LETNÍ VYHLÍDKY. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LETNÍ VYHLÍDKY. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky."

Transkript

1 Jaro/léto 2015 LETNÍ VYHLÍDKY. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky. VEZMĚTE SI VŠE S SEBOU: MINI Transportní systémy. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce. MINI Originální příslušenství. MINI Originální díly. MINI Service. MINI Kolekce. Keep it MINI.

2 Intro 2 3 Příslušenství John Cooper Works JARNÍ HOREČKA. OPĚT PŘICHÁZÍ TEN ČAS. Teploty stoupají, květiny rozkvétají a jarní horečka MINI nabírá obrátky. MINI Originální příslušenství nabízí tolik možností, kolik se najde důvodů na následujících stránkách naleznete výběr toho nejlepšího, bez čeho se v nadcházející sezoně zcela jistě neobejdete. Pánem rychlosti je samozřejmě John Cooper Works: Příslušenství John Cooper Works zajistí skutečně závodní zážitky z jízdy. Se správnými letními kompletními koly, MINI Jarní prohlídkou a MINI Originálním motorovým olejem Vám na startu do nové sezony nebude nic scházet. VRRRRRRRM!! ZÁVODNÍ ZÁŽITKY OD JOHN COOPER WORKS. Pokud chcete zvýraznit sportovnost Vašeho MINI, máte k dispozici extra žhavé díly: Na míru vyrobené komponenty pro dodatečnou montáž John Cooper Works zajistí vyšší výkon motoru a jeho ještě intenzivnější zvukový projev. Třešničkou na dortu jsou pak doplňky John Cooper Works pro interiér, které podtrhnou jeho sportovní vzhled. Na jaře se chcete věnovat mnoha aktivitám. Nezáleží na tom, zda chcete připoutat Vaše dítko do stylové dětské sedačky nebo si pomocí střešního boxu či nosiče zajistit více prostoru pro sportovní vybavení stylový design MINI Originálního příslušenství a svěží ideje MINI Lifestyle zajistí, že se řidič i jeho vůz nebudou moci dočkat, až vyrazí na jarní silnice. Objevte to, bez čeho se na jaře neobejdete. V tomto letáku nebo online na S láskou Váš MINI tým. Setkáme se na OBSAH. Příslušenství John Cooper Works 3 Nové 5dveřové MINI 4 5 Příslušenství 6 7 JCW PRO Aerodynamický paket vyzařuje elegantní sportovnost. Paket zahrnuje následující díly: černé pruhy vpředu a vzadu, stejně jako difuzor a zadní spoiler. Pouze v kombinaci s JWC Aerodynamickým paketem. Service 8 11 MINI Transportní systémy Děti a bezpečnost v autě Lifestyle MINI Kompletní letní kola Originální JCW Pro boční pruhy zaujmou. Dodávají vozu z bočního pohledu ještě výraznější charakter. Plná dynamiky. Vnější boční zrcátka v designu John Cooper Works Pro zajistí Vašemu MINI ještě sportovnější vzhled. K dispozici jako dvoudílná sada.

3 Nové 5dveřové MINI 4 5 Nové 5dveřové MINI PRAVÁ MOTOKÁRA. VÍCE MINI. VÍCE RADOSTI Z JÍZDY. Nastupte, prosím, a vychutnejte si ten motokárový pocit s novým 5dveřovým MINI, které je nyní ještě komfortnější. Protože toho jednoduše nabízí mnohem více: Při pohledu zvenčí má víc dveří, je sportovnější a protáhlejší, uvnitř pak nabízí více prostoru pro nohy a ruce, i více místa pro zavazadla. Nové MINI zaujme i menší spotřebou paliva, která nyní činí pouze 3,5 l/100 km, mnoha inovativními asistenčními systémy a unikátními funkcemi MINI Connected. VŠE NA PALUBĚ. Tvarovaná rohož do zavazadlového prostoru v černém provedení ochrání zavazadla i interiér. Elegantní černá barva je nadčasová. Podlahové koberečky do každého počasí Speedwell Blue (přední, sada 2 ks) ochrání interiér před nečistotami. Skutečně výrazný prvek v interiéru nového MINI. Sluneční clona Speedwell Blue pro zadní boční okna. Chrání před přímým sluncem a zvědavými pohledy zvenčí.

4 Příslušenství 6 7 Příslušenství CHROMOVANÉ KLENOTY. ZASTÍNÍ I KRÁLOVNU. Když panovníci září, nechce MINI jako pravý Brit zůstat v pozadí. Chromované akcenty odpředu dozadu dodají Vašemu MINI luxusní jiskru. Ale i slunce a hvězdy jsou šťastné, protože se v nich může odrážet jejich krása. ZÁŘE VŠUDE KOLEM. Zapnuté nebo vypnuté: Zcela nové LED přídavné světlomety zaujmou jak svým světlem, tak designem. Kombinují klasický vzhled přídavných reflektorů z rally a moderní LED technologii nabízející působivý výkon a inovativní schopnosti. Přídavné světlomety dokonale ladí se sofistikovaným designem MINI. K dispozici v černém a chromovaném provedení. symbolické foto Koncovky výfuku z nerezavějící oceli pro MINI One jsou chromované a zvýrazňují jeho sportovní vzhled. Chromované víčko palivové nádrže je velmi sportovním detailem, který podtrhuje klasický styl MINI. Na čerpací stanici rozhodně nezůstane bez povšimnutí. Chromovaná vnější zpětná zrcátka zaujmou eliptickým tvarem a zkrášlí Vaše MINI. K dispozici jako dvoudílná sada.

5 Service 8 9 Service ČERNÉ ZLATO. MINI ORIGINÁLNÍ MOTOROVÝ OLEJ. Elegantní černá lahev a světle zlatá barva oleje nový MINI Originální motorový olej zajistí, že srdce Vašeho MINI bude vždy v té nejlepší kondici. MINI Originální motorový olej je vyroben přesně tak, aby motor Vašeho MINI vždy vynikal vysokým výkonem a mimořádnou efektivitou. Jako zákazník MINI Service máte jistotu, že motor Vašeho MINI bude vždy naplněn pouze tím, co zajistí jeho čistotu a maximální sílu proto vždy používáme výhradně MINI Originální motorový olej. MINI SERVISNÍ DNY. JSME TU PRO VÁS KAŽDOU STŘEDU! MINI Servisní dny jsou přesně pro Vás a Vaše MINI. Každou středu Vás obsloužíme v rámci pravidelného servisu Vašeho MINI za zvýhodněných podmínek. Současně jsme si pro Vás připravili další speciální nabídky. Zvýhodněné nabídky jsou platné pouze každou středu. V případě dotazů či zájmu o bližší informace kontaktujte prosím, Vašeho MINI partnera. MOTOROVÝ OLEJ: KONTROLA! PRO DLOUHOU ŽIVOTNOST MOTORU. MINI Servis motorového oleje* Vám nabízí více než jen pouhou výměnu oleje. Jeho součástí je například i kontrola brzd a pneumatik. V rámci MINI Servis motorového oleje získáte komplexní službu, která zajistí Vašemu MINI dlouhý a šťastný život. MINI Servis motorového oleje zahrnuje: Výměnu motorového oleje, včetně likvidace starého oleje Výměnu olejového filtru Reset počítadla servisního intervalu v souladu se specifikací výrobce Práci a materiál Cenovou nabídku pro konkrétní model obdržíte u Vašeho MINI partnera. * K dispozici u všech participujících partnerů MINI. Speciální úpravy a provozní kapaliny mohou být zpoplatněny zvlášť.

6 Service Service KLIMATIZACE: KONTROLA! S MINI SERVICE SI ZACHOVÁTE VŽDY CHLADNOU HLAVU. Jak venku stoupají teploty, je důležité udržet si chladnou hlavu. To jsou chvíle, kdy se velmi hodí mít v MINI plně funkční klimatizaci, která jej promění v chladnou oázu, ve které můžete relaxovat. Kontrola klimatizace* zaručí, že systém bude plně fungovat i v těch nejteplejších letních dnech: Vše v pořádku? Test funkcí všech komponentů, včetně kondenzátoru a mikrofiltru Zmrzni! Kontrola efektivity chlazení Křišťálově čistá: Kompletní vyčištění systému Cenovou nabídku pro konkrétní model obdržíte u Vašeho MINI partnera. JARO: KONTROLA! DOKONALÝ ZAČÁTEK JARNÍ SEZONY. Zima, která zanechala tolik stop na motoru a karoserii Vašeho MINI je už dávno pryč. Jarní kontrola MINI* zajistí, že Vaše MINI bude před nadcházejícími horkými letními měsíci v dokonalé kondici: My zkontrolujeme všechny nejvíce namáhané díly a stavy provozních kapalin, a Vy si můžete v klidu lehnout na sluníčko! Zkontrolujeme: Brzdy Akumulátor Světla Tlak v pneumatikách a hloubku vzorku Větrák a mikrofiltr Hadice chladicí kapaliny Motorový olej Stěrače a hladinu kapaliny v ostřikovačích za 700 Kč * * K dispozici u všech participujících partnerů MINI. Speciální úpravy a provozní kapaliny mohou být zpoplatněny zvlášť.

7 MINI Transportní systémy MINI Transportní systémy SVĚT CESTOVÁNÍ. PODIVUHODNÉ ZVĚTŠENÍ PROSTORU SYSTÉMOVÉ. Dokonce, i když necestujete zrovna na Mars, ale jen na venkov, musíte mnohdy pokořit přírodní zákony: Auto je plné a Vám zbývá naložit ještě hromadu věcí! Ale získat více prostoru je snadné pomocí MINI Transportních systémů: Nezáleží na tom, zda potřebujete naložit kolo, surfové prkno nebo lyže. Kombinací základního nosiče a příslušných modulů získáte manévrovací prostor, který potřebujete. A praktický střešní box se sem také dokonale hodí. Může být používán celoročně a nabízí perfektní ochranu před větrem, vodou a zlodějíčky. Střešní box ve sportovním designu MINI. Box s centrálním zamykáním, vč. MINI sportovních pruhů. Objem 320 litrů. Pro montáž je nutný základní střešní nosič. ONLINE V KAŽDÉM SMĚRU. MINI: HUDEBNÍ PŘEHRÁVAČ. SÍŤOVÝ ŘADIČ. INFORMAČNÍ CENTRUM. Deezer pro hudbu na přání, statusy na sociálních sítích jako Facebook nebo foursquare, dopravní hlášení v reálném čase přes Real Time Traffic Information MINI Originální příslušenství přemění každé MINI v přístupový bod k modernímu životnímu stylu. Na míru šité příslušenství zajistí dokonalou integraci malých pomocníků, jako jsou smartphone nebo tablet. Zadní uzamykatelný nosič umožňuje přepravovat až dvě jízdní kola na zadní části vozu. Včetně individuálně vyměnitelných a volně polohovatelných opěrných ramen. Jednoduchý systém sklápění pro snazší přístup do zavazadlového prostoru. Vyžadována příprava pro zadní nosič (3AR). JEDEN SYSTÉM, MNOHO FUNKCÍ. VŠE V DOSAHU NA POUHÉ KLIKNUTÍ. MINI Click & Drive systém zahrnuje základní modul a různé spony nebo držáky navigačních systémů. Tento produkt kombinuje unikátním způsobem funkčnost a design. Držák lze volitelně umístit tak, aby byly navigace nebo mobilní telefon umístěny pohodlně v zorném poli řidiče. Díky vyměnitelným sponám může být tento systém použit jak pro uchycení přenosného navigačního systému MINI Portable XL, tak pro řadu různých smartphonů.

8 Děti a bezpečnost v autě Děti a bezpečnost v autě DĚTSKÁ HRA. DĚTI: BEZPEČÍ! DĚTI A MINI SE MAJÍ NAVZÁJEM RÁDI. Rychlý život plný energie a zábavy MINI a děti jsou spřízněné duše. Proto MINI na své malé přátele tak myslí a stará se během jízdy o jejich zábavu. A je to legrace: Od stylového vzhledu jejich prvních kol, na kterých se prohánějí po hřišti, po skvělé kino na zadních sedadlech, nabízí MINI ucelený program pro ty nejmenší. VŠE PRO DĚTI. MINI Sada pro novorozence. Jedna velikost s potiskem MINI ALL4. Dvouvrstvý bryndáček s nápisem MINI. 100% bavlna. Bílá. Pro děti od 6 do 12 měsíců. DĚTI NA CESTÁCH. Easy Rider MINI tříkolka. Vyrobeno ze zdravotně nezávadného plastu. Kovový rám. Odhlučněná pryžová kola s ráfky v designu MINI. LED svítilna na baterie s logem MINI wing. Pro děti od 2,5 do 5 let, maximální hmotnost 35 kg. RYZÍ RADOST Z JÍZDY S DĚTMI NA PALUBĚ. Během jízdy musejí být i ti nejmenší bezpečně a pohodlně připoutáni. Nabídka MINI Originálního příslušenství proto zahrnuje i řadu dětských sedaček, které jsou vhodné pro děti různých věkových a váhových kategorií. Pokud se používají správně, zajistí optimální ochranu, a díky barevnému provedení i přátelskou a veselou atmosféru. Dobré vědět. Nejbezpečnější místo pro umístění dětské sedačky nabízejí zadní sedadla nejdále od většiny kolizních bodů. Pokud není dítě v dětské sedačce, jsou pro něj nebezpečné i nárazy v rychlosti 15 km/h. Hmotnost hlavy malého dítěte tvoří až čtvrtinu jeho tělesné hmotnosti. Hlava dítěte o hmotnosti 2 kg může být při nárazové rychlosti 50 km/h vržena dopředu silou až 60 kg. Varování: Pokud je dětská sedačka na sedadle spolujezdce, musí být deaktivovány příslušné airbagy. Tak daleko vzadu, jak je to jen možné. V případě čelního nárazu je nejbezpečnější umístění sedačky zády ke směru jízdy. Výrazně se tak v případě nárazu zmenšují trakční síly na krk to je důležité zejména s ohledem na poměrně vysokou hmotnost hlavy malého dítěte v porovnání se zbytkem jeho těla. SMĚR JÍZDY SMĚR JÍZDY. Dokonalý zábavní systém na zadní sedadla: DVD Tablet Single. Včetně zabudovaného DVD přehrávače, USB rozhraní a upevnění. Vhodné pro přehrávání různých video, hudebních a obrázkových formátů. Volitelné stereo reproduktory zajistí skvělou kvalitu reprodukce bez obtěžujících kabelů. MINI Junior Seat 2/3, Union Jack. Radost z jízdy pro děti od 3 do 12 let: MINI Junior Seat 2/3 dokonale zapadne do profilu zadního sedadla a může být používána pro děti do výšky 150 cm. Kromě funkce pro snadné nastavení výšky a šířky jednou rukou je sedačka MINI Junior Seat 2/3 vybavena sklopným opěradlem pro snadnější přepravu ve složeném stavu. Sedačka se připevňuje pomocí bezpečnostních pásů nebo prostřednictvím zádržného systému ISOFIX. K dispozici jsou i další dětské sedačky pro jiné věkové kategorie a v designu Vivid Green. MINI Baby Seat 0+ s nebo bez základny ISOFIX je ideální pro děti od 0 do 15 měsíců (cca 13 kg). Sedačka je vybavena integrovanými vzduchovými polštářky (patentovanými), které zajišťují dodatečnou ochranu hlavy dítěte v případě kolize.

9 Lifestyle Lifestyle MÓDA. PROKLAMACE. STYL DO MĚSTA. Nová kolekce MINI Lifestyle je tím pravým společníkem: MINI sluneční brýle, MINI trička pro muže i ženy nebo stylové doplňky jejich design je vždy typicky MINI a proto dokonale ladí. Nová kolekce MINI Lifestyle kombinuje londýnskou klasiku s požadavky mladé generace, která touží po moderním městském stylu. Více než 100 nových produktů MINI Lifestyle nabízí vše, co budete potřebovat pro dotvoření Vašeho stylu. Sluneční brýle MINI Stewart. Unisex sluneční brýle v pilotním stylu. Kovové obroučky s decentními kapotovými pruhy vpředu a sloganem MINI na vnitřní straně nožiček. Konce nožiček z černobílého acetátu s gravírovaným motivem šachovnice na vnitřní straně. Zrcadlová skla. Pánské tričko MINI Speed Up. Výjimečně jemná tkanina pro dokonalý komfort. Umělecký potisk nového MINI v černé, šedé a oranžové. Nápis YOU.ME.MINI.. Regular fit. 100% bavlna. MINI nástěnné hodiny New MINI. Nástěnné hodiny z akrylátového skla s potiskem MINI a oranžovým designem Union Jack. Tichý quartzový strojek s vyměnitelnou baterií a kovovými ručičkami. 34,5 cm x 26 cm. Velká taška s nápisem MINI. Velká cestovní taška v retro stylu s nápisy MINI na obou stranách. Červené lemování s kapsou na zip. Odnímatelný ramenní popruh. K dispozici ve více barevných provedeních. 59 cm x 17 cm x 33cm. LIME JE DOBRÁ. PROSTĚ ŽÁDNÁ SKROMNOST. MINI je vyhlášené působivým designem výrazně zelené doplňky pro Apple iphone z nabídky MINI Lifestyle to potvrzují. Jsou jednoduše neodolatelné. MINI Univerzální pouzdro na tablet Union Jack. Univerzální pouzdro na tablet z černé elastické pryže s designem Union Jack v barvě Lime. Vložka z šedého mikrovlákna. Funkce stojánku pro dvě polohy tabletu. Vhodné pro 9 a 10 tablety. MINI Pouzdro na telefon Union Jack. Černé pouzdro na smartphone s designem Union Jack v barvě Lime. Vnitřní vložka z umělé kůže. K dispozici pro širokou škálu smartphonů.

10 MINI Kompletní letní kola MINI Kompletní letní kola TREFA DO ČERNÉHO. MINI ORIGINÁLNÍ LETNÍ KOMPLETNÍ KOLA. Dlouhou dobu byla trendy barvou pro pneumatiky černá a letos na jaře tomu nebude jinak. MINI Originální letní kompletní kola nabízejí ideální kombinaci: Pneumatiky se symbolem hvězdy, které se dokonale hodí k Vašemu MINI a ráfky se stylovým a nepřehlédnutelným designem. Můžete si být jisti, že i během horkých letních dní zůstanete středem pozornosti a Vaše MINI bude jedinečné. PRO MINI ( ), MINI CLUBMAN, MINI CABRIO, MINI COUPÉ A MINI ROADSTER (R5X). Multi Spoke R108, matně černá. 17 kompletní kolo s pneumatikou Dunlop SP Sport* RSC 205/45 R17 84 V. Pro MINI (R5x). Palivová účinnost F, přilnavost za mokra B, vnější aerodynamický hluk 68 db. JCW Cross Spoke R113, černá, leštěná. 18 kompletní kolo s pneumatikou Pirelli P Zero* RSC 205/40 R18 86 W. Pro MINI (R5x). Palivová účinnost E, přilnavost za mokra C, vnější aerodynamický hluk 72 db. MINI KONFIGURÁTOR KOMPLETNÍCH KOL. Prostřednictvím našeho online konfigurátoru si můžete prohlédnout, jak budou Vámi vybraná kola slušet Vašemu MINI. Změna perspektivy a barvy laku Vám umožní udělat si reálnou představu o podobě Vašeho MINI. PRO MINI HATCH OD 2014 (F55/F56). JCW Cross Spoke 506, jet black. 18 kompletní kolo s pneumatikou Pirelli Cinturato P7* RSC 205/40 R18 86W. Pro MINI (F55/F56). Palivová účinnost C, přilnavost za mokra B, vnější aerodynamický hluk 72 db. JCW Double Spoke Challenge 534, matně černá. 18 kompletní kolo s pneumatikou Pirelli Cinturato P7* RSC 205/40 R18 86W. Pro MINI (F55/F56). Palivová účinnost C, přilnavost za mokra B, vnější aerodynamický hluk 72 db. PRO MINI COUNTRYMAN A MINI PACEMAN (R60/R61). MINI SYMBOL HVĚZDY. MINI Originální pneumatiky. Abychom vždy zajistili maximální bezpečnost na silnici a přitom neomezili radost z jízdy, jsou všechny pneumatiky MINI podrobovány intenzivnímu testování a vybírány tak, aby dokonale zapadly do celkového konceptu MINI, do nejmenšího detailu. Pouze pokud pneumatika zaručuje typické jízdní vlastnosti MINI a 100% splňuje náročná kritéria MINI, získá od MINI symbol hvězdy. JCW Cross Spoke R134, černá, leštěná. 19 kompletní kolo s pneumatikou Pirelli P Zero* RSC 225/40 R19 89W. Pro MINI Countryman a MINI Paceman (R60/R61). Palivová účinnost E, přilnavost za mokra B, vnější aerodynamický hluk 71 db. JCW Double Spoke R129, matně černá. 19 kompletní kolo s pneumatikou Pirelli P Zero* RSC 225/40 R19 89W. Pro MINI Countryman a MINI Paceman (R60/R61). Palivová účinnost E, přilnavost za mokra B, vnější aerodynamický hluk 71 db.

11 LETNÍ SPECIALITY. ŽÁDNÁ ZAŠÍVÁRNA. MINI sada na pétanque PADNE DOKONALE. STYLOVÝ PRACOVNÍ STŮL. MINI bezdrátová počítačová myš MINI přívěsek na klíče Motion VAŠE MINI V TĚCH NEJLEPŠÍCH RUKOU. Invelt Praha Invelt Plzeň Staň se fanouškem Jeremiášova Praha 5 - Stodůlky Rokycanská Plzeň tel: tel: fax: praha@invelt.com tel: fax: plzen@invelt.com Možnosti výbavy a ceny jsou závislé na konkrétním modelu, výbavě a roku výroby. Uváděné ceny se mohou změnit v důsledku kurzových změn. Všechny nabídky jsou uváděny včetně DPH a nezahrnují náklady na montáž. Nabídka je platná do nebo do vyprodání zásob. Nabídka je platná pouze u participujících dealerů MINI. Tiskové chyby a změny vyhrazeny. Reprodukce textu, a to i jednotlivých částí, pouze s písemným souhlasem BMW Vertriebs GmbH, Salzburg. BMW Vertriebs GmbH, Salzburg, Rakousko.

LETNÍ VYHLÍDKY. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky.

LETNÍ VYHLÍDKY. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky. Jaro/léto 2015 LETNÍ VYHLÍDKY. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky. VEZMĚTE SI VŠE S SEBOU: MINI Transportní systémy. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce.

Více

VELKÁ PREMIÉRA: VSTŘÍC LÉTU VE VAŠEM MINI.

VELKÁ PREMIÉRA: VSTŘÍC LÉTU VE VAŠEM MINI. JARO/LÉTO 2016 VELKÁ PREMIÉRA: VSTŘÍC LÉTU VE VAŠEM MINI. PŘIPRAVTE SE, POZOR, START! Kompletní letní kola MINI. NEOMEZENÁ INDIVIDUALITA. Originální příslušenství MINI. MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ A

Více

NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY.

NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. BMW Originální díly a příslušenství BMW Service BMW Lifestyle Jaro 2012 Radost z jízdy NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. JEDINÁ VĚC, KTEROU LETOS NA JAŘE POTŘEBUJETE: BMW SERVICE. ZPĚTNÝ ODKUP KOL BMW

Více

MINIMÁLNÍ TEPLOTY. MAXIMÁLNÍ ZÁBAVA.

MINIMÁLNÍ TEPLOTY. MAXIMÁLNÍ ZÁBAVA. Podzim/zima 2014/2015 MINIMÁLNÍ TEPLOTY. MAXIMÁLNÍ ZÁBAVA. SKVĚLÝ ATLET: MINI Kompletní zimní kola. SKVĚLÝ CHARAKTER: MINI Příslušenství. SKVĚLÝ SPOLEČNÍK: MINI Transportní systémy. SKVĚLÝ VZHLED: MINI

Více

BE MINI. Ceník vozů MINI 5dveřové. MINI One MINI Cooper MINI Cooper S MINI One D MINI Cooper D MINI Cooper SD

BE MINI. Ceník vozů MINI 5dveřové. MINI One MINI Cooper MINI Cooper S MINI One D MINI Cooper D MINI Cooper SD Ceník vozů MINI 5dveřové březen 2015 BE MINI. ŠIROKÝ VÝBĚR SKLADOVÝCH A PŘEDVÁDĚCÍCH VOZŮ MINI One MINI Cooper MINI Cooper S MINI One D MINI Cooper D MINI Cooper SD Ceník vozů MINI 5dveřové Model Motor

Více

BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI!

BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI! Podzim/zima 2013/2014 BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI! BEZPEČNOST. Vše připraveno na zimu: MINI Service Styl. Cool v každém detailu: MINI Kolekce ZÁBAVA NA SNĚHU. Chytré nakládání a vykládání: MINI přepravní systémy

Více

Vítáme jaro s Land Rover kompletní prohlídkou.

Vítáme jaro s Land Rover kompletní prohlídkou. JARO/LÉTO 2013 1 Vítáme jaro s Land Rover kompletní prohlídkou. Není to příjemné, když zima odchází a dny jsou opět delší? Plni energie pro zábavu a výlety, které prožijete s vaším Land Rover. Pro ještě

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

DOBRODRUŽSTVÍ VOLÁ. be mini. VYBAVENI PRO NADCHÁZEJÍCI SEZONU. NUDIT SE NEBUDETE. Upoutají pozornost: MINI kompletní letní sady kol.

DOBRODRUŽSTVÍ VOLÁ. be mini. VYBAVENI PRO NADCHÁZEJÍCI SEZONU. NUDIT SE NEBUDETE. Upoutají pozornost: MINI kompletní letní sady kol. jaro/léto 2013 DOBRODRUŽSTVÍ VOLÁ. VYBAVENI PRO NADCHÁZEJÍCI SEZONU. NUDIT SE NEBUDETE. Upoutají pozornost: MINI kompletní letní sady kol. NESTANDARDNÍ. Jednoduše si to vezměte s sebou: MINI transportní

Více

STĚRAČE: kontrola. TOPENÍ: kontrola správné funkčnosti

STĚRAČE: kontrola. TOPENÍ: kontrola správné funkčnosti PODZIM/ZIMA 2013 PRO VAŠI BEZPEČNOST: ZIMNÍ SERVISNÍ PROHLÍDKA Rozjeďte se naplno do nastávající zimy! S naší Jaguar zimní servisní prohlídkou bude Vaše auto fit i ve ztížených podmínkách v nadcházejících

Více

M{zd{ MX-5 příslušenství

M{zd{ MX-5 příslušenství M{zd{ MX-5 příslušenství 1 3 5 8 6 2 4 7 9 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA 1 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 29.08.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 29.08.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Sparkling

Více

Vaše BMW 540i xdrive Limousine.

Vaše BMW 540i xdrive Limousine. Vaše BMW 540i xdrive Limousine. www.bmw.cz/myconfig/w4m6c0p2 17.06.2017 1/10 Model BMW 540i xdrive Limousine. Výkon motoru: 340 k Zdvihový objem: 2.998 cc Spotřeba: 7,2 l/100km [1] Emise CO2: 164 g/km

Více

BE MINI. MINI COOPER MINI COOPER S MINI COOPER D MINI COOPER SD

BE MINI. MINI COOPER MINI COOPER S MINI COOPER D MINI COOPER SD Ceník vozů MINI 5dveřové červenec 2014 BE MINI. MINI COOPER MINI COOPER S MINI COOPER D MINI COOPER SD Ceník vozů MINI 5dveřové Model Motor válce / ventily Zdvihový objem (cm 3 ) Výkon kw (k) Kombinovaná

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

Ceník příslušenství Audi A5

Ceník příslušenství Audi A5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 6 7 Hliníkový litý disk, s 5 dutými rameny, leštěný 9 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 antracitový stříbrný 1 Údaje o rozsahu

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Model Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Celková cena 315 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 50 kw / 68 koní Spotřeba paliva: 4.5 m3/100km Emise CO2: 82

Více

ŽHAVÉ LÉTO. NOVÉ MINI TRENDY.

ŽHAVÉ LÉTO. NOVÉ MINI TRENDY. ŽHAVÉ LÉTO. NOVÉ MINI TRENDY. Stylová. Nejrozsáhlejší nabídka příslušenství. BEACHBOY. MINI Countryman. be mini. jaro/léto 2012 Nové. Letní trendy MINI Lifestyle. Blýskavý. Fantastický letní speciál. Originální

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ.

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Radost z jízdy BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. BMW ŘADY 3, BMW ŘADY 4, BMW A BMW X4. Technické informace. Září 2018. 02 Obsah. Technické informace 1. 2. 3. Rejstřík Přehled kol z lehkých slitin Popisy výrobku

Více

NOVINKY JARO / LÉTO 2014

NOVINKY JARO / LÉTO 2014 NOVINKY JARO / LÉTO 2014 1 PROŽIJTE NEZAPOMENUTELNÉ LÉTO Obsah Kompletní servisní prohlídka... 4 5 Transport... 6 7 Komfort na cestách... 8 9 Freelander 2... 10 11 Range Rover Evoque... 12 13 HERE navigace...

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 09.04.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 09.04.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Estoril

Více

Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant

Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant Ceník originálního příslušenství Audi A6 * Audi A6 allroad quattro * Audi A6 Avant A6 Hliníkový litý disk, v 5ramenném designu, sada 4ks 7,5 J x 16, pro pneumatiky 225/60 R 16 M+S, barva stříbrná, ne pro

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Vaše BMW 320d xdrive Limousine.

Vaše BMW 320d xdrive Limousine. Vaše BMW 320d xdrive Limousine. 30.08.2018 Model BMW 320d xdrive Limousine. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,1 l/100km [2] Emise CO2: 135 g/km [2] 1 183 00 30.08.2018 2/8 Exteriér

Více

ŽHAVÉ LÉTO. NOVÉ MINI TRENDY.

ŽHAVÉ LÉTO. NOVÉ MINI TRENDY. ŽHAVÉ LÉTO. NOVÉ MINI TRENDY. Stylová. Nejrozsáhlejší nabídka příslušenství. BEACHBOY. MINI Countryman. be mini. jaro/léto 2012 Nové. Letní trendy MINI Lifestyle. Blýskavý. Fantastický letní speciál. Originální

Více

Volkswagen Service. PŘIPRAVENI NA JARO? Jarní servis Volkswagen.

Volkswagen Service. PŘIPRAVENI NA JARO? Jarní servis Volkswagen. Volkswagen Service PŘIPRAVENI NA JARO? Jarní servis Volkswagen. Nabídka platí do 15. 5. 2016 Originální příslušenství Volkswagen Vysoká kvalita do nejmenšího detailu. Balíček střešního nosiče a držáku

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO BEZPEČNOST 04 PŘEPRAVA 06 OCHRANA 08 MULTIMÉDIA 10 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

Vaše BMW X3 xdrive20d.

Vaše BMW X3 xdrive20d. Vaše BMW X3 xdrive20d. www.bmw.cz/myconfig/f5g0s3o1 23.03.2017 1/9 Model BMW X3 xdrive20d. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,2 l/100km [1] Emise CO2: 136 g/km [1] 1 181 70 Výbavové

Více

Vaše BMW 740d xdrive Limousine.

Vaše BMW 740d xdrive Limousine. Vaše BMW 740d xdrive Limousine. www.bmw.cz/myconfig/d3v6h3y5 20.04.2017 1/9 Model BMW 740d xdrive Limousine. Výkon motoru: 320 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 5,3 l/100km [1] Emise CO2: 139 g/km [1]

Více

Je čas přezout na léto! Kompletní letní kola Mercedes-Benz na sezónu 2015 za zvýhodněnou cenu. Sada stylových kol pro třídu A již od 47 980 Kč!

Je čas přezout na léto! Kompletní letní kola Mercedes-Benz na sezónu 2015 za zvýhodněnou cenu. Sada stylových kol pro třídu A již od 47 980 Kč! Je čas přezout na léto! Kompletní letní kola Mercedes-enz na sezónu 2015 za zvýhodněnou cenu. Sada stylových kol pro třídu již od 47 980 Kč! Kvalita, kterou na první pohled nevidíte Stejně jako váš vůz

Více

Je čas přezout na léto! Kompletní letní kola Mercedes-Benz na sezónu 2015 za zvýhodněnou cenu. Sada stylových kol pro třídu A již od 47 980 Kč!

Je čas přezout na léto! Kompletní letní kola Mercedes-Benz na sezónu 2015 za zvýhodněnou cenu. Sada stylových kol pro třídu A již od 47 980 Kč! Je čas přezout na léto! Kompletní letní kola Mercedes-enz na sezónu 2015 za zvýhodněnou cenu. Sada stylových kol pro třídu již od 47 980 Kč! Kvalita, kterou na první pohled nevidíte Stejně jako váš vůz

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208 PŘÍSLUŠENSTVÍ 208 OSOBITOST Vybrali jste si vůz Peugeot 208 a uskutečnili jste tak opravdový generační skok. Je to moderní a technologicky dokonalý vůz a jeho přirozená intuice vás nepřestává příjemně

Více

MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. NOVÉ MINI 3DVEŘOVÉ A 5DVEŘOVÉ. NOVÉ MINI CABRIO.

MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. NOVÉ MINI 3DVEŘOVÉ A 5DVEŘOVÉ. NOVÉ MINI CABRIO. MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. NOVÉ MINI DVEŘOVÉ A 5DVEŘOVÉ. NOVÉ MINI CABRIO. 2 VAŠE MINI: DOKONALÉ, AŽ KDYŽ TO ŘEKNETE VY. Kdo neustále hledá nové cesty, má v MINI Originálním příslušenství svobodu v

Více

M{zd{ 3 příslušenství

M{zd{ 3 příslušenství M{zd{ 3 příslušenství 1,2,3,4 6 8 11 12 9 13 5 7 10 14 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA RÁFKY Z LEHKÝCH SLITIN 1 STŘEŠNÍ SPOILER Dejte svému vozu Mazda3 nezaměnitelný vzhled a podtrhněte sportovního ducha

Více

Tuning & Výkon OCHRANNÝ KRYT NÁRAZNÍKU SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16

Tuning & Výkon OCHRANNÝ KRYT NÁRAZNÍKU SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16 Sedici Tuning & Výkon SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16 Rozměry: 6,5J x 16 Pro použití s pneumatikami 205/60 R16. Skládá se ze čtyř ráfků 71805635. č. 71805634 Ozdobná modrá krytka. č. 71803435 Ozdobná červená

Více

Originální DÍLY a příslušenství BMW, BMW Service, BMW Lifestyle. Radost z jízdy. Jaro / Léto 2011. Méně emisí. Více radosti z jízdy.

Originální DÍLY a příslušenství BMW, BMW Service, BMW Lifestyle. Radost z jízdy. Jaro / Léto 2011. Méně emisí. Více radosti z jízdy. Originální díly a příslušenství BMW, BMW Service, BMW Lifestyle Jaro / Léto 2011 Radost z jízdy Radost je vše, co léto potřebuje. Originální DÍLY a příslušenství BMW, BMW Service, BMW Lifestyle. Méně emisí.

Více

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6

Golf Sportsvan. Ceník. Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Aut. DSG7/Aut. DSG6 Ceník Golf Sportsvan Zdvihový objem (l) Manuální 5 st. pr./manuální 6 st. pr. Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 1,2 TSI BMT Manuální 5 st. pr. 5.2 63 (85) 447 900 1,2 TSI BMT Manuální

Více

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX ODDĚLUJÍCÍ MŘÍŽ Mříž oddělující zavazadlový prostor, za první řadu sedadel Pevná přepážka umístěná za přední sedadla. Poskytuje větší nákladový prostor a jeho bezpečnou

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč Yaris Hybrid Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2014/07 Platnost od: 21.7.2015 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 7 658 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi 8 352 Kč

Více

Keep it MINI. MINI. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ.

Keep it MINI. MINI. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Keep it MINI. MINI. ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. design exteriéru. Designový vůz. Vy a Vaše MINI: Dvě silné individuality konečně máte nekonečně mnoho možností, jak vyjádřit Váš vlastní vkus na silnici. Ukažte,

Více

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW.

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. Radost z jízdy ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. BMW ŘADY 5, BMW A BMW. Technické informace. Prosinec 2018. 02 Obsah. Technické informace 1. 2. 3. Rejstřík Přehled kol z lehkých slitin Popisy výrobku 03-06

Více

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 %

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % Renault TWIZY CENÍK URBAN 80 N CARGO 80 N 319 900 339 900 VYUŽIJTE NABÍDKY značkového FInancování Renault Finance: FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % www.renault.cz Sledujte nás na sociálních

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč Yaris Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2014/07 Platnost od: 15.9.2014 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 8 515 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi instalace INSTAL-YARIS

Více

Ceník platný od 1. července 2015

Ceník platný od 1. července 2015 Ceník platný od 1. července 2015 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) V 200d K 1 070 245,- V 220d K

Více

BMW SERVISNÍ NOVINKY JARO 2016 VÍTEJTE V NOVÉ SEZÓNĚ. www.facebook.com/ BMW.Ceska. Republika. www.bmw.cz/ seasonaloffers

BMW SERVISNÍ NOVINKY JARO 2016 VÍTEJTE V NOVÉ SEZÓNĚ. www.facebook.com/ BMW.Ceska. Republika. www.bmw.cz/ seasonaloffers BMW Originální díly a Příslušenství, BMW Servis, BMW Lifestyle Jaro 2016 Radost z jízdy VÍTEJTE V NOVÉ SEZÓNĚ. BMW www.facebook.com/ BMW.Ceska. Republika www.bmw.cz/ seasonaloffers Oskenování tohoto QR

Více

1/26 Číslo protokolu: arval3 cr 10248

1/26 Číslo protokolu: arval3 cr 10248 1/26 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 4 h 3 672 Kč pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 4 h 3 672 Kč pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks Avensis - sedan 2014 Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2014/02 Platnost od: 10.9.2014 Hi-TECH Hotspot - WiFi Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní

Více

ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI.

ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI. PODZIM/ZIMA 2016/2017 ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI. INDIVIDUÁLNÍ. MINI Originální příslušenství. DOKONALÉ. MINI Originální sady kompletních zimních kol. POSVIŤTE SI NA CESTU. MINI Světla. PŘESNĚ NA MÍRU.

Více

M{zd{ 2 příslušenství

M{zd{ 2 příslušenství M{zd{ 2 příslušenství 1,2,4,5 6 8 9 10 11 3 7 8A 12 VNĚJŠÍ VÝBAVA RÁFKY Z LEHKÝCH SLITIN 1 SADA OZDOBNÝCH FÓLIÍ Varianta a) šedá/červená/stříbrná (bez vyobrazení), varianta b) černá/červená/stříbrná. Propůjčí

Více

Vjeďte do jara! Profesionální servis za svěží ceny.

Vjeďte do jara! Profesionální servis za svěží ceny. ČLEN VOLKSWAGEN GROUP Vjeďte do jara! Profesionální servis za svěží ceny. seat service. enjoy the road. Originální příslušenství seat Se slevou 15% Základní střešní nosič Cena původní 4.809 Akční cena

Více

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k)

Kombinovaná spotřeba l/100 km. Výkon kw (k) Ceník Golf Sportsvan Zdvihový objem (l) Manuální 6 st. pr./manuální 5 st. pr. Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) Comfortline 3.6 81 (110) 527 900 1,2 TSI BMT 5.1 81 (110) 467 900 496 900 1,2 TSI

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. Silnice. Skutečně jen obyčejná cesta. A přece znamená mnohem více. Možná skutečným důvodem, proč jsou silnice něčím zvláštní, je, že

Více

A3 Spb Attraction 1.6 TDI

A3 Spb Attraction 1.6 TDI A3 Spb Attraction 1.6 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8VAAFC14 A3 Spb Attraction 1.6 TDI Celkem: Kč 750 000 Motor 1 598ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

Vaše BMW 530d xdrive Touring

Vaše BMW 530d xdrive Touring Vaše BMW 530d xdrive Touring Vaše BMW online mybmw.cz/g8u7v4v0 Datum vytištění 02/17/2016 Strana 1 / 13 Datum vytištění 02/17/2016 Strana 2 / 13 Datum vytištění 02/17/2016 Strana 3 / 13 Model Cena modelu

Více

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 1 DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME www.renault.cz servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 2 AKČNÍ ZIMNÍ PROHLÍDKA VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU, jistě Vám nemusíme

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

NOVÉ DOBRODRUŽSTVÁ. MINI ORIGINÁLNE PRÍSLUŠENSTVO, MINI SERVICE, MINI LIFESTYLE. DOSTUPNEJŠIE. MINI Service. VIAC PRIESTORU. Nové MINI Countryman.

NOVÉ DOBRODRUŽSTVÁ. MINI ORIGINÁLNE PRÍSLUŠENSTVO, MINI SERVICE, MINI LIFESTYLE. DOSTUPNEJŠIE. MINI Service. VIAC PRIESTORU. Nové MINI Countryman. JAR/LETO 07 NOVÉ DOBRODRUŽSTVÁ. VIAC PRIESTORU. Nové MINI Countryman. INDIVIDUÁLNEJŠIE. MINI Originálne príslušenstvo. DOSTUPNEJŠIE. MINI Service. OSOBITEJŠIE. MINI Lifestyle. MINI ORIGINÁLNE PRÍSLUŠENSTVO,

Více

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- A6 2.0 TDI ultra Model A6 2.0 TDI ultra Celková cena 1 498 400,- Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 110 CO g/km 2 Vnější lakování A2A2

Více

M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ

M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ 4 1 5 2 6 3 VNĚJŠÍ VÝBaVa 1 2 3 4 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního tlumiče výfuku

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

M{zd{ CX-5 příslušenství

M{zd{ CX-5 příslušenství M{zd{ CX-5 příslušenství 1 3 5 7 2 4 6 8 VÝBAVA EXTERIÉRU VÝBAVA INTERIÉRU 1 SOUPRAVA KRYTŮ VNĚJŠÍCH ZPĚTNÝCH ZRCÁTEK Díky této soupravě krytů vnějších zpětných zrcátek dodáte své Mazdě CX-5 ještě více

Více

ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI.

ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI. PODZIM/ZIMA 2016/2017 ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI. INDIVIDUÁLNÍ. MINI Originální příslušenství. DOKONALÉ. MINI Originální sady kompletních zimních kol. POSVIŤTE SI NA CESTU. MINI Světla. PŘESNĚ NA MÍRU.

Více

Porsche Classic. Zajímavé produkty 1/2014

Porsche Classic. Zajímavé produkty 1/2014 Porsche Classic Zajímavé produkty 1/2014 Je dobré vědět, že pro něco nenahraditelného existují originální náhradní díly. Více než 70 % všech vyrobených vozů Porsche stále jezdí. Staráme se o to, aby tomu

Více

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce www.fiat.cz Freemont Razítko smluvního prodejce Ilustrace a popisy v tomto katalogu mají informativní charakter. Výrobce si vyhrazuje právo provádět kdykoli bez předchozího ohlášení jakékoli změny konstrukčního

Více

MINIMÁLNÍ TEPLOTY. MAXIMÁLNÍ ZÁBAVA.

MINIMÁLNÍ TEPLOTY. MAXIMÁLNÍ ZÁBAVA. Podzim/zima 2014/2015 MINIMÁLNÍ TEPLOTY. MAXIMÁLNÍ ZÁBAVA. SKVĚLÝ ATLET: MINI Kompletní zimní kola. SKVĚLÝ CHARAKTER: MINI Příslušenství. SKVĚLÝ SPOLEČNÍK: MINI Transportní systémy. SKVĚLÝ VZHLED: MINI

Více

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Příslušenství Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Alfa 159 a Alfa 159 Sportwagon Tuning a výbava AERODYNAMICKÁ SADA PRO PŘEDNÍ ČÁST** Č. 50903083 DEFLEKTORY PROTI AERODYNAMICKÉMU

Více

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr.

Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Manuální 6 st. pr. Ceník Nový Sharan Zdvihový objem (l) 2,0 TDI BMT 2,0 TDI BMT 4MOTION 2,0 TDI BMT Převodovka Kombinovaná spotřeba l/100 km Výkon kw (k) 5.0 110 (150) 910 900 940 900 5.6 110 (150) 970 900 1 000 900 5.3

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

1/2. Číslo protokolu: arval3 cr 17589

1/2. Číslo protokolu: arval3 cr 17589 1/28 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce): Obchodní označení: ARVAL CZ s.r.o. Na

Více

Projeďte jarem s lehkostí. Jarní servis Volkswagen. AUTO - BAYER, s.r.o. Nabídka platí do 10. 05. 2015

Projeďte jarem s lehkostí. Jarní servis Volkswagen. AUTO - BAYER, s.r.o. Nabídka platí do 10. 05. 2015 Projeďte jarem s lehkostí. Jarní servis Volkswagen. Nabídka platí do 10. 05. 2015 AUTO - BAYER, s.r.o. Originální příslušenství Volkswagen Originální příslušenství Volkswagen se k vozům Volkswagen hodí

Více

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již Kč bez DPH

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již Kč bez DPH FORD RANGER I CENÍK Mimořádná nabídka* Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 419 900 Kč bez DPH Výhodné financování od Ford Credit *Zvýhodněná nabídka platí do 31.12.2014. Cena pro Single Cab

Více

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství

www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství www.kiamotors.cz Kia Soul Originální příslušenství Kia Soul osvoboďte svoji mysl Městský crossover Kia Soul je dalším výrazem revolučního rozšiřování produktové řady osobních automobilů značky Kia. Jako

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Fabia Classic 1,2 HTP/44 kw 229 900

Více

Čas na správné obutí! Kompletní letní kola na sezónu 2014 za zvýhodněnou cenu. 4 kompletní kola za cenu již od 28 980 Kč!

Čas na správné obutí! Kompletní letní kola na sezónu 2014 za zvýhodněnou cenu. 4 kompletní kola za cenu již od 28 980 Kč! Čas na správné obutí! Kompletní letní kola na sezónu 2014 za zvýhodněnou cenu. 4 kompletní kola za cenu již od 28 980 Kč! Kvalita, kterou na první pohled nevidíte. Stejně jako Váš vůz Mercedes-enz, také

Více

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5.

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5. VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro CITROËN znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova charakterizují i řadu originálních doplňků navržených speciálně pro Váš vůz. Nechte se inspirovat

Více

M{zd{ CX-3 příslušenství

M{zd{ CX-3 příslušenství M{zd{ CX-3 příslušenství 1,2,5 4 7 9 3 6 8 10 VNĚJŠÍ VÝBAVA 1 LIŠTA PŘEDNÍHO SPOILERU Stylová lišta předního spoileru zvýrazní sportovní dynamiku vašeho vozidla. 2 SADA BOČNÍCH PRAHŮ Zdůrazněte výrazné

Více

Ceník příslušenství Audi A4

Ceník příslušenství Audi A4 Ceník příslušenství Audi A4 Náskok díky technice Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 4 5 Hliníkový litý disk, s 5 dutými paprsky, leštěný 1 8,5 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 Údaje o rozsahu

Více

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel)

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 100 kw / 136 k Platné od 3. Března 2014 V 200 CDI K 1 035 155,-

Více

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E5 04B34 07E7 DÉTAIL1 13E1 12C35 12C36 PROJEĎTE SE! Model Citroën C8 zve Vás a celou Vaši rodinu na jedinečnou vyjížďku. Elegantní linie vozu a jeho dynamický styl jsou zvýrazněné

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW X www.bmw.sk Radosť z jazdy VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW radu. BMW radu. BMW radu.

Více

SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD.

SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. seat.cz Naskočte do zimy připraveni! ZIMNÍ SERVISNÍ AKCE SEAT 2011. Do zimy naskočíte připraveni se zimní servisní akcí SEAT. V našem autorizovaném servisu jsme pro vás připravili speciální zimní servisní

Více

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks MC Avensis - kombi Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2011/11 Platnost od: 1.1.2013 Hi-TECH Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém GO Navigační systém GO Plus instalační sada PZ417-D0290-00

Více