A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH"

Transkript

1 Č E S K Á R E P U B L I K A M I N I S T E R S T V O Z E M Ě D Ě L S T V Í M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KAJE A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH KARVINÁ Ostrava, květen 2004

2 OBSAH : 1. Dětmarovice Dětmarovice - Koukolná Karviná - Doly Karviná - Fryštát Karviná - Hranice Karviná Lázně Darkov Karviná Louky Karviná Mizerov Karviná Nové Město Karviná Ráj Karviná Staré Město Petrovice u Karviné Petrovice u Karviné Dolní Marklovice Petrovice u Karviné Prstná Petrovice u Karviné Závada Stonava...48 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 2 VODING Hranice, spol. s r.o.

3 1. Dětmarovice Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Dětmarovice Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Dětmarovice Číslo a název obce s rozšířenou působností 11 Karviná 1.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Katastrální území Dětmarovic je součástí správního území obce Dětmarovice. Svou velikostí a počtem obyvatel tvoří tento katastr rozhodující část obce. Na území katastru Dětmarovic žije zhruba obyvatel, což představuje 93 % obyvatel celé obce. Platí proto údaje uvedené v popisu celé obce (odstavec 4) v plném rozsahu pro katastr Dětmarovic. Prognóza počtu obyvatel v roce 2015 je osob. Nová obytná zástavba je v ÚP situována do menších lokalit navazujících na stávající souvislou zástavbu jižně od železniční trati. Jsou vytypovány lokality i pro další možnou rezervu po roce Jižní část Dětmarovic, představující roztroušenou zástavbu rodinných domků, ponechává ÚP nedotčenu, neboť rozšíření souvislé zástavby do této lokality by si vyžádalo velké investiční náklady na sítě (komunikace, odkanalizování) Podklady - Územní plán sídelního útvaru Dětmarovice, Urbanistické středisko Ostrava, s.r.o., květen 1994, změny a doplňky č.1 z dubna Generel vodovodu města Orlová, Ing. Aleš Ryšán, projekční kancelář Ostrava - Radvanice, listopad Mapové podklady provozovatele v měř. 1: se zakresleným stávajícím vodovodem - Základní údaje provozovatele o provozu stávajícího vodovodu - Generel vodovodu města Karviná, Ing. Aleš Ryšán, červenec PRVKUC okresu Karviná - RPI MS kraje KONEKO spol. s r.o. Ostrava 3 VODING Hranice, spol. s r.o.

4 1.3. Vodovody Potřeba vody z bilance Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Zástavba katastru Dětmarovic je zásobována vodou ze skupinového vodovodu Orlová s tím, že se zde střídají různá tlaková pásma a to gravitační z VDJ Orlová, dále z ATS při VDJ Orlová a z VDJ Doubrava částečně přímo a z větší části přes přerušovací komoru Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Zásobování obce pitnou vodou je stabilizováno, stávající systém je vyhovující. Počítá se pouze s doplněním vodovodní sítě k nově navrhované zástavbě a dále v jižní části obce ke stávající rozptýlené zástavbě a to potrubím DN 80 - DN 100 v celkové délce m Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod je zdrojově napojen na skupinový vodovod Orlová. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatele obce Dětmarovice z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 36,0 m 3 /den pitné vody. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 4 VODING Hranice, spol. s r.o.

5 Časový harmonogram Výstavba vodovodních řadů vč. objektů Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 18,1 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 5 VODING Hranice, spol. s r.o.

6 2. Dětmarovice - Koukolná Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Dětmarovice Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Koukolná Číslo a název obce s rozšířenou působností 11 Karviná 2.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Katastrální území Koukolná je součástí správního území obce Dětmarovice. Rozkládá se v údolní nivě řeky Olše v jihovýchodní části obce. Jde o velmi malý katastr, na kterém žije zhruba 256 obyvatel, s výhledem do roku obyvatel. Podle územního plánu je na území katastru Koukolné vytypována pouze jedna menší lokalita RD na levém břehu Olše, navazující na souvislou zástavbu Dětmarovic Podklady - Územní plán sídelního útvaru Dětmarovice, Urbanistické středisko Ostrava, s.r.o., květen 1994, změny a doplňky č.1 z dubna Generel vodovodu města Orlová, Ing. Aleš Ryšán, projekční kancelář Ostrava - Radvanice, listopad Mapové podklady provozovatele v měř. 1: se zakresleným stávajícím vodovodem - Základní údaje provozovatele o provozu stávajícího vodovodu - Generel vodovodu města Karviná, Ing. Aleš Ryšán, červenec PRVKUC okresu Karviná - RPI MS kraje 2.3. Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 6 VODING Hranice, spol. s r.o.

7 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Řeka Olše rozděluje katastr Koukolné na dvě části, z nichž každá je zásobována pitnou vodou ze samostatného systému. Pravobřežní část katastru je zásobována ze skupinového vodovodu Karviná, levobřežní část navazuje na tu část rozvodné sítě Dětmarovic, která je zásobena z VDJ OOV Doubrava přes přerušovací komoru 50 m 3, 265,10-262,60 m n.m Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Stávající systém zásobování vodou je vyhovující. Pro plánovanou výstavbu RD se využijí stávající vodovodní řady Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod je zdrojově napojen na skupinový vodovod Orlová. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatele obce Koukolná z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 3,0 m 3 /den pitné vody Časový harmonogram Neuvažuje se s výstavbou. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 7 VODING Hranice, spol. s r.o.

8 2.4. Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,00 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 8 VODING Hranice, spol. s r.o.

9 3. Karviná - Doly Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Karviná Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Doly Číslo a název obce s rozšířenou působností 11 Karviná 3.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Karviná 2 - Doly jsou součástí správního území města Karviná. Nachází se v jihozápadní části městské aglomerace. V současné době žije v této lokalitě 1302 obyvatel a očekává se stálý sestup až na zhruba 700 trvale bydlících osob v roce Katastrální území Doly je silně poznamenáno důlní činností. Na základě vyhodnocení geologických podmínek a očekávaných účinků poddolování do roku 2010 na jedné straně a společensko-ekonomických a ekologických trendů na straně druhé, navrhuje územní plán upřednostnění lesnických rekultivací kalových nádrží, výsadbu ochranné zeleně kolem všech průmyslových závodů a navrácení aktivit spojených s přítomností člověka. Za současných a předpokládaných podmínek do roku 2015 nepokládá ÚP dané území za vhodné pro trvalé bydlení. Územní plán vytypovává pouze plochy pro výhledovou novou zástavbu komunálních objektů v místech z důlního hlediska v relativně klidové oblasti, pro získání nových pracovních příležitostí pro rekvalifikované pracovníky dolů Podklady - Návrh - územní plán sídelního útvaru Karviná, Urbanistické středisko Ostrava s.r.o., červen Generel vodovodu města Karviná, Ing. Aleš Ryšán, projekční kancelář Ostrava- Radvanice, červenec 1996, dodatek č.1 a č.2 - Mapové podklady provozovatele v měř. 1: se zakresleným stávajícím vodovodem - Základní údaje provozovatele o provozu stávajícího vodovodu - Znalecké posouzení jímacích objektů na prameništi Karviná - Staré Město - PRVKUC okresu Karviná - RPI MS kraje KONEKO spol. s r.o. Ostrava 9 VODING Hranice, spol. s r.o.

10 3.3. Vodovody Potřeba vody z bilance Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Katastrální území Doly je zásobováno pitnou vodou z veřejného vodovodu, který je ve správě SmVaK Ostrava a.s., RS 3 Karviná. Zdrojem vody je v současné době pouze OOV. Přívod vody do Dolů je zajišťován gravitačně hlavním zásobovacím řadem DN 400/300 z VDJ Životice m 3, 333,30-329,00 m n.m., přes Horní Suchou. Vodovodní rozváděcí řady jsou převážně z ocelových trub DN 80 až 250. Na veřejný vodovod je napojeno 100 % obyvatel. Kvalita potrubní sítě v jednotlivých částech je rozdílná v důsledku stáří a nerovnoměrných poklesů způsobených poddolováním. Provozovatel vodovodu provádí průběžně opravy a výměnu potrubí Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Do roku 2015 se neuvažuje s budováním nových vodovodních řadů do lokalit vytypovaných ÚP pro výhledovou zástavbu. V tomto období se využije stávající síť. Výměna potrubí do nových tras v důsledku poddolování není v situaci zakreslena a bude průběžně zajišťována z provozních prostředků správce vodovodu. Je navržena rekonstrukce 367 m potrubí DN 200. Tato akce byla zařazena do RPI MS kraje Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 10 VODING Hranice, spol. s r.o.

11 Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod je zdrojově napojen na dvě různé větve OOV. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatele města Karviná Doly z nezasažené větve OOV, popřípadě plošně z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 13,0 m 3 /den pitné vody Časový harmonogram Rekonstrukce vodovodních řadů Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 1,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 11 VODING Hranice, spol. s r.o.

12 4. Karviná - Fryštát Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Karviná Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Fryštát Číslo a název obce s rozšířenou působností 11 Karviná 4.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Původní městské centrum, nejstarší část SSÚ a jádro dnešního městského celku. V místní části žije v současné době okolo 1369 obyvatel, do r.2015 se počítá s mírným poklesem na 1350 obyvatel Podklady - Návrh - územní plán sídelního útvaru Karviná, Urbanistické středisko Ostrava s.r.o., červen Generel vodovodu města Karviná, Ing. Aleš Ryšán, projekční kancelář Ostrava- Radvanice, červenec 1996, dodatek č.1 a č.2 - Mapové podklady provozovatele v měř. 1: se zakresleným stávajícím vodovodem - Základní údaje provozovatele o provozu stávajícího vodovodu - PRVKUC okresu Karviná - RPI MS kraje 4.3. Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 12 VODING Hranice, spol. s r.o.

13 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Řešené území je zásobováno pitnou vodou z veřejného vodovodu, který je ve správě SmVaK Ostrava a.s., RS 3 Karviná. Voda je dodávána z centrálních zdrojů Ostravského oblastního vodovodu (OOV) a z oblastních zdrojů podzemní vody - prameniště Staré Město. Tento místní zdroj je však ohrožen důlní činností a nelze s ním do budoucna počítat. Na základě znaleckého posouzení (Doc.Ing. Arnošt Grmela, CSc) z července 1998 bude v celém navrhovaném období do r využíván zdroj Staré Město v průměrné vydatnosti 55 l/s. Po roce 2010 bude zrušen. Jak vyplývá z přehledné informace o stávajícím stavu vodovodu pro celý sídelní útvar města Karviná, je vodovodní síť v řešeném střediskovém sídelním útvaru Karviná - Město a Ráj pod vlivem vodojemů VDJ Doubrava 3 x 2000 m 3, 288,80-279,00 m n.m., VDJ Ráj 2 x 6000 m 3, 295,00-291,00 m n.m. a VDJ Podlesí 2 x 5000 m 3, 307,00-302,20 m n.m. V současné době je rozváděcí vodovodní síť rozdělena na tři základní tlaková pásma (HTP, STP a DTP), přizpůsobená úrovním hladin ve vodojemech. Horní tlakové pásmo je ovládáno vodojemem Podlesí, střední tlakové pásmo vodojemem Ráj a dolní tlakové pásmo je pod vlivem vodojemů Doubrava. Řídící vodojemy Doubrava, Ráj a Podlesí jsou provozovány správou OOV, veškeré rozvodné vodovodní sítě, jsou ve správě SmVaK Ostrava a.s., RS 3 Karviná. Z vodojemu Doubrava je zásobována západní část sídelního útvaru pomocí zásobovacího řadu DN 800. Z VDJ Ráj, ze kterého je do spotřebiště veden zásobovací řad DN 800/700, je zásobována střední část města Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Stávající systém zásobování pitnou vodou je vyhovující a umožňuje různou kombinaci provozování vodovodní sítě v řešeném území podle skutečných potřeb provozovatele. V případě havárie vodojemu Doubrava je nutné z důvodu optimalizace tlakových poměrů v síti počítat s jeho obnovou. Předpokládá se doplnění vodovodní sítě DN v délce cca m Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 13 VODING Hranice, spol. s r.o.

14 Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod je zdrojově napojen na dvě různé větve OOV. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatele města Karviná Fryštát z nezasažené větve OOV, popřípadě plošně z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 14,0 m 3 /den pitné vody Časový harmonogram Výstavba vodovodních řadů Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 2,05 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 14 VODING Hranice, spol. s r.o.

15 5. Karviná - Hranice Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Karviná Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Hranice Číslo a název obce s rozšířenou působností 11 Karviná 5.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Řešeným územím je celé administrativně-správní území města Karviná, zahrnující katastry: 1. Karviná - Město, 2. Darkov, 3. Karviná - Doly, 4. Ráj, 5. Louky nad Olší a 6. Staré Město u Karviné a Karviná Hranice. SSÚ je tvořen částmi: Karviná - Město : 1 - Fryštát 6 - Nové Město 8 - Hranice Ráj : 4 - Ráj 7 - Mizerov Vzhledem k předpokládanému vývoji počtu obyvatel do roku 2015 v tomto sídelním útvaru, s tendencí stagnace až mírného sestupu ( na výhledový stav v roce 2015 na cca 9000 obyvatel ), jde o plochu přicházející k úplnému zastavění v delším výhledu než do roku Podle konzultací na odboru územního plánu a stavebního řízení MěÚ Karviná připravují se k realizaci lokality Mizerov a Hranice, pro které jsou již zpracovány ÚPZ Podklady - Návrh - územní plán sídelního útvaru Karviná, Urbanistické středisko Ostrava s.r.o., červen Generel vodovodu města Karviná, Ing. Aleš Ryšán, projekční kancelář Ostrava- Radvanice, červenec 1996, dodatek č.1 a č.2 - Mapové podklady provozovatele v měř. 1: se zakresleným stávajícím vodovodem - Základní údaje provozovatele o provozu stávajícího vodovodu - PRVKUC okresu Karviná - RPI MS kraje KONEKO spol. s r.o. Ostrava 15 VODING Hranice, spol. s r.o.

16 5.3. Vodovody Potřeba vody z bilance Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Řešené území je zásobováno pitnou vodou z veřejného vodovodu, který je ve správě SmVaK Ostrava a.s., RS 3 Karviná. Voda je dodávána z centrálních zdrojů Ostravského oblastního vodovodu (OOV) a z oblastních zdrojů podzemní vody - prameniště Staré Město. Tento místní zdroj je však ohrožen důlní činností a nelze s ním do budoucna počítat. Na základě znaleckého posouzení (Doc.Ing. Arnošt Grmela, CSc) z července 1998 bude v celém navrhovaném období do r využíván zdroj Staré Město v průměrné vydatnosti 55 l/s. Po roce 2015 bude zrušen. Do lokality Karviné je voda z centrálních zdrojů přiváděna dvěma hlavními přivaděči OOV. Od severozápadu (t.j. od Bohumína) je to přivaděč DN 700, zvaný Kružberský, který ústí do vodojemu Doubrava 3 x 2000 m 3 s hladinami 288,80-279,00 m n.m. Dále pokračuje do Karviné hlavním zásobovacím řadem DN 800. Druhý karvinský přivaděč, zvaný Beskydský, DN 600 přichází do Karviné od jihozápadu, z VDJ Bludovice přes Albrechtice a Stonavu a ústí do vodojemu Podlesí 2 x 5000 m 3, 307,00-302,20 m n.m., ze kterého je gravitačně plněn nový vodojem Ráj 2 x 6000 m 3, 295,00-291,00 m n.m. Tento vodojem je řídícím vodojemem dolního tlakového pásma (DTP). Vodojemem Podlesí je řízeno horní tlakové pásmo (HTP) s tím, že jedna jeho část je zásobena pomocí AT stanice z vodojemu Ráj, další část je zásobena přímo z přivaděče OOV. Východní část území Hranic a Ráje je zásobována z VDJ Podlesí (HTP) prostřednictvím samostatného zásobovacího řadu DN 700/800 a řadu DN 400. Podle údajů provozovatele vodovodu je na veřejný vodovod napojeno 99,87 % obyvatel uvedených městských částí Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Stávající systém zásobování pitnou vodou je vyhovující a umožňuje různou kombinaci provozování vodovodní sítě v řešeném území podle skutečných potřeb provozovatele. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 16 VODING Hranice, spol. s r.o.

17 Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod je zdrojově napojen na dvě různé větve OOV. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatele města Karviná Hranice z nezasažené větve OOV, popřípadě plošně z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 100,0 m 3 /den pitné vody Časový harmonogram V daném časovém úseku není s výstavbou vodovodů uvažováno Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 17 VODING Hranice, spol. s r.o.

18 6. Karviná Lázně Darkov Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Karviná Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Lázně Darkov Číslo a název obce s rozšířenou působností 11 Karviná 6.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Karviná 3 - Darkov je součástí správního území města Karviná. Nachází se v jižní části městské aglomerace. V současné době žije v této lokalitě zhruba 523 obyvatel z původních osob bydlících v roce Výhledově se uvažuje stálý sestup až na 450 trvale bydlících obyvatel v roce Jde o významnou lázeňskou lokalitu s jodobromovými léčivými vodami. Katastrální území Darkova je rovinné, tvořené údolní nivou řeky Olše. Koryto této řeky rozděluje obec na dvě části - levobřežní, kde se nachází vlastní obec a pravobřežní s komplexem lázní. Po západní hranici katastru protéká Stonávka, levobřežní přítok Olše. Na katastrálním území Darkov je velké soustředění těžebních kapacit. Nachází se zde dobývací prostor Dolu Darkov, Dolu ČSM a Dolu ČSA, jejichž důlní činností byl silně poznamenán vývoj obce. Vysoké poklesy půdy (až 11 m) jsou prognózovány až do roku dnes dosahují místy 5,50 m. V této souvislosti bude potřeba postupně vymístit prakticky celou levobřežní zástavbu obce, s vyjímkou zástavby severně od Dolu Darkov mezi železniční tratí a jižním obchvatem Karviné, kde zůstane levobřežní zástavba Darkova zachována. Asanovaná území jsou navržena k rekultivaci, s funkcí příměstské rekreační zóny. Do roku 2010 se neuvažuje s novou výstavbou, pouze se počítá s rekonstrukcí lázní Darkov Podklady - Návrh - územní plán sídelního útvaru Karviná, Urbanistické středisko Ostrava s.r.o., červen Generel vodovodu města Karviná, Ing. Aleš Ryšán, projekční kancelář Ostrava Radvanice, červenec 1996, dodatek č.1 a č.2 - Mapové podklady provozovatele v měř. 1: se zakresleným stávajícím vodovodem KONEKO spol. s r.o. Ostrava 18 VODING Hranice, spol. s r.o.

19 - Základní údaje provozovatele o provozu stávajícího vodovodu - Znalecké posouzení jímacích objektů na prameništi Karviná Staré Město - PRVKUC okresu Karviná - RPI MS kraje 6.3. Vodovody Potřeba vody z bilance Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Území Darkova je zásobováno pitnou vodou z veřejného vodovodu střediskového sídelního útvaru Karviná - Město a Ráj. Vodovod je ve správě SmVaK Ostrava a.s., RS 3 Karviná. Podrobný popis vodovodu je uveden v úvodní části sídelního útvaru Karviná (odst. 10). Darkov se nachází v dolním tlakovém pásmu tohoto vodovodu. Rozvodná vodovodní síť DN 50 až 150 je převážně z ocelových trub, částečně z trub PVC a je propojena s vodovodní sítí v městské části Ráj a Město ocelovými vodovodními řady DN 150 a DN Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Stávající systém zásobování pitnou vodou je vyhovující. Do roku 2015 neuvažuje se s výstavbou nových řadů. Provozovatel vodovodu bude podle potřeby zajišťovat pouze opravy vodovodních řadů, dotčených důlní činností Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 19 VODING Hranice, spol. s r.o.

20 Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod je zdrojově napojen z veřejného vodovodu střediskového sídelního útvaru Karviná - Město a Ráj.. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatele města Karviná Lázně Darkov plošně z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 12,0 m 3 /den pitné vody Časový harmonogram Rekonstrukce vodovodních řadů Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 2,5 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 20 VODING Hranice, spol. s r.o.

21 7. Karviná Louky Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Karviná Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Louky Číslo a název obce s rozšířenou působností 11 Karviná 7.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Karviná 9 - Louky jsou součástí správního území města Karviná. Nachází se v jihovýchodní části městské aglomerace. Co do počtu obyvatel je nejmenší ze všech šesti městských částí. V současné době žije v Loukách 668 obyvatel. K roku 2015 se předpokládá pokles až na 300 osob. Z hlediska hodnocení území patří k.ú. Louky k oblastem extrémně znehodnocených vlivem dobývání uhlí. Území je charakterizováno devastací povrchu a půd, znečištěním ovzduší a vod, hlučností, skládkami průmyslových a komunálních odpadů a nepříznivou skladbou ekostabilních prvků. Krajina přestala plnit i další společenské funkce - obytnou, vodohospodářskou a rekreační. Po zhodnocení všech společensko-ekonomických faktorů doporučuje územní plán pro návrhové období lesnické rekultivace a postupnou obnovu chráněného území rybníků a lužního lesa, které bylo intenzivní těžbou černého uhlí natolik zdevastováno, že zaniklo. Úplná rekonstrukce krajiny v katastru Louky tak, aby opět plnila své ekologické funkce, je uvažována v územním plánu sídelního útvaru Karviná do roku Pro náhradní výstavbu za objekty likvidované v důsledku poddolování je vytypována oblast Kempy 1, která by měla výhledově převzít všechny funkce zanikající obce Louky. Západně od nádraží ČD Louky je vytypován pozemek pro podnikatelské aktivity. Do roku 2010 se nenavrhuje výstavba nových bytů. Z výstavby náhradní občanské vybavenosti bude realizováno pouze hřiště pro děti a mládež Podklady - Návrh - územní plán sídelního útvaru Karviná, Urbanistické středisko Ostrava s.r.o., červen Generel vodovodu města Karviná, Ing. Aleš Ryšán, projekční kancelář Ostrava- Radvanice, červenec 1996, dodatek č.1 a č.2 - Mapové podklady provozovatele v měř. 1: se zakresleným stávajícím vodovodem KONEKO spol. s r.o. Ostrava 21 VODING Hranice, spol. s r.o.

22 - Základní údaje provozovatele o provozu stávajícího vodovodu - PRVKUC okresu Karviná - RPI MS kraje 7.3. Vodovody Potřeba vody z bilance Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Území Louky nad Olší je zásobováno pitnou vodou z veřejného vodovodu, který je ve správě SmVaK Ostrava a.s., RS 3 Karviná. Zdrojem vody je v současné době pouze OOV. Přívod vody je zajištěn potrubím DN 150 z vodoměrné šachty u dolu ČSM na k.ú. Stonava, kterým je přes vodovodní síť obce plněn zemní jednokomorový vodojem Louky 100 m 3 na úrovni 284,50-281,00 m n.m. Obec je rozdělena na dvě tlaková pásma (HTP a DTP) s tím, že DTP je zásobováno gravitačně a HTP pomocí AT stanice u vodojemu. Na veřejný vodovod je napojeno 100 % obyvatel. Vodojem byl opraven v r Kvalita potrubní sítě v jednotlivých částech obce je rozdílná v důsledku nerovnoměrných poklesů způsobených poddolováním. Provozovatel vodovodu provádí průběžně opravy a výměnu potrubí včetně přípojek Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Četnost poruch trubní sítě a s tím související četnost nutných oprav a rekonstrukcí bude úměrná hodnotám poklesů. Výměna potrubí do nových tras v důsledku poddolování není v situaci zakreslena a bude průběžně zajišťována z provozních prostředků správce vodovodu. V lokalitách vymezených územním plánem pro novou výstavbu lze využít stávající vodovodní síť. Vybudují se pouze nové přípojky vody. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 22 VODING Hranice, spol. s r.o.

23 Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod je zdrojově napojen na dvě různé větve OOV. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatele města Karviná Louky z nezasažené větve OOV, popřípadě plošně z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 6,0 m 3 /den pitné vody Časový harmonogram V daném časovém úseku není s výstavbou vodovodů uvažováno Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 23 VODING Hranice, spol. s r.o.

24 8. Karviná Mizerov Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Karviná Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Mizerov Číslo a název obce s rozšířenou působností 11 Karviná 8.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Jde o lokalitu v katastru Ráj, severně od ulice K.H. Borovského, jižně od ulice Žižkovy a na východě uzavřenou ulicí Mickiewiczovou, zastavěnou vícebytovými domy. Do oblasti Mizerova je podle ÚP soustředěna většina nové zástavby bytových domů vícepodlažních i rodinných domů. Předpoklad nových b.j., z toho 200 b.j. v RD Podklady - Návrh - územní plán sídelního útvaru Karviná, Urbanistické středisko Ostrava s.r.o., červen Generel vodovodu města Karviná, Ing. Aleš Ryšán, projekční kancelář Ostrava- Radvanice, červenec 1996, dodatek č.1 a č.2 - Mapové podklady provozovatele v měř. 1: se zakresleným stávajícím vodovodem - Základní údaje provozovatele o provozu stávajícího vodovodu - PRVKUC okresu Karviná - RPI MS kraje 8.3. Vodovody Potřeba vody z bilance KONEKO spol. s r.o. Ostrava 24 VODING Hranice, spol. s r.o.

25 Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Jak vyplývá z přehledné informace o stávajícím stavu vodovodu pro celý sídelní útvar města Karviná, je vodovodní síť v řešeném střediskovém sídelním útvaru Karviná - Město a Ráj pod vlivem vodojemů VDJ Doubrava 3 x 2000 m 3, 288,80-279,00 m n.m., VDJ Ráj 2 x 6000 m 3, 295,00-291,00 m n.m. a VDJ Podlesí 2 x 5000 m 3, 307,00-302,20 m n.m. V současné době je rozváděcí vodovodní síť rozdělena na tři základní tlaková pásma (HTP, STP a DTP), přizpůsobená úrovním hladin ve vodojemech. Horní tlakové pásmo je ovládáno vodojemem Podlesí, střední tlakové pásmo vodojemem Ráj a dolní tlakové pásmo je pod vlivem vodojemů Doubrava. Řídící vodojemy Doubrava, Ráj a Podlesí jsou provozovány správou OOV, veškeré rozvodné vodovodní sítě, jsou ve správě SmVaK Ostrava a.s., RS 3 Karviná. Z vodojemu Doubrava je zásobována západní část sídelního útvaru pomocí zásobovacího řadu DN 800. Z VDJ Ráj, ze kterého je do spotřebiště veden zásobovací řad DN 800/700, je zásobována střední část města Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Stávající systém zásobování pitnou vodou je vyhovující a umožňuje různou kombinaci provozování vodovodní sítě v řešeném území podle skutečných potřeb provozovatele. V případě havárie vodojemu Doubrava je nutné z důvodu optimalizace tlakových poměrů v síti počítat s jeho obnovou. Předpokládá se doplnění vodovodní sítě DN 80 v délce cca 400 m Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod je zdrojově napojen na dvě různé větve OOV. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatele města Karviná Mizerov KONEKO spol. s r.o. Ostrava 25 VODING Hranice, spol. s r.o.

26 z nezasažené větve OOV, popřípadě plošně z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 150,0 m 3 /den pitné vody Časový harmonogram Výstavba vodovodních řadů Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,7 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 26 VODING Hranice, spol. s r.o.

27 9. Karviná Nové Město Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Karviná Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Nové Město Číslo a název obce s rozšířenou působností 11 Karviná 9.1. Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Nachází se severně od Fryštátu. Jde o první hornické sídliště, stabilizované, bez výrazného přírůstku bytů. Východní část tvoří výrobní zóna s negativními vlivy na životní prostředí. V západní části je umístěn závod ČSAD, technické služby a městská ČOV. Městská část Hranice, vymezená z jihu ul. Žižkovou, ze severovýchodu prodlouženou ulicí Mickiewiczovou a ze západu komunikací na Petrovice, je nejmladší částí města, realizovaná v 70-tých letech. Jde o charakteristickou sídlištní výstavbu bytových domů. V ÚP se počítá se získáním nových bytů v nadstavbě půdních prostor bytových domů, u rodinných domků adaptací nebo přístavbou. Dále se uvažuje s dostavbou lokálního centra v Hranicích v jihozápadní části Hranic. Vhodné pozemky pro výstavbu nových rodinných domů jsou vytypovány severozápadně od pozemků rehabilitačního ústavu Podklady - Návrh - územní plán sídelního útvaru Karviná, Urbanistické středisko Ostrava s.r.o., červen Generel vodovodu města Karviná, Ing. Aleš Ryšán, projekční kancelář Ostrava- Radvanice, červenec 1996, dodatek č.1 a č.2 - Mapové podklady provozovatele v měř. 1: se zakresleným stávajícím vodovodem - Základní údaje provozovatele o provozu stávajícího vodovodu - PRVKUC okresu Karviná - RPI MS kraje 9.3. Vodovody KONEKO spol. s r.o. Ostrava 27 VODING Hranice, spol. s r.o.

28 Potřeba vody z bilance Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Jak vyplývá z přehledné informace o stávajícím stavu vodovodu pro celý sídelní útvar města Karviná, je vodovodní síť v řešeném střediskovém sídelním útvaru Karviná - Město a Ráj pod vlivem vodojemů VDJ Doubrava 3 x 2000 m 3, 288,80-279,00 m n.m., VDJ Ráj 2 x 6000 m 3, 295,00-291,00 m n.m. a VDJ Podlesí 2 x 5000 m 3, 307,00-302,20 m n.m. V současné době je rozváděcí vodovodní síť rozdělena na tři základní tlaková pásma (HTP, STP a DTP), přizpůsobená úrovním hladin ve vodojemech. Horní tlakové pásmo je ovládáno vodojemem Podlesí, střední tlakové pásmo vodojemem Ráj a dolní tlakové pásmo je pod vlivem vodojemů Doubrava. Řídící vodojemy Doubrava, Ráj a Podlesí jsou provozovány správou OOV, veškeré rozvodné vodovodní sítě, jsou ve správě SmVaK Ostrava a.s., RS 3 Karviná. Z vodojemu Doubrava je zásobována západní část sídelního útvaru pomocí zásobovacího řadu DN 800. Z VDJ Ráj, ze kterého je do spotřebiště veden zásobovací řad DN 800/700, je zásobována střední část města. V červnu 1996 vypracoval Ing. Aleš Ryšán, projekční kancelář Ostrava - Radvanice pro SmVaK Ostrava a.s., RS 3 Karviná Generel vodovodu města Karviná, ve kterém provedl podrobný hydraulický výpočet vodovodní sítě popisovaného vodárenského systému. Původním výpočtem se sledovalo posouzení současného stavu vodovodní sítě a optimalizace provozování vodovodu při maximálním využití stávajících zdrojů včetně dobudovaného vodojemu v lokalitě Karviná - Ráj Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Stávající systém zásobování pitnou vodou je vyhovující a umožňuje různou kombinaci provozování vodovodní sítě v řešeném území podle skutečných potřeb provozovatele. V případě havárie vodojemu Doubrava je nutné z důvodu optimalizace tlakových poměrů v síti počítat s jeho obnovou. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 28 VODING Hranice, spol. s r.o.

29 Pro novou zástavbu v souladu s územním plánem byly navrženy pouze vodovodní řady sloužící pro napojení vytypovaných ploch na stávající síť. ÚP neřeší organizaci vodovodních sítí uvnitř těchto ploch Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod je zdrojově napojen na dvě různé větve OOV. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatele města Karviná Nové Město z nezasažené větve OOV, popřípadě plošně z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 195,0 m 3 /den pitné vody Časový harmonogram V daném časovém úseku není s výstavbou vodovodů uvažováno Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 29 VODING Hranice, spol. s r.o.

30 10. Karviná Ráj Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Karviná Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Ráj Číslo a název obce s rozšířenou působností 11 Karviná Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Městská část Ráj je vymezena z jihu řekou Olší, z východní strany státní hranicí s Polskem, ze severu ulicí K.H. Borovského a ze západu sousedí s k.ú. Darkov a k.ú. Karviná - Město. Celek soustředěné zástavby bytových domů lze považovat za dokončený. Přírůstek bytů lze řešit zastřešováním stávajících bytových domů sedlovými střechami. Nová zástavba rodinných domů je vytypována územním plánem v několika menších lokalitách po obvodu katastru, v celkovém počtu 40 b.j., z toho 30 na nových plochách Podklady - Návrh - územní plán sídelního útvaru Karviná, Urbanistické středisko Ostrava s.r.o., červen Generel vodovodu města Karviná, Ing. Aleš Ryšán, projekční kancelář Ostrava- Radvanice, červenec 1996, dodatek č.1 a č.2 - Mapové podklady provozovatele v měř. 1: se zakresleným stávajícím vodovodem - Základní údaje provozovatele o provozu stávajícího vodovodu - PRVKUC okresu Karviná - RPI MS kraje Vodovody KONEKO spol. s r.o. Ostrava 30 VODING Hranice, spol. s r.o.

31 Potřeba vody z bilance Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Jak vyplývá z přehledné informace o stávajícím stavu vodovodu pro celý sídelní útvar města Karviná, je vodovodní síť v řešeném střediskovém sídelním útvaru Karviná - Město a Ráj pod vlivem vodojemů VDJ Doubrava 3 x 2000 m 3, 288,80-279,00 m n.m., VDJ Ráj 2 x 6000 m 3, 295,00-291,00 m n.m. a VDJ Podlesí 2 x 5000 m 3, 307,00-302,20 m n.m. V současné době je rozváděcí vodovodní síť rozdělena na tři základní tlaková pásma (HTP, STP a DTP), přizpůsobená úrovním hladin ve vodojemech. Horní tlakové pásmo je ovládáno vodojemem Podlesí, střední tlakové pásmo vodojemem Ráj a dolní tlakové pásmo je pod vlivem vodojemů Doubrava. Řídící vodojemy Doubrava, Ráj a Podlesí jsou provozovány správou OOV, veškeré rozvodné vodovodní sítě, jsou ve správě SmVaK Ostrava a.s., RS 3 Karviná. Z vodojemu Doubrava je zásobována západní část sídelního útvaru pomocí zásobovacího řadu DN 800. Z VDJ Ráj, ze kterého je do spotřebiště veden zásobovací řad DN 800/700, je zásobována střední část města. Východní část území Hranic a Ráje je zásobována z VDJ Podlesí (HTP) prostřednictvím samostatného zásobovacího řadu DN 700/800 a řadu DN 400. Malá, nejvýchodnější část Ráje, je zásobována pomocí ATS z VDJ Ráj 2 x 6000 m 3 a částečně přímým napojením na přivaděč OOV. Na rozvodnou vodovodní síť oblasti Karviná - Město a Ráj je pak napojena vodovodní síť městské části Darkov a Staré Město a dále vodovodní síť sousedního obytného souboru Petrovice u Karviné Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Stávající systém zásobování pitnou vodou je vyhovující a umožňuje různou kombinaci provozování vodovodní sítě v řešeném území podle skutečných potřeb provozovatele. V případě havárie vodojemu Doubrava je nutné z důvodu optimalizace tlakových poměrů v síti počítat s jeho obnovou. Pro novou zástavbu v souladu s územním plánem byly navrženy pouze vodovodní řady sloužící pro napojení vytypovaných ploch na stávající síť. ÚP neřeší organizaci vodovodních sítí uvnitř těchto ploch. V centru města je navrženo doplnění vodovodní sítě v souladu s koncepcí ÚP o cca 800 m řadů DN 300 mm, 900 m řadů DN mm. K rekonstrukci je navrženo 350 m řadů DN 80 na DN 100 a 600 m řadů DN 50 na DN 80 až 100. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 31 VODING Hranice, spol. s r.o.

32 V k.ú. Ráj bylo v r vydáno povolení k vodohospodářskému dílu na rekonstrukci mostu přes řeku Olši pro položení nového potrubí DN 600 přivaděče OOV v celkové délce 93,0 m. Investor SmVaK Ostrava a.s. Pro rok 2004 je uvažováno s rekonstrukcí letního koupaliště v Karviné včetně rekonstrukce úpravny vody pro toto koupaliště Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod je zdrojově napojen na dvě různé větve OOV. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatele města Karviná Ráj z nezasažené větve OOV, popřípadě plošně z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 191,0 m 3 /den pitné vody Časový harmonogram Rekonstrukce a výstavba vodovodních řadů Rekonstrukce ÚV koupaliště Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Náklady společné pro všechny místní části Karviné. Vodovody v mil Kč 36,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 32 VODING Hranice, spol. s r.o.

33 11. Karviná Staré Město Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Karviná Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Staré Město Číslo a název obce s rozšířenou působností 11 Karviná Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Karviná 5 - Staré Město je součástí správního území města Karviná. Nachází se v severozápadní části městské aglomerace, v poddolovaném území. V současné době žije na území Starého Města 810 trvale bydlících obyvatel. Do roku 2015 se uvažuje postupný pokles až na 700 osob. Zástavba katastrálního území této městské části se nachází v údolní nivě na pravém břehu Olše. Důlní vlivy zasáhnou Staré Město po r a jejich rozsah bude ovlivněn způsobem těžby. V územním plánu navrhuje řešitel pouze nezbytné adaptace a přestavby stávajícího bytového fondu v rodinných domcích, bez nároků na plochu. Výstavba nových rodinných domků a objektů občanského vybavení se nenavrhuje. Očekává se, že v zastavěném území bude docházet ke zvýšení hladiny podzemní vody a k zamokřování budov, což bude mít zásadní význam na jejich užívání Podklady - Návrh - územní plán sídelního útvaru Karviná, Urbanistické středisko Ostrava s.r.o., červen Generel vodovodu města Karviná, Ing. Aleš Ryšán, projekční kancelář Ostrava- Radvanice, červenec 1996, dodatek č.1 a č.2 - Mapové podklady provozovatele v měř. 1: se zakresleným stávajícím vodovodem - Základní údaje provozovatele o provozu stávajícího vodovodu - PRVKUC okresu Karviná - RPI MS kraje Vodovody KONEKO spol. s r.o. Ostrava 33 VODING Hranice, spol. s r.o.

34 Potřeba vody z bilance Počet zásob.obyvatel N z obyv Voda vyrobená celkem VVR mil.m 3 /r 0,0232 0, Voda fakturovaná VFC mil.m 3 /r 0,0183 0, Voda fakturovaná pro obyv. VFD mil.m 3 /r 0,0161 0, Spec.potř.fakt.obyvatelstva Q S,d I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody Q S I/(os.den) Spec.potř.fakt.vody vyrob. Q S,V I/(os.den) Prům.denní potřeba Q p m 3 /d 63, , Max.denní potřeba Q d m 3 /d 95, , Popis současného stavu zásobování pitnou vodou Území Starého Města je zásobováno pitnou vodou z veřejného vodovodu střediskového sídelního útvaru Karviná - Město a Ráj. Vodovod je ve správě SmVaK Ostrava a.s., RS 3 Karviná. Vodovod je provozovatelem považován za jeden celek. Veškeré údaje o jeho stávajícím stavu jsou uvedeny v celkovém popisu v úvodní části odstavce 10 - Karviná. Na území Starého Města převládá za současného stavu voda z vodojemu Doubrava (z OOV) a voda z místního zdroje Staré Město. Podle znaleckého posouzení jímacích objektů uvažuje se s využíváním tohoto zdroje až do roku 2010, s odběrem v průměru 55 l/s. Rozvodná vodovodní síť je převážně z trub PVC a z litiny DN 80 a 100, výtlačné řady z místního zdroje LT DN 250 a PVC DN 300. V roce 1998 bylo vydáno povolení k vodohospodářskému dílu stavby Průmyslová zóna Karviná Nové Pole - vodovod, v rámci které se vybudovaly hlavní zásobovací řady pitné a požární vodovodní sítě DN v délce 867,0 m a DN 150 v délce 919,0 m, které jsou napojeny přímo na přivaděč OOV DN 800 v prostoru ulice Myslivecká Rozvoj vodovodů ve výhledovém období Stávající systém zásobování vodou je vyhovující. Do roku 2010 se neuvažuje v řešeném území s výstavbou nových řadů. Budou zajišťovány pouze opravy a rekonstrukce vyvolané důlní činností. Výhledově se předpokládá s rozšířením vodovodních řadů v lokalitě s uvažovanou novou zástavbou v délce cca m, DN mm Vymezení zdrojů povrchových a podzemních vod, uvažovaných pro účely úpravy na vodu pitnou Žádný zdroj není uvažován. KONEKO spol. s r.o. Ostrava 34 VODING Hranice, spol. s r.o.

35 Varianty nouzového zásobování pitnou vodou za krizové situace (jako podklad pro krizový plán obce a kraje) Vodovod je zdrojově napojen na dvě různé větve OOV. V případě přerušení dodávky pitné vody z veřejného vodovodu bude nutno zásobovat obyvatele města Karviná Staré Město z nezasažené větve OOV, popřípadě plošně z cisteren. Při spotřebě 10 l vody na obyvatele a den bude třeba dodat 8,0 m 3 /den pitné vody Časový harmonogram Rekonstrukce a výstavba vodovodních řadů Ekonomická část Výpočet nákladů na výstavbu vodovodů byl proveden dle metodického pokynu Mze ČR, č.j / Vodovody v mil Kč 0,0 KONEKO spol. s r.o. Ostrava 35 VODING Hranice, spol. s r.o.

36 12. Petrovice u Karviné Poř.číslo KOD PRVK Název obce KOD OB ZÚJ Petrovice u Karviné Poř.číslo KOD PRVK Název části obce KOD COB ZÚJ Petrovice u Karviné Číslo a název obce s rozšířenou působností 11 Karviná Charakteristika obce Demografický vývoj Počet obyvatel Obec Místní část obce Základní údaje o obci Řešené území je součástí správního území obce Petrovice u Karviné. Co do velikosti katastru (884 ha) a počtu obyvatel je největší částí obce a leží v centru celého sídelního útvaru. V současné době žije v katastru Petrovic obyvatel. K roku 2015 se předpokládá nárůst na trvale bydlících obyvatel. Maximum zástavby je soustředěno severně nad tratí ČD a podél komunikace z Karviné, t.j. v celé východní části katastru. Tato zástavba však může být rozdělena jednou z možných variant vysokorychlostní tratě do Polska, i když je navržena v estakádě. Přesto je v ÚP nová výstavba bydlení a výstavba podnikatelských aktivit v max. míře soustředěna právě do katastru Petrovic u Karviné. Do roku 2010 uvažuje ÚP celkem s výstavbou 110 nových rodinných domů, z toho 85 na nových plochách, které jsou vymezeny v souvislé zástavbě obce Podklady - Územní plán sídelního útvaru Petrovice u Karviné, Urbanistické středisko Ostrava,s.r.o., listopad 1994, změny a doplňky č.1 z ledna Generel vodovodu města Karviná, Ing. Aleš Ryšán, projekční kancelář Ostrava- Radvanice, červenec 1996, dodatek č.1 a č.2 - Mapové podklady provozovatele v měř. 1: se zakresleným stávajícím vodovodem - Základní údaje provozovatele o provozu stávajícího vodovodu - PRVKUC okresu Karviná - RPI MS kraje KONEKO spol. s r.o. Ostrava 36 VODING Hranice, spol. s r.o.

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy vodovodů: Český Těšín text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy vodovodů: Orlová text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou barvou)

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy vodovodů: Kravaře text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou barvou)

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy vodovodů: Frýdlant nad Ostravicí text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Skalka. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Skalka. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Skalka Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_056_01_14805 Název obce: Skalka Kód obce (IČOB): 589993 (589993) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Určice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Určice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Určice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_064_01_17472 Název obce: Určice Kód obce (IČOB): 590126 (590126) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Suchdol. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Suchdol. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Suchdol Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_020_01_15912 Název obce: Suchdol Kód obce (IČOB): 590088 (590088) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1554 (7103)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Víceměřice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Víceměřice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Víceměřice Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_065_01_18145 Název obce: Víceměřice Kód obce (IČOB): 590134 (590134) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hrubčice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hrubčice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Hrubčice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_021_01_04861 Název obce: Hrubčice Kód obce (IČOB): 589543 (589543) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lesnice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lesnice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Lesnice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7113_014_01_08021 Název obce: Lesnice Kód obce (IČOB): 537284 (537284) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2011 (7113)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Víska Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Víska Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Víska Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7105_008_11_03719 Název obce: Kód obce (IČOB): 503444 (503444) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1881 (7105) Název ORP3:

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ruda nad Moravou. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ruda nad Moravou. Mapa A: Území obce Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Olomouckého kraje A. NÁZEV OBCE Ruda nad Moravou Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: Název obce: Kód obce (IČOB): 7111_026_01_14322

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Smržice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Smržice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Smržice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_058_01_15124 Název obce: Smržice Kód obce (IČOB): 590029 (590029) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Slatinice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Slatinice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Slatinice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_034_01_14981 Název obce: Slatinice Kód obce (IČOB): 505111 (505111) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Doloplazy. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Doloplazy. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Doloplazy Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_015_01_03048 Název obce: Doloplazy Kód obce (IČOB): 589454 (589454) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Seloutky. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Seloutky. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Seloutky Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_055_01_17471 Název obce: Seloutky Kód obce (IČOB): 506770 (506770) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Buková. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Buková. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Buková Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_007_01_01580 Název obce: Buková Kód obce (IČOB): 589357 (589357) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH

A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH Č E S K Á R E P U B L I K A M I N I S T E R S T V O Z E M Ě D Ě L S T V Í M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KAJE A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ondrášov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ondrášov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Ondrášov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_020_04_09910 Název obce: Moravský Beroun Kód obce (IČOB): 597678 (597678) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lipník nad Bečvou VI-Loučka Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lipník nad Bečvou VI-Loučka Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): VI-Loučka Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7104_009_04_41449 Název obce: Kód obce (IČOB): 514705 (514705) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1988 (7104) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Brníčko Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Brníčko Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Brníčko Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7112_009_03_17459 Název obce: Uničov Kód obce (IČOB): 505587 (505587) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1902 (7112)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lhota u Konice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lhota u Konice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Lhota u Konice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_002_02_01272 Název obce: Brodek u Konice Kód obce (IČOB): 589314 (589314) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velké Losiny. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velké Losiny. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Velké Losiny Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7111_032_01_17908 Název obce: Velké Losiny Kód obce (IČOB): 541265 (541265) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Stařechovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Stařechovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_060_01_15528 Název obce: Stařechovice Kód obce (IČOB): 590053 (590053) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bohdíkov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bohdíkov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancováno pro Bohdíkov, Raškov, Komňátka Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7111_002_01_00622 Název obce: Bohdíkov Kód obce (IČOB): 525804

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Radkovy. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Radkovy. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Radkovy Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_039_01_13805 Název obce: Radkovy Kód obce (IČOB): 517437 (517437) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996 (7109)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Čehovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Čehovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Čehovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_008_01_01882 Název obce: Čehovice Kód obce (IČOB): 589365 (589365) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Oskava. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Oskava. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Oskava Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7111_022_01_11314 Název obce: Oskava Kód obce (IČOB): 540544 (540544) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2020 (7111)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Otaslavice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Otaslavice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Otaslavice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_043_01_41248 Název obce: Otaslavice Kód obce (IČOB): 589845 (589845) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Brodek u Konice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Brodek u Konice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Brodek u Konice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_002_01_01270 Název obce: Brodek u Konice Kód obce (IČOB): 589314 (589314) Číslo ORP3

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Opatovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Opatovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Opatovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_016_01_11154 Název obce: Opatovice Kód obce (IČOB): 516201 (516201) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Daskabát. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Daskabát. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Daskabát Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_007_01_02476 Název obce: Daskabát Kód obce (IČOB): 552445 (552445) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lipová. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lipová. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Lipová Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_012_01_08460 Název obce: Lipová Kód obce (IČOB): 589691 (589691) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1554 (7103)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Filipová Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Filipová Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Filipová Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7111_018_02_08706 Název obce: Loučná nad Desnou Kód obce (IČOB): 540226 (540226) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Sedm Dvorů Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Sedm Dvorů Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Sedm Dvorů Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_020_05_09911 Název obce: Moravský Beroun Kód obce (IČOB): 597678 (597678) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Runářov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Runářov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Runářov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_011_06_14361 Název obce: Konice Kód obce (IČOB): 589624 (589624) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1554 (7103)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Skřípov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Skřípov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Skřípov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_018_01_14892 Název obce: Skřípov Kód obce (IČOB): 590002 (590002) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1554 (7103)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dlouhomilov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dlouhomilov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Dlouhomilov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7111_007_01_02664 Název obce: Dlouhomilov Kód obce (IČOB): 533688 (533688) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2020

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kladky. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kladky. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Kladky Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_010_01_06492 Název obce: Kladky Kód obce (IČOB): 589594 (589594) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1554 (7103)

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy vodovodů: Kopřivnice text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Město Libavá Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Město Libavá Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Město Libavá Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_026_01_09342 Název obce: Libavá Kód obce (IČOB): 503941 (503941) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Pňovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Pňovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Pňovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7105_015_01_12285 Název obce: Pňovice Kód obce (IČOB): 552160 (552160) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1881 (7105)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lošov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lošov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Lošov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_029_12_08687 Název obce: Kód obce (IČOB): 500496 (500496) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107) Název ORP3:

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bedihošť. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bedihošť. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Bedihošť Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_002_01_00133 Název obce: Bedihošť Kód obce (IČOB): 589268 (589268) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Otonovice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Otonovice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Otonovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_021_02_04862 Název obce: Hrubčice Kód obce (IČOB): 589543 (589543) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Chabičov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Chabičov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Chabičov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_017_03_05054 Název obce: Kód obce (IČOB): 505188 (505188) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110) Název

Více

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje

Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Moravskoslezského kraje Popisy vodovodů: Hlučín text po aktualizaci č. 1 ze dne 24.4.2008 (znázorněno modrou barvou) a č. 2 ze dne 22.4.2009 (znázorněno oranžovou barvou)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Huzová. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Huzová. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Huzová Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_019_01_05010 Název obce: Huzová Kód obce (IČOB): 597414 (597414) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Krakořice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Krakořice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Krakořice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_017_04_00067 Název obce: Kód obce (IČOB): 505188 (505188) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Petrov nad Desnou. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Petrov nad Desnou. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancováno pro Petrov nad Desnou, Terezín Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7111_027_03_11979 Název obce: Sobotín Kód obce (IČOB): 540986

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Křemačov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Křemačov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Křemačov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7106_007_02_07572 Název obce: Kód obce (IČOB): 540471 (540471) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2003 (7106) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Špičky. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Špičky. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Špičky Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_027_01_16295 Název obce: Špičky Kód obce (IČOB): 570061 (570061) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Čunín Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Čunín Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Čunín Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_011_02_02438 Název obce: Konice Kód obce (IČOB): 589624 (589624) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1554 (7103)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mrsklesy. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mrsklesy. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Mrsklesy Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_027_01_10015 Název obce: Mrsklesy Kód obce (IČOB): 554944 (554944) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ondřejovice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Ondřejovice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Ondřejovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7102_003_04_19315 Název obce: Zlaté Hory Kód obce (IČOB): 597996 (597996) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2062

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rouské. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rouské. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Rouské Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_024_01_14195 Název obce: Rouské Kód obce (IČOB): 517615 (517615) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Leština. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Leština. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Leština Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7113_015_01_08052 Název obce: Leština Kód obce (IČOB): 537713 (537713) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2011 (7113)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Těšice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Těšice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Těšice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_037_02_10440 Název obce: Nezamyslice Kód obce (IČOB): 589764 (589764) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Topolany Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Topolany Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Topolany Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_029_25_16776 Název obce: Kód obce (IČOB): 500496 (500496) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Žerotín. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Žerotín. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Žerotín Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_018_01_19662 Název obce: Žerotín Kód obce (IČOB): 505862 (505862) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Čechy. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Čechy. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Čechy Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_008_01_03083 Název obce: Čechy Kód obce (IČOB): 552771 (552771) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996 (7109) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Přerov II-Předmostí Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Přerov II-Předmostí Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Přerov II-Předmostí Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_036_02_41424 Název obce: Přerov Kód obce (IČOB): 511382 (511382) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH

A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH Č E S K Á R E P U B L I K A M I N I S T E R S T V O Z E M Ě D Ě L S T V Í M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KAJE A.3.1 POPISY VODOVODŮ V OBCÍCH

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bochoř. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bochoř. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mapa A: Území obce Bochoř Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_003_01_00672 Název obce: Bochoř Kód obce (IČOB): 512532 (512532) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996 (7109)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Nová Hradečná. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Nová Hradečná. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Nová Hradečná Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7112_004_01_41377 Název obce: Nová Hradečná Kód obce (IČOB): 552381 (552381) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velká Bystřice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velká Bystřice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Velká Bystřice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_042_01_17828 Název obce: Velká Bystřice Kód obce (IČOB): 505609 (505609) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dolní Nětčice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dolní Nětčice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Dolní Nětčice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7104_002_01_02986 Název obce: Dolní Nětčice Kód obce (IČOB): 569259 (569259) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Křtomil. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Křtomil. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Křtomil Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_019_01_08462 Název obce: Křtomil Kód obce (IČOB): 552780 (552780) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996 (7109)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mitrovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mitrovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancováno v Moravičanech Mitrovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7106_008_03_03131 Název obce: Moravičany Kód obce (IČOB): 540480

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Stražisko. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Stražisko. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Stražisko Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7103_019_01_41249 Název obce: Stražisko Kód obce (IČOB): 590070 (590070) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1554

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dřevnovice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dřevnovice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Dřevnovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_017_01_03301 Název obce: Dřevnovice Kód obce (IČOB): 589489 (589489) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Buk. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Buk. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Buk Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_005_01_01573 Název obce: Buk Kód obce (IČOB): 512826 (512826) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1996 (7109) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Králec. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Králec. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Voda: bilancováno v Dolních Studénkách Králec Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7111_008_02_41475 Název obce: Dolní Studénky Kód obce (IČOB):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rejvíz Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rejvíz Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Rejvíz Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7102_003_05_19316 Název obce: Zlaté Hory Kód obce (IČOB): 597996 (597996) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2062 (7102)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hlásnice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hlásnice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Hlásnice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_004_01_05053 Název obce: Hlásnice Kód obce (IČOB): 552330 (552330) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Petrovice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Petrovice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Petrovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7102_015_02_14842 Název obce: Skorošice Kód obce (IČOB): 553484 (553484) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2062

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Želeč. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Želeč. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Želeč Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_075_01_19584 Název obce: Želeč Kód obce (IČOB): 590240 (590240) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velký Týnec. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Velký Týnec. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Velký Týnec Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_043_01_17978 Název obce: Velký Týnec Kód obce (IČOB): 505650 (505650) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rájec. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Rájec. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Rájec Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7113_020_01_13888 Název obce: Rájec Kód obce (IČOB): 540854 (540854) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2011 (7113) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mladeč. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Mladeč. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Mladeč Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7105_012_01_09685 Název obce: Mladeč Kód obce (IČOB): 504246 (504246) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1881 (7105)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Babice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Babice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Babice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_001_01_00066 Název obce: Babice Kód obce (IČOB): 552356 (552356) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Drozdov. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Drozdov. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Drozdov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7113_003_01_03261 Název obce: Drozdov Kód obce (IČOB): 570141 (570141) Číslo ORP3 (ČSÚ): 2011 (7113)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Loučka. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Loučka. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Loučka Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7105_009_01_00460 Název obce: Loučka Kód obce (IČOB): 552038 (552038) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1881 (7105)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kelčice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kelčice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Kelčice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_069_01_18552 Název obce: Vranovice-Kelčice Kód obce (IČOB): 590177 (590177) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Střelice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Střelice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Střelice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7112_009_09_15746 Název obce: Uničov Kód obce (IČOB): 505587 (505587) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1902 (7112)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Vysoká Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Vysoká Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Vysoká Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_009_04_18802 Název obce: Hustopeče nad Bečvou Kód obce (IČOB): 513768 (513768) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Žárovice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Žárovice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Žárovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_048_04_19466 Název obce: Plumlov Kód obce (IČOB): 589896 (589896) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kobeřice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kobeřice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Kobeřice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_019_02_04671 Název obce: Hradčany-Kobeřice Kód obce (IČOB): 589527 (589527) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hranické Loučky Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Hranické Loučky Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Hranické Loučky Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_009_02_16294 Název obce: Hustopeče nad Bečvou Kód obce (IČOB): 513768 (513768) Číslo

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dolany. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dolany. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Dolany Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7107_008_01_02846 Název obce: Dolany Kód obce (IČOB): 501646 (501646) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1899 (7107)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Milotice nad Bečvou. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Milotice nad Bečvou. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Milotice nad Bečvou Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_014_01_09516 Název obce: Milotice nad Bečvou Kód obce (IČOB): 515477 (515477) Číslo

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kyžlířov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Kyžlířov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Kyžlířov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_020_04_07880 Název obce: Potštát Kód obce (IČOB): 517101 (517101) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Savín Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Savín Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Savín Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7105_008_08_14614 Název obce: Litovel Kód obce (IČOB): 503444 (503444) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1881 (7105)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lužice. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lužice. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Lužice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_011_01_08935 Název obce: Lužice Kód obce (IČOB): 569844 (569844) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Tovačov II-Annín. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Tovačov II-Annín. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Kanal: bilancováno v Tovačově Tovačov II-Annín Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7109_049_02_41457 Název obce: Tovačov Kód obce (IČOB): 519146

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dalov Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Dalov Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Dalov Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7110_017_02_02455 Název obce: Kód obce (IČOB): 505188 (505188) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1911 (7110) Název ORP3:

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Niva. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Niva. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Niva Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_038_01_10466 Název obce: Niva Kód obce (IČOB): 589772 (589772) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1562 (7108) Název

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lučice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Lučice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Lučice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_001_03_08830 Název obce: Bělotín Kód obce (IČOB): 512231 (512231) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Skalička. Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Skalička. Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Skalička Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7101_025_01_14802 Název obce: Skalička Kód obce (IČOB): 517747 (517747) Číslo ORP3 (ČSÚ): 1970 (7101)

Více

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bílovice Mapa A: Území obce

A. NÁZEV OBCE B. CHARAKTERISTIKA OBCE B.1 DEMOGRAFICKÝ VÝVOJ. Bílovice Mapa A: Území obce A. NÁZEV OBCE Název části obce (ZSJ): Bílovice Mapa A: Území obce Přehledová mapka Kód části obce PRVK: 7108_003_01_00453 Název obce: Bílovice-Lutotín Kód obce (IČOB): 589276 (589276) Číslo ORP3 (ČSÚ):

Více