Územní plán sídelního útvaru Přestavlky, Trojovice, Zájezdec Změny II. - Trojovice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Územní plán sídelního útvaru Přestavlky, Trojovice, Zájezdec Změny II. - Trojovice"

Transkript

1

2 Územní plán sídelního útvaru Přestavlky, Trojovice, Zájezdec Změny II. - Trojovice Zpracovatel: REGIO, projektový ateliér s.r.o. Obsah: Návrh Změn II. - Trojovice 1 textová část 2 hlavní výkres Odůvodnění Změn II. - Trojovice 1 textová část 2 výkres předpokládaných záborů půdního fondu

3

4 Územní plán sídelního útvaru Přestavlky, Trojovice, Zájezdec Změny II. - Trojovice Závazná část Územního plánu sídelního útvaru (dále jen ÚPSÚ) Přestavlky, Trojovice, Zájezdec se mění takto: 1. Změnami II. Trojovice ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec se vymezují následující funkční plochy: - lokalita II/1 - zóna zemědělské výroby, přitom dochází ke změně původní funkční plochy zóna neurbanizovaného území 2. Pro funkční plochu zóna zemědělské výroby vymezenou v odstavci 1 platí funkční a prostorová regulace uvedená ve vyhlášce 1/2000, ze dne , o závazných částech ÚPSÚ obce Trojovice. 3. Funkční plocha uvedená v odstavci 1 a se zařazuje do zastavitelných ploch. 4. Součástí Změn II. je Hlavní výkres výřez v měřítku 1:

5

6

7

8 Odůvodnění Změn II. Trojovice Územní plán sídelního útvaru Přestavlky, Trojovice, Zájezdec Odůvodnění Změn II. územního plánu sídelního útvaru Přestavlky, Trojovice, Zájezdec obsahuje textovou a grafickou část. Textová část 1. Vyhodnocení koordinace využívání území z hlediska širších vztahů v území, s politikou územního rozvoje a územně plánovací dokumentací vydanou krajem, souladu s cíli územního plánování, zejména s požadavky na ochranu architektonických a urbanistických hodnot Navrženou změnou nedochází ke změně poměrů souvisejících s využíváním území z hlediska širších vztahů, resp. z hlediska rozvojových záměrů nadmístního významu, z hlediska ploch a koridorů pro stavby dopravní a technické infrastruktury nadmístního významu, z hlediska regionálních a nadregionálních systémů ekologické stability a z hlediska limitů využití území nadmístního významu. Jedná se o návrh plochy pro zemědělskou výrobu. Zásady územního rozvoje Pardubického kraje byly vydány usnesením č. Z/170/10. Pro řešené změny nevyplynuly žádné požadavky. Změny II jsou v souladu s cíli a úkoly územního plánování a nijak nekolidují s Politikou územního rozvoje ČR. 2. Splnění zadání, splnění pokynů pro zpracování návrhu Zadání Změn II. územního plánu bylo respektováno. 3. Komplexní zdůvodnění přijatého řešení, soulad s požadavky stavebního zákona a jeho prováděcích právních předpisů Předmětem Změn II. je jedna lokalita II/1 určená pro zemědělskou výrobu na základě konkrétního záměru soukromého zemědělce hospodařícího na přilehlých pozemcích. Změna je v souladu s urbanistickou koncepcí stanovenou platným územním plánem. Navržená změna nepředstavuje změnu koncepce dopravy ani technické infrastruktury. V území určeném k zástavbě je třeba zabezpečit, aby odtokové poměry z povrchu urbanizovaného území zůstaly srovnatelné s územím před výstavbou., tj. aby nemohlo docházet ke zhoršování odtokových poměrů v toku. Navrženou změnou se nemění koncepce ochrany obyvatel. V rámci rozvojových lokalit nejsou navrhovány nové plochy a zařízení pro úkryty obyvatel ani plochy a objekty pro evakuaci a ubytování. Nemění se koncepce nouzového zásobování vodou a elektrickou energií, rovněž nejsou v rámci rozvojových lokalit vymezeny plochy pro obnovovací, záchranné a likvidační práce. Změnou nejsou dotčeny památkově chráněné objekty ani chráněné prvky a území přírody. Je nutno respektovat skutečnost, že řešené územ je územím s archeologickými nálezy s prokázaným výskytem archeologického dědictví. Na území s archeologickými nálezy je stavebník povinen dle 22, 23 odst. 2 zákona č.20/1987 Sb. o státní památkové péči, ve znění

9 pozdějších předpisů, oznámit záměr stavební činnosti Archeologickému ústavu a umožnit jemu nebo oprávněné organizaci na dotčeném území provést archeologický výzkum. Archeologický ústav a oprávněná organizace jsou povinny uzavřít s vlastníkem nemovitosti dohodu o provedení záchranného archeologického výzkumu v rozsahu nutném pro zajištění ochrany a záchrany archeologických památek Je nutno respektovat skutečnost, že do území dotčeného Změnami II. zasahuje OP letiště a OP letištního radiolokačního prostředku. Předmětná změna není v rozporu s požadavky stavebního zákona a jeho prováděcích předpisů. Při realizaci záměrů je nutno respektovat limity využití vyplývající z právních předpisů a rozhodnutí. Znění regulativů funkční plochy zóna zemědělské výroby, která byla definována ve schváleném ÚPSÚ: Zóna zemědělské výroby: A- slouží: pro zařízení zemědělské výroby B- funkční využití: dominantní: 1) budovy a plochy určené bezprostředně pro příslušnou zemědělskou výrobu vhodné: 1) odstavná stání a garáže sloužící potřebě funkčního využití 2) nezbytné plochy souvisejícího technického vybavení 3) příslušné komunikace pěší, cyklistické a motorové 4) zeleň liniová nebo plošná výjimečně přípustné: 1) doplňková zařízení obchodu a služeb související s dominantní funkcí 2) zařízení střední a drobné výbory, pokud nebudou narušeny hygienicko veterinární předpisy nepřípustné: 1) byty nad rámec běžných provozních zařízení 4. Vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území Vzhledem k faktu, že Krajský úřad Pardubického kraje neuplatnil k zadání požadavek na zpracování vyhodnocení z hlediska vlivů na životní prostředí a vyloučil významný vliv na evropsky významnou lokalitu či ptačí oblast, není vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj pro Změny II. zpracováno. Navržená změna nebude mít, vzhledem ke svému rozsahu a místnímu významu, vliv na udržitelný rozvoj území.

10 5. Vyhodnocení účelného využití zastavěného území a vyhodnocení potřeby vymezení zastavitelných ploch S ohledem na 55 odst. 3) zákona č.183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), dále jen stavební zákon, je třeba prokázat nemožnost využití již vymezených zastavitelných ploch a potřebu vymezení nových zastavitelných ploch. V této souvislosti lze konstatovat, že v rámci Změn II. je vymezena lokalita pro zemědělskou výrobu v přímé prostorové návaznosti na obhospodařované pozemky. Situování lokality je tedy zcela logické, jedná se o konkrétní rozvojový záměr soukromě hospodařícího subjektu. Nejsou navrhovány nové plochy pro obytnou zástavbu. 6. Vyhodnocení předpokládaných důsledků navrhovaného řešení na zemědělský půdní fond a pozemky určené k plnění funkcí lesa Vyhodnocení potřeby nových zastavitelných ploch dle 55 odst. 3) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v platném znění je uvedeno v předchozí kapitole. Změnami II. je vymezena 1 lokalita menšího rozsahu na nejkvalitnějších půdách. Jedná se však o plochu pro zemědělskou výrobu v přímé návaznosti na zemědělské pozemky. Číslo lokality Návrh funkčního využití lokality celková výměra lokality (ha) Výměra zemědělské půdy BPEJ Třída ochrany dílčí výměra (ha) Výměra nezemědělských pozemků (ha) II/1 plocha zemědělské výroby 0, I. 0,46 Plochy PUPFL nejsou dotčeny, rovněž není dotčeno ochranné pásmo lesa. Grafická část Grafickou část tvoří Výkres předpokládaných záborů půdního fondu v měřítku 1: výřez, který je nedílnou součástí odůvodnění Změn II. ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec. Vzhledem ke skutečnosti, že je měněna dokumentace ÚPSÚ schválená před , která nebyla zpracována v digitální podobě, neobsahuje dokumentace Změn II. Koordinační výkres ani Výkres širších vztahů.

11 Odůvodnění pořizovatele Změn II. Trojovice Územní plán sídelního útvaru Přestavlky, Trojovice, Zájezdec pořizovatel : MěÚ Chrudim Odůvodnění dle 53 odst. 4 a 5 zákona č. 183/2006 Sb. Obsah: Textová část: a) vyhodnocení souladu s politikou územního rozvoje a územně plánovací dokumentací vydanou krajem b) vyhodnocení souladu s cíli a úkoly územního plánování, zejména s požadavky na ochranu architektonických a urbanistických hodnot v území c) vyhodnocení souladu s požadavky stavebního zákona a jeho prováděcích právních předpisů d) vyhodnocení souladu s požadavky zvláštních právních předpisů soulad se stanovisky dotčených orgánů podle zvláštních právních předpisů, popřípadě s výsledkem řešení rozporů e) vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území f) stanovisko krajského úřadu k vyhodnocení vlivů na životní prostředí se sdělením, jak bylo zohledněno g) rozhodnutí o námitkách a jejich odůvodnění h) vyhodnocení připomínek i) vyhodnocení účelného využití zastavěného území a vyhodnocení potřeby vymezení zastavitelných ploch j) Vyhodnocení splnění zadání a) vyhodnocení souladu s politikou územního rozvoje a územně plánovací dokumentací vydanou krajem Z Politiky územního rozvoje České republiky schválené vládou České republiky dne usnesením č.561 nevyplývá pro ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II - Trojovice žádný požadavek. Nadřazenou územně plánovací dokumentací vydanou krajem jsou Zásady územního rozvoje Pardubického kraje, které byly vydány dne Podle tohoto dokumentu nejsou na řešeném území obce Trojovice navrhovány žádné záměry nadmístního významu a nevyplývají z této dokumentace žádné požadavky. b) vyhodnocení souladu s cíli a úkoly územního plánování, zejména s požadavky na ochranu architektonických a urbanistických hodnot v území Změna územního plánu vymezuje jednu novou zastavitelnou plochu. Navržená plocha navazuje na stávající zástavbu obce. Změna a vymezuje malou plochu výroby, která nemá vliv na širší vztahy v území a neohrozí urbanistické hodnoty v území.

12 c) vyhodnocení souladu s požadavky stavebního zákona a jeho prováděcích právních předpisů Pořizovatelem ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II - Trojovice je Městský úřad Chrudim, Odbor územního plánu a regionálního rozvoje, a to na základě písemného požadavku obce ze dne podle 6, odstavce 1 písm. c zákona č. 183/2006 Sb. (stavební zákon). Změna územního plánu sídelního útvaru byla pořizována podle zákona č. 183/2006 Sb. (stavební zákon) a jeho prováděcích vyhlášek č. 500/2006 Sb. a č. 501/2006 Sb. v platném znění. O pořízení územního plánu rozhodlo zastupitelstvo obce dne Pořizování změny ÚPSÚ začalo zpracováním zadání. Veřejnou vyhláškou ze dne bylo oznámeno projednání návrhu zadání změny č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II - Trojovice. Návrh zadání byl vystaven na Obecním úřadě v Trojovicích a na MěÚ Chrudim. K zadání bylo možné se vyjádřit nejpozději do 30-ti dnů od dne vyvěšení oznámení ( ). Zadání změny č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II - Trojovice bylo schváleno zastupitelstvem obce dne Dne v hodin proběhlo společné jednání na MěÚ Chrudim o návrhu změny č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II - Trojovice dle 50 stavebního zákona. Návrh změny č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II - Trojovice byl vystaven od do Krajský úřad Pardubického kraje posoudil návrh změny č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II - Trojovice podle ustanovení 51 stavebního zákona a vydal dne stanovisko, ve kterém konstatuje, soulad se schváleným Územního plánu velkého územního celku Pardubického a s Politikou územního rozvoje ČR 2008 schválenou usnesením vlády ČR č.929 dne a je zajištěna koordinace využívání území. Dále konstatuje, že sousední obce neuplatnili při společném jednání žádné připomínky. Požadavek na vyhodnocení vlivu na udržitelný rozvoj, nebyl při projednávání zadání změny č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II Trojovice uplatněn. Rada obcí pro udržitelný rozvoj území nebyla ve správním obvodu obce a rozšířenou působností Chrudim zřízena. O upraveném a posouzeném návrhu proběhlo řízení o územním plánu podle 52 stavebního zákona, které představuje modifikované řízení o vydání opatření obecné povahy podle ustanovení 172 a následujícího zákona č. 500/2004 Sb. (správní řád). Veřejné projednání upraveného a posouzeného návrhu změny č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II Trojovice se konalo dne v hodin na Obecním úřadě v Trojovicích. Nejpozději při veřejném projednání mohl každý uplatnit své připomínky a vlastníci pozemků a staveb dotčených návrhem veřejně prospěšných staveb, veřejně prospěšných opatření a zastavitelných ploch a zástupce veřejnosti mohli podat námitky, ve kterých museli uvést odůvodnění, údaje podle katastru nemovitostí dokladující dotčená práva a vymezit území dotčené námitkou. Připomínky ani námitky nikdo nepodal. d) vyhodnocení souladu s požadavky zvláštních právních předpisů soulad se stanovisky dotčených orgánů podle zvláštních právních předpisů, popřípadě s výsledkem řešení rozporů Z hlediska zákona č.334/1992 Sb., o ochraně zemědělského půdního fondu (dále jen OZPF) ve znění pozdějších předpisů, krajský úřad Pardubického kraje vydal dne , č.j. KrÚ 49140/2009/OŽPZ/Bo podle ustanovení 5 odst. 2 zákona o OZPF souhlas s vyhodnocením důsledků navrhovaného řešení změny č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II Trojovice na OZPF ve smyslu ustanovení 3 vyhlášky č. 13/1994 Sb. Předložené vyhodnocení důsledků na OZPF vyžaduje 0,46 ha. Krajský úřad Pardubice, orgán ochrany přírody na základě žádosti o stanovisko dle 45i dle zákona č. 114/1992 Sb., vydal stanovisko, že předložený záměr nemůže mít významný vliv na vymezené ptačí oblasti ani na evropsky významné lokality (č.j /2008/OŽPZ/Pe ze dne ). Krajský úřad Pardubice, orgán ochrany přírody posoudil podle ustanovení 10i zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivu na ŽP a o změně některých souvisejících zákonů ( zákon o posuzování vlivu na ŽP) v platném znění a kritérií uvedených v příloze č.8 tohoto zákona předložený návrh zadání ÚPD a došel k následujícímu závěru, že k změně č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II Trojovice není nutno zpracovat vyhodnocení vlivů na ŽP.

13 Rozpory ve smyslu ust. 4 odst. 7 stavebního zákona a ust. 136 odst. 6 správního řádu při projednávání návrhu územního plánu nebyly řešeny. Stanoviska dotčených orgánů při projednání návrhu změny ÚPSÚ dle 50 Stavebního zákona Adresy dotčených orgánů OBESLANÉ DO, SÍŤAŘI,OBCE 1. Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR Na Františku 32, Praha 1 2. Obvodní báňský úřad Horská 5,P.O.BOX 67, Trutnov 3. Státní energetická inspekce, územní inspektorát Sušilova 1337, Hradec Králové 4. Krajská hygienická stanice PCE kraje, územní pracoviště Chrudim Čáslavská 1146, Chrudim 5. Ministerstvo ŽP ČR, územní odbor, Resslova 1229, Hradec Králové 2 6. HZS Pardubického kraje, územní odbor Chrudim Topolská 569, poš. schr. 37, Chrudim 7. Krajský úřad Pardubice - odbor životního prostředí a zemědělství, Komenského nám. 125, Pardubice 8. Městský úřad Chrudim - odbor životního prostředí 9. Městský úřad Chrudim - odbor dopravy DOŠLÁ STANOVISKA A PODNĚTY Souhlasné stanovisko. nenacházejí se zde výhradní ložiska nerostných surovin Souhlasné stanovisko. nenacházejí se zde DP Souhlasné stanovisko Nevyjádřili se Souhlasné stanovisko. není zde žádné CHLÚ Nevyjádřili se -Souhlasné stanovisko Souhlas s vynětím ze ZPF Souhlasné stanovisko Bez připomínek s info o respektování stanoviska z : Souhlasné stanovisko s info,že umísťování nových komunikací a zástavby musí být v souladu se zákony a normami ČSN. a požadavky na výstavbu komunikací. Zástavbu řešit tak, aby nevznikaly do budoucna požadavky na protihluková opatření ze strany vlastníka komunikace. Pro novostavby v OP silnice je VYHODNOCENÍ PODNĚTŮ, PŘIPOMÍNEK A STANOVISEK Vzato na vědomí, Vzato na vědomí, Vzato na vědomí,, doručeno po lhůtě -vzato na vědomí Vzato na vědomí,

14 10. Krajský úřad Pardubice - odbor dopravy, Komenského nám. 125, Pardubice 11. Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Chrudim Pardubická 67, pošt. přihr. 34, Chrudim Vojenská ubytovací a stavební správa Teplého 1899/C, Pardubice 13 Ministerstvo dopravy, nábřeží Ludvíka Svobody 12/1222, Praha Městský úřad Chrudim - odbor stavební, oddělení ochrany památek nutná výjimka. Dopravní napojení většího souboru novostaveb požadujeme řešit v následných dokumentacích formou soustavy místních obslužných komunikací s kmenovým napojením na silnici Nevyjádřili se Souhlasné stanovisko s info, že nebyly zahájený KPÚ V řešeném území se nachází OP letištního radiol. prostředku včetně OP (jev 102, viz paspart č. 203/2007 a nadzemní komunikační vedení včetně OP (jev 82, viz paspart 151/2007) SŽDC Praha: bez připomínek CDV Praha: bez připomínek Bez připomínek s info o následujících památkách zapsaných v Ústředním seznamu památek: 1) Kostel sv. Michala s obvodovou zídkou na st.p.5 a p.p.č. 13 a 14/2 2) Tvrziště- na pozemcích č. 75,76/1 a 76/ Vzato na vědomí, Vzato na vědomí. Výška, typ střechy, barva se týká následných dokumentací. DO nevznesl nesouhlas s změnou UPSU Adresy orgánů územního plánování sousedních územních obvodů a objednavatel 1. Obec Přestavlky Nevyjádřili se 2. Obec Zájezdec Nevyjádřili se 3. Obec Nabočany Nevyjádřili se 4. Obec Řestoky Nevyjádřili se 5. Obec Hrochův Týnec Nevyjádřili se 6. Obec Honbice Nevyjádřili se 7. Krajský úřad Pardubice - odbor V dalších stupních

15 strategického rozvoje kraje, Komenského nám. 125, Pardubice pořizování požadujeme zajištění koordinace využívání území, zejména na širší územní vztahy. Aktuální politika územního rozvoje ČR byla schválena usnesením vlády ČR č. 929 dne Stanoviska dotčených orgánů při projednání návrhu změny č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II Trojovice dle 50 Stavebního zákona byla stanoviska kladná. Stanoviska dotčených orgánů, námitky a připomínky při projednání návrhu ÚP dle 52 Stavebního zákona Adresy dotčených orgánů OBESLANÉ DO, SÍŤAŘI,OBCE 1. Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR Na Františku 32, Praha 1 2. Obvodní báňský úřad Horská 5,P.O.BOX 67, Trutnov 3. Státní energetická inspekce, územní inspektorát Sušilova 1337, Hradec Králové 4. Krajská hygienická stanice PCE kraje, územní pracoviště Chrudim Čáslavská 1146, Chrudim 5. Ministerstvo ŽP ČR, územní odbor, Resslova 1229, Hradec Králové 2 6. HZS Pardubického kraje, územní odbor Chrudim Topolská 569, poš. schr. 37, Chrudim 7. Krajský úřad Pardubice - odbor životního prostředí a zemědělství, Komenského nám. 125, Pardubice 8. Městský úřad Chrudim - odbor životního prostředí 9. Městský úřad Chrudim - odbor dopravy DOŠLÁ STANOVISKA A PODNĚTY Dotčený orgán neuplatnil v zákonné lhůtě své stanovisko Souhlasné Souhlasné stanovisko. stanovisko Dotčený orgán neuplatnil v zákonné lhůtě své stanovisko Dotčený orgán neuplatnil v zákonné lhůtě své stanovisko Dotčený orgán neuplatnil v zákonné lhůtě své stanovisko Dotčený orgán neuplatnil v zákonné lhůtě své stanovisko Souhlasné stanovisko Souhlasné stanovisko s informacemi viz příloha č VYHODNOCENÍ PODNĚTŮ, PŘIPOMÍNEK STANOVISEK A, stanovisko neobsahuje žádné požadavky a doručeno po lhůtě

16 10. Krajský úřad Pardubice - odbor dopravy, Komenského nám. 125, Pardubice 11. Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Chrudim Pardubická 67, pošt. přihr. 34, Chrudim Vojenská ubytovací a stavební správa Teplého 1899/C, Pardubice 13 Ministerstvo dopravy, nábřeží Ludvíka Svobody 12/1222, Praha Městský úřad Chrudim - odbor školství, oddělení ochrany památek Dotčený orgán neuplatnil v zákonné lhůtě své stanovisko Souhlasné stanovisko s info, že nebyly zahájený KPÚ Dotčený orgán neuplatnil v zákonné lhůtě své stanovisko SŽDC Praha: bez připomínek Souhlasné stanovisko, s info, že se zde nachází tyto NKP: Kostel sv. Michala a Tvrziště , stanovisko neobsahuje žádné požadavky Doručeno po lhůtě Netýká se řešeného území Adresy orgánů územního plánování sousedních územních obvodů a objednavatel 15. Obec Přestavlky obec neuplatnila v zákonné lhůtě připomínku 16. Obec Zájezdec obec neuplatnila v zákonné lhůtě připomínku 17. Obec Nabočany obec neuplatnila v zákonné lhůtě připomínku 18. Obec Řestoky obec neuplatnila v zákonné lhůtě připomínku 19. Obec Hrochův Týnec obec neuplatnila v zákonné lhůtě připomínku 20. Obec Honbice obec neuplatnila v zákonné lhůtě připomínku 21. Pořizovatel: MěÚ Chrudim Doplnit, že byly vydány ZÚR Pce kraje a uvézt zda je dokumentace v souladu 22. Krajský úřad Pardubice - odbor Dotčený orgán neuplatnil strategického rozvoje kraje, v zákonné lhůtě své Komenského nám. 125, Pardubice stanovisko Připomínky, námitky

17 e) vyhodnocení vlivu na udržitelný rozvoj území V zadání změny č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II Trojovice nebylo požadováno vyhodnocení vlivu ÚP na životní prostředí dotčeným orgánem- KrÚ Pardubice Odborem životního prostředí a zemědělství. Návrh zadání změny č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II Trojovice nebylo nutné posoudit z hlediska vlivů na ŽP. Změna č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II Trojovice má zajistit soustavné zhodnocování území, ke zvyšování jeho celkového užitku při zachování jeho nenahraditelných hodnot. Veřejný zájem je soustředěn na racionální využívání zastavěného území a na ochranu nezastavěného území s cílem snižování nevratného procesu jeho přeměny. Udržitelný rozvoj obce Trojovice je daný vyváženým vztahem územních podmínek pro zdravé životní prostředí, hospodářský rozvoj a sociální soudržnost. V změně č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II Trojovice jsou vytvořeny podmínky pro realizaci výrobních aktivit na základě investičního záměru. Nově navržená plocha výroby je situována na kraj obce. Vyhodnocení vlivu ÚP na sledované jevy v územně analytických podkladech a vlivu na výsledky SVOT analýzy. Stupnice hodnocení vlivu ÚP na eliminaci nebo snížení hrozeb řešeného území + UP mají příznivý vliv (částečný vliv) na eliminaci nebo snížení hrozeb řešeného území. 0 Problematika přesahuje rámec řešení UP nemají vliv na tento typ hrozby. - UP zvyšují míru hrozeb řešeného území. Existující hrozby řešeného území vliv ÚP Komentář - poznámka (1) Minimální podnikatelské aktivity, 80% obyvatel dojíždí za prací, minimální pracovní příležitosti, nezaměstnanost +/0 UP řeší návrh plochy pro výrobu.problematika přesahuje částečně svou podstatou rámec ÚP. Přesto ÚP snižují hrozbu. Z vyhodnocení vyplývá, že změna č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II Trojovice je přínosem pro rozvoj obce a trvale udržitelného rozvoje. Dále vyplývá jeho přínos pro hospodářský rozvoj. D. PŘÍPADNÉ VLIVY NA VÝSLEDKY ANALÝZY SILNÝCH STRÁNEK, PŘÍLEŽITOSTÍ A HROZEB V ÚZEMÍ D.I VLIV NA ELIMINACI NEBO SNÍŽENÍ HROZEB V ÚZEMÍ Navrženo je opatření k posílení výroby, které má vliv na snižování hrozby nezaměstnanosti. D.II VLIV NA POSÍLENÍ SLABÝCH STRÁNEK V ÚZEMÍ Rozvoj obce je změně č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II Trojovice směřován k vytváření harmonického prostředí rovnoměrného zastoupení hlavních funkcí. Při postupné realizaci má podpořit eliminaci slabých stránek v území. Navrženo je opatření k posílení výroby, které má vliv na posílení slabé podnikatelské aktivity, dojíždění za prací a minimálních pracovních příležitosti.

18 D.III VLIV NA VYUŽITÍ SILNÝCH STRÁNEK A PŘÍLEŽITOSTÍ ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ Ve změně č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II Trojovice nejsou posilovány silné stránky a ani nemá tato dokumentace na silné stránky vliv. D.IV VLIV NA STAV A VÝVOJ HODNOT ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ Hodnoty v území, vymezené v územně analitických podkladech nejsou v návrhu změny č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II Trojovice ohroženy. Jedná se zejména o celkové vnímání sídla v dálkových pohledech, archeologické naleziště, kulturní památky apod. E. VYHODNOCENÍ PŘÍNOSU ÚZEMNÍHO PLÁNU K NAPLNĚNÍ PRIORIT ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ Změna č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II Trojovice vytváří podmínky pro rozvoj území v souladu s principy trvale udržitelného rozvoje. Navržené řešení reaguje na požadavky soukromých vlastníků a dává návrh řešení do souladu s dlouhodobou perspektivou rozvoje. Rozšíření funkce v území-vymezení plochy výroby, jeho návaznost na zastavěné území podporuje rovnoměrný rozvoj obce. F. VYHODNOCENÍ VLIVU NA UDRŽITELNÝ ROZVOJ ÚZEMÍ - SHRNUTÍ F.I VYHODNOCENÍ VLIVŮ ÚZEMNÍHO PLÁNU NA VYVÁŽENOST VZTAHU PODMÍNEK PRO PŘÍZNIVÉ ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ, PRO HOSPODÁŘSKÝ ROZVOJ A PRO SOUDRŽNOST SPOLEČENSTVÍ OBYVATEL ÚZEMÍ, JAK BYLA ZJIŠTĚNA V ROZBORU UDRŽITELNÉHO ROZVOJE Navržené řešení v územním plánu je v souladu s požadavky na vyvážený rozvoj území. V řešeném území obce Trojovice je slabší hospodářský pilíř, který je touto změnou posilován. Rozsah zastavitelného území odpovídá potenciálu rozvoje území v dlouhodobém horizontu a vytváří podmínky pro koncepční řešení vazeb rozvojových ploch a stávajícího zastavěného území. Plochy výroby jsou vymezeny v uceleném území, odděleném od obytné zástavby s dobrou dopravní dostupností. Navržené plochy výroby umožňují rozvoj obce což je v souladu s udržitelným rozvojem. F.II SHRNUTÍ PŘÍNOSU ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU K VYTVÁŘENÍ PODMÍNEK PRO PŘEDCHÁZENÍ ZJIŠTĚNÝM RIZIKŮM OVLIVŇUJÍCÍM POTŘEBY ŽIVOTA SOUČASNÉ GENERACE OBYVATEL ŘEŠENÉHO ÚZEMÍ Změna č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II Trojovice vytváří podmínky pro : Vytváří předpoklady pro rozvoj ekonomického potenciálu v obci v zastavitelných plochách. PŘEDPOKLÁDANÝM OHROŽENÍM PODMÍNEK ŽIVOTA GENERACÍ BUDOUCÍCH Územní plán vytváří podmínky pro : Rozvoj obce bez zhoršování životního prostředí f) stanovisko krajského úřadu k vyhodnocení vlivů na životní prostředí se sdělením, jak bylo zohledněno Krajský úřad Pardubice, orgán ochrany přírody na základě žádosti o stanovisko dle 45i dle zákona č. 114/1992 Sb., vydal stanovisko, že předložený záměr nemůže mít významný vliv na vymezené ptačí oblasti ani na evropsky významné lokality (č.j /2008/OŽPZ/Pe ze dne ).

19 Z hlediska zákona č.334/1992 Sb., o ochraně zemědělského půdního fondu (dále jen OZPF) ve znění pozdějších předpisů, krajský úřad Pardubického kraje vydal dne , č.j. KrÚ 49140/2009/OŽPZ/Bo podle ustanovení 5 odst. 2 zákona o OZPF souhlas s vyhodnocením důsledků navrhovaného řešení změny č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II Trojovice na OZPF ve smyslu ustanovení 3 vyhlášky č. 13/1994 Sb. Předložené vyhodnocení důsledků na OZPF vyžaduje 0,46 ha. Krajský úřad Pardubice, orgán ochrany přírody posoudil podle ustanovení 10i zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivu na ŽP a o změně některých souvisejících zákonů ( zákon o posuzování vlivu na ŽP) v platném znění a kritérií uvedených v příloze č.8 tohoto zákona předložený návrh zadání ÚPD a došel k následujícímu závěru, že k změně č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II Trojovice není nutno zpracovat vyhodnocení vlivů na ŽP. g) Rozhodnutí o námitkách a jejich odůvodnění V průběhu projednávání nebyla vznesena žádná námitka. h) Vyhodnocení připomínek V průběhu projednávání návrhu nebyla vznesena žádná připomínka. i) Vyhodnocení účelného využití zastavěného území a vyhodnocení potřeby vymezení zastavitelných ploch Pro obec byla v roce 1997 vypracován územní plán. Od té doby vyvstal požadavek na doplnění nové lokality. Na základě vyhodnocení využití stávajících zastavitelných území, byla navržena lokalita pro výrobu vyplývající ze současných rozvojových potřeb obce Trojovice. Plocha výroby je navržena dle požadavku investora a obce a je v návaznosti na stávající zastavěné plochy. Z tohoto důvodů je zábor ZPF odůvodnitelný a v souladu s vymezením zastavitelných ploch, velikosti obce, atraktivnosti území. Krajský úřad Pardubického kraje vydal dne , č.j. KrÚ 49140/2009/OŽPZ/Bo podle ustanovení 5 odst. 2 zákona o OZPF souhlas s vyhodnocením důsledků navrhovaného řešení změny č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II Trojovice na OZPF ve smyslu ustanovení 3 vyhlášky č. 13/1994 Sb. Předložené vyhodnocení důsledků na OZPF vyžaduje 0,46 ha. j) Údaje o splnění zadání Vyhodnocení splnění zadání Zadání změny č.ii ÚPSÚ Přestavlky, Trojovice, Zájezdec změny II Trojovice bylo po projednání schváleno Zastupitelstvem obce Trojovice dne Návrh územního plánu byl zpracován na základě projednaného a schváleného zadání územního plánu. Požadavky stanovené zadáním jsou splněny. Záměr byl navržen bez variant vzhledem k jasným podmínkám v území.

20

21

Změna č.iii Územního plánu sídelního útvaru Miletín - Rohoznice

Změna č.iii Územního plánu sídelního útvaru Miletín - Rohoznice Změna č.iii Územního plánu sídelního útvaru Miletín - Rohoznice Zpracovatel: REGIO, projektový ateliér s.r.o. Obsah: Návrh Změny č. III Územního plánu sídelního útvaru Miletín - Rohoznice - textová část

Více

Změna č.2 Územního plánu sídelního útvaru Leština u Světlé

Změna č.2 Územního plánu sídelního útvaru Leština u Světlé Změna č.2 Územního plánu sídelního útvaru Leština u Světlé Zpracovatel: REGIO, projektový ateliér s.r.o. Obsah: Změna č. 2 Územního plánu sídelního útvaru Leština u Světlé - textová část 1 - grafická část

Více

Územní plán obce Mokrovousy Změna č.1

Územní plán obce Mokrovousy Změna č.1 Územní plán obce Mokrovousy Změna č.1 Zpracovatel: REGIO, projektový ateliér s.r.o. Obsah: Změna 1 textová část 2 hlavní výkres Odůvodnění Změny 1 textová část 2 výkres předpokládaných záborů půdního fondu

Více

Územní plán sídelního útvaru (ÚPSÚ) Podbřezí Změna č.4

Územní plán sídelního útvaru (ÚPSÚ) Podbřezí Změna č.4 Územní plán sídelního útvaru (ÚPSÚ) Podbřezí Změna č.4 Zpracovatel: REGIO, projektový ateliér s.r.o. Obsah: Změna 1 textová část 2 hlavní výkres Odůvodnění Změny 1 textová část 2 koordinační výkres 3 výkres

Více

Změna č. 2 Územního plánu obce Dolní Přím

Změna č. 2 Územního plánu obce Dolní Přím Změna č. 2 Územního plánu obce Dolní Přím Zpracovatel: REGIO, projektový ateliér s.r.o. Obsah: Změna 1 Textová část 2 Hlavní výkres funkční využití území (výřezy) Odůvodnění Změny 1 Textová část 2 Výkres

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ROVENSKO POD TROSKAMI Zastupitelstvo města Rovensko pod Troskami, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006

Více

Územní plán obce Králíky - návrh Změny I

Územní plán obce Králíky - návrh Změny I Územní plán obce Králíky - návrh Změny I Zpracovatel: REGIO, projektový ateliér s.r.o. Obsah: Návrh Změny I Textová část 1 grafická část : 2 Hlavní výkres 1 : 5 000 Odůvodnění Změny I Textová část 1 grafická

Více

Opatření obecné povahy č. 1/2008

Opatření obecné povahy č. 1/2008 Opatření obecné povahy č. 1/2008 Zastupitelstvo obce Zdíkov, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění platných předpisů (dále jen "stavební

Více

O B E C D O L N Í P Ř Í M

O B E C D O L N Í P Ř Í M O B E C D O L N Í P Ř Í M Zastupitelstvo obce Dolní Přím, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen: stavební

Více

NÁVRH ZMĚNY Č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103

NÁVRH ZMĚNY Č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 MIŘETICE NÁVRH ZMĚNY Č.4 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 Pořizovatel: MěÚ Vlašim, Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim

Více

NÁVRH ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU KEBLOV. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, Praha 4 Autorizace ČKA

NÁVRH ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU KEBLOV. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, Praha 4 Autorizace ČKA KEBLOV NÁVRH ZMĚNY Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU KEBLOV Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 Pořizovatel: MěÚ Vlašim, Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim Datum:

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BENEŠOV U SEMIL

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BENEŠOV U SEMIL NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BENEŠOV U SEMIL Zastupitelstvo obce Benešov u Semil příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu

Více

NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH

NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH NÁVRH ZMĚN II. REGULAČNÍHO PLÁNU SLATIŇANY JIH Závazná část Regulačního plánu Slatiňany jih se mění v souladu se Stavebním zákonem č. 183/2006 Sb., včetně jeho prováděcích předpisů takto: 1. Změny II.

Více

Územní plán Krouna. v y d á v á. Územní plán Krouna

Územní plán Krouna. v y d á v á. Územní plán Krouna Obec Krouna, Krouna 218, 539 43 Krouna Územní plán Krouna Zastupitelstvo obce Krouna, příslušné podle ustanovení 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební

Více

NÁVRH ZMĚNY č.7 ÚZEMNÍHO PLÁNU ZBRASLAVICE

NÁVRH ZMĚNY č.7 ÚZEMNÍHO PLÁNU ZBRASLAVICE 1 NÁVRH ZMĚNY č.7 ÚZEMNÍHO PLÁNU ZBRASLAVICE Pořizovatel Městský úřad Kutná Hora odbor regionálního rozvoje a územního plánování DATUM: duben 2016 2 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Územně plánovací dokumentace Změna

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KLUKY

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KLUKY OBEC KLUKY Obecně závazná vyhláška č. 3/2015 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KLUKY Zastupitelstvo Obce Kluky na svém jednání dne 10.11.2015, usnesením č.36/2015 schválilo

Více

Územní plán Vítanov. v y d á v á. územní plán Vítanov. O d ů v o d n ě n í

Územní plán Vítanov. v y d á v á. územní plán Vítanov. O d ů v o d n ě n í Obec Vítanov, Vítanov 126, 539 01 Hlinsko VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č. 1/2008 Územní plán Vítanov Zastupitelstvo obce Vítanov, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o

Více

BUKOVINA ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Z4, ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE BUKOVINA

BUKOVINA ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Z4, ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE BUKOVINA BUKOVINA ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Z4, ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE BUKOVINA Z4: Vypuštění návrhové plochy pro podnikání v jihozápadní části obce a ponechání funkčního využití stávajícímu účelu Odůvodnění Změny bylo zpracováno

Více

BRODESLAVY Ú Z E M N Í P L Á N - ZMĚNA Č. 1. Vydáno usnesením Zastupitelstva obce Brodeslavy. č... ze dne.

BRODESLAVY Ú Z E M N Í P L Á N - ZMĚNA Č. 1. Vydáno usnesením Zastupitelstva obce Brodeslavy. č... ze dne. BRODESLAVY Ú Z E M N Í P L Á N - ZMĚNA Č. 1 Vydáno usnesením Zastupitelstva obce Brodeslavy č.... ze dne. Pořizovatel Městský úřad Kralovice odbor regionálního rozvoje a ÚP MěÚ Kralovice... datum nabytí

Více

NÁVRH ZMĚNY Č.5 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, Praha 4 Autorizace ČKA

NÁVRH ZMĚNY Č.5 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, Praha 4 Autorizace ČKA MIŘETICE NÁVRH ZMĚNY Č.5 ÚZEMNÍHO PLÁNU MIŘETICE Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 Pořizovatel: MěÚ Vlašim, Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č. 1/2012. Změna č. 3 územního plánu obce Mladeč

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č. 1/2012. Změna č. 3 územního plánu obce Mladeč Obec Mladeč OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č. 1/2012 Změna č. 3 územního plánu obce Mladeč Zastupitelstvo obce Mladeč, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

ODŮVODNĚNÍ SÍDELNÍHO ÚTVARU ODOLENY VODY

ODŮVODNĚNÍ SÍDELNÍHO ÚTVARU ODOLENY VODY ÚZEMNÍ PLÁN SÍDELNÍHO ÚTVARU ODOLENY VODY ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU ODOLENY VODY pro společné jednání dle zákona č.183/2006 Sb. pořizovatel: M Ú O d o l e n a V o d a BŘEZEN

Více

KOMENTÁŘ OBSAH DOKUMENTACE ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN B. ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN

KOMENTÁŘ OBSAH DOKUMENTACE ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN B. ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN OBSAH DOKUMENTACE ÚZEMNÍHO PLÁNU KOMENTÁŘ A. ÚZEMNÍ PLÁN B. ODŮVODNĚNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU A. ÚZEMNÍ PLÁN A. 1. Textová část A. 1. 1. Vymezení zastavěného území - datum, ke kterému bylo vymezeno zastavěné území

Více

C. ODŮVODNĚNÍ SOUBORU ZMĚN ZPRACOVANÉ POŘIZOVATELEM

C. ODŮVODNĚNÍ SOUBORU ZMĚN ZPRACOVANÉ POŘIZOVATELEM C. ODŮVODNĚNÍ SOUBORU ZMĚN ZPRACOVANÉ POŘIZOVATELEM 1. Postup při pořízení souboru změn č. 2 Územního plánu obce Luběnice O pořízení souboru změn č. 2 Územního plánu obce (ÚPO) Luběnice rozhodlo Zastupitelstvo

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU VESELÁ

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU VESELÁ NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU VESELÁ Zastupitelstvo obce Veselá příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

OBEC Kunovice. referentka odboru územního plánování a stavebního řádu

OBEC Kunovice. referentka odboru územního plánování a stavebního řádu OBEC Kunovice Kunovice 153, 756 44 Loučka Záznam o účinnosti Správní orgán, který změnu č. 1 vydal: Zastupitelstvo obce Kunovice Datum nabytí účinnosti změny č.1: Pořizovatel: Oprávněná úřední osoba pořizovatele

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Č. 1/2017 ZMĚNA Č. 3 REGULAČNÍHO PLÁNU OBYTNÉ PLOCHY U LETIŠTĚ ÚSTÍ NAD ORLICÍ ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Č. 1/2017 ZMĚNA Č. 3 REGULAČNÍHO PLÁNU OBYTNÉ PLOCHY U LETIŠTĚ ÚSTÍ NAD ORLICÍ ZÁZNAM O ÚČINNOSTI OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Č. 1/2017 ZMĚNA Č. 3 REGULAČNÍHO PLÁNU OBYTNÉ PLOCHY U LETIŠTĚ ÚSTÍ NAD ORLICÍ Správní orgán, který změnu regulačního plánu vydal: Datum nabytí účinnosti změny regulačního plánu:

Více

Změna č. 1 Územního plánu Kočí

Změna č. 1 Územního plánu Kočí Změna č. 1 Územního plánu Kočí Zastupitelstvo obce Kočí, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), za použití 43 odst. 4 a 55 odst.

Více

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE I. TEXTOVÁ ČÁST Závazná část Územního plánu obce Tršice se mění takto: Označení plochy Kód navrhované funkce Lokalizace Výměra (ha) Specifické podmínky, k koeficient

Více

NÁVRH ZMĚNY Č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LOKET. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, Praha 4 Autorizace ČKA

NÁVRH ZMĚNY Č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LOKET. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, Praha 4 Autorizace ČKA LOKET NÁVRH ZMĚNY Č.6 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LOKET Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 Pořizovatel: MěÚ Vlašim, Jana Masaryka 302, 258

Více

NÁVRH ZMĚNY Č.4A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LOKET. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103

NÁVRH ZMĚNY Č.4A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LOKET. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 LOKET NÁVRH ZMĚNY Č.4A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LOKET Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 Pořizovatel: MěÚ Vlašim, Jana Masaryka 302, 258

Více

Záznam o účinnosti :

Záznam o účinnosti : STUDIO KAPA ARCHITEKTURA, URBANISMUS, INTERIER, DESIGN -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO

Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO Návrh zadání Změny č. 2 územního plánu BUDĚTSKO Pořizovatel: Městský úřad Konice, odbor výstavby Masarykovo nám. 27, 798 52 Konice Pracoviště: Na Příhonech 405, 798 52 Konice Oprávněná osoba: Ing. Tomáš

Více

NÁVRH ZADÁNÍ Změna č.1 Územního plánu Kočí (dále jen Změna č.1 ÚP Kočí)

NÁVRH ZADÁNÍ Změna č.1 Územního plánu Kočí (dále jen Změna č.1 ÚP Kočí) NÁVRH ZADÁNÍ Změna č.1 Územního plánu Kočí (dále jen Změna č.1 ÚP Kočí) ZADÁNÍ OBSAHUJE HLAVNÍ CÍLE A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ NÁVRHU ZMĚNY č.1 ÚPO KOČÍ Zadání vypracoval: Městský úřad Chrudim odbor územního

Více

Pardubický kraj. Návrh VYHODNOCENÍ VLIVŮ NA UDRŽITELNÝ ROZVOJ ÚZEMÍ. k projednání

Pardubický kraj. Návrh VYHODNOCENÍ VLIVŮ NA UDRŽITELNÝ ROZVOJ ÚZEMÍ. k projednání ÚZEMNÍ PLÁN OBCE DOLNÍ MORAVA Změna č. 2 Pardubický kraj Návrh k projednání VYHODNOCENÍ VLIVŮ NA UDRŽITELNÝ ROZVOJ ÚZEMÍ leden 2008 Objednatel: SKI Centrum Dolní Morava, a.s. Dolní Morava Pardubický kraj

Více

Změna č. 1 územního plánu krajinného celku Hnačovský rybník

Změna č. 1 územního plánu krajinného celku Hnačovský rybník Obec Hnačov Změna č. 1 územního plánu krajinného celku Hnačovský rybník ZÁZNAM O ÚČINNOSTI a) označení správního orgánu, který územní plán vydal: Zastupitelstvo obce Hnačov b) údaje o vydání: datum nabytí

Více

ZMĚNA č. 5 ÚPNSÚ KOSOŘ. srpen 2015 pro společné jednání

ZMĚNA č. 5 ÚPNSÚ KOSOŘ. srpen 2015 pro společné jednání ZMĚNA č. 5 ÚPNSÚ KOSOŘ srpen 2015 pro společné jednání Záznam o účinnosti Změny č. 5 ÚPNSÚ Kosoř vydávající správní orgán: datum vydání: číslo usnesení: datum nabytí účinnosti: pořizovatel: jméno oprávněné

Více

NÁVRH ZMĚNY Č.5 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LOKET. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, Praha 4 Autorizace ČKA

NÁVRH ZMĚNY Č.5 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LOKET. Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, Praha 4 Autorizace ČKA LOKET NÁVRH ZMĚNY Č.5 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU LOKET Zpracovatel: Ing. arch. Jan Linha, Jihozápadní III/1176, 141 00 Praha 4 Autorizace ČKA 01 103 Pořizovatel: MěÚ Vlašim, Jana Masaryka 302, 258

Více

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE V K. Ú. HAJSKÁ

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE V K. Ú. HAJSKÁ NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE V K. Ú. HAJSKÁ Obsah Zadání územního plánu obsahuje hlavní cíle a požadavky na zpracování návrhu územního plánu, zejména a) požadavky na základní koncepci

Více

MĚSTYS DŘEVOHOSTICE ÚZEMNÍ PLÁN DŘEVOHOSTICE

MĚSTYS DŘEVOHOSTICE ÚZEMNÍ PLÁN DŘEVOHOSTICE MĚSTYS DŘEVOHOSTICE OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN DŘEVOHOSTICE Zastupitelstvo městyse Dřevohostice, příslušné podle ust. 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ČEČELOVICE

ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ČEČELOVICE ZMĚNA Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU ČEČELOVICE TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ Projektant: Ing.arch. Štěpánka Ťukalová, UA PROJEKCE, Boleslavova 30, 370 06 České Budějovice Pořizovatel: Městský úřad Blatná, odbor výstavby

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BĚLÁ. vydává. změnu č. 1 Územního plánu Bělá,

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BĚLÁ. vydává. změnu č. 1 Územního plánu Bělá, NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY O VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU BĚLÁ Zastupitelstvo obce Bělá příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

OBECNÍ ÚŘAD KVILDA VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

OBECNÍ ÚŘAD KVILDA VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OBECNÍ ÚŘAD KVILDA 27. ledna 2014 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Oznámení o vystavení návrhu zadání změny č. 9 územního plánu sídelního útvaru Kvilda v katastrálním území Kvilda (dále též jen Změna ) Obecní úřad Kvilda,

Více

II ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU

II ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU Územní plán sídelního útvaru Prostějov VIII. změna II ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU KNESL+KYNČL s.r.o. architektonický ateliér Šumavská 416/15 602 00 Brno květen 2012 VIII. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY MĚSTSKÝ ÚŘAD SLAVKOV U BRNA Odbor stavebního a územně plánovacího úřadu Palackého nám. 65, 684 01 Slavkov u Brna OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HOLUBICE Únor 2016 ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO

Více

ZADÁNÍ ZMĚNY Z 3016/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY

ZADÁNÍ ZMĚNY Z 3016/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY ZADÁNÍ ZMĚNY Z 3016/00 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU HL. M. PRAHY Důvody pro pořízení změny Z 3016/00 Územního plánu sídelního útvaru hlavního města Prahy a stanovení hlavních cílů rozvoje území Pořízení

Více

ZMĚNY č. 18 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU CHRUDIMI

ZMĚNY č. 18 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU CHRUDIMI N Á V R H Z A D Á N Í pro pořízení ZMĚNY č. 18 ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU CHRUDIMI Ř E Š E N É L O K A L I T Y Pořizovatel MĚSTO CHRUDIM odbor územního plánu a regionálního rozvoje oddělení územního

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OBCE CHVALOVICE ZMĚNA Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNUOBCE CHVALOVICE ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNY Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE CHVALOVICE SPRÁVNÍ ORGÁN, KTERÝ ZMĚNU Č.3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE CHVALOVICE

Více

OBEC KRHOVÁ Hlavní 205, Krhová

OBEC KRHOVÁ Hlavní 205, Krhová OBEC KRHOVÁ Hlavní 205, 756 63 Krhová Záznam o účinnosti Správní orgán, který OOP vydal: Zastupitelstvo obce Krhová Číslo usnesení: Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Jméno a příjmení: Funkce: Razítko

Více

OBSAH ÚZEMNÍHO PLÁNU. I. Územní plán Jahodov - textová část. Územní plán Jahodov

OBSAH ÚZEMNÍHO PLÁNU. I. Územní plán Jahodov - textová část. Územní plán Jahodov Územní plán Jahodov OBSAH ÚZEMNÍHO PLÁNU I. Územní plán Jahodov - textová část 1. Vymezení zastavěného území str. 3 2. Základní koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot str. 3 2.1. Koncepce

Více

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE ZAHRADNÍ KOLONIE BLATSKÝ RYBNÍK

NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE ZAHRADNÍ KOLONIE BLATSKÝ RYBNÍK NÁVRH ZADÁNÍ - ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU STRAKONICE ZAHRADNÍ KOLONIE BLATSKÝ RYBNÍK Obsah Zadání územního plánu obsahuje hlavní cíle a požadavky na zpracování návrhu územního plánu, zejména a) požadavky na

Více

II. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PÍSTINA

II. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PÍSTINA II. ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č. ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE PÍSTINA Obsah Textová část : Ozn. Kapitola Str. II.1 vyhodnocení souladu s politikou územního rozvoje a územně plánovací dokumentací vydanou krajem, vyhodnocení

Více

Změna Z1 ÚPN SÚ NÝROV (soubor dílčích změn Z1/1- Z1/5)

Změna Z1 ÚPN SÚ NÝROV (soubor dílčích změn Z1/1- Z1/5) Změna Z1 ÚPN SÚ Nýrov, odůvodnění Strana 1 (celkem 18) Změna Z1 ÚPN SÚ NÝROV (soubor dílčích změn Z1/1- Z1/5) B. Odůvodnění Odůvodnění Změny Z1 ÚPN SÚ je zpracováno v souladu s 53, odst.4 a 5 zákona č.183/2006

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A MĚSTSKÝ ÚŘAD KLATOVY odbor výstavby a územního plánování nám. Míru 62, 339 20 Klatovy tel.: 376 347 111, fax: 376 347 380 ID datové schránky: 24ebrt5 č.j.: OVÚP/4432/13/Kr vyřizuje: Eva Krčmářová tel.:

Více

ZMĚNA ÚPN-SÚ KLENČÍ POD ČERCHOVEM Č. 6

ZMĚNA ÚPN-SÚ KLENČÍ POD ČERCHOVEM Č. 6 Městys Klenčí pod Čerchovem ZMĚNA ÚPN-SÚ KLENČÍ POD ČERCHOVEM Č. 6 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI a) správní orgán vydávající změnu ÚPN-SÚ Klenčí pod Čerchovem č. 6 : Zastupitelstvo Městyse Klenčí pod Čerchovem b)

Více

ÚZEMNÍ PLÁN VŘESKOVICE ZMĚNA Č. 3 N Á V R H Z A D Á N Í

ÚZEMNÍ PLÁN VŘESKOVICE ZMĚNA Č. 3 N Á V R H Z A D Á N Í ÚZEMNÍ PLÁN VŘESKOVICE ZMĚNA Č. 3 N Á V R H Z A D Á N Í Objednatel : Obec Vřeskovice, Vřeskovice 112, 334 01 Přeštice Pořizovatel : MěÚ Klatovy - odbor výstavby a územního plánování Datum : 2/2014 Obsah

Více

Změna č. 2 ÚPO Višňová

Změna č. 2 ÚPO Višňová Změna č. 2 ÚPO Višňová Návrh Zpracovatel: Autorský kolektiv: Pořizovatel: Ing. Eduard Žaluda, projektová kancelář Blanická 922/25, 120 00 Praha 2 Ing. Milan Stejskal Ing. Eduard Žaluda Ing. Kristina Lejková

Více

Odůvodnění Změn č. 10 ÚPSÚ Nová Paka

Odůvodnění Změn č. 10 ÚPSÚ Nová Paka Odůvodnění Změn č. 10 ÚPSÚ Nová Paka Zpracovatel: REGIO, projektový ateliér s.r.o. Odůvodnění změn č. 10 ÚPSÚ Nová Paka obsahuje textovou a grafickou část. Textová část: 1. Vyhodnocení koordinace využívání

Více

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KOŠŤÁLOV. vydává. změnu č. 1 Územního plánu Košťálov,

NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KOŠŤÁLOV. vydává. změnu č. 1 Územního plánu Košťálov, NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KOŠŤÁLOV Zastupitelstvo obce Košťálov příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební

Více

Město Morkovice - Slížany

Město Morkovice - Slížany Záznam o účinnosti: Označení správního orgánu, který změnu č.1 vydal: Datum nabytí účinnosti změny č.1 územního plánu: Pořizovatel: Jméno a příjmení: Funkce oprávněné úřední osoby pořizovatele: Podpis:

Více

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE

ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE ZMĚNA Č. 4 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TRŠICE ODŮVODNĚNÍ Pořizovatel: Zadavatel: Magistrát města Olomouce, odbor koncepce a rozvoje Obec Tršice Tršice 50 783 57 Tršice Zpracovatel: Ing. arch. Věra Filipová, ČKA

Více

Změna č. 2 územního plánu TRHOVÉ SVINY

Změna č. 2 územního plánu TRHOVÉ SVINY Změna č. 2 územního plánu Trhové Sviny NÁVRH ZADÁNÍ Změna č. 2 územního plánu TRHOVÉ SVINY Pořizovatel: Městský úřad Trhové Sviny, odbor výstavby, kulturních památek a územního plánování Datum: leden 2013

Více

OBEC OPLOCANY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN OPLOCANY

OBEC OPLOCANY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN OPLOCANY OBEC OPLOCANY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY ÚZEMNÍ PLÁN OPLOCANY Zastupitelstvo obce Oplocany, příslušné podle ust. 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon),

Více

NÁVRH ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU VLAČICE

NÁVRH ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU VLAČICE 1 NÁVRH ZMĚNY č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU VLAČICE Pořizovatel Městský úřad Čáslav odbor výstavby a regionálního rozvoje DATUM: květen 2013 1 2 ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Územně plánovací dokumentace Změna č.1 územního

Více

K R A L O V I C E. ÚZEMNÍ PLÁN - ZMĚNA č. 3. Vydáno usnesením Zastupitelstva města Kralovice. č... ze dne.

K R A L O V I C E. ÚZEMNÍ PLÁN - ZMĚNA č. 3. Vydáno usnesením Zastupitelstva města Kralovice. č... ze dne. K R A L O V I C E ÚZEMNÍ PLÁN - ZMĚNA č. 3 Vydáno usnesením Zastupitelstva města Kralovice č..... ze dne. Pořizovatel Městský úřad Kralovice odbor regionálního rozvoje a ÚP MěÚ Kralovice... datum nabytí

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OBCE HORNÍ DUNAJOVICE ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HORNÍ DUNAJOVICE ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNY Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE HORNÍ DUNAJOVICE SPRÁVNÍ ORGÁN, KTERÝ ZMĚNU Č. 2 ÚZEMNÍHO

Více

změna č. 1 územního plánu Dolní Hořice návrh

změna č. 1 územního plánu Dolní Hořice návrh změna č. 1 územního plánu Dolní Hořice návrh Záznam o účinnosti Správní orgán, který ÚP vydal: Zastupitelstvo obce Dolní Hořice Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Obec Dolní Hořice Oprávněná osoba pořizovatele:

Více

Územní plán rekreační oblasti vodní nádrže Seč - Změny č.2

Územní plán rekreační oblasti vodní nádrže Seč - Změny č.2 Územní plán rekreační oblasti vodní nádrže Seč - Změny č.2 Zastupitelstvo města Seč, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), za

Více

ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č.I ÚP DRAHANOVICE - POŘIZOVATEL

ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č.I ÚP DRAHANOVICE - POŘIZOVATEL ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU D R A H A N O V I C E ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY Č.I ÚP DRAHANOVICE - POŘIZOVATEL 1. Postup pořízení změny územního plánu Schválení a pořízení změny územního plánu O pořízení

Více

NÁVRH DODATKU ZADÁNÍ Změny č. 1 Územního plánu Studnice. Městský úřad Vyškov, odbor územního plánování a rozvoje Masarykovo nám.

NÁVRH DODATKU ZADÁNÍ Změny č. 1 Územního plánu Studnice. Městský úřad Vyškov, odbor územního plánování a rozvoje Masarykovo nám. NÁVRH DODATKU ZADÁNÍ Změny č. 1 Územního plánu Studnice Pořizovatel: Městský úřad Vyškov, odbor územního plánování a rozvoje Masarykovo nám. 1, 682 01 Vyškov Datum: Srpen 2011 1 Obsah zadání: a) Požadavky

Více

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KROUČOVÁ ODŮVODNĚNÍ. POŘIZOVATEL: Obecní úřad Kroučová. PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6.

ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KROUČOVÁ ODŮVODNĚNÍ. POŘIZOVATEL: Obecní úřad Kroučová. PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6. ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE KROUČOVÁ ODŮVODNĚNÍ POŘIZOVATEL: Obecní úřad Kroučová PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 Název územně plánovací dokumentace: Změna č.1 územního

Více

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY

OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY OBCE KŘEPICE ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KŘEPICE ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNY Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KŘEPICE SPRÁVNÍ ORGÁN, KTERÝ ZMĚNU Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU KŘEPICE VYDAL: Zastupitelstvo obce

Více

Výroková část změny č. 1 ÚPO

Výroková část změny č. 1 ÚPO A1 - Výroková část změny č. 1 ÚPO Poznámky : - v textové části je použita z důvodu návaznosti na platný územní plán terminologie ÚPO Barchov a vyhlášky o závazných částech územního plánu obce Barchov.

Více

O P A T Ř E N Í O B E C N É P O V A H Y

O P A T Ř E N Í O B E C N É P O V A H Y O P A T Ř E N Í O B E C N É P O V A H Y Zastupitelstva obce Otročiněves č. 1/ 2013 ze dne 29. srpna 2013 ÚZEMNÍ PLÁN OTROČINĚVES ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Vydalo: Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Zastupitelstvo

Více

Odůvodnění změny č. 1 územního plánu STARÉ TĚCHANOVICE

Odůvodnění změny č. 1 územního plánu STARÉ TĚCHANOVICE Odůvodnění změny č. 1 územního plánu STARÉ TĚCHANOVICE březen 2016 II. A Textová část Zadavatel územního plánu: Orgán územního plánování: Zpracovatel: Obec Staré Těchanovice Městský úřad ve Vítkově odbor

Více

Odůvodnění změny č. 1 územního plánu Zhoř u Tábora

Odůvodnění změny č. 1 územního plánu Zhoř u Tábora Odůvodnění změny č. 1 územního plánu Zhoř u Tábora a) Postup při pořízení a zpracování změny č. 1 územního plánu Změna č. 1 územního plánu Zhoř u Tábora byla pořizována v souladu se zákonem č. 183/2006

Více

Změnu č.1 Územního plánu obce Tetín

Změnu č.1 Územního plánu obce Tetín Obec Tetín č.p. 57 507 71 Miletín Zastupitelstvo obce Tetín, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen: stavební

Více

.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SVOJETÍN

.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SVOJETÍN ZMĚNA č.1 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE SVOJETÍN ODŮVODNĚNÍ POŘIZOVATEL: Obecní úřad Svojetín PROJEKTANT: AUA - Agrourbanistický ateliér Praha 6 Šumberova 8 Název územně plánovací dokumentace: Změna č.1 územního

Více

Městský úřad Velké Meziříčí, odbor výstavby a regionálního rozvoje

Městský úřad Velké Meziříčí, odbor výstavby a regionálního rozvoje ODŮVODNĚNÍ ZMĚNA Č. 1 ÚP OSOVÉ ČÁST ZPRACOVANÁ POŘIZOVATELEM Městský úřad Velké Meziříčí, odbor výstavby a regionálního rozvoje 1. Postup při pořízení Změny č. 1 Územního plánu Osové Zastupitelstvo obce

Více

Územní plán obce Úhřetice - Změna č.3

Územní plán obce Úhřetice - Změna č.3 Územní plán obce Úhřetice - Změna č.3 Zpracovatel: REGIO, projektový ateliér s.r.o. Obsah: Změna č.3 1 textová část 2 výkres základního členění 3 hlavní výkres Odůvodnění Změny č.3 1 textová část 2 koordinační

Více

změna č. 1 územního plánu Dolní Hořice návrh

změna č. 1 územního plánu Dolní Hořice návrh změna č. 1 územního plánu Dolní Hořice návrh Záznam o účinnosti Správní orgán, který ÚP vydal: Zastupitelstvo obce Dolní Hořice Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: Obec Dolní Hořice Oprávněná osoba pořizovatele:

Více

ODŮVODNĚNÍ ZMĚNA Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ONDŘEJOV

ODŮVODNĚNÍ ZMĚNA Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ONDŘEJOV ODŮVODNĚNÍ ZMĚNA Č.2 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE ONDŘEJOV pořizovatel: O Ú O n d ř e j o v ÚNOR 2012 II.Obsah odůvodnění návrhu územního plánu: II.A) Textová část a) postup při pořízení územního plánu,... 3 b)

Více

Návrh zadání Změny č. 1 UPnSU Skály - Budičovice

Návrh zadání Změny č. 1 UPnSU Skály - Budičovice Návrh zadání Změny č. 1 UPnSU Skály - Budičovice pořizovatel: Obec Skály září 2011 I. Textová část: OBSAH ZADÁNÍ: Obsah a) požadavky vyplývající z politiky územního rozvoje, územně plánovací dokumentace,

Více

Změnu č. 1 Územního plánu obce Lhotka

Změnu č. 1 Územního plánu obce Lhotka Obec LHOTKA, 739 47, okr. Frýdek-Místek IČ: 00296864, tel. i fax 558661850, e-mail info@obec-lhotka.eu Č.j.: 82/2010 Datum 15. 12. 2010 Záznam o účinnosti Správní orgán, který Změnu č. 1 Územního plánu

Více

Obec Rabštejnská Lhota Rabštejnská Lhota Chrudim

Obec Rabštejnská Lhota Rabštejnská Lhota Chrudim Obec Rabštejnská Lhota Rabštejnská Lhota 130 537 01 Chrudim Zastupitelstvo obce Rabštejnská Lhota, příslušné podle 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební

Více

ÚZEMNÍ PLÁN ÚDRNICE NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ ÚP ÚDRNICE. Pořizovatel: Městský úřad Jičín

ÚZEMNÍ PLÁN ÚDRNICE NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ ÚP ÚDRNICE. Pořizovatel: Městský úřad Jičín ÚZEMNÍ PLÁN ÚDRNICE NÁVRH TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ ÚP ÚDRNICE Zadavatel: Pořizovatel: Projektant: Obec Údrnice Městský úřad Jičín Ing.arch.Karel Novotný Brožíkova 1684, 50012 Hradec Králové Tel.: 604566916,

Více

ODŮVODNĚNÍ ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU VÍDEŇ

ODŮVODNĚNÍ ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU VÍDEŇ ODŮVODNĚNÍ ZMĚNA Č. 1 ÚZEMNÍHO PLÁNU VÍDEŇ ČÁST ZPRACOVANÁ POŘIZOVATELEM Městský úřad Velké Meziříčí, odbor výstavby a regionálního rozvoje 1. Postup při pořízení změny územního plánu Městský úřad Velké

Více

Změna územního plánu Dešenice č. 3

Změna územního plánu Dešenice č. 3 Obec Dešenice Změna územního plánu Dešenice č. 3 Záznam o účinnosti a) označení správního orgánu, který územní plán vydal: Zastupitelstvo Městyse Dešenice b) údaje o vydání: datum nabytí účinnosti c) údaje

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU Č. 3

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU Č. 3 OBEC LÁZNĚ LIBVERDA NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY ÚZEMNÍHO PLÁNU Č. 3 POŘIZOVATEL: OBECNÍ ÚŘAD LÁZNĚ LIBVERDA Lázně Libverda 16 463 62 pošta Hejnice zastoupený Společností pořizovatelů (výjimka č.j.: MMR-16422/2013-81

Více

OBEC VLACHOVICE Vlachovice 50, Vlachovice IČ:

OBEC VLACHOVICE Vlachovice 50, Vlachovice IČ: Záznam o účinnosti Správní orgán, který územní plán vydal: Zastupitelstvo obce VLACHOVICE Číslo jednací: Datum vydání: Datum nabytí účinnosti: Pořizovatel: MěÚ Valašské Klobouky stavební úřad, oddělení

Více

NÁVRH Opatření obecné povahy. Změnu č. 1 Územního plánu Blazice

NÁVRH Opatření obecné povahy. Změnu č. 1 Územního plánu Blazice OBEC BLAZICE Blazice 70, 768 61 Bystřice pod Hostýnem NÁVRH Opatření obecné povahy Zastupitelstvo obce Blazice, jako příslušný správní orgán podle ustanovení 6 odst. 5 písm. c) zákona č. 183/2006 Sb.,

Více

2006 Sb., o územním plánování a stavebním č. 6 k Vyhlášce č. 500/2006 Sb. Pořizovatel:

2006 Sb., o územním plánování a stavebním č. 6 k Vyhlášce č. 500/2006 Sb. Pořizovatel: ZMĚNA č. 1 ÚZEMNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU LODĚNICE E NÁVRH ZADÁNÍ Zpracováno v souladu s 47 Zákona č. 183/2006 2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu a dle přílohy p č. 6 k Vyhlášce č. 500/2006 Sb. Pořizovatel:

Více

Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í. ZMĚNY č. 14 ÚZEMNÍHO PLÁNU UNIČOVA

Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í. ZMĚNY č. 14 ÚZEMNÍHO PLÁNU UNIČOVA Pořizovatel: Městský úřad Uničov, odbor výstavby a úřad územního plánování N Á V R H Z A D Á N Í ZMĚNY č. 14 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA UNIČOVA Uničov, červenec 2016 Zpracoval : Ing. Renáta Urbášková ve spolupráci

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁST

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁST NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 3 ÚZEMNÍHO PLÁNU CHRÁST Zadání na zpracování změny č. 3 územního plánu Chrást ve smyslu zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu ve znění pozdějších předpisů (stavební

Více

Obec Budětsko. IČ , Budětsko 31, Budětsko ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU BUDĚTSKO

Obec Budětsko. IČ , Budětsko 31, Budětsko ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU BUDĚTSKO Obec Budětsko IČ 599999, Budětsko 31, 798 52 Budětsko V Budětsku dne........... ZMĚNA Č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU BUDĚTSKO Záznam o účinnosti: Správní orgán, který Změnu č. 2 územního plánu Budětsko vydal: Zastupitelstvo

Více

ZMĚNA č. 44 (NÁVRH) Kutná Hora, březen 2013

ZMĚNA č. 44 (NÁVRH) Kutná Hora, březen 2013 1 ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA KUTNÉ HORY ZMĚNA č. 44 (NÁVRH) vydaná opatřením obecné povahy č. /2013 Kutná Hora, březen 2013 2 ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTA KUTNÉ HORY - ZMĚNA č. 44 územního plánu ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Správní

Více

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU HEJNÁ V uplynulém období (Návrh určený k projednání)

ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU HEJNÁ V uplynulém období (Návrh určený k projednání) ZPRÁVA O UPLATŇOVÁNÍ ÚZEMNÍHO PLÁNU HEJNÁ V uplynulém období 2008 2013 (Návrh určený k projednání) Městský úřad Horažďovice, odbor výstavby a územního plánování (dále jen pořizovatel ), jako úřad územního

Více

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 5A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU STAŘEČ

NÁVRH ZADÁNÍ ZMĚNY Č. 5A ÚZEMNÍHO PLÁNU SÍDELNÍHO ÚTVARU STAŘEČ Městský úřad Třebíč, Úřad územního plánování, Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, jako pořizovatel dle 6 z.č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), v platném znění, zpracoval

Více

Změna č. 3 ÚPSÚ Opočno

Změna č. 3 ÚPSÚ Opočno Změna č. 3 ÚPSÚ Opočno Zpracovatel: REGIO, projektový ateliér s.r.o. Obsah: Změna č. 3 1 textová část 2 výkres základního členění (výřez) 1 : 5 000 3 hlavní výkres (výřez) 1 : 5 000 Odůvodnění Změny č.

Více