Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne v hod.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 14.5.2014 v 19.00 hod."

Transkript

1 Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne v hod. Přítomno: viz prezenční listina - Zastupitelstvo obce Kanice je usnášení schopné Zapisovatel: ing. Vladimír Kalivoda pro 4 proti O zdržel se O Ověřovatelé zápisu: pan Lukáš Láník pro 4 proti O zdržel se O Doc.ing.Karol Molnár, PhD pro 4 proti O zdržel se O Program: viz příloha. Členové Zastupitelstva obce Kanice byli seznámeni s navrženým programem a s tímto programem souhlasí : pro 4 proti O zdržel se O 1. Schválení Smlouvy o zajištění zpětného odběru a využití odpadů z obalů se spol. EKO-KOM, a.s. Zastupitelstvo obce Kanice projednalo na svém veřejném zasedání dne návrh nové smlouvy o zajištění zpětného odběru a využití odpadů z obalů, předložený společností EKO-KOM, a.s. dne , č.j.311/2014. Tato nová smlouva nahradí smlouvu původní a je upravena podle nového občanského zákoníku. Nová je struktura odměny za třídění odpadu, ale celkový rozsah a finanční objem odměn zůstává zachován jako u původní smlouvy. Zastupitelstvo obce Kanice se usneslo schválit tuto Smlouvu o zajištění zpětného odběru a využití odpadů z obalů se společností EKO-KOM, a.s. Celkem členů zastupitelstva obce Kanice 7 Přítomno 4 Pro 4 členové proti.... O členů Usnesení bylo schváleno. Číslo usnesení 4/1/2014. členů členové zdržel se O členů 2. Schválení Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene pro E.ON Distribuce na stavbu Kanice, Padělky III.etapa Zastupitelstvo obce Kanice projednalo na svém veřejném zasedání dne návrh Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , pro stavbu.kanice, Padělky III, DSNN, 8RD", přičemž nové kabelové vedení NN bude umístěno na pozemku parc.č.491/1, 491/184 a 491/201 v k.ú.kanice, který je ve vlastnictví obce Kanice. Návrh Smlouvy byl doručen dne , č.j.299/2014. Jednorázová úplata za věcné břemeno bude činit 1 000,- Kč. Zastupitelstvo obce Kanice se usneslo schválit tuto Smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , pro stavbu.kanice, Padělky III, DSNN, 8RD".

2 Celkem členů zastupitelstva obce Kanice 7 členů Souhlasí 4 členové Nesouhlasí O členů Zdržel se O členů Usnesení bylo schváleno. Číslo usnesení 4/ Schválení Kupní smlouvy na prodej části parc.č v k.ú.kanice - Kanice, Buková u domu č.pop.265 Zastupitelstvo obce Kanice projednalo na svém verejnem zasedání dne jedinou doručenou nabídku na koupi pozemku vedle RD Kanice 265, část parc.č.425/7 v k.ú.kanice. Nabídku podal ing. Martin Eliáš, bytem Mohelno 103, PSČ , dne , č.j.304/2014 a v nabídce je uvedena nabídková cena 300,- Kč/m2 a souhlas s podmínkami prodeje, uvedenými v záměru prodeje, který byl zveřejněn na úřední desce obce od do Dále bylo Zastupitelstvo Obce Kanice seznámeno s návrhem Kupní smlouvy, kterou obec prodá pozemek část parc.č. 425/7 v k.ú. Kanice o výměře cca 10 rrr', ostatní plocha za celkovou cenu 3 000,- Kč. Vypracování GP pro oddělení pozemku, daň z převodu nemovitostí a poplatky související s převodem uhradí kupující. Na odděleném pozemku, který bude předmětem prodeje, bude zřízena bezplatná služebnost pro umístění a provozování dešťové kanalizace ve prospěch obce Kanice. Zastupitelstvo obce Kanice se usneslo schválit prodej pozemku část parc.č. 425/7 v k.ú. Kanice o výměře cca 10 m'', ostatní plocha za celkovou cenu 3 000,- Kč panu ing.martinu Eliášovi, bytem Mohelno 103, PSČ Vypracování GP pro oddělení pozemku, daň z převodu nemovitostí a poplatky související s převodem uhradí kupující. Na odděleném pozemku, který bude předmětem prodeje, bude zřízena bezplatná služebnost pro umístění a provozování dešťové kanalizace ve prospěch obce Kanice. Současně se Zastupitelstvo obce Kanice se usneslo schválit Kupní smlouvu na prodej tohoto pozemku a pověřuje starostu obce k jejímu podpisu. Celkem členů zastupitelstva obce Kanice 7 členů Pro 4 členové proti O členů zdržel se O členů Usnesení bylo schváleno. Číslo usnesení 4/3/ Schválení Kupní smlouvy na prodej parc.č.552 a 553 v k.ú.kanice - u chaty č.ev.35 Zastupitelstvo obce Kanice projednalo na svém verejnem zasedání dne jedinou doručenou nabídku na koupi pozemku pod stavbou chaty Kanice č.ev.35, parc.č.552 v k.ú.kanice a okolního pozemku zahrady parc.č.553 v k.ú.kanice. Nabídku podali manž.harry a Zdenka Schrámkovi, bytem Brno, Běloruská 12/76, PSČ , dne , č.j.336/2014 a v nabídce není uvedena nabídková cena a není uveden souhlas s podmínkami prodeje, uvedenými v záměru prodeje, který byl zveřejněn na úřední desce obce od do Zastupitelstvo obce Kanice se usneslo neschválit prodej pozemku parc.č. 552 v k.ú. Kanice o výměře 43 rrr', zastavěná plocha a nádvoří a parc.č.553 v k.ú.kanice o výměře 253 rrr', zahrada.

3 Celkem členů zastupitelstva obce Kanice 7 členů Pro 4 členové proti O členů zdržel se O členů Usnesení bylo schváleno. Číslo usnesení 4/4/ Žádost O koupi pozemku parc.č.427/11 v k.ú.kanice, Žleby u chaty č.ev.143 Zastupitelstvo obce Kanice projednalo na svém veřejném zasedání dne žádost o koupi obecního pozemku parc.č.427/11 v k.ú.kanice, u chaty Kanice č.ev.143, podanou panem Karlem Kukletou dne , č.j.349/2014. Stejná žádost byla řešena již na veřejném zasedání Zastupitelstva obce Kanice dne a Tehdy ze strany stejného žadatele nedošlo ke sjednání schválené kupní smlouvy ve stanovené lhůtě. K novému návrhu změny financování za předmětnou nemovitost Zastupitelstvo obce Kanice nehodlá přistoupit a vyhlásí záměr prodeje ve stejném znění, jako dne Zastupitelstvo obce Kanice se usneslo schválit zamer prodeje pozemku části parc.č.427/11 v k.ú.kanice, trvalý travní porost o výměře, která bude stanovena GP (cca 200 rrr') a která je umístěna mezi pozemky parc.č. 428/3, 428/4 a 427/1 v k.ú.kanice, s nimiž přímo sousedí, za podmínek: vv' nejruzsi cena poze mk u je. stanovena na 400 KV / 2,- c m vypracování GP pro oddělení pozemku uhradí strana kupující daň z převodu nemovitosti a poplatky související s převodem budou hrazeny stranou kupující Nabídky na koupi podávejte v zapečetěné obálce označené : "Nabídka na koupi pozemku parc.č.427/11 v k.ú. Kanice" na OÚ Kanice v termínu do do hod. Celkem členů zastupitelstva obce Kanice 7 Přítomno 4 Pro 4 členové proti O členů Usnesení bylo schváleno. Číslo usnesení 4/5/2014. členů členové zdržel se O členů 6. Žádost O zařazení bývalé piiníkárny a kovárny u řeky Svitavy do kulturního dědictví obce Kanice Zastupitelstvo obce Kanice projednalo na svém verejnem zasedání dne žádost společnosti Kovářovo údolí o.p.s., podanou ředitelem společnosti panem Danielem Hlobilem dne , č.j , o zařazení bývalé pilníkárny a kovárny na pohon vodním kolem, se zbytky splavu, do kulturního dědictví obce Kanice. Budova a zbytky splavu se nacházejí na pozemcích parc.č. 700/1, 700/2, 700/3, 700/4, 696/4 a 696/3 vše v k.ú.kanice. Na základě ústní informace referentky Ministerstva kultury ČR by z pozice kulturního dědictví plynul závazek na údržbu či finanční zajištění předmětné nemovitosti vlastníkovi stavby, tedy ne obci. Do doby oficiálního vyjádření k záležitosti případného pozdějšího závazku obce na údržbu či finanční zajištění Zastupitelstvo obce Kanice odkládá rozhodnutí o zařazení bývalé pilníkárny a kovárny na pohon vodním kolem, se zbytky splavu, do kulturního dědictví obce Kanice na pozdější období. Obnovu provozu kovárny s vodní elektrárnou a zřízení kovářského skanzenu obec Kanice podporuje.

4 Zastupitelstvo obce Kanice se usneslo odložit rozhodnutí o zařazení bývalé pilníkárny a kovárny na pohon vodním kolem, se zbytky splavu, do kulturního dědictví obce Kanice na pozdější období. Obnovu provozu kovárny s vodní elektrárnou a zřízení kovářského skanzenu obec Kanice podporuje. Celkem členů zastupitelstva obce Kanice 7 členů Pro 4 členové proti O členů zdržel se O členů Usnesení bylo schváleno. Číslo usnesení 4/6/ Informace o výběru zhotovitele "Rekonstrukce ZŠ Kanice III - odborné učebny" Starosta obce informoval Zastupitelstvo obce Kanice na verejnern zasedání dne o situaci s podpisem SoD na akci "Rekonstrukce ZŠ Kanice III - odborné učebny". Společnost HRAZDIL stav, s.r.o., IČ , Brno, Cejl 511/43, vybraná Zastupitelstvem obce Kanice dne k realizaci předmětné zakázky, nedoložila v zákonné lhůtě podklady požadované podle zákona o veřejných zakázkách (VZ). Dne tato společnost oznámila, že z důvodu nedostatku výrobních kapacit k realizaci díla není v roce 2014 schopna tuto zakázku realizovat. Podle zákona o VZ byla naším zástupcem pro zajištění výběrového řízení (VŘ) oslovena STAVEBNÍ SPOLEČNOST ČÁSLAV A, S.r.o., IČ , Brno, Masarykova 427/31, která se ve VŘ umístila na 2.místě. Tento uchazeč předložil ke dni všechny požadované doklady ke kvalifikaci a je tedy s ním možné uzavřít smlouvu o dílo. Znění SoD je nezměněné oproti již schválenému znění. Cena za dílo uchazeče STAVEBNÍ SPOLEČNOST ČÁSLAV A, s.r.o., činí vč.dph ,- Kč. Zastupitelstvo obce Kanice vzalo informace na vědomí, a usneslo se pověřit starostu obce k podpisu smlouvy o dílo na akci "Rekonstrukce Zš Kanice III - odborné učebny" s uchazečem STAVEBNÍ SPOLEČNOST ČÁSLAV A, S.r.o., s cenou vč.dph ,- Kč. Celkem členů zastupitelstva obce Kanice 7 Přítomno 4 Pro 4 členové proti O členů Usnesení bylo schváleno. Číslo usnesení 4/ členů členové zdržel se O členů 8. Informace o přípravě stavby "Dokončení splaškové kanalizace v obci Kanice" Starosta obce informoval Zastupitelstvo obce Kanice na verejnem zasedání dne o situaci v přípravě stavby "Dokončení splaškové kanalizace v obci Kanice", jejímž investorem je DSO Vodovody a kanalizace Bílovicko. Ke dnešnímu dni jsou ze strany svazku splněny všechny podmínky Rozhodnutí o dotaci pro vystavení Smlouvy o dotaci SFŽP ČR. SoD byla podepsána s vybraným uchazečem PŘEMYSL VESELÝ stavební a inženýrská činnost, s.r.o. dne a cena za dílo bude činit ,- Kč bez DPH (svazek je plátcem DPH). Z toho dotace EU bude ,- Kč a dotace SFŽP ČR bude ,- Kč. Celkem dotace bude činit ,- Kč. Svazek má ještě požádáno o dotaci Jrnk (cca 300 tis.kč), kde však současný radní pro oblast ŽP diskriminuje svazky oproti samostatným obcím a rozhodnutí o této dotaci bylo z jeho

5 podnětu pozastaveno. Vlastní prostředky svazku budou vykryty z úvěru u ČS, a.s., sjednaného v roce 2012 a který je ve výši 2,5 mil.kč s pevnou úrokovou sazbou 3%. Vzhledem k jistotě financování dotace je stanoven termín zahájení k a vlastní stavba bude trvat 6 měsíců, tedy do Touto stavbou bude zajištěno odkanalizování splaškových vod z posledních tří lokalit v obci Kanice - Žleby, Malá Strana a Okály. Odbočky z kanalizačního řadu budou námi ukončeny revizní šachtičkou na hranici připojované nemovitosti. Teprve až po kolaudaci tohoto díla v začátku roku 2015 bude možné zahájit připojování jednotlivých domácností na tuto splaškovou kanalizaci. Do té doby již mohou občané připravovat projekty a stavební povolení - územní souhlas - pro domovní části přípojek. Pokud se obci podaří zajistit možnost fyzického připojování domovních přípojek dříve, budou občané informováni. Zastupitelstvo obce Kanice vzalo informace na vědomí Zápis ukončen v hod. Podpis: - ověřovatel zápisu... Lukáš Láník OHOOU:, - ověřovatel zápisu... Karol Molnár :~ - starosta Vladimír Kalivoda..~.

6 PROGRAM veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KANICE ve středu v hod. na OÚ Kanice 1. Schválení Smlouvy o zajištění zpětného odběru a využití odpadů z obalů se spol. EKO-KOM, a.s. 2. Schválení Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene pro E.ON Distribuce na stavbu Kanice, Padělky III.etapa 3. Schválení Kupní smlouvy na prodej části parc.č.425/7 v k.ú.kanice - Kanice, Buková u domu č.pop Schválení Kupní smlouvy na prodej parc.č.552 a 553 v k.ú.kanice - u chaty č.ev Žádost o koupi pozemku parc.č.427/11 v k.ú.kanice, Žleby u chaty č.ev Žádost o zařazení bývalé pilníkárny a kovárny u řeky Svitavy do kulturního dědictví obce Kanice 7. Informace o výběru zhotovitele "Rekonstrukce ZŠ Kanice III - odborné učebny" 8. Informace o přípravě stavby "Dokončení splaškové kanalizace v obci Kanice"...~. ing. Vladimír Kalivoda starosta obce Kanice

7 Prezenční listina z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Kanice konaného na OÚ Kanice dne v hod. jméno a příjmení podpis in.karel Horáček ing.tomáš Junák ing. Vladimír Kalivoda ~----- Lukáš Láník L ( ( Doc.ing.Karol Molnár, PhD ing. Petr Ševčík in. Radim Vašík

Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 12.2.2014 v 19.00 hod.

Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 12.2.2014 v 19.00 hod. Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 12.2.2014 v 19.00 hod. Přítomno: viz prezenční listina - Zastupitelstvo obce Kanice je usnášeníschopné Zapisovatel: ing.vladimír

Více

Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne v hod.

Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne v hod. Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 2.4.2014 v 19.00 hod. Přítomno: viz prezenční listina - Zastupitelstvo obce Kanice je usnášení schopné Zapisovatel: ing. Vladimír

Více

Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 18.12.2013 v 19.00 hod.

Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 18.12.2013 v 19.00 hod. Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 18.12.2013 v 19.00 hod. Přítomno: viz prezenční listina - Zastupitelstvo obce Kanice je usnášeníschopné Zapisovatel: ing. Vladimír

Více

Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 16.10.2013 ve 20.00 hod.

Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 16.10.2013 ve 20.00 hod. Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 16.10.2013 ve 20.00 hod. Přítomno: viz prezenční listina - Zastupitelstvo obce Kanice je usnášení schopné Zapisovatel : ing. Vladimír

Více

Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 3.9.2014 ve 20.00 hod.

Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 3.9.2014 ve 20.00 hod. Zápis: Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Kanice konané na OÚ Kanice dne 3.9.2014 ve 20.00 hod. Přítomno: viz prezenční listina - Zastupitelstvo obce Kanice je usnášení schopné Zapisovatel : ing.vladimír

Více

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012

Z Á P I S. z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012 1 Z Á P I S z 31. zasedání zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 1. října 2012 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Šebestová Zdeňka, Prokop Zbyněk,

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 23.11. 2011 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomni: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Lískovec, Pelikán, Ročovský, Trenda Omluveni:

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 21. 08. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 11. 2016 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

1. ZO schválilo program 18. zasedání, který předložil starosta obce. ZO rozhodlo, že o každém bodu programu se bude hlasovat samostatně a veřejně.

1. ZO schválilo program 18. zasedání, který předložil starosta obce. ZO rozhodlo, že o každém bodu programu se bude hlasovat samostatně a veřejně. USNESENÍ z 18. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice (dále ZO), konaného dne 13. 12. 2017 od 17:30 hod. ve společenském sále Obecního domu v Ludgeřovicích. 1. ZO schválilo program 18. zasedání, který

Více

Z Á P I S. z 41. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 21.1.2014 ve Stožci

Z Á P I S. z 41. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 21.1.2014 ve Stožci Z Á P I S z 41. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 21.1.2014 ve Stožci Termín konání zasedání byl určen a zveřejněn dosavadním starostou obce na úřední desce OÚ Stožec dne 14.1.2014. Jednání

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 12.04.2019 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

Město Hradec nad Moravicí

Město Hradec nad Moravicí Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. ze zasedání Zastupitelstva města Hradce nad Moravicí konaného dne 8. června 2010 ve společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí. Město Hradec nad Moravicí 2. strana

Více

Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 36. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 7.10.2014 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na úřední

Více

z 31. zasedání Zastupitelstva města Rumburka, konaného dne 30. září 2014

z 31. zasedání Zastupitelstva města Rumburka, konaného dne 30. září 2014 z 31. zasedání Zastupitelstva města Rumburka, konaného dne 30. září 2014 1) Volba ověřovatelů zápisu a návrhové komise Zastupitelstvo města Rumburka projednalo a zvolilo: a) zvolit ověřovatele zápisu ve

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Z Á P I S Z ŠESTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z ŠESTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z ŠESTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 9.6.2011 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne Obec Jezeřany-Maršovice Jezeřany-Maršovice 1, 671 75, IČ: 00292931 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne 12.09.2013 Usnesení č. 01/06/2013 Zastupitelstvo

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků.

Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Tento výpis usnesení byl upraven v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších změn a doplňků. Výpis Usnesení č. 2-2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Libeř konaného

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

Z Á P I S Z DVACÁTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z DVACÁTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z DVACÁTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 15.11.2012 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Břestek konaného dne

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Břestek konaného dne Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Břestek konaného dne 15.6.2015 Usnesení č. 44/2015 Zastupitelstvo obce podle 84 odst.1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů,

Více

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 18/

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 18/ VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne 17.09.2018, zápis č. 18/2014-2018 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 7/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 7/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 7/2016 ze dne 21.6.2016 Čas: 19.05 20.55h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz.prezenční listina, 7 členů ZO Suchodol Hosté:

Více

Usnesení 29. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného v pondělí dne 20. srpna 2018 v kulturním domě v Lošticích

Usnesení 29. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného v pondělí dne 20. srpna 2018 v kulturním domě v Lošticích Usnesení 29. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného v pondělí dne 20. srpna 2018 v kulturním domě v Lošticích Usnesení 29/1: ZM schvaluje předložený program 29. zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 30.1.2017 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod.

Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod. Zápis z 31. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 15. listopadu 2012 v 18,00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel, Havelka, Vladimír Vališ, Jiří Beran, Josef Adámek, Marie Machová, Josef

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28. 6. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Zápis č. 2 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 13.11.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice

Zápis č. 2 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 13.11.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Zápis č. 2 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 13.11.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Guráň Roman, Viktorin Pavel. Volba ověřovatelů

Více

Zápis a usnesení 26. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod.

Zápis a usnesení 26. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod. Zápis a usnesení 26. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 15.8.2016 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Miroslav Nogol, Michaela Zuczková, Petr Riedel, Jan Ondraczka, Jindřich Mackowski, Roman Pientok,

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne od hodin v sále sokolovny

Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne od hodin v sále sokolovny Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne 13. 6. 2017 od 17.00 hodin v sále sokolovny Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí USNESENÍ z 3. řádného jednání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 17. března 2015 v 16 hodin v budově Městského kulturního zařízení Uničov na Moravském náměstí UZ01/3/2015 Schválení programu

Více

USNESENI Určení zapisovatele a ověřovatele zápisu

USNESENI Určení zapisovatele a ověřovatele zápisu USNESENI z 15 Zastupitelstva města dne 14.12.2016 od 17:00 Počáteční číslo 127 15.127 1.1 Určení zapisovatele a ověřovatele zápisu určuje ověřovatele zápisu z 15. zasedání Zastupitelstva města Kravaře

Více

Z Á P I S. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Železné, konaného dne 9. prosince 2014

Z Á P I S. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Železné, konaného dne 9. prosince 2014 Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Železné, konaného dne 9. prosince 2014 Přítomni: Pavlíček Radomír, Synek Jaromír, Veselá Simona, Vacová Pavla, Motyčka Jan, Marková Ševčíková Kamila Nepřítomni:

Více

Výsledek hlasování: Pro: 12 Proti: 0 Zdržel se: 0

Výsledek hlasování: Pro: 12 Proti: 0 Zdržel se: 0 OBEC LÁNOV Zastupitelstvo obce Lánov U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva obce Lánov, konaného dne 10.9.2015, od 17.30 hodin Přítomni: dle prezenční listiny 14 členů zastupitelstva Omluven: p. Knapíková

Více

Hlasování pro: 17 Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování pro: 17 Proti: 0 Zdržel se: 0 USNESENÍ z 15. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice (dále ZO), konaného dne 14. 6. 2017 od 17:30 hod. ve společenském sále Obecního domu v Ludgeřovicích. 1. ZO schválilo program zasedání, který předložil

Více

Usnesení. z 19. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 19. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 19. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 28.03.2012 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 561/12 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu paní Mgr.

Více

USNESENÍ. z 29. zasedání Zastupitelstva města Olomouce, konaného dne

USNESENÍ. z 29. zasedání Zastupitelstva města Olomouce, konaného dne USNESENÍ z 29. zasedání Zastupitelstva města Olomouce, konaného dne 6. 10. 2014 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze Usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 08.08.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy ZÁPIS 222018 z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne 26. 9. 2018 v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy Přítomni: Ludvík Drobný, Milena Hebnarová, Jaroslava Hebnarová,

Více

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N.N.

MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N.N. MĚSTSKÝ OBVOD LIBEREC - - VRATISLAVICE N.N. S T A R O S T A 7. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: 16. 9. 2009 Bod pořadu jednání: 12. PRODEJ POZEMKŮ - INVESTIČNÍ

Více

Usnesení. z 20. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 20. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 20. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 30.05.2012 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 631/12 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu paní Danu

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S Z 24. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 24. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 24. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 12.12.2017 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne. 17. září 2018 Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 30. ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17. září 2018 ve společenské místnosti v budově MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 12. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 12. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 16.11.2015 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík,

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č. 11/2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č. 11/2016 Obec Dunajovice Zastupitelstvo obce Dunajovice Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Dunajovice, konaného dne 15. 12. 2016 od 19:00 hod. Pořadové číslo zastupitelstva č. 11/2016 Místo konání: Kancelář

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

Z Á P I S Z 5. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 5. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 5. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 23.2.2015 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na úřední

Více

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Tuchoměřice č. 7/2015, které se konalo dne 1. 4. 2015 od 18.00 v budově OÚ v Tuchoměřicích Přítomni: J. Radostný, L. Csermelyiová, K. Böhm, J. Vöröšová, B. Švanda,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434. Usnesení č. 26/2018

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434. Usnesení č. 26/2018 Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434 IČ: 002 96 686 739 37 Horní Bludovice Usnesení č. 26/2018 z 26. schůze Rady obce Horní Bludovice konané dne 7. prosince 2018 V Horních Bludovicích dne 7.

Více

kat. území: Vratislavice nad Nisou pozemek p.č. 570/1, 585/1, 586, 587/1, 589, 594

kat. území: Vratislavice nad Nisou pozemek p.č. 570/1, 585/1, 586, 587/1, 589, 594 3. Prodej pozemků - investiční záměr 1. PRIVATIZACE NEMOVITOSTÍ kat. území: Vratislavice nad Nisou pozemek p.č. 570/1, 585/1, 586, 587/1, 589, 594 druh pozemku / využití: orná půda, zahrada, trvalý travní

Více

USNESENÍ č.18/ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou, č.18/ , konaného dne

USNESENÍ č.18/ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou, č.18/ , konaného dne USNESENÍ č.18/2010-2014 z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou, č.18/2010-2014, konaného dne 19.03.2014 Zveřejněna je upravená verze dokumentu pro dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 22. dubna 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 22. dubna 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 22. dubna 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, David Josef, Šnábl Jan, Chládek Martin, Mašová Marie, Svoboda Miroslav,

Více

Z Á P I S č. 1 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 1 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 1 / 2 0 1 9 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 9.1.2019 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členové ZO: p. Ohrazda,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 26. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne

VÝPIS USNESENÍ. z 26. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne VÝPIS USNESENÍ z 26. zasedání Zastupitelstva Obce Lidečko konaného dne 18. 5. 2017 Usnesení č. ZO-26-01-2017 Zastupitelstvo obce Lidečko schvaluje zapisovatele zápisu z 26. zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 7/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne na OÚ Úsobrno. Zastupitelstvo obce schvaluje

Zápis č. 7/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne na OÚ Úsobrno. Zastupitelstvo obce schvaluje Zápis č. 7/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Úsobrno konaného dne 22. 07. 2019 na OÚ Úsobrno Usnesení Hlasování je vždy uváděno v pořadí: pro proti zdržel se. Je přítomno 6 členů zastupitelstva. Zastupitelstvo

Více

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434. Usnesení č. 5/2019

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434. Usnesení č. 5/2019 Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434 IČ: 002 96 686 739 37 Horní Bludovice Usnesení č. 5/2019 z 5. schůze Rady obce Horní Bludovice konané dne 6. února 2019 V Horních Bludovicích dne 6. února

Více

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 30. 1. 2019, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

1/82/RM/2018 Program schůze RM

1/82/RM/2018 Program schůze RM Rada města Příbora U S N E S E N Í 8 2. s c h ů z e R a d y m ě s t a P ř í b o r a k o n a n é v m i m o ř á d n é m t e r m í n u d n e 1 7. 0 7. 2 0 1 8 v z a s e d a c í m í s t n o s t i r a d y m

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 13. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 8.3.2017 146/13/ZM/2017 Regulace provozování hazardních her - OZV I. Zastupitelstvo

Více

Usnesení. z 17. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného

Usnesení. z 17. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného Usnesení z 17. zasedání Zastupitelstva města Velký Šenov, konaného 9.12.2011 Po projednání jednotlivých bodů byla přijata tato usnesení ZM Velký Šenov: č. 471/11 ZM VOLÍ za ověřovatele zápisu pan Vladimíra

Více

Z Á P I S č. 9 ze zasedání zastupitelstva Obce Nupaky konaného dne v hod na Obecním úřadě v Nupakách

Z Á P I S č. 9 ze zasedání zastupitelstva Obce Nupaky konaného dne v hod na Obecním úřadě v Nupakách Z Á P I S č. 9 ze zasedání zastupitelstva Obce Nupaky konaného dne 2. 9. 2015 v 19.00 hod na Obecním úřadě v Nupakách Přítomni: Řezáč, Chmelíček, Kabeláč, Mráz, Míka, Hnát, Gilík, Vačkář, Málková Přítomno

Více

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061

WWW.TECHOBUZ.CZ, Email: obec@techobuz.cz, 565 443 900, 724 192 514, IČO:00584061 Třetí zasedání zastupitelstva obce se konalo 10.6.2010 a hlavním bodem jednání bylo projednání rozpočtu obce a schválení smluv o úvěrech na předfinancování investičních akcí. Obec Těchobuz Těchobuz 60,

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Křenovice, konaného dne od 19:00 hodin v obřadní síni obecního úřadu Křenovice, Školní 535

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Křenovice, konaného dne od 19:00 hodin v obřadní síni obecního úřadu Křenovice, Školní 535 Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Křenovice, konaného dne 12. 11. 2015 od 19:00 hodin v obřadní síni obecního úřadu Křenovice, Školní 535 Zahájení zasedání Zasedání Zastupitelstva obce Křenovice

Více

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod.

Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října hod. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 26. října 2016 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef David, Jan Šnábl (příchod v 18.20.hod.), Marie Mašová, Miroslav

Více

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ

město Mimoň Mírová 120, Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ město Mimoň Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III R19/86 Program jednání PŘIJATÁ USNESENÍ z 3. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 5. 2. 2019 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Město Kravaře. usn. čís. 28. 204/2014 28.212/2014. Ing. Andreas Hahn starosta

Město Kravaře. usn. čís. 28. 204/2014 28.212/2014. Ing. Andreas Hahn starosta Město Kravaře U s n e s e n í z 28. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 6.8.2014 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře. usn. čís. 28. 204/2014 28.212/2014 Ing. Andreas

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 2. 4. 2015. Odbor správy majetku. Prodej pozemku parc.č. st. 1625/1 v k.ú.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 2. 4. 2015. Odbor správy majetku. Prodej pozemku parc.č. st. 1625/1 v k.ú. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 2. 4. 2015 Bod programu: 5 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Radka Ondriášová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Bc. Ludmila

Více

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2019 konaného dne 13. 2. 2019, od

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

ZÁPIS A USNESENÍ z 89. zasedání rady obce Ostravice

ZÁPIS A USNESENÍ z 89. zasedání rady obce Ostravice Datum zasedání: 21. 12. 2017 ZÁPIS A USNESENÍ z 89. zasedání rady obce Ostravice --------------------------------------------------------- Počet členů rady obce: 5 Přítomno členů: 5 (dle prezenční listiny)

Více

Obec Hořice na Šumavě IČ: , sídlo: Hořice na Šumavě 40, Hořice na Šumavě

Obec Hořice na Šumavě IČ: , sídlo: Hořice na Šumavě 40, Hořice na Šumavě Obec Hořice na Šumavě IČ: 00245909, sídlo: Hořice na Šumavě 40, 382 22 Hořice na Šumavě Informace z 5. zasedání Zastupitelstva obce Hořice na Šumavě, konaného dne č. usnesení: 5/1/2015 1. Schválení programu

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 10. schůze rady města, která se konala dne 2. května 2018 od 09:00 hodin do 10:45 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta Mgr. Petr Zahradníček

Více

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434. Usnesení č. 4/2019

Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434. Usnesení č. 4/2019 Obec Horní Bludovice sídlem: Horní Bludovice 434 IČ: 002 96 686 739 37 Horní Bludovice Usnesení č. 4/2019 ze 4. schůze Rady obce Horní Bludovice konané dne 30. ledna 2019 V Horních Bludovicích dne 30.

Více

Z Á P I S ZE ŠESTNÁCTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S ZE ŠESTNÁCTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S ZE ŠESTNÁCTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 2.5.2012 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn

Více

5. veřejné zasedání Zastupitelstva města 21.11.2010 Příloha zápisu

5. veřejné zasedání Zastupitelstva města 21.11.2010 Příloha zápisu Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Zastupitelstva města Benátky nad

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis č. 38/2015 z jednání Rady města Kostelec nad Černými lesy dne

Zápis č. 38/2015 z jednání Rady města Kostelec nad Černými lesy dne Zápis č. 38/2015 z jednání Rady města Kostelec nad Černými lesy dne 14.12. 2015 Přítomni: Ing. Jiří Kahoun, MVDr. Jan Černý, Miroslav Zámostný, Tomáš Král, Ing. Jiří Čvančara Omluven: - Hosté: Ing. Havelková

Více

Ing. Milan Hruban Josef Kalaš

Ing. Milan Hruban Josef Kalaš Zápis č 12-2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 7 12 2011 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr Martina Vedralová Ing Pavel Churáček Zdeňka

Více

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Kontrola plnění usnesení. Bod programu: 2.

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Kontrola plnění usnesení. Bod programu: 2. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 9. 10. 2014 Bod programu: 2 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Ing. Radka Ondriášová Vedoucí odborů Vedoucí odborů Název bodu:

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 31. 1. 2018 od 16:00 hod. ve

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 02/2016 konaného dne

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 02/2016 konaného dne USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 02/2016 konaného dne 27.04.2016 Usnesení č. 01/02/2016 Zastupitelstvo obce Jezeřany-Maršovice schvaluje program Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Usnesení z 5. zasedání zastupitelstva města ze dne 21. 4. 2015

Usnesení z 5. zasedání zastupitelstva města ze dne 21. 4. 2015 M ě s t o Š e n o v okres Ostrava - město Usnesení z 5. zasedání zastupitelstva města ze dne 21. 4. 2015 Zastupitelstvo města: a) bere na vědomí: 1. Kontrolu usnesení z minulých zasedání splněny body:

Více

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 28.06.2018 132/5/18. ZMě bere na vědomí znění zápisu ze 4. zasedání ZMě ze dne 21.05.2018. 133/5/18. ZMě schvaluje program 5. zasedání

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

U S N E S E N Í. 66. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 66. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 66. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 18. 4. 2018 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, Jaromír Dvořák, Karel Turek,

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 5.9.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

Usn.č. 96/02 1) pověřuje EO MěÚ k rozhodnutí o uzavření pachtovní smlouvy po ukončení připomínkování zveřejněného záměru obce za obvyklých podmínek

Usn.č. 96/02 1) pověřuje EO MěÚ k rozhodnutí o uzavření pachtovní smlouvy po ukončení připomínkování zveřejněného záměru obce za obvyklých podmínek USNESENÍ Rady města Nová Role (dále ) z 96. zasedání konaného dne 25. 7. 2018 v kanceláři starostky města v MěÚ v Nové Roli **********************************************************************************************

Více