Legenda navrhovaných staveb změna č.1 a aktualizace RP MPZ Chrudim

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Legenda navrhovaných staveb změna č.1 a aktualizace RP MPZ Chrudim"

Transkript

1 LEGENDA

2 Legenda navrhovaných staveb změna č.1 a aktualizace RP MPZ Chrudim 1 MASARYKOVO NÁM. - ZÁSTAVBA DVORŮ 2 MASARYKOVO NÁM. - ZÁSTAVBA DVORŮ 3 MASARYKOVO NÁM. - ZÁSTAVBA DVORŮ 4 NÁROŽÍ MASARYKOVO NÁM., PARDUBICKÁ - DOSTAVBA 5 DOSTAVBA V ZAHRADĚ V UL. POBŘEŽNÍ 6 VYHLÍDKA ZA HOTELEM BÍDOU 7 DOSTAVBA NÁROŽÍ UL. PODĚBRADOVA 8 LÁVKA U AREÁLU BÝV. LETNÍHO KINA 9 OBJEKT PRO ZÁZEMÍ AREÁLU BÝV. LETNÍHO KINA 10 NOVOSTAVBA NA ŠKOLNÍM NÁMĚSTÍ 11 VNITROBLOK A DOSTAVBA UL. NOVOMĚSTSKÁ 12 RODINNÉ DOMY UL. NOVOMĚSTSKÁ 13 RODINNÝ DŮM U VODÁRNY 14 DOSTAVBA BLOKU U VODÁRNY 15 RODINNÝ DŮM UL. SOUKENICKÁ 16 DOSTAVBA PROLUKY UL. RADOUŠOVA 17 DOSTAVBA V AREÁLU FIRMY VIVANTIS 18 DOSTAVBA V AREÁLU FIRMY VIVANTIS 19 DOSTAVBA BLOKU TYRŠOVO NÁMĚSTÍ

3 STAVBA č. 1,2 ZMĚNA č.2 BLOK č. 46 Masarykovo náměští Zvláštní požadavky jsou závazně definovány ve výše uvedené situaci U novostaveb a rekonstruovaných objektů respektovat a zachovat charakteristickou hmotu střech okolní zástavby, jejich sklon, tvar, výšku a orientaci hřebene, u dvorních křídel a příp. přístřešků pro posezení nebo parkování jsou přípustné pultové střechy. Objekty budou mít 1-2 nadzemní podlaží s možností využití podkroví. Přízemí občanská vybavenost (obchody, služby), II. NP a podkroví lze využít pro bydlení Dopravní obsluha objektů je navržena z ulice Pardubické a místní komunikace v sídlišti Leguma. Hlavní vstupy do dvorů zůstanou stávající z Masarykova nám., navrženo je propojení jednotlivých dvorů průchody. Přípustné jsou tradiční materiály a barvy střešních krytin (přírodní břidlice, pálené střešní krytiny, falcovaný hladký plech, ), které nenaruší původní historický vzhled budov.

4 STAVBA č. 3, 4 ZMĚNA č.2 BLOK č. 46 Masarykovo náměstí Zvláštní požadavky vycházejí ze stávajícího stavu a jsou závazně definovány na výše uvedené situaci Novostavba ve vnitrobloku je určena i pro garážování vozidel. Stavba musí respektovat charakter okolní zástavby a způsob zastřešení - hmotu střech okolní zástavby, jejich sklon, tvar, výšku a orientaci hřebene. Objekty budou mít max. 2 nadzemní podlaží s využitým podkrovím. Bude respektován průchod kolem Úřadu práce. Realizace objektu č. 4 je podmíněna celkovou rekonstrukcí sousedního domu a vznikne jeden společný. Přízemí - občanská vybavenost (obchody, služby), podkroví a II. NP lze využít pro bydlení. U rekonstrukce nesmí být zvyšována úroveň 1. NP, úroveň vstupů bude respektovat historické principy: minimální zvýšení nad přilehlým terénem, bez předsazených stupňů. Přípustné jsou tradiční materiály a barvy střešních krytin (přírodní břidlice, pálené střešní krytiny, falcovaný hladký plech, ), které nenaruší původní historický vzhled budov.

5 STAVBA č. 5 a 6 ZMĚNA č.3 a 4 BLOK č. 30 břehy Chrudimky, ul. Pobřežní Zvláštní požadavky vycházejí ze stávajícího stavu a jsou závazně definovány na výše uvedené situaci. U novostavby v zahradě respektovat a zachovat charakteristickou hmotu střech okolní zástavby, jejich sklon, tvar, výšku a orientaci hřebene. Objekt nepřesáhne 2 nadzemní podlaží, je možné využití podkroví. Hlavní římsa bude navazovat na sousední objekt. Přípustné jsou tradiční materiály a barvy střešních krytin (přírodní břidlice, pálené střešní krytiny, falcovaný hladký plech, ), které nenaruší původní historický vzhled budov. Navrhovaná vyhlídka u Chrudimky ukončuje ul. Pobřežní a bude realizována ve stejné výškové rovině. Zábradlí bude ve výšce 1,1 m. Objekt č. 5 bydlení s možností podnikání (hotel, penzion), které negativně neovlivní ŽP. Přípustné jsou tradiční materiály a barvy střešních krytin (přírodní břidlice, pálené střešní krytiny, falcovaný hladký plech, ). Stavba č. 6 vyhlídka pro veřejnost. Variantně místo vyhlídky byla posuzována realizace lávky pro pěší přes Chrudimku z důvodu zachování charakteristického pohledu na řeku z mostu v ulici Široké se lávka nedoporučuje.

6 Řešení s vyhlídkou. Posuzované řešení s mostem.

7 Pohled na objekt č. 5 (návrh dostavby) od ohbí řeky Chrudimky.

8 STAVBA č. 7 ZMĚNA č.5 nároží Poděbradova vycházejí ze stávajícího stavu a jsou definovány na výše uvedené situaci. Max. hranice zástavby je vymezena zachováním chodníku o šířce 2,5m podél komunikace. Při výškovém řešení je třeba navázat na stávající zástavbu v ulici Poděbradově. Objekt nepřesáhne 2 nadzemní podlaží, architektonické řešení v sousedství banky nemusí být historizující, bude prověřeno architektonickou soutěží. Objekt občanského vybavení (galerie, služby, vše co s ohledem na okolní dopravní situaci nevyžaduje kapacitní zásobování).

9 Dostavba nároží Poděbradova Široká objektem občanského vybavení (skica). Pohledově exponovaný prostor bude řešen architektonickou soutěží.

10 STAVBA č. 8 a 9 ZMĚNY č. 7 a 8 BLOK č. 32 prostor bývalého letního kina vycházejí ze zpracované studie a jsou závazně definovány na výše uvedené situaci Výška hlavní římsy provozního objektu č. 9 bude max. 3m. Dům bude mít 1 NP + příp. podkroví. Střecha může být sedlová nebo sklonitá (min. 15 stupňů). Jedná se o provozní objekt, který bude tvořit zázemí areálu bývalého letního kina (veřejné WC, občerstvení, sklad, ). Lávka pro pěší přes řeku Chrudimku bude široká max. 3m.

11 STAVBA č. 10 ZMĚNA č. 11 BLOK č. 14 Školní náměstí Zvláštní požadavky vycházejí ze stávajícího stavu a jsou závazně definovány na výše uvedené situaci Architektonické řešení stavby bude prověřeno architektonickou soutěží. Objekt nepřesáhne 3 nadzemní podlaží s využitým podkrovím. občanské vybavení (administrativa, služby, obchod ), s možností bydlení v posledním NP. Případný vjezd do podzemních garáží objektu realizovat ze Školního náměstí.

12 Proluka na Školním náměstí samostatně stojící objekt bude mít hlavní hmotu ukončenu ve výšce římsy sousedního objektu. Způsob zastřešení sklonitou střechou nebo ukončení objektu ustupující hmotou bude prověřeno architektonickou soutěží.

13 STAVBA č. 11 ZMĚNA č.21 BLOK č. 18 ul. Svěchyňova a Novoměstská Zvláštní požadavky vycházejí ze stávajícího stavu a jsou závazně definovány na výše uvedené situaci. Střecha šikmá, hřeben a hlavní okapní římsa logicky naváže na sousední objekt. Objekt nepřesáhne 3 nadzemní podlaží s využitým podkrovím. Zastřešení garáží ve vnitrobloku bude plochou pochozí střechou s ozeleněním. ve vnitrobloku hromadné podzemní garáže. Dostavovaný objekt pro bydlení byty. V přízemí možno situovat občanské vybavení. Vjezd do hromadných garáží realizovat z ulice Svěchyňova. V objektu č.12 počítat s umístěním stávající trafostanice TS 1149.

14 STAVBA č. 12 ZMĚNA č.22 BLOK č. 20 ul. Novoměstská Zvláštní požadavky vycházejí ze stávajícího stavu (na místě asanovaných řadových garáží) a jsou závazně definovány na výše uvedené situaci. Střecha sedlová, hřeben a hlavní okapní římsa logicky naváže na sousední objekty. Dvě nadzemní podlaží s využitým podkrovím. bydlení v rodinných domech s možností částečného využití pro účely podnikání, které negativně neovlivní ŽP. Přípustné jsou tradiční materiály a barvy střešních krytin (přírodní břidlice, pálené střešní krytiny, falcovaný hladký plech, ).

15 STAVBA č. 13 a 14 ZMĚNA č.25 BLOK č. 21 U Vodárny Zvláštní požadavky jsou závazně definovány na výše uvedené situaci. U novostaveb a rekonstruovaných objektů respektovat a zachovat charakteristickou hmotu střech okolní zástavby, jejich sklon, tvar, výšku a orientaci hřebene. Objekt č.14 dostavba bytového domu je omezena na 3 NP s využitým podkrovím, střecha sedlová s možnou valbou, objekt č. 13 bude mít v případě realizace 2 nadzemní podlaží s využitým podkrovím. Objekt č. 13 (požadovaný dílčí změnou č. 25 občanská vybavenost nebo bydlení) se doporučuje vypustit a ponechat paty svahů ozeleněné. Naopak je žádoucí dostavba bytového domu st.p. 587 objektem č.14 bydlení (a to i na úkor sousedící garáže), v přízemí možná občanská vybavenost - obchody, služby. U objektu č. 13 by bylo nutno zrealizovat přemostění potoka pro potřeby majitele nemovitosti. Přípustné jsou tradiční materiály a barvy střešních krytin (přírodní břidlice, pálené střešní krytiny, falcovaný hladký plech, ).

16 Dostavba štítu domu v prostoru U vodárny.

17 STAVBA č. 15 ZMĚNA č.29 BLOK č. 26 ul. Soukenická, park za divadlem Zvláštní požadavky jsou závazně definovány na výše uvedené situaci. Respektovat a zachovat charakteristickou hmotu střech okolní zástavby, jejich sklon, tvar, výšku a orientaci hřebene střecha šikmá, objekt bude mít 1 nadzemní podlaží + využité podkroví. Rodinný dům bydlení. Stavba bude realizována na místě původní zástavby, přípustné jsou tradiční materiály a barvy střešních krytin (přírodní břidlice, pálené střešní krytiny, falcovaný hladký plech, ). Přesto se doporučuje zvážit vypuštění této stavby a upřednostnění parku pod patou svahu s pěší trasou do historického jádra města.

18 STAVBA č. 16 ZMĚNA č.30 BLOK č. 28 ul. Radoušova Zvláštní požadavky jsou závazně definovány na výše uvedené situaci. Respektovat a zachovat charakteristickou hmotu střech okolní zástavby, jejich sklon, tvar, výšku a orientaci hřebene střecha šikmá, dostavba naváže hlavní římsou na sousední objekt RD, bude omezen na 2 nadzemní podlaží + využité podkroví. Rodinný dům bydlení Přípustné jsou tradiční materiály a barvy střešních krytin (přírodní břidlice, pálené střešní krytiny, falcovaný hladký plech, ).

19 STAVBA č. 17, 18 a 19 ZMĚNA č.35 BLOK č. 9 a 15 Tyršovo náměstí Zvláštní požadavky jsou závazně definovány na výše uvedené situaci. U novostaveb a rekonstruovaných objektů respektovat a zachovat charakteristickou hmotu střech okolní zástavby, jejich sklon, tvar, výšku a orientaci hřebene. Objekt č.17 a 18 dostavba provozních budov v areálu firmy Vivantis spojená s asanací je omezena na 1-2 NP, střecha sklonitá až plochá, objekt č. 21 naváže na sousední objekt jak hmotově tak hlavní okapní římsou a tvarem střechy. bude mít 3 nadzemní podlaží s využitým podkrovím. Objekt č.17 a 18 dostavba provozních budov výroba, budova č.21 občanské vybavení (administrativa, služby) bytového domu bydlení, v horních patrech možno situovat byty. Realizovat průjezd v objektu č.19 do navrženého parkovacího domu.

20 Dostavba nároží v ulici Opletalově min. rozsah, příjezd k parkovacímu domu z náměstí. Dostavba nároží v ulici Opletalově příjezd k parkovacímu domu průjezdem.

CHRUDIM. Změna č. 1 a aktualizace RP MPZ NÁVRH ZADÁNÍ

CHRUDIM. Změna č. 1 a aktualizace RP MPZ NÁVRH ZADÁNÍ CHRUDIM Změna č. 1 a aktualizace RP MPZ NÁVRH ZADÁNÍ OBSAH: a) Vymezení řešeného území... 3 b) Požadavky na vymezení pozemků a jejich využití... 3 c) Požadavky na umístění a prostorové uspořádání staveb...

Více

Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363

Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363 Podmínky pro zveřejnění záměru převod nemovitostí - areálu bývalé Okresní vojenské správy v Uherském Hradišti č.p. 398 a 363 Předmět převodu: pozemky parcelních čísel stavební 555 a větší část 549, části

Více

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: OBJEDNATEL: RICHARD ŠMÍDA U Spořitelny 157/ Prostějov. zastoupen. Ing. Jaroslavem Šikulou Pod Kosířem Prostějov

IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: OBJEDNATEL: RICHARD ŠMÍDA U Spořitelny 157/ Prostějov. zastoupen. Ing. Jaroslavem Šikulou Pod Kosířem Prostějov IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: OBJEDNATEL: RICHARD ŠMÍDA U Spořitelny 157/5 796 01 Prostějov zastoupen Ing. Jaroslavem Šikulou Pod Kosířem 57 796 01 Prostějov POŘIZOVATEL: Magistrát města Prostějova, Stavební úřad

Více

NÁVRH PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ:

NÁVRH PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ: : BLOK: a KLÁCELOVA 100 smíšená 2 ano sedlo - - - neurč. - - a.1. občanská - - - 2 ano sedlo neurč. 70 - - 1550 smíšená 2 ano sedlo - - - neurč. - - 1553 smíšená 2 - sedlo - ano sedlo - - - 333 smíšená

Více

Vyhláška města Roztoky č.18 o závazné části změny č.1 územního plánu sídelního útvaru

Vyhláška města Roztoky č.18 o závazné části změny č.1 územního plánu sídelního útvaru Vyhláška města Roztoky č.18 o závazné části změny č.1 územního plánu sídelního útvaru Zastupitelstvo města Roztoky na základě UZM 18-2/2001 ze dne 31.1.2001 a na základě 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000

Více

3. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ ZÓNY MĚLNÍK NÁVRH

3. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ ZÓNY MĚLNÍK NÁVRH 3. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ ZÓNY MĚLNÍK NÁVRH ÚZEMNÍ PLÁN MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ ZÓNY MĚLNÍK ZMĚNA č.3 - NÁVRH ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Změna č. 1 územního plánu Zálezly 1. Textová část

Změna č. 1 územního plánu Zálezly 1. Textová část Změna č. 1 územního plánu Zálezly 1. Textová část Úprava textu po společném jednání barevně zvýrazněna 9.12.2017. ing. arch. Ladislav Komrska projektant 1 Základní údaje Stupeň dokumentace: Projektant:

Více

Plán zástavby parcely lokalita DOMOV obec Lochovice --------------------------------

Plán zástavby parcely lokalita DOMOV obec Lochovice -------------------------------- Plán zástavby parcely lokalita DOMOV obec Lochovice -------------------------------- Stanovení vybraných technických podmínek pro umístnění a prostorové řešení staveb v areálu výstavby nových rodinných

Více

NÁVRH ZÁSTAVBY V LOKALITĚ U ZÁKLADNÍ

NÁVRH ZÁSTAVBY V LOKALITĚ U ZÁKLADNÍ STUDENTSKÉ PRÁCE NÁVRH ZÁSTAVBY V LOKALITĚ U ZÁKLADNÍ ŠKOLY GEN. SVOBODY V HLUČÍNĚ ZADÁNÍ STUDENTSKÉ PRÁCE Zpracoval úřad územního plánování - MěÚ Hlučín, odbor výstavby, oddělení rozvoje, plánování a

Více

architektonické návrhy & vizualizace Patrik Misař, Jaromír Hnik PM projects

architektonické návrhy & vizualizace Patrik Misař, Jaromír Hnik PM projects architektonické návrhy & vizualizace Patrik Misař, Jaromír Hnik Jaromír Hnik design a vizualizace email: jaromir.hnik@gmail.com tel.: 775 410 414 Patrik Misař architektonické návrhy email: patrik.misar@gmail.com

Více

ÚZEMNÍ STUDIE STAŘEČ ZÁHUMENICE II (lokalita bydlení Z4)

ÚZEMNÍ STUDIE STAŘEČ ZÁHUMENICE II (lokalita bydlení Z4) A POD HOS ENÁ ERV RČ SMĚ SMĚR T ŘEBÍČ LOKALITA Z "ZÁHUMENICE" SM ĚR ČE CH OČ OV ICE STAŘEČ ÚZEMNÍ STUDIE STAŘEČ ZÁHUMENICE II (lokalita bydlení Z) KRACOVICE SMĚR M ASTNÍK :00 ŠIRŠÍ VZTAHY 0/ 0/ 00/ 00/

Více

OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY 1. Vymezení řešeného území... 2 2. Koncepce řešení... 2 2.1 Urbanistická a architektonická koncepce... 2 2.1.1 Bydlení...

OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY 1. Vymezení řešeného území... 2 2. Koncepce řešení... 2 2.1 Urbanistická a architektonická koncepce... 2 2.1.1 Bydlení... OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVY 1. Vymezení řešeného území... 2 2. Koncepce řešení... 2 2.1 Urbanistická a architektonická koncepce... 2 2.1.1 Bydlení... 2 2.1.2 Veřejná prostranství... 2 2.2 Koncepce veřejné infrastruktury...

Více

ÚZEMNÍ STUDIE ORDINACE A LÉKÁRNA, UL. OLOMOUCKÁ, PROSTĚJOV

ÚZEMNÍ STUDIE ORDINACE A LÉKÁRNA, UL. OLOMOUCKÁ, PROSTĚJOV ÚZEMNÍ STUDIE ORDINACE A LÉKÁRNA, UL. OLOMOUCKÁ, PROSTĚJOV Zpracovatel: 2 arch s.r.o., Česká 824/31, 796 01 Prostějov, IČ 277 30 221 Datum: únor 2016 ÚZEMNÍ STUDIE ORDINACE A LÉKÁRNA, UL. OLOMOUCKÁ, PROSTĚJOV

Více

Městský úřad Strakonice

Městský úřad Strakonice Městský úřad Strakonice Odbor rozvoje Náměty k řešení studentské práce Město Strakonice tradičně spolupracuje se studenty vysokých škol, především se studenty fakult architektonického, stavebního a dopravního

Více

Hlavní důvody pro pořízení regulačního plánu : Regulační zásady a prvky :

Hlavní důvody pro pořízení regulačního plánu : Regulační zásady a prvky : K ARLOVY VARY - Z AHRADNICTVÍ NA VYHLÍDCE REGULAČNÍ PLÁN Hlavní důvody pro pořízení regulačního plánu : Platný ÚPm KV definuje řešené území jako smíšené území lázeňství. Jendá se o ucelenou plochu většího

Více

Letenský trojúhelník ověřovací hmotová studie

Letenský trojúhelník ověřovací hmotová studie Letenský trojúhelník ověřovací hmotová studie Identifikační údaje Místo: Praha 7, Holešovice Zadavatel: Městská část Praha 7 nábř. Kpt. Jaroše 1000, 170 00 Praha 7 IČO: 00063754 Zastoupený: Tel.: Email:

Více

LOKALITA Z/14 - DUBIČNÉ

LOKALITA Z/14 - DUBIČNÉ ÚZEMNÍ STUDIE č.4 DUBIČNÉ LOKALITA Z/14 - DUBIČNÉ zhotovitel: Ing.arch.Karel Paluš Ing.arch. Václav Čada září 2011 schváleno pořizovatelem Obecní úřad Dubičné Dubičné 15, 373 71 Rudolfov Pavel Brůžek starosta

Více

LUTÍN ÚZEMNÍ STUDIE NA ZÁHUMENNÍ ZPRACOVATEL: POŘIZOVATEL: Ing. arch. Ladislav Koukal. Magistrát města Olomouce Odbor koncepce a rozvoje

LUTÍN ÚZEMNÍ STUDIE NA ZÁHUMENNÍ ZPRACOVATEL: POŘIZOVATEL: Ing. arch. Ladislav Koukal. Magistrát města Olomouce Odbor koncepce a rozvoje LUTÍN ÚZEMNÍ STUDIE NA ZÁHUMENNÍ ZPRACOVATEL: Ing. arch. Ladislav Koukal POŘIZOVATEL: Magistrát města Olomouce Odbor koncepce a rozvoje DATUM: 10/2018 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 1.1. ÚDAJE O ÚZEMÍ Název dokumentace

Více

Nejdek ÚP 2014 - projednávaný územní plán ing. arch. Vlasta Poláčková a ing. arch. Zuzana Hrochová

Nejdek ÚP 2014 - projednávaný územní plán ing. arch. Vlasta Poláčková a ing. arch. Zuzana Hrochová Nejdek ÚP 2014 - projednávaný územní plán ing. arch. Vlasta Poláčková a ing. arch. Zuzana Hrochová Vize rozvoje města Město v srdci přírody, ze kterého není třeba odjíždět, které poskytuje dobré podmínky

Více

Územní studie 4 plocha Z14. Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA

Územní studie 4 plocha Z14. Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Územní studie 4 plocha Z14 Stará Lysá jih 1 TECHNICKÁ ZPRÁVA Základní identifikační údaje: Název akce: Územní studie 4, Stará Lysá jih 1 Místo: k.ú. Stará Lysá Pozemky: 249/1, 220/7, 232, 231, 221/1, 221/2

Více

ÚZEMNÍ STUDIE OBYTNÉ LOKALITY POD SILNICÍ. Mníšek pod Brdy

ÚZEMNÍ STUDIE OBYTNÉ LOKALITY POD SILNICÍ. Mníšek pod Brdy ÚZEMNÍ STUDIE OBYTNÉ LOKALITY POD SILNICÍ Mníšek pod Brdy 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE NÁZEV: Územní studie obytné lokality Pod silnicí, Mníšek pod Brdy MÍSTO : Mníšek pod Brdy, lokalita Pod silnicí, k.ú. Mníšek

Více

DPS Betlímek, Uhříněves

DPS Betlímek, Uhříněves PROJEKTANT / ARCHITECT INVESTOR / CLIENT PROJEKT / PROJECT DATUM / DATE STUPEŇ / PART VÝKRES / DRAWING MĚŘÍTKO / SC. Č.VÝKRESU / DR. No 01/2017 objemová studie titulní list AUTOR / SPOLUPRÁCE, objemová

Více

Malé rodinné domy. Alfa

Malé rodinné domy. Alfa Malé rodinné domy Alfa počet osob 5-6 obytné místnosti 5 zastavěná plocha 93.5 m 2 obestavěný prostor 596 m 3 sklon střechy 40 o celková užitková plocha 134.6 m 2 celková obytná plocha 79.8 m 2 výška hřebene

Více

DOPORUČENÉ REGULATIVY FUNKČNÍHO A PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ pro zpracování regulačních plánů lokalit Z1, Z2, Z8 a Z11

DOPORUČENÉ REGULATIVY FUNKČNÍHO A PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ pro zpracování regulačních plánů lokalit Z1, Z2, Z8 a Z11 DOPORUČENÉ REGULATIVY FUNKČNÍHO A PROSTOROVÉHO USPOŘÁDÁNÍ pro zpracování regulačních plánů lokalit Z1, Z2, Z8 a Z11 Doporučené regulativy funkčního a prostorového uspořádání se uplatní při zpracování regulačních

Více

ZKAPACITNĚNÍ STÁVAJÍCÍCH PARKOVACÍCH PLOCH S RESPEKTOVÁNÍM NÁROŽNÍ PROLUKY ULIC ŽIŽKOVY A KOMENSKÉHO V PÍSKU

ZKAPACITNĚNÍ STÁVAJÍCÍCH PARKOVACÍCH PLOCH S RESPEKTOVÁNÍM NÁROŽNÍ PROLUKY ULIC ŽIŽKOVY A KOMENSKÉHO V PÍSKU ZKAPACITNĚNÍ STÁVAJÍCÍCH PLOCH S RESPEKTOVÁNÍM NÁROŽNÍ PROLUKY ULIC ŽIŽKOVY A KOMENSKÉHO V PÍSKU STUDIE VYUŽITELNOSTI VE VARIANTÁCH INVESTOR: Město Písek adresa: Velké náměstí 114/3 39 19 Písek PROJEKTANT:

Více

GARÁŽOVÝ DŮM ZASTAVOVACÍ STUDIE. ul. Červeňanského, Praha 13 únor 2019 PROJEKTANT: Ing. Miloš Nedbal - IPO SERVIS, IČ: ARCHITEKT:

GARÁŽOVÝ DŮM ZASTAVOVACÍ STUDIE. ul. Červeňanského, Praha 13 únor 2019 PROJEKTANT: Ing. Miloš Nedbal - IPO SERVIS, IČ: ARCHITEKT: GARÁŽOVÝ DŮM ZASTAVOVACÍ STUDIE ul. Červeňanského, Praha 13 únor 20 PROJEKTANT: ARCHITEKT: INVESTOR: GARÁŽOVÝ DŮM ČERVEŇANSKÉHO - ZASTAVOVACÍ STUDIE Ing. Miloš Nedbal - IPO SERVIS, IČ: 604 39 441 Ing.

Více

PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ

PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ REGULAČNÍ PLÁN BÍLÁ PŘESTAVBOVÁ PLOCHA P1 AREÁL HORSKÉ CHATY BÍLÁ NÁVRH ZADÁNÍ sestavený k projednání ve smyslu 61 a 62 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), zpracovaný

Více

Vyhláška c. 3/2000. o závazných cástech regulacního plánu CENTRUM OBCANSKÉ VYBAVENOSTI

Vyhláška c. 3/2000. o závazných cástech regulacního plánu CENTRUM OBCANSKÉ VYBAVENOSTI J M E S T o T Ý n e c nad s á z a vou Vyhláška c. 3/2000 o závazných cástech regulacního plánu CENTRUM OBCANSKÉ VYBAVENOSTI - Mestská rada Týnce nad Sázavou vydává dne 18.09.2000 na základe usnesení mestského

Více

archiproject POLYFUNKČNÍ DŮM HOSTIVAŘ - PRAŽSKÁ architektonické & projekční studio

archiproject POLYFUNKČNÍ DŮM HOSTIVAŘ - PRAŽSKÁ architektonické & projekční studio archiproject architektonické & projekční studio POLYFUNKČNÍ DŮM HOSTIVAŘ - PRAŽSKÁ Vycházíme z mantinelů, které místo ukládá. Ale i tak to musí být hodnotná residenční budova, postavena na racionálním

Více

STUDIE BAKALÁŘSKÉ PRÁCE

STUDIE BAKALÁŘSKÉ PRÁCE BYTOVÝ DŮM, KUTNÁ HORA Atelier KOHOUT TICHÝ ATZBP ZS2011/2012 RICHARD OTT STUDIE BAKALÁŘSKÉ PRÁCE řešené území Morfologie terénu a zástavby Kutné hory m_1:7500 Charakter zástavby rodinné domy -řádkové,

Více

ZMĚNA č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA SVOBODA NAD ÚPOU

ZMĚNA č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA SVOBODA NAD ÚPOU ZMĚNA č. 2 ÚZEMNÍHO PLÁNU MĚSTA SVOBODA NAD ÚPOU OBJEDNATEL: MĚSTO SVOBODA NAD ÚPOU POŘIZOVATEL: MěÚ ŽACLÉŘ, ODBOR VÝSTAVY, ÚP a ŽP ZPRACOVATEL: ING. ARCH. ROMAN ŽATECKÝ ING. ARCH PAVEL TOMEK DIGITÁLNÍ

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. URBANISTICKÉ SOUVISLOSTI Řešená parcela se nachází v Brně na nároží křižovatky ulice Bratislavské a Staré. Toto území je v blízkosti městského uličního okruhu, které obepíná centrum

Více

ŘADOVÉ DOMY MODŘANY. VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ Modřanský biograf PROGRAM:

ŘADOVÉ DOMY MODŘANY. VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ Modřanský biograf PROGRAM: PROGRAM: VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ 3. - Modřanský biograf A B C D E F identifikační údaje lokalita stávající stav původní záměr navržená studie námitky název stavby: místo stavby: Řadové domy v Modřanech parc.č.

Více

DOPRAVNÍ PR ZKUMY V OBLASTI ROZVOJOVÉ PLOCHY ZA MLÉKÁRNOU

DOPRAVNÍ PR ZKUMY V OBLASTI ROZVOJOVÉ PLOCHY ZA MLÉKÁRNOU DOPRAVNÍ PR ZKUMY V OBLASTI ROZVOJOVÉ PLOCHY ZA MLÉKÁRNOU LOKALIZACE AKTUALIZAČNÍCH DOPRAVNÍCH PRŮZKUMŮ KRÁTKODOBÉ OVĚŘOVACÍ KŘIŽOVATKOVÉ SČÍTÁNÍ V DOPOLEDNÍM A ODPOLEDNÍM OBDOBÍ SČÍTÁNÍ STATICKÉ DOPRAVY

Více

Atelier GNS s.r.o. OBECNÍ DŮM MOUTNICE. architektonická studie. autor: Ing. arch. Martin Navrkal, Ph.D.

Atelier GNS s.r.o. OBECNÍ DŮM MOUTNICE. architektonická studie. autor: Ing. arch. Martin Navrkal, Ph.D. Atelier GNS s.r.o. OBECNÍ DŮM MOUTNICE architektonická studie autor: Ing. arch. Martin Navrkal, Ph.D. 10/2012 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE investor: autor: OBECNÍ DŮM MOUTNICE architektonická studie Obec Moutnice,

Více

MĚSTO JINDŘICHŮV HRADEC

MĚSTO JINDŘICHŮV HRADEC MĚSTO JINDŘICHŮV HRADEC OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Č. 1/2012, kterým se vydává změna č. 1 Regulačního plánu městské památkové rezervace Jindřichův Hradec Zastupitelstvo města Jindřichův Hradec, příslušné podle

Více

PROLUKY V MĚSTSKÉ ZÁSTAVBĚ

PROLUKY V MĚSTSKÉ ZÁSTAVBĚ Výbor pro architektonický a urbanistický rozvoj města. PROLUKY V MĚSTSKÉ ZÁSTAVBĚ Jaroslav PAVELKA Ing. Miroslav KOZELSKÝ Ing. Iveta LAŠTŮVKOVÁ Obsah : Parcely ve vlastnictví města Krnov. Úvod str.1 1.

Více

ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2

ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2 ÚZEMNÍ STUDIE Domamyslice infrastruktura na pozemcích p.č. 163/1 a 163/2 Zpracovatel: Ing. arch. Martin Fröml 2 arch s.r.o., Česká 824/31, 796 01 Prostějov, IČ 277 30 221 Datum: leden 2018 ÚZEMNÍ STUDIE

Více

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y

Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y Místo: Katastrální území: Objednatel: Zadání regulačního plánu Louňovice lokalita Y (v souladu s přílohou č. 9 vyhlášky č. 500/2006 Sb.) Louňovice lokalita Y Louňovice obec Louňovice, Horní náves 6, 25162

Více

PROCES AREÁL - KVĚTEN 2017

PROCES AREÁL - KVĚTEN 2017 PROCES AREÁL - KVĚTEN 2017 PORTFOLIO - OBSAH Č. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 NÁZEV VÝKRESU ARCHITEKTONICKÁ ZPRÁVA STÁVAJÍCÍ STAV - PŮDORYS 1NP STÁVAJÍCÍ STAV - PŮDORYS 2NP

Více

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ A1-A4

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ A1-A4 Druhá část BILANCE ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ A1-A4 Rozvojové území A1 A4 plocha 2522 m² obchody a služby (prodejní plocha + plocha zázemí) kanceláře (kancelářská plocha + plocha zázemí) byty plocha bytů celkem (bez

Více

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI

Chlum u Třeboně. ZMĚNA č. 7 ÚPO. místní část Lutová, k.ú. Lutová. NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI ZMĚNA č. 7 ÚPO Chlum u Třeboně místní část Lutová, k.ú. Lutová NÁVRH - pro společné jednání ZÁZNAM O ÚČINNOSTI Tato Změna č. 7 územního plánu obce byla vydána usnesením Zastupitelstva městyse Chlum u Třeboně

Více

Ú Z E M N Í S T U D I E Z L Í N L O U K Y N A D D Ř E V N I C Í

Ú Z E M N Í S T U D I E Z L Í N L O U K Y N A D D Ř E V N I C Í Ú Z E M N Í S T U D I E Z L Í N L O U K Y N A D D Ř E V N I C Í Návrh / říjen 2012 zpracovatel: ellement/ Ing. arch. Jitka Ressová OBSAH: TEXTOVÁ ČÁST A/ IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE B/ ZÁKLADNÍ ÚDAJE C/ PODMÍNKY

Více

BYTOVÝ DŮM Objekt A a Objekt B

BYTOVÝ DŮM Objekt A a Objekt B BYTOVÝ DŮM Objekt A a Objekt B K Uhříněvsi, 104 00 Praha 22, (p.č. 1793/6 v k.ú. Uhříněves) Ověřovací studie březen 2017 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Název stavby: Bytový dům - Objekt A a Objekt B Místo stavby

Více

Urbanistické souvislosti:

Urbanistické souvislosti: PRŮVODNÍ ZPRÁVA Urbanistické souvislosti: Brno je druhé největší město v České republice a největší město na Moravě. Je sídlem Jihomoravského kraje, v jehož centrální části tvoří samostatný okres Brnoměsto.

Více

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY

01 SITUACE ŠIRŠÍ VZTAHY A VLASTNICKÉ VZTAHY OBSAH DOKUMENTACE: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA OBSAH: 1. ÚČEL ÚZEMNÍ STUDIE 2. VÝCHOZÍ PODKLADY 3. PODMÍNKY ŘEŠENÍ ÚS A POŽADAVKY DLE ÚP 4. URBANISTICKÉ ŘEŠENÍ 5. KAPACITNÍ ÚDAJE 6. NAVRŽENÉ REGULAČNÍ PODMÍNKY

Více

Územní studie Výškové zónování - k.ú. Modřice

Územní studie Výškové zónování - k.ú. Modřice Výškové zónování - k.ú. Modřice 3. etapa - čistopis Výškové zónování srpen 2017 Objednatel: město Modřice Náměstí Svobody 93, 664 42 Modřice Zastoupená Ing. Josefem Šiškou, starostou obce Zhotovitel: Ing.

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD HRANICE, ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD PRÁVNÍ STAV REGULAČNÍ PLÁNU, DRAHOTUŠE ULICE ZAHRADNÍ, PO VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1

MĚSTSKÝ ÚŘAD HRANICE, ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD PRÁVNÍ STAV REGULAČNÍ PLÁNU, DRAHOTUŠE ULICE ZAHRADNÍ, PO VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 MĚSTSKÝ ÚŘAD HRANICE, ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD Pernštejnské nám. 1, 753 01 Hranice Č.j. OSU/576/12 V Hranicích dne 6.1.2012 PRÁVNÍ STAV REGULAČNÍHO PLÁNU DRAHOTUŠE ULICE ZAHRADNÍ PO VYDÁNÍ ZMĚNY Č. 1 Zastupitelstvo

Více

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója RODINNÝ DŮM K PRODEJI Dům je na výjimečném místě pod zahradami Fata Morgany s jedinečným výhledem do Pražské Zoo a na Vinice Sv. Kláry. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn

Více

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA

o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Obecně závazná vyhláška č. 2/2005 o závazných částech územního plánu města NAPAJEDLA Změna č. 4 ÚPN města Napajedla schválená podle ustanovení 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecním

Více

Průvodní zpráva. Identifikační údaje. Urbanistické řešení. Architektonické řešení. Obytný soubor na ulici Pastviny v Brně - Komíně.

Průvodní zpráva. Identifikační údaje. Urbanistické řešení. Architektonické řešení. Obytný soubor na ulici Pastviny v Brně - Komíně. Průvodní zpráva Identifikační údaje Obytný soubor na ulici Pastviny v Brně - Komíně Urbanistické řešení Kontext lokality Městská část Komín se nachází v severozápadní části města Brna. Komín je původně

Více

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC DOBŘÍŇ ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z3 a P3 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování Ing. Petr Laube, 28. října 909, 277 11, Neratovice

Více

Charakteristiky jednotlivých stavebních objektů

Charakteristiky jednotlivých stavebních objektů Číslo objektu 1 Velitelská budova Pořizovací hodnota (Kč) 1 655 955 Zastavěná plocha (m 2 ) 453 Podlahová plocha (m 2 ) 590 Obestavěný prostor (m 3 ) 5884 Obestavěný vytápěný prostor (m 3 ) 1692 Zděná

Více

I. Změna územního plánu

I. Změna územního plánu I. Změna územního plánu A. TEXTOVÁ ČÁST I. Změna územního plánu... 3 I.1 Vymezení zastavěného území... 3 I.2 Koncepce rozvoje území obce, ochrany a rozvoje jeho hodnot... 3 I.2.1 Koncepce rozvoje území

Více

BYTOVÝ DŮM BOLEVECKÁ UL. ARCHITEKTONICKO-URBANISTICKÁ STUDIE

BYTOVÝ DŮM BOLEVECKÁ UL. ARCHITEKTONICKO-URBANISTICKÁ STUDIE Investor: BYTOVÝ DŮM BOLEVECKÁ UL. ARCHITEKTONICKO-URBANISTICKÁ STUDIE RECOIL, s.r.o. Rašínovo nábřeží 1696/66, 120 00 Praha 2, Nové Město Projektant: Atelier SMITKA s.r.o. Bucharova 2641/14, 158 00 Praha

Více

Část první Úvodní ustanovení. Článek 1. ÚČEL VYHLÁŠKY. Článek 2. ROZSAH PLATNOSTI. Článek 3. URBANISTICKÁ KONCEPCE

Část první Úvodní ustanovení. Článek 1. ÚČEL VYHLÁŠKY. Článek 2. ROZSAH PLATNOSTI. Článek 3. URBANISTICKÁ KONCEPCE Obecně závazná vyhláška č. 9/97 ze dne 15.12. 1997 o závazných částech územního plánu sídelního útvaru Lanškroun Městská rada podle 45, písm. l zákona o obcích č. 367/90 Sb. a dále podle 26 a násl. zákona

Více

Příloha č. 1 Zaměření vybraných objektů Územní studie Výškové zónování - k.ú. Modřice Průzkumy a rozbory

Příloha č. 1 Zaměření vybraných objektů Územní studie Výškové zónování - k.ú. Modřice Průzkumy a rozbory Příloha č. 1 Zaměření vybraných objektů Územní studie Výškové zónování - k.ú. Modřice Průzkumy a rozbory V roce 2009 provedla firma GKS spol. s r. o. podrobné zaměření výšek vybraných stavebních objektů

Více

BEÁTA DEVELOPERSKÝ PROJEKT U HŘIŠTĚ PROSTĚJOV, VRAHOVICE. 3.390.000 Kč VČETNĚ DPH, POZEMKU, GARÁŽE A VENKOVNÍCH ÚPRAV VE STANDARDU GAMA

BEÁTA DEVELOPERSKÝ PROJEKT U HŘIŠTĚ PROSTĚJOV, VRAHOVICE. 3.390.000 Kč VČETNĚ DPH, POZEMKU, GARÁŽE A VENKOVNÍCH ÚPRAV VE STANDARDU GAMA Nízkoenergetický Rodinný dům BEÁTA DEVELOPERSKÝ PROJEKT U HŘIŠTĚ PROSTĚJOV, VRAHOVICE 3.390.000 Kč VČETNĚ DPH, POZEMKU, GARÁŽE A VENKOVNÍCH ÚPRAV VE STANDARDU GAMA JEDNÁ SE O DVOUPODLAŽNÍ RODINNÝ DŮM S

Více

Změna č. 1. Územní studie pro lokalitu Velká kasárna. v k. ú. Hodonín (okres Hodonín)

Změna č. 1. Územní studie pro lokalitu Velká kasárna. v k. ú. Hodonín (okres Hodonín) Změna č. 1 Územní studie pro lokalitu Velká kasárna v k. ú. Hodonín (okres Hodonín) Pořizovatel: Městský úřad Hodonín, úřad územního plánování, odbor rozvoje města Masarykovo náměstí 53/1, 695 35 Hodonín

Více

Praha - Žižkov. Anita Prokešová Richard Ott. LS 2010/11 Urbanismus I. mapový list 56_14

Praha - Žižkov. Anita Prokešová Richard Ott. LS 2010/11 Urbanismus I. mapový list 56_14 Praha - Žižkov Popis území Čtvrť Žižkov se nachází východně od centra Prahy. Patří převážně do městské části Praha 3. Žižkov začal vznikat v druhé polovině 19. století a v roce 1922 byl připojen k Praze.

Více

Výběrové řízení A2577

Výběrové řízení A2577 Informační memorandum Výběrové řízení A2577 Komerční budova občanské vybavenosti - bývalá restaurace ul. Budínská 17, Brno - Slatina Zastavěná plocha podlaží: 515 m 2 3 Obsah Informační memorandum... 3

Více

UHERSKÉ HRADIŠTĚ. Záměr města na pronájem převod nemovitého majetku. Podmínky pro převod nemovitostí

UHERSKÉ HRADIŠTĚ. Záměr města na pronájem převod nemovitého majetku. Podmínky pro převod nemovitostí UHERSKÉ HRADIŠTĚ Záměr města na pronájem převod nemovitého majetku Převod budovy č. p. 611 umístěné na pozemku st. p. č. 802, pozemku st. p. č. 802 o celkové výměře 183 m2 a pozemku p. č. 90/8 o celkové

Více

DRAHOTUŠE NAD VÁPENKAMI

DRAHOTUŠE NAD VÁPENKAMI MĚSTSKÝ ÚŘAD HRANICE, ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD, ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A DOPRAVY ODDĚLENÍÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ Pernštejnské nám. 1, 753 01 Hranice Č.j. OSUZPD/16611/13 V Hranicích dne 18.11.2013 PRÁVNÍ STAV REGULAČNÍHO

Více

Zadání. územní studie. Štěkeň - Z2.1/US

Zadání. územní studie. Štěkeň - Z2.1/US Zadání územní studie Štěkeň - Z2.1/US Základní identifikační údaje Název akce: Štěkeň - Z.2.1/US Místo: k.ú. Štěkeň Zadavatel: Městys Štěkeň Pořizovatel: Městský úřad Strakonice, odbor rozvoje úřad územního

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. URBANISTICKÉ SOUVISLOSTI (Širší vztahy, město, čtvrť, místo) 2. ARCHITEKTONICKÝ VÝRAZ (Výtvarný záměr, filosofie návrhu)

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. 1. URBANISTICKÉ SOUVISLOSTI (Širší vztahy, město, čtvrť, místo) 2. ARCHITEKTONICKÝ VÝRAZ (Výtvarný záměr, filosofie návrhu) PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. URBANISTICKÉ SOUVISLOSTI (Širší vztahy, město, čtvrť, místo) Z hlediska širších vztahů se jedná o lokalitu ležící v centrální části města Brna ve čtvrti Zábrdovice na okraji rozsáhlého

Více

BEÁTA U HŘIŠTĚ. 3.490.000 Kč. Nízkoenergetický Rodinný dům DEVELOPERSKÝ PROJEKT PROSTĚJOV, VRAHOVICE

BEÁTA U HŘIŠTĚ. 3.490.000 Kč. Nízkoenergetický Rodinný dům DEVELOPERSKÝ PROJEKT PROSTĚJOV, VRAHOVICE Nízkoenergetický Rodinný dům BEÁTA DEVELOPERSKÝ PROJEKT U HŘIŠTĚ PROSTĚJOV, VRAHOVICE 3.490.000 Kč VČETNĚ DPH, POZEMKU, GARÁŽE A VENKOVNÍCH ÚPRAV VE STANDARDU GAMA JEDNÁ SE O DVOUPODLAŽNÍ RODINNÝ DŮM S

Více

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ D1-D3, B6

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ D1-D3, B6 ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ D1-D3, B6 Rozvojové území D1 D3 plocha 3932 m² D1 D2 D3 garáž celkem obchody a služby (prodejní plocha + plocha zázemí)* m2 81 373 167 621 s travování (plocha pro hosty + plocha zázemí)

Více

TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA KA

TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KA KA TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST KAKA KA * KA projektový ateliér, Tuřice 32, 294 74 Předměřice n. Jizerou TUŘICE ZMĚNA Č. 5 ÚZEMNÍHO PLÁNU OBCE TEXTOVÁ ČÁST Ing. František Kačírek odpovědný

Více

Obecně závazná vyhláška Města Ostrov. č. 10/2004, o závazné části Regulačního plánu části města Ostrov, Jáchymovská ulice - vlečka.

Obecně závazná vyhláška Města Ostrov. č. 10/2004, o závazné části Regulačního plánu části města Ostrov, Jáchymovská ulice - vlečka. Obecně závazná vyhláška Města Ostrov Zastupitelstvo města Ostrov se na svém zasedání dne 27.5.2004 usn. č. 93/04 usneslo vydat na základě 29 odst. 3 zákona č. 50/1976 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

660 / Nemocnice Motol a Na Homolce Připomínky MČ Praha 5 Z (09) areál vybavenosti / O [Sf]

660 / Nemocnice Motol a Na Homolce Připomínky MČ Praha 5 Z (09) areál vybavenosti / O [Sf] Přehledový list připomínek v lokalitě 660 / Nemocnice Motol a Na Homolce KATEGORIE PŘIPOMÍNKY SPECIFIKACE Změna zařazení lokality Změna regulativů lokality Změna grafické části hlavního výkresu Ochrana

Více

V celé OZV se nahrazují zkratky ploch OC na BI, OV na BH, SP na OS.

V celé OZV se nahrazují zkratky ploch OC na BI, OV na BH, SP na OS. KONEČNÉ ZNĚNÍ Příloha č.1 OOP V celé OZV se nahrazují zkratky ploch OC na BI, OV na BH, SP na OS. V čl. 1 bodu 1.1. se doplňuje věta: Zadání 1. změny regulačního plánu bylo schváleno Zastupitelstvem města

Více

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ H1-H7

ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ H1-H7 ROZVOJOVÉ ÚZEMÍ H1-H7 Rozvojové území H1 H7 plocha 4010 m² H1 H2 H3 H4 H5 H6 H7 garáž celkem obchody a služby (prodejní plocha + plocha zázemí) m2 92 92 92 114 87 101 578 kanceláře (kancelářská plocha

Více

ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV NADE MLÝNEM SO.3 29 a 30

ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV NADE MLÝNEM SO.3 29 a 30 ÚZEMNÍ STUDIE LUKOV NADE MLÝNEM SO.3 29 a 30 MÍSTO STAVBY : Lukov, Nade Mlýnem SO.3 29 a 30 ZADAVATEL : obec Lukov K Lůčkám 350 Lukov STUPEŇ DOKUMENTACE : Územní studie Zakázkové číslo Měsíc/rok 08/2017

Více

Průvodní a souhrnná technická zpráva

Průvodní a souhrnná technická zpráva Výstavba garáže Průvodní a souhrnná technická zpráva Stavebník : Pavel Krejčík A PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1 Identifikační údaje 1.1 Účastníci výstavby Objednatel: Pavel Krejčík Jižní 207, Komárov Dodavatel: svépomocí

Více

OSTROŽSKÁ NOVÁ VES Územní studie pro lokalitu bydlení BI 15,17 a veřejné prostranství P*16. územně plánovací podklad

OSTROŽSKÁ NOVÁ VES Územní studie pro lokalitu bydlení BI 15,17 a veřejné prostranství P*16. územně plánovací podklad OSTROŽSKÁ NOVÁ VES Územní studie pro lokalitu bydlení BI 15,17 a veřejné prostranství P*16 územně plánovací podklad 2016 1/ OBSAH TEXTOVÁ ČÁST 1/ OBSAH 2/ ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ZAKÁZCE 3/ ÚVOD 4/ CÍL ÚZEMNÍ

Více

I D E N T I F I K A Č N Í Ú D A J E. název B Y T O V Ý D Ů M " S T Ř E L N I Č N Á "

I D E N T I F I K A Č N Í Ú D A J E. název B Y T O V Ý D Ů M  S T Ř E L N I Č N Á I D E N T I F I K A Č N Í Ú D A J E název B Y T O V Ý D Ů M " S T Ř E L N I Č N Á " místo ul. Střelničná, Praha 8 Kobylisy (parc.č. 2446, 2636, 2467, k.ú. Kobylisy) stupeň územní studie investor CPI Reality,

Více

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování

OBEC DOBŘÍŇ. Pořizovatel: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování OBEC DOBŘÍŇ ÚZEMNÍ STUDIE PLOCH Z3 a P3 Pořizovatel: Projektant: Městský úřad Roudnice nad Labem, odbor rozvoje a majetku města, úřad územního plánování, 28. října 909, 277 11, Neratovice září 2014 Název

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA MĚSTO LITOMYŠL. OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č. 2/2008

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA MĚSTO LITOMYŠL. OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č. 2/2008 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA MĚSTO LITOMYŠL OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY č. 2/2008 Zastupitelstvo města Litomyšl, příslušné podle 6 odst. 5 písm. d) zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební

Více

KONVERZE ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT

KONVERZE ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT DIPLOMOVÁ PRÁCE ZS 2011/2012 AUTOR: BC. MONIKA BOŠTIČKOVÁ VEDOUCÍ PRÁCE: ING. ARCH. ALEŠ LANG STAVEBNĚ HISTORICKÝ PRŮZKUM AREÁLU ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU ZPRACOVAL DOC. ING. ARCH.

Více

ÚZEMNÍ STUDIE VRACOV NÁM. MÍRU JIŽNÍ ČÁST

ÚZEMNÍ STUDIE VRACOV NÁM. MÍRU JIŽNÍ ČÁST ÚZEMNÍ STUDIE VRACOV NÁM. MÍRU JIŽNÍ ČÁST ZÁKLADNÍ ÚDAJE název: katastrální území: zadavatel: pořizovatel: zpracovatel: Územní studie Vracov nám. Míru jižní část Vracov Město Vracov, náměstí Míru 202,

Více

Změna č.1 a aktualizace RP MPZ Chrudim

Změna č.1 a aktualizace RP MPZ Chrudim Změna č.1 a aktualizace RP MPZ Urbanisticko architektonická projekční kancelář Chopinova 9, 623 00 Brno tel.: 547 250 469, fax: 547 221 410 e-mail: atelier-urbi@volny.cz Změna č.1 a aktualizace RP MPZ

Více

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1

Obsah složky: 2. Přílohy Seznam příloh: Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1 Brownfields Libereckého kraje, Továrna, Dolní Řasnice, krok 2 1 Obsah složky: 1. Tabulka zjištěných informací: Identifikace lokality Regionální informace Vazba na ÚPD Vlastnické vztahy Limity a omezení

Více

Urbanistické souvislosti Architektonický výraz

Urbanistické souvislosti Architektonický výraz Urbanistické souvislosti Parcela se nachází v Brně v městské části Zábrdovice na nároží ulic Bratislavská a Stará. Tato městská část sousedí s historickým centrem města Brna. Tomu odpovídá krátká docházková

Více

Územní studie rodinných domů. Kralupy - K Vršku. k.ú Minice a k.ú. Kralupy

Územní studie rodinných domů. Kralupy - K Vršku. k.ú Minice a k.ú. Kralupy Územní studie rodinných domů Kralupy - K Vršku k.ú Minice a k.ú. Kralupy únor 2014 Zadavatel: Město Kralupy nad Vltavou Pořizovatel: Městský úřad Kalupy nad Vltavou, Odbor výstavby a územního plánování

Více

POLYFUNKÈNÍ ZÁSTAVBA LIBÈICE NAD VLTAVOU - LETKY NÁVRH ZÁSTAVBY ÚZEMÍ 2015/03/31

POLYFUNKÈNÍ ZÁSTAVBA LIBÈICE NAD VLTAVOU - LETKY NÁVRH ZÁSTAVBY ÚZEMÍ 2015/03/31 2015/03/31 PROJEKT (I.) Projekt řeší revitalizaci bývalého areálu/továrny na výrobu lékařských potřeb, později hasicích zařízení v Libčicích nad Vltavou Letkách. Jedná se o projekt rekonstrukce a polyfunkční

Více

ÚZEMNÍ STUDIE ZLIV POD TRATÍ v katastrálním území Zliv u Českých Budějovic

ÚZEMNÍ STUDIE ZLIV POD TRATÍ v katastrálním území Zliv u Českých Budějovic ÚZEMNÍ STUDIE ZLIV POD TRATÍ v katastrálním území Zliv u Českých Budějovic Pořizovatel: UPLAN Zastoupený Ing. Vlastimilem Smítkou Vlastiboř 21 392 01 Soběslav mobil: 773 638 043 e-mail: uplan@uplan.cz

Více

BUDOVY PRO BYDLENÍ A UBYTOVÁNÍ ROZDĚLENÍ DO SKUPIN

BUDOVY PRO BYDLENÍ A UBYTOVÁNÍ ROZDĚLENÍ DO SKUPIN Ústav územního rozvoje, Jakubské nám. 3, 2 00 Brno Tel.: +420542423111, www.uur.cz, e-mail: sekretariat@uur.cz LIMITY VYUŽITÍ ÚZEMÍ Dostupnost: http://www.uur.cz/default.asp?id=2591 4.5.301 BUDOVY PRO

Více

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku ARCHITEKTI Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň Na pozemek je navržen jednopodlažní objekt s podkrovím a jedním polosuterenem, který v maximální míře využívá jak svažitosti pozemku, tak jeho

Více

UHERSKE HRADIŠTĚ. Podmínky pro převod nemovitostí

UHERSKE HRADIŠTĚ. Podmínky pro převod nemovitostí UHERSKE HRADIŠTĚ Záměry města h r Převod pozemku st. p. č. 802, jehož součástí je budova č. p. 611. pozemku p. č. 90/8 a pozemku p. č. 90/3, vše v k.ú. Uherské Hradiště Jedná se o převod pozemku st. p.

Více

TENET. spol. s r. o. ARCHITEKTONICKÝ ATELIÉR Horská 64, TRUTNOV tel , TRUTNOV DOLNÍ STARÉ MĚSTO A HORNÍ STARÉ MĚSTO

TENET. spol. s r. o. ARCHITEKTONICKÝ ATELIÉR Horská 64, TRUTNOV tel , TRUTNOV DOLNÍ STARÉ MĚSTO A HORNÍ STARÉ MĚSTO R O T A S O P E R A T E N E T A R E P O S A T O R TENET spol. s r. o. ARCHITEKTONICKÝ ATELIÉR Horská 64, 541 01 TRUTNOV tel. 499 815 287, 499 815 289 R O T A S O P E R A T E N E T A R E P O S A T O R TRUTNOV

Více

3. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU SIBŘINA

3. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU SIBŘINA únor 2011 1 3. ZMĚNA ÚZEMNÍHO PLÁNU SIBŘINA dle zákona č.183/2006 Sb. (opatření obecné povahy) Pořizovatel: OÚ SIBŘINA únor 2011 2 OBJEDNATEL: Obec Sibřina zastoupená starostou Ing. Petrem Vítkem Říčanská

Více

CHARAKTERISTIKA ÚZEMÍ

CHARAKTERISTIKA ÚZEMÍ URBANISMUS I ROZBOR ÚZEMÍ : PRAHA 1 STARÉ MĚSTO, NOVÉ MĚSTO Kateřina Stiehlová FA ČVUT, LS 2010/2011, 29.4.2011 CHARAKTERISTIKA ÚZEMÍ Hranice Starého a Nového Města, část Malé Strany Pro celou oblast je

Více

Bratčice č.p. 36, Syrovice. Masarykova 100, Židlochovice Odbor územního plánování a stavební řád. Šumavská 416/15, Brno

Bratčice č.p. 36, Syrovice. Masarykova 100, Židlochovice Odbor územního plánování a stavební řád. Šumavská 416/15, Brno BRATČICE, LOKALITA R3 ÚZEMNÍ STUDIE zadavatel: pořizovatel: zpracovatel: urbanistická koncepce: spolupráce: Obec Bratčice Bratčice č.p. 36, 664 67 Syrovice Městský úřad Židlochovice Masarykova 100, 667

Více

ENERGETICKÝ AUDIT OBJEKTU UBYTOVNY ČNB, NÁPRSTKOVA UL., PRAHA

ENERGETICKÝ AUDIT OBJEKTU UBYTOVNY ČNB, NÁPRSTKOVA UL., PRAHA KONCEPČNÍ, TECHNICKÁ A PORADENSKÁ ČINNOST Buzulucká 4, 160 00 Praha 6 ENERGETICKÝ AUDIT OBJEKTU UBYTOVNY ČNB, NÁPRSTKOVA UL., PRAHA 2003 KONCEPČNÍ, TECHNICKÁ A PORADENSKÁ ČINNOST Buzulucká 4, 160 00 Praha

Více

PT-ATELIER s.r.o. Ing. arch. Pavel Kramář web: TEL: OBSAH DOKUMENTACE:

PT-ATELIER s.r.o. Ing. arch. Pavel Kramář web:   TEL: OBSAH DOKUMENTACE: PT-ATELIER s.r.o. Ing. arch. Pavel Kramář web: www.pt-atelier.cz TEL: 603219407 OBSAH DOKUMENTACE: A. TEXTOVÁ ČÁST B. VÝKRESOVÁ ČÁST B1. Situace s přehledným vymezením ploch v mapě KN B2. Koordinační situace

Více

10. stavitelství. Úvod do pozemního. Střechy. Zakreslování střešních konstrukcí.

10. stavitelství. Úvod do pozemního. Střechy. Zakreslování střešních konstrukcí. Úvod do pozemního stavitelství 10. Střechy. Zakreslování střešních konstrukcí. Střechy - ploché (obdobněřešeny např. terasy) - šikmé - strmé Nosné konstrukce střech - krovy - vazníkové konstrukce - bezvazníkové

Více

ÚZEMNÍ STUDIE SCHVÁLENÁ ÚS. Ing. Václav Jetel, Ph.D. REGULACE CENTRA OBCE BRADLEC K PODÁNÍ NÁVRHU NA VKLAD DO EVIDENCE ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ ČINNOSTI

ÚZEMNÍ STUDIE SCHVÁLENÁ ÚS. Ing. Václav Jetel, Ph.D. REGULACE CENTRA OBCE BRADLEC K PODÁNÍ NÁVRHU NA VKLAD DO EVIDENCE ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ ČINNOSTI ÚZEMNÍ STUDIE REGULACE CENTRA OBCE BRADLEC SCHVÁLENÁ ÚS K PODÁNÍ NÁVRHU NA VKLAD DO EVIDENCE ÚZEMNĚ PLÁNOVACÍ ČINNOSTI Ing. Václav Jetel, Ph.D. 3/2018 ZPRACOVATEL: Ing. Václav Jetel se sídlem Trojská 365,

Více

Lokalita Rovná územní studie

Lokalita Rovná územní studie Lokalita Rovná územní studie A - Textová část pořizovatel: lokalita: stupeň: Městský úřad Boskovice, Odbor výstavby a územního plánování Boskovice - Rovná Územní studie generální projektant: Atelier 99

Více

Územní studie Sezemice lokalita Z1

Územní studie Sezemice lokalita Z1 Územní studie Sezemice lokalita Z1 Obsah: Průvodní zpráva Výkres širších vztahů M 1:10 000 Zákres do katastrální mapy M 1:1000 Situace urbanistického a architektonického řešení M 1:1000 Situace inženýrských

Více

Zjištění ceny obvyklé. Pozemek vedený ve zjednodušené evidenci parc.č. 149

Zjištění ceny obvyklé. Pozemek vedený ve zjednodušené evidenci parc.č. 149 Zjištění ceny obvyklé Předmět ocenění: Rodinný dům č.p. 128 na pozemku parc.č. st. 158 a pozemky parc.č. st. 158 a 572/1 včetně součástí a příslušenství nemovitého charakteru k.ú. Černčín, obec Bučovice,

Více