Zápis z 26. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 26. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká"

Transkript

1 Strana č. 1 / 9 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová, Libuše Horáková, Jaroslav Ulbrich, Ing. Anna Kobosilová, JUDr. Jana Zejdová, Jan Dvořák, Lucie Trnečková, Pavel Chochola, Petr Pirunčík, Miloslav Václav Omluveni: Neomluveni: Petr Slavík Ostatní: Dagmar Švarcová, Adéla Hrubá, Blanka Gürthová Zasedání řídila: Ing. Anna Kobosilová Zasedání zahájeno v 16:00 hodin, ukončeno v 17:00 hodin. Zahájení zasedání Předsedkyně Ing. Anna Kobosilová zahájila zasedání a seznámila přítomné s jeho programem. Program: ZÁMĚRY ZÁMĚRY PRONÁJMY 1. Záměr prodeje pozemku p. č. 3337/1, trvalý travní porost o výměře m 2 v k. ú. Pozemek je ve vlastnictví města a nachází se na Svárově za nákupním střediskem Kaufland. Jedná se o travnatý pozemek ohraničený vzrostlými stromy, na jehož části je vybudované dětské hřiště. Od roku 2009 má ORMI v evidenci žádost na část pozemku za účelem stavby RD (dle platného územního plánu v současnosti nelze povolit stavbu RD), která byla odložena do doby schválení nového územního plánu. Nyní původní žadatel postupuje svou žádost jiné společnosti, jejíž účel (prodejna s elektroinstalačním materiálem) je v souladu se současně platným územním plánem (žádost podána ). doporučili tento bod odložit a informovat žadatele o výši kupní ceny za pozemek k podnikatelskému účelu v rozsahu 700, ,- Kč. HLASOVÁNÍ: 11 pro 0 proti 1 se zdržel 2. Záměr bezúplatného převodu pozemku p. č. 606/1, ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře 702 m 2 v k. ú. Dolní Libchava z ÚZSVM na město Pozemek je ve vlastnictví ČR Státní statek Cvikov a městu ho nabízí Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, který je příslušný s pozemkem hospodařit. Jedná se o veřejně přístupnou účelovou komunikaci, ale nenavazuje na žádné pozemky ve vlastnictví města (nabídka podána ). nedoporučili záměr bezúplatného převodu pozemku p. č. 606/1 v k. ú. Dolní Libchava, komunikace nezpřístupňuje žádné rozvojové plochy města.

2 Strana č. 2 / 9 3. Záměr bezúplatného převodu tělesa části silnice III/2621 včetně pozemků a mostu v Heřmaničkách u Dobranova: v k. ú. Dobranov - p. č. 372, ostatní plocha, silnice o výměře m 2 - p. č. 495/1, ostatní plocha, silnice o výměře 490 m 2 v k. ú. Vítkov u Dobranova - p. č. 4, ostatní plocha, silnice o výměře m 2 - p. č. 10, ostatní plocha, silnice o výměře m 2 - p. č. 56, ostatní plocha, silnice o výměře m 2 - p. č. 105, ostatní plocha, silnice o výměře m 2 - p. č. 128, ostatní plocha, silnice o výměře 628 m 2 v k. ú. Heřmaničky u Dobranova - p. č. 156, ostatní plocha, silnice o výměře 807 m 2 - p. č. 782, ostatní plocha, silnice o výměře m 2 Krajská správa silnic Libereckého kraje, jako správce komunikací ve vlastnictví Libereckého kraje, podala návrh na převod tělesa části silnice III/2621 a to od křižovatky silnic III/2621 a větvě II/262 do konce silnice v obci Heřmaničky, v délce 2,932 km (Dobranov Vítkov u Dobranova Heřmaničky u Dobranova). Výše uvedená silnice slouží především místní dopravě. Jedná se o bezúplatný převod z majetku Libereckého kraje do vlastnictví Města. Stavba silnic se předává včetně součástí a příslušenství, tedy i nového mostu v Heřmaničkách nedoporučili záměr bezúplatného převodu tělesa silnice v k. ú. Dobranov, Vítkov u Dobranova a Heřmaničky u Dobranova vzhledem k vysokým budoucím nákladům na údržbu této komunikace. 4. Záměr bezúplatného převodu tělesa části silnice III/0913 včetně pozemků: v k. ú. Sosnová u České Lípy - p. č. 536/1, ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře m 2 - ostatní pozemky, po nichž vede komunikace, jsou ve vlastnictví města nebo ve vlastnictví soukromých osob Krajská správa silnic Libereckého kraje, jako správce komunikací ve vlastnictví Libereckého kraje, podala návrh na převod tělesa silnice III/0913 a to od křižovatky se silnicí I/9 do konce silnice III/0913 v obci Okřešice, v délce 1,810 km (Sosnová - Okřešice). Výše uvedená silnice slouží především místní dopravě. Jedná se o bezúplatný převod z majetku Libereckého kraje do vlastnictví Města. nedoporučili záměr bezúplatného převodu tělesa silnice v k. ú. Sosnová U České Lípy, vzhledem k vysokým budoucím nákladům na údržbu této komunikace.

3 Strana č. 3 / 9 5. Záměr bezúplatného převodu tělesa části silnice III/2623 včetně pozemků a dvou mostů: v k. ú. Stará Lípa - p. č. 262, ostatní plocha, silnice o výměře m 2 v k. ú. Žizníkov - p. č. 1011, ostatní plocha, silnice o výměře m 2 - ostatní pozemky, po nichž vede komunikace, jsou ve vlastnictví města nebo SŽDC (p. č. 247 v k. ú. Stará Lípa) Krajská správa silnic Libereckého kraje, jako správce komunikací ve vlastnictví Libereckého kraje, podala návrh na převod tělesa silnice III/2623 a to od křižovatky se silnicí II/262 do konce silnice III/2623 v obci Žizníkov, v délce 1,203 km (Stará Lípa - Žizníkov). Výše uvedená silnice slouží především místní dopravě. Jedná se o bezúplatný převod z majetku Libereckého kraje do vlastnictví Města. Stavba silnice se předává včetně součástí a příslušenství, tedy i dvou mostů ve Staré Lípě je nový most a v Žizníkově je most ve špatném technickém stavu. nedoporučili záměr bezúplatného převodu tělesa silnice v k. ú. Stará Lípa a Žizníkov, vzhledem k vysokým budoucím nákladům na údržbu této komunikace. 6. Záměr prodeje objektu čp. 164 na pozemku p. č. 294, včetně pozemku p. č. 294, zastavěná plocha a nádvoří o výměře 427 m 2 v k. ú. Objekt čp. 164 je ve vlastnictví města, jedná se o rohový objekt na náměstí T. G. Masaryka v České Lípě. Dům má ve správě Stavební bytové družstvo Sever, v přízemí je provozovna lékárny a v dalších patrech byty (žádost podána ). nedoporučili záměr prodeje objektu čp. 164 v k. ú.. HLASOVÁNÍ: 8 pro 3 proti 1 se zdržel 7. Záměr výkupu pozemků v k. ú. Žizníkov Pozemky jsou ve vlastnictví manželů Košatých, kteří je nabízí městu k odkoupení. Pozemek p. č. 946, ostatní plocha, ostatní komunikace o výměře m 2 je částečně zpevněná komunikace, která zčásti zpřístupňuje rodinné domy a zároveň chatovou oblast. Město má zájem odkoupit část komunikace o výměře cca 600 m 2 dle zákresu (přesná výměra bude ještě upřesněna) a případně navazující část p. č. 354/2, ostatní plocha, neplodná půda o výměře cca 250 m 2. Tím by došlo k propojení pozemků ve vlastnictví města směrem k Žizníkovskému rybníku (požadovaná cena je 50,- Kč/m 2 ). Pozemek p. č. 437/4, vodní plocha, rybník o výměře m 2 město má zájem odkoupit za účelem propojení vodního toku k Okřešickému rybníku (požadovaná cena je 15,- Kč/m 2 ).

4 Strana č. 4 / 9 Pozemek 385/3, trvalý travní porost o výměře m 2 navazuje na okolí vodních toků (požadovaná cena je 15,- Kč/m 2 ). Pozemky p. č. 241/13, trvalý travní porost o výměře 55 m 2, p. č. 243, ostatní plocha o výměře 178 m 2 a p. č. 245/17, trvalý travní porost o výměře 20 m 2 se nacházejí v blízkosti Ploučnice, nenavazují na pozemky města (požadovaná cena je 1,- Kč/m 2 ). Dále vlastníci požadují zřídit bezúplatně věcné břemeno chůze a jízdy a umožnění uložení sítí na komunikaci p. č. 946, s tím, že i ostatní další náklady za převod pozemků (návrh na vklad do KN, zpracování geometrických plánů, odhady, daň z převodu nemovitostí, ověření podpisů) ponese město (nabídka podána ). doporučili výkup částí pozemků p. č. 946, 354/2 a p. č. 437/4 a nedoporučili výkup pozemků p. č. 385/3, 241/13, 243 a 245/17 vše v k. ú. Žizníkov. HLASOVÁNÍ: 11 pro 0 proti 1 se zdržel PRONÁJMY Oddělení technické správy majetku SBD Sever 8. PORT 1 s.r.o., IČ nebytové prostory Hrnčířská ul. č.p o výměře 84,45 m 2 změna subjektu podnájmu PORT 1 s.r.o. je na základě Smlouvy o nájmu nebytových prostor ze dne výlučným nájemcem nebytových prostor o celkové výměře 84,45 m 2 - doba nájmu na dobu neurčitou s 3 měsíční výpovědní lhůtou - účel nájmu prodejna lahůdkářských výrobků, včetně doplňkového sortimentu dalšího potravinářského zboží - cena nájmu roční nájemné ve výši ,- bez DPH + valorizace a služby - podnájem dne pod č. usn. 178/07/A byl udělen souhlas s podnájmem těchto nebytových prostor za stejných podmínek nájemní smlouvy s výpovědní lhůtou 1 měsíc pro podnájemce: Josef Kollman, IČ , Nový Bor, za účelem výroby potravinářských výrobků doporučili udělit souhlas ke změně subjektu podnájmu nebytových prostor Hrnčířská ul. čp. 2343, a to za stejných podmínek nájemní smlouvy se společností PORT 1, s. r. o s výpovědní lhůtou 1 měsíc z Josefa Kollmana na nového podnájemce: Jana Jirsová, Stružnice 136, , IČ Pravoslavná církevní obec, Klášterní 459, IČ: nebytové prostory Klášterní 459 o celkové výměře 181,91 m 2 ukončení nájemní smlouvy Pravoslavná církevní obec, zastoupena Nikolajem Ončulenkem, duchovním správcem má uzavřenou smlouvu ze dne a následně dodatek č. 1 ze dne na pronájem uvedených nebytových prostor o celkové výměře 181,91 m 2 za

5 Strana č. 5 / 9 těchto podmínek: - doba nájmu na dobu určitou do , po uplynutí doby se tato smlouva automaticky prodlužuje o dalších 50 let, tj. na dobu do účel nájmu pro církevní účely - cena nájmu bezplatně, pouze na základě dodatku č. 1 ze dne si bude hradit vodné, stočné a elektrickou energii přímo u dodavatelů na základě smluv, které si s dodavateli sám uzavře. doporučili dát výpověď ze smlouvy ze dne Pravoslavné církevní obci Česká Lípa v souladu s čl z důvodu opakovaného porušení podmínek dodatku č. 1 ze dne , tj. neplacení služeb za vodné a stočné dle čl. 3 odst. 3 smlouvy ze dne HLASOVÁNÍ: 11 pro 0 proti 1 se zdržel Oddělení technické správy majetku RK Kouba 10. Českolipská VESNA, Poříční 1918,, IČO pronájem reklamní plochy v areálu Poříční 1918 ukončení nájemní smlouvy Společnost Českolipská VESNA- klub onkologických pacientů a jejich přátel, je na základě Smlouvy o nájmu reklamní plochy č. A /2008 s účinností ze dne a dodatků č.1,2 a 3 nájemcem uvedené reklamní plochy - doba nájmu na dobu neurčitou s 3 měsíční výpovědní lhůtou - účel nájmu umístění reklamního poutače o velikost 70x100cm - cena nájmu roční nájemné ve výši 632,- bez DPH + 21% DPH Nájemné je hrazeno jednou ročně vždy do příslušného kalendářního roku. vzali na vědomí výpověď ze smlouvy s tím, že nájemní vztah bude ukončen po uplynutí 3 měsíční výpovědní lhůty ke dni Tomáš Kozák, Sídliště pod Ralskem 563/1, Mimoň, IČ nebytové prostory v areálu Poříční čp a pronájem reklamní plochy v areálu Poříční 1918 ukončení nájemních smluv dohodou Pan Tomáš Kozák je na základě Smlouvy o nájmu nebytových prostor č. A /2006 ze dne a následných dodatků k výše uvedené smlouvě výlučným nájemcem nebytových prostor: garáže č. 13 a 14 o celkové výměře 126,42 m 2 garáže č. 9 a 10 o celkové výměře 126,42 m 2 garáže č. 11 o celkové výměře 13,44 m 2 garáže č. 11 o celkové výměře 49,77 m 2 garáže č. 12 o celkové výměře 63,21 m 2 - doba nájmu na dobu neurčitou s 3 měsíční výpovědní lhůtou

6 Strana č. 6 / 9 - účel nájmu pneuservis a autodílna - cena nájmu roční nájemné ve výši ,- bez DPH + valorizace a služby Nájemné je hrazeno ve čtvrtletních splátkách ve výši ,50,- Kč. Dále je pan Kozák na základě Smlouvy o nájmu reklamní plochy č. A /2008 ze dne a dodatků č.1,2 a 3 nájemcem uvedené reklamní plochy - doba nájmu na dobu neurčitou s 3 měsíční výpovědní lhůtou - účel nájmu umístění reklamního poutače o velikost 70x100cm - cena nájmu roční nájemné ve výši 632,- Kč + 21% DPH Nájemné je hrazeno jednou ročně vždy do příslušného kalendářního roku. doporučili trvat na výpovědi z výše uvedených smluv s tím, že nájemní vztah bude ukončen po uplynutí 3 měsíční výpovědní lhůty tedy ke dni Úsek prodejů a pronájmů ORMI 12. ŽOSKA a.s., Praha, IČ: část pozemku p. č. 393/15 v k. ú. Stará Lípa o celkové výměře 8,14 m 2 (pod stavbou) - žádost o převedení smlouvy Záměr zveřejněn: ŽOSKA a.s. má uzavřenou nájemní smlouvu č. A /2009 ze dne , včetně dodatku č. 1, na část pozemku p. č. 393/15 o výměře 8,14 m 2 v k. ú. Stará Lípa, na kterém se nachází stavba ve vlastnictví nájemce, - doba nájmu na dobu neurčitou s účinností ode dne podpisu smlouvy, tj. od cena nájmu roční cena nájemného ve výši 4.252,- Kč bez DPH + valorizace doporučili po uplynutí vývěsní doby záměru pronájmu a) ukončení smlouvy č. A /2009 s firmou ŽOSKA a.s. dohodou ke dni b) uzavření nájmu na část pozemku p. č. 393/15 o celkové výměře 8,14 m 2 v k. ú. Stará Lípa pod stavbou s firmou TTP invest, uzavřený investiční fond, a.s., Praha, IČ: , - doba nájmu na dobu neurčitou s účinností od s 3 měsíční výpovědní lhůtou - cena nájmu roční cena nájemného ve výši 4.252,- Kč bez DPH + valorizace HLASOVÁNÍ: 11 pro 0 proti 1 se zdržel 13. Okresní stavební bytové družstvo, IČ: žádost o pronájem částí pozemku p. č. 5825/571 o celkové výměře 41 m 2 v k. ú - přístupové lávky pro pěší Záměr zveřejněn: Jedná se o části pozemku p. č. 5825/571 o výměře 41 m 2 v k. ú. z celkové výměry 9456 m 2, druh pozemku: ostatní plocha, způsob využití: zeleň. doporučili po uplynutí vývěsní doby záměru pronájmu, uzavřít nájemní smlouvu na části

7 Strana č. 7 / 9 pozemku p. č. 5825/571 o celkové výměře 41 m 2 v k. ú. s OSBD - doba nájmu na dobu neurčitou s účinností od s 3 měsíční výpovědní lhůtou - účel nájmu umístění přístupové lávky pro pěší u bytového domu čp a čp dle situačního výkresu z 12/ cena nájmu 30,- Kč/m 2 /rok bez DPH + valorizace - další podmínky bude dodržena podmínka z OTSM správce zeleně, tj. konstrukce lávky nebude bránit údržbě okolní zeleně a nájemce bude udržovat pozemek pod lávkou bude dodržena podmínka z OTSM správce komunikací, tj. nájemce bude na pronajaté části pozemku provádět opravy, zimní údržbu a letní úklid 14. Josef Měkota, bytem xxx žádost o pronájem části pozemku p. č. 181/1 o celkové výměře 52,50 m 2 v k. ú - zřízení celoroční kavárenské zahrádky Záměr zveřejněn: Jedná se o část pozemku p. č. 181/1 o výměře 52,50 m 2 v k. ú. z celkové výměry 3566 m 2, druh pozemku: ostatní plocha, způsob využití: ostatní komunikace, způsob ochrany: památkově chráněné území. doporučili a) uzavření nájmu na části pozemku p. č. 181/1 o celkové výměře 52,50 m 2 v k. ú. Česká Lípa s Josefem Měkotou za níže uvedených podmínek až po schválení předloženého technického řešení oddělením investic a dotací: - doba nájmu na dobu neurčitou s účinností ode dne podpisu s 6 měsíční výpovědní lhůtou - účel nájmu zřízení a provozování celoroční kavárenské předzahrádky o velikosti 7,5 x 7 m u objektu čp cena nájmu 160,- Kč/m 2 /rok bez DPH + valorizace - další podmínky budou dodrženy podmínky stanovené OTSM správcem komunikací ve vyjádření ze dne b) dále členové výboru doporučili dát podnět na finanční odbor na změnu obecně závazné vyhlášky č. 2/2011 o místním poplatku za užívání veřejného prostranství v článku 6 sazba poplatku odst. 2 písm. c) týkající se ceny za umístění předzahrádky před provozovnou s tím, že navrhují posoudit zvýšení této ceny. 15. Milan Lopušan, Okřešice, IČ: nájem pozemků v k. ú. Okřešice u České Lípa, k. ú. Žizníkov, k. ú. Sosnová u České Lípy a k. ú. žádost o souhlas s umístěním elektrického ohradníku na hranicích pronajaté parcely č. 494/2 v k. ú. Okřešice

8 Strana č. 8 / Milan Lopušan má uzavřenou nájemní smlouvu č. A /2004 ze dne , včetně dodatků č. 1 č. 7, za níže uvedených podmínek: - doba nájmu do cena nájmu roční nájemné ve výši ,- Kč bez DPH + valorizace (532,- Kč ročně za 1 ha) - účel pronájmu provozování ekologického pastevectví na pozemcích v k. ú. Okřešice u České Lípy za účelem přístupové cesty část pozemku p. č. 494/2 sekání trávy na pozemcích v k. ú. Okřešice u České Lípy p. č. 323, p. č. 324, p. č. 361/3 a p. č. 387/4, v k. ú. Žizníkov, v k. ú. Sosnová u České Lípy a v k. ú. - předmět nájmu níže uvedené pozemky o celkové výměře m 2 (cca 25 ha): v k. ú. Okřešice u České Lípy - p. č. 616/4, p. č. 323, p. č. 324, p. č. 550/7, p. č. 550/8, p. č. 556/4, p. č. 557/2, p. č. 631/7, p. č. 361/3, p. č. 377/1, p. č. 387/4, p. č. 404/6, p. č. 404/7, p. č. 407/9, část p. č. 670, p. č. 684, p. č. 494/2, p. č. 352/2, p. č. 350/16, p. č. 386/3 v k. ú. Žizníkov - p. č. 962/4 v k. ú. - část p. č. 4938, část p. č. 5364, p. č. 1075/57, p. č. 5369/1, p. č. 5369/2 v k. ú. Sosnová u České Lípy - část p. č. 557, část p. č. 559/1, část p. č. 561/1, část p. č. 567/1, část p. č hlasovali o udělení souhlasu k umístění elektrického ohradníku na pozemku p. č. 494/2 v k. ú. Okřešice. HLASOVÁNÍ: 6 pro 5 proti 1 se zdržel NEPŘIJATÉ USNESENÍ Úsek prodejů a pronájmů ORMI 16. Okresní stavební bytové družstvo, IČ: žádost o pronájem části pozemku p. č. 3130/1 o celkové výměře 1,68 m 2 v k. ú - schodiště u bytového domu čp Záměr zveřejněn: Jedná se o část pozemku p. č. 3130/1 o výměře 1,68 m 2 v k. ú. z celkové výměry 208 m 2, druh pozemku: ostatní plocha, způsob využití: jiná plocha. doporučili po uplynutí vývěsní doby záměru pronájmu, uzavření nájemní smlouvy na část pozemku p. č. 3130/1 o celkové výměře 1,68 m 2 v k. ú. s OSBD - doba nájmu na dobu neurčitou s účinností od s 3 měsíční výpovědní lhůtou - účel nájmu umístění předloženého schodiště u bytového domu čp dle situačního výkresu z 08/ cena nájmu 30,- Kč/m 2 /rok bez DPH + valorizace

9 Strana č. 9 / 9 Oddělení technické správy majetku RK Kouba 17. Pavel Kučera, IČ nebytové prostory Jindřicha z Lipé ul. 113 o výměře 192,03 m 2 v 1. patře změna podnájmu (první patro) Pavel Kučera má uzavřenou nájemní smlouvu č. A /2002 na dobu určitou od do za účelem provozování kavárny s cukrárnou v přízemí, vinárny v 1. patře a část přízemí (kuchyně) k prodeji pekárenského zboží dle výřezu projektové dokumentace s označením předmětných prostor ( v případě kladného vyjádření památkové péče) o celkové výměře 344,66 m 2 - cena nájmu roční nájemné ve výši ,- bez DPH + valorizace a služby doporučili udělit souhlas k podnájmu nebytových prostor v 1. patře ( 192,03 m 2 ) čp. 113 ul. Jindřicha z Lipé pro nového podnájemce: Jakub Patera, Na Svahu 2645, 47006, IČ a to za stejných podmínek nájemní smlouvy s Pavlem Kučerou, ale pouze za účelem provozování kavárny s dětským koutkem a nedoporučili zde zřizovat kosmetické služby. Příští jednání Výboru pro pronájem a prodej nemovitostí se koná od 16:00 hodin. V České Lípě dne Zapsala: Ing. Švarcová tajemnice Výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Ing. Anna Kobosilová předsedkyně Výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Rozdělovník: členové Výboru pro pronájem a prodej nemovitostí

ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY

ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY Strana č. 1 / 8 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Zuzana Šídlová, Miloslav Václav, Roman Málek, František Nacházel, JUDr. Jana Zejdová, Lucie Trnečková, Monika Rejnartová, Pavel Chochola, Libuše Horáková

Více

Zápis z 11. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 11. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 6 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Zbyněk Cincibus, Ing. Alexandra Píšková, JUDr. Jana Zejdová, Otomar Němeček, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Bc. Iveta

Více

Zápis z 32. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 32. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 13 Přítomni: Zuzana Šídlová, Ing. Anna Kobosilová, Miloslav Václav, Jaroslav Ulbrich, Roman Málek, Eva Poláková, JUDr. Jana Zejdová, Jan Dvořák, Pavel Chochola (do bodu 30), Monika Rejnartová

Více

Zápis z 25. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 25. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 13 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová, Libuše Horáková, Jaroslav Ulbrich, Ing. Anna Kobosilová, JUDr. Jana Zejdová, Jan Dvořák (přítomen do 17:00 hod), Lucie

Více

Zápis z 27. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 27. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 16 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová (do bodu 20), Libuše Horáková, Ing. Anna Kobosilová, JUDr. Jana Zejdová, Jan Dvořák, Lucie Trnečková, Pavel Chochola, Miloslav

Více

ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY

ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY Strana č. 1 / 14 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Zuzana Šídlová, Miloslav Václav, Roman Málek, František Nacházel, JUDr. Jana Zejdová, Lucie Trnečková, Monika Rejnartová (od bodu 16), Pavel Chochola, Libuše

Více

Po zahájení byla projednána změna termínu příštího jednání výboru z 25. na 11. listopadu 2013.

Po zahájení byla projednána změna termínu příštího jednání výboru z 25. na 11. listopadu 2013. Strana č. 1 / 11 Přítomni: Zuzana Šídlová, Ing. Anna Kobosilová, Miloslav Václav, Jaroslav Ulbrich, Roman Málek, Eva Poláková, JUDr. Jana Zejdová, Pavel Chochola, Monika Rejnartová, Lucie Trnečková, František

Více

Zápis z 23. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 23. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 15 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová, Libuše Horáková, Jaroslav Ulbrich, Ing. Anna Kobosilová, JUDr. Jana Zejdová, Lucie Trnečková, Radka Širlová Omluveni: Jan

Více

Zápis z 12. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 12. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 14 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Lucie Trnečková (do bodu 24), Jaroslav Ulbrich, Monika Rejnartová, JUDr. Jana Zejdová, Jan Dvořák (do bodu 24) František Nacházel, Tomáš Hudec (do bodu

Více

Zápis z 22. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 22. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 10 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová (od bodu 6), Libuše Horáková, Jiří Šubrt, Jaroslav Ulbrich, Michal Vencovský, Ing. Anna Kobosilová, JUDr. Jana Zejdová,

Více

ZÁMĚRY. Město Česká Lípa. Strana č. 1 / 13

ZÁMĚRY. Město Česká Lípa. Strana č. 1 / 13 Strana č. 1 / 13 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Jaroslav Ulbrich, Jana Rychtaříková, Roman Mrkvička, Luboš Špindler, Zbyněk Cincibus, JUDr. Jana Zejdová, Otomar Němeček (od bodu2), Bc.

Více

Zápis ze 17. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis ze 17. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 15 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Jaroslav Ulbrich, Monika Rejnartová, František Nacházel, Radka Širlová, JUDr. Jana Zejdová, Zuzana Šídlová Omluveni: Libuše Horáková, Lucie Trnečková, Jan

Více

Zápis z 21. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 21. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 11 Přítomni: Monika Rejnartová, František Nacházel, Zuzana Šídlová (od bodu 3), Libuše Horáková, Jiří Šubrt, Jaroslav Ulbrich, Michal Vencovský, Radka Širlová, Ing. Anna Kobosilová Omluveni:

Více

Místopředsedkyně JUDr. Jana Zejdová zahájila zasedání a seznámila přítomné s jeho programem.

Místopředsedkyně JUDr. Jana Zejdová zahájila zasedání a seznámila přítomné s jeho programem. Strana č. 1 / 13 Přítomni: Zuzana Šídlová, Miloslav Václav, Eva Poláková, Pavel Chochola, Monika Rejnartová, Lucie Trnečková, Roman Málek, JUDr. Jana Zejdová, František Nacházel, Jaroslav Ulbrich, Libuše

Více

TERMÍNY JEDNÁNÍ II. POLOLETÍ 2012 5. září, 3. října, 12. listopadu, 10. prosince - vždy od 16.00 hod. ZÁMĚRY

TERMÍNY JEDNÁNÍ II. POLOLETÍ 2012 5. září, 3. října, 12. listopadu, 10. prosince - vždy od 16.00 hod. ZÁMĚRY Strana č. 1 / 14 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Monika Rejnartová, František Nacházel, JUDr. Jana Zejdová, Zuzana Šídlová (od bodu 6), Libuše Horáková, Jan Dvořák, Jiří Šubrt Omluveni: Lucie Trnečková,

Více

Zápis ze 13. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis ze 13. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 14 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Lucie Trnečková, Jaroslav Ulbrich, Monika Rejnartová, Jan Dvořák, František Nacházel, Tomáš Hudec, Michal Vencovský, Jiří Šubrt, Petr Slavík, Libuše Horáková,

Více

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od (bez DPH s valorizační doložkou)

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od (bez DPH s valorizační doložkou) Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od 4. 4. 2017 (bez DPH s valorizační doložkou) Město Česká Lípa používá při uzavírání nájemních smluv níže uvedené ceny, které jsou

Více

Zápis z 1. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 1. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 13 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Roman Hejna, Milan Lopušan, Jana Rychtaříková, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Luboš

Více

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků (bez DPH s valorizační doložkou)

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků (bez DPH s valorizační doložkou) Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků (bez DPH s valorizační doložkou) Město Česká Lípa používá při uzavírání nájemních smluv níže uvedené ceny, které jsou projednány v poradním orgánu

Více

Zápis z 3. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 3. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 12 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Milan Lopušan, Jana Rychtaříková, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Luboš Špindler, Ing.

Více

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od (bez DPH s valorizační doložkou)

Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od (bez DPH s valorizační doložkou) Ceny za pronájem nemovitostí nebytových prostor a pozemků s účinností od 22.8.2016 (bez DPH s valorizační doložkou) Město Česká Lípa používá při uzavírání nájemních smluv níže uvedené ceny, které jsou

Více

schválili upravený program bez pravidel pro uzavírání služebností. HLASOVÁNÍ: 7 pro 0 proti 0 zdržel se 0 nehlasoval

schválili upravený program bez pravidel pro uzavírání služebností. HLASOVÁNÍ: 7 pro 0 proti 0 zdržel se 0 nehlasoval nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 5 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Jana Rychtaříková, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Ing. Alexandra Píšková, Karel Škvarenina, Zbyněk Cincibus, Omluveni:

Více

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 8/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 30. 10. 2012 Přítomní: Ing. Karel Souček - předseda, Zdenek Krutek, Ing.arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová,

Více

Program: STANOVENÍ TERMÍNŮ JEDNÁNÍ NA ROK 2014 ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY

Program: STANOVENÍ TERMÍNŮ JEDNÁNÍ NA ROK 2014 ZÁMĚRY PRODEJE A SMĚNY OSTATNÍ PRONÁJMY Strana č. 1 / 12 Přítomni: Zuzana Šídlová, Ing. Anna Kobosilová, Miloslav Václav, Eva Poláková, JUDr. Jana Zejdová, Pavel Chochola, Monika Rejnartová, Lucie Trnečková, František Nacházel, Libuše Horáková,

Více

Zápis z 9. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 9. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 27 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Jana Rychtaříková, Milan Lopušan, Zbyněk Cincibus, Luboš Špindler, Ing. Alexandra Píšková,

Více

1. DOPLNĚNÁ PRAVIDLA PRO STANOVENÉ CENY ZA PRODEJ POZEMKŮ

1. DOPLNĚNÁ PRAVIDLA PRO STANOVENÉ CENY ZA PRODEJ POZEMKŮ Strana č. 1 / 7 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Jaroslav Ulbrich, Radka Širlová, Monika Rejnartová, Libuše Horáková, Jan Dvořák, Tomáš Hudec (od bodu č. 2), Michal Vencovský, Jiří Šubrt, JUDr. Jana Zejdová,

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 59. schůzi 09.11.2009 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Materiál pro informaci na jednání Zastupitelstva města Česká Lípa dne 18. 9. 2013 k interpelaci zastupitelstva města číslo usn.

Materiál pro informaci na jednání Zastupitelstva města Česká Lípa dne 18. 9. 2013 k interpelaci zastupitelstva města číslo usn. Materiál pro informaci na jednání Zastupitelstva města Česká Lípa dne 18. 9. 2013 k interpelaci zastupitelstva města číslo usn. 500/D/2013 Metodika pronájmu nemovitostí - pozemků v majetku města Česká

Více

Připomínám adresu pro vstup na internetové stránky: ftp://213.180.34.50

Připomínám adresu pro vstup na internetové stránky: ftp://213.180.34.50 nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 15 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Roman Hejna, Milan Lopušan, Jana Rychtaříková, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Luboš

Více

Zápis z 8. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 8. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 19 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, JUDr. Jana Zejdová, Jaroslav Ulbrich, Otomar Němeček, Lucie Trnečková (do bodu 26), Jana

Více

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 4.řádného jednání rady města konaného dne 2.4.2013 od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 101/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.09.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 DNE: 24. 9. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 16872018/OP NÁZEV: Majetkoprávní jednání ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje majetkoprávní jednání

Více

Zápis z 4. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 4. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 19 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Milan Lopušan, Jana Rychtaříková, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Ing. Alexandra Píšková,

Více

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/24/2015 Schválení programu 24. schůze Rady města Uničova

Více

Zápis z 37. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 37. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 15 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Zuzana Šídlová, Miloslav Václav, Eva Poláková, Pavel Chochola, Monika Rejnartová (do 17 hod), Lucie Trnečková, Roman Málek, JUDr. Jana Zejdová, František

Více

Z Á P I S č. 3/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 20.3.2012

Z Á P I S č. 3/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 20.3.2012 Z Á P I S č. 3/12 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 20.3.2012 Přítomni: 8 členů: Ing. Karel Souček - předseda, Ing. arch. Petruška Dokládalová, Bohumila Malásková, Jarmila Hořejšová, Petr

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 8. června 2010 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Pravidla pro pronájem vyjmenovaných pozemků ve vlastnictví města Česká Lípa pro zemědělské účely - sklizeň zelené píce a pastva hospodářských zvířat

Pravidla pro pronájem vyjmenovaných pozemků ve vlastnictví města Česká Lípa pro zemědělské účely - sklizeň zelené píce a pastva hospodářských zvířat Pravidla pro pronájem vyjmenovaných pozemků ve vlastnictví města Česká Lípa pro zemědělské účely - sklizeň zelené píce a pastva hospodářských zvířat Tato pravidla byla schválena usnesením Rady města Česká

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 27.04.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Martina

Více

Zápis z 20. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 20. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 38 Přítomni: Stanislav Svatoš, Luboš Špindler, Zbyněk Cincibus, Bc. Iveta Janatová, Ing. Alexandra Píšková, Milan Lopušan, Ing. Jitka Volfová, Lucie Trnečková, Omluveni: JUDr. Jana Zejdová,

Více

Město Broumov určeno Radě města č. 42

Město Broumov určeno Radě města č. 42 Město Broumov určeno Radě města č. 42 Majetkové záležitosti předkladatel SMM Ing. Mikulenková Marie projednáno MK,Mgr.Špůr, starosta dne: 14.5.2012,24.5.2012 k jednání dne:30.5.2012 předloženo RM dne:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 19.10.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

U S N E S E N Í R 801/06-08 R 802/ Pronájem nebytových prostor parkovací místa (tisk R/401/A)

U S N E S E N Í R 801/06-08 R 802/ Pronájem nebytových prostor parkovací místa (tisk R/401/A) U S N E S E N Í z 37. zasedání Rady města Kojetína, ze dne 24. června 2008 v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 1. Pronájem nebytových prostor parkovací místa

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

RADA MĚSTA SCHVALUJE :

RADA MĚSTA SCHVALUJE : RADA MĚSTA SCHVALUJE : Příloha č. 01 usnesení 4 Rady města Stříbra ze dne 109.2016 MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY I. ODSTOUPENÍ OD UZAVŘENÍ PACHTOVNÍ SMLOUVY : odstoupení manželů Xxxx bytem Stříbro, Revoluční Xxxx

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 19.05.2008 Usnesení č. 490 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 12.05.2008. Usnesení č. 491 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

Odbor investic a majetku

Odbor investic a majetku nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 33535/2014 Počet listů dokumentu: 2 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 14. října 2014 Zápis

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 04.04.2016 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Mgr. Irena

Více

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z jednání Rady města Milovice č. 21/2010 konaného dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty Město MILOVICE ul. 5. května 71, Milovice, PSČ 289 23 tel.a fax: 325577203 email: meu@mesto-milovice.cz Sekretariát, ul. 5. května 71 tel. a fax:325577203,325577403, email: meu@mesto-milovice.cz Zápis

Více

RM USNESENÍ. z 53. schůze rady města Šumperka ze dne

RM USNESENÍ. z 53. schůze rady města Šumperka ze dne Spis. zn.: 86129/2012 Č.j.: 88905/2012 USNESENÍ z 53. schůze rady města Šumperka ze dne 15. 11. 2012. Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Usnesení 62. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 62. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 62. schůze Rady města Šternberka ze dne 4.3.2013 Číslo 1659 Zodpovídá: OdPVV Termín: 4.3.2013 program schůze dne 04.03.2013 Číslo 1660 Zodpovídá: FO Termín: 4.3.2013 Inventarizační zprávu o inventarizaci

Více

ad 3) Podklady k projednání z komise pro hospodaření se svěřeným majetkem

ad 3) Podklady k projednání z komise pro hospodaření se svěřeným majetkem Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis R7/040 ze 40. zasedání RMČ Brno-jih konaného dne 06.04.2016 v 15.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí 13, Brno Přítomni: členové

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 16.05.2018 od 16:00 do 18:30 hodin v jídelně Základní školy Chlumec.

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 DNE: 24. 9. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1674/2018/OP NÁZEV: Byty a prostory sloužící ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje jednání týkající

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25.06.2012 Přítomni: Hosté: Program: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Luboš Drenčeni, Věra Vávrová Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/287/15/KY Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 80. schůze Rady města Kojetína, konané 18. července 2018, ve 13:00 hodin, v kanceláři starosty na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo

Více

Zápis z 10. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis z 10. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 19 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Zbyněk Cincibus, Luboš Špindler, Ing. Alexandra Píšková, JUDr. Jana Zejdová, Otomar Němeček, Jaroslav Ulbrich, Lucie Trnečková,

Více

U S N E S E N Í. 39. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 39. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 039/12/Pa U S N E S E N Í 39. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 4. 9. 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 1546/39-1570/39 Rozdělovník - členové

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis č. 8 a usnesení z jednání Komise pro majetkové záležitosti Rady města Přerova ze dne

Zápis č. 8 a usnesení z jednání Komise pro majetkové záležitosti Rady města Přerova ze dne Zápis č. 8 a usnesení z jednání Rady města Přerova ze dne 7.8.2019 Přítomni: Ing. Jan Slivka Mgr. Bc. Jarmila Ižová Martina Mazurová Ing. Lubomír Svoboda Ing. David Gerža Ing. arch. Jan Horký Nepřítomni:

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 02.10.2017 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal Janče, vedoucí

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 05.12.2011 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

USNESENÍ z 5. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. ledna 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice na Masarykově náměstí

USNESENÍ z 5. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. ledna 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice na Masarykově náměstí USNESENÍ z 5. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. ledna 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice na Masarykově náměstí UR01/5/2015 Schválení programu 5. schůze Rady města Uničova

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 03.11.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Mgr. Karel Střeleček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 I. ZM PROJEDNALO: 1) zprávu kontrolního

Více

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne 19. 6. 2018 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:44 hod v krizové místnosti radnice. Přítomno: S členů,

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 05.02.2018 Přítomni: Hosté: Mgr. Pavel Dvořák, Lukáš Sýs, Zdeněk Kutil, Ing. Petr Bednarčík, MVDr. Šárka Janásková Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Jan Tůma, MPA, vedoucí

Více

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb.,

a v souladu s ustanovením 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb., Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 9. zasedání zastupitelstva města dne: 29.10. 2009 Bod pořadu jednání: Věc: Majetkoprávní operace Odbor rozvojových projektů Zpracoval: odbor, oddělení: Dagmar

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 04.05.2009 Usnesení č. 415 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 27.04.2009. Usnesení č. 416 Rada města na základě příslušných ustanovení zákona č.

Více

MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY RADA MĚSTA STŘÍBRA SCHVALUJE:

MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY RADA MĚSTA STŘÍBRA SCHVALUJE: MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY RADA MĚSTA STŘÍBRA SCHVALUJE: I. ZÁMĚR PŘEVODU PACHTOVNÍ SMLOUVY: záměr převodu pachtu poz.p.č.474/5 o výměře 26 m 2 lesní pozemek kat.území Stříbro zastavěn rekreační chatou s EČ 75

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2012

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2012 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.09.2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová, Luboš Drenčeni Ing. Bohumil Petrášek Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 11.10.2010 Usnesení č. 1046 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 04.10.2010. Usnesení č. 1047 Rada města rozhodla uzavřít mandátní smlouvu, jejímž

Více

Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016.

Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016. Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016. Místo konání zasedání: OÚ Nová Ves I Hodina zahájení zasedání: 18: 00 hod. Počet přítomných členů: 9 Přítomni: Čech, Ing.

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

I I. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 81 JEDNACÍ ČÍSLO: 1363/2018/0P NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ: Byty a prostory sloužící podnikání

I I. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 81 JEDNACÍ ČÍSLO: 1363/2018/0P NÁZEV: ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ: Byty a prostory sloužící podnikání Á I I f6ár NAO SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 81 DNE: 15. 1. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1363/2018/0P NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání ANOTACE:

Více

ZÁPIS. 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března Zahájení primátor. 2. Volba ověřovatele zápisu primátor

ZÁPIS. 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března Zahájení primátor. 2. Volba ověřovatele zápisu primátor ZÁPIS 11. schůze Rady města Přerova konané dne 5. března 2019 PROGRAM: 1. Zahájení primátor 2. Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Nájem nemovitých věcí tvořících sportovní areály: p. Zácha plavecký areál

Více

D ů v o d o v á z p r á v a

D ů v o d o v á z p r á v a D ů v o d o v á z p r á v a 1. Střelecká 9/1356, Jablonec nad Nisou prodej objektu družstvu Objekt Střelecká 9/1356 v k. ú. Jablonec nad Nisou je privatizován formou družstva. V objektu je celkem 6 bytových

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 8/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 16 ze dne 14.01.2015 Návrh výpovědi z nájemní smlouvy č. 2957004813 ze dne 10.6.2013, včetně všech dodatků, s MgA. Gabrielou Kontra,

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 541/12-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne

U S N E S E N Í. Usn. č. R 541/12-15 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Kojetína, konané dne 2. prosince 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 33. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 15. března (č. 426/33 445/33)

- 1 - U S N E S E N Í. z 33. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 15. března (č. 426/33 445/33) - 1 - U S N E S E N Í z 33. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 15. března 2016 (č. 426/33 445/33) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, Mgr. M. Konečná, P. Kukučka, Ing. M. Robenek

Více

Ústí nad Labem město, konané dne 9. března 2011

Ústí nad Labem město, konané dne 9. března 2011 U S N E S E N Í z 3. schůze Rady městského obvodu Ústí nad Labem město konané Použité zkratky: ÚL město MO ÚL město ÚMO ÚL město RMO ÚL město ZMO ÚL město Ústí nad Labem město Městský obvod Ústí nad Labem

Více

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí USNESENÍ z 3. řádného jednání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 17. března 2015 v 16 hodin v budově Městského kulturního zařízení Uničov na Moravském náměstí UZ01/3/2015 Schválení programu

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 17. června 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 9 Členů ZO Omluveni: 2 Neomluveni: - Jednání řídí : Zapisovatel/ka : Martin

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 17.05.2010

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 17.05.2010 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 17.05.2010 Usnesení č. 512 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 10.05.2010. Usnesení č. 513 Rada města rozhodla uzavřít Pojistnou smlouvu na pojištění

Více

části, které jsou historickým majetkem města

části, které jsou historickým majetkem města Důvodová zpráva 1. výkup části p.p.č. 1331, geometrickým plánem nově označené jako p.p.č. 1331/2 o výměře 9 m 2 (celková výměra 320 m 2 ) v k.ú. Mšeno nad Nisou Manželé A., r. 1938, a A., r. 1939, J.,

Více

U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne 30.08.2012 ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice UR/36/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 36. jednání

Více

Zápis ze 4. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká

Zápis ze 4. zasedání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Strana č. 1 / 17 Přítomni: Ing. Anna Kobosilová, Jaroslav Ulbrich, Radka Širlová, Monika Rejnartová, Libuše Horáková, Jan Dvořák, Tomáš Hudec, Michal Vencovský, Jiří Šubrt, JUDr. Jana Zejdová, Mgr. Jana

Více

RADA MĚSTA SCHVALUJE :

RADA MĚSTA SCHVALUJE : 1 Příloha č. 1 RADA MĚSTA SCHVALUJE : MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY I. ZÁMĚR PRONÁJMU POZEMKŮ: záměr pronájmu poz.p.č. 3305/1 o výměře 183m 2 zahrada kat.území Stříbro, za účelem užívání zahrádky u rod. domku čp.

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.03.2007 Usnesení č. 231 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 5. 03. 2007. Usnesení č. 232 Rada města souhlasí s umístěním zmrzlinového stánku

Více

Zápis. P ř í t o m n i : Ing. Jan Bechyně Ing. Jan Bureš Mgr. Jiří Bouček Ing. Karel Kestner Mgr. Richard Spiegl.

Zápis. P ř í t o m n i : Ing. Jan Bechyně Ing. Jan Bureš Mgr. Jiří Bouček Ing. Karel Kestner Mgr. Richard Spiegl. Zápis ze 112. zasedání rady města, konaného dne 16. října 2018 P ř í t o m n i : Mgr. Karel Filip RNDr. Libuše Vosátková Ing. Jan Bechyně Ing. Jan Bureš Mgr. Jiří Bouček Ing. Karel Kestner Mgr. Richard

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 11-2008 z 11. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 28.8. 2008 od 18.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

Usnesení z 38. zasedání Zastupitelstva obce Noviny pod Ralskem konaného dne od zasedací místnosti Obecního úřadu Noviny pod Ralskem.

Usnesení z 38. zasedání Zastupitelstva obce Noviny pod Ralskem konaného dne od zasedací místnosti Obecního úřadu Noviny pod Ralskem. Usnesení z 38. zasedání Zastupitelstva obce Noviny pod Ralskem konaného dne 22.8.2018 od 18.00 zasedací místnosti Obecního úřadu Noviny pod Ralskem. Přítomni: paní Jírová Veronika, Dis., pan Ing. Lubomír

Více

RADA MĚSTA ŠLUKNOV Informace o přijatých usneseních z 91. schůze konané dne 4. října 2010

RADA MĚSTA ŠLUKNOV Informace o přijatých usneseních z 91. schůze konané dne 4. října 2010 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í. 28. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 7. února 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově

U S N E S E N Í. 28. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 7. února 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově Rada města KRNOVA SM 028/12/Pa U S N E S E N Í 28. schůze Rady města Krnova, konané v úterý dne 7. února 2012 ve 13:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ v Krnově čís. usn. 1010/28-1035/28 Rozdělovník - členové

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/237/17/KY Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více