Jak přizpůsobit logo stránky na prázdném formuláři

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Jak přizpůsobit logo stránky na prázdném formuláři"

Transkript

1 Jak přizpůsobit logo stránky na prázdném formuláři Pro hodnotitele: Gold INGOT Celek 2 Užitečný návod naleznete také zde. Přizpůsobení loga stránky Svou stránku můžete přizpůsobit tím, že k ní přidáte své logo. Budete potřebovat logo ve formátu obrázku. Jestliže máte obrázek loga, postupujete podle následujícího návodu. 1. Z menu Více akcí ( More actions ), vyberte Správa stránky ( Manage site ). Pak vyberte Rozvržení stránky ( Site Layout ) z možností vlevo.

2 Klikněte na odkaz "změnit logo" ("change logo"). Poté klikněte na Vybrat soubor ( Choose File ) a procházejte soubory k vybrání vašeho obrázku.

3 Vyberte požadovaný soubor a potvrďte volbu OK. Ujistěte se, že jste uložili vámi provedené změny. Poté můžete kliknout na Zpět na stránku ( Return to site ) a pokračovat v editaci vaší stránky.

4 Jak přizpůsobit postranní panel vaší stránky Pro hodnotitele: Gold INGOT Celek 2 Užitečný návod naleznete také zde. Přizpůsobení postranního panelu Přidávejte nebo odstraňujte položky z vašeho postranního panelu. 1. Vlastníci stránek mohou přidat nebo odstranit položky z postranního panelu stránky kliknutím na odkaz Editovat postranní panel ("Edit sidebar") v dolní části postranního panelu. 2. Můžete editovat, mazat nebo přidávat nové položky k postrannímu panelu. Klikněte na Přidat položku k postrannímu panelu ("Add a sidebar item").

5 3. V dialogu vyberte prvek stránky, který chce přidat. 4. Položka je nyní přidána. Pokud chcete položky uspořádat, můžete tak učinit jejich přetažením.

6

7 Změňte pozici nebo šířku vašeho postranního panelu. 1. Klikněte na Změna rozložení stránky ("Change site layout"). 2. V dialogu můžete vybrat umístění postranního panelu a šířku. Pokud jste hotovi, potvrďte OK. 3. Klikněte na Uložit změny ("Save changes").

8 4. Jakmile byly vámi provedené změny potvrzeny, klikněte na Zpět na stránku ("Return to site"). Změna vzhledu postranního panelu 1. Je mnoho způsobů, jak můžete přizpůsobit postranní panel. V oblasti Správa (Manage site) klikněte na položku Barvy a písma ("Colors and Fonts"). 2. Přejděte do postranního panelu miniaplikací, kde si můžete prohlížet a upravovat proměny postranního panelu. Až budete hotovi, klikněte na "Uložit změny" ( Save changes ) a přejděte zpět na vaše stránky.

9 Jak smazat příspěvek Pro hodnotitele: Gold INGOT Celek 2 Užitečný návod naleznete také zde. Smazání příspěvku 1. Najděte příspěvek, který chcete smazat. Poznámka: Pokud jste na stránce blogu a vidíte více příspěvků, klikněte na název příspěvku, který chcete odstranit.

10 2. Klikněte na Více akcí ("More actions") and "smazat stránku ( Delete page"). 3. Klikněte pro potvrzení odstranění.

11 Po smazání stránky, vidíte v horní části potvrzení. Jak na stránku vkládat objekty Pro hodnotitele: Gold INGOT Celek 2 Užitečný návod naleznete také zde. Vkládání objektů na stránku 1. Klikněte na "upravit stránku" ("Edit page"). 2. Klikněte na menu Vložit ("Insert" menu). 3. Menu zobrazuje různé typy objektů, které lze vložit do stránky.

12 4. Můžete také hledat v galerii miniaplikací kliknutím na odkaz "Další miniaplikace..." ("More gadgets..."). 5. Vyhledejte nebo procházejte galerii miniaplikací. Chcete přispět do galerie miniaplikací?

13 6. Pokud jste hotovi s editací stránky, klikněte na Uložit ( Save ). Jak zveřejnit oznámení Pro hodnotitele: Gold INGOT Celek 2 Užitečný návod naleznete také zde. Zveřejnění oznámení 1. Chcete-li zveřejnit oznámení, nejprve přejděte na stránku oznámení. Sledujete-li nedávná oznámení můžete použít odkaz "Zobrazit více (View more ).

14 2. Klikněte na Nový příspěvek ( New post"). 3. Vložte svůj obsah. 4. Jste-li hotovi a nechcete-li ještě zveřejnit svůj obsah, klikněte na Uložit koncept ("Save Draft"). Pokud již chcete zveřejnit obsah, klikněte na Uložit ("Save"). 5. Pokud jste klikli na Uložit koncept, uvidíte koncepty příspěvků ve vrchní části stránky oznámení. Klikněte na návrh příspěvku, se kterým chcete pracovat.

15 7. Pokud je váš koncept připraven k publikaci, klikněte na Uložit (Save ). Jak nahradit kalendář Pro hodnotitele: Gold INGOT Celek 2 Užitečný návod naleznete také here. Nahrazení kalendáře Pokud ještě nemáte kalendář, budete si jej muset nejdříve vytvořit. Vytvoření kalendáře 1. Přejděte na kalendář Google. 2. Klikněte na Vytvořit ("Create").

16 3. Pojmenujte kalendář a vyplňte údaje. 4. Kalendář může být buď veřejný anebo se ujistěte, že jej sdílíte se členy vaší stránky. 5. Klikněte na Uložit ("Save").

17 Gratulujeme, vytvořili jste kalendář. Pro přidání událostí se do něj budete muset vrátit. Pokud jste jej nasdíleli s dalšími účty Google, tito automaticky uvidí kalendář ve svém zobrazení a mohou rovněž přidat události. Vraťte se na stránku. Nahrazení existujícího kalendáře. 1. Klikněte na úpravy ("edit page"). 2. Klikněte na obrázek kalendáře. 3. Klikněte na Vlastnosti ("Properties").

18 4. Klikněte na Změnit ("Change"). 5. Vyberte kalendář ze seznamu a klikněte na Vybrat ("Select").

19 6. Vyberte požadované možnosti pro váš kalendář a klikněte Uložit ( Save ). 7. Jste-li hotovi, klikněte na Uložit ( Save ) a váš kalendář se zobrazí.

20 Jak nahradit mapu Pro hodnotitele: Gold INGOT Celek 2 Užitečný návod naleznete také here. Nahrazení mapy Nejprve musíte mapu vytvořit. (Pokud již máte mapu vytvořenou, přejděte k návodu pro vložení mapy na stránku.) 1. Přejděte na (nebo vaši místní verzi, např Klikněte na Moje mapy ("My Maps").

21 3. Klikněte na Vytvořit novou mapu ("Create a new map"). 4. Přidejte název, a pokud chcete, nastavte ochranu osobních údajů. Potvrďte tlačítkem "hotovo".

22 5. Vyhledejte své první umístění. 6. Až najdete umístění, které jste hledali, klikněte na značku mapy.

23 7. V dialogu značky klikněte na Uložit do mých map ("Save to My Maps"). 8. Zvolte mapu, kterou jste předtím vytvořili. Uvidíte potvrzující zprávu. Můžete kliknout na Zobrazit mapu ("View map") a uvidíte, že vaše umístění bylo přidáno.

24 9. Zopakujte postup pro tolik umístění na mapě, kolik potřebujete. Vraťte se na stránky. Nahrazení existující mapy vaši novou. 10. Přejděte do úpravy stránky. 11. Najděte mapu, kterou chcete nahradit a klikněte na ni.

25 12. Klikněte na Vlastnosti ("Properties"). 13. Klikněte na Změnit ("Change").

26 14. Vyberte Moje mapy ("My Maps"). Poznámka: Chcete-li nahradit mapu s jedinou adresu, stačí zadat svou adresu do záložky Mapy. 15. Vyberte mapu a klikněte na Vybrat ("Select").

27 16. Upravte nastavení mapy a klikněte na "Uložit ("Save"). 17. Jste-li hotovi s editací stránky, klikněte Uložit ( Save ) a vaše nová mapa se zobrazí.

28 Jak nahradit obrázek Pro hodnotitele: Gold INGOT Celek 2 Užitečný návod naleznete také zde. Nahrazení obrázku Jestliže chcete nahradit obrázek na vašich stránkách fotografií Picasa, přejděte do části Jak přidat album Picasa nebo fotografii. Pokud je fotografie ve vašem počítači a chcete ji jen vložit na vaši stránku, postupujte podle návodu níže. 1. Klikněte na "upravit stránku" 2. Klikněte na obrázek, který chcete nahradit. 3. Zobrazí se malý dialog nad nebo pod obrázkem. Klikněte na Odstranit ("Remove") v tomto dialogu.

29 4. Otevřete menu Vložit ("Insert") a vyberte Obrázek ("Image"). 5. Pomocí obrázkového výběru zvolte váš obrázek a klikněte OK.

30 6. Jakmile jste hotovi s úpravou vašeho obrázku, klikněte na Uložit ( Save ). Jak nahradit tabulku Pro hodnotitele: Gold INGOT Celek 2 Užitečný návod naleznete také zde. Nahrazení tabulky Jakmile jste vytvořili formulář, automaticky byly vytvořeny tabulky, dokumenty a formuláře Google. Jste-li tvůrcem šablony, můžete přejít do záložky dokumenty. Vytvoření nové tabulky pro použití na vaši stránce 1.Přejděte do seznamu vašich dokumentů, klikněte Dokumenty ("Documents").

31 2. Vytvořte novou tabulku. 3. Editujte tabulku. 4. Musíte tabulku nasdílet se členy vaší stránky. Pokud je vaše stránka veřejná, je potřeba, abyste ji nastavili jako viditelnou pro všechny. Klikněte Sdílet ("Share"), poté Pozvat členy.

32 5. Pokud je vaše stránka soukromá (sdílená pouze s několika dalšími osobami), můžete pozvat členy. Pokud je vaše stránka veřejná, klikněte na Lidé s přístupem ("People with access"). 6. Klikněte na Změnit ( Change"). 7. Zvolte "Lidé mohou vidět bez přihlášení ( Let people view without signing in") nebo Lidé mohou editovat bez přihlášení ("Let people edit without signing in").

33 8. Klikněte na Uložit a zavřít ("Save & Close"). Nahrazení existující tabulky 1. Editujte stránku.

34 2. Vyhledejte tabulku a klikněte na obrázek. 3. Klikněte na Vlastnosti ("Properties"). 4. Klikněte na Změnit ("Change").

35 5. Vyberte tabulku a klikněte Vybrat ("Select"). 6. Nastavte vlastnosti a klikněte na Uložit ("Save").

36 7. Pokud jste hotovi s editováním stránky, klikněte Uložit ("Save"). Jak nasdílet webovou stránku Pro hodnotitele: Gold INGOT Celek 2 Užitečný návod naleznete také zde. Sdílení vaší stránky Pozvěte ostatní na své stránky 1. Vaše stránka může být soukromá, nasdílená pro určitou skupinu osob nebo můžete udělat svou stránku veřejnou. V menu Více akcí ("More actions") klikněte na Sdílet tuto stránku ("Share this site").

37 2. Přidejte ové adresy lidí, které chcete pozvat. Pamatujte si, že vlastník má možnost pozvat druhé a řídit stránku, spolupracovníci mohou editovat obsah a návštěvníci pouze číst. Můžete Vybrat z kontaktů ("Choose from contacts"), kde uvidíte seznam vašich Google kontaktů. Klikněte Pozvat tyto lidi ("Invite these people"). 3. Ve zvacím dialogu můžete nastavit předmět a zprávu pro konkrétního uživatele. Klikněte Poslat ("Send") k pozvání uživatelů nebo klikněte na Přeskočit posílání pozvánek ("Skip sending invitation").

38 4. Jste-li hotovi s přidáváním uživatelů, klikněte na Zpět na stránku ("Return to site"). Přijetí pozvánky na stránku Google 1. Pokud jste byli pozváni na stránku Google, obdržíte na účet, který byl pozván. Klikněte na odkaz v u.

39 2. Pokud nejste automaticky přihlášeni nebo ještě nemáte účet Google, sjeďte na zápatí stránky a klikněte Přihlásit se ("Sign in"). 3. Vložte vašeho účtu a heslo a klikněte Přihlásit se ("Sign in"). Pokud nemáte účet Google, musíte nejdříve kliknout na Přihlášení ke stránkám ("Sign up for Sites") (nemějte obavy, stále můžete používat svůj ). Pokud máte účet Google Apps, klikněte na "Přihlásit se do účtu Google Apps " ("Sign in with a Google Apps Account") a zadejte v Google Apps ovou adresu.

40 4. Vyplňte obrazovku Vytvořit účet ( Create an Account ) a klikněte na vytvořit. Nyní jste připraveni vstoupit na vaši stránku. Můžete také postupovat podle návodu zde.

41 Jak používat miniaplikaci seznam Pro hodnotitele: Gold INGOT Celek 2 Užitečný návod naleznete také zde. Používání miniaplikace seznam 1. Tato miniaplikace umožňuje rolovat podstránky. Pro vložení této miniaplikace klikněte na "upravit stránku" ("Edit page"). 2. Klikněte na vložit "seznam podstránek" ("Subpage listing"). Poznámka: Tabulka obsahu zobrazuje názvy na konkrétní stránce, zatímco tato miniaplikace zobrazuje podstránky - stránky zařazené pod tuto stránku. 3. Pojmenujte svou miniaplikaci, vyberte její vlastnosti a klikněte na "uložit".

42 Přidání stránky do miniaplikace podstránek 1. Jestliže chcete, aby se vám stránka automaticky řadila do miniaplikace, musíte se ujistit, že vytváříte stránku pod danou nadřazenou stránkou. Klikněte na "vytvořit stránku". 2. Zvolte si formulář, pojmenujte stránku a vyberte její umístění v hierarchii stránek. Stránky vám automaticky nabízí přednastavená umístění, vy ale můžete zvolit možnost "vybrat jiné umístění".

43 3. Pokud chcete, klikněte na "vybrat jiné umístění". 4. V dialogu výběru zvolte nadřazenou stránku. Výběr vám nabízí vyhledání stránky různými způsoby: hledání podle jména, podle poslední změny, podle poslední aktivity a podle mapy stránek.

44 5. Vyberte nadřazenou stránku.

45 6. a klikněte na "vybrat" 7. Vidíte, že se změnila cesta k vašemu novému umístění. Klikněte na "vytvořit stránku". 8. Vaše stránka je nyní vytvořena. Můžete přidat obsah.

46 9. Klikněte na "uložit". 10. Nyní se můžete ujistit, že se vaše nová stránka zobrazuje v miniaplikaci seznamu stránek. 11. Ověřte si, že nová stránka je na seznamu. Jak pracovat s formuláři Pro hodnotitele: Gold INGOT Celek 2 Užitečný návod naleznete také zde. Práce s formuláři

47 Jestliže jste vytvořili šablonu, odpovídající tabulka, dokument nebo formulář Google byl také přiřazen k vaši stránce. Jestliže jste autor stránky, naleznete je v seznamu dokumentů. Každý formulář má přiřazenou tabulku, kde se shromažďují data z formuláře. Přizpůsobení formuláře 1. Ke zjištění názvu formuláře, klikněte na upravit stránku. 2. Když najdete tabulku, poznamejte si její název. 3. Přejděte do seznamu dokumentů. 4. Najděte formulář a otevřete jej.

48 5. Nyní vidíte tabulku dat formuláře. K přidání nebo odebrání pole, přejděte do menu a zvolte "upravit formulář". Jakmile je váš formulář aktivní, vyplněné údaje se shromažďují v přiřazené tabulce.

Jak spravovat stránku

Jak spravovat stránku Jak spravovat stránku Pro hodnotitele: Gold INGOT Celek 2 Krok 1. Tento postup slouží k ilustraci, jak efektivně řídit vaše stránky. Nejprve se přihlašte do vašeho Gmail účtu a přejděte na stránky Google.

Více

Etapa I první kontakt

Etapa I první kontakt Průvodce pro používání webových stránek www.doczech.pl Níže najdete základní informace, které Vám umožní začít používat naše webové stránky. I. První kontakt II. Vytvoření uživatelského účtu III. Přidání

Více

Srovnání v T4C 3 (LELY Benchmark Social Network)

Srovnání v T4C 3 (LELY Benchmark Social Network) Srovnání v T4C 3 (LELY Benchmark Social Network) Sociální síť uživatelů T4C Srovnání v T4C umožňuje vstoupit do zabezpečené webové aplikace, kde si uživatelé mohou porovnávat své výsledky stáda i robota

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu EU Login a přidání čísla

Více

Uživatelská příručka. Vytvořte jedničku mezi stránkami v několika jednoduchých krocích

Uživatelská příručka. Vytvořte jedničku mezi stránkami v několika jednoduchých krocích Uživatelská příručka Vytvořte jedničku mezi stránkami v několika jednoduchých krocích EXO TECHNOLOGIES spol. s r.o. Jašíkova 1536/10 Praha 4, 149 00 IČO: 289 77 939 DIČ: CZ 289 77 939 support@exohosting.cz

Více

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer lze použít na iphone a ipad pro zobrazení živého obrazu z DVR vzdálený server. I. Použití iphone pro přístup ke vzdálenému DVR Použití

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu ECAS a přidání čísla mobilního

Více

Jednoduchý uživatelský manuál k programu Cat s Paradise

Jednoduchý uživatelský manuál k programu Cat s Paradise Jednoduchý uživatelský manuál k programu Cat s Paradise Program spustíte pomocí souboru CatsParadise.jar ze složky kam jste jej nainstalovali. V úvodním okně naleznete 7 tlačítek. Klepnutím na jakékoliv

Více

REGISTRACE UŽIVATELE

REGISTRACE UŽIVATELE OBCHODOVÁNÍ S POVOLENKAMI REJSTŘÍK UNIE REGISTRACE UŽIVATELE Stručná uživatelská příručka Obsah Spuštění aplikace... 2 Přihlášení a odhlášení... 3 Vytvoření uživatelského účtu EU Login a přidání čísla

Více

NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU

NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU NÁVOD K AKTIVACI A POUŽÍVÁNÍ E-MAILOVÉHO ÚČTU V DOMÉNĚ PACR.EU PŘIHLÁŠENÍ K E-MAILOVÉMU ÚČTU Pro přihlášení k účtu je třeba do internetového vyhledávače napsat internetovou adresu http://hotmail.com. Po

Více

Podrobný návod. Učíme se používat prostředí TwinSpace

Podrobný návod. Učíme se používat prostředí TwinSpace Podrobný návod Učíme se používat prostředí TwinSpace Jak aktualizovat profil... 3 Jak do prostředí TwinSpace přizvat učitele a hosty... 5 Jak do prostředí TwinSpace přizvat žáky... 8 Jak přidat do prostředí

Více

Postupy práce se šablonami IS MPP

Postupy práce se šablonami IS MPP Postupy práce se šablonami IS MPP Modul plánování a přezkoumávání, verze 1.20 vypracovala společnost ASD Software, s.r.o. dokument ze dne 27. 3. 2013, verze 1.01 Postupy práce se šablonami IS MPP Modul

Více

Nastavení lokálního úložiště certifikátů v OSx

Nastavení lokálního úložiště certifikátů v OSx Nastavení lokálního úložiště certifikátů v OSx Aby bylo možné používat lokální úložiště, je nezbytné vytvořit zálohu privátní části elektronického podpisu, tj. soubor s koncovou *.pfx, nebo *.p12. Soubor

Více

Průvodce prostředím Twinspace

Průvodce prostředím Twinspace Vítejte Průvodce prostředím Twinspace Návod pro práci v prostředí TwinSpace byl vytvořen pro učitele-administrátory, kteří jsou v prostředí TwinSpace nováčky. S pomocí návodu dokážete: - vstoupit do prostředí

Více

Přepínání zobrazení Použijte zobrazení kalendáře, které nejlépe vyhovuje vašemu pracovnímu postupu. Přepínejte tak často, jak chcete.

Přepínání zobrazení Použijte zobrazení kalendáře, které nejlépe vyhovuje vašemu pracovnímu postupu. Přepínejte tak často, jak chcete. Kalendář Úvodní příručka Naplánování schůzky v Lyncu Setkejte se tváří v tvář a ušetřete si cestu díky online schůzce v Lyncu 2013. Přepínání zobrazení Použijte zobrazení kalendáře, které nejlépe vyhovuje

Více

RECEPTY. Práce s BIDVest recepty tvorba a správa vlastních receptů

RECEPTY. Práce s BIDVest recepty tvorba a správa vlastních receptů RECEPTY Práce s BIDVest recepty tvorba a správa vlastních receptů Obsah Recepty stručně... 2 Zařazení a zobrazení receptů... 2 Úprava BIDVest receptu... 3 Vyhledání položek receptu... 3 Uložení a tisk

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Práce s portálem... 2 2. Registrace... 3 1.1. Základní údaje... 4 1.2. Informace o zařízení... 5 1.3. Fotografie... 5 1.4. Platba a podmínky... 6 1.5. Smlouva...

Více

Nastavení lokálního úložiště certifikátů

Nastavení lokálního úložiště certifikátů Nastavení lokálního úložiště certifikátů Aby bylo možné používat lokální úložiště, je nezbytné vytvořit zálohu privátní části elektronického podpisu, tj. soubor s koncovou *.pfx, nebo *.p12. Soubor je

Více

SAP Příručka pro signatáře DocuSign

SAP Příručka pro signatáře DocuSign SAP Příručka pro signatáře DocuSign Obsah 1. SAP Příručka pro signatáře DocuSign... 2 2. Přijetí e-mailového oznámení... 2 3. Podpis dokumentu... 3 4. Další možnosti... 4 4.1 Finish later (Dokončit později)...

Více

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace.

Profesis on-line 20.1.2015. Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Profesis on-line 20.1.2015 Obrázky v prezentaci byly upraveny pro potřeby prezentace. Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace (včetně

Více

Write-N-Cite - stručný návod

Write-N-Cite - stručný návod Nástroj pro podporu výzkumu od společnosti ProQuest Spuštění Write-N-Cite POZNÁMKA: Při prvním spuštění Write-N-Cite ve Windows musíte být připojeni k internetu, abyste se mohli přihlásit do svého RefWorks

Více

Informační manuál ZVEŘEJŇOVÁNÍ STUDIJNÍCH MATERIÁLŮ PROSTŘEDNICTVÍM PORTÁLU STUDENT.CZU.CZ

Informační manuál ZVEŘEJŇOVÁNÍ STUDIJNÍCH MATERIÁLŮ PROSTŘEDNICTVÍM PORTÁLU STUDENT.CZU.CZ Informační manuál ZVEŘEJŇOVÁNÍ STUDIJNÍCH MATERIÁLŮ PROSTŘEDNICTVÍM PORTÁLU STUDENT.CZU.CZ STŘEDISKO INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ FŽP a FLD Aplikace STUDENT Úvod Tento manuál je určen jako návod pro zpřístupňování

Více

7 Aktivace oznamování nových výzev

7 Aktivace oznamování nových výzev 7 Aktivace oznamování nových výzev Pokud si tuto službu aktivujete, bude získávat prostřednictvím e-mailu oznámení o veškerých nově zveřejněných výzvách v oblasti vašeho zájmu, a to na základě klasifikace

Více

Google Apps. weby 3. verze 2012

Google Apps. weby 3. verze 2012 Google Apps weby verze 0 Obsah Obsah... Úvod... Další akce... Akce stránky... Šablony stránek... Akce webu... Spravovat web... 5 Sdílení webu... 9 Přehled... 9 Nastavení viditelnosti... 0 Nastavení sdílení

Více

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR

CzechAdvisor.cz. Návod pro členy AHR CzechAdvisor.cz Návod pro členy AHR Obsah 1. Registrace... 2 1.1. Základní údaje... 3 1.2. Informace o zařízení... 4 1.3. Fotografie... 4 1.4. Platba a podmínky... 5 1.5. Smlouva... 6 2. Přihlášení do

Více

Jak se orientovat ve světě ESTOFANu verze 3.0.3?

Jak se orientovat ve světě ESTOFANu verze 3.0.3? Jak se orientovat ve světě ESTOFANu verze 3.0.3? Systém ESTOFAN je určen pro administraci a editaci webových stránek, které jsou provozovány reklamní agenturou PANKREA. 1. Přihlášení Po objednávce a vytvoření

Více

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Úvodní příručka Kontrola e-mailů iphone nebo ipad si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného

Více

ACTIVATE HERE - FAQ. Zakoupením této položky získáte do 60 minut do požadovaného emailu aktivační klíče k vybranému produktu.

ACTIVATE HERE - FAQ. Zakoupením této položky získáte do 60 minut do požadovaného emailu aktivační klíče k vybranému produktu. ACTIVATE HERE - FAQ Co je to Activate-Here produkt? Zakoupením této položky získáte do 60 minut do požadovaného emailu aktivační klíče k vybranému produktu. Součástí emailu je i odkaz, kde si můžete vybraný

Více

CRV Czech Republic je na facebooku!

CRV Czech Republic je na facebooku! CRV Czech Republic je na facebooku! Na to, abyste mohli prohlížet naše facebookové stránky, není třeba se registrovat. Stačí do internetového prohlížeče zadat adresu: http://www.facebook.com/pages/crv-czech-republic/198677136816177

Více

Moje PNS. Návod použití

Moje PNS. Návod použití Moje PNS Návod použití První přihlášení Pro první přihlášení potřebujete Zvací email. Ten jsme Vám zaslali, pokud známe Vaši emailovou adresu. V emailu najdete návod na první přihlášení. Heslo, které budete

Více

Dealer Extranet 3. Správa objednávek

Dealer Extranet 3. Správa objednávek Dealer Extranet 3 Správa objednávek Obsah Zpracování objednávky 3 Vyhledávací pole 4 Konfigurátor 5 Rychlá objednávka 6 Rychlá objednávka náhradních dílů a nestandardních produktů 7 Oblíbené 8 Objednávání

Více

Už ivatelska dokumentace

Už ivatelska dokumentace Už ivatelska dokumentace Aplikace Portál úspěšných projektů je určena k publikování informací o projektech realizovaných za přispění některého z Operačních programů v gesci Ministerstva vnitra České republiky.

Více

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 3 a novější 1 Vytvoření profilu zadavatele... 2 1.1 Doplnění identifikátoru profilu zadavatele ve VVZ... 2 2 Správa profilu... 3 2.1 Vytvoření

Více

Používání u a Internetu

Používání  u a Internetu Používání e-mailu a Internetu Je pro vás systém Windows 7 nový? I když má tento systém mnoho společného s verzí systému Windows, kterou jste používali dříve, můžete potřebovat pomoc, než se v něm zorientujete.

Více

MS Outlook Web Access Nastavení pravidel pro předávání pošty na Google

MS Outlook Web Access Nastavení pravidel pro předávání pošty na  Google MS Outlook Web Access Nastavení pravidel pro předávání pošty na e-mail Google Pro automatické předávání pošty z MS Outlook na Gmail je nutné nastavit pravidlo pro přesměrování v aplikaci MS Outlook. Pravidla

Více

Up & Down opce. Manuál. Obsah

Up & Down opce. Manuál. Obsah Up & Down opce Manuál Obsah 1 Přihlášení do platformy... 2 2 Rozhraní platformy... 4 2.1 Změna modulu z Forex na Opce... 4 2.2 Market Watch... 5 2.3 Up-Down Opce... 9 2.4 Okno Obchodního portfólia... 11

Více

Dell Premier. Návod k nakupování a objednávkám

Dell Premier. Návod k nakupování a objednávkám Dell Premier Návod k nakupování a objednávkám Navrženo pro podnikání. Přizpůsobeno pro vás. Nový portál Premier přináší přizpůsobenou a zabezpečenou online sadu nástrojů pro nákup, reporting, vyhledávání

Více

Dealer Extranet 3. Cenové nabídky

Dealer Extranet 3. Cenové nabídky Dealer Extranet 3 Cenové nabídky Obsah Vytvoření cenové nabídky se slevou Velux 3 Vytvoření klientské cenové nabídky ze stávající cenové nabídky 10 Vytvoření klientské cenové nabídky pomocí Konfigurátoru

Více

NAS 232 Aplikace AiFoto pro mobilní zařízení. Správa fotografií na vašem NAS z mobilního zařízení

NAS 232 Aplikace AiFoto pro mobilní zařízení. Správa fotografií na vašem NAS z mobilního zařízení NAS 232 Aplikace AiFoto pro mobilní zařízení Správa fotografií na vašem NAS z mobilního zařízení A S U S T O R C O L L E G E CÍLE KURZU V tomto kurzu se naučíte: 1. Používat AiFoto pro správu fotografií

Více

První kroky s Google Apps

První kroky s Google Apps První kroky s Google Apps Postupujte podle jednotlivých kroků popsaných v tomto dokumentu. Krok 1: Krok 2: Krok 3: Krok 4: Přihlášení Nastavení Gmail Nastavení Kalendáře Nastavení mobilního telefonu Podpora

Více

Google Apps. weby 2. verze 2012

Google Apps. weby 2. verze 2012 Google Apps weby 2 verze 2012 Obsah Obsah... 2 Úvod... Přidání nové stránky... 4 Úprava postranního panelu... 2 Úvod V dnešní době chce mít každý své informace po ruce. Díky Internetu a online aplikacím

Více

Uživatelské postupy v ISÚI

Uživatelské postupy v ISÚI Uživatelské postupy v ISÚI Změna typu stavebního objektu Tabulka úprav: Verze dokumentu Popis změn Datum vydání 1.0 Nový dokument 6. 6. 2016 2.0 Doplnění funkčnosti automatického zakládání adresních míst

Více

Google Apps. weby 1. verze 2012

Google Apps. weby 1. verze 2012 Google Apps weby verze 0 Obsah Obsah... Úvod... Zahájení práce... Nastavení webu... Úprava stránky... Popis prostředí... Rozložení stránky... Nadpis stránky... Úprava textu... Vložení odkazu... 8 Vložení

Více

Manuál k editaci webu NUDZ

Manuál k editaci webu NUDZ Manuál k editaci webu NUDZ Obsah Úvod 2 Vstup do redakčního systému a na intranet 4 Uživatelé (všichni zaměstnanci) Editace osobních stránek 5 9 Publikace, projekty 10 Fotogalerie 11 12 Zobrazení stránky

Více

Formuláře. Téma 3.2. Řešený příklad č Zadání: V databázi formulare_a_sestavy.accdb vytvořte formulář pro tabulku student.

Formuláře. Téma 3.2. Řešený příklad č Zadání: V databázi formulare_a_sestavy.accdb vytvořte formulář pro tabulku student. Téma 3.2 Formuláře Formuláře usnadňují zadávání, zobrazování, upravování nebo odstraňování dat z tabulky nebo z výsledku dotazu. Do formuláře lze vybrat jen určitá pole z tabulky, která obsahuje mnoho

Více

OTÁZKY TÝKAJÍCÍ SE PODÁNÍ NÁVRHU PROSTŘEDNICTVÍM ON-LINE PLATFORMY

OTÁZKY TÝKAJÍCÍ SE PODÁNÍ NÁVRHU PROSTŘEDNICTVÍM ON-LINE PLATFORMY OTÁZKY TÝKAJÍCÍ SE PODÁNÍ NÁVRHU PROSTŘEDNICTVÍM ON-LINE PLATFORMY Q1: Jak podat Návrh prostřednictvím on-line platformy? Q1: Jak podat Návrh prostřednictvím on-line platformy? Pro správné pochopení postupu

Více

Základní uživatelský manuál služby WMS Drive

Základní uživatelský manuál služby WMS Drive Základní uživatelský manuál služby WMS Drive Uživatelský manuál Obsah Uživatelský manuál Obsah 2 Webový klient Základní prostředí 3 Webový klient Oblíbené položky 4 Webový klient Upload souborů 5 Webový

Více

Návod k obsluze aplikace EKOR 2 Trial

Návod k obsluze aplikace EKOR 2 Trial Návod k obsluze aplikace EKOR 2 Trial Ostrava, leden 2010 Obsah O programu:... 4 Přihlášení do programu:... 5 Nastavení uživatelských údajů:... 7 Vstup do aplikace:... 7 1. Zvolte si firmu... 9 2. Evidence...

Více

Příručka ke zřízení a užívání profilu zadavatele. Příručka určená pro uživatele elektronického nástroje E-ZAKAZKY společnosti OTIDEA CZ s.r.o.

Příručka ke zřízení a užívání profilu zadavatele. Příručka určená pro uživatele elektronického nástroje E-ZAKAZKY společnosti OTIDEA CZ s.r.o. Příručka ke zřízení a užívání profilu zadavatele Příručka určená pro uživatele elektronického nástroje E-ZAKAZKY společnosti OTIDEA CZ s.r.o. 1. Zřízení profilu zadavatele.2 1.1. Registrace a přihlášení.2

Více

Elektronická evidence činnosti studentů DSP na FLD Česká zemědělská univerzita v Praze

Elektronická evidence činnosti studentů DSP na FLD Česká zemědělská univerzita v Praze Elektronická evidence činnosti studentů DSP na FLD Česká zemědělská univerzita v Praze 1 Návod pro studenty DSP 1.1 Vyplnění tabulky v Excelu Vzorovou tabulku ke stažení naleznete na webu www.fld.czu.cz

Více

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu

Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu 2013 Podrobný návod pro administraci zákaznických účtů na portálu Czechiatour.eu Czechiatour.eu 1.2.2013 Vážení zákazníci portálu Czechiatour.eu. Abychom Vám co nejvíce usnadnili orientaci v administraci

Více

Jak vložit položku do GDSN

Jak vložit položku do GDSN Jak vložit položku do GDSN Tento návod popisuje postup vložení typické hierarchie balení (dále pouze hierarchie) do GDSN. Jedná se o sáček rýže Basmati s GTINem 8594182500257 (spotřebitelská jednotka)

Více

Profesis KROK ZA KROKEM 2

Profesis KROK ZA KROKEM 2 Profesis KROK ZA KROKEM 2 Adresa systému: www.profesis.cz Údaje nutné pro přihlášení: - přihlašovací jméno: sedmimístné číslo autorizace. Včetně nul na začátku např.: 0000001 - heslo: na štítku DVD Profesis

Více

1 Úvod. 2 Registrace a přihlášení. Registrace). Zobrazí se stránka, kde budete mít na výběr ze dvou možností. Můžete vytvořit nové či.

1 Úvod. 2 Registrace a přihlášení. Registrace). Zobrazí se stránka, kde budete mít na výběr ze dvou možností. Můžete vytvořit nové či. 1 Úvod Aplikace XPERA Projects, která je určena pro sběr a řešení požadavků, přináší nový rozměr a efektivity mobilního klienta. Aplikace Xpera Projects pro ios znamená mít řešené případy stále s sebou.

Více

Přihlášení Přihlaste na server: https://el.lf1.cuni.cz a zvolte přihlášení jako Charles University Prague: Medical students, employees and graduates.

Přihlášení Přihlaste na server: https://el.lf1.cuni.cz a zvolte přihlášení jako Charles University Prague: Medical students, employees and graduates. Adobe Connect stručný průvodce vkládáním a zveřejňováním výukových materiálů Vkládat lze soubory v jednom z následujících formátů: *.ppt, pptx*, *.flv, *.swf, *.pdf, *.gif, *.jpg, *.png, *.mp3, *.html,

Více

Hromadné licence společnosti Adobe

Hromadné licence společnosti Adobe Hromadné licence společnosti Adobe Konzole pro správu zákazníků programu VIP Příručka pro uživatele programu Value Incentive Plan (VIP) Verze 2.5 20. listopadu 2013 Obsah Co je Konzole pro správu pro zákazníky

Více

Používání sdíleného kalendáře v projektu Bioanalytické centrum

Používání sdíleného kalendáře v projektu Bioanalytické centrum Používání sdíleného kalendáře v projektu Bioanalytické centrum Google Kalendář Google Kalendář je dostupný z hlavní stránky www.google.cz, kde je odkaz Kalendář buď přímo v horní liště: Horní lišta www.google.cz

Více

Manuál pro vytvoření účtu a práci v systému FLEGIT na rozhraní TRACES NT (pro roli hospodářského subjektu)

Manuál pro vytvoření účtu a práci v systému FLEGIT na rozhraní TRACES NT (pro roli hospodářského subjektu) Manuál pro vytvoření účtu a práci v systému FLEGIT na rozhraní TRACES NT (pro roli hospodářského subjektu) Listopad 2018 Kapitola 1. - Vytvoření účtu Pokud ještě nemáte vytvořen osobní účet EU Login (nebo

Více

Internet. dobrý sluha, zlý pán

Internet. dobrý sluha, zlý pán Internet dobrý sluha, zlý pán 13. Picasa Picasa je celosvětově nejrozšířenější galerií obrázků, kterou provozuje firma Google. Její použití je zdarma včetně využití poměrně velikého diskového prostoru

Více

Manuál pro obsluhu Webových stránek

Manuál pro obsluhu Webových stránek ResMaster Systems s.r.o. Truhlářská 1119/20, 110 00 Praha 1 Manuál pro obsluhu Webových stránek (Prosinec 2018) Jana Vítová, +420 225 388 130 2018 Obsah Úvod Webové stránky... 3 Slovník pojmů... 3 URL

Více

WEBOVÝ PORTÁL. SOCIÁLNÍ SLUŽBY v Plzeňském kraji UŽIVATELSKÝ MANUÁL

WEBOVÝ PORTÁL. SOCIÁLNÍ SLUŽBY v Plzeňském kraji UŽIVATELSKÝ MANUÁL WEBOVÝ PORTÁL SOCIÁLNÍ SLUŽBY v Plzeňském kraji UŽIVATELSKÝ MANUÁL pro vkládání článků 1. Přihlášení Otevřete si portál Sociální služby v Plzeňském kraji, viz následující odkaz: https://socialnisluzby.plzensky-kraj.cz/

Více

Aplikace SEMS Portal V1.0

Aplikace SEMS Portal V1.0 Aplikace SEMS Portal V.0 Registrace účtu Pro registraci a přihlášení můžete použít buď odkaz na web nebo Aplikaci. EU Server https://eu.sems.com.cn AU Server Primary Server https://au.sems.com.cn https://global.sems.com.cn

Více

Návod - katalog. ANTEE s.r.o. - tel.: , fax: , helpdesk: ,

Návod - katalog. ANTEE s.r.o. - tel.: , fax: , helpdesk: , Návod - katalog Strana 1/7 Obsah 1. Úvod...3 1.1. Založení katalogu...3 1.2. Drobečková navigace...3 1.3. Popis funkcí katalogu...4 2. Struktura katalogu...4 2.1. Vytvoření kategorie...4 2.2. Hierarchie

Více

Elfeweb. Manuál. Chcete být stále dostupní pro všechny Vaše zákazníky? Chcete funkční web bez zbytečného zařizování?

Elfeweb. Manuál. Chcete být stále dostupní pro všechny Vaše zákazníky? Chcete funkční web bez zbytečného zařizování? Chcete být stále dostupní pro všechny Vaše zákazníky? Chcete funkční web bez zbytečného zařizování? Manuál Obsah 1. obecné vysvětlení principu získání webu 2. přihlášení / registrace 3. proces ověření

Více

Moje stránky. Návod k použití. (nejčastější otázky)

Moje stránky. Návod k použití. (nejčastější otázky) Moje stránky Návod k použití (nejčastější otázky) 1 Obsah Co je to Widget?... 3 Jak přidám na stránku text?... 3 Jak přidám na stránku obrázek?... 3 Jak zkopíruji/zduplikuji stránku?... 3 Jak změním vzhled

Více

Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce. na personálním webu Atraktivni-prace.cz. Verze 8.01/2013. Autor: Petr Kliment

Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce. na personálním webu Atraktivni-prace.cz. Verze 8.01/2013. Autor: Petr Kliment Uživatelská příručka pro administraci nabídek práce na personálním webu Atraktivni-prace.cz Verze 8.01/2013 Autor: Petr Kliment Obsah: 1. Úvod 2. Registrace uživatelského účtu 3. Přihlášení na uživatelský

Více

DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA

DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA Obsah Obsah... 4 Pinya CMS... 5 Přihlášení do systému... 6 Položky v menu administrace... 7 Uživatelé... 8 Správa uživatelů... 8 Nový uživatel... 9 Role... 10 Vytvoření

Více

Uživatelský manuál aplikace. Dental MAXweb

Uživatelský manuál aplikace. Dental MAXweb Uživatelský manuál aplikace Dental MAXweb Obsah Obsah... 2 1. Základní operace... 3 1.1. Přihlášení do aplikace... 3 1.2. Odhlášení z aplikace... 3 1.3. Náhled aplikace v jiné úrovni... 3 1.4. Změna barevné

Více

Návod na práci s katalogem konstrukcí a materiálů Obsah

Návod na práci s katalogem konstrukcí a materiálů Obsah Návod na práci s katalogem konstrukcí a materiálů Obsah Vyhledávání údajů o materiálu... 2 Porovnávání materiálů... 4 Tvorba a editace... 5 Vytvoření materiálu... 5 Vytvořit nový materiál... 6 Vytvoř z

Více

NÁVOD NA OBSLUHU INTERNETOVÉ PREZENTACE. Ataxo Czech s.r.o.

NÁVOD NA OBSLUHU INTERNETOVÉ PREZENTACE. Ataxo Czech s.r.o. NÁVOD NA OBSLUHU INTERNETOVÉ PREZENTACE Ataxo Czech s.r.o. ÚVOD Internetové stránky vytvořené společností Ataxo v rámci produktu Mini web můžete jednoduše a rychle upravovat prostřednictvím on-line administrace.

Více

Správa obsahu webové platformy

Správa obsahu webové platformy Správa obsahu webové platformy www.dobrovolnik.net Bc. Irina Kushnareva PRAHA 2019 Tento dokument byl vypracován v rámci projektu Dobrovolnictví ve veřejné správě, reg. č. CZ.03.3.X/0.0/0.0/15_018/0005458,

Více

VYTVOŘENÍ OSOBNÍHO UŽIVATELSKÉHO ÚČTU V COS PIVOT A NASTAVENÍ ZASÍLÁNÍ NOVINEK NA E-MAIL

VYTVOŘENÍ OSOBNÍHO UŽIVATELSKÉHO ÚČTU V COS PIVOT A NASTAVENÍ ZASÍLÁNÍ NOVINEK NA E-MAIL VYTVOŘENÍ OSOBNÍHO UŽIVATELSKÉHO ÚČTU V COS PIVOT A NASTAVENÍ ZASÍLÁNÍ NOVINEK NA E-MAIL COS Pivot je online databáze s údaji o více než 26 000 finančních příležitostech, která obsahuje i více než 3 miliony

Více

ADDRESS BOOK VÍTEJTE V NÁVODU K ADRESÁŘI TALK FUSION

ADDRESS BOOK VÍTEJTE V NÁVODU K ADRESÁŘI TALK FUSION ADDRESS BOOK VÍTEJTE V NÁVODU K ADRESÁŘI TALK FUSION Díky možnosti nepřetržitého přístupu do centra videokomunikace můžete své video e-maily posílat kdykoliv chcete. video e-maily v několika snadných krocích.

Více

Manuál k administraci

Manuál k administraci Manuál k administraci webových stránek WeWeb WeWeb řešení pro každého WeWeb řešení pro každého V tomto podrobném návodu se dozvíte, jakým způsobem upravovat vaše webové stránky, pomocí administračního

Více

Manuál pro používání systému Responsible Care

Manuál pro používání systému Responsible Care Manuál pro používání systému Responsible Care OBSAH Úvodní pokyny (registrace a přihlášení)... 3 Podání hlášení... 4 Správá odeslaných hlášení (prohlížení, opravy, mazání)... 5 Správa údajů společnosti...

Více

Administrace webu Postup při práci

Administrace webu Postup při práci Administrace webu Postup při práci Obsah Úvod... 2 Hlavní menu... 3 a. Newslettery... 3 b. Administrátoři... 3 c. Editor stránek... 4 d. Kategorie... 4 e. Novinky... 5 f. Produkty... 5 g. Odhlásit se...

Více

Testy účetních znalostí 3

Testy účetních znalostí 3 Testy účetních znalostí 3 Uživatelská příručka k aplikaci Obsah: Mohu vidět demo aplikace? Je potřeba aplikaci instalovat? Kde mohu objednat další moduly účetních otázek? Kde studenti uvidí připravené

Více

Uživatelská příručka systému pro administrátory obcí a manuál pro správce portálu

Uživatelská příručka systému pro administrátory obcí a manuál pro správce portálu Softwarová podpora tvorby rozvojových dokumentů obcí Uživatelská příručka systému pro administrátory obcí a manuál pro správce portálu Verze 1.3 Zpracováno v rámci projektu CZ.1.04/4.1.00/62.00008 ELEKTRONICKÁ

Více

Migrace na aplikaci Outlook 2010

Migrace na aplikaci Outlook 2010 V tomto průvodci Microsoft Aplikace Microsoft Outlook 2010 vypadá velmi odlišně od aplikace Outlook 2003, a proto jsme vytvořili tohoto průvodce, který vám pomůže se s ní rychle seznámit. Dozvíte se o

Více

Použití Office 365 na telefonu s Androidem

Použití Office 365 na telefonu s Androidem Použití Office 365 na telefonu s Androidem Úvodní příručka Kontrola e-mailů Telefon s Androidem si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného

Více

Cvičení č. 2 : POLITICKÁ MAPA VYBRANÉHO KONTINENTU

Cvičení č. 2 : POLITICKÁ MAPA VYBRANÉHO KONTINENTU Cvičení č. 2 : POLITICKÁ MAPA VYBRANÉHO KONTINENTU - Procvičení práce v programu AEJEE, tvorba vlastního projektu V tomto cvičení se naučíte vytvářet vlastní projekt. Hlavním cílem je naučit se přidat

Více

Microsoft Outlook 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit.

Microsoft Outlook 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit. Úvodní příručka Microsoft Outlook 2013 vypadá jinak než ve starších verzích, proto jsme vytvořili tuto příručku, která vám pomůže se s ním rychle seznámit. Přizpůsobení vlastním potřebám Přizpůsobte si

Více

JLR EPC. Rychlý průvodce. Obsah. Czech Version 2.0. Průvodce krok za krokem Průvodce obrazovkami

JLR EPC. Rychlý průvodce. Obsah. Czech Version 2.0. Průvodce krok za krokem Průvodce obrazovkami JLR EPC Rychlý průvodce Obsah Průvodce krok za krokem.....2-7 Průvodce obrazovkami.....8-11 Czech Version 2.0 JLR EPC Rychlý průvodce 1. Zadání žádosti Potíže s přihlášením? Otevřete svůj prohlížeč a přejděte

Více

Stručný manuál pro webový editor. Ukládáni základních informací, tvorba menu

Stručný manuál pro webový editor. Ukládáni základních informací, tvorba menu Stručný manuál pro webový editor Ukládáni základních informací, tvorba menu Po přihlášení ( zadejte zaslané přihlašovací jméno a heslo ) se Vám zobrazí stránka, kde jsou následující údaje: 1. blok, který

Více

Návod pro klienty Home Creditu k založení účtu na PayPal

Návod pro klienty Home Creditu k založení účtu na PayPal Návod pro klienty Home Creditu k založení účtu na PayPal Otevřete si svůj internetový prohlížeč. Nejčastěji to je Internet Explorer, Firefox nebo Opera. Do adresního řádku napište www.paypal.com. Stránka

Více

Jak stahovat ebooks na platformě EBSCOhost

Jak stahovat ebooks na platformě EBSCOhost Jak stahovat ebooks na platformě EBSCOhost Kompletní návod krok za krokem pro uživatele při prvním stahování eknih Nabízí-li Vaše knihovna možnost stahování ebooks, můžete se rozhodnout pro stažení konkrétní

Více

Individuální nastavení počítače

Individuální nastavení počítače Individuální nastavení počítače Je pro vás systém Windows 7 nový? I když má tento systém mnoho společného s verzí systému Windows, kterou jste používali dříve, můžete potřebovat pomoc, než se v něm zorientujete.

Více

Jídelníčky WEB NÁVOD

Jídelníčky WEB NÁVOD Jídelníčky WEB NÁVOD www.aktion.cz POPIS V tomto manuálu naleznete informace o webové aplikaci a agendě Jídelníčky. Jde o jednoduchý nástroj pro tvorbu, editaci a mazání jídelníčků v systému Aktion.NEXT.

Více

VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD

VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD VYTVOŘENÍ ÚČTU LG SMART WORLD Přihlášení a Registrace Copyright 2012 LG Electronics. All Rights Reserved. 01. Stlačením tlačítka Home na dálkovém ovladači spustíte úvodní obrazovku LG Smart TV. 01A. V

Více

Prosím mějte na paměti, že z bezpečnostních důvodů byste měli změnit Internetový přístupový kód každých 60 dní.

Prosím mějte na paměti, že z bezpečnostních důvodů byste měli změnit Internetový přístupový kód každých 60 dní. Před přihlášením - HLAVNÍ MENU Přihlášení do banky Přihlášení s Internetovým přístupovým kódem 1. Vepište své Zákaznické ID do kolonky 'identifikátor uživatele'. (Vaše Zákaznické ID je 8-místný číslovat

Více

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější

Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější Manuál PVU zadavatel Platnost pro elektronický nástroj X-EN verze 4 a novější 1 Vytvoření profilu zadavatele... 2 1.1 Doplnění identifikátoru profilu zadavatele ve VVZ... 2 2 Správa profilu... 3 2.1 Vytvoření

Více

Stručný návod k aplikaci LQS (překlad originálního návodu k obsluze) Verze dokumentu: 1.2. Verze aplikace LQS

Stručný návod k aplikaci LQS (překlad originálního návodu k obsluze) Verze dokumentu: 1.2. Verze aplikace LQS Stručný návod k aplikaci LQS (překlad originálního návodu k obsluze) Verze dokumentu: 1.2 Verze aplikace LQS 1.1.20.0 O tomto dokumentu V tomto stručném návodu jsou popsány nejdůležitější kroky k následujícím

Více

Obsah. Přidání nové trasy Název trasy Výběr jazyka Náklady. Doporučení

Obsah. Přidání nové trasy Název trasy Výběr jazyka Náklady. Doporučení Obsah Přidání nové trasy Název trasy Výběr jazyka Náklady Štítky Doporučení Časové rozmězí Termíny Délka Dodatečné náklady Popis Mapa Tvorba a editace bodů Název bodu Multimédia Obrazy Audio a Video Synchronizace

Více

NÁVOD K PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO STUDENTY. 1. Nejsem registrován na webu ChO

NÁVOD K PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO STUDENTY. 1. Nejsem registrován na webu ChO NÁVOD K PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO STUDENTY 1. Nejsem registrován na webu ChO... 1 1.1. Přihlášení e-mailem... 2 1.2. Přihlášení přes Google... 7 1.3. Přihlášení přes Facebook... 11 2. Jsem registrován

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka B2B CENTRUM a.s. 3.2011 Obsah Začínáme... 3 Přihlášení a zapomenuté heslo... 3 Vytvoření uživatele... 3 Editace osobních údajů... 5 Vkládání souborů... 6 Elektronický podpis... 8 Stavební deník... 11 Identifikační

Více

ONLINE Documentation Moeller Internet Sales Application

ONLINE Documentation Moeller Internet Sales Application ONLINE Documentation Moeller Internet Sales Application Přehled Vítejte v elektronickém obchodě Moeller, přístup do systému je ze stránky na adrese www.eshop.moeller.cz, kde budete muset zadat jméno uživatele

Více

Návod - katalog. ANTEE s.r.o. - tel.: , fax: , helpdesk: ,

Návod - katalog. ANTEE s.r.o. - tel.: , fax: , helpdesk: , Návod - katalog Strana 1/9 Obsah 1. Úvod...3 1.1. Založení katalogu...3 1.2. Drobečková navigace...3 1.3. Popis funkcí katalogu...4 2. Struktura katalogu...4 2.1. Vytvoření kategorie...4 2.2. Hierarchie

Více

Jak stahovat ICC profily z Antalis ICC Profile Centre

Jak stahovat ICC profily z Antalis ICC Profile Centre Jak stahovat ICC profily z Antalis ICC Profile Centre Tento dokument popisuje jak snadno stahovat media profily z Antalis ICC Profile Center a jak je nahrát do vašeho RIP Software. Vítejte na ICC Profile

Více

Průvodce pro přenos dat

Průvodce pro přenos dat Průvodce pro přenos dat (pro tonometr OMRON M6 Comfort IT a OMRON M3 IT) 1)Před prvním použití se musíte nejdříve zaregistrovat. 2)Přejděte na webovou stránku: http://bi-link.omron.com/home/landing 3)Zde

Více