Smlouva o poskytování služeb v oblasti PR

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Smlouva o poskytování služeb v oblasti PR"

Transkript

1 Smlouva o poskytování služeb v oblasti PR Článek 1 - Smluvní strany 1. společnost: Posíláme poptávky, s. r. o. se sídlem: Šafránkova 3, Praha 5 zastoupená: jednatelem Ing. Martinem Poptávkou IČO: DIČ: CZ Telefon: Fax: (dále jen objednatel ) a 2. společnost: Karel Nabídka, s. r. o. se sídlem: Máchalova 10, Praha 10 zastoupená: jednatelem - Ing. Karlem Nabídkou IČO: DIČ: CZ Telefon: Fax: (dále jen zhotovitel )

2 Článek 2 Předmět smlouvy Předmětem této smlouvy je a) komplexní služby v oblasti Public Relations na území České republiky a Slovenské republiky, které budou vést k příznivému přijímání klienta veřejností a to laickou i odbornou. Agentura se touto smlouvou zavazuje, že Klientovi poskytne služby v oblasti Public Relations v následujícím rozsahu: a.a) příprava a presentace návrhů, strategických plánů a vnitřního PR a.b) využití agenturních mediálních kontaktů na akce v oblasti Public Relations, navázání mediálních kontaktů speciálně pro potřeby klienta za účelem mediální propagace klienta a.c) příprava tiskových informací o klientovi za účelem distribuce sdělovacích prostředků a zajištění externího pracovníka pro uveřejňování odborných článků o klientovi ve spolupráci s odbornými pracovníky klienta a.d) kompletní příprava a realizace tiskových konferencí a.e) soustavná komunikace se sdělovacími prostředky za účelem dosažení maximální pozitivní prezentace produktů klienta a.f) pro-aktivní vyhledávání vhodných příležitostí k prezentaci klienta a.g) administrativní činnost spojená s poskytováním služeb pro klienta podle této smlouvy - příprava podkladů pro fakturaci, porady s klientem a sepisování zápisů z těchto porad Článek 3 Základní podmínky spolupráce Agentura předloží na vyžádání, nejméně však jednou měsíčně, vždy do 10. dne následujícího měsíce, dokumentaci o aktivitách v oblasti Public Relations na území České republiky a Slovenské republiky, které agentura zrealizovala ve prospěch klienta (viz článek II. bod a) této smlouvy. Tato smlouva má povahu smlouvy rámcové. Jednotlivé, konkrétní kroky agentury při plnění této smlouvy musejí být předem schváleny klientem. Veškeré kroky, které agentura zamýšlí podniknout, podléhají schválení klientem. Kroky, podniknuté agenturou bez předchozího schválení klientem nezakládají povinnost klienta uhradit jejich náklady. Klient se zavazuje předávat agentuře veškeré informace a podklady nezbytné k plnění této smlouvy, a to ve lhůtě stanovené v prováděcích dokumentech, vždy však nejméně s takovým předstihem, který umožní agentuře včasné splnění závazků stanovených v této smlouvě a prováděcích dokumentech. Agentura je oprávněna po schválení tohoto kroku klientem užít ke splnění libovolné části této smlouvy jinou firmu (subdodavatele). V případě porušení povinností ze strany subdodavatelů je agentura povinna podle rozhodnutí klienta domáhat se plnění přímo na subdodavateli. Agentura vždy odpovídá Klientovi za splnění zakázky.

3 Smluvní strany se zavazují, že o všech důvěrných a utajovaných informacích a skutečnostech, o kterých se dozví v průběhu vzájemné spolupráce, budou zachovávat mlčení, s výjimkou informace třetí osoby nutné z důvodu splnění této smlouvy. Agentura si vždy vyžádá závazek mlčenlivosti u třetích stran či osob. Vlastníkem převoditelných autorských a obdobných práv, vzniklých při plnění této smlouvy, se stává okamžikem skončení platnosti této smlouvy a splnění všech svých smluvních povinností klient, a to v rozsahu stanoveném příslušnými smlouvami či zákonem. Agentura se zavazuje, že po dobu trvání této smlouvy nebude v České republice dodávat jinému zákazníkovi, jehož činnost je přímo konkurenční činnosti klienta, v porovnatelném objemu služby obdobné službám, poskytovaným podle této smlouvy. Článek 4 Cena, odměna a platební podmínky Není-li v prováděcích dokumentech stanoveno jinak, přísluší agentuře cena za plnění a odměna ve výši dohodnuté tímto způsobem: 1.a) Za poskytování komplexních služeb v oblasti Public Relations na území České republiky a Slovenské republiky, článek II bod a), předmětu smlouvy, přísluší agentuře měsíční odměna ve výši Kč (slovy: osmdesát tisíc korun českých) bez DPH. 1.a.a) Odměna Agentury zahrnuje administrativní náklady, náklady na dopravu, telekomunikační poplatky a poštovné, které budou Agenturou vynaloženy v souvislosti s poskytováním služeb v oblasti Public Relations ve prospěch Klienta podle této smlouvy. 1.a.b) Náklady spojené s realizací služeb v oblasti Public Relations nad rámec vymezený v článku II, odst. 1.a.a) až 1.a.h) budou klientem odsouhlaseny v projektovém rozpočtu. Příslušné práce ze strany agentury nebudou zahájeny dříve, dokud nebude ze strany klienta podepsán a tím odsouhlasen projektový rozpočet nákladů za poskytnutí dalších služeb. 1.a.c) Agentuře náleží za práci vykonanou dle čl. IV, odst. 1.a.b), odměna ve výši součtu agenturních hodin a dodavatelských nákladů. Výše ceny jedné agenturní hodiny je stanovena na 3.600,- Kč. 1.a.d) Odměna agentury za realizaci služeb v oblasti Public Relations je splatná měsíčně a to vždy k patnáctému dni kalendářního měsíce. Agentura vystaví vždy 1. den kalendářního měsíce daňový doklad (fakturu) se splatností 21dní, kterou doručí klientovi. Veškeré platby za plnění třetích stran, budou fakturovány klientovi v souladu s harmonogramy obsaženými v prováděcích dokumentech, vždy však tak, aby agentura mohla s dostatečnou jistotou plnit své navazující závazky vůči třetím stranám, tedy i zálohově (zálohy ve výši 50% z rozpočtované ceny budou agenturou požadovány vždy, pokud cena jednotlivé zakázky přesáhne Kč). Vyúčtování dle skutečné ceny dílčích plnění bude agentura provádět vždy po ukončení toho kterého dílčího plnění poté, co obdrží veškeré platební podklady od třetích stran.

4 Podkladem pro placení je tato smlouva včetně dodatků (platby záloh) anebo faktura či dobropis (vyúčtování skutečné ceny ).Faktury jsou splatné ve lhůtě na nich uvedené, nejdříve do 14 dnů od jejich vystavení. Článek 5 Povinnosti smluvích stran Klient se zavazuje na žádost agentury včas poskytnout veškeré informace a předat agentuře dokumenty, které nezbytně potřebuje pro řádné a včasné plnění závazků vyplývajících z této Smlouvy. Agentura se zavazuje, že před zveřejněním tiskových informací, veřejným oznámením jiného druhu, či fotografováním, které se týkají klienta a jsou ze strany agentury plněním závazků ze smlouvy, si vždy od klienta vyžádá předem jeho písemný souhlas s těmito úkony. Agentura prohlašuje, že po skončení smlouvy vrátí klientovi veškeré materiály, které ji byly ze strany klienta pro účely realizace smlouvy zapůjčeny nebo tyto materiály klientovi vydá ještě před skončením smlouvy, pokud o to bude klientem požádána. Stejným způsobem budou klientovi vydány i veškeré fotografie, včetně negativů, které byly v souvislosti s poskytováním služeb v oblasti Public Relations klientovi zhotoveny, pokud bylo ze strany klienta řádně za tyto materiály zaplaceno. Článek 6 Důvěrnost informací a mlčenlivost Agentura uchová v tajnosti a nesdělí žádné třetí osobě jakékoli informace, které se v souvislosti s poskytováním služeb v oblasti Public Relations dozví o podnikatelských aktivitách klienta, pokud nejsou veřejně známé a jejich prozrazení třetím osobám by bylo v rozporu s oprávněnými zájmy klienta. Agentura se dále zavazuje využívat získané informace pouze pro účely splnění této smlouvy. Agentura je oprávněna informace sdělit třetí osobě pouze po předchozím písemném souhlasu ze strany klienta nebo pokud povinnost poskytnout informaci vyplývá z obecně závazného právního předpisu. Agentura si vždy vyžádá od 3 stran či osob závazek mlčenlivosti. Článek 7 Další újednání Veškeré patenty, autorská práva a jiná další práva obdobného charakteru, která se váží k materiálům, jež byly ze strany klienta předány agentuře za účelem plnění závazků ze Smlouvy, zůstávají i nadále plně zachována a nepřecházejí žádným způsobem na agenturu. Pokud bude v rámci této smlouvy pro klienta ze strany agentury připraven konkrétní materiál, dokument, či jiná věc, pak vlastnické právo k nim přechází na klienta souhlasu k užití momentem uhrazení příslušných faktur klientem agentuře. Tyto náklady zahrnují i odměnu za užití díla.

5 Agentura se zavazuje poskytnout klientovi v rámci pravidelných schůzek konzultace v oblasti mediální komunikace a sponzorských aktivit, které jsou nad rámec této smlouvy. Článek 8 Závěrečná ustanovení Tato smlouva se uzavírá na dobu neurčitou a může být vypovězena z obou stran písemně s dvouměsíční výpovědní lhůtou. Jinak lze smlouvu vypovědět či od ní odstoupit pouze za podmínek stanovených v obecně závazných předpisech. Platnost smlouvy počíná dne Tato smlouva byla sepsána ve dvou vyhotoveních, z nichž každý z účastníků přejímá jedno. Účastníci se zavazují, že v případě sporů o obsah a plnění této smlouvy vynaloží veškeré úsilí, které lze spravedlivě požadovat, k tomu, aby tyto spory byly vyřešeny smírnou cestou, zejména aby byly odstraněny okolnosti vedoucí ke vzniku práva od smlouvy odstoupit nebo způsobující její neplatnost. Pokud by se v důsledku změny právních předpisů nebo jiných důvodů stala některá ujednání této smlouvy neplatnými nebo neúčinnými, budou tato ustanovení uvedena do souladu s právními normami a účastníci prohlašují, že smlouva je ve zbývajících ustanoveních platná, neodporuje-li to jejímu účelu nebo nejedná-li se o ustanovení, která oddělit nelze. Tuto smlouvu je možné změnit pouze písemnou formou, přičemž podpisy zástupců obou stran musí být na téže listině. V Praze, dne Objednatel Zhotovitel Ing. Martin Poptávka Ing. Karel Nabídka úředně ověřený podpis úředně ověřený podpis

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICEČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI easyresearch.biz s.r.o. 1. Společnost easyresearch.biz s.r.o., se sídlem Praha 2, Londýnská 18, IČ: 27259765, DIČ: CZ27259765, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Smlouva o provedení smluvního výzkumu č. 0XX/20XX/VŠTE/OVVTČ

Smlouva o provedení smluvního výzkumu č. 0XX/20XX/VŠTE/OVVTČ Příloha č. 1 Smlouva o provedení smluvního výzkumu č. 0XX/20XX/VŠTE/OVVTČ Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích jako výzkumná organizace a jako podnik Tato SMLOUVA O PROVEDENÍ SMLUVNÍHO

Více

M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0

M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0 M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0 Jívanská 647, 193 21 Praha - Horní Počernice, tel. 271071 680, fax 28192 0093 Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavírají smluvní strany Městská část Praha 20 se sídlem

Více

Příkazní smlouva o poskytování právních služeb ( nesporná agenda) NA č. 2/16

Příkazní smlouva o poskytování právních služeb ( nesporná agenda) NA č. 2/16 1 Příkazce: Příkazní smlouva o poskytování právních služeb ( nesporná agenda) NA č. 2/16 Česká republika Státní pozemkový úřad se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 1024/11a, PSČ 130 00 IČO: 01312774 DIČ:

Více

S m l o u v a o d í l o

S m l o u v a o d í l o S m l o u v a o d í l o Článek I. Smluvní strany 1. Město Vimperk se sídlem Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk IČ: 00250805, DIČ: CZ00250805 zastoupené: Ing. Jaroslava Martanová, starostka (dále jen objednatel)

Více

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI SMLOUVA O SPOLUPRÁCI k zajištění činnosti rozkladové komise ČSÚ evid. č. ČSÚ051-2016-S Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Česká republika - Český statistický úřad IČO 000 25 593

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy:

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy: ev. číslo smlouvy: SMLOUVA O DÍLO 1. Karlovarský kraj Sídlo: Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary IČO: 70891168 DIČ: CZ70891168 Zastoupený: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Jakub Pánik, náměstek

Více

SMLOUVA O PROVEDENÍ POVINNÉHO AUDITU

SMLOUVA O PROVEDENÍ POVINNÉHO AUDITU SMLOUVA O PROVEDENÍ POVINNÉHO AUDITU mezi PRAŽSKÉ SLUŽBY, A.S. jako Objednatelem a BDO Audit s.r.o. jako Auditorem Tato smlouva byla uzavřena podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Č.j. : 20435/2007 32 Číslo v CES : 4072 Číslo úkolu : Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem : Staroměstské nám. 6 Praha 1, 110 15 zastoupená

Více

Mandátní smlouva č. OSV/ /2011 uzavřená podle 566 a násl. Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů

Mandátní smlouva č. OSV/ /2011 uzavřená podle 566 a násl. Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů Mandátní smlouva č. OSV/ /2011 uzavřená podle 566 a násl. Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany A. Mandant: Pardubický kraj adresa: Komenského náměstí 125, 532

Více

Smlouva o pozáručním servisu a technické podpoře

Smlouva o pozáručním servisu a technické podpoře Smlouva o pozáručním servisu a technické podpoře Ev.č. Software602 a.s.: Ev.č. Organizace: SUPP/FFSaFP/Písek/0606/2016 1. Článek Smluvní strany Společnost: Software602 a.s. se sídlem: Hornokrčská 15, 140

Více

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce Stavební připravenost lokality OPIS uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., v platném

Více

Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix. Smluvní strany. zapsaná v. zastoupená

Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix. Smluvní strany. zapsaná v. zastoupená Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix Dále jen Smlouva Smluvní strany Společnost.. zapsaná v. zastoupená IČ: DIČ:. Bank. spojení:., č. účtu:. (dále jen Prodávající) a Centrum pro

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO V souladu s ustanovením 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník ), níže uvedené smluvní strany uzavřely tuto smlouvu o dílo

Více

Smlouva o dílo - servis vodoinstalace

Smlouva o dílo - servis vodoinstalace Smlouva o dílo - servis vodoinstalace Článek 1 - Smluvní strany 1. společnost: Posíláme poptávky, s. r. o. se sídlem: Šafránkova 3, Praha 5 zastoupená: jednatelem Ing. Martinem Poptávkou IČO: 12345678

Více

zapsaným v rejstříku ústavů vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn. U 406

zapsaným v rejstříku ústavů vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn. U 406 TATO SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB (dále jen Smlouva ) je uzavřena ve smyslu ustanovení 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník

Více

klientem jako zadavatelem, v němž byla nabídka advokáta vybrána jako nejvhodnější.

klientem jako zadavatelem, v němž byla nabídka advokáta vybrána jako nejvhodnější. Příloha č. 1 Výzvy a zadávacích podmínek Česká republika Česká inspekce životního prostředí se sídlem: Na Břehu 267/1a, 190 00 Praha 9 IČO: 41693205 jednající: Ing. Erik Geuss, Ph.D., ředitel bankovní

Více

SMLOUVA. na svěřenou správu krajské datové sítě CamelNET

SMLOUVA. na svěřenou správu krajské datové sítě CamelNET SMLOUVA na svěřenou správu krajské datové sítě CamelNET uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Čl. 1. Smluvní

Více

Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část. Smlouva o poskytování vzdělávání

Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část. Smlouva o poskytování vzdělávání Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část Smlouva o poskytování vzdělávání I. SMLUVNÍ STRANY 1. Objednatel Název: Česká republika Národní úřad pro

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 566 a násl. zák. č. 513/ 1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů

MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 566 a násl. zák. č. 513/ 1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 2 Vzor prováděcí smlouvy MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 566 a násl. zák. č. 513/ 1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Česká televize se sídlem: Kavčí

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 381/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 360 ze dne 21.05.2014,,Analýza příležitostí nového operačního programu: OP Praha - Pól růstu pro období 2014-2020" Rada městské

Více

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Příloha č.1 Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/15 3691/5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem: Staroměstské

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 zastoupená starostkou Soňou Černou (dále jen objednatel ) a (dále jen zhotovitel ) uzavřeli níže psaného

Více

Článek I Smluvní strany

Článek I Smluvní strany Příloha č. 1 Návrh kupní smlouvy K U P N Í S M L O U V A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

Smlouva o poskytování překladatelských služeb

Smlouva o poskytování překladatelských služeb Smlouva o poskytování překladatelských služeb Tato smlouva o poskytování služeb se uzavírá níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito smluvními stranami: Česká republika - Státní ústav pro kontrolu

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

smlouva o marketingovém partnerství a zprostředkování v oblasti poskytování ubytovacích služeb

smlouva o marketingovém partnerství a zprostředkování v oblasti poskytování ubytovacích služeb Smluvní strany Poskytovatel : Sky club Brumlovka s.r.o. se sídlem : Vyskočilova 2, Praha 4, PSČ 140 00 korespondenční adresa : Na Příkopě 25, Praha 1, PSČ 110 00 DIČ : CZ47120479 Zapsaný : v OR vedeném

Více

Smlouva o dílo. Marie Cibulkové 34, Praha 4. Ing. Josef Stanko, jednatel společnosti. Palackého nám. 2/2, Hořovice

Smlouva o dílo. Marie Cibulkové 34, Praha 4. Ing. Josef Stanko, jednatel společnosti. Palackého nám. 2/2, Hořovice Smlouva o dílo (A) sídlo: IČO: zastoupený: bankovní číslo účtu: LUCIDA s.r.o. Marie Cibulkové 34,140 00 Praha 4 25651099 Ing. Josef Stanko, jednatel společnosti ČSOB Praha 4 129373238/0300 (dále jen "Zhotovitel")

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 380/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 359 ze dne 21.05.2014,,Strategie využití celostátních operačních programů na období 2014-2020" Rada městské části I. s c h v a

Více

uzavřená podle & 536 a násl. obchodního zákoníku Článek I Smluvní strany

uzavřená podle & 536 a násl. obchodního zákoníku Článek I Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO Přetavba Ordinace praktického lékaře na malometrážní byt uzavřená podle & 536 a násl. obchodního zákoníku Článek I Smluvní strany 1. Objednatel: Obecní úřad Sibřina Se sídlem: Říčanská 15,

Více

Smlouva o zajištění společného plnění s provozovatelem FVE

Smlouva o zajištění společného plnění s provozovatelem FVE Smlouva o zajištění společného plnění s provozovatelem FVE uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a podle 37p odst. 1 a 2 a 37h odst. 1, písm. c) zákona č. 185/2001 Sb.,

Více

Smlouva. Uzavřená mezi těmito smluvními stranami:

Smlouva. Uzavřená mezi těmito smluvními stranami: Smlouva Uzavřená mezi těmito smluvními stranami: 1. Obec Prackovice nad Labem adresa: Prackovice nad Labem 54, 411 33 Prackovice nad Labem IČ: 00264229 Za obec jednající: Mgr. Andrea Svobodová Křešová,

Více

Obchodní podmínky k objednávce Dokumentace pro provedení zátěžového testu

Obchodní podmínky k objednávce Dokumentace pro provedení zátěžového testu Obchodní podmínky k objednávce Dokumentace pro provedení zátěžového testu I. Předmět Smlouvy 1) Zhotovitel se zavazuje, že provede na svůj náklad a nebezpečí pro Objednatele níže specifikované Dílo. 2)

Více

Zpracování Příručky pro hodnotitele globální grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v programovém období

Zpracování Příručky pro hodnotitele globální grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v programovém období Číslo smlouvy objednatele: Zpracování Příručky pro hodnotitele globální grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v programovém období 2007-2013 Smlouva o dílo ve smyslu 536 a následujících

Více

Smlouva o poskytování služeb uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník

Smlouva o poskytování služeb uzavřená podle 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Regionální rada regionu soudržnosti Severozápad sídlo: Mírové náměstí 3097/37, 400 01 Ústí nad Labem zastoupená: Ing. Petrem Vráblíkem, Ph.D., ředitelem úřadu Regionální rady,

Více

s m l o u v u o d í l o

s m l o u v u o d í l o SMLOUVA O DÍLO o provedení realizace stavby pro akci Rekonstrukce střešního pláště Kryté haly jízdárny (uzavřená podle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších

Více

Smlouva o dílo. uzavřená podle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

Smlouva o dílo. uzavřená podle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smlouva o dílo uzavřená podle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Objednatel: Sídlo: Město Mohelnice U Brány 916/2,

Více

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) Příloha č. 4 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní

Více

S M L O U V A O P O S K Y T O V Á N Í S L U Ž E B uzavřená dle přísl. ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

S M L O U V A O P O S K Y T O V Á N Í S L U Ž E B uzavřená dle přísl. ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Níže označené strany S M L O U V A O P O S K Y T O V Á N Í S L U Ž E B uzavřená dle přísl. ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku statutární město Frýdek-Místek se sídlem Radniční 1148,

Více

ÚSPORA CZ, s.r.o. Smlouva o vedení účetní evidence a zpracování mezd. I. Předmět smlouvy. 1. Ekonomické a účetní poradenství spočívající zejména v:

ÚSPORA CZ, s.r.o. Smlouva o vedení účetní evidence a zpracování mezd. I. Předmět smlouvy. 1. Ekonomické a účetní poradenství spočívající zejména v: Smlouva o vedení účetní evidence a zpracování mezd Název společnosti: Sídlo: IČ: DIČ: Zapsaná: Zastoupená: (dále jen objednatel ) a ÚSPORA CZ, s.r.o. Ondřejovská 769, 251 64 Mnichovice IČ: 25432133 DIČ:

Více

Smlouva o poskytování poradenských služeb uzavřená na základě 1746 odst. 2 zákona Č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen "občanský zákoník")

Smlouva o poskytování poradenských služeb uzavřená na základě 1746 odst. 2 zákona Č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník) Smlouva o poskytování poradenských služeb uzavřená na základě 1746 odst. 2 zákona Č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen "občanský zákoník") Název: se sídlem: zastoupené: IČO: DIČ: Datová schránka:

Více

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Článek I. Smluvní strany Objednatel: Obec Kobylnice Sídlo: Na Budínku 240, 664 51 Kobylnice Zastoupený: starostou

Více

Článek 1. Předmět smlouvy

Článek 1. Předmět smlouvy S M L O U V A o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, tyto smluvní strany: Psychiatrická léčebna v Dobřanech

Více

ZULU F&E s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY

ZULU F&E s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY OBCHODNÍ PODMÍNKY ZULU F&E s.r.o. IČ 284 00 216 se sídlem Volmanova 1886, 250 88 Čelákovice zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 138812 I. Vymezení základních

Více

Správa Národního parku Šumava. 1. máje 260/19, Vimperk

Správa Národního parku Šumava. 1. máje 260/19, Vimperk / SPRÁVA NÁRODNíHO PARKU ŠUMAVA Číslo smlouvy objednatele. Číslo smlouvy zhotovitele: 15379 19 SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 ano zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen "občanský

Více

Bílovecká nemocnice, a.s Bílovec, 17. listopadu 538/57

Bílovecká nemocnice, a.s Bílovec, 17. listopadu 538/57 Bílovecká nemocnice, a.s. 743 01 Bílovec, 17. listopadu 538/57 PŘÍLOHA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce označené Pravidelné dodávky léků OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. Firma: Simplia, s.r.o. Sídlo: Praha 2, Polská 1396/46, PSČ 120 00 IČ: 28486820

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. Firma: Simplia, s.r.o. Sídlo: Praha 2, Polská 1396/46, PSČ 120 00 IČ: 28486820 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Smluvní strany 1.1 Poskytovatel Firma: Simplia, s.r.o. Sídlo: Praha 2, Polská 1396/46, PSČ 120 00 IČ: 28486820 1.2 Klient 2. Smluvní vztahy Předmět podnikání Předmětem podnikání

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Dnešního dne, měsíce a roku smluvní strany Národní hřebčín Kladruby nad Labem,

Více

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice SMLOUVA O DÍLO (uzavřená dle. 536 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění) číslo smlouvy objednatele: 201305 číslo smlouvy zhotovitele:. na Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky České informační agentury, s. r. o. 1. Úvodní ustanovení a) Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) České informační agentury, s. r. o. (dále jen Poskytovatel ) vycházejí

Více

Deloitte Advisory s.r.o. se sídlem 00, zastoupená Martinem Buranským, zmocněncem na základě plné moci, která tvoří přílohu této smlouvy

Deloitte Advisory s.r.o. se sídlem 00, zastoupená Martinem Buranským, zmocněncem na základě plné moci, která tvoří přílohu této smlouvy SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PORADENSKÉ ČINNOSTI č. INO/40/01/001524/2008 uzavřená dále uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito smluvními stranami: Hlavní město Praha se sídlem: Mariánské nám. 2, 110 01 Praha

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 895/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 838 ze dne 11.12.2017 Dohoda o ochraně důvěrných informací a obchodního tajemství při zpracování analýz GDPR Rada městské části

Více

Obchodní podmínky k objednávce. Migrace DNS serverů do virtuálního prostředí

Obchodní podmínky k objednávce. Migrace DNS serverů do virtuálního prostředí Obchodní podmínky k objednávce Migrace DNS serverů do virtuálního prostředí I. Předmět Objednávky 1) Zhotovitel se zavazuje, že provede na svůj náklad a nebezpečí pro Objednatele níže specifikované Dílo.

Více

Smlouva o dílo. uzavřená podle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

Smlouva o dílo. uzavřená podle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Sikou Smlouva o dílo uzavřená podle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Objednatel: Sídlo: Zastoupený: IČ: Bankovní

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

číslo smlouvy Klienta: KT/2018/35

číslo smlouvy Klienta: KT/2018/35 > Jí* v Smlouva o poskytování poradenských služeb BDO Advisory s.r.o. Se sídlem Karolinská 661/4, 186 00 Praha 8 IČ: 272 44 784 zapsaná do obchodního rejstříku vedeného Městským soudem v Praze, spisová

Více

Smlouva o provedení revize lidských zdrojů TA ČR a jejich využití

Smlouva o provedení revize lidských zdrojů TA ČR a jejich využití Smlouva o provedení revize lidských zdrojů TA ČR a jejich využití uzavřená dle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany: Technologická agentura České republiky se

Více

1.2. Tato smlouva upravuje práva a povinnosti smluvních stran ohledně poskytování služeb Poskytovatelem Objednateli

1.2. Tato smlouva upravuje práva a povinnosti smluvních stran ohledně poskytování služeb Poskytovatelem Objednateli Níže uvedeného data uzavřely Ing. Olga Grigová Interim Manager/Executive Consultant Člen Komory pověřenců pro ochranu osobních údajů Sesídlem: Daškova 3070/2; 14300 Praha 4 IČ: 03806171 e-mail: grand.vip@seznam.cz

Více

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA O VÝKONU ČINNOSTI KOORDINÁTORA BOZP A TDI Dle 2430.

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA O VÝKONU ČINNOSTI KOORDINÁTORA BOZP A TDI Dle 2430. PŘÍKAZNÍ SMLOUVA O VÝKONU ČINNOSTI KOORDINÁTORA BOZP A TDI Dle 2430. Článek 1 Smluvní strany Příkazce : Město Kojetín Jednající : Ing. Jiří Šírek IČ : 00301370 DIČ : CZ 00301370 Se sídlem : Masarykovo

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Evidenční číslo přidělené z Centrální evidence smluv: 170343 Česká republika Ministerstvo životního prostředí JUDr. Hana Cejnková SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB TATO SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB (dále jen

Více

SMLOUVU O VÝHRADNÍM OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ

SMLOUVU O VÝHRADNÍM OBCHODNÍM ZASTOUPENÍ Vzor č. 46: Smlouva o výhradním obchodním zastoupení (1/5) Josef Novák, IČ: 9876543 se sídlem Praha 1, Myslbekova 56 podnikající podle živnostenského listu vydaného Úřadem městské části Praha 1-živnostenský

Více

Příloha č. 3 Rámcové dohody Vzor návrhu na uzavření Prováděcí smlouvy k Rámcové dohodě pro poskytnutí Softwarových produktů IBM a/nebo Podpory IBM

Příloha č. 3 Rámcové dohody Vzor návrhu na uzavření Prováděcí smlouvy k Rámcové dohodě pro poskytnutí Softwarových produktů IBM a/nebo Podpory IBM 148592_Příloha č.4b ZD _ Návrh Prováděcí smlouvy k RD Příloha č. 3 Rámcové dohody Vzor návrhu na uzavření Prováděcí smlouvy k Rámcové dohodě pro poskytnutí Softwarových produktů IBM a/nebo Podpory IBM

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 653/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 593 ze dne 31.08.2016 Uzavření smlouvy o umístění reklamních zařízení se společností TTV LCD s.r.o. Rada městské části I. s c h

Více

SMLOUVA O AUTORSKÉM DOZORU ( zak.č. zhotovitele: ) Smluvní strany. (dále jen objednatel)

SMLOUVA O AUTORSKÉM DOZORU ( zak.č. zhotovitele: ) Smluvní strany. (dále jen objednatel) SMLOUVA O AUTORSKÉM DOZORU ( zak.č. zhotovitele: 012 037 12 00 ) uzavřená podle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. obchodní zákoník v platném znění Smluvní strany 1. Objednatel: Město Manětín se sídlem:

Více

Čl. II Práva a povinnosti smluvních stran

Čl. II Práva a povinnosti smluvních stran Smlouva č. 15/011-0 Smlouva o poskytování poradenských služeb uzavřená na základě 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Česká republika Úřad vlády České republiky

Více

Článek 1 Smluvní strany. Mírové náměstí 35, Louny Mgr. Pavlem Jandou, starostou města

Článek 1 Smluvní strany. Mírové náměstí 35, Louny Mgr. Pavlem Jandou, starostou města Příloha č. 3 PŘÍKAZNÍ SMLOUVA č. MULNCJ.. ev. č. o výkonu autorského dozoru uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Příkazce Sídlo: Zastoupený:

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB VEDOUCÍHO PROJEKTU. Číslo smlouvy Objednatele: INO/40/01/001471/2008 Číslo smlouvy Poskytovatele: SMLO208MHMP

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB VEDOUCÍHO PROJEKTU. Číslo smlouvy Objednatele: INO/40/01/001471/2008 Číslo smlouvy Poskytovatele: SMLO208MHMP SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB VEDOUCÍHO PROJEKTU Číslo smlouvy Objednatele: INO/40/01/001471/2008 Číslo smlouvy Poskytovatele: SMLO208MHMP uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 269

Více

Článek I. Smluvní strany

Článek I. Smluvní strany Příloha č. 7 Návrh smlouvy na zajištění jazykových a jazykově-metodických kurzů v zahraničí pro zvýšení kvalifikace pedagogů a zvýšení kvality výuky na 1. Základní škole Holešov Objednatel: Název: 1. Základní

Více

SMLOUVA O DÍLO. Účastníci smlouvy:

SMLOUVA O DÍLO. Účastníci smlouvy: SMLOUVA O DÍLO Účastníci smlouvy: Hvězdárna a planetárium Brno, příspěvková organizace se sídlem Kraví hora 2, 616 00 Brno, IČ 00101443, zapsaná v obchod. rejstříku u Kraj. soudu v Brně, oddíl Pr, vložka

Více

SERVISNÍ SMLOUVA Č...

SERVISNÍ SMLOUVA Č... SERVISNÍ SMLOUVA Č... uzavřená v souladu s ustanoveními 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, (dále jen občanský zákoník ) K níže uvedenému datu uzavřely smluvní strany (dále jen objednatel

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice VÝZVA k podání nabídky

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice VÝZVA k podání nabídky Příloha č. 1 Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 VÝZVA k podání nabídky Zadavatel - tímto vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Rámcová smlouva na poskytování služeb v oblasti

Více

Smlouva o dílo (AT-CZ 042/.) uzavřená dle ust a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Hlava I. Smluvní strany

Smlouva o dílo (AT-CZ 042/.) uzavřená dle ust a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Hlava I. Smluvní strany PŘÍLOHA C1 Smlouva o dílo (AT-CZ 042/.) uzavřená dle ust. 2631 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Hlava I. Smluvní strany 1. Smluvní strany Objednatel : ZERA Zemědělská ekologická regionální

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Odběratel - objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková organizace sídlo: F. Formana 251/13, 700 30 Ostrava Dubina zastoupena: Bc. Martinou Rakovou

Více

Vydané podle 273 odst. 1) zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění:

Vydané podle 273 odst. 1) zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění: 1 Obchodní podmínky Vydané podle 273 odst. 1) zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění: Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího, kterým je společnost JSV International

Více

SMLOUVA PŘÍKAZNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI

SMLOUVA PŘÍKAZNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI SMLOUVA PŘÍKAZNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI Prague Property Management, a.s. se sídlem Werichova 1145, PSČ 150 00 IČO: 27 21 21 49 Zastoupená: tel: +420 602 309 988 email: Flatservice@ppmas.cz a jméno:...

Více

mezi následujícími smluvními stranami A... Adresa sídla společnosti:... zastoupená:

mezi následujícími smluvními stranami A... Adresa sídla společnosti:... zastoupená: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ZA ÚČELEM OPTIMALIZACE SMLUVNÍHO VZTAHU KLIENTA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu se zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník

Více

S M L O U V A O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

S M L O U V A O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB S M L O U V A O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Trávníky, bytové družstvo se sídlem na adrese Příčná 1541, 765 02 Otrokovice IČO: 00048852 zapsané v rejstříku u Krajského

Více

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu (dále jen smlouva ): Článek I. Předmět smlouvy

uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto smlouvu (dále jen smlouva ): Článek I. Předmět smlouvy PŘÍLOHA Č. 2 SMLOUVA O DÍLO č. - / Česká filharmonie se sídlem Alšovo nábřeží 12, 110 01 Praha 1, Česká republika IČ: 00023264, DIČ: CZ00023264 zastoupena MgA. David Marečkem, Ph.D., generálním ředitelem

Více

SMLOUVA O PROVEDENÍ EVALUACE

SMLOUVA O PROVEDENÍ EVALUACE SMLOUVA O PROVEDENÍ EVALUACE (uzavřená podle 269, odst.2 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů na provedení evaluace na základě veřejné zakázky Průběžná dlouhodobá

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění. mandátní smlouvu:

MANDÁTNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění. mandátní smlouvu: MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany 1... IČ:.. zapsaný v.. Bankovní spojení:., jehož

Více

SMLOUVA O PROVEDENÍ JEDNORÁZOVÉ SLUŽBY ENGINEERING SERVICES TECHNOLOGIE IS ROS

SMLOUVA O PROVEDENÍ JEDNORÁZOVÉ SLUŽBY ENGINEERING SERVICES TECHNOLOGIE IS ROS SMLOUVA O PROVEDENÍ JEDNORÁZOVÉ SLUŽBY ENGINEERING SERVICES TECHNOLOGIE IS ROS č. ev. ČSÚ: 246-2013-S Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Česká republika Český statistický úřad se

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Objednavatel: Město Rýmařov Se sídlem: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov Zastoupena: Ing. Petrem Kloudou - starostou IČO: 00296317 Bankovní spojení: Česká spořitelna

Více

Smlouva o poskytování konzultačních služeb

Smlouva o poskytování konzultačních služeb Smlouva o poskytování konzultačních služeb uzavřená mezi Městská část Praha 5 a AIL,s.r.o. IČ: 27392627 DIČ: Vašátkova 101116, Praha 9, PSČ 19800 JUDr. Roman Lamka - jednatel zapsaná v Obchodním rejstříku

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

SMLOUVU. Preambule. Článek 1 Předmět a místo plnění

SMLOUVU. Preambule. Článek 1 Předmět a místo plnění Příloha č. 1 Česká republika - Ministerstvo práce a sociálních věcí Jednající: Mgr. Kateřinou Šiškovou, Odbor kancelář ministryně a public relations Sídlo: Na Poříčním právu 1/376, Praha 2, PSČ 128 01

Více

Smlouva o vytvoření a správě webové aplikace

Smlouva o vytvoření a správě webové aplikace Smlouva o vytvoření a správě webové aplikace číslo: W1/.../... Vitalex Computers Masarykova 750/ 316 400 01, Ústí nad Labem www.vitalex.cz (strana 1) Smlouva o vytvoření webové aplikace ( Uzavřená dle

Více

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1 Příloha č.1 Obchodní podmínky (následně smlouva) uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) č. smlouvy objednatele: č. smlouvy zhotovitele: Článek 1 Smluvní strany Objednatel:

Více

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI. uzavřená podle 642 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI. uzavřená podle 642 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku SMLOUVA O SPOLUPRÁCI uzavřená podle 642 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku se sídlem: Sokola Tůmy 1099/1, Hulváky 709 00 Ostrava jednající: jednatelem společnosti IČ: 023 56 937 DIČ: CZ

Více

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Příloha č. 3 k č.j.: PPR-2262-35/ČJ-2012-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ:

Více

Poskytování služeb šéfredaktora Těšínských listů a mediálního mluvčího pro město Český Těšín na období od do

Poskytování služeb šéfredaktora Těšínských listů a mediálního mluvčího pro město Český Těšín na období od do Příloha č. 1 Údaje veřejné zakázky KRYCÍ LIST NABÍDKY Název veřejné zakázky Poskytování služeb šéfredaktora Těšínských listů a mediálního mluvčího pro město Český Těšín na období od 01.01.2019 do 31.12.2021

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Číslo smlouvy Objednatele: INO/40/01/001901/2009 uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 269 odst. 2 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v

Více

Smlouva o partnerské spolupráci

Smlouva o partnerské spolupráci Smlouva o partnerské spolupráci Smluvní strany: 1. WideNet s.r.o. se sídlem: Palác Lucerna, Štěpánská 61, 116 02 Praha 1 IČ: 26767244 jednající jednatelem Vladimírem Vavrochem obchodní společnost WideNet

Více

Smlouva o obchodním zastoupení při prodeji zájezdů

Smlouva o obchodním zastoupení při prodeji zájezdů Smlouva o obchodním zastoupení při prodeji zájezdů uzavřená dle 652 a násl. Obchodního zákoníku mezi Zastoupeným: Cestovní kancelář: CK KLEA s.r.o. Sídlo: Okružní 560, Dolní Smržovka, Tanvald, 468 41 Kontaktní

Více

Stavební úpravy v budově DM - SOU opravárenské Králíky

Stavební úpravy v budově DM - SOU opravárenské Králíky Smlouva o dílo č. 03/2016 na zhotovení díla - stavební úpravy objektu č.p. 429: Stavební úpravy v budově DM - SOU opravárenské Králíky Smluvní strany 1. Objednatel: Střední odborné učiliště opravárenské

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 15.03.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o provozování Sportovně komunitního centra Písek NÁVRH

Více

Návrh smlouvy o poskytování služeb č. MHÚM/2018/XXXX/SD

Návrh smlouvy o poskytování služeb č. MHÚM/2018/XXXX/SD Návrh smlouvy o poskytování služeb č. MHÚM/2018/XXXX/SD Objednatel město Studénka Sídlo: nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Zastoupeno: Lubomírem Šobichem, starostou IČ: 00298441 DIČ: CZ00298441 Bankovní

Více

ZPROSTŘEDKOVÁNÍ PRODEJE NEMOVITOSTI

ZPROSTŘEDKOVÁNÍ PRODEJE NEMOVITOSTI ZPROSTŘEDKOVÁNÍ PRODEJE NEMOVITOSTI Vlastník1: na straně jedné a Zprostředkovatel2: na straně druhé uzavřená, dne /v poté, co účastníci smlouvy sdělili druhé straně, že jim není známa žádná okolnost omezující

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi (dále jen uživatel ) a (dále jen poskytovatel ) I. Předmět smlouvy Předmětem této smlouvy je poskytování služeb, kterými se

Více

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a následujících občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. ve znění pozdějších předpisů

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a následujících občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. ve znění pozdějších předpisů PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a následujících občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. ve znění pozdějších předpisů Statutární město Ostrava sídlo: Prokešovo náměstí 1803/8, 729 30 Ostrava Moravská Ostrava

Více