WORKSHOPY EXHIBICE ADRENALIN

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "11. 13. 9. 2015 WORKSHOPY EXHIBICE ADRENALIN"

Transkript

1 WORKSHOPY EXHIBICE ADRENALIN Gymnastika / Lezecká stěna / Rugby aréna / Slack line contest / Trampolíny Gyroskopické jednokolky / Čtyřčlenné lyže / Parkour / Breakdance / Inline / Skateboard Bike show / Koloběžky / Decathlon aréna / Hoola hoop / Žonglování / Capoeira / Ženský box Bikini Fitness / Poledance / Akrobatické šály / Skákací boty / Houpačka 18-ti metrové lano na šplh / Planetárium / Zlepši si techniku V pátek večer od 20:00 in-line párty s rádiem Helax VSTUP VOLNÝ Změna programu a aktivit vyhrazena Více info na

2 Ahoj všem, vítejte na Sportovním Trojhalí, na akci, která nám i Vám vloni udělala velkou radost. Věříme, že tomu tak bude i letos. Užijte si množství méně tradičních sportovních aktivit, soutěžte, mrkněte se do podzemní uličky Géniů (a staňte se jedním z nich) a najděte sami sebe a to, co Vás baví. Je jedno, jestli jste dcera, syn, táta, mamka, babička nebo dědeček (případně plníte více rodinných funkcí najednou), užít si můžete všichni. A jelikož muže dělají činy a nikoliv slova, jdu se zhoupnout na naší obří houpačku. Tak pojďte taky. Petr Šnejdar výkonný ředitel Skáču dobře skáču rád a tento víkend to platí trojnásob, protože doufáme, že nebudete vědět kam dřív skočit a že se Vám z toho zamotá hlava. (třeba na gyroskopu) Aktivity, sport, věda, party a kino, co víc si na jedné hromádce můžeme přát? Já si hlavně přeji ať si to všichni parádně užijeme a strávíme bezvadný víkend. Nejlepší na tom je, že to jak to bude doopravdy vypadat, záleží na lidech kteří akci tvoří, ale i na lidech kteří přijdou. Obsahově Trojhalí dosahuje svého cíle a já si jdu spokojeně skočit na trampošku. Jan Rušaj - programový manažer

3 Pátek :00-12:00 program vyhrazen pouze pro školy 12:00-14:00 pauza na oběd 14:00-19:00 odpolední program (ukázky, workshopy, tréninky, moderovaná rotace aktivit) 20:00-23:00 O kolečko víc party Inline, Skate, Kolobežky, DJ s radia Helax, (HELAX, SWANKY) Půjčovna Inline bruslí ZDARMA. Sobota :00-13:00 dopolední program (moderovaná rotace aktivit) 13:00-14:00 pauza na oběd (otevřeno, jen bez moderování a aktivní účasti) 14:00-18:00 odpolední program (moderovaná rotace aktivit) 18:00 tombola 20:00 promítání filmu Vítězové a poražení v rámci festivalu FLOK Neděle :00-13:00 dopolední program (moderovaná rotace aktivit) 13:00-14:00 pauza na oběd (otevřeno, jen bez moderování a aktivní účasti) 14:00-18:00 odpolední program (moderovaná rotace aktivit) 18:00 tombola NĚCO NAVÍC Pátek O kolečko víc party večerní party s DJ s radia Helax a bruslařkama ze SWANKY. Pohodová muzika, vychytané aktivity, dárečky od Helaxu. Vstup je samozřejmě ZDARMA a budeme moc rádi, když dorazíte na kolečkových bruslích, koloběžkách nebo skateboardech. Půjčovna Inline bruslí ZDARMA. Sobota Vítězové a poražení letní kino promítání filmu Vítězové a poražení. Promítání v rámci "Festivalu Ostravského letního kina". Jste zváni na americký film (originální znění s titulky), který nahlédne do zákulisí amerického fotbalu. V režii Olivera Stonea budou hrát Al Pacino, Camreon Diaz a Dennis Quaid.Pohodová. Vstupné za FLOKa (čti 50,- Kč) Každý návštěvník si v produkci může vyzvednout KARTU NÁVŠTĚVNÍKA do které díky absolvování vybraných aktivit nasbírá body. Za každých 6 bodů získá drobný dárek a kartu může předat zpět do produkce a zařadit se do losování Tomboly, které proběhne v sobotu a v neděli vždy v 18:00. Do Tomboly přispěli cenami naši partneři a kromě volných vstupenek na tréninky a lekce jsou ve hře i poukázky do Decathlonu na 250,- a 500,- Kč.

4 Acrobatis ACROBATIS ZÁŽITKY BEZPEČNĚ - ZÁŽITKOVÁ BEZPEČNOST. Spojením legislativních požadavků na bezpečnostní kurzy a zážitkové pedagogiky náš tým profesionálů vytvořil ojedinělé produkty: ZÁŽITKOVÁ PRVNÍ POMOC, BOZP aktivně, MOBILNÍ LANOVÉ CENT- RUM, FIREMNÍ ZÁBAVA, KURZY HOROLEZECTVÍ. V souvislosti s akcí Ochutnávky Trojhalí jsme pro Vás připravili MO- BILNÍ LANOVÉ CENTRUM a akční ceny našich produktů KURZY HO- ROLEZECTVÍ a ZÁŽITKOVÁ PRVNÍ POMOC. Informujte se na našem stánku!!!

5 Akcent Ostrava Akcent Ostrava Taneční klub AKCENT OSTRAVA - T. J. SOKOL VÍTKOVICE je jeden z největších a nejúspěšnějších týmů. Jejich doménou je specializace na taneční styly Show dance, dále pak Disco dance a Latino dance (salsa, karibské tance, latinskoamerické tance). O tanečníky ve věku 4-25 let se stará tým asi 15-ti trenérů. Nezbytnou součástí přípravy je kromě výuky soutěžních tanečních stylů i baletní průprava, gymnastika a kondiční trénink. Zájemci mohou tančit jak rekreačně, tak i závodně. Soutěžit mohou v sólech, duech, malých skupinách a velkých formací. Každý si může vybrat taneční styl o který má zájem, přijít si jej k nám vyzkoušet a stát se jedním z nás.

6 Box Bikini Box C.A.A. Fight & Fitness Ostrava Club je orientován na širokou veřejnost. Ester Konečná reprezentantka ČR a trenérka klasického Olympijského boxu, je první ženou v Ostravě, která založila ženský boxerský klub. Holky u ní boxují kondičně i na závodní úrovni. Bikiny fitness Bikiny fitness jsou ideální cestou k vysněné postavě. Díky individuálnímu nastavení jídelníčku s kombinací dobře provedeného tréninku v posilovně se tvarují jednotlivé svalové partie. Tuto disciplínu lze trénovat na profesionální, amatérské i kondiční úrovni.

7 Cirkus dance studio Circus! Dance Studio Nový Jičín a Ostrava se specializuje na výuku pole dance akrobatického tance na tyči, fly yogy AY Fly Training, která se tímto začala vůbec poprvé vyučovat na severní Moravě a stejně tak v Ostravě, aerial hoop (akrobacie v závěsném kruhu), aerial silks (akrobacie na závěsné sale), acroyogy, baletu, moderny, kruhového tréninku a dalších stylů. V našem tanečním studiu vedeme pravidelné kurzy, nabízíme vystoupení na Vaše akce. Všechny kurzy probíhají v malých skupinkách, které zaručují individuální, kamarádský a profesionální přístup lektorů ke každému z klientů.

8 DUO FATALE Duo Fatale Workshop žonglování a tance s obručí Pavel a Bohdana, manželé, kteří vystupují již cca 15let a nyní jako umělecké Duo Fatale. Společně je můžete vidět na všech typech společenských akcí. Předvedou Vám žonglování s kužely, diáboly, míči či tanec s hula hoop obručí atd. Poté si vše, co uvidíte, můžete společně s nimi na vlastní tělo vyzkoušet. Bohdana letos v srpnu načerpala nové zkušeností na Austria Hoop Convention 2015 a velice ráda se s Vámi o své dovednosti podělí. Již čtvrtým rokem vedou dětský kroužek Hoopíci, kde se nikdo nenudí. Pojďte se s nimi na chvíli odpoutat od každodenních povinností a užít si trochu legrace.

9 JEDNOKOLO Jednokolky už nejsou jen pro artisty. Vyzkoušejte si Elektrickou gyroskopickou Jednokolku, se kterou můžete jet pohodlně do práce, do kina i do parku s kočárkem, nebo se psem.

10 LEZENÍ DO ŠKOL Lezení do škol je občanské sdružení, které vzniklo s cílem podporovat lezení jako vhodnou školní i mimoškolní aktivitu pro děti. Prosazujeme, aby se lezení stalo součástí výuky v hodinách TV. Snažíme se vyhledávat lezecké talenty a umožnit jim růst. Stavíme a provozujeme mobilní lezecké stěny, které jsou k dispozici pro základní a střední školy po celé ČR. Stěnu smontujeme v tělocvičně, hale nebo na hřišti školy. Sdružení Lezení do škol pořádá významné sportovní akce - Mistrovství ČR v boulderingu, závody Prague open bouldering, významně se podílí na pořádání série závodů Českého poháru v boulderignu.

11 GYMNASTICKÝ KLUB VÍTKOVICE Gymnastický klub Vítkovice je sportovní oddíl s 50letou tradicí, jehož hlavní náplní je sportovní gymnastika ve všech jejich podobách od rekreační, přes výkonnostní až po vrcholovou úroveň. Na Sportovním Trojhalí proběhne prezentace gymnastiky prostřednictvím 3 různých vystoupení s hudebním doprovodem základní akrobacie na gymnastickém páse, akrobacie z trampolíny a cvičení na kladině. Rozsah každého vystoupení cca 5 min. Mezi jednotlivými vystoupeními si zájemci mohou vyzkoušet pod vedením našich trenérů základní akrobatické prvky (kotoul, hvězda, stojka, rovnováha na kladině, případně skoky z trampolíny).

12 OUTDOOR & COLOURS ARÉNA Zkus RAGBY!!! Bavíme se tím, že Vás bavíme. Outdoor & Colours se zabývá organizací volnočasových aktivit a firemních akcí. V rámci Sportovního Trojhalí Vám představujeme event Zkus RAGBY!!! Naše další aktuální produkty jsou Adrenalinový týmový závod Outdoor Trophy. Týmová soutěž Pevnost Trojard.

13 OVOCŇÁK Produkujeme čistý ovocný mošt jako reakce na nedostatek českých kvalitních produktů. Mošty vyrábí společnost TOKO AGRI a.s. pod obchodní značkou Ovocňák. Suroviny pro výrob moštů pochází převážně od sadařů z Moravy, případně od dalších českých a slovenských pěstitelů. Celoroční dodávku moštů jsme schopni zajistit díky skladování jablek ve skladech bez přístupu vzduchu. Hlavním cílem je nabídnout kvalitní produkt z českých zemí českému spotřebiteli.

14 STRÁŽCI OSTŘÍ SHŠ Strážci Ostří Příběh skupiny historického šermu Strážci Ostří, se začal psát léta páně 2010 ve městě Ostrava. Tehdy se dalo dohromady doslova pár nadšenců pro netradiční koníček zvaný historický šerm. Jejich cílem bylo se věnovat šermu tak, aby pobavili sebe i publikum. V současné době skupina se vice zaměřila na scénický šerm aby zlepšila atraktivitu svých představení. a dnes je jejich hlavním cílem vyčarovat úsměvy na tvářích svých diváků a rozšířit povědomí o životě v dobách vrcholného středověku v Českých zemích. Krom počátečních šermířských vystoupení postupně rozšiřujeme náš repertoár o ohňovou či světelnou show.

15 SVĚT TECHNIKY Svět techniky je místem, kde poznáte vědu na vlastní kůži! Máme pro vás 4 expozice nabité interaktivními exponáty. Na své si přijdou všechny věkové kategorie, od dětí až po babičky s dědečky. Kromě expozic pro vás máme vždy něco navíc. Navštivte naše 3D kino! Zažijte 3G přetížení v Gyroskopu! Nebo se nechte zapálit na naší science show v Divadle vědy!

16 SWANKY Swanky je tradiční škola inline bruslení v Ostravě. Organizujeme pravidelné kurzy bruslení pro děti a dospělé, příměstské kempy a spoluorganizujeme řadu akcí pro širokou bruslařskou veřejnost. Podporujeme pozitivní přístup ke sportu a razíme heslo BRUSLÍME PRO RADOST!

17 TRAMPOLÍNA ROŽNOV TRAMPOLÍNA ROŽNOV Skoky na trampolíně jako sportovní oddíl v Rožnově pod Radhoštěm fungují již téměř 40 let. O jeho založení se zasloužil Jindřich Kozubek. Od svého počátku až dodnes patří Rožnov p.r. mezi nejúspěšnější oddíly v České republice.pan Kozubek stále trénuje a vychovává reprezentanty, kteří se účastní nejrůznějších evropských i světových soutěží. Naši kvalifikovaní a zkušení trenéři se starají o přípravu dětí a mládeže. Od roku 2001, kdy byly znovu zavedeny sportovní třídy a centra, v nich má rožnovský oddíl stále zařazeno několik závodníků. Trénink skoků na trampolíně se skládá z akrobatické a kondiční přípravy a samozřejmě také specializovaného tréninku.

18 ZLEPŠI SI TECHNIKU S VŠB-TUO Na Vysoké škole báňské Technické univerzitě Ostrava učíme techniku, děláme vědu a hrajeme si. Přijďte si vyzkoušet jízdu na opravdu dost divných kolech nebo jak těžké je vyrábět elektřinu vlastní silou. Potrapte se s hlavolamy a poznejte spolu s námi, že technika je vlastně zábava. A možná bude i kolotoč

19 Garvis solutions Redakční systém nestigo - moderní řešení pro správu nejen webových prezentací. Možností, jak vytvářet a spravovat webový obsah, je v dnešní době celá řada, od ruční tvorby zdrojových kódů až po využití moderních cloudových řešení velkých internetových hráčů. Oba tyto přístupy však mají svá úskalí. Malá jednorázová řešení kladou nezanedbatelné nároky na udržování a aktualizace. Velká řešení jsou problematická z hlediska řešení individuálních požadavků. Systém nestigo nabízí zlatou střední cestu. Využití profesionálního publikačního systému je přirozenou volbou pro provoz webových prezentací či portálů různých velikostí a složitostí.

20 BALKÓN Rotopedy Swanky In Line Kola naruby Rugby Aréna VSTUP Z PASÁŽE Jedno kolo Fly joga Akrobatický kruh Strážci ostří Akrobatické šály Gyroskop Auto Heller Lezecká stěna 18 m lano Houpačka Gymnastika Trampolína Tatami Decathlon Aréna VSTUP TATAMI - Ženský Box, taneční klub Akcent, žonglování, Hoola Hoop

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI AREÁL VESEC Areál vybudovaný pro pořádání MS 2009 v klasických lyžařských disciplínách Unikátní plocha na okraji Liberce pro trávení volného

Více

HVĚZDNÁ ŠKOLA BEACHE

HVĚZDNÁ ŠKOLA BEACHE HVĚZDNÁ ŠKOLA BEACHE KDO JSME? United Sport Partners s.r.o. je společnost zabývající se sportovním marketingem se zaměřením na beachvolejbal - na trhu jsme od r. 2005 - spolupracujeme s mezinárodní, evropskou

Více

Organizace vystupující na pódiu ostrava.bambifest.cz

Organizace vystupující na pódiu ostrava.bambifest.cz Organizace vystupující na pódiu - 19. 20. 5. 2017 ostrava.bambifest.cz Centrom z.s. Centrom z.s. je nestátní nezisková organizace, zabývající se problematikou sociálně slabých a vyloučených osob. Divadlo

Více

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI

REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI REKREAČNÍ A SPORTOVNÍ AREÁL VESEC SPORT A ZÁBAVA JAKO NA DLANI AREÁL VESEC Areál vybudovaný pro pořádání MS 2009 v klasických lyžařských disciplínách Unikátní plocha na okraji Liberce pro trávení volného

Více

ŽONGLÉR. Úvod WWW.ZONGLEROS.CZ. Jsme občanské sdružení (spolek) zabývající se především aktivitami Nového a sociálního cirkusu

ŽONGLÉR. Úvod WWW.ZONGLEROS.CZ. Jsme občanské sdružení (spolek) zabývající se především aktivitami Nového a sociálního cirkusu ŽONGLÉR Úvod Jsme občanské sdružení (spolek) zabývající se především aktivitami Nového a sociálního cirkusu WWW.ZONGLEROS.CZ Popis Občanské sdružení ŽONGLÉR bylo zaloţeno v únoru roku 2011. Sdruţení navazuje

Více

Hummer Camp 2011. II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora. Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20

Hummer Camp 2011. II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora. Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20 Hummer Camp 2011 II. rocník ˇ prímestského ˇ ˇ tábora Projekt vznikl za podpory hl. města Prahy a městské části Praha 20 O Tvrzi Tvrz HUMMER je stálý přírodní zábavní park ve středověkém stylu pro celou

Více

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016

ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016 ZŠ Táborská & Klub volného času KROUŽKY 2015/2016 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky prosím odevzdávejte třídním učitelům

Více

Gymnázium Havlíčkův Brod

Gymnázium Havlíčkův Brod Gymnázium Havlíčkův Brod TĚLESNÁ VÝCHOVA POHYBOVÉ A RELAXAČNÍ AKTIVITY SPORT Vyučující tělesné výchovy Richter Martin, Mgr. richter@ghb.cz Kučírková Gabriela, Mgr. kucirkova@ghb.cz Prchal Josef prchal@ghb.cz

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

ŠKOLIČKA BRUSLENÍ KURZY BRUSLENÍ PRO DOSPĚLÉ PARTNEŘI

ŠKOLIČKA BRUSLENÍ KURZY BRUSLENÍ PRO DOSPĚLÉ PARTNEŘI 2015 ŠKOLIČKA BRUSLENÍ KURZY BRUSLENÍ PRO DOSPĚLÉ Je Vám více než 15 let a ještě jste neměli příležitost naučit se pořádně bruslit? Nebo jste již pokročilí bruslaři a rádi byste vyzkoušeli náročnější krasobruslařské

Více

12:00 Beachvolejbalový turnaj (Panský dvůr) 18:00 Beachfotbalový turnaj. 18:30 Koncert Hello Incognito, Mimo a Billow

12:00 Beachvolejbalový turnaj (Panský dvůr) 18:00 Beachfotbalový turnaj. 18:30 Koncert Hello Incognito, Mimo a Billow Festival plný sportu a zábavy v centru města Program 6. 9. P ÁT E K 16:00-19:00 ODPOLEDNE PRO DĚTI s DDM (náměstí Míru) 19:00 Běh pro nejmenší Koncert Nic Víc 20:00 SPOLEČNÝ BENEFIČNÍ BĚH pro Světlušku

Více

5. září. sobota. prezentace pro vystavovatele

5. září. sobota. prezentace pro vystavovatele 5. září sobota prezentace pro vystavovatele PŘEDSTAVENÍ VELETRHU SPORT LIVE 2015 je největší sportovní veletrh svého druhu v severních Čechách věnovaný všem milovníkům sportu a zdravého životního stylu.

Více

Sportovní program Olympijský festival Ostrava 2018

Sportovní program Olympijský festival Ostrava 2018 Sportovní program Olympijský festival Ostrava 2018 Zimní olympijské sporty Ostrava město Snowboard a freestyle Areál OF Snowpark SLČR Martin Černík Freestyle a snowboard - exhibice a výuka Běžecké lyžování

Více

září HUDBA SPORT TANEC JAZYKY

září HUDBA SPORT TANEC JAZYKY 7. - 8. září HUDBA SPORT TANEC JAZYKY VÝTVARNÉ KROUŽKY TECHNICKÉ KROUŽKY Seznam vystavovatelů dle kategorií: Sportovní kroužky: Judo klub Olomouc z. s. Judo do škol Veslařský klub Olomouc RHC DHK Zora

Více

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SQUASHI 2013 Jménem České Asociace

Více

MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014

MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014 MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ Praha 6.-8.února 2014 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČR JUNIORŮ VE SQUASHI 2014 Jménem České Asociace Squashe si vás dovolujeme pozvat

Více

To vše a mnohem víc byl Sport Fun Fest 2014

To vše a mnohem víc byl Sport Fun Fest 2014 Dne 31. 8. 2014 úspěšně proběhl první ročník jednodenního sportovního festivalu s názvem Sport Fun Fest Ostrava sportuje na štěrkovně, který se konal v prostorách Sportovně rekreačního areálu v Hlučíně.

Více

HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015

HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015 HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015 představení akce FESTIVALPARK PRODUCTION s.r.o. M.Krásové 923/9, Praha 9 marek@festivalpark.cz www.festivalpark.cz Představujeme zcela nový adrenalinový víkend s překážkovým

Více

Organizátor: Art 4 People. Termín: 29. dubna Místo realizace: Střelecký ostrov. Oslava mezinárodního svátku tance

Organizátor: Art 4 People. Termín: 29. dubna Místo realizace: Střelecký ostrov. Oslava mezinárodního svátku tance Organizátor: Art 4 People Termín: 29. dubna 2019 Místo realizace: Střelecký ostrov Oslava mezinárodního svátku tance Oslava mezinárodního svátku tance Historie MDT 2014 Náplavka cca 400 návštěvníků MDT

Více

od 20. července do 16. srpna 2009

od 20. července do 16. srpna 2009 Třetí ročník Ballet & Dance Workshop Ostrava PROJEKT SE KONÁ POD ZÁŠTITOU NÁMĚSTKA PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA OSTRAVY L U B O M Í R A P O S P Í Š I L A od 20. července do 16. srpna 2009 Class Pointe

Více

TROJHALÍ KAROLINA. zájmové sdružení právnických osob

TROJHALÍ KAROLINA. zájmové sdružení právnických osob Evropské příležitosti regionu, Ostrava, 18.září 2012 HISTORIE PROJEKTU Původně součást developerských záměrů na řešení celé oblasti Karolina, poté objekty převedeny pod město Projekt zařazen do IPRM Ostrava

Více

Fantasy Přerov z.s. registrovaný člen asociace mažoretkového sportu IFMS

Fantasy Přerov z.s. registrovaný člen asociace mažoretkového sportu IFMS Fantasy Přerov z.s. registrovaný člen asociace mažoretkového sportu IFMS V Přerově 15.2.2015 Str. 1 OBSAH: 1. Sportovní činnost sdružení 1.1. Popis sportovní činnosti 1.2. Členská základna, její velikost

Více

Struktura tréninkových skupin

Struktura tréninkových skupin Struktura tréninkových skupin Níže je uvedena ideální struktura tréninkových skupin oddílu sportovní gymnastiky TJ Sokol Zlín a jejich cíle. Na základě počtu trenérů a jejich časových možností se z této

Více

Sportovní a výcviková zařízení 1. Tělocvičny A) Tělocvična Chodská

Sportovní a výcviková zařízení 1. Tělocvičny A) Tělocvična Chodská Sportovní a výcviková zařízení 1. Tělocvičny Všechny tělocvičny jsou primárně určeny pro výuku TV a následně pro činnost sportovních kroužků UO. A) Tělocvična Chodská Je univerzální tělocvičnou s hledištěm,

Více

ŠKOLICÍ STŘEDISKO NÁCHOD

ŠKOLICÍ STŘEDISKO NÁCHOD ŠKOLICÍ STŘEDISKO NÁCHOD zpráva o činnosti v roce 2013 Duha Školicí středisko Náchod je organizace, která pořádá vzdělávací programy především pro instruktory, vedoucí, lektory, ale i mládež a dospělé

Více

POHÁROVÁ SOUTĚŽ TANEČNÍCH SKUPIN

POHÁROVÁ SOUTĚŽ TANEČNÍCH SKUPIN POHÁROVÁ SOUTĚŽ TANEČNÍCH SKUPIN VYHLAŠOVATEL Pohyb Praha o.s., Pražského 661/40., 152 00 Praha 5 POŘADATEL Hb Dance taneční škola ve spolupráci s Pohyb Praha o.s. SPOLUPOŘADATEL ATVA-vzdělávací centrum,

Více

Pondělí. Přijď si zastřílet z profesionálního luku, kuše či foukačky.

Pondělí. Přijď si zastřílet z profesionálního luku, kuše či foukačky. Pondělí 10:15 11:30 Relax yourself Výroba náušnic Kongresový sál Vyrob si vlastní nášnice z různých materiálů. 15:00 16:00 Get the feel Lukostřelba - Sraz u hlavní recepce Přijď si zastřílet z profesionálního

Více

SOFIE BRABLECOVÁ. narozena v Praze. Sofie Brablecová je žákyní ZŠ Dřevčice, nyní ukončuje pátý ročník.

SOFIE BRABLECOVÁ. narozena v Praze. Sofie Brablecová je žákyní ZŠ Dřevčice, nyní ukončuje pátý ročník. 1 SOFIE BRABLECOVÁ narozena 12.5.2007 v Praze Sofie Brablecová je žákyní ZŠ Dřevčice, nyní ukončuje pátý ročník. Od roku 2011 tedy ve čtyřech letech- začala navštěvovat taneční kroužek ve Funatic Clubu

Více

PARTNERSKÁ NABÍDKA MULTIFUNKČNÍ SPORTOVNÍ HALA

PARTNERSKÁ NABÍDKA MULTIFUNKČNÍ SPORTOVNÍ HALA PARTNERSKÁ NABÍDKA MULTIFUNKČNÍ SPORTOVNÍ HALA GYMNASTIKA, PARKUR, BOJOVÉ SPORTY, POHYBOVÁ PRŮPRAVA... TERMÍN REALIZACE 1. 6. 14. 9. 2017 NÁš PŘÍBĚH Po několika letech trénování dětí ve sportovní gymnastice

Více

Sportovní kroužky. Aerobik hrou Čas: čtvrtek 16:00 17:00 Počet setkání: 26 x 1h + 2 víkendové akce Cena: 1.000,-

Sportovní kroužky. Aerobik hrou Čas: čtvrtek 16:00 17:00 Počet setkání: 26 x 1h + 2 víkendové akce Cena: 1.000,- Sportovní kroužky Aerobik hrou Čas: čtvrtek 16:00 17:00 + 2 víkendové akce Kroužek je určen všem dívkám z 1. a 2. tříd. Na kroužku se naučí pohyb v rytmu hudby, základní aerobní kroky a lehčí aerobní sestavy.

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

ESE - Jazykový pobyt pro celou rodinu

ESE - Jazykový pobyt pro celou rodinu Jazykové kurzy - junioři ESE - Jazykový pobyt pro celou rodinu Salina Bay - Malta Angličtina je dnes nezbytnou součástí našich znalostí, a to bez ohledu na věk. Ať už je vám 8 nebo 50 let, neustálé doplňování

Více

Den otevřených dveří Animátor sportovních aktivit Tělesná výchova a sport Kondiční trenér Učitelství TV pro ZŠ a SŠ

Den otevřených dveří Animátor sportovních aktivit Tělesná výchova a sport Kondiční trenér Učitelství TV pro ZŠ a SŠ Den otevřených dveří Obory: Bc. Animátor sportovních aktivit Bc. Tělesná výchova a sport směr Trenérství směr Rozhodčí fotbalu směr Rozhodčí florbalu směr Rozhodčí ledního hokeje NMgr. Kondiční trenér

Více

ESSI DANCE CUP JIHLAVA 2015

ESSI DANCE CUP JIHLAVA 2015 2. ročník taneční a sportovní soutěže hobby týmů Termín: neděle 6. 12. 2015, 8,00 18,00 Místo: Organizátor: Sportovní hala TJ Sokol, Sokolovská 122c, 586 02 Jihlava Taneční studio ESSI ve spolupráci s

Více

Závodní program pro soutěže v gymnastických sportech. Komise gymnastiky

Závodní program pro soutěže v gymnastických sportech. Komise gymnastiky Závodní program pro soutěže v gymnastických sportech Komise gymnastiky Obsah 1 Úvod... 3 2 Sportovní gymnastika... 4 2.1. Sportovní přebory vysokých škol... 4 2.1.2 Muži... 4 2.1.3 Ženy... 7 3 Moderní

Více

CO JE BOSSABALL? NOVÝ UNIVERZÁLNÍ SPORT

CO JE BOSSABALL? NOVÝ UNIVERZÁLNÍ SPORT CO JE BOSSABALL? NOVÝ UNIVERZÁLNÍ SPORT Chtěli jste někdy zažít pohyby těla při sportu zvaném capoiera, nebo jste spíše příznivcem beach volejbalu? Jste nadšencem fotbalu, anebo se vidíte spíše jako zdatný

Více

Volný čas. Mgr. Veronika Pluhařová září 2012 červen 2013 Výchova ke zdraví 6. ročník Základní škola, Chrudim, Dr. Peška 768

Volný čas. Mgr. Veronika Pluhařová září 2012 červen 2013 Výchova ke zdraví 6. ročník Základní škola, Chrudim, Dr. Peška 768 Volný čas Mgr. Veronika Pluhařová září 2012 červen 2013 Výchova ke zdraví 6. ročník Základní škola, Chrudim, Dr. Peška 768 Volný čas je nedílnou součástí každodenního života člověka. Je to čas, v němž

Více

Wild Country Outdoorový festival NADZEMÍ

Wild Country Outdoorový festival NADZEMÍ Wild Country Outdoorový festival NADZEMÍ Termín: Sobota 11.6 od 9:00 po celý den. Místo konání: Ostopovice u Brna Ruiny Hitlerovy dálnice GPS: (49.1558606N, 16.5428889E) Festival je určený pro každého,

Více

V termínu 2.-6.12.2014 se již po osmnácté v německé Riese uskutečnilo mistrovství světa v Tap dance. Českou výpravu tvořilo 301 reprezentantů ze

V termínu 2.-6.12.2014 se již po osmnácté v německé Riese uskutečnilo mistrovství světa v Tap dance. Českou výpravu tvořilo 301 reprezentantů ze V termínu 2.-6.12.2014 se již po osmnácté v německé Riese uskutečnilo mistrovství světa v Tap dance. Českou výpravu tvořilo 301 reprezentantů ze sedmi tanečních škol. Celkem čeští reprezentanti získali

Více

SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ

SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ Centrum sportovních aktivit Technická 2896/2, 616 69 Brno IČ:00216305, DIČ:CZ00216305 SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ Studentům a zaměstnancům školy, sportovcům

Více

Vidoule areál sportu, volného času a bydlení

Vidoule areál sportu, volného času a bydlení Vidoule areál sportu, volného času a bydlení Obsah prezentace SKUTEČNÝ STAV PARKU VIDOULE RODINNÉ BYDLENÍ VOLNOČASOVÝ PARK VIDOULE Obecné informace Bruslařská dráha Naučná stezka Dětská hřiště Multifunkční

Více

Občanské sdružení TOTEM RDC připravilo pro své klienty na období 2013/2014 POHYBOVÉ AKTIVITY

Občanské sdružení TOTEM RDC připravilo pro své klienty na období 2013/2014 POHYBOVÉ AKTIVITY Občanské sdružení TOTEM RDC připravilo pro své klienty na období 2013/2014 POHYBOVÉ AKTIVITY JÓGA pro seniory Cvičení s důrazem na správné dýchání a soustředění se na to, co tělo procvičuje. Vhodné i pro

Více

Způsob jak odměnit své zaměstnance za dobrou práci, posílit vzájemné vztahy mezi vámi a obchodními partnery nebo jak odměnit vaše významné klienty

Způsob jak odměnit své zaměstnance za dobrou práci, posílit vzájemné vztahy mezi vámi a obchodními partnery nebo jak odměnit vaše významné klienty TEAMBUILDING Způsob jak odměnit své zaměstnance za dobrou práci, posílit vzájemné vztahy mezi vámi a obchodními partnery nebo jak odměnit vaše významné klienty Naše společnost BEST KITES pro vás má velmi

Více

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci,

Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, Milí přátelé, turisté a milovníci přírody, Tomíci, dostává se Vám do rukou první oficiální zpravodaj 10. Mezinárodní olympiády TOM, který jsme v návaznosti na legendu o vzniku našeho města nazvali Paví

Více

V Praze dne 16. ledna Vážení přátelé,

V Praze dne 16. ledna Vážení přátelé, TATRA SMÍCHOV CZE Vážení přátelé, V Praze dne 16. ledna 2017 dovolte mi, abych Vás pozval na sportovně kulturní akci s názvem Japan Rugby day, která se uskuteční v sobotu 13. května 2017 v FCC rugby areně

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

Mgr. Míla Petrová prezident CDO. Prezidentka CDO s prezidentem IDO Michaelem Wendtem

Mgr. Míla Petrová prezident CDO. Prezidentka CDO s prezidentem IDO Michaelem Wendtem Vážení tanečníci a choreografové, drazí rodiče, taneční tour formací CDO již klepe na dveře, první region startuje již za 17 dní. Dokončují se kostýmy, probíhají poslední práce na kulisách, pilují se nacvičené

Více

gymnastická dvojčata aneb ve dvou se to lépe cvičí

gymnastická dvojčata aneb ve dvou se to lépe cvičí gymnastická dvojčata aneb ve dvou se to lépe cvičí DATUM: NEDĚLE 20.1.2019 POŘADATEL: GT ŠESTAJOVICE, z.s MÍSTO: Sportovní hala Šestajovice, U Váhy 1000, 25092 Šestajovice I. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ a) Přihlášky:

Více

STRUČNÝ VÝKLAD DISCIPLÍN WADF MISTROVSTVÍ SVĚTA LIBEREC BABYLON 29.10.-2.11.2014

STRUČNÝ VÝKLAD DISCIPLÍN WADF MISTROVSTVÍ SVĚTA LIBEREC BABYLON 29.10.-2.11.2014 STRUČNÝ VÝKLAD DISCIPLÍN WADF MISTROVSTVÍ SVĚTA LIBEREC BABYLON 29.10.-2.11.2014 CELOSVĚTOVÁ SOUTĚŽ SPOLEČENSKÉHO A UMĚLECKÉHO TANCE V ČR VE SPOLUPRÁCI A POD ZÁŠTITOU SVAZU UČITELŮ TANCE ČR A ČESKÉ ASOCIACE

Více

PROGRAM pro mateřské školy

PROGRAM pro mateřské školy PROGRAM pro mateřské školy Liberec 1. ledna 2017 A-STYL centrum Liberec se představuje: NABÍZÍME velkou škálu tanečních a pohybových aktivit určených široké veřejnosti - od předškoláčků až po dospělé -

Více

SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ

SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ Centrum sportovních aktivit Technická 2896/2, 616 69 Brno IČ:00216305, DIČ:CZ00216305 SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÁ ZAŘÍZENÍ VUT V BRNĚ 1.9.2016 31.8.2017 Studentům a zaměstnancům

Více

PONEC. Nabídka akcí v divadle Ponec TANEC PRAHA. Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha

PONEC. Nabídka akcí v divadle Ponec TANEC PRAHA. Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha Nabídka akcí v divadle Ponec Divadlo Ponec provozuje o. s. Tanec Praha Hledáte originální místo pro firemní večírek, vánoční párty nebo setkání s klienty? Uspořádejte netradiční akci v divadle Ponec, kterou

Více

okres Plzeň-jih, Nádražní 722, Stod

okres Plzeň-jih, Nádražní 722, Stod okres Plzeňjih, Nádražní 722, 33301 ROZVRH ZÁJMOVÝCH ÚTVARŮ na školní rok 2016/2017 www.ddmstod.cz mddmstod@volny.cz Pondělí 1 Angličtina 2 Bosu pro děti + taneční rytmika Zálesák 3 16.30 4 Angličtina

Více

Obecná nabídka - firemní akce. freestylekolbenka freestylekolbenka

Obecná nabídka - firemní akce. freestylekolbenka   freestylekolbenka Obecná nabídka - firemní akce freestylekolbenka www.freestylekolbenka.cz freestylekolbenka O nás Jsme tým sportovních nadšenců, kteří se odhodlali zrealizovat svůj sen. Chtěli jsme vybudovat svého druhu

Více

Výroční zpráva Sport klub RB, z. s. za rok 2015

Výroční zpráva Sport klub RB, z. s. za rok 2015 Výroční zpráva Sport klub RB, z. s. za rok 2015 Zpracováno: 5. března 2016, Beranová Romana Schváleno: 26. dubna 2016, členskou schůzí Základní údaje o spolku Název: Sport klub RB, z.s. Předseda: Romana

Více

Support Cup 2012. Přejděte z hlediště zahrát si na hřiště a reprezentujte svůj klub v konkurenci ostatních ligových fanklubů.

Support Cup 2012. Přejděte z hlediště zahrát si na hřiště a reprezentujte svůj klub v konkurenci ostatních ligových fanklubů. Support Cup 2012 Přejděte z hlediště zahrát si na hřiště a reprezentujte svůj klub v konkurenci ostatních ligových fanklubů. Popis: Turnaj Support Cup, je první turnaj svého druhu v České republice. Pozvánku

Více

UDRŽITELNOST PROJEKTU Areál veřejných sportovišť Plovárenská, Havlíčkův Brod. Projekt z ROP Jihovýchod

UDRŽITELNOST PROJEKTU Areál veřejných sportovišť Plovárenská, Havlíčkův Brod. Projekt z ROP Jihovýchod UDRŽITELNOST PROJEKTU 1.7. 2012 30.6. 2013 Areál veřejných sportovišť Plovárenská, Havlíčkův Brod Projekt z ROP Jihovýchod Registrační číslo: CZ.1.11/3.2.00/01.00397 Udržitelnost projektu Od slavnostního

Více

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2017/2018

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2017/2018 NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽKŮ školní rok 2017/2018 Nabídka kroužků na školní rok je též k dispozici na www.zs33plzen.cz Forma úhrady poplatků za kroužky: v hotovosti při 1. hodině kroužku nebo na účet školy:

Více

PRímEstské tábory se školkou

PRímEstské tábory se školkou PRímEstské tábory se školkou Stejně jako v letech 2007, 2008, 2009, 2010 připravujeme pro Vaše děti Příměstské tábory Sluníčka se školkou 2011. PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY SLUNÍČKA SE ŠKOLKOU VE ŽLUTÝCH LÁZNÍCH

Více

AHOJ TANEČNÍCI, VEDOUCÍ KLUBŮ A CHOREOGRAFOVÉ

AHOJ TANEČNÍCI, VEDOUCÍ KLUBŮ A CHOREOGRAFOVÉ AHOJ TANEČNÍCI, VEDOUCÍ KLUBŮ A CHOREOGRAFOVÉ Ahoj tanečníci, vedoucí klubů a choreografové... Už za chvíli se uvidíme v Bohumíně na MČR ART. Po úspěšné ligové soutěži v lednu je tady soutěž v královských

Více

Závodní program pro soutěže v gymnastických sportech

Závodní program pro soutěže v gymnastických sportech Závodní program pro soutěže v gymnastických sportech Komise gymnastiky Obsah 1 Úvod... 3 2 Sportovní gymnastika... 4 2.1. Sportovní přebory vysokých škol... 4 2.1.2 Muži... 4 2.1.3 Ženy... 7 3 Moderní

Více

1. HISTORIE. 1978-1989 Okresní dům pionýrů a mládeže. 1989-1994 Dům dětí a mládeže. 1994 - Dům dětí a mládeže Kamarád

1. HISTORIE. 1978-1989 Okresní dům pionýrů a mládeže. 1989-1994 Dům dětí a mládeže. 1994 - Dům dětí a mládeže Kamarád P R E Z E N T A C E OBSAH 1. Historie 2. Současnost 3. Náhled na jednotlivá pracoviště 4. Hlavní náplň činnosti DDM a) pravidelná činnost b) příležitostná činnosti c) spontánní činnost d) metodická činnost

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č.j.: 186/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 462 ze dne 18.03.2014 Poskytnutí peněžitých darů v oblasti tělovýchovy a sportu pro rok 2014/ I. etapa - dary nad 50.000

Více

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE

NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE NEWSLETTER TRÉNINKOVÉHO CENTRA MLÁDEŽE Vážení rodiče, hráči, Dovolte nám, abychom Vás informovali o aktuálním dění v TCM a představili Vám několik akcí, které jsme připravili pro naše mladé členy. Současně

Více

: TJ Rožnov p. R. - oddíl házené ve spolupráci s městem Rožnov p.r. a ZŠ Pod Skalkou

: TJ Rožnov p. R. - oddíl házené ve spolupráci s městem Rožnov p.r. a ZŠ Pod Skalkou Pořadatel : TJ Rožnov p. R. - oddíl házené ve spolupráci s městem Rožnov p.r. a ZŠ Pod Skalkou Termín : Pátek- neděle 28.11.2014 30.11.2014 Věk hráčů Místo Organizace Počet družstev Ubytování Stravování

Více

Název organizace: Klub národní házené Spoje Balkán Praha Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016

Název organizace: Klub národní házené Spoje Balkán Praha Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016 Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016 Podpora dětí a mládeže 187 600 Kč 51 000 Kč Cílem projektu je podpořit celoroční fungování Klubu národní házené Spoje Praha, konkrétně její dětské a mládežnické

Více

Hodnotící zpráva. Sport bez předsudků Sportovně společenský projekt prevence kriminality a patologických jevů

Hodnotící zpráva. Sport bez předsudků Sportovně společenský projekt prevence kriminality a patologických jevů Hodnotící zpráva 2013 Sport bez předsudků Sportovně společenský projekt prevence kriminality a patologických jevů www.sportbezpredsudku.cz Sport bez předsudků 2003 2013-10 let činnosti Hlavní cíle projektu:

Více

VARIANTA 1. Víkendový pobyt pro rodiče a děti. V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit dětí nutný)

VARIANTA 1. Víkendový pobyt pro rodiče a děti. V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit dětí nutný) VARIANTA 1 Víkendový pobyt pro rodiče a děti Délka pobytu: pátek až neděle (2 noci) pro 2 dospělé osoby a 1 dítě do 12 let V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit

Více

Oddíl sportovní gymnastiky TJ Sokol Bedřichov pořádá XX. ROČNÍK

Oddíl sportovní gymnastiky TJ Sokol Bedřichov pořádá XX. ROČNÍK Oddíl sportovní gymnastiky TJ Sokol Bedřichov pořádá XX. ROČNÍK závodu ve sportovní gymnastice mimi žákyň a žáků, nejmladších, mladších a starších žákyň, juniorek a žen BEDŘICHOVSKÝ JEŽEK 7. 5. 2016 v

Více

(V případě deště je připraven náhradní program v tělocvičně)

(V případě deště je připraven náhradní program v tělocvičně) Program, ceník a časový harmonogram příměstského cyklo-sportovního tábora s celodenním programem zaměřeným na zvýšení bezpečnosti dětí ze základních škol. (V případě deště je připraven náhradní program

Více

Prezentace areálů plážových sportů Praha Pankrác a Doksy u Máchova jezera. SPORTZONE a.s.

Prezentace areálů plážových sportů Praha Pankrác a Doksy u Máchova jezera. SPORTZONE a.s. ntace Prezentace areálů plážových sportů Praha Pankrác a Doksy u Máchova jezera. SPORTZONE a.s. preze Prezentace areálů plážových sportů SPORTZONE a.s. ntace AREÁL BEACHKLUBU PANKRÁC 7 kvalitních hřišť

Více

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE DĚTI V AKCI 2018 8. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY TANEČNÍCH A SPORTOVNÍCH SKLADEB Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 7. 4. 2018 Místo: Určeno pro: Hudební doprovod: Hodnocení: Startovné:

Více

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC

PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC PIONÝRSKÝ SEDMIKVÍTEK TANEC - 2017 - PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE - TANCE Vyhlašovatel soutěže: Pionýr, z. s. Pořadatelé soutěže: Pionýr, z. s. - PS Dr. Mirko Očadlíka Sokolská 70, 769 01 Holešov, IČ:

Více

Klub volného času ZŠ Táborská

Klub volného času ZŠ Táborská Klub volného času ZŠ Táborská KROUŽKY 2016/2017 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky prosím odevzdávejte třídním učitelům

Více

Vzdělávací obsah vyučovacího předmětu 6. ročník: KONKRETIZOVANÝ VÝSTUP KONKRETIZOVANÉ UČIVO VAZBY, PŘESAHY

Vzdělávací obsah vyučovacího předmětu 6. ročník: KONKRETIZOVANÝ VÝSTUP KONKRETIZOVANÉ UČIVO VAZBY, PŘESAHY Vzdělávací obsah vyučovacího předmětu 6. ročník: ČLOVĚK A SPORT OVO: 4.1.,4.2., 4.3, Význam biorytmů pro zdraví a 4.4., 4.5, 5.1. pohybovou aktivitu Pojmy osvojovaných činností Základní pojmy spojené s

Více

Oddíl sportovní gymnastiky TJ Sokol Bedřichov pořádá XXII. ROČNÍK

Oddíl sportovní gymnastiky TJ Sokol Bedřichov pořádá XXII. ROČNÍK Oddíl sportovní gymnastiky TJ Sokol Bedřichov pořádá XXII. ROČNÍK závodu ve sportovní gymnastice mimi, nejmladších, mladších a starších žákyň, juniorek a žen BEDŘICHOVSKÝ JEŽEK 5. 5. 2018 v 10 hod. Sportovní

Více

Návrh na přidělení finančních prostředků v rámci "Dotačního programu v oblasti sportu pro rok 2019"

Návrh na přidělení finančních prostředků v rámci Dotačního programu v oblasti sportu pro rok 2019 Návrh na přidělení finančních prostředků v rámci "Dotačního programu v oblasti sportu pro rok 2019" 1) dlouhodobá činnost s mládeží z MČ Praha 1, případně na území Prahy 1 v oblasti sportu Číslo žadatel

Více

After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a popis: Termín:

After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a popis: Termín: Vážení rodiče, i v právě začínajícím školním roce pro Vaše děti otevíráme anglický odpolední klub After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a

Více

V pátek v 18 hodin začne v broumovském parku Alejka Taneční hip hop workshop nazvaný Jdi za hudbou. Zdarma se může zapojit kdokoli.

V pátek v 18 hodin začne v broumovském parku Alejka Taneční hip hop workshop nazvaný Jdi za hudbou. Zdarma se může zapojit kdokoli. Oslavy broumovského fotbalu, Cesta parky a zahradami, Suchodolská pouť, vernisáž výstavy, sportovní víceboj, Filmová přehlídka havlovských filmů, hudební a taneční vystoupení. To jsou tipy na některé akce,

Více

List1 PRAVIDLA SOUTĚŽE TANEC

List1 PRAVIDLA SOUTĚŽE TANEC Časový harmonogram: Věkové kategorie: PRAVIDLA SOUTĚŽE TANEC 13. 4. 2017 od rána prezence, prostorové zkoušky 10,00 slavnostní zahájení soutěže 21,00 předpokládaný konec soutěže organizátor si vyhrazuje

Více

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Každé pondělí až čtvrtek je otevřen klub v DPS Dlouhá 636, Krupka vždy od 13,00 do 17,00 hodin. Možnost využití dvou počítačů včetně připojení na internet,

Více

KONFERENCE ČESKÉHO FITNESS SEKTORU Praha, 29.4. 2015

KONFERENCE ČESKÉHO FITNESS SEKTORU Praha, 29.4. 2015 KONFERENCE ČESKÉHO FITNESS SEKTORU Praha, 29.4. 2015 ČESKO SE HÝBE DEKLARACE ČESKO SE HÝBE: PŘIMĚŘENÁ A PRAVIDELNÁ FYZICKÁ AKTIVITA JE NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU, NENAHRADITELNOU SOUČÁSTÍ

Více

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE DĚTI V AKCI 2019 9. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY TANEČNÍCH A SPORTOVNÍCH SKLADEB Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 30. 3. 2019 Místo: Určeno pro: Hudební doprovod: Hodnocení: Startovné:

Více

1. DEN 20. června 2014 PÁTEK

1. DEN 20. června 2014 PÁTEK 1. DEN 20. června 2014 PÁTEK 17:00 Oficiální zahájení KARBONÁLIÍ starostou Bogatyně 17:00 Karboprůvod průvod za účasti dechového orchestru, vedení města a účastníků akce 18:00 Koncert skupiny Tax Free

Více

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014 11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS Praha Račice 24. 27.7.2014 ÚVOD Vážené dámy, vážení pánové! Po úspěšném evropském šampionátu dračích lodí

Více

POHÁROVÁ SOUTĚŢ TANEČNÍCH SKUPIN

POHÁROVÁ SOUTĚŢ TANEČNÍCH SKUPIN POHÁROVÁ SOUTĚŢ TANEČNÍCH SKUPIN VYHLAŠOVATEL Pohyb Praha o.s., Praţského 661/40., 152 00 Praha 5 POŘADATEL hb Dance taneční škola ve spolupráci s Pohyb Praha o.s. SPOLUPOŘADATEL ATVA-vzdělávací centrum,

Více

Poskytnuté dotace v oblasti tělovýchovy a sportu na rok 2015 - sloučené okruhy TV1/2

Poskytnuté dotace v oblasti tělovýchovy a sportu na rok 2015 - sloučené okruhy TV1/2 Název žadatele Název projektu Celkem Požadováno Poskytnuto 1 Aerobic Team KN Podpora celoroční sportovní činnosti dětí a mládeže v aerobiku a 480 000 200 000 40 000 talentované mládeže závodního týmu Aerobic

Více

KROUŽKY 2017/2018. Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků.

KROUŽKY 2017/2018. Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Klub volného času ZŠ Táborská KROUŽKY 2017/2018 Nenechte své děti nudit se doma! V letošním roce jsme pro vás opět připravili bohatou nabídku kroužků. Vyplněné přihlášky prosím odevzdávejte třídním učitelům

Více

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu festival 100% INTEGRACE 14.-16.3.2014 Ing. Michal Crhonek koordinátor festivalu tanecahandicap@gmail.com michal@michalcrhonek.cz tel: +420 603 284 760 www.tanecahandicap.cz O CO JDE? Projekt Tanec a handicap

Více

Komplexní prezentace a praktické ukázky pro zdravý způsob života

Komplexní prezentace a praktické ukázky pro zdravý způsob života zvýšíme výkon vašich zaměstnanců Komplexní prezentace a praktické ukázky pro zdravý způsob života BENEFITY pro Vaši společnost Základní rozpis naší nabídky. Pro komplexní nabídku kontaktujte našeho obchodního

Více

Oddíl sportovní gymnastiky TJ Sokol Bedřichov pořádá XXIII. ROČNÍK

Oddíl sportovní gymnastiky TJ Sokol Bedřichov pořádá XXIII. ROČNÍK Oddíl sportovní gymnastiky TJ Sokol Bedřichov pořádá XXIII. ROČNÍK závodu ve sportovní gymnastice mimi, nejmladších, mladších a starších žákyň, juniorek a žen BEDŘICHOVSKÝ JEŽEK 27. 4. 2019 v 10 hod. Sportovní

Více

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 IČ: 00540471, DIČ: CZ00540471, bankovní spojení: 1724809504/0600

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 IČ: 00540471, DIČ: CZ00540471, bankovní spojení: 1724809504/0600 Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 IČ: 00540471, DIČ: CZ00540471, bankovní spojení: 1724809504/0600 tel./fax:+420 242 429 260 e-mail: cgf@gymfed.cz tel.: +420

Více

Podpora pravidelné činnosti sportovních klubů pro děti a mládež registrovaní sportovci (ŠaS/TV1)

Podpora pravidelné činnosti sportovních klubů pro děti a mládež registrovaní sportovci (ŠaS/TV1) 1 Akademie FC Baník Ostrava Činnost Akademie FC Baník Ostrava v roce 2018 41 500 000 1 000 000 550 000 2 Akademie karate Ostrava, z. s. Celoroční činnost Akademie karate Ostrava - údržba a 833 000 470

Více

SK Kometa Praha a SK Slavia Praha

SK Kometa Praha a SK Slavia Praha Konečně Mezi Talenty www.skslaviapraha.cz SK Kometa Praha a SK Slavia Praha Sportovní uskupení se zaměřením a specializací na volejbal a tenis Kdo jsme: Sportovní uskupení s úspěšným třináctiletým působením

Více

HODNO CENÍ STŘEDISEK

HODNO CENÍ STŘEDISEK Příloha 2 HODNO CENÍ STŘEDISEK v rámci Programu II - Sportovně talentovaná mládež Úvod Finanční prostředky pro střediska SpS, SCM, VSCM a OSpS jsou přidělovány na základě součtu:. Kapitační platby pro

Více

Přílohy. Příloha č. 1: Rozvrh kurzů pro sezónu 2011/2012 a stručný přehled nabízené výuky Velký sál. Malý sál

Přílohy. Příloha č. 1: Rozvrh kurzů pro sezónu 2011/2012 a stručný přehled nabízené výuky Velký sál. Malý sál Přílohy Příloha č. 1: Rozvrh kurzů pro sezónu 2011/2012 a stručný přehled nabízené výuky Velký sál Malý sál Příloha č. 2: Příklady propagačních materiálů Legenda (zleva): 1) plakát pro propagaci letního

Více

TJ Sokol Hradec Králové

TJ Sokol Hradec Králové TJ Sokol Hradec Králové oddíl sportovní gymnastiky 51. ročník VELKÉ CENY MĚSTA HRADEC KRÁLOVÉ ve volném gymnastickém dvojboji 24. března 2018 Hradec Králové Závod je pořádán za finanční podpory Magistrátu

Více

Praha 14 kulturní a Zahrada, o.p.s.

Praha 14 kulturní a Zahrada, o.p.s. Lokální kreativní centrum a zóna pro život na sídlišti Černý Most Praha 14 kulturní a Zahrada, o.p.s. černý most Tradiční představa o životě na sídlišti je negativní. To platí také o pražském sídlišti

Více

Program na březen 2014

Program na březen 2014 Číslo stránky 1 Program na březen 2014 ZÁJMOVÉ AKTIVITY Název aktivity Termíny aktivity Doba konání Lektor (asistent) Cena aktivity Poznámky / Přihlášky Aspergea: setkání sebeobhájců 6. 3. 2014 čtvrtek

Více