Dodávka hmotnostního spektrometru typu trojitý kvadrupól s plynovým chromatografem a automatickým dávkovačem

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dodávka hmotnostního spektrometru typu trojitý kvadrupól s plynovým chromatografem a automatickým dávkovačem"

Transkript

1 KUPNÍ SMLOUVA č.. Dodávka hmotnostního spektrometru typu trojitý kvadrupól s plynovým chromatografem a automatickým dávkovačem Obchodní firma:. Se sídlem:. IČO:. DIČ:. Zastoupený:. Bankovní spojení:. Číslo účtu:. Kontaktní osoba:. dále jen jako prodávající na straně jedné Název: Endokrinologický ústav Se sídlem: Národní 139/8, , Praha 1 Nové Město IČO: , DIČ: CZ zastoupený: Doc. RNDr. Bělou Bendlovou, CSc., ředitelkou Bankovní spojení: /0100, Komerční banka Kontaktní osoba: RNDr. Marie Bičíková dále jen jako kupující na straně druhé a si v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, dohodly níže uvedeného dne, měsíce a roku následující smlouvu: Evropský fond pro regionální rozvoj Praha & EU Investujeme do vaší budoucnosti EVROPSKÁ UNIE Kupní smlouva Strana 1 (celkem 11)

2 1. Předmět smlouvy 1.1. Předmětem této smlouvy je úprava práv a povinností prodávajícího a kupujícího Prodávající se zavazuje prodat kupujícímu hmotnostní spektrometr typu trojitý kvadrupól s plynovým chromatografem a automatickým dávkovačem, jehož bližší specifikace (včetně technické dokumentace přístroje) je přílohou č. 1 této smlouvy (dále jen přístroj ). Kupující se zavazuje přístroj převzít a uhradit prodávajícímu dohodnutou kupní cenu Součástí zakázky je dodání přístroje na místo instalace, odborná instalace a kompletní proškolení uživatelů včetně nastavení požadované metodiky Prodávající se dále zavazuje dodat kupujícímu plnění specifikovaná v článku 3 této smlouvy. 2. Kupní cena a platební podmínky 2.1. Kupní cena za přístroj a další plnění podle této smlouvy byla stanovena dohodou smluvních stran ve výši celkem. Kč. Ke sjednané ceně bude připočtena zákonná DPH ve výši.. Kč Celková kupní cena s DPH je ve výši Kč (korun českých) Kupní cena je konečná a neměnná. Kupní cena zahrnuje všechny náklady související zejména s: - dodáním přístroje na adresu sídla kupujícího (náklady na dopravu), - instalací přístroje a jeho zprovozněním, - zaškolením kupujícím určených osob v sídle kupujícího (obsluhující personál), - předáním veškerých dokumentů potřebných k nakládání s přístrojem včetně prohlášení o shodě a uživatelského návodu v češtině, - nastavením metodiky, jak je uvedeno v této smlouvě, zejména v jejím článku 1 a 3.3; - dodáním startovacího kitu podle článku 3.4 této smlouvy Cenu lze změnit pouze v případě změny DPH s tím, že DPH bude účtována vždy v zákonné aktuální výši. Veškeré cenové údaje budou uváděny v Kč a rovněž všechny platby budou realizovány v české měně Kupující nebude poskytovat zálohy. Prodávající se zavazuje vystavit fakturu do 14 kalendářních dnů po dodání a převzetí přístroje. Kupní cena je splatná ve lhůtě 30 dnů ode dne doručení daňového dokladu (faktury) kupujícímu. Kupní cena bude kupujícím uhrazena bezhotovostním převodem na účet prodávajícího Faktura bude obsahovat text Dodávka v rámci projektu z OPPK č. CZ.2.16/3.1.00/21518, Přístroj pro metabolomický výzkum. Kupní smlouva Strana 2 (celkem 11)

3 2.7. Za den zaplacení kupní ceny je považován den, kdy je částka odepsána z účtu kupujícího ve prospěch účtu prodávajícího. Faktura musí mít všechny náležitosti stanovené obecně závaznými právními předpisy a musí na ní být uvedena touto smlouvou stanovená lhůta splatnosti, jinak je kupující oprávněn ji prodávajícímu vrátit k přepracování či doplnění. V takovém případě běží nová 30-denní lhůta splatnosti ode dne doručení opravené faktury kupujícímu. 3. Dodací podmínky, instalace přístroje a zaškolení 3.1. Prodávající se zavazuje dodat přístroj kupujícímu na jím určené místo, instalovat jej, plně zprovoznit a připravit k využití nejpozději do 1 měsíce od uzavření této smlouvy. Na přesném termínu dodání (den a čas) v tomto časovém rámci se smluvní strany předem dohodnou Kupující není povinen přístroj převzít, pokud při předání vykazuje vady či dodávka není kompletní Prodávající se dále zavazuje, že základní součástí instalace a předání stroje v místě instalace bude: a) základní zaškolení uživatelů, konkrétně základní zaškolení SW a HW přístroje včetně běžné údržby v rozsahu 5 dnů školení b) bezplatné nastavení metodiky pro simultánní stanovení steroidů v tělních tekutinách matky a plodu, a to minimálně v rozsahu (pokud jde o počet a druh matric - tělních tekutin a druh a počet steroidů v těchto matricích) uvedeném v metodice, která byla popsána v publikaci: M. Hill, A. Parizek, R. Kancheva, M. Duskova, M. Velikova, L. Kriz, M. Klimkova, A. Paskova, Z. Zizka, P. Matucha, M. Meloun, and L. Starka, Steroid metabolome in plasma from the umbilical artery, umbilical vein, maternal cubital vein and in amniotic fluid in normal and preterm labor. J Steroid Biochem Mol Biol, 121 (2010) Nastavení metodiky zahrnuje nastavení podmínek pro režim MRM multiple reaction monitoring, nalezení optimálních přechodů pro detekci analytu, stanovení limitů detekce, ověření reprodukovatelnosti a linearity. Prodávající se dále zavazuje poskytnout kupujícímu následně 2 dny specializovaného školení Prodávající se dále zavazuje dodat kupujícímu Startovací kit potřebný pro ověření funkce a parametrů dodaného zařízení při jeho instalaci a další příslušenství potřebné k samotné instalaci přístroje. Konkrétně půjde o materiál a příslušenství specifikované v příloze č. 2 této smlouvy. 4. Předání přístroje 4.1. Předání přístroje kupujícímu proběhne na základě podpisu předávacího protokolu poté, co bude ukončena jeho instalace, přístroj bude plně způsobilý provozu a budou úspěšně provedeny veškeré předávací testy přístroje. Kupní smlouva Strana 3 (celkem 11)

4 4.2. Okamžikem převzetí přístroje kupujícím nabývá kupující vlastnické právo k přístroji a zároveň na něj přechází nebezpečí škody. Kupní smlouva Strana 4 (celkem 11)

5 5. Záruka za jakost 5.1. Prodávající odpovídá za veškeré vady, které má přístroj v době jeho protokolárního předání a dále za vady, které se vyskytnou během záruční doby Prodávající poskytuje kupujícímu záruku za jakost přístroje a to po dobu 60 měsíců Záruční doba počíná běžet od dne protokolárního převzetí přístroje kupujícím. 6. Záruční a pozáruční servis 6.1. Prodávající se zavazuje zajistit pro kupujícího záruční a pozáruční servis za níže uvedených podmínek: Podmínky záručního servisu: - oznámí-li kupující prodávajícímu vadu přístroje, je prodávající povinen nastoupit k vyřízení reklamace (zejména provést servisní zásah) a sdělit kupujícímu způsob vyřízení reklamace nejpozději do tří pracovních dnů od oznámení; originální náhradní díly je prodávající povinen dodat do 10 pracovních dnů, - záruční servis je poskytován bezplatně, a to včetně materiálů, jichž je k odstranění vady zapotřebí, vyjma materiálu, který byl poškozen běžným opotřebením, - po dobu trvání záruční doby je prodávající dále povinen provádět bezplatně veškeré nutné preventivní prohlídky přístroje v rozsahu dle platných právních předpisů a to min. 1 krát ročně během trvání záruční doby. - záruční servis bude poskytován až do uplynutí záruční doby Podmínky pozáručního servisu: - oznámí-li kupující prodávajícímu vadu přístroje, je prodávající povinen nastoupit k servisnímu zásahu a sdělit kupujícímu způsob provedení servisního zásahu nejpozději do tří pracovních dnů od oznámení; originální náhradní díly je prodávající povinen dodat do 10 pracovních dnů, - prodávající provede diagnostiku pozáruční závady a dohodne se s kupujícím na způsobu, termínu a ceně opravy (případně i na podmínkách zapůjčení náhradního přístroje) a kupující na základě této dohody pošle prodávajícímu závaznou objednávku na opravu, - prodávající je povinen odstranit nahlášenou vadu ve sjednaném termínu, - pozáruční servis je poskytován za úplatu ve výši a v čase v místě obvyklém. Náhrada cestovného bude prodávajícím účtována ve výši a čase v místě obvyklém s tím, že maximálně bude požadovaná náhrada cestovného za 50 km cesty. Materiál, jehož bylo v rámci zajišťování pozáručního servisu zapotřebí použít, je fakturován samostatně, a to maximálně ve výši v čase a místě obvyklé; - pozáruční servis bude poskytován po dobu nejméně 10 let od předání přístroje. Kupní smlouva Strana 5 (celkem 11)

6 7. Ukončení smlouvy a sankce 7.1. Nedodrží-li prodávající termín pro dodání přístroje včetně jeho instalace a uvedení do provozu, jak je uvedeno v článku 3.1 této smlouvy, je kupující oprávněn požadovat smluvní pokutu ve výši Kč za každý den prodlení. Vedle toho je kupující oprávněn okamžitě od této smlouvy odstoupit. V takovém případě je prodávající povinen si přístroj na své náklady odinstalovat a odvést s tím, že kupující není povinen poskytnout prodávajícímu žádnou úhradu ani další plnění Za prodlení prodávajícího s termíny pro vyřízení reklamací, jak jsou sjednány v článku 6.1 této smlouvy, má kupující právo na smluvní pokutu ve výši Kč za každý den prodlení Výše úroků z prodlení se řídí platnými právními předpisy. 8. Závěrečná ustanovení 8.1. Smluvní strany se zavazují poskytnout si k naplnění účelu této smlouvy vzájemnou součinnost Strany sjednávají, že pokud v důsledku změny či odlišného výkladu právních předpisů anebo judikatury soudů bude u některého ustanovení této smlouvy shledán důvod neplatnosti právního úkonu, smlouva jako celek nadále platí, přičemž za neplatnou bude možné považovat pouze tu část, které se důvod neplatnosti přímo týká. Strany se zavazují toto ustanovení doplnit či nahradit novým ujednáním, které bude odpovídat aktuálnímu výkladu právních předpisů a smyslu a účelu této smlouvy Pokud v některých případech nebude možné řešení zde uvedené a smlouva by byla neplatná, strany se zavazují bezodkladně po tomto zjištění uzavřít novou smlouvu, ve které případný důvod neplatnosti bude odstraněn, a dosavadní přijatá plnění budou započítána na plnění stran podle této nové smlouvy. Podmínky této nové smlouvy vyjdou přitom z původní smlouvy Smluvní strany se zavazují, že bez písemného souhlasu druhé smluvní strany nepostoupí žádná svá práva ani povinnosti z této smlouvy na třetí osobu ani nezřídí k takovým právům zástavní nebo jiné právo ve prospěch třetích osob Veškeré smluvní závazky, vyplývající z této smlouvy, přechází i na případné právní nástupce obou smluvních stran. O této skutečnosti musí být druhá smluvní strana neprodleně písemně informována Smluvní strany v plném rozsahu odkazují na sjednaný text smlouvy včetně její přílohy č. 1 a prohlašují, že se ani jedna z nich nebude odvolávat na obchodní zvyklosti. Smluvní strany se dále dohodly, že při sjednávání této smlouvy vylučují použití 1740 odst. 3 a 1751 odst. 2 občanského zákoníku, podle něhož je smlouva považována za uzavřenou i tehdy, pokud nedojde k úplné shodě projevů vůle smluvních stran. Smluvní strany prohlašují, že mají vůli uzavřít smlouvu na jedné listině Smluvní strany se dohodly, že vyšší mocí podle 2913 odst. 2 občanského zákoníku se rozumí zejména živelné události, změna politické situace, války nebo jakákoli jiná Kupní smlouva Strana 6 (celkem 11)

7 podobná příčina či událost, která vylučuje nebo nepřiměřeně ztěžuje výkon práv a povinností podle této smlouvy Smluvní strany se dohodly, že změna okolností ani nemožnost plnění na straně jedné z nich není důvodem k ukončení této smlouvy. Kupující na sebe přebírá nebezpečí změny okolností podle 1765 občanského zákoníku K řešení případných sporů vzniklých v souvislosti s touto smlouvou je místně příslušný soud podle sídla kupujícího Součástí smlouvy jsou: - Příloha č. 1 - Technická specifikace přístroje - Příloha č. 2 - Specifikace starovacího kitu a příslušenství Smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem jejího podpisu posledním z účastníků této smlouvy Prodávající si je vědom skutečnosti, že dle 2e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve znění pozdějších předpisů, je prodávající osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly Smluvní vztahy založené touto smlouvou mezi smluvními stranami se řídí ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Jakékoliv změny a dodatky k této smlouvě, popřípadě též ukončení této smlouvy musí mít písemnou formu a musí být podepsané oběma smluvními stranami Smlouva je vyhotovena ve dvou stejnopisech, z nichž kupující i prodávající obdrží jeden Smluvní strany na závěr této smlouvy výslovně prohlašují, že jim nejsou známy žádné okolnosti bránící v uzavření této smlouvy. Dále prohlašují, že si tuto smlouvu před jejím podpisem přečetly, a shledaly, že její obsah přesně odpovídá jejich pravé a svobodné vůli. V dne. V Praze dne Prodávající Endokrinologický ústav doc. RNDr. Běla Bendlová, CSc., ředitelka Kupující Kupní smlouva Strana 7 (celkem 11)

8 Příloha č. 1 - Technická specifikace přístroje Plynový chromatograf v dvoukolonovém provedení s hmotnostním spektrometrem na bázi trojitého kvadrupólu s příslušenstvím Předmětem veřejné zakázky je dodávka systému dvoukolonového plynového chromatografu s vysoce citlivým hmotnostním spektrometrem na bázi trojitého kvadrupólu (GCMSMS) s příslušenstvím zahrnujícím dva split/splitless injektory s elektronickou regulací nosného plynu, duální automatický dávkovač pro dávkování kapalných vzorků do obou injektorů současně i nezávisle, knihovnu MS spekter, ovládací a vyhodnocovací GCMSMS software instalovaný na PC datastanici. Součástí zakázky je dodání na místo instalace, odborná instalace a kompletní proškolení uživatelů včetně nastavení požadované metodiky dle odstavce 3.3 b) Smlouvy. Předmět zakázky musí obsahovat níže uvedené součásti (a případně další zde neuvedené části tak, aby byl po instalaci plně funkční) a musí splňovat či překračovat uvedené základní technické parametry. Předmět zakázky musí být nový nepoužitý. Základní technické parametry Plynový chromatograf rozsah teplot termostatu kolon +5 C nad teplotu okolí až +450 C nastavení/programování teplot s rozlišením 0,1 C maximální doba chlazení termostatu kolon ze 450 C na 50 C nejvýše 3,5 minuty - opakovatelnost retenčních časů lepší než 0,004% - instalované dva shodné split/splitless injektory umožňující používat kapilární kolony vnitřních průměrů od 0,05 do 0,530 mm, mající parametry: elektronická programovatelná regulace nosného plynu nejméně do tlaku 970 kpa a průtoku 1200 ml/minutu (pro He i H2) rozsah teplot +5 C nad teplotu okolí až +450 C dělicí poměr (split ratio) nejméně v rozsahu 0 až 9999 umožňující programovat pulzní změny tlaku a úsporné režimy gas saver možnost instalace 2 kolon současně možnost zpětného proplachu u obou kolon možnost údržby plynového chromatografu bez nutnosti zavzdušnění a kontaminace hmotnostního detektoru Kupní smlouva Strana 8 (celkem 11)

9 Duální automatický dávkovač (autosampler) pro dávkování kapalných vzorků do obou injektorů současně i nezávisle (dvě dávkovací hlavy) rozsah pro kapalné vzorky nejméně od 0,1 µl do 200 µl v závislosti na použité stříkačce kapacita nejméně 150 vzorků pro vialky objemu cca 2 ml - musí umožňovat automatické on-column derivatizace a automatické přídavky vnitřního standard k dávkovanému vzorku Hmotnostní spektrometr na bázi trojitého kvadrupólu ionizační technika elektronová ionizace (EI) s možností následného rozšíření i na pozitivní a negativní chemickou ionizaci PCI, NCI beze změn ve vakuovém systému systém dvou vláken (filamentů) na EI zdroji inertní iontový zdroj vyhřívaný nejméně do 300 C hmotnostní rozsah nejméně 10 až 1090 m/z - stabilita měřených hmot musí být +/- 0,1 m/z za 48 hodin nebo lepší - nejvyšší rychlost skenování nejméně m/z za vteřinu při kroku 0,1 m/z - počet skenú nejméně 333 skenů za vteřinu dynamický lineární rozsah nejméně 8x106 kvadrupóly vyrobené z oceli a bez nutnosti jejich vyhřívání nad teplotu okolí poměr signál/šum při režimu EI sken a nástřiku 1 pg OFN (oktafluornaftalen) na kolonu délky 30 m, vnitřního průměru 0,25 mm s filmem stacionární fáze 0,25 µm musí být nejméně 1500:1 pro m/z 272,0 poměr signál/šum při režimu EI MRM (272>241) a nástřiku 100 fg OFN (oktafluornaftalen) na kolonu délky 30 m, vnitřního průměru 0,25 mm s filmem stacionární fáze 0,25 µm musí být nejméně :1 musí umožňovat synchronní práci v režimech scan / MRM, scan/sim a product scan/mrm s automatickým nastavováním (optimalizací) a umožňovat měřit i neutrální ztrátu (neutral loss) nejvyšší počet MRM přechodů/sekundu nejméně 600 nejnižší použitelná hodnota MRM dwell time je maximálně 1 ms - maximální přípustná hodnota přítoku nosného plynu (He) do spektrometru při prováděném měření musí být nejméně 10 ml/min Kupní smlouva Strana 9 (celkem 11)

10 Datastanice a software 1 x samostatný počítač (PC operační systém kompatibilní s požadovaným SW, procesor čtyřjádrový, HDD nejméně 500 GB, operační paměť nejméně 4 GB, síťová karta, DVD RW) s nainstalovaným softwarem pro kompletní ovládání nabízeného plynového chromatografu s hmotnostním detektorem a automatickým dávkovačem, sběr dat z tohoto systému a jejich zpracování včetně kvalitativních a kvantitativních GCMSMS analýz. Dále knihovnu MS a MS/MS spekter NIST 2011 ve verzi kompatibilní s nabízeným HW a SW. Monitor TFT 24 širokoúhlý, klávesnice, myš, tiskárna laserová barevná. Kupní smlouva Strana 10 (celkem 11)

11 Příloha č. 2 - Specifikace startovacího kitu a příslušenství Součástí dodávky bude startovací kit - materiál potřebný pro ověření funkce a parametrů dodaného zařízení při jeho instalaci. Obsahem startovacího kitu bude: 1x kapilární kolona s mírně polární fází délka 30m, vnitřní průměr 0,25 mm, síla fáze 0,25 µm (fáze analogická například HP-5ms, SLB-5ms, Rxi-5ms) 1x kapilární kolona s polární fází délka 30m, vnitřní průměr 0,25 mm, síla fáze cca 1,4 µm (fáze analogická například SPB-624, Rtx-624, DB-624) 1 balení (20 kusů) těsnění (ferulek) pro kolony vnitřního průměru 0,25 mm po připojení kolony do injektorů 1 balení (10 kusů) těsnění (ferulek) pro připojení 2 kolon vnitřního průměru 0,25 mm do MS 1 balení (50 kusů) sept pro injektor (vhodných nejméně do teploty 350 C) 1 balení (30 kusů) vložek (linerů) do injektoru s deaktivací typu Siltek pro techniku split 1 balení (6 kusů) vláken (filamentů) pro intový zdroj MS detektoru 1 balení (4 kusy) mikrostříkaček objemu 10µl pro nabídnutý autosampler 1x detector kompatibilní pro daný hmotový spektrometr 500 kusů kompletních vialek (včetně víčka a septa) objemu cca 2 ml pro nabídnutý autosampler Součástí dodávky bude dále instalační příslušenství: veškerý instalační materiál potřebný ke zprovoznění zařízení a napojení přístroje na tlakové lahve nosného a kolizního plynu, včetně redukčních ventilů pro čisté plyny UPS s dostatečnou kapacitou pro min. 30 min zálohovaného chodu dodaného zařízení profesionální stůl pro celou sestavu od výrobce IonBench s typovým označením IonBench BCH190-NE58 nebo ekvivalent s min. stejnými technickými parametry, pro odhlučnění rotační vývěvy tak, aby bylo dosaženo platných hygienických norem Kupní smlouva Strana 11 (celkem 11)

Článek I Smluvní strany

Článek I Smluvní strany Příloha č. 1 Návrh kupní smlouvy K U P N Í S M L O U V A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Nákup přístrojového vybavení z dotačního programu

KUPNÍ SMLOUVA. Nákup přístrojového vybavení z dotačního programu KUPNÍ SMLOUVA Nákup přístrojového vybavení z dotačního programu Investiční akce MZČR 2015, id.č. 235V125001202 "EÚ - modernizace přístrojového vybavení" Multifrekvenční bioelektrická impedance k analýze

Více

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany

KUPN Í SMLO UV A. Článek I Smluvní strany Příloha č. 5 Návrh kupní smlouvy KUPN Í SMLO UV A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. (obchodní zákoník) v platném znění Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném..

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

KUPNÍ SMLOUVA NA ZDRAVOTNICKÝ PŘÍSTROJ (dále jen Smlouva ) č. 126/11

KUPNÍ SMLOUVA NA ZDRAVOTNICKÝ PŘÍSTROJ (dále jen Smlouva ) č. 126/11 Smluvní strany Obchodní firma: 1 IČ: Sídlem: Jednající: Bankovní spojení: Číslo účtu: Kontaktní osoba:. dále jen jako prodávající na straně jedné a Název: Nemocnice Na Homolce IČ: 00023884 DIČ: CZ00023884

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodávka technologie hrubotřídění pro společnost PRAGOTRADE spol. s. r. o. 1. SMLUVNÍ STRANY

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany Prodávající: Jan Vitoul sídlo: Litovel Nová Ves 5, p. Chudobín 783 21 právní forma: Fyzická osoba zastoupený:

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A uzavřená dle 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění uzavřená mezi níže uvedenými stranami: 1. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Nemocnice Kyjov, příspěvková organizace

Více

KUPNÍ SMLOUVA NA ZDRAVOTNICKÝ PŘÍSTROJ (dále jen Smlouva ) č. 113/11

KUPNÍ SMLOUVA NA ZDRAVOTNICKÝ PŘÍSTROJ (dále jen Smlouva ) č. 113/11 Smluvní strany Obchodní firma: 1 IČ: DIČ: Sídlem: Jednající: Bankovní spojení: Číslo účtu: Kontaktní osoba:. dále jen jako prodávající na straně jedné a Název: Nemocnice Na Homolce IČ: 00023884 DIČ: CZ00023884

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany číslo smlouvy kupujícího: číslo smlouvy prodávajícího: uchazeč v dále uvedené smlouvě řádně a správně doplní údaje na zeleně vyznačených místech dle své předkládané nabídky 1.1. Prodávající: Prodávající:

Více

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Název veřejné zakázky: Bezpečnostní sondy pro páteřní síť Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány formou a strukturou kupní smlouvy. Účastník ve své nabídce

Více

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Sídlo: Strnady 136, 252

Více

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně Příloha č. 2 k č.j.: PPR-885-12/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. Smluvní strany. Kupující: Sídlo: Žlutava 271, Napajedla Jejímž jménem jedná: Ing. Stanislav Kolář - starosta

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. Smluvní strany. Kupující: Sídlo: Žlutava 271, Napajedla Jejímž jménem jedná: Ing. Stanislav Kolář - starosta NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY Kupující: Smluvní strany Název: Obec Žlutava Sídlo: Žlutava 271, 763 61 Napajedla Jejímž jménem jedná: Ing. Stanislav Kolář - starosta E-mail: obeczlutava@volny.cz Telefon/fax: 577

Více

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Číslo: Společnost zastoupena: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zápis do OR: a Kupující: EKOLTES

Více

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami K U P N Í S M L O U V A uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami Kupující: Název: Obec Baška Sídlo: Baška 420, 739 01 Baška Zastoupena:

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Kupní smlouva č. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx I. Smluvní strany Obec Měšice Se sídlem: Hlavní 55, 250 64 Měšice IČ: 00240451

Více

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) Příloha č. 4 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní

Více

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Příloha č.4 - Vzor návrhu smlouvy Kupní smlouva uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující: Střední

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupující: Sídlo: IČ: 27791637 DIČ: Jednající: I. Smluvní strany ARS rozvojová agentura, s.r.o.

Více

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Číslo: Společnost zastoupena: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zápis do OR: a Kupující: Společnost

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č... uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zakázka zadaná v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon Předmět veřejné

Více

Bankovní spojení: Číslo účtu: Zapsaná v obchodním rejstříku soudu v, oddíl, vložka

Bankovní spojení: Číslo účtu: Zapsaná v obchodním rejstříku soudu v, oddíl, vložka Společnost/Název: IČO: Sídlo/Místo podnikání: Zastoupená: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zapsaná v obchodním rejstříku soudu v, oddíl, vložka dále též jako prodávající na straně jedné, a Město Kosmonosy

Více

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1 Kupní smlouva Vybavení školy nábytkem 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: Základní škola Karlovy Vary, Poštovní 19, příspěvková organizace Sídlo: Poštovní 19, 360 01 Karlovy Vary Zastoupena: Mgr.

Více

Kupní smlouva č. uzavřená mezi

Kupní smlouva č. uzavřená mezi Kupní smlouva č. uzavřená mezi Gymnázium Jana Blahoslava a Střední pedagogická škola, Přerov, Denisova 3 Sídlo: Denisova 3, 751 52 Přerov IČ: 619 85 759 DIČ: CZ61985759 Jednající: Mgr. Romana Studýnková,

Více

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou:

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: KUPNí SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: na straně jedné: a na straně druhé: se sídlem: zastoupená: zapsána:

Více

1. Zadavatel. 2. Specifikace

1. Zadavatel. 2. Specifikace Věc: Oprava výzvy pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem: VÚDDŠ,DDŠ, SŠ,ZŠ a ŠJ Mor. Krumlov rozšíření vozového parku 1. Zadavatel Výchovný ústav,dětský domov se školou,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná

Více

Dodávka 18 notebooků včetně softwaru pro Základní školu Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvkovou organizaci Kupní smlouva

Dodávka 18 notebooků včetně softwaru pro Základní školu Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvkovou organizaci Kupní smlouva Příloha č. 4 Dodávka 18 notebooků včetně softwaru pro Základní školu Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvkovou organizaci Kupní smlouva 1 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079

Více

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel Příloha č. 4 ZD OBCHODNÍ PODMÍNKY ve smyslu 44 odstavec 3 písmeno a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na dodávky Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány ve

Více

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP- 64307/ČJ-2011-0300VZ I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název: IMPROMAT CZ spol. s r.o. Sídlo: U Hellady 697/4, PSČ 140 00 Praha 4 Pobočka: Kreuzmannova 18, PSČ 318 00 Plzeň Zastoupená:

Více

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ Příloha č. 2 zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO

Více

Kupní smlouva. I. Předmět smlouvy

Kupní smlouva. I. Předmět smlouvy Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Obchodní podmínky Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 262 a 409 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění mezi těmito smluvními

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Smluvní strany Název: Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta Sídlo: Magdalény Rettigové 4/47,48,

Více

Kupní smlouva. č prodávajícího

Kupní smlouva. č prodávajícího K U JC P 0 1 9C X M 3 Kupní smlouva Okupujícího č. 2015011 prodávajícího p / v / r /p /^ y - í í Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: U Zimního stadionu

Více

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ-2010-1900VZ dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název..

Více

KUPNÍ SMLOUVA.j. MV-62107/SIK uzav ená na základ rámcové smlouvy . MV /P-2010 Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA.j. MV-62107/SIK uzav ená na základ rámcové smlouvy . MV /P-2010 Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č.j. MV-62107/SIK5-2011 (dále jen smlouva ) uzavřená na základě rámcové smlouvy č. MV-74773-80/P-2010 (dále jen rámcová smlouva ) dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA Návrh - KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a následujících zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. 1 Objednatel : Sídlo: Zastoupení : Smluvní strany Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova,

Více

Kupní smlouvu dle ustanovení 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku

Kupní smlouvu dle ustanovení 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku Dnešního dne uzavřeli: Prodávající: Jméno: Ing. Jiří Pokorný JIP-TECH obchodní rejstřík: Obvodní soud pro Prahu 1., oddíl A, vložka č. 9017 Sídlo: U silnice 35, 161 00 Praha 6 IČO: 60455268 DIČ: CZ6311110718

Více

Bílovecká nemocnice, a.s Bílovec, 17. listopadu 538/57

Bílovecká nemocnice, a.s Bílovec, 17. listopadu 538/57 Bílovecká nemocnice, a.s. 743 01 Bílovec, 17. listopadu 538/57 PŘÍLOHA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce označené Pravidelné dodávky léků OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ

Více

I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy a plnění

I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy a plnění Kupní smlouva uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění č.evidenční kupujícího : č.evidenční prodávajícího : I. Smluvní strany 1. Kupující: Základní škola pro

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ust a následujících zákona č. 89/2012 Sb., Zákona občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ust a následujících zákona č. 89/2012 Sb., Zákona občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., Zákona občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Článek I. Smluvní strany 1. Gymnázium Vincence Makovského se sportovními

Více

KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ VZ

KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ VZ KUPNÍ SMLOUVA č.j. KRPP-74889/ČJ-2011-0300VZ uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek

Více

Dodávka ICT vybavení včetně SW

Dodávka ICT vybavení včetně SW Příloha C NÁVRH SMLOUVY Veřejná zakázka Zakázka malého rozsahu (podle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů - Tato veřejná zakázka na dodávky se neřídí

Více

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-80753/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. společně v textu též smluvní strany, uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku, tuto kupní smlouvu (dále jen smlouva ):

KUPNÍ SMLOUVA. společně v textu též smluvní strany, uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku, tuto kupní smlouvu (dále jen smlouva ): Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 409 zákona č. 513/1991 Sb. obchodního zákoníku v platném znění I. Smluvní strany 1.1. Fakultní nemocnice Olomouc se sídlem: I. P. Pavlova 185/6, 779 00 Olomouc Nová

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. Smluvní strany. Bankovní spojení: Komerční banka, U Průhonu 32, Praha 7 Číslo účtu: /0100

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. Smluvní strany. Bankovní spojení: Komerční banka, U Průhonu 32, Praha 7 Číslo účtu: /0100 NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY Smluvní strany Akademie výtvarných umění v Praze se sídlem: U Akademie 4, 170 22 Praha 7 zastoupena: Ing. Jiřím Macháčkem, kvestorem IČO: 60461446 DIČ: CZ60461446 Bankovní spojení:

Více

Kupní smlouva. podle 2079, 2080, 2081 a 2082 Zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Kupní smlouva. podle 2079, 2080, 2081 a 2082 Zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Kupující: Sídlo/místo podnikání: Kupní smlouva podle 2079, 2080, 2081 a 2082 Zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. Smluvní strany KOUTECKÝ s.r.o. IČ: 63147084 Jednající osoba: Družby 1413, 419 01

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Níže označené smluvní strany:

KUPNÍ SMLOUVA. Níže označené smluvní strany: KUPNÍ SMLOUVA uzavřena podle 2079 a násl., zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Níže označené smluvní strany: Obec Pěnčín se sídlem 463 45 Pěnčín čp.62 osoba oprávněna

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

Kupní smlouva č. xxxxxxx

Kupní smlouva č. xxxxxxx NÁVRH Kupní smlouva č. xxxxxxx Uzavřená dle ustanovení 269 odst. obchodního zákoníku č. 513/91 Sb. ve znění pozdějších změn a doplnění. dodavatel: a zadavatel: I. Smluvní strany... IČO: DIČ: zastoupená

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník)

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) mezi: Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Vídeňská 800 140 59 Praha 4, Zapsaná

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená mezi

KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená mezi KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená mezi Vodňanské kuře, s.r.o. Se sídlem: Kutná Hora, Karlov 196, PSČ 284 01 IČ: 274 35 148 DIČ: CZ27435148 Zapsanou: zapsána v obchodním rejstříku, vedeného MS v Praze, oddíl C,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami podle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Čl. I.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami podle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Čl. I. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená mezi níže uvedenými smluvními stranami podle 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Čl. I. SMLUVNÍ STRANY 1.1. Kupující: Městská část Praha Kunratice Se sídlem: K

Více

Návrh kupní smlouvy. I Smluvní strany

Návrh kupní smlouvy. I Smluvní strany Příloha č. 2 k č.j. PPR-14748-3/ČJ-2014-990656 Návrh kupní smlouvy č.j. PPR-14748/ČJ-2014-990656 uzavřená v souladu 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

SLUŽBY MĚSTA JIHLAVY s.r.o. Dodávka nového svozového vozidla pro svoz komunálního odpadu. Návrh kupní smlouvy

SLUŽBY MĚSTA JIHLAVY s.r.o. Dodávka nového svozového vozidla pro svoz komunálního odpadu. Návrh kupní smlouvy Návrh kupní smlouvy uzavřené podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších změn a doplňků, na dodávku pod názvem: Dodávka nového svozového vozidla pro svoz komunálního

Více

Smlouva o dodávce LCD monitorů uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi:

Smlouva o dodávce LCD monitorů uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi: Smlouva o dodávce LCD monitorů uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi: Českou národní bankou Na Příkopě 28 115 03 Praha 1 zastoupenou: Ing.

Více

ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb. v platném znění tuto KUPNÍ SMLOUVU Preambule

ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb. v platném znění tuto KUPNÍ SMLOUVU Preambule Níže uvedeného dne, měsíce a roku sjednaly smluvní strany: se sídlem.. zast... IČ:. DIČ: CZ.. (dále jen prodávající na straně jedné) a TEPVOS, spol. s r.o. se sídlem 562 01 Ústí nad Orlicí, Královéhradecká

Více

Rámcová kupní smlouva č. xxxxxxx

Rámcová kupní smlouva č. xxxxxxx NÁVRH Rámcová kupní smlouva č. xxxxxxx Uzavřená dle ustanovení 269 odst. obchodního zákoníku č. 513/91 Sb. ve znění pozdějších změn a doplnění. dodavatel: a zadavatel: I. Smluvní strany... IČO: DIČ: zastoupená

Více

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:.

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:. Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění (dále jen občanský zákoník ) mezi: Prodávajícím: Se sídlem IČO: Zastoupena Společnost

Více

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ Článek I. Smluvní strany Město Kolín, IČ: 00235440 Karlovo náměstí 78, 280 02 Kolín I. zastoupeno starostou města Mgr. Bc. Vítem Rakušanem (dále jen kupující na straně jedné)

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany SLZ-1847-11/ČJ-2011-009HVZ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek

Více

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ)

Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) Kupní smlouva podle 2586 a násl. zákona číslo 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen NOZ) I. Smluvní strany 1.1. Prodávající: (doplní uchazeč) Zapsaný v Obchodním rejstříku vedeném u

Více

VZOR KUPNÍ SMLOUVY O PRODEJI OSOBNÍCH AUTOMOBILŮ

VZOR KUPNÍ SMLOUVY O PRODEJI OSOBNÍCH AUTOMOBILŮ Příloha č. 7 zadávací dokumentace VZ Dodávka automobilů pro Úřad pro ochranu hospodářské soutěže v roce 2014 VZOR KUPNÍ SMLOUVY O PRODEJI OSOBNÍCH AUTOMOBILŮ zapsaná v obchodním rejstříku vedeném, se sídlem:

Více

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky

Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Příloha č. 5: Návrh kupní smlouvy Obchodní podmínky Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu kupní smlouvy. Obchodní

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 2079 a násl. a 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 2079 a násl. a 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 2079 a násl. a 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku Čl. 1 Smluvní strany Kupující: Plzeňský kraj Sídlo: IČO: 70890366

Více

Kupní smlouva. č.j. KRPK-33403/ČJ VZ. v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva. č.j. KRPK-33403/ČJ VZ. v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva č.j. KRPK-33403/ČJ-2011-1900VZ v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany 1) Česká republika Krajské ředitelství policie

Více

Článek I. Smluvní strany

Článek I. Smluvní strany Návrh kupní smlouvy, příloha č. 4 zadávací dokumentace veřejné zakázky: Technika pro IZS dopravní automobil pro JSDH Plánice K u p n í s m l o u v a uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

Kupní smlouva č. xxxxxxx

Kupní smlouva č. xxxxxxx NÁVRH Kupní smlouva č. xxxxxxx Uzavřená dle ustanovení 269 odst. obchodního zákoníku č. 513/91 Sb. ve znění pozdějších změn a doplnění. dodavatel: a zadavatel: I. Smluvní strany... IČO: DIČ: zastoupená

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 16/600/0090

KUPNÍ SMLOUVA č. 16/600/0090 KUPNÍ SMLOUVA č. 16/600/0090 uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen OZ ) prodávající: se sídlem: zastoupený: IČO: DIČ: bankovní spojeni: číslo bank. účtu: (dále

Více

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Kupní smlouva K U J C P 0 0 0 V 0 E J č. smlouvy kupujícího: SK/OINF/030/15 č. smlouvy prodávajícího VH -09-2015 Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Více

Kupní smlouvu na nákup Real time Systému

Kupní smlouvu na nákup Real time Systému ÉpˇLJ j/4,~4s.. tdšu vev- Kupní smlouva uzavřená dle ustanovení 2079 Zák. č- 89/2012 Sb. občanského Zákoníku v platném Znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Prodávající: Jméno: BIO-»RAD spol.

Více

Návrh kupní smlouvy. uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva )

Návrh kupní smlouvy. uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva ) Příloha č. 1 zadávací dokumentace Návrh kupní smlouvy uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva ) Nákup nádob na odpad pro obec Vranovice

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. 2. Mateřská škola Karlovy Vary, Krušnohorská 16, příspěvková organizace

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. 2. Mateřská škola Karlovy Vary, Krušnohorská 16, příspěvková organizace Příloha č. 5 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: 2. Mateřská škola Karlovy Vary, Krušnohorská 16, příspěvková organizace Sídlo: Krušnohorská 16, 360 10 Karlovy Vary Zastoupena: Bc. Zdeňkou Bečvářovou,

Více

Kupní smlouva Osvětlovací technika pro ČT

Kupní smlouva Osvětlovací technika pro ČT Kupní smlouva Osvětlovací technika pro ČT Smluvní strany: 1. Česká televize IČ: 00027383, DIČ:CZ00027383 Kavčí hory 140 70 Praha 4 zřízená zákonem č. 483/1991 Sb. o České televizi nezapisuje se do obchodního

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) (dále jen smlouva ) mezi: Thomayerova nemocnice Se sídlem: Vídeňská 800, 140 59 Praha

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. [BUDE DOPLNĚNO] uzavřená podle dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jako Smlouva ) I.

KUPNÍ SMLOUVA. č. [BUDE DOPLNĚNO] uzavřená podle dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jako Smlouva ) I. KUPNÍ SMLOUVA č. [BUDE DOPLNĚNO] uzavřená podle dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jako Smlouva ) I. Smluvní strany Název firmy: [DOPLNÍ UCHAZAČ] Sídlo: [DOPLNÍ UCHAZAČ] IČ:

Více

Smlouva o zajištění služeb

Smlouva o zajištění služeb Příloha zadávací dokumentace: Návrh smlouvy o zajištění služeb závazné obchodní podmínky na veřejnou zakázku s názvem Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a stínování pro pedagogy Smlouva o zajištění

Více

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále též občanský zákoník )

Kupní smlouva. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále též občanský zákoník ) Příloha č. 7 Výzvy - Závazné požadavky zadavatele na obsah návrhu smlouvy (vzor smlouvy) Kupní smlouva uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále též občanský zákoník ) Město

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Kupní smlouva. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Kupní smlouva uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Kupující: Základní umělecká škola Nová Paka Se sídlem: Masarykovo náměstí 1 509 01 Nová Paka IČ: IČO: 67440207 Zastoupený:

Více

Č../2018/0-0/K. Kupní smlouva

Č../2018/0-0/K. Kupní smlouva Č../2018/0-0/K Kupní smlouva Smluvní strany: Prodávající: a zastoupená : IČ:, DIČ: CZ tel.: bank.spojení : č.účtu :, jednatelem společnosti Kupující: Hotelová škola Radlická Radlická 115, 158 00, Praha

Více

KUPNÍ SMLOUVA KS 13/081/PB

KUPNÍ SMLOUVA KS 13/081/PB KUPNÍ SMLOUVA KS 13/081/PB podle zák. 513/1991 Sb. 262 odst.1 a následujících dle obchodního zákoníku, uzavřená mezi dvěma smluvními stranami: 1. Kupující: Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková

Více

Příloha č. 2. Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník )

Příloha č. 2. Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:.. se sídlem /místem

Více

KUPNÍ SMLOUVA Část...

KUPNÍ SMLOUVA Část... Příloha č. 3 KUPNÍ SMLOUVA Část... Článek I. Smluvní strany 1. se sídlem zastoupená:. bankovní spojení:. číslo účtu:. IČ:. DIČ: CZ.... (společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném ) (dále jen prodávající

Více

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Příloha č. 3 k č.j.: PPR-2262-35/ČJ-2012-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ:

Více

Příloha č. 1 k č.j. A-218/2013 Závazný návrh smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Č... uzavřená podle ustanovení 409 a násl. obchodního zákoníku, v platném znění.

Příloha č. 1 k č.j. A-218/2013 Závazný návrh smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Č... uzavřená podle ustanovení 409 a násl. obchodního zákoníku, v platném znění. Příloha č. 1 k č.j. A-218/2013 Závazný návrh smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Č.... uzavřená podle ustanovení 409 a násl. obchodního zákoníku, v platném znění. ČLÁNEK 1. SMLUVNÍ STRANY název adresa sídla jehož (jejímž)

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 4 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Prodávající: I. Smluvní strany sídlo: IČO: zastoupený: DIČ:

Více

S moderní technikou ke zkvalitnění výuky. Kupní smlouva

S moderní technikou ke zkvalitnění výuky. Kupní smlouva S moderní technikou ke zkvalitnění výuky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Kupní smlouva (dále jen Smlouva ) uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Příloha č. 2 (návrh) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění mezi: Kupujícím: název: Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě sídlo: Partyzánské

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany. Kupní smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany. Kupní smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění Čl. 1 Smluvní strany Kupující: Plzeňský kraj Sídlo: IČ: 70890366

Více