Vyhláška o konání aukcí vozidel z majetkové podstaty dlužníka Vladimíra Palečka, IČ: , sp.zn. KSPH 72 INS 18239/2014 (dále jen Vyhláška )

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vyhláška o konání aukcí vozidel z majetkové podstaty dlužníka Vladimíra Palečka, IČ: 44879717, sp.zn. KSPH 72 INS 18239/2014 (dále jen Vyhláška )"

Transkript

1 Vyhláška o konání aukcí vozidel z majetkové podstaty dlužníka Vladimíra Palečka, IČ: , sp.zn. KSPH 72 INS 18239/2014 (dále jen Vyhláška ) Z pověření JUDr. Evy Kabelkové, insolvenčního správce v insolvenční věci dlužníka Vladimíra Palečka, IČ: , sp.zn. KSPH 72 INS 18239/2014, vyhlašuje společnost LICITA s.r.o., IČ: , elektronické aukce níže specifikovaných vozidel z majetkové podstaty výše uvedeného dlužníka. Aukce se uskuteční v aukčním systému společnosti LICITA s.r.o. na internetové adrese Aukce nejsou veřejnými dražbami dle zákona č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách. Průběh a podmínky aukcí jsou upraveny touto Vyhláškou a Obchodními podmínkami účasti v elektronických aukcích v aukčním systému provozovaném společností LICITA s.r.o. na internetových stránkách které jsou zveřejněny na (dále též jen Obchodní podmínky ). V případě rozporu mezi ustanovením této Vyhlášky a ustanovením Obchodních podmínek platí vždy přednostně ustanovení této Vyhlášky. 1. Prodávající: JUDr. Eva Kabelková, IČ: , se sídlem Kamenická 1, Plzeň, insolvenční správce v insolvenční věci dlužníka, Vladimíra Palečka, IČ: , bytem a místem podnikání Javorová 1404, Černošice, ustanoven usnesením Krajského soudu v Praze, č.j. KSPH 72 INS 18239/2014-A-20, ze dne Provozovatel (vyhlašovatel aukce): LICITA s.r.o., se sídlem Keřová 360/7, Severní Předměstí, Plzeň, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl C, vložka 30608, tel , licita@licita.cz, ID datové schránky: ajyeyb2 3. Předmět aukce (specifikace, popis, stav), vyvolávací cena, aukční jistota: 3.1. Předmět aukce č. 1 OSOBNÍ AUTOMOBIL KIA CEED Specifikace, popis a stav vozidla: Osobní automobil KIA CEED, registrační značka 7S22999, VIN: U5YFF24127L035710, první registrace vozidla: 5/2007, zdvihový objem motoru: 1396 cm 3 (palivo benzin), max. výkon [kw] / ot. [min-1]: 80,2 / Stav počítadla ujetých km: km. Zběžnou prohlídkou (obhlídkou) zjištěny na několika místech karoserie oděrky a mírné promáčkliny a rozbitý kryt pravého zadního světla (dle dostupných informací od nárazníků na parkovištích). Osvědčení o technické způsobilosti platné do Technický průkaz vozidla je v kopii k nahlédnutí u LICITA s.r.o. Vyvolávací cena: ,- Kč Aukční jistota: 7.000,- Kč

2 3.2. Předmět aukce č. 2 OSOBNÍ AUTOMOBIL TERÉNNÍ KIA SPORTAGE Specifikace, popis a stav vozidla: Osobní automobil terénní KIA SPORTAGE MRI JA-FD, registrační značka 4S62180, VIN podvozku a karoserie: KNEJA5535WD003596, rok výroby 1998, zdvihový objem motoru: 1998 cm 3 (palivo benzin BA95), max. výkon [kw] / ot. [min-1]: 94 / Stav počítadla ujetých km: km. Vozidlo je značně opotřebované, na několika místech karoserie oděrky a mírná koroze, poškozené pneu, nefunkční baterie. Min. od není vozidlo v provozu a jeho funkčnost nelze ověřit, i když dle tvrzení majitele bylo do doby odstavení provozuschopné. Vozidlo je bez platného osvědčení o technické způsobilosti (platnost skončila ). Registrační značka a ORV uloženy v depozitu MÚ Černošice ode dne Technický průkaz vozidla je v kopii k nahlédnutí u LICITA s.r.o. Vyvolávací cena: ,- Kč Aukční jistota: 5.000,- Kč 3.3. Předmět aukce č. 3 NÁKLADNÍ PŘÍVĚS AGADOS Specifikace, popis a stav vozidla: Přívěs nákladní valníkový zn. AGADOS, registrační značka 5S09777, VIN: TKXV332256ABA2558, první registrace vozidla 5/2006. Přívěs je dvojnápravový s brzděnými koly. Rozměry ložné plochy: mm. Stav a míra opotřebení přiměřeně odpovídá stáří vozidla, na jednom místě proražená ložná plocha. Osvědčení o technické způsobilosti vozidla platné do Technický průkaz vozidla je v kopii k nahlédnutí u LICITA s.r.o. Vyvolávací cena: ,- Kč Aukční jistota: 5.000,- Kč strana 2 (celkem 6)

3 Důležité upozornění! Výše uvedené popisy vozidel jsou uvedeny pouze podle dostupných informací. Pokud jde o uváděné stavy počítadel ujetých km, insolvenčnímu správci ani provozovateli není známo, zda tyto stavy odpovídají skutečně ujetému počtu km. Provozovatel doporučuje zájemcům o koupi výše uvedených vozidel, aby využili možnosti prohlídky těchto vozidel a osobně se tak seznámili s jejich stavem. S ohledem na skutečnost, že jsou všechna shora uvedená vozidla nabízena k prodeji v rámci insolvenčního řízení a informovanost prodávajícího (insolvenčního správce) je z tohoto důvodu omezena, budou všechna shora uvedená vozidla prodána ve stavu, jak stojí a leží. Každý z výše uvedených předmětů aukce bude dražen v samostatné aukci. Není-li výslovně uvedeno jinak, platí informace a ustanovení obsažená v této Vyhlášce shodně pro všechny aukce konané dle této Vyhlášky. Pokud se tedy níže v této Vyhlášce hovoří o předmětu aukce a z kontextu nevyplývá něco jiného, platí ustanovení o předmětu aukce shodně pro všechny výše uvedené předměty aukce resp. shodně pro všechna výše uvedená vozidla. 4. Prohlídky předmětu aukce: Prohlídka předmětu aukce č. 1 (osobního automobilu KIA CEED, r.z. 7S22999, se uskuteční dne ve Starém Plzenci, v provozovně autoservisu fy SHS AUTOOPRAVNA, s.r.o. na adrese Bezručova 1064, Starý Plzenec. Sraz zájemců k prohlídce je v 9:00 hod. před autoservisem fy SHS AUTOOPRAVNA, s.r.o. na adrese Bezručova 1064, Starý Plzenec (čekací doba 10 min.). Prohlídka předmětu aukce č. 2 (osobní automobil terénní KIA SPORTAGE MRI JA-FD, r.z. 4S62180) je možná po předchozí dohodě s provozovatelem (vyhlašovatelem aukce). Provozovatel si vyhrazuje právo dodatečně stanovit pevný termín prohlídky. Prohlídka předmětu aukce č. 3 (přívěs nákladní valníkový zn. AGADOS, r.z. 5S09777) je možná po předchozí dohodě s provozovatelem (vyhlašovatelem aukce). Provozovatel si vyhrazuje právo dodatečně stanovit pevný termín prohlídky. Vyhlašovatel doporučuje uchazečům o koupi, aby využili možnosti prohlídky předmětu aukce a osobně se tak seznámili s jeho stavem. 5. Aukční jistota: 5.1. Aukční jistota pro aukci předmětu aukce č. 1 činí 7.000,- Kč (slovy: sedmtisíc korun českých) Aukční jistota pro aukci předmětu aukce č. 2 činí 5.000,- Kč (slovy: pěttisíc korun českých) Aukční jistota pro aukci předmětu aukce č. 3 činí 5.000,- Kč (slovy: pěttisíc korun českých). strana 3 (celkem 6)

4 5.4. Složení aukční jistoty: Jednou z podmínek účasti v aukci je složení aukční jistoty. Zájemce o účast v aukci, který je registrován na stránkách a přihlášen pod svým uživatelským jménem, obdrží pokyny s platebními údaji ke složení aukční jistoty (číslo účtu a variabilní symbol) em, a to poté, co klikne u příslušné aukce na tlačítko Chci se zúčastnit aukce a odsouhlasí podmínky aukce. Pozn.: Jak vyplývá z výše uvedeného, chce-li se zájemce zúčastnit současně např. aukce předmětu aukce č. 1 a aukce předmětu aukce č. 3, musí složit jak aukční jistotu na aukci předmětu aukce č. 1, tak aukční jistotu na aukci předmětu aukce č. 3. Pro kontrolu správnosti účtu pro složení aukční jistoty se zde uvádí, že účtem pro složení aukční jistoty je depozitní účet provozovatele č /2700, vedený u UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s. 6. Začátek a konec aukce: Začátek aukce: , 10:00 hod. (začátek aukce je shodný pro všechny aukce konané dle této Vyhlášky) Konec aukce předmětu aukce č. 1: , 10:00 hod. Konec aukce předmětu aukce č. 2: , 10:30 hod. Konec aukce předmětu aukce č. 3: , 11:00 hod. Je-li během poslední minuty původně stanovené doby trvání aukce učiněna nabídka, prodlužuje se aukce o jednu minutu od původně stanoveného okamžiku ukončení aukce a vždy o další jednu minutu od každé nabídky podané po původně stanoveném okamžiku ukončení aukce. 7. Vyvolávací cena a minimální příhoz: Vyvolávací cena předmětu aukce č. 1: ,-- Kč (slovy: čtyřicettisíc korun českých). Vyvolávací cena předmětu aukce č. 2: ,-- Kč (slovy: dvacetpěttisíc korun českých). Vyvolávací cena předmětu aukce č. 3: ,-- Kč (slovy: dvacetpěttisíc korun českých). Minimální příhoz: 1.000,-- Kč (slovy: jedentisíc korun českých). Výše minimálního příhozu je shodná pro všechny aukce konané dle této Vyhlášky. 8. Povinnosti vítěze aukce: Akceptuje-li prodávající nabídku učiněnou vítězem aukce, odešle provozovatel vítězi aukce Výzvu k úhradě kupní ceny a k uzavření kupní smlouvy o koupi předmětu aukce (dále jen Výzva ) Povinnost uhradit kupní cenu předmětu aukce Vítěz aukce je povinen nejpozději do 7 dní od obdržení (doručení) Výzvy uhradit kupní cenu předmětu aukce (tj. nejvyšší kupní cenu, nabídnutou vítězem aukce za předmět aukce), a to na depozitní účet provozovatele č /2700, vedený u UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s.; variabilním symbolem platby bude r.č. nebo IČ vítěze aukce, případně jiný vhodný identifikátor dle dohody s provozovatelem. strana 4 (celkem 6)

5 8.2. Povinnost podepsat kupní smlouvu Vítěz aukce je povinen nejpozději do 10 dní od obdržení (doručení) Výzvy podepsat kupní smlouvu o koupi předmětu aukce (dále jen Kupní smlouva ). Nebude-li s vítězem aukce dohodnuto jinak, bude Kupní smlouva připravena k podpisu počínaje následujícím pracovním dnem po odeslání Výzvy v potřebném počtu vyhotovení v kanceláři provozovatele na adrese LICITA s.r.o., Keřová 7, Plzeň. UPOZORNĚNÍ: Vzhledem k tomu, že je předmětem aukce majetková podstata ve smyslu insolvenčního zákona, může být vítězi aukce předložena k podpisu kupní smlouva obsahující odkládací podmínku účinnosti, podle které se vítěz aukce (kupující) stane vlastníkem předmětu aukce teprve poté, co insolvenční soud či příslušný zajištěný věřitel udělí prodávajícímu souhlas k prodeji předmětu aukce za kupní cenu nabídnutou vítězem aukce (kupujícím). 9. Předání předmětu aukce: Vítěz aukce (kupující) je povinen na svůj náklad převzít a odvézt jím vydražený předmět aukce z místa jeho uložení nejpozději do 7 dnů od data podpisu kupní smlouvy, nebude-li výslovně ujednáno jinak. O předání a převzetí předmětu aukce bude sepsán a podepsán předávací protokol. 10. Zvláštní odměna provozovatele (dle článku VII. odst. 4 Obchodních podmínek): Nesplní-li vítěz aukce kteroukoli ze svých povinností uvedených v článku 8. této Vyhlášky, je povinen zaplatit provozovateli zvláštní odměnu ve výši složené aukční jistoty. Nesplní-li vítěz aukce kteroukoli ze svých povinností uvedených v článku 8. této Vyhlášky a provozovateli vznikne vůči vítězi aukce nárok na zvláštní odměnu dle článku VII. odst. 4 Obchodních podmínek, je provozovatel oprávněn započíst vítězem aukce složenou aukční jistotu na úhradu své zvláštní odměny, a to i bez předchozí výzvy ke splnění povinnosti vítěze aukce uhradit zvláštní odměnu. 11. Výhrada práv prodávajícího: Prodávající (insolvenční správce) si vyhrazuje právo výsledek aukce odmítnout, tj. právo neuzavřít s vítězem aukce Kupní smlouvu a tedy neuskutečnit prodej předmětu aukce vítězi aukce, a to bez uvedení důvodu. Využije-li prodávající svého práva dle předchozí věty a prodej předmětu aukce vítězi aukce neuskuteční, nevznikají tím vítězi aukce vůči prodávajícímu ani vůči provozovateli jakékoli nároky z titulu náhrady škody či ušlého zisku ani právo na jakékoli další plnění. Prodávající (insolvenční správce) si dále vyhrazuje právo aukci kdykoli zrušit, a to až do jejího ukončení. Využije-li prodávající svého práva dle předchozí věty, nevznikají tím uživateli (účastníkovi aukce) vůči prodávajícímu ani vůči provozovateli jakékoli nároky z titulu náhrady škody či ušlého zisku ani právo na jakékoli jiné plnění. 12. Další informace pro zájemce o účast v aukci: Další podrobné a doplňující informace k dispozici u LICITA s.r.o. Kontaktní osobou pro podání bližších a vysvětlujících informací k průběhu aukce je Pavel Bezstarosti, tel ( ), licita@licita.cz, příp. Aneta Hájková, tel ( ), e- strana 5 (celkem 6)

6 mail: Kontaktní osobou pro podání bližších informací o stavu předmětu aukce je Ing. Bedřich Chaloupka, tel , chaloupka@licita.cz. V Plzni, dne JUDr. Eva Kabelková LICITA s.r.o. insolvenční správce prodávající provozovatel strana 6 (celkem 6)

Vyhláška o konání aukcí věcí movitých z pozůstalosti (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukcí věcí movitých z pozůstalosti (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukcí věcí movitých z pozůstalosti (dále jen Vyhláška ) Z pověření Ing. Bedřicha Chaloupky, správce pozůstalosti v dědické věci sp.zn. 29 D 1475/2014 vyhlašuje společnost LICITA s.r.o.,

Více

Vyhláška o konání aukcí vozidel z majetkových podstat dlužníků:

Vyhláška o konání aukcí vozidel z majetkových podstat dlužníků: Vyhláška o konání aukcí vozidel z majetkových podstat dlužníků: STŘECHA PLZEŇ, s.r.o., IČ: 49197673, sp.zn. KSPL 52 INS 27639/2013 BBE STAVBY s.r.o., IČ: 28012178, sp.zn. KSPL 20 INS 4390/2013 Pavel Kelíšek,

Více

Vyhláška č. 185/LIC/EA/2017 o konání aukce vozidel z majetkové podstaty dlužníka:

Vyhláška č. 185/LIC/EA/2017 o konání aukce vozidel z majetkové podstaty dlužníka: Vyhláška č. 185/LIC/EA/2017 o konání aukce vozidel z majetkové podstaty dlužníka: KRUŠNOHORSKÁ KAPITÁLOVÁ, s.r.o., IČ: 18227295, sp.zn. KSPL 54 INS 18307/2014 (dále jen Vyhláška ) Z pověření štancl insolvence

Více

(dále jen Vyhláška ) 3.1. Předmět aukce č.1 - Vysokozdvižný vozík DESTA, typ : blíže neurčený, provozuschopný

(dále jen Vyhláška ) 3.1. Předmět aukce č.1 - Vysokozdvižný vozík DESTA, typ : blíže neurčený, provozuschopný Vyhláška o konání elektronické aukce č. 213/LIC/EA/2018 movitého majetku z dlužníka (insolvenční řízení sp. zn. KSHK 45 INS 11026/2017) (dále jen Vyhláška ) Z pověření společnosti štancl insolvence v.o.s.,

Více

Vyhláška č. 228/LIC/EA/2019 o konání aukcí replik historických zbrání a zbroje

Vyhláška č. 228/LIC/EA/2019 o konání aukcí replik historických zbrání a zbroje Vyhláška č. o konání aukcí replik historických zbrání a zbroje (dále jen Vyhláška ) Z pověření Mgr. Františka Bureše, likvidačního správce pozůstalosti v řízení o pozůstalosti sp.zn. 29D 1169/2018, vyhlašuje

Více

Vyhláška o konání aukce č. 201/LIC/EA/2017 id.1/2 pozemku (orná půda) v katastrálním území Mirotice, okres Písek (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 201/LIC/EA/2017 id.1/2 pozemku (orná půda) v katastrálním území Mirotice, okres Písek (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukce č. id.1/2 pozemku (orná půda) v katastrálním území Mirotice, okres Písek (dále jen Vyhláška ) Z pověření Ing. Vladimíra Nechutného, insolvenčního správce v insolvenční věci dlužníka

Více

Vyhláška o konání aukce č. 204/LIC/EA/2018 na prodej parkovacího stání 12 m 2 v Plzni, Staniční ulice, k.ú. Doubravka

Vyhláška o konání aukce č. 204/LIC/EA/2018 na prodej parkovacího stání 12 m 2 v Plzni, Staniční ulice, k.ú. Doubravka Vyhláška o konání aukce č. 204/LIC/EA/2018 na prodej parkovacího stání 12 m 2 v Plzni, Staniční ulice, k.ú. Doubravka (dále jen Vyhláška ) Z pověření Ing. Vladimíra Nechutného, insolvenčního správce v

Více

1. Prodávající: 2. Provozovatel (vyhlašovatel aukce): 3. Předmět aukce (specifikace, popis, stav), vyvolávací cena, aukční jistota:

1. Prodávající: 2. Provozovatel (vyhlašovatel aukce): 3. Předmět aukce (specifikace, popis, stav), vyvolávací cena, aukční jistota: Vyhláška o konání elektronické aukce č. 195/LIC/EA/2017 movitého majetku z majetkové podstaty dlužníka HV OSTIA, s. r.o., IČ: 477 17 084, sp.zn. KSPL 53 INS 26343/2015 (dále jen Vyhláška ) Z pověření štancl

Více

1. Prodávající: 2. Provozovatel (vyhlašovatel aukce): 3. Předmět aukce (specifikace, popis, stav), vyvolávací cena, aukční jistota:

1. Prodávající: 2. Provozovatel (vyhlašovatel aukce): 3. Předmět aukce (specifikace, popis, stav), vyvolávací cena, aukční jistota: Vyhláška o konání elektronické aukce č. 186/LIC/EA/2017 movitého majetku z dlužníka HV OSTIA, s. r.o., IČ: 477 17 084, sp.zn. KSPL 53 INS 26343/2015 (dále jen Vyhláška ) Z pověření štancl insolvence v.o.s.,

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM k prodeji spoluvlastnických podílů na pozemcích ZPF v okrese Kolín (dále jen IM )

INFORMAČNÍ MEMORANDUM k prodeji spoluvlastnických podílů na pozemcích ZPF v okrese Kolín (dále jen IM ) INFORMAČNÍ MEMORANDUM k prodeji spoluvlastnických podílů na pozemcích ZPF v okrese Kolín (dále jen IM ) Z pověření společnosti Vovsík insolvenční kancelář v.o.s., insolvenčního správce v insolvenční věci

Více

Vyhláška o konání aukce č. 196/LIC/EA/2017 rodinného domu v Kladrubech u Stříbra (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 196/LIC/EA/2017 rodinného domu v Kladrubech u Stříbra (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukce č. rodinného domu v Kladrubech u Stříbra (dále jen Vyhláška ) Z pověření Ing. Antonína Diviše, insolvenčního správce v insolvenční věci dlužníka Martiny Šmídové, sp.zn. KSPL 56

Více

KSPH 68 INS 2457/2016-A-21,

KSPH 68 INS 2457/2016-A-21, Vyhláška o konání aukce č. 140/LIC/EA/2016 spoluvlastnického podílu v rozsahu ideální ½ na zemědělských pozemcích v katastrálním území Dlouhá Lhota u Mladé Boleslavi (dále jen Vyhláška ) Z pověření JUDr.

Více

KSPL 27 INS 12295/2010-A-16,

KSPL 27 INS 12295/2010-A-16, Vyhláška o konání aukce č. 132/LIC/EA/2016 zemědělských pozemků v k.ú. Sedlec u Poběžovic a v k.ú. Poběžovice u Domažlic, okres Domažlice (dále jen Vyhláška ) Z pověření Ing. Vladimíra Nechutného, insolvenčního

Více

ZAPROS, spol. s r.o., vedeného u Krajského soudu v Praze pod sp.zn. KSPH 37 INS 13104/2010

ZAPROS, spol. s r.o., vedeného u Krajského soudu v Praze pod sp.zn. KSPH 37 INS 13104/2010 Nabídka prodeje nemovitostí v obci Beroun v rámci insolvenčního řízení s dlužníkem ZAPROS, spol. s r.o., vedeného u Krajského soudu v Praze pod sp.zn. KSPH 37 INS 13104/2010 1. Úvod Usnesením Krajského

Více

1. Prodávající: 2. Provozovatel (vyhlašovatel aukce): 3. Předmět aukce: Paní Anna Hůrková, nar , trvale bytem Hromnice 51, Třemošná

1. Prodávající: 2. Provozovatel (vyhlašovatel aukce): 3. Předmět aukce: Paní Anna Hůrková, nar , trvale bytem Hromnice 51, Třemošná Vyhláška o konání aukce č. 160/LIC/EA/2017 spoluvlastnického podílu v rozsahu ideální ½ na pozemcích v katastrálním území Planá u Nynic, okres Plzeň-sever (dále jen Vyhláška ) Z pověření vlastníka vyhlašuje

Více

Prodej nejvýhodnější nabídce. Nabídková cena 5.182.000 Kč.

Prodej nejvýhodnější nabídce. Nabídková cena 5.182.000 Kč. Vyhláška o zahájení výběrového řízení č. 138/LIC/VŘ/2016 na výběr kupujícího souboru pozemků pro výstavbu rodinných domů ve Městě Touškov, okr. Plzeň-sever z majetkové podstaty dlužníka JS Petrol s.r.o.,

Více

Vyhláška o konání aukce č. 101/LIC/EA/2015 rodinného domu s nebytovými prostory ve Zbirohu, okres Rokycany

Vyhláška o konání aukce č. 101/LIC/EA/2015 rodinného domu s nebytovými prostory ve Zbirohu, okres Rokycany Vyhláška o konání aukce č. 101/LIC/EA/2015 rodinného domu s nebytovými prostory ve Zbirohu, okres Rokycany (dále jen Vyhláška ) Z pověření JUDr. Evy Kabelkové, insolvenčního správce v insolvenční věci

Více

Vyhláška o konání aukce č. 150/LIC/EA/2016 zemědělských pozemků v katastrálním území Pačejov, okres Klatovy (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 150/LIC/EA/2016 zemědělských pozemků v katastrálním území Pačejov, okres Klatovy (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukce č. 150/LIC/EA/2016 zemědělských pozemků v katastrálním území Pačejov, okres Klatovy (dále jen Vyhláška ) Z pověření JUDr. Soni Ulčové, insolvenčního správce v insolvenční věci dlužníka,

Více

VYHLÁŠKA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ (dále jen Vyhláška ) Prodej pohledávky. z majetkové podstaty dlužníka KIMOS pila, s.r.o.

VYHLÁŠKA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ (dále jen Vyhláška ) Prodej pohledávky. z majetkové podstaty dlužníka KIMOS pila, s.r.o. VYHLÁŠKA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ (dále jen Vyhláška ) Prodej pohledávky z majetkové podstaty dlužníka KIMOS pila, s.r.o. Podmínky výběrového řízení (dále jen podmínky ) Vyhlašovatel: Mgr. Ing. Gabriela Jandová

Více

Smlouva o účasti v elektronické aukci

Smlouva o účasti v elektronické aukci Smlouva o účasti v elektronické aukci uzavřená dle 1746 odst.2 zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany: 1. Aukční s.r.o., IČ: 06405193 se sídlem U Stadionu 570,

Více

Vyhláška o konání aukce č. 199/LIC/EA/2017 pozemku (zahrady) v katastrálním území Přívětice, okres Rokycany (dále jen Vyhláška

Vyhláška o konání aukce č. 199/LIC/EA/2017 pozemku (zahrady) v katastrálním území Přívětice, okres Rokycany (dále jen Vyhláška Vyhláška o konání aukce č. 199/LIC/EA/2017 pozemku (zahrady) v katastrálním území Přívětice, okres Rokycany (dále jen Vyhláška Z pověření Ing. Vladimíra Nechutného, insolvenčního správce v insolvenční

Více

KSUL 44 INS 11345/2015-A-8,

KSUL 44 INS 11345/2015-A-8, Vyhláška o konání aukce č. 130/LIC/EA/2016 spoluvlastnického podílu v rozsahu ideální ½ na rodinném domu (bývalé myslivecké klubovně) s pozemky v Hranicích, okres Cheb (dále jen Vyhláška ) Z pověření Mgr.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy prodávajícího 2018-0459/OPO I. Smluvní strany Prodávající: Statutární město Děčín, se sídlem: Mírové náměstí 1175/5, 405 38 Děčín IV, IČO:261238, DIČ: CZ00261238 zastoupené

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI spoluvlastnického podílu v rozsahu 3/20 na zemědělských pozemcích v katastrálním území Postřekov (okr.

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI spoluvlastnického podílu v rozsahu 3/20 na zemědělských pozemcích v katastrálním území Postřekov (okr. INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI spoluvlastnického podílu v rozsahu 3/20 na zemědělských pozemcích v katastrálním území Postřekov (okr. Domažlice) Z pověření Ing. Vladimíra Nechutného, insolvenčního správce

Více

nabízí k prodeji mimo dražbu nejvýhodnější nabídce:

nabízí k prodeji mimo dražbu nejvýhodnější nabídce: Oznámení o konání nabídkového řízení na prodej majetku z majetkové podstaty dlužníka Koberce Kozák s.r.o. Nabídkové řízení čís. 10/2015 (dále i jako řízení ) Tímto se vyhlašuje konání nabídkového řízení

Více

Vyhláška o zahájení Výběrového řízení

Vyhláška o zahájení Výběrového řízení Vyhláška o zahájení Výběrového řízení 1) Vyhlašovatel výběrového řízení: Miroslava Šafránková, MBA,MSc., Bellušova 1846, 155 00 Praha 5, tel. 602 127 900, email: safrankovamir@volny.cz, insolvenční správkyně

Více

(dále jen Vyhláška ) 1. Prodávající:

(dále jen Vyhláška ) 1. Prodávající: Vyhláška o konání aukce č. 136/LIC/EA/2016 zemědělského pozemku a spoluvlastnických podílů na dalších pozemcích v katastrálním území Běleč, okres Kladno (dále jen Vyhláška ) Z pověření Ing. Vladimíra Nechutného,

Více

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o.

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. AUKČNÍ VYHLÁŠKA č. 137-EA/15 Článek I. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání

Více

Vyhláška o konání aukce č. 147/LIC/EA/2016 zemědělského pozemku v katastrálním území Horšovský Týn (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 147/LIC/EA/2016 zemědělského pozemku v katastrálním území Horšovský Týn (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukce č. 147/LIC/EA/2016 zemědělského pozemku v katastrálním území Horšovský Týn (dále jen Vyhláška ) Z pověření Ing. Antonína Diviše, insolvenčního správce v insolvenční věci dlužníka

Více

Vyhláška o konání aukce č. 223/LIC/EA/2019 stavebního pozemku v Tachovské Huti, okr. Cheb ( dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 223/LIC/EA/2019 stavebního pozemku v Tachovské Huti, okr. Cheb ( dále jen Vyhláška ) LICITA s.r.o., Keřová 7, 30100 Plzeň tel: 777707310, 777618187 LICITA Vyhláška o konání aukce č. stavebního pozemku v Tachovské Huti, okr. Cheb ( dále jen Vyhláška ) Z pověření JUDr. Dagmar Mixové, insolvenčního

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Marie Smetanová Most dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: AUREAS s.r.o. IČ: 06555802; spisová značka:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. smlouvy prodávajícího: č. smlouvy kupujícího: Povodí Vltavy, státní podnik sídlo: Holečkova 3178/8, Smíchov, Praha 5

KUPNÍ SMLOUVA. č. smlouvy prodávajícího: č. smlouvy kupujícího: Povodí Vltavy, státní podnik sídlo: Holečkova 3178/8, Smíchov, Praha 5 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) č. smlouvy prodávajícího: č. smlouvy kupujícího: Prodávající: Povodí Vltavy, státní podnik

Více

Vyhláška o konání elektronické aukce č. 192/LIC/EA/2017 ideální ½ rodinného domu v Jenštejně, okr. Praha-východ (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání elektronické aukce č. 192/LIC/EA/2017 ideální ½ rodinného domu v Jenštejně, okr. Praha-východ (dále jen Vyhláška ) LICITA s.r.o., Keřová 7, 301 00 Plzeň tel: 777 707 310, 777 618 187 LICITA Vyhláška o konání elektronické aukce č. ideální ½ rodinného domu v Jenštejně, okr. Praha-východ (dále jen Vyhláška ) Z pověření

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Ing. Milan Vaskivskyj dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce Dlouhá 67/39, 415 01 Teplice IČ:

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Christoph Jan Ing., dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce s.r.o. IČ: 070 47 584 Spisová značka

Více

Vyhláška o konání aukce č. 159/LIC/EA/2017 objektu montované prodejny v centru obce Čeminy, okr.plzeň-sever (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 159/LIC/EA/2017 objektu montované prodejny v centru obce Čeminy, okr.plzeň-sever (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukce č. 159/LIC/EA/2017 objektu montované prodejny v centru obce Čeminy, okr.plzeň-sever (dále jen Vyhláška ) Z pověření vlastníků pozemku a budovy, vyhlašuje společnost LICITA s.r.o.,

Více

Vyhláška o konání aukce č. 123/LIC/EA/2016 rozestavěného pobytového centra HYLA v obci Stříbrná u Kraslic

Vyhláška o konání aukce č. 123/LIC/EA/2016 rozestavěného pobytového centra HYLA v obci Stříbrná u Kraslic Vyhláška o konání aukce č. 123/LIC/EA/2016 rozestavěného pobytového centra HYLA v obci Stříbrná u Kraslic (dále jen Vyhláška ) Z pověření vlastníka rozestavěného pobytového centra HYLA vyhlašuje společnost

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce. Vyhlašovatel aukce: Ing. Brežná Jana Teplice dále jen jako vyhlašovatel aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce. Vyhlašovatel aukce: Ing. Brežná Jana Teplice dále jen jako vyhlašovatel aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Ing. Brežná Jana Teplice dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce Dlouhá 67/39, 415 01 Teplice

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Housing Real s.r.o. se sídlem Fr. Halase 845, Most 434 01 IČ: 28747925 dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ AUKCE č

AUKČNÍ VYHLÁŠKA O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ AUKCE č AUKČNÍ VYHLÁŠKA O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ AUKCE č. 118056 Vyhlašovatel aukce: pan Viturka Článek I. Označení vyhlašovatele a poskytovatele aukčního prostředí Poskytovatel aukčního prostředí: 1. Aukční s.r.o.,

Více

Vyhláška o konání aukce č. 107/LIC/EA/2015 komerčního objektu (pohostinství) v Březíně u Nečtin. okr. Plzeň-sever

Vyhláška o konání aukce č. 107/LIC/EA/2015 komerčního objektu (pohostinství) v Březíně u Nečtin. okr. Plzeň-sever Vyhláška o konání aukce č. 107/LIC/EA/2015 komerčního objektu (pohostinství) v Březíně u Nečtin. okr. Plzeň-sever (dále jen Vyhláška ) Z pověření JUDr. Soni Ulčové, insolvenčního správce v insolvenční

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu movitých věcí.

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu movitých věcí. Pořadové číslo Finanční úřad pro Jihomoravský kraj náměstí Svobody 4, 602 00 Brno Územní pracoviště Brno III Šumavská 35, 663 49 Brno Č. j.: 4980975/18/3003-80541-712189 Vyřizuje: Bc. Kateřina Hotárková

Více

Vyhláška výběrového řízení. Prodej pohledávek z majetkové podstaty dlužníka PROFIT ENERGY, a.s. Podmínky výběrového řízení

Vyhláška výběrového řízení. Prodej pohledávek z majetkové podstaty dlužníka PROFIT ENERGY, a.s. Podmínky výběrového řízení Vyhláška výběrového řízení (dále jen Vyhláška ) Prodej pohledávek z majetkové podstaty dlužníka PROFIT ENERGY, a.s. Podmínky výběrového řízení (dále jen podmínky ) Vyhlašovatel: Mgr. Monika Cihelková IČO:

Více

Insolvenční agentura v.o.s. insolvenční správce dle zákona č. 312/2006 Sb.

Insolvenční agentura v.o.s. insolvenční správce dle zákona č. 312/2006 Sb. Insolvenční agentura v.o.s. insolvenční správce dle zákona č. 312/2006 Sb. se sídlem Západní 1448/16, 360 01 Karlovy Vary tel.: 777 800 218, 608 534 686 IČ: 291 15 540 e-mail: info@insolvencniagentura.cz

Více

Vyhláška o konání aukce č. 211/LIC/EA/2018 rodinného domu typu OKAL s pozemky v Hartmanicích, okres Klatovy

Vyhláška o konání aukce č. 211/LIC/EA/2018 rodinného domu typu OKAL s pozemky v Hartmanicích, okres Klatovy Vyhláška o konání aukce č. rodinného domu typu OKAL s pozemky v Hartmanicích, okres Klatovy Z pověření společnosti štancl - insolvence v.o.s., IČ: 29105048, insolvenčního správce v insolvenční věci dlužníků

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA Č A2018

AUKČNÍ VYHLÁŠKA Č A2018 ČESKOMORAVSKÁ REALITNÍ, a.s. Hlavní 1151/4 141 00 Praha 4 tel: zdarma 800 400 777, 226 200 200, 226 200 203, mobil: 775 775 618 AUKČNÍ VYHLÁŠKA Č. 20207A2018 Bod 1. Elektronická aukce Aukční vyhláškou

Více

Vyhláška o konání aukce č. 158/LIC/EA/2016 budovy trafostanice v Kynšperku nad Ohří, Sokolovské ul., okr. Sokolov (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 158/LIC/EA/2016 budovy trafostanice v Kynšperku nad Ohří, Sokolovské ul., okr. Sokolov (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukce č. 158/LIC/EA/2016 budovy trafostanice v Kynšperku nad Ohří, Sokolovské ul., okr. Sokolov (dále jen Vyhláška ) Z pověření společnosti Vovsík insolvenční kancelář v.o.s., insolvenčního

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA

AUKČNÍ VYHLÁŠKA AUKČNÍ VYHLÁŠKA 3009201401 Bod 1. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání a účast v této aukci. Datum a čas zahájení

Více

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany. AS ZIZLAVSKY v.o.s.

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany. AS ZIZLAVSKY v.o.s. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s. sídlem Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00, IČ: 284 90 738 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A,

Více

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o.

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. AUKČNÍ VYHLÁŠKA č. 217-EA/17 Článek I. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání

Více

KUPNÍ SMLOUVA O PRODEJI MOVITÝCH VĚCÍ

KUPNÍ SMLOUVA O PRODEJI MOVITÝCH VĚCÍ KUPNÍ SMLOUVA O PRODEJI MOVITÝCH VĚCÍ 1. Česká insolvenční v.o.s., IČO: 288 10 341 se sídlem Hradec Králové - Pražské Předměstí, Fráni Šrámka 1139/2, PSČ 500 02, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. smlouvy prodávajícího:.. /2019-SML č. smlouvy kupujícího:

KUPNÍ SMLOUVA. č. smlouvy prodávajícího:.. /2019-SML č. smlouvy kupujícího: KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) č. smlouvy prodávajícího:.. /2019-SML č. smlouvy kupujícího: Prodávající: Povodí Vltavy, státní

Více

Vyhláška o konání aukce č. 216/LIC/EA/2018 rodinného domu s pozemky v Loucké, okr. Kladno (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 216/LIC/EA/2018 rodinného domu s pozemky v Loucké, okr. Kladno (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukce č. rodinného domu s pozemky v Loucké, okr. Kladno (dále jen Vyhláška ) Z pověření Mgr. Petra Brože, insolvenčního správce v insolvenční věci sp. zn. KSPH 39 INS 8441/2013 vyhlašuje

Více

Cena celkem s DPH 21 %: ,- Kč je cenou minimálního podání.

Cena celkem s DPH 21 %: ,- Kč je cenou minimálního podání. Česká zemědělská univerzita v Praze Školní lesní podnik v Kostelci nad Černými lesy Nám. Smiřických 1, 281 63 Kostelec nad Černými lesy jako zadavatel vyhlašuje výzvu k podání nabídky na koupi: POUŽITÉHO

Více

BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení. na odprodej nemovitých věcí v k.ú. Nové Město, okres Praha. I. Vyhlašovatel a prodávající

BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení. na odprodej nemovitých věcí v k.ú. Nové Město, okres Praha. I. Vyhlašovatel a prodávající ČESKÁ REPUBLIKA HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Sokolská 62 121 24 Praha 2 č.j.: HSAA 265 1/2015 Praha, dne 12. 1. 2015 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitých věcí v k.ú.

Více

AUKČNÍ KARTA Praha 4 - Nusle, ul. Rostislavova rozestavěný ateliér

AUKČNÍ KARTA Praha 4 - Nusle, ul. Rostislavova rozestavěný ateliér AUKČNÍ KARTA Praha 4 - Nusle, ul. Rostislavova rozestavěný ateliér 223338 Označení vyhlašovatele a poskytovatele Vyhlašovatel: Poskytovatel: Apartments Bytový dům Rostislavova 3 s.r.o. Tyršova 1832/7,

Více

Vyhláška o konání aukce č. 152/LIC/EA/2016 pozemku pro výstavbu RD v Kaceřově, okres Sokolov (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 152/LIC/EA/2016 pozemku pro výstavbu RD v Kaceřově, okres Sokolov (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukce č. pozemku pro výstavbu RD v Kaceřově, okres Sokolov (dále jen Vyhláška ) Z pověření společnosti Vovsík insolvenční kancelář v.o.s., insolvenčního správce v insolvenční věci dlužníka

Více

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvyšší cenovou nabídku na koupi souboru nemovitostí. I. Stanovení podmínek obchodní veřejné soutěže

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvyšší cenovou nabídku na koupi souboru nemovitostí. I. Stanovení podmínek obchodní veřejné soutěže PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvyšší cenovou nabídku na koupi souboru nemovitostí I. Stanovení podmínek obchodní veřejné soutěže 1. Ing. Pavel Vlček, insolvenční správce se sídlem Tř.28.října 1476/10,

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Ing. Lee Louda Praha 1, Vodičkova

Více

Vyhláška o konání aukce č. 193/LIC/EA/2017 pozemku pro výstavbu RD v Kaceřově, okres Sokolov (dále jen Vyhláška )

Vyhláška o konání aukce č. 193/LIC/EA/2017 pozemku pro výstavbu RD v Kaceřově, okres Sokolov (dále jen Vyhláška ) Vyhláška o konání aukce č. 193/LIC/EA/2017 pozemku pro výstavbu RD v Kaceřově, okres Sokolov (dále jen Vyhláška ) Z pověření společnosti Vovsík insolvenční kancelář v.o.s., insolvenčního správce v insolvenční

Více

KUPNÍ SMLOUVU dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVU dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli/y EURODRAŽBY.CZ a.s. se sídlem: Praha 8, Čimická 780/61, PSČ 181 00 IČ: 29135419 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o.

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. AUKČNÍ VYHLÁŠKA č. 92-EA/15 Článek I. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání

Více

č.j.: MV /OSM-2013 Praha, BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha

č.j.: MV /OSM-2013 Praha, BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha MINISTERSTVO VNITRA ČR odbor správy majetku č.j.: MV- 86256-1/OSM-2013 Praha, 16. 7. 2013 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha I. Vyhlašovatel a prodávající

Více

nabízí k prodeji mimo dražbu nejvýhodnější nabídce:

nabízí k prodeji mimo dražbu nejvýhodnější nabídce: Oznámení o konání výběrového řízení na prodej majetku z majetkové podstaty dlužníka EPIAG LOFIDA PORCELÁN CZ s.r.o. Výběrové řízení čís. 10/2015 Keramička Dalovice Tímto se vyhlašuje konání výběrového

Více

úrok z prodlení, náhrada nákladů řízení, náklady oprávněného v exekuci úrok z prodlení, exekuci úrok z prodlení, exekuci úrok z prodlení, exekuci

úrok z prodlení, náhrada nákladů řízení, náklady oprávněného v exekuci úrok z prodlení, exekuci úrok z prodlení, exekuci úrok z prodlení, exekuci JUDr. Vladimr Szabo, insolvenčn správce e-mail: advokat@szabo.cz, IČ: 66 79 30, zapsán v seznamu advokátů pod čslem: 10 142 Nabdka postoupen pohledávek za úplatu v rámci řzen s dlužnkem Frontpage edeho

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA

AUKČNÍ VYHLÁŠKA AUKČNÍ VYHLÁŠKA 1510201502 Bod 1. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání a účast v této aukci. Aukce se řídí přiměřeně

Více

TENTO DOKUMENT BYL VYTVOŘEN PRO POTŘEBY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ S UZÁVĚRKOU 06.03.2008 A OBSAHUJE:

TENTO DOKUMENT BYL VYTVOŘEN PRO POTŘEBY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ S UZÁVĚRKOU 06.03.2008 A OBSAHUJE: TENTO DOKUMENT BYL VYTVOŘEN PRO POTŘEBY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ S UZÁVĚRKOU 06.03.2008 A OBSAHUJE: INFORMAČNÍ MEMORANDUM A PŘÍLOHY: (ŘÁD VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ, VZOR ZÁVAZNÉ SMLOUVY A SOUPIS DUŠEVNÍHO VLASTNICTVÍ

Více

Smlouva o uzavření budoucí kupní smlouvy

Smlouva o uzavření budoucí kupní smlouvy Smlouva o uzavření budoucí kupní smlouvy Smluvní strany Mgr. Roman Pešek, insolvenční správce se sídlem Šantova 719/2, 779 00 Olomouc dále jen budoucí prodávající a.,r.č./ IČ, bytem/místem podnikání.,

Více

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o.

DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. DRAŽEBNÍ SPOLEČNOST MORAVA s.r.o. AUKČNÍ VYHLÁŠKA č. 195-EA/16 Článek I. Elektronická aukce Aukční vyhláškou poskytovatel oznamuje a zveřejňuje veřejně dostupné informace, které jsou závazné pro konání

Více

Vyhlášení výběrového řízení na prodej přívěsu

Vyhlášení výběrového řízení na prodej přívěsu A B i n s o l v e n c e v. o. s. i n s o l v e nční správce Ke sp. zn.: MSPH 76 INS 19746/2013 Dlužník: GULBENO MOTION s.r.o. V Praze dne 31. října 2014 Vyhlášení výběrového řízení na prodej přívěsu I.

Více

Vyhláška o konání aukce č. 184/LIC/EA/2017 řadového rodinného domu v Sušici, Hájkova 167/III, okres Klatovy

Vyhláška o konání aukce č. 184/LIC/EA/2017 řadového rodinného domu v Sušici, Hájkova 167/III, okres Klatovy Vyhláška o konání aukce č. řadového rodinného domu v Sušici, Hájkova 167/III, okres Klatovy Z pověření Ing. Ivana Chrtka, insolvenčního správce v insolvenční věci dlužníka Víta Mourečka, sp.zn. KSPL 27

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: De Luca Anna Maria Mgr. dále jen jako vyhlašovatel aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: De Luca Anna Maria Mgr. dále jen jako vyhlašovatel aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: De Luca Anna Maria Mgr. dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce s.r.o. IČ: 070 47 584 Spisová

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Níže označené smluvní strany:

KUPNÍ SMLOUVA. Níže označené smluvní strany: KUPNÍ SMLOUVA uzavřena podle 2079 a násl., zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Níže označené smluvní strany: Obec Pěnčín se sídlem 463 45 Pěnčín čp.62 osoba oprávněna

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. opakovanou dražbu movitých věcí. Dlouhá Ústí nad Labem zasedací místnost v 1. patře

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. opakovanou dražbu movitých věcí. Dlouhá Ústí nad Labem zasedací místnost v 1. patře Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká Hradební 39/61, 400 21 Ústí nad Labem Územní pracoviště v Ústí nad Labem Dlouhá 3359, 400 21 Ústí nad Labem Č. j. 1186117/18/2501-80542-507530 Vyřizuje: Jana Horská,

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. KOKR Aukce s.r.o. aukce nemovitostí

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. KOKR Aukce s.r.o. aukce nemovitostí AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: SJM Dillge Tomas Kurt a Tomasová Helena dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce s.r.o. IČ: 070

Více

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVU. Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s. se sídlem Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00, IČ: 284 90 738 zastoupena JUDr. Michalem Žižlavským, ohlášeným společníkem účet vedený

Více

Vyhláška. 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno, Brno - město, Údolní 567/33, PSČ: 602 00 IČ: 29213177

Vyhláška. 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno, Brno - město, Údolní 567/33, PSČ: 602 00 IČ: 29213177 Vyhláška kterou se upravují podmínky a průběh Výběrového řízení (dále jen "VŘ") prováděného dle Prováděcích podmínek č. III/03/2010 Bytový dům Luhačovice 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno,

Více

Vyhláška o konání elektronické dražby dle ust. 76 zákona č. 120/2001 Sb.

Vyhláška o konání elektronické dražby dle ust. 76 zákona č. 120/2001 Sb. Exekutorský úřad Praha 4, Šátalská 469/1, 142 00 Praha 4 Soudní exekutor JUDr. Dagmar Kuželová tel : 777046325, e-mail: exekutor@aaaexekuce.cz, www.aaaexekuce.cz Vyhláška o konání elektronické dražby dle

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby, ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle

Více

č.j.: HSAA /2015 Praha, dne BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitých věcí v k.ú.

č.j.: HSAA /2015 Praha, dne BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitých věcí v k.ú. ČESKÁ REPUBLIKA HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Sokolská 62 121 24 Praha 2 č.j.: HSAA - 11618-1/2015 Praha, dne 21. 9. 2015 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitých věcí v

Více

LICITA. LICITA s.r.o., Keřová 7, Plzeň tel: ,

LICITA. LICITA s.r.o., Keřová 7, Plzeň tel: , LICITA s.r.o., Keřová 7, 301 00 Plzeň tel: 777 707 310, 777 618 187 LICITA Vyhláška o konání aukce č. 142/LIC/EA/2016 rodinného domu s pozemky a s nedokončenou stavbou dílny s garáží v obci Zádub-Závišín

Více

Vyhláška výběrového řízení (dále jen Vyhláška ) Prodej nemovitého majetku v obci Žalany, k.ú. Žalany. Podmínky výběrového řízení (dále jen podmínky )

Vyhláška výběrového řízení (dále jen Vyhláška ) Prodej nemovitého majetku v obci Žalany, k.ú. Žalany. Podmínky výběrového řízení (dále jen podmínky ) Vyhláška výběrového řízení (dále jen Vyhláška ) Prodej nemovitého majetku v obci Žalany, k.ú. Žalany Podmínky výběrového řízení (dále jen podmínky ) 1. Vyhlašovatel: Mgr. Monika Cihelková se sídlem Lazarská

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu movitých věcí. Dlouhá Ústí nad Labem zasedací místnost v 1. patře

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA. dražbu movitých věcí. Dlouhá Ústí nad Labem zasedací místnost v 1. patře Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká Hradební 39/61, 400 21 Ústí nad Labem Územní pracoviště v Ústí nad Labem Dlouhá 3359, 400 21 Ústí nad Labem Č. j. 1993002/18/2501-80542-507530 Vyřizuje: Jana Horská,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY AUKCÍ NA WEBOVÉM PORTÁLU WWW.ORCAAUKCE.CZ

OBCHODNÍ PODMÍNKY AUKCÍ NA WEBOVÉM PORTÁLU WWW.ORCAAUKCE.CZ OBCHODNÍ PODMÍNKY AUKCÍ NA WEBOVÉM PORTÁLU WWW.ORCAAUKCE.CZ Společnost ORCA ESTATE a.s., Vyšehradská 420/19, 128 00 Praha 2 Nové Město, IČ: 039 27 431 (dále provozovatel ) je provozovatelem internetových

Více

č.j.: MV /OSM-2011 Praha, dne BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitostí v k.ú. Dolní Lomná

č.j.: MV /OSM-2011 Praha, dne BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitostí v k.ú. Dolní Lomná MINISTERSTVO VNITRA ČR odbor správy majetku č.j.: MV-125451-2/OSM-2011 Praha, dne 14. 11. 2011 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitostí v k.ú. Dolní Lomná I. Vyhlašovatel a prodávající

Více

Prodej rodinného domu Na Plískavě č.p. 106, Praha 15 - Hostivař

Prodej rodinného domu Na Plískavě č.p. 106, Praha 15 - Hostivař Vyhláška výběrového řízení (dále jen Vyhláška ) Prodej rodinného domu Na Plískavě č.p. 106, Praha 15 - Hostivař Podmínky výběrového řízení (dále jen podmínky ) 1. Vyhlašovatel: Mgr. Šárka Mixová se sídlem

Více

Předmětné nemovitosti budou zpeněženy jako jeden celek. Dlužník užívá byt k bydlení.

Předmětné nemovitosti budou zpeněženy jako jeden celek. Dlužník užívá byt k bydlení. Nabídka prodeje nemovitostí v Kladně v rámci insolvenčního řízení s dlužníkem Karlem Slapničkou, vedeného u Krajského soudu 1. Úvod Usnesením Krajského soudu v Praze č.j. KSPH 40 INS 5074/2013-A-11 ze

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ AUKCE č

AUKČNÍ VYHLÁŠKA O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ AUKCE č AUKČNÍ VYHLÁŠKA O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ AUKCE č. 118055 Vyhlašovatel aukce: manželé Rovňanovi Článek I. Označení vyhlašovatele a poskytovatele aukčního prostředí Poskytovatel aukčního prostředí: 1. Aukční

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: SJM Kučerovi, SJM Talaváňovi dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce Dlouhá 67/39, 415 01 Teplice

Více

KUPNÍ SMLOUVU. ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVU. ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku tyto smluvní strany AS ZIZLAVSKY v.o.s. sídlem Praha 1, Široká 36/5, PSČ 110 00, IČ: 284 90 738 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A,

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ AUKCE č

AUKČNÍ VYHLÁŠKA O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ AUKCE č AUKČNÍ VYHLÁŠKA O PROVEDENÍ ELEKTRONICKÉ AUKCE č. 118064 Vyhlašovatel aukce: Alžběta Ilkóvá Poskytovatel aukčního prostředí: Článek I. Označení vyhlašovatele a poskytovatele aukčního prostředí 1. Aukční

Více

Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká Hradební 61, Ústí nad Labem

Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká Hradební 61, Ústí nad Labem Finanční úřad pro Ústecký kraj Velká Hradební 61, 400 21 Ústí nad Labem Územní pracoviště v Ústí nad Labem Dlouhá 3359, 400 21 Ústí nad Labem Č. j.: 2277945/18/2501-80541-507453 Vyřizuje: Šárka Trostová,

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále v textu také jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále v textu také jen občanský zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále v textu také jen občanský zákoník ) Prodávající: a I. Smluvní strany JUDr. Patrik Graňák se sídlem

Více

E-aukce- elektronická aukce vozidelmanuál

E-aukce- elektronická aukce vozidelmanuál E-aukce- elektronická aukce vozidelmanuál Úvod Jedná se o interní zaměstnaneckou aukci vozidel skupiny AGEL, ve které lze odprodat vozidla v majetku společností skupiny AGEL zaměstnancům. Účastnit se dražby

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. smlouvy prodávajícího:.. /2019-SML č. smlouvy kupujícího:

KUPNÍ SMLOUVA. č. smlouvy prodávajícího:.. /2019-SML č. smlouvy kupujícího: KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) č. smlouvy prodávajícího:.. /2019-SML č. smlouvy kupujícího: Prodávající: Povodí Vltavy, státní

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI venkovské usedlosti v Hostovlicích u Čáslavi, okr. Kutná Hora

INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI venkovské usedlosti v Hostovlicích u Čáslavi, okr. Kutná Hora LICITA s.r.o., Keřová 7, 30100 Plzeň tel: 777707310, 777618187 LICITA INFORMAČNÍ MEMORANDUM K PRODEJI venkovské usedlosti v Hostovlicích u Čáslavi, okr. Kutná Hora Z pověření společnosti Brátová a Krejčí,

Více

Kupní smlouva. Obchodní podmínky

Kupní smlouva. Obchodní podmínky Kupní smlouva Obchodní podmínky provozovatele, společnosti Česká půda s.r.o. se sídlem Národní 58/32, 110 00 Praha 1 - Nové Město, IČO: 05231311, vedené u Městského soudu v Praze sp. zn. C 260361, email:

Více