Rada města Chropyně, 18. července 2007 Zápis č. 23 2/6

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Rada města Chropyně, 18. července 2007 Zápis č. 23 2/6"

Transkript

1 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 23. zasedání dne RM 1/23/07 RM 2/23/07 RM 3/23/07 RM 4/23/07 RM 5/23/07 RM 6/23/07 RM 7/23/07 místostarostovi města v termínu do předložit návrh směnné smlouvy mezi Městem Chropyně a Tělovýchovnou jednotou Chropyně, se sídlem Hanácké náměstí 552 Chropyně, po vyjasnění všech problematických věcí na příštím jednání rady města. řediteli Správy majetku města Chropyně, p.o., vyzvat paní H.Š a pana J.Š k předložení vystavených dokladů na provedené opravy městského bytu na ulici J. Fučíka 675 Chropyně v termínu do vedoucímu odboru výstavby a životního prostředí a vedoucí finančního odboru zpracovat v termínu do propočet ceny nemovitosti bývalého skladu hraček včetně části pozemku parc. č. 386 znalcem v oboru. v y j a d ř u j e n e s o u h l a s s důvody přemístění autobusové zastávky na ulici J. Fučíka u ZŠ Nová vznesenými Ing. Pavlem Ferdusem, vlastníkem firmy Ferdus, který je účastníkem probíhajícího stavebního řízení a trvá na umístění stavby autobusové zastávky na projektem navrhovaném místě. úpravu výše investičních nákladů v materiálu Zásady prodeje domů, bytů a nebytových prostor Města Chropyně v oddílu IV. článku 5 u koeficientu K3, a to u koeficientu K3 = 1,0 nebylo investováno do čísla popisného více jak ,- Kč, u K3 = 1,1 bylo investováno více než ,- Kč a u K3 = 1,2 bylo investováno více než 1, ,- Kč a) starostovi města zajistit v termínu do zaslání výpisu usnesení RM č. 5/23/07 o změně v Zásadách osobám uvedeným v rozdělovníku Zásad ; b) místostarostovi města informovat zastupitele o důvodu změny v Zásadách na nejbližším jednání zastupitelstva dne a nechat tuto změnu schválit hlasováním. v y j a d ř u j e s o u h l a s s úplnou uzavírkou silnice II/367 mezi obcemi Polkovice a Kojetín kvůli opravě silnice v termínu a vedením části objízdné trasy po komunikacích Města Chropyně a vedoucímu odboru výstavby a životního prostředí v termínu do informovat společnost SEKNE, s.r.o., se sídlem Hamerská 12 Olomouc, IČ: , zastupující STRABAG, a.s., se sídlem Na Bělidle 198 Praha 5.

2 , 18. července 2007 Zápis č. 23 2/6 jako dodavatele stavby Rekonstrukce hřbitovní zídky v Plešovci firmu Ing. Jaroslav Hloušek, Masarykova 777 Chropyně, IČ: , v ceně ,- Kč včetně DPH a a) vedoucí finančního odboru v termínu do zajistit rozpočtové krytí investiční akce z položky dříve určené na demolice v rámci schváleného rozpočtu; b) starostovi města v termínu do podepsat dodavatelskou smlouvu. RM 8/23/07 RM 9/23/07 RM 10/23/07 RM 11/23/07 RM 12/23/07 RM 13/23/07 v y j a d ř u j e s o u h l a s se zřízením plynovodní přípojky k domu č.p. 448 na ulici Tovačovská uložené na pozemcích obce parcelní číslo 646/2 a 374/29 a vedoucímu odboru výstavby a životního prostředí v termínu do informovat žadatele. jako dodavatele stavby Autobusová zastávka v ulici J. Fučíka Chropyně firmu Cyril Dragon DLAŽBA, se sídlem Tovačovská 126 Chropyně, v provedení kostka v ceně ,- Kč vč. DPH a a) vedoucí finančního odboru v termínu do zajistit rozpočtové krytí investiční akce; b) starostovi města v termínu do podepsat dodavatelskou smlouvu. b e r e n a v ě d o m í informaci o průběhu přípravných prací stavby Inženýrské sítě a komunikace na ulici Podlesí pro výstavbu rodinných domů a vedoucí finančního odboru v termínu do vypovědět, po dohodě s odborem výstavby a životního prostředí, smlouvy o pronájmu pozemků na zahrádky v dotčeném prostoru. v y j a d ř u j e s o u h l a s s architektonickou studií víceúčelové sportovní haly na Hanáckém náměstí a starostovi města pokračovat v jednání na zabezpečení výstavby a získání finančních prostředků na výstavbu. bezplatný pronájem místnosti č. 10 v Městském kulturním středisku Tělovýchovné jednotě Chropyně za účelem uspořádání slavnostní schůze a setkání s bývalými aktivními sportovci a členy lehké atletiky dne v rámci připomenutí 50ti let organizované atletiky v Chropyni a řediteli Správy majetku města Chropyně, p.o., informovat žadatele a zajistit předání a připravení místnosti č. 10.

3 , 18. července 2007 Zápis č. 23 3/6 bezúplatný převoz zavazadel pro 15 členů cykloturistického výletu z Chropyně do Velké Losenice dne a řediteli Správy majetku města Chropyně, p.o., zajistit a zrealizovat tento převoz. RM 14/23/07 RM 15/23/07 RM 16/23/07 RM 17/23/07 RM 18/23/07 RM 19/23/07 p ř i d ě l u j e panu T.S. byt č. 2 v I. poschodí domu na ulici Drahy 220 a řediteli Správy majetku města Chropyně, p.o., sepsat nájemní smlouvu ke dni poskytnutí finančního příspěvku Tělovýchovné jednotě Chropyně, se sídlem Hanácké náměstí 552 Chropyně, ve výši ,- na úhradu části nákladů při pořádání tradičního Ječmínkova běhu a oslav 50. výročí založení oddílu lehké atletiky a vedoucímu odboru vnitřních věcí a vedoucí finančního výboru v termínu do zařadit tuto částku do Rozpočtového opatření č. 3 v roce 2007 a následně uzavřít dodatek ke smlouvě o poskytnutí finančního příspěvku, ve kterém bude uvedena schválená částka a účel. v y j a d ř u j e n e s o u h l a s s požadavkem majitelky pozemku, na kterém se nachází část skládky Smeťák, na kupní cenu pozemku za 30,- Kč/m 2 a vedoucímu odboru výstavby a životního prostředí v termínu do informovat majitelku o svém stanovisku a v tomto zmínit možnost vyvlastnění vlastnického práva k pozemku za účelem realizace veřejně prospěšné stavby Rekultivace skládky Smeťák. místostarostovi města v termínu do zajistit schůzku i ing. Butulou, pracovníkem sdružení Kroměřížsko sdružení pro cestovní ruch k vzájemnému sdělení stanovisek a požadavků při případném zpracování projektu k možnostem čerpání finančních prostředků z fondů EU městem Chropyně. bezplatný pronájem místnosti velkého sálu v Městském kulturním středisku za účelem uspořádání výroční schůze ZO Svazu postižených civilizačními chorobami Chropyně dne do 14:00 hodin a řediteli Správy majetku města Chropyně, p.o., informovat žadatele a zajistit předání a připravení velkého sálu. u d ě l u j e výjimku z ustanovení čl. 3 obecně závazné vyhlášky č. 3/2003, o zajištění veřejného pořádku při pořádání veřejných hudebních produkcí, panu Jaromíru Muchovi, pořadateli hudební produkce, bytem Sadová 4171 Kroměříž, na pořádání hudební produkce, která se uskuteční od 20:00 do 01:00 hodin na zahrádce Restaurace Stop a

4 , 18. července 2007 Zápis č. 23 4/6 vedoucímu odboru vnitřních věcí v termínu do informovat žadatele. RM 20/23/07 RM 21/23/07 RM 22/23/07 RM 23/23/07 z a m í t á udělení trvalého bydliště v Domě s pečovatelskou službou na náměstí Svobody č.p. 26 slečně V.S.. Jelikož přihlašování cizinců na území České republiky se řídí zvláštním právním předpisem, tj. Zákon č. 326/1999 Sb., ve znění pozdějších předpisů o pobytu cizinců na území České republiky není Rada Města Chropyně kompetentní rozhodovat o udělení trvalého bydliště žadatelky, která má slovenské státní občanství. Toto může činit za dodržení zákonných podmínek pouze cizinecká policie podle místa, kde se žadatelka na území České republiky zdržuje a proto se musí s žádostí obrátit na ni, v y j a d ř u j e n e s o u h l a s s tím, aby se slečna V.S. přechodně zdržovala u svého otce, pana K.S., který bydlí v Domě s pečovatelskou službou v Chropyni, tj. v bytě zvláštního určení. Pokud má otec žadatelky zdravotní problémy bude mu pomoc poskytnuta formou pečovatelské služby a vedoucí odboru sociálních věcí v termínu do žadatelku informovat. připojení města Chropyně k projektu Komunitní plán sociálních služeb na Kroměřížsku a místostarostovi města v termínu do zaslat písemnou žádost o připojení města Chropyně k tomuto projektu a osobně projednat náležitosti členství. radnímu města ing. Polišenskému v termínu do projednat s ředitelem České spořitelny, a.s., Kroměříž ing. Pípalem možnost umístění bankomatu ČS, a.s., v prostorách vrátnice Fatra, a.s., a o konkrétním stanovisku informovat ing. Daniše, zástupce vedení Fatry, a.s., a radu města. b e r e n a v ě d o m í 1. Informativní zprávu o plnění úkolů uložených Radou města Chropyně dle přílohy zápisu; 2. rozhodnutí Krajského úřadu Zlínského kraje o registraci Pečovatelské služby, organizační složky Města Chropyně, do Registru poskytovatelů sociálních služeb; 3. rozbor hospodaření Města Chropyně za 1. pololetí roku 2007; 4. rozbor hospodaření za 2. čtvrtletí roku 207 Zařízení školního stravování Chropyně, okres Kroměříž, příspěvková organizace, Ječmínkova 270; 5. rozbor hospodaření za 2. čtvrtletí roku 2007 Mateřské školy Chropyně, okres Kroměříž, příspěvková organizace, Tyršova 507; 6. rozbor hospodaření za 1. pololetí roku 2007 Základní školy Chropyně, okres Kroměříž, příspěvková organizace, Komenského 335; 7. rozbor hospodaření za 1. pololetí roku 2007 Správy majetku města Chropyně, příspěvkové organizace, Komenského 348 Chropyně; 8. vyjádření Správy chráněné krajinné oblasti Litovelské Pomoraví ve věci zřízení zpevněné plochy na provozování hasičského cvičiště v ochranném pásmu Národní přírodní památky Chropyňský rybník v k.ú. Chropyně; 9. oznámení o zahájení řízení odboru výstavby a životního prostředí Městského úřadu v Chropyni č.j.

5 , 18. července 2007 Zápis č. 23 5/6 MCH/4520/2007/MA vydané paní D.B. ve věci povolení k nakládání s vodami spočívající v odběru podzemních vod ze studny na pozemku parcelní číslo 556/40 v katastrálním území Chropyně; 10. oznámení o zahájení řízení odboru výstavby a životního prostředí Městského úřadu v Chropyni č.j. MCH/4571/2007/MA vydané panu L.S. ve věci povolení k nakládání s vodami spočívající v odběru podzemních vod ze studny na pozemku parcelní číslo 106/1 v katastrálním území Chropyně; 11. oznámení o zahájení řízení odboru výstavby a životního prostředí Městského úřadu v Chropyni č.j. MCH/4572/2007/MA vydané panu P.S. ve věci povolení k nakládání s vodami spočívající v odběru podzemních vod ze studny na pozemku parcelní číslo 1837/1 v katastrálním území Chropyně; 12. oznámení o zahájení řízení odboru výstavby a životního prostředí Městského úřadu v Chropyni č.j. MCH/4574/2007/MA vydané panu V.S. ve věci povolení k nakládání s vodami spočívající v odběru podzemních vod ze studny na pozemku parcelní číslo 1837/1 v katastrálním území Chropyně; 13. oznámení o zahájení řízení odboru výstavby a životního prostředí Městského úřadu v Chropyni č.j. MCH/4570/2007/MA vydané panu H.D. a paní L.D. ve věci povolení k nakládání s vodami spočívající v odběru podzemních vod ze studny na pozemku parcelní číslo 1837/1 v katastrálním území Chropyně; 14. oznámení o zahájení řízení odboru výstavby a životního prostředí Městského úřadu v Chropyni č.j. MCH/4573/2007/MA vydané panu L.L. a paní H.L. ve věci povolení k nakládání s vodami spočívající v odběru podzemních vod ze studny na pozemku parcelní číslo 1872 v katastrálním území Chropyně; 15. oznámení o zahájení řízení odboru výstavby a životního prostředí Městského úřadu v Chropyni č.j MCH/4597/2007/MA vydané panu J.N. a paní D.N. ve věci dodatečného povolení stavby Vrtaná studna na pozemku parcelní číslo 610/8 v katastrálním území Chropyně a povolení k nakládání s vodami odběr podzemní vody z vrtané studny; 16. oznámení o zahájení řízení odboru výstavby a životního prostředí Městského úřadu v Chropyni č.j MCH/4595/2007/MA vydané panu L.L. a paní V.L. ve věci dodatečného povolení stavby Vrtaná studna na pozemku parcelní číslo 610/9 v katastrálním území Chropyně a povolení k nakládání s vodami odběr podzemní vody z vrtané studny; 17. oznámení o zahájení řízení odboru výstavby a životního prostředí Městského úřadu v Chropyni č.j. MCH/4517/2007/MA vydané panu S.Z. a paní D.Z. ve věci povolení k nakládání s vodami spočívající v odběru podzemních vod ze studny na pozemku parcelní číslo 1088/1 v katastrálním území Chropyně; 18. rozhodnutí odboru výstavby a životního prostředí Městského úřadu v Chropyni č.j MCH/3227/2007/MA vydané panu S.Z. a paní M.Z. ve věci dodatečného povolení ke stavbě vodního díla vrtané studny na pozemku parcelní číslo 635/2 v katastrálním území Chropyně; 19. rozhodnutí odboru výstavby a životního prostředí Městského úřadu v Chropyni č.j MCH/3228/2007/MA vydané panu Z.Ž. a paní V.Ž. ve věci dodatečného povolení ke stavbě vodního díla vrtané studny na pozemku parcelní číslo 610/5 v katastrálním území Chropyně; 20. rozhodnutí odboru výstavby a životního prostředí Městského úřadu v Chropyni č.j MCH/3614/2007/MA vydané panu F.S. a paní H.S. ve věci dodatečného povolení ke stavbě vodního díla vrtané studny na pozemku parcelní číslo 622/3 v katastrálním území Chropyně; 21. ověření účelu stavby odboru výstavby a životního prostředí Městského úřadu v Chropyni č.j MCH/4442/2007/MA vydané paní D.B. ve věci studna na pozemku p.č. 556/40 v katastrálním území Chropyně; 22. oznámení o zahájení územního řízení a nařízení veřejného ústního jednání odboru výstavby a životního prostředí Městského úřadu v Chropyni č.j MCH/4416/2007/IS vydané Městu Chropyně ve věci umístění stavby Komunikace a inženýrské sítě výstavba rodinných domů Chropyně část Podlesí na pozemku parcelní číslo 192/4, 192/3, 180, 177, 178/4,176, 185/2, 185/1, 186/1, 183, 187, 192/10, 203, 175/15,175/16, 175/14, 175/1, 175/2, 174, 148, 147/1, 1802 v katastrálním území Chropyně; 23. oznámení o zahájení územního řízení a nařízení veřejného ústního jedná odboru výstavby a životního prostředí Městského úřadu v Chropyni č.j MCH/4416/2007/IS vydané Městu Chropyně ve věci umístění stavby Komunikace a inženýrské sítě výstavba rodinných domů Chropyně část Podlesí na pozemku parcelní číslo 192/4, 192/3, 180, 177, 178/4, 176, 185/2, 185/1, 186/1, 183, 187, 192/10, 203, 175/15, 175/16, 175/14, 175/1, 175/2, 174, 148, 147/1, 1802 v katastrálním území Chropyně; 24. rozhodnutí o umístění stavby a stavební povolení odboru výstavby a životního prostředí Městského úřadu v Chropyni č.j MCH/3832/2007/IS vydané panu J.N. na stavbu Rekonstrukce objektu číslo popisné 12 vestavba bytu do stávajícího nebytového objektu na pozemku parcelní číslo 100/6 v katastrálním území Chropyně; 25. rozhodnutí o umístění stavby a stavební povolení odboru výstavby a životního prostředí Městského úřadu

6 , 18. července 2007 Zápis č. 23 6/6 v Chropyni č.j MCH/3655/2007/IS vydané Městu Chropyně na stavbu Sběrný dvůr města Chropyně na pozemku parcelní číslo 609, 610/1, 610/20 v katastrálním území Chropyně; 26. rozhodnutí č. 35/2007 odboru dopravy Magistrátu města Přerova č.j. OD/14160/2007/Bo vydané IMOS Slovácko, s.r.o., Tyršovo nám. 440 Uherské Hradiště, kterého zastupuje SEKNE, s.r.o., Hamerská 12 Olomouc, o povolení úplné uzavírky krajské silnice II/367 Kojetín, ul. Olomoucká v km 19,500 19,700 silničního staničení z důvodu rekonstrukce kanalizace v rámci akce Zlepšení kvality vod v oblasti soutoku řek Bečvy a Moravy Projekt 1 Kanalizace Kojetín ; 27. rozhodnutí odboru životního prostředí Městského úřadu v Kroměříži č.j. 08/231/2/145/10337/07-Hrou vydané Velkosklad s plasty, s.r.o., Záříčí 54 Chropyně ve věci vydání souhlasu ke stavbě Řadové garáže, ul. Nádražní, Chropyně na pozemcích parcelní číslo 1077/2 a 1080/2 v katastrálním území Chropyně; 28. usnesení o přerušení zahájeného správního řízení na dobu 3 měsíců ode dne doručení tohoto usnesení odboru životního prostředí Městského úřadu v Kroměříži č.j. 08/231/2/148/11122/07-Hrou vydané Rybářství Přerov, a.s., gen. Štefánka 5 Přerov ve věci povolení k nakládání s vodami spočívající v odběru podzemní vody na pozemcích parcelní číslo 92/2 a 86/4 v katastrálním území Chropyně. Ing. Petr Večeřa, v.r., místostarosta Ing. Radovan Macháček, v.r., starosta

Usnesení RM 1/28/07. Usnesení RM 2/28/07

Usnesení RM 1/28/07. Usnesení RM 2/28/07 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 28. zasedání dne 17.9.2007 RM 1/28/07 RM 2/28/07 jako dodavatele stavby Rekonstrukce chodníku na Tovačovské ulici firmu Cyril Dragon DLAŽBA, se sídlem

Více

Usnesení R M 1 / 4 2 / 0 8

Usnesení R M 1 / 4 2 / 0 8 č.j. zápisu MCH 1788/2008 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 42. zasedání dne 12. března 2008 R M 1 / 4 2 / 0 8 v y j a d ř u j e s o u h l a s s pronájmem nebytových prostor v Městském

Více

Usnesení R M 1 / 4 1 / 0 8

Usnesení R M 1 / 4 1 / 0 8 č.j. zápisu MCH 1540/2008 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 41. zasedání dne 27. února 2008 R M 1 / 4 1 / 0 8 b e r e n a v ě d o m í Podrobný rozbor pohledávek na bytovém hospodářství

Více

Rada města Chropyně, 2. července 2007 Zápis č. 22 2/7

Rada města Chropyně, 2. července 2007 Zápis č. 22 2/7 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 22. zasedání dne 2.7.2007 RM 1/22/07 RM 2/22/07 RM 3/22/07 r e v o k u j e usnesení č. RM 24/15/07 a pokračování ve Smlouvě o odvozu a zneškodnění komunálních

Více

Usnesení R M 1 / 5 7 / 0 8

Usnesení R M 1 / 5 7 / 0 8 č.j. zápisu MCH 6143/2008 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 57. zasedání dne 15. října 2008 R M 1 / 5 7 / 0 8 s t a n o v u j e cenu nájmu likusového domu č.p. 554 v ulici Drahy, jehož

Více

Usnesení R M 1 / 5 3 / 0 8 / 1

Usnesení R M 1 / 5 3 / 0 8 / 1 č.j. MCH 4969/2008 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 53. zasedání dne 13. srpna 2008 R M 1 / 5 3 / 0 8 / 1 Informativní zprávu o plnění úkolů uložených Radou města Chropyně a s t a n o

Více

Usnesení R M 1 / 5 5 / 0 8

Usnesení R M 1 / 5 5 / 0 8 č.j. zápisu MCH 5584/2008 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 55. zasedání dne 15. září 2008 R M 1 / 5 5 / 0 8 Informativní zprávu o plnění úkolů uložených Radou města Chropyně a s t a n

Více

čj. MCH 5371/2009 spisová značka 5379/2009/OVV Rada města Chropyně

čj. MCH 5371/2009 spisová značka 5379/2009/OVV Rada města Chropyně čj. MCH 5371/2009 spisová značka 5379/2009/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 90. zasedání dne 14. října 2009 R M 1 / 9 0 / 0 9 Informativní zprávu o plnění úkolů uložených Radou města

Více

RM 01/12/07 RM 02/12/07

RM 01/12/07 RM 02/12/07 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 12. zasedání dne 7.3.2007 RM 01/12/07 odložení odkupu pozemků p.č. 1232/3, 1232/5 a 1232/9 o celkové výměře 228 m 2 do 31. 12. 2007 a vedoucí finančního

Více

RM 1/20/07 RM 2/20/07

RM 1/20/07 RM 2/20/07 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 20. zasedání dne 11.6.2007 RM 1/20/07 z r u š u j e na základě doporučení hodnotící komise, která uznala námitku firmy Cyril Dragon Dlažba na vymezení

Více

RM 01/14/07 RM 02/14/07

RM 01/14/07 RM 02/14/07 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 14. zasedání dne 19.3.2007 RM 01/14/07 postup na odstranění autovraku vozu Liaz u objektu tzv. Cikorky dle zákona č. 13/1992 Sb., o pozemních komunikacích,

Více

Výpis usnesení z 38. zasedání dne 10. února 2016

Výpis usnesení z 38. zasedání dne 10. února 2016 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 38. zasedání dne 10. února 2016 Číslo jednací zápisu: MCH 817/2016 Číslo spisu jednání: 815/2016/OVV Místo zasedání: kancelář starostky Začátek a konec jednání: 12:00

Více

Rada města Chropyně. Usnesení

Rada města Chropyně. Usnesení čj. MCH 231/2009 spisová značka 230/2010 OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 98. zasedání dne 10. února 2010 R M 1 / 9 8 / 1 0 Informativní zprávu o plnění úkolů uložených Radou města

Více

4. Vnitřní směrnice č. 3/2014 Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu na stavební práce, dodávky a služby

4. Vnitřní směrnice č. 3/2014 Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu na stavební práce, dodávky a služby čj. MCH 658/2014 spisová značka 656/2014/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 96. zasedání dne 12. února 2014 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně R M 1 / 9 6 / 1 4 program

Více

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně čj. MCH 4836/2012 spisová značka 4834/2012/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 59. zasedání dne 24. října 2012 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně R M 1 / 5 9 / 1 2 program

Více

Rada města Chropyně. u k l á d á

Rada města Chropyně. u k l á d á čj. zápisu MCH 4590/2009 spisová značka MCH 4588/2009 OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 86. zasedání dne 31. srpna 2009 R M 1 / 8 6 / 0 9 Informativní zprávu o plnění úkolů uložených

Více

čj. MCH 5641/2009 spisová značka 5639/2009/OVV Rada města Chropyně

čj. MCH 5641/2009 spisová značka 5639/2009/OVV Rada města Chropyně čj. MCH 5641/2009 spisová značka 5639/2009/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 91. zasedání dne 26. října 2009 ZNĚNÍ PO ODSTRANĚNÍ ADMINISTRATIVNÍ CHYBY R M 1 / 9 1 / 0 9 Informativní

Více

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně čj. MCH 104/2014 spisová značka 102/2014/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 94. zasedání dne 15. ledna 2014 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně R M 1 / 9 4 / 1 4 1. program

Více

Vnitřní směrnici č. 8/2011 k inventarizaci majetku a u k l á d á zpracovat plán inventur pro rok T.: Zodp.: Ing.

Vnitřní směrnici č. 8/2011 k inventarizaci majetku a u k l á d á zpracovat plán inventur pro rok T.: Zodp.: Ing. čj. MCH 6500/2011 spisová značka 6497/2011/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 29. zasedání dne 26. října 2011 R M 1 / 2 9 / 1 1 b e r e n a v ě d o m í 1. Informativní zprávu o plnění

Více

Usnesení RM 1/29/07. Usnesení RM 2/29/07

Usnesení RM 1/29/07. Usnesení RM 2/29/07 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 29. zasedání dne 3.10.2007 RM 1/29/07 RM 2/29/07 RM 3/29/07 RM 4/29/07 RM 5/29/07 RM 6/29/07 stanovisko auditorky Ing. Mileny Lakomé a daňového poradce

Více

čj. MCH 3407/2011 spisová značka 3405/2011/OVV Rada města Chropyně

čj. MCH 3407/2011 spisová značka 3405/2011/OVV Rada města Chropyně čj. MCH 3407/2011 spisová značka 3405/2011/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 17. zasedání dne 25. května 2011 ZNĚNÍ PO ODSTRANĚNÍ ADMINISTRATIVNÍ CHYBY R M 1 / 1 7 / 1 1 1. Informativní

Více

1. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 9. zasedání dne 25. února 2015 Číslo jednací zápisu: MCH 986/2015 Číslo spisu jednání: 984/2015/OVV U s n e s e n í R M 1 / 9 / 1 5 : program zasedání

Více

RM 01/05/06 RM 02/05/06

RM 01/05/06 RM 02/05/06 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 5. zasedání dne 11.12.2006 RM 01/05/06 vyžádat nabídky na provedení osvětlení chodníku u rybníka mezi ul. Hrad a Drahy bez výkopových prací, které zajistí

Více

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně. 3. Smlouva o nájmu pozemku v lokalitě Mlýn

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně. 3. Smlouva o nájmu pozemku v lokalitě Mlýn čj. MCH 1507/2013 spisová značka 1504/2012/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 71. zasedání dne 3. dubna 2013 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně R M 1 / 7 1 / 1 3 1.

Více

Usnesení R M 1 / 4 5 / 0 8. Usnesení R M 2 / 4 5 / 0 8

Usnesení R M 1 / 4 5 / 0 8. Usnesení R M 2 / 4 5 / 0 8 č.j. zápisu MCH 2700/2008 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 45. zasedání dne 14. dubna 2008 R M 1 / 4 5 / 0 8 a) starostovi města v termínu do 30.4.2008 zorganizovat schůzku s vedením

Více

3. Nabídka víceúčelového zařízení FRIMA pro Zřízení školního stravování Chropyně, okres Kroměříž, p. o.

3. Nabídka víceúčelového zařízení FRIMA pro Zřízení školního stravování Chropyně, okres Kroměříž, p. o. čj. zápisu MCH 3556/2012 spisová značka 3554/2012/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 51. zasedání dne 25. července 2012 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně R M 1 / 5 1

Více

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně. 3. Rozpis rozpočtu města na rok 2013

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně. 3. Rozpis rozpočtu města na rok 2013 čj. MCH 242/2012 spisová značka 240/2013/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 65. zasedání dne 16. ledna 2013 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně R M 1 / 6 5 / 1 3 program

Více

RM 1/16/07 RM 2/16/07

RM 1/16/07 RM 2/16/07 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 16. zasedání dne 18.4.2007 RM 1/16/07 místostarostovi města projednat v termínu do 2.5.2007 s firmou KRODOS, a.s., se sídlem Skopalíkova 2385 Kroměříž,

Více

4. Ceník placených služeb a poplatků Městské knihovny v Chropyni a jejich poboček

4. Ceník placených služeb a poplatků Městské knihovny v Chropyni a jejich poboček čj. MCH 4210/2012 spisová značka 4206/2012/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně Výpis usnesení z 55. zasedání dne 12. září 2012 R M 1 / 5 5 / 1 2 1. program

Více

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně čj. MCH 4450/2013 spisová značka 4448/2012/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 85. zasedání dne 9. října 2013 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně RM 1/85/13 program zasedání

Více

Rada města Chropyně. u k l á d á. zajistit zpracování návrhu programu do formy pozvánky na zasedání zastupitelstva a tuto patřičným způsobem

Rada města Chropyně. u k l á d á. zajistit zpracování návrhu programu do formy pozvánky na zasedání zastupitelstva a tuto patřičným způsobem čj. zápisu MCH 2857/2009 spisová značka 2383/2009/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 75. zasedání dne 14. května 2009 R M 1 / 7 5 / 0 9 Informativní zprávu o plnění úkolů uložených

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení ze 72. zasedání dne 26. dubna 2017

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení ze 72. zasedání dne 26. dubna 2017 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení ze 72. zasedání dne 26. dubna 2017 Číslo jednací zápisu: MCH 2428/2017 Číslo spisu jednání: 2425/2017/OVV Místo zasedání: kancelář starostky Začátek a konec jednání:

Více

Rada města Chropyně s c h v a l u j e napojení stavby Bytový dům ul. Moravská, Chropyně na místní komunikace v ulice Moravská

Rada města Chropyně s c h v a l u j e napojení stavby Bytový dům ul. Moravská, Chropyně na místní komunikace v ulice Moravská R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 11. zasedání dne 21.2.2007 RM 01/11/07 ukončení nájemní smlouvy mezi TJ Chropyně a Městem Chropyně na pronájem koupaliště dohodou k termínu 1.4.2007 a

Více

program zasedání Rady města Chropyně č. 43.

program zasedání Rady města Chropyně č. 43. čj. MCH 1974/2012 spisová značka 1977/2012/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 43. zasedání dne 18. dubna 2012 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně Rada města projednala

Více

čj. MCH 5646/2009 spisová značka 5644/2010 OVV Rada města Chropyně

čj. MCH 5646/2009 spisová značka 5644/2010 OVV Rada města Chropyně čj. MCH 5646/2009 spisová značka 5644/2010 OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 115. zasedání dne 20. září 2010 R M 1 / 1 1 5 / 1 0 1. Informativní zprávu o splnění úkolů uložených Radou

Více

Rada města Chropyně. program zasedání Rady města Chropyně č. 53. Pro: 5, Proti: 0, Zdržel se: 0, Nepřítomno: 0 Schváleno v předloženém znění

Rada města Chropyně. program zasedání Rady města Chropyně č. 53. Pro: 5, Proti: 0, Zdržel se: 0, Nepřítomno: 0 Schváleno v předloženém znění čj. zápisu MCH 3864/2012 spisová značka 3862/2012/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 53. zasedání dne 16. srpna 2012 R M 1 / 5 3 / 1 2 program zasedání Rady města Chropyně č. 53. R

Více

Rada města Chropyně. přijetí peněžního daru ve výši 1.000 Kč pro Mateřskou školu Chropyně, okres Kroměříž, p. o., se sídlem Tyršova 570 Chropyně.

Rada města Chropyně. přijetí peněžního daru ve výši 1.000 Kč pro Mateřskou školu Chropyně, okres Kroměříž, p. o., se sídlem Tyršova 570 Chropyně. čj. zápisu MCH 4764/2011 spisová značka 4762/2011/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 21. zasedání dne 27. července 2011 R M 1 / 2 1 / 1 1 1. Informativní zprávu o plnění úkolů uložených

Více

Usnesení R M 1 / 4 7 / 0 8

Usnesení R M 1 / 4 7 / 0 8 č.j. zápisu MCH 3198/2008 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 47. zasedání dne 14. května 2008 R M 1 / 4 7 / 0 8 obsazení bytu v Domě s pečovatelskou službou na náměstí Svobody 27 Chropyně

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 20. zasedání dne 1. července 2015

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 20. zasedání dne 1. července 2015 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 20. zasedání dne 1. července 2015 Usnesení RM 1/20/15: s chvaluje 1. program zasedání Rady města Chropyně č. 20, 2. přeložení projednání materiálu tisk č. 0206-15RM

Více

1. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně čj. MCH 3946/2014 spisová značka 3888/2014/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 111. zasedání dne 6. srpna 2014 R M 1 / 1 1 1 / 1 4 program zasedání Rady města Chropyně č. 111. 1. Kontrola

Více

2. Zřízení Komise Rady města Chropyně k prevenci kriminality

2. Zřízení Komise Rady města Chropyně k prevenci kriminality R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 7. zasedání dne 28. ledna 2015 Číslo jednací zápisu: MCH 415/2015 Číslo spisu jednání: 404/2015/OVV U s n e s e n í R M 1 / 7 / 1 5 : 1. program zasedání

Více

1. program zasedání Rady města Chropyně č. 47, 2. přeložení projednání revokace usnesení rady města číslo RM 19/30/11 na 13. června 2012.

1. program zasedání Rady města Chropyně č. 47, 2. přeložení projednání revokace usnesení rady města číslo RM 19/30/11 na 13. června 2012. čj. MCH 2635/2012 spisová značka 2633/2012/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 47. zasedání dne 30. května 2012 R M 1 / 4 7 / 1 2 1. program zasedání Rady města Chropyně č. 47, 2. přeložení

Více

RM 01/10/07 RM 02/10/07

RM 01/10/07 RM 02/10/07 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 10. zasedání dne 5.2.2007 RM 01/10/07 řediteli Správy majetku města Chropyně, příspěvkové organizace, nadále pokračovat v provádění kontroly a úklidu

Více

Rada města Chropyně. Výroční zprávu za rok 2008 Správy majetku města Chropyně, okres Kroměříž, p. o., se sídlem Komenské-

Rada města Chropyně. Výroční zprávu za rok 2008 Správy majetku města Chropyně, okres Kroměříž, p. o., se sídlem Komenské- čj. zápisu MCH 1435/2009 spisová značka 1278/2009/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 70. zasedání dne 16. března 2009 R M 1 / 7 0 / 0 9 Informativní zprávu o plnění úkolů uložených

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení ze 17. zasedání dne 3. června 2015

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení ze 17. zasedání dne 3. června 2015 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení ze 17. zasedání dne 3. června 2015 Usnesení RM 1/17/15: s chvaluje program zasedání Rady města Chropyně č. 17. 1. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně Usnesení

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 23. zasedání dne 19. srpna 2015

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 23. zasedání dne 19. srpna 2015 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 23. zasedání dne 19. srpna 2015 Usnesení RM 1/23/15: s chvaluje 1. program zasedání Rady města Chropyně č. 23 a 2. přesunutí materiálu Nabídka na zavedení plateb přes

Více

Rada města Chropyně. Usnesení

Rada města Chropyně. Usnesení čj. MCH 6624/2009 spisová značka 6621/2009 OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 94. zasedání dne 7. prosince 2009 R M 1 / 9 4 / 0 9 Informativní zprávu o plnění úkolů uložených Radou

Více

1. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně čj. MCH 2538/2014 spisová značka 2536/2014/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 107. zasedání dne 28. května 2014 R M 1 / 1 0 7 / 1 4 program zasedání Rady města Chropyně č. 107. 1.

Více

U s n e s e n í R M 1 / 4 4 / 0 8

U s n e s e n í R M 1 / 4 4 / 0 8 č.j. zápisu MCH 2342/2008 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 44. zasedání dne 2. dubna 2008 R M 1 / 4 4 / 0 8 vnitřní směrnici č. 2/2008 Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého

Více

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně čj. MCH 3828 /2013 spisová značka 3826 /2013/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 83. zasedání dne 4. září 2013 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně RM 1/83/13 schvaluje

Více

T: 13.05.2009 Zodp: Bc. Sigmundová

T: 13.05.2009 Zodp: Bc. Sigmundová čj. zápisu MCH 2194/2009 spisová značka 1934/2009/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 73. zasedání dne 15. dubna 2009 R M 1 / 7 3 / 0 9 Informativní zprávu o plnění úkolů uložených

Více

T.: 21.03.2011 Zodp.: Ing. Večeřa

T.: 21.03.2011 Zodp.: Ing. Večeřa čj. MCH 1462/2011 spisová značka 1460/2011/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 11. zasedání dne 9. března 2011 R M 1 / 1 1 / 1 1 1. Informativní zprávu o plnění úkolů uložených Radou

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení ze 73. zasedání dne 10. května 2017

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení ze 73. zasedání dne 10. května 2017 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení ze 73. zasedání dne 10. května 2017 Číslo jednací zápisu: MCH 2777/2017 Číslo spisu jednání: 2770/2017/OVV Místo zasedání: kancelář starostky Začátek a konec jednání:

Více

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně čj. MCH 2212/2014 spisová značka 2196/2014/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 106. zasedání dne 14. května 2014 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně R M 1 / 1 0 6 / 1

Více

čj. MCH 4429/2009 spisová značka 4427/2010 OVV Rada města Chropyně

čj. MCH 4429/2009 spisová značka 4427/2010 OVV Rada města Chropyně čj. MCH 4429/2009 spisová značka 4427/2010 OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 112. zasedání dne 9. srpna 2010 R M 1 / 1 1 2 / 1 0 Informativní zprávu o plnění úkolů uložených Radou

Více

Rada města Chropyně, 5. září 2007 Zápis č. 27 2/6

Rada města Chropyně, 5. září 2007 Zápis č. 27 2/6 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 27. zasedání dne 5.9.2007 RM 1/27/07 RM 2/27/07 RM 3/27/07 RM 4/27/07 RM 5/27/07 r e v o k u j e usnesení číslo RM 6/22/07, zřízení osvětlených přechodů

Více

usnesení číslo RM 19/30/11 ze dne 10. listopadu 2011.

usnesení číslo RM 19/30/11 ze dne 10. listopadu 2011. čj. zápisu MCH 2814/2012 spisová značka 2812/2012/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 48. zasedání dne 13. června 2012 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně R M 1 / 4 8 /

Více

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Zastupitelstva města Kojetína ze dne , , a

U S N E S E N Í. bere na vědomí plnění usnesení Zastupitelstva města Kojetína ze dne , , a U S N E S E N Í z 8. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 18. září 2007 v 15:00 hodin v sále Hotelu Pivovar Kojetín, nám. Dr. E. Beneše 61, Kojetín 3. Zpráva o činnosti RM (ústně) Usn.

Více

Usnesení R M 1 / 5 0 / 0 8

Usnesení R M 1 / 5 0 / 0 8 č.j. zápisu MCH 3744/2008 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 50. zasedání dne 9. června 2008 R M 1 / 5 0 / 0 8 v y j a d ř u j e s o u h l a s řešit další postup u prodeje zahrádek v lokalitě

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 65. zasedání dne 8. února 2017

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 65. zasedání dne 8. února 2017 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 65. zasedání dne 8. února 2017 Číslo jednací zápisu: MCH 738/2017 Číslo spisu jednání: 661/2017/OVV Místo zasedání: kancelář starostky Začátek a konec jednání: 13:00

Více

RM 1/25/07 RM 2/25/07

RM 1/25/07 RM 2/25/07 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 25. zasedání dne 15.8.2007 RM 1/25/07 RM 2/25/07 RM 3/25/07 RM 4/25/07 RM 5/25/07 v y j a d ř u j e s o u h l a s se zněním Směnné smlouvy mezi Městem

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 35. zasedání dne 6. ledna Číslo jednací zápisu: MCH 8/2016 Číslo spisu jednání: 4/2016/OVV

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 35. zasedání dne 6. ledna Číslo jednací zápisu: MCH 8/2016 Číslo spisu jednání: 4/2016/OVV RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 35. zasedání dne 6. ledna 2016 Číslo jednací zápisu: MCH 8/2016 Číslo spisu jednání: 4/2016/OVV Místo zasedání: kancelář starostky Začátek a konec jednání: 12:00 14:39

Více

čj. zápisu MCH 3879/2009 spisová značka 3879/2010 OVV Rada města Chropyně

čj. zápisu MCH 3879/2009 spisová značka 3879/2010 OVV Rada města Chropyně čj. zápisu MCH 3879/2009 spisová značka 3879/2010 OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 109. zasedání dne 23. června 2010 R M 1 / 1 0 9 / 1 0 Informativní zprávu o plnění úkolů uložených

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

1. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně čj. MCH 4704/2014 spisová značka 4701/2014/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 114. zasedání dne 1. října 2014 R M 1 / 1 1 4 / 1 4 program zasedání Rady města Chropyně č. 114. 1. Kontrola

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 15. zasedání dne 13. května 2015

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 15. zasedání dne 13. května 2015 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 15. zasedání dne 13. května 2015 Usnesení RM 1/15/15: program zasedání Rady města Chropyně č. 15. 1. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně Usnesení RM 2/15/15:

Více

Usnesení R M 1 / 6 5 / 0 9

Usnesení R M 1 / 6 5 / 0 9 čj. zápisu MCH 181/2009 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 65. zasedání dne 7. ledna 2009 R M 1 / 6 5 / 0 9 Informativní zprávu o plnění úkolů uložených Radou města Chropyně, r e v o k

Více

U S N E S E N Í. 2. Prodej bytů z majetku Města Kojetína část 2 (R/468)

U S N E S E N Í. 2. Prodej bytů z majetku Města Kojetína část 2 (R/468) U S N E S E N Í z 43. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 19. června 2012, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Prodej bytů z majetku

Více

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně čj. MCH 1044/2013 spisová značka 1041/2012/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 70. zasedání dne 13. března 2013 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně RM 1/70/13 program

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 109. jednání dne

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 109. jednání dne RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 109. jednání dne 29.08.2018 1. Informativní zpráva o plnění usnesení USNESENÍ ČÍSLO 0740/109RM/2018: Informativní zprávu o plnění usnesení Zastupitelstva města Chropyně

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 81. zasedání dne 23. srpna 2017

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 81. zasedání dne 23. srpna 2017 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 81. zasedání dne 23. srpna 2017 Číslo jednací zápisu: MCH 4553 /2017 Číslo spisu jednání: Místo zasedání: 4549/2017/OVV kancelář starostky Začátek a konec jednání:

Více

4. Mandátní smlouva na technický dozor investora na akci Kompostování pro město Chropyně

4. Mandátní smlouva na technický dozor investora na akci Kompostování pro město Chropyně čj. MCH 1906/2013 spisová značka 1902/2012/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 73. zasedání dne 17. dubna 2013 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně R M 1 / 7 3 / 1 3 program

Více

Usnesení RM 1/33/07. Usnesení RM 2/33/07

Usnesení RM 1/33/07. Usnesení RM 2/33/07 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 33. zasedání dne 12.11.2007 RM 1/33/07 RM 2/33/07 RM 3/33/07 RM 4/33/07 1. snížení částky za spotřebovanou elektrickou energii ve výši 14.768,- Kč předchozím

Více

čj. MCH 3737/2011 spisová značka 3735/2011/OVV Rada města Chropyně

čj. MCH 3737/2011 spisová značka 3735/2011/OVV Rada města Chropyně čj. MCH 3737/2011 spisová značka 3735/2011/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 18. zasedání dne 8. června 2011 R M 1 / 1 8 / 1 1 1. Informativní zprávu o plnění úkolů uložených Radou

Více

Usnesení Rada města Chropyně RM 1/2/14 schvaluje program zasedání Rady města Chropyně č. 2. Usnesení

Usnesení Rada města Chropyně RM 1/2/14 schvaluje program zasedání Rady města Chropyně č. 2. Usnesení R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze zasedání č. 2 konaného dne 26. listopadu 2014 RM 1/2/14 schvaluje program zasedání Rady města Chropyně č. 2. RM 2/2/14 bere na vědomí 1. Informativní

Více

čj. zápisu MCH 4737/2009 spisová značka 4735/2009/OVV Rada města Chropyně

čj. zápisu MCH 4737/2009 spisová značka 4735/2009/OVV Rada města Chropyně čj. zápisu MCH 4737/2009 spisová značka 4735/2009/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 87. zasedání dne 14. září 2009 R M 1 / 8 7 / 0 9 Informativní zprávu o plnění úkolů uložených Radou

Více

program zasedání Zastupitelstva města Chropyně č. 16. Zprávu o činnosti Rady města Chropyně za období od 23. června 2009 do 22. září 2009.

program zasedání Zastupitelstva města Chropyně č. 16. Zprávu o činnosti Rady města Chropyně za období od 23. června 2009 do 22. září 2009. Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 16. zasedání dne 23. září 2009 Z M 1 / 1 6 / 2 0 0 9 u r č u j e hlasováním jako zapisovatele 16. zasedání paní Janu Bajgarovou a

Více

Rada města Chropyně. u k l á d á

Rada města Chropyně. u k l á d á čj. MCH 2255/2009 spisová značka 2253/2010 OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 103 zasedání dne 14. dubna 2010 R M 1 / 1 0 3 / 1 0 Informativní zprávu o plnění úkolů uložených Radou

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 94. jednání dne

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 94. jednání dne RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 94. jednání dne 07.02.2018 1. Informativní zpráva o plnění usnesení USNESENÍ ČÍSLO 0519/94RM/2018: I. bere na vědomí Informativní zprávu o plnění usnesení Zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 95. jednání dne

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 95. jednání dne RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 95. jednání dne 27.02.2018 USNESENÍ schvaluje program jednání č. 95 dne 27.02.2018. 1. Informativní zpráva o plnění usnesení USNESENÍ ČÍSLO 0535/95RM/2018: Informativní

Více

Usnesení. Rada města Chropyně. program zasedání Rady města Chropyně č. 3. Usnesení. Rada města Chropyně

Usnesení. Rada města Chropyně. program zasedání Rady města Chropyně č. 3. Usnesení. Rada města Chropyně R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze zasedání č. 3 konaného dne 3. prosince 2014 program zasedání Rady města Chropyně č. 3. RM 2/3/14 1. Informativní zprávu o plnění úkolů uložených Radou

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 13973/2018 ST/Dan Spis č. 1400/2018 USNESENÍ ze 3. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 29. ledna 2019,

Více

program zasedání Zastupitelstva města Chropyně č. 13. Zprávu o činnosti Rady města Chropyně za období od 18. prosince 2008 do 25. března 2009.

program zasedání Zastupitelstva města Chropyně č. 13. Zprávu o činnosti Rady města Chropyně za období od 18. prosince 2008 do 25. března 2009. Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 13. zasedání dne 25. března 2009 Z M 1 / 1 3 / 2 0 0 9 u r č u j e hlasováním jako zapisovatele 13. zasedání paní Janu Bajgarovou

Více

1. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 8. zasedání dne 11. února 2015 U s n e s e n í R M 1 / 8 / 1 5 : program zasedání Rady města Chropyně č. 8. 1. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

Více

2. Kontrola plnění usnesení zastupitelstva města, zpráva o činnosti Kontrolního výboru Zastupitelstva města Chropyně

2. Kontrola plnění usnesení zastupitelstva města, zpráva o činnosti Kontrolního výboru Zastupitelstva města Chropyně Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A C H R O P Y N Ě VÝPIS USNESENÍ ze zasedání č. 10 konaného dne 23. března 2016 Usnesení ZM 1/10/2016: návrhovou komisi ve složení: předsedkyně paní Vladimíra Supová

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1321/03-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne 26.03.2013.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1321/03-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne 26.03.2013. U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. března 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 29. zasedání dne 21. října 2015

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 29. zasedání dne 21. října 2015 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 29. zasedání dne 21. října 2015 Usnesení RM 1/29/15: s chvaluje program zasedání Rady města Chropyně č. 29. 1. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně Usnesení

Více

Zastupitelstvo města Chropyně s c h v a l u j e program zasedání Zastupitelstva města Chropyně č. 12.

Zastupitelstvo města Chropyně s c h v a l u j e program zasedání Zastupitelstva města Chropyně č. 12. Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 12. zasedání dne 17. prosince 2008 Z M 1 / 1 2 / 2 0 0 8 u r č u j e hlasováním jako zapisovatele 12. zasedání paní Janu Bajgarovou

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení ze 63. zasedání dne 11. ledna 2017

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení ze 63. zasedání dne 11. ledna 2017 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení ze 63. zasedání dne 11. ledna 2017 Číslo jednací zápisu: MCH 156/2017 Číslo spisu jednání: 154/2017/OVV Místo zasedání: kancelář starostky Začátek a konec jednání: 13:00

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 83. zasedání dne 20. září 2017

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 83. zasedání dne 20. září 2017 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 83. zasedání dne 20. září 2017 Číslo jednací zápisu: MCH 5034/2017 Číslo spisu jednání: Místo zasedání: 5032/2017/OVV kancelář starostky Začátek a konec jednání: 13:00

Více

Výpis usnesení. z 32. zasedání dne 25. listopadu 2015 RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Číslo jednací zápisu: MCH 6997/2015 Číslo spisu jednání: 6949/2015/OVV

Výpis usnesení. z 32. zasedání dne 25. listopadu 2015 RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Číslo jednací zápisu: MCH 6997/2015 Číslo spisu jednání: 6949/2015/OVV RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 32. zasedání dne 25. listopadu 2015 Číslo jednací zápisu: MCH 6997/2015 Číslo spisu jednání: 6949/2015/OVV Místo zasedání: kancelář starostky Začátek a konec jednání:

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení ze 78. zasedání dne 12. července 2017

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení ze 78. zasedání dne 12. července 2017 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení ze 78. zasedání dne 12. července 2017 Číslo jednací zápisu: MCH 4037/2017 Číslo spisu jednání: 3922/2017/OVV Místo zasedání: kancelář starostky Začátek a konec jednání:

Více

Výpis usnesení z 69. zasedání dne 22. března 2017

Výpis usnesení z 69. zasedání dne 22. března 2017 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 69. zasedání dne 22. března 2017 Číslo jednací zápisu: MCH 1594/2017 Číslo spisu jednání: 1592/2017/OVV Místo zasedání: kancelář starostky Začátek a konec jednání:

Více

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24)

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24) U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Kojetína, konané dne 3. prosince 2014, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

1. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně čj. MCH 2855/2014 spisová značka 2853/2014/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 108. zasedání dne 10. června 2014 R M 1 / 1 0 8 / 1 4 program zasedání Rady města Chropyně č. 108. 1.

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 114. jednání dne

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 114. jednání dne RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 114. jednání dne 24.10.2018 1. Informativní zpráva o plnění usnesení USNESENÍ ČÍSLO 0804/114RM/2018: Informativní zprávu o plnění usnesení Zastupitelstva města Chropyně

Více

USNESENÍ z 37. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. dubna 2012 v 8:00 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 37. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. dubna 2012 v 8:00 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 37. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. dubna 2012 v 8:00 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/37/2012 Schválení programu 37. schůze Rady města Uničova

Více

Rada města Chropyně. Plán inventur pro rok 2011.

Rada města Chropyně. Plán inventur pro rok 2011. čj. MCH 7072/2011 spisová značka 7070/2011/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 31. zasedání dne 23. listopadu 2011 R M 1 / 3 1 / 1 1 1. Informativní zprávu o plnění úkolů uložených Radou

Více

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně čj. MCH 1798/2014 spisová značka 1765/2014/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 104. zasedání dne 16. dubna 2014 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně R M 1 / 1 0 4 / 1 4

Více