Podzim/zima 2015/2016 MINI ZIMNÍ POHÁDKA. MINI Originální příslušenství. MINI Originální díly. MINI Service. MINI Kolekce. Keep it MINI.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Podzim/zima 2015/2016 MINI ZIMNÍ POHÁDKA. MINI Originální příslušenství. MINI Originální díly. MINI Service. MINI Kolekce. Keep it MINI."

Transkript

1 Podzim/zima 2015/2016 MINI ZIMNÍ POHÁDKA. MINI Originální příslušenství. MINI Originální díly. MINI Service. MINI Kolekce. Keep it MINI.

2 Intro 2 3 Světla & výhled ŽHAVÉ TIPY NA ZIMU. PONOŘTE SE DO POHÁDKOVÉHO ZIMNÍHO SVĚTA MINI. Odhalte svou divokou stránku a vydejte se za zimním dobrodružstvím. Nezáleží na tom, jak náročné jsou Vaše plány, s MINI Originálním příslušenstvím budete vždy skvěle vybaveni. Dopřejte si volnost, kterou chcete s chytrými transportními systémy a vezměte si s sebou vše, co potřebujete pro svůj náročný zimní program. Dokonale padnoucí MINI Originální zimní sady kol zajistí bezpečnou cestu na dovolenou na lyžích i na vánoční nákupy. A s designovými prvky pro interiér a exteriér si můžete své MINI vyladit podle svého. Aby byly Vaše zimní zážitky na silnicích opravdu jen příjemné, spolehněte se na naše MINI servisní specialisty, kteří připraví Váš vůz na všechny zimní výzvy. Přijeďte na MINI Zimní prohlídku, nebo si předem zamluvte správný termín pro výměnu pneumatik. Objevte to, bez čeho se v zimě neobejdete. Pro nezapomenutelný start do nové sezony. S úctou Váš MINI tým Uvidíme se na OBSAH. ROZSVIŤTE SVĚTLA. PŘEMĚŇTE NOC NA DEN. Ve Vašem MINI se tmy rozhodně bát nemusíte. Se širokou nabídkou xenonových a LED světel pro dodatečnou montáž budete mít vždy zajištěno, že vozovka bude ve tmě i v mlze optimálně osvětlená. A rozzářit můžete i interiér. LED interiérové osvětlení promění každé MINI ve skvělý klub na kolech, kde si užijete spoustu zábavy. Moderní osvětlení interiéru jasně bílým, denní světlo připomínajícím, světlem s MINI LED paketem interiérového osvětlení. Paket osvětlení pro interiér obsahuje LED moduly pro oblast střechy, LED panely pro prostor pro nohy a nepřímé osvětlení, vytvářející působivé efekty. Světla mají navíc úžasně nízkou spotřebu energie a dlouhou životnost. K dispozici jako 11 nebo 7dílná sada Kč Paket interiérového osvětlení, malý např. pro MINI Countryman a Paceman (R60/R61), Kč Paket interiérového osvětlení, velký např. pro MINI Countryman a Paceman (R60/R61), Světla & výhled 3 4 Malí pomocníci pro zimní sezonu 5 7 MINI Service 8 9 Transportní systémy & Infotainment Lifestyle Lišty stěračů s inovativním připevňovacím systémem. 25 W bi-xenonové světlomety sada pro dodatečnou montáž má stejný rozsah jako 35W halogenové světlomety. Upgrade z halogenových na bi-xenonové světlomety lze provést rychle a jednoduše. Získáte tak jasnější, světle modré světlo a atraktivnější design. Nové MINI John Cooper Works Kompletní zimní kola Kč Kč např. pro MINI Countryman a Paceman (R60/R61), např. pro MINI Countryman a Paceman (R60/R61),

3 Světla & výhled 4 5 Malí pomocníci pro zimní sezonu. DOKONALOST! ZPŮSOB, JAK V ZIMĚ NEZMRZNOUT. PŘIŠEL ČAS PRO MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ! Jak sportovní je Vaše MINI můžete ukázat i v noci. Výrazně rychlejší MINI poznáte například podle přídavných předních světlometů instalovaných před mřížkou chladiče. V zimě, ve vánici i za dlouhých zimních nocí, kdy je řízení složitější, Vám zaručí to nejlepší možné osvětlení vozovky. LED technologie Vás nadchne nejen úžasně nízkou spotřebou energie, ale také jedinečným vzhledem. Zapnuté nebo vypnuté: zcela nové LED přídavné světlomety zaujmou jak svým světlem, tak designem. Kombinují klasický vzhled přídavných reflektorů z rally a moderní LED technologii nabízející působivý výkon a inovativní schopnosti. MINI LED přídavné světlomety se rozsvěcejí společně s dálkovými světlomety vozu. V noci a za špatného počasí velmi efektivně osvětlují vozovku. Instalace může vyžadovat dodatečné díly. K dispozici v chromovaném a černém, vysoce lesklém provedení Kč např. pro MINI (F55/56), Bezpečné řízení také ve dne. MINI LED denní světlomety zapůsobí extrémně nízkou spotřebou energie a dlouhou životností. Zahrnují mlhová a parkovací světla v LED technologii/ barvě světla Kč např. pro MINI (F55/56), * K dispozici u všech participujících partnerů MINI. Speciální úpravy a provozní kapaliny mohou být zpoplatněny zvlášť. ZIMA: KONTROLA! PŘIPRAVTE SE NA ZIMU S MINI SERVICE. Čeká na Vás led, sníh a mráz to znamená, že Vaše MINI bude potřebovat MINI zimní prohlídku, aby se mohlo trochu zahřát. A Vy díky ní budete moci zimu absolvovat bez problémů a s hromadou zábavy. MINI zimní prohlídka zahrnuje: Kontrolu brzdového systému Test hladiny hydraulické kapaliny Kontrola poškození exteriéru Kontrola opotřebení a napnutí hnacího řemene Kontrola stavu kol a pneumatik Kontrola světlometů Test klimatizace/topení 700 * Kč

4 Malí pomocníci pro zimní sezonu. 6 7 Malí pomocníci pro zimní sezonu. ZIMNÍ WELLNESS. VAŠE MINI SI TO ZASLOUŽÍ. Brr, nízká teplota a sníh celou noc zimní období je plné výzev. Aby byla pro Vaše MINI snesitelnější, připravili jsme pro Vás program ochrany a péče, ve kterém naleznete mnoho malých pomocníků, kteří Vašemu miláčkovi během zimy zajistí vše potřebné. Přes okna bude vidět, interiér bude chráněný a nabízíme i krásnou pokrývku, která ochrání před nadpřirozenými schopnostmi paní zimy. Multifunkční pokrývka v designu Speedwell Blue je oboustranná: Jedna strana je fleecová, druhá odolná proti vodě. Uvnitř vozu chrání interiér před vlhkostí a nečistotami. Měkká svrchní strana, vyrobená z fleecu, chrání křehké předměty před poškozením a lze ji využít uvnitř i venku jako odpočinkovou deku Kč např. pro MINI (F56) Rohož do zavazadlového prostoru byla přizpůsobena novému MINI a spolehlivě ochrání podlahu zavazadlového prostoru před vlhkem a nečistotami. Je vyrobena z vysoce odolného, nepromokavého materiálu a lze ji jednoduše čistit. Design Essential Black nabízí prostou eleganci pro Váš zavazadlový prostor. Pro použití je vyžadován odkládací paket (493) nebo plochá podlážka zavazadlového prostoru (4UL) Kč např. pro MINI (F56) Sada péče o vůz zimní edice v prémiové brašně zahrnuje rozmrazovač oken (500 ml), nemrznoucí směs do ostřikovačů (1000 ml), magické ubrousky a škrabku na led. 940 Kč Podlahové koberečky do každého počasí v designu Essential Black dokonale ladí s interiérem Vašeho MINI a spolehlivě ochrání prostor pro nohy před vodou, nečistotami a znehodnocením. K dispozici v mnoha různých designech a jako 2dílná sada pro přední a zadní část interiéru Kč Podlahové koberečky do každého počasí přední, např. pro MINI (F55/56) Kč Podlahové koberečky do každého počasí zadní, např. pro MINI (F55/56) Čisticí prostředek na okna, nemrznoucí, 1000 ml. 166 Kč Rozmrazovač oken, 500 ml. 235 Kč Exteriérová plachta na vůz byla speciálně vyvinuta pro použití venku a chrání vůz před nečistotami, prachem a přírodními vlivy. Vyrobeno z extrémně lehkého nylonu a navrženo speciálně pro Vaše MINI. Grafika plachty s parkovací botičkou a parkovacím lístkem evokuje klasický britský humor Kč např. pro MINI (R56)

5 MINI Service 8 9 MINI Service VŠESTRANNÁ DOKONALOST. INDIVIDUÁLNÍ DOHLED NA KAŽDÉM KILOMETRU. MINI má jasné poslání: Vaši radost z jízdy a skvělé zážitky s Vaším MINI. A MINI Service se s radostí postará o to, aby bylo vše v pořádku. Servisní tým MINI bude osobním trenérem Vašeho MINI: Znají Vaše MINI do nejmenších detailů, vědí, jak se o něj správně postarat a jak jej udržet ve skvělé kondici. Od mřížky chladiče po zadní světlomety. A to je mnohem víc, než pouhá inspekce nebo údržba. MINI Service využívá výhradně MINI Originální díly, takže MINI vždy zůstává 100% originálem. Kromě toho se specialisté MINI Service postarají o aktualizace softwaru, dokonalou integraci příslušenství do vozu, opraví drobná poškození v rámci MINI kosmetických oprav a zajistí profesionální výměnu kol a pneumatik. Takže i po několika letech bude Vaše MINI ve špičkové kondici. MOTOROVÝ OLEJ: KONTROLA! PRO DLOUHOU ŽIVOTNOST MOTORU. MINI Servis motorového oleje Vám nabízí více než jen pouhou výměnu oleje. Její součástí je například i kontrola brzd a pneumatik. V rámci MINI Servis motorového oleje získáte komplexní službu, která zajistí Vašemu MINI dlouhý a šťastný život. MINI Servis motorového oleje zahrnuje: Výměnu motorového oleje, včetně likvidace znečištěného oleje Výměnu olejového filtru Reset servisního intervalu podle specifikací výrobce Práci a materiál Cenovou nabídku pro konkrétní model obdržíte u Vašeho MINI Dealera. MINI SERVISNÍ DNY. JSME TU PRO VÁS KAŽDOU STŘEDU! MINI Servisní dny jsou přesně pro Vás a Vaše MINI. Každou středu Vás obsloužíme v rámci pravidelného servisu Vašeho MINI za zvýhodněných podmínek. Současně jsme si pro Vás připravili další speciální nabídky. Zvýhodněné nabídky jsou platné pouze každou středu. V případě dotazů či zájmu o bližší informace kontaktujte prosím, Vašeho MINI partnera. K dispozici u všech participujících partnerů MINI. Speciální úpravy a provozní kapaliny mohou být zpoplatněny zvlášť.

6 Nové MINI John Cooper Works Nové MINI John Cooper Works V RYCHLÉM PRUHU. NOVÉ MINI JOHN COOPER WORKS. Nové MINI John Cooper Works si nelze splést. Lak Chili Red s detaily v černém pianovém laku nažhaví atmosféru. Aerodynamické nárazníky a spoiler v kombinaci se 17 koly z lehké slitiny dají jasně najevo, co je tento vůz zač. A jakmile uvidíte štítek John Cooper Works mezi předními LED světlomety, budete přesně vědět, o co tu kráčí. Nastoupíte do vozu a připoutáte se do sportovních sedadel John Cooper Works. Otočíte klíčkem a rázem se probudí přístrojová deska a Head-Up displej. Popadnete sportovní volant, uchopíte červenou řadicí páku s chromováním a nohou sešlápnete ocelový pedál plynu. A rovnou se můžete s tímto adrenalinem nabitým strojem zařadit do rychlého pruhu. A pokud byste si jej chtěli dále přizpůsobit, prohlédněte si příslušenství na pravé straně. Podlahové koberečky do každého počasí v designu Cooper Works Pro dokonale ladí s interiérem Vašeho MINI a spolehlivě ochrání prostor pro nohy před vodou, nečistotami a znehodnocením. 2dílná sada pro přední a zadní část interiéru Kč Podlahové koberečky do každého počasí přední, pro MINI (F55/56) Kč Podlahové koberečky do každého počasí zadní, pro MINI (F55/56) Plná dynamiky. Kryty vnějších zpětných zrcátek v designu John Cooper Works Pro zajistí Vašemu MINI ještě sportovnější vzhled. 2dílná sada Kč např. pro MINI (F55/56), Kryt na klíč a klíčenka jsou ultimátním módním doplňkem. S integrovaným NFC čipem lze ovládat veškeré softwarové funkce Vašeho NFC kompatibilního smartphonu jediným dotekem. 748 Kč Pouzdro na klíč MINI (F55/F56) 449 Kč Přívěsek na klíč MINI (F55/F56)

7 Transportní systémy & Infotainment Transportní systémy & Infotainment DOBRODRUŽSTVÍ ČEKÁ. JEDNODUŠE VÍCE ÚLOŽNÉHO PROSTORU. Je zde jedna věc, která k zimě neoddělitelně patří zábava na sjezdovkách a v hlubokém prašanu. MINI nabízí dokonalé řešení pro přepravu lyží a snowboardů: stačí je naložit na střechu! Chytrý, modulární transportní systém je k dispozici pro každý model MINI. Díky němu získáte v interiéru Vašeho MINI dostatek místa pro všechny přátele a vše důležité pro volný čas. Střešní box ve sportovním stylu MINI. Box s centrálním zamykáním. Objem 320 litrů. Pro instalaci jsou vyžadovány MINI základní střešní nosič a sportovní anténa. Možnost dokoupení sportovních pruhů, které jsou na obrázku. Základní střešní nosič pro vozy se střešními ližinami je vyroben z vysoce pevných hliníkových profilů. Systém je dimenzován pro maximální zatížení střechy 75 kg. K dispozici také pro vozy bez střešních ližin Kč např. pro MINI (F56), SPOLEČNÍCI NA CESTY. UŽIJTE SI CONNECTED RIDE. Palubní infotainment zahrnuje aktuální melodie z Vašeho mobilního telefonu, nejnovější filmy z tabletu a navigaci bez zbytečných objížděk to je radost z jízdy v podání MINI. A MINI se také postará o rozličné příslušenství, díky kterému bude vše vždy tam, kde má být. Kromě držáků mobilních zařízení je hlavní hvězdou nabídky nový Head-Up Screen pro dodatečnou montáž. Prohlédněte si novinky v nabídce Infotainment a užijte si jízdu s MINI na nové úrovni! Zábava na palubě: MINI Travel & Comfort držák tabletu zajistí dokonalou integraci tabletu ve voze. Ať při pouštění filmů, hudby nebo hraní her, zábava je vždy po ruce díky rámu, který se otáčí o 360. Držák musí být připevněn v univerzálním držáku a je k dispozici v provedeních pro mnoho typů tabletů Kč MINI držák pro Apple ipad TM Air 1 & Kč MINI držák pro Samsung TM Galaxy Tab a Head-Up Screen. Již mnoho řidičů se na vlastní kůži přesvědčilo, že během cestování v MINI čas skutečně letí velmi rychle. Nyní můžete využít pro vylepšení Vašeho MNI další inovaci, inspirovanou létáním Head-Up Screen. Head-Up Screen zobrazuje řadu informací o vozidle a navigační pokyny na transparentní obrazovce. Ta se připevňuje na palubní desku ve výšce volantu. Díky tomu jsou všechny zobrazované informace dostupné přímo v zorném poli řidiče. Head-Up Screen má integrovaný interface pro smartphony. Lze tak zobrazovat i informace z aplikací podporovaných smartphonů Kč Kč Kč MINI držák pro Apple ipad TM mini 631 Kč Univerzální držák např. pro MINI (F55/56), Držák lyží a snowboardů je vhodný pro přepravu: až 6 párů lyží nebo až 4 párů lyží s hůlkami nebo až 2 snowboardů a 1 páru lyží. Používat lze pouze v kombinaci se základním střešním nosičem Kč MINI Click & Drive systém obsahuje základní držák a samostatně dostupné spony. Držák lze optimálně umístit tak, aby bylo dané mobilní zařízení vždy během jízdy v zorném poli řidiče. Díky vyměnitelným sponám může být tento systém použit pro uchycení celé řady různých smartphonů. Nová univerzální spona je libovolně nastavitelná a vhodná pro zařízení s maximální šířkou 78 mm Kč Click & Drive systém Universal, pro MINI (F55/F56),

8 Lifestyle Lifestyle Accessories. VÁŠ MINI STYL. TEN PRAVÝ ORIGINÁL: MINI LIFESTYLE! Doma nebo na cestě pod vánoční stromeček MINI je vždy synonymem skvělé zábavy a neodolatelného městského stylu. To pravé právě pro Vás pro otevřený a bezstarostný přístup k životu. S MINI Lifestyle budete vždy středem pozornosti: špičkový design, vysoce kvalitní materiály a skvělé nápady: Více informací naleznete na GO MINI RC Wolf. Ruce na volant a jedeme s MINI Cooper S na dálkové ovládání. Světla, zvuk, ruční brzda a funkce pro otáčení v sériové výbavě. Rozměry: 18 cm x 21 cm x 28 cm Kč Černá čepice s logem MINI. Trendy čepice s nápisem MINI nebo s logem MINI wing, kterou lze v případě potřeby srolovat. 100% akryl. K dispozici v různých barvách. Jedna velikost. Unisex. 573 Kč Velká taška MINI Duffle Bag. Velká cestovní taška v retro stylu s nápisy MINI na obou stranách. Červená podšívka a kapsa na zip. Odnímatelný ramenní popruh. MINI Duffle bag je k dispozici v mnoha barevných odstínech. Rozměry: 59 cm x 17 cm x 33 cm Kč 03:15 hkabinové zavazadlo Rooftop. Nízká hmotnost a odolná skořepina: perfektní na víkend a pracovní cestu. Tohoto kompaktního společníka si můžete vzít s sebou i na palubu letadla. Dvě přepravní madla a čtyři kolečka s designem MINI zajistí komfortní manipulaci. Podšívka se šachovnicovým vzorem, čtyři kolečka v designu MINI. Se síťovinovou přepážkou a ochranným přepravním vakem. 55 cm x 36 cm x 23 cm Kč MINI Umbrella Logo Line Taschenschirm mit Teflon -beschichteter Bespannung. Öffnet und schließt automatisch per Knopfdruck. Windsichere Fibertec -Rippen. Handgriff im Design des neuen MINI Schaltknaufs. Innenprint des MINI mit Union-Jack- Dachflagge. Bezug: 100 % Polyester-Pongee. 105 cm Durchmesser. Schwarz ,90 MINI Bulldog, malý. Nejlepší přítel řidiče MINI: Malý plyšový MINI Bulldog s límečkem MINI a černým tričkem. Rozměry: 35 cm x 25 cm x 22 cm. 835 Kč MINI Módní deštník. Skládací deštník se automaticky otevírá a zavírá stisknutím tlačítka. Textilie potažená Teflonem a větru odolná kostra z materiálu Fibertec. Madlo v designu řadicí páky nového MINI. Horní strana s potiskem Speed up your life. Potah: 100% polyester pongee, vrstva Teflon, průměr 105 cm Kč MINI reproduktor. Jednoduchý poslech žádné kabely, žádné připojování, žádná instalace. Jednoduše položte svůj smartphone na horní stranu reproduktoru a okamžitě začněte poslouchat. Připojení a přenos audia prostřednictvím indukce. Tablet je možné připojit přes dvoupinový konektor, který je součástí dodávky. Ideální pro použití uvnitř i venku. Černá barva s červenými pruhy. Životnost baterií 4 až 5 hodin, dobíjení přes MINI USB konektor. Jako zdroj energie je možné využít 3 AA baterie (nejsou součástí dodávky). Dvoupinový konektor pro tablety v balení. Rozměry: 12 cm x 6,5 cm x 3,5 cm. ➀ Kč MINI UNION JACK THERMO CAN Doppelwandige Thermo Can. Deckel mit Silikondichtung gegen Verschütten. Edelstahl. 0,33 l. Alu-Weiß ,90 Alu-Berry ,90

9 Kompletní zimní kola Kompletní zimní kola VYRAZTE ZA SNĚHEM. DOKONALÝ GRIP. Nejdůležitější věcí na sněhu a ledu je optimální kontakt s vozovkou. Maximální stabilita, minimální brzdná dráha pouze ty nejlepší pneumatiky jsou dostatečně dobré. To je také důvodem, proč MINI prodává pouze ty nejvhodnější pneumatiky pro konkrétní model. I v zimě tak můžete na své okolí udělat velký dojem s MINI Originálními sadami zimních kol. Ideální kombinace perfektního gripu a skvělého vzhledu bude Vaším esem v rukávu. Prostřednictvím našeho konfigurátoru si můžete jednoduše a online vybrat tu správnou MINI Originální sadu zimních kol pro Váš vůz. Váš MINI Servisní tým se posléze postará o jejich profesionální montáž. Nezapomeňte si sjednat schůzku. MINI SYMBOL HVĚZDY. Dívejte se po symbolu hvězdy ocenění pro pneumatiky. Všechny pneumatiky MINI jsou navrhovány ve spolupráci s předními výrobci pneumatik. Označení symbolem hvězdy pneumatika obdrží pouze tehdy, když dokáže zajistit typické jízdní vlastnosti MINI a splní náročná kritéria MINI v řadě testů. Veškeré informace o symbolu hvězdy MINI naleznete na Navíc při zakoupení kompletní sady kol označených hvězdičkou, získáte bezplatně pojištění pneumatik na 24 měsíců. MINI KONFIGURÁTOR KOMPLETNÍCH KOL. Prostřednictvím našeho online konfigurátoru si můžete prohlédnout, jak budou Vámi vybraná kola slušet Vašemu MINI. Změna perspektivy a barvy laku Vám umožní udělat si reálnou představu o podobě Vašeho MINI.

10 Kompletní zimní kola Kompletní zimní kola LEDOVĚ CHLADNÝ GRIP. PRO MINI ( ), MINI CLUBMAN, MINI CABRIO, MINI COUPÉ A MINI ROADSTER (R5X). SPORTOVNÍ NEBO ELEGANTNÍ? Máme pro Vás připravené na míru sestavené MINI Originální kompletní sady zimních kol, ze kterých si můžete vybrat jak co se velikosti, tak designu týká. Od klasického designu Radial Spoke, po super sportovní design Cross Spoke. Ta rozbuší srdce Vašeho MINI i v tom nejchladnějším počasí. PRO MINI OD 2014 (F55/F56). PRO MINI COUNTRYMAN A MINI PACEMAN (R60/R61). Bridge Spoke R kompletní zimní kolo s pneumatikou Goodyear UG7+* RSC v rozměru 195/55 R16 87H. Pro MINI (F5x). Cross Spoke R kompletní zimní kolo s pneumatikou Dunlop SP Winter Sport 3D* RSC v rozměru 185/50 R17 86H. Pro MINI (F56). Ocelová kola. 15 ocelové kolo s pneumatikou Michelin Alpin A4* v rozměru 175/65 R15 84H. Pro MINI (F55/F56). Palivová účinnost E, přilnavost za mokra C, vnější aerodynamický hluk 70 db. Loop Spoke kompletní zimní kolo s pneumatikou Pirelli W210 Snow control 3 r-f* RSC v rozměru 195/55 R16 87H. Pro MINI (F55/F56). Palivová účinnost E, přilnavost za mokra C, vnější aerodynamický hluk 72 db. Radial Spoke kompletní zimní kolo s pneumatikou Dunlop SP Winter Sport 3D* RSC v rozměru 175/60 R16 86H. Pro MINI (F55/F56). Palivová účinnost F, přilnavost za mokra C, vnější aerodynamický hluk 67 db. Heli Spoke kompletní zimní kolo s pneumatikou Pirelli W210 Snowcontrol 3* v rozměru 175/65 R15 84H. Pro MINI (F55/F56). Palivová účinnost E, přilnavost za mokra B, vnější aerodynamický hluk 71 db. Palivová účinnost E, přilnavost za mokra C, vnější aerodynamický hluk 67 db Kč Nabídka za sadu vč. RDC, Palivová účinnost F, přilnavost za mokra E, vnější aerodynamický hluk 68 db Kč Nabídka za sadu vč. RDC, Ocelová kola. 16 ocelové kolo s pneumatikou Bridgestone Blizzak LM-25 l* v rozměru 195/60 R16 89H. Pro MINI Countryman a MINI Paceman (R60/R61). Palivová účinnost F, přilnavost za mokra F, vnější aerodynamický hluk 70 db. 5 Star Double Spoke R kompletní zimní kolo s pneumatikou Pirelli W210 Sottozero S2* RSC v rozměru 205/55 R17 91H. Pro MINI Countryman a MINI Paceman (R60/R61). Palivová účinnost F, přilnavost za mokra C, vnější aerodynamický hluk 72 db Kč Kč Kč Kč Kč Kč Nabídka za sadu vč. RDC, Nabídka za sadu vč. RDC, Nabídka za sadu vč. RDC, Nabídka za sadu vč. RDC, Nabídka za sadu vč. RDC, Nabídka za sadu vč. RDC,

11 ŽHAVÉ ZBOŽÍ: UNION JACK V PRÁCI. VAROVÁNÍ: HORKÉ! STYLOVÝ PŘENOS DAT. MINI bezdrátová počítačová myš Kč HRNEK I LOVE MINI 296 Kč MINI pouzdro na notebook 861 Kč VAŠE MINI V TĚCH NEJLEPŠÍCH RUKOU. MINI.Ceska.Republika specials Pro naskenování QR kódů potřebujete smartphone s příslušným softwarem. Pro přístup na Facebook musí být ve Vašem smartponu nainstalována aplikace Facebook. Možnosti výbavy a ceny jsou závislé na konkrétním modelu, výbavě a roku výroby. Uváděné ceny se mohou změnit v důsledku kurzových změn. Všechny nabídky jsou uváděny včetně DPH a nezahrnují náklady na montáž. Leták obsahuje ilustrační obrázky. Nabídka je platná do nebo do vyprodání skladových zásob. Nabídka je platná pouze u participujících dealerů MINI. Tiskové chyby a změny vyhrazeny. Reprodukce textu, a to i jednotlivých částí, pouze s písemným souhlasem BMW Vertriebs GmbH, Salzburg. BMW Vertriebs GmbH, Salzburg, Rakousko.

BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI!

BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI! Podzim/zima 2013/2014 BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI! BEZPEČNOST. Vše připraveno na zimu: MINI Service Styl. Cool v každém detailu: MINI Kolekce ZÁBAVA NA SNĚHU. Chytré nakládání a vykládání: MINI přepravní systémy

Více

MINIMÁLNÍ TEPLOTY. MAXIMÁLNÍ ZÁBAVA.

MINIMÁLNÍ TEPLOTY. MAXIMÁLNÍ ZÁBAVA. Podzim/zima 2014/2015 MINIMÁLNÍ TEPLOTY. MAXIMÁLNÍ ZÁBAVA. SKVĚLÝ ATLET: MINI Kompletní zimní kola. SKVĚLÝ CHARAKTER: MINI Příslušenství. SKVĚLÝ SPOLEČNÍK: MINI Transportní systémy. SKVĚLÝ VZHLED: MINI

Více

VELKÁ PREMIÉRA: VSTŘÍC LÉTU VE VAŠEM MINI.

VELKÁ PREMIÉRA: VSTŘÍC LÉTU VE VAŠEM MINI. JARO/LÉTO 2016 VELKÁ PREMIÉRA: VSTŘÍC LÉTU VE VAŠEM MINI. PŘIPRAVTE SE, POZOR, START! Kompletní letní kola MINI. NEOMEZENÁ INDIVIDUALITA. Originální příslušenství MINI. MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ A

Více

ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI.

ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI. PODZIM/ZIMA 2016/2017 ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI. INDIVIDUÁLNÍ. MINI Originální příslušenství. DOKONALÉ. MINI Originální sady kompletních zimních kol. POSVIŤTE SI NA CESTU. MINI Světla. PŘESNĚ NA MÍRU.

Více

ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI.

ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI. PODZIM/ZIMA 2016/2017 ZIMNÍ KOLEKCE PRO VAŠE MINI. INDIVIDUÁLNÍ. MINI Originální příslušenství. DOKONALÉ. MINI Originální sady kompletních zimních kol. POSVIŤTE SI NA CESTU. MINI Světla. PŘESNĚ NA MÍRU.

Více

NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY.

NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. BMW Originální díly a příslušenství BMW Service BMW Lifestyle Jaro 2012 Radost z jízdy NAŠE SLUŽBY PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. JEDINÁ VĚC, KTEROU LETOS NA JAŘE POTŘEBUJETE: BMW SERVICE. ZPĚTNÝ ODKUP KOL BMW

Více

STĚRAČE: kontrola. TOPENÍ: kontrola správné funkčnosti

STĚRAČE: kontrola. TOPENÍ: kontrola správné funkčnosti PODZIM/ZIMA 2013 PRO VAŠI BEZPEČNOST: ZIMNÍ SERVISNÍ PROHLÍDKA Rozjeďte se naplno do nastávající zimy! S naší Jaguar zimní servisní prohlídkou bude Vaše auto fit i ve ztížených podmínkách v nadcházejících

Více

BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI!

BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI! Podzim/zima 2013/2014 BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI! BEZPEČNOST. Vše připraveno na zimu: MINI Service Styl. Cool v každém detailu: MINI Kolekce ZÁBAVA NA SNĚHU. Chytré nakládání a vykládání: MINI přepravní systémy

Více

PŘIVÍTEJTE ZIMU. MINI SERVIS, MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ, MINI LIFESTYLE. S PERFEKTNÍM VÝHLEDEM. OSVĚTLENÍ.

PŘIVÍTEJTE ZIMU. MINI SERVIS, MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ, MINI LIFESTYLE. S PERFEKTNÍM VÝHLEDEM. OSVĚTLENÍ. PODZIM/ZIMA 2017/2018 PŘIVÍTEJTE ZIMU. DOKONALE PŘIPRAVENI. MINI SERVIS. S PERFEKTNÍM VÝHLEDEM. OSVĚTLENÍ. S NĚČÍM NAVÍC. PŘEPRAVNÍ SYSTÉMY. S OPTIMÁLNÍ TRAKCÍ. KOMPLETNÍ ZIMNÍ KOLA. MINI SERVIS, MINI

Více

LETNÍ VYHLÍDKY. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky.

LETNÍ VYHLÍDKY. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky. Jaro/léto 2015 LETNÍ VYHLÍDKY. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky. VEZMĚTE SI VŠE S SEBOU: MINI Transportní systémy. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce.

Více

BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI!

BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI! Podzim/zima 2013/2014 BAREVNÁ ZIMA PŘED NÁMI! BEZPEČNOST. Vše připraveno na zimu: MINI Service Styl. Cool v každém detailu: MINI Kolekce ZÁBAVA NA SNĚHU. Chytré nakládání a vykládání: MINI přepravní systémy

Více

MINIMÁLNÍ TEPLOTY. MAXIMÁLNÍ ZÁBAVA.

MINIMÁLNÍ TEPLOTY. MAXIMÁLNÍ ZÁBAVA. Podzim/zima 2014/2015 MINIMÁLNÍ TEPLOTY. MAXIMÁLNÍ ZÁBAVA. SKVĚLÝ ATLET: MINI Kompletní zimní kola. SKVĚLÝ CHARAKTER: MINI Příslušenství. SKVĚLÝ SPOLEČNÍK: MINI Transportní systémy. SKVĚLÝ VZHLED: MINI

Více

M{zd{ CX-5 příslušenství

M{zd{ CX-5 příslušenství M{zd{ CX-5 příslušenství 1 3 5 7 2 4 6 8 VÝBAVA EXTERIÉRU VÝBAVA INTERIÉRU 1 SOUPRAVA KRYTŮ VNĚJŠÍCH ZPĚTNÝCH ZRCÁTEK Díky této soupravě krytů vnějších zpětných zrcátek dodáte své Mazdě CX-5 ještě více

Více

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5.

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5. VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro CITROËN znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova charakterizují i řadu originálních doplňků navržených speciálně pro Váš vůz. Nechte se inspirovat

Více

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ.

BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. Radost z jízdy BMW ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. BMW ŘADY 3, BMW ŘADY 4, BMW A BMW X4. Technické informace. Září 2018. 02 Obsah. Technické informace 1. 2. 3. Rejstřík Přehled kol z lehkých slitin Popisy výrobku

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO BEZPEČNOST 04 PŘEPRAVA 06 OCHRANA 08 MULTIMÉDIA 10 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

LETNÍ VYHLÍDKY. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky.

LETNÍ VYHLÍDKY. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky. Jaro/léto 2015 LETNÍ VYHLÍDKY. VŠE POD KONTROLOU: MINI Kompletní letní kola. KOMFORTNÍ BEZPEČÍ: MINI Dětské sedačky. VEZMĚTE SI VŠE S SEBOU: MINI Transportní systémy. JEN TAK PRO RADOST: MINI Kolekce.

Více

Vaše BMW 540i xdrive Limousine.

Vaše BMW 540i xdrive Limousine. Vaše BMW 540i xdrive Limousine. www.bmw.cz/myconfig/w4m6c0p2 17.06.2017 1/10 Model BMW 540i xdrive Limousine. Výkon motoru: 340 k Zdvihový objem: 2.998 cc Spotřeba: 7,2 l/100km [1] Emise CO2: 164 g/km

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

M{zd{ MX-5 příslušenství

M{zd{ MX-5 příslušenství M{zd{ MX-5 příslušenství 1 3 5 8 6 2 4 7 9 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA 1 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW.

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. Radost z jízdy ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. BMW ŘADY 5, BMW A BMW. Technické informace. Prosinec 2018. 02 Obsah. Technické informace 1. 2. 3. Rejstřík Přehled kol z lehkých slitin Popisy výrobku 03-06

Více

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce

Freemont. www.fiat.cz. Razítko smluvního prodejce www.fiat.cz Freemont Razítko smluvního prodejce Ilustrace a popisy v tomto katalogu mají informativní charakter. Výrobce si vyhrazuje právo provádět kdykoli bez předchozího ohlášení jakékoli změny konstrukčního

Více

Vítáme jaro s Land Rover kompletní prohlídkou.

Vítáme jaro s Land Rover kompletní prohlídkou. JARO/LÉTO 2013 1 Vítáme jaro s Land Rover kompletní prohlídkou. Není to příjemné, když zima odchází a dny jsou opět delší? Plni energie pro zábavu a výlety, které prožijete s vaším Land Rover. Pro ještě

Více

VŠE SE TOČÍ KOLEM ZIMY.

VŠE SE TOČÍ KOLEM ZIMY. BMW Originální díly a příslušenství, BMW Service, BMW Lifestyle Zima 2011/2012 Radost z jízdy VŠE SE TOČÍ KOLEM ZIMY. BMW KOMPLETNÍ SADY ZIMNÍCH KOL A NABÍDKY SLUŽEB BMW. Méně emisí. Více radosti z jízdy.

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

BMW SERVISNÍ NOVINKY JARO 2016 VÍTEJTE V NOVÉ SEZÓNĚ. www.facebook.com/ BMW.Ceska. Republika. www.bmw.cz/ seasonaloffers

BMW SERVISNÍ NOVINKY JARO 2016 VÍTEJTE V NOVÉ SEZÓNĚ. www.facebook.com/ BMW.Ceska. Republika. www.bmw.cz/ seasonaloffers BMW Originální díly a Příslušenství, BMW Servis, BMW Lifestyle Jaro 2016 Radost z jízdy VÍTEJTE V NOVÉ SEZÓNĚ. BMW www.facebook.com/ BMW.Ceska. Republika www.bmw.cz/ seasonaloffers Oskenování tohoto QR

Více

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208 PŘÍSLUŠENSTVÍ 208 OSOBITOST Vybrali jste si vůz Peugeot 208 a uskutečnili jste tak opravdový generační skok. Je to moderní a technologicky dokonalý vůz a jeho přirozená intuice vás nepřestává příjemně

Více

NOVINKY JARO / LÉTO 2014

NOVINKY JARO / LÉTO 2014 NOVINKY JARO / LÉTO 2014 1 PROŽIJTE NEZAPOMENUTELNÉ LÉTO Obsah Kompletní servisní prohlídka... 4 5 Transport... 6 7 Komfort na cestách... 8 9 Freelander 2... 10 11 Range Rover Evoque... 12 13 HERE navigace...

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 29.08.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 29.08.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Sparkling

Více

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX

PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX PRŮVODCE PŘÍSLUŠENSTVÍM NA FORD B-MAX ODDĚLUJÍCÍ MŘÍŽ Mříž oddělující zavazadlový prostor, za první řadu sedadel Pevná přepážka umístěná za přední sedadla. Poskytuje větší nákladový prostor a jeho bezpečnou

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

JE ZIMA. ALE TO JE V POHODĚ. SENZAČNÍ NABÍDKY.

JE ZIMA. ALE TO JE V POHODĚ. SENZAČNÍ NABÍDKY. JE ZIMA. ALE TO JE V POHODĚ. SENZAČNÍ NABÍDKY. Podzim/zima 2012/2013 PŘIMĚŘENÉ. Akční nabídka příslušenství. DIVOKÉ. John Cooper Works Tuning. PROSTORNÉ. Zimní trendy MINI Lifestyle. BÁJEČNÉ. Skvělé zimní

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

M{zd{ 2 příslušenství

M{zd{ 2 příslušenství M{zd{ 2 příslušenství 1,2,4,5 6 8 9 10 11 3 7 8A 12 VNĚJŠÍ VÝBAVA RÁFKY Z LEHKÝCH SLITIN 1 SADA OZDOBNÝCH FÓLIÍ Varianta a) šedá/červená/stříbrná (bez vyobrazení), varianta b) černá/červená/stříbrná. Propůjčí

Více

M{zd{ 3 příslušenství

M{zd{ 3 příslušenství M{zd{ 3 příslušenství 1,2,3,4 6 8 11 12 9 13 5 7 10 14 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA RÁFKY Z LEHKÝCH SLITIN 1 STŘEŠNÍ SPOILER Dejte svému vozu Mazda3 nezaměnitelný vzhled a podtrhněte sportovního ducha

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

ŽÁDNÉ KOMPROMISY MEZI BEZPEČNOSTÍ A STYLEM. NAVRŽENO PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. BMW ORIGINÁLNÍ ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA A BMW PŘÍSLUŠENSTVÍ.

ŽÁDNÉ KOMPROMISY MEZI BEZPEČNOSTÍ A STYLEM. NAVRŽENO PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. BMW ORIGINÁLNÍ ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA A BMW PŘÍSLUŠENSTVÍ. Radost z jízdy ŽÁDNÉ KOMPROMISY MEZI BEZPEČNOSTÍ A STYLEM. NAVRŽENO PRO VAŠI RADOST Z JÍZDY. BMW ORIGINÁLNÍ ZIMNÍ KOMPLETNÍ KOLA A BMW PŘÍSLUŠENSTVÍ. 2 3 NEJPOHODLNĚJI SE CÍTÍME TEHDY, KDYŽ JE STYL KOMBINOVÁN

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: Autocentrum Přerov CZ Olomoucká 440 751 24 Přerov

Více

Alfa Brera a Alfa Spider

Alfa Brera a Alfa Spider Alfa Brera a Alfa Spider Řešení na míru PŘEDNÍ SPOILER ** č. 50903198 ZADNÍ SPOILER ** Pouze Brera. č. 50903199 2 Řešení na míru ZADNÍ SPOILER ** Pouze Spider. č. 50903200 SADA PRAHOVÝCH NÁSTAVCŮ ** č.

Více

NOVÉ DOBRODRUŽSTVÁ. MINI ORIGINÁLNE PRÍSLUŠENSTVO, MINI SERVICE, MINI LIFESTYLE. DOSTUPNEJŠIE. MINI Service. VIAC PRIESTORU. Nové MINI Countryman.

NOVÉ DOBRODRUŽSTVÁ. MINI ORIGINÁLNE PRÍSLUŠENSTVO, MINI SERVICE, MINI LIFESTYLE. DOSTUPNEJŠIE. MINI Service. VIAC PRIESTORU. Nové MINI Countryman. JAR/LETO 07 NOVÉ DOBRODRUŽSTVÁ. VIAC PRIESTORU. Nové MINI Countryman. INDIVIDUÁLNEJŠIE. MINI Originálne príslušenstvo. DOSTUPNEJŠIE. MINI Service. OSOBITEJŠIE. MINI Lifestyle. MINI ORIGINÁLNE PRÍSLUŠENSTVO,

Více

Vaše BMW X3 xdrive20d.

Vaše BMW X3 xdrive20d. Vaše BMW X3 xdrive20d. www.bmw.cz/myconfig/f5g0s3o1 23.03.2017 1/9 Model BMW X3 xdrive20d. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,2 l/100km [1] Emise CO2: 136 g/km [1] 1 181 70 Výbavové

Více

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082

SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Příslušenství Alfa 159 - Alfa 159 Sportwagon SADA NÁSTAVCŮ PRAHŮ** Č. 50903082 Alfa 159 a Alfa 159 Sportwagon Tuning a výbava AERODYNAMICKÁ SADA PRO PŘEDNÍ ČÁST** Č. 50903083 DEFLEKTORY PROTI AERODYNAMICKÉMU

Více

Volkswagen Financial Services Pekařská Praha 5

Volkswagen Financial Services Pekařská Praha 5 1/33 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 Volkswagen Financial Services Pekařská 6 155 00 Praha 5 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 3AA9111

Více

Vaše BMW 520d Limousine.

Vaše BMW 520d Limousine. Vaše BMW 520d Limousine. 24.03.2018 Model BMW 520d Limousine. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,7 l/100km [2] Emise CO2: 123 g/km [2] 1 332 50 Výbavové linie Sport Line (S07AC) 68

Více

Vyzkoušejte novou zimní kolekci!

Vyzkoušejte novou zimní kolekci! Vyzkoušejte novou zimní kolekci! Pneumatika 185/65 R15 88T za 1 399 Kč s přezutím zdarma! od 1. 10. do 31. 12. 2016 ZIMNÍ PNEUMATIKY A KOMPLETY KOL PŘEZUTÍ ZDARMA! Prémiové zimní pneumatiky vám u nás přezujeme

Více

AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH PAKETŮ JOY.

AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH PAKETŮ JOY. AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH PAKETŮ JOY. BMW řady 1 (3dveřová / 5dveřová verze) BMW 116d / 116d EDE / 118d / 118d xdrive / 120d / 120d xdrive / 116i / 118i 140 426 Kč zdarma 100 % BMW 125d / 125i 136

Více

Tuning & Výkon OCHRANNÝ KRYT NÁRAZNÍKU SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16

Tuning & Výkon OCHRANNÝ KRYT NÁRAZNÍKU SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16 Sedici Tuning & Výkon SADA KOL Z LEHKÉ SLITINY 16 Rozměry: 6,5J x 16 Pro použití s pneumatikami 205/60 R16. Skládá se ze čtyř ráfků 71805635. č. 71805634 Ozdobná modrá krytka. č. 71803435 Ozdobná červená

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 09.04.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 09.04.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Estoril

Více

Vaše BMW 530d xdrive Touring.

Vaše BMW 530d xdrive Touring. Vaše BMW 530d xdrive Touring. 23.11.2018 Model BMW 530d xdrive Touring. Výkon motoru: 265 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 5,9 l/100km [2] Emise CO2: 156 g/km [2] 1 718 60 23.11.2018 2/ 10 Exteriér

Více

Naše nabídka: Dopřejte si náš pestrý. Volkswagen. Zima 2011. Porsche Praha. Autorizovaný servis Volkswagen. Originální díly Volkswagen

Naše nabídka: Dopřejte si náš pestrý. Volkswagen. Zima 2011. Porsche Praha. Autorizovaný servis Volkswagen. Originální díly Volkswagen Zima 2011 Dopřejte si náš pestrý Naše nabídka: Volkswagen Originální díly Volkswagen Originální příslušenství Volkswagen Nabídka zimních pneumatik Servisní úkon Zimní servisní prohlídka Volkswagen Lifestyle

Více

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Model Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Celková cena 315 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 50 kw / 68 koní Spotřeba paliva: 4.5 m3/100km Emise CO2: 82

Více

Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za Kč s přezutím zdarma! od do

Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za Kč s přezutím zdarma! od do Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika 195/65 R15 91T za 1 349 Kč s přezutím zdarma! od 1. 10. do 31. 12. 2016 Renault SERVIS. Stále v pohybu. Stále plni života. Zimní pneumatiky a komplety kol PŘEZUTÍ ZDARMA!

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 127 Kč Yaris Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2014/07 Platnost od: 15.9.2014 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 8 515 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi instalace INSTAL-YARIS

Více

1/2. Číslo protokolu: arval3 cr 17589

1/2. Číslo protokolu: arval3 cr 17589 1/28 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce): Obchodní označení: ARVAL CZ s.r.o. Na

Více

MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. NOVÉ MINI CLUBMAN.

MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. NOVÉ MINI CLUBMAN. MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. NOVÉ MINI CLUBMAN. Z LÁSKY K DETAILU. Věříte v lásku na první pohled? Nové MINI Clubman ano. Stačí se podívat na design exteriéru a interiéru, stejně jako na nabídku pro

Více

kryty zrcátek vylepšete si zrcátka těmito 2 tvarovanými kryty vylepšete si dveřní kliky těmito 2 díly z chromované nerezové oceli

kryty zrcátek vylepšete si zrcátka těmito 2 tvarovanými kryty vylepšete si dveřní kliky těmito 2 díly z chromované nerezové oceli N o v ý V A Š E C E S T A. S novým Stralisem Hi-Way nastavila společnost IVECO nové standardy designu, výkonu a technologie ve světě práce, a jedno po druhém překonává. Iveco Shop nyní přichází s řadou

Více

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 1 DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME www.renault.cz servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 2 AKČNÍ ZIMNÍ PROHLÍDKA VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU, jistě Vám nemusíme

Více

BEZPEČNÁ CESTA ZAČÍNÁ KVALITNÍM SERVISEM

BEZPEČNÁ CESTA ZAČÍNÁ KVALITNÍM SERVISEM BEZPEČNÁ CESTA ZAČÍNÁ KVALITNÍM SERVISEM Výhodná nabídka ŠKODA Originálních dílů a příslušenství V rámci zimní servisní akce jsme pro vás připravili uvedené produkty za zvýhodněné ceny. Neváhejte a navštivte

Více

Nové možnosti Vašeho Sprintera. Originální příslušenství Mercedes-Benz.

Nové možnosti Vašeho Sprintera. Originální příslušenství Mercedes-Benz. Nové možnosti Vašeho Sprintera. Originální příslušenství Mercedes-Benz. Dobře promyšlená přídavná zařízení. Od střechy až po podvozek. Praktické příslušenství Vašeho Sprintera. Sprinter je robustním a

Více

Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault

Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault Více jistoty pro vaše zimní cesty Zimní pneumatika 175/65 R14 za 1 099 Kč s přezutím zdarma RENAULT SERVIS 5+. Řešení pro starší vozidla Renault. Zimní pneumatiky

Více

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q

Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Model Nové Q5 2.0 TDI quattro 120 kw q Celková cena 1 358 50 Motor 1968 cm3 quattro S tronic 7 st. 1 218 90 Výkon: 120 kw / 163 koní Spotřeba paliva: 4.9 l/100km Emise

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

ŽIVOT JE PLNÝ PŘEKVAPENÍ. TO ALE NEPLATÍ O NÁKLADECH NA SERVIS.

ŽIVOT JE PLNÝ PŘEKVAPENÍ. TO ALE NEPLATÍ O NÁKLADECH NA SERVIS. BMW Service ŽIVOT JE PLNÝ PŘEKVAPENÍ. TO ALE NEPLATÍ O NÁKLADECH NA SERVIS. BMW SERVICE INCLUSIVE. KOMPLETNÍ SERVIS. JIŽ ZAHRNUT. ÚDRŽBA. Zahrnuta. OPRAVY OPOTŘEBENÍ. Zahrnuty. OPRAVA. Zahrnuta. BMW SERVICE

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 4 h 3 672 Kč pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 4 h 3 672 Kč pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks Avensis - sedan 2014 Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2014/02 Platnost od: 10.9.2014 Hi-TECH Hotspot - WiFi Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém Go Navigační systém Go Plus Zábavní

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Vaše BMW X6 xdrive30d.

Vaše BMW X6 xdrive30d. Vaše BMW X6 xdrive30d. 05.11.2018 Model BMW X6 xdrive30d. Výkon motoru: 258 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 7,0 l/100km [2] Emise CO2: 183 g/km [2] 1 931 80 05.11.2018 2/ 8 Exteriér Nemetalický lak

Více

M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ

M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ M{ZD{ mx-5 PŘÍSLUŠENSTVÍ 4 1 5 2 6 3 VNĚJŠÍ VÝBaVa 1 2 3 4 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního tlumiče výfuku

Více

Ceník příslušenství Audi A5

Ceník příslušenství Audi A5 Náskok díky technice www.audi.cz Příslušenství Audi: 100% Audi. Sport a design 6 7 Hliníkový litý disk, s 5 dutými rameny, leštěný 9 J x 19, pro pneumatiky 255/35 R 19 antracitový stříbrný 1 Údaje o rozsahu

Více

SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD.

SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. seat.cz Naskočte do zimy připraveni! ZIMNÍ SERVISNÍ AKCE SEAT 2011. Do zimy naskočíte připraveni se zimní servisní akcí SEAT. V našem autorizovaném servisu jsme pro vás připravili speciální zimní servisní

Více

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW.

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. Originální příslušenství BMW BMW řady 5 BMW BMW Technické informace stav: březen 2015 Radost z jízdy ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. BMW ŘADY 5 SEDAN, BMW ŘADY 5 TOURING, BMW ŘADY 5 GRAN TURISMO, BMW A BMW.

Více

MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. NOVÉ MINI 3DVEŘOVÉ A 5DVEŘOVÉ. NOVÉ MINI CABRIO.

MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. NOVÉ MINI 3DVEŘOVÉ A 5DVEŘOVÉ. NOVÉ MINI CABRIO. MINI ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ. NOVÉ MINI DVEŘOVÉ A 5DVEŘOVÉ. NOVÉ MINI CABRIO. 2 VAŠE MINI: DOKONALÉ, AŽ KDYŽ TO ŘEKNETE VY. Kdo neustále hledá nové cesty, má v MINI Originálním příslušenství svobodu v

Více

BMW i Radost z jízdy

BMW i Radost z jízdy BMW i Radost z jízdy STYLOVÁ UDRŽITELNOST. BMW i LIFESTYLE KOLEKCE. i JAKO idea. BMW i je více než jen pouze vynikající technika. Je to komplexní idea koncept, který způsobil v celém automobilové průmyslu

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: AUTO DUBINA a.s. Horní 122 700 30 Ostrava - Dubina

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-PROACE 0,1 h 58 Kč 6 MT sportovní design PZ4L0-H0172-00 1 Ks 1 594 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-PROACE 0,1 h 58 Kč 6 MT sportovní design PZ4L0-H0172-00 1 Ks 1 594 Kč ProAce Autorizovaný servis: HO-LA CENTER 2013/04 Platnost od: 10.9.2014 Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 8 515 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot WiFi 581 Kč 9 096 Kč INTERIÉR integrovaná

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AURIS 4,5 h 3 524 Kč 7" displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-AURIS 4,5 h 3 524 Kč 7 displej SLAVE PZ462-00375-00 1 Ks Auris TS 2015 Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2015/05 Platnost od: 21.7.2015 Touring Sports Hi-TECH Hotspot WiFi Zábavní systém Zábavní systém Navigační systém GO Navigační systém GO Plus uživatelský

Více

Vaše BMW 740d xdrive Limousine.

Vaše BMW 740d xdrive Limousine. Vaše BMW 740d xdrive Limousine. www.bmw.cz/myconfig/d3v6h3y5 20.04.2017 1/9 Model BMW 740d xdrive Limousine. Výkon motoru: 320 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 5,3 l/100km [1] Emise CO2: 139 g/km [1]

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS-HY 0,2 h 139 Kč Yaris Hybrid Autorizovaný servis: TOYOTA CENTRAL EUROPE 2014/07 Platnost od: 21.7.2015 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 7 658 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi 8 352 Kč

Více

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW.

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. Originální příslušenství BMW BMW řady 1 BMW řady 2 BMW Technické informace stav: červenec 2015 Radost z jízdy ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. BMW ŘADY 1, BMW ŘADY 2 A BMW. 02 Obsah. Technické informace 1.

Více

Projeďte jarem s lehkostí. Jarní servis Volkswagen. AUTO - BAYER, s.r.o. Nabídka platí do 10. 05. 2015

Projeďte jarem s lehkostí. Jarní servis Volkswagen. AUTO - BAYER, s.r.o. Nabídka platí do 10. 05. 2015 Projeďte jarem s lehkostí. Jarní servis Volkswagen. Nabídka platí do 10. 05. 2015 AUTO - BAYER, s.r.o. Originální příslušenství Volkswagen Originální příslušenství Volkswagen se k vozům Volkswagen hodí

Více

M{ZD{ 3 příslušenství

M{ZD{ 3 příslušenství M{ZD{ 3 příslušenství 1/2/3/4 5 6 VNĚJŠÍ VÝBAVA 7 1 STŘEŠNÍ SPOILER 2 PŘEDNÍ SPOILER 3 ZADNÍ SPOILER 4 SADA BOČNÍCH PRAHŮ Dejte svému vozu Mazda3 nezaměnitelný vzhled a podtrhněte sportovního ducha vašeho

Více

Vaše BMW 530d xdrive Limousine.

Vaše BMW 530d xdrive Limousine. Vaše BMW 530d xdrive Limousine. 11.04.2018 Model BMW 530d xdrive Limousine. Výkon motoru: 265 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 5,5 l/100km [2] Emise CO2: 144 g/km [2] 1 644 50 11.04.2018 2/9 Exteriér

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Sezonní uskladnění Vašich kol za 604 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Sezonní uskladnění Vašich kol za 604 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich kol za 604 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: Porsche České Budějovice Okružní 2557 370 04 České

Více

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- A6 2.0 TDI ultra Model A6 2.0 TDI ultra Celková cena 1 498 400,- Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 110 CO g/km 2 Vnější lakování A2A2

Více

SPOLEHLIVOST V PRAKTICKÉM BALENÍ.

SPOLEHLIVOST V PRAKTICKÉM BALENÍ. BMW Service Inclusive www.bmw.cz Radost z jízdy SPOLEHLIVOST V PRAKTICKÉM BALENÍ. BMW SERVICE INCLUSIVE. BMW SERVICE INCLUSIVE. DOKONALÁ SPOLEHLIVOST. Záruka svobody od samého počátku. S BMW Service Inclusive

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW.

ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. Originální příslušenství BMW BMW řady 3 BMW řady 4 BMW BMW BMW Z4 Technické informace stav: červenec 2015 Radost z jízdy ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW. BMW ŘADY 3, BMW ŘADY 4, BMW, BMW A BMW Z4. 02 Obsah.

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY KDY JE POTŘEBA PROVÉST PROHLÍDKU? Obsah a frekvence pravidelných prohlídek závisí na typu vozu, jeho motorizaci, stáří a počtu ujetých

Více

Audi selection Počítejte s námi.

Audi selection Počítejte s námi. Audi selection Počítejte s námi. Výhodné financování a atraktivní pakety. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Využijte bezkonkurenčních podmínek na nákup nového Audi. Upravte si cenu

Více

S originálem držíte stopu. Zimní servis Volkswagen. Jméno servisního partnera. Nabídka platí do 31. 12. 2012

S originálem držíte stopu. Zimní servis Volkswagen. Jméno servisního partnera. Nabídka platí do 31. 12. 2012 Zimní servis Volkswagen S Bez S originálem držíte stopu. Nabídka platí do 31. 12. 2012 Jméno servisního partnera Otevírací doba servisu Po Pá 07.00 18.00 So 07.00 18.00 Originální stírací lišty a originální

Více

Vaše BMW 320d xdrive Limousine.

Vaše BMW 320d xdrive Limousine. Vaše BMW 320d xdrive Limousine. 30.08.2018 Model BMW 320d xdrive Limousine. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,1 l/100km [2] Emise CO2: 135 g/km [2] 1 183 00 30.08.2018 2/8 Exteriér

Více

1/18 Číslo protokolu: arval3 cr 11071

1/18 Číslo protokolu: arval3 cr 11071 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ARVAL CZ s.r.o. Na Pankraci 26 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 5AP3969 VIN: WAUZZZF46HA019831

Více

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks

pro audio-ovládání na volantu PZ409-00291-E0 1 Ks instalace INSTAL-AVENSIS 0,1 h 91 Kč uživatelský manuál PZ49X-00330-CS 1 Ks MC Avensis - kombi Autorizovaný servis: TOYOTA MOTOR CZECH 2011/11 Platnost od: 1.1.2013 Hi-TECH Bluetooth Hands-free systém HomeLink Navigační systém GO Navigační systém GO Plus instalační sada PZ417-D0290-00

Více

1/11 Číslo protokolu: csob banka 80

1/11 Číslo protokolu: csob banka 80 1/11 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O PROHLÍDCE ÚDAJE O

Více

Aby Váš vůz nezůstal u ledu.

Aby Váš vůz nezůstal u ledu. Zima 2013 Aby Váš vůz nezůstal u ledu. Originální servis Volkswagen Nabídka platí do 31. 12. 2013 Porsche Praha-Smíchov Originální díly Volkswagen Sada AERO stírátek s ukazatelem opotřebení Objednací číslo

Více

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 143 Kč

uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks instalace INSTAL-YARIS 0,2 h 143 Kč Yaris Autorizovaný servis: TOYOTA TSUSHO PRAHA 2014/07 Platnost od: 21.7.2015 5D Hi-TECH uživatelský manuál PZ49X-X0270-EE 1 Ks 7 658 Kč WiFi vysílač PZ41C-X0270-A0 1 Ks Hotspot - WiFi instalace INSTAL-YARIS

Více

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance Technické informace stav: září 2015 Radost z jízdy VÝKON A SPORTOVNOST V KAŽDÉM DETAILU. PŘÍSLUŠENSTVÍ BMW M PERFORMANCE. 02 Obsah. Technické informace Příslušenství BMW M Performance

Více

Vaše BMW X7 xdrive30d.

Vaše BMW X7 xdrive30d. Vaše BMW X7 xdrive30d. 10.03.2019 Model BMW X7 xdrive30d. Výkon motoru: 265 k Zdvihový objem: 2.993 cc Spotřeba: 6,5 l/100km [2] Emise CO2: 171 g/km [2] 2 172 30 10.03.2019 2/ 8 Exteriér Metalický lak

Více