Nadační fond Radia Proglas

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nadační fond Radia Proglas"

Transkript

1 Výroční zpráva 2009 Nadační fond Radia Proglas Z vašich úst ať nevyjde ani jedno špatné slovo, ale vždy jen dobré, které by pomohlo, kde je třeba, a tak posluchačům přineslo milost. Efezským 4,29 Právní forma Nadační fond Radia Proglas vznikl zapsáním do nadačního rejstříku, vedeného Krajským soudem v Brně dnem 13. dubna 1999 Sídlo Barvičova Brno telefon: , fax: radio@proglas.cz IČ Bankovní spojení Volksbank a.s. č. ú /6800 Strana 1 (celkem 15)

2 Správní rada Správní rada je tříčlenným statutárním orgánem, který řídí činnost a rozhoduje o všech záležitostech Nadačního fondu Radia Proglas nadpoloviční většinou hlasů Složení správní rady Předseda: Helena Horáková Členové: MVDr. Jana Juránková Jaroslav Černý Revizor: Ing. Jan Keprt Strana 2 (celkem 15)

3 Účel Nadačního fondu Radia Proglas Shromažďování finančních a jiných prostředků nezbytných pro zajištění provozu a vysílání rozhlasové stanice Radio Proglas Zřizovatel Biskupství brněnské, Petrov 8, Brno, okres Brno-město OBSAH: Slovo předsedy správní rady I. Předmluva II. III. Poslání Nadačního fondu Radia Proglas Zpráva o činnosti IV. 1) Dobrovolní spolupracovníci 2) Společenské akce Personální obsazení Poděkování V. Hospodaření Nadačního fondu Radia Proglas v roce 2009 VI. Majetek Nadačního fondu Radia Proglas a jeho použití VII. Poskytnuté nadační příspěvky v roce 2009 Významní dárci dary nad Kč Přílohy VZ: - 1x kopie účetní uzávěrky - zpráva nezávislého auditora - výrok auditora - zpráva revizora Strana 3 (celkem 15)

4 Slovo předsedy správní rady Vážení přátelé, další rok je za námi, proto Vám předkládáme výroční zprávu za rok Pro nadační fond byl rok 2009 jedenáctým rokem jeho existence. Zpráva přináší přehledné zhodnocení a charakterizuje činnost nadačního fondu (dále NF). V dubnu 2009 uplynulo tříleté funkční období členky správní rady Jany Juránkové. Správní rada na svém zasedání opětovně zvolila Janu Juránkovou za člena správní rady na další tříleté funkční období do dubna Díky práci správní rady se naplňuje poslání NF Radia Proglas a tím se i nadále umožňuje vysílání Proglasu tímto způsobem je podpořena výroba pořadů, které ostatní rozhlasové stanice nepřipravují a nevysílají. Děkuji správní radě za tuto velmi vytrvalou a obětavou práci, Radio Proglas ve vysílání díky podpoře NF podporoval charitativní pomoc mnoha dalších projektů a aktivit, které nutně potřebují informovat své dárce a sponzory o svých potřebách. Takto byla podpořena a zachována i činnost mnoha nadačních sdružení a organizací. Také v roce 2009 se průběžně podílel na podpoře dárcovských SMS tzv. DMS, které vysílalo Radio Proglas pro charitativní projekty a organizace. Díky podpoře NF může Proglas pomáhat posluchačům a dárcům vnímat a učit se, že je třeba pomáhat slabším a vychovává k dárcovství a charitě. Pořady vysílané Proglasem přibližují život mnoha oslabených, trpících, nevidomých apod. a domníváme se, že tato podpora je ku prospěchu nejen těchto skupin ohrožených a slabých, ale znamená nepřímo i podporu charitativních projektů pro tyto skupiny lidí. Dále posiluje morální a etické vnímání posluchačů, které vychází z křesťanských hodnot. Všem, kteří nám pomohli k činnosti a jakoukoliv formou NF podporovali děkujeme Helena Horáková předseda správní rady Nadačního fondu Radia Proglas V Brně dne 30. června 2010 Strana 4 (celkem 15)

5 I. Předmluva Nadační fond Radia Proglas vznikl transformací z Nadace Radia Proglas. Původním důvodem k existenci nadace bylo provozování křesťanského rozhlasového vysílání a to jednak po stránce technické a jednak vybudováním personálního i autorského zázemí k zajištění náplně vysílání. Český zákon upravující rozhlasové a televizní vysílání uděluje licenci pouze obchodním společnostem a proto bylo zabezpečení vysílání Radia Proglas přeneseno na Radio Proglas s.r.o. Nadační fond proto zaměřil svou činnost na podporu vysílání Radia Proglas. Následující zpráva vás seznámí s tím, jak jsme prožívali uplynulý rok II. Poslání Nadačního fondu Radia Proglas Zřízením Nadačního fondu Radia Proglas se naplňuje ustanovení can. 747 CIC a závěry II. Vatikánského koncilu, zejména dekret o sdělovacích prostředcích Inter mirifica. Zřízení je vedeno přirozenou povinností a právem římskokatolické církve šířit křesťanské pořadí a pojetí hodnot a působit na kulturní, duchovní a mravní uvědomění lidí slovem i příkladem. Děti, dosplělí i staří na návštěvě v rádiu rozmlouvají s moderátorem Proglasu Účelem Nadačního fondu je shromažďování finančních a jiných prostředků pro naplnění záměru uvedeného výše, zejména zajištění provozu a rozvoje rozhlasové stanice Radia Proglas. III. Zpráva o činnosti Posláním Nadačního fondu Radia Proglas uvedené v bodě II. je naplňováno shromažďováním finančních příspěvků od dárců, které jsou v převážné míře využity k tvorbě pořadů. Poslání fondu se odráží také v propagování vysílání Radia Proglas, ve hledání a získávání nových spolupracovníků. Získané finanční prostředky byly použity na pokrytí nákladů spojených s přípravou vysílaných pořadů a technického zajištění provozu rozhlasové stanice Proglas. Dary byly poskytnuty na základě darovací smlouvy: na kulturní a vzdělávací účely, na zajištění provozu a rozvoje rádia v souladu se Statutem a účelem NF Radia Proglas. Strana 5 (celkem 15)

6 Redakce Radi Proglas pravidelně vyrábí díky příspěvkům NF relace na téma sociální solidarity, charity a vzájemného porozumění mezi lidmi dobré vůle. Předmětem rozhovorů v těchto pořadech jsou péče o staré, nemocné, osamělé a postižené lidi, ochrana zdraví a podpora matek na mateřské dovolené. Nechybí vzdělávací pořady pro děti, mládež i dospělé, témata o kultuře, historii, umění, literatuře a filozofii. Soutěžní pořad pro děti Dárci tak nadále přispívají na podporu právem chráněných hodnot a posilují zachování a zlepšení těchto celospolečensky uznávaných hodnot: - rozvoj vzdělávání - podpora zachovávání kulturních tradic - podpora charitativní činnosti v tomto roce se opět podílel NF na posílení podpory dárcovských SMS tzv. DMS, které vysílal Proglas pro charitativní projekty a organizace např. Hospicovému občanskému sdružení Cesta domů, Liga za práva vozíčkářů, Občanské sdružení a Nadace ADRA, Sdružení Česká katolická charita, Občanské sdružení Život dětem, Nadace Divoké husy, Nadace SLUNÍČKO, Nadační fond Rozum a Cit nadační fond pro opuštěné děti a další, velká podpora byla věnována hospicům a domům sociální péče - ochrana životního prostředí - ochrana slabých, ohrožených a zdravotně postižených skupin obyvatel. Provoz Nadačního fondu Radia Proglas vyžaduje také práce pomocného, organizačního a administrativního charakteru, které pomáhali zajišťovat zaměstnanci nadačního fondu Marie Bendová a Marie Sychrová (do???). Moderátoři Radia Proglas na poradě Strana 6 (celkem 15)

7 1) Dobrovolní spolupracovníci Nadační fond zajišťuje kontakt s dobrovolnými spolupracovníky Radia Proglas. Tito spolupracovníci se dobrovolně bez nároku na odměnu podílejí na tvorbě pořadů pro vysílání. Rozsah spolupráce s jednotlivými dobrovolníky je různý: od pravidelných příspěvků do zpravodajství (denního nebo týdenního charakteru), hudebních pořadů a magazínů, až po občasné příspěvky týkající se jednotlivých pořadů. Nejaktivnější dobrovolní spolupracovníci: Rozhlasové městečko: Kateřina a Tomáš Přibylovi Folklór: Vladimír Salčák Literární pořady, čtení na pokračování: Jaroslav Blažke, Jiří Stejskal, Pavel Lukeš, Václav Baur, Rudolf Pellar Vysílání pro děti: Milan Kynčl, Ivana Horáková, Irena Kintrová Náboženské pořady: Anna Štěpánková, Roman Juriga, Libor Raclavský, Jaroslav Kratka Populární hudba: Petr Šafařík, Václav Brázda Pořady TWR: Aleš Bartošek, Petr Raus, Vlastimil Kolegar, Kateřina Hodecová, Jitka Hovořáková, Hana Pinknerová, Lucie Endlicherová Vážná hudba: Anna Šerých, Miroslava Kordíková, Jiří Besperát Zpravodajství: Olga Valentová, Jiří Klement, Michaela Freiová, Jakub Skřebský, Pavel Jajtner, Olga Kopecká- Valeská Vysílání pro seniory: Josef Holík, Roman Flašar, Miroslav Krejčíř Hudební spolupráce: Josef Fojta Odborná spolupráce: Jiří Grygar, Tomáš Přibyl Strana 7 (celkem 15)

8 2) Společenské akce Setkání s dárci a přispívajícími NF a s posluchači Proglasu připravil NF v lednu 2009 v Brně jako poděkování za dary a podporu. V programu vystoupili zástupci Proglasu a členové správní rady NF Radia Proglas. Přijelo asi 320 dárců. Po společném programu a obědě jsme se rozloučili. Setkání s posluchači jsme připravili také v květnu 2009 při společné tradiční pouti na Svatém Hostýně. NF Radia Proglas připravil na pódiu zábavný a soutěžní program pro dospělé a hry pro děti. Další setkání tentokrát s rodinami a dětmi proběhlo v červnu 2009 v okolí Proglasu. NF připravil pro rodiny s dětmi soutěže a hry. Přišel opět kouzelník Dušan Baur a vykouzlil kromě jiného i úsměvy na tvářích dětí i dospělých. Luděk Strašák doprovázel vystoupení zpěvem s kytarou. IV. Personální obsazení Správní rada: Helena Horáková - předseda správní rady Nadačního fondu Radia Proglas (do ) MVDr. Jana Juránková (do ) Jaroslav Černý člen (do ). Revizor: Ing. Jan Keprt (do ). Zaměstnanci nadačního fondu: Marie Bendová, Marie Sychrová (do ), Petr Buršík (od ), Anna Trembuláková (od ). Poděkování Správní rada NF chce závěrem poděkovat všem malým i velkým dárcům a spolupracovníkům, kteří podpořili Nadační fond (finančně, materiálně či jinak) za jejich pomoc a podporu. Strana 8 (celkem 15)

9 Jsme velmi vděční všem příznivcům za důvěru a současně si dovolujeme požádat o spolupráci a podporu i v dalším období. Děkujeme Všem, kteří nám jakýmkoliv způsobem pomohli k činnosti a jakoukoliv formou NF podporovali Helena Horáková předseda správní rady Nadačního fondu Radia Proglas více informací naleznete také na internetu: Strana 9 (celkem 15)

10 V. Hospodaření Nadačního fondu Radia Proglas v roce 2009 Výkaz zisků a ztrát k nezdaň. činnost zdaňov. činnost Výnosy z pořádání společenský a kulturních akcí 0,00 Kč 0,00 Kč - prodej vstupenek 0,00 Kč 0,00 Kč - ostatní výnosy z pořádání 0,00 Kč 0,00 Kč Náklady spojené s pořádáním spol. a kulturních akcí 0,00 Kč 0,00 Kč - nájmy 0,00 Kč 0,00 Kč - ceny a tomboly 0,00 Kč 0,00 Kč - ostatní náklady spojené s pořádáním 0,00 Kč 0,00 Kč Zisk/ztráta z pořádání spol. a kulturních akcí 0,00 Kč 0,00 Kč Přijaté dotace, příspěvky a granty na projekty 0,00 Kč 0,00 Kč - z toho státní dotace a příspěvky z obcí 0,00 Kč 0,00 Kč - z toho granty z nevládních zdrojů 0,00 Kč 0,00 Kč Náklady z realizace projektů 0,00 Kč 0,00 Kč - nepeněžité nadační příspěvky 0,00 Kč 0,00 Kč - ostatní náklady spojené s projekty 0,00 Kč 0,00 Kč Zisk/ztráta z realizace projektů 0,00 Kč 0,00 Kč Přijaté dary ,57 Kč 0,00 Kč Poskytnuté nadační příspěvky ,00 Kč 0,00 Kč - na provoz Radia Proglas peněžité ,00 Kč 0,00 Kč - na provoz Radia Proglas nepeněžité 0,00 Kč 0,00 Kč - na ostatní účely peněžité -1 0,00 Kč - na ostatní účely nepeněžité 0,00 Kč 0,00 Kč Zisk/ztráta z nadační činnosti ,57 Kč 0,00 Kč Výnosy při správě nadačního fondu ,41 Kč 0,00 Kč - úroky z běžného účtu 61,41 Kč 0,00 Kč - ostatní ,00 Kč 0,00 Kč Náklady při správě nadačního fondu ,26 Kč 0,00 Kč - spotřeba materiálu a PHM ,00 Kč 0,00 Kč - spotřeba služeb ,89 Kč 0,00 Kč - leasing auta ,72 Kč 0,00 Kč - nájemné ,00 Kč 0,00 Kč - mzdy a odvody pracovníků ,00 Kč 0,00 Kč - sociální náklady ,00 Kč 0,00 Kč - daně a poplatky ,00 Kč 0,00 Kč - ostatní náklady -236,65 Kč 0,00 Kč Zisk/ztráta při správě nadačního fondu ,85 Kč 0,00 Kč Daň z příjmů právnických osob 0,00 Kč 0,00 Kč Zisk/ztráta po zdanění ,72 Kč 0,00 Kč součet výnosů ,98 Kč ,26 Kč Nadační fond dodržoval v roce 2008 pravidlo stanovené statutem fondu, článek 10 pro náklady spojené se správou Nadačního fondu Radia Proglas, které nesmí převýšit 60% hodnoty ročně poskytnutých nadačních příspěvků. Skutečný objem správních nákladů činil 4,83 %. Strana 10 (celkem 15)

11 Bilance majetku a závazků k Majetek k k Majetek k k Nehmotný majetek 0,00 Kč 0,00 Kč Hmotný majetek ,00 Kč ,00 Kč - pozemky ,00 Kč ,00 Kč - budovy a stavby 0,00 Kč 0,00 Kč - movité věci 0,00 Kč 0,00 Kč - ostatní HIM 0,00 Kč 0,00 Kč Nedokončené investice 0,00 Kč 0,00 Kč Finanční investice 0,00 Kč 0,00 Kč Zásoby 0,00 Kč 0,00 Kč Pohledávky 2 550,00 Kč 515,00 Kč - k Radiu Proglas 350,00 Kč 350,00 Kč - ostatní 2 200,00 Kč 165,00 Kč Finanční majetek ,40 Kč ,84 Kč - pokladna a ceniny ,00 Kč ,00 Kč - bankovní účty ,40 Kč ,84 Kč Přechodná aktiva ,12 Kč ,40 Kč Majetek celkem ,52 Kč ,24 Kč Závazky a jmění k k Základní jmění ,00 Kč ,00 Kč Fondy 0,00 Kč 0,00 Kč - rezervní fond 0,00 Kč 0,00 Kč - ostatní fondy 0,00 Kč 0,00 Kč Nerozdělěný zisk minulých let ,58 Kč ,52 Kč Neuhrazená ztráta minulých let ,06 Kč 0,00 Kč Hospodářský výsledek ,00 Kč ,72 Kč Rezervy 0,00 Kč 0,00 Kč Závazky ,00 Kč ,00 Kč - k dodavatelům ,00 Kč ,00 Kč - k zaměstnancům ,00 Kč ,00 Kč - ke státnímu rozpočtu ,00 Kč ,00 Kč - půjčky 0,00 Kč 0,00 Kč - ostatní závazky 966,00 Kč 9 206,00 Kč Přechodná pasíva 0,00 Kč 8 126,00 Kč Závazky a jmění celkem ,52 Kč ,24 Kč Strana 11 (celkem 15)

12 VI. Majetek Nadačního fondu a jeho použití Majetek Nadačního fondu je používán výhradně k poskytování nadačních příspěvků a k finančnímu zabezpečení správy Nadačního fondu Radia Proglas. Jiné využití v roce 2008 majetek Nadačního fondu Radia Proglas neměl. Přehled majetku a závazků k Majetek Pozemky Bankovní účty Peníze v hotovosti Poskytnuté zálohy Pohledávka k Radiu proglas s.r.o. Závazky Faktura za elektřinu 3.čtvrtletí 2009 Doplatek nájemného za rok 2009 Doplatek za účetní služby za prosinec 2009 Mzdy zaměstnanců za měsíc prosinec 2009 Srážka zaměstnancům za stravenky prosinec 2009 Odvod sociálního pojištění za listopad 2009 Odvod sociálního pojištění za prosinec 2009 Odvod zdravotního pojištění za prosinec 2009 Odvod daně ze závislé činnosti za prosinec 2009 Závazek z titulu splátky leasingu Závazek k pojišťovně - životní pojištění zaměstnanců Celková výše přijatých darů za rok ,84 Kč ,00 Kč ,84 Kč ,00 Kč 165,00 Kč 350,00 Kč ,00 Kč 6 451,00 Kč 6 872,00 Kč 8 271,00 Kč ,00 Kč 939,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč 7 802,00 Kč 3 650,00 Kč 8 606,00 Kč 600,00 Kč ,57 Kč VII. Poskytnuté nadační příspěvky v roce 2009 Radio Proglas s.r.o. IČ: ,00 Kč Ostatní peněžité, IČ: Nadační fond Telepace Ostatní nepeněžité 1 0,00 Kč Celkem poskytnuté nadační příspěvky ,00 Kč U příspěvků poskytnutých Radiu Proglas s.r.o. i NF Telepace je nadační příspěvek tvořen poskytnutím nových peněžních darů za rok Radio Proglas s.r.o. tyto příspěvky použilo ve smyslu Statutu Nadačního fondu na zajištění provozu, rozvoje a technické podpory rozhlasové stanice a NF Telepace v souladu se Statutem a účelem NF Telepace. Strana 12 (celkem 15)

13 Významní dárci dary nad Kč: Sylvie Ullmannová Ing. Zdeňka Strachová Josef Ondruš Anna Kvapilová Jan Zedníček P. Bedřich Jagoš Mons. Josef Růt Pavel Jakeš Jindřiška Zlámalová P. Jiří Mošna ,00 Kč Václav Cejpek Ing. Karel Vlasák Anna Bolková Milan Sotona KGF Hydraulika s.r.o. Římskokatolická farnost, Újezd u Brna Marie Jakešová Josef Šitina MUDr. Ludmila Kunčarová Ing. František Steinz Josef Horký Ing. Miroslav Hellman Ing. Jiří Kaňa Ing. Martin Holík Mons. Milan Bezděk Římskokatolická farnost Římskokatolická farnost, Velké Meziříčí Drahomír Hanák ,00 Kč Ludmila Vlasáková Mons. Jan Machač ,00 Kč Anežka Proklová MUDr. Josef Šíma Kongregace šedých sester, Vodňany Eva Sochorová MUDr. Ludmila Šimíčková ,00 Kč Mons. Josef Růt Ing. Tomáš Racek Msgre. Josef Veselý Anna Kyselková Ing. Jiří David Stanislav Matějka Vojtěch Vašíček Pavel Michenka Česká provincie, sestry de N.D., Praha Naděje Kříže, s.r.o., ing. J. Kočář ,00 Kč Emilie Dokoupilová Ing. Pavel Poul Ing. Marek Motyčka RNDr. Zdislava Bláhová ,00 Kč Jiří Čunek Strana 13 (celkem 15)

14 Mgr. Jan Hlosta P. Radim Hložánka Římskokatolická farnost, Zlín Hedvika Zapletalová Ing. Tomáš Novotný Josef Ondruš Eliška Káňová Pavel Žák Konvent Minoritů, Praha Ligetra, ing. Josef Šubert Radek Šoupal Sestry sv. Kříže. Kroměříž Ing. Cyril Radina Helena Zemánková Františka Burgetová Ing. Jiří Kaňa MUDr. Josef Šíma Drahomír Hanák Stanislav Matějka Vlasta Pechalová Msgre. Josef Veselý Václav Kotrba Ludmila Vlasáková Jaroslava Kadečková Ing. PhDr. Pavel Peterka Ing. Petr Prokš Marie Nováková Vojtěch Mareček Josef Andrle Mons. Milan Bezděk Helena Stejskalová Dr. Ing. Markus Steiner Římskokatolická farnost, Štípa Mons. Josef Růt Ing. Vlastimil Jírů Terezie Šimonová Hedvika Suchánková Herbert Gross Římskokatolická farnost, Velký Týnec Jan Wolf Marcela Gottwaldová Sestry sv. Vincence, Kroměříž Ludmila Šimíčková Stanislav Skalický Ing. Petr Prokš Václav Waloszek Olga Anderlová Václav Kotrba Ing. Jindra Drábková MUDr. Marie Papežová Ing. Vladimír Feldmann Jaroslava Slováčková Chemingstav, Ing. Vlastimil Kolář Vojtěch Vašíček ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Strana 14 (celkem 15)

15 Herbert Gross Marie Jakešová Jaroslav Miškovský Marie Štrbková Ferdinand Krečmer Mons. Josef Růt Josef Ondruš Anna Kyselková Ing. Tomáš Novotný Ladislav Kocian Ing. Jiří Kratochvíl Jana Šmahelová Ing. Vít Bittner Ing. Tomáš Novotný ml. Mons. Milan Bezděk Jan Kovařík Zbyněk Doležal Miloš Smejkal Peter Franz Weiss ,00 Kč P. Jan Peňáz ,00 Kč Josef Polák Ing. Stanislav Juránek Jiří Handlar ,00 Kč P. Vlastimil Ovčáčík Václav Banka ,00 Kč Roman Češka Ergoservis, Miloslav Šidlo celkem dary nad Kč: ,00 Kč ostatní dary méně jak Kč: ,57 Kč... Celková výše přijatých darů za rok ,57 Kč Vypracoval: Helena Horáková předseda správní rady Nadačního fondu Radia Proglas V Brně dne 30. června 2010 Přílohy VZ (uloženo ve formátu PDF na CD): - 1x kopie: účetní uzávěrky (4 listy), rozvaha aktiva/pasiva (1 list), výkaz zisk/ztráty (1 list) - zpráva a výrok nezávislého auditora (2 listy) - zpráva revizora (1 list) Strana 15 (celkem 15)

Nadační fond Radia Proglas

Nadační fond Radia Proglas Výroční zpráva 2010 Nadační fond Radia Proglas Ne že by mi šlo o dary; jde mi o to, aby rostl zisk, který se připisuje k vašemu dobru. Filipským 4,17 Právní forma Nadační fond Radia Proglas vznikl zapsáním

Více

Nadační fond Radia Proglas

Nadační fond Radia Proglas Výroční zpráva 2007 Nadační fond Radia Proglas Člověk má radost, když může dát odpověď; jak je dobré slovo v pravý čas! Přísloví 15.23 Právní forma Nadační fond Radia Proglas vznikl zapsáním do nadačního

Více

Nadační fond Radia Proglas

Nadační fond Radia Proglas Výroční zpráva 2008 Nadační fond Radia Proglas Člověk má radost, když může dát odpověď; jak je dobré slovo v pravý čas! Přísloví 15.23 Právní forma Nadační fond Radia Proglas vznikl zapsáním do nadačního

Více

Nadační fond Radia Proglas

Nadační fond Radia Proglas Výroční zpráva 2013 Nadační fond Radia Proglas Právní forma Nadační fond Radia Proglas vznikl zapsáním do nadačního rejstříku, vedeného Krajským soudem v Brně dnem 13. dubna 1999 oddíl N, vložka 144 Sídlo

Více

Nadační fond Radia Proglas

Nadační fond Radia Proglas Výroční zpráva 2012 Nadační fond Radia Proglas Ne že by mi šlo o dary; jde mi o to, aby rostl zisk, který se připisuje k vašemu dobru. Filipským 4,17 Právní forma Nadační fond Radia Proglas vznikl zapsáním

Více

Nadační fond Radia Proglas

Nadační fond Radia Proglas Nadační fond Radia Proglas, Barvičova 85, 616 00 Brno IČ: 440 16 701 Výroční zpráva 2014 Nadační fond Radia Proglas Právní forma Nadační fond Radia Proglas vznikl zapsáním do nadačního rejstříku, vedeného

Více

Nadační fond Radia Proglas

Nadační fond Radia Proglas Výroční zpráva 2014 Nadační fond Radia Proglas Právní forma Nadační fond Radia Proglas vznikl zapsáním do nadačního rejstříku, vedeného Krajským soudem v Brně dnem 13. dubna 1999 oddíl N, vložka 144 Sídlo

Více

Nadačního fondu Radia Proglas

Nadačního fondu Radia Proglas Správní rada vydává S T A T U T Nadačního fondu Radia Proglas IČ: 44016701 Čl. 1 Název nadačního fondu Nadační fond Radia Proglas Čl. 2 Sídlo nadačního fondu Barvičova 85, 602 00 Brno Čl. 3 Právní poměry

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od do

Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od do Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od 1. 1. 2017 do 31. 12. 2017 podle 358 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Část I.

Více

Nadační fond Radia Proglas

Nadační fond Radia Proglas Výroční zpráva 2015 Nadační fond Radia Proglas Právní forma Nadační fond Radia Proglas vznikl zapsáním do nadačního rejstříku, vedeného Krajským soudem v Brně dnem 13. dubna 1999 oddíl N, vložka 144 Sídlo

Více

Výroční zpráva 2013. Obsah. Úvodní slovo předsedy správní rady o Nadačním fondu Střední průmyslové školy stavební Valašské Meziříčí

Výroční zpráva 2013. Obsah. Úvodní slovo předsedy správní rady o Nadačním fondu Střední průmyslové školy stavební Valašské Meziříčí Nadační fond Střední průmyslové školy stavební ve Valašském Meziříčí 757 01 Valašské Meziříčí, Máchova 10, IČ 44740671 tel.: 571 751 011, fax: 571 751 010, e-mail:nadfond@spsstavvm.cz Výroční zpráva 2013

Více

ÚVODNÍ SLOVO. Vážené dámy a vážení pánové,

ÚVODNÍ SLOVO. Vážené dámy a vážení pánové, Výroční zpráva 2012 ÚVODNÍ SLOVO Vážené dámy a vážení pánové, nadešel čas poděkovat všem, kteří pomáhali Nadaci Auxilia naplňovat její poslání a sami se tak podíleli na rozvoji, stabilitě a profesionalizaci

Více

Výroční zpráva Salesiánské kluby mládeže

Výroční zpráva Salesiánské kluby mládeže Výroční zpráva 2016 Salesiánské kluby mládeže Sídlo: Salesiánské kluby mládeže, z. s. Kobyliské nám. 1000/1 182 00 Praha 8 Kobylisy IČ: 65398599 Webové stránky: www.skm.cz Číslo účtu: 1171059001/5500 Statutární

Více

ROZVAHA A K T I V A +56 +42 +19 +18 +1 +37 +42 +8 +29 +42 +56 +42. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A +56 +42 +19 +18 +1 +37 +42 +8 +29 +42 +56 +42. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 31 12 2 0 1 3 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 2 9 1 9 1 8 1 5 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Nadační PhDr Jiřinky Prekopové Trávníky 804/31 Brno

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu kostela Nanebevzetí Panny Marie v Číhošti za rok 2016

Výroční zpráva Nadačního fondu kostela Nanebevzetí Panny Marie v Číhošti za rok 2016 Výroční zpráva Nadačního fondu kostela Nanebevzetí Panny Marie v Číhošti za rok 2016 Obsah: Poslání nadačního fondu Základní informace Organizace nadačního fondu Činnost a aktivity nadačního fondu Přehled

Více

doc. MUDr. Jaroslav Feyreisl, CSc. ředitel ústavu pro péči o matku a dítě

doc. MUDr. Jaroslav Feyreisl, CSc. ředitel ústavu pro péči o matku a dítě Výroční zpráva 2010 Úvodní slovo Nadační fond pro zdraví dětí byl založen v březnu roku 2007 ve prospěch Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze 4 - Podolí. Zakladatelem a hlavním sponzorem nadačního fondu

Více

Konzervatoř Olomouc o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013

Konzervatoř Olomouc o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Konzervatoř Olomouc o.p.s. 0 1) Historie společnosti Konzervatoř Olomouc o.p.s. byla založena zakladatelskou listinou ze dne 19. června 2012 a zapsána do rejstříku obecně prospěšných

Více

Příloha k účetní závěrce k 31. prosinci 2007

Příloha k účetní závěrce k 31. prosinci 2007 Slovanský ústav AV ČR, v. v. i. Valentinská 91/1 110 00 Praha 1 Příloha č. 1 c Příloha k účetní závěrce k 31. prosinci 2007 Tato příloha je zpracována podle hlavy IV., druhé části Vyhlášky Ministerstva

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

ROZVAHA A K T I V A +42 +36 +42 +36 +42 +36 +42 +36. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky...

ROZVAHA A K T I V A +42 +36 +42 +36 +42 +36 +42 +36. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky... Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA Výkazy byly jako součást přiznání podány elektronicky dne: 1342015 Podací číslo: 1611283852 Heslo zjištění stavu: ec1152f0 Stav podání: vyřízeno 31 12

Více

OBEC PROSETÍN ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK 2013

OBEC PROSETÍN ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK 2013 OBEC PROSETÍN ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE ZA ROK 2013 Obsah závěrečného účtu: I. Úvod II. Údaje o plnění rozpočtu III. Údaje o hospodaření s majetkem IV. Finanční hospodaření zřízených právnických osob a hospodaření

Více

Výroční správa obecně prospěšné společnosti MANEMI o. p. s. za rok 2010

Výroční správa obecně prospěšné společnosti MANEMI o. p. s. za rok 2010 Výroční správa obecně prospěšné společnosti MANEMI o. p. s. za rok 2010 1. Základní údaje 1 1.1. Organizační schéma 2 1.2. Hlavní činnost 3 1.3. Doplňková činnost 3 2. Činnost obecně prospěšné společnosti

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA Příloha výroční zprávy 2015 Přehled o stavu a pohybu majetku AKTIVA Stav k prvnímu dni účetního období Stav k poslednímu dni účetního období A. Dlouhodobý

Více

Výroční zpráva za rok 2017

Výroční zpráva za rok 2017 Výroční zpráva za rok 2017 Základní údaje o nadačním fondu Nadační fond Homolka Roentgenova 2 150 30 Praha 5 IČO 257 00 014 Nadační fond Homolka byl dne 8.10.1998 zapsán do rejstříku nadací a nadačních

Více

Rozvaha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE. ( v Kč, na dvě desetinná místa) Syn účel BRUTTO , , , , , ,00

Rozvaha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE. ( v Kč, na dvě desetinná místa) Syn účel BRUTTO , , , , , ,00 Rozvaha Příloha č. 1 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Název a sídlo ní jednotky ( v Kč, na dvě desetinná místa) sestavená ke dni 312015 Základní škola Nižbor Nižbor25 267 05 Nižbor IČO

Více

akciová společnost Výroční zpráva za rok

akciová společnost Výroční zpráva za rok 2016 akciová společnost Výroční zpráva za rok OBSAH Stránka 1 Výroční zpráva REDASH, a.s. 2016 I. Profil společnosti základní údaje o emitentovi - - II. Údaje o základním kapitálu III. Údaje o cenných

Více

Výroční zpráva 2018 Nadační fond FAnn dětem

Výroční zpráva 2018 Nadační fond FAnn dětem Výroční zpráva 2018 Nadační fond FAnn dětem Strana 2 (celkem 25) Obsah Organizační struktura základní informace o fondu, účel Činnost fondu základní atributy Formy získávání finančních prostředků Realizované

Více

ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace

ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) : 12 / 2016 IČO: 75023130 Název: Mateřská škola Záříčí, okres Kroměříž, příspěvková organizace AKTIVA CELKEM 1 620 785,44

Více

ROZVAHA. (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2018 IČO: Název: Mateřská škola Dolní Měcholupy

ROZVAHA. (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2018 IČO: Název: Mateřská škola Dolní Měcholupy ROZVAHA příspěvkové organizace (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2018 IČO: 70926271 Název: Mateřská škola Dolní Měcholupy Sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2018 Sídlo účetní

Více

Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2013

Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2013 Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2013 Hudební lahůdky, o. s. Cacovická 729/50 614 00 Brno-Husovice Česká republika registrováno pod j. č. VS/1 1/85659/11 R dne 6. 9. 2011 IČ: 22719458

Více

ROZVAHA. (BILANCE) ke dni ( v celých tisících Kč )

ROZVAHA. (BILANCE) ke dni ( v celých tisících Kč ) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 500/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) ke dni 31.12.2007 ( v celých tisících Kč ) IČ 48 90 87 54 Obchodní firma nebo jiný název účetní jednotky

Více

Nadace Fidlovačka Výroční zpráva 2012

Nadace Fidlovačka Výroční zpráva 2012 Nadace Fidlovačka Výroční zpráva 2012 O b s a h - Úvod - Základní údaje - Správní rada nadace - Účel nadace - Přehled o činnosti za rok 2012 - Finanční část hospodaření za rok 2012 - Audit - Poděkování

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu kostela Nanebevzetí Panny Marie v Číhošti za rok 2014

Výroční zpráva Nadačního fondu kostela Nanebevzetí Panny Marie v Číhošti za rok 2014 Výroční zpráva Nadačního fondu kostela Nanebevzetí Panny Marie v Číhošti za rok 2014 Obsah: Poslání nadačního fondu Základní informace Organizace nadačního fondu Činnost a aktivity nadačního fondu Přehled

Více

Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA. k 31.12 2013

Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA. k 31.12 2013 NADĚJE, otrokovická o.p.s. Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA k 31.12 2013 Příloha k výroční zprávě 2013 Název: NADĚJE, otrokovická o.p.s. Sídlo: WOLKEROVA 1274, 765 02 OTROKOVICE Předmět

Více

Výkaz zisku a ztráty PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

Výkaz zisku a ztráty PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Výkaz zisku a ztráty PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Mateřská škola Klatovy, Studentská 601, příspěvková organizace, Studentská 601, 339 01 Klatovy 1, Příspěvková organizace, IČ: 60610476 sestavená k 312013 (v

Více

ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace

ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2012 IČO: 70986771 Název: Mateřská škola Chvojenec Sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2012 Sídlo účetní

Více

Datum vytvoření: 1. 6. 2016 MATEŘSKÁ ŠKOLA MIKULOV, HABÁNSKÁ 82, OKRES BŘECLAV Rozvaha (bilance aktiv a pasiv) Období: 31. 12. 2015 Částky v korunách Kč položky Název položky Syn. účet řádku Běžné období

Více

Obec Dolní Újezd Dolní Újezd 155, IČ: Závěrečný účet obce za rok 2017

Obec Dolní Újezd Dolní Újezd 155, IČ: Závěrečný účet obce za rok 2017 Obec Dolní Újezd 751 23 Dolní Újezd 155, IČ: 00636223 Závěrečný účet obce za rok 2017 Zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů

Více

Nadace RACEK. Výroční zpráva. Výroční zpráva. Nadace RACEK

Nadace RACEK. Výroční zpráva. Výroční zpráva. Nadace RACEK Nadace RACEK Výroční zpráva 2010 2010 Výroční zpráva Nadace RACEK Výroční zpráva Nadace RACEK za rok 2010 OBSAH ÚVODNÍK............................... 3 POSLÁNÍ NADACE....................... 4 ZPRÁVA O

Více

NADACE SESTRY AKVINELY. Výroční zpráva o činnosti za rok 2004

NADACE SESTRY AKVINELY. Výroční zpráva o činnosti za rok 2004 NADACE SESTRY AKVINELY Výroční zpráva o činnosti za rok 2004 Jedno z nejhlubších tajemství života je, že největší cenu má to, co děláme pro své bližní. Lewis Carrol Poděkování dárcům Vážení a milí přátelé,

Více

Výroční zpráva. Rok 2017 Vypracovala: Mudr.Eva Hegmonová, předsedkyně správní rady

Výroční zpráva. Rok 2017 Vypracovala: Mudr.Eva Hegmonová, předsedkyně správní rady Výroční zpráva Rok 2017 Vypracovala: Mudr.Eva Hegmonová, předsedkyně správní rady Úvodní slovo Nadace Most k domovu Zlín byla založena z iniciativy MUDr. Evy Hegmonové a Ing. Jindřicha Hegmona dne 4. června

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA COMENIUS MORAVUS, o.p.s. (dále je společnost) za rok 2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA COMENIUS MORAVUS, o.p.s. (dále je společnost) za rok 2008 VÝROČNÍ ZPRÁVA COMENIUS MORAVUS, o.p.s. (dále je společnost) za rok 2008 A. Přehled činností vykonávaných v kalendářním roce s uvedením vztahu k účelu založení obecně prospěšné společnosti Obecně prospěšná

Více

Rozvaha. ke dni (v Kč)! SKP - Naděje pro život IČ Žižkova 2076/ Jihlava. církevní právnická osoba A K T I V A

Rozvaha. ke dni (v Kč)! SKP - Naděje pro život IČ Žižkova 2076/ Jihlava. církevní právnická osoba A K T I V A Rozvaha ke dni 31.12.2009 (v Kč)! IČ 70876339 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky SKP - Naděje pro život Žižkova 2076/108 586 01 Jihlava církevní právnická osoba A K T I V A A. Dlouhodobý majetek

Více

Salesiánské hnutí mládeže Klub Liblice

Salesiánské hnutí mládeže Klub Liblice Salesiánské hnutí mládeže Klub Liblice VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZA ROK 2008 ADRESA: SHM Klub Liblice Liblice 58, 277 32 Byšice Tel.: 731 625 905 e-mail: IČ: 68382570 DIČ: 045-68382570 č.ú.: 133719254

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

Výkaz zisku a ztráty

Výkaz zisku a ztráty Výkaz zisku a ztráty ke dni 31.12.2012 (v Kč) IČ 70822301 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Občanské sdružení Martin Bendova 5/1121 163 00 Praha 6 - Řepy Občanské sdružení NÁKLADY Hlavní Činnost

Více

ROZVAHA (BILANCE) ke dni 31.12.2008 - 37 - Vak-Vodovody a kanal. Jesenicka,a.s. ( v celých tisících Kč ) Sídlo, bydliště nebo

ROZVAHA (BILANCE) ke dni 31.12.2008 - 37 - Vak-Vodovody a kanal. Jesenicka,a.s. ( v celých tisících Kč ) Sídlo, bydliště nebo Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 500/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) Obchodní firma nebo jiný název účetní jednotky Vak-Vodovody a kanal. Jesenicka,a.s. ( v celých tisících Kč

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2008 do 31.12.2008

Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2008 do 31.12.2008 Výroční zpráva Nadačního fondu Naděje pro Vaše srdce za účetní období od 1.1.2008 do 31.12.2008 Účetní jednotka Název : Nadační fond Naděje pro Vaše srdce Sídlo : Střimelická 2498 / 12, 141 00 Praha 4

Více

Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2012

Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2012 Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2012 Hudební lahůdky, o. s. Cacovická 729/50 614 00 Brno-Husovice Česká republika registrováno pod j. č. VS/1 1/85659/11 R dne 6. 9. 2011 IČ: 22719458

Více

SLP Czech, s.r.o. k Statutární formuláře českých finančních výkazů v tis. Kč

SLP Czech, s.r.o. k Statutární formuláře českých finančních výkazů v tis. Kč Příloha č. 17: Rozvaha účetní jednotky: Aktiva ROZVAHA V PLNÉM ROZSAHU Běžné Minulé účetní období úč. období 2005 Brutto Korekce Netto Netto AKTIVA CELKEM 515 569-190 742 324 827 532 019 A. POHLEDÁVKY

Více

Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů. IČ 12297 Obchodní firma Jihočeské papírny, a. s., Větřní.

Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů. IČ 12297 Obchodní firma Jihočeské papírny, a. s., Větřní. Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů IČ 12297 Obchodní firma Jihočeské papírny, a. s., Větřní Ulice Obec Větřní PSČ 382 11 E-mail Internetová adresa www.jip.cz Tel.

Více

Číslo položky Název položky Syntetický OBDOBÍ. účet BĚŽNÉ MINULÉ BRUTTO KOREKCE NETTO

Číslo položky Název položky Syntetický OBDOBÍ. účet BĚŽNÉ MINULÉ BRUTTO KOREKCE NETTO ROZVAHA PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA CHLUM Chlum č.p. 16 Nalžovice 26293 IČ 71000461 sestavená k 31.12.2014 (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) BRUTTO KOREKCE NETTO AKTIVA

Více

Datum vytvoření: 1. 6. 2016 ZÁKLADNÍ ŠKOLA MIKULOV, VALTICKÁ 3, OKRES BŘECLAV Rozvaha (bilance aktiv a pasiv) Období: 31. 12. 2015 Částky v korunách Kč položky Název položky Syn. účet řádku Běžné období

Více

Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s.

Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s. Příloha k účetní závěrce sestavené k 31.12.2010 Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s. 1. Název, sídlo a obecné údaje Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s. Moravská Ostrava, 28.

Více

Výroční zpráva za r Otevřené srdce o.p.s.

Výroční zpráva za r Otevřené srdce o.p.s. Výroční zpráva za r. 2015 Otevřené srdce o.p.s. Obsah 1.Fakta o Otevřeném srdci o.p.s. 2.O Azylovém domě pro matky s dětmi 3.Finanční zpráva 4.Hodnocení 5.Kontakty 1.Fakta o občanském sdružení 1.1 Právní

Více

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Období: 2005 1. Identifikační údaje: 1.1. Název firmy: LABYRINT BOHEMIA 1.2. Právní forma: obecně prospěšná společnost Obecně prospěšná společnost

Více

Nadační fond Horního Gymnáziav Havířově.

Nadační fond Horního Gymnáziav Havířově. Nadační fond Horního Gymnázia v Havířově Statut Nadačního fondu Horního Gymnázia v Havířově Správní rada a revizor Nadačního fondu Nadační fond Horního Gymnázia v Havířově, o.p.s. byl dne 24. února 2015

Více

Zápis ze zasedání zástupců rodičů a učitelů (shromáždění delegátů) konaného dne 11. dubna 2018 v budově školy

Zápis ze zasedání zástupců rodičů a učitelů (shromáždění delegátů) konaného dne 11. dubna 2018 v budově školy SRPŠ Obchodní akademie Pardubice, z. s., Štefánikova 325, 530 02 Pardubice Zápis ze zasedání zástupců rodičů a učitelů (shromáždění delegátů) konaného dne 11. dubna 2018 v budově školy Svolavatel a předsedající

Více

Konsolidovaná rozvaha k

Konsolidovaná rozvaha k Konsolidovaná rozvaha k 31.12.2002 AKTIVA CELKEM 3 993 316 3 800 365 3 206 238 A. Pohledávky za upsaný vlastní kapitál 0 0 16 B. Stálá aktiva 1 510 678 1 499 941 1 502 466 B. I. Dlouhodobý nehmotný majetek

Více

Licence: DD06 XCRGURXA / RYA ( / )

Licence: DD06 XCRGURXA / RYA ( / ) ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2016 IČO: 72742607 Název: Základní škola a mateřská škola Tomáše Ježka Ralsko-Kuřívody- příspěvková organizace,

Více

Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou

Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Výroční zpráva Vážení čtenáři, dovolujeme si Vám, tak jako každý rok, předložit zprávu o činnosti Fakultní Thomayerovy nemocnice v roce. Bez nadsázky lze říci,

Více

Rozvaha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE sestavená k (v Kč)

Rozvaha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE sestavená k (v Kč) Rozvaha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE sestavená k 31.12.2010 (v Kč) Název účetní jednotky: Mateřská škola, Mladějov na Moravě, okres Svitavy Sídlo: čp. 39 569 35 Mladějov na Moravě Právní forma: příspěvková organizace

Více

Nadaní fond Radia Proglas vznikl zapsáním do nadaního rejstíku, vedeného Krajským soudem v Brn dnem 13. dubna 1999

Nadaní fond Radia Proglas vznikl zapsáním do nadaního rejstíku, vedeného Krajským soudem v Brn dnem 13. dubna 1999 Nadaní fond Radia Proglas vznikl zapsáním do nadaního rejstíku, vedeného Krajským soudem v Brn dnem 13. dubna 1999 Barviova 85 602 00 Brno telefon: 543 217 241 fax: 543 217 245 e-mail: radio@proglas.cz

Více

Spolek rodičů a přátel školy při Základní škole Příbor Jičínská STANOVY SPOLKU. Čl. I Název, sídlo a charakter spolku

Spolek rodičů a přátel školy při Základní škole Příbor Jičínská STANOVY SPOLKU. Čl. I Název, sídlo a charakter spolku Spolek rodičů a přátel školy při Základní škole Příbor Jičínská STANOVY SPOLKU Čl. I Název, sídlo a charakter spolku Spolek rodičů a přátel školy při Základní škole Příbor Jičínská (dále jen spolek ) je

Více

ROZVAHA PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

ROZVAHA PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE AKTIVA CELKEM 1 060 475,69 807 054,50 253 421,19 2 091 731,64 A. Stálá aktiva 848 616,50 807 054,50 41 562,00 I. Dlouhodobý nehmotný majetek 1. Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje 012 2. Software 013 3.

Více

ROZVAHA PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

ROZVAHA PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE AKTIVA CELKEM 46 501 239,59 16 258 082,58 30 243 157,01 29 907 675,88 A. Stálá aktiva 40 067 798,17 16 258 082,58 23 809 715,59 24 145 859,59 I. Dlouhodobý nehmotný majetek 1. Nehmotné výsledky výzkumu

Více

ROZVAHA PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

ROZVAHA PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE AKTIVA CELKEM 10 985 300,66 8 481 629,19 2 503 671,47 2 017 468,24 A. Stálá aktiva 8 852 223,19 8 481 629,19 370 594,00 404 798,00 I. Dlouhodobý nehmotný majetek 1. Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje 012

Více

ROZVAHA PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

ROZVAHA PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE AKTIVA CELKEM 44 613 844,21 16 996 661,77 27 617 182,44 30 243 157,01 A. Stálá aktiva 40 470 233,36 16 996 661,77 23 473 571,59 23 809 715,59 I. Dlouhodobý nehmotný majetek 1. Nehmotné výsledky výzkumu

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA MIKULOV, POD STRÁNÍ 6, OKRES BŘECLAV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE

MATEŘSKÁ ŠKOLA MIKULOV, POD STRÁNÍ 6, OKRES BŘECLAV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Datum vytvoření: 1. 6. 2016 MATEŘSKÁ ŠKOLA MIKULOV, POD STRÁNÍ 6, OKRES BŘECLAV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Rozvaha (bilance aktiv a pasiv) Období: 31. 12. 2015 Částky v korunách Kč Minulé období Brutto Korekce

Více

A Uspořádání a označování položek rozvahy

A Uspořádání a označování položek rozvahy Přílohy 2 A Uspořádání a označování položek rozvahy AKTIVA CELKEM A. Pohledávky za upsaný základní kapitál B. Dlouhodobý majetek B.I. Dlouhodobý nehmotný majetek B.I. 1. Zřizovací výdaje 2. Nehmotné výsledky

Více

ROZVAHA příspěvkové organizace

ROZVAHA příspěvkové organizace ROZVAHA příspěvkové organizace (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) : 12 / 2017 IČO: 63833352 Název: Mateřská škola Janouchova Sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2017 Sídlo účetní jednotky

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA Příloha výroční zprávy 2016 Přehled o peněžních příjmech a výdajích Odpis nedobytné pohledávky 53 133 186 Nákladové úroky 0 0 0 VÝDAJE v tisících Kč Náklady

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA NADACE SENIO ZA ROK 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA NADACE SENIO ZA ROK 2014 1. Činnost NADACE SENIO v roce 2014: VÝROČNÍ ZPRÁVA NADACE SENIO ZA ROK 2014 - projednala a schválila roční uzávěrku hospodaření NADACE SENIO, které předcházelo provedení revize včetně Revizní zprávy,

Více

Obsah. Právo. Část I. Díl 1. Obecné principy KAPITOLA 1 Obecné principy... 1000. Díl 2

Obsah. Právo. Část I. Díl 1. Obecné principy KAPITOLA 1 Obecné principy... 1000. Díl 2 Obsah Část I Právo Obecné principy KAPITOLA 1 Obecné principy... 1000 Občanská sdružení KAPITOLA 1 Obecné principy... 1002 kapitola 2 Vznik občanského sdružení... 1003 2.1 Návrh na registraci... 1005 2.2

Více

Licence: DKSM XCRGURXA / RYC (07042011 / 15042011) Mateřská škola Bílá, okres Frýdek-Místek, příspěvková organizace

Licence: DKSM XCRGURXA / RYC (07042011 / 15042011) Mateřská škola Bílá, okres Frýdek-Místek, příspěvková organizace ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace (v Kč - minulé období zaokrouhleno na tisíce) Období: 12 / 2011 IČO: 75027461 Název: Mateřská škola Bílá, okres Frýdek-Místek, příspěvková organizace Sestavená

Více

Obsah. Seznam zkratek některých použitých právních předpisů...xv Seznam ostatních použitých pojmů a zkratek... XVI Předmluva...

Obsah. Seznam zkratek některých použitých právních předpisů...xv Seznam ostatních použitých pojmů a zkratek... XVI Předmluva... Obsah Seznam zkratek některých použitých právních předpisů...................xv Seznam ostatních použitých pojmů a zkratek.......................... XVI Předmluva....................................................

Více

Tabulková část informační povinnosti emitentů kótovaných cenných papírů. Základní údaje. IČ 45272271 Obchodní firma Interhotel Olympik, a.s.

Tabulková část informační povinnosti emitentů kótovaných cenných papírů. Základní údaje. IČ 45272271 Obchodní firma Interhotel Olympik, a.s. Tabulková část informační povinnosti emitentů kótovaných cenných papírů IČ 45272271 Obchodní firma Interhotel Olympik, a.s. Ulice Sokolovská 138 Obec Praha 8 PSČ 186 00 E-mail Internetová adresa vyhnisova@olympik.cz

Více

ÚVODNÍK. Petr Krásný Th.M. předseda správní rady. Zasedání správní rady - 4 -

ÚVODNÍK. Petr Krásný Th.M. předseda správní rady. Zasedání správní rady - 4 - OBSAH ÚVODNÍK............................... 2 POSLÁNÍ NADACE....................... 3 ZPRÁVA O ČINNOSTI Vzdělávání........................... 4 Mimořádný grantový program......... 4 RACEK se zúčastnil

Více

1-Rozvaha OLÚ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE. sestavená k (v CZK) Syntetický účet

1-Rozvaha OLÚ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE. sestavená k (v CZK) Syntetický účet Sídlo: Jevíčko Právní forma: příspěvková organizace IČ: 00193976 1-Rozvaha OLÚ BRUTTO KOREKCE NETTO AKTIVA AKTIVA 196 490 078,77 101 763 020,82 94 727 057,95 80 326 081,70 A. Stálá aktiva 180 458 105,97

Více

řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X

řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X ÚČETNÍ ZÁVĚRKA neziskových organizací Období: 12 / 2014 IČO: 68308655 Název: Místo pro děti-spolek řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X Sestavená k rozvahovému dni 31.12.2014 Sídlo účetní

Více

Licence: DT3P XCRGURXA / RXA (14102010 / 01012010) Číslo Syntetický Běžné Minulé položky Název položky účet Brutto Korekce Netto

Licence: DT3P XCRGURXA / RXA (14102010 / 01012010) Číslo Syntetický Běžné Minulé položky Název položky účet Brutto Korekce Netto ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace (v Kč) : 12 / 2010 IČO: 72033801 Název: Sport Hluk, příspěvková organizace AKTIVA CELKEM 37 589 392,46 18 776 245,78 18 813 146,68 A. Stálá aktiva 36 756 691,63

Více

Díky vstřícné spolupráci členů sdružení a dobrovolníků IVCP, o.s. naplňuje stanovené cíle občanského sdružení, které si určilo ve svých stanovách.

Díky vstřícné spolupráci členů sdružení a dobrovolníků IVCP, o.s. naplňuje stanovené cíle občanského sdružení, které si určilo ve svých stanovách. Obsah 1. Slovo úvodem...2 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...3 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...3 2.2. Poslání a činnost IVCP,o.s. Plzeň...4 2.3. Hlavní činnosti IVCP,

Více

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2013

NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2013 NADAČNÍ FOND STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÉ ŠKOLY HRANICE STUDENTSKÁ 1384 75301 HRANICE VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2013 DUBEN 2014 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O NADAČNÍM FONDU Nadační fond Střední průmyslové školy Hranice (NF SPŠ) byl

Více

Nadační fond Julinka Výroční zpráva 2015

Nadační fond Julinka Výroční zpráva 2015 Nadační fond Julinka Výroční zpráva 2015 Obsah: 1. Úvodní slovo 2. Základní údaje o Nadačním fondu Julinka 3. Struktura fondu 4. Poslání a účel fondu 5. Akce pořádané Nadačním fondem Julinka v roce 2014

Více

NADAČNÍ FOND PRO PODPORU VZDĚLÁVÁNÍ V POJIŠŤOVNICTVÍ Těšnov 5, 110 00 Praha 1, Česká republika ÚČETNÍ ZÁVĚRKA. za období od 1.1.2010 do 31.12.

NADAČNÍ FOND PRO PODPORU VZDĚLÁVÁNÍ V POJIŠŤOVNICTVÍ Těšnov 5, 110 00 Praha 1, Česká republika ÚČETNÍ ZÁVĚRKA. za období od 1.1.2010 do 31.12. NADAČNÍ FOND PRO PODPORU VZDĚLÁVÁNÍ V POJIŠŤOVNICTVÍ Těšnov 5, Praha, Česká republika ÚČETNÍ ZÁVĚRKA za období od.. do 3.. v plnem rozsahu 3.. (v celych tisících Kc) ˇ 4964 5.3. Nadacní ˇ fond pro podporu

Více

Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů. Základní údaje. IČ 45534276 Obchodní firma VEBA textilní závody a.s.

Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů. Základní údaje. IČ 45534276 Obchodní firma VEBA textilní závody a.s. Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů IČ 45534276 Obchodní firma VEBA textilní závody a.s. Ulice Přadlácká 89 Obec Broumov PSČ 550 17 E-mail veba@veba.cz Internetová

Více

Rozvaha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE. sestavená k (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení:

Rozvaha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE. sestavená k (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení: Příloha č. 1 k vyhlášce č. 410/2009 Sb. Název: Sídlo: Odborný léčebný ústav Jevíčko Jevíčko Právní forma: příspěvková organizace IČ: 00193976 Předmět činnosti: zdravotnictví Název Rozvaha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

Více

Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů. Základní údaje. IČ 45272271 Obchodní firma Interhotel Olympik, a. s.

Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů. Základní údaje. IČ 45272271 Obchodní firma Interhotel Olympik, a. s. Tabulková část informační povinnosti emitentů registrovaných cenných papírů IČ 45272271 Obchodní firma Interhotel Olympik, a. s. Ulice Sokolovská 138 Obec Praha 8 PSČ 186 00 E-mail Internetová adresa Jméno,

Více

ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace

ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) : 13 / 2012 IČO: 68730799 Název: Základní umělecká škola Ivanovice na Hané AKTIVA CELKEM 6 107 237,59 4 144 706,70 1

Více

ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace

ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) : 12 / 2012 IČO: 75027003 Název: Základní škola a Mateřská škola Šenov u Nového Jičína, příspěvková organizace AKTIVA

Více

ROZVAHA. k 30. červnu 2004 (v tis. Kč) ČEZ, a. s. Duhová 2/1444 Praha 4 IČ:

ROZVAHA. k 30. červnu 2004 (v tis. Kč) ČEZ, a. s. Duhová 2/1444 Praha 4 IČ: ROZVAHA k 30. červnu 2004 (v tis. Kč) ČEZ, a. s. Duhová 2/1444 Praha 4 IČ: 452 74 649 Minulé účetní Označ. A K T I V A Běžné účetní období období Brutto Korekce Netto Netto AKTIVA CELKEM 330 487 646 110

Více

ROZVAHA. k 30. září 2004 (v tis. Kč) ČEZ, a. s. Duhová 2/1444 Praha 4 IČ: Minulé účetní období Brutto Korekce Netto Netto

ROZVAHA. k 30. září 2004 (v tis. Kč) ČEZ, a. s. Duhová 2/1444 Praha 4 IČ: Minulé účetní období Brutto Korekce Netto Netto ROZVAHA k 30. září 2004 (v tis. Kč) ČEZ, a. s. Duhová 2/1444 Praha 4 IČ: 452 74 649 Označ. A K T I V A Běžné účetní období Minulé účetní období Brutto Korekce Netto Netto AKTIVA CELKEM 336 106 625 112

Více

ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace

ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2016 IČO: 70934355 Název: Mateřská škola DUHA Soběslav, sídliště Míru 750 Sestavená k rozvahovému dni 31.

Více

Licence: DGDL XCRGURXA / RXA ( / ) Číslo Syntetický Běžné Minulé položky Název položky účet Brutto Korekce Netto

Licence: DGDL XCRGURXA / RXA ( / ) Číslo Syntetický Běžné Minulé položky Název položky účet Brutto Korekce Netto ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) : 13 / 2016 IČO: 75004402 Název: Domov pro seniory Červenka, příspěvková organizace AKTIVA CELKEM 81 728 693,57 47 127

Více

ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace

ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 13 / 2013 IČO: 71220054 Název: Dům seniorů Liberec - Františkov, příspěvková organizace Sestavená k rozvahovému

Více

ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace

ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) Období: 12 / 2014 IČO: 71008101 Název: Mateřská škola Starý Mateřov Sestavená k rozvahovému dni 31. prosinci 2014 Sídlo

Více

Licence: DLAZ XCRGURXA / RXA ( / ) Číslo Syntetický Běžné Minulé položky Název položky účet Brutto Korekce Netto

Licence: DLAZ XCRGURXA / RXA ( / ) Číslo Syntetický Běžné Minulé položky Název položky účet Brutto Korekce Netto ROZVAHA - BILANCE příspěvkové organizace (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) : 13 / 2012 IČO: 70989826 Název: Základní škola a Mateřská škola Žlutava,okres Zlín,přísp. organizace AKTIVA CELKEM 32

Více

Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY. NÁKLADY celkem název ukazatele číslo Hlavní hosp.

Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY. NÁKLADY celkem název ukazatele číslo Hlavní hosp. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo Hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 942 23 01. Spotřeba materiálu 03 436 10 02. Spotřeba energie

Více

ROZVAHA A K T I V A. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni... ... ( v tisících Kč ) ...

ROZVAHA A K T I V A. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni... ... ( v tisících Kč ) ... Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 3 1 1 2 2 0 1 4 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 2 6 2 0 2 4 1 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky VOLONTÉ CZECH ops Thámova 20/11 Praha 1000 A K T

Více

Rozvaha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

Rozvaha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Číslo položky Rozvaha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Základní škola a mateřská škola Bystřec, Bystřec 87, 561 54, IČO 75015617 Sestavená k 31.12.2012 (v tis. Kč) okamžik sestavení:. 1 2 3 ÚČETNÍ OBDOBÍ Syntetický

Více