MANUÁL vrácení vozidla

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MANUÁL vrácení vozidla"

Transkript

1 MANUÁL vrácení vozidla

2 1. ÚVODEM Tento průvodce vrácením vozidla je určen pro zákazníky při ukončení leasingové smlouvy a je platný pro osobní i užitkové vozy. Především uvádí příklady přijatelných poškození vozu, která jsou při převzetí akceptována, a ukázky nepřijatelných poškození, za která bude po nájemci vyžadována úhrada. Tak můžete vy i vaši řidiči předem odhadnout, jak dopadne ohodnocení provozovaného vozu dostatečně dlouho před jeho vrácením. Tyto instrukce by také měly napomoci tomu, aby se vaši zaměstnanci chovali ke služebním vozům jako k vlastním. 2. OBECNÉ ZÁSADY V případě řádného ukončení leasingové smlouvy obdržíte cca 3 měsíce před tímto datem obecnou informaci o ukončení, určení místa a termínu vrácení vozidla. Jeden měsíc před ukončením smlouvy obdržíte dopis s konkrétním určením termínu a místa vrácení vozidla. Při ukončení leasingové smlouvy jste povinni vrátit vozidlo v termínu na určené místo, a to se všemi náležitostmi, doklady a dokumentací: všechny klíče k vozidlu, případně s dálkovým ovládáním, kódem k imobilizéru a štítkem ke klíčům osvědčení o registraci vozidla (ORV) doklad o pojištění odpovědnosti, zelenou kartu servisní knížku, návod k údržbě vozidla, návod k obsluze rádia kód k rádiu a alarmu CD k navigačnímu systému (pokud je zabudován) dálniční známku s kontrolním útržkem typový list k závěsnému zařízení (pokud je namontováno) typový list k LPG (pokud je namontováno) servisní kartu ČSOB Leasing, Driver set, čerpací kartu a případně další dokumenty Byla-li v leasingové smlouvě sjednána služba pneuservis, jste povinni vrátit druhou sadu pneumatik (letní / zimní) včetně ráfků, případně vrátit skladištní list s plnou mocí k vyzvednutí. Při převzetí vozidla posoudí pověřený pracovník stav vozidla. Posuzuje se jak stav exteriéru (karoserie, lak, pneumatiky, střešní doplňky, skla, světlomety, blikače, zpětná zrcátka atd.), tak stav interiéru (mj. palubní deska, sedadla, čalounění, podlahy, zavazadlový prostor, mechanické, elektrické a elektronické vybavení). V případě nepřijatelného poškození vám bude na místě navržena částka, kterou uhradíte na základě daňového dokladu doručeného poštou. V případě, že s navrženou částkou nebudete souhlasit, je možné zajistit opravu na vlastní náklady, případně opravit ještě před vrácením vozidla do autobazaru. Částka i poškození budou rovněž uvedeny v Předávacím protokolu, který s vámi sepíše pověřený pracovník ČSOB Leasing, provozovna Čakovice (originál pro vás, kopie pro potřeby ČSOB Leasing). Odstavné místo: ČSOB Leasing, a.s. autobazar Čakovice Kostelecká ul., Praha 9 Čakovice Tel.: Fax: , 35 autobazar@csobleasing.cz Provozní doba: po pá hod. (v případě vrácení vozidla se dostavte nejpozději v hod.) 3. UKÁZKY PŘIJATELNÝCH A NEPŘIJATELNÝCH POŠKOZENÍ Přijatelná Nepřijatelná

3 KAROSERIE, LAK KAROSERIE, LAK Škrábance a rýhy v laku, které lze odstranit leštěním. Škrábance a rýhy v laku delší než 10 cm nebo několik rýh v jedné části karoserie; škrábance, jejichž oprava vyžaduje lakování. Na jedné části karoserie (např. dveře, víko motoru) jsou přijatelné maximálně 2 boule nebo promáčknutí. Žádná z nich by neměla v průměru přesahovat 2 cm (dvoukorunová mince). Rýhy a oděrky až na základní nástřik; více než 2 poškození na jedné části karoserie. Promáčknutí s průměrem větším než 2 cm; promáčknutí s patrnou korozí pod lakem. Poškození laku (přestříkaný lak, oděrky, škrábance, rýhy), které není viditelné ze vzdálenosti větší než 1 m; poškození laku drobným štěrkem, pokud jeho rozsah není větší než 25 % jedné části karoserie. Poškození laku štěrkem v rozsahu větším než 25 % na jedné části karoserie; poškození až na základní nástřik.

4 MASKA, NÁRAZNÍKY MASKA, NÁRAZNÍKY V případě lakovaného nárazníku maximálně 2 poškození, která nevyžadují opravu lakováním. Maska se zlomenými částmi. Promáčknutí či deformace nárazníku s průměrem větším než 2 cm, nebo prasklý plast nárazníku. Rýhy a oděrky, které nepronikají až na podkladový materiál a nepřesahují 10 cm; promáčknutí do průměru 2 cm. Nárazník s patrnými zlomy nebo puklinami; chybějící kryt tažného zařízení. Mírné škrábance a malá promáčknutí způsobená běžným používáním; malá odření od štěrku. Poškození, která výrazně ovlivňují vzhled vozu nebo pronikají až do podkladového materiálu.

5 PNEUMATIKY, RÁFKY, POKLICE PNEUMATIKY, RÁFKY, POKLICE Zrezivění je akceptovatelné pouze na šroubech/ maticích (pokud se dají vyměnit). Pneumatiky podhuštěné nebo unikající bez ohledu na příčinu; pneumatiky poškozené chybným zacházením nebo ohrožující bezpečnost provozování vozidla. Oděrky a rýhy na poklicích, které nepronikají na podkladový materiál a nedeformují tvar poklice. Viditelné boule, poškození boku nebo koruny pneumatiky; skřípění při jízdě. Reliéf vzorku na všech letních pneumatikách je minimálně 2 mm. Deformované, polámané poklice; viditelné deformace nebo značné poškození ráfku; poklice s chybějícími částmi nebo litá kola poškozená mechanicky.

6 SKLA, SVĚTLA, ZRCÁTKA SKLA, SVĚTLA, ZRCÁTKA Drobné oděrky od štěrku na předním skle, pokud nezpůsobily prasknutí skla, omezení funkčnosti nebo bezpečnosti vozidla (např. nesnižují viditelnost); samolepky na sklech. Praskliny ve skle nebo v krytu světel a viditelné deformace (např. díry), které mohou narušit jejich funkčnost. Mírné škrábance na světlometech, blikačích a mlhovkách, pokud zůstane zachována jejich vodotěsnost. Praskliny v předním skle či poškození vnější vrstvy skla; výrazné nebo natolik četné oděrky od štěrku na skle, že snižují viditelnost ve tmě nebo při dešti. Oděrky a škrábance ne delší než 5 cm, které nepronikají na podkladový materiál a neomezují funkčnost zrcátek. Oděrky a škrábance přesahující 5 cm nebo pronikající do podkladového materiálu (u lakovaných zrcátek na plast). Deformace zrcátek nebo jejich omezená funkčnost.

7 INTERIÉR, ČALOUNĚNÍ INTERIÉR, ČALOUNĚNÍ Čalounění opotřebené běžným užíváním vozu. Sedák může nést mírné stopy prosezení, čalounění může být zvlněné. Propálené, potrhané, zapáchající nebo tak znečištěné čalounění, že je nelze uvést do pořádku při běžném čištění interiéru (potah stropu, koberec v zavazadlovém prostoru). Potah na stropě jeví známky použití s drobnými oděrkami, není však potrhán. Poškození čalounění interiéru, které se nedá připsat na vrub běžnému opotřebení propálení, díry, potrhání, skvrny. Ve vozidle je příslušenství z dodatečně namontovaných výbav (hands-free apod.) nebo bylo odstraněno a zůstaly po něm díry po stranách středové konzole nebo skryté běžnému pohledu. Výbava byla vymontována, ale zůstaly po ní zřetelně viditelné díry na přístrojové desce před řidičem či spolujezdcem.

8 4. ČSOB Leasing, a.s. POZNÁMKY Univerzální leasingová společnost, která je od roku 2001 největší leasingovou společností na českém trhu. 100% dceřiná společnost ČSOB, člen mezinárodní bankovní a pojišťovací skupiny KBC Group, nabízí kompletní škálu financování všech druhů dopravních prostředků, strojů a zařízení. ČSOB Leasing je zastoupen vlastními pobočkami ve všech krajích ČR. V rámci operativního leasingu nabízí ČSOB Leasing ucelenou řadu produktů pod obchodní značkou ČSOB Autolease: full service leasing fleet management leaseback operativní leasing bez služeb ČSOB Leasing je držitelem mezinárodně uznávaného certifikátu ISO 9001:2000. Certifikát je platný pro vývoj a poskytování služeb v oblasti finančního leasingu, operativního leasingu se službami, splátkového prodeje a zákaznického úvěru.

9

Fair Wear & Tear. Pravidla pro osobní vozidla

Fair Wear & Tear. Pravidla pro osobní vozidla Fair Wear & Tear Pravidla pro osobní vozidla vedoucími evropskými leasingovými společnostmi Po ukončení leasingu vozidla, pokud si ho nekoupí přímo jeho uživatel, se toto vozidlo objeví na trhu ojetých

Více

1/10 Číslo protokolu: csob cr 1002

1/10 Číslo protokolu: csob cr 1002 1/10 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky:

Více

1/12 Číslo protokolu: csob cr 958

1/12 Číslo protokolu: csob cr 958 1/12 DEKRA Automobil a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum

Více

1/16 Číslo protokolu: csob cr 1032

1/16 Číslo protokolu: csob cr 1032 1/16 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky:

Více

1/9 Číslo protokolu: csob cr 730

1/9 Číslo protokolu: csob cr 730 1/9 DEKRA Automobil a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum

Více

1/16 Číslo protokolu: csob cr 1216

1/16 Číslo protokolu: csob cr 1216 1/16 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky:

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 540 PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Leasingová smlouva: 1101601506 Místo inspekce: Praha_Poděbradská28 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Značka a název: Zdvihový objem: Výkon: Barva:

Více

1/11 Číslo protokolu: csob cr 1030

1/11 Číslo protokolu: csob cr 1030 1/11 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky:

Více

1/14 Číslo protokolu: csob cr 420

1/14 Číslo protokolu: csob cr 420 1/14 DEKRA Automobil a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum

Více

1/12 Číslo protokolu: csob cr 652

1/12 Číslo protokolu: csob cr 652 1/12 DEKRA Automobil a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum

Více

1/39 Číslo Expertízy: csobl crg 1130

1/39 Číslo Expertízy: csobl crg 1130 1/39 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/13 Číslo protokolu: csob cr 1316

1/13 Číslo protokolu: csob cr 1316 1/13 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Místo prohlídky: Místo konečného stanoviště:

Více

Volkswagen Financial Services Pekařská Praha 5

Volkswagen Financial Services Pekařská Praha 5 1/33 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 Volkswagen Financial Services Pekařská 6 155 00 Praha 5 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 3AA9111

Více

CELKOVÉ PŘIMĚŘENÉ OPOTŘEBENÍ

CELKOVÉ PŘIMĚŘENÉ OPOTŘEBENÍ JAK OBSAH: Dokumentace a příslušenství... 2 Opravy a dokumentace... 2 Vzhled... 2 Přídavná zařízení... 2 Firemní a reklamní polepy... 2 Klíče a zabezpečení... 2 Exteriér vozidla... 2 Čelní sklo... 2 Pneumatiky...

Více

1/11 Číslo protokolu: csob cr 1170

1/11 Číslo protokolu: csob cr 1170 1/11 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Místo prohlídky: Místo konečného stanoviště:

Více

1/9 Číslo protokolu: csob cr 749

1/9 Číslo protokolu: csob cr 749 1/9 DEKRA Automobil a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum

Více

1/10 Číslo protokolu: csob cr 1329

1/10 Číslo protokolu: csob cr 1329 1/10 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky:

Více

1/14 Číslo protokolu: csob cr 1376

1/14 Číslo protokolu: csob cr 1376 1/14 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky:

Více

1/18 Číslo protokolu: csob cr 5576

1/18 Číslo protokolu: csob cr 5576 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/16 Číslo Expertízy: csobl crg 805

1/16 Číslo Expertízy: csobl crg 805 1/16 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O PROHLÍDCE Dokumenty od

Více

1/29 Číslo Expertízy: csobl crg 1053

1/29 Číslo Expertízy: csobl crg 1053 1/29 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 5E14250 Tovární

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 4865 - Standardní PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Leasingová smlouva: 11001511738 Místo inspekce: Praha_Kostelecká ulice 933/ 77a ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 5AB3810 Výrobní

Více

- 1/26 Číslo protokolu: demo-ls-1623

- 1/26 Číslo protokolu: demo-ls-1623 - 1/26 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Datum prohlídky: 3.07.2019 9.07.2019 Leasingová

Více

1/18 Číslo protokolu: csob cpostcr 27

1/18 Číslo protokolu: csob cpostcr 27 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/10 Číslo protokolu: csob cr 2269

1/10 Číslo protokolu: csob cr 2269 1/10 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O PROHLÍDCE ÚDAJE O

Více

1/12 Číslo protokolu: csob cr 3749

1/12 Číslo protokolu: csob cr 3749 1/12 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum přistavení: Datum prohlídky: Datum ukončení: Nájemce / IČ:

Více

1/14 Číslo protokolu: csob cr 5523

1/14 Číslo protokolu: csob cr 5523 1/1 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 19 00 Praha IČ: 920188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum první

Více

1/13 Číslo protokolu: csob cr 4122

1/13 Číslo protokolu: csob cr 4122 1/13 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 5AD7459 Tovární

Více

1/11 Číslo protokolu: csob cr 2406

1/11 Číslo protokolu: csob cr 2406 1/11 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O PROHLÍDCE Vozidlo

Více

1/20 Číslo protokolu: demo ls 722

1/20 Číslo protokolu: demo ls 722 1/20 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Leasingová smlouva: Datum prohlídky: Místo prohlídky

Více

1/17 Číslo protokolu: csob cr 2031

1/17 Číslo protokolu: csob cr 2031 1/17 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O PROHLÍDCE ÚDAJE O

Více

1/26 Číslo protokolu: demo ls 116 Datum prohlídky: PROTOKOL K VOZIDLU

1/26 Číslo protokolu: demo ls 116 Datum prohlídky: PROTOKOL K VOZIDLU 1/26 PROTOKOL K VOZIDLU DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 RZ: 4M00145 Tovární značka (výrobce): Citroen Obchodní označení:

Více

Fair Wear & Tear. Pravidla pro užitková vozidla

Fair Wear & Tear. Pravidla pro užitková vozidla Fair Wear & Tear Pravidla pro užitková vozidla vedoucími evropskými leasingovými společnostmi Po ukončení leasingu vozidla, pokud si ho nekoupí přímo jeho uživatel, se toto vozidlo objeví na trhu ojetých

Více

1/18 Číslo Expertízy: csobl crg 1137

1/18 Číslo Expertízy: csobl crg 1137 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 3AP6499 Tovární

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 3164 - Standardní PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Leasingová smlouva: 1101603385 Místo inspekce: Praha_Kostelecká ulice 933/ 77a ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 6AD4850 Výrobní

Více

1/12 Číslo protokolu: csob cr 1282

1/12 Číslo protokolu: csob cr 1282 1/12 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Místo prohlídky: Místo konečného stanoviště:

Více

1/20 Číslo protokolu: demo ls 950

1/20 Číslo protokolu: demo ls 950 1/20 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: 12.06.2018 Leasingová smlouva: Datum prohlídky:

Více

1/12 Číslo protokolu: csob cr 1669

1/12 Číslo protokolu: csob cr 1669 1/12 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O PROHLÍDCE ÚDAJE O

Více

- 1/19 Číslo protokolu: demo-ls-1487

- 1/19 Číslo protokolu: demo-ls-1487 - 1/19 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Datum prohlídky: 25.03.2019 28.03.2019 Leasingová

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 3627 - Standardní PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Leasingová smlouva: 11001510338 Místo inspekce: Praha_Kostelecká ulice 933/ 77a ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Značka a název:

Více

1/11 Číslo protokolu: csob cr 818

1/11 Číslo protokolu: csob cr 818 1/11 DEKRA Automobil a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum

Více

- 1/17 Číslo protokolu: csob-cr-7482

- 1/17 Číslo protokolu: csob-cr-7482 - 1/17 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

- 1/24 Číslo protokolu: demo-ls-1492

- 1/24 Číslo protokolu: demo-ls-1492 - 1/24 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Datum prohlídky: 25.03.2019 28.03.2019 Leasingová

Více

1/17 Číslo protokolu: csob cr 5163

1/17 Číslo protokolu: csob cr 5163 1/17 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

Každou škodu lze napravit, když se správně posoudí

Každou škodu lze napravit, když se správně posoudí Každou škodu lze napravit, když se správně posoudí Automobil na leasing, ať už osobní nebo užitkový, si buď koupí jeho stávající nájemce a nebo se dostává na trh s ojetými vozidly. Prohlídku a ocenění

Více

1/14 Číslo protokolu: csob cr 6183

1/14 Číslo protokolu: csob cr 6183 1/14 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/17 Číslo protokolu: demo ls 918

1/17 Číslo protokolu: demo ls 918 1/17 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: 30.05.2018 Leasingová smlouva: Datum prohlídky:

Více

1/11 Číslo protokolu: csob cr 6753

1/11 Číslo protokolu: csob cr 6753 1/11 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/12 Číslo protokolu: arval3 cr 11280

1/12 Číslo protokolu: arval3 cr 11280 1/12 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

1/8 Číslo protokolu: csob cr 1893

1/8 Číslo protokolu: csob cr 1893 1/8 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O PROHLÍDCE Vozidlo při

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 1736 - Standardní PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Leasingová smlouva: 1101601975 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 5AT8413 Značka a název: Volvo V60 Zdvihový objem: 1969 Výkon: 88kW

Více

1/12 Číslo protokolu: csob cr 1270

1/12 Číslo protokolu: csob cr 1270 1/12 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Místo prohlídky: Místo konečného stanoviště:

Více

1/2. Číslo protokolu: arval3 cr 17589

1/2. Číslo protokolu: arval3 cr 17589 1/28 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce): Obchodní označení: ARVAL CZ s.r.o. Na

Více

1/9 Číslo protokolu: csob cr 3706

1/9 Číslo protokolu: csob cr 3706 1/9 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 3AB3927 Tovární

Více

1/19 Číslo protokolu: csob cr 5975

1/19 Číslo protokolu: csob cr 5975 1/19 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

PRŮVODCE PRO PŘIMĚŘENÉ A NADMĚRNÉ POŠKOZENÍ VOZIDLA

PRŮVODCE PRO PŘIMĚŘENÉ A NADMĚRNÉ POŠKOZENÍ VOZIDLA PRŮVODCE PRO PŘIMĚŘENÉ A NADMĚRNÉ POŠKOZENÍ VOZIDLA Vážený zákazníku, tento manuál slouží jako pomůcka pro určení stavu Vašeho vozidla. V případě, že se rozhodnete využít odkupu vozidla v garantované budoucí

Více

1/28 Číslo protokolu: csob cr 6669

1/28 Číslo protokolu: csob cr 6669 1/28 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/19 Číslo protokolu: csob banka 331

1/19 Číslo protokolu: csob banka 331 1/19 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/12 Číslo protokolu: csob cr 3788

1/12 Číslo protokolu: csob cr 3788 1/12 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum přistavení: Datum prohlídky: Datum ukončení: Nájemce / IČ:

Více

- 1/18 Číslo protokolu: demo-ls-1627

- 1/18 Číslo protokolu: demo-ls-1627 - 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Datum prohlídky: 19.07.2019 24.07.2019 Leasingová

Více

1/12 Číslo protokolu: csob cr 3796

1/12 Číslo protokolu: csob cr 3796 1/12 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum přistavení: Datum prohlídky: Datum ukončení: Nájemce / IČ:

Více

1/15 Číslo Expertízy: csobl crg 834

1/15 Číslo Expertízy: csobl crg 834 1/15 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O PROHLÍDCE Země: Česko

Více

1/18 Číslo protokolu: arval3 cr 11071

1/18 Číslo protokolu: arval3 cr 11071 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 5AP3969 VIN: WAUZZZF46HA019831

Více

1/10 Číslo protokolu: csob cr 3649

1/10 Číslo protokolu: csob cr 3649 1/10 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 4AC0339 Tovární

Více

1/13 Číslo protokolu: csob cr 6589

1/13 Číslo protokolu: csob cr 6589 1/13 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 19 00 Praha IČ: 920188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum první

Více

1/10 Číslo protokolu: csob cr 3781

1/10 Číslo protokolu: csob cr 3781 1/10 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum přistavení:

Více

1/11 Číslo protokolu: csob banka 80

1/11 Číslo protokolu: csob banka 80 1/11 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O PROHLÍDCE ÚDAJE O

Více

1/15 Číslo protokolu: csob cr 5954

1/15 Číslo protokolu: csob cr 5954 1/1 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/12 Číslo protokolu: csob cr 3754

1/12 Číslo protokolu: csob cr 3754 1/12 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 197 INFORMACE O VOZIDLE Datum přistavení: Datum prohlídky: Datum ukončení: Nájemce / IČ:

Více

1/17 Číslo protokolu: demo ls 751

1/17 Číslo protokolu: demo ls 751 1/17 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Leasingová smlouva: Datum prohlídky: Místo prohlídky

Více

1/16 Číslo protokolu: demo ls 717

1/16 Číslo protokolu: demo ls 717 1/16 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Leasingová smlouva: Datum prohlídky: Místo prohlídky

Více

1/4. Číslo protokolu: arval3 cr 11079

1/4. Číslo protokolu: arval3 cr 11079 1/14 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

- 1/15 Číslo protokolu: demo-ls-1175

- 1/15 Číslo protokolu: demo-ls-1175 - 1/15 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Datum prohlídky: 4.12.2018 5.12.2018 Leasingová

Více

1/23 Číslo protokolu: csob cr 3720

1/23 Číslo protokolu: csob cr 3720 1/23 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 1AZ6213 Tovární

Více

1/13 Číslo protokolu: csob cr 4351

1/13 Číslo protokolu: csob cr 4351 1/13 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/18 Číslo protokolu: csob banka 291

1/18 Číslo protokolu: csob banka 291 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

- 1/16 - Číslo protokolu: demo-ls-1101

- 1/16 - Číslo protokolu: demo-ls-1101 - 1/16 - DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: 16.10.2018 Leasingová smlouva: Datum prohlídky:

Více

- 1/13 - Číslo protokolu: demo-ls-1174

- 1/13 - Číslo protokolu: demo-ls-1174 - 1/13 - DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: 4.12.2018 Leasingová smlouva: Datum prohlídky:

Více

1/24 Číslo protokolu: csob banka 370

1/24 Číslo protokolu: csob banka 370 1/24 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 2AZ1149 Tovární

Více

1/14 Číslo protokolu: demo ls 170 Datum prohlídky:

1/14 Číslo protokolu: demo ls 170 Datum prohlídky: 1/14 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 RZ: 4L52359 Tovární značka (výrobce): Peugeot Obchodní označení: 208 Výrobní číslo

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 2295 - Standardní PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Leasingová smlouva: 11001511181 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 3AU9892 Značka a název: Škoda Octavia Zdvihový objem: 1598 Výkon:

Více

1/15 Číslo protokolu: csob cr 3504

1/15 Číslo protokolu: csob cr 3504 1/15 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 2AH7211 Tovární

Více

1/17 Číslo protokolu: arval3 cr 9637

1/17 Číslo protokolu: arval3 cr 9637 1/17 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 4AZ3547 VIN: WBA8J11050K554334

Více

1/23 Číslo protokolu: demo ls 725

1/23 Číslo protokolu: demo ls 725 1/23 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Leasingová smlouva: Datum prohlídky: Místo prohlídky

Více

- 1/22 - Číslo protokolu: demo-ls-1031

- 1/22 - Číslo protokolu: demo-ls-1031 - 1/22 - DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: 20.07.2018 Leasingová smlouva: Datum prohlídky:

Více

1/12 Číslo protokolu: csob cr 3801

1/12 Číslo protokolu: csob cr 3801 1/12 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum přistavení:

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 1214 PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Nájemce: PM České Budějovice s.r.o. Kontakní osoba: Kubeček Leasingová smlouva: 2201600078 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 5AL6197 Značka a

Více

1/18 Číslo protokolu: csob cr 4866

1/18 Číslo protokolu: csob cr 4866 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/18 Číslo protokolu: csob banka 332

1/18 Číslo protokolu: csob banka 332 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/15 Číslo protokolu: csob cr 2203

1/15 Číslo protokolu: csob cr 2203 1/15 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O PROHLÍDCE ÚDAJE O

Více

- 1/28 Číslo protokolu: demo-ls-1134

- 1/28 Číslo protokolu: demo-ls-1134 - 1/28 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: 2.11.2018 Leasingová smlouva: Datum prohlídky:

Více

1/14 Číslo protokolu: havex arval cr 4350

1/14 Číslo protokolu: havex arval cr 4350 1/14 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

- 1/15 - Číslo protokolu: demo-ls-1176

- 1/15 - Číslo protokolu: demo-ls-1176 - 1/15 - DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: 4.12.2018 Leasingová smlouva: Datum prohlídky:

Více

1/9 Číslo protokolu: csob cr 2365

1/9 Číslo protokolu: csob cr 2365 1/9 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O PROHLÍDCE ÚDAJE O VOZIDLE

Více

1/26 Číslo protokolu: arval3 cr 10248

1/26 Číslo protokolu: arval3 cr 10248 1/26 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

1/16 Číslo protokolu: arval3 cr 10932

1/16 Číslo protokolu: arval3 cr 10932 1/16 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více

1/14 Číslo protokolu: csob cr 4764

1/14 Číslo protokolu: csob cr 4764 1/14 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

1/17 Číslo protokolu: havex arval cr 4646

1/17 Číslo protokolu: havex arval cr 4646 1/17 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce):

Více