Odpov di na dotazy uchaze e k ve ejné zakázce. 2/

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Odpov di na dotazy uchaze e k ve ejné zakázce. 2/2015-53-28"

Transkript

1 Odpov di na dotazy uchaze e k ve ejné zakázce. 2/ Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení pro oblast Správy údajové základny - II A. Z popisu modelového požadavku v p íloze 1 - "Specifikace p edm tu pln ní a technické požadavky", kap. "4.8.1 Akce Zm na R OSV a Zneplatn ní R není zcela jasné, jaká zm na funk nosti aplikace UI08 je o ekávána. Dotaz 1: Má se jednat pouze o propagaci zm n a zneplatn ní R /E P do lokálních dat, nebo se jedná o zpracování požadavku na vy ešení chyby v UI08 na lokálním pracovišti, odeslaného z UI44 nebo KL? Odpov : Nejedná se o propagaci zm n a zneplatn ní R /E P do lokálních dat. Jedná se o zapracování požadavku na vy ešení chyby z podn tu lokálních aplikací v APV UI44 a následné propagaci do UI08 do ásti požadavk, které mají informovat referenty na pracovištích SSZ k náprav dat v lokálních databázích. B. Pro návrh ešení požadavku, popsaného v p íloze 1 - "Specifikace p edm tu pln ní a technické požadavky", kap. "4.8.1 Akce Zm na R OSV a Zneplatn ní R propagovat i do modulu Požadavky v aplikaci UI08" pot ebuje Zhotovitel znát zp sob p enosu v cných údaj, tedy identifikace pojišt nce a starého a nového R /E P. Dotaz 2: Jsou tyto údaje uloženy v databázi AKE s tím, že klí na p íslušnou v tu je uložen v poli BAM.Activity.Sortkey4? dokumentací Dotaz 3: Nebo jsou tyto údaje uloženy v databázi ZDV s tím, že klí na p íslušnou v tu je uložen v poli BAM.Activity.Recordid? dokumentací Dotaz 4: Nebo jsou v cné údaje o zm nách a zneplatn ní R /E P uloženy jinde než v AKE nebo ZDV? dokumentací Dotaz 5: Jaká je struktura tabulek AKE pro uložení aktualizace nebo zneplatn ní R /E P? dokumentací

2 Dotaz 6: Jaká je struktura tabulek ZDV pro uložení aktualizace nebo zneplatn ní R /E P? Odpov : ZDV není p edm tem této ve ejné zakázky, nebude tedy poskytnuta ást datového modelu ZDV. Dotaz 7: V dodané dokumentaci se vyskytuje zkratka dbake. Znamená tato zkratka databáze Aktualizace Kmenové Evidence? Odpov : ANO. C. Pro návrh ešení požadavku, popsaného v p íloze 1 - "Specifikace p edm tu pln ní a technické požadavky", kap. "4.8.2 V aplikaci UI44 umožnit p evedení neregistrované osoby/organizace na registrovanou osobu/organizaci" pot ebuje Zhotovitel znát zp sob uložení údaj o registrovaných a neregistrovaných subjektech. Dotaz 8: Ve kterém systému/úložišti IS Objednatele jsou uloženy údaje o registrovaných a neregistrovaných subjektech? V lokálních datech UI44, v dbake, dbinp, dbzdv nebo jinde? Odpov : V subsystému kmenových evidencí. Dotaz 9: Jaké jsou struktury tabulek, ve kterých jsou uloženy údaje o registrovaných a neregistrovaných subjektech? Odpov : Z pohledu p ístupu aplikací do databáze kmenových evidencí p es rozhraní SI2 je eba využívat nabízené služby tohoto rozhraní, tedy není t eba znát konkrétní strukturu tabulek. D. Z popisu modelového požadavku, popsaného v p íloze 1 - "Specifikace p edm tu pln ní a technické požadavky", kap. "4.8.3 V modulu VZT/InPod umožnit zm nit, opravit, doplnit telefon, fax a " není z ejmé, kterých subjekt se požadavek týká. Dotaz 10: Má se jednat o pojišt nce (FO), o firmy-zam stnavatele (PO), o OSV, o všechny tyto subjekty nebo také n jaké další? Odpov : V modulu InPod v APV VZT se jedná o FO, PFO, OSV. E. Pro návrh ešení požadavku, popsaného v p íloze 1 - "Specifikace p edm tu pln ní a technické požadavky", kap. "4.8.3 V modulu VZT/InPod umožnit zm nit, opravit, doplnit telefon, fax a " pot ebuje Zhotovitel znát zp sob uložení údaj o subjektech, kterých se požadavek týká. Dotaz 11: Ve kterém systému/úložišti IS Objednatele jsou uloženy údaje o subjektech, u kterých mají být m ny/dopl ovány kontaktní údaje zmín né v požadavku? V lokálních datech VZT, nebo jinde? Odpov : V subsystému KE. Dotaz 12: Jaké jsou struktury tabulek, ve kterých jsou uloženy údaje o subjektech, u kterých mají být m ny/dopl ovány kontaktní údaje zmín né v požadavku?

3 Odpov : Struktura je následující: Column(s) of "KONTAKT" Table Name Datatype Null Option Comment RID NUMBER(22) NOT NULL HGID NUMBER(22) NOT NULL OID NUMBER(22) NOT NULL PARTKEY CHAR(1) NOT NULL TYP_SPOJENI CHAR(1) NOT NULL EML_ VARCHAR2(250) NULL EML_VEREJNY_KLIC VARCHAR2(4000) NULL TEL_CISLO VARCHAR2(33) NULL TEL_TYP_TELEFONU NUMBER(10) NOT NULL GEN_PLATI_OD TIMESTAMP NOT NULL GEN_PLATI_DO TIMESTAMP NULL GEN_JE_MINULY CHAR(1) NOT NULL GEN_JE_ZMENA CHAR(1) NOT NULL GEN_REFERENT NUMBER(10) NOT NULL GEN_APROBANT NUMBER(10) NOT NULL GEN_APLIKACE NUMBER(10) NOT NULL GEN_JE_OVERENO CHAR(1) NULL GEN_OZNAMENO_DNE DATE NULL GEN_OVERENO_DLE NUMBER(10) NOT NULL GEN_ZDROJ VARCHAR2(250) NULL STAV_DUPLICITY CHAR(1) NULL GEN_REFERENT_ID NUMBER(22) NULL GEN_APROBANT_ID NUMBER(22) NULL GEN_REFERENT_JMENO VARCHAR2(240) NULL GEN_APROBANT_JMENO VARCHAR2(240) NULL F. Pro návrh ešení požadavku, popsaného v p íloze 1 - "Specifikace p edm tu pln ní a technické požadavky", kap. "4.8.4 Nový modul DOPOJ v aplikaci VZT souvislosti s centralizací této agendy" pot ebuje Zhotovitel znát zp sob a místo uložení údaj o novém pojistném vztahu DP dobrovolného plátce. Dotaz 13: Ve kterém systému/úložišti IS Objednatele budou uloženy údaje o novém pojistném vztahu DP dobrovolného plátce? Odpov : V Subsystému pro správu pojistných vztah. Dotaz 14: Jaké jsou struktury tabulek, ve kterých jsou uloženy údaje o novém pojistném vztahu DP dobrovolného plátce? Odpov : Modul DOPOJ je v sou asné chvíli ve fázi analýzy, struktura tedy není známa. G. Pro návrh ešení požadavku, popsaného v p íloze 1 - "Specifikace p edm tu pln ní a technické požadavky", kap. "4.8.5 TCL - Úprava zobrazovaných informací", pot ebuje Zhotovitel znát zp sob, jak rozlišit fiktivní a náhradní pojistné vztahy od standardních.

4 Dotaz 15: Co znamenají pojmy fiktivní a náhradní pojistné vztahy, ím se tyto vztahy vyzna ují? Dotaz 16: Lze p i odlišení fiktivních a náhradních pojistných vztah od standardních vycházet pouze z údaj, uvedených v sad Materialized View nad kterými TCL pracuje, nebo je nutné získávat údaje také odjinud? Dotaz 17: Jsou již v sou asném datovém modelu Materialized View TCL obsaženy údaje nutné pro odlišení fiktivních a náhradních pojistných vztah od standardních, nebo bude nutno tyto údaje doplnit do DM Materialized View TCL? H. Pro návrh ešení požadavku, popsaného v p íloze 1 - "Specifikace p edm tu pln ní a technické požadavky", kap. "4.8.5 TCL - Úprava zobrazovaných informací", pot ebuje Zhotovitel znát údaje o aplikaci TCL, zejména použité technologie. P iložená dokumentace aplikace TCL se z valné ásti skládá z návrh na úpravy aplikace, u kterých není jasné, zda byly realizovány. Dokumentace neobsahuje popis architektury ani technologií použitých v aplikaci TCL, jediné informace v tomto sm ru jsou ty, že klient TCL je tenký a datová základna pro tvorbu report je realizována pomocí Oracle Materialized View. Zhotovitel p edpokládá, že ešení aplikace TCL obsahuje n jakou aplika ní vrstvu spolu s HTTP serverem. Dotaz 18: M že Objednatel uvést technologie aplika ní vrstvy a HTTP serveru TCL? Odpov : Požadované informace ohledn technologií aplika ní vrstvy jsou sou ástí platných standard SSZ. Adresa http serveru TCL je následující: Dotaz 19: M že Objednatel uvést aplikací TCL podporované prohlíže e? Odpov : Požadované informace jsou sou ástí platných standard SSZ. Dotaz 20: M že Objednatel popsat zp sob p ipojení aplika ní vrstvy k datové základn (Web services, ímý p ístup, p ípadn jiný)? Odpov : P ipojení aplika ní vrstvy k datové je realizováno prost ednictvím webových služeb CH. Pro návrh ešení požadavku, popsaného v p íloze 1 - "Specifikace p edm tu pln ní a technické požadavky", kap. "4.8.4 Nový modul DOPOJ v aplikaci VZT souvislosti s centralizací této agendy" pot ebuje Zhotovitel znát údaje o systému VZT. P iložená dokumentace neobsahuje žádnou dokumentaci systému VZT. Dotaz 21: M že Objednatel uvést, z jakých modul se v sou asnosti skládá systém VZT a jaký je jejich el a vzájemné vazby, v etn ásti VZT provozované na lokálních pracovištích?

5 Dotaz 22: M že Objednatel popsat SW architekturu VZT (resp. jednotlivých modul, pokud je odlišná)? Dotaz 23: M že Objednatel uvést technologie jednotlivých ástí architektury VZT? Dotaz 24: M že Objednatel popsat zp sob vazeb modul VZT mezi sebou a k okolí (Web services, ímé p ístupy, p ípadn jiný), zda a jak VZT používá ESB BizTalk Objednatele? Dotaz 25: M že Objednatel konkretizovat, jaké úpravy okolních aplikací (UI44, datový model KE, UI08, POJ, DB INP) budou požadovány (nap. zda bude požadována aprobace zm n z nového modulu DOPOJ v aplikace UI44 spolu s ešením chyb v UI08)? Odpov : Zadavatel nepožaduje p ipravit návrh ešení na úpravy okolních aplikací (UI44, datový model KE, UI08, POJ, DB INP), ale požaduje, aby v návrhu ešení na nový modul DOPOJ uchaze zohlednil požadavky na úpravy okolních systém. Dotaz 26: Dokumentace neobsahuje žádný popis systému POJ a DB INP. Vzhledem ke skute nosti, že se p edpokládají úpravy t chto systém, m že Objednatel doplnit dokumentaci POJ a DB INP? Odpov : Viz. odpov na p edchozí dotaz. I. Pro návrh ešení požadavku, popsaného v p íloze 1 - "Specifikace p edm tu pln ní a technické požadavky", kap. "4.8.3 V modulu VZT/InPod umožnit zm nit, opravit, doplnit telefon, fax a " pot ebuje Zhotovitel znát údaje o modulu InPod VZT. P iložená dokumentace neobsahuje žádnou dokumentaci systému VZT. Dotaz 27: M že Objednatel popsat SW architekturu modulu InPod VZT? Dotaz 28:M že Objednatel uvést technologii modulu InPod VZT? Dotaz 29:M že Objednatel popsat zp sob vazeb modulu InPod VZT k okolí (Web services, p ímé ístupy, p ípadn jiný)? Dotaz 30:M že Objednatel uvést, zda je uvedený modul InPod provozován jak v centrálním systému, tak na lokálních pracovištích Objednatele?

6 Dotaz 31:M že Objednatel uvést, zda požadovaná aktualizace údaj v kmenové evidenci podléhá aprobaci zm n v aplikaci UI44, spolu s ešením chyb v UI08? Odpov : Požadované údaje nepodléhají aprobaci. J. Pro návrh ešení požadavku, popsaného v p íloze 1 - "Specifikace p edm tu pln ní a technické požadavky", kap. "4.8.2 V aplikaci UI44 umožnit p evedení neregistrované osoby/organizace na registrovanou osobu/organizaci" pot ebuje Zhotovitel znát údaje o aplikaci UI44, zejména použité technologie a ucelenou analytickou dokumentaci. P iložená dokumentace aplikace UI44 se skládá pouze z návrh na úpravy aplikace, u kterých není jasné, zda byly realizovány. Dokumentace neobsahuje popis architektury ani technologií použitých v aplikaci UI44, ani ucelenou analytickou dokumentaci (popis datového modelu, proces a funkcí aplikace, rolí apod.). Dotaz 32:M že Objednatel uvést SW architekturu aplikace UI44? Dotaz 33:M že Objednatel uvést zp sob propojení jednotlivých vrstev SW architektury aplikace UI44? Dotaz 34:M že Objednatel uvést technologie jednotlivých vrstev SW architektury aplikace UI44? Dotaz 35:M že Objednatel uvést, zda tato úprava aplikace UI44 m že mít dopady na jiné aplikace nebo systémy, nap. zda bude požadováno ešení rozpor v aplikaci UI08? Odpov : Úprava aplikace UI44 nebude mít dopady na jiné aplikace. Dotaz 36: P iložená dokumentace neobsahuje popis datového modelu UI44, proces UI44, funkcí UI44, rolí a jejich kompetencí ani jinou ucelenou analytickou dokumentaci. M že Objednatel dodat analytickou dokumentaci aplikace UI44? K. Pro návrh ešení požadavku, popsaného v p íloze 1 - "Specifikace p edm tu pln ní a technické požadavky", kap. "4.8.1 Akce Zm na R OSV a Zneplatn ní R propagovat i do modulu Požadavky v aplikaci UI08" pot ebuje Zhotovitel znát údaje o aplikaci UI08, zejména použité technologie. Dotaz 37: M že Objednatel uvést SW architekturu aplikace UI08?

7 Dotaz 38:M že Objednatel uvést zp sob propojení jednotlivých vrstev SW architektury aplikace UI08? Dotaz 39:M že Objednatel uvést technologie jednotlivých vrstev SW architektury aplikace UI08? Dotaz 40:P iložená analytická dokumentace neobsahuje popis jiných pracovních dat aplikace UI08, než databázi dbbam. Používá aplikace UI08 ješt jiná pracovní data? Odpov : APV UI08 pracuje s dbbam a dále zobrazuje DV z dbzdv. Dotaz 41: Pokud používá aplikace UI08 jiná pracovní data, m že Objednatel doplnit jejich popis? Odpov : Aplikace UI08 nepoužívá jiná pracovní data. V návaznosti na p edchozí dodate nou informaci ze dne zadavatel z d vodu neodeslání dodate ných informací na žádost uchaze e ve lh stanovené v 49 odst. 2 ZVZ prodlužuje lh ty takto: Lh ta pro podání nabídek: do 12:00 hodin Otevírání obálek: od 12:00 hodin Bc. Ludmila Hnutová odd lení centrálního zadávání ve ejných zakázek SSZ

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 20/ Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení EDS, EXK a DAP

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 20/ Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení EDS, EXK a DAP Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 20/2016-53-27 Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení EDS, EXK a DAP edm tem zakázky je také vývoj a údržba aplika ního programového

Více

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 25/

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 25/ Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 25/2016-53-56 Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení pro oblast D chodové dávky - II Jaká konkrétní dokumentace pro jednotlivé moduly

Více

Odpov di na dotazy k ve ejné zakázce. 30/2014-53-27. SSZ Registr IKP

Odpov di na dotazy k ve ejné zakázce. 30/2014-53-27. SSZ Registr IKP Odpov di na dotazy k ve ejné zakázce. 30/2014-53-27 SSZ Registr IKP 1. V dokumentu 4_Priloha_1_Specifikace-predmetu-technicke-pozadavky_Rozvoj-podpora-RIKP v kapitole 2.1 Popis architektury a vazeb v APV

Více

Rámcová smlouva o vývoji a údržb APV pro oblast výb ru pojistného od zam stnavatel a nemocenského pojišt ní OSV - II

Rámcová smlouva o vývoji a údržb APV pro oblast výb ru pojistného od zam stnavatel a nemocenského pojišt ní OSV - II OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Rámcová smlouva o vývoji a údržb APV pro oblast výb ru pojistného od zam stnavatel a nemocenského pojišt ní OSV II Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely edb žného oznámení Od

Více

s pln ním ve ejné zakázky, napln ny. - Popis p edm tu ve ejné zakázky. - Popis vzájemného vztahu edm tu ve ejné zakázky a pot eb zadavatele.

s pln ním ve ejné zakázky, napln ny. - Popis p edm tu ve ejné zakázky. - Popis vzájemného vztahu edm tu ve ejné zakázky a pot eb zadavatele. Centralizace APV OSV OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis pot eb, které mají být spln ním ve ejné

Více

HW vybavení nov vybudovaného datového centra SSZ (Zvýšení kapacity Datového úložišt )

HW vybavení nov vybudovaného datového centra SSZ (Zvýšení kapacity Datového úložišt ) OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY HW vybavení nov vybudovaného datového centra SSZ (Zvýšení kapacity Datového úložišt ) Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona.137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis (dále jen zákon ) Název ve ejné zakázky Rozší ení personálního ešení MMR Zadavatel ve ejné zakázky:

Více

Zakázka bude pln na b hem roku 2014 a v následujících 48 sících od uzav ení smlouvy.

Zakázka bude pln na b hem roku 2014 a v následujících 48 sících od uzav ení smlouvy. OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Služba na zajišt ní provozu a expertní podpory datové sít Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis

Více

V rámci aplika ního vybavení pro oblast vymáhání pohledávek - APV INS, INS-MKV a SPR zajistit:

V rámci aplika ního vybavení pro oblast vymáhání pohledávek - APV INS, INS-MKV a SPR zajistit: OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Rámcová smlouva o vývoji a údržb APV pro vymáhání pohledávek Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis

Více

Od vodn ní p im enosti požadavk na technické kvalifika ní p edpoklady pro pln ní ve ejné zakázky na dodávky, pokud požaduje 1

Od vodn ní p im enosti požadavk na technické kvalifika ní p edpoklady pro pln ní ve ejné zakázky na dodávky, pokud požaduje 1 OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY SSZ Podpora a další rozvoj ešení interaktivních formulá. ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo - Popis pot eb, které mají být

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Veřejná zakázka: Datové sklady - SW Technologie a metadatový systém, Datová tržiště ekonomiky, Školství, statistiky,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VE EJNOU ZAKÁZKU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VE EJNOU ZAKÁZKU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VE EJNOU ZAKÁZKU Zhotovení štítk s árovými kódy a archových etiket pro R- SSZ Zjednodušené podlimitní ízení Obsah: I. ást Informace o zadavateli II. ást Obecná ustanovení o zadávací

Více

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 59/2012-17-27. Digitalizace dokumentace Léka ské posudkové služby SSZ, vyt žování a konsolidace dat

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 59/2012-17-27. Digitalizace dokumentace Léka ské posudkové služby SSZ, vyt žování a konsolidace dat Kde nalezneme barevn rozlišené druhy dokument ke zpracování, ovšem k dispozici máme pouze b dokumenty p ílohy.1. Myslíte si, že bych Vás mohl poprosit o barevnou p ílohu.1.? edm tem pln ní je pouze ernobílé

Více

Uchazečům o veřejnou zakázku

Uchazečům o veřejnou zakázku MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Oddělení soukromoprávní VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE / ÚTVAR: Mgr. Irena Hanáková/OSP TELEFON: 556 879 749 E-MAIL: Irena.hanakova@koprivnice.cz

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) zadavatel: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Více

SSZ Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení pro oblast OCR linek

SSZ Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení pro oblast OCR linek OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY SSZ Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení pro oblast OCR linek Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve

Více

Dodatečné informace č. 6-11

Dodatečné informace č. 6-11 Č.j.: MCLISEN 00367/2014/2600/PET V Brně dne 13.1.2014 Dodatečné informace č. 6-11 Vážení uchazeči, sdělujeme dodatečné informace č.6-11 k veřejné zakázce Modernizace a rekonstrukce bytů v bytových domech

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Obec Otovice ve výběrovém řízení na realizaci akce - Rekonstrukce VO v obci Otovice Obec Otovice si Vás dovoluje vyzvat na základě níže popsaných údajů a požadavků a v souladu s

Více

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 14/

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 14/ Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 14/2016-53-28 SSZ - Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení pro oblast OCR linek 1) Ustanovení odst. 10.10 Rámcové smlouvy stanoví,

Více

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 20/ Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení EDS, EXK a DAP

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 20/ Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení EDS, EXK a DAP Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 20/2016-53-27 Rámcová smlouva o vývoji a údržb aplika ního programového vybavení EDS, EXK a DAP V lánku 5.2.2. Smlouvy je uvedeno: "5.2.2 poskytovat Služby

Více

Příloha: Dodatečné informace, včetně přesného znění žádosti dodavatele o dodatečné informace

Příloha: Dodatečné informace, včetně přesného znění žádosti dodavatele o dodatečné informace Příloha: Dodatečné informace, včetně přesného znění žádosti dodavatele o dodatečné informace Pořadové číslo dodatečných informací: 12. ČÁST 1: Přesné znění žádosti dodavatele o dodatečné informace Otázka

Více

MĚSTYS OKŘÍŠKY Jihlavská 1, 675 21 Okříšky IČ 00290050. Infrastruktura pro vzdělávání v Městysi Okříšky - dodávky. Příloha č.4 Krycí list nabídky

MĚSTYS OKŘÍŠKY Jihlavská 1, 675 21 Okříšky IČ 00290050. Infrastruktura pro vzdělávání v Městysi Okříšky - dodávky. Příloha č.4 Krycí list nabídky KRYCÍ LIST NABÍDKY PRO PRÁVNICKÉ OSOBY 1 Zadavatel 2 Název veřejné zakázky Příloha č.4 Krycí list nabídky MĚSTYS OKŘÍŠKY Jihlavská 1, 675 21 Okříšky IČ 00290050 Infrastruktura pro vzdělávání v Městysi

Více

I. Smluvní strany. Číslo účtu : 5928211/0100 Telefon/ fax: 318 614 193/318 614 056. ou.obecnice@volny.cz (dále jen jako o b j e d n a t e l )

I. Smluvní strany. Číslo účtu : 5928211/0100 Telefon/ fax: 318 614 193/318 614 056. ou.obecnice@volny.cz (dále jen jako o b j e d n a t e l ) Příloha č. 2 Návrh smlouvy o dílo uzavřené dle ustanovení 536 a následujících obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v platném znění I. Smluvní strany 1.1 Objednatel : Obec Obecnice se sídlem: Obecnice 159,

Více

Odpov di na dotazy uchaze e k ve ejné zakázce. 29/2014-53-28. SSZ Datový katalog

Odpov di na dotazy uchaze e k ve ejné zakázce. 29/2014-53-28. SSZ Datový katalog Odpov di na dotazy uchaze e k ve ejné zakázce. 29/2014-53-28 SSZ Datový katalog 1. Up es ující dotaz k odpov di Zadavatele k d íve položenému dotazu: V rámci kap. 2.2.8 Požadované sou innosti Zadávací

Více

Zajišt ní servisních služeb uživatelských PC

Zajišt ní servisních služeb uživatelských PC OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Zajišt ní servisních služeb uživatelských PC Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis pot eb, které

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ve smyslu ustanovení 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. Výměna 4 ks interiérových dveří v budově kina Art Veřejná zakázka (zatrhněte)

Více

Do 48 m síc od platnosti a ú innosti smlouvy

Do 48 m síc od platnosti a ú innosti smlouvy OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis pot eb, které mají být spln ním ve ejné zakázky napln ny. Popis p edm tu ve ejné

Více

2. Vymezení předmětu veřejné zakázky

2. Vymezení předmětu veřejné zakázky K čj :372-4/2012/DP - ÚVN V Praze dne: 19.07.2012 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 11 Počet příloh: 2 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené, podlimitní zadávací řízení na zakázku zadávanou dle zákona č. 137/2006

Více

Aplika ní doložka KA R Ov ování výro ní zprávy

Aplika ní doložka KA R Ov ování výro ní zprávy Aplika ní doložka KA R Ov ování výro ní zprávy ke standardu ISA 720 ODPOV DNOST AUDITORA VE VZTAHU K OSTATNÍM INFORMACÍM V DOKUMENTECH OBSAHUJÍCÍCH AUDITOVANOU Ú ETNÍ ZÁV RKU Aplika ní doložku mezinárodního

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Městský úřad, odbor investic a dotací adresa: Městský úřad Mariánské Lázně, Ruská 155, 353 01 Mariánské Lázně telefon 354 922 111, fax 354 623 186, e-mail muml@marianskelazne.cz,

Více

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 58/2012-17-27 Vytvo ení registru individuálních kont pojišt nc

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 58/2012-17-27 Vytvo ení registru individuálních kont pojišt nc 1. Zajistí vytvo ení systému EDS-A zadavatel? (P íloha 1 ZD, kapitola 1 a 3.5) Zadavatel EDS-A nezajistí, EDS-A je sou ástí dodávky v rámci této ve ejné zakázky. 2. Jaká je používaná ESB platforma? Biz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis Název ve ejné zakázky Dodávky samolepících

Více

Soutěž o návrh. dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ )

Soutěž o návrh. dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Soutěž o návrh dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Kontaktní osoba: Filip Cabaj Tel.: 267 994 287 Fax: 272 936 597 E-mail: Filip.Cabaj@sfzp.cz Název

Více

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební prace mimo režim zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) veřejná zakázka na stavební prace s

Více

Regenerace zahrady MŠ Neděliště

Regenerace zahrady MŠ Neděliště 1 Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP (dále jen Pokyny ), účinnými od 20.06.2014 Zadavatel: Název zadavatele: OBEC

Více

E V R O P S K Ý F O N D P R O R E G I O N Á L N Í R O Z V O J P R A H A & E U I N V E S T U J E M E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I

E V R O P S K Ý F O N D P R O R E G I O N Á L N Í R O Z V O J P R A H A & E U I N V E S T U J E M E D O V A Š Í B U D O U C N O S T I DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 10 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) zadavatel: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost

Více

Výzva k podání cenové nabídky. na realizaci zakázky s názvem. (dále jen zakázka)

Výzva k podání cenové nabídky. na realizaci zakázky s názvem. (dále jen zakázka) dáv kume Výzva k podání cenové nabídky na realizaci zakázky s názvem elektronického zabezpečovacího systému (EZS)" (dále jen zakázka) Jedná se o zakázku malého rozsahu na dodávku a služby, která je mimo

Více

Kvalifika ní dokumentace k ve ejné zakázce malého rozsahu

Kvalifika ní dokumentace k ve ejné zakázce malého rozsahu P íloha. 1 Výzvy Strana 1 (Celkem 5) Kvalifika ní dokumentace k ve ejné zakázce malého rozsahu Název ve ejné zakázky: SPRÁVA, ÚDR BA A DODÁVKA KLIENTSKÝCH PO ÍTA, SERVER A DATOVÝCH ROZVOD, KONFIGURACE

Více

Obměna výdejové části stravovacího systému

Obměna výdejové části stravovacího systému Lhotecká 559/7, 143 01 Praha 4 tel. 974828343 e-mail: trapp@polac.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obměna výdejové části stravovacího systému Zadávací dokumentace strana 1 (celkem 11) Zadávací dokumentace k veřejné

Více

Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené 757 01 Valašské Meziříčí, Vsetínská 454

Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené 757 01 Valašské Meziříčí, Vsetínská 454 Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené 757 01 Valašské Meziříčí, Vsetínská 454 Výzva pro předložení nabídek Zadavatel Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Velká Hradební 2336/8, 401 00 Ústí nad Labem Ústí nad Labem 30. května 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE V souladu s

Více

Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: dodavatele k předložení nejvhodnější nabídky na výše uvedenou zakázku.

Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: dodavatele k předložení nejvhodnější nabídky na výše uvedenou zakázku. Tišnov dne 5. 8. 2015 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: RENOVACE PODLAHY SPORTOVNÍ HALY SSK TIŠNOV Zadavatel: Název: se sídlem: zástupce: IČO: 18565409 bankovní

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky (tato zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) Modernizace trakčního lanového výtahu Horní

Více

datovou schránkou adresát: Lucon CZ s.r.o. Mozartova 928/12 Praha 5 - Smíchov 150 00

datovou schránkou adresát: Lucon CZ s.r.o. Mozartova 928/12 Praha 5 - Smíchov 150 00 datovou schránkou adresát: Lucon CZ s.r.o. Mozartova 928/12 Praha 5 - Smíchov 150 00 O: 475 45 941 Váš dopis zna ky/ze dne Naše zna ka (.j) 842/26-2015 Vy izuje linka 2493 / Mgr. Richter V Praze dne 14.

Více

MĚSTO BENEŠOV. Rada města Benešov. Vnitřní předpis č. 16/2016. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl. 1. Předmět úpravy a působnost

MĚSTO BENEŠOV. Rada města Benešov. Vnitřní předpis č. 16/2016. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl. 1. Předmět úpravy a působnost MĚSTO BENEŠOV Rada města Benešov Vnitřní předpis č. 16/2016 Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu I. Obecná ustanovení Čl. 1 Předmět úpravy a působnost 1) Tato směrnice upravuje závazná

Více

CENTRALIZACE APV OSV. Ekonomické a ú etní innosti

CENTRALIZACE APV OSV. Ekonomické a ú etní innosti CENTRALIZACE APV OSV Ekonomické a ú etní innosti Obsah 1. Úvod...4 2. Hidalgo DP OSV...5 2.1 Banka p íjmového ú tu (dále Ucetp )...5 2.2 evody plateb na p íjmovém ú tu...6 2.3 Sborník pojistného OSV...6

Více

.J.: MMFM 90386/ POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY

.J.: MMFM 90386/ POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY STATUTÁRNÍ M STO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT M STA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání ve ejných zakázek Radni ní 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE:. J.: MMFM 90386/2015 SP. ZN. 91.1 VY IZUJE: Ing.

Více

Vás vyzývá k podání nabídky na zakázku Oprava okapu střechy schodiště na východním průčelí BD Horácké Nám. 6 a 7 v Brně - Řečkovicích.

Vás vyzývá k podání nabídky na zakázku Oprava okapu střechy schodiště na východním průčelí BD Horácké Nám. 6 a 7 v Brně - Řečkovicích. Společenství Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice Dne 15.9.2014 Věc: Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky zakázky: Společenství Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice

Více

TSMPr, s.r.o. - systém odděleného sběru využitelných složek komunálního

TSMPr, s.r.o. - systém odděleného sběru využitelných složek komunálního Zakázka malého rozsahu - Oznámení o zahájení výběrového řízení - Výzva k podání nabídek k realizaci projektu TSMPr, s.r.o.- systém odděleného sběru využitelných složek komunálního odpadu Technické služby

Více

Zám r a cíle projektu

Zám r a cíle projektu Tento projekt je spolufinancován z prost edk Evropské unie prost ednictvím Evropského fondu pro regionální rozvoj. Zám r a cíle projektu ÍLOHA. 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve ejné zakázky vedené pod názvem

Více

4. POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY Dle p ílohy. 2 návrh smlouvy.

4. POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY Dle p ílohy. 2 návrh smlouvy. STATUTÁRNÍ M STO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT M STA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání ve ejných zakázek Radni ní 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE:. J.: MMFM 65402/2015 SP. ZN. 91.1 VY IZUJE: Ivo Sztwiertnia

Více

G) Jazyk nabídky Zadavatel požaduje zpracovat nabídku v eském jazyce v písemné form.

G) Jazyk nabídky Zadavatel požaduje zpracovat nabídku v eském jazyce v písemné form. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií. VÝZVA k podání nabídky dle závazných pokyn pro žadatele a p íjemce podpory OPŽP, zakázky malého rozsahu 2. kategorie A) Identifika ní údaje Zadavatele Název:

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma: Název a sídlo zadavatele: veřejný zadavatel obec Městys

Více

TISK ODBORNÝCH VÝUKOVÝCH TEXTŮ PRO PROJEKT VZDĚLÁVÁNÍ NELÉKAŘŮ DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1

TISK ODBORNÝCH VÝUKOVÝCH TEXTŮ PRO PROJEKT VZDĚLÁVÁNÍ NELÉKAŘŮ DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1 TISK ODBORNÝCH VÝUKOVÝCH TEXTŮ PRO PROJEKT VZDĚLÁVÁNÍ NELÉKAŘŮ veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná mimo režim zákona o veřejných zakázkách, v platném znění DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1 ZADAVATEL Název:

Více

Sev.en EC, a. s. (dříve Elektrárna Chvaletice a.s.) K Elektrárně 227 533 12 Chvaletice IČO: 28786009

Sev.en EC, a. s. (dříve Elektrárna Chvaletice a.s.) K Elektrárně 227 533 12 Chvaletice IČO: 28786009 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 6 ZADAVATEL: ZÁSTUPCE: Sev.en EC, a. s. (dříve Elektrárna Chvaletice a.s.) K Elektrárně 227 533 12 Chvaletice IČO: 28786009 PELIKÁN KROFTA KOHOUTEK advokátní

Více

Oprava střechy a drenáže, zhotovení a instalace kované mříže kostel Sv. Václava Lažany

Oprava střechy a drenáže, zhotovení a instalace kované mříže kostel Sv. Václava Lažany Zadávací dokumentace na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou dle zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění: Zadavatel: Římskokatolická farnost děkanství Skuteč Tyršova

Více

Obnova zámeckých alejí ve městě Vimperk

Obnova zámeckých alejí ve městě Vimperk Oznámení o zahájení zadávacího řízení pro zakázku malého rozsahu Obnova zámeckých alejí ve městě Vimperk CZ.1.02/6.5.00/15.29670 Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst. 3 Zákona

Více

Rámcová smlouva o vývoji a údržb systému AAA portál - II

Rámcová smlouva o vývoji a údržb systému AAA portál - II OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Rámcová smlouva o vývoji a údržb systému AAA portál II Od vodn ní ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení Od vodn ní ú elnosti ve ejné zakázky obsahuje alespo Popis pot

Více

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadavatel město Kolín Zastoupené Mgr. Bc. Vítem Rakušanem, starostou města Kolína

Více

Oprava komunikace ulice Nerudova mezi č. p. 477-528, Jevíčko VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

Oprava komunikace ulice Nerudova mezi č. p. 477-528, Jevíčko VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K V EŘ EJNÉ ZA KÁZCE Oprava komunikace ulice Nerudova mezi č. p. 477-528, Jevíčko Obsah Čl. 1.: Úvodní informace... 3 Čl. 2.: Název veřejné zakázky... 3 Čl.

Více

D o m o v d c h o d c Albrechtice nad Orlicí 1. máje 104, 517 22 Albrechtice nad Orlicí, I :42886171 tel.: 4941377 069, e-mail: info@ddalbrechtice.

D o m o v d c h o d c Albrechtice nad Orlicí 1. máje 104, 517 22 Albrechtice nad Orlicí, I :42886171 tel.: 4941377 069, e-mail: info@ddalbrechtice. D o m o v d c h o d c Albrechtice nad Orlicí 1. máje 104, 517 22 Albrechtice nad Orlicí, I :42886171 tel.: 4941377 069, e-mail: info@ddalbrechtice.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle 12, odst.(3), zák. 137/2006

Více

01. 08. 2015 31. 07. 2019

01. 08. 2015 31. 07. 2019 OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Zajišt ní pravidelných úklidových prací pro OSSZ Bruntál, OSSZ FrýdekMístek, OSSZ Karviná, OSSZ Nový Ji ín, OSSZ Opava a OSSZ Ostrava ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného oznámení

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ ROLE Školní 9, Nová Role, PSČ: 362 25, Tel: 353 851 179 Dodavatel: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina 1. Zadavatel Výchovný

Více

Výzva k jednání v jednacím ízení bez uve ejn ní

Výzva k jednání v jednacím ízení bez uve ejn ní AD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE V CECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁB EŽÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 - NOVÉ M STO ÚST EDÍ A ÚP V HL. M. PRAZE ODBOR REALIZACE MAJETKU #46360/A/2011-REMR@/ 46360/A/2011-REMR BSP Softwaredistribution

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Sociální služby Uherské Hradiště, p.o. DZP Uherský Brod oprava střechy Číslo zakázky: Forma zadání: VZ/2014/2/06 veřejná zakázka malého rozsahu 1. Identifikační údaje

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA NÁZEV ZAKÁZKY: DRUH ZAKÁZKY: ZPŮSOB UVEŘEJNĚNÍ: DRUH VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ: Investice do zemědělského podniku

Více

Obec Rybniště Rybniště č.p.33, 407 51 Rybniště

Obec Rybniště Rybniště č.p.33, 407 51 Rybniště Obec Rybniště Rybniště č.p.33, 407 51 Rybniště VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Obec Rybniště (dále jen zadavatel), vás v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 32/2015-23-27

Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 32/2015-23-27 Odpov di na dotazy uchaze k ve ejné zakázce. 32/2015-23-27 SSZ datové centrum SSZ V p edb žném oznámení o zakázce zadavatel v bod II.3 uvádí, že doba výstavby je stanovena na 9 síc. V p edaném návrhu smlouvy

Více

Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a školní jídelna, Králíky

Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a školní jídelna, Králíky VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a školní jídelna, Králíky poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Zakázka je zadaná podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dalšími ustanoveními zákona č. 137/2006 Sb. není zadávací

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU S NÁZVEM

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU S NÁZVEM VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU S NÁZVEM DODÁVKY-ČÁST 1- CNC ŘEZACÍ STROJ S AUTOGENÍM ŘEZÁNÍM ;ČÁST 2 CNC OHRAŇOVACÍ LIS ; ČÁST 3 - CNC- ZAŘÍZENÍ NA ŘEZÁNÍ VYSOKOTLAKOVÝM VODNÍM PAPRSKEM (odpovědi na dodatečné

Více

St edisko sociálních služeb m sta Kop ivnice, p.o. eská 320, Kop ivnice PS 742 21

St edisko sociálních služeb m sta Kop ivnice, p.o. eská 320, Kop ivnice PS 742 21 Oznámení o zahájení zadávacího ízení ve ejná zakázka malého rozsahu (otev ené ízení) Název zakázky edm t zakázky Dodávka osobního automobilu Dodávka osobního automobilu dle Zadávací dokumentace Datum vyhlášení

Více

Dodávka a montáž výměníkové stanice tepla objektu F na akci Obytný soubor Beranových, Praha 18 Letňany

Dodávka a montáž výměníkové stanice tepla objektu F na akci Obytný soubor Beranových, Praha 18 Letňany Dalkia Česká republika, a.s. Sídlo : Ostrava, 28. října 3123/152, PSČ 709 74 (dále jen zadavatel) vyzývá dodavatele (dále jen uchazeče) k podání nabídek na realizaci díla Dodávka a montáž výměníkové stanice

Více

ÚŘAD PRÁCE ČESKÉ REPUBLIKY Krajská pobočka v Českých Budějovicích

ÚŘAD PRÁCE ČESKÉ REPUBLIKY Krajská pobočka v Českých Budějovicích ÚŘAD PRÁCE ČESKÉ REPUBLIKY Krajská pobočka v Českých Budějovicích Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace Níže uvedený zadavatel Vás tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek .j. 0323/2012 Výzva k podání nabídek (pro ú ely uve ejn ní na www.msmt.cz nebo www stránkách kraj ) Název programu: Opera ní program Vzd lávání pro konkurenceschopnost Registra ní íslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0029

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů název veřejné zakázky: Správa identit druh zadávacího řízení: otevřené

Více

Centrum technických služeb Kuřim, s.r.o. Jungmannova 968, 664 34 Kuřim

Centrum technických služeb Kuřim, s.r.o. Jungmannova 968, 664 34 Kuřim VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zakázku Centra technických služeb Kuřim, s.r.o. dle Vnitřní směrnice Rady města Kuřimi č.1/2009/rm o veřejných zakázkách Města Předmět (název) zakázky: Dodávka kancelářských kontejnerů

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Snížení energetických ztrát budovy Šumavská zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka služeb internetové inzerce volných pracovních míst pro SÚKL Zadavatel : Česká republika, Státní ústav pro kontrolu léčiv organizační

Více

01. 08. 2015 31. 07. 2019

01. 08. 2015 31. 07. 2019 OD VODN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY Zajišt ní strážní služby, recep ní služby a obsluhy PbÚ pro OSSZ FrýdekMístek, OSSZ Karviná, OSSZ Nový Ji ín, OSSZ Opava a OSSZ Ostrava ve ejné zakázky pro ú ely p edb žného

Více

Dodate né informace k zadávacím podmínkám

Dodate né informace k zadávacím podmínkám Dodate né informace k zadávacím podmínkám Název zakázky: Snížení emisí SOx na Elektrárn M lník I, kotel K1-K6 Zadavatel: Energotrans, a.s., Duhová 1444/2, Michle, 140 00 Praha 4 : 47115726, zapsán v obchodním

Více

Západní město Stodůlky, Administrativní dům A2 plynovod 1.etapa

Západní město Stodůlky, Administrativní dům A2 plynovod 1.etapa Dalkia Česká republika, a.s. Sídlo : Ostrava, 28. října 3337/7, PSČ 709 74 (dále jen zadavatel) vyzývá dodavatele (dále jen uchazeče) k podání nabídek na realizaci díla Západní město Stodůlky, Administrativní

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY na realizaci zakázky OPRAVY CHODNÍK VE STUDÉNCE

ZADÁVACÍ PODMÍNKY na realizaci zakázky OPRAVY CHODNÍK VE STUDÉNCE ZADÁVACÍ PODMÍNKY na realizaci zakázky P íloha.1 1. ZADAVATEL ZAKÁZKY OPRAVY CHODNÍK VE STUDÉNCE m sto Studénka na adrese: nám. Republiky 762, 742 13 Studénka zastoupené: Lubomírem Šobichem I : 00298441

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ - ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Název zakázky Projekt Identifikační kód projektu Návrh stavby a projektové dokumentace vč.ad pro stavbu II/152

Více

Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám

Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám Dodatečné informace č. 3 k zadávacím podmínkám Zakázka: Zadavatel: Evropské domy v krajích stavební úpravy objektu Nový Hluchák budova bez č.p. v areálu Pospíšilova 365, Hradec Králové Královéhradecký

Více

Pravidla. používání Národního elektronického nástroje při realizaci zadávacích postupů prostřednictvím národního elektronického nástroje

Pravidla. používání Národního elektronického nástroje při realizaci zadávacích postupů prostřednictvím národního elektronického nástroje Příloha usnesení vlády ze dne 18. ledna 2016 č. 25 Pravidla používání Národního elektronického nástroje při realizaci zadávacích postupů prostřednictvím národního elektronického nástroje Preambule V souladu

Více

MĚSTO CHOTĚBOŘ. Trčků z Lípy 69, 583 01 Chotěboř. Ing. Tomáš Škaryd, starosta města

MĚSTO CHOTĚBOŘ. Trčků z Lípy 69, 583 01 Chotěboř. Ing. Tomáš Škaryd, starosta města Oznámení o zahájení zadávacího řízení a základní údaje Zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce: Letní stadion Chotěboř rekonstrukce běžecké

Více

K 95-1/2011 V Ostravě dne 30.11.2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2/3. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 95-1/2011 V Ostravě dne 30.11.2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2/3. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 95-1/2011 V Ostravě dne 30.11.2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2/3 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Integrace 5 ks vozidlových terminálů do IS HZS

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E (dále jen ZD )

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E (dále jen ZD ) Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E (dále jen ZD ) ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7 IČ: 00007064, DIČ:CZ00007064 Praha 29.11.2012 Počet listů:11 Přílohy: 1/2 Zastoupená

Více

Masarykova 158 735 81 Bohumín. V Bohumíně dne 18. února 2016

Masarykova 158 735 81 Bohumín. V Bohumíně dne 18. února 2016 MĚSTO BOHUMÍN Masarykova 158 735 81 Bohumín Čj.:MUBO/05963/2016/INV/PeE V Bohumíně dne 18. února 2016 Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace (požadavky a podmínky pro zpracování a podání nabídky)

Více

MĚSTO BRUNTÁL Městský úřad Bruntál, Nádražní 20, 792 01 Bruntál Odbor KANCELÁŘ TAJEMNÍKA

MĚSTO BRUNTÁL Městský úřad Bruntál, Nádražní 20, 792 01 Bruntál Odbor KANCELÁŘ TAJEMNÍKA MĚSTO BRUNTÁL Městský úřad Bruntál, Nádražní 20, 792 01 Bruntál Odbor KANCELÁŘ TAJEMNÍKA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK V SYSTÉMU PROe.biz elektronická aukce k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu:

Více

Vybavení pro separaci a svoz BRKO

Vybavení pro separaci a svoz BRKO Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Fond soudržnosti z Operačního programu Životního prostředí včetně spolufinancování ze Státního fondu životního prostředí ČR. Název projektu: Vybavení

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

Výzva k podání nabídky. Elektro-revize pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s.

Výzva k podání nabídky. Elektro-revize pro Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa, a. s. Výzva k podání nabídky Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa a.s. vypisuje v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách a v souladu se směrnicí představenstva č. 2014/SP/2 veřejnou

Více

íloha. 1 Specifikace p edm tu pln ní úprav APV

íloha. 1 Specifikace p edm tu pln ní úprav APV íloha. 1 Specifikace p edm tu pln ní úprav APV edm tem této smlouvy jsou úpravy aplika ního programového vybavení Odb ratele sestávajícího z programových modul a aplikací (dále také APV ) v souvislosti

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Komplexní zajištění PO a BOZP pro KÚPK

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Komplexní zajištění PO a BOZP pro KÚPK PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: VVŽÚ/791/15 Spis. zn.: ZN/176/VVŽÚ/15 Počet listů: 5 Počet příloh: 4 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky, platební

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PODLIMITNÍ VE EJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY SSZ Investi ní akce malého rozsahu - strojní; ást EPS Podlimitní ve ejná zakázka Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb.,

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: Rekonstrukce VZT zařízení č. 1, 2 a 3 v OZ druh zadávacího

Více

Výzva k podání nabídky na zpracování územního plánu obce Vyžlovka

Výzva k podání nabídky na zpracování územního plánu obce Vyžlovka Výzva k podání nabídky na zpracování územního plánu obce Vyžlovka 1) Název zakázky, údaje o výzvě Název zakázky: Zpracování územního plánu obce Vyžlovka Režim zakázky: Zakázka malého rozsahu, mimo režim

Více