Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2010 2014"

Transkript

1 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období Místo a termín: Praha, ; Čas jednání: 16:00-18:30 Přítomni: J. Kozel, V. Řezáč (16:52 17:39), J. Donauschachtl, M. Edl, D. Kuna, R. Novák, T. Novotný, P. Ticháček Omluveni: P. Falta, T. Macko Hosté: T. Březina, E. Králová Program 1. Zahájení a schválení programu jednání 2. Kontrola zápisu, usnesení a plnění úkolů z jednání Informace z činnosti předsedy a místopředsedy ČMSHb a. Oblast média a marketing b. Oblast mládež a Mezinárodní komise, ISBHF 4. Informace z činnosti Úseku Regionálních svazů 5. Zpráva STK - informace o stavu příprav soutěžního ročníku Stav zajištěnosti reprezentačních celků na MS 2014 U20, U18, U16 na Slovensku 7. Vyhodnocení hospodaření za rok 2013 informace o DP, Sport Marketing spol. s r.o. 8. Rozpočet svazu na rok 2014 stav hospodaření k Informace o situaci v ČUS a ČOV 10. Valná hromada ČMSHb Různé 12. Závěr 1) Zahájení a schválení programu jednání Předseda ČMSHb Josef Kozel přivítal všechny přítomné a konstatoval, že 23. jednání předsednictva je usnášeníschopné, protože je přítomno sedm členů předsednictva. Informoval, že P. Falta a T. Macko jsou z jednání omluveni. V. Řezáč dorazil v průběhu jednání. Předsednictvo uctilo památku zesnulého člena předsednictva a předsedy RSHb Čechy Sever Ladislava Grunta. Předsednictvo schválilo program jednání bez připomínek.

2 2) Kontrola zápisu, usnesení a plnění úkolů z Předsednictvo schválilo zápis z jednání předsednictva z bez připomínek Plnění úkolů z usnesení V. Řezáčovi nahlásit ISBHF klubové turnaje na národní úrovni otevřené pro zahraniční týmy. SPLNĚNO V. Řezáčovi poslat příklady marketingových materiálů sekretariátu ISBHF. SPLNĚNO V. Řezáčovi navrhnout členy ČMSHb na ocenění ISBHF (senior a seniorka roku 2013, Robert Mueller Award) a členy do síně slávy. SPLNĚNO, projednání odloženo na dobu až na jednání dorazí V. Řezáč. V. Řezáčovi se spolupodílet na projektu přijetí ISBHF do Sport Accord. SPLNĚNO V. Řezáčovi společně s komisí rozhodčích nominovat rozhodčí na akce ISBHF. SPLNĚNO komisi delegátů zpracovat statut činnosti delegáta při utkání, jeho práva a povinnosti. SPLNĚNO, materiál bude zaslán předsednictvu k projednání. předsedovi STK vyjasnit záležitost střídavých startů v Ex MD v jarní části sezóny 2013 / SPLNĚNO V. Řezáčovi vydat konečné rozhodnutí v dopingovém případě Šima. SPLNĚNO J. Kozlovi a E. Králové předložit položkové znění rozpočtu. SPLNĚNO V. Řezáčovi zpracovat vizi PSHb pro využití sportovního areálu na Palmovce. SPLNĚNO 3) Informace z činnosti předsedy a místopředsedy ČMSHb Předseda J. Kozel informoval o své činnosti od minulého zasedání předsednictva. Předsednictvo vzalo jeho zprávu na vědomí. Předsednictvo schválilo vytvoření pozice web editora, kterým se stal Tomáš Vrábel. Místopředseda ČMSHb V. Řezáč ve své písemné zprávě informovali o své činnosti od jednání minulého předsednictva. Předsednictvo vzalo jeho zprávu na vědomí. Informace z ISBHF Hlavním strategickým cílem předsednictva je získat členství ve Sport Accord, předstupni uznání MOV. Předložen návrh na ocenění ISBHF. Návrh byl projednán po příchodu V. Řezáče na jednání předsednictva v 16:52. Předsednictvo schválilo návrh V. Řezáče na ocenění ISBHF. (Hlasování: 8 pro 0 proti 0 zdržel se, přítomno 8) MSJ v Bratislavě, web: Stav přihlášek na MSJ v Bratislavě k dni : U20: AUT, CAN, CZE, POL, SUI, SVK, USA, GBR, zvažuje GER, odhlásilo se POR U18: CAN, CZE, SUI, SVK, USA, GBR U16: CAN, CZE, SUI, SVK, GBR, GER

3 World Cup 2014, Nitra, web: uzávěrka přihlášek Účastníci: CAN 1-2, USA CZE 3, SVK 3, FIN 2, SUI 2-3, AUT 1-2, LUX zvažují GER, GBR, GRE, POL a HUN Masters 2014, Tampa Bay, Florida, Web: Účastníci: CAN 4, USA 3, SVK 2, CZE, AUT, BER, zvažuje IAT, SUI se odhlásilo Ženy: CAN 3, USA 3, zvažují SVK Turnaj bude pro velký zájem prodloužen a bude se hrát na dvou hřištích. MS 2015, Zug, červen (pravděpodobně ) World Cup 2015 Byla oslovena Velká Británie. Nabízí se dvě místa ve Skotsku. MSJ 2016 Kanada, Edmonton - turnaj se uskuteční pouze v případě, že evropské týmy dostanou finanční dotaci na cestu a ubytování (výše nespecifikována). Zpráva bude podána na MSJ v Bratislavě Z našeho pohledu doporučuji cestu do zámoří z důvodů nákladů nepodporovat. Náš svaz by měl zvážit projednání alternativní nabídky jiné země (např. GBR nebo AUT). MS 2017 ČMSHb by mělo předložit kandidaturu na příští konferenci v ČR v roce Německo předložení kandidatury stále nevylučuje, ale nikam se zatím neposunulo. USA zvažují kandidaturu Buffala. Příští řádná konference ISBHF bude v lednu 2015 v České republice. Místo bude určeno dodatečně. 4) Informace z činnosti Úseku Regionálních svazů Zprávu za omluveného T. Macka přednesl T. Březina. Ve zprávě informoval o průběhu volebních valných hromad jednotlivých RSHb. Zároveň informoval, že všechny RSHb řádně a včas podaly svá daňová přiznání a kopie dokumentů byly předány na sekretariát. Předsednictvo vzalo zprávu na vědomí. 5) Zpráva STK - informace o stavu příprav soutěžního ročníku Předseda STK T. Březina informoval předsednictvo o průběhu přípravy soutěžního ročníku STK projednala soubor propozic, formulář přihlášky a metodické pokyny k tvorbě rozpisů a přihlášek do soutěží. Závěrem konstatoval, že propozice soutěží budou zveřejněny Předsednictvo vzalo zprávu na vědomí.

4 6) Stav zajištěnosti reprezentačních celků na MS 2014 U20, U18, U16 na Slovensku Generální manažer reprezentací Roman Novák informoval o přípravě reprezentačních celků na MS Předsednictvo vzalo zprávu na vědomí. Navrhovaný rozsah výpravy: vedoucí výpravy, U , U , U , společný fyzioterapeut. Předsednictvo schválilo rozsah výpravy na MS ) Vyhodnocení hospodaření ČMSHb za rok 2013 informace o DP, Sport Marketing spol. s r.o. E. Králová informovala o podání daňového přiznání za rok Roční úhrn čistého obratu za uplynulý rok činil 14,5 mil. CZK. T. Březina informoval o podání daňového přiznání společnosti Sport Marketing spol. s r.o. za rok Společnost vykázala za rok 2013 ztrátu ve výši 204 tis. CZK Předsednictvo vzalo obě zprávy na vědomí. 8) Rozpočet svazu na rok 2014 stav hospodaření k Předsednictvo projednalo položkový návrh rozpočtu ČMSHb pro rok 2014, který předložila E. Králová a J. Kozel. Po krátké diskuzi byl návrh rozpočtu schválen a bude předložen valné hromadě ke schválení. Předsednictvo schválilo návrh rozpočtu pro rok 2014 E. Králová informovala o stavu hospodaření za první čtvrtletí roku Zprávu o hospodaření společnosti Sport Marketing spol. s r.o. za stejné období přednesl T. Březina. Předsednictvo vzalo obě zprávy na vědomí. 9) Informace o situaci v ČUS a ČOV Předseda ČMSHb J. Kozel informoval o aktuálním dění v ČUS a ČOV ve své zprávě o činnosti. Generální sekretář ČMSHb T. Březina jeho zprávu doplnil o aktuální informace z přípravy doprovodných dokumentů k přijímání nových členů do ČOV a posledních novinek před konáním VH ČUS. Předsednictvo vzalo zprávy na vědomí.

5 10) Valná hromada ČMSHb 2014 Předseda J. Kozel o přípravě volební valné hromady ČMSHb, která se uskuteční v sobotu , 10:00 v hotelu Pyramida v Praze. Předseda J. Kozel představil návrh kandidátů předsednictva pro volební valnou hromadu: Josef Kozel (Heřmanův Městec), Petr Novák (Hradec Králové), David Kántor (Pardubice), Tomáš Novotný (Hodonín), Tomáš Macko (Ostrava), Martin Komárek (Pardubice), Roman Novák (Beroun). Předsednictvo schválilo návrh kandidátů do předsednictva pro volební období (Hlasování: 6 pro 0 proti 1 zdržel se (Kuna), přítomno 7) 11) Různé Ženský hokejbal Předsednictvo projednalo statut komise ženského hokejbalu a návrh členů komise. Martin Komárek (Pardubice), Jiří Krauz (Horní Bříza), Karel Manhart (Praha), Jiří Rejl (Hradec Králové), Michaela Rullová (Přerov), Iva Sevaldová (Beroun) a Markéta Štroufová (Ústí nad Labem). Návrh složení komise vznikl na základě setkání funkcionářů ženského hokejbalu v únoru v Berouně a následných jednáních. Předseda komise není uveden, bude navržen komisí později a následně schválen předsednictvem ČMSHb. Předsednictvo schválilo statut a složení komise ženského hokejbalu. Palmovka Předsednictvo se seznámilo s návrhem PSHb pro využití sportovního areálu na Palmovce po O způsobu využití a následné případné spolupráce s PSHb rozhodne nově zvolené předsednictvo po volební valné hromadě. Matrika RSHb Čechy Západ Předsednictvo projednalo návrh řešení RSHb Čechy Západ v souvislosti s matričními úkony za rok Uložilo M. Edlovi zajistit vypořádání včetně konečného návrhu způsobu řešení. Podnět SK Hokejbal Letohrad Předsednictvo se seznámilo s podnětem SK Hokejbal Letohrad a uložilo STK, aby informovala jednotlivé komise, že je třeba rozhodnutí vydávat bezodkladně. Plán práce předsednictva do konce volebního období Předseda ČMSHb J. Kozel informoval o plánu práce do konce volebního období předsednictva. pátek (Praha) - jednání předsednictva č. 24 v mandátním období sobota (Praha) - volební Valná hromada ČMSHb 12) Závěr Předseda ČMSHb J. Kozel poděkoval za účast a jednání předsednictva ukončil.

6 Usnesení předsednictva ČMSHb z jednání dne Předsednictvo ČMSHb bere na vědomí: zprávu předsedy ČMSHb J. Kozla o činnosti od posledního jednání předsednictva zprávu místopředsedy ČMSHb V. Řezáče od posledního jednání předsednictva zprávu T. Macka o činnosti ÚRSHb zprávu STK o stavu příprav soutěžního ročníku 2014/2015 zprávu R. Nováka o stavu příprav zajištění účasti na MS 2014 na Slovensku zprávu E. Králové o výsledku hospodaření ČMSHb za rok 2013 zprávu T. Březiny o výsledku hospodaření Sport Marketing spol. s r.o. za rok 2013 zprávu E. Králové o hospodaření ČMSHb za první čtvrtletí roku 2014 zprávu T. Březiny o hospodaření Sport Marketing spol. s r.o. za / 2014 zprávu o situaci v ČUS a ČOV 2. Předsednictvo ČMSHb schvaluje: program jednání předsednictva zápis z jednání předsednictva z vytvoření a obsazení pozice web editora Tomáš Vrábel návrh V. Řezáče na ocenění ISBHF rozsah výpravy na MS 2014 U20, U18 a U16 na Slovensku návrh rozpočtu 2014 návrh kandidátů do předsednictva pro volební období statut a složení Komise ženského hokejbalu 3. Předsednictvo ČMSHb ukládá: T. Mackovi zpracovat zprávu o VH jednotlivých RSHb včetně nově zvolených orgánů T: M. Edlovi zajistit vypořádání matriky RSHb Čechy Západ včetně konečného návrhu řešení T: T. Březinovi, předsedovi STK informovat jednotlivé komise o vydávání rozhodnutí. T: ihned Zápis zpracoval: T. Březina

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 05. 2015; čas jednání 16:08-18:38 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Beroun, 07. 04. 2015; čas jednání 15:00-20:29 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 4. 12. 2014; čas jednání 16:00-20:40 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Němčice u Kolína, 03. 12. 2015; čas jednání 11:15-18:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, M. Komárek, R. Novák, P. Ticháček,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 08. 10. 2015; čas jednání 15:00-19:57 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák Omluven:

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 11. 2015; čas jednání 15:00-19:30 Přítomni: J. Kozel (od 16:30), T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 6. 8. 2014; čas jednání 16:00-20:30 Přítomni: D. Kantor, M. Komárek, J. Kozel, T. Macko, R. Novák Omluveni:

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 04. 2016; čas jednání 15:00 20:00 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, P.

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 13 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 13 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 13 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Praha, 31. 08. 2015; čas jednání 09:05-12:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Místo a termín: Plzeň, hotel Marriott, 23. 9. 2012; čas jednání 11:00-15:00 Přítomni: J. Kozel, J. Donauschachtl, V. Řezáč, J. Badzik,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY ČMSHb konané dne 17. 6. 2016 v Praze v Aule budovy ČUS na Strahově, čas jednání 18:05 23:35 Přítomni: viz prezenční listina (46 delegátů s hlasem rozhodujícím), Hosté: Schröfel,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 2 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 2 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 2 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Bratislava, hotel Premium, 27. 6. 2014; čas jednání 13:00-15:30 Přítomni: J. Kozel, M. Komárek, P. Novák, T. Macko,

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Pavel Štefka, Josef Kozel Omluven: - Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů a usnesení Výboru RSHb (od poslední řádné schůze Výboru RSHb) 2. Rekapitulace

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 23 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 23. 08. 2016; čas jednání 10:00-15:45 Přítomni: M. Komárek, M. Hušek, R. Novák, P. Ticháček, D. Kantor

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 24 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 24 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 24 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 06. 10. 2016; čas jednání 11:00-17:40 Přítomni: M. Komárek, M. Hušek, R. Novák, D. Kantor Omluven: P. Ticháček

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 17 v mandátním období 2010 2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 17 v mandátním období 2010 2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 17 v mandátním období 2010 2014 Místo a termín: Praha-Strahov, 17. 2. 2013; čas jednání 9:00-16:00 Přítomni: J. Kozel, V. Řezáč, J. Badzik, J. Donauschachtl, P. Falta,

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 9 11. 1. 2019 Praha Přítomni: p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Novák, p. Srba, Omluveni: p. Adámek, p. Bělka, p. Kolář Hosté: p. Mičkal

Více

STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky

STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky Preambule Odborný sportovní úsek je odborným orgánem Svazu lyžařů České republiky (SLČR) bez vlastní právní subjektivity. Odborný sportovní

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 13.1.2017 v Bělči nad Orlicí Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček, Pavel Štefka Omluven: Host: Jana Nekolová

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25 valné hromady č. 25 Datum a místo konání: 18.3.2010 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování usnášení schopnosti,

Více

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Valná hromada členů Golf Clubu Semily (dále jen GCS) se konala v sobotu dne 17. února 2018 od 14,00 hod. v restauraci U Bernarda v Semilech.

Více

Úsek regionálních svazů

Úsek regionálních svazů Úsek regionálních svazů Jednání č. 1 pro rok 2017 Humpolec, Hotel Kotyza sobota 4.2.2017 ÚRSHb PROGRAM JEDNÁNÍ Úvodní blok - 1.část (10:00 12:00): 1. Setkání KM a regionálních KM resp. setkání LK a regionálních

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 z 10. zasedání

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 ze 17. zasedání

Více

Zápis z Valné hromady České basketbalové federace z. s., konané dne 25. dubna 2017.

Zápis z Valné hromady České basketbalové federace z. s., konané dne 25. dubna 2017. Zápis z Valné hromady České basketbalové federace z. s., konané dne 25. dubna 2017. A. Svolání Valné hromady ČBF: Valnou hromady ČBF svolal Výbor České basketbalové federace z. s. na 25. dubna 2016 do

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období 2010 2014 Místo a termín: Praha-Strahov, 31. 5. 2013; čas jednání 17:00-23:40 Přítomni: J. Kozel, V. Řezáč, J. Badzik, J. Donauschachtl, M.

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 z 11. zasedání

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Datum a místo konání: 14.3.2012 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov. Spolek pro obnovu venkova Královéhradeckého kraje Nepolisy 75, 503 63 predseda.spovkhk@volny.cz www.obnovavenkova.cz Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 4.4.2017 od 14.30 hodin

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

Zápis č. 6. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod

Zápis č. 6. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod Zápis č. 6 ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne 5. 12. 2014 v 9.30 hod Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: viz prezenční listina Průběh jednání 1. Zahájení jednání Jednání zahájila

Více

Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015

Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015 Omluveni: Městsko-lázeňské informační centrum, o.p.s., ZŠ a MŠ Lázně Bohdaneč, Rybniční

Více

Zápis z valné hromady, konané dne v Ostravě

Zápis z valné hromady, konané dne v Ostravě ČESKÁ BASKETBALOVÁ FEDERACE Oblast Severní Morava 702 00 OSTRAVA Mor. Ostrava, Vítkovická 3083/1 TEL. 596 617 191, 733 553 177 E-mail:basketsm@seznam.cz Všechny údaje o basketu na Severní Moravě najdete

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014 z 6. zasedání

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/13 ve Vysokém konaného dne 27.12.2013

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 14 30. 5. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bělka (do 12:15), p. Čurda (do 12:00), p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba Omluveni: p. Bochnia, sl. Hapková

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 23.8.2017 v Pivovaru Žamberk Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček, Pavel Štefka Omluven: Host: Jana Nekolová

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Místo a termín: Praha, 25. 02. 2012; čas jednání 09:00-15:00 Přítomni: J. Kozel, J. Donauschachtl, V. Řezáč, J. Badzik, P. Falta, L. Grunt, V. Hycl, D. Kuna, T. Macko

Více

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha,

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha, Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha, 10.6.2016 Přítomni: Hosté: Omluveni: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Vladimír Haber, Miroslav Duda (do 20:30), Tomáš Augustýn, Vangelis Simu, Jiří Žďárský, Róbert

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Místo a termín: Praha, 11. 12. 2010; čas jednání 11:00-19:00 Přítomni: J. Kadaně, J. Kozel, L. Kubica, P. Falta, J. Badzik, V. Hycl, V. Čapek, P. Coufal, T. Macko Omluveni:

Více

ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s.

ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s. ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s. PŘÍTOMNI dle prezenčních listin (příloha 1): konané dne 23. 6. 2018 od 11:00 hodin v hotelu Clarion, Freyova 33, Praha 9 Delegáti s hlasem rozhodujícím

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Datum a místo konání: 27.3.2014 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 11 7. 3. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bělka, p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Kolář, p. Srba Omluveni: p. Novák Sekretariát: pí.

Více

Rada pro vnitřní hodnocení Univerzity Pardubice Zápis z jednání dne 12. března 2018

Rada pro vnitřní hodnocení Univerzity Pardubice Zápis z jednání dne 12. března 2018 Rada pro vnitřní hodnocení Univerzity Pardubice Zápis z jednání dne 12. března 2018 Místo konání: zasedací místnost rektora, budova rektorátu, 3.NP, Studentská 95, Pardubice. Přítomni: z 9 členů rady přítomno

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Zápis jednání Výkonného výboru RSHb Čechy Východ konaného dne 12.10.2016 v Pardubicích, ul. K Vinici 1901 Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Petr Špaček Omluven: Pavel Štefka Host:

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 25.2.2015 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Z á p i s č. 1/2015. z 1. zasedání P-ČSOS, které se konalo dne v Praze na Strahově

Z á p i s č. 1/2015. z 1. zasedání P-ČSOS, které se konalo dne v Praze na Strahově Z á p i s č. 1/2015 z 1. zasedání, které se konalo dne 21. 1. 2015 v Praze na Strahově Přítomni: Omluven: Host: Kamenický, Matějů, Klimpl, Škoda, Pospíšek, Vystavěl, Jirásek, Šubrt Zřídkaveselý Jiří Kejval

Více

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE Zápis č. 7/2015 z jednání VV dne 6. 5. 2015 Místo jednání: Praha, Kancelář JIMI CZ a.s., Účastníci: Výkonný výbor - David Frydrych (DF), Jiří Vinter (JV), Jaroslav Borovský

Více

Obec Výrava. Zápis č. 26-12/2008

Obec Výrava. Zápis č. 26-12/2008 Zápis č. 26-12/2008 ze zasedání zastupitelstva obce konané v pondělí, dne 08.12.2008, v kanceláři obecního úřadu, zahájeno v 18:00 hod Zasedání zastupitelstva obce svolal, (zasláním pozvánek vč. navrhovaného

Více

1) Prezence a zahájení jednání

1) Prezence a zahájení jednání Zápis č. 8 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 29. 1. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: Počet členů řídícího výboru: 16 s právem hlasovat 13 členů bez

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne 23. 11. 2017 Přítomni: 1. Petr Vaněk 8. Josef Hnik 2. Karel Borek 9. Tomáš Kučera 3. Stanislava

Více

Z á p i s č. 2/2015. z 2. zasedání P-ČSOS, které se konalo dne 4. 3. 2015 v Praze na Strahově

Z á p i s č. 2/2015. z 2. zasedání P-ČSOS, které se konalo dne 4. 3. 2015 v Praze na Strahově Z á p i s č. 2/2015 z 2. zasedání, které se konalo dne 4. 3. 2015 v Praze na Strahově Přítomni: Omluveni: Kamenický, Matějů, Klimpl, Škoda, Pospíšek, Vystavěl, Jirásek, Šubrt, Hranička, Klech, Horyna,

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Pavel Štefka Omluven: Josef Kozel /zaslal písemnou zprávu jako podklad k jednání Výboru/ Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů a usnesení Výboru

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Brně

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Brně ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 16. 1. 2014 v Brně Přítomni: Omluveni: Petr Vaňura, Naděžda Dobešová,

Více

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO:

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO: Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu FBS Olomouc, o. s., Sukova, 77900 Olomouc IČO: 658798 Program jednání: Zahájení valné hromady Schválení jednacího a hlasovacího řádu valné hromady Volba

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne 7. 6. 2018 Přítomni: 1. Karel Pačiska 8. Josef Březka (místopředseda) 2. Petr Vaněk 9. Josef Hnik

Více

ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne , ve 14:00 hodin

ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne , ve 14:00 hodin ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne 14. 02. 2015, ve 14:00 hodin Starosta zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice ve 14:00 hodin a všechny přivítal. Bod č.

Více

ZÁPIS. z Krajské konference ČSLH Libereckého kraje konané dne v Liberci

ZÁPIS. z Krajské konference ČSLH Libereckého kraje konané dne v Liberci ZÁPIS z Krajské konference ČSLH Libereckého kraje konané dne 26. 5. 2016 v Liberci Přítomni: ( s hlasem rozhodujícím ) Dle prezenční listiny. ( s hlasem poradním a hosté) Dle prezenční listiny Hosté: 1.

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 30

Zápis ze zasedání valné hromady č. 30 Zápis ze zasedání valné hromady č. 30 Datum a místo konání: 11. března 2015 budova Ministerstva dopravy ČR Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha 1 Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady:

Více

Zápis ze č lenske sčhů ze Odborove organizače PILA Ptení

Zápis ze č lenske sčhů ze Odborove organizače PILA Ptení Místo jednání: Hospoda Ptenský Dvorek Datum jednání: 4. 3. 2017 Zahájení jednání: 15.30h Ukončení jednání: 17.00h Přítomni: Omluveni: Účast: dle presenční listiny dle presenční listiny Členské schůze se

Více

Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017

Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017 Č. j.: FZS/0055/17 PID: 0380490 Akademický senát Fakulty zdravotnických studií Z Á P I S ze 3. řádného zasedání Akademického senátu Fakulty zdravotnických studií konané dne 11. dubna 2017 Přítomni: dle

Více

Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne

Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne 8. 11. 2016 Místo konání: Kulturní klub Města Hulín Doba konání: 8. 11. 2016 Přítomní: členové dle prezenční listiny 1. Zahájení a schválení

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 03 v mandátním období 2014-2018

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 03 v mandátním období 2014-2018 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 03 v mandátním období 2014-2018 Datum: čtvrtek 14. srpna 2014, Čas: 15:00, Místo: SPŠ Karviná 1. Zahájení, schválení programu jednání T. Macko přivítal členy

Více

PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE ČUS

PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE ČUS PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE ČUS K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO: 70926344 DIČ: Bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s. Č.Ú.: 1206352399/0800 Zápis z 11. VALNÉ HROMADY PARDUBICKÉ

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

ZÁPIS Z KONFERENCE ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE

ZÁPIS Z KONFERENCE ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE ZÁPIS Z KONFERENCE ČESKÉHO SVAZU LEDNÍHO HOKEJE konané dne 26.6.2010 od 11:00 hodin v hotelu IMPERIAL, Libušina 18, 360 01 Karlovy Vary PŘÍTOMNI dle prezenčních listin (příloha 1): Delegáti s hlasem rozhodujícím

Více

Společenství č.p Kadaň Zápis ze 7. shromáždění. Zápis. ze 7. shromáždění vlastníků jednotek Společenství č.p Kadaň, konaného

Společenství č.p Kadaň Zápis ze 7. shromáždění. Zápis. ze 7. shromáždění vlastníků jednotek Společenství č.p Kadaň, konaného Zápis ze 7. shromáždění vlastníků jednotek Společenství č.p. 1270 1273 Kadaň, konaného 15. února 2012 7. shromáždění vlastníků jednotek Společenství č. p. 1270 1273 Kadaň bylo řádně svoláno pozvánkami

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/11 ve Vysokém konaného dne 5.7.2011

Více

ROZPOČET ČMSHb na rok 2012 Základní principy - systém tvorby rozpočtu

ROZPOČET ČMSHb na rok 2012 Základní principy - systém tvorby rozpočtu ČESKOMORAVSKÝ SVAZ HOKEJBALU ROZPOČET ČMSHb na rok 2012 Základní principy - systém tvorby rozpočtu a) ZDROJE FINANCOVÁNÍ b) ČINNOSTI ČMSHb (střediska) ZDROJE PŘÍJMY VÝDAJE BILANCE 1 ČMSHb - vlastní zdroje

Více

Z á p i s č. 2018/1. z 1. zasedání VV-ČSOS, které se konalo dne v Praze

Z á p i s č. 2018/1. z 1. zasedání VV-ČSOS, které se konalo dne v Praze Z á p i s č. 2018/1 z 1. zasedání, které se konalo dne 17. 1. 2018 v Praze Přítomni: Omluveni: Kamenický, Matějů, Klimpl, Aleš, Škoda, Picek, Vystavěl, Šubrt Zřídkaveselý, Pospíšek Jednání řídil předseda

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 8.2.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel ,

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel , ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ Hotel Legie, Sokolská 33, 120 00 Praha 2 tel. 224 266 235, 224 266 241 www.csol.cz sekretariat@csol.cz Zápis o zasedání Statutárního orgánu ČsOL dne 19. července 2016 Přítomní:

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 2/2013

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 2/2013 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE Telefon/fax : 466 300 964 e-mail: kspce.cstv@quick.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis

Více

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně. Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová.

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně. Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová. Z á p i s ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně Přítomni: Omluveni: Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová. Kupová, Koblížek, John, Matyášová

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. února 2010

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. února 2010 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. února 2010 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Josef Novák, Vlasta Tišlerová, Josef Brouček, Josef Lácha Omluven: Stanislav

Více

Zápis z 31. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne

Zápis z 31. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne Zápis z 31. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne 11.4.2018 Přítomni: 6 Šrámková, Simu, Žďárský, Haber, Duda, Bělka (přes Skype) Hosté: Deml, Melničuk, Konečný Místo konání: sídlo ČSH, zasedací místnost Trvání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis z konference ČMGS z 21.3.2015 v Jabloňově u Velkého Meziříčí

Zápis z konference ČMGS z 21.3.2015 v Jabloňově u Velkého Meziříčí 1/ Úvod Zápis z konference ČMGS z 21.3.2015 v Jabloňově u Velkého Meziříčí Prezident ČMGS Tomáš Navrátil zahájil konferenci ČMGS v 9:28 hod po obdržení informace o počtu delegátů. 2/ Volba mandátové komise

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 04 v mandátním období 2014-2018

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 04 v mandátním období 2014-2018 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VÝKONNÉHO VÝBORU RSHb-MS č. 04 v mandátním období 2014-2018 Datum: úterý 9. prosince 2014, Čas: 16:00, Místo: Restaurace Sokolovna, Vřesinská 121, Ostrava-Poruba 1. Zahájení, schválení

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

Dále přivítal hosta VH TJ Jiskra Třeboň p. ing. Bohuslava Jiráka zastupitele a člena rady Města Třeboně.

Dále přivítal hosta VH TJ Jiskra Třeboň p. ing. Bohuslava Jiráka zastupitele a člena rady Města Třeboně. Zápis z Valné hromady Tělovýchovné jednoty Jiskra Třeboň (VH TJ) ze dne 27. 6. 2016 konané v Třeboni v zázemí tenisového klubu TJ Jiskra Třeboň od 18.00 hod. Program valné hromady TJ Jiskra Třeboň: 1.

Více

Zápis č. 7. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod

Zápis č. 7. ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne v 9.30 hod Zápis č. 7 ze zasedání Rady vlády pro veřejnou správu konaného dne 23. 1. 2015 v 9.30 hod Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: viz prezenční listina Průběh jednání 1. Zahájení jednání Jednání zahájila

Více

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 8.9.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 26.9.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Z 29 pozvaných delegátů je přítomno 21 delegátů, valná hromada je usnášeníschopná.

Z 29 pozvaných delegátů je přítomno 21 delegátů, valná hromada je usnášeníschopná. Valná hromada ČSAR 19. 9. 2015 1. Schválení jednacího řádu Valná hromada schvaluje jednací řád valné hromady (viz příloha) 2. Schválení programu valné hromady Valná hromada schvaluje program valné hromady

Více

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2012 konaného dne

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2012 konaného dne Přítomni: Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2012 konaného dne 13. 3. 2012 1. Rudolf Chloupek 6. Oldřich Sedlák 2. Jaroslav Soukup 7. Zdeněk Dobrý (předseda) 3. Jiří Kvasnička

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 17.12.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis č. 13/Z6 z 13. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 14. listopadu 2011

Zápis č. 13/Z6 z 13. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 14. listopadu 2011 Zápis č. 13/Z6 z 13. jednání Zastupitelstva MČ Brno-Žebětín, konaného dne 14. listopadu 2011 Přítomni: Omluveni: 10 zastupitelů dle prezenční listiny Ing. Plešinger Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: Ing.

Více

SDRUŽENÍ KORESPONDENČNÍHO ŠACHU V ČESKÉ REPUBLICE

SDRUŽENÍ KORESPONDENČNÍHO ŠACHU V ČESKÉ REPUBLICE SDRUŽENÍ KORESPONDENČNÍHO ŠACHU V ČESKÉ REPUBLICE Zápis ze schůze Řídicí komise SKŠ v ČR konané ve dnech 11. 12. 11. 2016 v pensionu Josefina, Nad Bořislavkou 355/34, 162 00 Praha 6 Vokovice Přítomni:

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Zápis z jednání předsednictva ČMSHb Místo a termín: Praha, 10. 12. 2011, čas jednání: 10:00 17:00 Přítomni: J.Kozel, J.Donauschachtl, V.Řezáč, J.Badzik, P.Falta, L.Grunt, V.Hycl, D.Kuna, T.Macko Omluven:

Více

Zápis z valné hromady č. 4/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 4/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 4/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 9.12.2015 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis č. 13 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne

Zápis č. 13 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne Zápis č. 13 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne 20. 12. 2016 Počet přítomných senátorů: 11 Omluveni: doc. Tichý, Ing. Mikulec Neomluveni: 0 Hosté: prof. Dr. Ing. Zdeněk Zmeškal,

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 12. ledna 2016

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 12. ledna 2016 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 235, 224 266 241WWW.CSOL.CZ SEKRETARIAT@CSOL.CZ Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 12. ledna

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 21. 01. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:05 hodin Konec jednání:

Více

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo obce

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 16. 8. 2017 v Praze Přítomni: Jiří Jančálek, Vladimír Sedláček, Hanuš

Více

Zápis z II 41. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu

Zápis z II 41. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Zápis z II 41. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Datum: 27. 2. 2018 od 13.00 hodin, Sídlo ČUS, Praha 6 Přítomni: Z. Špaček - předseda VV, P. Bohumský, N. Endal, J. Brothánek

Více