemovitosti Předmět ocenění Budova RD č.p. 17,

Více

Zjištění ceny obvyklé. Pozemek vedený ve zjednodušené evidenci parc.č. 149

Zjištění ceny obvyklé. Pozemek vedený ve zjednodušené evidenci parc.č. 149 Zjištění ceny obvyklé Předmět ocenění: Rodinný dům č.p. 128 na pozemku parc.č. st. 158 a pozemky parc.č. st. 158 a 572/1 včetně součástí a příslušenství nemovitého charakteru k.ú. Černčín, obec Bučovice,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1027/80/15

ZNALECKÝ POSUDEK. č. 1027/80/15 ZNALECKÝ POSUDEK č. 1027/80/15 O ceně objektu rodinného domu č.p. 471 vč. příslušenství a pozemků č. 1259/1, č. 1259/2 a č. 1260/3, který se nachází v katastrálním území Nový Bohumín v obci Bohumín v okrese

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM PROJEKT LADA PRODEJ POZEMKŮ SE STAVEBNÍM POVOLENÍM PRO VÝSTAVBU 2 BYTOVÝCH DOMŮ, CELKEM 10 BYTŮ

INFORMAČNÍ MEMORANDUM PROJEKT LADA PRODEJ POZEMKŮ SE STAVEBNÍM POVOLENÍM PRO VÝSTAVBU 2 BYTOVÝCH DOMŮ, CELKEM 10 BYTŮ INFORMAČNÍ MEMORANDUM PROJEKT LADA PRODEJ POZEMKŮ SE STAVEBNÍM POVOLENÍM PRO VÝSTAVBU 2 BYTOVÝCH DOMŮ, CELKEM 10 BYTŮ ÚŽITNÁ PLOCHA 2 x 484 m 2 POZEMKY CELKEM 2046 m 2 ČESKÁ LÍPA, KATASTRÁLNÍ ÚZEMÍ LADA

Více

HERRYS - Roubený dům s obrovským pozemkem k investiční příležitosti

HERRYS - Roubený dům s obrovským pozemkem k investiční příležitosti HERRYS - Roubený dům s obrovským pozemkem k investiční příležitosti Realitní kancelář HERRYS nabízí luxusní samostatně stojící dům s venkovní terasou, pozemkem o velikosti 42.000 m2 včetně 10.050 m2 vlastního

Více

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY RESTAURACE S UBYTOVÁNÍM PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY RESTAURACE S UBYTOVÁNÍM PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY INVESTOR: BŘETISLAV JIRMÁSEK, Luční 1370, 539 01 Hlinsko Počet stran: 10 STAVBA: SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOVY RESTAURACE S UBYTOVÁNÍM, 271, 269, 270 PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY

Více