ZÁLEŽITOST OKAMŽIKU. *Dostupnost se může lišit v rámci modelové řady.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁLEŽITOST OKAMŽIKU. *Dostupnost se může lišit v rámci modelové řady."

Transkript

1 70

2 ZÁLEŽITOST INSTINKTU Pddejte se mu. Nechte se zaujmut smělu krásu, která se dtýká ěčeh uvitř. Dvede vás k etušeým smyslvým zážitkům, jaké byste d techiky a desigu ečekávali. V vém Ifiiti Q70 alezete vý typ špičkvéh luxusu, který pzvedá hmatvé vjemy a vu úrveň, slavuje výk a dyamický phyb. Důvěřujte svým smyslům. Čekaly a ěc výjimečéh. INFINITI DIRECT RESPONSE HYBRID vás eutí ke kmprmisu mezi účistí a radstí z jízdy. Nabízí výk 364 k s překvapivě rychlu reakcí, přičemž umžňuje dsáhut emisí až 145 g/km.

3 ZÁLEŽITOST OKAMŽIKU INTELIGENTNÍ TEMPOMAT (ICC Itelliget Cruise Ctrl) autmaticky zpmalí s hledem a prvz před vámi. Když je cesta vlá, pět zrychlí a vámi pžadvau rychlst. Méě úsilí, více lehksti. PŘIZPŮSOBOVÁNÍ OTÁČEK PŘI PODŘAZOVÁNÍ (Dwshift Rev Matchig) je ukázkvým příkladem techlgie ve službách výku. Když pmcí řadicí páčky z hřčíkvé slitiy přeřadíte a ižší stupeň, systém autmaticky aktivuje meziply, aby připravil mtr a vý převd. Plyulejší a rychlejší pdřazváí přispívá k rvváze a citlivsti (k dispzici puze u mdelů Q70 Hybrid a Q70 3.7). AKTIVNÍ ŘÍZENÍ VŠECH KOL (4WAS 4 Wheel Active Steerig) * vládá všecha kla pdle atčeí vlatu. Přispívá k čistému a přesému průjezdu vzu Q70 zatáčkami a výsledkem je bezprstředí, stabilí a strhující jízda. *Dstupst se může lišit v rámci mdelvé řady. NÁPOR AKCELERACE přetváří mechaicku sílu v emčí zážitek. Přesě vyladěý mtr ddává tčivý mmet v širším rzsahu táček a pcit zrychleí je tím itezivější, čím rychleji jedete.

4 V každém phybu se skrývá ispirace pr každý kamžik. Naše eustálá saha živující prpjeí mezi vzem a řidičem se aplňuje ve vašem ryze sbím prstru, kde máte vše ptřebé pr svu cestu a dsah ruky. Objevte skuteču radst z phybu. ADAPTIVNÍ SVĚTLOMETY (AFS Adaptive Frt-lightig System) astavují světleí pdle úhlu atčeí vlatu. Zcela vé světlmety LED mdelu Q70 eje sledují styl vašeh řízeí, ale skutečě a ěj reagují. SYSTÉM KLIMATIZACE FOREST AIR Příjemě chladivý váek ve vašem sbím prstru přiáší přirzeé svěžeí při řízeí. Cirkulace vzduchu má pdbu jemých závaů. AKTIVNÍ POTLAČENÍ HLUKU (ANC Active Nise Ctrl) pmáhá tlumit ežáducí zvuky vstupující d iteriéru. Jedié, c slyšíte, je tich a symfie výku.

5 Řád, který vláde ad chasem. Připravest, kteru ic epřekvapí. Harmie s prstředím přiáší více jistty při phybu. PREDIKTIVNÍ VAROVÁNÍ PŘED ČELNÍ SRÁŽKOU (FCW FORWARD COLLISION WARNING) 1 sleduje až dvě vzidla před Vámi, pmáhá Vás upzrit a mžé ebezpečí a dává Vám lepší šaci vyhut se srážce. NOUZOVÉ PŘÍMÉ BRZDĚNÍ (FEB FORWARD EMERGENCY BRAKING) přidává mdelu Q70 další rzměr bezpečsti. Zjišťuje vzidla v jízdím pruhu před Vámi a v případě ptřeby se aktivací brzd saží zabráit srážce eb alespň miimalizvat její ásledky. SYSTÉM SLEDOVÁNÍ OKOLÍ VOZIDLA (AVM Arud View Mitr) abízí při parkváí phled a klí vzu z ptačí perspektivy, který přispívá k jediečému přehledu.

6 VNITŘNÍ ROVNOVÁHA Vykrčte z každdesti a dtkěte se vých mžstí. Ifiiti Q70 vám dhalí dsud etušeé rzměry phybu. V bhatství, kteréh se dtýkáte, v prstru, který vás bklpuje, ve zvucích, které žívají všude tam se skrývá skutečá dměa, která přetváří kultivvast v živující skutečst. KLIMATIZOVANÁ PŘEDNÍ SEDADLA s pruděím chladéh eb tepléh vzduchu udržují pžadvau tepltu přesě pdle vašich pžadavků a přispívají k phdlí při jízdě. D cíle tak vždy drazíte dpčatí a svěžeí. OVLADAČ INFINITI CONTROLLER vám umžňuje vládat techlgie tak, jak je t pr vás ejpřirzeější. K dispzici máte tlačítka, tčý prsteec eb dtykvu brazvku. Vše reaguje vaše pžadavky, aiž byste se museli přizpůsbvat systému. BOSE PREMIUM SURROUND SOUND SYSTEM vás bklpí bhatým a čistým prstrvým zvukem. Hudba zaplí iteriér s uklidňující sytstí a strhující blízkstí.

7 PROSTOR BEZ HRANIC Může ěc uspkjit více ež rzpzáí th, p čem tužíte? Existuje důvěrější zážitek s autmbilem, ež když vás luxus sbě přivítá? PREVENCE SRÁŽKY PŘI COUVÁNÍ (BCI BACKUP COLLISION INTERVENTION) zvyšuje Vaše pvědmí a jisttu. Sleduje prstr za Vaším vzem při cuváí a může Vás upzrit, pkud zjistí prvz v příčém směru eb velké ephyblivé předměty. Může také aktivvat brzdy a pmci Vám vyhut se jim. INTELIGENTNÍ KLÍČ INFINITI astaví vůz Q70 pr každu jízdu přesě pdle vašich ptřeb. Vše d plhy sedadla řidiče přes vější zrcátka p astaveí vlatu se přizpůsbí vaší přítmsti, aiž byste jej museli vyjmut z kapsy eb tašky. OSVĚTLENÍ NA UVÍTANOU při ávratu k vzu je sučasě elegatí předzvěstí zážitku z jízdy. Jakmile se přiblížíte, přivítá vás sekvece vějších a pté i vitřích světel. Tlačítk zapalváí vám avíc svým pulsujícím svitem zamuje, že vůz je připrave a váš pvel vyrazit a cestu.

8 NEODOLATELNÁ PŘITAŽLIVOST INFINITI Q70

9 ATMOSFÉRA Přívětivé a evšedí prstředí iteriéru dkáže vzbudit ečekaé emce. 16 REPRODUKTORŮ LUXUSNÍ POSLECH Každý z 16 reprduktrů tvřících Bse Premium Surrud Sud System je speciálě vyladě pr iteriér mdelu Ifiiti Q70. Každý z ich (včetě těch, které jsu sazey ve výši rame v předích sedadlech) reprdukuje zvuk s využitím legedárí techlgie zpracváí sigálu Bse a vytváří bhatý a realistický prstrvý zvuk v režimu 5.1. Systém také pdpruje ejrůzější mediálí zdrje, apříklad sbí ipd, a umžňuje bezdrátvé přehráváí z kmpatibilíh zařízeí pmcí techlgie Bluetth. JEMNĚJŠÍ TKANINA Bezpečstí pás je jedím z mála předmětů, kterých se eustále dtýkáte. Vytvřili jsme prt ppruh s variabilím diagálím úpletem, který je měkčí ež klasické materiály. Je eje příjemější a dtyk, ale díky své měkksti ám také umžil sížit třeí v avíjecím mechaismu. Bezpečstí pás je prt phdlější, saději se vytahuje a je velmi šetrý k blečeí. Nepškdí ai tu ejjemější látku. Naší pečlivé pzrsti euiku ai ty ejjemější detaily. BOHATÝ PROSTOR Iteriér mdelu Q70 byl avrže s důrazem a dstatek místa i pcit z vléh prstru. Nabízí dstatek místa v blasti hlavy i bků, a t pr všechy cestující. Prvky iteriéru, jak je strp a slupky čelíh skla, jsu tvarváy tak, aby budily djem tevřesti. Každé sedadl zajišťuje phdlu pru a dstatek prstru pr hy vzadu je i u vyšších cestujících samzřejmstí. Širké tevíráí zavazadlvéh prstru avíc abízí sadý přístup ke spustě místa pr zavazadla. JEDINEČNÉ MATERIÁLY Řemeslá dkalst se u mdelu Ifiiti Q70 emezuje a jedieču ergmiku a přepychvé blžeí. Phlaďte si pěru pr ruce eb jiý pvrch a kečky vašich prstů zakusí ezaměitelě příjemý pcit. Během smáctiměsíčíh výzkumu jsme slvili 360 lidí p celém světě, abychm zjistili ejpříjemější hmatvý pcit. Následě jsme vytvřili materiály s pvrchem, jehž pružst a pvrchvá struktura dpvídá papilárím liiím a vašich prstech a vzbuzuje tak djem dkaléh dtyku.

10 VÝKON Výjimeču kvalitu výrby, ízku sptřebu paliva a výstupí výk lze změřit přístrji a vyjádřit grafy. Skutečá výjimečst mtrů Ifiiti však spčívá v pcitu, který zakusíte při řízeí. 364 k 170 k 6,2 * l/100 km 4,8 * l/100 km 3,5LITROVÝ MOTOR V6 S TECHNOLOGIÍ INFINITI DIRECT RESPONSE HYBRID Ifiiti Q70 Hybrid je vůz, který změil defiici hybridíh phu. Kmbiací výkéh mtru V6 a 50 kw elektrmtru vzikl systém s celkvým výkem 364 k. Na rzdíl d řady jiých hybridů však dkáže přejít z čistě elektrickéh d plě hybridíh režimu se strhující itezitu a přirzeu citlivstí. Umžňuje přitm dsáhut překvapivě ízké hdty emisí CO g/km. 2,2LITROVÝ TURBODIESELOVÝ MOTOR S PŘÍMÝM VSTŘIKOVÁNÍM Vyzačuje se čistým spalváím a úspru paliva, stejě jak výjimeču živstí. Tet mtr díky ejmderější techlgii dieselvéh phu dsahuje sptřeby 4,8 * l/100 km, přičemž pskytuje výk 170 k a tčivý mmet 400 Nm. I přes tyt impzatí hdty čií jeh emise CO 2 puhých 124 g/km. 320 k 10,8 * l/100 km 3,7LITROVÝ BENZINOVÝ MOTOR V6 Jeh rbustí kstrukce, výjimečý pměr výku vzhledem k hmtsti, vyspělá techlgie a ízká sptřeba si získaly přízeň kritiků i širké veřejsti. Díky techlgii variabilíh časváí a zdvihu vetilů (VVEL Variable Valve Evet ad Lift) dkáže maximálě využít každu kapku paliva a každý litr asátéh vzduchu. Výsledkem je strhující výk 320 k. * Tet údaj dpvídá ejižší dstupé kmbivaé sptřebě paliva.

11 JÍZDNÍ VLASTNOSTI Pd svůdým vzhledem se skrývá základ strhující dyamiky a výku techlgie Ifiiti Direct Respse. ÚČINNÝ A ŽIVÝ Nepdbá se žádému jiému hybridímu phu svu kstrukcí i důrazem a emce. Elektrmtr s výkem 50 kw a ejmderější lithiumitvé baterie systému Ifiiti Direct Respse Hybrid umžňují jízdu při běžých rychlstech v čistě elektrickém režimu. Bezivý mtr V6 s bjemem 3,5 litru se v tmt režimu vypíá a zcela dpjuje, cž přispívá k maximálí mechaické účisti. Přest však dkáže reagvat a váš pžadavek se strhující itezitu. OSTŘEJŠÍ ŘAZENÍ Když pmcí řadicí páčky z hřčíkvé slitiy (puze u sprtvích verzí) přeřadíte a ižší stupeň, systém přizpůsbváí táček (Dwshift Rev Matchig) (k dispzici puze u mdelů Q70 Hybrid a Q70 3.7) autmaticky aktivuje meziply, aby připravil mtr a vý převd. Hladké pdřazváí přispívá ke sprtvímu pcitu z jízdy, zvyšuje stabilitu a umžňuje kzistetí využíváí výku mtru. CITLIVĚJŠÍ BRZDĚNÍ Dstupé sprtví brzdy s dvětrávaými ktuči a prtilehlými třmey (čtyřpístkvé vpředu, dvupístkvé vzadu) abízí vyikající brzdý výk. Sučasé využití bu stra ktuče zajišťuje vyšší třeí, střejší reakci a celkvě bezprstředí pcit. ZVUK VÝKONU Výký vůz k vám prmluvá svým výfukem a speciálí vyladěí výfuku u mdelu Q70 přetváří tet zvuk v jediečý zážitek. Vůz Ifiiti je díky ěmu zcela ezaměitelý a každý phyb ručičky tachmetru směrem ahru a dlů se tak stává výletem d říše ryzích emcí. PŘIROZENĚ CITLIVÁ ROVNOVÁHA Kstrukčí architektura typu FM (Frt-Midship), a které jsu zalžey výké seday a cupé začky Ifiiti, je rvěž základem desigu prstréh mdelu Ifiiti Q70. Umístěí těžiště mtru za předí ápravu má za ásledek téměř rvměré předzadí rzděleí hmtsti. Míré psuutí směrem vpřed se prjevuje rychlejším zatáčeím a lepší rvváhu při akce leraci ze zatáček. Vyzkušejte přesst a vladatelst, jaku byste čekávali d sprtvíh vzu. 5,3 SEKUNDY BEZKONKURENČNÍ VÝKON Mdel Q70 Hybrid vybaveý paralelí hybridí phu jedtku s jedím elektrmtrem a dvěma spjkami dkáže zrychlit z 0 a 100 km/h za méě ež 6 sekudy. Špičkvá techlgie vyskrychlstíh řízeí mtru umžňuje hladký přechd mezi bezivým mtrem a elektrmtrem. Výsledkem je plyulá jízda s citlivu dezvu a strhující akcelerací, jaku byste d hybridíh vzu ečekávali. LEHKÁ KOLA Atraktiví 20" kla z hliíkvé slitiy pdtrhují vzhled a výk mdelu Q70. Díky své kstrukci a materiálu jsu velmi lehká a sižují edpružeu hmtst. Tat úspra hmtsti umžňuje přesější vyladěí zavěšeí kl, cž přispívá k citlivějšímu vládáí, větší živsti a celkvě lepšímu zážitku z řízeí mdelu Q70.

12 ZÁBAVA A ASISTENCE Vyspělé techlgie systému Ifiiti ISuite zjeddušují běžé čisti a předvídají vaše ptřeby. Svůj svět tak máte stále pd ktrlu. RAFINOVANÝ KLID Aktiví ptlačeí hluku (ANC Active Nise Ctrl) zajišťuje jedieču izlaci iteriéru mdelu Ifiiti Q70 d klíh světa. Iteligetí techlgie idetifikuje pmcí mikrfu ve strpě ežáducí ízkfrekvečí zvuky mtru a kmpezuje je zvukvými vlami s paču fází. Výsledkem je tišší a klidější prstředí při řízeí, které přitm zachvává eergičtější zvuky mtru POHLED 3 DOKONALÝ PŘEHLED Systém sledváí klí vzidla (AVM Arud View Mitr) s detekcí phybujících se bjektů (13) a parkvacími čidly vpředu i vzadu zajišťuje výjimečý přehled klí při parkváí. Simulvaý phled z ptačí perspektivy pd úhlem 360 zřetelě ukazuje předměty klem vzu. Systém vás avíc upzrí, pkud ve vaší blízksti zjistí phybující se bjekty. Ituitivě tak přispívá k zachváí ktrly a usadňuje maévrváí s vzem. INTELIGENTNÍ OSVĚTLENÍ Adaptiví světlmety (AFS Adaptive Frt-lightig System) mdelu Q70 světlují eje cestu před vámi, ale také prstr v klí. Systém astavuje světlmety pdle úhlu atčeí vlatu a zajišťuje lepší viditelst v zatáčkách. Pmáhá vám dříve zahlédut prtijeducí vzidla a chdce a bezpečě drazit d cíle vaší cesty. INTELIGENTNÍ KLÍČ INFINITI si autmaticky pamatuje astaveí vašeh vzu. Plha sedadla řidiče, předvlby avigace, astaveí klimatizace, zvukvéh systému a jízdích vlaststí vše je přesě astave pdle vašich pžadavků. BEZPEČNÝ PROSTOR Asistet ktrly vzdálesti (DCA Distace Ctrl Assist) pmcí čidla sleduje vzidl před vámi a pmáhá vám udržvat bezpečý dstup. Pkud se vzdálest příliš zkrátí, systém může s uvlěím plyvéh pedálu autmaticky aktivvat brzdy a upzrit vás a utst brzděí. Pkud máte sešláputý plyvý pedál a blížíte se k jiému vzidlu, systém může vyviut sílu, která tlačí pedál vzhůru a pmůže vám jej uvlit. POHODLNĚ V PROVOZU Iteligetí tempmat (ICC Itelliget Cruise Ctrl) se systémem sledváí vzidel při ízkých rychlstech (LSF Lw Speed Fllwig) umžňuje vlbu pžadvaé rychlsti. V hustucím prvzu autmaticky zpmalí váš vůz až d úpléh zastaveí. Jakmile se prvz uvlí, pět zrychlí a předastaveu rychlst. Tat přelmvá ivace s mžstí phdléh astaveí je k dispzici jedduchým stiskem tlačítka. LEPŠÍ PŘEHLED PŘI COUVÁNÍ Zařaďte zpátečku a systém zadíh sledváí (Rear View Mitr) zbrazí a displeji blast za vzem. Barevé čáry vám pmáhají získat přesý přehled vzdálesti předmětů za vzem a avigují vás při zatáčeí. Parkvací čidla vpředu a vzadu krmě th vydávají přerušvaý tó a ika a displeji systému RVM vás varuje, když se v blízksti árazíků bjeví překážka.

13 OCHRANA Kcepce bezpečstíh štítu Ifiiti Safety Shield zahruje ěklik vrstev techlgií, které sledují jízdí pdmíky, pmáhají vyhut se ehdě a chráit vás i vaše splucestující, když k í přest djde. STÁLE VE STŘEHU Systém prediktivíh varváí před čelí srážku (FCW Frward Cllisi Warig) 1 Vás může upzrit a mžu klizi, a t i tehdy, když je příčia mim Váš zrý úhel. Pmcí radaru eustále mitruje a aalyzuje relativí rychlst eje vzidla před Vámi, ale také vzidla jeducíh před ím. Pkud se k ěkterému z těcht vzidel začete ebezpečě blížit, upzrí Vás a přitáhe bezpečstí pás. VIDÍ, CO VY NEMŮŽETE Systém sledváí slepéh úhlu (Blid Spt Iterveti ) pmcí čidel upzrňuje a vzidla v přilehlém pruhu, která vjíždějí d blasti vašeh slepéh úhlu, a pmáhá vám vyhut se srážce. Nejprve se rzsvítí varvá ktrlka. Pkud začete přejíždět d bsazeéh pruhu, zve se varvý sigál. Systém také aktivuje brzdy a pačé straě, aby vám pmhl avést vůz zpět d středu stávajícíh jízdíh pruhu MPa OCEL S EXTRÉMNÍ PEVNOSTÍ V TAHU 590 MPa BĚŽNÁ OCEL PEVNĚJŠÍ A LEHČÍ V kstrukci vzu je pužita mimřádě pevá cel, která pmáhá zachvat vaši bezpečst v případě ehdy. Díky jediečému prcesu výrby má tet materiál více ež dvakrát větší pevst v tahu ež běžá cel. Mimřádá pevst eje přispívá k vyšší dlsti vzu, ale umžila ám také sížit jeh celkvu hmtst. UDRŽOVÁNÍ JÍZDNÍHO PRUHU Systém prevece vyjetí z pruhu (LDP Lae Departure Preveti) pmcí kamery sleduje, zda epuštíte svůj jízdí pruh bez zameí změě směru jízdu, a pkud a, upzrí vás zvukvým sigálem. Když i adále pkračujete ve vyjížděí, systém vám pmůže jemým přibrzděím kl a jedé straě avést vůz zpět. Nikdy vám však ebere ktrlu ad vzem. Je avrže, aby pmáhal, e aby vás ahradil. PŘIPRAVENO K OCHRANĚ Systém uzvéh příméh brzděí (FEB Frward Emergecy Brakig) sleduje prstr před vzem s hledem a rizik mžé srážky. Pkud systém zjistí, že je třeba zpmalit, vizuálě a zvukvě upzrí řidiče. Zvýšeím dpru plyvéh pedálu a přibrzděím pmůže sížit rychlst. Hrzí-li rizik srážky, přibrzdí silěji. Pkud je srážka evyhutelá, systém autmaticky aktivuje brzdy a ape předí bezpečstí pásy, aby sížil rychlst, zmíril škdu a uchráil Vás před zraěím. VÍCE JISTOTY PŘI COUVÁNÍ Systém prevece srážky při cuváí (BCI Backup Cllisi Iterveti) využívá sadu pkrčilých sezrů pr zjištěí blížících se vzidel z bu stra. Při zjištěí vzidla Vás upzrí ejprve varvu ktrlku, pté zvukvým sigálem a ásledě zvýšeým dprem plyvéh pedálu. Systém může také autmaticky aktivvat brzdy, aby pmhl zabráit srážce. OPORA, KDYŽ JI POTŘEBUJETE Aktiví pěrky hlavy a předích sedadlech mdelu Q70 se při určitých typech zadích árazů mhu psuut dpředu, aby pdepřely hlavu a pmhly zabráit zraěím krčí páteře. PŘIPRAVENO K OCHRANĚ Při brzděí za určitých pdmíek djde k autmatickému předeputí předích bezpečstích pásů, které tak mhu lépe zadržet vaše těl a zvýšit účist dalších bezpečstích prvků, jak jsu apříklad airbagy.

14 VÝBĚR Odstíy, které se měí pdle světla a úhlu phledu. Kmbiace barev exteriéru a iteriéru, které drážejí výjimeču eergii a áladu. T jsu je dva příklady, jak Ifiiti avrhuje barvy k avzeí pcitu, ztvárěí emcí a vyjádřeí pvahy vzu. BARVY EXTERIÉRU (KÓD) BARVY INTERIÉRU (KÓD) OBLOŽENÍ INTERIÉRU Mlight White (QAB) Liquid Platium (K23) Graphite Shadw (KAD) HAGANE BLUE (RBP) Chestut Brze (CAN) Midight Blue (BW5) Malbec Black (GAC) Black Obsidia (KH3) Kůže Ste (Z) Kůže Java (P) Kůže Graphite (G) Látka Graphite (G) Oblžeí Black Lacquer Dřevěé blžeí Japaese Ash Dřevěé blžeí White Ash s pvrchvu úpravu Silver Pwder KOLA INFINITI Eurpe, Divize Nissa Iteratial SA, CH , Z.A. La Pièce Bât. B2, Rute de l Etraz, 1180 Rlle, Švýcarsk Tat bržura bsahuje puze becý ppis a služí pr ptřeby ifrmace. Může pdléhat změám a epředstavuje žádu abídku, prhlášeí eb záruku (výslvu ai předpkládau) ze stray splečsti INFINITI Eurpe. Než a základě tét bržury přijmete rzhdutí ákupu, braťte se přím a cetrum Ifiiti a věřte si přesst uvedeých ifrmací včetě th, jak se vztahují a kkrétí vůz. Splečst INFINITI Eurpe si vyhrazuje práv bez předchzíh upzrěí kdykli prvést změy v ceách, barvách, materiálech, výbavě, specifikacích a mdelech, případě ukčit dstupst mdelů a vybaveí. Z důvdů eustáléh vývje výrbků a dalších klstí před výrbu i p í se skutečý vůz, materiály a specifikace mhu lišit d údajů v tét bržuře. Některé vzy jsu vybrazey s vlitelu výbavu. Přesé ifrmace získáte prhlédutím skutečéh vzu. Dstupst a ddací lhůty kkrétích mdelů a úrví výbavy se mhu lišit. Specifikace, výbava a příslušeství mhu být v růzých zemích růzé. Další ifrmace dstupsti, výbavě a příslušeství získáte d svéh cetra Ifiiti. 1 Smyslem systému FCW je upzrit vás, ež djde ke srážce. Sám emůže srážce zabráit. Pracuje puze v mezeém rzsahu rychlstí. Jezděte vždy patrě. Splečst Ifiiti vyalžila začé úsilí a t, aby ukázky barev v tét bržuře c ejpřesěji dpvídaly skutečým barvám vzů. Vzrky barev se mhu mírě lišit v závislsti a tisku a a tm, zda jsu světley deím, zářivkvým eb žárvkvým světlem. Skutečé barvy si můžete prhlédut ve svém cetru Ifiiti. 18" kla z hliíkvé slitiy s 10 paprsky 20" kla z hliíkvé slitiy s 5 zdvjeými paprsky

15 ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ INFINITI Při ávrhu a výrbě rigiálíh příslušeství Ifiiti pužíváme stejě přísé stadardy jak u samtých vzů Ifiiti. Širká abídka kvalitích výrbků avržeých s hledem a hladku itegraci je záruku dkaléh sladěí a stylu. 18" STŘÍBRNÁ KOLA Z HLINÍKOVÉ SLITINY Ať již se vydáte kamkli, ikd ezapchybuje vašem smyslu pr styl a sprtví desig. Kla z hliíkvé slitiy 245/50 R 18. PRAHY DVEŘÍ Osvětleé prahy z erezvé celi s decetím ápisem Ifiiti ddají vašemu vzu mderě sprtví vzhled. Prahy ddávaé v sadě p dvu světlují vstup d vzu a chráí jeh lak. BOX DO ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU Skládací bx d zavazadlvéh prstru z dléh a pružéh materiálu bráí phybu přepravvaých předmětů při jízdě, chráí zavazadlvý prstr před pškzeím a pmáhá udržvat přádek. ZADNÍ SPOILER * S desigem přizpůsbeým pr dkalé sazeí a barvu sladěu s karserií zdůrazňuje sprtví, aerdaymický vzhled vzu. TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ Splňuje ejvyšší pžadavky a bezpečst a fukčst. Tažé zařízeí vám umží vzít si s sebu pravdu ckli. Tažé zařízeí je splehlivě zabudvá d kstrukce vzu a když se epužívá, lze jej sad debrat. Lapače ečistt Lapače ečistt v barvě karserie chráí lak vzu před blátem a kamíky. VYOBRAZENÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ: 20" sprtví kla z hliíkvé slitiy s 5 paprsky, střeší bx, střeší sič * Ifrmace mžsti pužití získáte d místíh cetra Ifiiti.

16 Frmule parterství Vzrušeí rste. Tlak stupá. Emce gradují. Tak vypadá parterství, ve kterém techlgie, geialita a vášeň hrají hlaví rli. Parterství mezi týmem Ifiiti Red Bull Racig a Vámi. Vybrazeý vůz je mdel RB11/2015. Ifrmace a brázky dpvídají dbě tisku. My závdíme, vítězství však patří Vám. Dluhdbá splupráce mezi týmem Ifiiti Red Bull Racig a aší Ifiiti Perfrmace Egieerig Academy ( ám umžňuje přeést závdí techlgie a jezdecké adšeí z uzavřeých kruhů a tevřeu silici s rychlstí a mistrvstvím špičkvých mechaiků. Nabízíme Vám vzy, které myslí dpředu, vzbuzují emce a předstihují kkureci a cestách v každém hledu. T je frmule parterství začky Ifiiti, které pcítíte pkaždé, když usedete za vlat.

17 Splečst Ifiiti byla zalžea v rce 1989 a její mdelvá řada sedaů, cupé, kabriletů, crssverů a SUV je yí k dispzici v 50 zemích p celém světě. Začka Ifiiti je jediečá a sbitá. Nesaží se abídut pr každéh ěc, ale pr ěkteré všech. V srdci začky Ifiiti se skrývá histrie lidské pzrsti a přesvědčeí, že celkvá zkušest vlastíka je mhem důležitější ež samtý vůz, splu se sahu abídut zákazíkům mtivující, sebejistější a radstější zážitky z řízeí i vlastictví. Začka Ifiiti se prslavila půsbivým a ápadým desigem svých vzů. Tet ezaměitelý desig je tvře lidsku ruku a a silici vzbuzuje djem dvahy a síly. Splu s pečlivu pzrstí k detailu a precizím techickým zpracváím přispívá k pcitu, že řídit vůz Ifiiti je ěc skutečě speciálíh.

18 VÝBAVA Q70 Q70 Premium Q70 Premium Tech Q70 Sprt Q70 Sprt Tech Q70 Q70 Premium Q70 Premium Tech Q70 Sprt Q70 Sprt Tech Prvzí parametry Sedmistupňvá autmatická převdvka s režimem ručíh řazeí Řadicí páčky z hřčíkvé slitiy Psilvač řízeí s prmělivým účikem Aktiví řízeí všech kl (4WAS 4 Wheel Active Steerig) (puze s bezivým mtrem 3,7 l V6) Aktiví řízeí dráhy Sprtví dpružeí (puze s bezivým mtrem 3,7 l V6) Rekuperačí brzdy (puze s hybridím mtrem V6 3,5 l) Systém stp-start (s výjimku bezivéh mtru 3,7 l V6) Bezpečst a zabezpečeí Brzdy s prtilehlými třmey (vpředu čtyřpístkvé, vzadu dvupístkvé) Systém mitrváí tlaku v peumatikách (se zbrazváím tlaku) (TPMS Tyre Pressure Mitrig System) Asistet rzjezdu d kpce 6 airbagů (čelí airbagy a straě řidiče a splujezdce, bčí airbagy a chrau kyčlí a hrudíku, pdélé hlavvé airbagy) Aktiví pěrky hlavy vpředu Dešťvý a světelý sezr Autmatické stmíváí vitříh zpětéh zrcátka Prtiblkvací brzdvý systém (ABS Ati-lck Brakig System) pr všecha kla, elektrické rzdělváí brzdé síly (EBD Electric Brake frce Distributi), systém řízeí trakce (TCS Tracti Ctrl System) a dyamické řízeí vzidla (VDC Vehicle Dyamic Ctrl) Omezvač rychlsti Tempmat Brzdvý asistet (BA Brake Assist) Balíček bezpečstích prvků (Safety Shield) Iteligetí tempmat (ICC Itelliget Cruise Ctrl) pr celý rzsah rychlstí Systémy upzrěí a prevece vyjetí z pruhu (LDW Lae Departure Warig a LDP Lae Departure Preveti) Systémy sledváí slepéh úhlu (BSW Blid Spt Warig) a Blid Spt Iterveti Nuzvé přímé brzděí (FEB Frward Emergecy Brakig) Systém prediktivíh varváí před čelí srážku Asistet ktrly vzdálesti (DCA Distace Ctrl Assist) Prevece srážky při cuváí Zvukvé varváí chdců před blížícím se vzidlem (VSP Apprachig Vehicle Sud fr Pedestrias) (puze s hybridím mtrem V6 3,5 l) Systém zabezpečeí vzu s imbilizérem mtru a alarmem Předpíaé bezpečstí pásy a předích sedadlech Sigalizace ezaputých bezpečstích pásů a předích sedadlech Kla Nuzvé djezdvé kl (puze s bezivým mtrem V6 3,7 l a hybridím mtrem V6 3,5 l) 18" kla z hliíkvé slitiy s 10 paprsky 20" kla z hliíkvé slitiy s 5 paprsky ve sprtvím prvedeí Exteriér Vější zpětá zrcátka v barvě karserie s LED ktrlku sigalizace Vyhřívaá, elektricky astavitelá a sklpá vější zrcátka Předí a zadí árazík se sprtvím desigem Světlmety LED s autmatickým vyrváváím výšky a světly pr deí svíceí Mlhvá světla LED vpředu Mlhvá světla vzadu Zadí světla LED Exteriér (pkračváí) Dva výfuky s chrmvaým zakčeím Vější začeí zakem S v červeé barvě Ozačeí HYBRID (puze s hybridím mtrem V6 3,5 l) Metalická barva karserie Techlgie Vlič jízdíh režimu Ifiiti Drive Ktrlka ekmické jízdy Pedál pr ekmicku jízdu (puze s bezivým mtrem V6 3,7 l a hybridím mtrem V6 3,5 l) Klíč I-Key s iteligetím přístupem, tevíráím zavazadlvéh prstru, iteligetím startváím a rzšířeu pamětí Jeddtykvě elektricky vládaá ka všech dveří s autmatickým tevíráím, prpjeím s klíčem I-Key a chrau prti skříputí Barevý cetrálí displej s vladačem Ifiiti Ctrller Systém Cectiviti+ Cetrálí dtykvý displej s vyským rzlišeím s vladačem Ifiiti Ctrller 30GB HDD avigačí systém s RDS-TMC (Traffic Message Chael), průvdci Micheli a 3D POI zájmvé bdy Přehrávač CD/DVD kmpatibilí s MP3 WMA DivX, 10GB Ifiiti Music Bx s pdpru databáze hudby Gracete Systém hlasvéh vládáí pr avigaci Zadí kamera Parkvací čidla vpředu a vzadu se zbrazváím Systém sledváí klí vzidla (AVM Arud View Mitr) s detekcí phybujících se bjektů a aváděím při parkváí Balíček prvků viditelsti Systém sledváí klí vzidla (AVM Arud View Mitr) s rhvými parkvacími čidly a detekcí phybujících se bjektů Adaptiví světlmety (AFS Adaptive Frt-lightig System) s střikvači Phdlí Systém světleí a uvítau Systém světleí p vystupeí z vzidla (Fllw Me Hme) Aalgvé hdiy Ifiiti Dvuzóvá adaptiví klimatizace se samčiu recirkulací Systém Frest Air se samčiu recirkulací, režimem lesíh váku, čističem vzduchu Plasmacluster a plyfelvým filtrem Zadí výdechy klimatizace Osvětleá vitří zrcátka (u řidiče a předíh splujezdce) Elektricky vládaé střeší k Zásuvky 12 V a středvém paelu Předí a zadí ka s dvjitými skly Strpí přihrádka a sluečí brýle a bdvé světl Balíček prvků a uvítau Nastaveí sedadla řidiče, slupku řízeí a vějších zpětých zrcátek ukládaé d paměti (prpjeí s I-Key) Sychrizace vějších zrcátek při cuváí Vyhřívaý vlat Zvuk Audi sustava se 6 reprduktry CD přehrávač kmpatibilí s frmáty MP3 a WMA, 2GB Ifiiti Music Bx Techlgie Bluetth pr připjeí mbilíh telefu a hlasvé vládáí Přehráváí audia přes Bluetth (audi streamig) Stadardí výbava Výbava za příplatek Nelze Odmrazvač stěračů předíh skla

19 Q70 Q70 Premium Q70 Premium Tech Q70 Sprt Q70 Sprt Tech BARVY A OBLOŽENÍ Kektr USB/iPd a kmpatibilí audi kektr RCA Barvy iteriéru (kód) Audi sustava Premium Bse Premium Sud System s 10 reprduktry Balíček multimediálí výbavy Systém Cectiviti+ Bse Premium Surrud Sud systém se zvukem v režimu 5.1, 16 reprduktry a techlgií ptlačeí hluku mtru (EHC Egie Harmic Cacellati) Barvy exteriéru Zvuk (pkračváí) Q70 Čaluěí Kód Typ KH3 QAB K23 KAD CAN RBP BW5 GAC Základí Q70 Premium Látka Kůže Graphite (G) Graphite (G) Q70 Premium Tech Q70 Sprt / Q70 Sprt Tech Kůže Graphite (G) Kůže Java (P) Graphite (G) Ste (Z) Multifukčí vlat Kžeý ptah vlatu a hlavice řadicí páky Black Obsidia Mlight White Liquid Platium Graphite Shadw Chestut Brze Hagae Blue Midight Blue Malbec Black Slupek řízeí výškvě a pdélě astavitelý (elektricky) Oblžeí iteriéru Hliíkvé pedály a pěrka pr chdidl Dřevěé blžeí Japaese Ash Dřevěé blžeí Japaese Ash Dřevěé blžeí White Ash s pvrchvu úpravu Silver-Pwder Oblžeí Black Lacquer Iteriér Dřevěé blžeí White Ash s pvrchvu úpravu Silver Pwder Oblžeí iteriéru Black lacquer Metalická Stadardí výbava Výbava za příplatek Nelze Sedadla Látkvé čaluěí sedadel Kžeé čaluěí sedadel Pvrch ze semiailivé kůže Předí sedadla se sprtvím desigem Sedadl řidiče elektricky astavitelé v 10 směrech Sedadla splujezdce elektricky astavitelá v 10 směrech Bederí pěra páteře u řidiče (elektrické astaveí) Bederí pěra páteře u splujezdce (elektrické astaveí) Vyhřívaá a klimatizvaá sedadla řidiče a splujezdce Otvr s itegrvaým vakem a lyže (krmě hybridíh mtru V6 3,5 l) Systém ISOFIX pr uktveí dětských autsedaček a zadích sedadlech Lékárička a výstražý trjúhelík Autmatické zavíráí kufru s tichým dvíráím Objem zavazadlvéh prstru Rzměry Exteriér Celkvá délka mm Rzvr áprav mm Rzchd kl vpředu/vzadu Q70 Premium Q70 Premium Tech Q70 Sprt Q70 Sprt Tech mm / mm Celkvá výška Q mm Celkvá šířka včetě zpětých zrcátek/bez zpětých zrcátek DOSTUPNOST VARIANT/MOTORŮ mm / mm 2.2L DIESEL RWD 7AT ü ü ü ü ü 3.5L V6 HYBRID RWD 7AT 3.7L V6 PETROL RWD 7AT ü ü ü Všechy rzměry jsu uvedey v mm.

20 TECHNICKÉ ÚDAJE Q Q70 2.2d Q70 Hybrid MOTOR Typ paliva Pčet válců Objem Vetilvý rzvd Systém sáí Výfukvý systém Výk Tčivý mmet Bezi V ccm DOHC, 4 vetily a válec, vačkvé hřídele s pvrchvu úpravu Micr Fiish. Ocelvé sací i výfukvé vetily. Systém variabilíh tevíráí a zdvihu sacích vetilů (VVEL) zvyšuje výk a sučasě sižuje emise i sptřebu paliva Systém sáí s vyským průtkem vzduchu Dvjitý výfukvý systém 235 kw (320 k) při t/mi 360 N.m při t/mi Výk (elektrmtr) Tčivý mmet (elektrmtr) Výk (spjeé mtry) Převdvka Pháěá áprava Emisí rma Systém DIRECT RESPONSE HYBRID Elektricky řízeá sedmistupňvá autmatická převdvka s mauálím režimem. Převdvka je vybavea fukcí učeí, která sleduje styl jízdy řidiče a přizpůsbuje mu autmatické řazeí převdvých stupňů. Režim ručíh řazeí abízí sekvečí změu převdvých stupňů Ph zadích kl (RWD Rear-Wheel Drive) Hybridí systém Typ baterie Prvzí parametry Maximálí rychlst Eur 6 b 250 km/h 0100 km/h 6,2 s Diesel Bezi/elektřia (hybridí) 4 V ccm ccm I-4 DOHC, 16 vetilů DOHC, 4 vetily a válec, vačkvé hřídele s pvrchvu úpravu Micr Fiish. Ocelvé sací a výfukvé vetily Přímé vstřikváí cmm rail (CDI Cmm Rail Direct Ijecti) Systém sáí s vyským průtkem vzduchu Dvjitý výfukvý systém, filtr pevých částic pr dieselvý mtr Dvjitý výfukvý systém 125 kw (170 k) při t/mi 225 kw (306 k) při t/mi 400 N.m při t/mi 350 N.m při t/mi 50 kw (68 k) při t/mi 290 N.m při t/mi 268 kw (364 k) Elektricky řízeá sedmistupňvá autmatická převdvka s mauálím režimem. Převdvka je vybavea fukcí učeí, která sleduje styl jízdy řidiče a přizpůsbuje mu autmatické řazeí převdvých stupňů. Režim ručíh řazeí abízí sekvečí změu převdvých stupňů Ph zadích kl (RWD Rear-Wheel Drive) Eur 6 b Elektricky řízeá sedmistupňvá autmatická převdvka s mauálím režimem. Převdvka je vybavea fukcí učeí, která sleduje styl jízdy řidiče a přizpůsbuje mu autmatické řazeí převdvých stupňů. Režim ručíh řazeí abízí sekvečí změu převdvých stupňů Ph zadích kl (RWD Rear-Wheel Drive) Eur 6 b Jede elektrmtr, 2 spjky Baterie Li-i 220 km/h 250 km/h 8,9 s 5,3 s Odhadvaá sptřeba paliva 1 měst mim měst kmbivaá Emise CO 2 1 Ovladatelst Řízeí Typ Typ Průměr táčeí Zavěšeí kl Vpředu Vzadu Brzdy Vpředu/vzadu Kla a peumatiky Objemy a hmtsti Phtvstí hmtst 2 Celkvá hmtst vzidla (prvzuschpý stav) Hmtst tažeéh vzidla ebrzděý přívěs/brzděé Objem zavazadlvéh prstru Palivvá ádrž Exteriér 15,8 l/100 km 7,9 l/100 km 10,8 l/100 km 249 g/km Hřebevé řízeí vybaveé psilvačem s prmělivým účikem pdle rychlsti vzidla Hydraulický psilvač řízeí 11,4 m Nezávislé, dvjité lichběžíkvé závěsy s viutými pružiami a dvupístvými tlumiči (DPS Duble-Pist Shck), stabilizátr Nezávislé víceprvkvé zavěšeí, dvupístvé tlumiče (DPS Duble-Pist Shck), stabilizátr Ktuče s dvětráváím průměru 355 mm vpředu / 350 mm vzadu s prtilehlými hliíkvými třmey (vpředu čtyřpístkvé, vzadu dvupístkvé) Kla z hliíkvé slitiy 20 x 9,0" s peumatikami 245/40 R20 W (vpředu a vzadu) kg kg 750 kg / kg Sučiitel aerdyamickéh dpru 0, l 80 l 5,7 l/100 km 8 / 5,9 l/100 km 9 8,7 l/100 km 4,2 l/100 km 8 / 4,3 l/100 km 9 5,3 l/100 km 4,8 l/100 km 8 /4,9 l/100 km 9 6,2 l/100 km 124 g/km 8 /128 g/km g/km Hřebevé řízeí vybaveé psilvačem s prmělivým účikem pdle rychlsti vzidla Hybridí elektrický psilvač řízeí Hřebevé řízeí vybaveé psilvačem s prmělivým účikem pdle rychlsti vzidla Hybridí elektrický psilvač řízeí 11,4 m 11,4 m Nezávislé, dvjité lichběžíkvé závěsy s viutými pružiami a tlumiči s dvjkruhvým tlumeím (DFP Dual Flw Path), stabilizátr Nezávislé víceprvkvé zavěšeí, tlumiče s dvjkruhvým tlumeím (DFP Dual Flw Path), stabilizátr Ktuče s dvětráváím průměru 320 mm vpředu / 308 mm vzadu 3,4,5 Ktuče s dvětráváím průměru 355 mm vpředu / 350 mm vzadu s prtilehlými hliíkvými třmey (vpředu čtyřpístkvé, vzadu dvupístkvé) 6,7 Kla z hliíkvé slitiy 18 x 8,0" s peumatikami 245/50 R18 W (vpředu a vzadu) 3,4,5, kla z hliíkvé slitiy 20 x 9,0" s peumatikami 245/40 R20 W (vpředu a vzadu) 6,7 Nezávislé, dvjité lichběžíkvé závěsy s viutými pružiami a dvupístvými tlumiči (DPS Duble-Pist Shck), stabilizátr Nezávislé víceprvkvé zavěšeí, dvupístvé tlumiče (DPS Duble-Pist Shck), stabilizátr Ktuče s dvětráváím průměru 320 mm vpředu / 308 mm vzadu Kla z hliíkvé slitiy 18 x 8,0" s peumatikami 245/50 R18 W (vpředu a vzadu) kg 3 / kg 4 / kg 5 / kg 6 / kg kg 4 / kg kg 3,4,5 / kg 6, kg 750 kg / kg 750 kg / kg 450 l 350 l 74 l 70 l 0,27 3,4,5 / 0,28 6,7 0,26 1 Uvedeé hdty byly stavey a základě měřicích metd pdle evrpské směrice 715/2007/EC. Sptřeba paliva a úrveň CO 2 emisí vzu ejem a efektivím využití paliva ve vze, ale jsu vlivěy též stylem jízdy a dalšími mimtechickými faktry. 2 Hdty uvedey pdle směrice 92/21/EC ve verzi 95/48/EC (phtvstí hmtst s 90 % paliva v ádrži, řidičem hmtsti 68 kg a 7 kg zavazadel) pr vzidla se stadardí specifikací. Vlitelá výbava a příslušeství mhu tut hdtu zvýšit. 3 Q70 4 Q70 Premium 5 Q70 Premium Tech 6 Q70 Sprt 7 Q70 Sprt Tech 8 S 18" kla z hliíkvé slitiy s 10 paprsky 9 S 20" kla z hliíkvé slitiy s 5 paprsky ve sprtvím prvedeí

21 Ifiiti Q70 Navštivte ás lie, sestavte si své ideálí Ifiiti, pdívejte se a cey a další ifrmace. PŘIPOJTE SE Připjte se k aší kmuitě a získáte přístup k vikám d Ifiiti. Facebk.cm/IfiitiEurpe Twitter.cm/IfiitiEurpe Referečí čísl: I2152Q70BRCZCZ

ZÁLEŽITOST OKAMŽIKU. *Dostupnost se může lišit v rámci modelové řady.

ZÁLEŽITOST OKAMŽIKU. *Dostupnost se může lišit v rámci modelové řady. 70 ZÁLEŽITOST INSTINKTU Pddejte se mu. Nechte se zaujmut smělu krásu, která se dtýká ěčeh uvitř. Dvede vás k etušeým smyslvým zážitkům, jaké byste d techiky a desigu ečekávali. V vém Ifiiti Q70 alezete

Více

02-05.4 10.05.CZ. Regulační ventil najížděcí G92... -1-

02-05.4 10.05.CZ. Regulační ventil najížděcí G92... -1- 0-05.4 0.05.CZ Regulačí vetil ajížděcí G9... -- Výpčet sučiitele Kv Praktický výpčet se prvádí s přihlédutím ke stavu regulačíh kruhu a pracvích pdmíek látky pdle vzrců íže uvedeých. Regulačí vetil musí

Více

Řízení otáček změnou počtu pólů

Řízení otáček změnou počtu pólů Řízeí táček změu pčtu pólů Tet způsb řízeí táček mtrů umžňuje změu táček puze p stupích. čet stupňů však ebývá veliký, běžě se pužívá puze dvu stupňů. r zvláští účel lze pužít i větší pčet stupňů. T však

Více

Přehled systémů vozidla

Přehled systémů vozidla Vlv FE Hybrid Vlv FE Hybrid Přehled systémů vzidla Mtr D7F Eur 5 Vznětvý mtr s paralelním hybridním systémem Tčivý mment 3 2 1 t./min 1. Elektrmtr 2. Vznětvý mtr 3. Hybridní režim Prvnání Parametry mtru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

4 Získejte to nejlepší. Všestranně využitelný prostor se stylovým exteriérem. 6 Poznejte své druhé já. Připravte se na zážitek z dynamické jízdy.

4 Získejte to nejlepší. Všestranně využitelný prostor se stylovým exteriérem. 6 Poznejte své druhé já. Připravte se na zážitek z dynamické jízdy. Mazda2 Mazda2 4 Získejte to ejlepší Všestraě využitelý prostor se stylovým exteriérem. 6 Pozejte své druhé já Připravte se a zážitek z dyamické jízdy. 8 Prostor a všestraá využitelost Flexibilí ložý prostor

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

HiPath 1200. Analogové telefony s impulsní volbou IWV s tónovou volbou MFV. Návod k použití

HiPath 1200. Analogové telefony s impulsní volbou IWV s tónovou volbou MFV. Návod k použití HiPath 1200 Aalgvé telefy s impulsí vlbu IWV s tóvu vlbu MFV Návd k pužití K ávdu k pužití K ávdu k pužití Tet ávd k pužití ppisuje fukce, které můžete prvádět běžými aalgvými telefy s impulsí eb tóvu

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

VYJÁDŘENÍ, KTERÉ JE VÝZVOU

VYJÁDŘENÍ, KTERÉ JE VÝZVOU 30 VYJÁDŘENÍ, KTERÉ JE VÝZVOU Vidíte příležitst. Pkud ěc eexistuje, vytvříte t. Představujeme úplě prví Ifiiti Q30. Exkluziví aktiví kmpaktí vůz, který měí defiice kategrií a psuvá hraice kvečíh desigu.

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

CENÍK 2015. Ceny. EXECUTIVE 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 M/T 814 900 Kč. 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 A/T 854 900 Kč VÝBAVA MOTOR VÝKON PŘEVODOVKA CENA

CENÍK 2015. Ceny. EXECUTIVE 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 M/T 814 900 Kč. 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 A/T 854 900 Kč VÝBAVA MOTOR VÝKON PŘEVODOVKA CENA CENÍK 2015 Ceny VÝBAVA MOTOR VÝKON PŘEVODOVKA CENA 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 M/T 814 900 Kč 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 A/T 854 900 Kč 1 Pakety PAKET OBSAH CENA LEATHER Čalounění sedadel v kombinaci přírodní

Více

Historie značky Infiniti

Historie značky Infiniti Historie značky Infiniti značka INFINITI měla premiéru v r. 1989 v USA INFINITI - luxusní japonská značka, člen skupiny NISSAN Motor Company Japan Cíl - úspěšně konkurovat v prémiovém segmentu zavedeným

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Corolla Modelový rok 2014

Corolla Modelový rok 2014 Corolla Modelový rok 2014 Ceník NABÍDKA BŘEZEN 2015 Paket Exclusive se zvýhodněním 41 000 Kč Za 7 550 Kč = Úrok 2,99 % + měsíčně + Garance budoucí hodnoty vozu Pakety výbavy za polovinu ceny! Výbava Motor

Více

CENÍK 2016. Měsíční splátky GARANT. LIVE 1,8 Hybrid 90 kw e-cvt 11 374 Kč 9 400 Kč. ACTIVE 1,8 Hybrid 90 kw e-cvt 12 221 Kč 10 100 Kč

CENÍK 2016. Měsíční splátky GARANT. LIVE 1,8 Hybrid 90 kw e-cvt 11 374 Kč 9 400 Kč. ACTIVE 1,8 Hybrid 90 kw e-cvt 12 221 Kč 10 100 Kč CENÍK 2016 Měsíční splátky GARANT VÝBAVA MOTOR VÝKON PŘEVODOVKA TOYOTA GARANT TOYOTA RENT LIVE 1,8 Hybrid 90 kw e-cvt 11 374 Kč 9 400 Kč ACTIVE 1,8 Hybrid 90 kw e-cvt 12 221 Kč 10 100 Kč EXECUTIVE 1,8

Více

971 Kohout kulový PN 160

971 Kohout kulový PN 160 971 971 Khut kulvý PN 160 Pužití k úplému uzavřeí eb tevřeí průtku prvzí tekutiy, která může kulvým khutem prudit běma směry jsu určey pr pužití v běžých měřících kruzích systémů průmyslvé autmatizace

Více

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Nový RAV4 Ceník Za 12 045 Kč = Úrok 0 % + měsíčně + Garance budoucí hodnoty vozu Kombinace paketů se zvýhodněním až 50 000 Kč! Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Power 2,0 Valvematic 111 kw 6 M/T

Více

LEXUS RC 200t/300h. Prodloužená záruka LEXUS Záruka na 5 let / 160 000 km a asistenční služby na 5 let bez omezení ujetých kilometrů

LEXUS RC 200t/300h. Prodloužená záruka LEXUS Záruka na 5 let / 160 000 km a asistenční služby na 5 let bez omezení ujetých kilometrů LEXUS RC 200t/300h CENÍK Prodloužená záruka LEXUS Záruka na 5 let / 160 000 km a asistenční služby na 5 let bez omezení ujetých kilometrů LEXUS ProTect 5letá ochrana laku karoserie (pomocí křemíkové vrstvy)

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

Na obrázku je model Jazz 1.3 i-vtec Elegance v barvě Sunset Orange s 16" koly z lehkých slitin a volitelným systémem Honda CONNECT s navigací Garmin.

Na obrázku je model Jazz 1.3 i-vtec Elegance v barvě Sunset Orange s 16 koly z lehkých slitin a volitelným systémem Honda CONNECT s navigací Garmin. NOVÝ JAZZ Na obrázku je model Jazz 1.3 i-vtec Elegance v barvě Sunset Orange s 16" koly z lehkých slitin a volitelným systémem Honda CONNECT s navigací Garmin. [MALÉ AUTO VELKÝ DOJEM Nový tvar karoserie

Více

STANDARDNÍ VÝBAVA. Bezpečnost a zabezpečení

STANDARDNÍ VÝBAVA. Bezpečnost a zabezpečení CENÍK LEXUS IS 1 STANDARDNÍ VÝBAVA Bezpečnost a zabezpečení Vybavení exteriéru ABS (protiblokovací brzdový systém) s EBD (elektronická distribuce brzdné síly) TRC (systém řízení trakční síly) VSC (řízení

Více

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč.

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Nový Auris - ceník Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Výbava Motor Výkon Převodovka Standardní cena Zvýhodnění Zaváděcí cena Power

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Dostupné také ve verzi King Cab (2 nebo 4 sedadla) s delší ložnou plochou. VYBERTE SI ZE 3 JÍZDNÍCH REŽIMŮ

Dostupné také ve verzi King Cab (2 nebo 4 sedadla) s delší ložnou plochou. VYBERTE SI ZE 3 JÍZDNÍCH REŽIMŮ Partner pro práci i pro zábavu Již od 495 225 Kč bez DPH 29% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu PRO PRÁCI I PRO ZÁBAVU Užitečná hmotnost: 910 Max. hmotnost přívěsu: 3 000 Dieselové motory o výkonu 140

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč666,682 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

PEXESO UŽIVATELSKÝ MANUÁL

PEXESO UŽIVATELSKÝ MANUÁL PEXESO UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obsah 1. ÚVOD DO HRY 3 1.1. Histrie hry 3 1.2. Pravidla hry 3 1.3. Pčítačvá verze hry 3 2. INSTALACE HRY 4 2.1. Instalace z disku CD-ROM 4 2.2. Instalace hry stažené z internetu

Více

LEXUS GS 200t/300h/450h

LEXUS GS 200t/300h/450h LEXUS GS 200t/300h/450h CENÍK Prodloužená záruka LEXUS Záruka na 5 let / 160 000 km a asistenční služby na 5 let bez omezení ujetých kilometrů LEXUS ProTect 5letá ochrana laku karoserie (pomocí křemíkové

Více

PULSAR Chytrý, praktický, překvapivý

PULSAR Chytrý, praktický, překvapivý Chytrý, praktický, překvapivý od 299 900 Kč s financováním Nissan Finance Interiér nového NISSANU PULSAR je pojatý opravdu velkoryse. Je neuvěřitelně světlý a vzdušný se spoustou místa pro pohodlné sezení

Více

PŘIZPŮSOBÍ SE KAŽDÉMU ŽIVOTNÍMU STYLU

PŘIZPŮSOBÍ SE KAŽDÉMU ŽIVOTNÍMU STYLU Sleva 17% 1.5 dci od 484 900 Kč 22% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu VŠESTRANNOST BEZ OMEZENÍ Chcete si udělat výlet k jezeru? Nebo pomoct příteli se stěhováním? Dovézt si na zahrádku spoustu mladých

Více

Z IMPULSU. Tento údaj odpovídá kombinované spotřebě paliva.

Z IMPULSU. Tento údaj odpovídá kombinované spotřebě paliva. 70 Je čas vykročit vpřed. Dopřát si jedinečná potěšení plná nespoutané dynamiky a ryzí odvahy. Obklopit se přepychem zrozeným z neutuchající pozornosti ke hmatovým vjemům a vychutnat si všemi smysly zážitek

Více

V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km.

V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km. 50 Nechte se unášet touhou. Objevte smyslové potěšení luxusu zaměřeného na pocit. Zcela nový model Infiniti Q50 přináší právě takové potěšení. Intenzivní zážitek z vysokého výkonu a nejmodernějších technologií.

Více

NOVÝ FORD MUSTANG I CENÍK

NOVÝ FORD MUSTANG I CENÍK NOVÝ FORD MUSTANG I CENÍK Karoserie Motor Palivo Výkon Převodovka Pohon Cena vč. DPH Fastback Convertible 2.3 EcoBoost benzín 233 kw / 317 k zadní 969 000 2.3 EcoBoost benzín 233 kw / 317 k ická zadní

Více

PŘIPRAVENI KE STARTU HR-V JAZZ CIVIC TYPE R CR-V CIVIC CIVIC TOURER. Zbrusu nové modely nyní u prodejců Honda! Zcela nové modely nyní v prodeji

PŘIPRAVENI KE STARTU HR-V JAZZ CIVIC TYPE R CR-V CIVIC CIVIC TOURER. Zbrusu nové modely nyní u prodejců Honda! Zcela nové modely nyní v prodeji PŘIPRAVEI KE TARTU Zbrusu nové modely nyní u prodejců Honda! Zcela nové modely nyní v prodeji Mimořádné zvýhodnění pro modely 2015 HR-V JAZZ CIVIC TYPE R CR-V CIVIC CIVIC TURER 02 03 1800 1600 1400 1215

Více

2.0i BASE 2.0i 2.0i PREMIUM 2.0XT 6MT Lineartronic 6MT Lineartronic Motor 4 válcový přeplňovaný

2.0i BASE 2.0i 2.0i PREMIUM 2.0XT 6MT Lineartronic 6MT Lineartronic Motor 4 válcový přeplňovaný SPECIFIKACE Symmetrical AWD (All-Wheel Drive) BASE 2.0XT Motor 4 válcový přeplňovaný Typ 4 válcový benzínový motor typu Boxer benzínový motor typu Boxer DOHC 16-ventilů Vrtání X Zdvih mm 84,0 90,0 86,0

Více

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900. Energy TCe 200 EDC 959 900. Energy dci 110 619 900

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900. Energy TCe 200 EDC 959 900. Energy dci 110 619 900 Renault Talisman Take Control CENÍK Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900 Energy TCe 200 EDC 959 900 Energy dci 110 619 900 Energy dci 130 689 900 729 900 Energy dci 160

Více

411 HT JCB KOLOVÝ NAKLADAČ ½ ¹. Celková délka Střed nápravy od patního čepu lopaty Rozvor náprav Střed nápravy od hrany protizávaží

411 HT JCB KOLOVÝ NAKLADAČ ½ ¹. Celková délka Střed nápravy od patního čepu lopaty Rozvor náprav Střed nápravy od hrany protizávaží MAX. VÝKON MOTORU: 74 kw MAX. PROVOZNÍ HMOTNOST: 8774 MAX. OBJEM LOPATY: 1,7m³ SPECIFIKACE STROJE - Standardní zdvih SPECIFIKACE STROJE - Vyský zdvih. l º, T E ½ ¹ M A µ» R R» TE ja SPECIFIKACE STROJE

Více

83 plus 5 let NOVÉ. Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, 158 00 Praha 5 www.honda.cz

83 plus 5 let NOVÉ. Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, 158 00 Praha 5 www.honda.cz Obrázky jsou ilustrativní. Výrobce si vyhrazuje právo změny bez předchozího upozornění. Technické změny a tiskové chyby vyhrazeny. Jezděte bezpečně Pozorně si přečtěte uživatelskou příručku Dobře se seznamte

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

X-TRAIL NOVÝ NISSAN X-TRAIL LETNÍ VÝPRODEJ NOVINKA.

X-TRAIL NOVÝ NISSAN X-TRAIL LETNÍ VÝPRODEJ NOVINKA. X-TRAIL NOVÝ NISSAN X-TRAIL NOVINKA LETNÍ VÝPRODEJ 170 000 www.nissan.cz NOVÝ NISSAN X-TRAIL VERZE PALIVO VÝKON CENA 2.0 dci 177 X-TRONIC ALL-MODE 4X4 DIESEL 177k (380 Nm) AUTOMATICKÁ 829 000 VÝBAVA 18"

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE Nový Civic 5D s novým designem a konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu. Výsledkem je vůz s jedinečnou osobností a sportovním duchem. Vůz, který je

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km.

V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km. 50 Nechte se unášet touhou. Objevte smyslové potěšení luxusu zaměřeného na pocit. Zcela nový model Infiniti Q50 přináší právě takové potěšení. Intenzivní zážitek z vysokého výkonu a nejmodernějších technologií.

Více

ÚNIK. Dostupnost se může lišit v závislosti na modelové řadě.

ÚNIK. Dostupnost se může lišit v závislosti na modelové řadě. 60 COUPE & CABRIO ÚNIK Q60 Coupé vás zve na cestu, která je v pravém slova smyslu důvěrná. Magická přitažlivost jeho stylu a strhující intenzita jeho výkonu vás uchvátí na první pohled. Je to příslib zážitku,

Více

AVENSIS CENÍK 2015 = + + Akční nabídka paketů za polovinu ceny! Ceny GARANT. ZA 13 718 Kč MĚSÍČNĚ GARANTOVANÁ BUDOUCÍ HODNOTA VOZU 3,99% ÚROK

AVENSIS CENÍK 2015 = + + Akční nabídka paketů za polovinu ceny! Ceny GARANT. ZA 13 718 Kč MĚSÍČNĚ GARANTOVANÁ BUDOUCÍ HODNOTA VOZU 3,99% ÚROK AVENSIS CENÍK 2015 GARANT = + + 3,99% ÚROK ZA 13 718 Kč MĚSÍČNĚ GARANTOVANÁ BUDOUCÍ HODNOTA VOZU Akční nabídka paketů za polovinu ceny! Ceny VÝBAVA MOTOR VÝKON PŘEVODOVKA SEDAN TOURING SPORTS LIVE 1,6

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km.

V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km. 50 Nechte se unášet touhou. Objevte smyslové potěšení luxusu zaměřeného na pocit. Zcela nový model Infiniti Q50 přináší právě takové potěšení. Intenzivní zážitek z vysokého výkonu a nejmodernějších technologií.

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

= + + CENÍK 20162015. Výhodné financování Toyota Garant akontaci platí Toyota! Atraktivní nabídka paketů se zvýhodněním až 16 000 Kč Ceny GARANT

= + + CENÍK 20162015. Výhodné financování Toyota Garant akontaci platí Toyota! Atraktivní nabídka paketů se zvýhodněním až 16 000 Kč Ceny GARANT CENÍK 20162015 AKONTACI PLATÍ TOYOTA GARANT = + + NÍZKÝ ÚROK OD 5 299 Kč MĚSÍČNĚ GARANTOVANÁ BUDOUCÍ HODNOTA VOZU Výhodné financování Toyota Garant akontaci platí Toyota! Atraktivní nabídka paketů se zvýhodněním

Více

NOVÝ FORD EDGE I CENÍK

NOVÝ FORD EDGE I CENÍK NOVÝ FORD EDGE I CENÍK Stvořen pro cestu za dobrodružstvím Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka Cena vč. DPH Trend 2.0 TDCi AWD nafta 132 kw / 180 k 6st. manuální 1 119 990 Titanium 2.0 TDCi Bi-Turbo AWD

Více

NOVÝ FORD EDGE I CENÍK

NOVÝ FORD EDGE I CENÍK NOVÝ FORD EDGE I CENÍK Stvořen pro cestu za dobrodružstvím Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka Cena vč. DPH Trend 2.0 TDCi AWD nafta 132 kw / 180 k 6st. manuální 1 119 990 Titanium 2.0 TDCi AWD nafta

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

NOVÝ grand SceNic AKTUÁLNÍ AKCE. již od 394 900 Kč

NOVÝ grand SceNic AKTUÁLNÍ AKCE. již od 394 900 Kč NOVÝ grand SceNic již od 394 900 Kč AKTUÁLNÍ AKCE OOSLEVA 50 000 Kč na všechny verze OOExtra zvýhodněný úrok při financování Renault Finance VÝBAVA MOTOR CENÍK SLEVA AKČNÍ CENA 5místný 7místný (každá verze)

Více

FORD FOCUS ST I CENÍK

FORD FOCUS ST I CENÍK FORD FOCUS I CENÍK Cena včetně DPH Výbava Motor Palivo Výkon Převodovka 2.0 EcoBoost benzín 250 k (184 kw) 2.0 Duratorq TDCi 2.0 Duratorq TDCi 5dv. kombi 6st. manuální 705 990 Kč 725 990 Kč 185 k (136

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ 300 000 Kč 63 977 bez DPH www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/340/ Cena Ceníková cena bez DPH 75 386 Ceníková cena s DPH 91 217 Akční cena bez DPH 63 977

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 1.4 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 279 900 Kč 286 900 Kč \ Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Zapalovač a popelník

Více

Prodej a servis vozů G S 4 6 0. Vybudovali jsme pro Vás 5ti hvězdičkový servis, který si tato značka zaslouží.

Prodej a servis vozů G S 4 6 0. Vybudovali jsme pro Vás 5ti hvězdičkový servis, který si tato značka zaslouží. CENÍK Lexus G S 4 6 0 který si tato značka zaslouží. Standardní výbava AKTIVNÍ BEZPEČNOST A JÍZDNÍ DYNAMIKA ABS (protiblokovací brzdový systém) AVS (adaptivní odpružení s režimy normal/sport) BAS (brzdový

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

... P R O V A ŠE P O H O D L Í

... P R O V A ŠE P O H O D L Í .PROVAŠEPOHODLÍ Naše splečnst se zaměřuje na výrbu mbilních vytápěcích a chladicích zařízení. Histrie splečnsti se datuje už d šedesátých let. V sučasné dbě je hlavní sídl Desa Int v Bwling Green, Kentucky,

Více

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR NISSAN NV200 VAN Fleetová sleva již při nákupu 1 vozu 275 500 Již od 275 500 Kč 5 let bez starostí! 5 let záruka výrobce 1 + 5* servisní smlouva MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 byl

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/382/ 90 584 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 90 584 Ceníková cena s DPH 109 607 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Nero/Rosso

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

PROBUZENÍ. Nechte se unášet novým pocitem uvědomění sebe sama, svých smyslů, všeho, co vás obklopuje. Každý kilometr vás přenese na jiné místo.

PROBUZENÍ. Nechte se unášet novým pocitem uvědomění sebe sama, svých smyslů, všeho, co vás obklopuje. Každý kilometr vás přenese na jiné místo. X50 NÁDECH Nadechněte se. Okamžik stvořený právě pro vás. Model QX50 je vyjádřením vaší osobnosti a výrazem stylu, který pečuje o pohodlí a odměňuje vaše smysly. Luxusní crossover, který kombinuje atraktivní

Více

VÁŠ XF R-SPORT JAGUAR 2.0 L TURBODIESEL 300 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 374 923 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava:

VÁŠ XF R-SPORT JAGUAR 2.0 L TURBODIESEL 300 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 374 923 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava: VÁŠ XF R-SPORT JAGUAR 2.0 L TURBODIESEL 300 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 374 923 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava: 443 189 Kč¹ Konečná cena 1 818 112 Kč¹ * Cena je orientační a může zahrnovat

Více

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 1.6 i -DTEC Motor Zdvihový objem (cm 3 ) 1597 Rozvod Palivo Poháněná kola Počet válců 4 Počet ventilů 16 Kompresní poměr 16 Výkon DOHC i-dtec Nafta 2 (přední) Maximální výkon motoru - kw (k) / otáček za

Více

Vydejte se za dobrodružstvím!

Vydejte se za dobrodružstvím! 2 Vydejte se za dobrodružstvím! Hranice není třeba posouvat, Vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu do náročného terénu. Jeho kompaktní karoserie umožňuje

Více

VOLVO FH. nové vlastnosti

VOLVO FH. nové vlastnosti nvé vlastnsti VOLVO FH Claes Avedal manažer výzkumu nehd Ask Gerge hlavní návrhář exteriéru Vlv FH je šampinem na dluhých tratích, pkud jde výkn, phdlí a hspdárnst. Mtr D13, autmatizvaná převdvka I-Shift

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY 19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/390/ 101 451 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 101 451 Ceníková cena s DPH 122 756 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Passione

Více

Danfoss Eco Programovatelná radiátorová termostatická hlavice pro chytrý telefon

Danfoss Eco Programovatelná radiátorová termostatická hlavice pro chytrý telefon atvý list Ec Prgramvatelá radiátrvá termstatická hlavice pr chytrý telef Pužití termstatické vetily a většiu radiátrvých vetilů jiých výrbců. Ec je samstatá radiátrvá termstatická hlavice pr byté prstry.

Více

Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10)

Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10) Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T Active Model Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T Active Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10)

Více

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN 1.6 i -DTEC Motor Převodovka Výbava Výkon (kw/k) Kombinovaná spotřeba (l/100 km) Emise CO 2 (g/km) Cena (Kč) 1.6 i-dtec 6stupňová manuální Comfort 88/120 3,4 91 569 900 1.6 i-dtec 6stupňová manuální

Více

1.6 i-dtec 120 k 2WD 1.6 i-dtec 160 k 4WD 2.0 i-vtec 155 k 4WD

1.6 i-dtec 120 k 2WD 1.6 i-dtec 160 k 4WD 2.0 i-vtec 155 k 4WD LIFESTYLE PLUS LIFESTYLE PLUS 1.6 i-dtec 120 k 2WD 6stupňová manuální převodovka 1.6 i-dtec 160 k 4WD 6stupňová manuální převodovka 9stupňová automatická převodovka 2.0 i-vtec 155 k 4WD 6stupňová manuální

Více

2011 Saab Ceny a výbava

2011 Saab Ceny a výbava Saab Ceny a výbava 2011 Modely Saab 9-3 Sport Sedan Ceny v Kč Motorizace Linear Vector Aero 1.8t (1.998 cm 3, 110 kw/150 k, 240 Nm při 2.000-3.500 ot./min.) 649.000 805.000 1.8t BioPower (1.998 cm 3, 129

Více

Nový Saab Ceny a výbava

Nový Saab Ceny a výbava Nový Saab Ceny a výbava 2011 Modely Saab 9-3X Ceny v Kč Motorizace 9-3X 2.0T XWD (1.998 cm 3, 154 kw/210 k, 300 Nm při 2.500-4.000 ot./min.) 1.025.000 2.0T BioPower XWD (1.998 cm 3, 154 kw/210 k, 300 Nm

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

FORD MONDEO VIGNALE I CENÍK

FORD MONDEO VIGNALE I CENÍK FORD MONDEO VIGNALE I CENÍK Prémiová kvalita a exkluzivní služby na míru včetně servisu na 3 roky / 100 000 km v ceně vozu Motor Palivo Výkon Převodovka Karoserie Sedan Kombi Vignale 2.0 TDCi nafta 132

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT

MASERATI GHIBLI GRANSPORT MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/378/ PRODÁNO Cena Ceníková cena bez DPH 90 135 Ceníková cena s DPH 109 063 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Emozione Tan Rozměry

Více

NOVÝ NISSAN QASHQAI. ípadě zakoupení a využití havarijního pojištění Nissan CASCO* JŠÍ MALÝ RODINNÝ VŮZ ROKU 2014 BEZPEČNOSTNÍ TECHNOLOGIE

NOVÝ NISSAN QASHQAI. ípadě zakoupení a využití havarijního pojištění Nissan CASCO* JŠÍ MALÝ RODINNÝ VŮZ ROKU 2014 BEZPEČNOSTNÍ TECHNOLOGIE NEJBEZPEČNĚJŠÍ JŠÍ MALÝ RODINNÝ VŮZ ROKU 2014 NOVÝ NISSAN QASHQAI Sleva až 80 000 Kč v případ ípadě zakoupení a využití havarijního pojištění Nissan CASCO* BEZPEČNOSTNÍ TECHNOLOGIE Nový Nissan Qashqai

Více

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900. Energy TCe 200 EDC 959 900. Energy dci 110 619 900

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900. Energy TCe 200 EDC 959 900. Energy dci 110 619 900 Renault Talisman Take Control CENÍK Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 EDC 689 900 729 900 Energy TCe 200 EDC 959 900 Energy dci 110 619 900 Energy dci 130 689 900 729 900 Energy dci 160

Více

VÁŠ XF R-SPORT JAGUAR 3.0 L TURBODIESEL 300 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 745 062 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava:

VÁŠ XF R-SPORT JAGUAR 3.0 L TURBODIESEL 300 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 745 062 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava: VÁŠ XF R-SPORT JAGUAR 3.0 L TURBODIESEL 300 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 745 062 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava: 505 38¹ Konečná cena 2 250 442 Kč¹ * Cena je orientační a může zahrnovat

Více

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO MASERATI LEVANTE GRANLUSSO DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/446/ 88 019 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 88 019 Ceníková cena s DPH 106 503 Vlastnosti Stav: Barva: Nový Nero/Černá Vlastnosti

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč978,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Avensis Wagon 2,0 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10)

Avensis Wagon 2,0 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10) Avensis Wagon 2,0 D-4D Stop & Start 6 M/T Active 2 Model Barva exteriéru Čalounění Pakety Avensis Wagon 2,0 D-4D Stop & Start 6 M/T Active 2 Šedá - popelavá (1G3) Kombinace šedá Alcantara / černá látka

Více

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE NOVÉ KANGOO BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE AKTUÁLNÍ AKCE OOKlimatizace, rádio s MP3 a Bluetooth, dvoje posuvné dveře a bohatá standardní výbava OODodatečná sleva ve výši 20 000 Kč při financování

Více

GARANTOVANÁ BUDOUCÍ HODNOTA VOZU. 2,5 Hybrid 145 kw e-cvt AWD (E-FOUR) 816 900 Kč. 2,5 Hybrid 145 kw e-cvt AWD (E-FOUR) 865 900 Kč

GARANTOVANÁ BUDOUCÍ HODNOTA VOZU. 2,5 Hybrid 145 kw e-cvt AWD (E-FOUR) 816 900 Kč. 2,5 Hybrid 145 kw e-cvt AWD (E-FOUR) 865 900 Kč CENÍK 2016 GARANT OD 11 499 Kč = MĚSÍČNĚ + GARANTOVANÁ BUDOUCÍ HODNOTA VOZU Nově k dispozici v hybridním provedení s výkonem 197 k! Ceny VÝBAVA MOTOR VÝKON PŘEVODOVKA POHON CENA LIVE 2,0 D-4D 105 kw 6

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ BARVA & KOLA (2) Černá (212) 18" kola z lehké slitiny, 5paprskový design (pouze ), pneumatiky 235/45 R18 ČALOUNĚNÍ A DEKORY V INTERIÉRU Černá látka / černé lesklé obložení (FA24) STANDARDNÍ

Více

CENÍK FORD KUGA. Titanium. Trend. Feel the difference. Trend. Titanium. Trend. Titanium. Náš tip

CENÍK FORD KUGA. Titanium. Trend. Feel the difference. Trend. Titanium. Trend. Titanium. Náš tip CENÍK FORD KUGA Základní ceny Motor Výkon Převodovka Pohon Cena včetně DPH 2.0 Duratorq TDCi 103 kw / 140 k 6st. manuální 4x2 587 990 2.0 Duratorq TDCi 103 kw / 140 k 6st. manuální 4x4 679 990 2.0 Duratorq

Více

Shrnutí Vaší. Vzdání se odpovědnosti

Shrnutí Vaší. Vzdání se odpovědnosti Shrnutí Vaší VOLVO S90 Exteriér Barva Kola 711 - stříbrná Bright Silver Metallic 17 kola z lehké slitiny, 7 paprsků, stříbrná Silver, pneumatiky 225/55 R17 Interiér Výbava Řadící páka Volant Čalounění

Více

VITO 116CDI KB SPORT

VITO 116CDI KB SPORT VITO 116CDI KB SPORT Cena základního modelu VITO 116CDI/K KB SPORT Cena s DPH (Kč) 774 000,- Cena bez DPH (Kč) 645 000,- Základní technická specifikace vozu Označení motoru 116CDI Typ Vznětový Počet válců

Více

VÁŠ XE R-SPORT JAGUAR 2.0 L I4 TURBODIESEL 180 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 199 473 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava:

VÁŠ XE R-SPORT JAGUAR 2.0 L I4 TURBODIESEL 180 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 199 473 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava: VÁŠ XE R-SPORT JAGUAR 2.0 L I4 TURBODIESEL 180 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 199 473 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava: 239 014 Kč¹ Konečná cena 1 438 487 Kč¹ * Cena je orientační a může

Více