DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI"

Transkript

1

2

3 Značka Keenwell je na trhu od roku 1972, kdy se etablovala coby ideální spojení mezi nejnovějšími vědeckými poznatky a luxusem. Oblíbené a mimořádně ceněné produkty nabízejí výjimečné výsledky. Vaše pleť si bude užívat maximum dokonalé péče i příjemnou texturu přípravků. Vyzkoušejte si Keenwell a poznejte sama na sobě výjimečný smyslový požitek. Keenwell je španělská značka sídlící v Barceloně. Nabízí bohatou škálu pleťové i dekorativní kosmetiky. Přípravky značky Keenwell jsou určeny rovněž k profesionálnímu použití v kosmetických salónech. V nabídce péče vyniká zejména svou linií LA CREME, která obsahuje částečky diamantového prachu, perel a zlata a výtažky z kaviáru, orchidejí a bílých lanýžů. U zrodu Keenwell byl sen a vize Joseho Campose vytvořit takovou řadu kosmetiky, která by umožnila všem ženám uchovat si svou přirozenou krásu. Svou první linií nazvanou Země na Nilu vykonal v 70. letech ve světě kosmetiky doslova revoluci. Jeho společnost si rychle vydobyla skvělou pověst a získala i velké množství spokojených zákaznic, které oceňují inovaci, zapojení nejnovějších vědeckých poznatků a především absolutní kvalitu všech přípravků Keenwell.

4 Každá žena sní o zářivé, zdravé a svěží pleti. KEENWELL přichází s inovovanou péčí linie ROYAL JELLY & GINSENG. Tato péče využívá přírodní složky, které jsou výborným zdrojem svěžesti a vitality. S přibývajícím věkem pokožka stárne a snižuje se schopnost její přirozené obnovy. Pleť přestává být elastická, působí dehydratovaně a ztrácí přirozený mladistvý vzhled. ROYAL JELLY & GINSENG pomáhá obnovovat pleť, vyživuje a podporuje obnovu pleťových buněk. DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI

5 MATEŘÍ KAŠIČKA Vyživuje pleť. Pomáhá zlepšovat zdraví pokožky a zvyšuje její odolnost. BAMBUCKÉ MÁSLO Zlepšuje prokrvení pokožky. Prokysličuje kožní tkáň a zvyšuje obranyschopnost pleti. ŽENŠEN PRAVÝ Pomáhá zlepšovat metabolismus. Energizuje. POLYFENOLY Z OLIV A HROZNOVÉHO VÍNA Antioxidanty, které pomáhají bojovat s volnými radikály. Posilují obranyschopnost pleti.

6 PREMIER BASIC Oční odličovač PREMIER BASIC EYE MAKE-UP REMOVER ČIŠTĚNÍ PLETI Odstraňuje make-up z oblasti očí a rtů. Odličovač je určený k odstranění make-upu z oblasti očí a rtů. Je vhodný i pro citlivou pokožku v oblasti očí. Nezanechává stopy po odličovači. Aplikuje se pomocí kosmetického tamponu. Jemně odstraňte make-up. Odličovač odstraní veškeré stopy po líčení. 250 ml láhev RŮŽOVÁ VODA HEŘMÁNKOVÁ VODA AMFOTERNÍ ČINIDLA Osvěžuje pleť, zpevňuje ji a hydratuje. Má zklidňující a antialergické účinky. Jemně odstraňuje make-up, zachovává ph pokožky. PREMIER BASIC Jemný čistící gel PREMIER BASIC SOFT CLEANSING GEL Vysoce účinný čistící a odličovací gel. Vhodný pro všechny typy pokožky. Rychle a účinně odstraňuje nečistoty a make-up z pokožky. Nanáší se přímo na obličej konečky prstů. Jemnými krouživými pohyby konečků prstů po tváři dojde k uvolnění make-upu a nečistot. Makeup se následně odstraní vlhčenou houbičkou ml láhev KONDICIONÉR HEŘMÁNKOVÁ VODA AMFOTERNÍ ČINIDLA Zjemňuje. Má zklidňující a antialergické účinky. Jemně odstraňuje make-up, zachovává ph pokožky.

7 ČIŠTĚNÍ PLETI PREMIER BASIC Hydratační pleťové tonikum (normální a suchá pokožka) PREMIER BASIC MOISTURIZING FACE TONIC NORMAL & DRY SKIN Tonikum bez alkoholu. Zvlhčuje a osvěžuje pleť, přispívá k čistotě a svěžesti pokožky. Normální, suchá a citlivá pleť. Hydratuje a osvěžuje pokožku, obnovuje její přirozené ph. Čistí a uklidňuje pleť, pomáhá pokožce zvyšovat obranyschopnost. Nanáší se pomocí navlhčeného tamponu na obličej a oblasti krku ml láhev VÝTAŽEK Z ALOE VERA VÝTAŽEK Z OKURKY HEŘMÁNKOVÁ VODA Aloe má mnohonásobné využití v kosmetice a lékařství. Gel z Aloe Vera je známý svými blahodárnými účinky na hydrataci a regeneraci pokožky. Hydratuje, pomáhá udržet rovnováhu tekutin. Výtažek je bohatý na vitaminy A a C, pektiny a minerály. Má uklidňující a antialergické účinky.

8 SALÓNNÍ OŠETŘENÍ PREMIER BASIC Enzymatický peeling s jogurtovými proteiny PREMIER BASIC ENZYMATIC PEELING WITH YOGHOURT PROTEINS Enzymatická peelingová maska v prášku. Všechny typy pleti i citlivá pleť. Enzymatický peeling využívá biologickou sílu enzymů kyseliny mléčné k odstranění odumřelých kožních buněk a nečistot. Tento peeling má hydratační a čistící účinky. Peeling napomáhá lepšímu vstřebávání účinných složek v dalších krocích ošetření. Obsah sáčku smíchejte s 20 ml čisté vody. Dále míchejte, až je hmota homogenní. Nanášejte silnou vrstvu štětcem na obličej, kromě oblasti očí a rtů. Masku udržujte vlhkou. Masku odstraňte za 7 minut pomocí žínky namočené v teplé vodě. 10 g sáček ENZYMY PAPAIN A BROMELIN Papain a bromelin jsou přírodní enzymy, získané z ananasu a papáje. Enzymy pomáhají odbourávat keratin z vrstvy odumřelých a zrohovatělých buněk pokožky a zajišťují tak vlastní peeling. JOGURTOVÉ BÍLKOVINY Bílkoviny získané z fermentovaného odtučněného mléka bohaté na kyselinu mléčnou pomáhají odstraňovat odumřelé a zrohovatělé buňky pleti.

9 SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ROYAL JELLY & GINSENG PROFESSIONAL Sérum s obsahem oleje z hroznových jadérek a oliv - preventivní ROYAL JELLY & GINSENG PROFESSIONAL PREVENTIVE - OLIVE OIL AND GRAPE EXTRACT SERUM - Sérum pro široké použití. Stresovaná, unavená, matná a předčasně stárnoucí pleť. Celková ochrana před působením volných radikálů. Chrání proti vnějšímu znečištění, chrání buňky před těžkými kovy. Zvyšuje obranyschopnost pleti proti slunečnímu záření. Aplikujte celou ampulku na obličej, krk a dekolt. 4 ml ampulka HYDRATAČNÍ MOLEKULÁRNÍ VRSTVA GSP-T Obsahuje několik rostlinných výtažků ze šalvěje, řebříčku, květu slunečnice, měsíčku lékařského a arniky. Výtažky jsou získávány velmi šetrným způsobem pro zachování účinků a aroma. Tyto rostlinné extrakty jsou známé pro své zklidňující, protizánětlivé a uvolňující účinky. Nanočástice obsahující hroznové polyfenoly a tokoferoly. Vitamín E je souhrnné pojmenování přírodních chemických látek (jinak též tokoferoly), derivátů 6-hydroxychromanu nebo tokolu. Slouží jako důležitý antioxidant, chrání buněčné membrány před poškozením volnými radikály. Zvyšuje odolnost pokožky proti UV záření. Snižuje podráždění pleti. MANOLIVA Hroznové polyfenoly obohacené o glukonát hořečnatý. Chrání buňky před vnějším znečištěním a působením volných radikálů.

10 ROYAL JELLY & GINSENG PROFESSIONAL Výživný zpevňující krém ROYAL JELLY & GINSENG PROFESSIONAL. NUTRITIOUS REAFFIRMING CREAM Vysoce účinný krém. SALÓNNÍ OŠETŘENÍ Krém je určen pro unavenou, dehydrovanou pleť, která trpí nedostatkem hydratace. Krém poskytuje hloubkovou výživu, vyrovnává úroveň tuku v pokožce. Zvyšuje pružnost pleti, vyhlazuje a pleť rozzáří. Vyhlazuje vrásky. Krém obnoví přirozenou vitalitu. Použijte celou tubu na obličej, krk a dekolt. Po nanesení krému proveďte masáž obličeje. 10 ml tuba VÝTAŽEK Z ŽENŠENU MATEŘÍ KAŠIČKA OXILASTYL DNA Z MOŘSKÝCH ŽIVOČICHŮ Zlepšuje metabolismus buněk. Pomáhá podporovat imunitu a chrání před působením volných radikálů. V této kombinaci působí jako komplex účinných látek proti stárnutí. Bohatá na aminokyseliny a stopové prvky. Zvyšuje spotřebu kyslíku a odolnost proti chladu. Navrací pleti svěžest a vitalitu. Podporuje mitochondriální metabolismus a růst buněk vazivové tkáně a tím vyhlazuje vrásky. DNA získaná z mořských živočichů. Molekuly DNA obsažené v krému mají výborné hydratační vlastnosti a pomáhají k obnově buněk.

11 SPA OF BEAUTY Slupovací maska 2 z mateří kašičky a ženšenu SPA OF BEAUTY MASK PEEL-OFF 2 ENERGIZING ROYAL JELLY & GINSENG MASK SALÓNNÍ OŠETŘENÍ Slupovací maska s alginátem a kukuřičným škrobem. Maska na obličej. Slupovací maska obsahuje želírující a pojivové látky kukuřičný škrob a alginát, což je čistě přírodní látka získaná z mořských řas. Povzbuzující, výživné a revitalizující látky poskytují pohodlné užívání masky a současně dlouhodobý hydratační efekt. Obsah sáčku smíchejte se 75 ml studené vody (max. do 20 C) a rozmíchejte špachtlí. Nanáší se na pleť pomocí špachtle. Doba působení je 15 až 20 minut. Maska se odstraňuje v celku. Při nanášení masky se vyhněte oblasti očí. 25 g sáček ALGINÁT KUKUŘIČNÝ ŠKROB VÝTAŽEK Z ŽENŠENU MATEŘÍ KAŠIČKA Alginát se získává z chaluh, konkrétně Laminaria, Fucus a Macrocyste. Alginát má vysoký obsah bílkovin, vitamínů, polysacharidů. Tento komplex pomáhá revitalizovat a vyživovat pleť. Tato látka se přidává, aby pomohla ostatním složkám k vyšší účinnosti. Přidává sametově hladkou strukturu, pomáhá prodlužovat hydratační efekt. Omezuje vznik mastných skvrn na pleti. Zlepšuje metabolismus buněk. Pomáhá podporovat imunitu a chrání před působením volných radikálů. V této kombinaci působí jako komplex účinných látek proti stárnutí. Vyživuje pokožku. Pomáhá zlepšovat zdraví pleti a její odolnost.

12 ROYAL JELLY & GINSENG PROFESIONAL Super hydratační ochranný krém PLUS ROYAL JELLY & GINSENG PROFESIONAL SUPERMOSITURIZING PROTECTIVE CREAM PLUS Krém se sametově jemnou texturou. SALÓNNÍ OŠETŘENÍ Krém na závěr ošetření je vhodný pro všechny typy pleti. Hydratuje, zvláčňuje pleť, přispívá k sametově jemnému vzhledu. Velmi účinně vyrovnává vrásky pomocí vyplňovacího efektu. Používá se na závěr ošetření. Naneste celý obsah tuby na obličej, krk a dekolt na závěr ošetření. 5 ml tuba AQUAFILL Aquafill je název pro glucoesfinngolipids vesicules. Na kůži vytváří tenkou vrstvu, která zlepšuje účinky aktivních složek krému, především kyseliny hyaluronové a beta-glukanů. Aquafill poskytuje dlouhodobou hydrataci a posiluje tukovou ochrannou vrstvu kůže. Krém okamžitě vyplňuje vrásky a póry a dlouhodobě omezuje výskyt vrásek. Kyselina hyaluronová a betaglukany jsou získávány z ječmene.

13 PREMIER BASIC Hydratační pleťové tonikum (normální a suchá pokožka) PREMIER BASIC MOISTURIZING FACE TONIC NORMAL & DRY SKIN SALÓNNÍ OŠETŘENÍ Tonikum bez alkoholu. Zvlhčuje a osvěžuje pleť, přispívá k čistotě a svěžesti pokožky. Normální, suchá a citlivá pleť. Hydratuje a osvěžuje pokožku, obnovuje její přirozené ph. Čistí a uklidňuje pleť, pomáhá pokožce zvyšovat obranyschopnost. Nanáší se pomocí navlhčeného tamponu na obličej a oblasti krku ml láhev VÝTAŽEK Z ALOE VERA VÝTAŽEK Z OKURKY HEŘMÁNKOVÁ VODA Aloe má mnohonásobné využití v kosmetice a lékařství. Gel z Aloe Vera je známý svými blahodárnými účinky na hydrataci a regeneraci pokožky. Hydratuje, pomáhá udržet rovnováhu tekutin. Výtažek je bohatý na vitaminy A a C, pektiny a minerály. Má uklidňující a antialergické účinky.

14 ROYAL JELLY & GINSENG ANTI-STRESS LINE Protistresová linie Mateří kašička & Ženšen Když je pleť unavená, nese známky nepravidelných barevných odstínů na pokožce s hrubou kresbou. Pleť vypadá, jako předčasně zestárlá. ROYAL JELLY & GINSENG okysličí pleť a zrychlí metabolismus a obnovu buněk pokožky. ROYAL JELLY & GINSENG odstraní veškeré známky únavy pleti a obnoví původní pevnost pleti, její barvu a rozjasní ji. Po ošetření bude Vaše pleť odpočinutá a zářivá. Používáním této linie předcházíte vysušování, pomáháte hydrataci pleti a její pružnosti. Přípravky obsahují potřebné látky pro podporu obnovy kožních buněk a navrací pleti její přirozený vzhled a zdraví. ROYAL JELLY & GINSENG odstraní známky únavy pleti a získáte mimořádně hladkou a jasnou pleť.

15 ROYAL JELLY & GINSENG Rozjasňující čistící tonikum 3&1 ROYAL JELLY & GINSENG CLARIFYING CLEANSING LOTION 3&1 DOMÁCÍ PÉČE Micelární voda, která účinně odstraňuje make-up. Účinná složka z extraktu Nopálu se nevymývá a zůstává v pleti a podporuje přirozené odlupování odumřelé kůže. Pro všechny typy pleti, včetně suché a citlivé pleti. Čistí, odstraňuje make-up, jemně odstraňuje odumřelou pokožku. Odstraňuje nečistoty, zbytky make-upu a odumřelé kožní buňky, podporuje obnovu buněk. Vyhlazuje povrch pleti a snižuje množství pórů. Výsledkem je čistá a svěží pleť. Používejte ráno, během dne a večer. Naneste na kosmetický tampon a jemně aplikujte na pleť. PRODEJNÍ ARGUMENTACE Produkt 3 v 1 zlepšuje odstraňování odumřelých buněk, podporuje obnovu buněk, čistí pleť a odstraňuje make-up. VÝSLEDEK Čistá, svěží a zářivá pleť. 250 ml láhev MATEŘÍ KAŠIČKA Bohatá na aminokyseliny a stopové prvky. Zvyšuje spotřebu kyslíku a odolnost proti chladu. Navrací pleti svěžest a vitalitu. VÝTAŽEK Z ŽENŠENU SFINGOSIN EXFOLACTIVE Zlepšuje metabolismus buněk. Pomáhá podporovat imunitu a chrání před působením volných radikálů. V této kombinaci působí jako komplex účinných látek proti stárnutí. Řešení na micelárním základě, které kombinuje v tuku a ve vodě rozpustné účinné látky, biologicky totožné látkám obsaženým v kůži. Oligosacharidy z kaktusu Nopál podporují přirozený proces peelingu. Výsledkem je zvýšená obnova kožních buněk a čistější a zářivější pleť.

16 ROYAL JELLY & GINSENG Super hydratační denní krém ROYAL JELLY & GINSENG SUPERMOISTURIZING ANTIFATIGUE DAY CREAM Svěží krém, rychle se vstřebává. Obsahuje mateří kašičku a výtažky z ženšenu. Krém obnovuje zdraví pleti a její zářivý vzhled. Krém je vhodný pro unavenou, stresovanou pleť, které chybí hydratace a svěžest. Přináší vitalitu, podporuje vyhlazení svrchní vrstvy pokožky. Zlepšuje prokysličení a zjasňuje. Má také ochrannou funkci proti slunečnímu záření, znečištění z okolního prostředí, odstraňuje projevy únavy pleti. Nanášejte každé ráno na obličej, krk, ramena a dekolt. Jemně vmasírujte. PRODEJNÍ ARGUMENTACE Vysoce zvlhčující krém proti únavě má jemnou a svěží texturu. Rychle se vstřebává a na pleti zanechává pocit svěžesti. Obrovská životadárná síla účinných vyživujících látek podporuje obnovu zdravé pleti. Krém hydratuje a zachovává pleť zvlhčenou. Dodává energii pro metabolismus buněk a přispívá k získání pružnosti a rozjasnění pleti. Obsah rostlinných olejů vytváří na povrchu pokožky ochranný film proti nepříznivým vlivům okolí. Bezprostředně po aplikaci vyrovnává vrásky a vyplňuje póry. Výsledkem je dostatečně hydratovaná, pružná a vláčná pleť. 80 ml DOMÁCÍ PÉČE MATEŘÍ KAŠIČKA VÝTAŽEK Z ŽENŠENU OXYLASTIL AQUAFILL RÝŽOVÝ OLEJ ŘEPKOVÝ OLEJ Bohatá na aminokyseliny a stopové prvky. Zvyšuje spotřebu kyslíku a odolnost proti chladu. Navrací pleti svěžest a vitalitu. Zlepšuje metabolismus buněk. Pomáhá podporovat imunitu a chrání před působením volných radikálů. V této kombinaci působí jako komplex účinných látek proti stárnutí. Podporuje mitochondriální metabolismus a růst buněk vazivové tkáně a tím vyhlazuje vrásky. Aquafill je název glucoesfinngolipids vesicules. Na kůži vytváří tenkou vrstvu, která zlepšuje účinky aktivních složek krému, především kyseliny hyaluronové a beta-glukanů. Aquafill poskytuje dlouhodobou hydrataci a posiluje tukovou ochrannou vrstvu kůže. Krém okamžitě vyplňuje vrásky a póry a dlouhodobě omezuje výskyt vrásek. Kyselina hyaluronová a beta-glukany jsou získávány z ječmene. Je bohatý zdroj polynenasycených mastných kyselin - omega-6 a omega-9 nenasycených mastných kyselin. Má také vysoký obsah antioxidačních látek, jako je vitamin E a kyselina ferulová. Tyto látky také působí jako ochrana proti UV záření. Rýžové fytosteroly mají protizánětlivé účinky a omezují rudnutí kůže, způsobené vlivem nepříznivého vnějšího prostředí. Přírodní olej, který má změkčující účinky a působí proti podráždění pleti. Je bohatý na tokoferoly a rostlinné steroly. Omezuje únavu pleti způsobenou UV zářením a znečišťujícími prvky v okolí.

17 ROYAL JELLY & GINSENG - Energizující a regenerující noční krém ROYAL JELLY & GINSENG ENERGIZING REVITALIZING NIGHT CREAM DOMÁCÍ PÉČE Bohatý výživný krém s obsahem mateří kašičky a výtažky z ženšenu. Dodává energii a podporuje přirozený proces obnovy a regenerace pleti. Pro stresovanou, unavenou a nedostatečně hydratovanou pleť. Zabezpečuje hloubkovou výživu, vyrovnává nedostatečné zásobení tukem v pokožce. Zvyšuje pružnost pleti, vyrovnává ji a rozjasňuje. Používejte denně, každý večer na vyčištěnou a tonizovanou pleť. Naneste na celý obličej a krk a jemně vmasírujte. PRODEJNÍ ARGUMENTACE > Energizující krém, který hloubkově vyživuje a je schopný doplnit chybějící látky do pokožky během spánku > Odstraňuje známky únavy, navrací chybějící vitalitu pleti > Podporuje přirozenou obnovu buněčného metabolismu a tím i větší pružnost a pevnost pleti > Umožňuje důkladné vyživení a regeneraci pleti > Zjemňuje a vyrovnává vrásky VÝSLEDEK Hladká vyrovnaná pleť. Zanechává sametově hladkou a projasněnou pleť. 80 ml MATEŘÍ KAŠIČKA VÝTAŽEK Z ŽENŠENU OXYLASTIL DNA Z MOŘSKÝCH ŽIVOČICHŮ SEZAMOVÝ OLEJ OLEJ OLUS Bohatá na aminokyseliny a stopové prvky. Zvyšuje spotřebu kyslíku a odolnost proti chladu. Navrací pleti svěžest a vitalitu. Zlepšuje metabolismus buněk. Pomáhá podporovat imunitu a chrání před působením volných radikálů. V této kombinaci působí jako komplex účinných látek proti stárnutí. Podporuje mitochondriální metabolismus a růst buněk vazivové tkáně a tím vyhlazuje vrásky. DNA získaná z mořských živočichů. Molekuly DNA obsažené v krému mají výborné hydratační vlastnosti a pomáhají k obnově buněk. Olej je bohatý na omega-6 mastné kyseliny a minerální látky. Dobře působí proti povislé pokožce. Regeneruje a revitalizuje pleť. Směs 100% rostlinných olejů, je vhodný pro citlivou pleť.

18 ROYAL JELLY & GINSENG Sérum pro odstranění známek únavy z pleti ROYAL JELLY & GINSENG ACTIVE SERUM FATIGUE RELIEVER Hydratační sérum s mateří kašičkou a výtažky z ženšenu. Navrací zdravou pleť, hydratuje a zlepšuje pružnost pleti. Pro unavenou, stresovanou a nedostatečně vyživenou pleť. Hydratuje do hloubky, omezuje nadměrné vysychání pleti. Zvyšuje vitalitu pokožky, vyhlazuje ji. Poskytuje výživu pleti, dodává ji energii a jas. Nanášejte každý den, večer na vyčištěnou pleť. Poté naneste Revitalizující krém. PRODEJNÍ ARGUMENTACE > Jemná textura, velmi příjemná na aplikaci. > Zdroj účinné výživy pro pleť. > Vylepšuje metabolismus buněk a jejich obnovu. > Zvláčňuje, poskytuje hydrataci, pružnost a hladkost pleti. > Okamžité vyhlazení vrásek a vyplnění nerovností. > Omezuje znaky únavy pleti, přináší vitalitu a pleť rozzáří. VÝSLEDEK Okamžitá úleva pro unavenou pleť. Navrací přirozený jas pleti. DOMÁCÍ PÉČE MATEŘÍ KAŠIČKA VÝTAŽEK Z ŽENŠENU AQUAFILL REPAIR COMPLEX SEZAMOVÝ OLEJ OLEJ OLUS 40 ml lahvička s pumpičkou Bohatá na aminokyseliny a stopové prvky. Zvyšuje spotřebu kyslíku a odolnost proti chladu. Navrací pleti svěžest a vitalitu. Zlepšuje metabolismus buněk. Pomáhá podporovat imunitu a chrání před působením volných radikálů. V této kombinaci působí jako komplex účinných látek proti stárnutí. Na pokožce vytváří tenkou vrstvu, která zlepšuje účinky aktivních složek krému, především kyseliny hyaluronové a beta-glukanů. Aquafill poskytuje dlouhodobou hydrataci a posiluje tukovou ochrannou vrstvu kůže. Krém okamžitě vyplňuje vrásky a póry a dlouhodobě omezuje výskyt vrásek. Kyselina hyaluronová a beta-glukany jsou získávány z ječmene. Je bohatý na enzymy, které pomáhají vylepšovat obnovu DNA v buňkách, které jsou poškozeny nadměrným UV zářením. Olej je bohatý na omega-6 mastné kyseliny a minerální látky. Dobře působí proti povislé pokožce. Regeneruje a revitalizuje pleť. Směs 100% rostlinných olejů, je vhodný pro citlivou pleť.

19 SKIN CAVIAR Protivráskové a vyživující sérum s kaviárovým komplexem SKIN CAVIAR CAVIAR EXTRACT CONCENTRATE DOMÁCÍ PÉČE Oleo-sérum s rychlým účinkem, nezanechává mastnou pleť. Suchá, nedostatečně vyživená a křehká pleť. > Obnovuje ochranný film na pokožce, dodává pružnost a přirozenou barvu > Revitalizuje pokožku, zvyšuje oxidaci a buněčnou aktivitu > Vyživuje a zabraňuje nadměrné ztrátě vody Nanášejte každý večer na vyčištěnou pleť. Nanáší se na obličej, dekolt a krk a jemně se do pokožky vmasíruje. PRODEJNÍ ARGUMENTACE > Kaviár má mimořádné obnovovací, regenerační a zpevňující schopnosti. > Díky energii z moře a hydratačním schopnostem kaviáru opravuje pleť, vyhlazuje ji a zjemňuje. > Vyživuje pokožku do hloubky. > Zanechává příjemnou pleť bez známek mastnoty. VÝSLEDEK Během několika dní bude Vaše pleť bez známek stárnutí. 28 kapslí po 0,4 ml KAVIÁROVÝ KONCETRÁT Kaviár z jesetera je velmi bohatý na bílkoviny, vitamíny a minerály. Obsahuje také tyrozin a albumin, které mají vysoké liftingové účinky. Kaviár obsahuje v tucích rozpustné vitamíny A, E a D, které jsou známy svými antioxidačními účinky a ve vodě rozpustné vitaminy B1, B2, B6 a H, které mají vliv na lipogenezi. Tuk v kaviáru tvoří především omega-3 a omega-6 mastné kyseliny. Tyto dvě látky mají velký vliv při odstraňování problému s předčasně stárnoucí pokožkou a nedostatečnou výživou pleti. Vysoký obsah fosforu revitalizuje pleť.

20 Přípravek ROYAL JELLY & GINSENG Čistící pleťová voda 3&1 ROYAL JELLY & GINSENG Super hydratační ochranný krém PLUS ROYAL JELLY & GINSENG Energizující a regenerační noční krém ROYAL JELLY & GINSENG Sérum pro odstranění známek únavy z pleti SKIN CAVIAR Protivráskové a vyživující sérum s kaviárovým komplexem Kód Objem balení Dávka na jedno ošetření Užívání K ml 4 ml denní/noční K ml 3 ml denní K ml 4 ml noční K ml 3 ml před denním krémem K x 0,4 ml 0,4 ml dvakrát ročně OŠETŘENÍ KROK ZA KROKEM 1. krok Odstraňte make-up z oblasti očí a rtů použitím Premier Basic - Očního odličovače. 2. krok Vyčistěte obličej, krk a šíji použitím Premier Basic - Jemného čistícího gelu. 3. krok Vyrovnejte ph pleti použitím Premier Basic Hydratační pleťové tonikum. Suchá, stresovaná a unavená pleť. ÚČINKY Zvyšuje prokysličení, podporuje metabolismus a obnovu buněk, dodává vitalitu a energii. Omezuje únavu pleti, pleť hydratuje a zpevňuje. VÝSLEDEK Hydratovaná pleť, pevná, jasná a odpočinutá. OŠETŘENÍ Celkem 6 ošetření, dvakrát týdně. DÉLKA OŠETŘENÍ 60 minut. DOPORUČENÍ: Před zahájením ošetření proveďte hloubkové čištění pleti podle předepsaného postupu.

21 OŠETŘENÍ KROK ZA KROKEM 1. krok Začněte s přípravkem Enzymatický peeling s jogurtovými proteiny. Obsah sáčku smíchejte s 20 ml čisté vody. Dále míchejte, až je hmota homogenní. Nanášejte silnou vrstvu štětcem na obličej, kromě oblasti očí a rtů. Masku udržujte vlhkou. Masku odstraňte za 7 minut pomocí žínky namočené v teplé vodě. 2. krok Aplikujte celou ampulku Séra obsahujícího olej z hroznových jadérek a oliv na obličej, krk a dekolt. Jemně vmasírujte pro dokonalé vstřebání. 3. krok Použijte celou ampulku Výživného zpevňujícího krému na obličej, krk a dekolt. Po nanesení krému proveďte masáž obličeje. 4. krok Obsah sáčku Slupovací masky 2 smíchejte se 75 ml studené vody (max. do 20 C) a rozmíchejte špachtlí. Nanášejte pomocí špachtle. Doba působení je 15 až 20 minut. Maska se odstraňuje v celku. Při nanášení masky se vyhněte oblasti očí. 5. krok Tonizujte pomocí Hydratačního pleťového toniku. 6. krok Ošetření dokončete pomocí Super hydratačního ochranného krému PLUS.

22 PODPORA PRODEJE RUČNÍK 50 x 100 cm, 500 g/m 2, bavlna KOBEREČEK 50 x 70 cm, 800 g/m 2, bavlna RUČNÍK 100 x 200 cm, 500 g/m 2, bavlna PLAKÁT ROYAL JELLY 100 x 70 cm ŽÍNKA 12 x 22 cm, 400 g/m 2, bavlna ŽUPAN Univerzální velikost, bavlna ČELENKA 5,5 x 70 cm, 400 g/m 2, bavlna MISKA A ŠPACHTLE 10 x 13 cm, silikon, plast UNIFORMA Různé styly, bavlna a polyester Velikosti S, M, L, XL VZOREČKY 11,7 x 9,5 cm

23

24

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI Značka Keenwell je na trhu od roku 1972, kdy se etablovala coby ideální spojení mezi nejnovějšími vědeckými poznatky a luxusem. Oblíbené a mimořádně ceněné produkty nabízejí výjimečné výsledky. Vaše pleť

Více

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI Značka Keenwell je na trhu od roku 1972, kdy se etablovala coby ideální spojení mezi nejnovějšími vědeckými poznatky a luxusem. Oblíbené a mimořádně ceněné produkty nabízejí výjimečné výsledky. Vaše pleť

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Tipy pro opalování přípravky Keenwell

Tipy pro opalování přípravky Keenwell Značka Keenwell je na trhu od roku 1972, kdy se etablovala coby ideální spojení mezi nejnovějšími vědeckými poznatky a luxusem. Oblíbené a mimořádně ceněné produkty nabízejí výjimečné výsledky. Vaše pleť

Více

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI Značka Keenwell je na trhu od roku 1972, kdy se etablovala coby ideální spojení mezi nejnovějšími vědeckými poznatky a luxusem. Oblíbené a mimořádně ceněné produkty nabízejí výjimečné výsledky. Vaše pleť

Více

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ.

K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. K PRODEJI SETY NA DOMÁCÍ OŠETŘENÍ. SET PRO PÉČI A OCHRANU PLETI SPF 15 obsahuje: 1170,-kč sprchový micerální olej, 100 ml pro všechny typy pleti, odstraňuje nečistoty vč. make upu, obsahuje pečující oleje,

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem

Golden Skin:luxusní řada se zlatem a kaviárem Golden Skin:luxusní řada se zlatem a em Firma Etre Belle přináší po několikaletém výzkumu jedinečnou a novou kosmetickou řadu výrobků GOLDEN SKIN CAVIAR, kterou bychom Vám rádi představili. Nová GOLDEN

Více

Léčívá síla hydratace s aloe vera

Léčívá síla hydratace s aloe vera Léčívá síla hydratace COSMETICS ALOE VERA ZÁZRAK Z PŘÍRODY Aloe vera je léčivou rostlinou s tisíciletou tradicí. Již před 5 000 lety platila za rostlinu, jejíž krev propůjčuje krásu, zdraví a nesmrtelnost.

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč

CENÍK COLOSTRUM. Colostrum ESSENS. Cena: 695,00 Kč. Sprchový gel s colostrem 200 ml. Cena: 120,00 Kč CENÍK COLOSTRUM Colostrum ESSENS Charakteristika: Doplněk stravy COLOSTRUM obsahuje bovinní colostrum. Bovinní colostrum (mlezivo) je první mléko produkované mléčnými žlázami po porodu. Colostrum je cenné

Více

www.siberianhealth.com Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný Při vytváření vybrané kolekce Siberian Rose nás inspirovala mimořádná rostlina sibiřská růže. Její hodnota

Více

300 000 CLEANSING POWDER

300 000 CLEANSING POWDER 300 000 CLEANSING POWDER extra jemný prášek na čištění pleti příjemná vůně, jednoduchá aplikace hebké krémovité složení při kombinaci s vodou dodává pokožce svěží a jemný pocit praktické dávkování zaručí

Více

Řada produktů péči o pleť Black Signature

Řada produktů péči o pleť Black Signature POPIS PRODUKTU Řada produktů péči o pleť Black Signature OTTIE.ella.20180213 Efektivní retence živin velkého černého hlemýždě Victaphanta compacta Účinný a spolehlivý přípravek proti stárnutí založený

Více

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť

Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť Sensi Plus+ řada pro citlivou až přecitlivělou reaktivní pleť 1200 - Čistící mléko HYDRASILK Velmi jemné čistící mléko s uklidňujícími a vyrovnávajícími, pečujícími složkami pro citlivou a podrážděnou

Více

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI

DOMÁCÍ PÉČE SALÓNNÍ OŠETŘENÍ ČIŠTĚNÍ PLETI Značka Keenwell je na trhu od roku 1972, kdy se etablovala coby ideální spojení mezi nejnovějšími vědeckými poznatky a luxusem. Oblíbené a mimořádně ceněné produkty nabízejí výjimečné výsledky. Vaše pleť

Více

P R O D U C T C A T A L O G U E

P R O D U C T C A T A L O G U E P R O D U C T CATALOGUE 2018 NAŠE PŘÍRODNÍ KOSMETICKÉ PRODUKTY Bio-Konopný plětovy krém Konopná mast - Propolis- Olivový Olej Bio ma st z Bambuckého másla Bio Tělovy Olej BioKonopný pleťový krém ULTRA

Více

DNA Protection Expert

DNA Protection Expert DNA Protection Expert Ochrana buněčné DNA Synergie anti-ageingového působení DNA Protection Expert Poškozený kód DNA je jedním z nejničivějších důsledků působení volných radikálů, které se aktivně podílejí

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Kosmetika LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své

Více

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT

LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT LUXUSNÍ PROFESIONÁLNÍ KOSMETIKA PAYOT Francouzská kosmetická značka PAYOT nabízí produkty pro každodenní komplexní péči o pleť. Značku založila lékařka Nadia Payot v roce 1920. Kombinovala své odborné

Více

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E

P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E P É Č E O R U C E K R Á S N É R U C E N Y M P H A E A P É Č E O R U C E Nymphaea Hand Care je ideální série, pro intenzivní péči o pokožku a regeneraci rukou a nehtů. Díky vysoce kvalitním výživným látkám

Více

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu.

Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. Jmenuji se Eva Plechatá v oboru kosmetických služeb působím již více jak 15 let, zabývám se hlavně celkovým ošetřením obličejem, krku a dekoltu. OŠETŘENÍ VŠECH TYPŮ PLETI TERAPIE LASEREM MIKROMASÁŽ OČNÍHO

Více

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml

ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml ISOLDA Aloe Vera s vitamínem E 100 ml Zvýšený obsah přírodního extraktu aloe vera propůjčuje krému výborné regenerační vlastnosti. Vhodná kombinace přírodních látek doplněných o vitamín E obnovuje bariérovou

Více

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI

OBJEVTE SÍLU ALOE. Kolekce Aloe Vera OTÁZKY A ODPOVĚDI OBJEVTE SÍLU ALOE Co je kolekce Aloe Vera? Kolekce Aloe Vera je vysoce kvalitní kosmetika s jemným složením, vytvořená na základě certifikované aloe, která poskytuje komplexní péči všem typům pleti, včetně

Více

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu

VITA = = DIVINA. Představuje NOVINKU. Made in Italy. Výrobky zakoupíte na prodejnách u obchodních zástupců nebo na e-shopu = = VITA DIVINA Představuje NOVINKU Made in Italy BYOTEA představuje novou řadu S obsahem VITAMÍNU C Zabraňuje vzniku skvrn a barevných nerovnoměrností Pleť vyhlazuje, zlepšuje elasticitu a sjednocuje

Více

Vánoční balíčky Kosmetika.

Vánoční balíčky Kosmetika. Vánoční balíčky Kosmetika. Proměňte své vlasy s pomocí šampónu, a kondicionéru který posiluje vlasová vlákna a zanechává vlasy jemnější a hebké již po prvním použití. Obsahuje recepturu zachovávající barvu.

Více

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015

Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 Nové produkty KATALOG VŮNÍ 2015 PĚNA NA ČIŠTĚNÍ PLETI Facial cleansing foam 150 ml 1 260,00 /1 l Jemná, ale účinná ideální pro každodenní péči! Odstraňuje make-up a nečistoty a vaše pokožka zůstává svěží,

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje

Hyaluronová řada. podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Hyaluronová řada podpírá / vyhlazuje / zpevňuje Péče o pleť s kyselinou hyaluronovou Denní a noční krém Quicklift Denní a noční sérum Oční krém Quicklift Oční sérum Kyselina hyaluronová Obsah kyseliny

Více

RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A

RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A RIACE AQUA PROTI VRÁSKÁM, BĚLICÍ ÚČINEK J U L I A PÉČE O PLEŤ Tato řada, zahrnující více řešení, dodá zhrublé a suché pleti potřebnou vlhkost a upraví nejrůznější kožní potíže. Nejen zvlhčuje, ale také

Více

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU

BIO ACTIVE. Koncentrovaná aktivní séra KOKTEJL KRÁSY NA MÍRU BIO ACTIVE Koncentrovaná aktivní séra CO JSOU BIO ACTIVE? aktivní séra získaná z přírodních zdrojů, jako jsou rostliny, ovoce, květiny či moře jsou až z 98 % přírodního složení vysoká koncentrace aktivních

Více

Kosmetická řada s obsahem medu.

Kosmetická řada s obsahem medu. Kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů před vznikem

Více

CLEANSING čištění a peeling pokožky

CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky DOKONALE ODSTRANÍ VEŠKERÉ NEČISTOTY A ZAJISTÍ PLETI SPRÁVNOU OBNOVU Důkladné, každodenní čištění a správně zvolené čistící produkty

Více

BASIC řada ALOE VERA-péče o smíšenou pleť v každém věku (Péče s aloe vera a mořskými řasami)

BASIC řada ALOE VERA-péče o smíšenou pleť v každém věku (Péče s aloe vera a mořskými řasami) BASIC řada ALOE VERA-péče o smíšenou pleť v každém věku (Péče s aloe vera a mořskými řasami) 3127 AV jemně čistící mléko Jemné čistící mléko, nenarušuje přirozené ph pokožky. Určené pro salonní nebo každodenní

Více

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU!

KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! KRÁSA V KAŽDÉM VĚKU! Představujeme inovovanou a vylepšenou řadu omlazujících přípravků CHRONOLONG. - Inovovaný moderní design - Vylepšené receptury - Prokázaný klinický účinek po používání* *Pro stanovení

Více

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu.

Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Dr. Honney kosmetická řada s obsahem medu. Všechny výrobky v této řadě obsahují pravý včelí med. Díky obsahu účinných antioxidantů, jako vitamín E, resveratrol a jiné, chrání pleť vlivem volných radikálů

Více

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method.

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. COLOR LOCK SYSTEM Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. Zákazníci, kteří se rozhodli nechat si vlasy obarvit profesionálně v kadeřnictví, očekávají excelentní

Více

KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN. OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min)

KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN. OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min) KOSMETIKA PROGRAMY PÉČE O PLEŤ DARPHIN OŠETŘENÍ EXPRESNÍ (45 min) Expresní ošetření Odstranění nedostatků a nerovností pleti, pleť je ozdravená, jemná a projasněná - analýza pleti, odlíčení, peeling, sérum,

Více

오띠 제품 상세소개서 Řada produktů o péči Platinum. OTTIE Ella_

오띠 제품 상세소개서 Řada produktů o péči Platinum. OTTIE Ella_ 오띠 제품 상세소개서 Řada produktů o péči Platinum OTTIE Ella_2017.09.25 20 let 3040let 50 let + Stav pokožky a energie pro buňky dle věku pleti Obsah Věk ㆍ ztráta pružnosti ㆍ Vznik jemných vrásek ㆍ Matná Pokožka

Více

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk

Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Detoxikační a obnovující kůra pro obličej a krk Záznam přednášky Autor Soňa Navrátilová www.tiandeservis.cz Smysl a cíl : Hlavním cílem této kůry je obnovení funkci pokožky a příprava na letní sezónu.

Více

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla

SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Alissa Beauté Harmonie a krása těla SPA CONCEPT Tělové ošetření ALISSA BEAUTÉ Spa Concept zajišťuje kompletní ošetření pokožky těla v salonu a wellness centrech. SPA CONCEPT je svěží a ryzí

Více

Tento přípravek proti vráskám, obsahující výtažek z břízy bělokoré, komplex aminokyselin a adenosin, zanechává vaši pleť hydratovanou a pružnou.

Tento přípravek proti vráskám, obsahující výtažek z břízy bělokoré, komplex aminokyselin a adenosin, zanechává vaši pleť hydratovanou a pružnou. 1 리아체 J U L I A ZÁKLADNÍ PÉČE O PLEŤ Tento přípravek proti vráskám, obsahující výtažek z břízy bělokoré, komplex aminokyselin a adenosin, zanechává vaši pleť hydratovanou a pružnou. 2 HLAVNÍ SLOŽKA

Více

COSMETIC COCKTAILS 1

COSMETIC COCKTAILS 1 COSMETIC COCKTAILS 1 BIO BEAUTY COCKTAIL BIO BEAUTY COCKTAIL je novinkou mezi KOSMETICKÝMI PRODUKTY obsahující JEDNODUCHÉ INGREDIENCE darované zemí pro zlepšení krásy a zdraví těla BEAUTY BOUTIQUE GREEN

Více

NOVINKA ACTIVE REPAIR CESTA K SILNÝM ZÁKLADŮM PLETI

NOVINKA ACTIVE REPAIR CESTA K SILNÝM ZÁKLADŮM PLETI NOVINKA CESTA K SILNÝM ZÁKLADŮM PLETI Jana Golejová Beauty Therapist Institut krásy Jako za kosmetičkou za mnou často přicházejí ženy právě ve chvíli, když si na své tváři všimnou první změny způsobené

Více

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody.

- bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Charakteristika: Použití doma: Vyhněte se kontaktu s očima. Poté opláchněte velkým množstvím vody. - bohatá čistící emulze s AHA kyselinami Bohatá čistící emulze s koncentrovanou přírodní ovocnou kyselinou, kyselinou salicylovou a hydratační složkou. Odstraňuje make-up, nečistoty, pot a maz, vhodná

Více

SOTHYS CHRONOBIOLOGIE. Okysličení PO CELÝ ROK + + NEBO. Další potřebné výrobky, které nejsou v boxu

SOTHYS CHRONOBIOLOGIE. Okysličení PO CELÝ ROK + + NEBO. Další potřebné výrobky, které nejsou v boxu SEZONNÍ OŠETŘENÍ Sezonní okysličující obličejové ošetření Originální koncept kombinující chronobiologii a požitek z ošetření pro odhalení jasu pleti na jaře a podzim. Limitovaná edice. Všechny typy pletí

Více

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť.

EYE ZONE Unikátní oční péče. Jedinecná ˇ inspirace. PHYRIS Skin Care Concept. PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. Jedinecná ˇ inspirace PHYRIS je pro každého, kdo ocení výjimečnou a individuální péči o pleť. PHYRIS jedinečná inspirace, maximální výsledky. PHYRIS Skin Care Concept Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Fáze 2 AKTIVACE Fáze

Více

Energy serie-vitamínová řada pro unavenou pleť

Energy serie-vitamínová řada pro unavenou pleť Energy serie-vitamínová řada pro unavenou pleť 3268Čistící mléko ENERGY Charakteristika přípravku Lehké osvěžující pleťové mléko, zvláště vhodné pro jarní a letní období. Obsah přírodního vitamínu C podporuje

Více

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O

B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O B O D Y C A R E P É Č E O C E L É T Ě L O L O T U S S I Z E P É Č E O T Ě L O Základem obsahu Lotus Size Body Care od Catherine je Shea butter a vysoce kvalitní přírodní oleje především z kokosu, proteiny

Více

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí

KYSELINA HYALURONOVÁ PRVNÍ POMOC ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ. PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí ZDRAVÁ A HYDRATOVANÁ PLEŤ KYSELINA HYALURONOVÁ NEJNOVĚJŠÍ AKTUALIZovaná verze PRVNÍ POMOC PRO JEMNÉ VRÁSKY ZPŮSOBENÉ DEHYDRATACí Nové senzační hyaluronové sérum Nové senzační hyaluronové sérum První pomoc

Více

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line

NEOSTRATA. Katalog produktů. Gray line Blue line Green line NEOSTRATA Katalog produktů Gray line Blue line Green line 17 Gray line Blue line Green line NEOSTRATA světově známá americká společnost zabývající se výzkumem a výrobou kosmetických přípravků na bázi ovocných

Více

Pěsticí kosmetika Dermaton

Pěsticí kosmetika Dermaton Pěsticí kosmetika Dermaton Dermaton oil» pro každodenní ošetřování suché a normální pokožky» zklidňuje a obnovuje pokožku po vystavení nepříznivým vlivům» tlumí bolest při zčervenání pokožky» odstraňuje

Více

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013

Střední odborné učiliště Domažlice. Použití olejů v kosmetice. Vytvořeno dne 16. 11. 2013 Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Ročník Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tématický okruh Téma Jméno autora CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_52_INOVACE_04.12 Střední odborné učiliště Domažlice 2. ročník

Více

LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY

LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY TRULY INNOVATIVE (SKUTEČNÁ VĚDA) Tajemství k proměně vedoucích podivuhodných vlastností série Experalta Platinum spočívá v účinném souladu bylinných a progresívních složek. FORMULE

Více

Sprchový gel citrón + fík

Sprchový gel citrón + fík Sprchový gel pomeranč + levandule Sprchový gel granátové jablko + med Sprchový gel citrón + fík Sprchový gel s extra panenským olivovým olejem Kalamata. Obsahuje pomeranč a levanduli pro hydrataci, relaxaci

Více

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky.

Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. www.tiandenatalia.cz Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy... Dějiny kosmetických sér: z profesionálních salonů na toaletní stolky. Spodní prádlo pro obličej, aneb Vrstvová péče o pokožku

Více

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích

Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen. Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích Představujeme rituál péče o pleť Ecollagen Viditelně mladší pleť již ve 4 krocích 35 + Pro každý typ pleti Alain Mavon, PhD, Ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame O fenoménu rostlinných kmenových buněk

Více

Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti

Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti Fáze 1 ČIŠTĚNÍ Optimální výsledky dosáhnete pouze každodenním čištěním pleti. Fáze 2 AKTIVACE SOMI unikátní srdce od Phyris. Vaše eso v rukávu. Aktivuje pleťové

Více

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+

ŘADA SUN EXPERTISE PŘÍPRAVKY PRO DOMÁCÍ PÉČI. Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY OCHRANNÝ KRÉM SPF50+ ŘADA SUN EXPERTISE Ochrana proti slunci OCHRANNÁ EMULZE SPF30 S EXKLUZIVNÍ BLUE LIGHT TECHNOLOGY VLASTNOSTI: Vysoký ochranný faktor SPF 30. Ochrana proti širokému spektru: UVB, UVA, HEVis a IR. Voděodolný.

Více

LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY

LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY LABORATOŘ PŘÍRODNÍ KRÁSY FORMULE PROMĚNY: X50 + KOLOIDNÍ PLATINA TRULY INNOVATIVE (SKUTEČNÁ VĚDA) Tajemství k proměně vedoucích podivuhodných vlastností série Experalta Platinum spočívá v účinném souladu

Více

Unique Inspiration. Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti. Pro každého kdo preferuje individuální péči.

Unique Inspiration. Vytvořte si svůj jedinečný pocit z čisté pleti. Pro každého kdo preferuje individuální péči. Unique Inspiration Pro každého kdo preferuje individuální péči. Značka Phyris představuje jedinečnou kosmetickou péči pro Váš salon a Vaše klientky. Phyris komplexní péči o pleť neleznete v kosmetických

Více

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná.

Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná. Délka vítězí! Krása vlasů nesmírná krása vlasů vesmírná Chcete si pěstovat dlouhé vlasy? Použijte přípravky Zlatý zázvor a Bio Rehab Obvyklá rychlost růstu vlasů Růst vlasů se Zlatým zázvorem, Bio Rehab

Více

Prémiová péče o pokožku a duši

Prémiová péče o pokožku a duši Prémiová péče o pokožku a duši Harmonicky navržený systém pro citlivou a namáhanou pokožku. Prémiová řada parametry Kód Produkt Obsah Prodejní jednotka Množství v kartonu 2101601 Šampón 250 ml 1 lahev

Více

POWER HYALURONIC. HYDRODYNAMICKÉ OŠETŘENÍ 100% ULTRAHYDRATAČNÍ * Kyselina hyaluronová + aktivátor aquaporinů

POWER HYALURONIC. HYDRODYNAMICKÉ OŠETŘENÍ 100% ULTRAHYDRATAČNÍ * Kyselina hyaluronová + aktivátor aquaporinů POWER HYALURONIC HYDRODYNAMICKÉ OŠETŘENÍ 100% ULTRAHYDRATAČNÍ * Kyselina hyaluronová + aktivátor aquaporinů * Kosmetické ošetření. Klinicky testováno. 20 dobrovolnic. HA DYNAMIC PROFESIONÁLNÍ PROGRAM

Více

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti.

Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Pro ženy, které si chtějí zachovat svoji krásu bez zásahu skalpelu a zpomalit stárnuti. Být mladá a krásná tak dlouho, jak je to možné - sen a touha každé ženy. Bohužel ani mládí nezaručuje dobrý vzhled.

Více

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n

Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n Korejskou terapii pleti zajistí novinky pleťové péče e r b o r i a n V kosmetické řadě e r b o r i a n se snoubí tajné bylinné korejské ingredience pro krásnou pleť s francouzskou odborností a zkušenostmi.

Více

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA

MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA MIGREEN EXTRA MOISTURIZING PROTI VRÁSKÁM JULIA Vlastnosti produktu Hydratovaná pleť: Pomáhá dodat pleti dlouhodobě hebkost a vlhkost zvýšením její hydratace, kterou zajišťuje výtažek z květů růže a kyselina

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Název zboží Balení Kód

Název zboží Balení Kód CLEANSING / PEELING / TONING Odličování pro individuální potřeby pleti Cleansing Water Odličovač 3 v 1 Purigel jemný odličovací gel Cleansing Milk jemné čistící mléko Eye Make-up Remover bezolejový odličovač

Více

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje

Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje Koncentrované Anti-aging sérum pro péči o obličej a krk. Sérum aktivuje regeneraci hlubokých vrstev pleti, vyplňuje hluboké i mimické vrásky a zabraňuje tvorbě nových. Výsledky jsou ihned vidět ve zpevnění,

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

řada pro náročnou pleť

řada pro náročnou pleť řada pro náročnou pleť luxusní čistič pro náročnou pokožku hedvábně jemná krémo -gelová textura, vhodná i pro velmi citlivou pokožku smícháním s vodou vzniká mléčná emulze jemně a důkladně odstraní make-up,

Více

KONTAKT : PRODUKTY: Profesionální přípravky Peeling Zábaly Celulitida Strije. import a distribuce wellness a SPA kosmetiky

KONTAKT : PRODUKTY: Profesionální přípravky Peeling Zábaly Celulitida Strije. import a distribuce wellness a SPA kosmetiky fitness & wellness equipment import a distribuce wellness a SPA kosmetiky KONTAKT : Martin Strašek - Q-POWER Školní 1273, 43001 Chomutov tel.: 736 764 374 E-mail : store@powerstore.cz PRODUKTY: Profesionální

Více

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ

1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ DOKONALÉ OČI A RTY 1.DETOXIKACE BUNĚČNÉHO PROSTŘEDÍ V pokožce se hromadí škodlivé látky (pocházející od znečištění, nevhodné stravy, volných radikálů, kouření,..), což má za důsledek rychlejší projevy

Více

ORIGIN.

ORIGIN. ORIGIN www.krasanamiru.cz ŠÁCHOROVÝ OLEJ Vysoký obsah kyseliny olejové. Obsahuje polynenasycené mastné kyseliny. Vysoký obsah vitaminu E (alfa-tokoferol) a Omega 9. Anti-aging Antioxidant Hydratace MERUŇKOVÝ

Více

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO

KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO KOSMECEUTIKA LARENS PŘÍPRAVKY NA DOMÁCÍ PÉČI O PLEŤ A TĚLO MICELÁRNÍ VODA Jemná micelární voda k odličování očí a čištění obličeje. Speciální složení produktu zaručuje optimální ošetření pleti ve fázi

Více

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,-

CENÍK KOSMETIKA. nohy pod kolena 190,- nohy nad kolena 200,- ruce celé 220,- podpaží 100,- třísla 140,- CENÍK KOSMETIKA MALÉ ÚPRAVY V OBLIČEJI barvení obočí 60,- úprava obočí 60,- barvení + úprava oboč 100,- barvení řas 80,- depilace nad horním rtem 50,- depilace v obličeji 90,- DEPILACE VOSKEM nohy pod

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION. FM GROUP Polska

Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION. FM GROUP Polska Micelární odličovací voda MICELLAR LOTION ß-GLUCAN ACTIVE COLLECTION Hydratační pleťový krém Vhodný pro všechny typy pleti, bez ohledu na věk. Pro každodenní použití, ráno i večer. Hypoalergenní. Ovesný

Více

MORPHOSIS. Moderní ošetřující linie

MORPHOSIS. Moderní ošetřující linie MORPHOSIS Moderní ošetřující linie MORPHOSIS je moderní ošetřující linie, ve které jsou hlavní aktivní složkou výtažky z přírodního bohatství Středomoří. Dodává výživu a řeší problémy vlasů a vlasové pokožky.

Více

Detox pleti erborian krása ve třech krocích

Detox pleti erborian krása ve třech krocích Detox pleti erborian krása ve třech krocích Jeden, dva, tři. Přesně tolik kroků nám bude stačit k dokonalému pleťovému detoxu s korejskou kosmetikou e r b o r i a n. Jednička pleť řádně vyčistí, dvojka

Více

Uvidíš. Pocítíš. Zažiješ.

Uvidíš. Pocítíš. Zažiješ. Uvidíš. Pocítíš. Zažiješ. Laurent Cristanel BeautyLine Obsah Zažiješ. Pocítíš. 2 3 Uvidíš. Ob sah Laurent Cristanel BeautyLine Nová dimenze péče o pleť 4/5 Pro každý typ pleti a všechna očekávání Anti-Aging

Více

T Ě L O V É S O L I. Čistící náplast na nos Bambusové uhlí kód 11325, str. 47. Tělová sůl Svěží citron kód 32611,Str. 71

T Ě L O V É S O L I. Čistící náplast na nos Bambusové uhlí kód 11325, str. 47. Tělová sůl Svěží citron kód 32611,Str. 71 Čistící náplast na nos Bambusové uhlí kód 11325, str. 47 Účinky: Bambusové uhlí přirozeně absorbuje nečistoty. Zajišťuje hluboké a šetrné čištění pórů na nose. Představuje účinný způsob, jak se zbavit

Více

TIME PROTECTOR CLASSIC

TIME PROTECTOR CLASSIC Vážené dámy, vážení pánové, v březnovém newsletteru se zaměříme na jeden z nejdůležitějších úkonů péče o pleť ČIŠTĚNÍ. Znáte správný postup, jak pleť opravdu důkladně vyčistit? Jen pro pořádek, pojďme

Více

TIME REVEAL KOMPLEXNÍ ČISTÍCÍ PŘÍPRAVEK

TIME REVEAL KOMPLEXNÍ ČISTÍCÍ PŘÍPRAVEK S příchodem posledního měsíce roku 2014 rozšiřujeme nabídku kosmetických linií TIME DYNAMICS a GOLD DYNAMICS o PĚT NOVÝCH VÝROBKŮ a DVA ZVÝHODNĚNÉ SETY + uvádíme na trh DVA zbrusu nové DEODORANTY/ANTIPERSPIRANTY.

Více

DANDRUFF. control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku. Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí

DANDRUFF. control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku. Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí DANDRUFF control S obsahem kyseliny salicylové a pyrithionu zinku Pro zdravou vlasovou pokožku bez lupů Odstraňuje lupy Zklidňuje podráždění Zmírňuje zarudnutí Představujeme CAVIAR CLINICAL DANDRUFF CONTROL

Více

IN TACT. okamžitě viditelným účinkem

IN TACT. okamžitě viditelným účinkem IN TACT Light Skinsnižuje poruchy pigmentaces okamžitě viditelným účinkem OBSAH Strana INTACT 1. Obsah 2 2. Princip přípravků INTACT Light Skin 3 3. Přípravky INTACT Light Skin 3.1. INTACT Light Skin Cream

Více

Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition

Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition Sérum lifting définition paupiéres Uplifting serum eyelids definition Oči jsou okna do duše. CO ŽENY ZNEPOKOJUJE MEZI VŠEMI PROBLÉMY NAŠÍ PLETI, JSOU 2, KTERÉ PŘICHÁZEJÍ NEJDŘÍVE* A TO PROBLÉMY V OKOLÍ

Více

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE Již přes 10 let vědci WellU provádějí výzkum v oblasti získávání aktivních látek z vybraných druhů sladkovodních ryb. Zpočátku se soustředili na biologicky aktivní

Více

GHESER Síla přírody pro silné na duchu

GHESER Síla přírody pro silné na duchu www.sibirskezdravi.cz Síla přírody pro silné na duchu PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* Gel na holení Ultra comfort T Tento osvěžující gel vytváří bohatou hedvábnou pěnu pro důkladné oholení. Gel nejenom

Více

Innova Péče INDOLA. JE TO O VÁS

Innova Péče INDOLA. JE TO O VÁS Innova Péče Innova je inovativní značka, která zahrnuje jak péči tak styling ve světě profesionálních výrobku Indola Innova soft science receptura je založená na unikátní technologii VIP (Vitamin Injection

Více

PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE

PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE PŘÍPRAVA A PODKLADOVÉ BÁZE ANTI-AGE MAKE-UP BASE Protivrásková báze pod make-up VLASTNOSTI: Profesionální podkladová báze pro viditelné zlepšení a prodloužení výsledného líčení. Antioxidační složky Q 10

Více

Příroda ve vaší koupelně

Příroda ve vaší koupelně Příroda ve vaší koupelně Jemná přírodní kosmetika human+kind nadchne už svými obaly. Jsou krásně barevné, se zajímavými ornamenty, zkrátka jiné. A jiná je i celá tato značka. Dbá precizně na složení svých

Více

. Vzniklo spojením dvou konceptů: CO SMETIC & PHARMACEUTICAL.

. Vzniklo spojením dvou konceptů: CO SMETIC & PHARMACEUTICAL. COSMECEUTICAL Označení pro neuvěřitelně rychlé, efektivní a zkrášlující ošetření pleti, které v sobě skrývá sílu lékařské kosmetiky a jemnost kosmetického ošetření. Vzniklo spojením dvou konceptů: CO SMETIC

Více

Průvodce krásou Solutions

Průvodce krásou Solutions CA 09/07 PAGE bc Průvodce krásou Solutions Kontaktujte svoji AL/AG: Jméno a příjmení: Adresa: Telefon: Avon Cosmetics, spol. s r.o. Na Maninách 7, 70 00 Praha 7 Česká republika Zákaznický servis: tel.

Více

Kolagen architekt kůže

Kolagen architekt kůže Kolagen architekt kůže Kolagenová vlákna jsou nosnou kostrou kůže. Pokud bychom navrstvili kolagenová vlákna na tloušťku 1 mm, vydržela by zatížení více než 10 kg jako provaz nebo kovové lano. Nejvyšší

Více

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků DROGERIE Compactní prací prostředky Compact Automat Dávkujete méně, ale vyperete stejné množství prádla. univerzální prací prostředek pro praní bílého i barevného prádla

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014

BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014 BABOR NEWSLETTER ČERVEN 2014 ČERVEN VE ZNAMENÍ NOVINEK Z ŘADY DOCTOR BABOR V červnu si Vás dovolujeme seznámit s unikátními novinkami z řady DOCTOR BABOR. Tentokrát si ve Výzkumných a inovativních laboratořích

Více

Belleza Salone www.bellezasalone.cz

Belleza Salone www.bellezasalone.cz Belleza Salone www.bellezasalone.cz PŘÍSTROJOVÁ OŠETŘENÍ Veškeré ceny jsou uvedeny s DPH a určeny dle spotřeby materiálu a náročnosti provedení. Cenu Vám rádi spočítáme na přání ještě před provedením úkonu.

Více