ADRIA LÉTO 2013 CHORVATSKO. cestovní kancelář CHORVATSKO. Slovanská Plzeň tel.:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ADRIA LÉTO 2013 CHORVATSKO. cestovní kancelář CHORVATSKO. Slovanská 39 326 00 Plzeň tel.: 377 242 859 775 864 844"

Transkript

1 ADRIA cestovní kancelář LÉTO 2013 CHORVATSKO Slovanská Plzeň tel.: KVARNERSKÁ RIVIÉRA Kvarner, tak se nazývá župa v okolí města Rjeka, mezi Istrijským poloostrovem a Dalmacií. Nádherně členité pobřeží s četnými ostrůvky, např. Krk, Cres, Lošinj, Rab. Kvarnerská zátoka patří mezi klimaticky mírné oblasti, neboť je před studenými severními větry chráněna vysokým pohořím Gorsky kotar a Velika Kapela. Nejznámější oblastí Kvarnerské zátoky je Crikvenicko-vinodolská riviéra a zde nejznámější letoviska Crikvenica - Selce a Novi Vinodolski. Selce jsou s Crikvenicí spojeny v jedno letovisko a jezdí zde turistický vláček po pobřeží, spojující tyto dvě letoviska. Novi Vinodolski je vyhledávané letovisko s mořskými lázněmi. TROGIRSKÁ RIVIÉRA TROGIR je starobylé město a přístav, obyvatel, 27 km západně SPLIT 52 km od ŠIBENIKU. Staré původní centrum je na ostrůvku a s pevninou je spojeno kamenným mostem, s ostrovem Čiovo je přes Trogirski kanal spojeno moderním zvedacím mostem. Od roku 1997 je Trogir zapsán do listiny světového kulturního dědictví organizace UNESCO. V Trogiru, na břehu ostrova Čiovo, je mezi mostem a mysem Čubrijan přístav pro jachty. 9 km od Trogiru v městečku Kaštela se nachází letiště SPLIT - KAŠTĚLA Sleva roku 2013 platí pro hlavní sezonu Všichni klienti, kteří zaplatí zálohu do kupují zájezd za cenu loňského slevomatu. Cena za 1 osobu včetně dopravy. Selce 5990 Kč záloha 3000 Kč Trogir 6990 Kč záloha 4000 Kč Bibione záloha 2000 Kč studio/ Kč; studio/ Kč; studio/ Kč; bilo/ Kč; bilo/ Kč; trilo/ Kč; trilo/ Kč; trilo/ Kč. Při zaplacení zálohy od je sleva 1000 Kč za 1 osobu z katalogové ceny. Týká se pouze autobusových zájezdů: BIBIONE, SELCE a TROGIR, PRAHA netýká se pobytů a busu ZDARMA, dětských cen a BGW Resnik. PLZEŇ BIBIONE CRIKVENICA SELCE TROGIR ZÁJEZDY V TOMTO KATALOGU JSOU POJIŠTĚNY DLE ZÁKONA 159/99 Sb.

2 CHORVATSKO - SELCE hotelové pavilony SLAVEN ** Již 9. sezonu velice oblíbená destinace hlavně pro příznivé ceny, jedinečnou polohu - jen kousek od moře, výborné a bohaté švédské stoly a expresní dopravu - cesta autobusem trvá jen 10 hodin. Hotel i hotelové pavilony Slaven mají báječnou polohu - téměř u moře a jen 2 minuty chůze od centra krásného, lázeňského městečka Selce. K vybavení hotelu patří restaurace, aperitiv bar, kavárna, taverna, obrovská venkovní terasa. Je zde veliký výběr sportovních aktivit např. let padákem, jízda na banánu jízda na vodních lyžích, potápěčské kursy přímo na pláži pod pavilony vedle plážového baru, jsou tam též sprchy a WC. V parku u hotelu je minigolf, stolní tenis, trampolína na pláži pod hotelem tobogán. Za poplatek můžete využívat bazénový komplex pod hotelem Varaždin. Kousek od hotelu jsou také tenisové kurty. Pláž je rozlehlá, oblázková, betonová mola u tobogánu kousek písčitá, bezvadný přístup do moře. Můžete si pronajmout lehátka, slunečník, všude na pláži jsou různé kiosky, plážové bary, restaurace a samozřejmě příjemná a vstřícná obsluha. Vzdálenost hotelových pavilonů od hotelu a hotelové restaurace i pláže je asi 100 metrů. Moře je nádherné, průzračně čisté, v hotelu je recepce, možnost pronájmu trezoru, televizní místnost, denní bar, jídelna a delegát CK ADRIA Ubytování: jednoduše, starším nábytkem účelně vybavené 2-3 lůžkové pokoje v pavilonu. Vždy WC, balkon, koupelna, sprcha, ručníky, úklid pokojů, balkon. Není lednice ani klimatizace. Máte-li dvě děti do 12 let, a nepožadujete dva pokoje, může být jedno dítě na přistýlce a druhé dítě bez lůžka (s rodiči na manželské posteli), máte-li dvě děti do 18 let a požaduje dva pokoje, je sleva na každé dítě Kč. Stravování: snídaně i večeře formou bufetu. Velký výběr, výborná chorvatská i mezinárodní kuchyně. Ubytování od pondělí do pondělí, výborná polopenze - buffet. Odjezd autobusu v neděli večer, u termínů ZDARMA neplatíte autobus.

3 Ukázky pláže přímo pod pavilony 4, 5ti a 8 denní pobyty s polopenzí, u termínu ZDARMA neplatíte autobus Cena za osobu zahrnuje: ubytování na 7 nocí, 7x polopenzi, pojištění cestovní kanceláře ADRIA proti úpadku, spotřeby, úklid, ložní i koupelnové prádlo, delegát CK. Cena nezahrnuje: cestovní pojištění, můžete v CK, pobytová taxa v CK: děti do 12 let neplatí; mládež let 150 Kč, dospělí 300 Kč, autobus za příplatek. Pokud pojedete autem, ubytování obvykle od soboty do soboty.

4 STŘEDNÍ DALMÁCIE TROGIR Nádherné historické centrum města je památka chráněná UNESCEM, kterou založili ve 3. století př.n.l. Řekové jako osadu Tragurion. Později obci dobyli Římané. Nový rozmach je za chorvatských a uherských králů, kteří obci přiznali autonomii. Přes mnohaletý odpor Benátčané v roce 1420 město dobyli a vládli zde celých 400 let. Benátčany vystřídali krátce Francouzi, potom na 100 let Rakušané. Od r je Trogir v rukou Chorvatů. Pláže a koupání: severní Dalmácii navštěvujeme hlavně kvůli nádhernému teplému a průzračně čistému moři. Pláže jsou kamenité i oblázkové s výborným, pozvolným vstupem do moře a jsou v blízkosti hotelu i penzionů. Jen pár kroků od hotelu KAIROS se nachází několik kilometrů dlouhá pláž kousek od hotelu MEDENA s možností pronájmu slunečníků a lehátek, lodí, šlapadel, létaní na padáku aj. Sport: trogirská riviéra má dobré podmínky pro vodní sporty jachting, windsurfing, potápění, ale i tenis, kuželky, stolní tenis Zábava: Trogir nabízí večerní i noční pobavení na tanečních terasách, diskotékách. V průběhu sezóny se konají pro široké okolí velice oblíbené zábavní festivaly Ribarske noci i koncerty klasické hudby v historických prostorách starobylého skvostu dalmatského pobřeží - Trogiru. U kapacit KAIROS, MEDIČ, DRAGICA, BABIČ, GRGA, RESNIK platí: ubytování od soboty do soboty, polopenze, RESNIK all INCLISIVE. Autobus: odjezd v pátek večer, u termínů ZDARMA neplatíte autobus. Letenka: Praha - Split - Donji Seget - Split - Praha Kč.

5 Villa MEDIČ je krásná vilka s velkými balkony a překrásným výhledem na moře kde je ve druhém patře jedno 2-3 lůžkové studio a 2 dvoulůžkové pokoje bez možnosti přistýlky (není možná sleva pro děti) bez klimatizace, ale všechny pokoje jsou vybaveny ventilátory. Na chodbě je společná lednice pro čtyři pokoje a rychlovarná konvice. Velice žádané a oblíbené ubytování, 100 m od hotelu KAIROS Cena za osobu zahrnuje: 7x ubytování, 7x polopenzi, pojištění cestovní kanceláře ADRIA proti úpadku,spotřeby, úklid, ložní i koupelnové prádlo, služby delegáta v místě pobytu. Cena nezahrnuje: cestovní pojištění, můžete v cestovní kanceláři; pobytová taxa při doplatku v CK: děti do 12 let neplatí; mláděž let 150 Kč, dospělí 300 Kč, autobus příplatek, nebo doprava vlastní, letenka za příplatek Kč. Novinka roku 2013: možnost dokoupení obědů za 5 /1 oběd. Obědy se podávají v restauraci Pečina ve vile Medič. Pro náročnější klienty nabízíme za příplatek 10 / den polopenzi GURMAN. Snídaně: zelenina, ovoce různé druhy šunky, salámy, sýry, vejce, paštika, marmeláda, med, sladké pečivo, chléb jogurt, cereálie, chléb, káva, čaj, džus. Večeře: menu a la carte - předkrm, hlavní jídlo, desert.

6 Hotel KAIROS*** Vybavenost a popis pokojů: nově rekonstruovaný hotel, plně klimatizovaný, 2-3 lůžkové pokoje, TV/SAT, masážní sprchové boxy, sociální zařízení, balkony s venkovním sezením. Ze všech pokojů je boční výhled na moře. Lednice jsou na chodbách v každém patře, výjimečně i na pokoji. Hotel se nachází ve středisku Seget Donji vpravo kousek od hotelu Medena, vlevo kousek od hotelu Jadran po přímořské promenádě, kde najdete různé hospůdky, kiosky Poloha: 80 m od pláže, asi 3 km do historického centra. Vybavenost: velice oblíbený, příjemný, rodinný hotel, plně klimatizovaný, v klidném středisku, recepce s halou, terasa s výhledem na moře, denní bar, restaurace (pro děti dětské židličky), parkoviště, možnost využití autobusového i lodního spojení do Trogiru, nabídka sportovního vyžití a dobrá dostupnost na velkou pláž u hotelu Medena, kde jsou různé kiosky, hospůdky, minigolf, stolní tenis, restaurace, slunečníky, lehátka. recepce v hotelu KAIROS Stravování: snídaně od 7 do 10 hodin - bufet včetně nápojů, večeře od 17 do 21 hodin. V nabídce je vždy polévka a dále servírované menu o 3 chodech s možností výběru ze 3 hlavních jídel, výběr z nabídky vždy den předem, salátový bufet, nápoje za poplatek.

7 KAIROS 8 denní pobyty s polopenzí, u termínu ZDARMA neplatíte autobus Cena za osobu zahrnuje: 7x ubytování, 7x polopenzi, pojištění cestovní kanceláře ADRIA proti úpadku, spotřeby, úklid, ložní a koupelnové prádlo, služby delegáta místě pobytu Cena nezahrnuje: cestovní pojištění, můžete uzavřít v CK, pobytová taxa v CK: děti do 12 let neplatí; mládež let 150 Kč, dospělí 300 Kč, autobus za příplatek, nebo doprava vlastní, letenka za příplatek Kč KAIROS jídelna KAIROS terasa KAIROS v noci KAIROS pláž

8 Luxusní apartmány *** do 100 m od hotelu KAIROS a do 100 m od moře DRAGICA, BABIČ, GRGA klimatizace, TV SAT, polopenze v hotelu KAIROS DRAGICA - přízemí a 1. patro; BABIČ 2. a 4. patro, GRGA - přízemí. Studio MONO ( BABIČ 4. patro ) = 1 místnost s kuchyňským koutem, lednicí a balkonem (2+0). Apartmán BILO ( BABIČ, DRAGICA, GRGA ) = 1 dvoulůžková ložnice s možností dvou přistýlek rozkládací gauč v obývací kuchyni, balkon, kuchyňka s lednicí. Apartmán TRILO ( DRAGICA 1. patro a BABIČ 2. patro = 2 ložnice, kuchyňka s lednicí, velká terasa, bez možnosti přistýlky (2+2). DRAGICA a GRGA přízemí s možností až dvou přistýlek (2+2+2), velká terasa, přízemí. Poloha: do 100 m od moře a maximálně 200 m od hotelu KAIROS, kde je zajištěna výborná polopenze. Je to velice oblíbený, příjemný, rodinný hotel v klidném středisku, recepce s halou, terasa s výhledem na moře, parkoviště, možnost využití autobusového i lodního spojení do Trogiru, široká nabídka sportovního vyžití a dobrá dostupnost na velkou a několik kilometrů dlouhou pláž u hotelu Medena. Na pláži kiosky restaurace, slunečníky, lehátka. Stravování: snídaně bufet včetně nápojů, večeře servírované menu o 3 chodech s možností výběru ze 3 hlavních jídel, nápoje za poplatek. 8 denní pobyty s polopenzí, u termínu ZDARMA neplatíte autobus Cena za osobu zahrnuje: 7x ubytování, 7x polopenzi, pojištění cestovní kanceláře ADRIA proti úpadku, spotřeby, úklid, ložní a koupelnové prádlo,služby delegáta v místě. Cena nezahrnuje: cestovní pojištění, můžete uzavřít v cestovní kanceláři; pobytová taxa při doplatku v CK děti do 12 let neplatí; mládež let 150 Kč, dospělí 300 Kč, autobus za příplatek, letenka příplatek Kč, nebo doprava vlastní.

9 BABIČ - bilo a trilo 2.patro, studio 3. patro POHLED OD HOTELU KAIROS BABIČ - POHLED OD MOŘE BABIČ POHLED Z APARTMÁNU BABIČ POHLED ZE STUDIA VILA GRGA bilo, trilo / přízemí GRGA - POHLED Z TERASY DRAGICA bilo, trilo 1.patro, přízemí DRAGICA - POHLED Z BALKONU

10 Apartmány s vybavenou kuchyní a lednicí, bez polopenze Pobyty od soboty do soboty: doprava vlastní, letenka za příplatek Kč. Apartmány: dvou šestilůžkové, standardně vybavené apartmány do 200 m od moře v městečku Donji Seget, nebo Vranica. Apartmány jsou vždy s balkonem či terasou kuchyňkou a koupelnou, klimatizace za příplatek 250 Kč / den. Cena za apartmán. MONO = garsoniéra, BILO = 1 ložnice, TRILO = 2 ložnice Cena za apartmán zahrnuje: 7x ubytování, všechny spotřeby, závěrečný úklid, ložní a koupelnové prádlo, služby delegáta v místě pobytu. Cena nezahrnuje: cestovní pojištění, ale můžete uzavřít v CK, pobytová taxa při doplatku v CK: děti do 12 let neplatí; mládež let 150 Kč dospělí 300 Kč

11 Bungalovy Resnik - ALL INCLUSIVE Jediná nabídka ALL INCLISIVE - uzavřený komplex hotelů a bungalovů v lesoparku se středomořskou vegetací, 7km od historického centra TROGIRU. Pláž 50m, oblázková, místy písčitá s pozvolným vstupem do moře. Na pláži jsou sprchy, restaurace, kiosky, bary. Ubytování: 2-4 lůžkové bungalovy vhodné pro rodiny s dětmi a klienty, kteří dávají přednost jednoduchému ubytování, dobrému jídlu včetně nápojů kousek od Trogiru, 20 km od Splitu V bungalovu je WC, koupelna, terasa. Klimatizace není možná. Stravování: snídaně, oběd, večeře - mezinárodní bufet včetně nápojů; od 10 do 22.hod. točené pivo, víno, nealko; od 16. do 17.hod zmrzlinový bufet pro děti. Vybavení: v centrální budově je restaurace s terasou s výhledem na moře, recepce, aperitiv bar, TV místnost, stánek se suvenýry, parkoviště. Sportovní aktivity: badminton, aerobik, stolní tenis, fotbal, košíková, dětský klub = hlídání dětí 4-12 let s programem. Pobyty: sobota - sobota. Cena zahrnuje: 7x ubytování, 7x all inclusive, spotřeby, úklid, prádlo ložní i koupelnové, delegát. Cena nezahrnuje: cestovní pojištění, pobytová taxa: mládež let 150 Kč, dospělí 300 Kč; autobus: děti do 12 let Kč, dospělí Kč, letenka Kč, nebo doprava vlastní. BUNGALOVY RESNIK ČÁST KRÁSNÉ PLÁŽE

12 ADRIA cestovní kancelář LÉTO 2013 ITÁLIE Cestovní kancelář ADRIA pro Vás již po třiadvacáté připravila letní katalog. Zařadili jsme opět Střední Dalmácii - historické město TROGIR a okolí. Máme zde zajímavou nabídku hotelů, apartmánů s klimatizací i bez klimatizace. Bungalowy RESNIK - jediná kapacita all inclusive. V katalogu LÉTO 2013 samozřejmě najdete oblíbené apartmány a hotely v BIBIONE. Najdete zde rovněž velice oblíbenou Kvarnerskou rivieru CRIKVENICE/SELCE, kde cenově zajímavé hotelové pavilony SLAVEN mají v nabídce pro rok 2013 snídani i večeři formou bufetu. SLAVEN je výjímečný svou fantastickou polohou přímo u nádherného jadranského moře, hlavně si všichni velice pochvalují výbornou chorvatskou kuchyni a bohaté švédské stoly. Sleva roku 2013 platí pro hlavní sezonu Všichni klienti, kteří zaplatí zálohu do kupují zájezd za cenu loňského slevomatu. Cena za 1 osobu včetně dopravy. Selce Kč záloha Kč Trogir Kč záloha Kč Bibione záloha Kč studio/ Kč; studio/ Kč; studio/ Kč; bilo/ Kč; bilo/ Kč; trilo/ Kč; trilo/ Kč; trilo/ Kč. Při zaplacení zálohy od je sleva Kč za 1 osobu z katalogové ceny. Týká se pouze autobusových zájezdů: BIBIONE, SELCE a TROGIR, netýká se pobytů a busu ZDARMA, dětských cen a BGW Resnik. Přijďte, těšíme se na Vás Cestovní kancelář ADRIA Pojištění ČSOB Pojišťovna Léčebné výlohy do zahraničí od 17 Kč /os/den ošetření, pobyt v nemocnici, léky předepsané lékařem - léčebné výlohy, plnění do 1,5 mil. Kč ošetření při úrazu, akutní ošetření zubů, pojištění odpovědnosti za škodu na zdraví, na majetku pojištění zavazadel, storno zájezdu z důvodu nemoci, maximální plnění do 80 % z ceny zájezdu. pojistku můžete uzavřít v naší cestovní kanceláři Autobusovou dopravu pro Vás zajišťujeme zahraničními autobusy, které jsou vybaveny klimatizací, chladicím boxem, kávovarem, TV, DVD a WC. Nedílnou součástí tohoto katalogu jsou všeobecné podmínky cestovní kanceláře ADRIA Hana Pojerová

13 ITÁLIE BIBIONE AUTOBUSEM UBYTOVÁNÍ: v klidné části Bibione v parku proti cestovní kanceláři máme oblíbený třípatrový dům OASI; budova s výtahem, prostorné apartmány se dvěmi ložnicemi a velkými balkony (TRILO 4/5/6), nebo s jednou ložnicí (BILO 4/5) pláž 500 m. VALENTINA, ATHENA, SEQUOIA se nachází v centrální části BIBIONE. Vícepatrové budovy s výtahem, vždy balkon, prostorné apartmány MONO 2/3/4 a BILO 4/5, pláž od 150 do 300 m. SAN SIRO / TIVOLI / MICHELANGELO MONO 2/3/4 garsoniéra s jedním rozkládacím gaučem nebo dvěma, BILO 4/5 má jednou ložnici. Domečky s venkovním krbem, předzahrádkou a bazénem. Všechny mají vybavený kuchyňský kout s lednicí, koupelnu a WC. Apartmány uvedené na této straně, jsou určené pro dopravu autobusem, takže uvedený termín je den odjezdu a příjezdu. Pokud pojedete autem, platí pro vás ceník (cena za celý apartmán) v tabulce uprostřed katalogu. U termínů, kdy je ubytování ZDARMA při nižším počtu osob než je uvedeno v daném apartmá, je třeba doplatit Kč za každé neobsazené lůžko. Příklad: pokud je 6ti-lůžkový apartmán obsazen 5 lidmi, doplácí každý 200 Kč. U termínů, kdy je ubytování ZDARMA je cena za 1 osobu a není možné garantovat konkrétní apartmán. PS = týdenní pronájem plážového servisu: 1 slunečník se stolečkem a 2 lehátka. V termínech od do je uvedená cena za apartmán vždy od soboty do soboty, delegátské služby, spotřeby energií a autobus za příplatek Kč, jízdenky možno zaplatit v cestovní kanceláři. Jedna večeře v italské restauraci DOLCE VITA 260 Kč. Výběr z deseti hlavních chodů, salát, 0,5 l vody, či 0,25 l jiného nealko nápoje, nebo stolní víno. Povlečení: 200 Kč. Přistýlka pokud je možná Kč. Odjezdová místa dle pokynů v CK, ale obvykle Rokycany, Plzeň, Stod, Horšovský Týn, Domažlice, Folmava, SRN, Rakousko, Itálie. Autobusovou dopravu zajišťujeme kvalitními autobusy, DVD, klima, WC, občerstvení. Pokud je odjezd z ČR v pátek večer (z Plzně ve 22 hodin), pak je příjezd do ČR za týden v neděli ráno, pokud je odjezd z ČR v neděli večer (z Plzně ve 22 hodin), pak je příjezd do ČR za týden v úterý ráno.

14 ODJEZDY AUTOBUSU V PÁTEK VEČER, NÁVRAT V NEDĚLI RÁNO ITÁLIE ZÁŘÍ ODJEZDY AUTOBUSU V NEDĚLI VEČER, NÁVRAT V ÚTERÝ RÁNO NEKONKRÉTNÍ APARTMÁNY V CENTRÁLNÍ ČÁSTI BIBIONE ALTAN / AURORA / ATHENA BRIONETA / SMERALDA ATTOLO / BILOBA / LANDORA

15 ITÁLIE TIVOLI TIVOLI TIVOLI SAN SIRO SAN SIRO SAN SIRO VALENTINA ADRIA cestovní kancelář VALENTINA ATHÉNA / LAGUNA GRANDE AURORA SMERALDA JET VILLAGGIO LIDO DEL SOLE

16 BIBIONE ITÁLIE Je jedno z nejoblíbenějších italských letovisek. Nachází se na pobřeží Jaderského moře mezi Terstem a Benátkami a je ideálním místem k odpočinku nejen pro jednotlivce a rodiny,ale i pro kolektivy a skupiny. Lidé, kteří sem jedou, dobře ví proč - pozvolný vstup do moře a řada vodních i pozemních atrakcí přitahuje především rodiny s dětmi, mladí ocení řadu restaurací a noční život. Návštěvníci jsou především ze samotné Itálie, Německa, Rakouska, Čech a Slovenska. Na východním konci Bibione se tyčí maják známý z mnoha pohlednic a dále na východ je pak už jen ústí řeky Tagliamento oddělené vodním kanálem a za ním začínají pláže Lignana. Toto místo je oblíbenou atrakcí a častým cílem výletů. Caorle se nachází několik kilometrů západně od Bibione Pineda. Celý region spadá do provincie Veneto, jejímž hlavním městem jsou Benátky. Bibione je poměrně rozsáhlé letovisko podél osmikilometrové pláže. Od západu k východu ho tvoří čtyři navazující části - Pineda, Lido del Sole, Spiaggia a Lido del Pini. Nejrušnější a hlavní částí letoviska je Spiaggia, kde se odehrává také většina nočních dění. Centrem města i této čtvrti je náměstí Piazza Fontana s osvícenou fontánou, v okolí je řada restaurací a obchodů, barů a heren. Nachází se tu také lázeňský komplex Bibione Therme. V Pinedě je malý přístav, odkud vyráží výletní lodě. Něco málo z historie Bibione oslavilo v roce výročí vzniku a neustále se rozvíjí, což odpovídá původnímu záměru. Je rozmístněno v přirozeném, klidném prostředí, kde převládá zeleň a disponuje všemi výhodami pro klidnou dovolenou. Najdete zde různé bytové komplexy, přes obchodů, mnoho sportovních zařízení, příležitostí pro zábavu i kulturní a společenské akce i výlety do okolí. Možnosti pro aktivní odpočinek se neustále zvyšují.

17 ITÁLIE Pláž v Bibione Tak jako v celé severní Itálii, je i v Bibione pláž písčitá. Osm kilometrů dlouhá písčitá pláž se zde jen pozvolna svažuje do moře, jehož voda má pro svůj vysoký obsah jodu a soli léčivé účinky. Čistotu vody zajišťuje především řeka Tagliamento, která pramení v Dolomitech a právě zde ústí do moře. V sezóně je větší část plážového prostoru obsazena lehátky a slunečníky, které buď patří k přilehlým hotelům, nebo je možné si zaplatit jejich užití. Je jich tu přes dvacet tisíc. Zadarmo se můžete vždy lehnout na volné místo mezi mořem a sektorem s lehátky. Přístup do moře je hodně pozvolný, pokud si chcete zaplavat, musíte dojít až několik desítek metrů. Zdejší plážová služba je velmi pozorná k nepořádku a pláž se snaží každý den maximálně uklidit, zasloužila si tak už řadu ocenění za čisté prostředí. V roce 2003 bylo Bibione jediným letoviskem v Benátském kraji, které obdrželo ocenění Modrá vlajka a jediným italským letoviskem certifikovaným EMAS, 24. listopadu 2004 byla přidána i certifikace dle ISO Pobřeží je pozvolna klesá do moře, což je ideální pro rodiny s dětmi a vodní hry. Průměrná šířka pláže je 300m, jsou zde hřiště na volejbal, nohejbal, kopanou, dětské hřiště. Můžete zde, ale najít i menší pláže, které poskytují více soukromí. Na plážích je k dispozici první pomoc, sprchy, toalety, bufety, střediska vodních sportů. Přestože je zde mnoho turistů, nabízí Bibione každému místo pro odpočinek dle jeho potřeb. Cesta do Bibione Nemalá část krajanů volí pro cestu do Bibione vlastní dopravou. Optimální trasa z České republiky vede přes České Budějovice do rakouského Linze, nebo přes SRN vždy do Salzburgu, Villachu, dále italského Tarvisia, Udine a z Latisany přímo do Bibione. Je dlouhá něco přes 600 kilometrů a pokud se někde nezaseknete, dá se ujet zhruba za sedm hodin. Za poplatky během této cesty zaplatíte: v Rakousku desetidenní dálniční známka 7,70 EUR, průjezd Tauerntunnelem 9,50 EUR a mýto v Itálii dohromady 8,10 EUR. Problematická je dálnice A10 mezi Salzburgem a Villachem, která o prázdninových víkendech nestíhá pojmout tisíce aut mířících do Chorvatska a Itálie a tvoří se tu dlouhé kolony. Volný čas Pro volný čas nabízí Bibione svým hostům velký výběr možností. Pro příznivce sportu: tenis, plovárny, minigolf, plážové hry, nohejbal, plážový volejbal,

18 ITÁLIE kanoe, sportovní rybaření, windsurfing, plachtění, trasy pro cyklisty, projížďky na koních, vodní lyže, let padákem za motorovým člunem. K nejznámějším sportovním střediskům patří BEVERLY HILL. Toto středisko se nachází v Lido dei Pini a je otevřeno od dubna do října od 7.00 do Nabízí otevřený bazén, tenisové kurty s antukou i umělým povrchem, hřiště na malou kopanou s umělým povrchem, hříště na soft tenis, trampolíny, dětské hřiště, restauraci. Největší tenisový areál CENTRO TENNISTICO COMUNALE - má 4 kurty s umělým osvětlením, 3 kurty s umělým povrchem, 2 zastřešené kurty. Po aktivně prožitém dni nabízí Bibione mnoho míst na příjemné posezení. Pro mladší návštěvníky jsou zde otevřeny dvě velké diskotéky. Každé úterý se konají oblíbené trhy od 8.00 do na parkovišti před lunaparkem.procházka kolem obchodů, které jsou otevřeny až do 24.00, příjemná večeře v typických restauracích nebo porce pizzy na lavičce. Žádný večer v Bibione není nudný. Diskotéky, taneční večery, bary, pivnice, výstavy, lunapark, koncerty, promítání filmů, různé slavnosti. Přes den, když nebude počasí na koupání anebo si budete chtít od slunce odpočinout Vám nabízíme výlety do okolí (Benátky, Terst, apod.) Klienti, kteří přijedou v září mohou navštívit oblíbený SEPTEMBERFEST. Lázně Bibione je významným termálním centrem adriatického pobřeží. Od roku 1996 disponuje kompletně vybaveným lázeňským centrem. Lázeňské středisko se řídí vysokými kritérii, která umožňují uspokojit nejnáročnější požadavky návštěvníků a je umístněno v rozsáhlém parku se stromovým hájem, květinami, u velké pláže a nedaleko centra, tedy na ideálním místě. Díky účinkům termálních vod je možné zvolit to, co prospěje právě Vašemu zdraví. Vzhledem k tomu, že lázně jsou v provozu po celý rok, může každý návštěvník naplánovat osobně svoji dovolenou na zotavení. V lázních si můžete zaplatit tyto léčebné procedury: bahenní lázeň a sprcha, terapeutická lázeň, aerosol s inhalací, masáže, reaktivace, sauna, počítačově sestavená dieta, kosmetická masáž, masáž proti celulitidě. Lázně disponují krytým a otevřeným bazénem.

ADRIA LÉTO 2018 CHORVATSKO. Naše 27. sezóna sleva roku 2018 platí pro hlavní sezónu , netýká se dětských cen.

ADRIA LÉTO 2018 CHORVATSKO. Naše 27. sezóna sleva roku 2018 platí pro hlavní sezónu , netýká se dětských cen. ADRIA cestovní kancelář LÉTO 2018 Slovanská 39 326 00 Plzeň tel.: 377 242 859, 775 864 844 www.adriack.eu, e-mail: info@adriack.eu KVARNERSKÁ RIVIÉRA Kvarner, tak se nazývá župa v okolí města Rijeka, mezi

Více

ADRIA LÉTO 2014 CHORVATSKO. cestovní kancelář CHORVATSKO. Slovanská 39 326 00 Plzeň tel.: 377 242 859 775 864 844

ADRIA LÉTO 2014 CHORVATSKO. cestovní kancelář CHORVATSKO. Slovanská 39 326 00 Plzeň tel.: 377 242 859 775 864 844 ADRIA cestovní kancelář LÉTO 2014 CHORVATSKO Slovanská 39 326 00 Plzeň tel.: 377 242 859 775 864 844 KVARNERSKÁ RIVIÉRA Kvarner, tak se nazývá župa v okolí města Rjeka, mezi Istrijským poloostrovem a Dalmacií.

Více

ADRIA LÉTO 2016 ITÁLIE. c e s t ov n í k a n c e l á ř

ADRIA LÉTO 2016 ITÁLIE. c e s t ov n í k a n c e l á ř LÉTO 2016 ADRIA c e s t ov n í k a n c e l á ř Slovanská 39 326 00 Plzeň tel.: 377 242 859, 775 864 844 www.adriack.eu, e-mail: info@adriack.eu BENÁTSKÁ RIVIÉRA Benátská riviéra, oficiálně Costa veneziana

Více

Naše 27. sezóna sleva roku 2018 platí pro hlavní sezónu

Naše 27. sezóna sleva roku 2018 platí pro hlavní sezónu LÉTO 2018 ADRIA cestovní kancelář Slovanská 39 326 00 Plzeň tel.: 377 242 859, 775 864 844 www.adriack.eu, e-mail: info@adriack.eu BENÁTSKÁ RIVIÉRA Benátská riviéra, oficiálně Costa Veneziana je severní

Více

Naše 28. sezóna sleva roku 2019 platí pro hlavní sezónu

Naše 28. sezóna sleva roku 2019 platí pro hlavní sezónu ADRIA cestovní kancelář BENÁTSKÁ RIVIÉRA LÉTO 2019 ITÁLIE Slovanská 39 326 00 Plzeň tel.: 377 242 859, 775 864 844 e-mail: info@adriack.eu www.adriack.eu, pojerovalenka@outlook.com Benátská riviéra, oficiálně

Více

Naše 26. sezóna sleva roku 2017 platí pro hlavní sezónu

Naše 26. sezóna sleva roku 2017 platí pro hlavní sezónu ADRIA cestovní kancelář LÉTO 2017 Slovanská 39 326 00 Plzeň tel.: 377 242 859, 775 864 844 www.adriack.eu, e-mail: info@adriack.eu BENÁTSKÁ RIVIÉRA Benátská riviéra, oficiálně Costa Veneziana je severní

Více

Cestovní kancelář ADRIA pro Vás již po pětadvacáté připravila letní katalog Léto 2015.

Cestovní kancelář ADRIA pro Vás již po pětadvacáté připravila letní katalog Léto 2015. ADRIA cestovní kancelář LÉTO 2015 ITÁLIE Cestovní kancelář ADRIA pro Vás již po pětadvacáté připravila letní katalog Léto 2015. Zařadili jsme opět Střední Dalmácii historické město TROGIR a okolí se zajímavou

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

ADRIA LÉTO 2012. cestovní kancelář CHORVATSKO CHORVATSKO CHORVATSKO KVARNERSKÁ RIVIÉRA TROGIRSKÁ RIVIÉRA. www.adriack.eu

ADRIA LÉTO 2012. cestovní kancelář CHORVATSKO CHORVATSKO CHORVATSKO KVARNERSKÁ RIVIÉRA TROGIRSKÁ RIVIÉRA. www.adriack.eu CHORVATSKO LÉTO 2012 CHORVATSKO ADRIA cestovní kancelář CHORVATSKO Chorvatsko má tvar velké podkovy, táhnoucí se od Istrie podél Jaderského moře až téměř k Boce Kotorské. Oficiální název je Chorvatská

Více

ADRIA LÉTO 2019 CHORVATSKO. Naše 28. sezóna sleva roku 2019 platí pro hlavní sezónu , netýká se dětských cen.

ADRIA LÉTO 2019 CHORVATSKO. Naše 28. sezóna sleva roku 2019 platí pro hlavní sezónu , netýká se dětských cen. LÉTO 2019 CHORVATSKO ADRIA cestovní kancelář Slovanská 39 326 00 Plzeň tel.: 377 242 859, 775 864 844 e-mail: info@adriack.eu www.adriack.eu, pojerovalenka@outlook.com KVARNERSKÁ RIVIÉRA Kvarner, tak se

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CHORVATSKO CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

ADRIA LÉTO 2017 CHORVATSKO. Naše 26. sezóna sleva roku 2017 platí pro hlavní sezónu

ADRIA LÉTO 2017 CHORVATSKO. Naše 26. sezóna sleva roku 2017 platí pro hlavní sezónu ADRIA cestovní kancelář LÉTO 2017 Slovanská 39 326 00 Plzeň tel.: 377 242 859, 775 864 844 www.adriack.eu, e-mail: info@adriack.eu KVARNERSKÁ RIVIÉRA Kvarner, tak se nazývá župa v okolí města Rijeka, mezi

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky ( základní

Více

CROATIA TOUR 2016 CROATIA TOUR 2016 2.7. 9.7. 2016

CROATIA TOUR 2016 CROATIA TOUR 2016 2.7. 9.7. 2016 - CROATIA TOUR 2016 Dovolená v oblasti Zelená Laguna (Poreč) s I.S.C. Sports a CK IDEAL TOUR PRAHA Pokračujeme v krásné tradici oblíbené dovolené pro všechny spojené se sportovním vyžitím pod názvem CROATIA

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob ,

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob , Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel. 97 22 43 051, mob. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí

Více

ŘECKO. PARALIA a OLYMPIC BEACH NEI PORI a NEA VRASNA. odlety z Brna. Více informací: CK Likidis travel, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO

ŘECKO. PARALIA a OLYMPIC BEACH NEI PORI a NEA VRASNA. odlety z Brna. Více informací: CK Likidis travel, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO ŘECKO PARALIA a OLYMPIC BEACH NEI PORI a NEA VRASNA odlety z Brna Více informací: CK Likidis travel, s.r.o., Josefská 3, 60200 Brno, IČO 47903678 Tel. 542 219 200, tel/fax: 542 219 201 Řecko Nei Pori studia

Více

Chorvatsko. Apartmány Adria Haus. Apartmány Nemira CHORVATSKO / Nemira. www.cdtravel.cz Chorvatsko. CHORVATSKO / Posedarje / / / / / / / / /

Chorvatsko. Apartmány Adria Haus. Apartmány Nemira CHORVATSKO / Nemira. www.cdtravel.cz Chorvatsko. CHORVATSKO / Posedarje / / / / / / / / / Apartmány Adria Haus CHORVATSKO / Posedarje Apartmány Nemira CHORVATSKO / Nemira www.cdtravel.cz 20 / / / / Poloha: apartmánový dům se nachází na kraji osady Posedarje asi 80 m od moře Ubytování: 2 lůžkové

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna. Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!!

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna. Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!! CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!! V roce 2018-23. sezóna!! Mimořádná sleva při rezervaci do 31.10.2017 23%. Nečekejte na

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA a KAČJAK 2015 senior program 55+

CHORVATSKO. CRIKVENICA a KAČJAK 2015 senior program 55+ CHORVATSKO CRIKVENICA a KAČJAK 2015 senior program 55+ Známé a velmi oblíbené turistické centrum Crikvenica je 37 km vzdálené od Rijeky a je již více než sto let považováno za mimořádně vhodné lázeňské

Více

Holiday Resort*** www.cdtravel.cz Chorvatsko. CHORVATSKO / Zaton. Kontakt: Ing. Henrieta Fagulová, tel.: 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.

Holiday Resort*** www.cdtravel.cz Chorvatsko. CHORVATSKO / Zaton. Kontakt: Ing. Henrieta Fagulová, tel.: 606 226 673, email: fagulova@cdtravel. Holiday Resort*** CHORVATSKO / Zaton www.cdtravel.cz Chorvatsko až Poloha: Resort leží v borovicovém háji v dlouhé zátoce chráněné od větru a vln cca 16 km od Zadaru Ubytování: apartmány jsou umístěny

Více

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. www.cdtravel.cz Řecko Peloponés Hotel Ritsa** Novinka! Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Peloponés / Tolo / / / / / Poloha: malé, romantické městečko Tolo leží

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

Černá Hora - Buljarica

Černá Hora - Buljarica Černá Hora - Buljarica PENZION PREMIER VILY ARMENKO LUX VILA GALIJA s ALL INCLUSIVE od 15.790 Kč/os. HOTEL SAVOJO CLUB POLOHA: oblíbený rodinný hotel se nachází přímo na krásné, více než dvoukilometrové

Více

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi Achillion hotelové apartmány*** ŘECKO Zakynthos / Amoudi / / Poloha: apartmánový hotel Achillion se nachází v malé vesničce Amoudi cca 6 km od centra Alikanas a Alikes. Achillion leží v klidné části, v

Více

CHORVATSKO CRIKVENICA, KAČJAK, Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!!

CHORVATSKO CRIKVENICA, KAČJAK, Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!! CRIKVENICA, KAČJAK, Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!! V roce 2018-23. sezóna!! Mimořádná sleva při rezervaci do 31.10.2017 23%. Nečekejte na LAST MINUTE! 19.12.2017 sleva Využijte speciálních

Více

JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI

JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI 17.9. 24.9.2016 7 nocí červen, září 2016 CENA: 7.290 Kč osoba / 7 nocí Cena zahrnuje: 7 x ubytování v apartmánu pro 2

Více

LeoRia s.r.o. Restaurant LeoRia CHORVATSKO. cestovní kancelář SV. FILIP I JAKOV BIOGRAD NA MORU, VODICE SRIMA. Ústí nad Labem

LeoRia s.r.o. Restaurant LeoRia CHORVATSKO. cestovní kancelář SV. FILIP I JAKOV BIOGRAD NA MORU, VODICE SRIMA. Ústí nad Labem LeoRia s.r.o. cestovní kancelář Ústí nad Labem Tel.: +420 608 42 42 00 +420 608 42 42 07 +420 776 46 88 11 e-mail: info@leoria.eu www.leoria.eu 2017 CHORVATSKO SV. FILIP I JAKOV BIOGRAD NA MORU, VODICE

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

nabídku zahraniční dovolené na rok 2017

nabídku zahraniční dovolené na rok 2017 Výbor ZO OS KOVO připravil opět pro své členy nabídku zahraniční dovolené na rok 2017 V CK Diamant Club s.r.o. lze sjednat individuální rekreaci ušitou na míru každému z Vás zájemců. Dotace na tuto rekreaci

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka!  ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes / / / 2 Poloha: jednoduchý rodinný hotel se nachází v blízkosti klidného letoviska Alykes přímo u pláže, v okolí hotelu je dostatek ochodů a taveren,

Více

ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí V ceně výlet do San Marino

ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí V ceně výlet do San Marino NOVINKA Organizovaný pobytový zájezd vlakem pro české a slovenské železničáře. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajišťuje si každý sám) 2018 - ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis Kontakt: Gojná Tereza, tel 737 275 077, email: Tereza.Gojna@osz.org ŘECKO / Leptokarie www.cdtravel.cz Řecko Leptokarie / / Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahradním krbem,

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO Tel , tel/fax:

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO Tel , tel/fax: Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, 60200 Brno, IČO 47903678 Tel. 542 219 200, tel/fax: 542 219 201 Řecko Nei Pori studia Rosa letecky z Brna Poloha: nachází se cca 250 m od pláže, kousek

Více

Holiday Resort*** Chorvatsko. CHORVATSKO / Zaton

Holiday Resort***  Chorvatsko. CHORVATSKO / Zaton Holiday Resort*** CHORVATSKO / Zaton www.cdtravel.cz Chorvatsko až Poloha: Resort leží v borovicovém háji v dlouhé zátoce chráněné od větru a vln cca 16 km od Zadaru Ubytování: apartmány jsou umístěny

Více

Černá Hora - Budva HOTEL PARK. od Kč/os. ZÁLOHA JEN 500 Kč/OS. PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO , VÍCE NA STR. 5 NEBO NA

Černá Hora - Budva HOTEL PARK. od Kč/os. ZÁLOHA JEN 500 Kč/OS. PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO , VÍCE NA STR. 5 NEBO NA Černá Hora - Budva ZÁLOHA JEN 500 Kč/OS. PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 30.11.2017, VÍCE NA STR. 5 NEBO NA WWW.KOVOTOUR.CZ od 15.990 Kč/os. HOTEL PARK VÝLET V DESTINACI ZDARMA HOTEL PARK POLOHA: hotel Park se

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

Itálie - Palmová riviéra

Itálie - Palmová riviéra Itálie - Palmová riviéra Léto 2015 Itálie San Benedetto del Tronto Východní pobřeží střední Itálie má příznivé klimatické podmínky, které umožňují příjemné prožití dovolené od května do konce září. Palmovou

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

Egypt. Sea Gull**** www.cdtravel.cz. EGYPT / Hurghada. Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz / /

Egypt. Sea Gull**** www.cdtravel.cz. EGYPT / Hurghada. Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz / / Sea Gull**** Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz EGYPT / Hurghada www.cdtravel.cz / / Poloha: pěkný a velký hotelový komplex se nachází přímo u pláže a v centru Hurghady,

Více

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri Achilleas studia *** 42 Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska Nidri, přímo u písčité pláže s pozvolným přístupem do vody. Centrum Nidri s přístavem a mnoha tavernami je vzdálený asi 1 kilometr.

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

Bali hotel*** www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena

Bali hotel*** www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena Bali hotel*** Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou

Více

APARTMÁNY DARIA CHORVATSKO ZADARSKÁ RIVIÉRA PAKOŠTANE. více info na FOTOGALERIE MAPY VIDEO ON-LINE OBJEDNÁVKA

APARTMÁNY DARIA CHORVATSKO ZADARSKÁ RIVIÉRA PAKOŠTANE. více info na  FOTOGALERIE MAPY VIDEO ON-LINE OBJEDNÁVKA CHORVATSKO ZADARSKÁ RIVIÉRA PAKOŠTANE APARTMÁNY DARIA více info na www.dezka.cz RODINNÉ APARTMÁNY S BAZÉNEM IDEÁLNÍ PRO RODINY S DĚTMI POLOHA: dům s nově vybudovaným bazénem nabízí ubytování v klimatizovaných

Více

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok GREECE TOUR 2012 Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok Po úspěších v minulých letech pokračujeme v pořádání oblíbené dovolené spojené se sportovním vyžitím.

Více

La Vita s*** Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

La Vita s***  Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , La Vita s*** Kontakt: Jana Handrejchová, tel 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Řecko / / Rodinný hotel La Vita s se nachází 4 km od historického městečka

Více

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob ,

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob , Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 97 22 43 053, mob. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo

Více

Resort a kemp Michael

Resort a kemp Michael Resort a kemp Michael Vytisknout PDF Zaostrog / Makarská Riviéra / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal.

Více

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena Bali hotel*** 110 / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na

Více

Achillion hotelové apartmány***

Achillion hotelové apartmány*** Achillion hotelové apartmány*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 97 22 41 920, 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org Řecko Zakynthos / Amoudi www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos Francie Poloha:apartmánový

Více

Bali hotel*** Novinka! ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel ,

Bali hotel*** Novinka!   ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel , Bali hotel*** / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na které

Více

Kontakt: Jana Handrejchová tel , , prostorách zdarma. Lehátka a slunečníky u bazénu

Kontakt: Jana Handrejchová tel , ,   prostorách zdarma. Lehátka a slunečníky u bazénu Best**+ Kontakt: Jana Handrejchová tel. 97 22 43 055, 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Hotel Best má vynikající polohu nedaleko pláže, nákupní zóny letoviska

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

Řecko Korfu. www.cdtravel.cz Řecko Korfu

Řecko Korfu. www.cdtravel.cz Řecko Korfu Tel.: 972 243 066 Řecký ostrov Korfu (Corfu) je jeden z nejkrásnějších ostrovů Řecka a ve středomoří vůbec. Leží na severu naproti Albánské pevnině. Díky rozmanité floře je nazývaný věčně zeleným ostrovem.

Více

Černá Hora - Sutomore

Černá Hora - Sutomore Černá Hora - Sutomore ZÁLOHA JEN 500 Kč/OS. PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 30.11.2017, VÍCE NA STR. 5 NEBO NA WWW.KOVOTOUR.CZ Do ČERNÉ HORY létáme KAŽDOU STŘEDU z Prahy KAŽDOU SOBOTU z Prahy, Brna, Ostravy a

Více

Baia Azzurra *** Novinka! Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina

Baia Azzurra *** Novinka!  Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina Baia Azzurra *** Novinka! Kontakt: Jan Zamykal, tel. 97 22 43 054, mob: 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ITÁLIE Sicílie / Taormina www.cdtravel.cz Itálie Sicílie / / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný

Více

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Caprici 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Santa Susanna Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 9 150 Kč

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, DRAMALJ - vila Dragan. odjezdy z Prahy a Brna. Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!!

CHORVATSKO. CRIKVENICA, DRAMALJ - vila Dragan. odjezdy z Prahy a Brna. Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!! CHORVATSKO CRIKVENICA, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Zahájení prodeje s velkými slevami FIRST MINUTE!!! V roce 2019-24. sezóna!! Mimořádná sleva při rezervaci do 15.10.2018 24%. ze zaplacené

Více

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vila Blanca Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce, kterou náš rezervační systém

Více

JADRAN 2013. Nabídka pro skupiny. Chorvatsko a Černá Hora. Zajistěte si místa na Jadranu včas! www.ckvt.cz

JADRAN 2013. Nabídka pro skupiny. Chorvatsko a Černá Hora. Zajistěte si místa na Jadranu včas! www.ckvt.cz Chorvatsko a Černá Hora Nabídka pro skupiny Cestovní kancelář VÍTKOVICE TOURS pro Vás připravila nabídku cenově zvýhodněných pobytových zájezdů pro skupiny 20 a více do nejžádanějších míst a ubytovacích

Více

SARDINIE REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII S ČESKÝM SERVISEM. CENA JIŽ OD Kč osoba / 7 nocí v apartmánu pro 2 osoby

SARDINIE REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII S ČESKÝM SERVISEM. CENA JIŽ OD Kč osoba / 7 nocí v apartmánu pro 2 osoby SARDINIE REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII S ČESKÝM SERVISEM CENA JIŽ OD 3.695 Kč osoba / 7 nocí v u pro 2 osoby Cena zahrnuje: 7 x ubytování v u pro 2 osoby, český servis v místě pobytu, zajištění

Více

Lefteris studia. www.cdtravel.cz Řecko Santorini. ŘECKO Santorini / Kamari. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Lefteris studia. www.cdtravel.cz Řecko Santorini. ŘECKO Santorini / Kamari. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. Lefteris studia Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Santorini / Kamari www.cdtravel.cz Řecko Santorini / / / / / Popis ostrova: Santorini je ostrov určený spíše

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

Bulharsko. Central Plaza*** www.cdtravel.cz Bulharsko. BULHARSKO / Pomorie

Bulharsko. Central Plaza*** www.cdtravel.cz Bulharsko. BULHARSKO / Pomorie Central Plaza*** BULHARSKO / Pomorie 2 / / / / Poloha: nový, moderní hotel dostavěný v roce 2012 se nachází na okraji staré části lázeňského městečka Pomorie. Do centra města, kde naleznete malé obchůdky,

Více

TUNISKO - CLUB LE PRESIDENT ***

TUNISKO - CLUB LE PRESIDENT *** TUNISKO - CLUB LE PRESIDENT *** 8,, - denní zájezd Poloha: hotel je situován jen 50 m od krásné a rozlehlé písčité pláže v oblíbeném turistickém středisku Hammamet sever. Od soukromé pláže jej dělí pobřežní

Více

Apartmány Budin Blata 94 Vodice

Apartmány Budin Blata 94 Vodice Apartmány Budin Blata 94 Vodice Vodice leží na pobřeží Jaderského moře, při Jadranské magistrále,11 km severozápadně od Šibeniku první zmínka o městě ze 14.století, název Vodice vznikl od četných vodních

Více

PRIMORSKO - HOTEL BELVEDERE ALEXANDRIA CLUB ***+

PRIMORSKO - HOTEL BELVEDERE ALEXANDRIA CLUB ***+ PRIMORSKO - HOTEL BELVEDERE ALEXANDRIA CLUB ***+ 8,11,12,15 - denní zájezd Poloha: Hotel se nachází v severní části letoviska a je vzdálen 100 m od centra, cca 300 m od jižní a cca 150 m od severní pláže.

Více

Anaxos Garden studia. www.cdtravel.cz Řecko Lesvos. ŘECKO Lesvos / Anaxos. Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz.

Anaxos Garden studia. www.cdtravel.cz Řecko Lesvos. ŘECKO Lesvos / Anaxos. Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz. Anaxos Garden studia Kontakt: Lenka Paurová, tel. 604 500 824, email: lenka.paurova@osz.org ŘECKO Lesvos / Anaxos www.cdtravel.cz Řecko Lesvos / / Poloha: příjemná studia tvoří 4 budovy, které jsou umístěny

Více

Řecko Kréta. Studia Kronos ** Novinka! ŘECKO Kréta / Bali

Řecko Kréta. Studia Kronos ** Novinka!  ŘECKO Kréta / Bali Studia Kronos ** Novinka! Kontakt: Jana Handrejchová, tel 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz ŘECKO Kréta / Bali www.cdtravel.cz Řecko Kréta / Poloha: nově zrekonstruovaný jednopatrový studiový

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 BLUE HORIZON NNNN Rhodos letovisko Trianta/Ixia CZE TIP 52519A 4,7/6 Poloha: přímo na oblázkovo písečné pláži. Rhodos město cca 8 km. Autobusová zastávka před hotelem. Možnosti pro nakupování cca 250 m.

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, 60200 Brno Tel. 542 219 200, tel/fax: 542 219 201

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, 60200 Brno Tel. 542 219 200, tel/fax: 542 219 201 CHALKIDIKI - letovisko NEA VRASNA 2015 letecké zájezdy ODLETY BRNO,OSTRAVA vily VASILIS, VOULA,CHRISTOS II., APOLLON kód zájezdu termín počet dní/nocí 1. a 2. os. STUDIO 1. až 3. os. APARTMÁN 3. a 4. os.

Více

Vila Dubrovnik 4 VILA DUBROVNIK 4

Vila Dubrovnik 4 VILA DUBROVNIK 4 Vila Dubrovnik 4 VILA DUBROVNIK 4 1 / 5 Typ ubytování: vila Místo: Dubrovnik - Chorvatsko Počet pokojů: 4 Max hosté: 8 Koupelny: 4 Bazén: Ano Vzdálenost od moře: 10 m Cena: 3.500 do 10.500 / týden {gallery}vfr/dubrovnik4{/gallery}

Více

Tenis program 2008. Cestovní kancelář Victoria a Senior Tenis Club a. s. pro Vás připravili tenisové pobyty v Chorvatsku s možností:

Tenis program 2008. Cestovní kancelář Victoria a Senior Tenis Club a. s. pro Vás připravili tenisové pobyty v Chorvatsku s možností: Tenis program 2008 Cestovní kancelář Victoria a Senior Tenis Club a. s. pro Vás připravili tenisové pobyty v Chorvatsku s možností: TENIS CUP 1 : tenisový turnaj v kategoriích dvouhra muži, dvouhra ženy,

Více

BAR - HOTEL PRINCESS ****

BAR - HOTEL PRINCESS **** BAR - HOTEL PRINCESS ****, - denní zájezd severozápa část barského pobřeží je co do příroch krás srovnatelná s pobřežím v okolí Budvy. Krásné, rozlehlé pláže, výborné podnebí, příro a kulturní zajímavosti,

Více

Hotel AL NABILA GRAND MAKADI*****

Hotel AL NABILA GRAND MAKADI***** EGYPT HURGHADA : Hotel AL NABILA GRAND MAKADI***** Poloha: Luxusní hotel se nachází v oblasti Makadi Bay v části patřící národnímu parku, přímo u široké písečné pláže s korálovým podložím v zálivu Sharm

Více

Nidri - Hotel Gregory s ***

Nidri - Hotel Gregory s *** CK TURISTA Nidri - Hotel Gregory s *** 11 - denní zájezd Poloha: Menší rodinný hotel sestávající ze dvou dvoupatrových budov má ideální polohu přímo u pláže. Centrální ulice, tvořící jedno z center střediska,

Více

8let. Termály MAĎARSKO. Apartmány CHORVATSKO. Pobyty PRO ŠKOLY. Cestovní kancelář z Benecka. s VÁMI. Jezdíme vlastním komfortním autobusem

8let. Termály MAĎARSKO. Apartmány CHORVATSKO. Pobyty PRO ŠKOLY. Cestovní kancelář z Benecka. s VÁMI. Jezdíme vlastním komfortním autobusem Cestovní kancelář z Benecka 8let s VÁMI Apartmány CHORVATSKO Termály MAĎARSKO 2018 Pobyty PRO ŠKOLY Jezdíme vlastním komfortním autobusem NÁSTUPNÍ MÍSTA KOMPLETNÍ NABÍDKA www.ckvilla.cz +420 606 506 935

Více

Hotel Rosa Nautica 3*

Hotel Rosa Nautica 3* Hotel Rosa Nautica 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Datum 10.08.13-17.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 7 800 Kč Ceník Dvoulůžkový

Více

Turecko / Side. Novinka! Turecko. Best**+ Kontaktní osoba: Jana Handrejchová, tel.:

Turecko / Side. Novinka!   Turecko. Best**+ Kontaktní osoba: Jana Handrejchová, tel.: Best**+ Turecko / Side www.cdtravel.cz Turecko 48 Hotel Best má vynikající polohu nedaleko pláže, nákupní zóny letoviska a zároveň 2 km od historického městečka Side. Podél pláže je krásná promenáda, kterou

Více

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ 8,, - denní zájezd Poloha: moderní komplex, který se nachází přímo u krásné, dlouhé a písčité pláže Sidi Mahrez v centru turistické zóny. Město Houmpt Souk je vzdáleno

Více

BULHARSKO 2.6. 11.6.2015. po slevě 7%

BULHARSKO 2.6. 11.6.2015. po slevě 7% BOMBASTICKÁ NABÍDKA PRO SKUPINY I JEDNOTLIVCE pobyt u moře BULHARSKO Letovisko - Primorsko Hotel ANCORA BEACH ***+ 2.6. 11.6.2015 Za cenu : 6. 315,- Kč po slevě 7% Možné uplatnit do 31.3.2015, Autobusová

Více

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 CK TURISTA Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 4,5,7 - denní zájezd Děti skipas zdarma Rodinné lyžování v Alpách se službami all inclusive (bez alkoholických

Více

ZLATÉ PÍSKY - HOTEL MELIÁ GRAND HERMITAGE *****

ZLATÉ PÍSKY - HOTEL MELIÁ GRAND HERMITAGE ***** ZLATÉ PÍSKY - HOTEL MELIÁ GRAND HERMITAGE ***** 8, - denní zájezd Poloha: Hotel se nachází v centrální části letoviska Zlaté Písky. Je vzdálen cca 0 m od pláže a obklopen zelení. Pláž: Prostorná písčitá

Více

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA Malý penzion rodinného typu, skládající se z několika budov. Leží v malém centru Succhivo na jihu ostrova, které je oblíbené díky umístění

Více

Týdenní zábavná dovolená v Riccione

Týdenní zábavná dovolená v Riccione Týdenní zábavná dovolená v Riccione Termín cesty: 28.8 4.9 2015 Počet osob: nabídka od 8 osob Doprava: letecky Highlights: 7-denní pobyt ve vyhlášeném letovisku - Riccione Gay pláž Osobní gay průvodce

Více

Slunečné pobřeží. Nesebr

Slunečné pobřeží. Nesebr Bulharsko Mnoho lidí kdysi v Bulharsku bylo, jako v jedné z mála zemí, kam se vůbec dalo cestovat. Co se tak vrátit na známá místa, podívat se, jestli je ještě najdeme a poznáme? Zjistit, co se změnilo?

Více

Řecko, ostrov Kypr. wellness pobyt nejen se cvičením. Cena/dosp.os/za pobyt/s polopenzí ,- Kč (cena do )

Řecko, ostrov Kypr. wellness pobyt nejen se cvičením. Cena/dosp.os/za pobyt/s polopenzí ,- Kč (cena do ) Řecko, ostrov Kypr wellness pobyt nejen se cvičením Termíny 23.5. - 30.5. 2019 Hotel. pokoj dvoulůžkový Cena/dosp.os/za pobyt/s polopenzí 15 590,- Kč (cena do 28.2. 2019) 16 590,- Kč cena od 1.3. Hotel.

Více

KARAVAN EXTRA LUX LORD

KARAVAN EXTRA LUX LORD - KEMP SUTIKLA KARAVAN EXTRA LUX LORD V letovisku najdete také půjčovnu aut, motorek a kol, vodní sporty, směnárnu, tenisové kurty, fotbalové a volejbalové hřiště, minigolf a možnost řady fakultativních

Více

JÓGA ZÁJEZD NA SARDINII ZÁŘÍ 2017 s Kamilou Černou a Danou Beierovou OBSAZENO!!! (SA11)

JÓGA ZÁJEZD NA SARDINII ZÁŘÍ 2017 s Kamilou Černou a Danou Beierovou OBSAZENO!!! (SA11) JÓGA ZÁJEZD NA SARDINII ZÁŘÍ 2017 s Kamilou Černou a Danou Beierovou OBSAZENO!!! (SA11) cena již od 12.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 7 nocí ubytování v apartmánu snídaně 10 lekcí jógy transfery letiště-vila-letiště

Více

Bulharsko. Central Plaza*** Bulharsko. BULHARSKO / Pomorie. Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: ,

Bulharsko. Central Plaza***  Bulharsko. BULHARSKO / Pomorie. Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: , Central Plaza*** 2 Poloha: nový, moderní hotel dostavěný v roce 2012 se nachází na okraji staré části lázeňského městečka Pomorie. Do centra města, kde naleznete malé obchůdky, restaurace, banky, poštu,

Více

www.cdtravel.cz Chorvatsko Záhřeb Posedarje Sukošan Tribunj Zadar Omiš Nemira Split Drvenik

www.cdtravel.cz Chorvatsko Záhřeb Posedarje Sukošan Tribunj Zadar Omiš Nemira Split Drvenik Chorvatsko Tel.: 972 243 052 Záhřeb www.cdtravel.cz Chorvatsko Je již dlouhou dobu oblíbeným cílem našich turistů, kteří se sem rádi vracejí. Nádherná příroda, na jedné straně pohoří v Velebit a Biokovo,

Více

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko

Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vila Briana Vytisknout PDF Komarna / Riviéra Klek / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás zaujal. Všechny fotografie,

Více