Náměstek okresního státního zástupce JUDr. Viktor Böhm čelí kárné žalobě!!!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Náměstek okresního státního zástupce JUDr. Viktor Böhm čelí kárné žalobě!!!"

Transkript

1 31. ČERVENCE 2014 Františkovy Lázně - SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH MĚSÍČNÍK / STRANA 1 77 Náměstek okresního státního zástupce JUDr. Viktor Böhm čelí kárné žalobě!!! zdroj: internet Jak jsme vás již v předminulém čísle (75) našich novin informovali, očekávali jsme po zprošťujícím rozsudku Krajského soudu v Plzni, týkajícího se pokácených kaštanů a nezákonně obviněných úředníků našeho města Ing. Romana Macka a Bc. Herinkové DiS., že v souladu s jeho usnesením bude podána kárná žaloba na náměstka okresního státního zástupce v Chebu JUDr. Viktora Böhma. Nestalo se tak. Okresní státní zástupce JUDr. Václav Opl se k tomu neměl, i když mu to bylo doporučeno samotnou Krajskou státní zástupkyní v Plzni, JUDr. Maříkovou. Nakonec se k tomuto kroku musela sama uchýlit, a to především z toho důvodu, že tento podnět na zahájení kárného řízení podal mimo jiné i sám náš starosta pan Ivo Mlátilík! Získal jsem pocit, že se celý případ zametá pod koberec, ale to bych nebyl já, abych to nepřekazil. A tak jsem podal podněty na Ministerstvo spravedlnosti ČR, Nejvyšší státní zastupitelství v Brně a také Krajskému státnímu zastupitelství v Plzni. Výsledek je zřejmý. Mimoto jsem podal návrh na zahájení kárného řízení a trestní oznámení proti vyšetřovatelům Vlachovi a Průchovi za nezákonné obvinění a stíhání našich úředníků. Na závěr jsme prostřednictvím právních zástupců obou bývalých obviněných požádali o finanční satisfakci za duševní újmu, nezákonné stíhání a zhoršený zdravotní stav Ministerstvu spravedlnosti ČR. Ing. Macko žádá o 1,5mil Kč a Bc. Herinková o 2mil Kč, a to především z důvodu jejího zhoršeného zdravotního stavu a dalších, s nezákonným stíháním souvisejících, problémů. To, že byl konečně podán návrh na kárné řízení proti státnímu zástupci Böhmovi k Nejvyššímu správnímu soudu v Brně samotnou krajskou státní zástupkyní, je velmi pozitivní zpráva, která svědčí o tom, že příští okresní nezákonné hrátky některých policistů a státních zástupců s nevinnými lidmi nezůstanou ani v budoucnu nepovšimnuty!!! Sdělil starosta Ivo Mlátilík. O dalším vývoji vás budeme informovat. (red)

2 STRANA 2 Františkovy Lázně - SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH 31. ČERVENCE 2014 Konečně se občané Slatiny dočkali Koncem června byla otevřena po rozsáhlé rekonstrukci ulice Klostermannova, která byla dokončena překvapivě přesně v termínu dle smlouvy o dílo. Stavbu prováděla firma AVE, a i přes počáteční nesnáze se nakonec dílo podařilo. Došlo také k výměně veřejného osvětlení v ulicích Nezvalova, Příčná i Klostermannova za osvětlení ledkové, které je nejenom kvalitnější, ale ještě navíc šetří cca 70% energie. Postupně hodláme vyměnit veškeré dožilé osvětlení v celém našem městě za nové. Věříme, že si naši občané na Slatině postupně uvědomují, co jsme v posledních letech také do této části města nainvestovali. (red) Děti ze zátopové oblasti Bosny zavítaly do našeho města. Dne 20. června zavítaly do našeho města děti ze zatopených oblastí v Bosně. Na šedesát juniorů různého věku bylo pozváno svými krajany a dnes podnikateli v ČR. Tento sponzorsky hrazený výlet začal v Karlových Varech. Odtud pak zavítali hosté téměř do celé ČR. Výjimkou nebylo ani naše krásné město, kde je přivítal sám starosta Ivo Mlátilík, JUDr. Pavel Doucha a Ing. Josef Ciglanský. Jako dárek pak všichni obdrželi volný vstup do Aquafora, kde mohli při svém dovádění konečně zapomenout i na nedávno prožité hrůzy při povodních, které letos v Bosně napáchaly obrovské škody. Velké poděkování patří především firmě Lázně Františkovy Lázně a.s. a všem, kteří se o zdárný průběh vzácné návštěvy postarali.

3 31. ČERVENCE 2014 Františkovy Lázně - SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH STRANA 3 O tom, že nám situace kolem zdravotní péče v našem městě není lhostejná, svědčí následující korespondence Pokračování na str. 4, 5 a 6.

4 STRANA 4 Františkovy Lázně - SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH 31. ČERVENCE 2014

5 31. ČERVENCE 2014 Františkovy Lázně - SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH STRANA 5

6 STRANA 6 Františkovy Lázně - SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH 31. ČERVENCE 2014 Právě jsme dokončili novou fasádu našeho krásného divadla. Ještě opravit okna a můžeme zahájit novou poprázdninovou sezonu. Jak jinak, než pořádným majstrštykem Don Quijote za účasti Oldřicha Kaisera a Jiřího Lábuse, a to dne 5. září v Škoda jen, že naše město ztratilo více než rok nečinností bývalého nekompetentního vedení. Mohlo být těch investic a krásných představcení podstatně více. (red) Konečně se i druhá z našich mateřských školek dočká nového kabátku i zateplení. No vždyť již bylo načase, co myslíte? (red)

7 31. ČERVENCE 2014 Františkovy Lázně - SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH STRANA 7 Otázky na našeho starostu: Jana D., Fr. Lázně: Nedávno jste ve Vašich novinách psal o tom, že podáte trestní oznámení na vydavatele Ohlasů Otakara Skalu. Pokročil jste v té věci? I.M.: Ano, já ano. Na Skalu jsem podal soudní žalobu a trestní oznámení již v únoru tohoto roku. Jak vidíte z přiloženého dokumentu, tuto velmi složitou kauzu již orgány zpracovávají půl roku. Prý je to prodlení na státním zastupitelství, sdělila mi kompetentní osoba z řad policie. Tedy dalším mým krokem bude zjistit jméno státního zástupce, který to má na starost a stížnost na jeho nečinnost. Je ještě další možnost, a sice napsat a zveřejnit následně o tomto konkrétním státním zástupci, který má případ na starost, že je vekslák, pasák, zloděj, násilník, psychopatický deprivant a nemocný člověk, což byl Skalův výtvor na mou adresu a následně sledovat, za jak dlouho začnou trestně stíhat mne, co myslíte Redakce Zrcadla spolu s panem starostou Ivo Mlátilíkem přeje touto cestou mnoho zdraví a štěstí všem výše uvedeným občanům, kteří oslavují významná životní jubilea. Hodně štěstí!!! V MĚSÍCI ČERVENCI PATŘÍ NAŠE GRATULACE TĚMTO MÍSTNÍM JUBILANTŮM: Valentová Ladislava Šverdík Miloslav Brožová Milena Vávrová Marie Cabal Stanislav Kubíčková Marie Chvalná Anna Tento článek čtenářky měsíčníku Karlovarské radniční listy, který byl zveřejněn konkrétně v čísle 7/2014, snad ani nepotřebuje komentáře!!! V MĚSÍCI SRPNU PATŘÍ NAŠE GRATULACE TĚMTO MÍSTNÍM JUBILANTŮM: Pavlík Jiří Papežová Hanna Weber Hanuš Janoušková Ludmila Heřmanová Terezie Pišojová Milada Samková Uršula Slabejová Pavlína Királyová Anna Hufeisl Libor Pljučarská Jiřina Ulrychová Rozalie Maříková Ludmila Baláková Božena Soulková Marie Patzenhauerová Dagmar Smutná Zdeňka Vaigeltová Božena Machová Irena

8 STRANA 8 Františkovy Lázně - SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH 31. ČERVENCE 2014 Důležité upozornění čtenářům Zrcadla!!! Vážení občané, v posledních měsících nám do redakce chodí mnoho upozornění, podnětů i stížností, ve kterých nám sdělujete, že jste neobdrželi naše noviny. Sdružení místních vynakládá nemalé finanční prostředky a platí si u České pošty roznos novin do všech schránek ve Františkových Lázních, Alejích a Žirovicích. Opakuji, do všech. Nemůže se tedy stát, že výtisků je málo, neboť odevzdáváme na poště v Chebu tyto s patřičnou rezervou. Noviny nemají být pohazovány v bednách, ani volně ložené kdekoliv po chodbách domů, na poličkách a podobně. Zaplaceno máme to, aby je doručovatelky vhodily řádně do vašich schránek. Žádáme vás tímto, abyste jakékoliv nedostatky tohoto druhu oznámili neprodleně naší redakci, pokud možno i se svým jménem a adresou, případně tel. spojením, abychom mohli podat stížnost na odpovídající místa v Chebu i v Praze a požadovat vrácení peněz za nekvalitní služby. Pouze pokud budeme mít vaše adresy, budeme moci dohnat konkrétní doručovatelku k osobní zodpovědnosti. Kontaktovat nás můžete na tel , em sdruzeni.mistnich@seznam.cz, případně se můžete obrátit přímo na kancelář starosty města. (red) Obrovské poděkování všem našim příznivcům za podpisy na petici! Tak, jako každé komunální volby, je naše nepolitické uskupení Františkovy Lázně - sdružení místních povinno odevzdat cca 390 podpisů občanů našeho města v petici, která nám umožňuje kandidovat ve volbách. Za necelý měsíc se nám jich podařilo, díky vašemu obrovskému zájmu, nasbírat neuvěřitelných 858!!! Velice si vážíme vaší důvěry a ujišťujeme vás, že budeme stále stejní, jako posledních 8 let. Nezklameme vás. Ivo Mlátilík, předseda sdružení No není to nádhera, prožít sobotní i nedělní dopoledne s krásnými ženami a příjemnou hudbou? Jsme velmi rádi, že se z pochodů mažoretek stává tradice a děkujeme všem, kteří tomuto nápadu věřili, a také významným způsobem finančně přispěli. (red) Vydavatel: Františkovy Lázně - SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH, Francouzská 206/6, Františkovy Lázně, sdruzeni.mistnich@seznam.cz, DIČ: CZ MK ČR E

Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu)

Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Zastupitelstvo Jihomoravského kraje 23. zasedání konané dne 17. prosince 2015 Materiál k bodu č. 5 programu: Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Návrh na usnesení:

Více

Česká republika - Krajský soud v Brně

Česká republika - Krajský soud v Brně Česká republika - Krajský soud v Brně IČ 00215734, Rooseveltova 16, 601 95 Brno, 546 511 111, fax 546 513 362, e-mail: podatelna@ksoud.brn.justice.cz ID datové schránky: 5wwaa9j Spr 1/2016 V Brně dne 25.

Více

Z á p i s z jednání dozorčí rady společnosti konané dne 16. července 2013 v hod. v zasedací místnosti budova H, 1. p.

Z á p i s z jednání dozorčí rady společnosti konané dne 16. července 2013 v hod. v zasedací místnosti budova H, 1. p. Z á p i s z jednání dozorčí rady společnosti konané dne 16. července 2013 v 15.00 hod. v zasedací místnosti budova H, 1. p. Přítomni: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Jiří Veselka, MBA, Bc. Lukáš Gibiec

Více

R O Z H O D N U T Í. t a k t o : Podle 14 písm. a) zákona č. 7/2002 Sb., ve znění pozdějších předpisů, s e z a s t a v u j e

R O Z H O D N U T Í. t a k t o : Podle 14 písm. a) zákona č. 7/2002 Sb., ve znění pozdějších předpisů, s e z a s t a v u j e 13 Kss 2/2009-45 R O Z H O D N U T Í Kárný senát Nejvyššího správního soudu pro řízení ve věcech soudců rozhodl dne 10. 6. 2009, v senátu složeném z předsedkyně JUDr. Ludmily Valentové a soudců JUDr. Antonína

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 903/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 858 ze dne 11.11.2015 Poskytnutí dárkových poukázek jubilantům městské části - listopad, prosinec 2015 Rada městské části I. s

Více

OÚ Vám do dalších let přeje hlavně pevné zdraví, hodně štěstí a spokojenosti. Děkuji obecnímu úřadu za dárkový balíček a gratulací k mým

OÚ Vám do dalších let přeje hlavně pevné zdraví, hodně štěstí a spokojenosti. Děkuji obecnímu úřadu za dárkový balíček a gratulací k mým Sokol Antonín Brandová Anna Janíková Iveta Jetel Jaroslav Malá Miloslava Leier Jiří OÚ Vám do dalších let přeje hlavně pevné zdraví, hodně štěstí a spokojenosti. Děkuji ZO a kulturní komisi za příjemnou

Více

U s n e s e n í. t a k t o :

U s n e s e n í. t a k t o : Číslo jednací: 3A 141/2016-23 U s n e s e n í Městský soud v Praze rozhodl v senátě složeném z předsedkyně JUDr. Ludmily Sandnerové a soudců Mgr. Milana Taubera a Mgr. Ivety Postulkové v právní věci žalobce:,

Více

Z á p i s. hosté: Mgr. Alena Koukalová, Ing. Jiří Drahoš, Ing. Vít Petira, Alena Linková, Ing. Mgr. Jiří Vitvar, JUDr. Ing. Rudolf Cogan, Ph.D.

Z á p i s. hosté: Mgr. Alena Koukalová, Ing. Jiří Drahoš, Ing. Vít Petira, Alena Linková, Ing. Mgr. Jiří Vitvar, JUDr. Ing. Rudolf Cogan, Ph.D. Z á p i s ze, konaného dne od 15:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, JUDr. Miroslav Antl, Ing. Petr Kilevník, Mgr. Jitka Košťálová, Ing. Petr Kubát, Ing. Josef

Více

2014 14/2014 Předmět žádosti: Žadatel požádal o kopii zápisu z jednání zastupitelstva obce ze dne 10.12.2014

2014 14/2014 Předmět žádosti: Žadatel požádal o kopii zápisu z jednání zastupitelstva obce ze dne 10.12.2014 2014 14/2014 Žadatel požádal o kopii zápisu z jednání zastupitelstva obce ze dne 10.12.2014 Vyřízení žádosti: Obecní úřad rybí vyčíslil žadateli skutečnou výši nákladů spojených s prací na této informaci:

Více

Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu)

Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Zastupitelstvo Jihomoravského kraje 7. zasedání konané dne 19. září 2013 Materiál k bodu č. 5 programu: Zpráva o činnosti výboru kontrolního (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Návrh na usnesení: Zastupitelstvo

Více

Magistrát města Brna k rukám pana primátora Bc. Romana Onderky, MBA Dominikánské nám. 1 601 67 Brno. V Brně dne 6. srpna 2010. Vážený pane primátore,

Magistrát města Brna k rukám pana primátora Bc. Romana Onderky, MBA Dominikánské nám. 1 601 67 Brno. V Brně dne 6. srpna 2010. Vážený pane primátore, Magistrát města Brna k rukám pana primátora Bc. Romana Onderky, MBA Dominikánské nám. 1 601 67 Brno V Brně dne 6. srpna 2010 e primátore, podle nám dostupných zpráv máme důvodné podezření, že jednáním

Více

Náměstek Okresního státního zástupce v Chebu JUDr. Viktor Böhm bude zřejmě čelit kárnému řízení!

Náměstek Okresního státního zástupce v Chebu JUDr. Viktor Böhm bude zřejmě čelit kárnému řízení! 9. KVĚTNA 2014 Františkovy Lázně - SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH MĚSÍČNÍK / STRANA 1 75 Náměstek Okresního státního zástupce v Chebu JUDr. Viktor Böhm bude zřejmě čelit kárnému řízení! Dne 26. března proběhlo u Krajského

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Kontrolní výbor Zastupitelstva Městského obvodu Plzeň 3 Z Á P I S

Kontrolní výbor Zastupitelstva Městského obvodu Plzeň 3 Z Á P I S Kontrolní výbor Zastupitelstva Městského obvodu Plzeň 3 Z Á P I S ze 15. schůze výboru konané dne 14. března 2016 od 15:30 hodin v zasedací místnosti suterén ÚMO Plzeň 3 Přítomni: p. Strobach, p. Zeman,

Více

Kandidátní listina. Česká strana sociálně demokratická... Název politické strany

Kandidátní listina. Česká strana sociálně demokratická... Název politické strany Kandidátní listina pro volby do Zastupitelstva Karlovarského kraje konané ve dnech 7. a 8.října 2016 (viz rozhodnutí prezidenta republiky ze dne 21.dubna 2016, č. 138/2016 Sb.) Česká strana sociálně demokratická...

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG vládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 2. jednání. Výboru kontrolního ZHMP konaného dne ve 13:00 hod.

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 2. jednání. Výboru kontrolního ZHMP konaného dne ve 13:00 hod. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy ZÁPIS z 2. jednání Výboru kontrolního ZHMP konaného dne 16. 1. 2019 ve 13:00 hod. Zasedací místnost č. 136 / 1. patro, MHMP - Nová radnice, Mariánské

Více

Zápis č. 7/2017. Za ověřovatele zápisu pro dnešní zasedání navrhl Martina Zelinku a Annu Šlancarovou. Zapisovatelkou zápisu navrhl Nikolu Langovou

Zápis č. 7/2017. Za ověřovatele zápisu pro dnešní zasedání navrhl Martina Zelinku a Annu Šlancarovou. Zapisovatelkou zápisu navrhl Nikolu Langovou Zápis č. 7/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 18. října 2017 v 19 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Jaroslav Komosný konstatoval, že zápis ze zasedání číslo 3/2014 byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí, námitky proti zápisu nebyly podány.

Jaroslav Komosný konstatoval, že zápis ze zasedání číslo 3/2014 byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí, námitky proti zápisu nebyly podány. O b e c K r u m v í ř, Krumvíř č. 184, PSČ 69173 Zápis ze schůze Zastupitelstva obce konané dne 4.11.2014 č. 4/2014 Předsedající starosta Obce Krumvíř Jaroslav Komosný zahájil 4. zasedání Zastupitelstva

Více

Statutární město Brno Rada města Brna

Statutární město Brno Rada města Brna Statutární město Brno Rada města Brna Z Á P I S schůze Rady města Brna č. R5/001 konané dne 9. listopadu 2006 Program: 1. Termíny schůzí RMB na období 2006-2007 - RM5/0001 2. Informace o zaměstnancích

Více

Městský úřad Cheb odbor stavební a životního prostředí nám. Krále Jiřího z Poděbrad 14, Cheb telefon: Č.ú.: KB Cheb /0100

Městský úřad Cheb odbor stavební a životního prostředí nám. Krále Jiřího z Poděbrad 14, Cheb telefon: Č.ú.: KB Cheb /0100 Městský úřad Cheb odbor stavební a životního prostředí nám. Krále Jiřího z Poděbrad 14, 350 20 Cheb telefon: 354 440 521 Č.ú.: KB Cheb 19-528331/0100 Č.j: MUCH 93332/2016 Cheb 02.01.2017 Sp.Zn.: KSÚ 9966/2016

Více

Univerzita Karlova v Praze Evangelická teologická fakulta

Univerzita Karlova v Praze Evangelická teologická fakulta Univerzita Karlova v Praze Evangelická teologická fakulta Osoba, proti níž se Základy práva, 23. května 2016 Přehled přednášky Osoba, proti níž se Osoba, proti níž se Pojem trestního Trestní právem upravený

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis č. 4/2018. Výsledek hlasování: pro 8 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 4/2018. Výsledek hlasování: pro 8 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 4/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 19. září 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Zápis č. 9/2016. z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného dne

Zápis č. 9/2016. z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného dne Zápis č. 9/2016 z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva městské části Praha 4, konaného dne 20.1.2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu jednání: 1. Schválení programu jednání 2. Stížnost

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 10/2015 z 10. zasedání

Více

Zpráva o šetření. ve věci podnětu Ing. R. L., zastupujícího společnost D. C., s. r. o. A - Předmět šetření

Zpráva o šetření. ve věci podnětu Ing. R. L., zastupujícího společnost D. C., s. r. o. A - Předmět šetření Plná moc, která neobsahuje omezení, představuje pověření k jednání v plném rozsahu (neomezeně) se všemi správci daně bez ohledu na to, zda obsahuje výslovný text se všemi správci daně, a bez ohledu na

Více

Z á p i s. JUDr. Marie RUSOVÁ, MUDr. Vladimír ŘÍHA, dne 3. března posl. JUDr. Eva DUNDÁČKOVÁ, MUDr. Petr KOTT,

Z á p i s. JUDr. Marie RUSOVÁ, MUDr. Vladimír ŘÍHA, dne 3. března posl. JUDr. Eva DUNDÁČKOVÁ, MUDr. Petr KOTT, Z á p i s z 59. schůze ústavně právního výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu, která se konala dne 2., 3. a 4. března 2005 ------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

4/2016 DUBEN 2016 POKLADNA. V týdnu proběhne vyplácení peněz klientům pouze v pondělí 25.4.

4/2016 DUBEN 2016 POKLADNA. V týdnu proběhne vyplácení peněz klientům pouze v pondělí 25.4. Náš Domov 4/2016 DUBEN 2016 POKLADNA V týdnu 25.4. 1.5. proběhne vyplácení peněz klientům pouze v pondělí 25.4. Ve dnech 26.4. 28.4. bude pokladna uzavřena -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 11/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

R O Z S U D E K J M É N E M R E P U B L I K Y

R O Z S U D E K J M É N E M R E P U B L I K Y 3 Ads 33/2013-37 ČESKÁ REPUBLIKA R O Z S U D E K J M É N E M R E P U B L I K Y Nejvyšší správní soud rozhodl v senátě složeném z předsedy JUDr. Petra Průchy a soudců JUDr. Jaroslava Vlašína a JUDr. Jana

Více

R O Z H O D N U T Í. t a k t o :

R O Z H O D N U T Í. t a k t o : 12 Ksz 6/2016-28 R O Z H O D N U T Í Nejvyšší správní soud jako soud kárný rozhodl v senátě složeném z předsedy senátu JUDr. Jiřího Pally, zástupce předsedy senátu JUDr. Stanislava Rizmana a přísedících

Více

U S N E S E N Í 11. zasedání Zastupitelstva města Hranice, konaného dne 8.11. 2007 od 16.OO hod. v zasedací místnosti MěÚ Hranice

U S N E S E N Í 11. zasedání Zastupitelstva města Hranice, konaného dne 8.11. 2007 od 16.OO hod. v zasedací místnosti MěÚ Hranice U S N E S E N Í 11. zasedání Zastupitelstva města Hranice, konaného dne 8.11. 2007 od 16.OO hod. v zasedací místnosti MěÚ Hranice Usnesení č. 136 165 Usnesení č. 136/07 Zastupitelstvo města Hranice schvaluje

Více

Kandidátní listina pro volby do Zastupitelstva Jihomoravského kraje konané ve dnech 12. a 13. října 2012

Kandidátní listina pro volby do Zastupitelstva Jihomoravského kraje konané ve dnech 12. a 13. října 2012 Kandidátní listina pro volby do Zastupitelstva Jihomoravského kraje konané ve dnech 12. a 13. října 2012 Kandidáti: 1. MUDr. Vojtěch Adam 61 let poslanec Parlamentu České republiky, starosta města Ivančice

Více

Z á p i s. Omluveni: 0. Program jednání:

Z á p i s. Omluveni: 0. Program jednání: Z á p i s z 35. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 11. 4. 2012 od 9,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Mgr. Táňa Šormová, Jan Bém,

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka č. 5/2016 ze dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka č. 5/2016 ze dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka č. 5/2016 ze dne 26.08.2016 Přítomni: Miloš Doleček, Oldřich Hubený, Růžena Motlová, Jaroslav

Více

Kandidátní listina. Česká strana sociálně demokratická... Název politické strany

Kandidátní listina. Česká strana sociálně demokratická... Název politické strany Kandidátní listina pro volby do Zastupitelstva Karlovarského kraje konané ve dnech 7. a 8.října 2016 (viz rozhodnutí prezidenta republiky ze dne 21.dubna 2016, č. 138/2016 Sb.) Česká strana sociálně demokratická...

Více

ČEZ Distribuce, a.s., IČ 27232425 Ing. Iveta Kočovská, nar. 22.03.1970 Teplická 874 Svatý Mikuláš 45 405 02 Děčín 2 284 01 Kutná Hora 1

ČEZ Distribuce, a.s., IČ 27232425 Ing. Iveta Kočovská, nar. 22.03.1970 Teplická 874 Svatý Mikuláš 45 405 02 Děčín 2 284 01 Kutná Hora 1 Městský úřad Čáslav odbor výstavby a regionálního rozvoje Nám. Jana Žižky z Trocnova 1, 286 01 Čáslav Č. j.: VÝST 7264/09, 1967/2009-ste Čáslav, dne 30. března 2009 Vyřizuje: Petra Štěpánková, referent

Více

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Ing. Petr Kilevník, JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing. Zdeněk Urban

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Ing. Petr Kilevník, JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing. Zdeněk Urban Z á p i s z 12. jednání Výboru kontrolního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 14. 4. 2014 od 15:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, Mgr.

Více

Zápis z 11. zasedání Akademického senátu

Zápis z 11. zasedání Akademického senátu Akademický senát Zápis z 11. zasedání Akademického senátu konaného 13. 2. 2019 od 14.00 hodin v zasedací místnosti děkanátu FaF UK Přítomni: dr. Babica Jan, Mgr. Bárta Pavel, dr. Červený Lukáš, Jan Tomáš,

Více

Z Á P I S USTAVUJÍCÍHO

Z Á P I S USTAVUJÍCÍHO Z Á P I S z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA SOBĚSLAVI, které se konalo 31. října 2018 od 17:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu města Soběslavi Přítomni: Podle prezenční listiny, která je

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 02. 05. 2012 Přítomni: p. Jan Hadinger, MUDr. Monika Kepková, p. Jan Lusk (od hlasování č. 6), Bc. Jitka Martínková, p. Václav Mildorf, p. Pavel

Více

PRAVIDLA pro vydávání ŽAMBERSKÝCH LISTŮ

PRAVIDLA pro vydávání ŽAMBERSKÝCH LISTŮ ORGANIZAČNÍ SMĚRNICE Název : PRAVIDLA pro vydávání ŽAMBERSKÝCH LISTŮ Číslo dokumentu: SAM 3222 Vydání č.: 03 Výtisk č.: 01 Platnost od: 28.03.2013 Účinnost od : 15.04.2013 Platnost do: Zpracoval: Vlasta

Více

Finanční odbor. Zápis č. 2 z jednání sportovní komise

Finanční odbor. Zápis č. 2 z jednání sportovní komise nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 28349/2014 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 4 Spisový znak: 101.2.3 V Lanškrouně dne 22. srpna 2014

Více

Okresnímu soudu pro Prahu-východ Ke sp. zn. 8 C 362/2015. K vyjádření žalovaného ze dne uvádím:

Okresnímu soudu pro Prahu-východ Ke sp. zn. 8 C 362/2015. K vyjádření žalovaného ze dne uvádím: Okresnímu soudu pro Prahu-východ Ke sp. zn. 8 C 362/2015 K vyjádření žalovaného ze dne 17.2.2016 uvádím: Žalovaný tvrdí, že článek o kauze parkování na chodníku nezveřejnil proto, že jej vyhodnotil jako

Více

Výpis ze zápisu č. 1/14

Výpis ze zápisu č. 1/14 Město VELKÉ PAVLOVICE Výpis ze zápisu č. 1/14 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Velké Pavlovice, které se konalo ve čtvrtek dne 30. října 2014 v 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Tento výpis

Více

Zápis č. 19 z jednání Dětského parlamentu Nového Města nad Metují. Nové Město nad Metují

Zápis č. 19 z jednání Dětského parlamentu Nového Města nad Metují. Nové Město nad Metují Zápis č. 19 z jednání Dětského parlamentu Nového Města nad Metují Nové Město nad Metují 11. 10. 2012 Účast: Anna Vanická, ZŠ Nové Město nad Metují, Komenského 15, okres Náchod Jan Jandík, ZŠ Nové Město

Více

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0410 Číslo šablony: Název materiálu: Ročník: Identifikace materiálu: Jméno autora: Předmět: Tématický celek:

Více

Human Rights Defense z.s. - NGO

Human Rights Defense z.s. - NGO Human Rights Defense z.s. - NGO francouzský ekvivalent - Droits de l Homme Défense z.s. - ONG Nevládní nezisková organizace vedená u Krajského soudu v Hradci Králové, spisová značka L 10967 IČ 018 01 970,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veverské Knínice č. 4/2011 konaného dne 8.9. 2011

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veverské Knínice č. 4/2011 konaného dne 8.9. 2011 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veverské Knínice č. 4/2011 konaného dne 8.9. 2011 I. Technický bod Starosta zahájil veřejné zasedání zastupitelstva obce Veverské Knínice v 19:05 hodin a

Více

Atlasová Martina Mgr. TOP 09 1 Pro Bartoš Jaroslav ODS 2 Pro Bednář Michal MUDr. ODS 9 Nepřítomen

Atlasová Martina Mgr. TOP 09 1 Pro Bartoš Jaroslav ODS 2 Pro Bednář Michal MUDr. ODS 9 Nepřítomen Předsedá: Zelený Miroslav Ing. HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO 27.3.2014 13:15:10 1.1.Schválení zápisu 30. zasedání ZMČ Praha 5 Atlasová Martina Mgr. TOP 09 1 Pro Bednář Michal MUDr. ODS 9 Nepřítomen Bubníková

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2016, konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2016, konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2016, konaného dne 12. 05. 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v zasedací síni obecního úřadu od 18:00 hodin, ukončeno bylo v 19:05 hodin. Přítomni:

Více

Český svaz včelařů z.s. (ČSV z.s.) a Český svaz včelařů z.s., okresní organizace Mladá Boleslav

Český svaz včelařů z.s. (ČSV z.s.) a Český svaz včelařů z.s., okresní organizace Mladá Boleslav Soudní kauza Český svaz včelařů z.s. (ČSV z.s.) a Český svaz včelařů z.s., okresní organizace Mladá Boleslav versus Včelařský spolek pro Mladou Boleslav a okolí z.s. a bývalí čtyři představitelé ČSV z.s.,

Více

Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen

Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen Čj. 110909/182 Datum: 9. 9. 2011 Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen ze dne 6. 9. 2011 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni: 0 Hosté: Josef Roubík Místo: kancelář

Více

Z Á P I S. z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 11. listopadu 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

Z Á P I S. z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 11. listopadu 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 Kontrolní výbor ZMO Plzeň 3 sady Pětatřicátníků 7 9, 30100 Plzeň; tel: +420 378 036 500; email: skarda@plzen.eu Z Á P I S z 32. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň

Více

Statutární město Brno Kontrolní výbor Zastupitelstva města Brna Z7/KV/19,

Statutární město Brno Kontrolní výbor Zastupitelstva města Brna Z7/KV/19, V Brně dne 29.08.2016 primátorovi města Brna členům kontrolního v ýboru ZMB tajemníkovi MMB vedoucímu odboru interního auditu a kontrol y MMB vedoucímu odboru organizačního MMB Zasíláme Vám zápis a usnesení

Více

Zápis z 1. jednání Bezpečnostní rady ORP Sokolov konané dne

Zápis z 1. jednání Bezpečnostní rady ORP Sokolov konané dne Věc: BR/2/2011-12 Zápis z jednání BR Datum: 29.6.2012 Místo: Sokolov Určeno: členové BR ORP Sokolov Zapsal: Kamila Fridrichová Výtisk číslo: 8 Počet listů: 5 Přílohy: 2/3 Schvaluji: Starosta a předseda

Více

Mokrovratský zpravodaj

Mokrovratský zpravodaj číslo 7 červenec 2015 Mokrovratský zpravodaj Měsíčník pro Mokrovraty, Pouště a okolí Vážení spoluobčané, budeme rádi, pokud si i v létě najdete chvilku na Mokrovratský zpravodaj. Mnozí jistě relaxujete

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 521/2017

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 521/2017 č.j.: 521/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 498 ze dne 09.08.2017 Poskytnutí dárkových poukázek jubilantům městské části - srpen 2017 Rada městské části I. s c h v a l u j

Více

Zápis 20. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 17. prosince 2012

Zápis 20. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 17. prosince 2012 Obec Stružnice Zápis 20. zasedání zastupitelstva obce Stružnice konaného dne 17. prosince 2012 Přítomní zastupitelé: Bělová Anita, Brejchová Darja, Hančín Milan, Kotek Robert, Mečíř Jan, Schneiderová Alena,

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 98. jednání dne

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 98. jednání dne RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 98. jednání dne 11.04.2018 1. Informativní zpráva o plnění usnesení USNESENÍ ČÍSLO 0600/98RM/2018: Informativní zprávu o plnění usnesení Zastupitelstva města Chropyně

Více

Zápis ze 4. jednání zastupitelstva obce Doubice,

Zápis ze 4. jednání zastupitelstva obce Doubice, Zápis ze 4. jednání zastupitelstva obce Doubice, konaného dne 14. ledna 2003 v úřadovně obecního úřadu Přítomní: dle presenční listiny (100 %) Program: 1) zahájení a návrh programu (paní Stejskalová) 2)

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 07.11.2014 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Ing. Petr Urbanec Návrhová komise pan Aleš Šklář PRO: 15 Mgr. Radek Nitka PRO: 15

Více

Pondělí 6:30-14:30 Úterý 6:30-14:30 Středa 6:30-14:30 15:00 18:00 Čtvrtek 9:00 17:00 17:00 20:00 Pátek 6:30 14:30

Pondělí 6:30-14:30 Úterý 6:30-14:30 Středa 6:30-14:30 15:00 18:00 Čtvrtek 9:00 17:00 17:00 20:00 Pátek 6:30 14:30 Vážení občané Připravili jsme pro Vás, 1 nové vydaní zpravodaje Dušnické novinky DUSNO. Zde Vás budeme informovat o dění na Obecním úřadě a v obci Dušníky. Rádi také uvítáme Vaše náměty, které byste chtěli

Více

Zápis č. 7/2018. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 19. listopadu 2018 v zasedací města Proseč

Zápis č. 7/2018. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 19. listopadu 2018 v zasedací města Proseč Zápis č. 7/2018 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 19. listopadu 2018 v zasedací města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 7. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2018 proběhlo v

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 24. 6. 2013

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 24. 6. 2013 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ DNE 24. 6. 2013 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová Vlasta, Dvořák Václav, Brychta

Více

R O Z H O D N U T Í. t a k t o :

R O Z H O D N U T Í. t a k t o : 13 Kss 9/2012-51 R O Z H O D N U T Í Kárný senát Nejvyššího správního soudu pro řízení ve věcech soudců rozhodl dne 22. 5. 2013 v senátu složeném z předsedkyně JUDr. Ludmily Valentové a jeho členů JUDr.

Více

Zápis. z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27.11.2014 od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Martin

Více

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži datum konání: 7. 11. 2014 začátek: 19.00 hod. ukončení: 19.45

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.9.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.9.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.9.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

USNESENÍ Z 10. JEDNÁNÍ VÝBORU EVROPSKÉ FONDY ZMČ PRAHY 13. JUDr. Kateřina Černá, Bc. Martin Šmíd, p. Evžen Mošovský

USNESENÍ Z 10. JEDNÁNÍ VÝBORU EVROPSKÉ FONDY ZMČ PRAHY 13. JUDr. Kateřina Černá, Bc. Martin Šmíd, p. Evžen Mošovský Přítomni: USNESENÍ Z 10. JEDNÁNÍ VÝBORU EVROPSKÉ FONDY ZMČ PRAHY 13 ze dne 26. 11. 2015 Předseda: Členové: Tajemník: Omluveni: Host: Ing. Michal Drábek Ivana Todlová, Marek Ždánský, Mgr. Štěpán Hošna,

Více

Zápis č. 19 z jednání Komise pro hospodaření s byty, pro sociální a zdravotní záležitosti Rady města Přerova ze dne

Zápis č. 19 z jednání Komise pro hospodaření s byty, pro sociální a zdravotní záležitosti Rady města Přerova ze dne Zápis č. 19 z jednání Komise pro hospodaření s byty, pro sociální a zdravotní záležitosti Rady města Přerova ze dne 26. 6. 2012 Přítomni: Ing. Jan Slivka Ludmila Černocká JUDr. Petr Dutko Alena Stárková

Více

Zápis ze zasedání Školské rady při ZŠ a MŠ Rudoltice

Zápis ze zasedání Školské rady při ZŠ a MŠ Rudoltice Zápis ze zasedání Školské rady při ZŠ a MŠ Rudoltice konaného dne 2. února 2015 Jednání školské rady bylo zahájeno v 16.30 hod. Přítomní členové: Martin Janů Romana Málková Mgr. Jana Hejkrlíková Marcela

Více

Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva městské části Praha Dolní Měcholupy konaného dne 9. 11. 2009

Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva městské části Praha Dolní Měcholupy konaného dne 9. 11. 2009 Zápis z 32. zasedání Zastupitelstva městské části Praha Dolní Měcholupy konaného dne 9. 11. 2009 Přítomni: Ověřovatelé: dle prezenční listiny P. Krotil, J. Frolík Návrhová komise: Ing. K. Hagel, Š. Fořtová

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 5 Datum : 01.06.2011

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 5 Datum : 01.06.2011 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 5 Datum : 01.06.2011 Program: Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 01.06.2011 1. Zřízení příspěvkové organizace MŠ Přezletice 2. Schválení zřizovací

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis ze 17. schůze představenstva, která se konala ve dnech 13. a 14. dubna 2015 v zasedací místnosti ČAK, Národní 16, Praha 1

Zápis ze 17. schůze představenstva, která se konala ve dnech 13. a 14. dubna 2015 v zasedací místnosti ČAK, Národní 16, Praha 1 Zápis ze 17. schůze představenstva, která se konala ve dnech 13. dubna 2015 PŘÍTOMNI: JUDr. Martin Vychopeň JUDr. Antonín Mokrý JUDr. Petr Poledník Mgr. Robert Němec JUDr. František Smejkal JUDr. Lenka

Více

Zápis a usnesení ze 49. jednání zastupitelstva obce Dalovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis a usnesení ze 49. jednání zastupitelstva obce Dalovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis a usnesení ze 49. jednání zastupitelstva obce Dalovice konaného dne 06.05.2010 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Přítomni: Hosté: Monika Brabcová, Ing.Vladimír Dejmek, Milan Holý,

Více

Statutární město Brno Kontrolní výbor Zastupitelstva města Brna Z7/KV/26,

Statutární město Brno Kontrolní výbor Zastupitelstva města Brna Z7/KV/26, V Brně dne 20.03.2017 primátorovi města Brna členům Kontrolního výboru ZMB tajemníkovi MMB vedoucímu Odboru interního auditu a kontroly MMB vedoucímu Odboru organizačního MMB Zasíláme Vám zápis a usnesení

Více

z 2. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 27. ledna 2011 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

z 2. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 27. ledna 2011 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Z Á P I S z 2. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 27. ledna 2011 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Přítomni: p. Radoslav Škarda Mgr. Ivan Tafat JUDr. Karel Paleček Ing. Pavel Kotas

Více

ZÁPIS z 14. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 11, které se konalo dne

ZÁPIS z 14. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 11, které se konalo dne ZÁPIS z 14. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 11, které se konalo dne 02.03.2016 Přítomni: Omluveni: Přizváni: Předsedající: Ověřovatelé: Viz. prezenční listina tajemnice úřadu 10 zaměstnanců

Více

Zkušenosti s hazardem ve Františkových Lázních Hazard v České republice možnosti regulace, příklady dobré i neúspěšné praxe Brno - 22.2.

Zkušenosti s hazardem ve Františkových Lázních Hazard v České republice možnosti regulace, příklady dobré i neúspěšné praxe Brno - 22.2. Zkušenosti s hazardem ve Františkových Lázních Hazard v České republice možnosti regulace, příklady dobré i neúspěšné praxe Brno - 22.2.2012 Ing.Miroslav Jiřina Tajemník MěÚ Františkovy Lázně Město Františkovy

Více

Zápis č. 1 z jednání Osadního výboru v Hájově dne 19. listopadu 2018

Zápis č. 1 z jednání Osadního výboru v Hájově dne 19. listopadu 2018 Přítomní členové OV: Omluvení členové OV: 0 Hosté: 0 Zápis č. 1 z jednání Osadního výboru v Hájově dne 19. listopadu 2018 Sýkora Ondřej, Kocourek Pavel, Šrámek Jaroslav, Böhm Petr, Böhm Martin, Opěla Ondřej,

Více

ZÁPIS ZE 105. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 05.03.2014 v zasedací místnosti městského úřadu č. 214

ZÁPIS ZE 105. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 05.03.2014 v zasedací místnosti městského úřadu č. 214 ZÁPIS ZE 105. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 05.03.2014 v zasedací místnosti městského úřadu č. 214 Přítomni: Ing. Jiří Vopátek, Ph.D., Zdeněk Mráz, Josef Neužil, MUDr. Antonín Doležal, Vladimír Janíček,

Více

ZPRÁVA. CS Jednotná v rozmanitosti CS. Evropský parlament A8-0279/

ZPRÁVA. CS Jednotná v rozmanitosti CS. Evropský parlament A8-0279/ Evropský parlament 2014-2019 Dokument ze zasedání A8-0279/2016 30.9.2016 ZPRÁVA o žádosti, aby byl Giorgos Grammatikakis zbaven imunity (2016/2084(IMM)) Výbor pro právní záležitosti Zpravodaj: António

Více

Usnesení č. 14 ze zasedání Zastupitelstva města Broumova ze dne 9. 4. 2008

Usnesení č. 14 ze zasedání Zastupitelstva města Broumova ze dne 9. 4. 2008 Usnesení č. 14 ze zasedání Zastupitelstva města Broumova ze dne 9. 4. 2008 ZM volí 2/1 Návrhovou komisi ve složení: paní Hana Židová, Ing. Radomír Roško, paní D.Nosková (zapisovatelka). 3/1 Bc.Lubomíra

Více

Pravidla pro oceňování významných životních událostí občanů města Domažlic

Pravidla pro oceňování významných životních událostí občanů města Domažlic Pravidla pro oceňování významných životních událostí občanů města Domažlic I. Město Domažlice dle 36a zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecné zřízení) může ocenit významné životní události svých občanů.

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne 23. 11. 2017 Přítomni: 1. Petr Vaněk 8. Josef Hnik 2. Karel Borek 9. Tomáš Kučera 3. Stanislava

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Z Á P I S. z 24. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 24. ledna 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

Z Á P I S. z 24. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 24. ledna 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 Kontrolní výbor ZMO Plzeň 3 sady Pětatřicátníků 7 9, 30100 Plzeň; tel: +420 378 036 500; email: skarda@plzen.eu Z Á P I S z 24. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20. května 2009

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20. května 2009 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 20. května 2009 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p.e.frisch, p.l.ludvík, p.k.koch, p.m.topinková, p.m.novotná, p.k.schwarz, p.m.pisingerová,

Více

Státní zkušební komise pro podzimní termín SZZ 2012/2013

Státní zkušební komise pro podzimní termín SZZ 2012/2013 Podle Zákona č.111/1998 Sb., 53 a Vyhlášky děkanky č. 19VD/2012, čl.3 stanovila FPE Komise pro pedagogiku a psychologii: Předseda: Doc. PaedDr. Ladislav P o d r o u ž e k, Ph.D. Místopředseda: PhDr. Dagmar

Více

Okresní soud v Ústí nad Orlicí

Okresní soud v Ústí nad Orlicí 51 Si 164/2016-5 Jan Gregar 11. července 2016 s ohledem na upřesnění Vaší žádosti ze dne 11.7.2016 Vám sděluji následující: 1) Spisové značky detenčních řízení vedené u zdejšího soudu v období od 1.6.

Více

Olga Dacková, Barbora Wenigová, Jaroslav Hodboď, Stanislava Správková, Jan Stuchlík, Ondřej Pěč

Olga Dacková, Barbora Wenigová, Jaroslav Hodboď, Stanislava Správková, Jan Stuchlík, Ondřej Pěč Popis práce multidisciplinárních týmů a koordinačního týmu v rámci vytváření sítě služeb pro osoby s duševním onemocněním na území Karlovarského kraje (2013) Olga Dacková, Barbora Wenigová, Jaroslav Hodboď,

Více

Místní výbor Vinary Přerov XI

Místní výbor Vinary Přerov XI 751 24 Přerov XI Zápis z 13. jednání Místního výboru místní části Vinary ze dne 27.1. 2016 Místo konání: Přítomni: Omluveni: Hosté: Vinary Ing.Tomáš Grapl předseda Ing. Tomáš Přikryl pí.dita Kraváková

Více

5) Návrh na poskytnutí finančního příspěvku panu Petru Ambrůzovi Víceměřice.

5) Návrh na poskytnutí finančního příspěvku panu Petru Ambrůzovi Víceměřice. Zasedání obecního zastupitelstva č.j. 1/2010 dne 29.1.2010 PROGRAM 1) Zahájení a přivítání přítomných členů obecního zastupitelstva, určení zapisovatele a ověřovatelů. 2) Návrh na schválení a doplnění

Více

ZPRAVODAJ OBCE BOHUSLAVICE

ZPRAVODAJ OBCE BOHUSLAVICE ZPRAVODAJ OBCE BOHUSLAVICE vydává obecní úřad 3/2017 ZDARMA INFORMACE ZE ZASTUPITELSTVA Zápis č. 6/2017 z veřejného jednání zastupitelstva obce Bohuslavice, konaného dne 21. 8. 2017 od 16:00 hodin v kanceláři

Více

Sbírka soudních rozhodnutí a stanovisek č. 3-4/2010 Rozhodnutí č. 23 vydírání

Sbírka soudních rozhodnutí a stanovisek č. 3-4/2010 Rozhodnutí č. 23 vydírání JUDIKATURA Sbírka soudních rozhodnutí a stanovisek č. 3-4/2010 Rozhodnutí č. 23 vydírání Jinou těžkou újmou ve smyslu znaku trestného činu vydírání podle 235 odst. 1 tr. zák. může být i zahájení trestního

Více