Výzva a zadávací podmínky k podání nabídky v zadávacím řízení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výzva a zadávací podmínky k podání nabídky v zadávacím řízení"

Transkript

1 Hluboká nad Vltavou Výzva a zadávací podmínky k podání nabídky v zadávacím řízení Výběrové řízení na body a viz výzva k podání zakázky Toto výběrové řízení obsahuje: Výrobu brožury Týden v jižních Čechách Prezentace informačního systému a celého projektu Nákup počítačů včetně základního vybavení a SW Projekt: Registrační číslo: Vybudování webového a informačního systému CR pro sportovně rekreační areál Hluboká nad Vltavou CZ.1.14/3.3.00/ Vedoucí projektového týmu: David Šťastný Kontakt: stastny@hluboka.cz, Hluboká Baseball & Softball Club o.s. jako zadavatel zakázky, Vás, jako potenciální zájemce o zakázku v rámci projektu Vybudování webového a informačního systému pro CR sportovně rekreační areál Hluboká nad Vltavou, vyzývá k podání nabídky na realizaci aktivit pořádaných ve Sportovně relaxačního areálu Hluboká nad Vltavou a jižních Čech Zadávací řízení není realizováno dle podmínek zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Zadávací řízení je realizováno dle podmínek ROP NUTS II JZ.

2 I. Identifikační údaje zadavatele Zadavatel: Hluboká Baseball & Softball Club o.s. Právní forma: Občanské sdružení Sídlo zadavatele: Smetanova 410, Hluboká nad Vltavou IČ/DIČ Osoba oprávněná jednat ve věcech Bc. David Šťastný smluvních: Telefon/fax: II. Identifikační údaje projektu Operační program: Regionální operační programu NUTS II Jihozápad Oblast Podpory: Rozvoj služeb cestovního ruchu, marketingu a produktů cestovního ruchu Název projektu: Vybudování webového a informačního systému CR pro sportovně rekreační areál Hluboká nad Vltavou Registrační číslo: CZ.1.14/3.3.00/ III. Informace o druhu a předmětu zakázky a jeho specifikace Název zakázky: Vybudování webového a informačního systému CR pro sportovně rekreační areál Hluboká nad Vltavou Druh zakázky: - služba Předmět zakázky: - prezentace webového portálu jeho prezentace dle přílohy, vytvoření brožury Týden v jižních Čechách, zajištění pc systému včetně webových kamer, veřejného internetu a intranetu viz. příloha - bližší specifikace je uvedena v návrhu smlouvy o dílo a jejích příloh, které jsou součástí této výzvy. IV. Doba a místo plnění zakázky Zhotovitel je povinen plnit zakázku v termínu stanoveném smlouvou. Místo plnění zakázky: Sportovně relaxační areál Hluboká nad Vltavou, infocentra v jižních Čechách, hotely v jižních Čechách.

3 V. Kvalifikační předpoklady Uchazeč spolu s nabídkou předloží: - Statutárním zástupcem podepsané čestné prohlášení, že o nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin, jehož skutková podstata souvisí s předmětem podnikání, o na majetek není prohlášen konkurz nebo návrh na prohlášení konkurzu nebyl zamítnut pro nedostatek majetku nebo vůči němu není povoleno vyrovnání nebo zavedena nucená správa podle zvláštních předpisů, o není v likvidaci, - u právnických osob kopii výpisu z obchodního rejstříku, u fyzických osob kopii živnostenského oprávnění. VI. Způsob zpracování nabídkové ceny Uchazeč stanoví cenovou nabídku, která bude obsahovat: - cenu díla bez DPH, - celkovou cenu díla včetně DPH. Předpokládaná cena za předmět plnění této zakázky byla stanovena na ,- Kč bez DPH, tj ,- Kč včetně DPH. Nabídka bude předložena s DPH platným pro rok VII. Obchodní podmínky Uchazeč předloží nabídku zpracovanou v souladu s požadavky vymezenými v této výzvě. Uchazeč musí v návrhu smlouvy zadavatele akceptovat nárok zadavatele na smluvní pokutu ve výši Kč, a to v případě porušení smluvních podmínek ze strany zhotovitele díla. Tím není dotčen ani omezen nárok na náhradu škody. Splatnost faktur musí být nejméně 14 dnů ode dne vystavení. Zadavatel požaduje uchování dokladů o realizaci u zhotovitele po dobu 10 let od ukončení zakázky. Vzhledem k tomu, zakázka je financována z veřejných zdrojů, požaduje zadavatel dále dodržování podmínek publicity dle ROP NUTS II JZ. VIII. Požadovaná struktura nabídky Pod pojmem nabídka se rozumí cenová nabídka podaná uchazečem o zakázku včetně způsobu realizace. Nabídka bude zpracována v českém jazyce a podepsána statutárním zástupcem společnosti. Součástí nabídky bude doložení profesních kvalifikačních předpokladů a identifikační údaje uchazeče. Nabídka musí splňovat požadavky výzvy.

4 IX. Způsob hodnocení nabídek Nabídka, která nebude splňovat požadavky výzvy, bude vyřazena a nebude hodnocena. Jediným hodnotícím kritériem je nejnižší nabídková cena. Předložená nabídka musí být jednoznačná, konkrétní a úplná. Zadavatel si vyhrazuje právo výběrové řízení doplnit nebo zrušit bez udání důvodu, či zadat pouze část díla. Předložené nabídky nebudou vráceny. X. Lhůta a podmínky pro podání nabídek Lhůta pro podání nabídky končí 11. ledna 2009 ve hodin na adrese Smetanova 410, Hluboká nad Vltavou. Zásilky doručené po tomto termínu nebudou zařazeny do hodnocení. Na obálce musí být uveden odesílatel, adresát, název zakázky a nápis NEOTVÍRAT. XI. Termín otevírání obálek s nabídkami Otevírání nabídek s obálkami se uskuteční dne 12. ledna 2010 v v zázemí baseballového klubu v ulici Sportovní 1276, Hluboká nad Vltavou. XII. Vázanost nabídek Uchazeči o zakázku jsou vázáni svými nabídkami nejméně po dobu 3 měsíců ode dne předložení nabídky. XIII. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Dodatečné informace k zadávacím podmínkám zadavatel poskytuje nejpozději do 2 dnů ode dne doručení písemné žádosti zájemce, která musí být zadavateli doručena nejpozději 3 dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Poštovní adresa podání nabídek: Hluboká Baseball & Softball Club o.s. Smetanova Hluboká nad Vltavou Zadavatel si vyhrazuje v případě potřeby možnost zrušit zadávací řízení Příloha č. 1 Návrh smlouvy o dílo Bc. David Šťastný Předseda Hluboká Baseball & Softball Club o.s.

5 Příloha č. 1 Návrh smlouvy o dílo Smlouva o dílo podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník Číslo smlouvy Čl. 1 Smluvní strany Objednatel Obchodní firma / název: Hluboká Baseball & Softball Club o.s. Sídlo ulice, č.popisné / č.orientační, PSČ, obec: Smetanova 410, Hluboká nad Vltavou IČ: Odpovědný zástupce: Bc. David Šťastný Kontaktní osoba: Bc. David Šťastný Kontaktní spojení (tel., ): Bankovní spojení: /0300 Čl. 1 Smluvní strany Zhotovitel Obchodní firma / název: Sídlo ulice, č.popisné / č.orientační, PSČ, obec: IČ: Odpovědný zástupce: Kontaktní osoba: Kontaktní spojení (tel., ): Bankovní spojení: Čl. 2 Předmět smlouvy 1) Zhotovitel se zavazuje podle této smlouvy zrealizovat pro objednatele Vybudování webového a informačního systému CR pro sportovně rekreační areál Hluboká nad Vltavou. podpořeného z ROP NUTS II JZ. Dílo zhotovitel provede za následujících podmínek: a) Bude vytvořeno ks brožur Týden v jižních Čechách jaro / léto 24 stran A5, barevné, ks brožur Týden v jižních Čechách podzim / zima 24 stran A5, barevné. Výroba brožur na podporu Sportovně relaxačního areálu Hluboká nad Vltavou. b) prezentace webového portálu jeho prezentace viz. příloha 1 Smlouvy o dílo c) Montáž a nákup počítačů včetně základního vybavení a SW Zhotovitel je povinen dodržovat podmínky publicity dle ROP NUTS II JZ a dle manuálu hlubockého baseballového klubu, respektive Sportovně relaxačního areálu, který mu bude dán k dispozici a dále dle žádosti o grant k dispozici na vyžádání u objednatele.

6 d) Texty, fotografie a grafická úprava včetně finální podoby výstupů musí být nejprve schváleny objednatelem. Také o způsobu a distribuci materiálů rozhodne objednatel. Nákupy a druhy komponentů schvaluje objednatel. e) Bližší specifikace díla je uvedena v příloze 2 této smlouvy. f) V případě nedostupnosti požadovaných komponent viz. příloha č. 1 Smlouvy o dílo, je povinen zhotovitel najít optimální náhradu. Čl. 3 Cena díla 1) Smluvní strany se dohodly, že cena za splnění předmětu smlouvy definovaného v čl. 2 této smlouvy činí.. Kč. 2) Dílo může být ze strany zhotovitele fakturováno následujícím způsobem. Dílčí fakturu může zhotovitel vystavit vždy po ukončení jedné z částí zakázky vyjmenovaných v článku 2, odstavec 1. Na každou část zakázky je možné vystavit zálohovou fakturu ve výši ,- Kč 3) Dohodnutou cenu lze měnit pouze písemnou dohodou mezi objednatelem a zhotovitelem. 4) Faktura musí obsahovat přesné označení objednatele a zhotovitele, specifikaci díla, bankovní spojení, identifikační číslo zhotovitele a termín splatnosti faktury. 5) Jestliže faktura nebude obsahovat předepsané náležitosti, je objednatel oprávněn ji do data splatnosti vrátit s tím, že zhotovitel je poté povinen vystavit novou fakturu s novým termínem splatnosti. V takovém případě není objednatel v prodlení s placením faktury. Čl. 4 Doba plnění díla 1) Zhotovitel se zavazuje dílo provést v následujících termínech: - brožury sportovně relaxačního areálu budou vyhotoveny a distribuovány nejpozději do brožura týden v JČ vyhotovena a následně distribuována nejpozději v termínu do kompletní příprava prezentace a Sportovně relaxačního areálu Hluboká nad Vltavou nejpozději do spuštění reklamní kampaně nejpozději od nákup a montáž počítačů včetně základního vybavení a SW nejpozději do Čl. 5 Práva a povinnosti smluvních stran 1) Objednatel je oprávněn dílo v průběhu jeho provádění kontrolovat prostřednictvím osoby, kterou písemně k těmto právním úkonům zmocní. 2) Objednatel je povinen na požádání zhotovitele poskytnout zhotoviteli potřebnou součinnost. 3) Objednatel bude zajišťovat publicitu akce prostřednictvím tiskových zpráv a internetových stránek a 4) V případě potřeby poskytne objednatel zhotoviteli dohled nad dodržením podmínek publicity dle podmínek ROP NUTS II JZ, 5) Objednatel je povinen nakládat se všemi informacemi získanými od zhotovitele jako s informacemi důvěrnými a s informacemi charakteru obchodního tajemství. 6) Zhotovitel je povinen předat při podpisu této smlouvy objednateli jména a příjmení jeho zaměstnanců včetně spojení na ně, kteří budou s objednatelem při plnění předmětu této smlouvy aktivně a rychle spolupracovat. 7) Objednatel je povinen předat zhotoviteli veškeré podklady, které by mohly mít přínos pro tvorbu předmětu této smlouvy.

7 8) Způsob komunikace mezi objednatelem a zhotovitelem stanovuje objednatel. Zhotovitel se zavazuje respektovat standardizovaný postup objednatele. 9) Zhotovitel je povinen uchovat doklady o realizaci akce po dobu 10 let od ukončení zakázky. 10) Zhotovitel je povinen dodržovat grafický manuál objednatele, který je přílohou této smlouvy. Čl. 6 Splnění díla 1) Dílo je splněno vytvořením všech propagačních materiálů a jejich distribucí na místa určená objednatelem, a to nejpozději do ) Objednatel se stává vlastníkem díla uhrazením veškerých relevantních plateb. Čl. 7 Záruka za dílo 1) Zhotovitel neodpovídá za vady a nedodělky, které byly po přechodu nebezpečí škody na předmětu díla způsobeny objednatelem či v důsledku okolností vylučujících odpovědnost. 2) Objednatel má vůči zhotoviteli tato práva z odpovědnosti za vady: a) právo na bezplatné odstranění reklamovaných vad, b) právo na poskytnutí přiměřené slevy z ceny odpovídající rozsahu reklamovaných vad či nedodělků, c) právo na odstoupení od smlouvy, kdy vady či nedodělky jsou takového charakteru, že podstatně ztěžují či dokonce brání v užívání díla, d) právo na náhradu škody, e) právo na náhradu škody do výše ceny díla v případě, kdy se zhotovitel odchýlí od schválené žádosti o dotaci, pravidel dotačního programu, od ustanovení této smlouvy či nebude-li postupovat dle pokynů objednatele či nebude poskytovat potřebnou součinnost. Čl. 8 Smluvní pokuta 1) V případě, že objednatel bude v prodlení se zaplacením faktury zhotoviteli, zaplatí zhotoviteli smluvní pokutu ve výši 0,1 % z celkové dlužné částky za každý den prodlení. 2) V případě, kdy zhotovitel bude v prodlení s dokončením a předáním díla objednateli, zaplatí objednateli smluvní pokutu ve výši Kč. 3) Zaplacením smluvní pokuty není dotčeno právo smluvní strany na náhradu škody. Čl. 9 Ukončení smluvního vztahu 1) Tato smlouva se uzavírá na dobu realizace projektu. 2) Tato smlouva může být ukončena písemnou dohodou smluvních stran. 3) Objednatel může od smlouvy odstoupit v případě, kdy zhotovitel trvale nebo zásadně porušuje ustanovení této smlouvy, a kdy objednatel kvalifikovaně toto své odstoupení od smlouvy zdůvodní. 4) Zhotovitel může od smlouvy odstoupit v případě, kdy objednatel trvale nebo zásadně neposkytuje potřebnou součinnost, a kdy zhotovitel kvalifikovaně toto své odstoupení od smlouvy zdůvodní. 5) Jestliže je smlouva ukončena dohodou či odstoupením před dokončením díla, smluvní strany protokolárně provedou inventarizaci veškerých plnění, prací a dodávek provedených k datu, kdy smlouva byla ukončena. 6) Odstoupení od smlouvy musí být provedeno písemně, jinak je neplatné. Odstoupení od smlouvy musí být doručeno druhé smluvní straně. Pro doručování projevu vůle o odstoupení od smlouvy analogicky platí ustanovení občanského soudního řádu pro doručování právnickým osobám ( 47). Čl. 10 Ostatní smluvní ujednání 1) Tato smlouva je vyhotovena ve dvou stejnopisech, z nichž každá smluvní strana obdrží jeden.

8 2) Tuto smlouvu lze doplňovat či měnit pouze písemným číselným dodatkem. 3) Veškeré další vztahy ve smlouvě neupravené se řídí Obchodním zákoníkem, jakož i dalšími právními předpisy České republiky. 4) Osoba, která za smluvní stranu tuto smlouvu podepisuje, prohlašuje, že je oprávněná se zavazovat a jednat v této věci jménem smluvní strany. Tato osoba se zároveň zavazuje informovat druhou smluvní stranu o skutečnosti, že již není osobou oprávněnou zavazovat se a jednat jménem smluvní strany. Informaci musí podat ještě tentýž den, kdy ke skutečnosti došlo. 5) Smluvní strany prohlašují, že je jim znám celý obsah smlouvy a že tuto smlouvu uzavřely na základě své svobodné a vážné vůle. Na důkaz této skutečnosti připojují svoje podpisy. Čl. 11 Podpisy smluvních stran Objednatel Jméno a příjmení: David Šťastný Funkce: Předseda Místo: Hluboká nad Vltavou Datum: Zhotovitel Jméno a příjmení: Funkce: Místo: Datum: Razítko, podpis Razítko, podpis Příloha smlouvy č. 1: Specifikace díla Příloha smlouvy č. 2: Grafický manuál Hluboká Baseball & Sofball Club o.s. (na vyžádání bude předán v elektronické podobě) Příloha smlouvy č. 3: Pravidla publicity dle podmínek ROP NUTS II JZ (na vyžádání budou předána v elektronické podobě) Příloha smlouvy č.4: Žádost o grant a zjednodušené finanční a ekonomické hodnocení projektu (na vyžádání k dispozici u objednatele díla).

9 Příloha č. 1 (smlouvy o dílo) Specifikace díla Předmětem díla bude vytvoření webového portálu jeho prezentace dle přílohy, vytvoření brožury Týden v jižních Čechách, zajištění pc systému včetně webových kamer, veřejného internetu a intranetu viz. příloha Cílová skupina: rodiny s dětmi, firmy, občané jižních Čech Brožura Týden v jižních Čechách ( ks výtisků jaro/léto, ks podzim/zima) Informační tiskoviny ( ks) Zpracování výstupů: Na tvorbě textů se budou moci podílet zaměstnanci hlubockého baseballového a softbalového klubu a partneři projektu. Veškeré texty následně projdou jazykovou korekturou externím profesionálním jazykovým korektorem tak, aby bylo dosaženo maximálně dokonalých a profesionálních propagačních materiálů. Texty budou doplněny kvalitními a atraktivními fotografiemi regionu a konkrétních aktivit, které vytvoří profesionální fotograf. Celkový grafický design všech tištěných propagačních materiálů zpracuje grafické studio. Formát všech propagačních materiálů bude zvolen dle množství textů a doporučení fotografa a grafického studia. Kvalita výstupů: Všechny propagační materiály budou vytištěny barevně na křídový papír. Vhodná gramáž papíru bude diskutována s objednatelem. Formát: Týden v JČ 24 x A5 barevně, informační brožury 6 x dl barevný. Výstupy budou objednateli dodány jak v tištěné podobě, tak v podobě elektronické na CD. Textové části dokumentů budou v elektronické podobě dodány ve formátu Microsoft Word. Týden v jižních Čechách 1. Úvod 2. Prezentace Sportovně relaxačního areálu Hluboká nad Vltavou 3. Popis vyžití v regionu pro dané roční období (sportovní aktivity, relaxace, nabídka z oblasti kultury, tipy na výlety atp.) 4. kontakty www, tel. Apod. 5. Prezentace ROP NUTS II JZ

10 Informační tiskoviny budou mít minimálně následující obsah: 1. Úvod 2. Představení sportovně relaxačního areálu 3. prezentaci ROP NUTS II JZ, kontakty - Bilbordová kampaň (2 ks, 2 měsíce) - Bannery (1 ks, 1 rok) - Mobilní reklama na vozech MHD (zadní plocha, 1 měsíc) - Inzerce v tištěných médiích (6 x, 1 týden) - Inzerce v audiovizuálních médiích (2 rádia, kampaň březen, duben) - Registrace na webových portálech (10x) - Inzerce v internetu ( 2x, měsíc) - Vytvoření stručné verze v anglickém jazyce Nákup počítačů včetně základního vybavení a SW - Přenosný PC - 19 rozvaděč / stojanový / 15U 600x600 - BARBONE SERVER Atlantis LR 2U, Intel Xeon E5410, DVD RW SONY, 2x HD WD 250GB, SW MANDRIVA LINUX LE - LCD monitor 17", klávesnice, myš - UPS APC Smart-UPS SC 1000VA 2U Rackmount/Toner - Laserová tiskárna HP Color LaserJet 2840, barevné kopírování, skenování, tisk a černobílé faxování - Webová kamery - Vivotek IP7142, venkovní, den/noc vodotěsná - Kabeláž a instalace webových kamer - Zyxel ZyWALL 2 Plus - firewall, VPN, 4 porty LAN - ASUS GX1116B Unmanag. L2 Switch 19", 16x GbitE + 4x SFP - Patch panel - Malé PC Acer Power 2000 C420/512M/160G-7200/DVD±RW/VB - LCD monitor 17", klávesnice, trackball - WIFI Edimax EW-7128g, PCI karta - Přípojné body pro bezdrátové spojení - Připojení, instalace, kabeláž - Roční poplatky za připojení - WIFI datová přípojka - Všesměrové antény - Kabeláž sdělovací techniky a napájení

11 Připomínkování výstupů: Objednateli bude dáno k dispozici k připomínkování: 1. návrh obsahu a náplně jednotlivých výstupů 2. zpracování textů 3. fotografie, které budou součástí výstupů 4. celkový grafický návrh jednotlivých výstupů Distribuce výstupů: Propagační materiály budou distribuovány do infocenter na území Jihočeského kraje, do organizací podnikajících či jiným způsobem působících v oblasti cestovního ruchu či na obecní a městské úřady na území jižních Čech. Část výstupů bude dle dohody dána k dispozici objednateli díla. Zvláštní ujednání: Objednatel si vyhrazuje možnost využít výstupy v elektronické podobě k prezentaci na internetových stránkách V rámci akce bude dodržena publicita dle podmínek ROP NUTS II JZ. Zhotovitel bude respektovat doporučení objednatele ve vztahu k jednotlivým výstupům. Objednatel díla: - se bude podílet na publicitě akce prostřednictvím tiskových zpráv a internetových stránek a - v případě potřeby poskytne zhotoviteli výstupů dohled nad dodržením podmínek publicity dle podmínek ROP NUTS II JZ. Bc. David Šťastný Předseda klubu

Výzva a zadávací podmínky k podání nabídky v zadávacím řízení

Výzva a zadávací podmínky k podání nabídky v zadávacím řízení Hluboká nad Vltavou 30.12.2009 Výzva a zadávací podmínky k podání nabídky v zadávacím řízení Výběrové řízení na body 1.15. 1.28. viz výzva k podání zakázky Toto výběrové řízení obsahuje: Vytvoření www

Více

Smlouva o dílo podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník

Smlouva o dílo podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník Smlouva o dílo podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník Číslo smlouvy: Čl. 1 Smluvní strany Objednatel Obchodní firma / název: Regionální technické muzeum o.p.s. Sídlo: Tylova 1/57, 316

Více

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Příloha č.1 Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/15 3691/5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem: Staroměstské

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel)

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel) 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel) Objednatel: Zastoupený: Mgr. Jaroslavou Cháberovou Sídlo: 386

Více

Svazek obcí mikroregionu Táborsko Kosova 2894, 390 02 Tábor

Svazek obcí mikroregionu Táborsko Kosova 2894, 390 02 Tábor Svazek obcí mikroregionu Táborsko Kosova 2894, 390 02 Tábor ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na plnění veřejné zakázky malého rozsahu dle 12 odst. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace, Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace, Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace, Zadávací dokumentace Zadavatel zakázky tímto vyzývá dodavatele k podání nabídek v rámci následující veřejné zakázky malého rozsahu (III. kategorie)

Více

Projekt OP RLZ Opatření 3.1. Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní techniky

Projekt OP RLZ Opatření 3.1. Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní techniky Sdružení CEPAC Morava Jeremenkova 1142/42 772 00 Olomouc tel.: +420 587 438 299 fax: +420 587 438 298 e-mail: cepac@cepac.cz VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní

Více

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ POŘADOVÉ ČÍSLO ÚKONU: 3 Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ Výzva k podání nabídky zadávanou podle

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 24.3.20009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Předzámčí Jevišovice Historie a zážitky. Kampaň v rozhlase

Předzámčí Jevišovice Historie a zážitky. Kampaň v rozhlase VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Pro zakázku malého rozsahu na služby zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, s názvem: Předzámčí Jevišovice Historie a zážitky

Více

2) Specifikace zakázky Předmětem zakázky je nákup 5 ks notebooků včetně software, 15 ks PC včetně software, 5 ks kopírek

2) Specifikace zakázky Předmětem zakázky je nákup 5 ks notebooků včetně software, 15 ks PC včetně software, 5 ks kopírek Regioinfo, spol. s r.o. Jablonecká 8/31 460 01 Liberec 5 Tel. č.: 482 710 626 VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Dodávka výpočetní techniky pro projekt Program dlouhobé péče o uchazeče o zaměstnání propojením rekvalifikace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK Název výzvy: Specializovaný software pro technickou přípravu oděvní výroby. Zadavatel: Střední průmyslová škola oděvní, Prostějov, Vápenice 1 Sídlo: Vápenice

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře, příspěvková organizace,, VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Identifikační údaje zadavatele Název Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

Výzva k podávání nabídek na akci výběr autorského dozoru pro stavbu

Výzva k podávání nabídek na akci výběr autorského dozoru pro stavbu OBEC VÍTĚZNÁ Vítězná 123, PSČ 544 62 Vítězná dále též obec a rovněž zadavatel Výzva k podávání nabídek na akci výběr autorského dozoru pro stavbu ČOV a kanalizace Kocléřov a ČOV a kanalizace Komárov, Huntířov

Více

Veřejná zakázka je financována z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.

Veřejná zakázka je financována z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost. SMLOUVA O DÍLO č... /2010 uzavřená podle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) SMLUVNÍ STRANY Královéhradecký kraj

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK. Název výzvy Dodávka správy počítačové sítě pro projekt Nová cesta

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK. Název výzvy Dodávka správy počítačové sítě pro projekt Nová cesta ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDEK Název výzvy Dodávka správy počítačové sítě pro projekt Nová cesta Zadavatel Církevní gymnázium spol. s r.o. Olomouc Nešverova 693/1 779 00 Olomouc IČ: 61942839

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), v režimu zakázek malého rozsahu na stavební práce. 1. Informace o předmětu

Více

Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Naše značka: pc1311 Vyřizuje: Gracík Datum: 22.11.2013 Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Více

Obec Načeradec Načeradec 152, 257 08 Načeradec

Obec Načeradec Načeradec 152, 257 08 Načeradec VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU INFORMACE O DRUHU A PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel Obec Načeradec vyhlašuje výzvu k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ).

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ). Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2015/098853-G

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO. Smlouva o dílo na zpracování Aktualizace Programu rozvoje územního obvodu Zlínského kraje do roku 2020 č.

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO. Smlouva o dílo na zpracování Aktualizace Programu rozvoje územního obvodu Zlínského kraje do roku 2020 č. Příloha č. 2 Výzvy k podání nabídky NÁVRH SMLOUVY O DÍLO Smlouva o dílo na zpracování Aktualizace Programu rozvoje územního obvodu Zlínského kraje do roku 2020 č. D/xxxx/2016/STR uzavřená níže uvedeného

Více

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo Smlouva o dílo ve smyslu 536 a následujících ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. Smluvní strany Objednatel: Základní škola a Mateřská škola Troubky Adresa:

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586-2635 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadávací dokumentace

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadávací dokumentace VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadávací dokumentace Název zakázky: Střední odborné učiliště tradičních řemesel, spol. s r. o., Střední 59, Brno, vyhlašuje výběrové řízení na dodávku vybavení učebny 39 pracovišti

Více

Výměna elektroinstalace v multifunkční budově

Výměna elektroinstalace v multifunkční budově OBEC SLATINA Slatina 50 410 02 Slatina Výzva k podání nabídek zakázky malého rozsahu na stavební práce Výměna elektroinstalace v multifunkční budově 1. Zadavatel zakázky název: OBEC Slatina sídlo: Slatina

Více

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP- 64307/ČJ-2011-0300VZ I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název: IMPROMAT CZ spol. s r.o. Sídlo: U Hellady 697/4, PSČ 140 00 Praha 4 Pobočka: Kreuzmannova 18, PSČ 318 00 Plzeň Zastoupená:

Více

SMLOUVA O DÍLO SMLOUVU O DÍLO: Čl. I. Předmět smlouvy

SMLOUVA O DÍLO SMLOUVU O DÍLO: Čl. I. Předmět smlouvy SMLOUVA O DÍLO Příloha č. 4 Česká republika - Ministerstvo průmyslu a obchodu, organizační složka státu Na Františku 32, 110 15 Praha 1 Zastoupená: Ing. Pavlína Kulhánková, pověřená řízením odboru ekologie

Více

SMLOUVA O DÍLO. smlouvu o dílo: Článek 1 Předmět smlouvy

SMLOUVA O DÍLO. smlouvu o dílo: Článek 1 Předmět smlouvy Č.j: 23175/2008-15/862 Číslo V CES: xxxx Číslo úkolu: 3661/5166/8/73 SMLOUVA O DÍLO Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem: Staroměstské nám. 6, Praha 1, PSČ 110 15 zastoupená: PhDr.

Více

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ-2010-1900VZ dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název..

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Identifikační údaje zadavatele Název zakázky: Studie proveditelnosti webových stránek Název zadavatele: ÚSTAV HEMATOLOGIE A

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu INTERAKTIVNÍ TABULE S PŘÍSLUŠENSTVÍM, SOUBOR INFORMAČNĚ TECHNOLOGICKÉHO VYBAVENÍ

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu INTERAKTIVNÍ TABULE S PŘÍSLUŠENSTVÍM, SOUBOR INFORMAČNĚ TECHNOLOGICKÉHO VYBAVENÍ Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zakázka ) INTERAKTIVNÍ TABULE S PŘÍSLUŠENSTVÍM, SOUBOR INFORMAČNĚ

Více

SMLOUVA O DÍLO č. P-01/07/2015 uzavřená na základě ustanovení zákona č. 513/1991 Sb.

SMLOUVA O DÍLO č. P-01/07/2015 uzavřená na základě ustanovení zákona č. 513/1991 Sb. 1 SMLOUVA O DÍLO č. P-01/07/2015 uzavřená na základě ustanovení zákona č. 513/1991 Sb. A) PODSTATNÉ ČÁSTI SMLOUVY: Oddíl I. Smluvní strany: Objednatel: HOREZZA, a.s. Teplická 81, 921 01 Piešťany IČ: 36280127

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení zadávaném jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, na stavební práce Rekonstrukce veřejného

Více

K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30

Více

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Článek I. Smluvní strany Objednatel: Obec Kobylnice Sídlo: Na Budínku 240, 664 51 Kobylnice Zastoupený: starostou

Více

SMLOUVA O ou,o 4c20 l()2o~g/ 0/1

SMLOUVA O ou,o 4c20 l()2o~g/ 0/1 SMLOUVA O ou,o 4c20 l()2o~g/ 0/1 Smluvní strany Abalon s. r. o. Sranická 32 14700 Praha 4 IČO: 25265229 DIČ: CZ25265229 zástupce: Tomáš Smělý, jednatel bankovní spojení: ČSOS, Č.Ú. 197832731/0300 Společnost

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY PRAHA 1, KARMELITSKÁ 7

MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY PRAHA 1, KARMELITSKÁ 7 MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY 118 12 PRAHA 1, KARMELITSKÁ 7 VÁŠ DOPIS ZNAČKY / ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE PRAHA čj.:5 662/09-13 Kovrzek/1.412 2.4.2009 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou

Více

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1370/2013 Haniš/286 028 366 2. 5. 2013

Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1370/2013 Haniš/286 028 366 2. 5. 2013 Střední průmyslová škola na Proseku 190 00 Praha 9, Novoborská 610/2 Váš dopis zn. Č.j. Vyřizuje / linka Datum SPŠP 1370/2013 Haniš/286 028 366 2. 5. 2013 Věc: Výzva k podání cenové nabídky na realizaci

Více

Vranovská 45, Brno 614 00. Mgr. Katarína Klamková statutární zástupkyně Tel: 608 820 637 E-mail: katarina.klamkova@iqrs.cz

Vranovská 45, Brno 614 00. Mgr. Katarína Klamková statutární zástupkyně Tel: 608 820 637 E-mail: katarina.klamkova@iqrs.cz Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu - dodávka návrhu a výroby audiovizuálních spotů projektu Roma MATRIX (č. JUST/2012/FRAC/AG/2624), který je realizován s finanční podporou z programu

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Objednavatel: Město Rýmařov Se sídlem: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov Zastoupena: Ing. Petrem Kloudou - starostou IČO: 00296317 Bankovní spojení: Česká spořitelna

Více

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce Stavební připravenost lokality OPIS uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., v platném

Více

Město Strakonice. Odbor informatiky a provozu. Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ června 2016

Město Strakonice. Odbor informatiky a provozu. Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ června 2016 Město Strakonice Odbor informatiky a provozu Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ 383 700 388 17.června 2016 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Město Strakonice, jako

Více

Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Základní škola Strakonice, Dukelská 166 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Číslo jednací:249/2015 Vyřizuje: Gracík Datum: 3.8.2015 Základní škola Strakonice, Dukelská 166

Více

Město Český Krumlov. podává výzvu k podání nabídky

Město Český Krumlov. podává výzvu k podání nabídky Město Český Krumlov podává výzvu k podání nabídky Zpravodaj města Český Krumlov grafická úprava, tisk a distribuce Kulturní kalendář - sběr dat, grafický návrh, tisk a distribuce 1. Podmínky zadání zakázky

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) a dle

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. Vymezení předmětu zakázky Předmětem zakázky je restaurátorský průzkum vnějších a vnitřních omítek a provedení restaurátorských prací omítek a náhrobní desky u nemovité kulturní

Více

Základní umělecká škola Františkovy Lázně

Základní umělecká škola Františkovy Lázně Základní umělecká škola Františkovy Lázně v souladu se zákonem č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku středního rozsahu, 1) Název zakázky Výměnný

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro měření odporu spouště Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva 1

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na http://opvk.kraj-jihocesky.cz/)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na http://opvk.kraj-jihocesky.cz/) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na http://opvk.kraj-jihocesky.cz/) Číslo zakázky (bude doplněno v případě GP ZS) 1 10/2010/1.1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Více

SMLOUVA O DÍLO č:.../2011

SMLOUVA O DÍLO č:.../2011 SMLOUVA O DÍLO č:.../2011 (dle 536 a násl. zákona č.513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami smlouva o dílo tohoto

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel Příloha č. 4 ZD OBCHODNÍ PODMÍNKY ve smyslu 44 odstavec 3 písmeno a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na dodávky Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány ve

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Dnešního dne, měsíce a roku smluvní strany Národní hřebčín Kladruby nad Labem,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka plynových kotlů do školní kuchyně ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka plynových kotlů do školní kuchyně ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro zpracování nabídky zakázky Dodávka plynových kotlů do školní kuchyně ZŠ a MŠ ANGEL v Praze 12 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Dodávka plynových varných kotlů do školní kuchyně

Více

Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č

Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 27.21.11 Městská část Praha 12 Písková 830/25, Praha 4 Modřany zastoupená starostou Bc. Františkem Adámkem, IČ: 00231151 příslušný odbor: odbor životního

Více

Zadavatel: Česká republika Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se sídlem Karmelitská 7, Praha 1 IČ:

Zadavatel: Česká republika Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se sídlem Karmelitská 7, Praha 1 IČ: Zadavatel: Česká republika Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se sídlem Karmelitská 7, 118 12 Praha 1 IČ: 00022985 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12, odst. 6 zákona

Více

Zpracování Příručky pro hodnotitele globální grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v programovém období

Zpracování Příručky pro hodnotitele globální grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v programovém období Číslo smlouvy objednatele: Zpracování Příručky pro hodnotitele globální grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v programovém období 2007-2013 Smlouva o dílo ve smyslu 536 a následujících

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 Libeň Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: ZŠMŠ-Sedl/042/2011 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4 00/21.1462 Název projektu: Název zakázky:

Více

Rumburk rozšíření městského kamerového dohlížecího systému 2012

Rumburk rozšíření městského kamerového dohlížecího systému 2012 Veřejná zakázka malého rozsahu Rumburk rozšíření městského kamerového dohlížecího systému 2012 Zadavatele: zastoupený: Město Rumburk, Tř. 9. Května 1366/48, 408 01 Rumburk IČ: 002 61 602, DIČ: CZ 002 61

Více

Správa počítačové sítě a výpočetní techniky ÚMČ Brno-Medlánky ZÁKLADNÍ PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

Správa počítačové sítě a výpočetní techniky ÚMČ Brno-Medlánky ZÁKLADNÍ PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Statutární město Brno Městská část Brno-Medlánky Hudcova 7, 621 00 Brno Veřejná zakázka malého rozsahu služby podle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

KOMPOSTÁRNA ČASTOHOSTICE akceptační číslo:14213104

KOMPOSTÁRNA ČASTOHOSTICE akceptační číslo:14213104 Dokumentace k zadávání zakázek spolufinancovaných ze SFŽP ČR v rámci Operačního programu Životní prostředí Zadavatel obec Častohostice, vyhlašuje zadávací řízení na dodavatele: KOMPOSTÁRNA ČASTOHOSTICE

Více

Článek I. Smluvní strany

Článek I. Smluvní strany Návrh kupní smlouvy, příloha č. 4 zadávací dokumentace veřejné zakázky: Technika pro IZS dopravní automobil pro JSDH Plánice K u p n í s m l o u v a uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

ZADÁVACÍ LIST VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

ZADÁVACÍ LIST VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ 1. Základní údaje: Identifikační údaje zadavatele: Rybitví č.p. 296,, IČ: 28778758 zapsán v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 26785 Název a popis předmětu zakázky

Více

Smlouva o dílo. uzavřena v souladu s ustanovením 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Smlouva o dílo. uzavřena v souladu s ustanovením 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smlouva o dílo uzavřena v souladu s ustanovením 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany: 1. Město Strakonice zastoupené starostou Ing.

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

s m l o u v u o d í l o

s m l o u v u o d í l o SMLOUVA O DÍLO o provedení realizace stavby pro akci Rekonstrukce střešního pláště Kryté haly jízdárny (uzavřená podle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších

Více

Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova 1570 Husova Tábor. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu

Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova 1570 Husova Tábor. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, Husova 1570 Sídlo: Husova 1570, 39002 Tábor Zastoupený: Mgr. Petrem Zamrzlou IČ: 70877807 NÁZEV ZAKÁZKY:

Více

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.:

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.: SMLOUVA O DÍLO Objednatel: Městská část Praha Ďáblice Sídlo objednatele: Květnová 553/52, 182 00 Praha 8 IČ: 00231266 DIČ: CZ00231266 Osoba oprávněná jednat: Ing. Miloš Růžička, starosta MČ Kontaktní osoba:

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝMĚNA PLOTU ULICE PALOUČEK MEZI DOMY Č.P Zadávací podmínky 1

ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝMĚNA PLOTU ULICE PALOUČEK MEZI DOMY Č.P Zadávací podmínky 1 ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝMĚNA PLOTU ULICE PALOUČEK MEZI DOMY Č.P. 1708-1709 Zadávací podmínky 1 1. Identifikace výběrového řízení Název výběrového řízení (VŘ): Výměna poškozeného plotu 2. Identifikace zadavatele

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice SMLOUVA O DÍLO (uzavřená dle. 536 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění) číslo smlouvy objednatele: 201305 číslo smlouvy zhotovitele:. na Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Iljo Naumovský Krnov, Svatováclavská 129/20, PSČ 794 01, IČO: 105 99 134 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DODÁVKA TECHNOLOGIE BOWLINGU Výzva k podání nabídky v zadávacím řízení na zakázku na dodávky dle Metodického

Více

Zadání poptávkového řízení

Zadání poptávkového řízení Zadání poptávkového řízení Zadavatel: Domov u fontány zastoupený Ing.Zdeňkem Slováčkem, ředitelem Domova u fontány Libušina 1060, 535 16 Přelouč IČ 711 76 225 Předmět veřejné zakázky: Dodávka a instalace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro zkoušky odolnosti vodičů vůči otěru Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Podklad pro zpracování nabídek veřejné zakázky Dodávka notebooků a softwaru a vytvoření výukového softwaru, která se týká projektu s registračním číslem CZ.1.07/1.1.06/01.0111 Rozšířená

Více

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli 1. Název veřejné zakázky Dodávka výpočetní techniky 2. Druh zadávacího řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. 3. Údaje o zadavateli Zadavatel: Muzeum Brněnska, příspěvková

Více

KUPNÍ SMLOUVA.j. MV-62107/SIK uzav ená na základ rámcové smlouvy . MV /P-2010 Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA.j. MV-62107/SIK uzav ená na základ rámcové smlouvy . MV /P-2010 Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č.j. MV-62107/SIK5-2011 (dále jen smlouva ) uzavřená na základě rámcové smlouvy č. MV-74773-80/P-2010 (dále jen rámcová smlouva ) dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ

Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor. RNDr. Véle Michal jednatel společnosti VYZÝVÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Sídlem: Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o. V.Soumara 2300, 390 03 Tábor Zastoupený: RNDr. Véle Michal jednatel společnosti IČ: 25171127 NÁZEV ZAKÁZKY: Digitalizace

Více

Smlouva o zajištění kurzu medicínského práva

Smlouva o zajištění kurzu medicínského práva Smlouva o zajištění kurzu medicínského práva uzavřená ve smyslu ustanovení 591 a následujících zákona číslo 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen obchodní zákoník ) mezi těmito smluvními

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka osobních automobilů

Příloha: XX. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka osobních automobilů Příloha: XX Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka osobních automobilů Datum zveřejnění: 4.8.2014 ~ 1 ~ Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Dodávka osobních

Více

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice Obec ŽÁRAVICE Žáravice 29 533 16 Vápno u Přelouče IČ: 00274640 Telefon: 466 946 235, e-mail: ou.zaravice@worldonline.cz Kontaktní osoba: Ing. Miroslav Lopatář - starosta, telefon 777 946 235 (dále jen

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace NÁRODNÍ ARCHIV ORGANIZAČNÍ SLOŽKA STÁTU Zadávací dokumentace k veřejné zakázce na služby Č. j. NA 1245 6/11-2013 Výběrové řízení na tisk publikací zařazených do edičního plánu Národního archivu pro rok

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA, Praha 2, Londýnská 34, 120 00 www.londynska.cz, internet@londynska.cz tel: 224 254 784

ZÁKLADNÍ ŠKOLA, Praha 2, Londýnská 34, 120 00 www.londynska.cz, internet@londynska.cz tel: 224 254 784 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, Praha 2, V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu č. 002/2013 1. Zadavatel Název: Základní škola, Praha 2, Londýnská 34 Adresa: Londýnská 782/34, 120 00 Praha 2 IČ:

Více

Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Nový Kramolín

Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Nový Kramolín VNITŘNí SMĚRNICE č.4/2013 Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Nový Kramolín Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst.6 zák.č.

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava 3D film Zadavatel WEST

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na nákup služby pro tisk brožur a lisování CD nosičů, pro realizaci akcí projektu H/R/D/I Equal, který je součástí projektu DO IT FOR YOU. Číslo projektu: EQUAL/2/3;

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Pavel Komárek, Kateřina Vargová Telefon: 267 994 301 Fax: 272 936 383 E-mail: Pavel.komarek@sfzp.cz Katerina.vargova@sfzp.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více