FAKTA. ČTeNářI LN jsou FINANČNě zajištěni čistý měsíční příjem domácnosti, v tis. čtenářů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "FAKTA. ČTeNářI LN jsou FINANČNě zajištěni čistý měsíční příjem domácnosti, v tis. čtenářů"

Transkript

1 FAKTA LIDOVÉ NOVINY, nejstarší český deník, založený v roce 1893, se dlouhodobě profilují jako kvalitní celostátní zpravodajský list se speciálním zájmem o politiku, byznys a kulturu. LIDOVÉ NOVINY jsou vyhledávány pro své komplexní politické zpravodajství, erudované komentáře a názory předních osobností z domova i ze světa. Vysokou prestiž mají také pravidelné přílohy. ČTeNářI LN rozhodují národní socio-ekonomická klasifikace ABCDE, složení % ČTeNářI LN jsou FINANČNě zajištěni čistý měsíční příjem domácnosti, v tis. čtenářů čtenáři Lidových novin čtenáři celostátních deníků 94 tis. 44 % 34,8 % 41 tis. 28,9 % 19,9 % 16,9 % 9 % 13,1 % 22 tis. 27 tis. 15 % 10,3 % 8,1 % 7 tis. A - nejvyšší b c D e - nejnižší do Kč Kč Kč Kč a více Kč Lidové noviny mají nadprůměrný podíl mezi čtenáři podnikateli, vedoucími pracovníky a všemi s rozhodovací pravomocí o firemních investicích. Díky tomu jsou vhodným médiem pro B2B inzerci. Čtenáři Lidových novin žijí ve finančně zajištěných domácnostech. 44 % čtenářské obce žije v domácnostech s vyšším měsíčním příjmem než 30 tis. Kč. Zdroj: Mediaprojekt - tisk, čtvrtletí 2010, GfK Czech Median, Unie vydavatelů

2 FAKTA ČTeNářI LN jsou NADprůměrNě VzDěLANí složení čtenářských obcí a obyvatelstva v % čtenáři Lidových novin čtenáři celostátních deníků 40 % 38 % obyvatelstvo ČR 34 % 32 % 31 % 28 % 24 % 25 % 13 % 16 % 9 % 10 % vysokoškolské základní střední bez maturity střední s maturitou Ve čtenářské obci Lidových novin je v porovnání s průměrem celostátních deníků 1,5x větší podíl čtenářů s maturitou nebo vysokoškolským vzděláním. Ve srovnání s celkovou populací České republiky je tento podíl dokonce 2,6x vyšší. ČTeNářI LN žijí Ve VěTších městech srovnání podílů ve čtenářských obcích a obyvatelstvu, v % 44% 26 % 22 % Velmi významná část čtenářské obce bydlí ve městech nad 100 tis. obyvatel (44 % čtenářů). Díky tomu pro ně nejsou obchodní místa vzdálená. čtenáři Lidových novin čtenáři celostátních deníků obyvatelstvo ČR Zdroj: Mediaprojekt - tisk, čtvrtletí 2010, GfK Czech Median, Unie vydavatelů LIDOVÉ NOVINY vycházejí 6x týdně (pondělí sobota). Každý pátek vychází magazín pátek LN. Jednou měsíčně vychází stylový magazín esprit.

3 události, KOmeNTáře LIDOVÉ NOVINY, to je především politika, byznys a kultura. Najdete v nich nejlepší domácí zpravodajství, nejsilnější tým ekonomických redaktorů, nejlepší komentátory a nejzvučnější jména české umělecké kritiky jako Jiří Peňás, Ondřej Štindl nebo Jáchym Topol. Fotografy LN vede držitel mnoha cen Czech Press Photo Jan Zatorsky. První díl novin je věnován domácím a zahraničním událostem, kultuře a komentářům.

4 peníze & byznys KOmpLexNí přehled O ekonomice A byznysu LIDOVÉ NOVINY výrazně posílily své ekonomické zpravodajství. Každý pracovní den přinášejí až osm stránek aktuálních ekonomických informací z domova a ze světa. Soustavně se věnují firmám, trhům a všem klíčovým odvětvím. rozhovory ANALýzY KOmeNTáře původní zprávy Druhou složku tradičně uzavírá sportovní rubrika, program TV a stránka Lidé.

5 peníze & byznys LITe ČTeNí O byznysu NA VíKeND VeLKÉ sobotní TÉmA A rozhovory, ANALýzY, reportáže

6 právo & justice příloha VěNOVANá problematice práva, justice A soudnictví Nová příloha je určena jak profesionálům z oblasti práva, tak i běžným čtenářům se zájmem o právo. Zabývá se všemi jeho oblastmi. Seznamuje čtenáře s konkrétními právními předpisy, soudními spory, projednávanými zákony, hodnocením právnických fakult, zajímavými disertačními a diplomovými pracemi. Přináší profilové rozhovory. Nevyhne se polemikám, názorům, přináší i informace z judikatury. KAžDÉ pondělí V LN

7 AKADemIe, VěDA & VýzKum LIDOVÉ NOVINY jsou deníkem vzdělaných lidí. Jsou vyhledávaným zdrojem informací z oblasti vysokých a středních škol, akademických kruhů a vědy. Této problematice se věnují v rámci rubriky DOmOV a ve speciálních přílohách. Příloha AKADemIe jediná pravidelná deníková příloha o školství a vzdělávání na českém trhu. příloha VěDA & VýzKum největší pravidelná deníková příloha o novinkách ve vědě a technologiích. Obě přílohy vycházejí každé úterý. Akademie věd udělila členům redakce přílohy ocenění za popularizaci vědy.

8 KuLTurA A umění LIDOVÉ NOVINY jsou také deníkem se speciálním zájmem o kulturu. Věnují nadstandardní pozornost kulturním událostem a trendům v literatuře, filmu, hudbě, výtvarném umění a divadle. Kromě denní rubriky KuLTurA nabízí čtenářům také kvalitní přílohu: Příloha OrIeNTAce nejrenomovanější deníková příloha o současném myšlení, kultuře a umění. Dvanáct stran, vychází každou sobotu. OrIeNTAce pravidelně získává ceny v soutěži European Newspaper Design.

9 relax GAsTrONOmIe, DesIGN, zdraví, cestování relax víkendová příloha o moderním životě. Věnuje se vztahům, gastronomii, módě, moderní architektuře, designu, zdraví a cestování. Vychází každou sobotu.

10 magazín rozhovory, reportáže LIDOVÉ NOVINY oslovují aktivní čtenáře s vysokými nároky v práci i ve volném čase. Je jim věnována nejen jedinečná nabídka sobotních příloh, ale i dva magazíny LN. pátek LN inteligentní magazín LIDOVých NOVIN Společenský magazín vychází každý pátek v Lidových novinách už více než 15 let. Prostřednictvím významných novinářských osobností a pozoruhodných autorů poskytuje čtenářům rozhovory s osobnostmi, unikátní reportáže, originální témata, nevšední pohledy na události z kultury, společnosti, politiky a historie. Atraktivitu titulu podtrhuje nové grafické zpracování s bonusem v podobě křídové obálky. ČTeNářI magazínu pátek rozhodují složení čtenářů magazínu podle sociálního postavení, složení v % Podíl skupin A+B+C1 Ostatní sociální skupiny 55 % 45 % 64 % 36 % Čtenáři magazínu Pátek Lidových novin patří do vyšších sociálně-ekonomických skupin. Jsou dobře zajištěni a jejich životní styl odpovídá jejich představám. Způsob života zahrnuje širokou škálu aktivních činností. Podstatnou úlohu hrají cestování (zejména do zahraničí), návštěva restaurací, kulturních a společenských akcí i zájem o knihy. čtenáři magazínu Pátek čtenáři magazínů celkem Zdroj: Mediaprojekt - tisk, čtvrtletí 2010, GfK Czech Median, Unie vydavatelů

11 životní styl esprit stylový magazín LIDOVých NOVIN Magazín esprit nabízí čtenářům inspirativní články o životním stylu, kariéře, módě, umění, cestování. esprit seznamuje čtenáře s první ligou českého byznysu, s osobnostmi s vizí a vkusem. Představuje pozoruhodné produkty, unikátní obchody, zajímavé destinace. Inzertním klientům poskytuje rozšíření možností prezentace v prostředí exkluzivního obsahu pro kvalitní cílovou skupinu. Magazín esprit oslovuje produktivní čtenáře LN ve věku let, kteří holdují modernímu životnímu stylu, potrpí si na kvalitu, nejsou zaměřeni jen ekonomicky, ale i kulturně, mají rozhled. Inzertním klientům poskytuje možnost prezentace exkluzivních produktů. Vychází každý měsíc.

12 Zpravodajský server LIDOVých NOVIN přináší nepřetržité multimediální zpravodajství z domova, ze světa, z byznysu, kultury a sportu. LIDOVKY.cz měsíčně navštíví až 870 tisíc reálných uživatelů, přičemž rostoucí trend návštěvnosti dále pokračuje. LIDOVKY.cz v uplynulém roce změnily podobu a patří k nejvýznamnějším zpravodajským serverům na českém trhu. Server LIDOVKY.cz má tyto hlavní rubriky: Události, Svět, Byznys, Názory, Kultura, Věda+Akademie, Média, Sport, Relax, Dobrá chuť, Auto. Oproti jiným serverům zaměřeným na všeobecné zpravodajství kladou LIDOVKY.cz speciální důraz na zprávy o domácí a světové ekonomice I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. Zdroj: Net Monitor-SPIR-MEDIARESEARCH, 2010 Počet reálných uživatelů serveru LIDOVKY.cz.

13 speciály LN 101 cestování, VOLNý ČAs, události, zajímavosti kvalitní obsah atraktivní magazínový formát samostatně prodejný magazín 101 nejkrásnějších výletů v Čechách, na Moravě a ve Slezsku 101 zimních výletů v Čechách, na Moravě a ve Slezsku a v blízkém zahraničí 101 událostí roku tematicky zaměřené speciály tipů na výlet po hradech a zámcích zimních výletů II událostí roku 2011

14 Ceny v Kč za 1 mm/1 sl. (inzertní část) celostátní vydání Čechy Praha + stř. Čechy severní Morava nebo jižní Morava příloha Akademie Vzdělávání příloha Právo & Justice po, út, st, čt, so pá FORMÁT š x v v mm po, út, st, čt, so pá Slevy *** za plochu dohoda na mm za počet několikeré zveřejnění ve stejné velikosti 3 % 3 a více 1/1 strana 285 x Velký roh (Junior page) 1/2 strany 1/2 strany na šířku 1/3 strany 1/3 strany na šířku 1/4 strany (střední roh) 1/4 strany na šířku (podval) 237 x x x x x x x Malý roh 93 x /8 strany na šířku 141 x % od mm 6 a více 10 % od mm 12 a více 15 % od mm 24 a více 20 % od mm 48 a více Speciální kalkulace možná od mm 60 a více Příplatky za umístění v redakční části. Ve velikosti: **** od 278 do 869 mm* 100 % od 870 mm (1/3 strany) do mm 50 % od mm (1/2 strany) bez příplatku Příplatek za pevnou pozici ***** 1. pozice inzerátu o velikosti 1/2 strany a větší 15 % 2. pozice inzerátu o velikosti 1/2 strany a větší 10 % SPECIÁLNÍ FORMÁTY š x v v mm po, út, st, čt, so pá Příplatky za barevnou inzerci****** příplatek min. velikost 1 doplňková barva (2c) 20 % 100 mm Ucho (celostátní vydání) 45 x plnobarevný inzerát (3c nebo 4c) 40 % 100 mm Ucho přílohy 45 x Ceny za vkládání a všívání v Kč Tisk Inzerát titulka (včetně barvy 4c) Podval titulka (včetně barvy 4c)* Inzerát v TV prog. (celostátní)** Inzerát v text. části (celostátní)** 45 x x x nebo 2 sloupce (cena za mm) do 10 g/kus 1,45 do 20 g/kus 1,65 do 30 g/kus 1,85 do 40 g/kus 2,05 do 50 g/kus 2,25 nad 50 g/kus bude cena stanovena dohodou Technika tisku ofsetový novinový tisk Barva barevně na všech stránkách Papír 45 g/m 2 SC Tiskový rastr 40 linek/cm Vychází denně kromě nedělí a svátků VYSVĚTLIVKY * Po dohodě je možné na titulní straně LN umístit i další vybrané formáty. ** Inzerát (45 x 25 až 80 mm nebo 93 x 15 až 60 mm) umístěný v redakční části, minimálně ze 3 stran obklopený redakčním obsahem. *** Všechny slevy se počítájí pro jednoho inzerenta a nemohou se sčítat. **** Formát menší než 278 mm na redakční stránce je možný, ale cena a příplatek jsou počítány z velikosti 278 mm. ***** U menších formátů je tento příplatek nahrazen redakčním příplatkem. ****** U menších formátů bude účtován příplatek z minimální velikosti inzerátu. DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE Uzávěrka pro objednávky je 3 pracovní dny před uveřejněním, uzávěrka pro podklady je 2 pracovní dny před uveřejněním. Storno poplatky: 15 3 pracovní dny před uveřejněním 50 %. Od 2 pracovních dnů před uveřejněním 100 %. Ceny jsou uvedeny pro ČB inzerci bez DPH. Další formáty jsou možné. Příplatek za vázanou inzerci k ceně druhého inzerátu a dalších navázaných se připočítává dodatečný příplatek 15 %. Podklady do deníku LIDOVÉ NOVINY dle technických podmínek na Mediální skupina MAFRA, a. s., obchodní oddělení, Karla Engliše 519/11, Praha 5. Tel.: , 3428, 3429, fax: , inzerce@lidovky.cz

15 FORMÁTY 2/1 panoram. dvoustr. na pozici strana 2/1 panoramatická dvoustrana spad š x v v mm zrcadlo š x v v mm pá 420 x x x x /1 strana 210 x x nebo 3. strana obálky 210 x x strana obálky 210 x x /2 strany na šířku 1/2 strany 1/3 strany v inzertní části na šířku (podval) 1/3 strany v inzertní části 210 x x x x x x x x /4 strany 88 x /4 strany na šířku (podval) 210 x x /8 strany 88 x Inzerát v TV programu 40 x TV tip 1 93 x FORMÁTY V REDAKČNÍ ČÁSTI (umístěné samostatně na stránce) Slevy v magazínu za plochu celková plocha všech inzerátů Ceny za vkládání a všívání v Kč do 10 g/kus 1,50 do 20 g/kus 1,80 do 30 g/kus 2,00 do 40 g/kus 2,30 do 50 g/kus 2,60 nad 50 g/kus bude cena stanovena dohodou za počet několikeré zveřejnění ve stejné velikosti 3 % 3 a více 5 % od 2 stran 6 a více 10 % od 4 stran 12 a více 15 % od 8 stran 24 a více 20 % od 16 stran 48 a více Speciální kalkulace možná od 24 stran velký roh 135 x x /3 strany v redakční části 132 x x /2 strany v redakční části 102 x x Tisk 1/2 strany v redakční části na šířku 210 x x Technika tisku ofsetový tisk 1/3 strany v redakční části 72 x x Barva barevně na všech stránkách 1/3 strany v redakční části na šířku (podval) 210 x x Papír 52 g/m 2 SC 1/4 strany v redakční části v rohu strany 88 x Tiskový rastr 52 linek/cm 1/4 strany v redakční části na šířku (podval) 210 x x Vychází v pátek DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE Uzávěrka pro objednávky: 15 pracovních dnů před uveřejněním. Uzávěrka pro podklady: 10 pracovních dnů před uveřejněním. Storno poplatky pracovních dnů před uveřejněním: 50 % Od 21 pracovních dnů před uveřejněním: 100 % Všechny ceny v ceníku jsou uvedeny bez DPH. Další formáty jsou možné. Ceny v Kč platí jak pro černobílé, tak i pro barevné inzeráty. Všechny slevy se počítají pro jednoho inzerenta a nemohou se sčítat. V případě požadavku na vázanou inzerci se k ceně 2. inzerátu a dalších navázaných připočítává dodatečný příplatek 15 %. V případě požadavku na pevnou pozici se k ceně inzerátu na 1. pozici připočítává dodatečný příplatek 15 % a k ceně inzerátu na 2. pozici dodatečný příplatek 10 %. Podklady do magazínu Pátek LN dle technických podmínek na Mediální skupina MAFRA, a. s., obchodní oddělení, Karla Engliše 519/11, Praha 5. Tel.: , 3428, 3429, fax: , inzerce@lidovky.cz

16 FORMÁTY spad (š x v v mm) čistý formát po ořezu zrcadlo (š x v v mm) cena v Kč 2/1 panoramatická dvoustrana 472 x /1 strana 236 x x nebo 3. strana obálky 236 x x strana obálky 236 x x /2 strany na šířku 1/2 strany 1/3 strany na šířku (podval) 1/3 strany 1/4 strany na šířku (podval) 1/4 strany velký roh (junior page) 236 x x x x x x x x x x x x x Po dohodě je možné umístit i další formáty inzerce. Vkládaná inzerce Cena v Kč Příplatky za umístění pevná pozice 20 % umístění v první třetině 20 % první inzertní strana 30 % do 10 g/kus* 1,40 do 20 g/kus* 1,70 do 30 g/kus* 1,90 do 40 g/kus* 2,20 do 50 g/kus* 2,50 Příplatek za exkluzivitu vkladu 300 %. DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE Uzávěrka pro objednávky: 15 pracovních dnů před uveřejněním. Uzávěrka pro podklady: 10 pracovních dnů před uveřejněním. Storno poplatky pracovních dnů před uveřejněním: 50 % Od 21 pracovních dnů před uveřejněním: 100 % Všechny ceny v ceníku jsou uvedeny bez DPH. Další formáty jsou možné. Ceny v Kč platí jak pro černobílé, tak i pro barevné inzeráty. Na magazín Esprit se vztahují slevy z uzavřených objemových smluv vydavatelství MAFRA, a. s. Podklady Podklady v elektronické podobě. Kompozitní neseparované. EPS, PS nebo PDF soubory + kontrolní nátisk. Min. rozlišení: 300 dpi. Podklady na filmech jsou vyloučeny. Součet čtyř barev max. 280 %. Barvy pouze v režimu CMYK, další přímé barvy jsou možné po dohodě. Podklady na CD, po dohodě přes FTP nebo . Podklady na spadávku 5 mm přes okraj, ořezové značky 3 mm od čistého formátu. Tisk Technika tisku: ofsetový tisk Barva: barevně na všech stránkách Rozměr strany: 236 x 297 mm Papír obálka: 170 g/m2 matná křída Papír: 80 g/m 2 Mediální skupina MAFRA, a. s., obchodní oddělení, Karla Engliše 519/11, Praha 5. Tel.: , 3428, 3429, fax: , inzerce@lidovky.cz

17 přílohy LIDOVých NOVIN V roce 2011 TÉMATA ESPRIT 2011 LN deník přílohy DATUM TÉMA DATUM TÉMA AKTIVNÍ život MÓDA CESTOVÁNÍ ARCHITEKTURA GOLF PŘEHLED SŠ ENERGIE FINANČNÍ PORADCI PŘEHLED VŠ SŠ BYzNYS LETNÍ INSPIRACE MÓDA INVESTICE A BANKOVNÍ PRODUKTY PŘIJÍMAČKY VŠ POVINNÉ RUČENÍ A HAVARIJNÍ POJIŠTĚNÍ DESIGN HODINKY&ŠPERKY LÁzEŇSTVÍ SŠ PŘIJÍMAČKY I ESPRIT MENU VÁNOČNÍ INSPIRACE PŘÍLOHY PÁTEK LN NOVOSTAVBY A NOVÉ DEVELOPERSKÉ PROJEKTY KAM PO ŠKOLE SŠ, VŠ HYPOTÉKY A STAVEBNÍ SPOŘENÍ DATUM TÉMA životní POJIŠTĚNÍ VITALITA&zDRAVÍ VALENTÝN CESTOVÁNÍ zvíře V RODINĚ VELIKONOCE DůM, BYT & zahrada MODERNÍ KUCHYNĚ TIPY NA LÉTO FILMOVÝ FESTIVAL KARLOVY VARY ŠKOLA VOLÁ LOVECKÁ SEzONA VŠ POSLEDNÍ ŠANCE PŘEHLED POJIŠťOVEN JAzYKOVÉ KURzY I CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ JAzYKOVÉ KURzY II VYŠŠÍ ODBORNÉ A SOUKROMÉ VŠ PENzIJNÍ PŘIPOJIŠTĚNÍ JAzYKOVÉ ŠKOLY ABSOLVENTI SŠ A VŠ zimní DOVOLENÁ zuby LISTOPAD BANKA ROKU VITALITA&zDRAVÍ LÁzNĚ AUTO V RODINĚ VÁNOČNÍ PŘÍLOHA POVINNÉ RUČENÍ SŠ PůJČKY VzDĚLÁNÍ JAKO DÁREK Mediální skupina MAFRA, a. s., obchodní oddělení, Karla Engliše 519/11, Praha 5. Tel.: , 3428, 3429, fax: , inzerce@lidovky.cz

lidovky.cz Zpravodajský server Lidových novin Deník těch, kteří rozhodují

lidovky.cz Zpravodajský server Lidových novin Deník těch, kteří rozhodují lidovky.cz Zpravodajský server Lidových novin Deník těch, kteří rozhodují fakta Fakta LIDOVÉ NOVINY, nejstarší český deník, založený v roce 1893, se dlouhodobě profilují jako kvalitní celostátní zpravodajský

Více

FAKTA. Čtenáři LN rozhodují národní socio-ekonomická klasifikace ABCDE, složení % e - nejnižší do 10 000 Kč. A - nejvyšší

FAKTA. Čtenáři LN rozhodují národní socio-ekonomická klasifikace ABCDE, složení % e - nejnižší do 10 000 Kč. A - nejvyšší FAKTA LIDOVÉ NOVINY, nejstarší český deník, založený v roce 1893, se dlouhodobě profilují jako kvalitní celostátní zpravodajský list se speciálním zájmem o politiku, ekonomiku, kulturu a vzdělání. LIDOVÉ

Více

FAKTA. Čtenáři LN jsou finančně zajištěni čistý měsíční příjem domácnosti, v tis. čtenářů

FAKTA. Čtenáři LN jsou finančně zajištěni čistý měsíční příjem domácnosti, v tis. čtenářů FAKTA LIDOVÉ NOVINY, nejstarší český deník, založený v roce 1893, se dlouhodobě profilují jako kvalitní celostátní zpravodajský list se speciálním zájmem o politiku, byznys a kulturu. LIDOVÉ NOVINY jsou

Více

MAGAZÍN ESPRIT LIDOVÝCH NOVIN

MAGAZÍN ESPRIT LIDOVÝCH NOVIN MAGAZÍN ESPRIT LIDOVÝCH NOVIN Magazín Esprit Lidových novin je stylový magazín Lidových novin, který vychází každý měsíc. Lidové noviny jsou deníkem vzdělaných lidí, kteří ekonomicky patří mezi střední

Více

MAGAZÍN ESPRIT LIDOVÝCH NOVIN

MAGAZÍN ESPRIT LIDOVÝCH NOVIN MAGAZÍN ESPRIT LIDOVÝCH NOVIN Magazín Esprit Lidových novin je stylový magazín Lidových novin, který vychází každý měsíc. Lidové noviny jsou deníkem vzdělaných lidí, kteří ekonomicky patří mezi střední

Více

STANDARDNÍ FORMÁTY INZERCE - PŘÍLOHA CENÍKU Č. 19

STANDARDNÍ FORMÁTY INZERCE - PŘÍLOHA CENÍKU Č. 19 STANDARDNÍ FORMÁTY INZERCE - PŘÍLOHA CENÍKU Č. 19 Deník Blesk je plnobarevný celostátní deník nové doby nevyhýbající se žádným tématům a přinášející přehledné aktuální zpravodajství, zajímavosti a senzace

Více

STANDARDNÍ FORMÁTY INZERCE - PŘÍLOHA CENÍKU NA ROK 2010

STANDARDNÍ FORMÁTY INZERCE - PŘÍLOHA CENÍKU NA ROK 2010 STANDARDNÍ FORMÁTY INZERCE - PŘÍLOHA CENÍKU NA ROK 2010 Platnost od 1. 2. 2010 Deník Blesk byl založen v roce 1992 a od roku 2002 je nejprodávanějším a nejčtenějším celostátním deníkem v České republice.

Více

DNES. 1/1 strana 210 x x

DNES. 1/1 strana 210 x x MAGAZÍNY ONA DNES auto DNES doma DNES MAGAZÍN dnes + tv rodina VÍKEND PÁTEK LN Š x V v mm Š x V v mm po út st čt pá so pá 2/1 panoramatická dvoustrana 420 x 285 386 x 261 583 500 467 300 467 300 778 200

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

DENÍKY Regionální vydání

DENÍKY Regionální vydání DENÍKY Regionální vydání Inzertní část 1 mm/1 sl Plovoucí inzerát* 1 mm/1 sl Ceny 4C inzerce v Kč so (MFD) pá (LN) pá so (MFD) pá (LN) pá vydání Oblast Praha 127 148 157 134 508 592 628 536 vydání Oblast

Více

AUTO DNES. 1/1 strana 210 x x

AUTO DNES. 1/1 strana 210 x x MAGAZÍNY ONA DNES AUTO DNES DOMA DNES MAGAZÍN DNES + TV RODINA VÍKEND PÁTEK LN Š x V v mm Š x V v mm po út st čt pá so pá 2/1 panoramatická dvoustrana 420 x 285 386 x 261 583 500 467 300 467 300 778 200

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

MAGAZÍN ESPRIT LIDOVÝCH NOVIN

MAGAZÍN ESPRIT LIDOVÝCH NOVIN MAGAZÍN ESPRIT LIDOVÝCH NOVIN Magazín Esprit Lidových novin je stylový magazín Lidových novin, který vychází každý měsíc. Lidové noviny jsou deníkem vzdělaných lidí, kteří ekonomicky patřímezi střednínebo

Více

DNES. 1/1 strana 210 x x

DNES. 1/1 strana 210 x x MAGAZÍNY ONA DNES auto DNES doma DNES MAGAZÍN dnes + tv rodina VÍKEND PÁTEK LN Š x V v mm Š x V v mm po út st čt pá so pá 2/1 panoramatická dvoustrana 420 x 285 386 x 261 583 500 467 300 467 300 778 200

Více

MAGAZÍN PÁTEK LIDOVÉ NOVINY

MAGAZÍN PÁTEK LIDOVÉ NOVINY MAGAZÍN PÁTEK LIDOVÉ NOVINY INTELIGENTNÍ MAGAZÍN DENÍKU LIDOVÉ NOVINY Společenský magazín vychází každý pátek v Lidových novinách už více než 15 let. Prostřednictvím významných novinářských osobností a

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

MAGAZÍN PÁTEK LIDOVÉ NOVINY

MAGAZÍN PÁTEK LIDOVÉ NOVINY MAGAZÍN PÁTEK LIDOVÉ NOVINY INTELIGENTNÍ MAGAZÍN DENÍKU LIDOVÉ NOVINY Společenský magazín vychází každý pátek v Lidových novinách už více než 15 let. Prostřednictvím významných novinářských osobností a

Více

MAGAZÍN PÁTEK LIDOVÉ NOVINY

MAGAZÍN PÁTEK LIDOVÉ NOVINY MAGAZÍN PÁTEK LIDOVÉ NOVINY INTELIGENTNÍ MAGAZÍN DENÍKU LIDOVÉ NOVINY Společenský magazín vychází každý pátek v Lidových novinách od roku 1996. Prostřednictvím významných novinářských osobností a pozoruhodných

Více

MAGAZÍN PÁTEK LIDOVÉ NOVINY

MAGAZÍN PÁTEK LIDOVÉ NOVINY MAGAZÍN PÁTEK LIDOVÉ NOVINY INTELIGENTNÍ MAGAZÍN DENÍKU LIDOVÉ NOVINY Společenský magazín vycházíkaždý pátek v Lidových novinách užvíce než15 let. Prostřednictvím významných novinářských osobnostía pozoruhodných

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU VÍKEND DNES

ČTENÁŘI MAGAZÍNU VÍKEND DNES ČTENÁŘI MAGAZÍNU VÍKEND DNES PROFIL MAGAZÍNU VÍKEND DNES suplement sobotního vydání MF DNES v atraktivním formátu tabloidu s moderní grafikou důraz na kvalitní obsah i zajímavé fotografie vysoká čtenost

Více

mutace Praha-město a Středočeský kraj DOMA DNES 420 x x

mutace Praha-město a Středočeský kraj DOMA DNES 420 x x MAGAZÍNY ONA DNES DOMA DNES doma dnes* mutace Praha-město a Středočeský kraj DOMA DNES* regionální mutace MAGAZÍN dnes + tv rodina VÍKEND PÁTEK LN FORMÁTY Š x V v mm Š x V v mm po st st st čt pá so pá

Více

MAGAZÍN PÁTEK LIDOVÉ NOVINY

MAGAZÍN PÁTEK LIDOVÉ NOVINY MAGAZÍN PÁTEK LIDOVÉ NOVINY INTELIGENTNÍ MAGAZÍN DENÍKU LIDOVÉ NOVINY Společenský magazín vychází každý pátek v Lidových novinách už více než 15 let. Prostřednictvím významných novinářských osobností a

Více

Magazín deníku MF DNES o Praze a pro Pražany. Volný čas Nakupování Kultura Sport Reality

Magazín deníku MF DNES o Praze a pro Pražany. Volný čas Nakupování Kultura Sport Reality Magazín deníku MF DNES o Praze a pro Pražany Volný čas Nakupování Kultura Sport Reality 2014 Obsah Obsah prezentace 2 Profil magazínu Mediální data Rubriky Možnosti inzerce Ceník Kontakty Profil 3 Průvodce

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU VÍKEND DNES

ČTENÁŘI MAGAZÍNU VÍKEND DNES ČTENÁŘI MAGAZÍNU VÍKEND DNES PROFIL MAGAZÍNU VÍKEND DNES suplement sobotního vydání MF DNES v atraktivním formátu tabloidu s moderní grafikou důraz na kvalitní obsah i zajímavé fotografie vysoká čtenost

Více

PROFIL MAGAZÍNU VÍKEND DNES

PROFIL MAGAZÍNU VÍKEND DNES PROFIL MAGAZÍNU VÍKEND DNES suplement sobotního vydání MF DNES v atraktivním formátu tabloidu s moderní grafikou důraz na kvalitní obsah i zajímavé fotografie vysoká čtenost a prodaný náklad v cílových

Více

PROFIL MAGAZÍNU VÍKEND DNES

PROFIL MAGAZÍNU VÍKEND DNES PROFIL MAGAZÍNU VÍKEND DNES suplement sobotního vydání MF DNES v atraktivním formátu tabloidu s moderní grafikou důraz na kvalitní obsah i zajímavé fotografie vysoká čtenost a prodaný náklad v cílových

Více

PROFIL MAGAZÍNU VÍKEND DNES

PROFIL MAGAZÍNU VÍKEND DNES PROFIL MAGAZÍNU VÍKEND DNES suplement sobotního vydání MF DNES v atraktivním formátu tabloidu s moderní grafikou důraz na kvalitní obsah i zajímavé fotografie vysoká čtenost a prodaný náklad v cílových

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV ČTENÁŘI MAGAZÍNU + VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních agentur (AKA) je

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU VÍKEND DNES

ČTENÁŘI MAGAZÍNU VÍKEND DNES ČTENÁŘI MAGAZÍNU VÍKEND DNES PROFIL MAGAZÍNU VÍKEND DNES suplement sobotního vydání MF DNES v atraktivním formátu tabloidu s moderní grafikou důraz na kvalitní obsah i zajímavé fotografie vysoká čtenost

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU VÍKEND DNES

ČTENÁŘI MAGAZÍNU VÍKEND DNES ČTENÁŘI MAGAZÍNU VÍKEND DNES PROFIL MAGAZÍNU VÍKEND DNES suplement sobotního vydání MF DNES v atraktivním formátu tabloidu s moderní grafikou důraz na kvalitní obsah i zajímavé fotografie vysoká čtenost

Více

Magazín deníku MF DNES o Brně a pro Brňany. Volný čas Kultura Sport Nákupy Výlety

Magazín deníku MF DNES o Brně a pro Brňany. Volný čas Kultura Sport Nákupy Výlety Magazín deníku MF DNES o Brně a pro Brňany Volný čas Kultura Sport Nákupy Výlety 2012 Obsah 2 Obsah prezentace Profil magazínu Mediální data Rubriky Možnosti inzerce Ceník Kalendář vydání 2012 Kontakty

Více

DOMA DNES* mutace Praha-město a Středočeský kraj DOMA DNES

DOMA DNES* mutace Praha-město a Středočeský kraj DOMA DNES MAGAZÍNY ONA DNES DOMA DNES DOMA DNES* mutace Praha-město a Středočeský kraj DOMA DNES* regionální mutace MAGAZÍN DNES + TV RODINA VÍKEND PÁTEK LN FORMÁTY Š x V v mm Š x V v mm po st st st čt pá so pá

Více

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři?

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? Kdo jsme: Vydavatelství Borgis a.s. vydávající deník PRÁVO Deník PRÁVO: vychází 6x týdně Elektronická verze: www.pravo.cz, www.novinky.cz*

Více

Magazín deníku MF DNES o Brně a pro Brňany. Volný čas Kultura Sport Nákupy Výlety

Magazín deníku MF DNES o Brně a pro Brňany. Volný čas Kultura Sport Nákupy Výlety Magazín deníku MF DNES o Brně a pro Brňany Volný čas Kultura Sport Nákupy Výlety 2013 Obsah 2 Obsah prezentace Profil magazínu Mediální data Rubriky Možnosti inzerce Ceník Kontakty Profil 3 Průvodce životem

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV ČTENÁŘI MAGAZÍNU + VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních agentur (AKA) je

Více

MAGAZÍN PÁTEK LIDOVÉ NOVINY

MAGAZÍN PÁTEK LIDOVÉ NOVINY MAGAZÍN PÁTEK LIDOVÉ NOVINY INTELIGENTNÍ MAGAZÍN DENÍKU LIDOVÉ NOVINY Společenský magazín vychází každý pátek v Lidových novinách od roku 1996. Prostřednictvím významných novinářských osobností a pozoruhodných

Více

ČTENÁŘI MF DNES, LIDOVÝCH NOVIN A METRA

ČTENÁŘI MF DNES, LIDOVÝCH NOVIN A METRA ČTENÁŘI, LIDOVÝCH NOVIN A METRA i n z e r t n í p r e z e n t a c e VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ jediný respektovaný zdroj schopný přinést informace o čtenářích odráží úspěch titulu mezi čtenáři a identifikuje

Více

lidovky.cz Tituly mediální skupiny MAFRA Platnost od 1. 1. 2012

lidovky.cz Tituly mediální skupiny MAFRA Platnost od 1. 1. 2012 Ceník tištěných titulů platný od 1. 1. 2012 Tituly mediální skupiny MAFRA Platnost od 1. 1. 2012 Mediální skupina MAFRA sdružuje pod svou střechou produkty ze všech oblastí mediálního trhu. Vlajkovou lodí

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV ČTENÁŘI MAGAZÍNU + VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních agentur (AKA) je

Více

lidovky.cz Tituly mediální skupiny MAFRA Platnost od 1. 1. 2014 Tituly mediální skupiny MAFRA

lidovky.cz Tituly mediální skupiny MAFRA Platnost od 1. 1. 2014 Tituly mediální skupiny MAFRA Ceník tištěných titulů platný od 1. 1. 2014 Tituly mediální skupiny MAFRA Platnost od 1. 1. 2014 Mediální skupina MAFRA sdružuje pod svou střechou produkty ze všech oblastí mediálního trhu. Vlajkovou lodí

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV ČTENÁŘI MAGAZÍNU + VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních agentur (AKA) je

Více

ČTENÁŘI MF DNES, LIDOVÝCH NOVIN A METRA

ČTENÁŘI MF DNES, LIDOVÝCH NOVIN A METRA ČTENÁŘI, LIDOVÝCH NOVIN A METRA i n z e r t n í p r e z e n t a c e VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ jediný respektovaný zdroj schopný přinést informace o čtenářích odráží úspěch titulu mezi čtenáři a identifikuje

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES PROFIL MAGAZÍNU Motto: s námi vám bude doma lépe píšeme o všem, co dělá domov domovem píšeme o zdravém a hezkém prostředí pro život píšeme pro čtenáře MF DNES jsme primárně orientováni

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV ČTENÁŘI MAGAZÍNU + VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních agentur (AKA) je

Více

lidovky.cz Tituly mediální skupiny MAFRA Platnost od 1. 1. 2013 Tituly mediální skupiny MAFRA

lidovky.cz Tituly mediální skupiny MAFRA Platnost od 1. 1. 2013 Tituly mediální skupiny MAFRA Ceník tištěných titulů platný od 1. 1. 2013 Tituly mediální skupiny MAFRA Platnost od 1. 1. 2013 Mediální skupina MAFRA sdružuje pod svou střechou produkty ze všech oblastí mediálního trhu. Vlajkovou lodí

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES PROFIL MAGAZÍNU Motto: s námi vám bude doma lépe píšeme o všem, co dělá domov domovem píšeme o zdravém a hezkém prostředí pro život píšeme pro čtenáře MF DNES jsme primárně orientováni

Více

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři?

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? Kdo jsme: Vydavatelství Borgis a.s. vydávající deník PRÁVO Deník PRÁVO: vychází 6x týdně Elektronická verze: www.pravo.cz, www.novinky.cz*

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV ČTENÁŘI MAGAZÍNU + VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních agentur (AKA) je

Více

MEDIA KIT. Proč inzerovat v deníku PRÁVO? Kde inzerovat v deníku PRÁVO? Kdo jsou čtenáři deníku PRÁVO? [Zadejte text.]

MEDIA KIT. Proč inzerovat v deníku PRÁVO? Kde inzerovat v deníku PRÁVO? Kdo jsou čtenáři deníku PRÁVO? [Zadejte text.] Proč inzerovat v deníku PRÁVO? Kde inzerovat v deníku PRÁVO? Kdo jsou čtenáři deníku PRÁVO? [Zadejte text.] KDO JSME? Vydavatelství Borgis a.s. vydávající deník PRÁVO Deník PRÁVO: vychází 6x týdně Elektronická

Více

lidovky.cz Tituly mediální skupiny MAFRA Platnost od 1. 1. 2011

lidovky.cz Tituly mediální skupiny MAFRA Platnost od 1. 1. 2011 Ceník tištěných titulů platný od 1. 1. 2011 Tituly mediální skupiny MAFRA Platnost od 1. 1. 2011 Mediální skupina MAFRA sdružuje pod svou střechou produkty ze všech oblastí mediálního trhu. Vlajkovou lodí

Více

ČTENÁŘI DENÍKŮ MF DNES, LIDOVÉ NOVINY A METRO

ČTENÁŘI DENÍKŮ MF DNES, LIDOVÉ NOVINY A METRO ČTENÁŘI DENÍKŮ, LIDOVÉ NOVINY A METRO VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních

Více

ČTENÁŘI DENÍKU MF DNES

ČTENÁŘI DENÍKU MF DNES ČTENÁŘI DENÍKU MF DNES VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací mediálních agentur (ASMEA)

Více

ČTENÁŘI DENÍKŮ MF DNES, LIDOVÉ NOVINY A METRO

ČTENÁŘI DENÍKŮ MF DNES, LIDOVÉ NOVINY A METRO ČTENÁŘI DENÍKŮ, LIDOVÉ NOVINY A METRO VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních

Více

ČTENÁŘI DENÍKŮ MF DNES, LIDOVÉ NOVINY A METRO

ČTENÁŘI DENÍKŮ MF DNES, LIDOVÉ NOVINY A METRO ČTENÁŘI DENÍKŮ, LIDOVÉ NOVINY A METRO VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES PROFIL MAGAZÍNU Motto: s námi vám bude doma lépe píšeme o všem, co dělá domov domovem píšeme o zdravém a hezkém prostředí pro život píšeme pro čtenáře MF DNES jsme primárně orientováni

Více

lidovky.cz Tituly mediální skupiny MAFRA Platnost od Tituly mediální skupiny MAFRA

lidovky.cz Tituly mediální skupiny MAFRA Platnost od Tituly mediální skupiny MAFRA Ceník tištěných titulů platný od 1. 1. 2011 Tituly mediální skupiny MAFRA Platnost od 1. 1. 2011 Mediální skupina MAFRA sdružuje pod svou střechou produkty ze všech oblastí mediálního trhu. Vlajkovou lodí

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV, TOP KOMBI MAGAZÍNU A TOP KOMBI MAGAZÍNU + ONA DNES. i n z e r t n í p r e z e n t a c e

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV, TOP KOMBI MAGAZÍNU A TOP KOMBI MAGAZÍNU + ONA DNES. i n z e r t n í p r e z e n t a c e ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV, TOP KOMBI MAGAZÍNU A TOP KOMBI MAGAZÍNU + ONA DNES i n z e r t n í p r e z e n t a c e VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ jediný respektovaný zdroj schopný přinést informace o čtenářích

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES PROFIL MAGAZÍNU Motto: s námi vám bude doma lépe píšeme o všem, co dělá domov domovem píšeme o zdravém a hezkém prostředí pro život píšeme pro čtenáře MF DNES jsme primárně orientováni

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES PROFIL MAGAZÍNU Motto: s námi vám bude doma lépe píšeme o všem, co dělá domov domovem píšeme o zdravém a hezkém prostředí pro život píšeme pro čtenáře MF DNES jsme primárně orientováni

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES PROFIL MAGAZÍNU Motto: s námi vám bude doma lépe píšeme o všem, co dělá domov domovem píšeme o zdravém a hezkém prostředí pro život píšeme pro čtenáře MF DNES jsme primárně orientováni

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES PROFIL MAGAZÍNU Motto: s námi vám bude doma lépe píšeme o všem, co dělá domov domovem píšeme o zdravém a hezkém prostředí pro život píšeme pro čtenáře MF DNES jsme primárně orientováni

Více

PÁTEK LN, TOP KOMBI MAGAZÍN, TOP KOMBI + ONA DNES

PÁTEK LN, TOP KOMBI MAGAZÍN, TOP KOMBI + ONA DNES PÁTEK LN, TOP KOMBI MAGAZÍN, TOP KOMBI + ONA DNES i n z e r t n í p r e z e n t a c e VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ jediný respektovaný zdroj schopný přinést informace o čtenářích odráží úspěch titulu mezi

Více

ČTENÁŘI DENÍKŮ MF DNES, LIDOVÉ NOVINY A METRO

ČTENÁŘI DENÍKŮ MF DNES, LIDOVÉ NOVINY A METRO ČTENÁŘI DENÍKŮ, LIDOVÉ NOVINY A METRO VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních

Více

ČTENÁŘI DENÍKU MF DNES

ČTENÁŘI DENÍKU MF DNES ČTENÁŘI DENÍKU MF DNES VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních agentur (AKA)

Více

ČTENÁŘI MF DNES, LIDOVÝCH NOVIN A METRA. i n z e r t n í p r e z e n t a c e

ČTENÁŘI MF DNES, LIDOVÝCH NOVIN A METRA. i n z e r t n í p r e z e n t a c e ČTENÁŘI, LIDOVÝCH NOVIN A METRA i n z e r t n í p r e z e n t a c e VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ jediný respektovaný zdroj schopný přinést informace o čtenářích odráží úspěch titulu mezi čtenáři a identifikuje

Více

ČTENÁŘI DENÍKU MF DNES

ČTENÁŘI DENÍKU MF DNES ČTENÁŘI DENÍKU MF DNES VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních agentur (AKA)

Více

PÁTEK LN, TOP KOMBI MAGAZÍN, TOP KOMBI MAGAZÍN + ONA DNES

PÁTEK LN, TOP KOMBI MAGAZÍN, TOP KOMBI MAGAZÍN + ONA DNES PÁTEK LN, TOP KOMBI MAGAZÍN, TOP KOMBI MAGAZÍN + ONA DNES i n z e r t n í p r e z e n t a c e VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ jediný respektovaný zdroj schopný přinést informace o čtenářích odráží úspěch titulu

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES PROFIL MAGAZÍNU Motto: s námi vám bude doma lépe píšeme o všem, co dělá domov domovem píšeme o zdravém a hezkém prostředí pro život píšeme pro čtenáře MF DNES jsme primárně orientováni

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES ČTENÁŘI MAGAZÍNU DOMA DNES PROFIL MAGAZÍNU Motto: s námi vám bude doma lépe píšeme o všem, co dělá domov domovem píšeme o zdravém a hezkém prostředí pro život píšeme pro čtenáře MF DNES jsme primárně orientováni

Více

ČTENÁŘI DENÍKU MF DNES

ČTENÁŘI DENÍKU MF DNES ČTENÁŘI DENÍKU MF DNES VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních agentur (AKA)

Více

ČTENÁŘI DENÍKU MF DNES

ČTENÁŘI DENÍKU MF DNES ČTENÁŘI DENÍKU MF DNES VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních agentur (AKA)

Více

ČTENÁŘI SERVERU lidovky.cz. Zpravodajský server Lidových novin

ČTENÁŘI SERVERU lidovky.cz. Zpravodajský server Lidových novin ČTENÁŘI SERVERU SERVER LIDOVKY.CZ Lidovky.cz vznikly jako zpravodajský server Lidových novin v červnu roku 2000. Od té doby se výrazně rozrostly a nyní jsou webem, který kromě nepřetržitého aktuálního

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV, TOP KOMBI MAGAZÍNU A TOP KOMBI MAGAZÍNU + ONA DNES

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV, TOP KOMBI MAGAZÍNU A TOP KOMBI MAGAZÍNU + ONA DNES ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV, TOP KOMBI MAGAZÍNU A TOP KOMBI MAGAZÍNU + ONA DNES i n z e r t n í p r e z e n t a c e VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ jediný respektovaný zdroj schopný přinést informace o čtenářích

Více

TOP 4 KOMBI ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV, ONA DNES, DOMA DNES A PÁTKU LIDOVÉ NOVINY

TOP 4 KOMBI ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV, ONA DNES, DOMA DNES A PÁTKU LIDOVÉ NOVINY ČTENÁŘI MAGAZÍNU +,, A PÁTKU LIDOVÉ NOVINY VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních

Více

lidovky.cz Tituly mediální skupiny MAFRA Platnost od 1. 1. 2010 Tituly mediální skupiny MAFRA

lidovky.cz Tituly mediální skupiny MAFRA Platnost od 1. 1. 2010 Tituly mediální skupiny MAFRA Ceník tištěných titulů platný od 1. 1. 2010 Tituly mediální skupiny MAFRA Platnost od 1. 1. 2010 Mediální skupina MAFRA sdružuje pod svou střechou produkty ze všech oblastí mediálního trhu. Vlajkovou lodí

Více

Profitujte z našich informací

Profitujte z našich informací Profitujte z našich informací noviny l aplikace l web DENNÍ RUBRIKY HOSPODÁŘSKÝCH NOVIN PONDĚLÍ ČTVRTEK Extra Publicisticky zpracovaná klíčová událost nebo exkluzivní zjištění Události Podrobné zpravodajství

Více

ČTENÁŘI DENÍKU MF DNES

ČTENÁŘI DENÍKU MF DNES ČTENÁŘI DENÍKU MF DNES VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních agentur (AKA)

Více

Jednička na trhu zpravodajských deníků

Jednička na trhu zpravodajských deníků Jednička na trhu zpravodajských deníků PŘEDSTAVENÍ POZICE NA TRHU PROFIL ČTENÁŘE 72 regionálních deníků pod jednou střechou 23 vkládaných týdeníků Regionální zaměření i celostátní možnosti V září roku

Více

TOP 4 KOMBI ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV, ONA DNES, DOMA DNES A PÁTKU LIDOVÉ NOVINY

TOP 4 KOMBI ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV, ONA DNES, DOMA DNES A PÁTKU LIDOVÉ NOVINY ČTENÁŘI MAGAZÍNU +, ONA, DOMA A PÁTKU LIDOVÉ NOVINY VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací

Více

Představení titulu. Cestopisy jsou geograficko-fotografický magazín o cestování a cestovatelích, který. je na našem trhu již 10 let

Představení titulu. Cestopisy jsou geograficko-fotografický magazín o cestování a cestovatelích, který. je na našem trhu již 10 let Představení titulu jsou geograficko-fotografický magazín o cestování a cestovatelích, který je na našem trhu již 10 let oslovuje velmi atraktivní cílovou skupinu tvořený českými a slovenskými autory otevřený

Více

Speciální formáty inzerce v magazínech a denících mediální skupiny mafra

Speciální formáty inzerce v magazínech a denících mediální skupiny mafra Speciální formáty inzerce v magazínech a denících mediální skupiny mafra Speciální formáty - magazíny Inzerát libovolného tvaru obtečený redakčním textem Velikost inzerátu odpovídá rozměrům max. 1/8 str.

Více

ČTENÁŘI DENÍKU MF DNES

ČTENÁŘI DENÍKU MF DNES ČTENÁŘI DENÍKU MF DNES VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních agentur (AKA)

Více

Magazín deníku MF DNES o Praze a pro Pražany. Volný čas Nakupování Kultura Sport Reality

Magazín deníku MF DNES o Praze a pro Pražany. Volný čas Nakupování Kultura Sport Reality Magazín deníku MF DNES o Praze a pro Pražany Volný čas Nakupování Kultura Sport Reality 2011 Obsah Obsah prezentace 2 Profil magazínu Mediální data Rubriky Možnosti inzerce Ceník Kalendář vydání 2011 Kontakty

Více

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV, TOP KOMBI MAGAZÍNU A TOP KOMBI MAGAZÍNU + ONA DNES

ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV, TOP KOMBI MAGAZÍNU A TOP KOMBI MAGAZÍNU + ONA DNES ČTENÁŘI MAGAZÍNU DNES + TV, TOP KOMBI MAGAZÍNU A TOP KOMBI MAGAZÍNU + ONA DNES i n z e r t n í p r e z e n t a c e VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ jediný respektovaný zdroj schopný přinést informace o čtenářích

Více

TRANSPORT LOGISTIC MULTIMEDIA MEDIADATA 2019

TRANSPORT LOGISTIC MULTIMEDIA MEDIADATA 2019 TRANSPORT LOGISTIC MULTIMEDIA MEDIADATA 2019 TRANSPORT LOGISTIC MULTIMEDIA Tištěné Dopravní noviny jsou odborné periodikum pro dopravu, spedici a logistiku. Jednotlivé strany jsou věnovány následujícím

Více

DOPRAVA SPEDICE LOGISTIKA MEDIADATA 2012

DOPRAVA SPEDICE LOGISTIKA MEDIADATA 2012 DOPRAVA SPEDICE LOGISTIKA MEDIADATA 2012 www.dnoviny.cz Dopravní noviny jsou odborné periodikum pro vnitrostátní a mezinárodní dopravu, spedici a logistiku. Jednotlivé strany jsou periodicky věnovány následujícím

Více

ČTENÁŘI SERVERU LIDOVKY.CZ

ČTENÁŘI SERVERU LIDOVKY.CZ ČTENÁŘI SERVERU LIDOVKY.CZ VÝZKUM NÁVŠTĚVNOSTI INTERNETU NetMonitor NetMonitorje rozsáhlý výzkumný projekt, jehož cílem je poskytnout informace o návštěvnosti internetu a sociodemografickém profilu jeho

Více

ČTENÁŘI INZERTNÍ KOMBINACE TOP KOMBI

ČTENÁŘI INZERTNÍ KOMBINACE TOP KOMBI ČTENÁŘI INZERTNÍ KOMBINACE TOP KOMBI VÝZKUM SLEDOVANOSTI MÉDIÍ Národní výzkum sledovanosti médií v ČR společně zadávaný vydavateli deníků a časopisů sdruženými v Unii vydavatelů a Asociací komunikačních

Více

REDAKCE, PŘEDPLATNÉ, INZERCE

REDAKCE, PŘEDPLATNÉ, INZERCE MEDIADATA 2017 Dopravní noviny jsou odborné periodikum pro dopravu, spedici a logistiku. Jednotlivé strany jsou věnovány následujícím oblastem: Dopravní politika Silniční doprava Železniční doprava Kombinovaná

Více

ČTENÁŘI SERVERU lidovky.cz. Zpravodajský server Lidových novin

ČTENÁŘI SERVERU lidovky.cz. Zpravodajský server Lidových novin ČTENÁŘI SERVERU SERVER LIDOVKY.CZ Lidovky.cz vznikly jako zpravodajský server Lidových novin v červnu roku 2000. Od té doby se výrazně rozrostly a nyní jsou webem, který kromě nepřetržitého aktuálního

Více

ČTENÁŘI SERVERU lidovky.cz. Zpravodajský server Lidových novin

ČTENÁŘI SERVERU lidovky.cz. Zpravodajský server Lidových novin ČTENÁŘI SERVERU SERVER LIDOVKY.CZ Lidovky.cz vznikly jako zpravodajský server Lidových novin v červnu roku 2000. Od té doby se výrazně rozrostly a nyní jsou webem, který kromě nepřetržitého aktuálního

Více

ČTENÁŘI SERVERU lidovky.cz. Zpravodajský server Lidových novin

ČTENÁŘI SERVERU lidovky.cz. Zpravodajský server Lidových novin ČTENÁŘI SERVERU SERVER LIDOVKY.CZ Lidovky.cz vznikly jako zpravodajský server Lidových novin v červnu roku 2000. Od té doby se výrazně rozrostly a nyní jsou webem, který kromě nepřetržitého aktuálního

Více

ČTENÁŘI SERVERU lidovky.cz. Zpravodajský server Lidových novin

ČTENÁŘI SERVERU lidovky.cz. Zpravodajský server Lidových novin ČTENÁŘI SERVERU SERVER LIDOVKY.CZ Lidovky.cz vznikly jako zpravodajský server Lidových novin v červnu roku 2000. Od té doby se výrazně rozrostly a nyní jsou webem, který kromě nepřetržitého aktuálního

Více

ČTENÁŘI SERVERU lidovky.cz. Zpravodajský server Lidových novin

ČTENÁŘI SERVERU lidovky.cz. Zpravodajský server Lidových novin ČTENÁŘI SERVERU SERVER LIDOVKY.CZ Lidovky.cz vznikly jako zpravodajský server Lidových novin v červnu roku 2000. Od té doby se výrazně rozrostly a nyní jsou webem, který kromě nepřetržitého aktuálního

Více

Univerzita Palackého v Olomouci CENÍK INZERCE 2012. Žurnál UP Žurnál+ KudyKam upol.cz. www.propagace.upol.cz

Univerzita Palackého v Olomouci CENÍK INZERCE 2012. Žurnál UP Žurnál+ KudyKam upol.cz. www.propagace.upol.cz Univerzita Palackého v Olomouci CENÍK INZERCE 2012 Žurnál UP Žurnál+ KudyKam upol.cz www.propagace.upol.cz Žurnál UP náklad: 2.000 ks čtenost: 4.000 čtenářů / vydání periodicita: týdeník formát: A4 (210

Více

TRANSPORT LOGISTIC MULTIMEDIA MEDIADATA 2018

TRANSPORT LOGISTIC MULTIMEDIA MEDIADATA 2018 TRANSPORT LOGISTIC MULTIMEDIA MEDIADATA 2018 TRANSPORT LOGISTIC MULTIMEDIA Tištěné Dopravní noviny jsou odborné periodikum pro dopravu, spedici a logistiku. Jednotlivé strany jsou věnovány následujícím

Více

Distribuce: Distribuce je zajištěna přímým rozesíláním na exkluzivní seznam nejvlivnějších osob v businessu, na majitele

Distribuce: Distribuce je zajištěna přímým rozesíláním na exkluzivní seznam nejvlivnějších osob v businessu, na majitele Luxusní magazín věnovaný českému realitnímu trhu prezentující rozsáhlou nabídku prémiových nemovitostí od renomovaných realitních kanceláří. Aktuální nabídka nemovitostí zahrnuje luxusní apartmány, vily,

Více

investigace: tajná hra, jak přihrát dukovany rusům odsun a návrat j. w. goetha z českého pohraničí český spor o syrské děti Lovec prezidentů

investigace: tajná hra, jak přihrát dukovany rusům odsun a návrat j. w. goetha z českého pohraničí český spor o syrské děti Lovec prezidentů MEDIAKIT 2019 odsun a návrat j. w. goetha z českého pohraničí OSTRÉ PŘEDMĚTY: SERIÁLOVÝ HIT SEZONY český spor o syrské děti ŠVÉDSKO: POMSTÍ SE VOLIČI ZA PŘIJÍMÁNÍ UPRCHLÍKŮ? investigace: tajná hra, jak

Více