B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: version 1, #3964 Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: version 1, #3964 Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku:"

Transkript

1 Datum vydání: version 1, #3964 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: 1.2 Obchodní kód: Použití: Epoxidová pryskyice základní složka 1.4 Identifikace dovozce: ELCHEMCo spol. s r.o. Telefon: Místo podnikání nebo sídlo: Fax: Pražská ul.16, PRAHA 10 Identifikaní íslo: elchemco@elchemco.cz, Adresa výrobce: Elantas Camattini spa - Via Antollini Collecchio (Parma), Italy 1.6 Servis: Nouzový telefon: Nouzový fax: Nouzové telefonní íslo: Adresa: Klinika nemocí z povolání Toxikologické informaní stedisko (TIS) Na Bojišti 1, Praha 2, PS non-stop Údaje o nebezpenosti látky nebo pípravku 2.1 U produktu v dodaném stavu je hlavním nebezpeím: Pi styku s oima mže produkt zpsobit podráždní, které mže trvat 24 hodin a pi kontaktu s kží mže zpsobit zánt pokud není produkt ihned odstrann. Pi styku s kží mže zpsobit její senzibilizaci. 2.2 Další nebezpeí: Tento produkt ohrožuje životní prostedí: je toxický pro vodní organismy pi akutní expozici. Dlouhodob mže vyvolat nepíznivé úinky ve vodním prostedí, protože není snadno biologicky odbouratelný a/nebo je bioakumulovatelný. 3. Informace o složení látky nebo pípravku 3.1 Chemická charakteristika: Epoxidová pryskyice 3.2 Nebezpené látky Jméno íslo CAS íslo EC [ hm.%] Klasifikace Epoxidová pryskyice (prmrná Xi R36/ molekulová váha <=700) N C13/C15-alkylglicidylether Xi R36/ N ,4-bis(2,3-epoxypropoxy)butan Xn R20/21- Xi 36/ Pokyny pro první pomoc Styk s kží : Ihned odstrate potísnný odv. Setete produkt látkou nebo kusem absorpního papíru. Nepoužívejte rozpouštdla. Umyjte pokožku velkým množstvím vody a mýdlem. Vniknutí do oí: Okamžit vyplachujte vodou alespo 10 minut. Vyhledejte lékaskou pomoc pokud podráždní trvá. Pi požití : O vyvolání zvracení a podávání ehokoliv ústy musí rozhodnout léka. Nadýchání se : Vyvtrejte prostor. Postižený musí být ihned vyveden ze zasaženého prostoru a být v klidu v dobevtrané místnosti. Pokud se pacient necítí dobe vyhledejte lékae. 5. Opatení pro hasební zásah

2 Datum vydání: version 1, #3964 Strana 2 z Vhodná hasiva: CO 2, pna, chemické prášky, písek. Hasiva obsahující vodu používejte opatrn. 5.2 Nevhodná hasiva: Žádná zvláštní. 5.3 Zvláštní nebezpeí: Zabrate vdechování koue. Nedokonalé spalování produkuje jedovaté plyny. 5.4 Zvláštní hasební postupy: Použijte bžnou osobní ochranu pro pípad požáru. Ml by být použit dýchací pístroj nebo jiná vhodná ochrana dýchacích orgán. 5.5 Produkty hoení: Toxické plyny a dýmy. 6. Opatení v pípad náhodného úniku 6.1 Bezpenostní opatení pro ochranu osob: Použijte masku, rukavice a ochranný odv. 6.2 Bezpenostní opatení pro ochranu životního prostedí: Zamezte úniku zeminou nebo pískem. Pokud produkt unikl do vodních tok nebo kanalizace nebo kontaminoval zem nebo vegetaci uvdomte odpovdné orgány. 6.3 Doporuené metody ištní a zneškodnní: Rychle zachyte produkt. Pitom noste masku a ochranný odv. Pokud je produkt v kapalné form zabrate jeho vniknutí do kanalizace. Zachyte produkt pro opakované použití, pokud je to možné, nebo pro jeho zneškodnní v souladu s platnými pedpisy. Tam kde je to vhodné mže být produkt absorbován inertním materiálem. Po odstranní produktu spláchnte plochu a materiály vodou, která musí být zlikvidována spolu se zbytky v souladu splatnými pedpisy. 7. Pokyny pro zacházení a skladování 7.1 Pokyny pro zacházení: Zabrate kontaktu a vdechování par nebo prachu. Viz. také paragraf 8 níže. Nejezte, nekute nebo nepijte pi práci. Umyjte si ruce ped pestávkou a na konci práce. Pracujte pozorn. 7.2 Pokyny pro skladování: Uchovávejte jej na suchém míst v originálních pevn uzavených obalech mimo zdroje tepla. Nevystavujte produkt teplotám nižším než 15 o C. 7.3 Nevhodný obalový materiál: Není známo. 7.4 Nevhodné materiály: Zabrate styku s aminy, silnými zásadami, kyselinami a silnými oxidanty. 8. Kontrola expozice a ochrana osob 8.1 Regulace expozice: Zajistte dostatené vtrání místností kde je produkt skladován nebo kde se s ním pracuje. 8.2 Regulace expozice pro nebezpené komponenty. Název látky íslo CAS Limit expozice mg/m 3 PEL NPK-P

3 Datum vydání: version 1, #3964 Strana 3 z Osobní ochranné pomcky: Ochrana dýchacích orgán: Je nutná tam kde je nedostatená ventilace nebo kde je dlouhá doba expozice nebo tam kde je nutné zahívání nebo stíkání. Ochrana rukou: (Standard EN 374) Používejte ochranné rukavice. Pi dlouhodobé expozici produktem noste nitrilové / neoprénové rukavice. Ochrana oí: Je požadováno v pípad strojního opracování nebo v aplikacích, které uvolují prach. Ochranné brýle. Ochrana kže: Používejte odv poskytující úplnou ochranu kže. Prmyslová hygiena: Provádjte správnou praxi prmyslové hygieny. Po manipulaci se umyjte, zejména ped jídlem, pitím nebo kouením. 8.4 Další informace: - 9. Fyzikální a chemické vlastnosti Vzhled a barva: Bezbarvá kapalina Zápach: Slabý ph: Teplota tání: Bod varu/ oblast varu: > 200 C Bod vzplanutí: > 150 C (DIN 51758) Teplota vznícení: - Nebezpeí výbuchu: Meze výbušnosti : horní - dolní - Spalovací údaje: Oxidaní vlastnosti: - Tlak par: Nestanoveno Mrná hmotnost: 1,12 g/ml (25 C) (ASTM D 1475) Rozpustnost ve vod: Nerozpustný Rozpustnost v tucích: Nestanoveno Dlicí koeficient (n-oktanol/voda) Nestanoveno Dynamická viskozita: mpa.s (25 C) Hustota par (vzduch=1): 10. Stabilita a reaktivita 10.1 Stabilita: Stabilní za normálních podmínek Reaktivita: Podmínky,kterých je nutno se vyvarovat: Mže vzplanout pi styku se silnými oxidaními inidly. Látky a materiály, s nimiž výrobek nesmí pijít do styku: Produkt reaguje exotermn s aminy, Lewisovými kyselinami a merkaptany. Nebezpené rozkladné produkty: Pi nedokonalém hoení vzniká CO.

4 Datum vydání: version 1, #3964 Strana 4 z 5 11.Toxikologické informace Nejsou k dispozici žádná data na vlastní produkt. Pi odhadu toxikologických vlastností pípravku je teba vzít v úvahu koncentraci jednotlivých složek. Toxikologické informace, které jsou dostupné, vztahující se k hlavním složkám jsou uvedeny níže: Epoxidová pryskyice (prmrná molekulová váha <=700) LD 50 krysa oráln > 2000 mg/kg LD 50 králík kže > 2000 mg/kg 12. Ekologické informace Používejte takovou výrobní praxi, aby produkt neunikal do životního prostedí. Látky nebezpené pro životní prostedí : Epoxidová pryskyice (prmrná molekulová váha <=700) Ve vod klesá ke dnu. Pedpokládá se, že není snadno biodegradabilní. Má potenciál k bioakumulaci. Pokud se produkt dostane do pdy, zstává mobilní a mže zneistit podzemní vody. Akutní toxicita: LC/EC/IC 50 = 1-10 mg/l 13. Informace o zneškodování 13.1 Zneškodování produktu: Pokud je to možné dejte pednost využití produktu ped jeho likvidací. Odevzdejte k likvidaci do autorizovaného závodu nebo ke spálení za ízených podmínek (spalovna nebezpených odpad). Vše provádjte v souladu s platnými pedpisy. Podle Katalogu odpad nejsou kódy odpad charakteristické pro produkt, nýbrž pro jeho použití. Pvodce odpad a oprávnná osoba odpady zaazují pod šestimístná katalogová ísla druh odpad uvedená v Katalogu odpad. Odevzdejte tento materiál a jeho obal ve sbrném míst nebezpeného odpadu Zneškodování obal: Zlikvidujte v souladu s místními pedpisy. Odevzdejte prázdný obal ve sbrném míst nebezpeného odpadu. 14. Informace pro pepravu 14.1 Silniní a železniní doprava (ADR/RID) íslo UN: 3082 Správné jméno zásilky: ENVIRONMENTALLY HAZARDOUS SUBSTANCE, LIQUID, NOS (Epoxy resin) Tída: 9 HI íslo: - Skupina balení: III Štítky: - Zvláštní pedpis: Informace o právních pedpisech 15.1 Klasifikace a oznaování dodávky podle zák.. 356/2003 Sb. Symboly nebezpenosti: Xi Dráždivý N Nebezpený pro životní prostedí R-vty: R36/38 Dráždí oi a kži. R43 Mže vyvolat senzibilizaci pi styku s kží. R51/53 Toxický pro vodní organismy, mže vyvolat dlouhodobé nepíznivé úinky ve vodním prostedí.

5 Datum vydání: version 1, #3964 Strana 5 z 5 S-vty: S2 Uchovávejte mimo dosah dtí. S28 Pi styku s kží okamžit omyjte velkým množstvím vody s mýdlem. S37/39 Používejte vhodné ochranné rukavice a ochranné brýle nebo obliejový štít. S46 Pi požití okamžit vyhledejte lékaskou pomoc a ukažte tento obal nebo oznaení. S61 Zabrate uvolnní do životního prostedí. Viz speciální pokyny nebo bezpenostní listy. Obsahuje epoxidové složky. Viz. informace dodané výrobcem. Obsah: Epoxidová pryskyice (prmrná molekulová váha <=700) 16. Další informace Hlavní bibliografické zdroje: NIOSH - Registry of toxic effects of chemical substances I.N.R.S. - Fiche Toxicologique ACGIH - Threshold Limit Values Informace zde obsažené jsou založené na souasném stavu poznání výše uvedeného. Vztahují se pouze k uvedenému produktu a nezakládají žádné záruky uritých vlastností. Je povinností uživatele ovit si že informace jsou vhodné a dostatené pro zamýšlený úel. R- vty neuvedené v textu : R20/21 Zdraví škodlivý pi vdechování a pi styku s kží. R51 Toxický pro vodní organismy. R53 Mže vyvolat dlouhodobé nepíznivé úinky ve vodním prostedí. Zdroje informací : Zákon. 356/2003 Sb. o chemických látkách a chemických pípravcích. Zákon. 185/2001 Sb. o odpadech. Zákon. 477/2001 Sb. o obalech. Naízení Evropského parlamentu a Rady (ES). 1907/2006 píloha II. Vyhláška. 232/2004 Sb. kterou se provádjí nkterá ustanovení zákona o chemických látkách a chemických pípravcích. Naízení vlády. 361/2007 Sb. kterým se stanoví podmínky ochrany zdraví pi práci a další. Vyhláška. 64/1987 Sb. o Evropské dohod o mezinárodní silniní peprav nebezpených vcí (ADR). Hlavní zmny provedeny v bodech: 1.,2., 3., 8., 9.,11., 12., 13.,16.

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: version 1, #4057 Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Elan-tron MC 155 (MC 155)

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: version 1, #4057 Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Elan-tron MC 155 (MC 155) Datum vydání: 14.12.2009 version 1, #4057 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Elna-tron MC 155 (MC 155) 1.2 Obchodní kód: - 1.3 Použití:

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: version 4, #4183 Strana 1 z 6 Datum revize: Název výrobku: Elan-tron MC622 (MC622)

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: version 4, #4183 Strana 1 z 6 Datum revize: Název výrobku: Elan-tron MC622 (MC622) Datum vydání: 11.5.2010 version 4, #4183 Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Elan-tron MC 622 (MC 622) 1.2 Obchodní kód: - 1.3 Použití:

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: verze 5, # 3653 Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku:

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: verze 5, # 3653 Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Datum vydání: 30.1.2009 verze 5, # 3653 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: 1.2 Obchodní kód: 1.3 Použití: Základní složka polyuretanových

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: verze 1 # 3632 Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: RTV 5530 A

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: verze 1 # 3632 Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: RTV 5530 A Datum vydání: 13.1.2009 verze 1 # 3632 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: 1.2 Použití: Silikonový polymer, zalévací hmota 1.3 Identifikace

Více

Místo podnikání nebo sídlo: Pražská ul.16, PRAHA 10

Místo podnikání nebo sídlo: Pražská ul.16, PRAHA 10 Datum vydání: 28.4.2005 version 1 #2085 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: MC 35.1 Základní složka epoxidové pryskyice 1.2 Identifikace

Více

Místo podnikání nebo sídlo: Pražská ul.16, 102 21 PRAHA 10. 25068-38-6 500-033-5 <50% Xi Dráždivý N Nebezpený pro životní prostedí epichlorhydri

Místo podnikání nebo sídlo: Pražská ul.16, 102 21 PRAHA 10. 25068-38-6 500-033-5 <50% Xi Dráždivý N Nebezpený pro životní prostedí epichlorhydri Datum vydání: 28.11.2002 version 3 #1777 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: MC 28.1 Základní složka epoxidové pryskyice 1.2 Identifikace

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: version 7, #3698 Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Elan-tron W 21 (K 21)

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: version 7, #3698 Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Elan-tron W 21 (K 21) Datum vydání: 17.2.2009 version 7, #3698 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Elan-tron W 21 ( K 21 ) 1.2 Obchodní kód: - 1.3 Použití: Tvrdidlo

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 20.7.2004 version 5 #2006 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: MC 35 Základní složka epoxidové pryskyice 1.2 Identifikace dovozce:

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 12.5.2009 version 2, #3914 Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Elan-tron W H3003 (Epoxylite H3003 Hardener) 1.2 Obchodní kód:

Více

Místo podnikání nebo sídlo: Pražská ul.16, PRAHA <50% Xi Dráždivý N Nebezpený pro životní prostedí epichlorhydri

Místo podnikání nebo sídlo: Pražská ul.16, PRAHA <50% Xi Dráždivý N Nebezpený pro životní prostedí epichlorhydri Datum vydání: 30.10.2002 version 4 #1712 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: MC 28 Základní složka epoxidové pryskyice 1.2 Identifikace

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3652A

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3652A Datum vydání: 1.10.2007 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace pípravku Chemický název: Alkoxylovaný amin Obchodní název: Použití: Složka pro polyurethany

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3663A

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3663A Datum vydání: 4.10.2007 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace pípravku Chemický název: Obchodní název: Použití: Složka pro polyurethany 1.2 Identifikace

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: version 1, #3890 Strana 1 z 6 Datum revize: Název výrobku: Elan-tron W 241 (W 241)

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: version 1, #3890 Strana 1 z 6 Datum revize: Název výrobku: Elan-tron W 241 (W 241) Datum vydání: 5.5. 2009 version 1, #3890 Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Elan-tron W 241 (W 241) 1.2 Obchodní kód: - 1.3 Použití: Tvrdidlo

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3652B

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3652B Datum vydání: 1.10.2007 Strana 1 z 5-1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace pípravku Chemický název: Polymerní izokyanáty (MDI) Obchodní název: Použití: Složka pro

Více

Místo podnikání nebo sídlo: Pražská ul.16, 102 21 PRAHA 10

Místo podnikání nebo sídlo: Pražská ul.16, 102 21 PRAHA 10 Datum vydání: 22.9.2003 verse 3 #1908 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: K 63 Polyaminoamidová sms 1.2 Identifikace dovozce: ELCHEMCo spol.

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3663B

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3663B Datum vydání: 4.10.2007 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace pípravku Chemický název: Obchodní název: Použití: Složka pro polyurethany 1.2 Identifikace

Více

Místo podnikání nebo sídlo: Pražská ul.16, 102 21 PRAHA 10

Místo podnikání nebo sídlo: Pražská ul.16, 102 21 PRAHA 10 Datum vydání: 20.5.2003 verze 5 #1871 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: G 30 Základní složka difenylmetan diisokyanat 1.2 Identifikace

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: version 1, #3746 Strana 1 z 6 Datum revize: Název výrobku: Elan-tron W 360 (W360)

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: version 1, #3746 Strana 1 z 6 Datum revize: Název výrobku: Elan-tron W 360 (W360) Datum vydání: 13.3.2009 version 1, #3746 Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Elan-tron W 360 (W 360) 1.2 Obchodní kód: - 1.3 Použití: Tvrdidlo

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3660SB

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3660SB Datum vydání: 4.10.2007 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace pípravku Chemický název: Obchodní název: Použití: Složka pro polyurethany 1.2 Identifikace

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3660SA

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Alchemix PU 3660SA Datum vydání: 4.10.2007 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Identifikace pípravku Chemický název: Obchodní název: Použití: Složka pro polyurethany 1.2 Identifikace

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 12.1.2009 Datum revize: 25.2.2009 Název výrobku: FORMULA 1

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 12.1.2009 Datum revize: 25.2.2009 Název výrobku: FORMULA 1 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky FORMULA 1 /obchodní název pípravku : Aerosol 1.2 Použití pípravku : Pípravek je uren jako separaní inidlo.

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 23.11.2010 Datum revize: 13.1.2011 Název výrobku: SERVISOL SUPER 10

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 23.11.2010 Datum revize: 13.1.2011 Název výrobku: SERVISOL SUPER 10 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky SERVISOL SUPER 10 /obchodní název pípravku : Aerosol 1.2 Použití pípravku : Pípravek je uren jako isticí

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 12.1.2009 Datum revize: 20.2.2009 Název výrobku: SERVISOL VIDEO 40-2

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 12.1.2009 Datum revize: 20.2.2009 Název výrobku: SERVISOL VIDEO 40-2 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky SERVISOL VIDEO 40-2 /obchodní název pípravku : Aerosol 1.2 Použití pípravku : Pípravek je uren na ištní

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Datum revize: Název výrobku: SERVISOL IPA 170

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Datum revize: Název výrobku: SERVISOL IPA 170 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky SERVISOL IPA 170 /obchodní název pípravku : Aerosol 1.2 Použití pípravku : Pípravek je uren jako isticí

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T OCEAN 7 W

B E Z P E N O S T N Í L I S T OCEAN 7 W Datum vydání: 5.3.2006 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Orelube 1.2 Použití: Prmyslová mazací vazelína 1.3 Identifikace výrobce: THE

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: version 6 Strana 1 z 6 Datum revize: Název výrobku: INSULATING VARNISH VA 160 E1

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: version 6 Strana 1 z 6 Datum revize: Název výrobku: INSULATING VARNISH VA 160 E1 Datum vydání: 9.6.2009 version 6 Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: 1.2 Obchodní kód: IVA160E1 * 1.3 Použití: Izolaní lak 1.4 Identifikace

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T ELCG

B E Z P E N O S T N Í L I S T ELCG Datum vydání: 11.11.2009 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Orelube 1.2 Použití: Elektricky vodivá vazelína 1.3 Identifikace výrobce: THE

Více

Pražská ul.16, E-mail: 102 21 PRAHA 10

Pražská ul.16, E-mail: 102 21 PRAHA 10 Datum vydání: 12.11.2008 verze 3.2 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: DOW CORNING(R) 340 HEAT SINK COMPOUND 1.2 Identifikace dovozce: ELCHEMCo

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 8.3.2006 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Orelube Anti-Seize #1 1.2 Použití: Prmyslové mazivo 1.3 Identifikace výrobce:

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Datum revize: Název výrobku: SERVISOL PLASTIC SEAL 60

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Datum revize: Název výrobku: SERVISOL PLASTIC SEAL 60 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky SERVISOL PLASTIC SEAL 60 /obchodní název pípravku : Aerosol 1.2 Použití pípravku : Ochranný lak pro elektrická

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T HT - 600M

B E Z P E N O S T N Í L I S T HT - 600M Datum vydání: 3.3. 2006 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Orelube HT-600M 1.2 Použití: Prmyslová mazací vazelína 1.3 Identifikace výrobce:

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Datum revize: Název výrobku: SERVISOL LABEL REMOVER 130

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Datum revize: Název výrobku: SERVISOL LABEL REMOVER 130 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky SERVISOL LABEL REMOVER 130 /obchodní název pípravku : Aerosol 1.2 Použití pípravku : Pípravek je uren pro

Více

isticí kapalina na audio a video

isticí kapalina na audio a video Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: Další názvy: - 1.2 Identifikace výrobce/dovozce: Jméno nebo obchodní jméno: ELCHEMCo

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Líh syntetický denaturovaný

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Líh syntetický denaturovaný Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: Další názvy: Ethanol syntetický, ethylalkohol syntetický 1.2 Identifikace výrobce/dovozce:

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Datum revize: Název výrobku: SERVISOL GLAS CLEANER 180

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Datum revize: Název výrobku: SERVISOL GLAS CLEANER 180 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky SERVISOL GLASS CLEANER 180 /obchodní název pípravku : Aerosol 1.2 Použití pípravku : Pípravek je uren na

Více

DOW CORNING 210H FLUID 100 CS.

DOW CORNING 210H FLUID 100 CS. 1 IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A SPOLENOSTI NEBO PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo pípravku Chemický název: Obchodní název: Dow Corning 210H Fluid 100 Cs. 1.2 Použití látky nebo pípravku Neudáváno.

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Niklovací láze Ni-1

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Niklovací láze Ni-1 Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: Další názvy: - 1.2 Identifikace výrobce/dovozce: Jméno nebo obchodní jméno: ELCHEMCo

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Datum revize: Název výrobku: FORMULA 4

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Datum revize: Název výrobku: FORMULA 4 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: FORMULA 4 Aerosol 1.2 Identifikace dovozce: Jméno nebo obchodní jméno: ELCHEMCo

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T FLAW DETECTOR DEVELOPER

B E Z P E N O S T N Í L I S T FLAW DETECTOR DEVELOPER Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky /obchodní název pípravku : Aerosol 1.2 Použití pípravku : Kontrola svaování. 1.3 Identifikace dovozce: Jméno

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PÍPRAVKU A SPOLENOSTI/PODNIKU

1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PÍPRAVKU A SPOLENOSTI/PODNIKU 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PÍPRAVKU A SPOLENOSTI/PODNIKU Název výrobku Synonyma Dodavatel Tel. íslo pro pípad nutnosti VITHANE Roztok s obsahem stopových prvk BIOTHANE SYSTEMS INTERNATIONAL P.O. Box 5068 2600

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Leptací roztok na výrobu plošných spoj

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Leptací roztok na výrobu plošných spoj Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: Další názvy: 1.2 Identifikace výrobce/dovozce: Jméno nebo obchodní jméno: ELCHEMCo

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 19.11.2008 verze 1.4 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: DOW CORNING(R) Q3-1566 HEAT RESISTANT ADHESIVE/SEALANT 1.2 Identifikace

Více

BEZPENOSTNÍ LIST REMAFLUID DSP30

BEZPENOSTNÍ LIST REMAFLUID DSP30 1. IDENTIFIKACE PÍPRAVKU A VÝROBCE 1.1 Obchodní název pípravku: 1.2 Použití pípravku: rozpouštdlo tuk 1.2 Identifikace výrobce a distributora: Výrobce: MMCC, Z.I.la Massane, F-13210 Sint Remy de Provence

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A VÝROBCE NEBO DOVOZCE Údaje o výrobku: Obchodní název pípravku: Použití látky/pípravku: Hasicí sprej pro hašení malých požár tídy A a B, vetn požár elektrických zaízení

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 6 Datum revize: Název výrobku: Cramolin Isotemp

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 6 Datum revize: Název výrobku: Cramolin Isotemp Datum vydání: 26.9.2007 Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: íslo výrobku: 122 1.2 Identifikace dovozce: ELCHEMCo spol. s r.o. Místo podnikání

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T

B E Z P E N O S T N Í L I S T B E Z P E N O S T N Í L I S T DATUM VYDÁNÍ: 30.05.1998 DATUM REVIZE: 17.02.2000, 21.05.2004 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/ PÍPRAVKU A DOVOZCE/ VÝROBCE 1.1 Chemický název látky / obchodní název pípravku: 1.2 Doporuený

Více

BEZPENOSTNÍ LIST 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Sunagreen

BEZPENOSTNÍ LIST 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Sunagreen BEZPENOSTNÍ LIST strana 1 z 6 BEZPENOSTNÍ LIST 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Sunagreen Další názvy látky: 1.2 Použití látky nebo pípravku 1.3 Identifikace

Více

BEZPENOSTNÍ LIST (dle zákona. 356/2003Sb. a Vyhlášky. 231/2004 Sb ) Datum vydání: Strana: 1 ze 6 Datum revize:

BEZPENOSTNÍ LIST (dle zákona. 356/2003Sb. a Vyhlášky. 231/2004 Sb ) Datum vydání: Strana: 1 ze 6 Datum revize: Datum vydání: 01.05.2000 Strana: 1 ze 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU, VÝROBCE A DOVOZCE 1.1. Chemický název látky/obchodní název Suché omítkové a maltové smsi na bázi cementu, dle SN 72 2430 1-5

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Pájka Sn70Zn

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Pájka Sn70Zn Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: Další názvy: SnZn 1.2 Použití pípravku: Technické pájení kov pájka Identifikace

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA

1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA Datum vydání: 20. 2. 2006 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA 1.1 Chemický název látky / obchodní název pípravku Název: Cementotískové

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 23.8.2005 Datum revize: 2.2.2006 Název výrobku: SERVISOL CD 150

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 23.8.2005 Datum revize: 2.2.2006 Název výrobku: SERVISOL CD 150 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: SERVISOL CD 150 Aerosol 1.2 Identifikace dovozce: Jméno nebo obchodní jméno: ELCHEMCo

Více

BEZPENOSTNÍ LIST. Datum vydání: Strana: 1 Datum revize: VELVET. Wilton Centre MIDDLESBROUGH Cleveland TS90 8JE UK.

BEZPENOSTNÍ LIST. Datum vydání: Strana: 1 Datum revize: VELVET. Wilton Centre MIDDLESBROUGH Cleveland TS90 8JE UK. Datum vydání: 1.2.1993 Strana: 1 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1.Chemický název látky/obchodní název pípravku: íslo CAS: íslo ES (EINECS): Další názvy látky 1.2. Identifikace

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Pájecí kapalina na nerez

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Pájecí kapalina na nerez Strana 1 z 7 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: Další názvy: - 1.2 Identifikace výrobce/dovozce: Jméno nebo obchodní jméno: ELCHEMCo

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T. isti mosazi

B E Z P E N O S T N Í L I S T. isti mosazi Strana 1 z 7 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: Pájecí kapalina na nikl Další názvy: - 1.2 Identifikace výrobce/dovozce: Jméno

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T

B E Z P E N O S T N Í L I S T Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: Další názvy: - 1.2 Identifikace výrobce/dovozce: Jméno nebo obchodní jméno: ELCHEMCo

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Stíbicí láze AG-1

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Stíbicí láze AG-1 Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: Další názvy: 1.2 Identifikace výrobce/dovozce: Jméno nebo obchodní jméno: ELCHEMCo

Více

Sodná sl kyseliny (1-hydroxyethyliden)bifosfonové do 3 29329-71-3 Xi 249-559-4 R 36 -

Sodná sl kyseliny (1-hydroxyethyliden)bifosfonové do 3 29329-71-3 Xi 249-559-4 R 36 - Strana: 1/6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1. Identifikace látky nebo pípravku: isti disk. 1.2. Použití látky nebo pípravku: Sms urená k odstranní neistot a mastnoty z disk

Více

Datum vydání: 15.7.2002 Revize: 01/2006 MENNO FLORADES

Datum vydání: 15.7.2002 Revize: 01/2006 MENNO FLORADES Bezpenostní list Datum vydání: 15.7.2002 Revize: 01/2006 Název pípravku : MENNO FLORADES 1.Identifikace pípravku a výrobce 1.1. obchodní název pípravku: MENNO FLORADES íslo CAS: 71-23-8 67-63-0 65-85-0

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Pájecí kapalina na tenké vodie

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Pájecí kapalina na tenké vodie Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: Pájecí kapalina tenké vodie Další názvy: - 1.2 Identifikace výrobce/dovozce: Jméno

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku:

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Datum vydání: 11.5.2005 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: íslo výrobku: 124 offen 1.2 Použití: Odstínní elektromagnetický vln lak. 1.3

Více

DOW CORNING 732 MULTI-PURPOSE SEALANT, CLEAR

DOW CORNING 732 MULTI-PURPOSE SEALANT, CLEAR 1 IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU A SPOLENOSTI NEBO PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo pípravku Chemický název: Silikonový elastomer Obchodní název: Dow Corning 732 Multi-Purpose Sealant, Clear 1.2 Použití

Více

Bezpenostní list. Strana: 7 Datum revize: Název výrobku: TENKOVRSTVÝ TMEL - ZÁLIVKA PRO KOMÍNOVÉ TVÁRNICE

Bezpenostní list. Strana: 7 Datum revize: Název výrobku: TENKOVRSTVÝ TMEL - ZÁLIVKA PRO KOMÍNOVÉ TVÁRNICE Strana: 7 14. Informace pro pepravu Tmely uvedeného typu nejsou ve smyslu 22, odst. (1) Zákona. 111/1994 Sb. o silniní doprav nebezpenou vcí a nepodléhají ustanovením Evropské dohody o silniní doprav ADR,

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Pájecí kapalina na nikl

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Pájecí kapalina na nikl Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: Další názvy: - 1.2 Identifikace výrobce/dovozce: Jméno nebo obchodní jméno: ELCHEMCo

Více

BEZPENOSTNÍ LIST (dle zákona. 356/2003Sb. a Vyhlášky. 231/2004 Sb.) Datum vydání: 25.1.2000 Datum revize:21.9.2004 Strana: 1 ze 6 Název výrobku:

BEZPENOSTNÍ LIST (dle zákona. 356/2003Sb. a Vyhlášky. 231/2004 Sb.) Datum vydání: 25.1.2000 Datum revize:21.9.2004 Strana: 1 ze 6 Název výrobku: Datum vydání: 25.1.2000 Datum revize:21.9.2004 Strana: 1 ze 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název/obchodní název pípravku: 1.2 Použití pípravku : rodenticid (pípravek

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 17.11.1999 Datum revize: 14.6.2006. Název výrobku: Elektrovodivý lak EL- 4

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 17.11.1999 Datum revize: 14.6.2006. Název výrobku: Elektrovodivý lak EL- 4 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: Elektrovodivý lak EL-4 1.2 Identifikace výrobce/dovozce: Výrobce Jméno nebo obchodní jméno:

Více

Strana 1/5. Indexové. ES látky: Isopropylalkohol < 25,0 67-63-0 F, Xi 200-661-7 R-vty: 11-36-67 603-117-00-0 S-vty: (2-)7-16-24/25-26

Strana 1/5. Indexové. ES látky: Isopropylalkohol < 25,0 67-63-0 F, Xi 200-661-7 R-vty: 11-36-67 603-117-00-0 S-vty: (2-)7-16-24/25-26 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace pípravku: 1.1.1 Obchodní název pípravku: MIKASOFT, MIKASOFT COLOR 1.1.2 Doporuený úel použití:

Více

BEZPENOSTNÍ LIST (dle zákona. 356/2003Sb. a Vyhlášky. 231/2004 Sb) Datum vydání: 19.06.2002 Strana: 1 ze 5 Datum revize: 22.

BEZPENOSTNÍ LIST (dle zákona. 356/2003Sb. a Vyhlášky. 231/2004 Sb) Datum vydání: 19.06.2002 Strana: 1 ze 5 Datum revize: 22. Datum vydání: 19.06.2002 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PÍPRAVKU, VÝROBCE A DOVOZCE 1.1. Chemický název látky/obchodní název pípravku: Suché omítkové a maltové smsi na bázi sádry a vápenného,

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Pájecí kapalina R

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Pájecí kapalina R Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: Další názvy: - 1.2 Identifikace výrobce/dovozce: Jméno nebo obchodní jméno: ELCHEMCo

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 28.4.2008 verze 1.3 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: SYLGARD(R) Q3-3600 THERMALLY CONDUCTIVE 1.2 Identifikace dovozce:

Více

1. ***IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA

1. ***IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA Datum vydání: 3. 12. 2004 Strana: 1 ze 7 1. ***IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA 1.1 Chemický název látky / obchodní název pípravku Název: Sika Primer

Více

Sikafloor Proseal 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE A DISTRIBUTORA

Sikafloor Proseal 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE A DISTRIBUTORA Datum vydání: 3. 12. 2004 Strana: 1 ze 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A VÝROBCE A DISTRIBUTORA 1.1 Chemický název látky / obchodní název pípravku Název: Další názvy látky: 1.2 Použití látky / pípravku

Více

Bezpenostní list. Strana: 7 Datum revize: Název výrobku: SPÁROVACÍ HMOTA PRO KOMÍNOVÉ VLOŽKY ŠAMOTOVÁ MALTA

Bezpenostní list. Strana: 7 Datum revize: Název výrobku: SPÁROVACÍ HMOTA PRO KOMÍNOVÉ VLOŽKY ŠAMOTOVÁ MALTA Strana: 7 14. Informace pro pepravu Pedmtné spárovací hmoty nejsou ve smyslu 22, odst. (1) Zákona. 111/1994 Sb. o silniní doprav nebezpenou vcí a nepodléhají ustanovením Evropské dohody o silniní doprav

Více

BEZPENOSTNÍ LIST. podle Naízení Evropského parlamentu a Rady (ES). 1907/2006. Datum vydání: 18.3.2008 Datum revize: 23.10.2008 Revize.

BEZPENOSTNÍ LIST. podle Naízení Evropského parlamentu a Rady (ES). 1907/2006. Datum vydání: 18.3.2008 Datum revize: 23.10.2008 Revize. 1. Identifikace látky nebo pípravku a spolenosti nebo podniku 1.1 Identifikace pípravku: íslo CAS: Neuvádí se - pípravek. íslo ES (EINECS): Neuvádí se - pípravek. Další názvy látky: 1.2 Použití pípravku:

Více

BEZPENOSTNÍ LIST podle Naízení Evropského parlamentu a Rady (ES). 1907/2006 (REACH)

BEZPENOSTNÍ LIST podle Naízení Evropského parlamentu a Rady (ES). 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 23.12.2008 Strana: 1/6 Název: AUTOCLEANER AUTOBALSAM 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A SPOLENOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo pípravku: 1.2 Použití látky nebo pípravku: Tvrdý vosk

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: 27.3.2008 verze 1.2 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: SYLGARD(R) Q3-3600 THERMALLY CONDUCTIVE 1.2 Identifikace dovozce:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení vlády k (ES) 1907/2006 (REACH) ) Datum vydání: Strana: 1 ze 5 Datum revize: Název výrobku:

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení vlády k (ES) 1907/2006 (REACH) ) Datum vydání: Strana: 1 ze 5 Datum revize: Název výrobku: Datum vydání:7.6.2011 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Chemický název látky / obchodní název přípravku Název: Další názvy látky: Číslo výrobku: 1.2 Použití látky

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T

B E Z P E N O S T N Í L I S T B E Z P E N O S T N Í L I S T DATUM VYDÁNÍ: 30.05.1998 DATUM REVIZE: 17.02.2000, 21.05.2004, 21.03.2006 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/ PÍPRAVKU A DOVOZCE/ VÝROBCE 1.1 Chemický název látky / obchodní název pípravku:

Více

Bezpenostní list podle naízení ES 1907/2006 Datum vydání: 19.2.1998 Datum revize: 15.1.2009 Strana 1/ 1 Název výrobku: EFFERVESCENNÍ PASTILKY

Bezpenostní list podle naízení ES 1907/2006 Datum vydání: 19.2.1998 Datum revize: 15.1.2009 Strana 1/ 1 Název výrobku: EFFERVESCENNÍ PASTILKY Datum revize: 15.1.2009 Strana 1/ 1 1. Identifikace látky nebo pípravku a spolenosti nebo podniku 1.1 Identifikace látky nebo pípravku: Obchodní název: Effervescenní chlorové tablety íslo CAS: íslo ES

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku:

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Datum vydání: 14.6.2007 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: íslo výrobku: 126 1.2 Použití: Fotokopírovací lak pro zhotovení tištných spoj..

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Pájecí kapalina neutrální

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Pájecí kapalina neutrální Strana 1 z 7 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: Další názvy: - 1.2 Identifikace výrobce/dovozce: Jméno nebo obchodní jméno: ELCHEMCo

Více

Indexové. v ES. Isopropanol < 20,0 67-63-0 F, Xi 200-661-7 R-vty: 11-36-67 603-117-00-0 S-vty: (2-)7-16-24/25-26

Indexové. v ES. Isopropanol < 20,0 67-63-0 F, Xi 200-661-7 R-vty: 11-36-67 603-117-00-0 S-vty: (2-)7-16-24/25-26 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce, dovozce, prvního distributora nebo distributora 1.1 Identifikace pípravku: 1.1.1 Obchodní název pípravku: MIKASEPT SPREJ 1.1.2 Doporuený úel použití: Alkoholový

Více

Telefon: Fax: Adresa výrobce: Dow Corning S.A.

Telefon: Fax: Adresa výrobce: Dow Corning S.A. Datum vydání: 8.10.2004 verze 1.3 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: DOW CORNING(R) 734 FLOWABLE SEALANT WHITE 1.2 2 Použití: Silikonový

Více

BEZPENOSTNÍ LIST. (dle zákona 356/2003 Sb. v platném znní a vyhlášky 231/2004 Sb. v platném znní)

BEZPENOSTNÍ LIST. (dle zákona 356/2003 Sb. v platném znní a vyhlášky 231/2004 Sb. v platném znní) BEZPENOSTNÍ LIST (dle zákona 356/2003 Sb. v platném znní a vyhlášky 231/2004 Sb. v platném znní) Datum vydání: 3. 3. 2006 Strana: 1/6 Datum revize: Název výrobku: SCHÖNOX XR íslo výrobku: 2.91 1. Identifikace

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Pájecí kapalina na hliník

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Pájecí kapalina na hliník Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: Další názvy: - 1.2 Identifikace výrobce/dovozce: Jméno nebo obchodní jméno: ELCHEMCo

Více

BEZPENOSTNÍ LIST podle Naízení Evropského parlamentu a Rady (ES). 1907/2006 (REACH)

BEZPENOSTNÍ LIST podle Naízení Evropského parlamentu a Rady (ES). 1907/2006 (REACH) Datum vydání: 1.11.2008 Strana 1/5 Název: SERVOŠAMPON RAPID 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PÍPRAVKU A SPOLENOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo pípravku: 1.2 Použití látky nebo pípravku: Alkalický prášek

Více

BEZPENOSTNÍ LIST. (dle zákona 356/2003 Sb. v platném znní a vyhlášky 231/2004 Sb. v platném znní)

BEZPENOSTNÍ LIST. (dle zákona 356/2003 Sb. v platném znní a vyhlášky 231/2004 Sb. v platném znní) BEZPENOSTNÍ LIST (dle zákona 356/2003 Sb. v platném znní a vyhlášky 231/2004 Sb. v platném znní) Datum vydání: 24. 5. 2005 Strana: 1/6 Datum revize: 4.1.2006 Název výrobku: SCHÖNOX EG Härter íslo výrobku:

Více

poet stran 6 Datum vydání: Název výrobku: GSH NPK S

poet stran 6 Datum vydání: Název výrobku: GSH NPK S GSH NPK 9-20-10+ 9S Datum vydání: 1.6. 2002 Název výrobku: 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky / obchodní název pípravku: 1.2 íslo CAS: 1.3 íslo ES (EINECS):

Více

BEZPENOSTNÍ LIST. A1 Upholstery - Foam - Cleaner. Místo podnikání nebo sídlo: Bunsenstrasse 6 D-85053 Ingoldstadt Nmecko

BEZPENOSTNÍ LIST. A1 Upholstery - Foam - Cleaner. Místo podnikání nebo sídlo: Bunsenstrasse 6 D-85053 Ingoldstadt Nmecko 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1. Obchodní nzev pípravku kód 2791 1.2. Doporuený úel použití pípravku: pnový isti alounní 1.3. Identifikace výrobce/dovozce: Jméno nebo obchodní

Více

A L I E K O L. 1.6. Toxikologické informa*ní stedisko: Klinika nemocí z povolání, 128 00 Praha 2, Na bojišti 1 tel. 224 919 293

A L I E K O L. 1.6. Toxikologické informa*ní stedisko: Klinika nemocí z povolání, 128 00 Praha 2, Na bojišti 1 tel. 224 919 293 AGRO ALIANCE s.r.o. BEZPENOSTNÍ LIST Datum vyhotovení: 17.5.1999 Strana: 1 A L I E K O L Postikový, kontaktní, širokospektrální insekticidní pípravek ve form& mikroemulzního vodního koncentrátu k ni*ení

Více

Telefon: Fax: Adresa výrobce: rue Jules Bordet -

Telefon: Fax: Adresa výrobce: rue Jules Bordet - Datum vydání: 17.6.2005 verze 1.2 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: DOW CORNING(R) 3-1953 CONFORMAL COATING 1.2 Použití: Izolaní lak 1.3

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Cínovací láze CL-1

B E Z P E N O S T N Í L I S T. Cínovací láze CL-1 Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: Další názvy: - 1.2 Identifikace výrobce/dovozce: Jméno nebo obchodní jméno: ELCHEMCo

Více

468 mv ph 0,1 (9883)

468 mv ph 0,1 (9883) Bezpečnostní list Oxidačně-redukční pufrovací roztok 468 mv ph 0,1 (9883) 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce Použití látky nebo přípravku / příprava Chemická charakteristika Oxidačně-redukční

Více

BEZPENOSTNÍ LIST 1. Identifikace látky nebo p3ípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Sunagreen

BEZPENOSTNÍ LIST 1. Identifikace látky nebo p3ípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Sunagreen BEZPENOSTNÍ LIST strana 1 z BEZPENOSTNÍ LIST 1. Identifikace látky nebo p3ípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: Sunagreen Další názvy látky: 1.2 Použití látky nebo pípravku Jako regulátor

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku:

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: Datum vydání: 14.6.2007 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: íslo výrobku: 136 Aerosol 1.2 Použití: Odstrauje stopy inkoustu, zbytky papíru,

Více

Vodivostní standard CDSA-45, ( vodivost 45 μs/cm)

Vodivostní standard CDSA-45, ( vodivost 45 μs/cm) B E Z P E Č N O S T N Í L I S T Datum vydání: 10/07 Strana: Datum revize: Název výrobku: Vodivostní standard CDSA-45, ( vodivost 45 μs/cm) 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Datum revize: Název výrobku: Elektrovodivý lak EL- 3

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Datum revize: Název výrobku: Elektrovodivý lak EL- 3 Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název pípravku: Elektrovodivý lak EL-3 Další názvy: - 1.2 Identifikace výrobce/dovozce: Jméno nebo

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: verze 2.1 Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: SILASTIC(R) P-1 CURING AGENT

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: verze 2.1 Strana 1 z 5 Datum revize: Název výrobku: SILASTIC(R) P-1 CURING AGENT Datum vydání: 14.12.2007 verze 2.1 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: 1.2 Identifikace dovozce: ELCHEMCo spol. s r.o. Telefon: 281 017

Více

Bezpenostní list. Datum vydání : 18. 11. 2004 Strana:1z 11 Verse.: 1 Datum revize: 14.11.2005 13:57 Datum vytištní: 15.2.2006 13:04 WUXAL SUS KALCIUM

Bezpenostní list. Datum vydání : 18. 11. 2004 Strana:1z 11 Verse.: 1 Datum revize: 14.11.2005 13:57 Datum vytištní: 15.2.2006 13:04 WUXAL SUS KALCIUM Datum vydání : 18. 11. 2004 Strana:1z 11 1. Identifikace pípravku, výrobce a dovozce 1.1 Obchodní název pípravku WUXAL SUS KALCIUM 1.2 Použití pípravku Speciální hnojivo 1.3 Identifikace 1. distributora

Více

BEZPENOSTNÍ LIST ISTROEKOL

BEZPENOSTNÍ LIST ISTROEKOL 1. Identifikace pípravku a výrobce 1.1. Obchodní název pípravku: 1.2. Použití pípravku: adjuvant 1.3. Identifikace výrobce: ISTROCHEM, a.s. Nobelova 34 tel: 00 421-2-4951-2485 836 05 Bratislava fax: 00

Více

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 6 Datum revize: Název výrobku:

B E Z P E N O S T N Í L I S T Datum vydání: Strana 1 z 6 Datum revize: Název výrobku: Datum vydání: 12.6.2007 Strana 1 z 6 1. Identifikace látky nebo pípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Obchodní název pípravku: íslo výrobku: 101 Aerosol 1.2 Použití: Vysoce úinný isti na kontakty rozpouštjící

Více