Laserové navařovací systémy ACP v celé škále použití a s novými laserovými zdroji UW

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Laserové navařovací systémy ACP v celé škále použití a s novými laserovými zdroji UW"

Transkript

1 Laserové navařovací systémy ACP v celé škále použití a s novými laserovými zdroji UW

2 Na základě požadavků našich zákazníků jsme se rozhodli rozšířit naši nabídku laserových navařovacích systémů o další řady. Našim zákazníkům tak nově nabízíme laserové systémy pro ruční navařování (typ ACP A s ručními posuvy), laserové systémy s pojezdovými stoly (typ ACP B řešen jako motorický křížový stůl s pracovní plochou X-Y a nastavovacím pojezdem Z) a samozřejmě laserové systémy s pracovním ramenem a nejširší škálou pojezdů (typ ACP C má 13 stupňů volnosti). Typ ACP A - pro ruční práce Typ ACP B - s pojezdovým stolem X-Y Typ ACP C - pro nejnáročnější navařování Laserové navařovací systémy ACP A, ACP B, a ACP C nově nabízíme s laserovými zdroji UW, které mají vyšší parametry, než dříve používané zdroje KUBO 100 EVO (viz tabulka s technickými parametry laserových zdrojů na straně 7). Pro navařování nástrojů a forem nabízíme laserové navařovací systémy ACP s laserovými zdroji UW 75 a UW150. Protože UW lasery mají vyšší účinnost přeměny elektrické energie na světelnou, než běžné lasery, je laserový zdroj typu UW75 schopný navařovat i s návarovým drátem o průměru 1mm (!). Zákazník tak dostává v nabídce unikátní typ laseru, který zachovává vlastnosti laserového navařování, ale svým výkonem se přibližuje rychlosti TIG-ového navařování, samozřejmě s úplně jinou hloubkou penetrace a s minimálním vneseným teplem do navařované oblasti oproti TIG-ovému navařování. Díky tomu lze rozšířit škálu návarových materiálů od průměrů 0,2 mm do 1,0mm a podstatně tak zrychlit laserové navařování.

3 Rozměry a možné polohy a 13 stupňů (!) volnosti naklápěcího a polohovacího systému u typu ACP C

4

5 Aplikační příklady:

6 Charakteristika nových laserových zdrojů Vyšší výkonnost, vyšší hustota energie, větší hloubka penetrační vrstvy, menší deformace Přesná a rychlá orientace a polohování laseru, bez ofsetu červeného bodu s laserovým bodem Větší pracovní vzdálenost mezi laserovou hlavou a navařovaným místem (160 i více mm) Je možné svařovat přes materiály, které jsou pro laser transparentní (jako např. sklo, krystal, nebo některé plasty) Jednoduché zaostřování pro získání malých návarových bodů (od mikronů po mm) a vysoká hustota energie. Poměr hloubka penetrace/velikost návarového bodu může dosáhnout 5:1 nebo až 10:1 Pro náročnější svařování je možno u jednoho laserového zdroje pracovat až se 4 laserovými hlavami, kdy režim synchronizace je řízen metodami časového nebo energetického sdílení. Tato aplikace tak umožní uživateli s pomocí jediného laserového zdroje pracovat jako by se čtyřmi lasery. Všechny laserové zdroje mají značku CE, certifikaci prováděla firma SGS Výrobce UW je certifikován dle ISO 9001 Technické výhody: Výstup laseru je řešen pomocí výkonové zpětné vazby, která porovnává aktuální výstupní výkon laseru s vytvářeným výstupním výkonem a podle toho nastavuje vstupní proud do zábleskové lampy tak, aby bylo dosaženo požadované výstupní hodnoty laserového výkonu. Rychlost zpětné vazby je přitom v mikrosekundách. Systém záp. výkonové zpětné vazby Laser vstup Laser výstup, regul. systém Laser výstup zpětná vazba Výkonová záp. zpětná vazba Libovolně nastavitelný tvar svařovacího impulsu Na jednom svařovacím impulsu je možné nastavit až 20 tvarových bodů, to vede k významnému zlepšení kvality sváru u složitých svařovacích procesů.

7 Uživatel má k dispozici následující typy laserových hlav: Výstupní laserové hlavy Skenovací laserová hlava Standardní laserová hlava Pravoúhlá laserová hlava Paralelní laserová hlava Laserová hlava může být osazena mikroskopem nebo CCD kamerou s výstupem na pracovní LCD monitor. Laserová hlava osazená mikroskopem se používá pro ruční navařování, laserovou hlavu s CCD kamerou je možné použít jak pro navařování tak i pro svařování. Skenovací svařování a počítačové rozpoznání svařované polohy Snímání obrazu Při svařování je CCD kameru možné využít i tak, že snímá obrobek v místě svařování a importuje obrázek do zobrazovacího softwaru pro rozpoznání požadovaných hodnot obrobku, zpracovatelský software potom vede skener na svaření určeného místa. Výhoda: Eliminace X-Y chyb na obrobku Zjištění nepřítomnosti obrobku Strojové vidění a svařovací systém s laserovým určováním vzdálenosti Systém strojového vidění lokalizuje souřadnice obrobku. Ve stejném čase měří systém s laserovým určováním vzdálenosti pracovní vzdálenost mezi obrobkem a výstupní laserovou hlavou. Pracovní software poté využije získaná data pro řízení svařovacího procesu automaticky. Aplikační Výhody: Eliminuje chybu pozice X-Y-Z na obrobku Zjistí nepřítomnost obrobku Svařovací systém sleduje lem svařování automaticky S využitím laserového triangulačního principu může rozptyl laserového paprsku pomoci identifikovat pracovní vzdálenost pro svařování. Pro nalezení X-Y-Z souřadnice svařovacího švu jsou použity multi-ccd kamery. S využitím laserového triangulačního principu může rozptyl laserového paprsku pomoci identifikovat pracovní vzdálenost pro svařování. Pro nalezení X-Y-Z souřadnice svařovacího švu jsou použity multi-ccd kamery.

8 Aplikační výhody: Je možné svařovat zakřivené povrchy a mezery mezi zakřivenými povrchy Nastavení pozice pro svaření a pracovní vzdálenosti pro svaření probíhají v reálném čase Kompenzace chyby polohy a odchylky rozměru obrobku Laserové zdroje mají vyšší účinnost přeměny elektrické energie na světelnou Naše nové UW laserové zdroje mají vyšší účinnost přeměny elektrické energie na světelnou. K dosažení nižších ztrát došlo vlivem mnoha vylepšení. Namátkou uvedeme jen některá z nich: Dutina rezonátoru je pozlacená Důsledná kontrola kvality deionizované vody v řídícím systému laseru Kvalita chladící kapaliny je zajištěna účinným filtrem (jímá uvolňující se mechanické nečistoty) a kapslí s pryskyřicí (jímá ionty, vznikající průchodem elektrického proudu ). Systém je také vybaven výkonným externím chlazením, zajišťujícím optimální práci i v letních horkých dnech.

9 Důkladná výstupní kontrola U každého laserového zdroje se po jeho oživení provádí kontrola a seřízení energie výstupního laserového impulsu. Tím je zajištěno to, že se v praxi budou všechny laserové zdroje chovat při stejném nastavení stejně. Každý vyrobený laserový zdroj je po vyrobení, oživení a nastavení parametrů, dlouhodobě zahořován a kontinuálně testován na stabilitu elektrických parametrů. V rámci kontrolního procesu jsou mimo jiné měřeny odběrové proudy, teploty na výkonových prvcích, stabilita řídících signálů a jejich tvary. Měření probíhají s pomocí měřících programů na nejmodernějších programovatelných digitálních měřících systémech od firem Tektronix a dalších... Následně je každý takto vyrobený laserový zdroj podroben dlouhodobým zkouškám na vibrační stolici. Vibrační stolice pomůže odhalit jak skryté vady v elektronice tak i nedostatky v nastavených optických drahách laserového systému. Po vibrační zkoušce následuje další kontrola laserového systému a jeho eventuální doladění. K odběrateli se tak dostává zařízení prvotřídní kvality.

10 Technické parametry laserových jednotek

11 Důkladná výstupní kontrola

12 Použití nejmodernějších prvků Naše laserové systémy UW jsou osazeny nejmodernější řídící elektronikou a nejmodernější výkonovou elektronikou. Řídící systém laserového zdroje je postaven na nejmodernějších prvcích a SMD technologii. Výkonová elektronika je osazena nejmodernějšími světovými, japonskými a německými prvky.

13 Pohled do výroby na sklad hotových laserových zdrojů Firma UW je významným světovým výrobcem, dodávajícím laserové zdroje renomovaným firmám do celého světa. Servis Firma UW disponuje velkými skladovými zásobami náhradních dílů. Požadovaný náhradní díl je odesílán následující den po obdržení požadavku na jeho dodání.

14 Laserové zdroje nejmodernější koncepce Laserové zdroje umožňují uživateli pracovat až se 4 laserovými hlavami najednou. Uživatel přitom nemusí kupovat kompletně osazený laserový zdroj s optickými drahami pro všechny čtyři laserové hlavy hned při zakoupení celého systému, je možné se domluvit na pozdějším dovybavení tak, aby náš systém korespondoval s rostoucími potřebami zákazníka v budoucnu. Pokud tak například do budoucna vyvstane potřeba složitějšího způsobu navařování či svařování, je možné navýšit užitné vlastnosti našeho systému a přejít například k výrobě sofistikovaných plechových dílů, vyžadujících laserové svařování. Náš laserový systém tak může do značné míry růst s rostoucími potřebami zákazníka. Budoucnost V současné době má firma UW okolo 400 zaměstnanců, z toho 70 pracuje ve vývoji. Firma spolupracuje na vývoji nových typů laserů mimo jiné s renomovanými univerzitami, vývojovými institucemi, a zahraničními firmami, jako je například Trumpf, či IPG. Firma UW vlastní celosvětové patenty na svá řešení laserových systémů, díky nimž její systémy dosahují lepších parametrů, než u konkurenční typy. Kvalita jejích výrobků, sázka na nejmodernější technologie a orientace na nejmodernější trendy dávají jejím odběratelům jistotu dlouhodobého partnerství a podpory ze strany výrobce v budoucnosti.

15 Další výhody u naší firmy: 1. Operativnost Lasery řady ACP nabízíme a servisujeme již od roku Jedná se o mimořádně spolehlivé lasery s velmi nízkými provozními náklady, které dosahují vynikající kvality navařování. Pokud by se přesto objevil u laserového systému jakýkoliv problém, zapůjčíme firemní laserový systém po dobu záruční opravy zdarma a to na celou dobu opravy Vašeho laseru. Laser dáme k dispozici již následující pracovní den od dohody o zapůjčení laseru. Tímto způsobem jsme schopni Vám zabezpečit Vaši trvalou operativnost. 2. Odbornost V oblasti precizního navařování nástrojů a forem působíme od roku 1995, našim zákazníkům poskytujeme i odborné poradenství v navařování, které je potřebné zejména u složitějších návarových problémů (např. jaké návarové materiály na jaké materiály forem, či nástrojů, pro jaké opracování, jakými postupy, ). Toto poradenství provádíme online zdarma po telefonu, pomocí skype, ů, Pro tuto činnost využíváme našich dlouhodobých praktických zkušeností v oblasti precizního navařování, které nejsou nikde jinde popsány. 3. Nejvýhodnější ceny Nabízíme nejvýhodnější ceny na laserové návarové materiály a spotřební materiály pro laserové navařování na trhu (máme výhradní zastoupení výrobců pro ČR a Slovensko). 4. Záruka stabilních a kvalitních služeb Naše firma má v současné době 52 zaměstnanců a je certifikována dle ISO 9001:2008 britskou certifikační společností NQA (mimo jiné certifikovala i NASA) na všechny procesy, které v naší firmě probíhají. Naše velikost a certifikace Vám dává záruku kvalitního dlouhodobého partnerství (tím i servisování). 5. Ve firmě máme již 15 laserových systémů V naší firmě jsme instalovali již 15 laserových systémů pro navařování, popisování a gravírování nástrojů a forem, které trvale využíváme. Tímto počtem jsme zřejmě největší firmou v dané oblasti v České republice. Naše nabyté zkušenosti jsou přínosem i pro naše zákazníky.

16 MEPAC VŽDY NĚCO NOVÉHO V3 ( ) Pro naše zákazníky máme velkou škálu produktů pro přesné strojírenství od nástrojů po přístrojovou techniku, laserové systémy. Veškeré naše produkty můžete také zakoupit na našem e-shopu wwww.mepac-eshop.cz. Naši obchodní zástupci nabízejí odborné poradenství v oblasti přesného strojírenství, ale také kompletní sortiment našeho zboží v pojízdných prodejnách. V sekci prodeje přístrojů a nástrojů zastupujeme na Českém, Slovenském a Polském trhu, 17 zahraničních firem. Veškeré naše zboží zakoupíte na MEPAC CZ, s.r.o. tel. /mob. /fax CENTRÁLA TŘINEC Oldřichovice Třinec POBOČKA VSETÍN Průmyslový areál Jasenice objekt Vsetín POBOČKA VRBNO Zlatohorská Vrbno p. Pradědem POBOČKA POLSKO Czechowice - Dziedzice MEPAC SK, s.r.o. Kotešová Kotešová (okres Bytča) tel.: mob.: (obchod) mob.: (obchod) mob.: (dílna) tel.: mob.: (výroba) mob.: (výroba) mob.: (obchod) mob.: (obchod) tel.: mob.: (obchod) mob.: (obchod) mob.: (dílna) fax: tel.: mob.: tel.: mob.: mob.: info@mepac.cz info.vsetin@mepac.cz info.vrbno@mepac.cz bak@mepac.cz brodnan@mepac.sk Věříme, že i Vaše firma najde v našem bohatém sortimentu užitečné přístroje či nástroje pro Vaši práci. kolektiv firem MEPAC CZ, s.r.o. a MEPAC SK, s.r.o.

Laserové navařovací systémy ACP v celé škále použití a s novými laserovými zdroji UW

Laserové navařovací systémy ACP v celé škále použití a s novými laserovými zdroji UW Laserové navařovací systémy ACP v celé škále použití a s novými laserovými zdroji UW Na základě požadavků našich zákazníků jsme se rozhodli rozšířit naši nabídku laserových navařovacích systémů o další

Více

TVRDOKOVOVÉ STOPKOVÉ ŘEZNÉ NÁSTROJE

TVRDOKOVOVÉ STOPKOVÉ ŘEZNÉ NÁSTROJE TVRDOKOVOVÉ STOPKOVÉ ŘEZNÉ NÁSTROJE 2 STOPKOVÁ FRÉZA VÁLCOVÁ 2-břitá s povlakem π HSC 2 STOPKOVÁ FRÉZA VÁLCOVÁ 4-břitá s povlakem π HSC 3 STOPKOVÁ FRÉZA VÁLCOVÁ PRO TVRDOKOV 4-břitá a 6-břitá s povlakem

Více

Nový typ vláknového laseru HXP 30

Nový typ vláknového laseru HXP 30 Nový typ vláknového laseru HXP 30 Složení laserového systému Tento typ laserového popisovacího a gravírovacího systému HXP 30 se skládá ze tří částí: - Zdrojové jednotky, obsahující: o řídící jednotku

Více

HCP 20 - specifikace

HCP 20 - specifikace Vlastnosti a výhody: Mobilní laserový a gravírovací systém pro gravírování i velkých forem Nahrazuje i hloubení a mikrofrézování Nový způsob uchycení laserové hlavy Nově motorické pojezdy X,Y,Z Dálkové

Více

3D MĚŘÍCÍ STŮL ŘADA MIRACLE

3D MĚŘÍCÍ STŮL ŘADA MIRACLE 3D MĚŘÍCÍ STŮL ŘADA MIRACLE 1 Miracle (zázrak) CMM - reprezentuje plně automatizované CMM Všechna tři vodící tělesa jsou vyrobena z vysoce kvalitního granitu, zachovávají si své vlastnosti a tvrdost i

Více

POTŘEBY PRO ANTISTATIKU

POTŘEBY PRO ANTISTATIKU POTŘEBY PRO ANTISTATIKU PULSNÍ IONIZAČNÍ LIŠTY Ionizační pistole VESSEL černá a bílá pro Vaše aplikace Tenká ionizační tryska N-1 Omyvatelná adhezivní podložka Jednoduchá udržba a mytí Clean Walker

Více

Přesné strojírenství. nově nabízíme: laserový systém

Přesné strojírenství. nově nabízíme: laserový systém Přesné strojírenství nově nabízíme: laserový systém ACP300-COMPACT laserový systém ACP300-COMPACT KOMPAKTNÍ A FLEXIBILNÍ LASEROVÝ SYSTÉM Víceúčelový mobilní laserový systém ACP300-COMPACT je určený pro

Více

ANTIVIBRAČNÍ PNEUMATICKÉ NÁSTROJE

ANTIVIBRAČNÍ PNEUMATICKÉ NÁSTROJE ANTIVIBRAČNÍ PNEUMATICKÉ NÁSTROJE Rádi bychom Vám představili novou řadu pneumatického nářadí pro průmysl. Tyto nástroje a principy konstrukce se velmi osvědčily. Jsou spolehlivé a účinné již mnoho let

Více

Nabízíme komplexní řešení pro výrobu náhradních dílů 3D Skenování, 3D modelování, výroba dílů

Nabízíme komplexní řešení pro výrobu náhradních dílů 3D Skenování, 3D modelování, výroba dílů Nabízíme komplexní řešení pro výrobu náhradních dílů 3D Skenování, 3D modelování, výroba dílů Pro naše zákazníky nabízíme optimální řešení výrobních procesů. U nás máte vše pod jednou střechou nabízíme

Více

Přesné strojírenství. nově nabízíme: laserový systém

Přesné strojírenství. nově nabízíme: laserový systém Přesné strojírenství nově nabízíme: laserový systém ACP300-COMPACT laserový systém ACP300-COMPACT KOMPAKTNÍ A FLEXIBILNÍ LASEROVÝ SYSTÉM Mobilní laserový systém ACP300-COMPACT je určený pro precizní svařování

Více

PLANŽETY PŘESNÉ KALENÉ OCELOVÉ A MOSAZNÉ, PODKLADOVÉ FÓLIE A PÁSY

PLANŽETY PŘESNÉ KALENÉ OCELOVÉ A MOSAZNÉ, PODKLADOVÉ FÓLIE A PÁSY PLANŽETY PŘESNÉ KALENÉ OCELOVÉ A MOSAZNÉ, PODKLADOVÉ FÓLIE A PÁSY Váš partner pro přesné podkladové oceli Nabízíme širokou škálu podkladových podložek, pásů z oceli, která pokrývají většinu poptávky na

Více

Kloubové hadice. katalog

Kloubové hadice. katalog Kloubové hadice katalog Magnetické nářadí Obj. č. VMH-54 (2 hadice) Obj. č. VMH-62 (3 hadice) Obj. č. VHM-71 (1hadice) Magnetická základna a hadice s tryskou Magnetická základna a hadice s tryskou Magnetická

Více

DIAMANTOVÉ A CBN KOTOUČE OROVNÁVAČE

DIAMANTOVÉ A CBN KOTOUČE OROVNÁVAČE DIAMANTOVÉ A CBN KOTOUČE OROVNÁVAČE KONCENTRACE BRUSIVA Koncentrace brusiva vyjadřuje váhový obsah diamantu nebo CBN v 1cm3 brousící vrstvy, dle vzorce K = crt.cm 3 nebo K = g.cm3. Označení koncentrace:

Více

Naklápěcí a polohovací stůl pro nástrojařské a leštící práce TYP SC 025 Leštící stroj PCA01

Naklápěcí a polohovací stůl pro nástrojařské a leštící práce TYP SC 025 Leštící stroj PCA01 Naklápěcí a polohovací stůl pro nástrojařské a leštící práce TYP SC 025 Leštící stroj PCA01 Na trhu není dostatek naklápěcích a polohovacích stolů, které by bylo možné použít pro ergonomické opracování

Více

LEŠTÍCÍ MÉDIA Vzorky

LEŠTÍCÍ MÉDIA Vzorky LEŠTÍCÍ MÉDIA Pro optimální finišování je nejdůležitější výběr příslušného stroje a výběr brusného média a směsi. Konečný výsledek ovlivňuje množství různých parametrů. Doporučujeme vám poradit se s odborníky,

Více

Naklápěcí a polohovací stůl pro nástrojařské a leštící práce TYP LSC 025

Naklápěcí a polohovací stůl pro nástrojařské a leštící práce TYP LSC 025 Naklápěcí a polohovací stůl pro nástrojařské a leštící práce TYP LSC 025 Na trhu není dostatek naklápěcích a polohovacích stolů, které by bylo možné použít pro ergonomické opracování těžších dílů ve vysoké

Více

Věříme, že si z naší nabídky vyberete a budete spokojeni.

Věříme, že si z naší nabídky vyberete a budete spokojeni. Katalog švýcarských pilníků BAITER O našich firmách MEPAC CZ s.r.o. a MEPAC SK s.r.o.: Naše firmy se zabývají oblastí přesného opracování povrchu, kde v sekci prodeje přístrojů a nástrojů zastupujeme v

Více

PŘESNÉ STROJÍRENSTVÍ LASE ONE MIKRONAVAŘOVÁNÍ

PŘESNÉ STROJÍRENSTVÍ LASE ONE MIKRONAVAŘOVÁNÍ PŘESNÉ STROJÍRENSTVÍ LASE ONE MIKRONAVAŘOVÁNÍ OCEL MĚĎ BRONZ HLINÍK LASE ONE - MIKRONAVAŘOVÁNÍ Lase One - Inovativní systém pro plazmové svařování a navařování Technologie Lase One přináší řešení většiny

Více

VLÁKNOVÝ GRAVÍROVACÍ LASER TYP HXP 50. Možnost zakrytování

VLÁKNOVÝ GRAVÍROVACÍ LASER TYP HXP 50. Možnost zakrytování VLÁKNOVÝ GRAVÍROVACÍ LASER TYP HXP 50 Možnost zakrytování Vláknový laser řady MF obsahuje FIBER (vláknový) laserový generátor IPG (USA) a vysokorychlostní vysoce přesný galvo-skener, díky čemuž vyniká

Více

Moderní trendy měření Radomil Sikora

Moderní trendy měření Radomil Sikora Moderní trendy měření Radomil Sikora za společnost RMT s. r. o. Členění laserových měřičů Laserové měřiče můžeme členit dle počtu os na 1D, 2D a 3D: 1D jsou tzv. dálkoměry, které měří vzdálenost pouze

Více

VLÁKNOVÝ LASER TYP HXM-20-COMPACT

VLÁKNOVÝ LASER TYP HXM-20-COMPACT VLÁKNOVÝ LASER TYP HXM-20-COMPACT NOVINKA! SMART LASER KOMPAKTNÍ V PŘÍRUČNÍM KUFRU MEPAC Smart Laser obsahuje: Smart laser, 20W Laserovou hlavu Napájení Software 3m kabel USB Hliníkový stojan na laserovou

Více

PULSNÍ MULTIFUNKČNÍ SVÁŘEČKA PRO PŘESNÉ NAVAŘOVÁNÍ NÁSTROJŮ A FOREM INVERTEC V205 T AC/DC

PULSNÍ MULTIFUNKČNÍ SVÁŘEČKA PRO PŘESNÉ NAVAŘOVÁNÍ NÁSTROJŮ A FOREM INVERTEC V205 T AC/DC PULSNÍ MULTIFUNKČNÍ SVÁŘEČKA PRO PŘESNÉ NAVAŘOVÁNÍ NÁSTROJŮ A FOREM INVERTEC V205 T AC/DC O našich firmách MEPAC CZ s.r.o. a MEPAC SK s.r.o.: Naše firmy se zabývají oblastí přesného opracování povrchu,

Více

Nabízíme. Jsme certifikováni dle BS EN ISO 9001:2008 CAD. - Výrobu přesných prototypových dílů. znějších kovů, včetn. - Sériovou

Nabízíme. Jsme certifikováni dle BS EN ISO 9001:2008 CAD. - Výrobu přesných prototypových dílů. znějších kovů, včetn. - Sériovou Nabízíme - Výrobu přesných prototypových dílů - Výrobu ověřovacích ovacích sérií - Sériovou výrobu přesných strojních dílů z nejrůzn znějších kovů, včetn etně vysoce kalených ocelí a velmi obtížně obrobitelných

Více

E D M D Ě R O V A Č K Y K A T A L O G S T R O J Ů

E D M D Ě R O V A Č K Y K A T A L O G S T R O J Ů E D M D Ě R O V A Č K Y K A T A L O G S T R O J Ů Zenit dodává na český trh EDM děrovací stroje vlastní značky Z-VOID. Stroje montované na Taiwanu na základě požadavků konzultovaných se Zenitem představují

Více

Věříme, že si z naší nabídky vyberete a budete spokojeni

Věříme, že si z naší nabídky vyberete a budete spokojeni BRUSIVO O našich firmách MEPAC CZ s.r.o. a MEPAC SK s.r.o.: Naše firmy se zabývají oblastí přesného opracování povrchu, kde v sekci prodeje přístrojů a nástrojů zastupujeme v současné době 17 zahraničních

Více

Přesné strojírenství. divize vstřikování plastů

Přesné strojírenství. divize vstřikování plastů Přesné strojírenství divize vstřikování plastů Divize vstřikování plastů VSTŘIKOVÁNÍ PLASTŮ V červenci 2015 byla uvedena do provozu moderní vstřikovna termoplastů v sídle společnosti MEPAC CZ s.r.o. v

Více

HCP 20 - specifikace

HCP 20 - specifikace Vlastnosti a výhody: Mobilní laserový a gravírovací systém pro gravírování i velkých forem Nahrazuje i hloubení a mikrofrézování Nový způsob uchycení laserové hlavy Nově motorické pojezdy X,Y,Z Dálkové

Více

BRUSNÁ TĚLÍSKA A KOTOUČE

BRUSNÁ TĚLÍSKA A KOTOUČE BRUSNÁ TĚLÍSKA A KOTOUČE O našich firmách MEPAC CZ s.r.o. a MEPAC SK s.r.o.: Naše firmy se zabývají oblastí přesného opracování povrchu, kde v sekci prodeje přístrojů a nástrojů zastupujeme v současné

Více

PŘESNÉ STROJÍRENSTVÍ LASEROVÉ GRAVÍROVACÍ STROJE

PŘESNÉ STROJÍRENSTVÍ LASEROVÉ GRAVÍROVACÍ STROJE PŘESNÉ STROJÍRENSTVÍ LASEROVÉ GRAVÍROVACÍ STROJE 2 LASEROVÉ GRAVÍROVÁNÍ VLÁKNOVÝ LASER HCP 20 3 LASEROVÉ GRAVÍROVÁNÍ Vláknový laser HCP 20 Nový způsob uchycení laserové hlavy optimalizuje její natáčení

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Profil společnosti Jsme Conteg Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Od svého založení v roce 1998 se CONTEG, ryze česká společnost, neustále rozvíjela a rostla. Dnes patříme mezi přední

Více

Laserové návarové dráty. Řada LAS

Laserové návarové dráty. Řada LAS Laserové návarové dráty Řada LAS Vážený zákazníku, V tomto novém katalogu laserových návarových drátů představujeme novou řadu laserových návarových drátů typu LAS. Tyto dráty vynikají skvělou kvalitou

Více

Katalogový list ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Basic OP Obj. číslo: Popis

Katalogový list   ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Basic OP Obj. číslo: Popis Katalogový list www.abetec.cz ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Basic OP019 185 Obj. číslo: 106000856 Výrobce: Optilia Popis Optický inspekční systém pro kontrolu BGA. HD kamera s vysokým rozlišením.

Více

PNEUMATICKÉ NŮŽKY VESSEL

PNEUMATICKÉ NŮŽKY VESSEL PNEUMATICKÉ NŮŽKY VESSEL Řešení pro široké použití PŘEHLED STANDARDNĚ DODÁVANÝCH OSTŘÍ GT- NS2 (N3BJ only) N3/NS3/NR3 GT-N5/NS5/NF GT-N7/NS7/NR7 GT-N10 GT-NS10L NR10L GT-N12 GT-NS20/NR20/N20 GT-NS30/NR30/N30

Více

LASEROVÉ GRAVÍROVACÍ A ŘEZACÍ STROJE

LASEROVÉ GRAVÍROVACÍ A ŘEZACÍ STROJE LASEROVÉ GRAVÍROVACÍ A ŘEZACÍ STROJE 1 LASEROVÝ GRAVÍROVACÍ A ŘEZACÍ STROJ CMA-6040KII Laserový gravírovací a řezací stroj přejímá mezinárodně vyvinutou řídící technologii DSP, je průkopníkem v rychlém

Více

VYFOUKNE VÍCE VZDUCHU Z ROZVADĚČE

VYFOUKNE VÍCE VZDUCHU Z ROZVADĚČE NOVÝ VENTILÁTOR S FILTREM PLUS VYFOUKNE VÍCE VZDUCHU Z ROZVADĚČE * SIMPLY INNOVATIVE. BETTER FOR SURE. NÁŠ NOVÝ VENTILÁTOR S FILTREM PLUS. Optimální využití prostoru je jedním z důležitých parametrů v

Více

Svařovací traktory Weldycar NV pro mechanizaci svařování metodou MIG/MAG.

Svařovací traktory Weldycar NV pro mechanizaci svařování metodou MIG/MAG. Svařovací traktory Weldycar NV pro mechanizaci svařování metodou MIG/MAG. POPIS ZAŘÍZENÍ Nabízíme Vám traktory pro mechanizaci svařování MIG/MAG WELDYCAR NV. Jsou to přenosné, autonomní svařovací traktory

Více

LASEROVÉ GRAVÍROVACÍ A ŘEZACÍ STROJE

LASEROVÉ GRAVÍROVACÍ A ŘEZACÍ STROJE LASEROVÉ GRAVÍROVACÍ A ŘEZACÍ STROJE 1 LASEROVÝ GRAVÍROVACÍ A ŘEZACÍ STROJ CMA-6040KII Laserový gravírovací a řezací stroj přejímá mezinárodně vyvinutou řídící technologii DSP, je průkopníkem v rychlém

Více

MEPAC CZ - SLUŽBY. Výroba a opravy nástrojů a forem CNC obrábění CAD, CAM konstrukce 3D měření 3D skenování a modelování

MEPAC CZ - SLUŽBY. Výroba a opravy nástrojů a forem CNC obrábění CAD, CAM konstrukce 3D měření 3D skenování a modelování MEPAC CZ - SLUŽBY Výroba a opravy nástrojů a forem CNC obrábění CAD, CAM konstrukce 3D měření 3D skenování a modelování Laserové navařování Laserové gravírování Laserové kalení TIG, MIG navařování Leštění

Více

Laserové technologie

Laserové technologie OTEVŘENÁ SÍŤ PARTNERSTVÍ NA BÁZI APLIKOVANÉ FYZIKY CZ.1.07/2.4.00/17.0014 Laserové technologie Hana Chmelíčková Společná laboratoř optiky UP a FZÚ AVČR, 17. listopadu 50a, 772 07 OLOMOUC, ČR Laboratoř

Více

TNL-130AL. CNC soustruh

TNL-130AL. CNC soustruh TNL 130AL CNC soustruh Typ Max. oběžný průměr nad ložem Max. oběžný průměr nad suportem Max. průměr obrábění TNL-130AL Ø 620 mm Ø 410 mm Ø 410 mm - Tuhá litinové lože vyrobené z jednoho kusu se sklonem

Více

...to nejlepší pro Vaše formy!

...to nejlepší pro Vaše formy! 2 ZRCADLOVÉ LEŠTĚNÍ forem z oceli a hliníku, leštění velkých forem u zákazníka Vyjímečností firmy Šlechta s.r.o. je dosažení vysokého lesku tvarových dutin forem z oceli a hliníku a dalších slitin. Dnes

Více

Alfa Laval DIABON AllBrands - plate repase heat výměníků exchangers tepla všech značek

Alfa Laval DIABON AllBrands - plate repase heat výměníků exchangers tepla všech značek Smooth Delší životnost Efficiency pro for vaše Tough deskové Environments výměníky tepla Alfa Laval DIABON AllBrands - plate repase heat výměníků exchangers tepla všech značek Delší životnost pro vaše

Více

Řízení a zavěšení.

Řízení a zavěšení. Řízení a zavěšení www.comline.uk.com e: info@corahb.cz t: +420 569 333 130 w: www.corahb.cz DOKONALÁ KONTROLA Řízení a zavěšení Spojovací tyče a klouby Široká škála Comline spojovacích tyčí (axiálních

Více

VÝROBKY KARTONÁŽE OBALY Z VLNITÝCH A HLADKÝCH LEPENEK ISO 9001

VÝROBKY KARTONÁŽE OBALY Z VLNITÝCH A HLADKÝCH LEPENEK ISO 9001 VÝROBKY KARTONÁŽE OBALY Z VLNITÝCH A HLADKÝCH LEPENEK ISO 9001 MODERNÍ TECHNOLOGIE STABILNÍ CENY LOGISTIKA Nestačí jen vyrobit obal nebo výrobek, je zapotřebí jej také dodat v čas a na správné místo. Bez

Více

Kalení Pomocí laserového paprsku je možné rychle a kvalitně tepelně zušlechtit povrch materiálu až do hloubek v jednotkách milimetrů.

Kalení Pomocí laserového paprsku je možné rychle a kvalitně tepelně zušlechtit povrch materiálu až do hloubek v jednotkách milimetrů. Kalení Pomocí laserového paprsku je možné rychle a kvalitně tepelně zušlechtit povrch materiálu až do hloubek v jednotkách milimetrů. Výhody laserového kalení: Nižší energetická náročnost (kalení pouze

Více

Nabízíme komplexní řešení pro výrobu náhradních dílů 3D Skenování, 3D modelování, výroba dílů

Nabízíme komplexní řešení pro výrobu náhradních dílů 3D Skenování, 3D modelování, výroba dílů Nabízíme komplexní řešení pro výrobu náhradních dílů 3D Skenování, 3D modelování, výroba dílů Pro naše zákazníky nabízíme optimální řešení výrobních procesů. U nás máte vše pod jednou střechou nabízíme

Více

TMV-920 A/ TMV-1100A CNC vertikální obráběcí centrum

TMV-920 A/ TMV-1100A CNC vertikální obráběcí centrum TMV-920 A/ TMV-1100A CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro silovější obrábění - Rychlá výměna nástroje 2,8 sec, s řezu do řezu 4 sec - Ergonomický design a komfortní obsluha - Dostupné v provedení

Více

PRŮMYSLOVÁ AUTOMATIZACE REGULOVANÉ POHONY ROBOTICKÁ PRACOVIŠTĚ KAMEROVÉ SYSTÉMY OBCHOD

PRŮMYSLOVÁ AUTOMATIZACE REGULOVANÉ POHONY ROBOTICKÁ PRACOVIŠTĚ KAMEROVÉ SYSTÉMY OBCHOD PRŮMYSLOVÁ AUTOMATIZACE REGULOVANÉ POHONY ROBOTICKÁ PRACOVIŠTĚ KAMEROVÉ SYSTÉMY OBCHOD ӏ Svařování ӏ Manipulace ӏ Broušení, frézování, řezání ӏ Lepení ӏ Robotické buňky ӏ Jednotlivá pracoviště ӏ Robotické

Více

dodavatel vybavení provozoven firem ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Standard OP Obj. číslo: Popis

dodavatel vybavení provozoven firem  ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Standard OP Obj. číslo: Popis dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Standard OP019 155 Obj. číslo: 106000855 Výrobce: Optilia Popis Optický inspekční systém pro kontrolu BGA. HD kamera

Více

TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum

TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro vysokorychlostní vrtání, frézování a řezání závitů - Rychlá výměna nástroje 3 sec, s řezu do řezu 4,7 sec - Ergonomický design a komfortní

Více

Záruka kvality pro plošné materiály

Záruka kvality pro plošné materiály On-line měřící a řídící systémy Záruka kvality pro plošné materiály Rentgenové měření do 5kV, bez legislativy! INFRAČERVENÉ ČIDLO NIR+MIR v jednou měřeném místě, patentováno! 1 Řešení pro aplikace Řídící

Více

LASEROVÉ PRŮMYSLOVÉ SYSTÉMY

LASEROVÉ PRŮMYSLOVÉ SYSTÉMY LASEROVÉ PRŮMYSLOVÉ SYSTÉMY Váš spolehlivý partner pro laserové technologie a automatizaci www.lao.cz Firma LAO - průmyslové systémy, s.r.o. je profesionálním partnerem v řešení technologických inovací

Více

Přesné strojírenství. 3D měření a reverzní inženýrství

Přesné strojírenství. 3D měření a reverzní inženýrství Přesné strojírenství 3D měření a reverzní inženýrství Přesné strojírenství 3D Měření a reverzní inženýrství/ obsah 5 reverzní inženýrství Optické skenovací systémy 7 9 11 13 rexcan cs2+ rexcan ds3 rexcan

Více

SLUŽBY PRO PŘENOSNÁ MĚŘÍCÍ RAMENA ROMER, LASEROVÉ TRACKERY A TPS STANICE LEICA

SLUŽBY PRO PŘENOSNÁ MĚŘÍCÍ RAMENA ROMER, LASEROVÉ TRACKERY A TPS STANICE LEICA AFTERMARKET SLUŽBY PRO PŘENOSNÁ MĚŘÍCÍ RAMENA ROMER, LASEROVÉ TRACKERY A TPS STANICE LEICA RYCHLÝ A VYSOCE KOMPETENTNÍ SERVIS PRO VAŠE MĚŘÍCÍ SYSTÉMY Jednou z hlavních priorit naší společnosti je poskytování

Více

DAIWA RABIN JAPONSKÉ ELASTICKÉ ABRAZIVNÍ NÁSTROJE

DAIWA RABIN JAPONSKÉ ELASTICKÉ ABRAZIVNÍ NÁSTROJE DAIWA RABIN JAPONSKÉ ELASTICKÉ ABRAZIVNÍ NÁSTROJE JAPONSKÉ ELASTICKÉ BRUSNÉ NÁSTROJE Prokazují své kvality: při broušení, leštění, opracování tvarů v procesu konečných úprav výrobků z kovů mají překvapivou

Více

VYSOCE VÝKONNÁ MAZIVA PRO SPECIÁLNÍ POUŽITÍ

VYSOCE VÝKONNÁ MAZIVA PRO SPECIÁLNÍ POUŽITÍ VYSOCE VÝKONNÁ MAZIVA PRO SPECIÁLNÍ POUŽITÍ OCHRANA PROTI KOROZI PROSTŘEDKY PRO TVÁŘENÍ CHLADICÍ A MAZACÍ PROSTŘEDKY VÁŠ KOMPETENTNÍ PARTNER Společnost Wilhelm Dietz GmbH & Co. KG byla založena před více

Více

Balící stroj na brikety BP 800

Balící stroj na brikety BP 800 Balící stroj na brikety BP 800 Pro balení briket nabízíme poloautomatický balicí stroj typu SmiPack BP 800 pro skupinové balení briket do teplem smrštitelné folie LDPE. Předpokládané technické zadání:

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

TNL-160AL. CNC soustruh

TNL-160AL. CNC soustruh TNL 160AL CNC soustruh Typ Max. oběžný průměr nad ložem Max. oběžný průměr nad suportem Max. průměr obrábění TNL-160AL Ø 620 mm Ø 410 mm Ø530 mm - Tuhá litinové lože vyrobené z jednoho kusu se sklonem

Více

EGE, spol. s r.o. je tradiční český výrobce speciálních zařízení pro energetický průmysl, zejména zapouzdřených vodičů, zhášecích tlumivek a

EGE, spol. s r.o. je tradiční český výrobce speciálních zařízení pro energetický průmysl, zejména zapouzdřených vodičů, zhášecích tlumivek a EGE, spol. s r.o. je tradiční český výrobce speciálních zařízení pro energetický průmysl, zejména zapouzdřených vodičů, zhášecích tlumivek a stožárových konstrukcí. EGE ke všem svým výrobkům zajišťuje

Více

Motion_ Driven by Engineers

Motion_ Driven by Engineers www.tat.cz Motion_ Driven by Engineers Motion_ Driven by Engineers Pohonová technika Dopravní a systémová technika Jednotlivé komponenty Kompetentní servis Dopravní technika Ochranné systémy Široká nabídka

Více

Environment monitoring systems

Environment monitoring systems Environment monitoring systems Hlavní strategií společnosti ENVItech Bohemia s. r. o. je poskytnout zákazníkovi co nejkompletnější sortiment zboží a služeb v co nejvyšší kvalitě. Našimi zákazníky jsou

Více

SVÁŘECÍ SYSTÉM MAGIC WAVE 2200 PRO PRECIZNÍ NAVAŘOVÁNÍ NÁSTROJŮ A FOREM

SVÁŘECÍ SYSTÉM MAGIC WAVE 2200 PRO PRECIZNÍ NAVAŘOVÁNÍ NÁSTROJŮ A FOREM SVÁŘECÍ SYSTÉM MAGIC WAVE 2200 PRO PRECIZNÍ NAVAŘOVÁNÍ NÁSTROJŮ A FOREM Systém umožňuje přesné navařování tvarů v široké škále režimů od navařování jednotlivých pulsů (bodování), režim stehování TAC, dvoutaktní

Více

bestseller v LED osvětlení nanolight technologie japonské komponenty úspory až 60% nákladů vlastní výroba

bestseller v LED osvětlení nanolight technologie japonské komponenty úspory až 60% nákladů vlastní výroba Historie společnosti SNAGGI Lighting s.r.o. začíná již v roce 1995, kdy jsme začali pod divizí Snaggi s.r.o. sbírat zkušenosti v oblasti elektronických komponent s důrazem na LED, LCD a PCB. Prvotřídním

Více

Záznam z průmyslové stáže. ve firmě KMT International s.r.o.

Záznam z průmyslové stáže. ve firmě KMT International s.r.o. Záznam z průmyslové stáže ve firmě KMT International s.r.o. Student: Bc. Filip Najman 2014 1. Firma KMT International, s.r.o. Firma byla založena v roce 2002. Specializuje se především na prodej navařovacích

Více

IRB 1660ID Vysoce výkonný robot ID pro obloukové svařování a obsluhu strojů

IRB 1660ID Vysoce výkonný robot ID pro obloukové svařování a obsluhu strojů Per Loewgren, globální manažer pro výrobky pro oblast středně velkých robotů, obloukové svařování, řezání a nepřetržité laserové svařování IRB 1660ID Vysoce výkonný robot ID pro obloukové svařování a obsluhu

Více

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BEZPLATNÁ INFOLINKA 800 400 226 WWW.AGERIT.CZ Agerit s.r.o. Stará pošta 750 664 61 Rajhrad u Brna POPTÁVKA +420 547 230 530 obchod@agerit.cz SERVIS +420 547 230 528 servis@agerit.cz PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA

Více

Automatizace výrobních procesů ve strojírenství a řemesel, CZ.1.07/1.1.30/01.0038, Přednáška - KA 5

Automatizace výrobních procesů ve strojírenství a řemesel, CZ.1.07/1.1.30/01.0038, Přednáška - KA 5 LASER A JEHO FYZIKÁLNÍ PODSTATA Název projektu: Automatizace výrobních procesů ve strojírenství a řemeslech Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.30/01.0038 Příjemce: SPŠ strojnická a SOŠ profesora Švejcara Plzeň

Více

revitalizace s dotací

revitalizace s dotací revitalizace s dotací panelových a bytových domů www.omlux.cz bezplatná infolinka 800 11 66 55 OMLUX - snadný přístup k dotacím... nabízíme vám tyto garance: garance získání dotace na energetické úspory

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

Profil společnosti. Radim Glonek Ředitel společnosti

Profil společnosti. Radim Glonek Ředitel společnosti Strojírenská výroba Profil společnosti... 2 Svářečské práce... 3 MIG/MAG... 4 TIG... 5 Navařování... 6 Obrábění... 7 Soustružení... 8 Frézování... 9 Měření průtoku pomocí tlakové diference... 10 Kontakt...

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

Katalogový list ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Exclusive OP Obj. číslo: Anotace

Katalogový list   ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Exclusive OP Obj. číslo: Anotace Katalogový list www.abetec.cz ESD digitální systém pro kontrolu BGA, Exclusive OP019 156 Obj. číslo: 106000488 Výrobce: Optilia Anotace Optický inspekční systém pro kontrolu BGA. HD kamera s vysokým rozlišením.

Více

Speciální pěny. Polyetylénové pěnové výrobky. Automobilový průmysl. Elektronika. Vzdušný a kosmický prostor. Stavebnictví. Sport a volný čas.

Speciální pěny. Polyetylénové pěnové výrobky. Automobilový průmysl. Elektronika. Vzdušný a kosmický prostor. Stavebnictví. Sport a volný čas. Speciální pěny Polyetylenové pěny vysoké výkonnosti Polyetylénové pěnové výrobky Automobilový průmysl Elektronika Vzdušný a kosmický prostor Stavebnictví Sport a volný čas Armáda Speciální pěny Podnikání

Více

BORRIES. Běžné razicí technologie. Informace o produktu. Informace o produktu MARKING-SYSTEMS. Informace o produktu

BORRIES. Běžné razicí technologie. Informace o produktu. Informace o produktu MARKING-SYSTEMS. Informace o produktu Běžné razicí techniky Rycí/Razicí technologie Technika ražby typovým kolečkem Laserová technologie Dohledatelnost Výroba speciálních strojů Informace o produktu Informace o produktu Informace o produktu

Více

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci efficiency in laser cutting BySpeed Pro Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci 2 BySpeed Pro dynamické, efektivní, nepostradatelné BySpeed Pro je dynamický úsporný balíček pro maximální

Více

Svařování do úzké mezery. Revoluce ve svařování silných materiálů. Weld your way.

Svařování do úzké mezery. Revoluce ve svařování silných materiálů. Weld your way. Svařování do úzké mezery Revoluce ve svařování silných materiálů Weld your way. www.cloos.de Musíte mít jasnou vizi toho, co chcete udělat a té se musíte držet. Roger B. Smith 2 < CLOOS Weld your way.

Více

Kdo jsme. Výrobci a prodejci reklamních, dárkových a propagačních předmětů, včetně potisků, pro Vaši podporu prodeje a zvýšení povědomí o Vás.

Kdo jsme. Výrobci a prodejci reklamních, dárkových a propagačních předmětů, včetně potisků, pro Vaši podporu prodeje a zvýšení povědomí o Vás. Kdo jsme Výrobci a prodejci reklamních, dárkových a propagačních předmětů, včetně potisků, pro Vaši podporu prodeje a zvýšení povědomí o Vás. Základní údaje o společnosti Základní kapitál 150 000 000 Kč.

Více

DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE.

DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE. DALEX SVAŘOVACÍ TECHNIKA TRADICE. INOVACE. VIZE. 2 VČERA. DNES. ZÍTRA. V roce 1911 začala firma Niepenberg & Co. GmbH vyrábět produkty z vysoce ušlechtilých ocelí, především holicí čepele a žiletky. Po

Více

ByVention. milestone in. laser cutting. Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů

ByVention. milestone in. laser cutting. Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů milestone in laser cutting ByVention Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů ByVention nejvyšší efektivita a vše, co k tomu patří Neobyčejný systém pro řezání laserem ByVention zaručuje

Více

Počítačové váhy. UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis. Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje

Počítačové váhy. UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis. Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje Počítačové váhy UC Evo Line Šikovný dotykový displej Vizuální podpora prodeje Vzdálený servis Navrženy pro dokonalost Evoluce v místě prodeje Inovace UC Evo Line Dobrá. Lepší. Možná i dokonalá! Rodina

Více

Průmyslové lasery MediCom

Průmyslové lasery MediCom Průmyslové lasery MediCom MediCom a.s. Praha divize průmyslové lasery Firma MediCom a.s. Praha se více než 20 let věnuje vývoji, výrobě a prodeji laserových systémů pro průmyslové a lékařské aplikace.

Více

ARO robotické svařování správná volba

ARO robotické svařování správná volba Robotické svařování ARO robotické svařování správná volba Odbornost ve svařování Kleště Kompletní rada pneumatických kleští a kleští s elektrickým pohonem pro 50/60 Hz, nebo střední frekvenci MF Skříňka

Více

Jak dosáhnout toho, aby jednotlivá zařízení (monitor, skener, tiskový stroj) tlumočily barvu co nejvěrněji?

Jak dosáhnout toho, aby jednotlivá zařízení (monitor, skener, tiskový stroj) tlumočily barvu co nejvěrněji? ? Jak dosáhnout toho, aby jednotlivá zařízení (monitor, skener, tiskový stroj) tlumočily barvu co nejvěrněji? skener by měl maximálně zachovat barevnost skenovaného originálu monitor by měl zobrazovat

Více

Výrobce profesionální svařovací techniky

Výrobce profesionální svařovací techniky FROWELD Svařovací a nabíjecí technika Lukáš Čech, Tyršova 499, 417 05 Osek, Tel.: 417 538 552, 728 262 393, E-mail: info@froweld.cz www.froweld.cz Výrobce profesionální svařovací techniky Mahe, spol. s

Více

Sídlo firmy: Mekra Lang International ČR, spol. s r.o. Skupova 37, 301 00 Plzeň E-mail: mekra@mekra.cz http://www.mekra.cz

Sídlo firmy: Mekra Lang International ČR, spol. s r.o. Skupova 37, 301 00 Plzeň E-mail: mekra@mekra.cz http://www.mekra.cz Sídlo firmy: ekra Lang International ČR, spol. s r.o. Skupova 7, 0 00 Plzeň E-mail: mekra@mekra.cz http://www.mekra.cz Prodejní sklad ZRUČ: Družstevní 8 0 08 Zruč Tel./fax: 0040/778489 obil: 0040/767660

Více

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST GF Machining Solutions Mikron MILL P 800 U ST Mikron MILL P 800 U ST Soustružení. Hrubování. Dokončování. Jediná upínací operace. Mikron MILL P 800 U ST pro simultánní soustružení je nové řešení, založené

Více

Těžní stroje. Výrobní program. a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech

Těžní stroje. Výrobní program. a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech Výrobní program Vyspělé technologie Ekonomický provoz Maximální spolehlivost Maximální bezpečnost Vysoká účinnost provozu Certifikace a mezinár. normy Online podpora 24/7 Online monitoring Kompletní pozáruční

Více

ROVINNÉ BRUSKY. Řada AHR

ROVINNÉ BRUSKY. Řada AHR ROVINNÉ BRUSKY Řada AHR SLOUPOVÉ ROVINNÉ BRUSKY Charakteristika Brusky pro přesné broušení na plocho pro široké průmyslové využití, opravy, výrobu forem a nástrojů. Optimalizovaná struktura - hlavní části

Více

Barco digitální kinoprojektory

Barco digitální kinoprojektory Barco digitální kinoprojektory VYTVÁŘÍME KINA BUDOUCNOSTI Belgický výrobce Barco byl vždy průkopníkem na trhu digitálních kinotechnologií. Jeho silná pozice vychází z dlouholeté tradice výroby zobrazovacích

Více

BySprint. efficiency in. laser cutting. Ekonomické laserové řezací zařízení pro aplikace převážně do šesti milimetrů

BySprint. efficiency in. laser cutting. Ekonomické laserové řezací zařízení pro aplikace převážně do šesti milimetrů efficiency in laser cutting BySprint Ekonomické laserové řezací zařízení pro aplikace převážně do šesti milimetrů 2 BySprint soustředěný a ekonomický BySprint je optimální zařízení pro uživatele, kteří

Více

Rozměry zrnitost zrnitost zrnitost zrnitost v mm 220 320 400 600 1,6x6x100 0200 0300 0400 0600. 3x6x150 1201 1301 1401 1601

Rozměry zrnitost zrnitost zrnitost zrnitost v mm 220 320 400 600 1,6x6x100 0200 0300 0400 0600. 3x6x150 1201 1301 1401 1601 Brusné kameny TYP MF Velmi populární brusné kameny, měkké tzv. finišovaní ( zejména typy o vyšších zrnitostech ). Jsou vyrobeny na bázi karbidu křemíku. Měkká vazba umožňuje velmi rychlou práci vázaného

Více

Cesta ke zvýšení produktivity ve svařování

Cesta ke zvýšení produktivity ve svařování Cesta ke zvýšení produktivity ve svařování Migatronic Automation A/S Migatronic Automation A/S, dceřiná pobočka firmy Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S, je dánská společnost založená v roce 1986 se

Více

Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu

Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu Foto NOARK Electric USA Chicago NOARK Electric Europe Praha NOARK Electric Šanghaj Společnost NOARK Electric je světová firma s globálním působením zabývající

Více

PŘESNÉ STROJÍRENSTVÍ STROJE A ZAŘÍZENÍ

PŘESNÉ STROJÍRENSTVÍ STROJE A ZAŘÍZENÍ PŘESNÉ STROJÍRENSTVÍ STROJE A ZAŘÍZENÍ 2 STROJE A ZAŘÍZENÍ SYSTÉM NA OTVÍRÁNÍ FOREM 3 STROJE A ZAŘÍZENÍ Systém na otvírání forem Unikátní, mobilní systém na otvírání forem Vám poskytne jedinečnou možnost

Více

RF603 Měření vzdáleností triangulační technikou

RF603 Měření vzdáleností triangulační technikou Princip měření: Měření senzorů je založeno na principu optické triangulace. Paprsek laseru ze zdroje světla 1 je zaměřen přes optiku 2 na objekt 6. Po odrazu od objektu je paprsek fokusován přes objektiv

Více

PORTFOLIO SPOLEČNOSTI

PORTFOLIO SPOLEČNOSTI PORTFOLIO SPOLEČNOSTI HESTEGO a.s. Na Nouzce 470/7, CZ 682 01 Vyškov tel.: +420 517 321 011 e-mail: hestego@hestego.cz www.hestego.cz HISTORIE TELESKOPICKÉ KRYTY rok založení: 1995 krytí vodicích drah

Více

PIONEER Kvalitní a cenově dostupný souřadnicový měřící stroj

PIONEER Kvalitní a cenově dostupný souřadnicový měřící stroj PIONEER Kvalitní a cenově dostupný souřadnicový měřící stroj Coordinate Measuring Machines www.sheffieldmeasurement.com PIONEER... PIONEER je ideální volbou pro zákazníky, kteří kupují jejich první souřadnicový

Více

Dělení a svařování svazkem plazmatu

Dělení a svařování svazkem plazmatu Dělení a svařování svazkem plazmatu RNDr. Libor Mrňa, Ph.D. Osnova: Fyzikální podstat plazmatu Zdroje průmyslového plazmatu Dělení materiálu plazmou Svařování plazmovým svazkem Mikroplazma Co je to plazma?

Více