ZPRÁVA O PRŮBĚHU VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZPRÁVA O PRŮBĚHU VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ"

Transkript

1 ZPRÁVA O PRŮBĚHU VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ 1. Identifikační údaje o zadavateli: Název zadavatele Sídlo zadavatele Identifikační číslo Jméno a příjmení osoby oprávněné jednat jménem zadavatele Název veřejné zakázky Druh řízení Evidenční číslo veř. zakázky Západočeská univerzita v Plzni Univerzitní 8, PSČ: Plzeň doc. PaedDr. Ilona Mauritzová, Ph.D. Výstavba objektu pro projekt RIPO otevřené, nadlimitní řízení Zástupce zadavatele: Advokátní kancelář Volopich, Tomšíček & spol., se sídlem Plzeň, Vlastina 23, PSČ: Složení hodnotící komise: Hodnotící komise jmenovaná pro posouzení a hodnocení nabídek podaných uchazeči na výše uvedenou veřejnou zakázku byla ustanovena v souladu s ust. 74 ZVZ jmenováním zadavatele v následujícím složení: Strana 1 (celkem 9)

2 Členové hodnotící komise: 1. PhDr. Miloslava Faitová Západočeská univerzita v Plzni 2. Mgr. Pavel Šindelář Západočeská univerzita v Plzni 3. Ing. arch. Hynek Gloser Západočeská univerzita v Plzni 4. Ing. Zdeněk Kratochvíl Západočeská univerzita v Plzni 5. Ing. Miroslav Ernest Západočeská univerzita v Plzni Náhradníci členů hodnotící komise: 1. Mgr. Miluše Mírková Západočeská univerzita v Plzni 2. Mgr. Eva Straková Západočeská univerzita v Plzni 3. Ing. Miroslava Kralovcová Západočeská univerzita v Plzni 4. Ing. Petr Beneš Západočeská univerzita v Plzni 5. Ing. Tomáš Linda Západočeská univerzita v Plzni Všichni dotčení členové hodnotící komise příp. jejich náhradníci učinili na počátku prvního jednání hodnotící komise nebo na počátku jednání, na němž byl dotčený člen/náhradník poprvé v hodnotící komisi přítomen, písemné prohlášení o své nepodjatosti následujícího znění: prohlašuji, že: - nejsem podjatý/á ve vztahu k předmětné veřejné zakázce ani ve vztahu k zájemcům; - nepodílel/a jsem se na zpracování jakékoliv žádosti o účast/nabídky; - nemám osobní zájem na zadání předmětné veřejné zakázky; - nespojuje mě se žádným zájemcem osobní, pracovní ani jiný obdobný poměr; - budu zachovávat mlčenlivost o skutečnostech, o nichž jsem se dozvěděl/a v souvislosti se svou účastí v hodnotící komisi. 4. Seznam posuzovaných nabídek: V tomto zadávacím řízení bylo ve lhůtě pro podání nabídek (tj , do 10:00 hodin) podáno celkem 8 nabídek uchazečů. Po skončení lhůty pro podání nabídek nebyla podána žádná další nabídka. V souladu s ustanovením 69 odst. 6 ZVZ přiřadil zadavatel jednotlivým nabídkám dle data a času jejich doručení následující pořadová čísla: Strana 2 (celkem 9)

3 Pořadové číslo nabídky Identifikace uchazeče 1. Skanska a. s., IČ: , se sídlem Praha 4 Chodov, Líbalova 1/2348, PSČ Metrostav a. s., IČ: , se sídlem Praha 8, Koželužská 2246, PSČ VW WACHAL a.s. IČ: OHL ŽS, a. s., IČ: , se sídlem Brno Veveří, Burešova 938/17, PSČ Energie - stavební a báňská a.s., IČ: , HOCHTIEF CZ a. s., IČ: , se sídlem Praha 5, Plzeňská 16/3217, PSČ SWIETELSKY stavební s.r.o., IČO: , se sídlem České Budějovice, České Budějovice 3, Pražská tř. 495/58, PSČ KLEMENT a.s., IČ: , se sídlem Řehlovice, Hliňany 18, okres Ústí nad Labem, Komise pro otevírání obálek v rámci procesu otevírání obálek s nabídkami posoudila všechny nabídky uchazečů z hlediska jejich úplnosti podle ust. 71 odst. 8 ZVZ. Všechny podané nabídky uchazečů splnily podmínky úplnosti nabídky ve smyslu ust. 71 odst. 8 ZVZ a byly komisí pro otevírání obálek doporučeny k dalšímu posouzení. O průběhu otevírání obálek byl v souladu s ust. 73 ZVZ pořízen protokol o otevírání obálek. U všech uchazečů byla následně hodnotící komisí posouzena kvalifikace, resp. prokázání splnění kvalifikace uchazečů z hlediska požadavků v souladu s ust. 59 odst. 1 ZVZ. Strana 3 (celkem 9)

4 V rámci procesu posouzení kvalifikace nebyl vyloučen žádný z uchazečů. O posouzení kvalifikace uchazečů v tomto zadávacím řízení byl pořízen protokol o posouzení kvalifikace dle ust. 59 odst. 6 ZVZ. V návaznosti na výsledky posouzení kvalifikace jednotlivých uchazečů tak hodnotící komise přistoupila k fázi posouzení nabídek dle ust. 76 a 77 ZVZ u následujících uchazečů: Pořadové číslo nabídky Identifikace uchazeče 1. Skanska a. s., IČ: , se sídlem Praha 4 Chodov, Líbalova 1/2348, PSČ Metrostav a. s., IČ: , se sídlem Praha 8, Koželužská 2246, PSČ VW WACHAL a.s. IČ: OHL ŽS, a. s., IČ: , se sídlem Brno Veveří, Burešova 938/17, PSČ Energie - stavební a báňská a.s., IČ: , HOCHTIEF CZ a. s., IČ: , se sídlem Praha 5, Plzeňská 16/3217, PSČ SWIETELSKY stavební s.r.o., IČO: , se sídlem České Budějovice, České Budějovice 3, Pražská tř. 495/58, PSČ KLEMENT a.s., IČ: , se sídlem Řehlovice, Hliňany 18, okres Ústí nad Labem, Strana 4 (celkem 9)

5 5. Seznam nabídek, které byly ze zadávacího řízení vyřazeny: V rámci posouzení nabídek ve smyslu ust. 76 a 77 ZVZ nebyla hodnotící komisí vyřazena žádná nabídka. V návaznosti na výsledky posouzení nabídek dle ust. 76 a 77 ZVZ přistoupila hodnotící komise k hodnocení nabídek dle 79 ZVZ pouze u těch nabídek uchazečů, jejichž nabídky nebyly vyřazeny. Jednalo se o nabídky následujících uchazečů: Pořadové číslo nabídky Identifikace uchazeče 1. Skanska a. s., IČ: , se sídlem Praha 4 Chodov, Líbalova 1/2348, PSČ Metrostav a. s., IČ: , se sídlem Praha 8, Koželužská 2246, PSČ VW WACHAL a.s. IČ: OHL ŽS, a. s., IČ: , se sídlem Brno Veveří, Burešova 938/17, PSČ Energie - stavební a báňská a.s., IČ: , HOCHTIEF CZ a. s., IČ: , se sídlem Praha 5, Plzeňská 16/3217, PSČ SWIETELSKY stavební s.r.o., IČO: , se sídlem České Budějovice, České Budějovice 3, Pražská tř. 495/58, PSČ KLEMENT a.s., IČ: , se sídlem Řehlovice, Hliňany 18, okres Ústí nad Labem, Strana 5 (celkem 9)

6 U nabídek těchto uchazečů bylo hodnotící komisí konstatováno, že tyto splňují (i) zákonné požadavky, zadávací podmínky a požadavky zadavatele ve smyslu ust. 76 odst. 1 ZVZ (ii) u žádné z těchto se nejedná o nepřijatelnou nabídku dle ust. 22 odst. 1 písm. d) ZVZ a (iii) u žádné se nejedná o nabídku s mimořádně nízkou nabídkovou cenou ve smyslu ust. 77 ZVZ. 6. Popis způsobu hodnocení zbývajících nabídek včetně odůvodnění: V souladu s ustanovením 78 odst. 1 písm. b) byly všechny nabídky, které nebyly vyřazeny hodnoceny na základě nejnižší nabídkové ceny. Nabídkové ceny jednotlivých uchazečů byly následující: Nabídka č. 1. Uchazeč IČO Sídlo uchazeče Skanska a. s Praha 4 Chodov, Líbalova 1/2348, PSČ ,- Kč bez DPH Nabídka č. 2 Uchazeč IČO Sídlo uchazeče Metrostav a. s ,- Kč bez DPH Praha 8, Koželužská 2246, PSČ Nabídka č. 3 Uchazeč IČO Sídlo uchazeče VW WACHAL a.s ,- Kč bez DPH Kroměříž, Tylova 220/17, PSČ Strana 6 (celkem 9)

7 Nabídka č. 4 Uchazeč IČO Sídlo uchazeče OHL ŽS, a. s ,- Kč bez DPH Brno Veveří, Burešova 938/17, PSČ Nabídka č. 5 Uchazeč IČO Sídlo uchazeče Energie - stavební a báňská a.s ,- Kč bez DPH Kladno, Vašíčkova 3081, PSČ Nabídka č. 6 Uchazeč IČO Sídlo uchazeče HOCHTIEF CZ a. s ,- Kč bez DPH Praha 5, Plzeňská 16/3217, PSČ Nabídka č. 7 Uchazeč IČO Sídlo uchazeče SWIETELSKY stavební s.r.o ,- Kč bez DPH České Budějovice 3, Pražská tř. 495/58, PSČ Nabídka č. 8 Uchazeč IČO Sídlo uchazeče KLEMENT a.s ,- Kč bez DPH Řehlovice, Hliňany 18, Strana 7 (celkem 9)

8 7. Výsledek hodnocení nabídek: V souladu s ustanovením 79 odst. 4 ZVZ seřadila hodnotící komise nabídky jednotlivých uchazečů podle výše nabídkových cen, přičemž na prvním místě byla nabídka s nejnižší nabídkovou cenou bez DPH a ostatní nabídky byly hodnotící komisí seřazeny podle výše nabídkové ceny bez DPH sestupně za nejlepší nabídkou a jejich pořadí bylo očíslováno. Výsledek hodnocení a výsledné pořadí nabídek uchazečů, jejichž nabídky byly hodnoceny je následující: Výsledné pořadí Pořadové číslo nabídky Identifikace uchazeče Výše nabídkové ceny bez DPH 1. místo místo místo místo místo místo místo místo 8. Metrostav a. s., IČ: , se sídlem Praha 8, Koželužská 2246, PSČ OHL ŽS, a. s., IČ: , se sídlem Brno Veveří, Burešova 938/17, PSČ Energie - stavební a báňská a.s., IČ: , VW WACHAL a.s. IČ: SWIETELSKY stavební s.r.o., IČO: , se sídlem České Budějovice, České Budějovice 3, Pražská tř. 495/58, PSČ HOCHTIEF CZ a. s., IČ: , se sídlem Praha 5, Plzeňská 16/3217, PSČ Skanska a. s., IČ: , se sídlem Praha 4 Chodov, Líbalova 1/2348, PSČ KLEMENT a.s., IČ: , se sídlem Řehlovice, Hliňany 18, okres Ústí nad Labem, ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč Strana 8 (celkem 9)

9 8. Doporučení hodnotící komise: Hodnotící komise jednomyslně rozhodla, že nabídka uchazeče pod pořadovým č. 2, společnosti Metrostav a. s., IČ: , se sídlem Praha 8, Koželužská 2246, PSČ byla na základě základního hodnoticího kritéria uvedeného v zadávací dokumentaci vyhodnocena jako nabídka s nejnižší nabídkovou cenou. Hodnotící komise na základě tohoto závěru doporučila zadavateli nabídku uchazeče pod pořadovým číslem 2 jako vhodnou přijmout a uzavřít smlouvu s tímto uchazečem. 9. Rozhodnutí zadavatele: Zadavatel rozhodl v souladu s ustanovením 81 odst. 1 písm. b) ZVZ o výběru nejvhodnější nabídky uchazeče pod pořadovým č. 2, společnosti Metrostav a. s., IČ: , se sídlem Praha 8, Koželužská 2246, PSČ , jehož nabídka splňuje veškeré podmínky a požadavky stanovené zadavatelem a byla vyhodnocena podle hodnotících kritérií jako nabídka s nejnižší nabídkovou cenou. Zadavatel vybral jako nejvhodnější nabídku shora uvedeného uchazeče tak, jak odpovídá doporučení hodnotící komise. 10. Uzavření smlouvy: Zadavatel dne uzavřel smlouvu se shora uvedeným vítězným uchazečem, tedy společností Metrostav a. s., IČ: , se sídlem Praha 8, Koželužská 2246, PSČ , jehož nabídka byla v rámci zadávacího řízení vyhodnocena jako nejvhodnější. Strana 9 (celkem 9)

ZPRÁVA O PRŮBĚHU VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

ZPRÁVA O PRŮBĚHU VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZPRÁVA O PRŮBĚHU VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název veřejné zakázky: Mikroskopy Druh veřejné zakázky: veřejná zakázka na dodávky Forma zadávacího řízení: nadlimitní veřejná zakázka zadávaná v otevřeném řízení v souladu

Více

V. Volba předsedy komise: V úvodu jednání komise zvolila v souladu s 75 odst. 1 zákona o VZ svého předsedu, kterým byl zvolen Ing. Milan Srp.

V. Volba předsedy komise: V úvodu jednání komise zvolila v souladu s 75 odst. 1 zákona o VZ svého předsedu, kterým byl zvolen Ing. Milan Srp. Policejní akademie České republiky v Praze Lhotecká 559/7, 143 01 Praha 4, tel. 974 828 059, fax. 974 827 263, e-mail : pracoviste.vz@polac.cz Protokol o jednání hodnotící komise podle ustanovení 75 odst.

Více

ZPRÁVA O PRŮBĚHU VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

ZPRÁVA O PRŮBĚHU VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZPRÁVA O PRŮBĚHU VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Název veřejné zakázky: Institute of Molecular and Translational Medicine Platform for chemical biology readers Druh veřejné zakázky: veřejná zakázka na dodávky Forma

Více

Zápis z jednání Komise pro vedení jednání v jednacím řízení bez uveřejnění

Zápis z jednání Komise pro vedení jednání v jednacím řízení bez uveřejnění Příloha č. 1 Zápis z jednání Komise pro vedení jednání v jednacím řízení bez uveřejnění Informace o zadavateli: Zadavatel: Jihomoravský kraj Sídlo: Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Zastoupený: JUDr.

Více

Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek

Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek Stavební úpravy ZŠ rozšíření kapacity " Hodnotící komise byla seznámena s Protokolem o otevírání obálek včetně identifikačních údajů uchazečů, kteří podali nabídky.

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejná zakázka Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Název veřejné zakázky: Dodávka výpočetní techniky pro pedagogy. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.3.00/51.0028 Název projektu: Informační centra

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor financí VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: OF-27/204 VYŘIZUJE / ÚTVAR: Ing. Martina Černochová / OF TELEFON: 556 879 730, 733 6 654 E-MAIL: martina.cernochova@koprivnice.cz

Více

PROTOKOL O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

PROTOKOL O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU PROTOKOL O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka: Název veřejné zakázky: DĚTSKÉ SPORTOVNÍ HŘIŠTĚ NA MŠ SLUNÍČKO Veřejná zakázka číslo: MSS/612/2016 Druh zadávacího

Více

Protokol o otevírání obálek s nabídkami a jejich hodnocení

Protokol o otevírání obálek s nabídkami a jejich hodnocení Název veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení: Předpokládaná hodnota veřejné zakázky: veřejná zakázka malého rozsahu mimo režim zákona 137/2006 Sb 760 000 Kč Lhůta pro podání nabídek: 17. 6. 2016 Zadavatel:

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Zápis o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Zahraniční jazykový kurz pro učitele podle výzvy č. 56/2015 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/56.1371 Název projektu:

Více

Rozhodnutí o vyloučení

Rozhodnutí o vyloučení Rozhodnutí o vyloučení Ing. Jan Vagner Sokolovská 71 Plzeň 323 14 Ve Spáleném Poříčí 28.2. 2011 Zadavatel veřejné zakázky malého rozsahu na akci: vylučuje uchazeče Ing. Jan Vagner, Sokolovská 71, 323 14

Více

Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů 1. Název veřejné zakázky: "Rekonstrukce areálu památníku protifašistického Kobyliská střelnice)"

Více

Pořízení techniky na snížení prašnosti

Pořízení techniky na snížení prašnosti PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Podlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení podle ust.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 1037/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 958 ze dne 12.12.2016 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné nadlimitní zakázky

Více

Souhrnná zpráva o posouzení a hodnocení nabídek

Souhrnná zpráva o posouzení a hodnocení nabídek sepsaná podle ust. 80 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zpráva) po provedení elektronické aukce Zadavatel: Obec Strupčice sídlo: Strupčice, čp. 51, PSČ 431 14 zastoupený:

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE / ÚTVAR: Ing. Bohuslav Hruškovský / ORM TELEFON: 556 879 661 E-MAIL: bohuslav.hruskovsky koprivnice.cz DATUM:

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejná zakázka Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Název veřejné zakázky: Realizace zahraničních vzdělávacích pobytů část A Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/56.1981 Název projektu: Šablony

Více

Rekonstrukce objektu Na Hradě 5, UP Olomouc

Rekonstrukce objektu Na Hradě 5, UP Olomouc Písemná zpráva zadavatele podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1. Veřejná zakázka: Rekonstrukce objektu Na Hradě 5, UP Olomouc Nadlimitní

Více

Diverzita: flexibilní formy práce a slaďování pracovního a osobního života

Diverzita: flexibilní formy práce a slaďování pracovního a osobního života PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Podlimitní veřejná zakázka na služby zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení podle ust.

Více

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK dle Směrnice Rady města Česká Lípa č. 2 /2012, o zadávání veřejných zakázek (dále jen směrnice)

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK dle Směrnice Rady města Česká Lípa č. 2 /2012, o zadávání veřejných zakázek (dále jen směrnice) EC: 42772/2015 MUCL/35001/2015 91.1/V/10 ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK dle Směrnice Rady města Česká Lípa č. 2 /2012, o zadávání veřejných zakázek (dále jen směrnice) Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Sídlo Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 01312774, CZ01312774 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel:

Více

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK Podle 80 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále též "zákon") 1. Evidenční číslo veřejné zakázky: 482948 2. Identifikační

Více

Obec Javorník víceúčelové sportovní hřiště

Obec Javorník víceúčelové sportovní hřiště PROTOKOL O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK (dále jen Protokol ) k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem: Obec Javorník víceúčelové sportovní hřiště zadávané mimo režim zákona č. 137/2006

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. HTS s.r.o. podporuje rozvoj zaměstnanců opakované řízení část 4

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. HTS s.r.o. podporuje rozvoj zaměstnanců opakované řízení část 4 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na služby s názvem: HTS s.r.o. podporuje rozvoj zaměstnanců

Více

OZNÁMENÍ O VÝBĚRU DODAVATELE. Číslo veřejné zakázky: Basketpoint Frýdek-Místek sportovní hala pro děti a mládež

OZNÁMENÍ O VÝBĚRU DODAVATELE. Číslo veřejné zakázky: Basketpoint Frýdek-Místek sportovní hala pro děti a mládež STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX0158GXF* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 39710/2019 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek. Služby vytvoření a provozu informačního systému pro projekt Stáže ve firmách vzdělávání praxí

Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek. Služby vytvoření a provozu informačního systému pro projekt Stáže ve firmách vzdělávání praxí Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek ZADAVATEL: se sídlem: zastoupen: Ing. Pavlem Kryštofem, ředitelem FDV /D: 00405698 / CZ00405698 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Služby vytvoření a provozu informačního systému pro

Více

Nabídka č.2 Obchodní firma (název): LINET spol. s r.o. Želevčice 5, 274 01 Slaný Právní forma: společnost s ručením omezeným IČ: 00507814 CZ00507814

Nabídka č.2 Obchodní firma (název): LINET spol. s r.o. Želevčice 5, 274 01 Slaný Právní forma: společnost s ručením omezeným IČ: 00507814 CZ00507814 VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZNAČKA: VYŘIZUJE: Ing. Jarmila Neudörflerová V OLOMOUCI DNE 27/06/2012 Veřejná zakázka: Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního cerebrovaskulárního centra FN

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 132/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 125 ze dne 13.03.2017 Zpráva o otevírání obálek, posouzení a hodnocení nabídek, posouzení kvalifikace u veřejné nadlimitní zakázky

Více

Způsob hodnocení nabídek

Způsob hodnocení nabídek ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK Zpracovaná podle ustanovení 80 zákona číslo 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ( dále jen zákon ). Etapa, Novostavba Energobloku + slaboproudé rozvodny Evidenční

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Oddělení vnitřní správy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: 4875/0/Ma SPIS. ZN.: OVS-4576/0 VYŘIZUJE / ÚTVAR: Petr Mareček / OVS TELEFON: 556 879 45; 60 965 9 E-MAIL:

Více

Úspora energie opakované řízení

Úspora energie opakované řízení PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení podle

Více

PROTOKOL O OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK a HODNOCENÍ NABÍDEK

PROTOKOL O OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK a HODNOCENÍ NABÍDEK PROTOKOL O OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK a HODNOCENÍ NABÍDEK na veřejnou zakázku REKONSTRUKCE ŠKOLNÍHO HŘIŠTĚ V DOLNÍCH JIRCANECH Podle zákona Č. 137/2006 Sb.1 o veřejných zakázkách, ve zněni pozdějších předpisů (dále

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. HTS s.r.o. podporuje rozvoj zaměstnanců opakované řízení část 1

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. HTS s.r.o. podporuje rozvoj zaměstnanců opakované řízení část 1 PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na služby s názvem: HTS s.r.o. podporuje rozvoj zaměstnanců

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 345/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 303 ze dne 11.05.2016 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné zakázky ve zjednodušeném

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejná zakázka Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Název veřejné zakázky: Realizace zahraničních vzdělávacích pobytů- Gymnázium Židlochovice Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/56.1134 Název

Více

rozhoduje o výběru nejvhodnější nabídky

rozhoduje o výběru nejvhodnější nabídky Veřejný zadavatel: TJ AFK Slivenec U Sportoviště 5, 5 00 Praha Slivenec IČ: 5889327 Email: afk.slivenec@email.cz www: http://afk-slivenec.webnode.cz/ Zastoupený: Karel Bachroň, předseda Zástupce zadavatele

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 406/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 379 ze dne 10.06.2013 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek: "Základní škola nám. Jiřího

Více

Veřejná zakázka na stavení práce; označení předmětu veřejné zakázky podle CPV Cena sjednaná ve smlouvě:

Veřejná zakázka na stavení práce; označení předmětu veřejné zakázky podle CPV Cena sjednaná ve smlouvě: PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE (podle ust. 85 zákona č. 137/2006Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon ) VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Dešťová kanalizace v ul. Hlavní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 135/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 115 ze dne 23.02.2016 Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek u veřejné podlimitní zakázky na stavební práce realizované formou

Více

Protokol o posouzení a hodnocení nabídek

Protokol o posouzení a hodnocení nabídek Protokol o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejné zakázky Název zakázky: Audiovizuální technika II Předpokládaná cena bez DPH: 413 200 Kč Lhůta pro podávání nabídek: 13. říjen 2014 ve 12:00 hod. 2. Identifikační

Více

Č.j. KRPP-49128-17/ČJ-2015-0300VZ-VZ Plzeň 6. května 2015 ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Č.j. KRPP-49128-17/ČJ-2015-0300VZ-VZ Plzeň 6. května 2015 ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PLZEŇSKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPP-49128-17/ČJ-2015-0300VZ-VZ Plzeň 6. května 2015 Počet listů: 5 Přílohy: 1/5 ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ

Více

Příloha č. 1 usnesení Rady městské části Praha 12 č

Příloha č. 1 usnesení Rady městské části Praha 12 č Příloha č. 1 usnesení Rady městské části Praha 12 č. 76.71.12 ZPRÁVA O NOVÉM POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK Podle 79 odst. 5, 80 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) 1. Identifikace veřejné zakázky a zadavatele Zadavatel: Název veřejné

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Oddělení školství, kultury a cestovního ruchu VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZNAČKA: VYŘIZUJE: ÚTVAR: OSK TELEFON: 556 879 443 E-MAIL: lenka.herakova@koprivnice.cz

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor životního prostředí VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: 9239/2012/Kov SPIS. ZN.: OŽP-1233/2012 VYŘIZUJE / ÚTVAR: Ing. Václav Konvička TELEFON: 556879787 E-MAIL:

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor životního prostředí VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: 6249/2018/Hab SPIS. ZN.: OZP - 4211/2017 VYŘIZUJE / ÚTVAR: Ing. Jan Habr/ OŽP TELEFON: 556 879 791 E-MAIL:

Více

Rada Jihomoravského kraje 74. schůze konaná dne

Rada Jihomoravského kraje 74. schůze konaná dne Materiál k bodu č. 2 programu: Rada Jihomoravského kraje 74. schůze konaná dne 25. 9. 2014 Vyloučení uchazečů z účasti v zadávacím řízení na nadlimitní veřejnou zakázku Zhotovitel stavby - Domov pro seniory

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 589/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 554 ze dne 05.08.2015 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné zakázky malého

Více

OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Uspořádání školicích a vzdělávacích kurzů rozděleno na části 1-6

OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Uspořádání školicích a vzdělávacích kurzů rozděleno na části 1-6 OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Uspořádání školicích a vzdělávacích kurzů rozděleno na části 1-6 publikované na profilu zadavatele dne 8.4.2014 (identifikátor

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í č.j.: 168/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í č. 155 ze dne 11.03.2013 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek: "Ošetřovatelský

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek (vzor zápisu - musí být upraven dle skutečného průběhu a okolností prováděného hodnocení)

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek (vzor zápisu - musí být upraven dle skutečného průběhu a okolností prováděného hodnocení) 1. Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Registrační číslo projektu: Název projektu: Předpokládaná hodnota bez DPH: Lhůta pro podávání nabídek: Zápis o posouzení a hodnocení nabídek (vzor zápisu - musí

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Registrační číslo projektu: Název projektu: Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Zajištění zahraničních jazykových kurzů pro učitele a zahraničního jazykově vzdělávacího

Více

Písemná zpráva zadavatele Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

Písemná zpráva zadavatele Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Písemná zpráva zadavatele Podle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Veřejná zakázka C/13/1389 Název zakázky: Tiskařské služby pro vybraný projekt

Více

Č.j. KRPP-157653-16/ČJ-2013-0300VZ-VZ Plzeň 30. října 2013. PROTOKOL č. 3 O JEDNÁNÍ HODNOTÍCÍ KOMISE

Č.j. KRPP-157653-16/ČJ-2013-0300VZ-VZ Plzeň 30. října 2013. PROTOKOL č. 3 O JEDNÁNÍ HODNOTÍCÍ KOMISE POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PLZEŇSKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPP-157653-16/ČJ-2013-0300VZ-VZ Plzeň 30. října 2013 PROTOKOL č. 3 O JEDNÁNÍ HODNOTÍCÍ KOMISE Počet listů:

Více

*MVCRX00STXXI* MVCRX00STXXI prvotní identifikátor

*MVCRX00STXXI* MVCRX00STXXI prvotní identifikátor Č. j. MV-78583-23/VZ-2011 Počet listů: 5 Přílohy: 3/12 Protokol o otevírání nabídek podaných elektronickými prostředky Název zadavatele: Česká republika Ministerstvo vnitra IČ zadavatele: 0007064 Sídlo

Více

EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k nadlimitní

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 314/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 281 ze dne 27.04.2016 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné nadlimitní zakázky

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor financí VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: OF-88/0 VYŘIZUJE / ÚTVAR: Ing. Martina Černochová / OF TELEFON: 556 879 70, 7 6 654 E-MAIL: martina.cernochova@koprivnice.cz

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Zápis o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Zprostředkování zahraničního jazykově-vzdělávacího pobytu Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/56.2673 Název projektu:

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Zápis o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Realizace zahraničního vzdělávacího pobytu ve Velké Británii Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/56.1358 Název projektu:

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Zápis o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Pořízení HW vybavení Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.3.00/51.0026 Název projektu: Učíme digitálně Předpokládaná hodnota

Více

Protokol o posouzení a hodnocení nabídek

Protokol o posouzení a hodnocení nabídek Příloha č. 5 Protokol o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejné zakázky Název zakázky: Nákup hardwarového a softwarového vybavení Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0722 Název projektu: Vlastními

Více

ČÁST PROTOKOLU O OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK S NABÍDKAMI ZE DNE MŠMT, rekonstrukce objektu Na Poříčí 4, Praha 1,

ČÁST PROTOKOLU O OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK S NABÍDKAMI ZE DNE MŠMT, rekonstrukce objektu Na Poříčí 4, Praha 1, ČÁST PROTOKOLU O OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK S NABÍDKAMI ZE DNE 11. 08. 2006 ( 60 odst. 3 zákona č.40/2004 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění ) PODLIMITNÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE s názvem : MŠMT,

Více

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 2295/26, pošt. přihr. 69, Praha 414

MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 2295/26, pošt. přihr. 69, Praha 414 MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 2295/26, pošt. přihr. 69, 148 01 Praha 414 čj.: MV-18177-41/PO-PSM-2014 V Praze 26. ledna 2015 Počet listů:

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Zápis o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Dodávka komponentů pro optiku a počítačové vybavení Registrační číslo projektu: Název projektu: Předpokládaná hodnota bez

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 311/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 288 ze dne 23.04.2014 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné podlimitní zakázky

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor rozvoje města VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZNAČKA: 176/2011/ORM&37643/2011/Šm VYŘIZUJE: ÚTVAR: ORM TELEFON: 556 879 693 E-MAIL: architektkoprivnice.cz DATUM:

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Dostavba a nové využití objektu "Střelnice" Liberec opakované řízení

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Dostavba a nové využití objektu Střelnice Liberec opakované řízení PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená dle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Dostavba a nové využití

Více

Ing. Pavel Král - vedoucí odboru rozvoje a majetku města. Jana Šmidtová - referent odboru rozvoje a majetku města

Ing. Pavel Král - vedoucí odboru rozvoje a majetku města. Jana Šmidtová - referent odboru rozvoje a majetku města Město Žatec Městský úřad odbor rozvoje a majetku města V Žatci d: 14.4.2016 MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE DNE 25.4.2016 Název: Výběr zhotovitele akce - Rekonstrukce sociálních zařízení

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor majetku města VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE / ÚTVAR: Ing. Vladimíra Martiníková / OMM TELEFON: 556 879 660, 79 9 8 E-MAIL: vladimira.martinikova@koprivnice.cz

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 18/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 15 ze dne 14.01.2015 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné nadlimtní zakázky

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: 88/07/Ma SPIS. ZN.: OVS-680/07 VYŘIZUJE / ÚTVAR: Petr Mareček / OVS TELEFON: 556 879 5; 60 965 9 E-MAIL: petr.marecek@koprivnice.cz

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Zápis o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Výběrové řízení na dodavatele služeb pro zajištění konferenčních prostor Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.3.00/51.0039

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 491/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 448 ze dne 19.07.2017 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné zakázky malého

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor financí VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZNAČKA: 600/011/OF&67033/011/Mich VYŘIZUJE: Miroslava Michalská ÚTVAR: OF TELEFON: 6 879 736 E-MAIL: miroslava.michalska@koprivnice.cz

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Oddělení vnitřní správy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE D: Č. J.: 51434/2013/Ma SPIS. ZN.: OVS-5723/2013 VYŘIZUJE / ÚTVAR: Petr Mareček / OVS TELEFON: 556 879 425; 603 965 339

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Oblast 1A: Zahraniční jazykový kurz pro učitele de německy mluvících zemí

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Oblast 1A: Zahraniční jazykový kurz pro učitele de německy mluvících zemí ZRUŠENO VŘ Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Oblast 1A: Zahraniční jazykový kurz pro učitele de německy mluvících zemí 1. Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Šablona č.2, č.3., č.4 výzvy 56 II Registrační

Více

O Z N Á M E N Í Z A D Á V A C Í H O Ř Í Z E N Í A V Ý Z V A K J E D N Á N Í

O Z N Á M E N Í Z A D Á V A C Í H O Ř Í Z E N Í A V Ý Z V A K J E D N Á N Í DATUM ZVEŘEJNĚNÍ: 26. 5. 2015 EVIDENČNÍ ČÍSLO: 13-2015 O Z N Á M E N Í Z A D Á V A C Í H O Ř Í Z E N Í A V Ý Z V A K J E D N Á N Í uchazečům pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu v zadávacím řízení

Více

Zápis o otevírání obálek, o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o otevírání obálek, o posouzení a hodnocení nabídek Zápis o otevírání obálek, o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Zajištění výuky v zahraničí dle výzvy č. 56 MŠMT Zahraniční jazykově-vzdělávací pobyty pro žáky a zahraniční

Více

Počet listů: 6 Přílohy: 2/38 ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Počet listů: 6 Přílohy: 2/38 ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PLZEŇSKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPP-141492-3/ČJ-2012-0300VZ Plzeň 2 října 2012 Počet listů: 6 Přílohy: 2/38 ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Demontáž a nakládka nábytku do kontejnerů na kolejích VUT v Brně

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. Demontáž a nakládka nábytku do kontejnerů na kolejích VUT v Brně PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Zadavatel ve smyslu zákona: Název zadavatele Sídlo zadavatele Právní forma zadavatele IČ/DIČ Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele Telefon +420 54114 2902 E-mail vlckova@skm.vutbr.cz

Více

Zápis o otevírání obálek, o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o otevírání obálek, o posouzení a hodnocení nabídek Zápis o otevírání obálek, o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Zajištění výuky v zahraničí dle výzvy č. 56 MŠMT Zahraniční jazykově-vzdělávací pobyty pro žáky T.G.

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Zápis o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Dodávka SW vybavení pro projekt Učíme digitálně Registrační číslo projektu: C15861 Název projektu: Učíme digitálně Předpokládaná

Více

Obnova lávky ev. č. L-01 přes Ploučnici v obci Františkov nad Ploučnicí

Obnova lávky ev. č. L-01 přes Ploučnici v obci Františkov nad Ploučnicí veřejná zakázka malého rozsahu Obnova lávky ev. č. L-01 přes Ploučnici v obci Františkov nad Ploučnicí obsah: I. Protokol o otevírání obálek s nabídkami I.1 Evidenční arch podaných nabídek I.2 Prezenční

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Zadavatel: se sídlem: Kamýcká 129, Praha - Suchdol, PSČ 165 00 IČO: 60460709 Veřejná zakázka: ČZU - Revitalizace Auly nadlimitní veřejná zakázka na stavební práce zadávaná v otevřeném řízení podle ust.

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Lhůta pro podávání nabídek: 26.7.2017, 12.00h Pořízení učebnic pro žáky ZŠ Slezská Ostrava, Bohumínská 72, příspěvková organizace

Více

Č.j. KRPP /ČJ VZ-VZ Plzeň 12.září 2013 ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Č.j. KRPP /ČJ VZ-VZ Plzeň 12.září 2013 ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PLZEŇSKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPP-128020-6/ČJ-2013-0300VZ-VZ Plzeň 12.září 2013 Počet listů: 5 Přílohy: 1/3 ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE podle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon): ZŠ Kylešovice U Hřiště (zateplení + výměna oken) ZADAVATEL: Statutární

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Zadavatel ve smyslu zákona: Název zadavatele Sídlo zadavatele Právní forma zadavatele IČ/DIČ Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele Telefon +420 54114 2902 E-mail vlckova@skm.vutbr.cz

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 479/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 432 ze dne 26.06.2013 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek: "Rekonstrukce objektu ZŠ

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor majetku města VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE / ÚTVAR: Ing. Vladimíra Martiníková / OMM TELEFON: 6 879 660, 79 9 8 E-MAIL: vladimira.martinikova@koprivnice.cz

Více

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název zadavatele: Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje IČO zadavatele: 75151529 Sídlo zadavatele: Nádražní 2, Plzeň Osoba oprávněná

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Oblast 1B: Zahraniční jazykový kurz pro učitele do francouzsky mluvících zemí

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Oblast 1B: Zahraniční jazykový kurz pro učitele do francouzsky mluvících zemí Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Oblast 1B: Zahraniční jazykový kurz pro učitele do francouzsky mluvících zemí 1. Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Šablona č.2, č.3., č.4 výzvy 56 II Registrační

Více

ZŠ Brno, Bakalovo nábřeží 8 nástavba administrativní části budovy

ZŠ Brno, Bakalovo nábřeží 8 nástavba administrativní části budovy Písemná zpráva zadavatele zpracovaná podle ust. 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná podle 21 odst. 1 písm. b) zákona

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená v souladu s ust. 85 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění do (dále jen ZVZ )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená v souladu s ust. 85 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění do (dále jen ZVZ ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE vyhotovená v souladu s ust. 85 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění do 30. 09. 2016 (dále jen ZVZ ) 1. Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Předpokládaná hodnota

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor majetku města VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: SPIS.ZNAČKA: 220/201/ŠI Č.J: OBS 1129/201 VYŘIZUJE: Mgr. Ivana Šenková/OMM TELEFON: +420 6 879 798, +420 731 609 493

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: 95/0/VM SPIS. ZN.: OMM-336/0 VYŘIZUJE / ÚTVAR: Ing. Vladimíra Martiníková / OMM TELEFON: 556 879 660, 739 39 38 E-MAIL: vladimira.martinikova@koprivnice.cz

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Zápis o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Zahraniční studijní pobyty pro žáky a učitele Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/56.1800 Název projektu: Podpora

Více

Protokol o otevírání obálek podle ust. 73 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Protokol o otevírání obálek podle ust. 73 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 5 materiálu k bodu č. programu Protokol o otevírání obálek podle ust. 73 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů I. Informace o zadavateli: Zadavatel: Jihomoravský

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor majetku města VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: 9778/03/VM SPIS. ZN.: OMM-87/03 VYŘIZUJE / ÚTVAR: Ing. Vladimíra Martiníková / OMM TELEFON: 556 879 660, 739 39

Více