Jednonápravový Tandemový Dvounápravový sklápěcí vůz

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Jednonápravový Tandemový Dvounápravový sklápěcí vůz"

Transkript

1 Jednonápravový Tandemový Dvounápravový sklápěcí vůz

2 2 Spolehlivost na desítky let Vysoká zatížitelnost při dlouhé životnosti patří k nejdůležitějším položkám, kterými se vyznačují dobré sklápěcí vozy. Díky desítkám let zkušeností ve stavbě užitkových zemědělských vozů patří firma Strautmann k vedoucím výrobcům sklápěcích vozů v Evropě. Důvodem velkého tržního úspěchu sklápěcích vozů Strautmann jsou četná aplikačně orientovaná a užitek přinášející řešení detailů, jako je např. centrální blokování naklápěcích ložisek. Ale nad vším ční pověst robustních a dlouhověkých strojů pro všední den. Jedinečný je také nově vyvinutý systém utěsnění nových generací sklápěčů (strana 4). Jednonápravový sklápěcí vůz Nové modely jednonápravových sklápěcích vozů Strautmann SEK 572 a SEK 802 s přípustnou celkovou hmotností 5,75 t až 8 t spojují výhody modelů předchozích konstrukčních řad se zajímavými inovacemi na aktuální stav techniky. Pro tyto sklápěcí vozy se třemi postranicemi je typická nízká plošina, neodpružená náprava a ve srovnání s jinými vysoké užitečné zatížení. Dvounápravový sklápěcí vůz Změna programu sklápěcích vozů Strautmann se týká také všech dvounápravových sklápěčů. Takže označení těchto typů nyní zní SZK 802, SZK 1402 a SZK Charakteristická je zde rozmanitost možných nástaveb a kónické plošiny. Tandemový sklápěcí vůz Také nové tandemové sklápěcí vozy Strautmann zaznamenávají zajímavé novinky. Současné změny se týkají typů STK 802, STK 1402 a STK Nejvyšší zatížitelnost při trvalém používání za nejrůznějších podmínek se dá vysvětlit nanejvýš stabilní koncepcí sklápěčů Strautmann.

3 3 Naklápěcí ložiska Naklápěcí ložiska jsou umístěna daleko vzadu a vně. Tím je dosaženo velké výšky vyklopení při současném zachování stability. Blokování naklápěcích ložisek S centrálním blokováním naklápěcích ložisek budete pracovat jistě a bezpečně. Uvedením páky do 3 poloh vlevo, vpravo nebo dozadu lze jednoduše předvolit a z traktoru zkontrolovat směr vyklápění. Je vyloučeno poškození vinou chybně zasunutých čepů (ne u SEK 572). Uvolnění postranice Sklápěcí vozy Strautmann (kromě SEK 572) mají centrální uvolňování levé, pravé a zadní postranice a robustní uzávěry postranic. Výklopné zádi se centrálně uzavírají bezpečně a pevně čtyřmi uzávěry. Volitelně lze uvolňování postranic ovládat také hydraulicky.

4 4 Absolutně těsný Sklápěcí vozy Strautmann jsou známé velkou stabilitou a dobrým zpracováním. Nápravy a brzdy jsou u všech sklápěčů dimenzovány pro vysoká zatížení. Tato podmínka byla rozhodující také u všech inovací, které byly provedeny především na nových nástavbách. Nejvýraznější změna na postranicích je nastavitelný systém utěsnění. Postranice Profilované postranice sklápěcích vozů Strautmann jsou zkonstruovány pro maximální pevnost. Aby tato pevnost zůstala zachována i trvale, jsou postranice absolutně vzduchotěsně svařené, aby byla zajištěna nejlepší možná ochrana proti korozi. Absolutně těsný Nový systém utěsnění poskytuje po desítky let nepropustný sklápěcí vůz pro přepravu řepky atd. Použitím šroubovaných utěsňovacích lišty lze kdykoli dostavit lícování v rozích postranic, takže je nástavba nepropustná ještě i po dlouholetém používání. Zastrčené rohové sloupky Všechny sklápěcí vozy Strautmann jsou vzadu vybaveny zastrčenými rohovými sloupky, které výrazně zvyšují pevnost. Odejmutím rohových sloupků lze sklápěč velmi dobře používat také jako valník, protože je možné odejmout i všechny postranice. Sklápěcí vozy jsou vybavené uzávěry s dlouhými pákami. Tak se postranice dají bezpečně otvírat a zavírat.

5 5 Varianty nástavby Nové sklápěcí vozy Strautmann jsou kolem dokola sériově vybavené postranicemi o výšce 500 mm. K dispozici je ovšem rozmanitý výběr různých nástaveb, jimiž lze sklápěč vybavit tak, aby byl vhodný pro každý provoz. buď jedna, dvě nebo tři bočnice každá o výšce 500 nebo 600 mm Silážovací nástavba s hydraulickou zadní stěnou Nástavby pro řezanku existují s výškami postranic 1,5 m a 1,8 m. Díky speciálnímu umístění hydraulických válců se zadní stěna při otvírání nejprve zvedne z mechanického na mostovém rámu. Teprve potom se otočí nahoru. Rám zadní stěny lze odmontovat, takže postranice například pro obilí lze zavěsit v jinak obvyklých sloupcích. Součástí je zde také silnější vyklápěcí válec, jakož i nejvyšší čelní stěna jako průhledná mřížka. Promyšlené detaily Drobnosti z rozsáhlého příslušenství sklápěcího vozu Strautmann, jako například rohové sloupky, které nejsou dočasně potřeba, podkládací klíny nebo prodloužení výpusti zrna, lze bez problémů umístit na držácích na rámu vozidla, které jsou k tomu určené. Tím je zajištěno, že jsou potřebné pomůcky stále po ruce a není nutné je hledat.

6 6 Flexibilní univerzálové Dlouholetá zkušenost firmy Strautmann ve stavbě sklápěcích vozů přinesla řešení mnoha detailů. Vyplývá to ze spolupráce mezi jednotlivými zákazníky a firmou Strautmann. Tak si dnes může zákazník vybrat z různých možností, jak sklápěč optimálně přizpůsobit svým požadavkům. Kónická nástavba Kónický tvar nástavby je vzadu o 7 cm širší než vpředu, takže se dá snadno vyložit i mazlavý sypký materiál. Zvláště pevné jsou sklápěcí vozy Strautmann díky své promyšlené kónické konstrukci a desce dna o tloušťce 4 mm (3 mm u SEK 572). Závěs přívěsu Všechny sklápěcí vozy jsou sériově vybaveny závěsem. Sklápěče se dají volitelně vybavit automatickým závěsem přívěsu pro ještě komfortnější připojování. Je možno dodat i potřebné přípoje pro druhé vozidlo. Podpěry pro šikmé nastavení postranice Pro rozšíření plošiny lze nové sklápěcí vozy Strautmann vybavit podpěrami pro šikmé nastavení spodní postranice. Montáž se provádí bez nářadí zavěšením příslušné postranice na uvolňovacím hřídeli. Součástí varianty jsou rohové řetězy, které zajišťují zvláštní pevnost a bezpečnost. Zvedací pružiny postranice Na přání lze všechny sklápěcí vozy vybavit zvedacími pružinami postranice. V případě potřeby je lze také snadno odmontovat, protože jsou zaháknuté na postranní postranici. Nové uložení pružin na přední postranici je otočné, takže je vyloučeno poškození. Osvětlení Bezpečnost na silnici zajišťují robustní vícefunkční svítilny se zabudovanými trojúhelníkovými odrazkami a obrysová světla. Volitelně jsou k dostání flexibilní obrysová světla umožňující lepší přehled o sklápěči v zrcátku tažného vozidla. Podpěra Nové tandemové sklápěcí vozy jsou sériově vybaveny mechanickou opěrnou nohou nebo kolečkem které je umístěno ve středu oje. Tím je zajištěna stabilita. Volitelně je k dostání také hydraulická varianta.

7 7 Vyklápěcí píst Všechny sklápěcí vozy Strautmann jsou vybaveny čtyřstupňovým vyklápěcím pístem (SEK 572 třístupňovým). Velká zvedací síla kg při tlaku 180 bar na prvním stupni válce se postará o bezpečné vyklopení nákladu. Zvláště dobrá stabilita sklápěcích vozů Strautmann ve sklopeném stavu vyplývá z umístění naklápěcích ložisek ve velké šířce směrem ven a z použití silně dimenzovaných podvozků. Výpust zrna Sériově dodávaná výpust zrna se dá ovládat bezpečně a jednoduše. Aby bylo možné dosáhnout na ruční páku optimálně při všech pracích, lze ji kdykoli namontovat vlevo nebo vpravo. Rovněž sériově dodávané prodloužení výpusti lze po demontáži pohodlně umístit na rámu vozidla. Nástavba s plachtou Pro bezpečnou přepravu lze sklápěcí vozy vybavit volitelně nástavbou s plachtou a s trojúhelníkovou konstrukcí spojenou s lávkou na čelní stěně. Jestliže plachta není potřeba, například při nakládání, lze ji snadno srolovat na bok a odložit. U této výbavy je střední tyč sklopná.

8 8 Bezpečnost na silnici Vysoké přepravní rychlosti a maximálně možné užitečné zatížení - to je jen několik málo z požadavků zákazníků na celoročně používané sklápěcí vozy se třemi postranicemi, které Strautmann zohlednil jako hlavní kritéria při zadání vývoje nových strojů. Podvozky Všechny sklápěcí vozy Strautmann jsou vybavené velmi pevným podvozkem. To zajišťuje dlouhou životnost i při nejtvrdším používání. Také při vyšších rychlostech se dobré podvozky postarají o bezpečné jízdní vlastnosti. Kromě toho na tom závisí stabilita při sklopených vozidlech. Rychlosti Všechny sklápěcí vozy Strautmann mohou být schválené pro 25 km/h nebo 40 km/h. Ve variantě 40 km/h pak sklápěcí vozy dostanou přídavnou ochranu proti podjetí. Brzdy Na bezpečnost při používání strojů kladou u firmy Strautmann vždy velký důraz. Patří k tomu také silný brzdový systém. Vzduchotlaková brzda, která je k dostání, může mít volitelně i výbavu ALB, aby se vůz v každé situaci zastavil s přiměřeným brzdným účinkem.

9 9 Technické údaje Jednonápravový třístraně sklopný vůz Dvounápravový třístraně sklopný vůz Typ SEK 572 SEK 802 SZK 802 SZK 1402 Přípustná max. rychlost v km/h 25 / / / Rozchod kol mm Vnitřní délka plošiny mm Vnitřní šířka plošiny mm kónická kónická kónická Výška postranice mm volitelně mm Přibližná celková délka mm Přibližná celková šířka mm Přibližná výška plošiny mm Přípustná celková kg Přibližné užitečné zatížení kg Přibližné zatížení podpěry kg Přibližný úhel sklápění dozadu Brzda nájezdová brzda se zpětnou automatikou Nájezdová brzda Vzduchotlakový brzdový syst. se dvěma potrub. Vyklápěcí válec s omezovačem zdvihu 3-stupňový 4-stupňový 4-stupňový 4-stupňový Rozměry s pneumatikami 11.5/ / / /65 R 22,5 (10PR) (12PR) (12 PR) Třístraně sklopný vůz s tandemovou nápravou Typ STK 802 STK 1002 STK 1302 STK 1402 Přípustná max. rychlost v km/h 25 / Rozchod kol mm Vnitřní délka plošiny mm Vnitřní šířka plošiny mm kónická kónická kónická kónická Výška postranice mm volitelně mm Přibližná celková délka mm Přibližná celková šířka mm Přibližná výška plošiny mm 1.110/ Přípustná celková kg Přibližné užitečné zatížení kg Přibližné zatížení podpěry kg Přibližný úhel sklápění dozadu Brzda nájezdová brzda se zpětnou autom. Vzduchotlakový brzdový systém se dvěma potrubími Vyklápěcí válec s omezov. zdvihu 4-stupňový 4-stupňový 4-stupňový 4-stupňový Rozměry s pneumatim. 25 km/h 11.5/80-15,3(10 PR) Rozměry s pneumatim. 40 km/h 13.0/75-16 (10 PR) 340/65 R /65 R /50 - R 17 MPT Vyobrazení, technické údaje a hmotnosti se mohou měnit v důsledku dalšího technického rozvoje, a proto nejsou pro dodávku závazné.

10 10 SK 6000 E, SK 7001 E a SK 7901 TD V programu sklápěcích vozů Strautmann jsou však i nadále tři klasické modely známé a nezměněné konstrukce. Jsou to jednonápravové sklápěcí vozy SK 6000 E, SK 7001 E a 8 t unový tandemový sklápěcí vůz se třemi postranicemi SK 7901 TD. Zde naši zákazníci profitují ze zkušenosti a ze známé robustní konstrukce Strautmann. Více účelový stroj pro desetiletí. Základní výbava této generace Centrální blokování naklápěcích ložisek Centrální uvolnění postranic Zastrčené rohové sloupky vzadu Kónická nástavba vozu (kromě SK 6000 E) Samočisticí okraje mostu Výpust zrna ovládaná ruční pákou Osvětlení podle StVZO Zásuvky vpředu a vzadu Dvě trojúhelníkové odrazky Dva podkládací klíny Závěs přívěsu pro 2. vozidlo Nájezdová brzda se zpětnou automatikou Jen u SK 7901 TD Odpružená tandemová kyvadlová náprava Postranice Profilované postranice sklápěcích vozů Strautmann jsou maximálně pevné. Sériově prováděné konzervování dutin zajišťuje bezpečnou ochranu proti prorezavění. Sklápěcí vozy lze vybavit přídavným kyvným poklopem. Pro zvýšení objemu lze u obou postranic vybírat mezi 500 mm a 600 mm. Výpust zrna Sériově dodávaná výpust zrna se dá ovládat bezpečně a jednoduše. Volitelně je možno dodat také prodloužení výpusti zrna. Odmontované je lze pohodlně umístit na rámu vozidla.

11 11 Jednonápravový třístraně sklopný vůz a tandemový třístraně sklopný vůz Typ SK 6000 E SK 7001 E SK 7901 TD Přípustná celková rychlost km/h / 40 Rozchod kol mm Vnitřní délka plošiny mm Vnitřní šířka plošiny mm Kónická Kónická Výška postranice mm Zadní postranice mm Přibližná celková délka mm Přibližná celková šířka mm Přibližná výška plošiny mm Přípustná celková hmotnost kg Přibližné užitečné zatížení kg Přibližné zatížení podpěry kg Úhel sklápění dozadu Brzda Nájezdová brzda se zpětnou automatikou Vyklápěcí válec s omezovačem zdvihu 4-stupně 4-stupně 4-stupně Rozměry s pneumatikami 11.5/ (12PR) 11.5/ (14PR) 11.5/ (8 PR) Vyobrazení, technické údaje a hmotnosti se mohou měnit v důsledku dalšího technického rozvoje, a proto nejsou pro dodávku závazné.

12 Kompletní program Sklápěcích návěsů a přívěsů Strautmann Vám může poskytnout také flexibilní 18/20tunové přepravníky jako tandemový nebo dvounápravový sklápěcí vůz s ocelovou nebo dřevěnou nástavbou. Také tyto sklápěcí vozy mají u firmy Strautmann obvyklou robustní konstrukci a inteligentní řešení detailů. Vyžádejte si prostě podklady ke sklápěcím vozům STK 2002 resp. SZK B. Strautmann & Söhne GmbH u. Co. KG Bielefelder Straße 53 D Bad Laer Tel. +49(0 )54 24/ Fax +49(0 )54 24/ kontakt@strautmann.com

Jednoosé, tandemové a dvouosé sklopné vozy

Jednoosé, tandemové a dvouosé sklopné vozy Jednoosé, tandemové a dvouosé sklopné vozy Vysoká zatížitelnost stroje spolu s jeho dlouhou dobou životnosti jsou jedny z hlavních důvodů, které musí vykazovat velice dobrý sklopný vůz. Díky více než desetiletým

Více

Power für Profis! Korbové sklápěčky silné typy pro každé nasazení... Číslo 1. www.fliegl.com

Power für Profis! Korbové sklápěčky silné typy pro každé nasazení... Číslo 1. www.fliegl.com Power für Profis! Největší výrobce zemědělských přívěsů v Evropě Číslo 1 Korbové sklápěčky silné typy pro každé nasazení... www.fliegl.com CZ Agrartechnik Korbový sklápěč robusní, víceúčelový pro bezpečnou

Více

Vůz s podlahovým pásovým dopravníkem. Aperion

Vůz s podlahovým pásovým dopravníkem. Aperion Aperion Absolutní univerzál Vůz s podlahovým pásovým dopravníkem od firmy Strautmann Nástavba na přání pro zvýšení přepravního objemu Robustní bočnice z plastu garantují šetrnou přepravu materiálu Aperion

Více

Vůz s nekonečným podlahovým dopravníkem. Aperion

Vůz s nekonečným podlahovým dopravníkem. Aperion Aperion Nekonečné možnosti využití -vůz s nekonečným podlahovým dopravníkem Strautmann Nástavby jako volitelné vybavení pro zvýšení přepravního objemu Aperion od firmy Strautmann z řeckého slova apeiros,

Více

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti

VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti VYVÁŽECÍ SOUPRAVY V dostupnosti lesních ploch je téměř vyrovnaný podíl jízdních a přibližovacích cest. Zřízení a celoroční údržba lesních cest sjížděných nákladními vozidly jsou nákladné. Současně představují

Více

... s láskou k zemi... s důrazem na uživatele... s respektem k profesionálům

... s láskou k zemi... s důrazem na uživatele... s respektem k profesionálům ... s láskou k zemi... s důrazem na uživatele... s respektem k profesionálům www.umega.cz Jsme jednou z největších společností zpracovávající kov v Litvě, většina našich objednávek pochází od zahraničních

Více

KATALOG TRAKTOROVÝCH NÁVĚSŮ

KATALOG TRAKTOROVÝCH NÁVĚSŮ verze 1.1/2015 CHARVÁT CTS a.s. Okřínek 53 290 01 Poděbrady CZ tel. : 00420 325 608111 fax : 00420 325 653097 E-mail:info@charvat-cts.cz http: //www.charvat-cts.cz verze 1.1/2015 1 CELKOVÁ HMOTNOST NÁVĚSU:

Více

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Zemědělské návěsy Annaburger řady HTS Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Vysoce výkonné a univerzální ideální dopravní prostředek!... když nároky stoupají Návěsy firmy Annaburger Zemědělská

Více

Návěs s výtlačným čelem

Návěs s výtlačným čelem 1 Návěs s výtlačným čelem POWER-PUSH Enormní ložný objem při zachování krátké konstrukce umožňující vynikající jízdní obratnost. Budete ho milovat! Návěs s výtlačným čelem Na základě 75 let zkušeností

Více

Vybírací zařízení. Hydrofox HX. Hydrofox HQ

Vybírací zařízení. Hydrofox HX. Hydrofox HQ Vybírací zařízení Hydrofox HX Hydrofox HQ 2 Vyřezávač bloků siláže Strautmann histrorie úspěchů dlouhá 40 roků 1971 Strautmann představuje veřejnosti první vyřezávač bloků siláže Silofox. Jedná se o první

Více

Hákové nosiče kontejnerů

Hákové nosiče kontejnerů Hákové nosiče kontejnerů 2 Všestranný a flexibilní agroliner Návěs s hákovým nosičem Zjistili jsem, že všestrannost hákového nosiče můžeme také uplatnit v zemědělství, proto jsme vytvořily tento návěs,

Více

univerzální přívěsy Přívěsy se skvělým poměrem cena/výkon

univerzální přívěsy Přívěsy se skvělým poměrem cena/výkon univerzální přívěsy Přívěsy se skvělým poměrem cena/výkon HANDY hobby masivní V-oj po celé délce korby značkové nebrzděné nápravy KNOTT nebo AL-KO Kober eloxované hliníkové sloupky karoserie (mimo Handy-20)

Více

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Double

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Double Krmě míchací vůz Verti-Mix Double V ozy na míchání krmiva typu Verti-Mix Double se vyznačují vysokým míchacím objemem a příznivými rozměry (výška a šířka). Na základě vertikálních míchacích zařízení, která

Více

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle

Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Shuttle Shuttle Velkoobjemové senážní vozy Shuttle Rychlá a hospodárná sklizeň vysoce kvalitního krmiva Optimální tok materiálu bez zúžení od sběrače s válcovým přidržovačem řádku přes rotor až do ložného

Více

b) P- V3S M2 valník P V3S valník

b) P- V3S M2 valník P V3S valník P - V3S a) P-V3S valník Automobil P-V3S je třínápravový střední nákladní terénní automobil 6 x 4 x 2 s polokapotovou valníkovou karosérií. Je určen pro přepravu materiálu nebo osob po komunikacích i v

Více

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost Titan UW Výkony přesahující běžnou zkušenost MICHAEL HORSCH: Na rozdíl od dovozu z USA před 10 roky, je aktuální Titan 34 UW kompletně navržen a vyráběn našim týmem spolupracovníků a tím tak těžíme z našich

Více

Nový Arocs Loader. Nový Arocs Grounder.

Nový Arocs Loader. Nový Arocs Grounder. Nový Arocs Loader. Nový Arocs Grounder. Arocs Loader a Arocs Grounder. Pro zvláště vysokou užitečnou hmotnost a pro extrémní zatížení. S vozidly Arocs Loader a Arocs Grounder od nás získáváte stavební

Více

KATALOG 360 DOPRAVNÍ TECHNIKY PRONAR

KATALOG 360 DOPRAVNÍ TECHNIKY PRONAR KATALOG 360 DOPRAVNÍ TECHNIKY PRONAR T672/2 T680 T680H T680P T780 T680U T663/3 T683 T683U T653/2 T683H T046 R U PT510 T024 A PT512 K T028KM T669 T286 T700M T185 T902 T900 T682 T669/1 T679 T700XL T679M

Více

Rozmetadlo chlévské mrvy / univerzální BE 4 - BE 9 BE 1201-1401

Rozmetadlo chlévské mrvy / univerzální BE 4 - BE 9 BE 1201-1401 Rozmetadlo chlévské mrvy / univerzální BE 4 - BE 9 BE 1201-1401 2 Spolehnout se na zkušenost Firma Strautmann má v oboru rozmetadel chlévské mrvy více než padesátileté zkušenosti a nabízí dnes sortiment

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

VÝROBNÍ PROGRAM. Přeprava s náruživostí

VÝROBNÍ PROGRAM. Přeprava s náruživostí VÝROBNÍ PROGRAM VÝROBNÍ PROGRAM Přeprava s náruživostí HAWE-Wester GmbH & Co. KG Maschinenbau Zum Turm 16 26892 Wippingen Tel. +49 (0)4966 / 91880 Fax +49 (0)4966 / 1211 mail@hawe-wester.de www.hawe-wester.de

Více

VÁŠEŇ PRO TRAILERY. Program užitkových vozidel.

VÁŠEŇ PRO TRAILERY. Program užitkových vozidel. VÁŠEŇ PRO TRAILERY Program užitkových vozidel www.fliegl.com CZ Plachtové a valníkové návěsy Výkonné. Úsporné. S dlouhou životností. Standartní plachtové návěsy Plachtové návěsy Mega Plachtové návěsy Jumbo

Více

PŘÍVĚSY ŘADY NP (bočnice z tvarovaného pozink. plechu, trubkové oje (NP 26 "V" oje) NP 1 N Kč Kč

PŘÍVĚSY ŘADY NP (bočnice z tvarovaného pozink. plechu, trubkové oje (NP 26 V oje) NP 1 N Kč Kč AGADOS s.r.o. tel. 566 653 311 CENÍK PŘÍVĚSŮ A PŘÍSLUŠENSTVÍ AGADOS Průmyslová 2081 fax. 566 653 368 Platný od 15.08.2008 55419 Velké Mezříčí obchod@agados.cz šířka l.p. délka l.p. PŘÍVĚSY ŘADY HANDY (e

Více

Van Hool třístranná shrnovací nástavba na podvozek Volvo

Van Hool třístranná shrnovací nástavba na podvozek Volvo www.vanhool.be Van Hool třístranná shrnovací nástavba na podvozek Volvo ROZMĚRY : Výška šasi podvozku (nezatíženého) cca. mm Pneu podvozku max. Vnitřní délka cca. 7760 mm (dle Vašeho výběru) Vnitřní výška

Více

Univerzální rozmetadlo VS 2403

Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadla Strautmann jsou vyvinuty speciálně pro náročné nasazení v podnicích služeb a pro větší farmy a jsou vhodné pro všechny druhy rozmetaných materiálů.

Více

PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU NOSIČ VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB Technické údaje: Vozidlo s nesenými nástavbami musí být v souladu se zákonem č.

Více

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina Technická data 1880 FSD 1880 kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404D-22 404D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 36,3 (50*) 36,3 (50*) Při (max.) ot./min. 2.800 2.800 Objem válců

Více

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Základní technické parametry a ceny Ceny jsou uváděny v Kč bez DPH i vč. DPH 20%. Platnost ceníku od 1.5.2011

Více

Lehká práce a. silný výkon. 5. Na přání je možné namontovat automatické mazání řetězů pro pohon vkládacího rotoru a sběrače.

Lehká práce a. silný výkon. 5. Na přání je možné namontovat automatické mazání řetězů pro pohon vkládacího rotoru a sběrače. T ypová řada Super-Vitesse vyniká především lehkým chodem a vynikajícím výkonem, servisní a údržbářské práce jsou sníženy na minimum. Tímto vozem získáte skutečně hospodárný stroj jak pro menší farmy tak

Více

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m

Jednorotorové shrnovače. Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m Jednorotorové shrnovače Pracovní záběr 2,90 m - 4,45 m R 365 DS Shrnovače JF-STOLL se spolehlivými rotory Shrnovače JF-STOLL jsou osazené robustními a spolehlivými převodovkami, a proto vyžadují pouze

Více

Stručný návod. Joker 6 / 8 HD. Před uvedením do provozu si jej pečlivě přečtěte! Vydání: 07/2013

Stručný návod. Joker 6 / 8 HD. Před uvedením do provozu si jej pečlivě přečtěte! Vydání: 07/2013 Stručný návod Joker 6 / 8 HD Art.: 80740904 cs Vydání: 07/2013 Před uvedením do provozu si jej pečlivě přečtěte! Stručný návod Joker 6 / 8 HD První uvedení do provozu Přizpůsobení zavěšení hadic Při prvním

Více

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ.

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Průlom do další dimenze. Nová řada C komunálních kloubových nosičů nářadí Holder vyniká vysokým výkonem a kompaktní konstrukcí.

Více

Royal. Silážní vůz Royal. Pro hospodárný a kvalitní sběr

Royal. Silážní vůz Royal. Pro hospodárný a kvalitní sběr Royal Silážní vůz Royal Pro hospodárný a kvalitní sběr 2-rotorový systém Royal Enormní výkon v horách, příznivá přesnost řezání, vysoká úspora síly Díky BERGMANN Royal získáte nejen nějaký silážní vůz

Více

Univerzální rozmetadlo VS 2403

Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadlo VS 2403 2 Podrobnosti se silným účinkem Firma Strautmann má v oboru rozmetadel hnoje více než padesátileté zkušenosti a nabízí dnes sortiment výrobků, který v podobě strojů od BE

Více

1260 Technická data. Hoftrac. Standard Ukázka vybavení 1 Ukázka vybavení 2

1260 Technická data. Hoftrac. Standard Ukázka vybavení 1 Ukázka vybavení 2 1260 Hoftrac 1260 Technická data Standard Ukázka vybavení 1 Ukázka vybavení 2 Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Perkins Typ motoru 404 D-15 404 D-15 404 D-15 Počet válců 4 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 24.6

Více

SKLÁPĚCÍ NÁVĚSY KÖGEL NOVUM: LIGHT & STRONG

SKLÁPĚCÍ NÁVĚSY KÖGEL NOVUM: LIGHT & STRONG SKLÁPĚCÍ NÁVĚSY KÖGEL NOVUM: LIGHT & STRONG VÁŠEŇ A INŽENÝRSKÉ UMĚNÍ: PASSIONEERING PRO NAŠE ZÁKAZNÍKY Co je napínavější než doprava? Budoucnost v dopravě! Věnujeme se jí s vášniví, z přesvědčení a na

Více

Katalog přívěsů Eurotrailers s.r.o. od

Katalog přívěsů Eurotrailers s.r.o. od Katalog přívěsů Eurotrailers s.r.o. od 1.1.2017 Přívěs pro přepravu živých zvířat (pro jednoho koně): Typ, celk. hmotnost Vnitřní rozměr v mm Celkové rozměry v mm cena _ UNO, 1300 kg 1600 kg 2790x1220x2080

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE

K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA Č.1 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU NOSIČ VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB Technické údaje: Vozidlo s nesenými nástavbami musí být v souladu se zákonem

Více

VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL

VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL VYVÁŽECÍ VLEKY A HYDRAULICKÁ RAMENA R. M. INTERNATIONAL R.M.International Slovinský výrobce vyvážecích vozů, hydraulických ramen, čelních nakladačů a adaptérů pro čelní nakladače. Jde o kvalitního výrobce,

Více

Technická specifikace-maximálně univerzální šasi: multifunkční

Technická specifikace-maximálně univerzální šasi: multifunkční www.vanhool.cz radek.skolka@vanhool.cz Technická specifikace-maximálně univerzální šasi: multifunkční UNIVERSÁLNÍ KONTEJNEROVÝ ROZTAHOVACÍ PODVOZEK pro 40 HIGH CUBE/ 2 x 20 / 1 x 20 středový/ 1 x 45 HIGH

Více

Ceník kotoučových štěpkovačů A530 / A540 (150 mm / 190 mm)

Ceník kotoučových štěpkovačů A530 / A540 (150 mm / 190 mm) Ceník kotoučových štěpkovačů A530 / A540 (150 mm / 190 mm) 01.04.2019 Ceny jsou uvedeny v Kč bez 21% DPH, spol. AGROCAR s.r.o. si vyhrazuje právo veškerých změn včetně vyobrazení. Platnost od 01.04.2019.

Více

Universální rozmetadlo statkových hnojiv VS 10E - VS 18

Universální rozmetadlo statkových hnojiv VS 10E - VS 18 Universální rozmetadlo statkových hnojiv VS 10E - VS 18 U niversální rozmetadla Strautmann jsou vyvinuty speciálně pro náročné nasazení v podnicích služeb a pro větší farmy a jsou vhodné pro všechny druhy

Více

FIEDLER FFK 1810 čelní válcový zametače se sběrnou nádobou

FIEDLER FFK 1810 čelní válcový zametače se sběrnou nádobou FIEDLER FFK 1810 čelní válcový zametače se sběrnou nádobou Tento válcový zametač je určen pro zimní i letní údržbu vozovek, místních komunikací, chodníků a pěších zón. Vzhledem k odlišnostem technologie

Více

Senážovací vůz Super-Vitesse

Senážovací vůz Super-Vitesse Senážovací vůz Super-Vitesse Vůz Super-Vitesse plus se vyznačuje zejména svým výborným řezáním a tím poskytuje optimální předpoklad pro nejvyšší jakost krmiva. Díky své výkonnosti nabízí Super-Vitesse

Více

Přívěsy na přepravu vozidel

Přívěsy na přepravu vozidel Přívěsy na přepravu vozidel 02 Produktová nabídka Přívěsy na přepravu vozidel Spektrum přívěsů na přepravu vozidel značky Pongratz se pohybuje v rozmezí od nebrzděných přívěsů na přepravu motocyklů až

Více

Kverneland 150 S nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami

Kverneland 150 S nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami nesený oboustranný pluh jištěný listovými pružinami Light Robust Easy to handle Lehký, robustní, snadno ovladatelný Kverneland 150 S: Lehký a robustní oboustranný pluh určený do kamenitých půdních podmínek.

Více

Katalog přívěsů Eurotrailers s.r.o. od

Katalog přívěsů Eurotrailers s.r.o. od Katalog přívěsů Eurotrailers s.r.o. od 1.1.2016 Přívěs pro přepravu živých zvířat (pro jednoho koně): UNO, 1300 kg 1600 kg 2790x1220x2080 4055x1700x2590 80.200,-- 1601 kg 2000 kg 2790x1220x2080 4055x1700x2590

Více

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou HOLDER ŘADY C. SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou Řada C: C 250 / C 270 Silný. Úzký. Geniální Nová generace nosičů nářadí s kloubovým řízením Nová řada C vozidel Holder

Více

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103

Pöttinger TWIST. Rozmetadla statkových hnojiv 97+570.08.0103 Rozmetadla statkových hnojiv Pöttinger TWIST 97+570.08.0103 Pro rovnoměrný rozhoz Praxe požaduje přesné dávkování a rovnoměrný příčný a podélný rozhoz statkových hnojiv. Rozmetadla TWIST jsou určena pro

Více

Kompaktní pro každou stavbu. Junior stavební výtah.

Kompaktní pro každou stavbu. Junior stavební výtah. Kompaktní pro každou stavbu Junior stavební výtah Další výhody v detailu Integrované osvětlení Vícenásobně nastavitelný otáčecí se věnec Na přání: mechanické dálkové ovládání Technická data Model HD 18/0-5

Více

Krmě míchací vůz. Verti-Mix

Krmě míchací vůz. Verti-Mix Krmě míchací vůz Verti-Mix V ědecký výzkum v různých zemích prokázal, že produktivita výroby mléka se při použití krmě míchacích vozů s vertikálním míchacím šnekem mnohonásobně zvýšila. Smícháním jednotlivých

Více

PŘÍVĚSY AGADOS. s námi převezete všechno a všechny CELKOVÁ HMOTNOST 300 KG 3500 KG JEDNONÁPRAVOVÉ DVOUNÁPRAVOVÉ BRZDĚNÉ NEBRZDĚNÉ

PŘÍVĚSY AGADOS. s námi převezete všechno a všechny CELKOVÁ HMOTNOST 300 KG 3500 KG JEDNONÁPRAVOVÉ DVOUNÁPRAVOVÉ BRZDĚNÉ NEBRZDĚNÉ PŘÍVĚSY AGADOS CELKOVÁ HMOTNOST 300 KG 3500 KG JEDNONÁPRAVOVÉ DVOUNÁPRAVOVÉ BRZDĚNÉ NEBRZDĚNÉ VALNÍKOVÉ PŘÍVĚSY PLATA SKŘÍŇOVÉ PŘÍVĚSY SKLÁPĚČE PŘEPRAVNÍKY AUT PŘEPRAVNÍKY MOTOCYKLŮ PŘEPRAVNÍKY ZVÍŘAT

Více

T5522 Teleskopický nakladač

T5522 Teleskopický nakladač T5522 Teleskopický nakladač Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru (volitelně) 404D-22 (404F-22T) Počet válců 4 Výkon (max.) /volitelně 36,3 / 44,7 ( 49 / 61 ) kw (PS) Při (max.) 2,8 ot./min.

Více

Dvoustranná sklápěčová korba AGRO pro podvozek T-815 R25/370 s nosičem výměnných zemědělských nástaveb

Dvoustranná sklápěčová korba AGRO pro podvozek T-815 R25/370 s nosičem výměnných zemědělských nástaveb Dvoustranná sklápěčová korba AGRO pro podvozek T-815 R25/370 s nosičem výměnných zemědělských nástaveb Namontování příčníků s roztečemi AGRO umožňuje všestranné využití zemědělských nástaveb používaných

Více

Krycí list nabídky. Uchazeč Název:.. Sídlo:.. Zápis v obchodním rejstříku:. Zastoupený:. Tel./fax: Cena bez DPH

Krycí list nabídky. Uchazeč Název:.. Sídlo:.. Zápis v obchodním rejstříku:. Zastoupený:. Tel./fax: Cena bez DPH Krycí list nabídky 1. Zakázka na dodávku Název: Svozová technika na bioodpad Ždírec 2. Základní identifikační údaje Zadavatel Název: Obec Ždírec Sídlo: Ždírec 25, 588 13 Polná IČ: 00287008 Zastoupený:

Více

Jednoramenné nosiče kontejnerů RS, RL. Inovativně a efektivně v každém detailu. meiller.com

Jednoramenné nosiče kontejnerů RS, RL. Inovativně a efektivně v každém detailu. meiller.com Jednoramenné nosiče kontejnerů RS, RL Inovativně a efektivně v každém detailu meiller.com Jednoramenné nosiče kontejnerů RS a R Inovativně a efektivně v každém detailu Přeprava pojízdných kontejnerů tak

Více

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Základní technické parametry a ceny Ceny jsou uváděny v Euro Platnost ceníku od 2016 Výroba: Hermann Paus

Více

Čtyřnápravový železniční vůz řady Ealos vůz určený na přepravu dřeva

Čtyřnápravový železniční vůz řady Ealos vůz určený na přepravu dřeva obr.č.1 Základní přepravně technické údaje o voze: Interval vozu ( 5.-.8. pozice čísla vozu ) číselník FISCH 5931, 5946 Řada vozu Ealos Typ vozu Ealos-t 058 Výměnný režim RIV Číslo vozu, zařaditel vozu

Více

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.CS.0915 TOP 1252 C S-LINE Čtyřrotorový shrnovač Krátká doba sklizně vyžaduje výkonnou zemědělskou techniku. Zvýšení výkonnosti senážních vozů až o 20 % větší výkonnost

Více

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Základní technické parametry a ceny Ceny jsou uváděny v Euro Platnost ceníku od 10.10.2015 Výroba: Hermann

Více

1770 CX Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně CX 1770 CX kabina

1770 CX Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně CX 1770 CX kabina 1770 CX Hoftrac Technická data 1770 CX 1770 CX kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404 D-22 404 D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 35,7 (49*) 35,7 (49*) Při (max.) ot./min. 2.600

Více

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích.

LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN. Shrnování v nových dimenzích. LINER 2900 2800 2700 2600 1750 1650 TWIN 750 TWIN Shrnování v nových dimenzích. Vše se otáčí. 2 Obsah LINER 2600...18 6,20 m 6,80 m LINER 2700... 20 6,80 m 7,40 m LINER 2800... 22 7,40 m 8,20 m LINER 2900...

Více

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... technika v pohybu! Hydraulický řídící blok MCV se vyznačuje především centrální distribucí oleje, ale také kompaktním a modulárním stavebnicovým systémem. MCV blok lze rozšířit

Více

Holder řady C. Nová řada C s 1- a 2místnou kabinou

Holder řady C. Nová řada C s 1- a 2místnou kabinou Holder řady C. Silný. Úzký. Geniální. Nová řada C s 1- a 2místnou kabinou Řada C: C 250 / C 270 Silný. Úzký. Geniální Nová generace Nářaďový traktor s kloubovým řízením Nová řada C vozidel Holder nabízí

Více

Zadní sklápěč MEILLER

Zadní sklápěč MEILLER Zadní sklápěč MEILLER www.meiller.com MEILLER - úspěch a kultura podnikání s tradicí Závod Karlsruhe Mnichovský rodinný podnik F. X. MEILLER GmbH & Co. se těší mimořádně dobré pověsti už více než 160 let.

Více

1320 201.000 Páska obrysová reflexní červená 50mm Použití: pouze dozadu. 1320 202.000 Páska obrysová reflexní bílá 50mm Použití: pouze do boku

1320 201.000 Páska obrysová reflexní červená 50mm Použití: pouze dozadu. 1320 202.000 Páska obrysová reflexní bílá 50mm Použití: pouze do boku NÁPADNÉ OBRYSOVÉ ZNAČENÍ 13.08.03.0 1320 201.000 Páska obrysová reflexní červená 50mm Použití: pouze dozadu 1320 202.000 Páska obrysová reflexní bílá 50mm Použití: pouze do boku 1320 203.000 Páska obrysová

Více

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory

Maxer Master PRO Master Classic. Kultivátory Maxer Master PRO Master Classic Kultivátory Kverneland Maxer ten nejvýkonnější Kultivátory Kverneland Maxer jsou konstruovány pro velké výkony v těžkých půdních podmínkách a pro přípravu půdy s velkým

Více

INFORMATIVNÍ TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍVĚS SPECIÁLNÍ KONTEJNEROVÝ PV 18

INFORMATIVNÍ TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍVĚS SPECIÁLNÍ KONTEJNEROVÝ PV 18 INFORMATIVNÍ TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍVĚS SPECIÁLNÍ KONTEJNEROVÝ PV 18 VYDÁNO : 24..2013 OBSAH URČENÍ PRODUKTU... 3 TECHNICKÝ POPIS... 3 PODVOZEK... 4 POJEZDOVÝ VOZÍK... 4 TAKTICKO - TECHNICKÁ DATA...

Více

MENGELE. Třístranné sklápěcí návěsy a sklápěče. innovators in agriculture. Společnost, která je součástí skupiny Lely Group

MENGELE. Třístranné sklápěcí návěsy a sklápěče. innovators in agriculture. Společnost, která je součástí skupiny Lely Group MENGELE Třístranné sklápěcí návěsy a sklápěče Společnost, která je součástí skupiny Lely Group innovators in agriculture Sklápěcí návěsy pro profesionální použití Vysoce výkonná přepravní technologie je

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

Třístranný sklápěč HKD 302 / TKD 302

Třístranný sklápěč HKD 302 / TKD 302 Třístranný sklápěč HKD 302 / TKD 302 2 Třístranný sklápěč HKD 302 / TKD302 Nejlepší materiál je pro Vás dlouhodobě nejvýhodnější. danou životnost můžou zaručit jen prvotřídní součástky. Naše zkušenosti

Více

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K

Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Šikmé hydraulické výtahy PAUS provedení Easy 18 WH, Easy 21 WH, Easy Big WH, EASY BIG-WH-KI, WH-K Základní technické parametry a ceny Ceny jsou uváděny v Euro Platnost ceníku od 2016 Výroba: Hermann Paus

Více

Přepravníky lodí. 14-20 stop 22-26 stop Přepravníky pro lodě s pevným kýlem Lodní vozíky

Přepravníky lodí. 14-20 stop 22-26 stop Přepravníky pro lodě s pevným kýlem Lodní vozíky Přepravníky lodí 14-20 stop 22-26 stop Přepravníky pro lodě s pevným kýlem Lodní vozíky 14-20 stop... Přepravníky lodí značky Thule zajišťují maxim Voděodolná ložiska za používání přívěs Podpory bez brzd

Více

1160 ehoftrac ehoftrac Technická data. Hoftrac

1160 ehoftrac ehoftrac Technická data. Hoftrac 1160 ehoftrac Hoftrac 1160 ehoftrac Technická data Údaje motoru Elektromotor Motor pro jízdu, výkon S2 (60 minut) Motor pro zdvih, výkon S3 (15 %) Baterie Standard Napětí baterie Jmenovitá kapacita K5

Více

Vanový sklápěč MUK 303 / MUK 402

Vanový sklápěč MUK 303 / MUK 402 Vanový sklápěč MUK 303 / MUK 402 2 Všestranný - robustní - Vanový sklápěč MUK 303 / MUK 402 kvalitní Musíte hodně manévrovat, většinou při sklápění dozadu, špatné vysypávání nákladu (např. siláže) a přeprava

Více

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalen) Deutschland Tél. +49 (0) 2382 9814-0 Fax +49 (0) 2382 9814-40 Internet www.geringhoff.de Courriel info@geringhoff.de

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI

KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI NOVA RADA ˇ CK KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI CK3510/CK3510H/CK4010/CK4010H Osvětlení palubní desky Podsvícená palubní deska zaručuje velkou viditelnost při práci v jasném denním světle nebo v noci. HST

Více

Allrounder 900 / 1200 -profiline-

Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 - profiline - ALLROUNDER profiline to nejsou pro svou vysokou a prostornou rámovou konstrukci (průchodná výška 60 cm) klasické seťové brány, nýbrž

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F

KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F WWW.BRANSONTRACTORS.CZ OBSAH O SPOLEČNOSTI STRANA 4 6 7 8 9 Přehled série F Čelní nakladač Tažné zařízení Čelní závěs Technická data KUKJE MACHINERY

Více

Technická data Sklápěcí návěs. 3-osý. www.meiller.com

Technická data Sklápěcí návěs. 3-osý. www.meiller.com Technická data Sklápěcí návěs 3-osý www.meiller.com Vysvětlivky k typovému značení M H P S 12 / 27 N O S S 1 K K B Z V L provedení zadního čela 1 = vnější, výkyvné 2 = vnitřní, výkyvné 4 = vnější, výkyvné

Více

SAMSON PG PŘEPRAVNÍ CISTERNY - growing together SAMSON PG přepravní cisterny SAMSON PG cisterny o objemu 15 m³, 18 m³ a 20 m³ jsou dvounápravové a 21 m³ a 25 m³ jsou třínápravové. Řada PG je vyvinuta ve

Více

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 CS KIOTI CS2610 www.traktorykioti.cz SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 Vysoce kvalitní dieselový motor Dieselový motor o výkonu 26 koní s optimalizovaným spalováním

Více

Swadro Čtyřnásobná síla

Swadro Čtyřnásobná síla Swadro 1400 Čtyřnásobná síla Variabilní pracovní šířka až 13,50 m Komfortní obsluha pomocí terminálu Alpha, Gamma nebo CCI Elektrické nastavování výšky rotorů z kabiny traktoru Sklopná ramena hrabic pro

Více

Valníkové přívěsy TANATECH martz

Valníkové přívěsy TANATECH martz Valníkové přívěsy TANATECH martz řada BASIC - lehké přívěsy pro domácí využití o celkové i 300 kg - 750 kg 130 km/hod Plachta PVC vč. konstrukce (výška od hrany e) Drátěná nástavba BASIC 165 300-500 1650

Více

CENÍK 2OO3. Platný od 1. 11. 2OO2 LEHÁTKA, STOLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ

CENÍK 2OO3. Platný od 1. 11. 2OO2 LEHÁTKA, STOLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ CENÍK 2OO3 Platný od 1. 11. 2OO2 LEHÁTKA, STOLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ MODELY LEHÁTEK A STOLŮ PRO FYZIKÁLNÍ MEDICÍNU SYSTÉM ZNAČENÍ MODELŮ obchodní název typ lehátka výškově nastavitelné elektromotorem JORDAN

Více

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru 1 Nabídka modelů Farmall U Pro pro rok 2013 Tier 4a made in Aust r ia Model Motor jmenovitý výkon při 2300 min -1 (k) max. výkon při 1900 min -1 (k) Převodovka Hydraulika Max. zdvihací síla Hmotnost Min.

Více

Naše kvalita je základ vašeho úspěchu. Kvalita. Flexibilita. Stabilita

Naše kvalita je základ vašeho úspěchu. Kvalita. Flexibilita. Stabilita Naše kvalita je základ vašeho úspěchu. Kvalita Flexibilita Stabilita Rodinný podnik Kvalita, zkušenost a široká nabídka Výroba Naše kvalita - Váš úspěch Hans Brantner ml: "Silní a inovativní." "Zkušenosti

Více

GTW 330 / GTW 430. Překládací vozy pro špičkové výkony

GTW 330 / GTW 430. Překládací vozy pro špičkové výkony GTW 330 / GTW 430 Překládací vozy pro špičkové výkony 1 Enormní výkony Neustále rostoucí sklizňové výkony moderních sklízecích mlátiček a objemy jejich zásobníků, vyžadují velmi výkonný spojovací článek,

Více

Teleskopické mechanismy CTS traktorových nosičů kontejnerů. Dodatek návodu na obsluhu a údržbu

Teleskopické mechanismy CTS traktorových nosičů kontejnerů. Dodatek návodu na obsluhu a údržbu Teleskopické mechanismy CTS traktorových nosičů kontejnerů Dodatek návodu na obsluhu a údržbu Úvodní poznámka: Tento dodatek k návodu na obsluhu a údržbu platí pro teleskopické mechanismy CTS (-S) namontované

Více

Hydropneumatické. Cisterna, rozmetadlo Cisterna, rozmetadlo Cisterna, rozmetadlo, výtlačný štít, překládací a senážní nástavba, plošina

Hydropneumatické. Cisterna, rozmetadlo Cisterna, rozmetadlo Cisterna, rozmetadlo, výtlačný štít, překládací a senážní nástavba, plošina Příloha 1: Výměnné systémy Výrobce ZDT ZDT Annaburger Annaburger Typ Mega 25 Mega 33 HTS 29.79 HTS 33.79 Celková hmotnost 25000 kg 33000 kg 29000 kg 33000 kg Provozní hmotnost 7480 kg * 3 8100 kg * 3 -

Více

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy

BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy BLANCO SELECT Systémy pro třídění odpadu, organizační systémy Optimální vestavná hloubka Díky vestavné hloubce jen 40 cm lze košové systémy BLANCO SELECT použít téměř pro každou dřezovou skříňku. Flexibilní

Více

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné

Rotorové shrnovače Řada 9000. Efektivní a výkonné Rotorové shrnovače Řada 9000 Efektivní a výkonné 2 Kompletní produktová nabídka! TerraLink Quattro Naše poslání - kvalita a výkon! TerraLink je veden na rotor a to umožňuje,že ramena prstů shrnovače jsou

Více

KÖGEL MULTI A FLEXIUSE NOVUM: LIGHT & STRONG

KÖGEL MULTI A FLEXIUSE NOVUM: LIGHT & STRONG KÖGEL MULTI A FLEXIUSE NOVUM: LIGHT & STRONG VÁŠEŇ A INŽENÝRSKÉ UMĚNÍ PASSIONEERING PRO NAŠE ZÁKAZNÍKY Co je napínavější než doprava? Budoucnost v dopravě! Věnujeme se jí s vášní, z přesvědčení a na základě

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014 TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER Duben 2014 PŘEHLED MOTORŮ CITROËN JUMPER Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel ZÁKLADNÍ přímé přímé přímé přímé TECHNICKÉ vysokotlaké vysokotlaké vysokotlaké

Více

Novinky v sortimentu hodonínské společnosti HM, s.r.o.

Novinky v sortimentu hodonínské společnosti HM, s.r.o. Novinky v sortimentu hodonínské společnosti HM, s.r.o. V průběhu roku 2016 se ve společnosti HM, s.r.o. objevily novinky rozšiřující sortiment nabízených značek a strojů. Jednou z nich je počátek spolupráce

Více

TECHNICKÝ PROTOKOL č. Ověření shody vlastností zvláštního vozidla kategorie SPT s technickými požadavky stanovenými vyhláškou č. 341/2002 Sb.

TECHNICKÝ PROTOKOL č. Ověření shody vlastností zvláštního vozidla kategorie SPT s technickými požadavky stanovenými vyhláškou č. 341/2002 Sb. TECHNICKÝ PROTOKOL č. Ověření shody vlastností zvláštního vozidla kategorie SPT s technickými požadavky stanovenými vyhláškou č. 341/2002 Sb. Objednavatel: PEKASS, a. s. Přátelství 987, Praha 10 Výrobce:

Více

CONVER ŽACÍ A ÚKLIDOVÁ LOĎ

CONVER ŽACÍ A ÚKLIDOVÁ LOĎ C420 Baseline CONVER ŽACÍ A ÚKLIDOVÁ LOĎ Základní, ale odolná žací loď s plně uzavřenou palubou s prostorem pro operátora, zajišťující optimální zvukovou izolaci a ochranu vnitřku trupu proti vodě a špíně.

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více