Všeobecná fakultní nemocnice v Praze

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Všeobecná fakultní nemocnice v Praze"

Transkript

1 Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice 2, Praha 2, IČ Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje V Praze, dne OVZ/163/11 Ing. Punda Dodatečné informace k zadávacím podmínkám (3) Oprava zadávací dokumentace Prodloužení lhůty pro podání nabídek Všeobecná fakultní nemocnice v Praze, se sídlem U Nemocnice 2/499, Praha 2, IČ: , jako veřejný zadavatel nadlimitní veřejné zakázky na dodávky (dále jen zadavatel ), zadané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), s názvem Provozování tepelných zařízení VFN v Praze, vyhlášené v Informačním systému o veřejných zakázkách pod evidenčním číslem , poskytuje na základě dotazů doručených zadavateli dodatečné informace k zadávacím podmínkám, opravuje zadávací dokumentaci a prodlužuje lhůtu pro podání nabídek. Zadavatel prodlužuje lhůtu pro podání nabídek do , 10:00 hod. I. Nabídku lze podat doporučeně poštou nebo osobně na adresu: Všeobecná fakultní nemocnice v Praze, Oddělení veřejných zakázek, Ing. Bc. Michal Punda, Personální úsek (budova Ředitelství, 2. patro, dveře č. 204), U Nemocnice 2, Praha 2, Otevírání obálek s nabídkami proběhne ve 14:00 hod., v budově Ředitelství VFN v Praze, U Nemocnice 2, Praha 2, ve velké zasedací místnosti, 4. patro. II. Zadavatel opravuje článek 3. zadávací dokumentace (dále také jen ZD ) následovně (změny vyznačeny tučně): Nabídková cena za provozování tepelného hospodářství bude stanovena na základě ročních nákladů provozovatele zahrnujících: a) výrobní náklady na výrobu tepla a TUV - jsou tvořeny oprávněnými náklady provozovatele na provoz, nákup paliv (detaily viz bod f), energií, vody a provozních hmot, náklady na údržbu a opravy. b) elektrickou energii, vodné a stočné bude odebírat dodavatel od zadavatele VFN v Praze. Tyto náklady bude hradit provozovatel podle náměrů (odečtů měřidel) nebo vypočtených hodnot proti fakturám zadavatele. Spotřeby a náklady pro jednotlivé objekty jsou uvedeny v zadávací dokumentaci. c) ostatní náklady na výrobu a rozvod tepla - správní režie, poplatky za znečišťování ovzduší, pojištění, nájemné, přiměřený zisk a další oprávněné náklady v souladu s platnými zákonnými ustanoveními. d) roční náklady budou vztaženy k typickému klimatickému roku pro oblast Praha Karlov, charakterizovanému počtem denostupňů D pro rok 2010.

2 e) nabídková cena bude uvedena v členění: palivové náklady, náklady na elektrickou energii, vodné+stočné, provozní náklady, náklady na údržbu, náklady na opravy, ostatní náklady - pro jednotlivé zdroje zvlášť. f) Z důvodu zpřesnění kalkulovaných nákladů na zemní plyn zadavatel požaduje, aby uchazeči doložili plánovanou cenu zemního plynu podle následujícího vzorce: C ZP =C NCG Cal 12 + CRS DZP + K C ZP cena zemního plynu pro kalkulaci ceny služeb uchazeče použitá v nabídce uchazeče C NCG Cal 12 vypořádací cena (Settl.price) zemního plynu v zóně NCG pro rok 2012 (Cal-12) z obchodního dne převedená na CZK dle denního kurzu EUR/CZK vyhlašovaného ČNB pro tentýž den tj Uvedenou cenu získají uchazeči na adrese: 0Gas/Natural%20Gas%20Futures%20%7C%20Derivatives CRS DZP K Cena regulovaných služeb souvisejících s dodávkou zemního plynu určená Cenovým rozhodnutím Energetického úřadu. Pro nabídku platí Cenové rozhodnutí Energetického úřadu č. 1/2011 ze dne 21. června V budoucích úpravách ceny C ZP bude použito vždy aktuální Cenové rozhodnutí ERÚ. navýšení ceny (obchodní marže) zemního plynu Zadavatel požaduje, aby v případě budoucího uplatněného nároku na změnu ceny uchazečem použitého zemního plynu uchazeč vždy prokázal, že zachovává koeficient K pro navýšení ceny ve výši použitého v nabídce dle následujícího postupu. C ZP bud = C Nákup bud + CRS DZP + K C ZP bud C Nákup bud CRS DZP K Cena zemního plynu požadovaná v budoucím období Cena zemního plynu nakupovaného v budoucím období Cena regulovaných služeb souvisejících s dodávkou zemního plynu určená Cenovým rozhodnutím Energetického úřadu. navýšení ceny (obchodní marže) zemního plynu Zúčtovací období jsou roční období, v nichž se provádí kalkulace provozních nákladů a ceny tepla. Zúčtovací období je leden - prosinec každého kalendářního roku platnosti smlouvy. První zúčtovací období počíná běžet Ke změně nabídkové ceny může dojít jen v níže uvedených případech: a) změny DPH b) změny cen zemního plynu, elektrické energie, dodávek vody a stočného c) změny poplatků ze zákonných úprav vztahujících se k výrobě a dodávkám tepelné energie d) změny nájemného předepsaného zadavatelem

3 e) změny klimatických podmínek zúčtovacího období s vyšším počtem DST než je zadaná hodnota 3786 DST. Při nižším počtu denostupňů v zúčtovacím období sníží dodavatel úměrně spotřebu energie - doloží výpočtem. f) změny výše odběru tepla (výstavba či zrušení nových objektů, vyšší vybavenost stávajících objektů, změna účelu staveb apod.) Ostatní obchodní podmínky zůstávají nezměněny. Zadavatel poskytuje dodatečné informace k zadávacím podmínkám: III. Dotaz č. 1: V části Podmínky provozování uvádíte, že do nákladů zahrne provozovatel náklady na opravy jako samostatné položky, a to ještě rozdělené na opravy do a nad 10 tisíc Kč. Přičemž opravy do Kč se předkládají v přehledu po skončení měsíce, nad Kč se projednává předem se zadavatelem. Je toto dělení oprav požadováno pouze z organizačních a statistických důvodů a náklady na oba typy oprav (do a nad Kč) mají být zahrnuty v nabídkové ceně na čtyřleté provozování nebo předem projednané opravy nad Kč budou fakturovány jako neplánované vícepráce nad rámec smluvní ceny? Toto rozdělení je vyžadováno pouze z organizačních a statistických důvodů, a náklady na oba typy oprav mají být zahrnuty v nabídkové ceně na čtyřleté provozování. Dotaz č. 2: Nabídková cena má být za čtyřleté období provozování a její cena se může měnit pouze v rámci ročního zúčtování a to pouze z důvodů uvedených v článku 3. Obchodní podmínky,... V prvním odstavci článku 3. se ale rovněž uvádí, že účtované platby v CZK budou účtovány a kalkulovány v cenách za jednotku dodávané energie, což chápu jako rozporuplný požadavek a nevím co je směrodatné. Zda se ve fakturaci má objevovat součin jednotky dodávané energie a její ceny nebo odpovídající část nabídkové ceny, která v ročním zúčtování může být upravena podle v článku 3. popsaných možností změny nabídkové ceny? Fakturace dodané tepelné energie může být provedena jen jako součin jednotkové ceny a dodaného množství energie. Článek 3 ZD týkající se změn nabídkové ceny určuje podmínky za jakých se může výsledná jednotková cena tepelné energie měnit (to jsou položky obsažené v kalkulaci ceny tepla dle kalkulačního vzorce), případně za jakých okolností se může měnit množství dodávané / odebírané energie (tj. klimatické podmínky nebo změny v budovách).

4 Dotaz č. 3: Předpokládáme, že změna nabídkové ceny v závislosti na denostupních, je měnitelná v obou směrech. V zadávací dokumentaci popisujete konkrétně pouze případ snížení denostupňů. Změna nabídkové ceny způsobená v budoucnosti změnami klimatických podmínek vyjádřených odlišným počtem denostupňů může být obousměrná, tj. zvýšení i snížení (popsané v ZD jako příklad). Dotazy č. 4 a,b,c: Obdrželi jsme od Vás Dodatečné informace ze dne , kde na dotaz č. 4) v odpovědi uvádíte, že zadavatel hradí vykazuje a plánuje opravy. Přičemž nabídková cena provozovatele má zahrnovat podle písmene e) článku Obchodní podmínky, náklady na opravy. Dále v podmínkách provozování, poslední odrážka, se uvádí, že zúčtování všech oprav bude součástí zprávy o provozu za příslušné období. Z těchto z mého pohledu protichůdných podmínek jsem si vytvořil následující závěr: a) součástí nabídkové ceny provozovatele budou i náklady na veškeré opravy (do , nad , havárie) b) v požadovaném členění nabídkové ceny budou náklady na opravy uvedeny jako samostatná položka pro jednotlivé zdroje c) pokud skutečná roční cena oprav bude nižší či vyšší než nabídnutá cena oprav bude příslušný rozdíl řešen v ročním zúčtování snížením fakturační částky provozovatele nebo navýšením fakturační částky dodavatele (tuto možnost ale neuvádíte v možných změnách nabídkové ceny) a) Ano součástí nabídkové ceny budou náklady na veškeré opravy. b) Ano, náklady na opravy budou vedeny jako samostatné položky pro jednotlivé zdroje. Důvody vysvětleny v odpovědi uchazeči KOMTERM. c) Ano, pokud skutečná roční cena oprav bude nižší než nabídnutá cena oprav bude příslušný rozdíl řešen v ročním zúčtování snížením fakturační částky provozovatele nebo navýšením fakturační částky dodavatele. Překročení rozpočtu oprav je rizikem uchazeče. Dotaz č. 5: Je někým taxativně předem stanoveno, které úkony se považují za opravy a které za údržbu? K pojmu pravidelná údržba se vyjádří uchazeč ve své nabídce jejím popisem s cílem naplnit obecnou charakteristiku údržby: Údržba je kombinace technických a administrativních opatření včetně zásahů managementu během životního cyklu provozní jednotky k udržení provozuschopného stavu, případně navrácení do takového stavu, aby provozní jednotka plnila požadovanou funkci. Strategie údržby uchazeče by měla být soustavou preventivní a průběžné kontroly.

5 Oprava je technologický postup, nebo souhrn úkonů, jimiž se odstraňují následky opotřebení, mechanického poškození nebo výrobních vad věcí nebo jejích dílů či částí. Opravou se obnovují jejich správné funkce a vzhledové vlastnosti. Dotaz č. 6: Za jakých podmínek lze požadovat změnu ceny ZP a jaké doklady bude muset při vznesení tohoto požadavku uchazeč/provozovatel zadavateli předložit? Má být cena za ZP uvedená v nabídce fixována na určité období? Do kdy dle předpokladu zadavatele bude rozhodnuto o výběru nejvhodnější nabídky (má vliv na podmínky případné fixace ceny za ZP)? Změnu ceny ZP lze požadovat při změně nákupní ceny ZP. Uchazeč/budoucí provozovatel musí předložit platné doklady potvrzující novou cenu, tj. smlouvy, případně faktury. Při tom musí naplnit doplněný bod f) článku 3 ZD, který upřesňuje způsob kontroly ceny ZP v budoucích obdobích. Dotaz č. 7: Má být cena za ZP uvedená v nabídce fixována na určité období? Doplněný bod f) článku 3 ZD upřesňující způsob kontroly budoucí ceny ZP rovněž definuje cenu ZP pro rok Dotaz č. 8: Do kdy dle předpokladu zadavatele bude rozhodnuto o výběru nejvhodnější nabídky (má vliv na podmínky případné fixace ceny za ZP)? Zadavatel nemůže předem odhadovat průběh zadávacího řízení. Přepokládá však, že rozhodne o výběru nejvhodnější nabídky do jednoho měsíce od konce lhůty pro podání nabídek. Dotaz č. 9: V ZD je na některých místech uveden uchazeč, jinde dodavatel a na krycím listu provozovatel. Předpokládáme, že se tím myslí jeden a týž subjekt, tzn. ve fázi výběrového řízení uchazeč, po podpisu smlouvy provozovatel. Prosíme o upřesnění. Ano, jde o jeden a tentýž subjekt, ve fázi výběrového řízení uchazeč ( dodavatel ), po uzavření smlouvy provozovatel. Dotaz č. 10: Jakou sazbu snížené DPH má uchazeč uvést v nabídce a v návrhu smlouvy? Stávající 10% nebo zvýšenou 14%, která by měla začít platit od ? Uchazeč použije DPH platnou v době podání nabídky. Výše DPH není relevantní pro posouzení nabídek.

6 Dotaz č. 11: V ZD je v čl. 7. Požadavky na zpracování nabídky ( 44 odst. 3 písm. e) zákona) uvedeno, že nabídka bude předložena v originále a kopii. Je tím myšleno v jednom originále a v jedné prosté (neověřené) kopii? Ano. Za zadavatele Mgr. Dana Jurásková, Ph.D., MBA v.r. ředitelka Všeobecné fakultní nemocnice v Praze

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice a jeho organizace na rok 2016

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice a jeho organizace na rok 2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů

Více

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice na období od do

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice na období od do ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů

Více

Dodatečná informace k veřejné zakázce Provozování kotelny bytového domu Stamicova 11 Brno-Kohoutovice

Dodatečná informace k veřejné zakázce Provozování kotelny bytového domu Stamicova 11 Brno-Kohoutovice Dodatečná informace k veřejné zakázce Provozování kotelny bytového domu Stamicova 11 Brno-Kohoutovice Identifikační údaje o zadavateli Název Statutární město Brno, Dominikánské nám. 1, 601 67 Brno Zastoupené

Více

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice 2, Praha 2, 128 08. Zadávací dokumentace (nadlimitní veřejná zakázka)

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice 2, Praha 2, 128 08. Zadávací dokumentace (nadlimitní veřejná zakázka) Strana 1 ze 8 Základní údaje zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky vyhlášené v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen VZMR ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Zadavatel rozhodl, že v souladu s 18 odst. 5 zákona není tato veřejná zakázka zadávána podle zákona.

Zadavatel rozhodl, že v souladu s 18 odst. 5 zákona není tato veřejná zakázka zadávána podle zákona. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

KH Tebis s.r.o. Kutná Hora, Puškinská 641, IČO: DIČ: CZ tel.: fax.:

KH Tebis s.r.o. Kutná Hora, Puškinská 641, IČO: DIČ: CZ tel.: fax.: Č. j.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Datum: Dodavatel: DOKUMENTACE PRŮBĚHU POPTÁVKOVÉHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVANÉ MIMO REŽIM ZÁKONA O VZ NA DODÁVKU PLYNU s názvem: Zemní plyn 203 (dále jen: veřejná zakázka

Více

Bod 7.2 (původně bod 7.3) Nejzazší termín dokončení a předání celého díla: Nový termín:

Bod 7.2 (původně bod 7.3) Nejzazší termín dokončení a předání celého díla: Nový termín: Číslo dopisu: 0072/UNI-OVA/2015 V Ostravě: 26. 2. 2015 Vyřizuje, tel.: Illková Lhotská, +420 596 245 926 Věc: Dodatečné informace č. 06 k zadávacím podmínkám pro veřejnou zakázku Ostravice Staré Město

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ Nákup komodit do školní jídelny maso ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel poptávkového řízení Základní škola Roudnice nad Labem, Karla Jeřábka 941 IČ: 46773614 Kontaktní osoba zadavatele výběrového

Více

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky elektrické energie pro Domov pro seniory Podbořany (dále jen veřejná zakázka )

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky elektrické energie pro Domov pro seniory Podbořany (dále jen veřejná zakázka ) Zadávací dokumentace a výzva k účasti v elektronické aukci veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Dodávka laboratorních lednic II 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: ÚSTAV

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky obuvi je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídek Tato výzva je současně zadávací dokumentací

Výzva k podání nabídek Tato výzva je současně zadávací dokumentací Výzva k podání nabídek Tato výzva je současně zadávací dokumentací Název zakázky: Dodávka výpočetní a prezentační techniky pro ZŠ a ZUŠ Petřvald Datum vyhlášení 1.3.2019 zakázky: Název/ obchodní firma

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Nákup elektrické energie a zemního plynu pro nezávislé sdružení obcí a příspěvkových organizací

NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Nákup elektrické energie a zemního plynu pro nezávislé sdružení obcí a příspěvkových organizací ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K ÚČ ASTI V ELEKTRONICKÉ AUKCI Podlimitní veřejnou zakázku realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Nákup tonerů do tiskáren

Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel: Karlovarská krajská nemocnice a.s. Bezručova 19 360 00 Karlovy Vary IČ: 263 65 804 Zastoupený: JUDr. Zdeněk Horák, MBA generální ředitel Zakázka: Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel v souladu

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Nákup komodit do školní jídelny D Mražené potraviny a polotovary ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel výběrového řízení Základní škola Prostějov, ul. E. Valenty 52 796 03 Prostějov 3 IČ: 47922303

Více

Ceny za distribuci plynu

Ceny za distribuci plynu Ceny za distribuci plynu Tento ceník obsahuje pevné ceny pro distribuci plynu do odběrného místa zákazníka provozovatele distribuční soustavy Pražská plynárenská Distribuce, a.s., člen koncernu Pražská

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Identifikační údaje zadavatele Název zakázky: Studie proveditelnosti webových stránek Název zadavatele: ÚSTAV HEMATOLOGIE A

Více

Zadavateli byly dne a doručeny celkem 3 žádosti o dodatečné informace k zadávací dokumentaci: Dotazy uchazeče č.

Zadavateli byly dne a doručeny celkem 3 žádosti o dodatečné informace k zadávací dokumentaci: Dotazy uchazeče č. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Zadavatel veřejné zakázky zadávané v nadlimitním řízení dle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen Zákon ) Komponenty projektu

Více

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice 2, 128 08 Praha 2, IČ 00064165 Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje V Praze, dne OVZ/156/11 Ing. Punda 31.8.2011 Dodatečné informace k zadávacím

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

Ceny za distribuci plynu

Ceny za distribuci plynu Ceny za distribuci plynu Tento ceník obsahuje pevné ceny pro distribuci plynu do odběrného místa zákazníka provozovatele distribuční soustavy Pražská plynárenská Distribuce, a.s., člen koncernu Pražská

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce s názvem: Dodávka ICT pro ZŠ a MŠ Drahanovice Datum vyhlášení zakázky: 8.1.2015 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST 1. INFORMACE O PŘEDMĚTU ZAKÁZKY Stručný popis zakázky Předmětem zakázky malého rozsahu je SBĚR A SVOZ ODPADU PRO OBEC TĚŠETICE. Veškeré informace o specifikaci množství

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST 1. INFORMACE O PŘEDMĚTU ZAKÁZKY Stručný popis zakázky Předmětem zakázky malého rozsahu je VÝSTAVBA A ROZŠÍŘENÍ VENKOVNÍHO OSVĚTLENÍ V OBCI LUŽICE Veškeré informace a podrobnosti

Více

MĚSTO RYCHVALD Orlovská Rychvald

MĚSTO RYCHVALD Orlovská Rychvald MĚSTO RYCHVALD Orlovská 678 735 32 Rychvald Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: MeÚ-R//2018 - Bě Sp. zn.: MeÚ-R//2018/0 Vyřizuje: Ing. Běhal Radek Tel.: 596 543 039 Email: behal@rychvald.cz Datum: Výzva k

Více

Další údaje zadávací dokumentace

Další údaje zadávací dokumentace Příloha č. 1 Další údaje zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Nákup zařízení pro obor Truhlář a Elektrikář Název programů: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektů: Budoucnost

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: likvidace

Více

Dražice - Dopravní automobil

Dražice - Dopravní automobil Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle obecných zásad stanovených v 6 zákona č. 134/2016

Více

9. března 2015 do 10:00 hodin

9. března 2015 do 10:00 hodin KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE ÚSTECKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPU-38565-3/ČJ-2015-0400VZ Ústí nad Labem 23. února 2015 Počet listů: 5 Přílohy: 2/5 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (zadávací dokumentace)

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (zadávací dokumentace) Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (zadávací dokumentace) dle ustanovení 12 odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a

Více

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení Zadavatel: Obec Třanovice Třanovice čp.250 739 53 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení nábytkem Obsah zadávací dokumentace

Více

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH OBEC DOBROMĚŘICE Pražská 53, 440 01 Dobroměřice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka )

Více

Rekonstrukce komunikací komunikace a zpevněné plochy ul. El. Krásnohorské

Rekonstrukce komunikací komunikace a zpevněné plochy ul. El. Krásnohorské OBEC DOBROMĚŘICE Pražská 53, 440 01 Dobroměřice Zadávací dokumentace stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je

Více

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: Systémová SW podpora pro aplikace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE EBB gear box solo endurance test rig 1 ks Projekt: Rozšíření vývojového centra NEJEDNÁ SE O ZAKÁZKU PODLE ZÁKONA Č. 137/2006SB. O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V Jablonci nad Nisou, dne 8.7.2016..

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC NÁVSÍ Návsí 327, 739 92 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma: veřejný zadavatel Příspěvková organizace zřízená územním samosprávným

Více

Výzva k podání nabídky na poskytnutí úvěru

Výzva k podání nabídky na poskytnutí úvěru Obec Olšany Olšany 66, 683 01 Olšany, IČ: 00368067, tel: 517 374 233 e-mail: obec@olsany.org, www.olsany.org Výzva k podání nabídky na poskytnutí úvěru Obec Olšany jako zadavatel zakázky malého rozsahu

Více

Ceny za distribuci plynu

Ceny za distribuci plynu Ceny za distribuci plynu Tento ceník obsahuje pevné ceny pro distribuci plynu do odběrného místa zákazníka provozovatele distribuční soustavy Pražská plynárenská Distribuce, a.s., člen koncernu Pražská

Více

Příloha č. 2 zadávací dokumentace k zakázce "sdružené služby dodávky zemního plynu" zadavatele Centrum sociálních služeb Děčín p.o.

Příloha č. 2 zadávací dokumentace k zakázce sdružené služby dodávky zemního plynu zadavatele Centrum sociálních služeb Děčín p.o. Příloha č. 2 zadávací dokumentace k zakázce "sdružené služby dodávky zemního plynu" zadavatele Centrum sociálních služeb Děčín p.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Obecné požadavky na návrh smlouvy 1.1. Uchazeč uvede

Více

Výzva k podání nabídky (textová část zadávací dokumentace) Město Šternberk Průkazy energetické náročnosti budov

Výzva k podání nabídky (textová část zadávací dokumentace) Město Šternberk Průkazy energetické náročnosti budov MĚSTO ŠTERNBERK HORNÍ NÁMĚSTÍ 16, 785 01 ŠTERNBERK Výzva k podání nabídky (textová část zadávací dokumentace) Město Šternberk Průkazy energetické náročnosti budov Zadávací dokumentace je vypracována jako

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Dodávka zimních a letních pneumatik

Dodávka zimních a letních pneumatik Česká republika Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje Dodávka zimních a letních pneumatik Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu je dodávka zimních a letních pneumatik pro KŘP Ústeckého kraje.

Více

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice OBEC VINAŘICE V. ulice 250, 273 07 Vinařice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC ZLATÁ KORUNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k veřejné zakázce

Výzva k veřejné zakázce Zdravotnická záchranná služba Jihomoravského kraje, p.o. Kamenice 798/1d, 625 00 Brno, IČ: 00346292, zapsaná v OR u rejstříkového soudu v Brně pod zn. Pr. 1245 Vaše zn.: - - - Naše zn.:zzs JmK/15- /Pet

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Výzva k podání nabídek ROP NUTS II Jihozápad Registrační číslo a název CZ.1.14/2.4.00/19.02574, Modernizace odborných učeben a dílen projektu: SOŠ Velešín Název zakázky: Pořízení nábytku

Více

Bc. Vladimíra Priputenová, ředitelka mateřské školy

Bc. Vladimíra Priputenová, ředitelka mateřské školy Dodávka 4 konvektomatů pro jídelny MŠ v Trutnově Systémové číslo VZ: P16V00000004 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zadavatele: Mateřská škola, Trutnov, Komenského 485 Sídlo: Komenského 485, Trutnov Horní Předměstí

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce F a k u l t n í n e m o c n i c e B r n o se sídlem Jihlavská 20, 625 00 Brno Pracoviště medicíny Pracoviště Pracoviště dospělého věku reprodukční medicíny dětské medicíny JIHLAVSKÁ 20, 625 00 BRNO OBILNÍ

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

2) Přesné vymezení předmětu zakázky a požadavků zadavatele

2) Přesné vymezení předmětu zakázky a požadavků zadavatele ZADÁVACÍ KUMENTACE 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: Sluny, s.r.o. Sídlo: Náměstí 171, 538 51, Chrast IČO: 287 96 691 Zastoupený: Vít Navrátil Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Vít Navrátil

Více

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: Upgrade aplikace PKI Monitor pro provoz

Více

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí ZÁKLADNÍ ÚDAJE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA STAVEBNÍ PRÁCE VYHLÁŠENÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Název veřejné zakázky:

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 3/2017 Název zakázky: Výměna oken v budově ZŠ Školní Předmět zakázky: Výměna 32 kusů okenních sestav v budově ZŠ Školní Typ zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu v rámci akce Židle pro domov se zvláštním režimem vyhlášená formou otevřeného řízení

Veřejná zakázka malého rozsahu v rámci akce Židle pro domov se zvláštním režimem vyhlášená formou otevřeného řízení Vyřizuje: Ing. Lenka Maňáková Tel.: 476 768 856 E-mail: manakova@msss-most.cz Most dne: 27. června 2014 Veřejná zakázka malého rozsahu v rámci akce Židle pro domov se zvláštním režimem vyhlášená formou

Více

Dodávka elektrické energie pro město Hartmanice

Dodávka elektrické energie pro město Hartmanice datum zveřejnění: 16.10.2013 VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů) ke zjednodušenému podlimitnímu řízení dle 38 zákona č.

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY VMP - DODÁVKA ZEMNÍHO PLYNU PRO ROK 2011

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY VMP - DODÁVKA ZEMNÍHO PLYNU PRO ROK 2011 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY VMP - DODÁVKA ZEMNÍHO PLYNU PRO ROK 2011 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VMP - dodávka zemního plynu pro rok 2011 Zadavatel ve smyslu 2, odst. 2, písm. b) zákona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/ Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/ Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZAJIŠTĚNÍ OCHRANY MAJETKU A ÚKLID

ZAJIŠTĚNÍ OCHRANY MAJETKU A ÚKLID ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Zadávací dokumentace Výběrového řízení na ZAJIŠTĚNÍ OCHRANY MAJETKU A ÚKLID Znění a obsah této dokumentace jsou považovány za důvěrné v souladu s 271 Obchodního zákoníku

Více

VÝZVA K PODÁNí NABíDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNí NABíDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU Obec Senice na Hané Jas. Vodičky 243, 783 45 Senice na Hané IČO: 00299421 tel.lfax: 585 947 268 E-mail: obec@senicenahane.cz VÝZVA K PODÁNí NABíDEK PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU DOFINANCOVÁNí VÝSTAVBY KANALIZACE

Více

Výměna oken na budově obecního úřadu ve Džbánicích

Výměna oken na budově obecního úřadu ve Džbánicích OBEC DŽBÁNICE Džbánice 50, 671 71 Hostěradice Zadávací dokumentace stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

Č. j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 27. února 2017 Počet listů: 6 Přílohy: 2/6. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu

Č. j. KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 27. února 2017 Počet listů: 6 Přílohy: 2/6. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE ÚSTECKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č. j. KRPU-43376-3/ČJ-2017-0400VZ Ústí nad Labem 27. února 2017 Počet listů: 6 Přílohy: 2/6 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého

Více

Zadávací řízení - SENIOR centrum Blansko úklidové služby dodatečné informace

Zadávací řízení - SENIOR centrum Blansko úklidové služby dodatečné informace V Boskovicích dne 23. listopadu 2016 Věc: Zadávací řízení - SENIOR centrum Blansko úklidové služby dodatečné informace V rámci podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadané v rámci zjednodušeného

Více

2) Přesné vymezení předmětu zakázky a požadavků zadavatele

2) Přesné vymezení předmětu zakázky a požadavků zadavatele 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: Sluny, s.r.o. Sídlo: Náměstí 171, 538 51, Chrast IČO: 287 96 691 Zastoupený: Vít Navrátil Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Vít Navrátil Kontaktní osoba

Více

Rekonstrukce části veřejného osvětlení v obci Blšany

Rekonstrukce části veřejného osvětlení v obci Blšany Rekonstrukce části veřejného osvětlení v obci Blšany Tento projekt je spolufinancován z programu obnovy venkova Ústeckého kraje pro rok 2015 Město Blšany vyhlašuje uzavřené poptávkové řízení na akci Rekonstrukce

Více

OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č.

Více

Místní komunikace v Mirkovicích

Místní komunikace v Mirkovicích Obec Mirkovice Mirkovice 19 382 32 Velešín IČ: 002 46 000 Zadávací dokumentace v rámci zakázky Místní komunikace v Mirkovicích v souladu s pravidly, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace

Více

Specifikace veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: Konsolidace IT a nové služby Kolín. Datum uveřejnění: 27. 4. 2015

Specifikace veřejné zakázky: Název veřejné zakázky: Konsolidace IT a nové služby Kolín. Datum uveřejnění: 27. 4. 2015 Specifikace veřejné zakázky: Zadavatel: Město Kolín Sídlo zadavatele: Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín Název veřejné zakázky: Konsolidace IT a nové služby Kolín Způsob zadání: zjednodušené podlimitní řízení

Více

Terra Group Investment, a.s. Korespondenční a kontaktní adresa: Karolíny Světlé 716/1, Brno telefon:

Terra Group Investment, a.s. Korespondenční a kontaktní adresa: Karolíny Světlé 716/1, Brno telefon: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K ÚČASTI V ELEKTRONICKÉ AUKCI Druh zakázky: veřejná zakázka malého rozsahu v předpokládané hodnotě 1 266 000 Kč NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Nákup elektrické energie a zemního plynu

Více

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Č.j.: 365/08 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební zakázku malého rozsahu podle 12 odstavec 6 zákona č. 137/2006

Více

Dodatek ě. 2 ke Smlouvě o dodávce tepelné energie

Dodatek ě. 2 ke Smlouvě o dodávce tepelné energie @> IČO: 61974919, DIČ: cz619 919 Dodatek ě. 2 ke Smlouvě o dodávce tepelné energie č. 27/2017 mezi 1. Firmou sídlem Zborovská 606, FIranice I-Město, 753 01 Hranice zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 2

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 2 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 2 1.1. Název veřejné zakázky: 1.2. Evidenční číslo veřejné zakázky: 1.3. Identifikační údaje o zadavateli Název: Sídlo: IČ: 1.4. Veřejná zakázka podle předmětu: 1.5. Forma

Více

Revize elektroinstalace, hromosvodů a trafostanic

Revize elektroinstalace, hromosvodů a trafostanic Česká republika - Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje Revize elektroinstalace, hromosvodů a trafostanic Provádění periodických revizí elektroinstalací, hromosvodů a trafostanic v objektech Krajského

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky SD11/2013 Název zakázky: Stavební práce Předmět zakázky: Výměna střešní krytiny a klempířských prvků na budově ŠD Typ zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu (dále

Více

Č.j.: KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 24. března 2015 Počet listů: 5 Přílohy: 4/9. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu

Č.j.: KRPU /ČJ VZ Ústí nad Labem 24. března 2015 Počet listů: 5 Přílohy: 4/9. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE ÚSTECKÉHO KRAJE Č.j.: KRPU-67232-3/ČJ-2015-0400VZ Ústí nad Labem 24. března 2015 Počet listů: 5 Přílohy: 4/9 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo zakázky

Více

Výzva k předložení cenové nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu na zpracovatele projektové dokumentace

Výzva k předložení cenové nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu na zpracovatele projektové dokumentace Č. j.: 01Te/350/2015 Datum: 2. 7. 2015 Výzva k předložení cenové nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu na zpracovatele projektové dokumentace V souladu s ustanovením 6, 17 a

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb,

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb, Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-0503/2011 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 21.2.2011 Písemná výzva

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Výběr dodavatele

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Chodník v obci Zašová Luhy Jedná se o zakázku malého rozsahu zadávanou mimo režim zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákona). Zadavatel

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách J. A. Bati 5637 760 01 Zlín Č. j. KRPZ-80027-5/ČJ-2015-1500VZ-MET Zlín 12. srpna 2015 Počet listů: 3 Přílohy: 2/5 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006

Více

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek

Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Zajištění praktického výcviku žáků v řízení vozidla a v údržbě vozidla pro

Více

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: Upgrade aplikací systému IPT - záznam

Více

Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace. Zadavatel:

Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace. Zadavatel: Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby dle pokynů pro zadávání veřejných zakázek ROP NUTS II Severovýchod Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Ve Špindlerově Mlýně dne 15.02.2012

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

Rekonstrukce infrastruktury Wi-Fi pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1

Rekonstrukce infrastruktury Wi-Fi pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1 Čj. GB 206/2018 Věc: Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve veřejné zakázce malého rozsahu zadávanou dle ustanovení 31 zákona 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále zákon 134), na

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení Zadavatel: Česká republika Ministerstvo Zemědělství, Krajská agentura pro zemědělství a venkov Praha a středočeský kraj Název veřejné zakázky: Zateplení a výměna výplní otvorů AZV Kutná Hora Sídlem: Slezská

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. s názvem Dodávka kancelářských potřeb

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. s názvem Dodávka kancelářských potřeb ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) s názvem Dodávka kancelářských

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na zakázku malého rozsahu

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na zakázku malého rozsahu Na zakázku malé ho rozsahu OBEC KLY 277 41 Kly Záboří 375 IČO: 00236918 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na zakázku malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více