POŠTOVNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "POŠTOVNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad"

Transkript

1 POŠTOVNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad Èástka 12 Roèník 2013 Praha 20. listopadu 2013 OBSAH: Sdìlení Ministerstva prùmyslu a obchodu ÈR 44. Vydání pøíležitostných poštovních známek Umìlecká díla na známkách 45. Pøehled èeských poštovních známek vydaných v roce Kurz SDR (DTS) pro rok 2014 Pøíloha: 47. Obsahový rejstøík Poštovního vìstníku 2013 Sdìlení Ministerstva prùmyslu a obchodu ÈR Podle 35 odst. 1 zákona è. 29/2000 Sb., o poštovních službách a o zmìnì nìkterých zákonù (zákon o poštovních službách), ve znìní pozdìjších pøedpisù, poštovní známky vydává Ministerstvo prùmyslu a obchodu ÈR. Vydání poštovní známky zveøejní Ministerstvo prùmyslu a obchodu ÈR v Poštovním vìstníku. 44. Vydání pøíležitostných poštovních známek Umìlecká díla na známkách Ministerstvo prùmyslu a obchodu Èeské republiky vydá dne 27. listopadu 2013 tøi pøíležitostné poštovní známky v emisi Umìlecká díla na známkách: Kè GIOVANNI BATTISTA PIRANESI ( ); POHLED NA ØÍMSKÉ KOSTELY, 1762; NÁRODNÍ GALERIE V PRAZE. Rytec: Martin Srb. Barvy: modroèerná, hnìdoèerná, okrová Kè BOHUSLAV REYNEK ( ); ZÁTIŠÍ S AUTOREM, 1955; GALERIE VÝTVARNÝCH UMÌNÍ V HAVLÍÈKOVÌ BRODÌ. Rytec: Bohumil Šneider. Barvy: ofset CMYK, ocelotisk èerná Kè MAX ŠVABINSKÝ ( ); KULATÝ PORTRÉT, 1897; NÁRODNÍ GALERIE V PRAZE. Rytec: Václav FajtBarvy: žlutá, èervená, fialová, modrá a èerná. Giovanni Battista (též Giambattista) Piranesi ( Mogliano, Benátky Øím) byl významný italský umìlec, kterého proslavily jeho rytiny antických zøícenin a fantaskní veduty z cyklu Vìzení. Zatímco bratr Andrea v nìm vzbudil zájem o antické umìní, jeho strýc Matteo Lucchesi ho seznámil s architekturou. Od roku 1740 žil v Øímì, kde se seznámil s Giuseppem Vasim, který ho nauèil metody rytí a leptání. Spolu s ním a s dalšími studenty spolupracoval na tvorbì série desek se zobrazením starého Øíma. Tento motiv se mu stal vlastním a o pár let pozdìji vytvoøil vlastní obrazy Øíma, které ho proslavily. Kromì toho se celosvìtovì proslavil šestnácti obrazy fiktivních vìzení, situovaných do podzemních prostor s mnoha schodišti a velkými stroji. Tyto až kafkovské vize ovlivnily pozdìjší malíøe romantismu a surrealismu.

2 èástka 12/2013 Poštovní vìstník strana 65 V roce 1763 byl povolán papežem Clementem XIII. na restaurování místní katedrály, ale to odmítl. Místo toho zaèal o rok pozdìji soukromou dráhu architekta a pøijal nabídku k opravì kostela Sv. Marie v Øímì, kde byl pozdìji v místních hrobkách pohøben. V roce 1767 byl jmenován rytíøem, což mu umožnilo zvát se Cavalier Piranesi. Umírá po dlouhé nemoci v roce Piranesi bìhem svého života vytvoøil asi dva tisíce grafických listù s vyobrazením pohledù na èásteènì fiktivní ruiny starobylého Øíma a znaèný poèet grafických reprodukcí kamenných váz, náhrobkù, krbù a rùzných zdobných prvkù architektury. Bohuslav Reynek se narodil 31. kvìtna 1892 v Petrkovì u Havlíèkova Brodu, kde také 28. záøí 1971 zemøel. Byl uznávaným èeským básníkem, pøekladatelem a grafikem. Bìhem studií, ovlivnìn svým profesorem Maxem Eislerem, se zaèal zajímat o literaturu a výtvarné umìní. Na pøání svého otce po maturitì zaèal studovat zemìdìlství, ale po èase studia zanechal a vrátil se na rodný statek do Petrkova. Odtud podnikl svou první cestu do Francie a zaèal psát první básnì, které byly pozdìji vydány ve sbírce Žíznì. Roku 1923 odjel do Grenoblu, aby poznal autorku knihy Ta vie est là, básníøku Suzanne Renaudovou, kterou si roku 1926 vzal za manželku. Dalších deset let žil se syny Danielem a Jiøím støídavì v Grenoblu a v Petrkovì. Do Petrkova se definitivnì vrátil po otcovì smrti, aby se ujal správy statku. Koncem války (1944) byli Reynkovi donuceni statek opustit. Vrátili se o rok pozdìji, ale po komunistickém puèi byl statek zestátnìn. I nadále zde však rodina zùstala. Reynek na nìm pracoval jako zemìdìlský dìlník až do roku Toto období prožívá velmi tìžce, uzavírá se do sebe, tím ale dozrává jeho osobitý básnický a neotøelý grafický projev.

3 èástka 12/2013 Poštovní vìstník strana 66 Grafice se vìnoval od mládí. Pøi své tvorbì spolupracoval napøíklad i s Josefem Èapkem. Bìhem pobytu ve Francii vystavoval svá díla, která zde byla velmi dobøe pøijímána. Ve tøicátých letech dominovala v jeho díle krajina. Od roku 1939 se výraznìji v jeho grafice uplatnily biblické motivy. Nejvýznamnìjší èást Reynkova grafického díla vzniká v 50. a 60. letech napø. cyklus Job, cyklus Don Quijote atd. Stejnì jako básnická tvorba i jeho grafická tvorba došla plného oficiálního uznání až po pádu komunistického režimu v 90. letech. Maxmilián Theodor Jan Švabinský (17. záøí 1873, Kromìøíž 10. února 1962, Praha) byl èeským malíøem a grafikem. Velkou mìrou se podílel na zviditelnìní èeského výtvarného umìní v celé Evropì. Patøil ke generaci umìlcù, kteøí položili základy èeskoslovenského moderního výtvarného umìní 20. století. O umìní se zajímal již v dobì studií na nìmecké reálce v Kromìøíži, odkud odešel na pražskou Akademii výtvarných umìní, do ateliéru Maxmiliána Pirnera. V té dobì tvoøil perokresby s portréty èeských spisovatelù a vìdcù. Bìhem svého života vytvoøil i nìkolik poštovních známek a èeskoslovenských bankovek. Jeho díla jsou mistrovská nejen díky jeho kreslíøskému umu, ale i díky jeho touze v malbì zachytit duši malované osoby èi atmosféru malované scény. V roce 1900 se oženil s Elou Vejrychovou, která byla jeho inspirací i motivem mnoha obrazù. To platilo až do roku 1911, kdy si jeho švagr Rudolf Vejrych vzal za manželku Annu Procházkovou, do které se Švabinský zamiloval a pozdìji se s ní i oženil (1930). Právì ta ovlivnila jeho další tvorbu, pøedevším pak jeho grafickou øadu Ráj, kde Švabinský zcela otevøenì zachytil sám sebe a Annu v intimních pozicích. Vìøil, že v umìní neexistují žádná omezení a lze tvoøit svobodnì a bez pøedsudkù. Max Švabinský se kromì samotné tvorby vìnoval i pedagogické èinnosti a vyuèoval na pražské Akademii výtvarných umìní, kde byl opakovanì zvolen jejím rektorem a doživotním èestným profesorem. Byl èlenem spolku Mánes a zakládajícím èlenem Sdružení èeských umìlcù grafikù Hollar. Masarykova universita v Brnì mu udìlila èestný akademický titul Doctor honoris causa, obdržel rytíøský Øád èestné legie, Øád republiky. Známky o rozmìrech mm (25 Kè) a mm (35 Kè) vytiskla Poštovní tiskárna cenin Praha, a. s., ocelotiskem z plochých desek v tiskových listech po ètyøech kusech. Známku o rozmìrech mm (30 Kè) vytiskla Poštovní tiskárna cenin Praha a. s., ocelotiskem z plochých desek v kombinaci s ofsetem v tiskových listech po ètyøech kusech. Známky mají katalogová èísla 792, 793 a 794 vzestupnì podle nominálních hodnot a platí od 27. listopadu 2013 do odvolání. Praha 20. listopadu 2013 Ing. Jiøí Øehola v. r. øeditel odboru poštovních služeb a služeb informaèní spoleènosti

4 èástka 12/2013 Poštovní vìstník strana Pøehled èeských poštovních známek vydaných v roce 2013 Vzhledem k ukonèení emisní èinnosti roku 2013 se vydává jako pøíloha k tomuto opatøení pøehled èeských poštovních známek vydaných v roce 2013 s jejich poøadovými katalogovými èísly. Praha 20. listopadu 2013 Ing. Jiøí Øehola v. r. øeditel odboru poštovních služeb a služeb informaèní spoleènosti Pøíloha ke sdìlení è. 45/2013 poø. název emise nominální den èástka èíslo hodnota vydání PV 754 Tradice èeské známkové tvorby: Ivan Strnad 10 Kè Pøíležitostná dopisnice: MS v biatlonu 2013 Z Osobnosti: Bertha von Suttner ( ) 18 Kè Pøíležitostná dopisnice: Jiøí Trnka A Pøíležitostná dopisnice: Jihlava Ostropa A Vleèný remorkér parník Péèko 25 Kè Vrtulník Aero HC2-Heli Baby 25 Kè Výplatní známka: Lidová architektura 14 Kè Krásy naší vlasti: 750. výroèí založení kláštera Zlatá Koruna 14 Kè Osobnosti: George Orwell ( ) 26 Kè Pøíležitostná dopisnice: 70. výroèí Klubu filatelistù 00-15, sbìratelù specializovaných oborù Praha A Pøíležitostná dopisnice: Jihlava Ostropa E Výplatní známka: Prezident republiky A Europa poštovní dopravní prostøedky 25 Kè Technické památky: Vodní dílo Fláje 14 Kè Pražský hrad Paolo Caliari, Veronese: Portrét zlatníka a antikváøe Jakoba Königa 25 Kè Závišùv køíž Vyšší Brod 26 Kè Výplatní písmenová známka: Krtek a raketa A Pøíležitostná dopisnice: Balonová pošta A Spoleèné vydání se Slovenskem: výroèí Cyrila a Metodìje 35 Kè Motocykl Èechie 33 Böhmerland 10 Kè Železnièní osobní drezína Tatra 15/30 10 Kè Pøíležitostná dopisnice: 50. výroèí fotbalového finále MS s Brazílií Z Obrazové dopisnice: Architektura Chrámy a kostely 2013 A let poštovního bankovnictví 20 Kè Výplatní písmenová známka: Franz Kafka E Pøíležitostná dopisnice: 80. výroèí od narození paní Olgy Havlové A Výplatní známka: Svatý Václav 13 Kè Ochrana pøírody Karlštejnsko 10 Kè Ochrana pøírody Karlštejnsko 14 Kè

5 èástka 12/2013 Poštovní vìstník strana Ochrana pøírody Karlštejnsko 18 Kè Ochrana pøírody Karlštejnsko 20 Kè Krásy naší vlasti: 700 let mìsta Nový Jièín 20 Kè MS ve vodním slalomu Kè , 780 Výplatní písmenová známka: Václav Zapadlík Èeská auta Škoda I. A Výplatní písmenová známka: Vlastní známka v sešitkové úpravì 781, 782 vzorové vydání Tankuj levnìji A ,784 Výplatní písmenová známka: Vlastní známka v sešitkové úpravì vzorové vydání 20 let Èeské pošty E Osobnosti: Josef Bican, legendární fotbalista ( ) 13 Kè Konì Chlumecký plavák 13 Kè Konì Chlumecký palomíno 17 Kè výroèí bitvy u Lipska 53 Kè Výplatní známka: Lidová architektura Salajna 29 Kè Pøíležitostná dopisnice: Jilemnice 2013 A Osobnosti: Otto Wichterle, èeský vynálezce kontaktních èoèek ( ) 21 Kè let Bible kralické 17 Kè Umìlecká díla na známkách: Giovanni Battista Piranesi ( ) 25 Kè Umìlecká díla na známkách: Bohuslav Reynek ( ) 30 Kè Umìlecká díla na známkách: Max Švabinský ( ) 35 Kè Kurz SDR (DTS) pro rok 2014 S úèinností od 1. ledna 2014 se vyhlašuje pro rok 2014 kurz SDR (DTS) jako úèetní jednotky Mezinárodního mìnového fondu, používané zároveò jako mìnová jednotka Svìtové poštovní unie podle èlánku 7 její Ústavy. V souladu se znìním èlánku RL 109 Øádu listovních zásilek se tento kurz stanoví na prùmìrnou hodnotu 1 SDR = 29,6581 Kè. Praha 20. listopadu 2013 Ing. Jiøí Øehola v. r. øeditel odboru poštovních služeb a služeb informaèní spoleènosti

6 èástka 12/2013 Poštovní vìstník strana 69 Pøíloha: 47. Obsahový rejstøík Poštovního vìstníku 2013 A. Sdìlení Èeského telekomunikaèního úøadu èástka 3/ Rozhodnutí o udìlení poštovní licence èástka 7/ Souhrnná zpráva o plnìní povinností uložených držiteli poštovní licence Èeské poštì, s. p. za rok 2012 èástka 10/ Ovìøení dodržování pravidel pro pøiøazování nákladù na jednotlivé služby, na nìž se vztahuje poštovní povinnost držitele poštovní licence za rok 2012 B. Sdìlení Ministerstva prùmyslu a obchodu ÈR Vydání poštovních známek a dopisnic viz pøílohu ke sdìlení è. 45/2013 na str èástka 12/ Pøehled èeských poštovních známek vydaných v roce Kurz SDR (DTS) pro rok 2014 Vydává: ÈESKÝ TELEKOMUNIKAÈNÍ ÚØAD se sídlem Sokolovská 219, Praha 9; tel.: , fax: , podatelna@ctu.cz Odpovìdný redaktor: Ing. Jan Sedláèek, tel.: , GSM: , fax: , sedlacekj@ctu.cz Poštovní adresa: Èeský telekomunikaèní úøad, poštovní pøihrádka 02, Praha 025 Vychází v elektronické verzi na portálu veøejné správy K dispozici souèasnì na internetových stránkách Èeského telekomunikaèního úøadu Copyright ÈTÚ 2013 POŠTOVNÍ VÌSTNÍK publikaèní sbírka v oblasti poštovních služeb ISSN

PŘEHLED ZNÁMEK A CELIN - ČR 2013 (s obrázky cenin zveřejněnými Českou poštou s.p.)

PŘEHLED ZNÁMEK A CELIN - ČR 2013 (s obrázky cenin zveřejněnými Českou poštou s.p.) PŘEHLED ZNÁMEK A CELIN - ČR 2013 (s obrázky cenin zveřejněnými Českou poštou s.p.) TRADICE ČESKÉ ZNÁMKOVÉ TVORBY rotační ocelotisk v barvě černé oceli kombinovaný hlubotiskem v barvách žluté, růžové, světle

Více

POŠTOVNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad

POŠTOVNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad POŠTOVNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad Èástka 4 Roèník 2013 OBSAH: Sdìlení Ministerstva prùmyslu a obchodu ÈR 10. Vydání pøíležitostné poštovní známky Krásy naší vlasti: 750. výroèí založení kláštera

Více

TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK

TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK ÈESKÝ TELEKOMUNIKAÈNÍ ÚØAD Èástka 16 Roèník 2012 Praha 5. øíjna 2012 OBSAH: Oddíl státní správy B. Informativní èást 45. Sdìlení o zveøejnìní návrhu opatøení obecné povahy, kterým

Více

POŠTOVNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad

POŠTOVNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad POŠTOVNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad Èástka 8 Roèník 2014 Praha 22. srpna 2014 OBSAH: Sdìlení Èeského telekomunikaèního úøadu 22. Ovìøení dodržování pravidel pro pøiøazování nákladù na jednotlivé

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 11 Ročník 2012 Praha 29. listopadu 2012 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 51 Ověření dodržování pravidel pro přiřazování nákladů na jednotlivé

Více

POŠTOVNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad

POŠTOVNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad POŠTOVNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad Èástka 10 Roèník 2013 OBSAH: Sdìlení Èeského telekomunikaèního úøadu 30. Ovìøení dodržování pravidel pro pøiøazování nákladù na jednotlivé služby, na nìž se

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 5 Ročník 2007 Praha 13. dubna 2007 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 20 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 21 Změna poštovních

Více

Ministerstvo informatiky

Ministerstvo informatiky Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Částka 10 Praha dne 2. října 2003 SDĚLENÍ MINISTERSTVA 98 Udělení souhlasu k provozování poštovních služeb 99 Vydání příležitostné poštovní známky Portál baziliky

Více

POŠTOVNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad

POŠTOVNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad POŠTOVNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad Èástka 3 Roèník 2013 Praha 14. bøezna 2013 OBSAH: Sdìlení Èeského telekomunikaèního úøadu 6. Rozhodnutí o udìlení poštovní licence Sdìlení Ministerstva prùmyslu

Více

POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad

POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad Částka 14 Ročník 2018 OBSAH: Sdělení Ministerstva průmyslu a obchodu ČR 50. Vydání příležitostné poštovní známky HRADNÍ STRÁŽ Příloha 53. Obsahový rejstřík Poštovního

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 3 Ročník 2010 Praha 18. března 2010 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 9 Rozhodnutí o změně základních kvalitativních požadavků Příloha Opatření

Více

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Částka 12 Praha d 11. prosince 2003 SDĚLENÍ MINISTERSTVA 112 Udělení licence České poště, s.p. 113 Udělení souhlasu k provozování poštovních služeb 114 Udělení

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 1 Praha 19. ledna 2006 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 1 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 2 Změna poštovních podmínek SDĚLENÍ

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 10 Ročník 2008 Praha 9. října 2008 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 53 Ověření dodržování pravidel pro přiřazování nákladů na jednotlivé

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 3 Ročník 2008 Praha 14. března 2008 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 16 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 17 Změna poštovních

Více

TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad

TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad Èástka 3 Roèník 2013 Praha 8. bøezna 2013 OBSAH: Oddíl státní správy A. Normativní èást 6. Rozhodnutí o cenì è. CEN/7/02.2013-1 ve vìci zmìny povinnosti

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 12 Ročník 2007 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 53 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 54 Změna poštovních podmínek SDĚLENÍ

Více

POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad

POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad Částka 7 Ročník 2016 OBSAH: Sdělení Ministerstva průmyslu a obchodu ČR 18. Vydání výplatní písmenové známky A s kupony pro přítisky Vazba květin 19. Vydání příležitostné

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 3 Ročník 2007 OBSAH: SDĚLENÍ MINISTERSTVA INFORMATIKY ČR 5 Vydání dvou příležitostných poštovních známek Asijské umění 6 Vydání příležitostné poštovní

Více

Cena Kè 35 Roèník 2001 Èástka 3

Cena Kè 35 Roèník 2001 Èástka 3 Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK V Praze dne 26. bøezna 2001 Cena Kè 35 Roèník 2001 Èástka 3 O B S A H: ODDÍL STÁTNÍ SPRÁVY A. Normativní èást 49. Cenové rozhodnutí ÈTÚ è. 03/PROP/2001

Více

ZPRAVODAJROZVOJOVÉHO

ZPRAVODAJROZVOJOVÉHO REGIONÁLNÍ ROZVOJOVÁ AGENTURA ÚSTECKÉHO KRAJE èíslo 47 ZPRAVODAJROZVOJOVÉHO CENTRA PØI RRA ÚK 01 ÈTRNÁCTÉ KOLO PØÍJMU ŽÁDOSTÍ O DOTACE Z PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA SPUŠTÌNO V ØÍJNU 2011 Ve 14. kole pøíjmu

Více

Cena Kè 35 Roèník 2001 Èástka 5

Cena Kè 35 Roèník 2001 Èástka 5 Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK V Praze dne 24. kvìtna 2001 Cena Kè 35 Roèník 2001 Èástka 5 Vážení provozovatelé veøejných telekomunikaèních sítí a poskytovatelé veøejné telefonní služby,

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 10 Ročník 2009 Praha 30. října 2009 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 31 Ověření dodržování pravidel pro přiřazování nákladů na jednotlivé

Více

Ministerstvo dopravy a spojù ÈR - Èeský telekomunikaèní úøad

Ministerstvo dopravy a spojù ÈR - Èeský telekomunikaèní úøad Ministerstvo dopravy a spojù ÈR - Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK V Praze dne 25. øíjna 1999 Èástka 10 Roèník 1999 Cena Kè 21 ODDÍL STÁTNÍ SPRÁVY O B S A H: A. Normativní èást 81. Jednotné

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 6 Ročník 2007 Praha 11. května 2007 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 26 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 27 Změna poštovních

Více

TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK

TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK 14. dubna 2006 Roèník 2006 Èástka 10 O B S A H: B. Informativní èást 55. Zrušení výbìrového øízení na poskytovatele dílèí služby v rámci univerzální služby

Více

ČESKÁ K REPUBLIKA 2007

ČESKÁ K REPUBLIKA 2007 Osobnosti č. 499 500 Den vydání: 10. ledna Hodnoty: 7,50 Kč; 19,- Kč Autor: Josef Saska Rytec: Václav Fajt Velikost známkových obrazů: 30 x 23 mm Druh tisku: rotační ocelotisk kombinovaný se čtyřbarevným

Více

250 000 200 000 150 000 100 000 50 000 Dávky sociální péèe Dávky pom oci v hmotné nouzi pøíspìvek na péèi 0 2007 2008 2009 2010 4 000 3 950 3 954 3 957 3 900 3 850 3 800 3 750 3 700 3 830 3 796 2007 2008

Více

OZNÁMENÍ ZADÁVACÍHO ØÍZENÍ / VYHLÁŠENÍ VEØEJNÉ SOUTÌŽE O NÁVRH

OZNÁMENÍ ZADÁVACÍHO ØÍZENÍ / VYHLÁŠENÍ VEØEJNÉ SOUTÌŽE O NÁVRH OZNÁMENÍ ZADÁVACÍHO ØÍZENÍ / VYHLÁŠENÍ VEØEJNÉ SOUTÌŽE O NÁVRH Èíslo objednávky (Vaše èíslo jednací) Øádné Opravné 1 1.1 Pøedmìt veøejné zakázky 1.2 Zadávací øízení 1.3 1.5 1.6 2 2.1 2.4 2.4.1 2.4.2 2.4.3

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 4 Praha 16. března 2006 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 16 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 17 Změna poštovních podmínek

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 12 Ročník 2008 OBSAH: SDĚLENÍ MINISTERSTVA PRŮMYSLU A OBCHODU ČR 63 Kurz SDR (DTS) pro rok 2009 64 Dodatek ke sdělení 56 a 58 65 Vydání příležitostné

Více

POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad

POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad Částka 12 Ročník 2016 OBSAH: Sdělení Ministerstva průmyslu a obchodu 38. Vydání příležitostné poštovní známky UNESCO 70 let 39. Vydání příležitostných poštovních

Více

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Částka 1 Praha dne 3. února 2005 SDĚLENÍ MINISTERSTVA 1 Vydání výplatní poštovní známky Krása květů - Lilie 2 Vydání výplatní poštovní známky s kupony pro přítisky

Více

Úøad prùmyslového vlastnictví. s e ž á d o s t í o z á p i s d o r e j s ø í k u. Údaje o ochranné známce - oznaète køížkem

Úøad prùmyslového vlastnictví. s e ž á d o s t í o z á p i s d o r e j s ø í k u. Údaje o ochranné známce - oznaète køížkem Úøad prùmyslového vlastnictví Antonína Èermáka 2a, 160 68 Praha 6 : (02) 203 83 111, 24 31 15 55 : (02) 24 32 47 18 PØIHLÁŠKA OCHRANNÉ ZNÁMKY s e ž á d o s t í o z á p i s d o r e j s ø í k u è. jednací,

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 2 Ročník 2008 OBSAH: SDĚLENÍ MINISTERSTVA PRŮMYSLU A OBCHODU ČR 10 Vydání příležitostné poštovní známky Mezinárodní rok planety Země 11 Vydání příležitostné

Více

Kritéria ovìøitelnosti bodovì ohodnocených výsledkù

Kritéria ovìøitelnosti bodovì ohodnocených výsledkù Kritéria ovìøitelnosti bodovì ohodnocených výsledkù Druh Pravdivost podle 12 odst. 1 zákona z hlediska každého urèujícího pro jednotlivé druhy výsledkù u v e d e n o n í ž e p r o j e d n o t l i v é d

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 9 Praha 1. září 2005 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 27 Odvolání souhlasu s poštovními podmínkami SDĚLENÍ MINISTERSTVA INFORMATIKY ČR 28

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 4 Ročník 2009 Praha 17. dubna 2009 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 8 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek Příloha Opatření

Více

Cena Kè 21 Roèník 2000 Èástka 8

Cena Kè 21 Roèník 2000 Èástka 8 Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK V Praze dne 28. srpna 2000 Cena Kè 21 Roèník 2000 Èástka 8 ODDÍL STÁTNÍ SPRÁVY O B S A H: A. Normativní èást 79. Opatøení Úøadu è. OÚ - 1/R/2000 B. Informativní

Více

ZÁKON. ze dne 23. záøí 2003,

ZÁKON. ze dne 23. záøí 2003, 357/2003 Sb. ZÁKON ze dne 23. záøí 2003, kterým se mìní zákon è. 40/1993 Sb., o nabývání a pozbývání státního obèanství Èeské republiky, ve znìní pozdìjších pøedpisù Parlament se usnesl na tomto zákonì

Více

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Částka 11 Praha dne 31. října 2002 I. SDĚLENÍ MINISTERSTVA 74 Vydání výplatní poštovní známky Prezident republiky Václav Havel 75 Vydání příležitostné poštovní

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 3 Praha 1. dubna 2005 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU Oznámení: Legislativní změny v oblasti poštovních služeb 11 Základní služby SDĚLENÍ

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 7 Ročník 2010 OBSAH: SDĚLENÍ MINISTERSTVA PRŮMYSLU A OBCHODU ČR 30 Vydání příležitostné poštovní známky Mistrovství světa v ledním hokeji Německo 2010

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 8 Ročník 2012 Praha 9. srpna 2012 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 33 Rozhodnutí o změně základních kvalitativních požadavků 34 Vyslovení

Více

ZÁKON. ze dne 29. èervence o státním obèanství nìkterých bývalých èeskoslovenských státních obèanù

ZÁKON. ze dne 29. èervence o státním obèanství nìkterých bývalých èeskoslovenských státních obèanù 193/1999 Sb. ZÁKON ze dne 29. èervence 1999 o státním obèanství nìkterých bývalých èeskoslovenských státních obèanù Zmìna: 320/2002 Sb. Zmìna: 46/2006 Sb. Parlament ve snaze zmírnit následky nìkterých

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 10 Ročník 2007 Praha 27. září 2007 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 44 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 45 Změna poštovních

Více

NELEGÁLNÍ PRÁCE V ODVÌTVÍ STAVEBNICTVÍ

NELEGÁLNÍ PRÁCE V ODVÌTVÍ STAVEBNICTVÍ PROJEKT POSILOVÁNÍ BIPARTITNÍHO DIALOGU V ODVÌTVÍCH NELEGÁLNÍ PRÁCE V ODVÌTVÍ STAVEBNICTVÍ SOCIÁLNÍ DIALOG VE STAVEBNICT VÍ Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR Václavské náměstí 21

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 6 Ročník 2006 Praha 12. května 2006 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 26 Rozhodnutí o změně základních kvalitativních požadavků 27 Rozhodnutí

Více

POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad

POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad Částka 3 Ročník 2018 OBSAH: Sdělení Českého telekomunikačního úřadu 6. Sdělení o vydání rozhodnutí čj. ČTÚ-30 773/2017-606/X.vyř. ze dne 11. 10. 2017 a čj. ČTÚ-

Více

Nadace èeské bijáky Námìstí Republiky 1079/1a, Praha 1 Nové Mìsto

Nadace èeské bijáky Námìstí Republiky 1079/1a, Praha 1 Nové Mìsto Nadace èeské bijáky Námìstí Republiky 1079/1a, Praha 1 Nové Mìsto Výroèní zpráva za rok 2013 Nadace èeské bijáky Námìstí Republiky 1079/1a Praha 1 Nové Mìsto 110 00 Èeská Republika www.bijaky.cz https://www.facebook.com/bijaky

Více

VÝSLEDKY ZADÁVACÍHO ØÍZENÍ / VÝSLEDKY VEØEJNÉ SOUTÌŽE O NÁVRH. Užší øízení Jednací øízení s uveøejnìním nebo datum narození

VÝSLEDKY ZADÁVACÍHO ØÍZENÍ / VÝSLEDKY VEØEJNÉ SOUTÌŽE O NÁVRH. Užší øízení Jednací øízení s uveøejnìním nebo datum narození VÝSLEDKY ZADÁVACÍHO ØÍZENÍ / VÝSLEDKY VEØEJNÉ SOUTÌŽE O NÁVRH Èíslo objednávky (Vaše èíslo jednací) Øádné Opravné 1 2.4 2.4.1 Stát Identifikaèní údaje o zadavateli * 2.4.2 IÈ zadavatele 2.4.3 DIÈ zadavatele

Více

O B E C C H A L O U P K Y

O B E C C H A L O U P K Y O B E C C H A L O U P K Y Obecnì závazná vyhláška è. 2/2016 ze dne 28.12.2016, o místním poplatku za provoz systému shromažïování, sbìru, pøepravy, tøídìní, využívání a odstraòování komunálních odpadù

Více

Cena Kè 52 Roèník 2002 Èástka 8

Cena Kè 52 Roèník 2002 Èástka 8 Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK V Praze dne 26. srpna 2002 Cena Kè 52 Roèník 2002 Èástka 8 O B S A H: ODDÍL STÁTNÍ SPRÁVY A. Normativní èást 124. Pøíloha è. 8/8. 2002 pro kmitoètové

Více

k dani z pøevodu nemovitostí

k dani z pøevodu nemovitostí Než zaènete vyplòovat tiskopis, pøeètìte si, prosím, pokyny Finanènímu úøadu v, ve, pro 02 Daòové identifikaèní èíslo Poplatník fyzická osoba právnická osoba 03 Rodné èíslo 04 Identifikaèní èíslo organizace

Více

Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz

Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Ing. Václav Pelikán Likvidace podniku 7., aktualizované a doplnìné vydání Vydala Grada Publishing, a. s. U Prùhonu 22, 170 00 Praha 7 tel.: +420

Více

Úvodní slovo po celou dobu dodržovali podmínky B. Charakteristika Spoleèného regionálního operaèního programu C. Pravidla pro užívání loga SROP

Úvodní slovo po celou dobu dodržovali podmínky B. Charakteristika Spoleèného regionálního operaèního programu C. Pravidla pro užívání loga SROP Evropská unie Úvodní slovo Tento manuál slouží jako dùležitý dokument a zároveò pomùcka, která by jasnì a pøehlednì informovovala a pøitom se stala srozumitelným prùvodcem pøi používání a využívání loga

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 3 Ročník 2009 Praha 19. března 2009 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 5 Rozhodnutí o změně základních kvalitativních požadavků 6 Vyslovení

Více

Cena Kè 52 Roèník 2002 Èástka 6

Cena Kè 52 Roèník 2002 Èástka 6 Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK V Praze dne 17. èervna 2002 Cena Kè 52 Roèník 2002 Èástka 6 O B S A H: ODDÍL STÁTNÍ SPRÁVY A. Normativní èást 93. Oznámení o zámìru vyhlásit výbìrové

Více

Výroèní zpráva. in-life. Integrity Life

Výroèní zpráva. in-life. Integrity Life Výroèní zpráva 2017 in-life Integrity Life Úvodní slovo a poslání Integrity Life, z.ú. je nestátní neziskovou køes anskou organizací, která se svou èinností zamìøuje na celostní rozvoj vysokoškolské mládeže

Více

Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš

Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš Mikoláš Aleš je jednou z nejvýznamnějších osobností generace Národního divadla. Byl předním malířem českých dějin a bezpochyby se podílel na utváření českého umění. Jeho tvorba byla ovlivněna,zvláště

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 4 OBSAH: SDĚLENÍ MINISTERSTVA INFORMATIKY ČR 13 Vydání příležitostné poštovní známky 200. výročí bitvy u Slavkova 14 Vydání příležitostného poštovního

Více

EXPLOSIA a.s. - odbytový sklad Krmelín

EXPLOSIA a.s. - odbytový sklad Krmelín EXPLOSIA a.s. - odbytový sklad Krmelín INFORMACE URÈENÁ VEØEJNOSTI Krajský úøad Moravskoslezského kraje odbor životního prostøedí a zemìdìlství oddìlení ochrany ovzduší, EIA a IPPC EXPLOSIA a.s. - odbytový

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 6 Ročník 2008 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 32 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 33 Změna poštovních podmínek SDĚLENÍ

Více

Cena Kè 35 Roèník 2001 Èástka 9

Cena Kè 35 Roèník 2001 Èástka 9 Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK V Praze dne 24. záøí 2001 Cena Kè 35 Roèník 2001 Èástka 9 O B S A H: ODDÍL STÁTNÍ SPRÁVY A. Normativní èást 178. Cenové rozhodnutí è. 04/PROP/2001 179.

Více

Ministerstvo dopravy a spojù ÈR - Èeský telekomunikaèní úøad

Ministerstvo dopravy a spojù ÈR - Èeský telekomunikaèní úøad Ministerstvo dopravy a spojù ÈR - Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK V Praze dne 27. záøí 1999 Èástka 9 Roèník 1999 Cena Kè 21 ODDÍL STÁTNÍ SPRÁVY O B S A H: A. Normativní èást 69. Dodatek

Více

VĚSTNÍK. Česká pošta. INFORMACE PRO VEŘEJNOST Částka O B S A H

VĚSTNÍK. Česká pošta. INFORMACE PRO VEŘEJNOST Částka O B S A H Česká pošta VĚSTNÍK INFORMACE PRO VEŘEJNOST Částka 2 18. 1. 2013 O B S A H 9 Poštovní podmínky České pošty, s.p. - Základní poštovní služby 10 Změny Poštovních a obchodních podmínek Ostatní služby 11 Zřízení

Více

Ministerstvo dopravy a spojù ÈR - Èeský telekomunikaèní úøad

Ministerstvo dopravy a spojù ÈR - Èeský telekomunikaèní úøad Ministerstvo dopravy a spojù ÈR - Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK V Praze dne 17. ledna 2000 Èástka 1 Roèník 2000 Cena Kè 21 ODDÍL STÁTNÍ SPRÁVY O B S A H: A. Normativní èást 1. Výmìr

Více

5.1 Øízení o žádostech týkajících se mezinárodních ochranných známek pøihlašovatelù z Èeské republiky

5.1 Øízení o žádostech týkajících se mezinárodních ochranných známek pøihlašovatelù z Èeské republiky 30 5.1 Øízení o žádostech týkajících se mezinárodních ochranných známek pøihlašovatelù z Èeské republiky Prùzkumový pracovník vyøizuje žádosti o mezinárodní zápis ochranných známek pøihlašovatelù, pro

Více

Pøíloha è. 2 I VÁZANÉ ŽIVNOSTI. Prùkaz zpùsobilosti 2

Pøíloha è. 2 I VÁZANÉ ŽIVNOSTI. Prùkaz zpùsobilosti 2 SKUPINA 0: Obor Kovy a kovové výrobky I VÁZANÉ ŽIVNOSTI Prùkaz zpùsobilosti Poznámka Výroba slitin drahých kovù pro klenotnické a dentální úèely SKUPINA 0: Osvìdèení o splnìní dalších podmínek podle 48

Více

Sbírka instrukcí a sdìlení

Sbírka instrukcí a sdìlení Roèník 2001 Sbírka instrukcí a sdìlení MINISTERSTVA SPRAVEDLNOSTI ÈESKÉ REPUBLIKY Èástka 4 Rozeslána dne 9. øíjna 2001 Cena 36,- Kè OBSAH 16. I n s t r u k c e Ministerstva spravedlnosti ze dne 12. února

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 11 Ročník 2007 Praha 8. listopadu 2007 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 50 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 51 Změna poštovních

Více

Ministerstvo hospodáøství - Èeský telekomunikaèní úøad

Ministerstvo hospodáøství - Èeský telekomunikaèní úøad Ministerstvo hospodáøství - Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK V Praze dne 29. ledna 1996 Èástka 1 Roèník 1996 Cena Kè 18 ODDÍL STÁTNÍ SPRÁVY O B S A H: A. Normativní èást 1. Dodatek ke

Více

250 000 200 000 150 000 100 000 50 000 0 2008 2009 2010 2011 Dávky sociální péèe Dávky pomoci v hmotné nouzi pøíspìvek na péèi 4 050 4 000 3 950 3 900 3 850 3 800 3 750 3 700 3 650 3 957 3 830 3 796 4

Více

Výroèní zpráva. spoleènosti Computer Agency o.p.s. se sídlem Merhautova 26, 613 00 Brno. za rok 2007

Výroèní zpráva. spoleènosti Computer Agency o.p.s. se sídlem Merhautova 26, 613 00 Brno. za rok 2007 Výroèní zpráva spoleènosti Computer Agency o.p.s. se sídlem Merhautova 26, 613 00 Brno za rok 2007 Úvodní slovo Computer Agency vznikla jako nezisková obecnì prospìšná spoleènost 22.12.1998 transformací

Více

Cena Kè 52 Roèník 2005 Èástka 10

Cena Kè 52 Roèník 2005 Èástka 10 Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK 31. èervence 2005 Cena Kè 52 Roèník 2005 Èástka 10 O B S A H: ODDÍL STÁTNÍ SPRÁVY A. Normativní èást 113. Všeobecné oprávnìní è. VO-R/1/07.2005-14 k provozování

Více

Cena Kè 35 Roèník 2001 Èástka 11

Cena Kè 35 Roèník 2001 Èástka 11 Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK V Praze dne 19. listopadu 2001 Cena Kè 35 Roèník 2001 Èástka 11 O B S A H: ODDÍL STÁTNÍ SPRÁVY A. Normativní èást 212. Dodatek k Opatøení è. OÚ - 1/S/2001

Více

TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad

TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad Èástka 11 Roèník 2014 Praha 30. kvìtna 2014 OBSAH: Oddíl státní správy A. Normativní èást 18. Rozhodnutí o cenì è. CEN/3/05.2014-69 ve vìci uložení povinnosti

Více

JAN KONŮPEK (* ) Inventář osobního fondu

JAN KONŮPEK (* ) Inventář osobního fondu ARCHIV NÁRODNÍ GALERIE V PRAZE JAN KONŮPEK (* 1883-1950) Inventář osobního fondu Časové rozmezí fondu: 1917-1944 (1964) Značka fondu: 13 Číslo evidenčního listu NAD: 42 Evidenční číslo inventáře: 133 Zpracovala:

Více

è. 3/01 V souladu s ustanovením 29 zákona è. 563/1991 Sb. o úèetnictví ve znìní pozdìjších pøedpisù - pøedsedkynì - èlen - èlenka

è. 3/01 V souladu s ustanovením 29 zákona è. 563/1991 Sb. o úèetnictví ve znìní pozdìjších pøedpisù - pøedsedkynì - èlen - èlenka Tajemník ÚMÈ Brno - Královo Pole V Bmì dne 25.9.2001 Pøíkaz è. 3/01 Vìc: Zajištìní inventarizace majetku a závazkù MÈ Brno - Královo Pole v r.2001 V souladu s ustanovením 29 zákona è. 563/1991 Sb. o úèetnictví

Více

ZÁKON. ze dne 19. bøezna 2008, kterým se mìní zákon è. 269/1994 Sb., o Rejstøíku trestù, ve znìní pozdìjších pøedpisù, a nìkteré další zákony

ZÁKON. ze dne 19. bøezna 2008, kterým se mìní zákon è. 269/1994 Sb., o Rejstøíku trestù, ve znìní pozdìjších pøedpisù, a nìkteré další zákony 124/2008 Sb. ZÁKON ze dne 19. bøezna 2008, kterým se mìní zákon è. 269/1994 Sb., o Rejstøíku trestù, ve znìní pozdìjších pøedpisù, a nìkteré další zákony Parlament se usnesl na tomto zákonì Èeské republiky:

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 12 Ročník 2009 Praha 23. prosince 2009 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 40 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek Příloha Opatření

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 9 Ročník 2010 Praha 1. října 2010 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 44 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 45 Ověření dodržování

Více

POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad

POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad Částka 10 Ročník 2018 Praha 4. září 2018 OBSAH: Sdělení Ministerstva průmyslu a obchodu ČR 31. Vydání příležitostného poštovního aršíku OCHRANA PŘÍRODY: ZOOLOGICKÉ

Více

SEZNAM PØílOH 1. Výpis z obchodního rejstøíku spoleènosti PRVNí STAVEBNí CHRUDIM, a.s. 2. Rozvah a výkaz zisku a ztráty k 30. záøí 2005. 3.

SEZNAM PØílOH 1. Výpis z obchodního rejstøíku spoleènosti PRVNí STAVEBNí CHRUDIM, a.s. 2. Rozvah a výkaz zisku a ztráty k 30. záøí 2005. 3. ~ SEZNAM PØílOH 1. Výpis z obchodního rejstøíku spoleènosti PRVNí STAVEBNí CHRUDIM, a.s. 2. Rozvah a výkaz zisku a ztráty k 30. záøí 2005. 3. Rozvah a výkaz zisku a ztráty k 31. prosinci 2004 4. Rozvah

Více

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Částka 6 Praha dne 26. srpna 2004 SDĚLENÍ MINISTERSTVA 20 Výzva k podávání žádostí o udělení poštovní licence 21 Udělení souhlasu k provozování poštovních služeb

Více

EU Legal Update EVROPSKÝ SYSTÉM OCHRANY DUŠEVNÍHO VLASTNICTVÍ. Èervenec 2003 VYBRANÉ OKRUHY OCHRANY DUŠEVNÍHO VLASTNICTVÍ

EU Legal Update EVROPSKÝ SYSTÉM OCHRANY DUŠEVNÍHO VLASTNICTVÍ. Èervenec 2003 VYBRANÉ OKRUHY OCHRANY DUŠEVNÍHO VLASTNICTVÍ Èervenec 2003 David Emr david.emr@wl.ey.cz Weinhold Legal, v.o.s. Charles Square Center Karlovo námìstí 0 20 00 Praha 2 Èeská republika Tel.: (420) 225 335 333 Fax: (420) 225 335 444 Weinhold Legal, v.o.s.

Více

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3688 EU PENÍZE ŠKOLÁM

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3688 EU PENÍZE ŠKOLÁM ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 email: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

INFORMACE PRO VEŘEJNOST Částka POŠTOVNÍ PODMÍNKY ČESKÉ POŠTY, S.P. CENÍK

INFORMACE PRO VEŘEJNOST Částka POŠTOVNÍ PODMÍNKY ČESKÉ POŠTY, S.P. CENÍK Česká pošta VĚSTNÍK INFORMACE PRO VEŘEJNOST Částka 7 25. 6. 2013 O B S A H 158 Poštovní podmínky České pošty, s.p. - Ceník 159 Poštovní podmínky České pošty, s.p. - Základní poštovní služby 160 Vydání

Více

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Částka 6 Praha dne 7. června 2001 54 Vydání příležitostné poštovní známky Gratulační známka 55 Vydání příležitostných poštovních známek Chovatelství - psi

Více

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Částka 11 Praha dne 8. listopadu 2001 I. SDĚLENÍ MINISTERSTVA 103 Vydání příležitostných poštovních známek Umělecká díla na známkách 104 Vydání příležitostné

Více

TILIA Škola pøírodního léèení vás srdeènì zve na

TILIA Škola pøírodního léèení vás srdeènì zve na TILIA Škola pøírodního léèení vás srdeènì zve na hlasový workshop IDY KELAROVÉ ZPÍVAT UMÍ KAŽDÝ intenzivní workshop k probuzení hlasu tvého srdce Workshop pro každého, kdo má chu projít pøes neskuteènou

Více

POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad

POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad Částka 10 Ročník 2016 OBSAH: Sdělení Ministerstva průmyslu a obchodu 26. Vydání příležitostného poštovního aršíku Ochrana přírody: Zoologické zahrady I. 27.

Více

http://www.knihovny.cz Jindøiška POSPÍŠILOVÁ Karolína KOŠ ÁLOVÁ Knihovny v Èeské republice poskytují širokou paletu veøejných knihovnických a informaèních služeb. Každá vìtší knihovna dnes zpøístupòuje

Více

Zámìr: Rekonstrukce objektu na hotel, Senovážná 4/1254, Praha 1

Zámìr: Rekonstrukce objektu na hotel, Senovážná 4/1254, Praha 1 PID HLAVNí MÌSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNíHO MÌSTA PRAHY ODBOR OCHRANY PROSTØEDf Váš dopis zn. SZn. S-MHMP-381315/2007/00PNI/EIA/473-2/Pac Vyøizuje/linka Mgr. Pacner/4322 Datum 14.02.2008 ZÁVÌR ZJIŠ OV ACíHO

Více

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí

ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí HLA VNt MÌSTO PRAHA MAGISTRAT HLA VNtHO MÌSTA PRAHY ODBOR ŽIVOlNtHO PROSTØEDÍ V Praze dne 22.7.2004 È.j.: M HM P-070964/2004/0ZPNI/EIA/099-2/Be Vyøizuje: Ing. Beranová ZÁVÌR ZJIŠ OVACíHO ØíZENí podle 7

Více

STRUKTURA ZAMÌSTNANCÙ ZEMÌDÌLSKÝCH FIREM

STRUKTURA ZAMÌSTNANCÙ ZEMÌDÌLSKÝCH FIREM PROJEKT POSILOVÁNÍ BIPARTITNÍHO DIALOGU V ODVÌTVÍCH STRUKTURA ZAMÌSTNANCÙ ZEMÌDÌLSKÝCH FIREM SOCIÁLNÍ DIALOG V ZEMÌDÌLST VÍ Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR Václavské náměstí 21

Více

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Částka 2 Praha dne 21. února 2002 I. SDĚLENÍ MINISTERSTVA 7 Vydání příležitostné poštovní známky Osobnosti české populární hudby a jejich dílo 8 Vydání příležitostné

Více

66/1988 Sb. VYHLÁŠKA ministerstva kultury Èeské socialistické republiky

66/1988 Sb. VYHLÁŠKA ministerstva kultury Èeské socialistické republiky Systém ASPI - stav k 2.2.2010 do èástky 8/2010 Sb. a 3/2010 Sb.m.s. Obsah a text 66/1988 Sb. - poslední stav textu 66/1988 Sb. VYHLÁŠKA ministerstva kultury Èeské socialistické republiky ze dne 26.dubna

Více

Cesta pojistné smlouvy

Cesta pojistné smlouvy Cesta pojistné smlouvy 1 Proc je dulezité mít zivotní a úrazové pojištení? Životní a úrazové pojištìní pomáhají Vám a Vašim blízkým zmírnit nepøíjemné finanèní dùsledky nahodilých životních událostí, jako

Více

Výroèní zpráva - AKCENTA ENERGIE, a. s.

Výroèní zpráva - AKCENTA ENERGIE, a. s. Výroèní zpráva - AKCENTA ENERGIE, a. s. 2 0 1 0 Výroèní zpráva - AKCENTA ENERGIE, a. s. Obsah ÚVODNÍ SLOVO ØEDITELE ZÁKLADNÍ INFORMACE O SPOLEÈNOSTI ORGÁNY SPOLEÈNOSTI, ORGANIZAÈNÍ STRUKTURA ZPRÁVA PØEDSTAVENSTVA

Více