V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km."

Transkript

1 50

2 Nechte se unášet touhou. Objevte smyslové potěšení luxusu zaměřeného na pocit. Zcela nový model Infiniti Q50 přináší právě takové potěšení. Intenzivní zážitek z vysokého výkonu a nejmodernějších technologií. Luxus našel svou budoucnost. Je čas dopřát si jej. V NADŠENÍ

3 V SEKUNDÁCH Rychlost má své zvláštní kouzlo. V okamžiku, kdy vyrazíte vpřed, můžete všemi smysly naplno procítit výkon a dokonalost podloženou nejmodernějšími technologiemi. Je to mnohem více, než jen pouhý pohyb. INFINITI DIRECT RESPONSE HYBRID vás nenutí do kompromisu mezi účinností a radostí z jízdy. I když dokáže dosáhnout spotřeby 6,2 l/100 km, nabízí také výkon 364 koňských sil s překvapivě rychlou reakcí a emise CO 2 méně pouze 144 g/km. NÁPOR AKCELERACE mění mechanickou sílu v emocionální zážitek. Přesně vyladěný motor dodává točivý moment v širším rozsahu otáček a zatlačí vás do sedadla na delší dobu. Pocit zrychlení je tím intenzivnější, čím rychleji jedete.

4 Co hledáte? Jaký pocit očekáváte? Jakmile usednete za volant, model Q50 vám připraví skutečně intenzivní zážitek. Je připraven stát se tím, po čem toužíte. PŘÍMÉ ADAPTIVNÍ ŘÍZENÍ prohlubuje váš pocit naprosté kontroly nad vozem a vaše soustředění na silnici digitálně propojeným řízením, které nabízí dosud nebývalé možnosti přizpůsobení ovladatelnosti a potlačuje nežádoucí vibrace. VOLIČ JÍZDNÍHO REŽIMU INFINITI umožňuje jediným pohybem přepínače přizpůsobit chování vozu jízdním podmínkám, vašim potřebám i vaší náladě.

5 V OKAMŽICÍCH Existují skryté úrovně radosti z jízdy, které se projeví, když technologie v souladu s designem zajistí dokonalé spojení se silnicí. Stačí jen okamžik na zjištění, co se skrývá pod povrchem. AERODYNAMIKA S NULOVÝM VZTLAKEM směřuje proud vzduchu tak, aby byl vůz Q50 při pohybu neustále v rovnováze, pomáhá udržovat výjimečnou stabilitu v rychlosti a kontakt s vozovkou. DVOUPÍSTOVÉ TLUMIČE přizpůsobují tlumení podle jízdních podmínek a zaručují dokonalou jízdu a přesnou odezvu při řízení za všech situací.

6 V PŘEDVÍDÁNÍ Každý váš dotek má sílu. Největší odezva a nejtěsnější propojení může vycházet z letmého kontaktu, z nejjemnějšího doteku prstem. Odhalte, jak správně navržená technologie může přeměnit vaše gesta v mocný vliv. INFINITI INTOUCH integruje váš digitální život a všechny aplikace do systému, který přirozeně reaguje na váš dotek. Dotekem, klepnutím nebo potažením můžete procházet y, poslouchat hudbu nebo komunikovat v sociálních sítích. NAVIGACE INFINITI INTOUCH s intuitivním trojrozměrným zobrazením a jednoduchým rozhraním vás snadno a s jistotou dovede do cíle, a to i v hustém městském provozu. INTELIGENTNÍ TEMPOMAT (ICC Intelligent Cruise Control) automaticky zpomalí, když zjistí zpomalení provozu před vámi. Když je cesta volná, opět zrychlí na vámi požadovanou rychlost. Méně úsilí, více lehkosti.

7 V PROBUZENÍ Vizionáři nejen vidí svět přesněji, ale také sní o nových, dosud nepoznaných zážitcích. Představte si jedinečnou vizi luxusu, který není v ničem svázán konvencemi minulosti, ale ve všem sleduje vaše smyslové potěšení. SVĚTLOMETY LED svým jedinečným provedením doplňují umělecký design modelu Infiniti Q50 a přispívají k jeho nepřehlédnutelnosti. Natáčejí se také podle toho, jak řídíte, a zvyšují viditelnost při manévrování. SMART BEAM ASISTENT automaticky ztlumí dálková světla, když se blíží protijedoucí vozidlo. Přispívá tak k ohleduplnosti, bezpečnosti i vašemu pohodlí.

8 NEODOLATELNÁ PŘITAŽLIVOST INFINITI Q50

9 ATMOSFÉRA Přívětivé a nevšední prostředí interiéru dokáže vzbudit nečekané emoce. 360 Lidí 6 Zemí 0,48 Milimetrů JEDINEČNÉ MATERIÁLY Pohlaďte si opěru pro ruce a konečky vašich prstů zakusí nezaměnitelně příjemný pocit. To není náhoda, ale výsledek našeho osmnáctiměsíčního výzkumu, při kterém jsme oslovili 360 lidí po celém světě, aby vyjádřili nejpříjemnější hmatový vjem, a podle něj jsme vytvořili dokonalé materiály. Pružnost a povrchová struktura povrchu odpovídá papilárním liniím na vašich prstech a vzbuzuje tak dojem dokonalého doteku. SVĚŽÍ A ČISTÝ VZDUCH PŘI KAŽDÉM NÁDECHU I když není vidět, nelze jej přehlédnout. Systém dvouzónové adaptivní klimatizace se samočinnou recirkulací. Je vybaven polyfenolovým filtrem, který zachycuje 99,5 % alergenů z okolního vzduchu. BOHATÝ PROSTOR Interiér modelu Q50 byl navržen s důrazem na dostatek místa i pocit z volného prostoru. Prvky interiéru, jako je strop a sloupky čelního skla, jsou tvarovány tak, aby budily dojem otevřenosti. Zadní strana opěradel předních sedadel zajišťuje cestujícím vzadu více místa pro nohy. Široké otevírání zavazadlového prostoru nabízí snadný přístup k jednomu z největších objemů v této třídě.

10 VÝKON Špičkovou kvalitu montáže, ekonomiku provozu a výkon lze změřit pomocí přístrojů a vyjádřit grafy. Skutečná výjimečnost motorů Infiniti se však pozná až podle pocitu při řízení. 364 k 6,2 * l/100 km 3,5LITROVÝ MOTOR V6 S TECHNOLOGIÍ INFINITI DIRECT RESPONSE HYBRID Systém s kombinovaným výkonem 364 koňských sil reaguje na dotek plynového pedálu s překvapivou rychlostí, přičemž dosahuje emisí CO 2 pouhých 144 g/km. Dokáže přejít z čistě elektrického do plně hybridního režimu s intenzitou a přirozenou reakcí, která vám dá zapomenout na vše, co jste si dosud mysleli o hybridech. 170 k 4,4 * l/100 km 2,2LITROVÝ TURBODIESEL S PŘÍMÝM VSTŘIKOVÁNÍM Vyznačuje se čistým spalováním a ekonomickým provozem spolu s výjimečnou živostí. Tento motor díky nejnovější dieselové technologii dosahuje spotřeby 4,4 * l/100 km, přičemž dává výkon 170 k a točivý moment 400 Nm. A to vše při emisích CO 2 méně než 115 g/km. 211 k 6,3 * l/100 km 2,0LITROVÝ PŘEPLŇOVANÝ BENZINOVÝ MOTOR Technologie čtyřválcového benzinového motoru s turbodmychadlem přináší mimořádnou citlivost a akceleraci v širokém rozsahu otáček. Různé možnosti jízdních režimů spolu s vysokým výkonem 211 k a točivým momentem 350 Nm zaručují výjimečnou ovladatelnost a strhující zážitek z jízdy. Infiniti Q50 2.0t zrychlí z 0 na 100 km/h za pouhých 7,2 s a dosahuje kombinované spotřeby paliva jen 6,3 * l/100 km. ŘADICÍ PÁČKY Z HOŘČÍKOVÉ SLITINY POD VOLANTEM umožňují rychlé řazení při sportovní jízdě. * Tento údaj odpovídá kombinované spotřebě paliva. 364 k 546 Nm 144 g/km CO 2

11 JÍZDNÍ VLASTNOSTI Díky inteligenci a výkonu technologie Infiniti Direct Response můžete model Q50 řídit přesně tak, jak vám vyhovuje. OŽIVUJÍCÍ ÚČINNOST Žádný jiný hybridní systém nedosahuje takové akcelerace. Elektromotor s výkonem 68 k a nejmodernější lithium-iontové baterie systému Infiniti Direct Response Hybrid umožňují jízdu v čistě elektrickém režimu do rychlosti až 80 km/h. Benzinový motor V6 s objemem 3,5 litru se v tomto režimu vypíná a zcela odpojuje, což přispívá k maximální mechanické účinnosti. Přesto však dokáže reagovat na váš požadavek se strhující intenzitou. CITLIVĚJŠÍ BRZDĚNÍ Dynamický výkon modelu Q50 je dokonale pod kontrolou díky sportovním brzdám s protilehlými třmeny (pouze u verze Q50S Hybrid). Zvýšený brzdný výkon umožňuje snížit rychlost s větší pohotovostí a jistotou. 96 OSOBNÍCH NASTAVENÍ LEHKÁ KOLA Atraktivní 19" kola z hliníkové slitiny podtrhují vzhled a výkon modelu Q50. Díky své konstrukci a materiálu výrazně snižují neodpruženou hmotnost. Tato úspora hmotnosti umožňuje přesnější vyladění odpružení, což přispívá k citlivějšímu ovládání a větší živosti modelu Q50. AERODYNAMICKÁ ČISTOTA Horní i spodní část karoserie modelu Q50 usměrňuje tok vzduchu nad vozem, pod ním a kolem něj a vytváří tak mimořádně účinný přítlak. Minimalizací tlaku pod vozem a efektu sání v horní části se podařilo dosáhnout nulového vztlaku vpředu i vzadu. To snižuje účinky vzdušných turbulencí při vyšší rychlostech a přináší zvýšený pocit kontroly a kontaktu s povrchem vozovky. OSTŘEJŠÍ ŘAZENÍ Když pomocí řadicí páčky z hořčíkové slitiny (pouze u sportovních verzí 7AT * ) přeřadíte na nižší stupeň, systém přizpůsobování otáček (Downshift Rev Matching) (k dispozici pouze u modelů Q50S Hybrid) automaticky aktivuje meziplyn, aby připravil motor na nový převod. Hladké podřazování přispívá ke sportovnímu pocitu z jízdy, zvyšuje stabilitu a umožňuje konzistentní využívání výkonu motoru. ELEKTRIZUJÍCÍ PROPOJENÍ Pro vyladění jízdní dynamiky modelu Q50 je k dispozici téměř 100 parametrů. Přímé adaptivní řízení první technologie svého druhu na světě umožňuje dosud nevídaným způsobem přizpůsobit mechanismus řízení. Řízení je nejen příjemnější díky odfiltrování nežádoucích vibrací volantu, ale můžete si také přesně nastavit jeho ostrost s ohledem na požadovanou reakci. NEKOMPROMISNĚ POD KONTROLOU Když jsou jízdní podmínky optimální, systém inteligentního pohonu všech kol (AWD All-Wheel Drive) směruje 100 % výkonu na zadní kola a přispívá tak ke sportovnímu pocitu z jízdy. Současně však neustále sleduje otáčení kol, polohu plynového pedálu a rychlost vozu a může přesměrovat až 50 % dostupného výkonu na přední nápravu pro zvýšení trakce a ovladatelnosti v obtížnějších situacích. Již žádné kompromisy mezi ovladatelností a radostí z řízení. * Sedmistupňová automatická převodovka.

12 ZÁBAVA A ASISTENCE Vyspělé technologie systému Infiniti InSuite zjednodušují činnosti a předvídají vaše potřeby. Můžete tak být stále v kontaktu a mít vše pod kontrolou. 8 7 HORNÍ " " SPODNÍ DVĚ NASTAVITELNÉ DOTYKOVÉ OBRAZOVKY INTUITIVNÍ TECHNOLOGIE Systém Infiniti InTouch vám zajišťuje intuitivní kontrolu nad systémy vozu a umožňuje snadno používat oblíbené aplikace. Pomocí dvou dotykových obrazovek můžete nastavit klimatizaci, hledat na Google, sledovat sociální média nebo měnit některá z řady nastavení souvisejících s pohodlím vše ze stejného elegantního rozhraní. A pokud si přizpůsobíte prostředí Infiniti InTuition, zapamatuje si vaši osobní volbu aplikací, takže je budete mít stále k dispozici. INTELIGENTNÍ OSVĚTLENÍ Systém adaptivních světlometů (AFS Adaptive Front-lighting System) osvětluje nejen cestu před vámi, ale také prostor v okolí. Nastavuje světlomety podle úhlu natočení volantu a zajišťuje tak lepší viditelnost v zatáčkách. Model Q50 dále nabízí technologii High Beam Assist, která automaticky ztlumí dálková světla, když se blíží protijedoucí vozidlo (volitelná výbava). BEZPEČNÝ PROSTOR Asistent kontroly vzdálenosti (DCA Distance Control Assist) pomocí radaru sleduje vozidlo před vámi a pomáhá vám udržovat bezpečný odstup. Pokud se vzdálenost příliš zkrátí, systém může s uvolněním plynu automaticky aktivovat brzdy a upozornit vás na nutnost brzdění. Pokud máte sešlápnutý plynový pedál a blížíte se k jinému vozidlu, systém může vyvinout sílu, která tlačí pedál vzhůru a pomůže vám jej uvolnit. POHODLÍ V PROVOZU Inteligentní tempomat pro celý rozsah rychlostí (ICC Intelligent Cruise Control) umožňuje volbu požadované rychlosti a automaticky zpomalí váš vůz v houstnoucím provozu až do případného úplného zastavení. Jakmile se provoz uvolní, opět zrychlí na přednastavenou rychlost. Tato revoluční inovace s možností pohodlného přizpůsobení je k dispozici na jediné stisknutí tlačítka. SNADNÉ PARKOVÁNÍ Systém sledování okolí vozidla (AVM Around View Monitor) s předním a zadním sonarovým systémem a detekcí pohyblivých objektů zajišťuje výjimečný přehled o okolí při parkování. Na obrazovce vidíte simulovaný pohled z ptačí perspektivy pod úhlem 360, který zřetelně ukazuje předměty zjištěné kolem vozu. Systém vás navíc upozorní, pokud ve vaší blízkosti zjistí pohybující se objekty. Pomáhá vám zachovávat intuitivní přehled o okolí a usnadňuje manévrování s vozem. LUXUSNÍ POSLECH Exkluzivní zvukový systém nové generace BOSE Premium je tvořen 14 samostatnými reproduktory včetně tří basových o průměru 10", které zajišťují věrnou reprodukci nízkých tónů u hudby všech žánrů. Jejich umístění a seřízení je přesně přizpůsobeno interiéru modelu Q50. Systém filtruje nežádoucí zvuky a deformace a obklopí vás bohatým a realistickým zvukem. INTELIGENTNÍ KLÍČ INFINITI si automaticky pamatuje všechna nastavení vašeho vozu. Poloha sedadla řidiče, předvolby navigace, nastavení klimatizace, zvukového systému a jízdních vlastností vše je nastaveno přesně podle vašich požadavků.

13 OCHRANA Koncepce dynamického bezpečnostního štítu Infiniti (DSS Dynamic Safety Shield) zahrnuje několik vrstev technologií, které sledují jízdní podmínky, pomáhají vyhnout se nehodě a chránit vás i vaše spolucestující, když k ní přesto dojde. VIDÍ, CO VY NEMŮŽETE Systém Blind Spot Intervention pomocí čidel zjišťuje vozidla v přilehlém pruhu, která vjíždějí do oblasti vašeho slepého úhlu, a pomáhá vám vyhnout se srážce. Nejprve se rozsvítí varovná kontrolka. Pokud začnete přejíždět do obsazeného pruhu, ozve se varovný signál. Systém také aktivuje brzdy na opačné straně, aby vám pomohl navést vůz zpět do středu stávajícího jízdního pruhu. STÁLE VE STŘEHU Systém prediktivního varování před čelní srážkou (FCW Forward Collision Warning) 1 vás může upozornit na možnou kolizi, a to i tehdy, když je příčina mimo váš zorný úhel. Pomocí radaru neustále monitoruje a analyzuje relativní rychlost nejen vozidla před vámi, ale také vozidla jedoucího před ním. Pokud některá ze vzájemných rychlostí překročí bezpečnou mez, upozorní vás a přitáhne bezpečnostní pás. STÁLE VE SVÉM PRUHU Systém prevence vyjetí z pruhu (LDP Lane Departure Prevention, LDW Lane Departure Warning) pomocí kamery sleduje, zda neopouštíte svůj jízdní pruh bez toho, abyste dali znamení o změně směru jízdy, a pokud ano, upozorní vás zvukovým signálem. Když i nadále pokračujete ve vyjíždění, systém vám pomůže jemně navést vůz zpět do správného pruhu. Systém aktivního řízení jízdy v pruhu (ALC Active Lane Control) (k dispozici pouze s přímým adaptivním řízením) vám navíc může pomoci při jízdě v bočním větru nebo po šikmém povrchu. VÍCE JISTOTY PŘI COUVÁNÍ Systém prevence srážky při couvání od společnosti Infiniti (BCI Back-Up Collision Intervention) jako první svého druhu využívá sadu pokročilých senzorů pro zjištění blížících se vozidel z obou stran. Při zjištění vozidla vás upozorní nejprve varovnou kontrolkou, poté zvukovým signálem a následně zvýšeným odporem plynového pedálu. Systém také může automaticky aktivovat brzdy a pomoci vám vyhnout se srážce (pouze v kombinaci s automatickou převodovkou). PŘIPRAVENO K OCHRANĚ Při brzdění za určitých podmínek dojde k automatickému předepnutí předních bezpečnostních pásů, které tak mohou lépe zadržet vaše tělo a pomáhají zvýšit účinnost dalších bezpečnostních prvků, jako jsou například airbagy. ZMÍRNĚNÍ ŠKOD Systém nouzového přímého brzdění (FEB Forward Emergency Braking) sleduje oblast před vozem s ohledem na riziko možné srážky. Pokud zjistí hrozící nehodu, upozorní řidiče, automaticky aktivuje brzdy a předepne bezpečnostní pás řidiče, aby snížil rychlost a minimalizoval škody.

14 VÝBĚR Odstíny, které se mění podle světla a úhlu pohledu. Kombinace barev exteriéru a exteriéru, které odrážejí výjimečnou energii a náladu. Lak odolný proti poškrábání (Scratch Shield), jehož lesk vydrží déle. To je jen několik příkladů, jak Infiniti využívá barev k vyjádření pocitu, navození jistoty a ztvárnění emocí. Barvy exteriéru (KÓD) Barvy interiéru (KÓD) Obložení interiéru moonlight white (qaa) liquid platinum (k23) HAGANE BLUE (RBP) graphite shadow (kad) CHESTNUT BRONZE (can) venetian ruby (nah) malbec black (gac) black obsidian (kh3) WHEAT * (C) stone (K) graphite * (G) KACCHU aluminum maple WOOD Gun Metal * K dispozici i v látkovém provedení. Kola Kola 17" KOLA Z HLINÍKOVÉ SLITINY S 5 DĚLENÝMI PAPRSKY A PNEUMATIKAMI S OCHRANOU PROTI DEFEKTU 19" KOLA Z HLINÍKOVÉ SLITINY S 5 TROJITÝMI PAPRSKY A PNEUMATIKAMI S OCHRANOU PROTI DEFEKTU 18" KOLA Z HLINÍKOVÉ SLITINY S 7 DVOJITÝMI PAPRSKY A PNEUMATIKAMI S OCHRANOU PROTI DEFEKTU INFINITI Europe, Divize Nissan International SA, CH , Z.A. La Pièce Bât. B2, Route de l Etraz, 1180 Rolle, Švýcarsko Tato brožura obsahuje pouze obecný popis a slouží pro informační účely. Může podléhat změnám a nepředstavuje žádnou nabídku, prohlášení nebo záruku (výslovnou ani předpokládanou) ze strany společnosti INFINITI Europe. Než na základě této brožury přijmete rozhodnutí o nákupu, obraťte se přímo na centrum Infiniti a ověřte si přesnost uvedených informací včetně toho, jak se vztahují na konkrétní vůz. Společnost INFINITI Europe si vyhrazuje právo bez předchozího upozornění kdykoli provést změny v cenách, barvách, materiálech, výbavě, specifikacích a modelech, případně ukončit dostupnost modelů a vybavení. Z důvodů neustálého vývoje výrobků a dalších okolností před výrobou i po ní se skutečný vůz, použité materiály a výbava mohou lišit od této brožury. Některé vozy jsou vyobrazeny s volitelnou výbavou. Přesné informace získáte prohlédnutím skutečného vozu. Dostupnost a dodací lhůty konkrétních verzí a úrovní výbavy se mohou lišit. Specifikace, výbava a příslušenství mohou být v různých zemích různé. Další informace o dostupnosti, výbavě a příslušenství získáte od svého centra Infiniti. 1 Smyslem systému varování před čelní srážku je upozornit vás, než dojde ke střetu. Sám nemůže srážce zabránit. Pracuje pouze v omezeném rozsahu rychlostí. Jezděte vždy opatrně. Společnost Infiniti vynaložila značné úsilí na to, aby vzorky barev v této brožuře co nejpřesněji odpovídaly skutečným barvám vozů. Vzorky barev se mohou mírně lišit v závislosti na tisku a na tom, zda jsou osvětleny denním, zářivkovým nebo žárovkovým světlem. Skutečné barvy si můžete prohlédnout ve svém centru Infiniti.

15 ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ INFINITI Při návrhu a výrobě originálního příslušenství Infiniti používáme stejně přísné standardy jako u samotných vozů Infiniti. Široká nabídka kvalitních výrobků navržených s ohledem na hladkou integraci je zárukou dokonalého sladění a stylu. 17" STŘÍBRNÁ KOLA Z HLINÍKOVÉ SLITINY Ať již se vydáte kamkoli, nikdo nezapochybuje o vašem smyslu pro styl a sportovní design. Kola z hliníkové slitiny s 10 paprsky a pneumatikami 225/55 R 17. PRAHY DVEŘÍ Osvětlené prahy z nerezové oceli s decentním nápisem Infiniti dodají vašemu vozu moderně sportovní vzhled. Prahy dodávané v sadě po dvou osvětlují vstup do vozu a chrání jeho lak. BOX DO ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU Skládací box do zavazadlového prostoru z odolného a pružného materiálu brání pohybu přepravovaných předmětů při jízdě, chrání zavazadlový prostor před poškozením a pomáhá udržovat pořádek. ZADNÍ SPOILER * S designem přizpůsobeným pro dokonalé osazení a barvou sladěnou s karoserií zdůrazňuje sportovní, aerodanymický vzhled vozu. TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ Splňuje nejvyšší požadavky na bezpečnost a funkčnost. Tažné zařízení vám umožní vzít si s sebou opravdu cokoli. Je integrováno do konstrukce vozu a schváleno pro hmotnost taženého vozidla do 1,5 t. Když se tažné zařízení nepoužívá, lze jej snadno odebrat. VYOBRAZENÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ: mřížka chladiče Midnight Black, střešní nosič, střešní box, světla na uvítanou. KOBEREČKY Na míru vyrobené koberečky s emblémem modelu dokonale doplňují kultivovaný a luxusní interiér modelu Q50. Jsou opatřeny povrchovou úpravou odpuzující nečistoty a díky upevňovacímu háčku vždy drží na místě. * Informace o možnosti použití získáte od místního centra Infiniti.

16 SPOLEČNÁ VÁŠEŇ Zrychlený tep. Zlomky sekund. Získaná i ztracená vítězství. Svět Formule 1 klade maximální požadavky na technologie i lidskou vynalézavost. Úspěch přímo závisí na vášni vložené do každé inovace a každého projetého kola. A právě díky této vášni se stal tým Infiniti Red Bull Racing dominantní silou posledních závodních sezón. Vyobrazený vůz je model RB10/2014. Informace a obrázky odpovídají situaci v době tisku. V závodech Formule 1 se setkává konstrukční genialita s emočním nadšením, což jsou hodnoty, které vyznává i značka Infiniti. Pocit vzrušení, který se prostřednictvím našeho partnera, týmu Red Bull Racing, šíří mezi příznivce a vytváří svébytnou kulturu Formule 1. Nadšení a odhodlání dovedlo tento tým v posledních pěti letech ke čtyřem vítězstvím v Poháru konstruktérů Formule 1. Naše jedinečné partnerství založené na společných hodnotách je příslibem nových netušených možností pro monoposty Formule 1 i vozy Infiniti. Na této výměně technologií a myšlenek se přímo podílejí i naši jezdci Formule 1. Jejich jedinečný cit pro řízení je zárukou, že každý budoucí vůz Infiniti nabídne svým řidičům maximální dynamiku pro strhující jízdu.

17 Maximální luxus vyžaduje víc než dokonalost. Je to pocit nespoutané radosti, která se dotýká něčeho zvláštního ve vašem srdci. V Infiniti jsme přesvědčeni, že jsou situace, kdy je třeba usadit rozum na zadní sedadlo a nechat řídit emoce čisté a původní. A samozřejmě nezapomínat na smyslové vjemy, ať již jde o uhlazené linie karoserie, vůni kůže nebo strhující zvuk motoru. Společnost Infiniti byla založena v roce 1989 a její modelová řada sedanů, coupé, kabrioletů, crossoverů a SUV je nyní k dispozici v 50 zemích po celém světě. Značka Infiniti si získala respekt svým vyzývavým přístupem ke kategorii exkluzivních vozů, popíráním konvencí, neodolatelným a provokativním designem a maximální pozorností k detailu. Naše nadšení pro dokonalou přesnost, strhující výkon a nespoutanou radost z jízdy také přivedlo společnost Infiniti v roce 2011 k partnerství s týmem Red Bull Racing. Není tedy divu, že řídit vůz Infiniti je něco skutečně speciálního.

18 Výbava Q50 Q50 Premium Q50 Premium Tech Q50 Sport Q50S Hybrid Sport Q50 Sport Tech Q50S Hybrid Sport Tech Q50 Q50 Premium Q50 Premium Tech Q50 Sport Q50S Hybrid Sport Q50 Sport Tech Q50S Hybrid Sport Tech Provozní parametry Systém stop-start Posilovač řízení s proměnlivým účinkem Balíček prvků řízení 1 Přímé adaptivní řízení Aktivní řízení jízdy v pruhu Aktivní řízení dráhy Šestistupňová manuální převodovka Sedmistupňová automatická převodovka s režimem ručního řazení Sedmistupňová automatická převodovka s režimem ručního řazení a páčkami řazení z hořčíkové slitiny pod volantem Systém rekuperačních brzd Sportovní odpružení Bezpečnost a zabezpečení Sportovní brzdy s protilehlými třmeny (vpředu čtyřpístkové, vzadu dvoupístkové) Systém monitorování tlaku v pneumatikách (s varovnou funkcí) (TPMS Tyre Pressure Monitoring System) Balíček prvků na uvítanou Systém monitorování tlaku v pneumatikách (zobrazení tlaku v jednotlivých pneumatikách) (TPMS Tyre Pressure Monitoring System) Asistent rozjezdu do kopce 6 airbagů (čelní airbagy na straně řidiče a spolujezdce, boční airbagy na ochranu kyčlí a hrudníku, podélné hlavové airbagy) Automatické stmívání vnitřního zpětného zrcátka Tempomat Omezovač rychlosti Protiblokovací brzdový systém (ABS Anti-lock Braking System) pro všechna kola, elektronické rozdělování brzdné síly (EBD Electronic Brake Force Distribution), systém řízení trakce (TCS Traction Control System) a dynamické řízení vozidla (VDC Vehicle Dynamic Control) Brzdový asistent (BA Brake Assist) Zvukové varování chodců před blížícím se vozidlem (VSP Approaching Vehicle Sound for Pedestrians) Systém zabezpečení vozu s imobilizérem motoru a alarmem Systém ultrazvukového alarmu Balíček prvků zaměřených na pohodlí 2 Stěrače s rozpoznáváním deště Balíček bezpečnostních prvků (Safety Shield) Inteligentní tempomat (ICC Intelligent Cruise Control) (pro verzi s manuální převodovkou) Inteligentní tempomat (ICC Intelligent Cruise Control) pro celý rozsah rychlostí (pro verzi s automatickou převodovkou) Systémy upozornění a prevence vyjetí z pruhu (LDW Lane Departure Warning a LDP Lane Departure Prevention) Systémy sledování slepého úhlu (BSW Blind Spot Warning) a Blind Spot Intervention Nouzové přímé brzdění (FEB Forward Emergency Braking) Systém prediktivního varování před čelní srážkou (pouze verze s automatickou převodovkou) Asistent kontroly vzdálenosti (pouze verze s automatickou převodovkou) (DCA Distance Control Assist) Prevence srážky při couvání (pouze verze s automatickou převodovkou) Kola 17" kola z hliníkové slitiny s 5 dvojitými paprsky a pneumatikami 225/55 RF17 97W s ochranou proti defektu 18" kola z hliníkové slitiny se 7 dvojitými paprsky a pneumatikami 225/50 RF18 95W s ochranou proti defektu 19" kola z hliníkové slitiny s 5 trojitými paprsky a pneumatikami 245/40 RF19 94W s ochranou proti defektu Exteriér Vnější zpětná zrcátka v barvě karoserie s LED kontrolkou signalizace Vyhřívaná vnější zrcátka s elektrickým ovládáním Balíček prvků na uvítanou Vyhřívaná vnější zrcátka s elektrickým ovládáním, sklápěním a synchronizací při couvání Mlhová světla LED (vpředu i vzadu) Automatické rozsvícení světlometů Halogenové světlomety s automatickým vyrovnáváním výšky a světly pro denní svícení Světlomety LED s automatickým vyrovnáváním výšky a světly pro denní svícení Zadní světla LED Balíček prvků viditelnosti 3 Adaptivní světlomety (AFS Adaptive Front-lighting System) Technologie Smart Beam Elektricky ovládané střešní okno Metalická barva karoserie Lak odolný proti poškrábání (Scratch Shield) Přední nárazník se sportovním designem Dva výfuky s chromovaným zakončením Technologie Volič jízdního režimu Infiniti Drive 4 Infiniti InTouch Dvě dotykové obrazovky (LCD VGA 8" a LCD VGA 7") Přístrojový panel Fine Vision s 5" barevným displejem TFT Navigační systém Infiniti Balíček multimediální výbavy 5 Navigační systém Infiniti Technologie Bluetooth pro připojení mobilního telefonu Systém rozpoznávání hlasu Dálkové odemknutí bez použití klíče Balíček prvků na uvítanou Klíč I-Key s inteligentním přístupem a rozšířenou pamětí Zadní kamera Balíček prvků zaměřených na pohodlí 2 Parkovací čidla vpředu a vzadu se zobrazováním Balíček prvků viditelnosti 3 Systém sledování okolí vozidla (AVM Around View Monitor) s detekcí pohybujících se objektů a naváděním při parkování Pohodlí Systém osvětlení po vystoupení z vozidla (Follow Me Home) Balíček prvků na uvítanou Světla na uvítanou Dvouzónová adaptivní klimatizace Balíček prvků zaměřených na pohodlí 2 Dvouzónová adaptivní klimatizace se samočinnou recirkulací a polyfenolovým filtrem Zadní výdechy klimatizace (pouze verze s automatickou převodovkou) 1 Pouze v kombinaci s 18" koly z hliníkové slitiny s 7 dvojitými paprsky a pneumatikami 225/50 RF W s ochranou proti defektu (Q50 Premium Tech). 2 Pouze v kombinaci se sklopným děleným opěradlem zadních sedadel (40/60). 3 Pouze v kombinaci s balíčkem prvků zaměřených na pohodlí, světlomety LED s automatickým vyrovnáváním výšky a světly pro denní svícení. 4 Dostupnost volitelných režimů a jejich nastavení závisí na typu motoru. 5 Není k dispozici v kombinaci s navigačním systémem Infiniti. Standardní výbava Výbava za příplatek Nelze

19 Barvy a obložení Q50 Q50 Premium Q50 Premium Tech Q50 Sport Q50S Hybrid Sport Q50 Sport Tech Q50S Hybrid Sport Tech Q50 Q50 Premium/ Q50 Premium Tech Q50 Sport/ Q50 Sport Tech Q50S Hybrid Sport/ Q50S Hybrid Sport Tech Pohodlí (pokračování) Infiniti InTuition Plně přizpůsobitelné digitální prostředí Elektricky ovládaná okna všech dveří s automatickým ovládáním (propojení s klíčenkou) Tlačítko zapalování Sluneční clony s osvětlenými vnitřními zrcátky a prodloužením Zvuk AM/FM audio soustava s CD přehrávačem Zvukový systém se 6 reproduktory Konektor USB/iPod a kompatibilní audio konektor RCA Přehrávání audia přes Bluetooth (audio streaming) Balíček multimediální výbavy 1 Audio soustava BOSE Premium Zvukový systém se 14 reproduktory Aktivní potlačení hluku Interiér Multifunkční volant Kožený potah volantu a hlavice řadicí páky Přední opěra pro ruce s úložným prostorem Zásuvky 12 V na středovém panelu Sloupek řízení výškově a podélně nastavitelný (manuálně) Balíček prvků na uvítanou Sloupek řízení výškově a podélně nastavitelný (elektricky) Hliníkové pedály a opěrka pro chodidlo Obložení interiéru Gun Metal Obložení interiéru Kacchu Aluminium Obložení interiéru Maple Wood Prahy předních dveří v provedení Infiniti Aluminium Sedadla Látkové čalounění sedadel Kožené čalounění sedadel Vyhřívaná přední sedadla Přední sedadla se sportovním designem Bederní opěra páteře u řidiče (manuální nastavení) Balíček prvků na uvítanou Bederní opěra páteře u řidiče (elektrické nastavení) Elektrické nastavení předních sedadel s pamětí Sklopné dělené opěradlo zadních sedadel (40/60) 2 Otvor s integrovaným vakem na lyže Zadní středová opěra pro ruce s držákem na pohárek Systém ISOFIX pro ukotvení dětských autosedaček na zadních sedadlech Objem zavazadlového prostoru Lékárnička a výstražný trojúhelník Čalounění Látka Kůže Kůže Kůže Barvy interiéru (kód) Graphite (G) Wheat (C) Graphite (G) Wheat (C) Stone (K) Graphite (G) Stone (K) Graphite (G) Stone (K) Barvy exteriéru Kód Typ Black Obsidian KH3 Základní n n n n n n n n n Moonlight White QAA o o o o o o o o o Liquid Platinum K23 o o o o o o o o o Graphite Shadow KAD o o o o o o o o o Metalická Hagane Blue RBP o o o o o o o o o Chestnut Bronze CAN o o o o o o o o o Venetian Ruby NAH o o o o o o o o o Malbec Black GAC o o o o o o o o o Obložení interiéru Gun Metal n n n n n Kacchu Aluminium o o o n n n n Maple Wood o o *** *, ** *, ** Standardní výbava Výbava za příplatek Nelze *** 1 Není k dispozici v kombinaci s navigačním systémem Infiniti. 2 Pouze v kombinaci s balíčkem prvků zaměřených na pohodlí *, ** Všechny rozměry jsou uvedeny v mm. * Q50, Q50 Premium, Q50 Premium Tech ** Q50 Sport, Q50 Sport Tech, Q50S Hybrid Sport, Q50S Hybrid Sport Tech *** Q50S Hybrid AP

20 Technické údaje Q50 2.2d MP Q50 2.2d AP Q50 2.0t AP Q50S Hybrid AP Q50S Hybrid AWD AP Motor Typ paliva Diesel Diesel Počet válců 4 4 Objem ccm ccm Systém sání Výfukový systém Výkon Přímé vstřikování common rail (CDI Common Rail Direct Injection) Dvojitý výfukový systém, filtr pevných částic pro dieselový motor Přímé vstřikování common rail (CDI Common Rail Direct Injection) Dvojitý výfukový systém, filtr pevných částic pro dieselový motor Diesel-/Benzinmotory 125 kw (170 k) 125 kw (170 k) Elektromotory Spojené motory Točivý moment Diesel-/Benzinmotory 400 N.m při ot/min 400 N.m při ot/min Elektromotory Spojené motory Převodovka Šestistupňová manuální převodovka Sedmistupňová automatická převodovka Poháněná náprava Pohon zadních kol (RWD Rear-Wheel Drive) Pohon zadních kol (RWD Rear-Wheel Drive) Emisní norma Euro 5b+ Euro 5b+ Provozní parametry Maximální rychlost 231 km/h 230 km/h km/h 8,7 s 8,5 s Odhadovaná spotřeba paliva 1 Město 5,6 l/100 km 3, 4 / 5,7 l/100 km 5 6,0 l/100 km Mimo město 3,7 l/100 km 3, 4 / 3,8 l/100 km 5 4,1 l/100 km 3, 4 / 4,2 l/100 km 5 Kombinovaná 4,4 l/100 km 3, 4 / 4,5 l/100 km 5 4,8 l/100 km 3, 4 / 4,9 l/100 km 5 Emise CO g/km 3, 4 / 118 g/km g/km 3, 4 / 128 g/km 5 Systém Direct Response Hybrid Hybridní systém Typ baterie Energie baterie Kapacita baterie Ovladatelnost Řízení Typ Hydraulický a elektrický posilovač řízení Hydraulický a elektrický posilovač řízení Průměr otáčení 11,4 m 11,4 m Zavěšení kol Vpředu Vzadu Brzdy Vpředu/vzadu Objemy a hmotnosti Nezávislé, dvojité lichoběžníkové závěsy s vinutými pružinami a tlumiči, stabilizátor Nezávislé víceprvkové zavěšení, tlumiče s dvojokruhovým tlumením (DFP Dual Flow Path), stabilizátor Kotouče s odvětráváním o průměru 320 mm vpředu / 308 mm vzadu Nezávislé, dvojité lichoběžníkové závěsy s vinutými pružinami a tlumiči, stabilizátor Nezávislé víceprvkové zavěšení, tlumiče s dvojokruhovým tlumením (DFP Dual Flow Path), stabilizátor Kotouče s odvětráváním o průměru 320 mm vpředu / 308 mm vzadu Pohotovostní hmotnost kg 3 / kg 4 / kg kg 3 / kg 4 / kg 5 Objem zavazadlového prostoru 500 l 500 l Palivová nádrž 74 l 74 l Rozměry Exteriér Součinitel aerodynamického odporu 0,26 3, 4 / 0, ,26 3, 4 / 0,265 5 Celková délka mm 3, 4 / mm mm 3, 4 / mm 5 Celková šířka bez zpětných zrcátek mm mm Celková výška bez podélných mm mm střešních nosičů Rozvor náprav mm mm 1 Uvedené hodnoty byly stanoveny na základě měřicích metod podle evropské směrnice 715/2007/EC. Spotřeba paliva a úroveň CO 2 emisí vozu nejenom na efektivním využití paliva ve voze, ale jsou ovlivněny též stylem jízdy a dalšími mimotechnickými faktory. Benzin Benzin / elektřina (hybridní) Benzin / elektřina (hybridní) 4 V6 V ccm ccm ccm Přímé vstřikování Systém sání s vysokým průtokem vzduchu Systém sání s vysokým průtokem vzduchu Dvojitý výfukový systém Dvojitý výfukový systém Dvojitý výfukový systém 155 kw (211 k) 225 kw (306 k) 225 kw (306 k) 50 kw (68 k) 50 kw (68 k) 268 kw (364 k) 268 kw (364 k) 350 N.m při ot/min 350 N.m při ot/min 350 N.m při ot/min 270 N.m 270 N.m 546 N.m 546 N.m Sedmistupňová automatická převodovka Sedmistupňová automatická převodovka Sedmistupňová automatická převodovka Pohon zadních kol (RWD Rear-Wheel Drive) Pohon zadních kol (RWD Rear-Wheel Drive) Inteligentní pohon všech kol (AWD All-Wheel Drive) Euro 5b+ Euro 5b+ Euro 5b+ 245 km/h 250 km/h 250 km/h 7,2 s 5,1 s 5,4 s 8,6 l/100 km 4 / 8,8 l/100 km 5 8,2 l/100 km 9,6 l/100 km 5,0 l/100 km 4 / 5,2 l/100 km 5 5,1 l/100 km 5,3 l/100 km 6,3 l/100 km 4 / 6,5 l/100 km 5 6,2 l/100 km 6,8 l/100 km 146 g/km 4 / 151 g/km g/km 159 g/km Jeden elektromotor, 2 spojky Jeden elektromotor, 2 spojky Baterie Li-ion Baterie Li-ion 346 V 346 V 50 kw 50 kw Hydraulický a elektrický posilovač řízení Přímé adaptivní řízení Přímé adaptivní řízení 11,4 m 11,2 m 11,4 m Nezávislé, dvojité lichoběžníkové závěsy s vinutými pružinami a tlumiči, stabilizátor Nezávislé víceprvkové zavěšení, tlumiče s dvojokruhovým tlumením (DFP Dual Flow Path), stabilizátor Kotouče s odvětráváním o průměru 330 mm vpředu / 308 mm vzadu Sportovně vyladěné, nezávislé, dvojité lichoběžníkové závěsy s vinutými pružinami a dvoupístovými tlumiči (DPS Double-Piston Shock), stabilizátor Sportovně vyladěné, nezávislé víceprvkové zavěšení s dvoupístovými tlumiči (DPS Double-Piston Shock), stabilizátor Kotouče s odvětráváním o průměru 355 mm vpředu / 350 mm vzadu s protilehlými hliníkovými třmeny (vpředu čtyřpístkové, vzadu dvoupístkové) Sportovně vyladěné, nezávislé, dvojité lichoběžníkové závěsy s vinutými pružinami a dvoupístovými tlumiči (DPS Double-Piston Shock), stabilizátor Sportovně vyladěné, nezávislé víceprvkové zavěšení s dvoupístovými tlumiči (DPS Double-Piston Shock), stabilizátor Kotouče s odvětráváním o průměru 355 mm vpředu / 350 mm vzadu s protilehlými hliníkovými třmeny (vpředu čtyřpístkové, vzadu dvoupístkové) kg 4 / kg kg kg 500 l 400 l 400 l 80 l 70 l 70 l 0,26 4 / 0, ,275 0, mm 4 / mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm 2 Hodnoty uvedeny podle směrnice 92/21/EC ve verzi 95/48/EC (pohotovostní hmotnost s 90 % paliva v nádrži, řidičem o hmotnosti 68 kg a 7 kg zavazadel) pro vozidla se standardní specifikací. Volitelná výbava a příslušenství mohou tuto hodnotu zvýšit. 3 Q50 4 Q50 Premium, Q50 Premium Tech 5 Q50 Sport, Q50 Sport Tech

21 Navštivte nás online, sestavte si své ideální Infiniti, podívejte se na ceny a další informace. PŘIPOJTE SE Připojte se k naší komunitě a získáte přístup k novinkám od Infiniti. Facebook.com/InfinitiEurope Twitter.com/InfinitiEurope Reference: I2151Q50BRCZCZ

V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km.

V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km. 50 Nechte se unášet touhou. Objevte smyslové potěšení luxusu zaměřeného na pocit. Zcela nový model Infiniti Q50 přináší právě takové potěšení. Intenzivní zážitek z vysokého výkonu a nejmodernějších technologií.

Více

V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km.

V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km. 50 Nechte se unášet touhou. Objevte smyslové potěšení luxusu zaměřeného na pocit. Zcela nový model Infiniti Q50 přináší právě takové potěšení. Intenzivní zážitek z vysokého výkonu a nejmodernějších technologií.

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ BARVA & KOLA (2) Černá (212) 18" kola z lehké slitiny, 5paprskový design (pouze ), pneumatiky 235/45 R18 ČALOUNĚNÍ A DEKORY V INTERIÉRU Černá látka / černé lesklé obložení (FA24) STANDARDNÍ

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN VÁŠ NOVÝ CIVIC Nový Civic sedan s atraktivním designem a vyspělým konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu a zápalu pro technickou znamenitost. Výrazné a nadčasové linie

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: RX 450h Executive Celková výsledná cena: 2 047 000 Kč Základní cena: 1 930 000 Kč Prvky výbavy na přání: 117 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE Nový Civic 5D s novým designem a konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu. Výsledkem je vůz s jedinečnou osobností a sportovním duchem. Vůz, který je

Více

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN 1.6 i -DTEC Motor Převodovka Výbava Výkon (kw/k) Kombinovaná spotřeba (l/100 km) Emise CO 2 (g/km) Cena (Kč) 1.6 i-dtec 6stupňová manuální Comfort 88/120 3,4 91 569 900 1.6 i-dtec 6stupňová manuální

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

PROBUZENÍ. Nechte se unášet novým pocitem uvědomění sebe sama, svých smyslů, všeho, co vás obklopuje. Každý kilometr vás přenese na jiné místo.

PROBUZENÍ. Nechte se unášet novým pocitem uvědomění sebe sama, svých smyslů, všeho, co vás obklopuje. Každý kilometr vás přenese na jiné místo. X50 NÁDECH Nadechněte se. Okamžik stvořený právě pro vás. Model QX50 je vyjádřením vaší osobnosti a výrazem stylu, který pečuje o pohodlí a odměňuje vaše smysly. Luxusní crossover, který kombinuje atraktivní

Více

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 1.6 i -DTEC Motor Zdvihový objem (cm 3 ) 1597 Rozvod Palivo Poháněná kola Počet válců 4 Počet ventilů 16 Kompresní poměr 16 Výkon DOHC i-dtec Nafta 2 (přední) Maximální výkon motoru - kw (k) / otáček za

Více

LEXUS GS 200t/300h/450h

LEXUS GS 200t/300h/450h LEXUS GS 200t/300h/450h CENÍK Prodloužená záruka LEXUS Záruka na 5 let / 160 000 km a asistenční služby na 5 let bez omezení ujetých kilometrů LEXUS ProTect 5letá ochrana laku karoserie (pomocí křemíkové

Více

V zdání se odpovědnosti

V zdání se odpovědnosti Shrnutí Vaší Vaše konfigurace Exteriér Barva 614 - bílá Ice White Kola Kola PAN 8,0x18" s pneu 235/60 R18 Interiér Výbava Řadící páka Volant Čalounění Hliníkové obložení Shimmer Graphite Podsvícení řadící

Více

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw ACT 1,5 TSI/110 kw ACT (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový

Více

Na obrázku je model Jazz 1.3 i-vtec Elegance v barvě Sunset Orange s 16" koly z lehkých slitin a volitelným systémem Honda CONNECT s navigací Garmin.

Na obrázku je model Jazz 1.3 i-vtec Elegance v barvě Sunset Orange s 16 koly z lehkých slitin a volitelným systémem Honda CONNECT s navigací Garmin. NOVÝ JAZZ Na obrázku je model Jazz 1.3 i-vtec Elegance v barvě Sunset Orange s 16" koly z lehkých slitin a volitelným systémem Honda CONNECT s navigací Garmin. [MALÉ AUTO VELKÝ DOJEM Nový tvar karoserie

Více

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Nový RAV4 Ceník Za 12 045 Kč = Úrok 0 % + měsíčně + Garance budoucí hodnoty vozu Kombinace paketů se zvýhodněním až 50 000 Kč! Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Power 2,0 Valvematic 111 kw 6 M/T

Více

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3

Více

ÚNIK. Dostupnost se může lišit v závislosti na modelové řadě.

ÚNIK. Dostupnost se může lišit v závislosti na modelové řadě. 60 COUPE & CABRIO ÚNIK Q60 Coupé vás zve na cestu, která je v pravém slova smyslu důvěrná. Magická přitažlivost jeho stylu a strhující intenzita jeho výkonu vás uchvátí na první pohled. Je to příslib zážitku,

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný dvěma turbodmychadly, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm mm] 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor ŠKODA OCTAVIA 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory ŠKODA KODIAQ Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 1,4 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/132 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/96 kw G-TEC (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 2,0 TSI/140 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT

MASERATI LEVANTE GRANSPORT MASERATI LEVANTE GRANSPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/417/ 93 371 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 93 371 Ceníková cena s DPH 112 979 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Emozione Nero/Rosso

Více

CENÍK 2015. Ceny. EXECUTIVE 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 M/T 814 900 Kč. 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 A/T 854 900 Kč VÝBAVA MOTOR VÝKON PŘEVODOVKA CENA

CENÍK 2015. Ceny. EXECUTIVE 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 M/T 814 900 Kč. 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 A/T 854 900 Kč VÝBAVA MOTOR VÝKON PŘEVODOVKA CENA CENÍK 2015 Ceny VÝBAVA MOTOR VÝKON PŘEVODOVKA CENA 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 M/T 814 900 Kč 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 A/T 854 900 Kč 1 Pakety PAKET OBSAH CENA LEATHER Čalounění sedadel v kombinaci přírodní

Více

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

1.6 i-dtec 120 k 2WD 1.6 i-dtec 160 k 4WD 2.0 i-vtec 155 k 4WD

1.6 i-dtec 120 k 2WD 1.6 i-dtec 160 k 4WD 2.0 i-vtec 155 k 4WD LIFESTYLE PLUS LIFESTYLE PLUS 1.6 i-dtec 120 k 2WD 6stupňová manuální převodovka 1.6 i-dtec 160 k 4WD 6stupňová manuální převodovka 9stupňová automatická převodovka 2.0 i-vtec 155 k 4WD 6stupňová manuální

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/382/ 90 584 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 90 584 Ceníková cena s DPH 109 607 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Nero/Rosso

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,2 OHC,

Více

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900. Energy TCe 200 EDC 959 900. Energy dci 110 619 900

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900. Energy TCe 200 EDC 959 900. Energy dci 110 619 900 Renault Talisman Take Control CENÍK Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900 Energy TCe 200 EDC 959 900 Energy dci 110 619 900 Energy dci 130 689 900 729 900 Energy dci 160

Více

Corolla Modelový rok 2014

Corolla Modelový rok 2014 Corolla Modelový rok 2014 Ceník NABÍDKA BŘEZEN 2015 Paket Exclusive se zvýhodněním 41 000 Kč Za 7 550 Kč = Úrok 2,99 % + měsíčně + Garance budoucí hodnoty vozu Pakety výbavy za polovinu ceny! Výbava Motor

Více

SÍLA. PŘÍZNAČNÝ ZVUK VÝFUKU obohacuje zážitek z jízdy o další exkluzivní rozměr. Model QX70 je nezaměnitelný i se zavřenýma očima.

SÍLA. PŘÍZNAČNÝ ZVUK VÝFUKU obohacuje zážitek z jízdy o další exkluzivní rozměr. Model QX70 je nezaměnitelný i se zavřenýma očima. 70 Infiniti QX70 se vymyká všem kategoriím. Je to vůz, ve kterém se spojují sportovní vlastnosti, užitná hodnota a moderní umění. Luxusní crossover s odvážným a výrazným designem a překvapivou flexibilitou.

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor ŠKODA SUPERB 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

POHODLNÝ A PŘIZPŮSOBITELNÝ

POHODLNÝ A PŘIZPŮSOBITELNÝ PŘIZPŮSOBÍ SE VAŠEMU PODNIKÁNÍ Sleva 17% již od 395 900 Kč 22% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu POHODLNÝ A PŘIZPŮSOBITELNÝ Nissan NV200 Combi poskytuje více prostoru, je flexibilní a nabízí širokou

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

VÁŠ XF R-SPORT JAGUAR 2.0 L TURBODIESEL 300 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 374 923 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava:

VÁŠ XF R-SPORT JAGUAR 2.0 L TURBODIESEL 300 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 374 923 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava: VÁŠ XF R-SPORT JAGUAR 2.0 L TURBODIESEL 300 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 374 923 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava: 443 189 Kč¹ Konečná cena 1 818 112 Kč¹ * Cena je orientační a může zahrnovat

Více

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/70 kw (A) 1,0 TSI/81 kw 1,4 TSI/92 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ /

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ / Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Model Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Celková cena 315 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 50 kw / 68 koní Spotřeba paliva: 4.5 m3/100km Emise CO2: 82

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč978,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Shrnutí Vaší. Vzdání se odpovědnosti

Shrnutí Vaší. Vzdání se odpovědnosti Shrnutí Vaší VOLVO S90 Exteriér Barva Kola 711 - stříbrná Bright Silver Metallic 17 kola z lehké slitiny, 7 paprsků, stříbrná Silver, pneumatiky 225/55 R17 Interiér Výbava Řadící páka Volant Čalounění

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY 19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/390/ 101 451 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 101 451 Ceníková cena s DPH 122 756 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Passione

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 09.04.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 09.04.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Estoril

Více

V zdání se odpovědnosti

V zdání se odpovědnosti Shrnutí Vaší Volvo XC90 Vaše konfigurace Exteriér Barva Kola 614 - bílá Ice White 177-19" kola z lehké slitiny, 6 paprsků Výbava Řadící páka Volant Čalounění Dekorativní hliníkové obložení interiéru Cross

Více

LEXUS RC 200t/300h. Prodloužená záruka LEXUS Záruka na 5 let / 160 000 km a asistenční služby na 5 let bez omezení ujetých kilometrů

LEXUS RC 200t/300h. Prodloužená záruka LEXUS Záruka na 5 let / 160 000 km a asistenční služby na 5 let bez omezení ujetých kilometrů LEXUS RC 200t/300h CENÍK Prodloužená záruka LEXUS Záruka na 5 let / 160 000 km a asistenční služby na 5 let bez omezení ujetých kilometrů LEXUS ProTect 5letá ochrana laku karoserie (pomocí křemíkové vrstvy)

Více

Shrnutí Vaší. Vzdání se odpovědnosti

Shrnutí Vaší. Vzdání se odpovědnosti Shrnutí Vaší VOLVO V60CC Exteriér Barva Kola 614 - bílá Ice White Kola z lehké slitiny VALDER 17 x 7,5 x 55 Interiér Výbava Řadící páka Volant Čalounění Hliníkové obložení interiéru Milled Aluminium Hlavice

Více

VÁŠ XF R-SPORT JAGUAR 3.0 L TURBODIESEL 300 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 745 062 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava:

VÁŠ XF R-SPORT JAGUAR 3.0 L TURBODIESEL 300 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 745 062 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava: VÁŠ XF R-SPORT JAGUAR 3.0 L TURBODIESEL 300 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 745 062 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava: 505 38¹ Konečná cena 2 250 442 Kč¹ * Cena je orientační a může zahrnovat

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/309/ Cena Ceníková cena bez DPH 88 486 Ceníková cena s DPH 107 068 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Rosso seats,

Více

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč MEGANE COUPÉ Od 299 900 Kč RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED OD 284 900 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Více

PULSAR Chytrý, praktický, překvapivý

PULSAR Chytrý, praktický, překvapivý Chytrý, praktický, překvapivý od 299 900 Kč s financováním Nissan Finance Interiér nového NISSANU PULSAR je pojatý opravdu velkoryse. Je neuvěřitelně světlý a vzdušný se spoustou místa pro pohodlné sezení

Více

ŠKODA FABIA Vznětové motory

ŠKODA FABIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw*** 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,

Více

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Xexsxy Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active Model Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active 432 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá/šedá látka (FB20) Paket TREND 16'' litá kola, 205/55

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 1.4 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 279 900 Kč 286 900 Kč \ Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Zapalovač a popelník

Více

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO MASERATI LEVANTE GRANLUSSO DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/446/ 88 019 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 88 019 Ceníková cena s DPH 106 503 Vlastnosti Stav: Barva: Nový Nero/Černá Vlastnosti

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

2.0i BASE 2.0i 2.0i PREMIUM 2.0XT 6MT Lineartronic 6MT Lineartronic Motor 4 válcový přeplňovaný

2.0i BASE 2.0i 2.0i PREMIUM 2.0XT 6MT Lineartronic 6MT Lineartronic Motor 4 válcový přeplňovaný SPECIFIKACE Symmetrical AWD (All-Wheel Drive) BASE 2.0XT Motor 4 válcový přeplňovaný Typ 4 válcový benzínový motor typu Boxer benzínový motor typu Boxer DOHC 16-ventilů Vrtání X Zdvih mm 84,0 90,0 86,0

Více