3. řada zleva: Adam Trávníček, Milan Lukeš, Tomáš Severa, Jakub Cízner, Tomislav Jočič, Lukáš Dobrý, Patrik Gregor

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "3. řada zleva: Adam Trávníček, Milan Lukeš, Tomáš Severa, Jakub Cízner, Tomislav Jočič, Lukáš Dobrý, Patrik Gregor"

Transkript

1 FK VIKTORIA ŽIŽKOV Hrající v této sezóně pod názvem SK XAVEROV sdružení ročník nar. 2002

2 Sezona 2009 / řada zleva: Adam Trávníček, Milan Lukeš, Tomáš Severa, Jakub Cízner, Tomislav Jočič, Lukáš Dobrý, Patrik Gregor 2. řada zleva: Michal Penc, Marko Tomljanovič, Kryštof Bradáč, Petr Rýdl, Daniel Veselý, Lukáš Endl, Petra Kubisková (vedoucí mužstva) 1. řada zleva: Petr Gabriel (asistent trenéra), Václav Hálek, Lukáš Plucha, Marek Šmejkal, Jakub Karpíšek, Thang Nguyen, Tomáš Plucha (hlavní trenér)

3 MISTROVSKÁ UTKÁNÍ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK sezona PODZIMNÍ ČÁST 1.kolo FK Viktoria Žižkov - Sokol Lipence 1:6 (0:5) Šmejkal -Bohatová,Cízner,Jočič,Bradáč,Plucha,Endl,Hálek,Kůstka,Rýdl,Nguyen,Gregor,Lukeš,Tomljanovič, Trávníček. Branky: Endl Dnes jsme odehráli vůbec první zápas v mistrovské soutěži a také první utkání v nové sezóně v kompletním složení. Přesně v 16 hodin rozhodčí pískl poprvé do píšťalky. To, že hrajeme soutěž proti o rok starším jsme věděli a počítali s tím, že naše děti budou až na výjimky výrazně menšího vzrůstu. To se nakonec potvrdilo. Bylo to utkání dvou rozdílných poločasů. První poločas jsme neodehráli tak, jak jsme chtěli a góly padly vesměs po chybách, které vyplívají z toho, že kluci a Zuzka mají ještě malou zápasovou praxi. Jeden gól, který jsme obdržely připadá na vrub nás trenérů - špatné střídání v době, kdy měl soupeř autové vhazování. O přestávce jsme si některé chyby vysvětlili a výsledkem byla zlepšená hra,vyšší agresivita v osobních soubojích,lepší bránění, objevili se tam i náznaky chtěných přihrávek a co je velmi důležité i při nepříznivém stavu jsme chtěli dát gól!!!! Druhý poločas se nakonec nesl v remízovém stavu 1:1, kdy náš jediný gól dal Lukáš Endl po přihrávce Patrika Gregora. Nutno spravedlivě přiznat, že se převážná část utkání odehrávala na naší polovině a v mnoha situacích nás podržel Marek Šmejkal. Chtěl bych všem klukům a Zuzce poděkovat za předvedený výkon. Takhle si představujeme, že by měli kluci přistupovat ke všem zápasům a turnajům. Za dnešní výkon jim všichni trenéři děkujeme. Jen tak dál, věřím tomu, že to bude příště ještě lepší!!! Také by chtěl poděkovat rodičům za krásné povzbuzování!!!

4 2. kolo FK Viktoria Žižkov - Junior Praha 1:17 (0:11) Šmejkal - Bohatová, Cízner, Jočič, Plucha, Endl, Hálek, Kůstka, Rýdl, Nguyen, Gregor, Lukeš, Tomljanovič, Trávníček, Veselý Branky: Endl Dnes jsme sehráli naše druhé mistrovské utkání v soutěži. Byli jsme vzhledem k našemu výkonu v minulém zápase mírnými optimisty a doufali, že soupeře, který v minulém kole nasázel 19 gólů potrápíme. Opak byl však pravdou. Soupeř, který hrál velmi dobrý kombinační fotbal, výborně hrál pozičně a pohyboval se v prostorách, v kterých se mají jednotlivý hráči pohybovat si u nás dobře zatrénoval. My jsme mu to velmi ulehčili naší nedůraznou místy až bázlivou hrou. Hráče soupeře jsme v podstatě neatakovali a nechali jsme ho okolo nás běhat, jak se mu chtělo. V druhém poločase jsme změnili rozestavení, začali střídat jednotlivě a trochu přidali na důrazu v soubojích. Výsledkem byl vcelku přijatelný druhý poločas - výsledkově. Jediný, kdo snesl přísnější měřítko byl Marek Šmejkal, který si včera opravdu zachytal. Nic se neděje, jedeme dál a musíme se připravit na příští utkání. Bez důrazu, zápalu do hry a bojovnosti se fotbal nehraje. Velké poděkování rodičům za neúnavné povzbuzování během, ale i po utkání. P.S. Soupeř bal opravdu velmi dobrý a pochybuji, že budeme hrát proti někomu lepšímu.

5 3. kolo AFK Slavoj Podolí B - FK Viktorie Žižkov 0:7 (0:3) Šmejkal - Bohatová, Cízner, Jočič, Plucha, Endl, Hálek, Rýdl, Nguyen, Gregor, Penc Branky: 8 Gregor,15 Gregor,22 Penc, 30 Rýdl, 36 Rýdl, 38 Hálek, 40 Endl V třetím kole jsme zavítali na hřiště AFK Slavoj Podolí, kde nás čekal soupeř, který měl za sebou výsledkově povedený zápas a v tabulce byl před námi. My naopak jsme měli za sebou né příliš povedené utkání nejen výsledkově, ale hlavně herně. V utkání jsme chtěli oproti předchozím utkáním zvýšit důraz v osobních soubojích, lépe se pohybovat v prostorách, které odpovídají jednotlivým postům a důsledně bránit při standardních situacích. Od první minuty jsme na soupeře vlítli a hráli nátlakový fotbal s velkým důrazem v osobních soubojích. Výsledkem této hry byl náš vcelku souvislí tlak na branku soupeře a bylo jen otázkou času, než se nám podaří poprvé skórovat. Soupeř občas zazlobil rychlím protiútokem, který však dnes velmi dobře pracující obrana společně se zálohou vždy zažehnala. Co propadlo pochytal jistý Marek. Druhý poločas se nesl ve stejném duchu, jako první s tím rozdílem, že soupeře jsme už vůbec do ničeho nepustili a přidali jsme ještě několik gólů. Co více psát! Kdo na utkání byl, tak musel vidět obrovský rozdíl oproti minulému utkání. V nasazení, ve snaze o přihrávku, v držení svých prostorů a co hlavně DŮRAZ V SOUBOJÍCH A HLAD PO ZÍSKÁNÍ MÍČE. Toto utkání nám ukázalo cestu a kluci si to dnes opravdu užili a my s nimi!!!!

6 4. kolo FK Viktorie Žižkov - Sokol Běchovice 3:1 (1:1) Šmejkal - Bohatová, Cízner, Jočič, Bradáč, Plucha, Endl, Hálek, Rýdl, Gregor, Penc Branky: 10 Endl, 35 Endl, 38 Rýdl Ve 4. kole k nám na domácí hřiště na Xaverov zavítal soupeř Sokol Běchovice, který měl stejně jako my výrazné vítězství z minulého kola. Dalo se tedy očekávat, že soupeř bude na vítězné vlně a bude chtít od nás odvézt nějaké body. Toto jsme nechtěli dopustit a naopak potvrzení dobrého výsledku a velmi dobré hry z minula byl náš cíl, se kterým jsme šli do utkání. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a soupeře jsme zatlačili na jeho půlku. Soupeř se nenechal a jakmile jen trochu mohl, podnikal velmi nebezpečné rychlé protiútoky,které až na malé chybičky obrana vyřešila dobře a nenechala soupeře zakončit. Výsledkem našeho tlaku byl vedoucí gól Lukáše Endla. Poté jsme měli ještě několik šancí, které výborný brankář soupeře skvěle chytil, nebo jsme zakončili špatně a výsledkem bylo několik rohů, při kterých jsme neměli potřebný důraz a nebylo z toho nic. A jak to ve fotbale bývá, staré pravidlo nedáš dostaneš se opět potvrdilo. Dlouhý míč za naší obranu směřující na branku dobíhal Kuba Cízner před útočníkem soupeře a z branky na ně koukal Mára Šmejkal. Ani jeden nevěděl, jestli míč má přihrát respektive vyběhnout a míč chytit. Výsledkem byla malá domu z bezprostřední blízkosti, kterou Marek Šmejkal neudržel a soupeř pohodlně uklidil míč do prázdné branky. Škoda vzhledem k průběhu prvního poločasu měl být výsledek jiný. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že chceme utkání co nejdříve rozhodnout. I když se to nepovedlo hned, výsledkem naše tlaku byli dvě branky z kopaček Lukáše Endla a Petra Rýdla, pro kterého to bylo potvrzení jeho dnešního velmi dobrého výkonu. Byť tam bylo oproti minulému utkání méně bojovnosti v osobních soubojích a menší hlad po míči, musíme kluky a Zuzku pochválit a poblahopřát k dobrému výsledku podpořeného dobrým výkonem.

7 5. kolo FK Klánovice - FK Viktorie Žižkov 6:0 (4:0) Šmejkal - Bohatová, Jočič, Bradáč, Plucha, Endl, Hálek, Rýdl, Gregor, Nguyen Branky: Dnes proti nám stál soupeř, který byl nejen o rok starší, ale měl ve svém středu několik šikovných kluků, kteří byli strůjci jejich úspěchu v tomto utkání. Jak to tak bývá hráči, kteří minule podali velmi dobrý výkon se dnes vůbec neprosadili. Naopak jiní podali jeden ze svých lepších výkonů. Škoda, že jsme nevyužili alespoň některý z mnoha rohů, které jsme kopali ke vstřelení alespoň jednoho gólu. Nelze klukům upřít snahu, bojovnost a za to je třeba je pochválit. 6.kolo FK Viktorie Žižkov TJ Inferno 0:14 (0:6) Šmejkal - Bohatová, Tomljanovič, Jočič, Plucha, Endl, Hálek, Rýdl, Gregor, Penc, Nguyen Branky: V prvé řadě chci poděkovat rodičům za to, že přes pozdní oznámení přeložení utkání z pátku na neděli dorazili všichni nominovaní hráči. Hned na začátku je potřeba vysvětlit můj odchod směrem do šaten aniž bych sledoval kopání penalt. Důvodem mého odchodu nebylo to, že bych byl tak nazlobený na kluky a Zuzku, nýbrž prezentace soupeře během utkání, způsob koučování, atd.. Proto jsem na hřišti vydržel po dobu nezbytně nutnou. Byl jsem rád, že i rozhodčí měl na to stejný názor jako já!! Více vysvětlím v pondělí na tréninku. K samotnému utkání nutno říci, že soupeř měl ve svém středu několik šikovných hráčů, kteří byli fyzicky vyspělejší, a když k tomu přidali i fotbalové dovednosti, tak jsme moc šancí neměli. V utkání jsme byli vyrovnanějším soupeřem jen v prvních cca 10-ti minutách. Poté se soupeř začal prosazovat i střelecky. I když způsobem, který nejsem schopen pochopit. Nicméně jsme jim to v mnoha situacích usnadňovali nedůrazem v soubojích, ustupováním, zbavováním se míčů, neobsazováním, V dnešním utkání jsem byl spokojen pouze s trojicí Šmejkal, Bohatová a Jočič. U ostatních jsem postrádal zápal pro hru a snahu se poprat. Většinu utkání hrajeme proti o rok starším klukům a v těchto utkáních na výsledem nekladu žádný důraz. Máme čas, protože v utkáních proti stejně starým se prosazujeme a to je důležité. Zkušenosti z těchto utkání se projeví v příští sezoně, kdy bude smazaný věkový rozdíl.

8 7.kolo SK Hostivař - FK Viktorie Žižkov 6:0 (3:0) Šmejkal - Bohatová, Jočič, Bradáč, Plucha, Endl, Hálek, Rýdl,Penc, Nguyen Branky: Dnes jsme neodehráli špatné utkání i když výsledek může naznačovat pravý opak. Soupeř měl ve svém středu o rok starší a některé hráče obřích rozměrů v porovnání s některými našimi. Měli jsme špatný vstup do utkání z kterého nás soupeř potrestal třemi góly. Poté se hra vcelku vyrovnala a odehrávala se v prostředku hřiště. V druhém poločase se soupeř prosadil ještě třikrát a v několika případech nás podržel výborný Marek Šmejkal. Potěšilo mě, že se kluci čím dál víc snaží si přihrát i když se to někdy přesně nepodaří. Zatím se opakují stejné chyby, jako je nedostatečný důraz v soubojích a zbrklé odkopávání míče. Tyto nedostatky postupně odstraníme. I přes nepříznivý výsledek je třeba klukům poděkovat za bojovnost a snahu dát čestný gól až do konce. Děkuji a chválím rodiče za skvělé povzbuzování a slušné vystupování v průběhu utkání, které musí být pro rodiče soupeřů velmi inspirativní.

9 8.kolo FK Viktorie Žižkov ČAFC Praha C 1:0 (0:0) Šmejkal - Bohatová, Jočič, Cízner, Plucha, Endl, Hálek, Rýdl, Penc, Gregor Branky: Plucha Dnes k nám zavítal soupeř, který co se týká bodového zisku, byl pro nás na dostřel. Chtěli jsme dnes zvítězit, protože jsme naposledy v mistrovském utkání uspěli ve 4. kole. Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně a soupeře jsme zatlačili před jeho branku, ale bohužel jsme z našeho tlaku vytěžili pouze několik rohů a závarů. Soupeř občas zahrozil (ale o to byli nebezpečnější) rychlými protiútoky do naší otevřené obrany. Tyto výpady však dnes bezchybně hrající obraná dvojice Zuzka s Tomem zažehnala. Do druhého poločasu jsme nastoupili s touhou vstřelit vítěznou branku. Nicméně soupeř začal aktivněji a začal se více tlačit před naší brankou. My jsme začali ve středu hřiště prohrávat osobní souboje a tím jsme se dostávali pod tlak, který stejně jako v prvním poločase výborně ubránili obránci, kterým vydatně pomáhali záložníci. Měli jsme několik dobrých příležitostí k rychlím protiútokům, které při lepším řešení mohli skončit góly. Nakonec se nám podařilo z jednoho takového rychlého protiútoku vstřelit branku, která se nakonec ukázala jako vítězná. Klukům patří tentokrát dík především za bojovnost a nasazení až do posledních minut zápasu. Čafka byla těžkým soupeřem, a o to víc si tohoto vítězství vážíme. Pochvala patří skvěle povzbuzujícím rodičům, kteří si vítězství určitě užili jako my. Nutno také pochválit i rodiče soupeře za korektní chování a výborné povzbuzování.

10 9.kolo FC Pragis FV Plast Satalice - FK Viktorie Žižkov 1:3 (1:1) Šmejkal - Bohatová, Jočič, Bradáč, Plucha, Endl, Hálek, Rýdl, Gregor, Nguyen, Cízner Branky: Cízner, Endl, Hálek Na poslední podzimní mistrovské utkání jsme zavítali na hřiště FC Pragis FV Plast Satalice. Postavení našeho soupeře v tabulce mohlo svádět k dojmu, že nás čeká utkání v tréninkovém tempu, ve kterém lehce nastřílíme spoustu branek. Kdo studoval podrobněji jejich předchozí výsledky věděl, že nás lehký soupeř nečekal. Do utkání jsme vstoupili aktivně a výsledkem byla naše první branka, která byla zároveň i první brankou Jakuba Cíznera. Od této chvíle jsme se začali ze hřiště vytrácet. I když jsme měli ještě pár dobrých příležitostí, soupeř nás začal postupně převyšovat v rychlosti, v touze podstoupit souboj a získat míč a stále hrozil rychlými protiútoky. Po jednom takovém protiútoku kopal soupeř rohový kop a špatně obsazený hráč na přední tyči se nemýlil a zařídil poločasovou remízu 1:1. Druhý poločas jsme začali z touhou toto utkání rozhodnout a vyvarovat se chyb z prvního poločasu. Bohužel jsme pokračovali v rozpačitém výkonu a jen velmi dobrý výkon obránců nás ochránil před porážkou. Sice jsme se snažili, ale naráželi jsme do zformované obrany, z které soupeř vyrážel k rychlím protiútokům. Naše snaha o vstřelení vítězné branky byla nakonec korunována brankou Lukáše Endla a ve velmi krátké době i pojistkou, kterou vstřelil Váša Hálek. Finální podobu výsledku mohl dát ještě Lukáš Plucha, jenž byl v situaci sám před brankařem faulován a následný pokutový kop bohužel neproměnil. Nutno pochválit hráče soupeře, že bojovali až do konce a myslím, že na jaře se prvního vítězství dočkají velmi brzy, pokud budou hrát stejně bojovně jako dnes proti nám!! Utkání klukům ukázalo, že i když hraji s týmem, který je na posledním místě tabulky neznamená to, že se porazí sám. Musí proto bojovat stejně, jako když hrají se soupeřem, který tabulku vede. Dnes jsme svůj den zrovna neměli, nicméně si cením toho, že i když se nedařilo,utkání nevzdali a nakonec si mohli zakřičet vítězné Viktorkááááááá. Děkujeme rodičům za povzbuzování právě v takovýchto utkáních, kdy se nedaří.

11 TABULKA PO PODZIMNÍ ČÁSTI MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK sezona Tabulka po 9.kole # Tým PZ V R P VG:OG +/- PB 1. Junior Praha : Inferno Praha : SK Hostivař : Sokol Lipence : FK Klánovice : FK Viktoria Žižkov : ČAFC Praha C : AFK Slavoj Podolí B : Sokol Běchovice : FC Pragis FV Plast Satalice : Sumář výsledků: FK Viktoria Žižkov - Sokol Lipence 1:7 (0:5) FK Viktoria Žižkov - Junior Praha 1:17 (0:11) AFK Slavoj Podolí B - FK Viktoria Žižkov 0:7 (0:3) FK Viktoria Žižkov - Sokol Běchovice 3:1 (1:1) FK Klánovice - FK Viktoria Žižkov 6:0 (4:0) FK Viktoria Žižkov - Inferno Praha 0:14 (0:6) SK Hostivař - FK Viktoria Žižkov 6:0 (3:0) FK Viktoria Žižkov - ČAFC Praha C 1:0 (0:0) FC Pragis FV Plast Satalice - FK Viktoria Žižkov 1:3 (1:1)

12 10.kolo Sokol Lipence - FK Viktorie Žižkov 4:1 (1:0) Šmejkal,Severa - Endl, Penc,Plucha, Gregor, Nguyen, Svoboda, Cízner,Hálek, Rýdl Branky: Cízner V prvním jarním kole jsme se střetli s mužstvem Sokol Lipence. Do utkání jsme šli s cílem vyrovnat věkový a vzrůstový deficit pohybem a bojovností. Opak byl však pravdou. Až na malé vyjímky jsme odehráli ustrašené utkání, kdy jsme se báli něco udělat s míčem a od míče ustupovali, nedrželi si posty, vyhýbali se soubojům a pokud jsme již do souboje šli, tak jsme ho jen stínovali. 11.kolo FC Junior Praha - FK Viktoria Žižkov 9 : 0 (3:0) Šmejkal,Severa - Endl, Penc, Plucha, Gregor, Nguyen, Svoboda, Cízner, Hálek, Rýdl Dnes jsme zavítali na hřiště mužstva, které bezkonkurenčně vévodí tabulce a kdo si pamatuje naše podzimní utkání věděl, že nás čeká soupeř fotbalově vyspělý. Mužstvo Junioru nastoupilo komplet s ročníkem Naše očekávání se do puntíku splnilo. Naše taktika byla daná vzhledem ke kvalitě soupeře. Zahustit prostor okolo našeho pokutového území se snahou soupeři co nejvíce znepříjemnit kombinaci, důrazem v soubojích zamezit možnosti střelby a z rychlých protiútoků se pokusit ohrozit branku. Bohužel opět někteří hráči nejsou schopni své dobré výkony z tréninků přenést do utkání a to nejen soupeř kvalit Junioru trestá a Junior trestal. Někteří hráči dnes odvedli dobrý výkon, někteří méně a někteří se utkání pouze zúčastnili. Je jasné, že hráči této věkové kategorie mají výkony značně nevyrovnané a často se jejich výkon v utkáních liší jako den a noc. Proto není nutné z nepovedeného zápasu dělat tragédii, nicméně je třeba o tom mluvit a snažit se to příště napravit. Nutno sportovně poblahopřát soupeři nejen k výsledku, ale hlavně ke spoustě hezkých fotbalových momentů, které v utkání předvedli.

13 12.kolo FK Viktoria Žižkov - AFK Slavoj Podolí 2 : 1 (2:0) Branky: Šmejkal, Severa - Cízner, Jočič, Plucha, Endl, Hálek, Rýdl, Nguyen, Svoboda, Gregor, Penc 2x vlastní Ve třetím jarním kole jsme na domácí půdě přivítali mužstvo AFK Slavoj Podolí. Po dlouhé době se střetli soupeři ročníku Náš cíl v dnešním utkání byl jednoznačný předvést výkon vedoucí k vítězství. Utkání mělo dva naprosto rozdílné poločasy. První poločas jsme začali aktivně, naše hra měla pohyb i důraz v soubojích. Hra se odehrávala převážně na polovině soupeře a bylo jen otázkou času, kdy se nám podaří vstřelit branky. Bohužel se nenašel nikdo, kdo by se pokusil o střelu a závary před brankou soupeř odvrátil. Po sérii rohových kopů jsme šli šťastně, ale zaslouženě dovedení. Po zahrání rohového kopu si bránící hráč vstřelil vlastní branku. Ta samá situace se opakovala o pár minut později a opět po vlastní brance vedeme 2:0. I když si soupeř vstřelil dvě vlastní branky, bylo naše vedení spravedlivé a zasloužené. Do druhého poločasu byl cíl jasný pokračovat ve stejném výkonu jako v poločase prvním s tím rozdílem, že chceme přidat nějaké branky, již však z našich kopaček. Opak byl však pravdou. To co se dělo druhý poločas z naší strany nelze nazvat jinak než hrůza, děs, zmatek a velká dávka štěstí, že utkání nedopadlo v náš neprospěch. Soupeř se začal velmi dobře pohybovat, přidal na důrazu a v plné míře ovládl dění na hřišti. My jsme začali kupit chybu za chybou, nebyli jsme schopni obejít soupeře, neustále jsme si šlapali na míč, padali a do soubojů jsme raději ani nešli!!!! K soupeřově brance jsme se dostávali sporadicky a naše obrana musela řešit jeden závar za druhým. Útočníci nebyli schopni podržet míč na soupeřově polovině, záloha zůstávala vysoko mezi našimi útočníky a soupeř se valil na naše obránce, kteří dnes společně s oběma brankaři byli ti, kteří odvedli dobrý výkon. Nakonec nás vysvobodil závěrečný hvizd rozhodčího. Podolí nás ve druhém poločase jednoznačně přehrálo a bylo lepším mužstvem a nutno sportovně přiznat, že si za odhodlání a vůli minimálně remízu zasloužilo. Naši hráči se dnes musí nad svým výkonem ve druhém poločase zamyslet, protože s takovýmto přístupem k utkání se uspět nedá! 13.kolo Sokol Běchovice - FK Viktoria Žižkov 1 : 0 (0:0) Šmejkal, - Jočič, Plucha, Endl, Hálek, Rýdl, Nguyen, Svoboda, Gregor, Penc Přijeli jsme k soupeři, kterého jsme na podzim porazili a jeho nynější postavení v tabulce nám velelo zvítězit. Bylo nám jasné, že každé utkání je jiné a nic lehkého nás nečeká. Do utkání jsme vstoupili aktivně a soupeř se k naší brance za první poločas v podstatě nedostal a na naší branku snad nešla jediná střela. My jsme bohužel z našeho územního tlaku vytěžili pouze několik rohových kopů, při kterých jsme nebyli nebezpeční a soupeř je vždy bez větších problémů odvrátil. Chyběl nám důraz před soupeřovou brankou, abychom dokázali míč při závaru dopravit do branky. Když už jsme se dostali do slibné střelecké pozice, pokaždé jsme nastřelili brankáře, kterému míč vždy zůstal v rukách a tím nám znemožnil dorážky. Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním, že utkání musíme rozhodnout. Soupeřovi obránci nepřekročili půlící čáru. Soupeř zůstával někdy i se třemi hráči před svou brankou a dlouhými odkopy přerušovali naše útočné pokusy. Díky těmto dlouhým odkopům se naši obránci dostávali pod tlak a soupeř několikrát z rychlých protiútoků nebezpečně zahrozil. Nepřestávali jsme dobývat soupeřovu svatyni a jak to tak v takovýchto utkáních bývá, byli jsme potrestáni za naši nemohoucnost vstřelit branku. Minutu před koncem jsme se dopustili nesmyslného faulu v nebezpečné vzdálenosti od naší branky. Trestný kop zahrával soupeřův brankář a střela se mu povedla na výbornou. Šmejky střelu skvěle vyrazil, ale naši obránci mu v této situaci nepomohli a dorážka pro útočníka již nebyla problém. Dnes kluci odehráli herně vcelku povedené utkání s dobrým pohybem, spoustou přihrávek a jen špatná produktivita nás stála vítězství. Někteří hráči stále nejsou schopni se plně zapojit do utkání, a proto v některých fázích utkání hrajeme o jednoho dva hráče méně, přestože jsme na hřišti v sedmi.

14 14.kolo FK Viktoria Žižkov - TJ Klánovice 0 : 1 (0:1) Šmejkal, Severa, - Jočič, Plucha, Endl, Hálek, Rýdl, Nguyen, Svoboda, Gregor, Penc V tomto utkání jsme se střetli s mužstvem, které hraje soutěž s hráči ročníku 2001 a je v aktuální tabulce na 4. místě. Kluci v tomto utkání předvedli velmi kvalitní výkon a byli soupeři chvílemi více než vyrovnaným soupeřem. Naše hra obsahovala to co bychom si od našich hráčů představovali. Byl tam důraz v soubojích, pokus o přihrávku, pohyb bez míče a snaha ohrozit branku. Za dnešek kluci zaslouží pochvalu, i když výsledek nebyl pro nás příznivý. 15.kolo FC Inferno Praha - FK Viktoria Žižkov 0 : 2 (0:1) Branky: Severa - Jočič, Plucha, Endl, Svoboda, Gregor, Penc, Šmejkal, Cízner Gregor, Cízner Zavítali jsme na půdu mužstva, které patří k tomu nejlepšímu v soutěži v této sezoně 2. místo. Dalo se předpokládat, že si dnes body nejspíše neodvezeme, ale byli jsme odhodláni se o to poprat. Utkání se hrálo sice na UMT, ale na takové, kterou musí závidět 2/3 mužstev v Praze, prostě nádhera. Vzhledem k tomu, že se nacházíme v období škol v přírodě odehráli jsme utkání s dvěma hráči na střídání. Jeden z nich byl Šmejky, který si splnil přání zahrát si v útoku. Mnohem více se škola v přírodě projevila na našem soupeři, který musel utkání odehrát pouze s pěti hráči v poli. To se samozřejmě projevilo naší uzemní převahou, která se vyznačovala naší nemohoucností vstřelit více branek než jednu. Do druhého poločasu jsme vstupovali s jasným cílem utkání co nejrychleji rozhodnout a nenechat soupeři možnost jakkoliv utkání zdramatizovat. Bohužel opak byl pravdou a to co naši hráči předváděli během druhého poločasu bylo něco hrozného. Nebyli jsme schopni si přihrát i když nás soupeř neatakoval. Míče jsme jen nesmyslně odkopávali, atd.. prostě jsme dělali vše přesně naopak (místo doprava to bylo doleva, místo přihrávky klička, místo kličky odkop,.). Je třeba říci, že hráči soupeře druhý poločas odjezdili na doraz a vypracovali si několik velkých závarů před naší brankou, které jsme jen s vypětím všech sil ubránili. Velká poklona soupeři za druhý poločas!!! Dnes jsme utrpěli vítězství a historie se nebude ptát, jaké bylo. Minule jsme si vyhrát zasloužili a nevyšlo to, dnes nám soupeř vítězství daroval tím, že nebyl kompletní.

15 16.kolo FK Viktoria Žižkov SK Hostivař 1 : 2 (1:1) Branky: Šmejkal, Severa, - Endl, Rýdl,,Svoboda, Plucha Gregor, Penc, Cízner Cízner Dnes jsme předehrávali utkání, které se mělo hrát v pátek. V důsledku škol v přírodě jsme dnes měli k dispozici pouze jednoho hráče na střídání a tím byl druhý brankář. Utkání jsme odehráli celé bez střídání a nutno přiznat, že nejspíše tento model budeme praktikovat i příště. Důvod je jasný výkon celého mužstva. Přijelo k nám mužstvo, které je na druhém místě tabulky a jejich výsledky oprávněně budí respekt. Nemá cenu nějak dalekosáhle popisovat průběh utkání, jen musím poznamenat, že kluci odehráli nejspíše jedno z nejvydařenějších utkání letošní sezony. V utkání byla spousta přihrávek, dobrý pohyb a spousta vyhraných osobních soubojů, díky nimž jsme se nedostávali pod tlak, ale naopak jsme dokázali být nebezpečný dopředu. Utkání se muselo líbit, protože i soupeř chtěl hrát fotbal a né kopanou a přispěl nemalou měrou k velmi dobrému utkání se spoustou šancí a pološancí na obou stranách. Tak jak mne kluci minulé utkání s Infernem málem přivedli k infarktu, tak dnes nám trenérům udělali svým výkonem ohromnou radost!!!! Jen doufám, že si to pořádně zapamatují a budou v takovýchto výkonech pokračovat. 17.kolo ČAFC Praha "C" - FK Viktoria Žižkov 0 : 6 (0:3) Branky: Severa, Šmejkal - Jočič, Endl, Svoboda, Plucha, Gregor, Penc, Rýdl 2x Gregor, Svoboda, Plucha, Rýdl, Endl Ve slunečnou neděli jsme se střetli s mužstvem ČAFC Praha na velmi kvalitní UMT v pěkném areálu v Záběhlicích. V dnešním utkání jsme chtěli bodově uspět, abychom uhájili šestou příčku. Povzbuzeni velmi dobrým výkonem z minulého utkání a plni odhodláni jsme se do soupeře pustili s vervou a odměnou nám bylo brzké vedení. Kluci dnes byli opět velmi důrazní a v kombinaci se snahou o kombinaci jsme hru v prvním poločase plně ovládli. Do druhého poločasu soupeř nastoupil se snahou utkání zdramatizovat a byl v prvních minutách aktivnější. Po této, z naší strany ospalejší, pasáži padla další branka z našich kopaček a tím bylo utkání prakticky rozhodnuto. Do konce utkání jsme ještě přidali dvě branky a uzavřeli naše opět povedené utkání. Nutno dnes kluky moc pochválit nejen za předvedenou hru a krásné branky, nýbrž i za bojovnost a výdrž s jakou odehráli celé utkání naprosto bez střídání. Kluci dnes moc dobrá práce!!!!!

16 18.kolo FK Viktorie Žižkov FC Pragis FV Plast Satalice 3:0 (1:0) Šmejkal, Severa, - Jočič, Endl, Rýdl,,Svoboda, Plucha, Gregor, Penc, Cízner, Ngueyn Branky: Rýdl, Plucha, Svoboda Na slunečný pátek k poslednímu mistrovskému utkání této sezony k nám zavítal soupeř ze Satalic. Naše velmi dobré výkony z posledních utkání a postavení soupeře v tabulce mohlo na první pohled nastolit pocit, že soupeře zasypeme spoustou gólů a ani se u toho nezpotíme. Opak byl však pravdou. Nehráli jsme dobře, míč nám neustále poskakoval, souboje jsme podstupovali velmi neradi, a když už jsme do souboje šli, byli jsme nedůrazní. Pohybovali jsme se v chumlu a spíše jsme si sami sobě občas překáželi. Díky tomu jsme si nevynutili souvislejší tlak a z toho pramenící brankové příležitosti. Soupeř neustále hrozil dlouhými vysokými nákopy na naše obránce, kteří dnes měli s těmito míči problémy. Utkání nepřineslo mnoho fotbalových momentů a spíše se hra odehrávala v prostředku hřiště. K prvnímu gólu nám pomohl obránce soupeře, který si nešťastně zrazil střelu do branky. Do druhého poločasu jsme chtěli na soupeře vlétnout a utkání rozhodnout. Naše hra se oproti prvnímu poločasu zlepšila, nicméně k předešlým výkonům měla na míle daleko. Nelze klukům upřít snahu a bojovnost, která by měla být samozřejmá, ale je nutno ocenit, že za vítězstvím šli a zaslouženě zvítězili. Máme za sebou první mistrovskou sezónu, ve které jsme se střetávali s mužstvy složené s hráčů ročníků 2001, 2002 a i Je pravda, že jsem nebyl před sezónou přesvědčen o smysluplnosti hrát soutěž, musím však s odstupem uznat, že hrát bylo dobré rozhodnutí. Kluci za ten rok udělali obrovský pokrok, jak v individuálních dovednostech, tak i v týmovém pojetí hry. Velký dík patří samozřejmě i rodičům za povzbuzování po celou sezonu.

17 TABULKA PO JARNÍ ČÁSTI MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK sezona Konečná tabulka po 18.kole Tým PZ V R P VG:OG +/- PB Junior Praha : Inferno Praha : SK Hostivař : Sokol Lipence : FK Klánovice : FK Viktoria Žižkov : ČAFC Praha C : AFK Slavoj Podolí B : Sokol Běchovice : FC Pragis FV Plast Satalice : Sumář výsledků: FK Viktoria Žižkov - Sokol Lipence 1:7 (0:5) FK Viktoria Žižkov - Junior Praha 1:17 (0:11) AFK Slavoj Podolí B - FK Viktoria Žižkov 0:7 (0:3) FK Viktoria Žižkov - Sokol Běchovice 3:1 (1:1) FK Klánovice - FK Viktoria Žižkov 6:0 (4:0) FK Viktoria Žižkov - Inferno Praha 0:14 (0:6) SK Hostivař - FK Viktoria Žižkov 6:0 (3:0) FK Viktoria Žižkov - ČAFC Praha C 1:0 (0:0) FC Pragis FV Plast Satalice - FK Viktoria Žižkov 1:3 (1:1) Sokol Lipence - FK Viktoria Žižkov 4:1 (1:0) Junior Praha - FK Viktoria Žižkov 9:0 (3:0) FK Viktoria Žižkov - AFK Slavoj Podolí B 2:1 (2:0) Sokol Běchovice - FK Viktoria Žižkov 1:0 (0:0) FK Viktoria Žižkov - FK Klánovice 0:1(0:0) Inferno Praha - FK Viktoria Žižkov 0:2 (0:1) FK Viktoria Žižkov - SK Hostivař 1:2 (1:1) ČAFC Praha C - FK Viktoria Žižkov 0:6 (0:3) FK Viktoria Žižkov - FC Pragis FV Plast Satalice 3:0 (1:0)

18 FK VIKTORIA ŽIŽKOV ročník 2002 sezona 2009 / Přátelsky Dol. Počernice FK Viktoria Žižkov Dolní Počernice 0:26 Branky: Přátelsky Xaverov FK Viktoria Žižkov SK Slavia Praha dívky 01 0:7 Branky: Přátelsky Dol. Počernice FK Viktoria Žižkov Dolní Počernice 0:6 Branky: Přátelsky Kyje FK Viktoria Žižkov TJ Kyje 3:3 Branky: 2x Gregor, Plucha Přátelsky Kyje FK Viktoria Žižkov TJ Kyje 12:1 Branky: 4x Endl, 2x Penc, 2x Nguyen, 2x Rýdl, Plucha,Dobrý Přátelsky Xaverov FK Viktoria Žižkov Dolní Počernice 1:3 Branky: Plucha

19 Fotbalový turnaj minifotbal roč.nar a ml. MINI ARENA CUP O sváteční pondělí jsme se zúčastnili turnaje pořádaného na hřišti ABC Bráník pro hráče ročníku 2001 a ml. Vzhledem k věkové kategorii, pro kterou tento turnaj byl, jsme se posílili o čtyři hráče z ročníku Barvíř- Bohatová, Jočič, Cízner, Plucha, Gregor, Tomljanovič,Hálek, Endl, Běla, Študent, Chroust, Karpíšek V naší skupině byla tato mužstva: 1. ABC Bráník 2. TJ Sokol Kounice 3. FK Viktoria Žižkov 4. Bohemians Praha 1905 roč Union Vršovice FK Viktorka : FK Viktorka : FK Viktorka : FK Viktorka : Bohemians 1905 Union Vršovice TJ Sokol Kounice ABC Bráník SEMIFINÁLE: FK Viktorka : FC Lobkovice 2:3 2:1 0:0 6:1 Branky: Endl,Plucha Branky:Gregor, Chroust Branky: 3x Endl, 2x Běla, Študent, 0:3 Ve skupině jsme obsadili druhé postupové místo a v semifinále nás čekal vítěz druhé skupiny mužstvo Lobkovic, které ve skupině neztratilo ani bod a celkovým skóre 24:3. Bohužel se nám během utkání zranil brankář Tomáš Barvíř a utkání musel dochytat Patrik Gregor. Kdo čekal jednoznačný zápas musel popravdě přiznat, že kluci a Zuzka se o finále poprali a soupeři vítězství nedali zadarmo.

20 MALÉ FINÁLE: FK Viktorka : Kohouti Rokycany 2:1 Branky: Chroust, Běla V boji o celkové třetí místo a bronzové medaile jsme se střetli s mužstvem Kohouti Rokycany a v brance nastoupil opět Patrik Gregor. Po náročném semifinále jsme do utkání nastoupili trochu ospale a soupeř toho využil k velkému laku na naší branku. Měl velkou územní převahu a z tohoto tlaku vytěžil pouze jednu branku. Zhruba v polovině utkání se do branky vrátil Tomáš Barvíř a svými dlouhými výkopy nám pomohl se vymanit z tlaku soupeře. Postupně se hra vyrovnávala a výsledkem byla naše skvělá závěrečná pětiminutovka, kdy jsme soupeře začali mačkat. Výsledkem bylo pouze několik rohů a po jednom z nich s nám podařilo vyrovnat. O necelou minutu jsme z brejku utkání rozhodli a pískal se konec! Ve finále se střetli Bohenians 1905 a Lobkovice,které byli oslabeny o dva hráče,kteří museli odjet hrát za starší přípravku!!!! Toto solabení dle mého názoru bylo tak velké, že finále zásadně ovlivnilo. Nicméně bych nerad snižoval výkon Bohemky, která nakonec na penalty tento turnaj vyhrála. CELKOVÉ POŘADÍ: 1. Bohemians 1905 roč FC Lobkovice 3. FK Viktoria Žižkov 4. Kohouti Rokycany Velká gratulace a poděkování klukům a Zuzce za skvělé třetí místo a za předvedené výkony. Zvláště bych chtěl poděkovat kluků z ročníku 2001 za velkou pomoc v tomto turnaji. Jsem rád. Že na turnaji určeného pro hráče o rok starší se naše 2002 neztratili a za pomoci kluků 2001 to zvládli na výbornou. SKVĚLÁ PRÁCE!!!!!

21 Halový turnaj Běchovice roč. nar a ml. Dne jsme se zúčastnili turnaje pořádaného Sportcentrem Běchovice pro hráče ročníku 2001 a ml. Byť se jednalo o turnaj pro ročník nar. 2001, šli jsme do turnaje pouze s kmenovými hráči ročníku Jedinou výjimkou byla Zuzka, která je ročník Vzhledem k tomu, že na tomto turnaji startovala i Viktoria Žižkov roč. 2001, hráli jsme pod hlavičkou FK Viktoria Žižkov B. Po velmi dobrých výkonech ve skupině jsme obsadili druhé místo, které nám zaručilo boj o třetí místo proti mužstvu Bohemians Praha 1905, které bylo stejně jako my ročník Mužstvo Bohemians bylo fotbalovější, nicméně jsme si s nimi nic nezadali v nasazení a bojovnosti. Toto utkání bylo opravdovou bitvou až do poslední vteřiny. I když jsme z tohoto utkání odešli nakonec poraženi, nemáme se za co stydět a pokud v následujících zápasech a turnajích budeme pokračovat v takovýchto výkonech, tak nemám obavy, že nebudeme úspěšní. Turnaj nakonec vyhrálo mužstvo Čafky, které ve finále porazilo na pokutové kopy naše o rok starší kolegy FK Viktorku Žižkov A. Šmejkal- Bohatová, Endl, Plucha, Gregor, Cízner, Rýdl, Nguyen, Penc Naše skupina: 1. ČAFC Praha 2. FK Viktoria Žižkov B 3. FC Pragis FV Plast Satalice 4. Sokol Běchovice FK Viktoria Žižkov : Sokol Běchovice 3:0 Branky: Penc, Gregor, Rýdl FK Viktoria Žižkov : ČAFC Praha 0:2 FK Viktoria Žižkov : FC Pragis FV Plast Satalice 0:0 pen. 2:1 Branky: Gregor, Cízner O 3.MÍSTO: FK Viktoria Žižkov : Bohemians Praha :3 Branky: 2x Nguyen CELKOVÉ POŘADÍ: 1. ČAFC Praha 2. FK Viktoria Žižkov A 3. Bohemians 1905 roč FK Viktoria Žižkov B 5. SK Ďáblice 6. FC Pragis FV Plast Satalice 7. Sokol Běchovice 8. Sokol Dolní Počernice Na závěr musím naše Slůňata (podle maskota) pochválit a pogratulovat k parádnímu výkonu, kterým se dnes během celého turnaje presentovali. Pochvala patří nejen za fotbalové výkony, za bojovnost a odhodlání zvítězit, ale i za výborné chování v době, kdy jsme nehráli. Nesmíme zapomenout i na skvělé povzbuzování od rodičů a i jim bych chtěl poděkovat za inteligentní chování a fandění, které v porovnání s některými jinými fandy bylo jako den a noc. Víme co takový rodič fanda dokáže, a proto si Vašeho chování moc ceníme.

22 Přátelsky Kyje FK Viktoria Žižkov - TJ Kyje 10:0 Branky: 2x Hálek, 2x Gregor, 2x Plucha, Cízner, Endl, Dobrý, Rýdl Šmejkal,Bohatová,Rýdl,Bradáč,Severa,Lukeš,Dobrý,Plucha,Cízner,Karpíšek,Endl,Gregor,Hálek,Nguyen Dnes jsme sehráli přípravné utkání proti Kyjím - tentokrát v hale. Hrálo se 3x 20 minut a bez mantinelů. V první třetině jsme podali trochu nervózní a chvilkami zmatený výkon. Ve druhé a třetí třetině už byl výkon daleko lepší a tento zlepšený výkon byl korunován brankami. Halový turnaj Davle V sobotu jsme bojovali na turnaji v Davli, kterého se zúčastnilo celkem 7 mužstev a hrálo se systémem každý s každým. Do bojů jsme zapojili i naše hráče ročníku 2003 a pro jednoho z nich se tento turnaj stal zlomem ve fotbalové kariéře. Kuba Karpíšek vstřelil svou vůbec první zápasovou branku a jako bonus to byla branka vítězná!! Šmejkal,Rýdl,Endl,Plucha,Karpíšek,Dobrý,Gregor,Lukeš,Nguyen,Hálek FK Viktoria Žižkov - Břežany B 0:0 FK Viktoria Žižkov - Povltavská fotbalová akademie "A" 0:1 FK Viktoria Žižkov - Povltavská fotbalová akademie "B" 0:0 FK Viktoria Žižkov - Dukla Praha 1:2 Branky: Rýdl FK Viktoria Žižkov - Vrané 1:3 Branky: Gregor FK Viktoria Žižkov - Břežany "A" 1:0 Branky: Karpíšek Musíme kluky pochválit za snahu a odvahu v osobních soubojích s někdy o dost fyzicky vyspělejšími protihráči. Za bojovnost bych nechtěl moc chválit, protože si myslím, že ta by měla být vždy automatická a buď byla, nebo nebyla. Na tomto turnaji byla a tak to má být. Myslím, že při větším důrazu před brankou soupeře jsme mohli vstřelit více branek, které by nám zajistili umístění na vyšších příčkách, nicméně konečné 4. místo je dobrým výsledkem.

23 Halový turnaj GRANDSPORT I. v areálu Hamr V neděli jsme zavítali na turnaj do areálu Hamr v Bráníku, kde nás čekal dobře obsazený turnaj mladších přípravek ročníku Ve velmi pěkné hale se hrálo 4+1 s mantinely a mužstva byla rozlosována do dvou skupin po čtyřech. Šmejkal,Jočič,Bohatová,Endl,Plucha,Dobrý,Hálek,Nguyen,Gregor Skupina A: Dukla Praha A,SOUŠ Most, Bílá Hora, FK V. Žižkov Skupina B: Bohemians 1905, Motorlet Praha, Dobříš, Dukla Praha B Dukla Praha A : FK Viktoria Žižkov 4:0 V prvním utkání jsme se utkali s Duklou a po prospání první poloviny utkání jsme prohrávali již 3:0 a vypadalo to na velký debakl. Nicméně v druhé polovině utkání jsme byli již pozdějšímu suverénnímu vítězi turnaje důstojným soupeřem a utkání skončilo zaslouženou výhrou Dukly. Bílá Hora : FK Viktoria Žižkov 6:3 Branky: Gregor,Šmejkal,Nguyen V druhém utkání proti Bílé Hoře jsme chtěli odčinit špatný vstup do turnaje, ale opět jsme začali hrát až v době, kdy na ukazateli byl stav 3:0 pro soupeře. V momentě, kdy už to vypadalo, že bychom mohli sahat po zisku bodu soupeř opět udeřil a bylo o osudu utkání rozhodnuto. SOUŠ Most : FK Viktoria Žižkov 1:2 Branky: Gregor,Endl V poslední utkání ve skupině jsme nastoupili proti hráčům Mostu a vzhledem k tomu, že vývoj ve skupině nám nahrál, mohli jsme při naší výhře vyšším rozdílem postoupit do bojů o finále. V utkání jsme již pro tento turnaj tradičně prohrávali, ale na rozdíl od ostatních utkání se nám výsledek podařilo otočit. Nicméně výhra 2:1 na postup do semifinále nestačila. K postupu stačilo vstřelit o jednu branku více (šancí na to bylo dost). Dobříš : FK Viktoria Žižkov 3:3 p.k. 2:1 Branky:2x Nguyen,Gregor Po třetím místu ve skupině jsme šli do utkání v mini skupině o 5 8 místo proti mužstvu Dobříše. Utkání nakonec skončilo remízou a o vítězi museli rozhodnout pokutové kopy, ve kterých byl soupeř přesnější a zvítězil. SOUŠ Most : FK Viktoria Žižkov 3:2 Branky:Šmejkal, Plucha V utkání o konečné pořadí jsme nastoupili opět proti mužstvu Mostu a bohužel jsme nakonec prohráli gólem v poslední minutě utkání. Nakonec jsme na turnaji obsadili poslední 8. místo. I když se konečné umístění může zdát jako né moc dobré, je nutno říci, že jsme v utkáních nebyli horším teamem a při troše štěstíčka bychom byli v celkovém pořadí na jiném výrazně lepším místě. Ještě si neodpustím poznámku, že naše mužstvo bylo vzrůstem hráčů bezkonkurenčně nejmenší. Někteří hráči soupeřů by se neztratili ani mezi žáky!!!

24 Halový turnaj Říčany V sobotu jsme zavítali do sportovní haly v Říčanech,kde to již dobře známe a kde se nám podařilo turnaj již vyhrát. Vzhledem k tomu, že se jednalo se o turnaj pro ročník 2002 a mladší, na kterém nestartovali žádné TOP mužstva, přijeli jsme s myšlenkou na příčky nejvyšší. Jenže ve chvíli, kdy se začala mužstva postupně objevovat, zjistili jsme, že jsme si asi nejspíše spletli věkovou kategorii, pro kterou se měl turnaj konat. Nechápu trenéry, kteří záměrně berou na turnaje určeného pro ročník 2002 hráče ročníku Budu citovat jednu maminku z takového mužstva: Trenér má malé 2002, tak vzal raději Nevím, co tím trenéři sledují, jestliže učí již takhle malé fotbalisty podvádět a poté se s nimi bezostyšně radovat z výhry nad o rok mladšími a o 20cm menšími dětmi. Děti jsou v tomto naprosto nevinné, protože oni toto nějak zvlášť nevnímají a jdou do utkání s touhou ho vyhrát, což je naprosto v pořádku. Jenže se objevují i případy, kdy zaslechnete děti, jak říkají pst, nejsme 2001, ale jsme 2002!!!! Pokud budu chtít hrát turnaj proti starším, tak se na takovýto turnaj přihlásím a přizpůsobím tomu i nominaci. Snažíme se kluky vést, aby se snažili o co nejvíce kombinační fotbal s co možná minimálním nakopáváním a překopáváním. Jak si pak mají zkoušet věci, které se učí při tréninku a my chceme, aby je přenášeli do utkání, když díky fyzické vyspělosti starších hráčů to prostě není v jejich silách. Výsledkem je jen spousta osobních soubojů na úkor fotbalovosti a co je horší, hráči se mohou začít podvědomě těchto soubojů bát a budou se jim vyhýbat, což povede ke špatným návykům, které se budou v budoucnu těžko odstraňovat. Dokážu se vžít do situace trenérů týmů Slavie, Sparty, Bohemky ročníku 2003, kteří mají kluky herně vyspělé natolik, že mohou hrát bez problému turnaje tohoto typu proti o rok starším a turnaj i vyhrát, a najednou zjistí, že budou hrát proti o dva roky starším. Takže jejich záměr, aby takovéto pro ně optimální měření hráčům něco přineslo je naopak kontraproduktivní a hráči si mohou odnést akorát nějaké zranění. Ještě se zastavím u pořadatelů turnajů. Je skvělé, že se najdou lidé, kteří chtějí a dají si s tím tu obrovskou práci a pořádají turnaje. Vím, že jsou rádi, když přijedou všechna pozvaná, přihlášená mužstva, ale bylo by dobré, kdyby začali důsledně dbát na dodržování věkových hranic turnajů, které pořádají. Třeba i formou konfrontace před začátkem turnaje zkontrolovali jednotlivá mužstva, a pokud zjistí starší hráče, zakázat těmto hráčům start v turnaji, případně mužstvo vyloučit bez nároku na vrácení startovného. A věřte, že si to mužstva příště sakra rozmyslí jezdit se staršími, když pak nebudou moci hrát. Trenéři si to slíznou od rodičů, protože jim zkazí víkend a děti budou smutné, že místo toho aby si zahráli, budou jen koukat na ostatní. Takovýto turnaj, kde je garantováno dodržování ročníků získá dobré jméno a pokud budu hovořit za sebe, tak se na takovýto turnaj budu rád vracet. A ještě jedna věc, kterou nechápu. Když už jedu na turnaj a nehraji o příčky nejvyšší, tak přeci ( pokud to nemám 150 km) nemůžu odjet, aniž bych se zúčastnil závěrečného vyhlášení. Pro mě je to naprostý vrchol arogance a nesportovního chování vůči pořadatelům a ostatním mužstvům,která si jejich potlesk při vyhlašování zaslouží!omluvám se, ale musel jsem to ze sebe dostat, i když je to na úkor hodnocení našeho výkonu. Na tomto turnaji mě absolutně nezajímá výsledné umístění, protože kluci odvedli dobré a musím podotknout fotbalové výkony. I když jsme měli chvilku, kdy kluci zapomněli, že se musí také o míč porvat, bylo v utkáních srdíčko a z toho mám radost. Myslím, že náš herní projev patřil k nejfotbalovějším na turnaji, kromě jednoho prohraného utkání jsme v ostatních nebyli horším, spíše lepším týmem a to je pro mě velmi důležité. Neméně důležité je i vystupování a chování hráčů nejen na hřišti, ale i v přestávkách mezi jednotlivými utkáními a to bylo vynikající. Musím pochválit i rodiče, protože byste mohli některé ostatní rodiče vyučovat, jak se májí chovat na utkáních dětských fotbalistů. Mezi záchvaty hysterií Vaše chování vyčnívá. Základní skupina: FK Viktoria Žižkov : SK Praga Vysočany 0:0 Branky: FK Viktoria Žižkov : Slovan Kunratice 0:1 Branky: FK Viktoria Žižkov : SOS Háje B 0:1 Branky: vlastní FK Viktoria Žižkov : SK Kamenice 2:0 Branky: Penc, Nguyen O 7-8. Místo FK Viktoria Žižkov : Junior Praha 0:0 p.k. 1:2 Branky: Cízner

25 Venkovní zimní turnaj FC Tempo Praha V sobotu jsme se zúčastnili venkovního zimního turnaje hraného a pořádaného FC Tempo Praha. Nad účastí na tomto turnaji panovali v řadách rodičů mírné rozpaky, zda je dobré v tomto počasí hrát takovýto turnaj. Já jsem plně za účast, obzvláště pokud je turnaj zorganizovaný tak jak byl tento. Tímto bych chtěl pořadatelům poděkovat za organizaci a hladký a naprosto bezproblémový průběh turnaje. Měli jsme k dispozici šatnu pouze pro sebe, utkání na sebe navazovala plynule a pro rodiče byla velmi dobře vytopena osvěžovna. Nicméně jsem byl připraven v případě většího mrazu na tento turnaj nejet. Počasí bylo nakonec výborné a myslím, že to bylo dobré zpestření pro kluky v této halové části sezony. A teď k hernímu projevu a výsledku na tomto turnaji. Hrací systém turnaje byl v jedné skupině každý s každým. Postupně jsme se střetli s těmito týmy: Tempo A, Tempo B, P.Kopanina a Vršovice. FK Viktoria Žižkov : FC Tempo B 0:1 Branky: FK Viktoria Žižkov : Přední Kopanina 0:0 Branky: FK Viktoria Žižkov : FC Tempo A 0:1 Branky: FK Viktoria Žižkov : Vršovice 2:3 Branky: Cízner, Šmejkal Pořadí: 1. Vršovice 2. FC Tempo B 3. P. Kopanina 4. FC Tempo A 5. FK Viktoria Žižkov Kluci měli problém s orientací na hřišti, která mohla být zapříčiněna přechodem z tělocvičny na hřiště venku. Utkání od utkání se náš herní projev zlepšoval. Nejvíce my u hráčů chyběla dravost a větší bojovnost v soubojích a přesnější zakončování. V utkáních, která jsme prohráli, vyhrálo vždy mužstvo, které dokázalo ze šancí vstřelit alespoň jednu branku, což jsme mi nedokázali. Pokud nevstřelíme branky ani z vyložených šancí, tak nemůžeme pomýšlet na lepší umístění. Vyjímkou bylo utkání s pozdějším vítězem turnaje, mužstvem Vršovic, které všechny soupeře přehrálo jak výsledkově, tak i herně. V tomto utkání byl soupeř lepší, ale mi jsme mu nedali nic zadarmo. Bylo to naše nejlepší utkání na turnaji a soupeři se podařilo vstřelit vítěznou branku až těsně před koncem. Utkání nám ukázalo, že když chceme, tak se umíme o výsledek porvat.

26 Halový turnaj GRANDSPORT II. v areálu Hamr V neděli jsme zavítali opět na turnaj do areálu Hamr v Bráníku. Šmejkal,Jočič,Penc,Endl,Plucha,Hálek,Nguyen,Gregor Skupina A: Dukla Praha, Motorlet Praha, Ravel Ústí nad Labem, Junior Kralupy, Skupina B: FK Viktorka Žižkov, Meteor Praha, Neratovice, Králův Dvůr Meteor Praha : FK Viktoria Žižkov 3:2 Branky: Endl, Nguyen Vstup do turnaje se nám herně vcelku vydařil a soupeři jsme byli vyrovnaným soupeřem. Při větším klidu v koncovce jsme mohli docílit lepšího výsledku. Utkání by slušela remíza. Králův Dvůr : FK Viktoria Žižkov 4:1 Branky: Hálek V druhém utkání jsme nepodali dobrý výkon. Hra z naší strany byla bázlivá, v soubojích nedůrazná. Díky soupeřovu velkému a důraznému napadání jsme měli velké problémy s kvalitní rozehrávkou a utkání se odehrávalo z velké části na naší polovině. Nutno podotknout, že jsme hráli proti pozdějšímu a zaslouženému vítězi turnaje. Neratovice : FK Viktoria Žižkov 2:7 Branky: 2x Gregor, 2x Šmejkal, Penc,Hálek, Nguyen V poslední utkání ve skupině jsme se utkali s mužstvem Neratovic. V utkání jsme dominovali a po zásluze jsme zvítězili. Kralupy : FK Viktoria Žižkov 0:3 Branky:Gregor, Endl, Plucha Po třetím místu ve skupině jsme šli do utkání v mini skupině o 5 8 místo proti mužstvu Kralup. V utkání jsme byli lepším týmem a vcelku bez větších problémů jsme si došli pro vítěztví. Motorlet Praha : FK Viktoria Žižkov 7:0 V tomto utkání jsme byli oproti předešlým utkáním jako vyměnění a soupeř nám až na malé pološance nic nedovolil a jednoznačně nás ve všech směrech přehrál. Odešli jsme z utkání s debaklem a nebyla to příliš povedená tečka za dnešním turnajem. Nakonec jsme na turnaji obsadili 6. místo. Odehraná utkání nám ukázala, že bez velkého důrazu v osobních soubojích, přímočarosti na branku soupeře a důsledného bránění nemůžeme pomýšlet na příčky nejvyšší. Přesto bych kluky chtěl nakonec pochválit, protože se během celého turnaje objevovali momenty, které ukázali, že to půjde!!!!!! Konečné pořadí turnaje: 1. Králův Dvůr 2. Ústí nad Labem 3. Dukla Praha 4. Meteor Praha 5. Motorlet Praha 6. FK Viktoria Žižkov 7. Neratovice 8. Junior Kralupy

27 Halový turnaj GRANDSPORT III. v areálu Hamr V sobotu jsme jsme zavítali na další ze série turnajů pořádané Duklou Praha do areálu Hamr v Bráníku. Šmejkal,Severa,Rýdl,Penc,Endl,Svoboda,Plucha,Hálek,Nguyen,Gregor,Cízner Skupina A: Dukla Praha Tygři, Povltavská fotbalová Akademie, ČAFC Praha,Čechie Dubeč Skupina B: FK Viktorka Žižkov, Dukla Praha Medvědi,Hradec Králové, Bílá Hora, Hradec Králové : FK Viktoria Žižkov 2:3 Branky: Cízner,Gregor,Plucha Podařený vstup do turnaje jak herně, tak i výsledkově. Dukla Praha : FK Viktoria Žižkov 5:1 Branky: Cízner V tomto utkání soupeř jasně dominoval a po zásluze jsme odešli ze zápasu s debaklem. Bílá Hora : FK Viktoria Žižkov 3:0 Branky: V poslední utkání ve skupině jsme se chtěli poprat o postup do finálové skupiny a od začátku utkání se nám to vcelku dařilo. Sice jsme záhy prohrávali, ale nevzdávali jsme to. Bohužel všechny naše dobré střelecké pokusy pochytal výborný brankař soupeře. Bojovali jsme až do samého závěru o vyrovnání, ale v poslední minutě soupeř o svém vítězství rozhodl dvěma přesnými střelami, na které náš brankář nedosáhl. Celkově dobré utkání z naší strany s mužstvem, které nakonec hrálo finále. Čechie Dubeč : FK Viktoria Žižkov 1:3 Branky: 2xGregor, Plucha Po třetím místu ve skupině jsme šli do utkání v mini skupině o 5 8 místo proti mužstvu Čechie Dubeč. V utkání jsme byli lepším týmem a vcelku bez větších problémů jsme zvítězili. Hradec Králové : FK Viktoria Žižkov 3:3 p.k. 3:1 Branky: Gregor, Cízner, Endl Opakovala se bitva ze základní skupiny. Bojovalo se o každý míč, který se stejně jako brankové vedení přeléval z jedné strany na druhou. Utkání skončilo spravedlivou remízou. O vítězství rozhodli pokutové kopy, ve kterých byl soupeř šťastnější. Nakonec jsme na turnaji obsadili 6. místo. Je vidět na klucích určitý posun stejně jako i spousta nedostatků, na kterých musíme usilovně zapracovat. Celkově to bylo z naší strany dobré představení. Konečné pořadí turnaje: 1. Povltavská Fotbalová Akademie 2. Bílá Hora 3. Dukla Praha - Tygři 4. Dukla Praha - Medvědi 5. Hradec Králové 6. FK Viktoria Žižkov 7. ČAFC Praha 8. Čechie Dubeč

28 Halový turnaj Říčany V sobotu jsme jsme odehráli halový turnaj v Říčanech, který byl pro ročník 2001 a mladší. Tento turnaj se nám vůbec nepovedl jak výsledkově, tak i předvedenou hrou. Sice se objevilo pár světlých momentů, které však zůstali jen momenty. Celkový dojem byl velmi špatný a kluci si musí uvědomit, že bez bojovnosti v osobních soubojích, bez přímočarosti k brance soupeře, bez zájmu o hru a nekolektivní hrou se hrát a vyhrát nedá. S takovýmto přístupem k utkáním nemůžeme uspět!!!!! Severa - Rýdl,Svoboda,Plucha,Hálek,Nguyen,Gregor,Cízner,Jočič Skupina A: SK Čechie Smíchov,FK Brandýs Boleslav B,TJ Praga Vysočany, FK Viktorka Žižkov Skupina B: Satalice, FK Brandýs Boleslav A, FK Bohemians, Jestřabí Lhota TJ Praga Vysočany : FK Viktoria Žižkov 0:1 Branky: Rýdl FK Brandýs-Boleslav B : FK Viktoria Žižkov 2:0 SK Čechie Smíchov : FK Viktoria Žižkov 4:1 Branky: Gregor O 5-8 místo Jestřabí Lhota : FK Viktoria Žižkov 4:0 FK Brandýs-Boleslav B : FK Viktoria Žižkov 3:1 Branky: Cízner Obsadili jsme poslední 8.místo a upřímně jsme si dnes takovéto umístění za předvedenou hru zasloužili!!!

FK VIKTORIA ŽIŽKOV. ročník sezona 2008 / 2009

FK VIKTORIA ŽIŽKOV. ročník sezona 2008 / 2009 FK VIKTORIA ŽIŽKOV ROČNÍK 2002 sezona 2008 / 2009 FK VIKTORIA ŽIŽKOV ročník 2002 sezona 2008 / 2009 14.9.2008 Turnaj Meteor 1.kolo Viktorka Žižkov - Motorlet 1:0 Branky: Dejmek Viktorka Žižkov - Meteor

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice X Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice Úvodní slovo Vážení diváci, děkujeme Vám za dnešní návštěvu. Dnes nás čeká jeden z nejlepších

Více

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15 FK Motorlet Praha B Sobota 27.4.2019 od 10:15 Úvodní slovo Vážení příznivci fotbalu, Vítáme Vás na 23. kole Pražské teplárenské přeboru. Dnes čeká mužstvo A týmu těžký zápas, přesto věříme, že nezůstaneme

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs TJ Spartak Příbram 31.10.2015 18:30 Partneři hokejového týmu: KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje,

Více

Turnaj o pohár FK DUKLY PRAHA

Turnaj o pohár FK DUKLY PRAHA Turnaj o pohár FK DUKLY PRAHA Pořadatel: GRANDSPORT Fotbal o. s. ve spolupráci s FK Duklou Praha Termín: Sobota 6. 2. 2010 Kategorie: Hráči narození 1. 1. 2002 a mladší Místo konání: Sportovní areál HAMR,

Více

HC Desná HC Tanvald 1 : 3

HC Desná HC Tanvald 1 : 3 6. 1.2001-ZS Jablonec nad Nisou HC Desná HC 1 : 3 První zápas nové série vyšel lépe u. Desná měla sice mírnější převahu, ale střelecky se jí vůbec nedařilo. hrál dobře v obraně a když nějaká střela prošla

Více

MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - 20. KOLO SOKOL LOCHKOV FC TEMPO PRAHA SOBOTA 2.6.2012 OD 13.30 Hlavní rozhodčí: Jandus Milan

MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - 20. KOLO SOKOL LOCHKOV FC TEMPO PRAHA SOBOTA 2.6.2012 OD 13.30 Hlavní rozhodčí: Jandus Milan Vstupné 25,- Kč, tento program platí zároveň jako vstupenka na fotbalové utkání. MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ I.B TŘÍDA SKUPINA A - 24. KOLO SOKOL LOCHKOV FC ZLIČÍN B SOBOTA 2.6.2012 OD 10.30 Hlavní rozhodčí:

Více

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00 SK Ďáblice Sobota 4.11. ve 14:00 Vážení příznivci fotbalu, podzimní část sezony nám pomalu končí a já musím s potěšením konstatovat, že se i přes velikou konkurenci v přeboru stále držíme v top trojce,

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 3 Rozhodčí: Duchoň, Štefan, Hasíková Delegát: Wencl

Více

Turnaj o pohár FK DUKLY PRAHA

Turnaj o pohár FK DUKLY PRAHA Turnaj o pohár FK DUKLY PRAHA Pořadatel: GRANDSPORT Fotbal o. s. ve spolupráci s FK Duklou Praha Termín: Sobota 20. 2. 2010 Kategorie: Hráči narození 1. 1. 2002 a mladší Místo konání: Sportovní areál HAMR,

Více

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Termín: sobota 20.6.2015 Místo konání: Účastníci: fotbalové hřiště TJ Sokol Podlesí TJ Sokol Podlesí FC Lhota u Vsetína TJ Sokol Hošťálková

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs. HC Žabonosy 20.2.2016 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte na dalším domácím mistrovském

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, rád bych Vás přivítal u nás v Hradci Králové, již na 7. ročníku mezinárodního turnaje starších a mladších žáků v kopané O pohár primátora města Hradce Králové, který se koná každoročně

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 21.1.2012 dopoledne 2001 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 4.2.2012 odpoledne 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019 HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U13 2018/2019 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2018/2019 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

KOMA CUP I.ročník (2011/2012)

KOMA CUP I.ročník (2011/2012) KOMA CUP I.ročník (2011/2012) Třebešín 7.1.2012 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728 871 564

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 14 Rozhodčí: Šmakal, Kubr, Teuber Delegát:

Více

Blatná : Slavia Č. Budějovice 2 : 2 (0 : 2)

Blatná : Slavia Č. Budějovice 2 : 2 (0 : 2) Kompletní výsledky KP ml.dorostu 16. kolo 19.11.2011 Blatná : Slavia Č. Budějovice 2 : 2 (0 : 2) Předehrávka jarní části sezóny se nám vydařila a nad soupeřem z horních pater tabulky jsme zaslouženě bodovali.

Více

Celkově: Pochvala všem hráčům za bojovný výkon plný herního nasazení. Střelci: 2x Tovara (1x Kořínek), 1x Kořínek (Štefan), 1x Štefan (Kořínek)

Celkově: Pochvala všem hráčům za bojovný výkon plný herního nasazení. Střelci: 2x Tovara (1x Kořínek), 1x Kořínek (Štefan), 1x Štefan (Kořínek) USK Slavie Ústí n/l FBC Liberec 5:4 (2:3, 1:1, 2:0) Tento zápas ukázal, jak se dá prohrát vítězný zápas. Drtivý nástup, 23s 1:0, po té ústí otočilo na 1:2, aby naši hráči přes velký nápor otočili na 3:2.

Více

I.B-sk. B 17.KOLO č.9 / TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A

I.B-sk. B 17.KOLO č.9 / TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A 17.DUBNA 2016 1 Při druhém domácím utkání vítáme v Sehradicích hosty z Tečovic. Všem fanouškům přejeme ty nejlepší fotbalové zážitky. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Rozhodčí:

Více

Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11

Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11 Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11 sobota 23. června 2018 Místo konání : Městský stadion, U stadionu 1339, Veselí nad Moravou Kontaktní osoba: Pres Richard, +420 725 636 501, rpres@centrum.cz

Více

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé,

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé, Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012 Vážení fotbaloví přátelé, dovolte mi vás jménem fotbalového klubu FK Ústí nad Labem a.s. pozvat na další setkání série turnajů Partners Cup, kde hlavní cenou bude opět

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 3.12.2011 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728 871 564

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TEČOVICE A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TEČOVICE A TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TEČOVICE A 16.KVĚTNA 2015 1 Pěkné sobotní odpoledne všem hráčům, funkcionářům a hlavně fanouškům. Tímto bychom chtěli přivítat hosty z Tečovic. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Chodov 19.2.2012 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728 871 564

Více

JUNIOR NORTH CUP MICRO 2013

JUNIOR NORTH CUP MICRO 2013 Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem pořadatelů, FK Jablonec OS a Domu dětí a mládeže Vikýř, přivítali ve sportovním areálu 6. ZŠ Mozartova na XIV. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR

Více

KOMA CUP I.ročník (2011/2012)

KOMA CUP I.ročník (2011/2012) KOMA CUP I.ročník (2011/2012) Třebešín 11.12.2011 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728 871

Více

PROPOZICE. Halový turnaj. FC Viktoria Plzeň ročník 2009

PROPOZICE. Halový turnaj. FC Viktoria Plzeň ročník 2009 PROPOZICE Halový turnaj FC Viktoria Plzeň ročník 2009 Neděle 13. 1. 2019 A) VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ PROPOZICE TURNAJE 1) Pořadatel Viktoria Plzeň - fotbal z.s. ve spolupráci s FC Viktoria Plzeň, a.s Štruncovy

Více

Náš turnaj o.s. satelitní turnaje na míru pro Váš tým. Radek Kuchař - Marketingová a administrativní podpora tel: 725 074 320

Náš turnaj o.s. satelitní turnaje na míru pro Váš tým. Radek Kuchař - Marketingová a administrativní podpora tel: 725 074 320 Náš turnaj o.s. satelitní turnaje na míru pro Váš tým Pořadatel: Náš turnaj o.s., Voroněžská 28, Praha 10 Startovné: Kontakty: 1 800 Kč (platí se za každý turnaj samostatně) Radek Kuchař - Marketingová

Více

Příbramský pohár 2014 U12

Příbramský pohár 2014 U12 Fotbalový turnaj mladších žáků Příbramský pohár 2014 U12 TERMÍN TURNAJE: Čtvrtek 8.5.2014 Časový rozpis: 8.00-8:30 hod. prezence (u později zahajovaných zápasů stačí být ½ hod před prvním zápasem), 9:00

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019 HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U13 2018/2019 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2018/2019 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 10.12.2011 odpoledne 2004 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour,

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 11.12.2011 dopoledne 2003 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour,

Více

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Mikulášský halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2003 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, FC Slovan Liberec,,

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.10 24.9.2018 Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané měla na programu další kolo nadstavbové části soutěže. Po třetím kole se ve finálové skupině o vedení přetahují tři týmy se šesti body

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.6 22.6.2018 Předposledním jarním kolem utkání v základní části pokračovala o minulém víkendu Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané. Ve skupině A jsou jistými postupujícími do finálové skupiny

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 11.12.2011 odpoledne 2003 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour,

Více

FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli 30.11.2014 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2007 a mladší Účastníci turnaje: Jablonec A,B,C, FA Petra Voříška Děčín, FC Hradec Králové, FK Mladá Boleslav,

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL SEHRADICE A FC KOSTELEC 4.KVĚTNA 2013 1 Ve svém druhém jarním utkání před domácími fanoušky vyzvou Sehradice mužstvo z Kostelce. Tímto všechny vítáme a přejeme příjemné fotbalové zážitky. ZAOSTŘENO

Více

4. ročník turnaje SLOVAN CUP

4. ročník turnaje SLOVAN CUP 4. ročník turnaje SLOVAN CUP Pořadatel Rosice, z.s. ve spolupráci s obcí Tetčice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2005 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion Rosice (Sportovní 372, Rosice) Povrch

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice

Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice X Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice Nejbližší zápasy našeho týmu Kolo Datum Soupeř Čas 1 Sobota 22.08.2015 Řepy - Muži B 10:30

Více

Aneto, jak vzpomínáte na semifinálový turnaj ve Strakonicích?

Aneto, jak vzpomínáte na semifinálový turnaj ve Strakonicích? Praha O nadcházejícím víkendu vyvrcholí v Písku házenkářská nejvyšší soutěž starších žákyň. Do finále se probojovalo šest nejúspěšnějších celků republiky HC Háje, Sokol Kobylisy, DHK Uherské Hradiště,

Více

Krajská kola ve florbalu středních škol

Krajská kola ve florbalu středních škol Krajská kola ve florbalu středních škol Krajské finále ve florbalu dívek středních škol naše děvčata obsadila skvělé 2. místo!! Vítězstvím v okresním kole, které jsme tradičně pořádali v naší tělocvičně

Více

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE. oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE. Met Life Cup. tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE. oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE. Met Life Cup. tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE Met Life Cup tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST (hráči narození v roce 1997 a mladší) SOBOTA 14. PROSINCE 2013,

Více

TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================

TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================ TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================ SKUPINA č.a FULNEK 1 2 3 4 5 body Skore pořadí 1- FULNEK 9. 2- ODRY 2. 3-BARTOŠOVIC 20 4- STUDÉNKA 1 5- DĚRNÉ

Více

CHMEL CUP FOTBALOVÝ TURNAJ, ROČNÍK NAROZENÍ 2002 A MLADŠÍ ŽATEC PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory Pro

CHMEL CUP FOTBALOVÝ TURNAJ, ROČNÍK NAROZENÍ 2002 A MLADŠÍ ŽATEC PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory Pro CHMEL CUP FOTBALOVÝ TURNAJ, ROČNÍK NAROZENÍ 2002 A MLADŠÍ ŽATEC 10. 1. 2010 Propozice a organizační pokyny I. Základní informace o turnaji mladších přípravek, ročník narození po 1. 1. 2002 Datum a čas:

Více

EVROPSKÁ LIGA DCL 2017 Úterý v 11:00 hodin hřiště Terpsithea

EVROPSKÁ LIGA DCL 2017 Úterý v 11:00 hodin hřiště Terpsithea Úterý 2. 5. 2017 v 11:00 hodin hřiště Terpsithea SKN BRNO ASKPN PIRAEUS 2 : 0 (1 : 0) Branky: 24 Jakub Matyáš, 67 Adam Papoušek Žlutá karta: 27 Martin Susedka, 59 Jan Dvořáček SKN BRNO: Mikula Daniel Zeman

Více

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v neděli

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v neděli FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v neděli 9.12.2012 Mikulášský halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Účastníci turnaje: FK BAUMIT Jablonec A,B, SK Junior Teplice,

Více

U 8 O POHÁR LESŮ ČR

U 8 O POHÁR LESŮ ČR U 8 O POHÁR LESŮ ČR 3. 2. 2018 KONTAKT U 8 ONDŘEJ TROJNA +420 734 703 169 o.trojna@seznam.cz ŠÁRKA ŠÁBRTOVÁ +420 724 336 915 sabrtova@seznam.cz ÚČASTNÍCI TURNAJE U 8 FC HRADEC KRÁLOVÉ FC TEMPO PRAHA BOHEMIANS

Více

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí 28. 5. 2018 v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa - 20032 CORMANO (MILANO) DONCASTER D.T.F.C. - SKN BRNO 6 : 0 (4 : 0) Žlutá karta:

Více

Muži B - 1.B/B A3B ne 17:00 3 (Trunc)

Muži B - 1.B/B A3B ne 17:00 3 (Trunc) SC Radotín Velké Popovice so 12.3. 14:30 T. ne 13.3. 17:00 UMT SK Motorlet Praha B Praha 1999 AFK Union Žižkov so 19.3. 10:30 UMT ne 20.3. 17:00 UMT so 19.3. 13:00 UMT FK Meteor Praha VIII B FK Újezd n.lesy

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.12 3.10.2018 Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané měla na programu další kolo nadstavbové části soutěže. Ve finálové skupině kráčí za letošním vítězstvím po pátém kole dva celky a oba

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

FK Újezd nad Lesy. FC Uhříněves. Mistrovský zápas přeboru Prahy. Podzim 2008 Neděle v 15:00. hostí fotbalový klub

FK Újezd nad Lesy. FC Uhříněves. Mistrovský zápas přeboru Prahy. Podzim 2008 Neděle v 15:00. hostí fotbalový klub Mistrovský zápas přeboru Prahy Podzim 2008 Neděle 29.3.2009 v 15:00 FK Újezd nad Lesy. hostí fotbalový klub FC Uhříněves Hlavní rozhodčí: Asistenti rozhodčího: Delegát PFS: Pan Váša Pan Stránský Pan Zelený

Více

PDF byl vytvořen zkušební verzí FinePrint pdffactory http://www.fineprint.cz

PDF byl vytvořen zkušební verzí FinePrint pdffactory http://www.fineprint.cz TJ SOKOL NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ MUŽI OP-II HODNOCENÍ SEZÓNY 2002/2003 HODNOCENÍ Příprava Sezóna 2002/2003 začala podobně jako v loňském roce. Hráči se sešli v tělocvičně až v září. Mužstvo se letos nezúčastnilo

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.6 1.6.2016 Šestým kolem pokračovala Klatovská KAPITOL liga 2016 v malé kopané. Vedoucí tým první ligy, tým Fireballs měl cestu za ziskem třech bodů v tomto kole celkem pohodlnou, neboť se mu

Více

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky.

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky. Hodnocení ročníku V pátek 11. 11. 2016 se v hale základní školy konal již 6. ročník tohoto turnaje žáků a žákyň základních škol. V letošním ročníku jsme evidovali celkem osm základních škol, které reprezentovaly

Více

SK Třeboradice. Sobota v 10:00

SK Třeboradice. Sobota v 10:00 SK Třeboradice Sobota 6. 10. 2018 v 10:00 Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítáme na 9. kole Pražské teplárenské přeboru. V předchozím kole se nám po sérii porážek podařilo získat tři body. Dnešní

Více

Dorant Cup 2014. Propozice

Dorant Cup 2014. Propozice Dorant Cup 2014 Letos pořádáme v pořadí již 3. ročník vánočního či chcete-li mikulášského turnaje Dorant Cup 2014. V minulých ročnících se nám podařilo uspořádat kvalitní turnaje a letos na to opět chceme

Více

Turnaj mladšího dorostu U /2018

Turnaj mladšího dorostu U /2018 ************************************** MEMORIÁL VLASTISLAVA MAREČKA ČESKÝ POHÁR MLADŠÍHO DOROSTU **************************** Turnaj mladšího dorostu U 16 2017/2018 X.. ROČNÍK Tři fáze turnaje: - základní,

Více

pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013

pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013 pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013 Tréninkové centrum mládeže FC Zbrojovka Brněnské Ivanovice - hala s umělou trávou PROPOZICE 1. Termín konání: sobota 2. 2. 2013 2. Věková

Více

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, Gryf Swidnica, FC Slovan Liberec, Admira Praha, Arsenal

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U13 + U /2018

HALOVÁ SEZÓNA ČR U13 + U /2018 HALOVÁ SEZÓNA ČR U13 + U15 2017/2018 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2017/2018 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U13, U /2017

HALOVÁ SEZÓNA ČR U13, U /2017 HALOVÁ SEZÓNA ČR U13, U15 2016/2017 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2016/2017 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17 Ve čtvrtek 5. dubna odpoledne se konalo ve Vysokém Mýtě historicky první kolo Českého poháru ve stolním tenise. Vysokomýtským byl nalosován oddíl z nedaleké Chrudimi, konkrétně TJ Sokol Chrudim, která

Více

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/ P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/ A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: SK Slavia Praha - fotbal a.s. 2. Termín: sobota 5.12.2015 3. Místo: sportovní hala

Více

MOL liga 14. kolo HC Zlín Slavia Praha 21:22 (10:12)

MOL liga 14. kolo HC Zlín Slavia Praha 21:22 (10:12) Vybojované vítězství. Tak nazval trenér Slavie Praha Richard Řezáč výhru 22:21 svých svěřenkyň ve Zlíně ve 14. kole MOL ligy. Slavii nadále patří o skóre druhé místo v tabulce za Iuventou Michalovce a

Více

U 8. HALOVÝ TURNAJ kategorie U8

U 8. HALOVÝ TURNAJ kategorie U8 U 8 HALOVÝ TURNAJ kategorie U8 26. 2. 2017 KONTAKTY U 8 ONDŘEJ TROJNA +420 734 703 169 o.trojna@seznam.cz ŠÁRKA ŠÁBRTOVÁ +420 724 336 915 sabrtova@seznam.cz ÚČASTNÍCI TURNAJE U 8 FC HRADEC KRÁLOVÉ FK PARDUBICE

Více

Zápis o utkání mistrák - družstvo : muži

Zápis o utkání mistrák - družstvo : muži Soupeř: K.Újezd B Dne : Neděle 21/9/08 Začátek od: 16/30 7kolo Sraz v hod: Hebík Š. 1 Výsledek : 2/0 Poločas: 2/0 Branky : Kříž Jan,Ćaloun Jiří Čaloun 2 Doprava 1auto 2 auto 3 auto 4 auto 5 auto Vzdálenost

Více

STARŠÍ PŘÍPRAVKA 2011/2012

STARŠÍ PŘÍPRAVKA 2011/2012 STARŠÍ PŘÍPRAVKA 2011/2012 Tým starší přípravky v ročníku 2011/2012 pod vedením trenérské dvojice Petr Dragoun Pavel Pospíšil skončil z 16 týmů na výborném 6. místě PODZIM JARO Sobědruhy - Osek 2:3 (2:2)

Více

FK Jablonec OS. pořádá v neděli halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší

FK Jablonec OS. pořádá v neděli halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší FK Jablonec OS pořádá v neděli 24.11.2013 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší Účastníci turnaje: FK BAUMIT Jablonec A,B, FK Kolín,, FA Petra Voříška Děčín, AC Sparta Praha A,B,

Více

TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013

TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013 TALENT CUP - TURNAJ OKR.VÝBĚRŮ U 13 ročník 2012/2013 3. 10. 2012 - Talent Cup - turnaj okr.výběrů U 13 v Rokycanech SLIBNÉ VYHLÍDKY OKRESNÍHO VÝBĚRU PŘED JARNÍM FINÁLE První letošní turnaj reprezentačních

Více

TŘEBEŠSKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKŮ

TŘEBEŠSKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKŮ TŘEBEŠSKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKŮ ročník 2000 a mladší Pořadatel: TJ Sokol Třebeš Termín: sobota 10. LEDNA 2015 Místo konání: Sportovní hala Třebeš, Hradec Králové Třebeš tel. (+420) 724 265 036 Startují:

Více

Zároveň bych rád popřál všem účastníkům krásný fotbalový zážitek a spoustu radosti ze hry. Filip Peška Ředitel turnaje

Zároveň bych rád popřál všem účastníkům krásný fotbalový zážitek a spoustu radosti ze hry. Filip Peška Ředitel turnaje www.turnajedf.cz Vážení sportovní přátelé, stali jste se součástí kvalifikačního turnaje, jehož vítěz si zahraje na mezinárodním turnaji v Rakousku, kde bude mít možnost utkat se s týmy jako jsou: Manchester

Více

SOUTĚŽ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK OFS

SOUTĚŽ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK OFS SOUTĚŽ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK OFS HRACÍ PLOCHA Hraje se na minihřišti o rozměrech 26 x 42m. Vymezení hřiště je pomocí nízkých met barevně odlišených v místech vymezující pokutové území a půlku hřiště. Pokutové

Více

O pohár města Rosice

O pohár města Rosice 7. ročník turnaje O pohár města Rosice Pořadatel FC Slovan Rosice, z.s. ve spolupráci s městem Rosice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2007 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion FC Slovan Rosice

Více

O Pohár města Rosice. 4. ročník turnaje

O Pohár města Rosice. 4. ročník turnaje 4. ročník turnaje O Pohár města Rosice Pořadatel FC Slovan Rosice, o.s. ve spolupráci s městem Rosice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2006 (U9 mladší přípravka) Místo Fotbalový areál FC Slovan Rosice (Rosice,

Více

Smolík Roman 66, Valoušek Matouš 71, Krejz Jan 36, Klusáček Jakub 41, Janíček Martin 70, Pytlík Michal 13

Smolík Roman 66, Valoušek Matouš 71, Krejz Jan 36, Klusáček Jakub 41, Janíček Martin 70, Pytlík Michal 13 Stupava 29-31.5.2009 Ve dnech 29-31.5.2009 odehráli miniţáci největší turnaj v sezóně 2008-2009 s názvem PLAYMINIHANBALL. Konal se na Slovensku ve Stupavě a byl to uţ druhý ročník tohoto turnaje. V minulém

Více

U 12. HALOVÝ TURNAJ PRO KATEGORII U ledna 2017

U 12. HALOVÝ TURNAJ PRO KATEGORII U ledna 2017 U 12 HALOVÝ TURNAJ PRO KATEGORII U12 29. ledna 2017 KONTAKTY U 12 ONDŘEJ TROJNA +420 734 703 169 o.trojna@seznam.cz ŠÁRKA ŠÁBRTOVÁ +420 724 336 915 sabrtova@seznam.cz INFORMACE A ON-LINE VÝSLEDKY https://docs.google.com/spreadsheets/d/1upljpuowwc0gphfcqjoy54cr-

Více

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14.

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14. zápský bulletin FORTUNA ČFL sezona 2017-2018 SK Zápy MFK Chrudim TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00 srdečně u nás vítáme: hlavní rozhodčí: Zadinová Olga asistent: Matoušek Lukáš asistent: Hocek

Více

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002)

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci nedokázali na jaře vylepšit své postavení z podzimu tabulky a zůstali na jedenáctém místě tabulky, když jaro mělo skoro stejný průběh jako podzim, dokážeme

Více

Ze sportovních a společenských akcí na hřišti TJ Příloha č. 4 kroniky obce Ludgeřovice za rok 2011

Ze sportovních a společenských akcí na hřišti TJ Příloha č. 4 kroniky obce Ludgeřovice za rok 2011 Ze sportovních a společenských akcí na hřišti TJ Příloha č. 4 kroniky obce Ludgeřovice za rok 2011 Z prvního jarního utkání fotbalistů TJ Ludgeřovice v krajské soutěži I.A třídy Konalo se na domácím hřišti

Více

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem?

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem? Praha - Jak jsme vám slíbili, přinášíme vám dnes rozhovor s novým trenérem našich žen Tom ášem Hlavatým. Ten se hráčkám představil na středečním odpoledním tréninku, svoji trenérskou premiéru na lavičce

Více

JUNIOR NORTH CUP MICRO

JUNIOR NORTH CUP MICRO Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem pořadatelů, FK Jablonec, z.s. a Domu dětí a mládeže Vikýř, přivítali ve sportovním areálu 6. ZŠ Mozartova na XVIII. ročníku turnaje JUNIOR NORTH CUP

Více

MOL liga 12. kolo Slavia Praha Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 31:26 (18:11)

MOL liga 12. kolo Slavia Praha Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 31:26 (18:11) Házenkářky Slavie Praha zvítězily ve 12. kole MOL ligy nad nováčkem soutěže Sokolem RMK Bánovce nad Bebravou 31:26, po poločase 18:11, v tabulce jim patří třetí místo o bod za vedoucím Baníkem Most a o

Více

FC Tempo Praha. Pátek v 10:15

FC Tempo Praha. Pátek v 10:15 Pátek 30.3. v 10:15 FC Tempo Praha Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítám na 19. kole Pražské teplárenské přeboru. Máme za sebou první tři kola, ve kterých jsme bohužel nezískali ani bod. Věřím, že

Více

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/ P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/ A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: SK Slavia Praha - fotbal a.s. 2. Termín: 9. 10. 12. 2017

Více

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11)

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11) Házenkářky Slavie Praha vstoupily do nového ročníku česko-slovenské MOL ligy, dřívější interligy, domácí výhrou 30:28 nad HC Zlín. Nejlepší střelkyní Slavie byla s osmi góly Veronika Galušková, o jeden

Více

Město Touškov - Nýřany

Město Touškov - Nýřany TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV Sportovní zpravodaj Vydání č. 11 20.5.2005 Cena zpravodaje Cena zpravodaje vč. vstupu 15 Kč 25 Kč Vážený fotbalový fanoušku, vítáme tě na dalším domácím utkání. Minulý týden jsme

Více

FK Jablonec Občanské sdružení

FK Jablonec Občanské sdružení FK Jablonec Občanské sdružení pořádá v sobotu 11.2.2012 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2002 a mladší Účastníci turnaje: FA Petra Voříška Děčín, FK Mladá Boleslav, FC Slovan Liberec, SK

Více

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ TJ SOKOL O JENIŠOVICE TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ Sokol Bulovka I. B třída západ 24. kolo Sobota 21. května 2016 od 17:00 hodin Rozhodčí: Jirák Jiří - Šůma Josef, Chwiedziuk Dominik TJ SOKOL JENIŠOVICE B

Více

FAAZ PRAHA

FAAZ PRAHA Fotbalový turnaj pro ročník 2007 Propozice dopoledního turnaje Pořadatel: Fotbalová a Sportovní Akademie Praha 5, z.ú. Termín: Sobota 03.12.2016 Výkop: 9:00 hod Místo konání: - RADOTIN, U Starého stadionu

Více

MIMOŘÁDNÝ ZPRAVODAJ

MIMOŘÁDNÝ ZPRAVODAJ MIMOŘÁDNÝ ZPRAVODAJ 1.7.2013 8.ročník - KLATOVSKÉHO LIGOVÉHO POHÁRU 2013 JEŽOVY 29.6.2013 Minulý víkend měl na programu v pořadí již 8.ročník Klatovského ligového poháru, který byl opět sehrán jako kvalifikační

Více

PRESS KIT Sezona2012/ kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň

PRESS KIT Sezona2012/ kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Hradec Králové -FC Viktoria Plzeň 30. kolo Gambrinus ligy FC Hradec Králové FC Viktoria Plzeň 1.6. 2013, Všesportovní stadion 17:00 Rozhodčí: Jaroslav Bílek - Roman

Více

A6A - 27 LIGA GENTLEMANŮ 40+ A6B - 28 LIGA GENTLEMANŮ 40+ A6C - 29 LIGA GENTLEMANŮ

A6A - 27 LIGA GENTLEMANŮ 40+ A6B - 28 LIGA GENTLEMANŮ 40+ A6C - 29 LIGA GENTLEMANŮ A1A 11 M-P A2A 12 M-1A/A A2B 13 M-1A/B 1 SPORTOVNÍ KLUB ZBRASLAV 1 FK Újezd nad Lesy B 1 SK Modřany 2 FK ADMIRA PRAHA B 2 TJ BŘEZINĚVES 2 FC ZLIČÍN 3 ČAFC Praha 3 TJ Sokol Cholupice 3 FK ZLÍCHOV 1914 4

Více

U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2016 X. ROČNÍK

U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2016 X. ROČNÍK U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2016 X. ROČNÍK 30. 31. 7. 2016 UVODNÍ SLOVO U 12 Právě jste se stali součástí jubilejního X. ročníku mezinárodního turnaje O pohár primátora města Hradce Králové.

Více

VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA ČESKÁ TŘEBOVÁ

VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA ČESKÁ TŘEBOVÁ VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA ČESKÁ TŘEBOVÁ 13. 14. 2. 2016 Skupina hrající o udržení v 1. lize JKY 13. 2. 2016 ŠUMPERK. V sobotu dne 13. 2. 2016 odjíždíme do Šumperka, hrát další dvojzápas o udržení v 1.

Více

Sobota 3. 10. 2009 ve 11:00 Letní stadion Pardubice. Juniorky od 13:30.

Sobota 3. 10. 2009 ve 11:00 Letní stadion Pardubice. Juniorky od 13:30. HLAVNÍ PARTNEŘI SK DFO PARDUBICE MĚSTO PARDUBICE I. CELOSTÁTNÍ FOTBALOVÁ LIGA ŽEN SK DFO PARDUBICE o.s. vs. FC VIKTORIA PLZEŇ Sobota 3. 10. 2009 ve 11:00 Letní stadion Pardubice. Juniorky od 13:30. Vážení

Více

První kolo se našim chlapcům a děvčatům moc nevydařilo.

První kolo se našim chlapcům a děvčatům moc nevydařilo. Víkendové výsledky vodního póla 3. víkend probíhají nadstavbové turnaje vodního póla, ve kterých se rozhoduje o pořadí v jednotlivých soutěžích. Přebor ČR starších žáků Svoji účast v nadstavbových turnajích

Více