cenõk VÕÿIV VAnY Doporučené prodejní ceny bez DPH. Platí od

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "cenõk VÕÿIV VAnY Doporučené prodejní ceny bez DPH. Platí od 1. 4. 2008"

Transkript

1 cenõk VÕÿIV VANY Doporučené prodejní ceny bez DPH. Platí od

2 OBSAH Avantgarde Vířivé koupelnové vany CENTRO DUO CENTRO DUO 1 levá / CENTRO DUO 1 pravá CENTRO DUO CENTRO DUO CENTRO DUO OVAL CONODUO EllIPSO DUO EllIPSO DUO oval KUSATSU POOL MEGA DUO MEGA DUO MEGA DUO OVAL plaza duo levá / plaza duo pravá PUNTA DUO STUDIO levá / STUDIO STAR* levá STUDIO pravá / STUDIO STAR* pravá TWIN POOL Ambiente Vířivé koupelnové vany AQUAMARIN / AQUAMARIN STAR* ClaSSIC DUO ClaSSIC DUO OVAL DYNA SET / DYNA SET STAR* (430 mm) NOVOla / NOVOLA STAR* NOVOla DUO / NOVOLA DUO STAR* NOVOla DUO 6 / NOVOLA DUO 6 STAR* NOVOla DUO 8 / NOVOLA DUO 8 STAR* NOVOla DUO OVAL / NOVOLA DUO OVAL STAR* NOVOla SET / NOVOLA SET STAR* RETRO / RETRO STAR* RETRO 6 / RETRO 6 STAR* RETRO 8 / RETRO 8 STAR* RONDO / RONDO STAR* RONDO 6 / RONDO 6 STAR* RONDO 8 / RONDO 8 STAR* vaio / VAIO STAR* vaio 6 / VAIO 6 STAR* vaio DUO vaio DUO vaio DUO vaio DUO vaio DUO OVAL vaio SET / VAIO SET STAR* Skupina barev I. bílá PÿÕSLUäENSTVÕ / BARVY Antislip Barvy Napouštění Vodopád Naše tipy Panelový systém pro vířivé vany MULTIVERSO perl-effekt Polštáře Příslušenství Rady a doporučení Vířivé systémy Skupina barev II. manhattan pergamon Skupina barev III. ägäis edelweiss star white

3 VÕÿIV VANY Öpo n roënèm dni za sebou zav ete dve e. Pono Ìte svè unavenè tïlo tam, kde mu bude nejlèpe ñ ñ do vì ivè vany kaldeweiö Teplá, jemně vířící voda, ukonejší vaše tělo i mysl. Víření vzduchu či vody stimuluje citlivá nervová zakončení ve vaší kůži, podporuje cévní zásobení a krevní oběh, čímž vás dokonale zbaví stresu a vnitřního napětí. Právě propojení fyzické i duševní relaxace je to, co je na vířivých vanách nejkrásnější. Výrobě vířivých van se Kaldewei věnuje již velmi dlouho a s náležitou pozorností. Právě proto jsou vířivé vany Kaldewei známé svou kvalitou a spolehlivostí. Kaldewei vyvinul ucelený program vířivých systémů tak, abyste si právě vy mohli vybrat systém, který dokonale uspokojí vaše potřeby a požadavky. Zároveň si můžete zvolit design vany s ohledem na její vnitřní prostor, způsob využití i velikost vaší koupelny. Firma Kaldewei nabízí sedm typů vířivých systémů. Všechny vířivé vany jsou opatřeny povrchovou úpravou Perl-Effekt. K doplňkové výbavě patří například ohřev vody, podhladinový reflektor či světelná terapie.

4 »IST VODNÕ ENERGIE vivo turbo / vivo turbo plus Zvláštností systému VIVO TURBO jsou trysky. Každá vodní tryska má svůj vlastní motor a samostatně nasává vodu a v podobě masážního proudu ji vrací zpět do vany. VIVO TURBO pracuje velice tiše váš požitek z koupele nebude ničím rušen. Vířivý systém a podvodní světla se ovládají prostřednictvím dotykové klávesnice integrované do stěny vany. Tlačítky + a lze nastavit intenzitu víření od jemné masáže přes aktivní povzbuzení smyslů až po celkovou masáž kůže, podkožní oblasti a svalů. Intervalový spínač umožňuje automatické zvyšování a snižování intenzity v čase. Systém VIVO TURBO PLUS má všechny výhody systému VIVO TURBO, navíc má výrazně rozšířené možnosti ovládání. U systému VIVO TURBO PLUS lze samostatně ovládat jednotlivé páry trysek, nastavovat jejich funkci po párech, po dvojicích párů či postupné zapínání trysek odpředu dozadu a zpět ve vlnách. Volitelný halogenový reflektor se stará o působivé osvětlení vany a vody. A rovněž na přání dodávané spektrální světlo doplňuje, například při chromoterapii, blahodárné působení světla. Stisknutím tlačítka se rozzáří vana i voda zvolenou barvou. Barvy vytvářejí zvláštní atmosféru, podporují látkovou výměnu, zásobují buňky energií a mohou vytvářet pozitivní emoce. VIVO TURBO je systém zcela odlišné koncepce. Kolem vany nejsou žádné trubky ani armatury, v nichž by mohla zůstávat zbytková voda. Voda nemůže vniknout ani do červených trubek, které vedou k tryskám vzduch. Po koupání se trysky vyprázdní samy a díky tomu je systém mimořádně hygienický. Všechny části, které přijdou do styku s vodou, lze lehce očistit proudem vody. Veškeré čištění systému VIVO TURBO provedete sprchou. Žádná dezinfekce zde není nutná.

5 VZDUCH V AKCI vivo vita Jedním z nejkrásnějších protikladů k celodennímu stresu je vznášení se v beztížném stavu ve vířivé vaně. V systému VIVO VITA probublává vodou příjemný perlivý proud vzduchu. Vzduch předehřátý na C stoupá z trysek umístěných ve dně vany jemnými bublinkami vzhůru. Vzduchové bublinky přitom stimulují nervová zákončení v kůži a to pociťujeme jako příjemnou stimulační masáž celého těla. Na psychiku má tato jemná masáž uvolňující a zklidňující účinky. K tomu přistupuje očistný efekt proudů bublinek, který daleko přesahuje účinky běžné koupele. Podle přání můžete množství vzduchu postupně regulovat od jemné až k vibrační masáži prostřednictvím dotykové klávesnice integrované do stěny vany. Vířivý systém a podvodní světla se ovládají prostřednictvím dotykové klávesnice integrované do stěny vany. Tlačítky + a lze nastavit intenzitu víření a intervalový spínač umožňuje automatické zvyšování a snižování intenzity v čase. Volitelný halogenový reflektor se stará o působivé osvětlení vany a vody. Spád červeně označených vzduchových trubek zajišťuje po otevření odpadní armatury úplný odtok zbytkové vody ze systému. Systém se pak po vyprázdnění vany dodatečně automaticky vysuší. V systému nezůstává žádná vlhkost a jsou tak splněny nejvyšší hygienické normy (RAL-GZ 704).

6 KDYé MASÕRUJE VODA vivo aqua / vivo aqua eco Systémy VIVO AQUA ECO a VIVO AQUA masírují celé tělo čistou vodou. Vodní proud uvolňuje svaly a povzbuzuje krevní oběh. Podle přání můžete na základě Venturiho principu do masážního proudu přimíchat ještě vzduch. Docílíte tak příjemného masážního tlaku na kůži i v podkožní oblasti. Trysky jsou směrově nastavitelné, takže masážní proud směřuje přesně tam, kam chcete. Systém VIVO AQUA ECO má jednoduché ovládání zapínání a vypínání výkonného čerpadla pneumatickým spínačem a plynulou regulaci množství přisávaného vzduchu otočným knoflíkem umístěným na okraji vany. U komfortnější varianty VIVO AQUA se intenzita masáže a podvodní světla ovládají prostřednictvím dotykové klávesnice integrované do stěny vany. Volitelný halogenový reflektor se stará o působivé osvětlení vany a vody (pouze VIVO AQUA). Modře označené potrubí rozvádí vodu od čerpadla do trysek. Červeně označené potrubí je určeno pro rozvod pasivně přimíchávaného vzduchu. Spád trubek zajišťuje po otevření odpadní armatury úplné vyprázdnění zbytkové vody z vířivého systému. Tím jsou splněny nejvyšší hygienické normy (RAL-GZ 704).

7 NOVINKA tich relaxace VIVO VARIO ECO Voda a vzduch se společně starají o pozitivní stimulaci kůže a svalů. Protože jsou boční trysky u systému VIVO VARIO ECO směrově nastavitelné, umožňují i masáž akupresurních bodů. Jedním z nejkrásnějších protikladů k celodennímu stresu je vznášení se v beztížném stavu ve vířivé vaně. V systému VIVO VARIO ECO probublává vodou příjemný perlivý proud vzduchu. Vzduch předehřátý na C stoupá z trysek umístěných ve dně vany jemnými bublinkami vzhůru. Vzduchové bublinky přitom stimulují nervová zákončení v kůži a to pociťujeme jako příjemnou stimulační masáž celého těla. Na psychiku má tato jemná masáž uvolňující a zklidňující účinky. K tomu přistupuje očistný efekt proudů bublinek, který daleko přesahuje účinky běžné koupele. Podle přání můžete množství vzduchu postupně regulovat od jemné až k vibrační masáži prostřednictvím dotykové klávesnice integrované do stěny vany. Volitelný halogenový reflektor se stará o působivé osvětlení vany a vody. A rovněž na přání dodávané spektrální světlo doplňuje, například při chromoterapii, blahodárné působení světla. Stisknutím tlačítka se rozzáří vana i voda zvolenou barvou. Barvy vytvářejí zvláštní atmosféru, podporují látkovou výměnu, zásobují buňky energií a mohou vytvářet pozitivní emoce. Dotyková klávesnice integrovaná do stěny vany umožňuje plynulou regulaci činnosti bočních trysek i trysek umístěných ve dně vany, intervalový spínač automatické zvyšování a snižování intenzity v čase. Pasivní přisávání vzduchu do bočních trysek umožňuje individuální nastavení masážního proudu. Na přání a za příplatek je možné dodat s automatickým dezinfekčním systémem. Modře označenými trubkami je do vany vháněna voda, červenými vzduch. Dezinfekci modrých trubek přivádějících vodu lze zajistit dezinfekčním systémem dodávaným za příplatek. Sklon trubek zajišťuje po otevření odpadní armatury kompletní vyprázdnění zbytkové vody. Tím jsou splněny nejvyšší hygienické normy (RAL-GZ 704).

8 KDE SE VODA A VZDUCH SKVÃLE DOPL UJÕ VIVO VARIO PLUS Masážní účinek rotačních trysek u systému VIVO VARIO PLUS je ještě zvýšen díky možnosti regulovat jak aktivní přisávání vzduchu do vodních trysek prostřednictvím samostatného dmychadla, tak otáčky čerpadla. Mikrotrysky zabudované v chodidlové a bederní oblasti rovněž využívají vzduch i vodu. Pečlivě přizpůsobené potřebám těchto partií těla zajistí jejich blahodárnou masáž a tím i komplexní působení masážního systému. Z trysek umístěných ve dně vany vyvěrá vzduch předehřátý na C. Přimísením vody vzniká jedinečný KALDEWEI šampaňský efekt zvláště jemné bublinky, které příjemně perlí na kůži a nechávají tělo vznášet ve vaně. Prostřednictvím vodotěsného dálkového ovládání lze zapínat a vypínat masážní trysky, regulovat intenzitu masáže a příhřev vody. A také ovládat volitelný halogenový reflektor nebo spektrální světlo a nastavit dobu vířivé koupele. Volitelný halogenový reflektor se stará o působivé osvětlení vany a vody. A rovněž na přání dodávané spektrální světlo doplňuje, například při chromoterapii, blahodárné působení světla. Stisknutím tlačítka se rozzáří vana i voda zvolenou barvou. Barvy vytvářejí zvláštní atmosféru, podporují látkovou výměnu, zásobují buňky energií a mohou vytvářet pozitivní emoce. Se dvěma vodními pumpami a dvěma vzduchovými dmychadly disponuje systém nejvyšším výkonem. Modře označenými trubkami je do vany vháněna voda, červenými vzduch. Sklon trubek zajišťuje po otevření odpadní armatury kompletní vyprázdnění zbytkové vody. Dezinfekci modrých trubek přivádějících vodu zajišťuje poloautomatický dezinfekční systém, rovněž červené vzduchové trysky se následně automaticky vysuší. Tím jsou splněny nejvyšší hygienické normy (RAL-GZ 704).

9 Záruka 30 let i na Perl-effekt VÕÿIV VAnY ÿady AVAntgArde Model Rozměry Vířivý Počet Skupina barev systém trysek d-š-h (cm) b-d-m i (bílá) ii iii centro duo Turbo Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco ViVO VaRiO PlUS Vario Plus Turbo Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco Vario Plus Antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) Celoplošný antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) centro duo 1 lev 129 levá/10 pravá Turbo centro duo 1 prav Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco Vario Plus levá levá/1 pravá Turbo Turbo Plus Vita aqua eco pravá aqua Vario eco Vario Plus Antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) Celoplošný antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) centro duo Turbo Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco Vario Plus Turbo Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco Vario Plus Antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) Celoplošný antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) Povrchová úprava Perl-Effekt v ceně. Součástí dodávky jsou vana, vířivý systém (viditelné části v povrchové úpravě chrom), odpadní a přepadová souprava (viditelné části v povrchové úpravě chrom), nohy. Nezávazné doporučené ceny v Kč bez DPH b=boční trysky, d=trysky ve dně, m=mikrostrysky 9

10 VÕÿÕV VAnY ÿady AVAntgArde Záruka 30 let i na Perl-effekt Model Rozměry Vířivý Počet Skupina barev systém trysek d-š-h (cm) b-d-m i (bílá) ii iii centro duo Turbo Turbo Plus Vita aqua eco aqua ViVO aqua eco Vario eco Vario Plus Antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) Celoplošný antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) centro duo OVAL Turbo Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco ViVO VaRiO eco Vario Plus Turbo Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco Vario Plus s panelem Vita Vita Antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) Celoplošný antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) conoduo Turbo Turbo Plus Vita aqua Vario eco Vario Plus Turbo Turbo Plus Vita aqua Vario eco Vario Plus Turbo Turbo Plus Vita aqua Vario eco Vario Plus Turbo Turbo Plus Vita aqua Vario eco Vario Plus Povrchová úprava Perl-Effekt v ceně. Součástí dodávky jsou vana, vířivý systém (viditelné části v povrchové úpravě chrom), odpadová a přepadová souprava (viditelné části v povrchové úpravě chrom, vana CONODUO v barvě vany), nohy. Nezávazné doporučené ceny v Kč bez DPH 10 b=boční trysky, d=trysky ve dně, m=mikrostrysky

11 Záruka 30 let i na Perl-effekt VÕÿIV VAnY ÿady AVAntgArde Model Rozměry Vířivý Počet Skupina barev systém trysek d-š-h (cm) b-d-m i (bílá) ii iii s panelem Vita Vita Vita Antislip (TURBO, TURBO PLUS a AQUA) Celoplošný antislip (TURBO, TURBO PLUS a AQUA) ellipso duo Turbo Turbo Plus aqua eco aqua Antislip ellipso duo OVAL aqua eco Antislip ViVO aqua eco kusatsu POOL Turbo Turbo Plus mega duo Turbo Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco ViVO ViTa Vario Plus Antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) Celoplošný antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) Povrchová úprava Perl-Effekt v ceně. Součástí dodávky jsou vana, vířivý systém (viditelné části v povrchové úpravě chrom), odpadová a přepadová souprava (viditelné části v povrchové úpravě chrom, vana CONODUO v barvě vany), nohy. Nezávazné doporučené ceny v Kč bez DPH b=boční trysky, d=trysky ve dně, m=mikrostrysky 11

12 VÕÿÕV VAnY ÿady AVAntgArde Záruka 30 let i na Perl-effekt mega duo Turbo Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco Vario Plus Model Rozměry Vířivý Počet Skupina barev systém trysek d-š-h (cm) b-d-m i (bílá) ii iii mega duo OVAL Turbo Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco Vario Plus s panelem Vita Antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) Celoplošný antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) PLAZA duo lev 192 levá/190 pravá /80 43 Turbo PLAZA duo prav Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco Vario Plus levá ViVO VaRiO PlUS pravá ViVO VaRiO PlUS Antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) Celoplošný antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) PUntA duo Turbo Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco Vario Plus s polystyrénovým nosičem a panelem Turbo Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco Vario Plus Povrchová úprava Perl-Effekt v ceně. Součástí dodávky jsou vana, vířivý systém (viditelné části v povrchové úpravě chrom), odpadní a přepadová souprava (viditelné části v povrchové úpravě chrom), nohy. Nezávazné doporučené ceny v Kč bez DPH. 12 b=boční trysky, d=trysky ve dně, m=mikrostrysky

13 Záruka 30 let i na Perl-effekt VÕÿIV VAnY ÿady AVAntgArde Model Rozměry Vířivý Počet Skupina barev systém trysek d-š-h (cm) b-d-m i (bílá) ii iii StUdIO prav 2-1/2-1* Turbo StUdIO StAr* prav Turbo Plus s polystyrénovým nosičem a panelem 2-/2-* Turbo Turbo Plus Antislip StUdIO lev 2/29* Turbo StUdIO StAr* lev Turbo Plus s polystyrénovým nosičem a panelem 2-/29-* Turbo Turbo Plus Antislip twin POOL Turbo Turbo Plus Antislip Madla pro řadu STUDIO STAR chrom 5866 barevná 5866 aranja 5866 matný chrom 5866 leštěná mosaz 5866 zlato Polštář cm Kč Multifunkční polštář bílý nebo šedý Kč (sada 2 ks cena za sadu) Povrchová úprava Perl-Effekt v ceně. Součástí dodávky jsou vana, vířivý systém (viditelné části v povrchové úpravě chrom), odpadní a přepadová souprava (viditelné části v povrchové úpravě chrom), nohy. Nezávazné doporučené ceny v Kč bez DPH * s otvory pro madla b=boční trysky, d=trysky ve dně, m=mikrostrysky 1

14 NAäE TIPY ÑVÕÿivý koktejlì Lidé, kteří mají vyhraněný cit pro tělesnou a duševní svěžest a krásu, využívají zcela cíleně pozitivní působení vířivé koupele. Abyste zesílili příjemné účinky na tělo i duši, můžete si, uvolněni po vířivé koupeli, připravit speciální vířivý koktejl, který prospěje zdraví a prohloubí příjemné pocity. Banánověmalinový koktejl se pro to hodí přímo skvěle, protože má málo kalorií a nabídne tělu pro život nezbytné vitamíny a stavební látky. Jak je známo, krása a svěžest přicházejí i zevnitř. Zde je recept: 200 g malin, 1/2 banánu a 6 polévkových lžic pšeničných klíčků rozmixovat v 1/4 l mléka a osladit 1 polévkovou lžící vanilkového cukru ÑMandlovÃ-medov maskaì Kůže je nejen náš největší tělesný orgán, ale při vířivé koupeli přenáší všechno působení vody a vzduchu dále na krevní oběh a nervy. S uklidňujícím i osvěžujícím účinkem. Samozřejmě i sama kůže je při tom pozitivně stimulována. Prokrvení kůže vede k lepšímu zásobení výživnými látkami i kyslíkem a podporuje odolnost organismu. K tomu se přičítá i čistící účinek proudů bublinek, který vysoce převyšuje účinek běžné koupele. Jedině kůže na obličeji přímo neprofituje z pozitivních očistných účinků vířivé koupele. K dosažení svěží kůže na obličeji se doporučuje například vyhlazovací mandlověmedová maska. A takto se pÿipravuje: Lehce zahřejte polévkovou lžíci medu, promíchejte s 2 polévkovými lžícemi tvarohu (se 40 % tuku) a naneste na obličej a krk. V případě velmi suché kůže přimíchejte ještě kávovou lžičku mandlového oleje. Nechte působit 30 minut a pak smyjte vlažnou vodou. 14

15 Záruka 30 let i na Perl-effekt VÕÿIV VAnY ÿady AmBIente Model Rozměry Vířivý Počet Skupina barev systém trysek d-š-h (cm) b-d-m i (bílá) ii iii AqUAmArIn 20/21* Turbo AqUAmArIn StAr* Turbo Plus aqua eco /2* Turbo Turbo Plus aqua eco ViVO aqua eco Antislip classic duo Turbo Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco ViVO VaRiO PlUS Vario Plus Turbo Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco Vario Plus Turbo Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco Vario Plus Turbo Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco Vario Plus Antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) Celoplošný antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) classic duo OVAL Turbo Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco ViVO TURBO Vario Plus Antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) Celoplošný antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) Madla pro řadu AQUAMARIN STAR chrom 5880 barevná 5880 aranja 5880 matný chrom 5880 leštěná mosaz 5880 zlato Povrchová úprava Perl-Effekt v ceně. Součástí dodávky jsou vana, vířivý systém (viditelné části v povrchové úpravě chrom), odpadní a přepadová souprava (viditelné části v povrchové úpravě chrom), nohy. Nezávazné doporučené ceny v Kč bez DPH * s otvory pro madla b=boční trysky, d=trysky ve dně, m=mikrostrysky 1

16 VÕÿIV VAnY ÿady AmBIente Záruka 30 let i na Perl-effekt Model Rozměry Vířivý Počet Skupina barev systém trysek d-š-h (cm) b-d-m i (bílá) ii iii dyna Set (430 mm) 2/2* Turbo dyna Set StAr* (430 mm) Turbo Plus aqua eco /2* Turbo Turbo Plus aqua eco /21* Turbo Turbo Plus ViVO aqua eco aqua eco /2* Turbo Turbo Plus aqua eco Antislip novola 22/2* aqua eco novola StAr* Antislip ViVO aqua eco novola duo 2/2* aqua eco novola duo StAr* Antislip ViVO aqua eco novola duo 6 2/2* aqua eco novola duo 6 StAr* Antislip ViVO aqua eco Madla pro řadu DYNA SET STAR chrom 5855 barevná 5855 aranja 5855 matný chrom 5855 leštěná mosaz 5855 zlato Madla pro řadu NOVOLA STAR chrom Povrchová úprava Perl-Effekt v ceně. Součástí dodávky jsou vana, vířivý systém (viditelné části v povrchové úpravě chrom), odpadní a přepadová souprava (viditelné části v povrchové úpravě chrom), nohy. Nezávazné doporučené ceny v Kč bez DPH. 1 b=boční trysky, d=trysky ve dně, m=mikrostrysky * s otvory pro madla

17 Záruka 30 let i na Perl-effekt VÕÿIV VAnY ÿady AmBIente Model Rozměry Vířivý systém Počet trysek Skupina barev d-š-h (cm) b-d-m i (bílá) ii iii novola duo 8 2/29* aqua eco novola duo 8 StAr* Antislip ViVO aqua eco novola duo OVAL 20/20* aqua eco novola duo OVAL Antislip StAr* ViVO aqua eco novola Set 21/22* aqua eco novola Set StAr* Antislip ViVO aqua eco Madla pro řadu NOVOLA STAR chrom Madla pro řadu NOVOLA SET STAR chrom nov zkušenost p i koup nì ñ napouštïnì ÑVOdOP dì elegantní řešení, navržené známým designérským studiem Phoenix Design, Stuttgart/Tokio. Kryt, harmonicky integrovaný do boční stěny vany, se automaticky otevře při spuštění vody a nechá proudit do vany rovnoměrný proud vody, který vytváří příjemnou a klidnou atmosféru a umožňuje milovníkům koupele úplnou relaxaci bez jakýchkoliv rušivých armatur uvnitř vany. Pro vany CeNTRO DUO, ClaSSiC DUO, CONODUO, KUSaTSU POOl, PlaZa DUO, ReTRO, RONDO. Napouštění Vodopád bílé, pergamon, manhattan Povrchová úprava Perl-Effekt v ceně. Součástí dodávky jsou vana, vířivý systém (viditelné části v povrchové úpravě chrom), odpadní a přepadová souprava (viditelné části v povrchové úpravě chrom), nohy. Nezávazné doporučené ceny v Kč bez DPH * s otvory pro madla b=boční trysky, d=trysky ve dně, m=mikrostrysky 1

18 VÕÿIV VAnY ÿady AmBIente Záruka 30 let i na Perl-effekt Model Rozměry Vířivý Počet Skupina barev systém trysek d-š-h (cm) b-d-m i (bílá) ii iii retro 20/21* Turbo retro StAr* Turbo Plus aqua eco Antislip retro 6 2/2* Turbo retro 6 StAr* Turbo Plus aqua eco Antislip ViVO aqua eco retro 8 22/2* Turbo retro 8 StAr* Turbo Plus aqua eco Antislip ViVO aqua eco Madla pro řadu RETRO STAR chrom 5859 barevná 5859 aranja 5859 matný chrom 5859 leštěná mosaz 5859 zlato Perl-effekt je speciální povrchová úprava, která se trvale spojuje při teplotě nad 200 C se smaltovaným povrchem van a vaniček. Voda s povrchu opatřeného Perl-effektem nestéká, ale doslova se skutálí do odpadu a odnáší s sebou veškeré nečistoty i vápenaté částice. Perl-effekt tak výrazně usnadňuje čištění van a vaniček, které se stává doslova hračkou. Po koupeli většinou stačí povrch opláchnout teplou vodou a utřít do sucha měkkým hadrem, v případě silnějšího znečistění pak omýt běžnými saponáty. Na čištění van s Perl-effektem nesmějí být používány agresivní čisticí prostředky ani čisticí prostředky obsahující brusné částice. S Perl-effektem je možno dodat všechny vany a vaničky, vyrobené ze smaltované oceli 3,5 mm. Povrchová úprava Perl-Effekt v ceně. Součástí dodávky jsou vana, vířivý systém (viditelné části v povrchové úpravě chrom), odpadní a přepadová souprava (viditelné části v povrchové úpravě chrom), nohy. Nezávazné doporučené ceny v Kč bez DPH. 1 b=boční trysky, d=trysky ve dně, m=mikrostrysky * s otvory pro madla

19 Záruka 30 let i na Perl-effekt VÕÿIV VAnY ÿady AmBIente Model Rozměry Vířivý Počet Skupina barev systém trysek d-š-h (cm) b-d-m i (bílá) ii iii rondo 00/01* Turbo rondo StAr* Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco Vario Plus /11* Turbo ViVO aqua eco Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco Vario Plus Antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) Celoplošný antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) rondo 6 0/0* Turbo rondo 6 StAr* Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco ViVO aqua Vario Plus /1* Turbo Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco Vario Plus Antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) Celoplošný antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) rondo 8 0/09* Turbo rondo 8 StAr* Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco Vario Plus /19* Turbo ViVO aqua eco Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco Vario Plus Antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) Celoplošný antislip (TURBO, TURBO PLUS, AQUA ECO a AQUA) Madla pro řadu RONDO STAR chrom barevná aranja matný chrom leštěná mosaz zlato Povrchová úprava Perl-Effekt v ceně. Součástí dodávky jsou vana, vířivý systém (viditelné části v povrchové úpravě chrom), odpadní a přepadová souprava (viditelné části v povrchové úpravě chrom), nohy. Nezávazné doporučené ceny v Kč bez DPH * s otvory pro madla b=boční trysky, d=trysky ve dně, m=mikrostrysky 19

20 VÕÿIV VAnY ÿady AmBIente Záruka 30 let i na Perl-effekt Model Rozměry Vířivý Počet Skupina barev systém trysek d-š-h (cm) b-d-m i (bílá) ii iii VAIO 90/91* Turbo VAIO StAr* Turbo Plus Antislip VAIO 6 9/99* Turbo VAIO 6 StAr* Turbo Plus Vita Antislip (TURBO, TURBO PLUS) Celoplošný antislip (TURBO, TURBO PLUS) VAIO duo Turbo Turbo Plus Vita Antislip (TURBO, TURBO PLUS) Celoplošný antislip (TURBO, TURBO PLUS) VAIO duo Turbo Turbo Plus Vita aqua eco aqua Vario eco Vario Plus ViVO ViTa s panelem Turbo Turbo Plus Vita aqua eco aqua Madla pro řadu VAIO STAR chrom barevná aranja matný chrom leštěná mosaz zlato Povrchová úprava Perl-Effekt v ceně. Součástí dodávky jsou vana, vířivý systém (viditelné části v povrchové úpravě chrom), odpadní a přepadová souprava (viditelné části v povrchové úpravě chrom), nohy. Nezávazné doporučené ceny v Kč bez DPH. 20 b=boční trysky, d=trysky ve dně, m=mikrostrysky * s otvory pro madla

21 Záruka 30 let i na Perl-effekt VÕÿIV VAnY ÿady AmBIente Model Rozměry Vířivý Počet Skupina barev systém trysek d-š-h (cm) b-d-m i (bílá) ii iii VAIO duo Turbo Turbo Plus Vita Antislip (TURBO, TURBO PLUS) Celoplošný antislip (TURBO, TURBO PLUS) VAIO duo Turbo Turbo Plus Vita Antislip (TURBO, TURBO PLUS) Celoplošný antislip (TURBO, TURBO PLUS) VAIO duo OVAL Turbo Turbo Plus Vita s panelem Vita Antislip (TURBO, TURBO PLUS) Celoplošný antislip (TURBO, TURBO PLUS) VAIO Set 9/9* Turbo VAIO Set StAr Turbo Plus /9* Turbo Turbo Plus Antislip Madla pro řadu VAIO STAR chrom barevná aranja matný chrom leštěná mosaz zlato Povrchová úprava Perl-Effekt v ceně. Součástí dodávky jsou vana, vířivý systém (viditelné části v povrchové úpravě chrom), odpadní a přepadová souprava (viditelné části v povrchové úpravě chrom), nohy. Nezávazné doporučené ceny v Kč bez DPH * s otvory pro madla b=boční trysky, d=trysky ve dně, m=mikrostrysky 21

22 multiverso SYSt m PAneLŸ PrO VÕÿIV VAnY perfektně přizpůsobený vířivým vanám KalDewei povrch vhodný jak pro keramické obklady, tak jiné obkladové materiály s integrovaným větráním rychlá montáž a optimální přístup k masážnímu systému pro všechny vířivé vany kromě KUSaTSU POOl, PUNTa DUO 3, VaiO DUO 3 a STUDiO instalace volně stojících obdélníkových, oválných a osmiúhelníkových van instalace šestiúhelníkových van PÿÕkLAdY InStALAce Podélné panely Model Délka a 1 (mm) Délka a 2 (mm) Minimální instalační výška (mm) Maximální instalační výška (mm) Přesah (mm) Boční panely Model Délka b 1 (mm) Délka b 2 (mm) Minimální instalační výška (mm) Maximální instalační výška (mm) Přesah (mm)

23 multiverso multiverso PAneLOVý SYSt m PrO VÕÿIV VAnY Podélné panely 1500 mm mm mm mm mm mm Boční panely 700 mm mm mm mm mm Výplně pro oválné vany Výplně pro oválné vany s šířkou 750 mm Výplně pro oválné vany s šířkou 800 mm Výplně pro oválné vany s šířkou 900 mm Výplně pro CeNTRO DUO cm Výplně pro CeNTRO DUO cm Výplně pro CeNTRO DUO cm Výplně pro CeNTRO DUO cm U oválných van je třeba objednat 2 podélné a 2 boční panely v příslušné délce + výplně. U van CeNTRO DUO 1 je třeba objednat nejméně 1 podélný a 1 boční panel v příslušné délce + výplně. U van CeNTRO DUO 2 je třeba objednat nejméně 1 podélný a 2 boční panely v příslušné délce + výplně. Výplně pro osmiúhelníkové vany Je třeba objednat 2 podélné a 2 boční panely v příslušné délce + výplně Komplety pro šestiúhelníkové vany Komplet pro MeGa DUO Komplet pro CeNTRO DUO Komplet pro TwiN POOl Komplet pro VaiO DUO Komplet pro VaiO 6 / VaiO 6 STaR* Komplet pro NOVOla DUO 6 / NOVOla DUO 6 STaR* Komplet pro ReTRO 6 / ReTRO 6 STaR* Komplet pro RONDO 6 / RONDO 6 STaR* (Mod. 706/707) Komplet pro RONDO 6 / RONDO 6 STaR* (Mod. 716/717) Komplety pro asymetrické vany Komplet pro vanu Plaza Duo levá Komplet pro vanu Plaza Duo pravá Nezávazné doporučené ceny v Kč bez DPH 2

24 PÿÕSLUŠENSTVÕ ANTISLIP Protiskluzové úpravy antislip a celoplošný antislip významně zvyšují jistotu při pohybu ve vaně či sprchové vaničce. Doporučujeme je zejména pro děti a starší nebo méně pohyblivé osoby a pro ubytovací zařízení. Antislip, jehož základem je křemenný písek, je pevně spojen se smaltovaným povrchem van a vaniček díky výpalu při teplotě nad 800 C. Vyniká mimořádnou trvanlivostí a snadnou údržbou. Antislip pro vany Antislip pro vanu PLAZA DUO Celoplošný antislip pro vany Celoplošný antislip pro vanu PLAZA DUO Celoplošný antislip pro vany 2. Celoplošný antislip pro vany ELLIPSO DUO 3. Celoplošný antislip pro vany PLAZA DUO 4. Antislip pro vany PLAZA DUO 5. Antislip pro vany Podhladinové světlo halogenové bílé Vivo Turbo Vivo Turbo Plus Vivo Vita Vivo Aqua Vivo Vario Eco Vivo Vario Plus Podhladinové světlo LED spektrální Vivo Turbo Vivo Turbo Plus Vivo Vario Eco Vivo Vario Plus Odpadní a přepadová souprava s napouštěním přepadem Vivo Turbo Vivo Turbo Plus Vivo Vita Vivo Aqua Vivo Aqua Eco Vivo Vario Eco Vivo Vario Plus Příhřev vody Vivo Vario Plus Dezinfekční zařízení Vivo Vario Eco Revizní rámeček s větrací mřížkou až cm, větrací mřížka cm Dezinfekční prostředek pro vířivé vany 1000 ml 1 ks Nezávazné doporučené ceny v Kč bez DPH. 24

25 2

26 RADY A DOPORU»ENÕ Vířivá koupel má relaxační účinky, je stimulující pro vaše tělo i mysl, je velmi prospěšná vašemu zdraví a má regenerační účinky. Správná vířivá koupel z vás smyje všechny starosti. Připravili jsme pro vás několik postupů, jež vám pomohou k pocitu duševní i zdravotní pohody. TEPLOTA LÁZNĚ DOBA KOUPELE min. POČET KOUPELÍ týdně PŘÍSADY DO KOUPELE POZNÁMKA Poruchy prokrvení 34 C 15 4 Kaštan, hloh, oves Střídavé koupele, ne nad 36 C Nachlazení 38 C 30 3 Eukalyptus, heřmánek, tymián, břečťan, kosodřevina Doporučujeme následný noční klid Poruchy spánku 38 C 30 7 Levandule, baldrián, meduňka Večer Chronická únava 38 C 25 7 Levandule, baldrián, meduňka Večer před spaním Chronická únava 30 C 10 7 Citron, máta, kafr, rozmarýn Ráno po probuzení Stav vyčerpání 36 C 20 4 Mořské řasy, rozmarýn, oves Vhodné především večer Následky stresu 37 C 25 5 Meduňka, heřmánek Migréna 32 C 10 Rozmarýn, heřmánek, máta Nejlépe v počátečním stádiu, doporučujeme dodržet následný klid Namožení svalů 38 C 10 Smrkové jehličí, kaštan Bublinková koupel před a po sportování Rekonvalescence (po nemoci) 34,5 C 10 2 Rozmarýn, oves, hloh V případě nesnášenlivosti doporučujeme koupel přerušit Otužování, posílení imunity 28 C 7 7 Bobkový list, kafr, eukalyptus, máta Ráno Otužování, posílení imunity 38 C 7 7 Bobkový list, kafr, eukalyptus, máta Večer Potíže v období přechodu 33 C 20 4 Kaštan, puškvorec, třezalka Večer 26

27 RADY A DOPORU»ENÕ CHROMOTERAPIE Je její působení pouhá fantazie nebo má přírodní základ? Chromoterapie jako léčebný prostředek patří k nejstarším léčebným metodám, její pozitivní působení na tělo i duši lidstvo odhalilo již velmi dávno. Právě ve spojení s vířivou koupelí může barevné osvětlení prohloubit náš dobrý pocit a vpravit nás do odpovídající nálady. Světlo zabarví okolí do požadovaného barvy, barevné impulzy povzbuzují látkovou výměnu a zásobují buňky energií. Přitom je působení jednotlivých barev velmi odlišné. Červená jako nejteplejší barva zrychluje tep a aktivuje naši výkonnost. Žlutá je barvou čistoty a veselí. Povzbuzuje, ale nerozčiluje. Zelená je barvou klidu a harmonie. Uklidňuje, zpomaluje tep a uvolňuje napětí. Modrá je považována za barvu ducha a klidu. Je nejchladnější barvou a nejvíce uklidňuje. Oranžová spojuje působení červené a žluté. Aktivně uvolňuje s pocitem celistvosti. Inhala»nÕ koupele a terick oleje Vířivá koupel může být při použití éterických koupelových přísad užívána i pro hojivé inhalace, protože ve vzduchu nad vodní hladinou je u vířivé koupele koncentrace éterických přísad výrazně vyšší než u běžné koupele. To vede ke zvýšení koncentrace léčivých přísad v krvi a v plicích, čímž se vysvětlují kladné účinky při onemocnění dýchacích cest. Nejen éterické přísady, ale i éterické oleje mohou zvýšit léčivé působení vířivé koupele. K docílení tohoto efektu nakapejte několik kapek esence do vodou naplněné nádobky aromalampy a zapalte pod ní stojící svíčku. Plamen ohřeje vodu, kapalina se začne odpařovat a vůně se šíří místností. To vede k všeobecnému uvolnění a zesiluje příjemné působení vířivé koupele. DŸležit upozornãnõ: V samotné vířivé vaně smíte použít éterické koupelové přísady, ale nikdy éterické oleje, protože by se v potrubí vytvořil olejový film, který by nebylo možné odstranit. 27

28 Kaldewei CS, s.r.o. Ohradní 61a Praha 4 tel fax info@kaldewei.cz 04/2008 Změna cen vyhrazena. Za eventuální tiskové chyby nenese společnost Franz Kaldewei GmbH & Co. KG ani společnost Kaldewei CS, s.r.o. žádnou odpovědnost.

cenõk VÂÿIV VAnY Doporučené prodejní ceny Platí od 1. 4. 2011

cenõk VÂÿIV VAnY Doporučené prodejní ceny Platí od 1. 4. 2011 cenõk VÂÿIV VANY Doporučené prodejní ceny Platí od 1. 4. 2011 OBSAH Avantgarde Vířivé koupelnové vany CENTRO DUO... 9 CENTRO DUO 1 levá / CENTRO DUO 1 pravá... 9 CENTRO DUO 2... 9 CENTRO DUO 6... 10 CENTRO

Více

Nezávazné doporučené prodejní ceny bez DPH platné od 1. 4. 2012 do 31. 3. 2013. ceník VÍŘIVÉ VANY

Nezávazné doporučené prodejní ceny bez DPH platné od 1. 4. 2012 do 31. 3. 2013. ceník VÍŘIVÉ VANY Nezávazné doporučené prodejní ceny bez DPH platné od 1. 4. 2012 do 31. 3. 2013 ceník VÍŘIVÉ VANY OBSAH AVANTGARDE ASYMMETRIC DUO... 10 CENTRO DUO... 10 CENTRO DUO 1 levá / CENTRO DUO 1 pravá.... 11 CENTRO

Více

Nezávazné doporučené prodejní ceny bez DPH v Kč platné od do CENÍK VÍŘIVÉ VANY VČETNĚ NOVINKY SKIN TOUCH

Nezávazné doporučené prodejní ceny bez DPH v Kč platné od do CENÍK VÍŘIVÉ VANY VČETNĚ NOVINKY SKIN TOUCH Nezávazné doporučené prodejní ceny bez DPH v Kč platné od 1. 4. 2016 do 31. 3. 2017 CENÍK VÍŘIVÉ VANY VČETNĚ NOVINKY SKIN TOUCH NEDOSTIŽNÁ SMALTOVANÁ VÝHODY MATERIÁLU KALDEWEI si vyrábí vlastní smalt.

Více

PURO PURO DUO CLASSIC DUO. OCELOVÉ SMALTOVANÉ VANY s 30letou zárukou

PURO PURO DUO CLASSIC DUO. OCELOVÉ SMALTOVANÉ VANY s 30letou zárukou PURO PURO DUO CLASSIC DUO OCELOVÉ SMALTOVANÉ VANY s 30letou zárukou A2016 AMBIENTE PURO / PURO STAR* PURO PURO STAR* PURO Model Délka Šířka Hloubka Doporučená prodejní cena pro bílé provedení v Kč bez

Více

cenõk koupelnov vany sprchov vani»ky

cenõk koupelnov vany sprchov vani»ky cenõk koupelnov vany sprchov vani»ky Doporučené prodejní ceny bez DPH. Platí od 1. 4. 2008 OBSAH AQUAMARIN / AQUAMARIN STAR........................... 13 ARRONDO / ARRONDO s panelem...........................

Více

cenõk koupelnov vany sprchov vani»ky

cenõk koupelnov vany sprchov vani»ky cenõk koupelnov vany sprchov vani»ky Doporučené prodejní ceny Platí od 1. 4. 2011 12 DOBRÝCH DŸVODŸ, PRO» SI VYBRAT VANY A SPRCHOV VANI»KY KALDEWEI 1. Odolnost proti poškr b nâ Vany a sprchové vaničky

Více

Nezávazné doporučené prodejní ceny platné od 1. 4. 2012 do 31. 3. 2013. ceník koupelnové vany sprchové vaničky. Product designed by Sottsass Associati

Nezávazné doporučené prodejní ceny platné od 1. 4. 2012 do 31. 3. 2013. ceník koupelnové vany sprchové vaničky. Product designed by Sottsass Associati Nezávazné doporučené prodejní ceny platné od 1. 4. 2012 do 31. 3. 2013 Product designed by Sottsass Associati ceník koupelnové vany sprchové vaničky NEDOSTIŽNÁ SMALTOVANÁ Výhody materiálu xkaldewei si

Více

Uvolněte se a načerpejte energii

Uvolněte se a načerpejte energii Wellness 120 Uvolněte se a načerpejte energii Pociťte harmonii, která Vám navrátí vnitřní rovnováhu a klid. Wellness znamená dobře se cítit, žít déle. Očistěte Vaši psychiku a tělo. Budete jako znovuzrození,

Více

Nezávazné doporučené prodejní ceny bez DPH v Kč platné od do ceník koupelnové vany sprchové vaničky

Nezávazné doporučené prodejní ceny bez DPH v Kč platné od do ceník koupelnové vany sprchové vaničky Nezávazné doporučené prodejní ceny v Kč platné od 1. 4. 2014 do 31. 3. 2015 ceník koupelnové vany sprchové vaničky včetně nové řady MEISTERSTÜCKE NEDOSTIŽNÁ SMALTOVANÁ Výhody materiálu xkaldewei si vyrábí

Více

JOY - hydromasážní systém

JOY - hydromasážní systém svět v českých koupelnách NÁVOD K OBSLUZE JOY - hydromasážní systém www.roltechnik.cz POPIS Hydromasážní systémy s dotykovým ovládáním integrovaným do akrylátové vany. Jemnost a zbrusu novou kvalitu řízení

Více

NOVINKA 2015 SPRCHOVÁ VANIČKA SP-5 CENA JIŽ OD 6 679 KČ * * Doporučená prodejní cena bez DPH

NOVINKA 2015 SPRCHOVÁ VANIČKA SP-5 CENA JIŽ OD 6 679 KČ * * Doporučená prodejní cena bez DPH NOVINKA 2015 SPRCHOVÁ VANIČKA SP-5 CENA JIŽ OD 6 679 KČ * * Doporučená prodejní cena bez DPH SP-5 AMBIENTE SPRCHOVÁ VANIČKA SP-5 SE SNÍŽENÝM POLYSTYRÉNOVÝM NOSIČEM Montáž v úrovni podlahy. Méně je někdy

Více

Masážní vany s W100. Cena od

Masážní vany s W100. Cena od Masážní vany s W100 Systém Whirlpool W100 intenzivně masíruje tělo a přináší plné uvolnění. Proudy vody, obohacené vzduchem, jsou vháněné do vany pod tlakem deseti bočními tryskami. Systém je velice účinný.

Více

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl.

VODOLÉČBA. BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 010 01 Žilina tel: +421 41 5625 988 fax: +421 41 5625 989 btl@btl.sk www.btl. BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 6, 62 00 Praha 6 tel: +420 270 002 4 +420 235 363 606 fax: +420 235 36 392 obchod@btl.cz www.btl.cz BTL Slovakia, s.r.o. Pri Rajčianke 37, 00 0 Žilina tel: +42

Více

Nezávazné doporučené prodejní ceny bez DPH v Kč platné od do ceník koupelnové vany sprchové vaničky

Nezávazné doporučené prodejní ceny bez DPH v Kč platné od do ceník koupelnové vany sprchové vaničky Nezávazné doporučené prodejní ceny v Kč platné od 1. 4. 2013 do 31. 3. 2014 ceník koupelnové vany sprchové vaničky včetně novinek z ISH 2013 NEDOSTIŽNÁ SMALTOVANÁ Výhody materiálu xkaldewei si vyrábí vlastní

Více

WELLNESS CENÍK 2018 VANY A VANIČKY CZ-04/2018. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od

WELLNESS CENÍK 2018 VANY A VANIČKY CZ-04/2018. Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od CENÍK 2018 Doporučené maloobchodní brutto ceny v Kč bez DPH (DMBC) platné od 1. 4. 2018 2018 VANY A VANIČKY CZ-04/2018 SONAR NOVINKA H2203471 Vana 160 81,5 53,5 cm, ke stěně (D - tvar), solid surface,

Více

ZÁRUČNÍ LIST. Made in Germany

ZÁRUČNÍ LIST. Made in Germany Made in Germany ZÁRUČNÍ LIST VANY A SPRCHOVÉ VANIČKY ze smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm a ze smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm se samočisticím Perl-Effektem. 30LETÁ ZÁRUKA DÍKY SMALTOVANÉ OCELI KALDEWEI

Více

Představte si blahodárnou koupel v objetí přírody. Že je to jen sen? Koupel s vůní dřeva se Vám stane každodenní skutečností. Obklopeny dřevem, vodou

Představte si blahodárnou koupel v objetí přírody. Že je to jen sen? Koupel s vůní dřeva se Vám stane každodenní skutečností. Obklopeny dřevem, vodou KOUPACÍ VANY z masivního dřeva Představte si blahodárnou koupel v objetí přírody. Že je to jen sen? Koupel s vůní dřeva se Vám stane každodenní skutečností. Obklopeny dřevem, vodou a vzduchem zažívají

Více

HAWAII HYDRO PLUS TOP

HAWAII HYDRO PLUS TOP HAWAII PLUS TOP HAWAII PLUS TOP je špičkou výrobkové řady. Nabízí nejvíce funkcí, výkon a pohodlí. Přichází s digitálním ovládáním pro hydromasáž a parní masáž. Pro zvýšení komfortu je do boxu instalován

Více

50litrů UZAVŘENÝ SYSTÉM PARNÍ LÁZEŇ

50litrů UZAVŘENÝ SYSTÉM PARNÍ LÁZEŇ UZAVŘENÝ SYSTÉM 50litrů Jen tak málo vody stačí na dokonalou relaxaci! Boxy CARIBIC využívají výhody uzavřeného okruhu vody. Spotřeba vody se nezvyšuje a teplota nesnižuje; Váš relaxační pobyt v boxu může

Více

014/15 2 A K LI B U EP R Á SK ČE WELLNESS

014/15 2 A K LI B U EP R Á SK ČE WELLNESS WELLNESS Wellness Vany, sprchové vaničky, whirlsystémy 272 Vany a sprchové vaničky LUFEN byly vyvinuty pro maximální relaxaci a regeneraci v koupelně. Jejich kvalita a zpracování jsou prvotřídní počínaje

Více

TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA

TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA TERMÁLNÍ LÁZNĚ CHRASTAVA KATALOG SLUŽEB M ULTIFUNČKNÍ VANA NEOQI O D 1. 1 0. 2 0 1 3 / D O 3 1. 3. 2 0 1 4 MULTIFUNKČNÍ VANA NEOQI CENÍK NÁZEV ČAS CENA HYDROTERAPIE HYDROTERAPIE + aromaterapie TERMOTERAPIE

Více

Vany. Sprchové vaničky. Moments. Vany / Sprchové vaničky. na straně 210. na straně 214

Vany. Sprchové vaničky. Moments. Vany / Sprchové vaničky. na straně 210. na straně 214 / Moments Design Artefakt Industriekultur na straně 210 na straně 214 Neobyčejným highlight designem kolekce Moments se vyznačuje vana: přesvědčí vás o tom neobvyklý úložný prostor, který vznikne při použití

Více

Nezávazné doporučené prodejní ceny bez DPH v Kč platné od do CENÍK UMYVADLA KOUPACÍ VANY SPRCHOVÉ VANIČKY

Nezávazné doporučené prodejní ceny bez DPH v Kč platné od do CENÍK UMYVADLA KOUPACÍ VANY SPRCHOVÉ VANIČKY Nezávazné doporučené prodejní ceny bez DPH v Kč platné od 1. 4. 2018 do 31. 3. 2019 CENÍK 2018 UMYVADLA KOUPACÍ VANY SPRCHOVÉ VANIČKY KALDEWEI Rodinná firma KALDEWEI se sto let ve své čtvrté generaci s

Více

Princess. Princess. klasické vany. tvarované vany. možnost dokoupení: nožičky: 599,- EAN: 8595176411764 EAN: 8595176411771

Princess. Princess. klasické vany. tvarované vany. možnost dokoupení: nožičky: 599,- EAN: 8595176411764 EAN: 8595176411771 klasické a Tvarované vany Princess klasické vany Princess KV 10 x 70 EAN: 8917611733 objem 11 l 990 Kč / 23 Princess KV 160 x 70 EAN: 891761170 objem 10 l 6 290 Kč / 27 Princess KV 170 x 70 EAN: 891761177

Více

Popis funkcí základních typů ovladačů

Popis funkcí základních typů ovladačů Popis funkcí základních typů ovladačů Profi - Whirlpool TM20/SL20-Tento systém je vybaven hydro (vodní) masáží a pulsací Whirlpool-vodní masáž Stisknutím tlačítka dojde k zapnutí/vypnutí hydro (vodní)

Více

Uživatelský návod pro ovládání hydroterapeutického masážního systému Profi Whirlpool, Airpol, Combipool

Uživatelský návod pro ovládání hydroterapeutického masážního systému Profi Whirlpool, Airpol, Combipool Uživatelský návod pro ovládání hydroterapeutického masážního systému Profi Whirlpool, Airpol, Combipool SAPHO Hydro & Air s.r.o. Mělnická 87 250 65 Líbeznice u Prahy Výroba a prodej hydromasážních systémů

Více

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje OVOCNÉ ČAJE určené pro běžné pití LIMETKA A GREP Ovocný čaj pro běžné pití. MALINA A JAHODA Ovocná směs obohacená echinaceou. RANNÍ SVĚŽEST Zelený

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K ROYAL MIDAS značky KEUCO: chytrý koncept osvětlení pro celou koupelnu Správné světlo jediným stisknutím tlačítka Dobré osvětlení hraje stále větší roli a je důležitým faktorem dobré pohody. Podle denní

Více

Úvod 5. Kvalita RAVAK 6. Způsoby masáže 7. Vyberte si vanu 8. Masážní systém Activ 10. Masážní systém Mistral 14. Masážní systém Sport 18

Úvod 5. Kvalita RAVAK 6. Způsoby masáže 7. Vyberte si vanu 8. Masážní systém Activ 10. Masážní systém Mistral 14. Masážní systém Sport 18 2012 www.ravak.cz OBSAH Úvod 5 Kvalita RAVAK 6 Způsoby masáže 7 Vyberte si vanu 8 Masážní systém Activ 10 Masážní systém Mistral 14 Masážní systém Sport 18 Masážní systém Extra Flat 24 Speciální masážní

Více

masážní a parní boxy eco kompletní relaxace eco hydro eco hydro jet eco steam eco hydro steam eco serial eco integral s uzavřenou cirkulací vody

masážní a parní boxy eco kompletní relaxace eco hydro eco hydro jet eco steam eco hydro steam eco serial eco integral s uzavřenou cirkulací vody masážní a parní boxy eco kompletní relaxace eco hydro eco hydro jet eco steam eco hydro steam eco serial eco integral s uzavřenou cirkulací vody STEAM Box čtvrtkruh 945 x 10 x 945 Box čtvrtkruh 945 x 10

Více

VANA WELLNESS EVOLUCE

VANA WELLNESS EVOLUCE VANA WELLNESS EVOLUCE CENÍK 2012/2013 OBSAH V O L NĚ S T O J Í C Í & K L A S I C K É V A N Y 03 Moderní design 04 Venice Loom Lounge Culture Cube Mood Form Club Oval Neo Loft Cool Retro design 05 Retro

Více

ECO hydromasážní systémy HYDRO, AIR, HYDROAIR. Platnost od

ECO hydromasážní systémy HYDRO, AIR, HYDROAIR. Platnost od HYDRO, AIR, HYDROAIR Platnost od 15. 8. 2004 9 / 2004 Nejekonomičtějšími masážními systémy, montovanými do většiny van z nabídky společnosti TEiKO, je řada ECO. Vany jsou vyráběny v různých tvarových a

Více

Mistrovské dílo funkčnosti a designu

Mistrovské dílo funkčnosti a designu Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu V prodeji od září 2015 Nové Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu. Kompletní zařízení Geberit AquaClean Mera povyšuje komfort

Více

KLUDI BALANCE white. Čistá lehkost NOVINKA

KLUDI BALANCE white. Čistá lehkost NOVINKA KLUDI BALANCE white Čistá lehkost NOVINKA 520239175 umyvadlová jednopáková baterie DN 10 KLUDI BALANCE White Tak čistá. Tak jasná. Tak lehká. KLUDI BALANCE WHITE budí emoce. Čistá bílá propůjčuje pocitu

Více

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM

NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM EDITION 400 21541 21551 21542 21552 NOVÉ ZRCADLOVÉ SKŘÍŇKY A ZRCADLA S OSVĚTLENÍM 21543 21553 21541 / 21542 / 21543 pro zabudování do zdi, postupně nastavitelná barva světla od 2700 kelvinů (teplá bílá)

Více

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz CENÍK Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA www.infinit-maximus.cz INFINIT_KARTA.indd 1 21.1.2014 17:51:32 INFINIT MAXIMUS VSTUP DO WELLNESS vstup zahrnuje vyhřívané vnitřní a venkovní bazény & saunový svět

Více

O.NOVO / SUBWAY / OBERON VILLEROY A BOCH O.NOVO VILLEROY A BOCH SUBWAY VILLEROY A BOCH OBERON VILLEROY A BOCH VANY A VANIČKY 1 / 1 04

O.NOVO / SUBWAY / OBERON VILLEROY A BOCH O.NOVO VILLEROY A BOCH SUBWAY VILLEROY A BOCH OBERON VILLEROY A BOCH VANY A VANIČKY 1 / 1 04 O.NOVO / SUBWAY / OBERON VILLEROY A BOCH VANY A VANIČKY 1 / 1 04 O.NOVO VILLEROY A BOCH vana O.Novo, akrylátová MA0054.7 14 784, 10 349, MA0055.7 16 828, 11 780, nohy pro vany O.Novo a Subway (nutné příslušenství)

Více

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,-

KLASICKÁ MASÁŽ. regenerační, relaxační, sportovní. cca 30 min. - záda, šíje 250,- KLASICKÁ MASÁŽ regenerační, relaxační, sportovní cca 30 min. - záda, šíje 250,- cca 60 min. - záda, šíje + nohy, ruce nebo hlava (dle přání) 500,- cca 90 min. - záda, šíje, nohy + ruce nebo hlava (dle

Více

HYDROTERAPIE a ostatní služby

HYDROTERAPIE a ostatní služby HYDROTERAPIE a ostatní služby 2012 Domov Borová nabízí vedle svých základních služeb i širokou škálu Doplňkových služeb nabízených v základním Balíčku A nebo ve výčtu tzv. Nadstandartních služeb zaměřených

Více

S matkou přírodou. bude zase dobře! Johannes Gutmann znalec bylin

S matkou přírodou. bude zase dobře! Johannes Gutmann znalec bylin S matkou přírodou bude zase dobře! Johannes Gutmann znalec bylin Gaius Plinius Secundus Ríká se: Proti všemu vyrostla v přírodě nějaká bylinka! Paracelsus Hildegard von Bingen Hermann-Josef Weidinger M

Více

Dopravné - 50,- Kč cesta na penzion POD LESEM. Masáže každý pátek od 16.00 hod. V jiné dny dle dohody,mimo čtvrtek. OBJEDNÁVKY NA PENZIONU!!!!!

Dopravné - 50,- Kč cesta na penzion POD LESEM. Masáže každý pátek od 16.00 hod. V jiné dny dle dohody,mimo čtvrtek. OBJEDNÁVKY NA PENZIONU!!!!! Masáž Cena Doba trvání Masáž šíje 100 Kč 20 min Masáž zad 200 Kč 40 min Masáž zad a šíje 250 Kč 60 min Masáž horních končetin 200 Kč 20 min Masáž dolních končetin 250 Kč 40 min Masáž hrudníku a břicha

Více

vany elegance a hydromasážní systémy

vany elegance a hydromasážní systémy vany elegance a hydromasážní systémy ELEGANCE LINE VANY A SYSTÉMY OD NEJVĚTŠÍHO ČESKÉHO VÝROBCE OBSAH 3 Tým designérů Pecháček, Frolek: Design řady ELEGANCE zachovává funkční požadavky na er-gonomický

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K U zrcadlových skříněk a zrcadel s osvětlením sází společnost KEUCO na vlastní vývoj LED modulů a senzorové techniky 10 let zásobování náhradními díly pro zrcadlové skříňky KEUCO s LED osvětlením Už dlouho

Více

Multifunkční vlastnosti

Multifunkční vlastnosti Multifunkční vlastnosti Dřezy s ohřívací zónou S novým typem ESWA (L/R) 00.0 je Küppersbusch zase o krok dále za starými typy dřezů! Pod odkapávací deskou je ukryta zcela nově vyvinutá ohřívací zóna, kterou

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ VANOVÉ PODHLADINOVÉ OSVĚTLENÍ

NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ VANOVÉ PODHLADINOVÉ OSVĚTLENÍ NÁVOD K MONTÁŽ A POUŽTÍ VANOVÉ PODHLADNOVÉ OSVĚTLNÍ Operating and installation instructions nstructions de service et d installation nstruzioni per l uso e di montaggio nstrucciones de funcionamiento y

Více

KATALOG PŘÍSLUŠENSTVÍ K VÍŘIVÝM BAZÉNŮM ASTRALPOOL

KATALOG PŘÍSLUŠENSTVÍ K VÍŘIVÝM BAZÉNŮM ASTRALPOOL KATALOG PŘÍSLUŠENSTVÍ K VÍŘIVÝM BAZÉNŮM ASTRALPOOL PROFESSIONAL PLASTIC TECHNOLOGY - kolektory a rozdělovače Kolektor pro vodu se čtyřmi výstupy Kolektor pro vodu se čtyřmi výstupy. K nalepení na potrubí

Více

JU-WEL zdroj energie. Ametyst, křišťál a růženín kombinace, která funguje. Princip fungování JU-WEL Trio a JU-WEL Ametyst

JU-WEL zdroj energie. Ametyst, křišťál a růženín kombinace, která funguje. Princip fungování JU-WEL Trio a JU-WEL Ametyst JU-WEL zdroj energie JUDO snoubí sílu léčivých kamenů a vody zdraví a pohoda díky vitalizované vodě. V zařízeních produktové řady JU-WEL obtéká pitná voda vybrané, přírodním způsobem energeticky nabité

Více

NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI

NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI NOVÉ POMŮCKY V DOMOVĚ SENIORŮ V JINDŘICHOVĚ HRADCI Pomáhají klientům zlepšit motorické i kognitivní funkce, navozují rozvoj smyslů ale i relaxaci. AROMADIFUZÉR A AROMA LAMPY Aromadifuzér nepracuje na základě

Více

Stěnové odvodnění Scada

Stěnové odvodnění Scada Stěnové odvodnění Scada Nové trendy pro sofistikované systémy koupelnového odvodnění Leader v odvodnění 2 Leader v odvodnění Stěnové odvodnění Scada Kvalita, bezpečnost a design Kreativní sprchové odvodnění

Více

nabídka masáží a procedur

nabídka masáží a procedur nabídka masáží a procedur Vítejte ve Spa a Wellness Čapí hnízdo, kde se krása snoubí s šetrným přístupem ke zdraví a naší planetě, kde jsou ruce našich masérů speciálně školeny pro Váš nejlepší zážitek

Více

VODOLÉČBA HYDROTERAPIE

VODOLÉČBA HYDROTERAPIE VODOLÉČBA HYDROTERAPIE 2014 Hydroterapie Hydroterapie je odvozena od slova hydro čili voda. To, že vodu nezbytně potřebujeme ke svému životu, ví každý z nás. Voda působí velmi pozitivně na celý náš organismus.

Více

Floating vodoléčebná zdravotní technika

Floating vodoléčebná zdravotní technika Floating vodoléčebná zdravotní technika Rozhodnutím Státního ústavu pro kontrolu léčiv Praha a pověření Ministerstva zdravotnictví ČR je floatingová vana díky svým prokazatelným léčebným účinkům zařazena

Více

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk. Eco Integral str.

KLIKNI SEM na kompletný sortiment obklady, dlažby a sanita, nájdete tu: http://www.obklady-dlazby-pezinok.sk. Eco Integral str. Masážní a parní boxy Řada Caribic a Hawaii Caribic Variant str. Caribic Professional str. Hawaii Hydro Plus Top str. Hawaii Hydro Steam str. Hawaii Hydro Plus Steam str. Hawaii Hydro Plus str. Řada Eco

Více

HANSASENSeTION. JeDNODUŠE CLEVER. HANSALANO

HANSASENSeTION. JeDNODUŠE CLEVER. HANSALANO HANSASENSeTION elektronické. efektivní. JeDNODUŠE CLEVER. HANSALANO NIKDY NEBYLO CLEVER TAK ROZMANITÉ: HANSASENSeTION PRO KOUPELNY A KUCHYNĚ Mají rozdílné koncepce ovládání, svým vzhledem se hodí ke zcela

Více

Varné kotle - kulatá vložka (PL)

Varné kotle - kulatá vložka (PL) Řada Electrolux XP700 nabízí více jak 100 modelů varných zařízení pro profesionální použití, jejichž kvalitní konstrukce garantuje nejvyšší úroveň výkonu ve své třídě, spolehlivost, energetické úspory.

Více

Masážní přístroj chodidel Jett 350 C

Masážní přístroj chodidel Jett 350 C Masážní přístroj chodidel Jett 350 C Uživatelská příručka Poslední revize: 17. 5. 2013 Upozornění: Před použitím, si prosím, pečlivě prostudujte tuto příručku a uschovejte ji pro budoucí použití. Obsah

Více

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_109. Lázeňské a wellness služby AUTOR:

Naděžda Neherová VY_32_INOVACE_109. Lázeňské a wellness služby AUTOR: Lázeňské a wellness služby VY_32_INOVACE_109 AUTOR: Naděžda Neherová ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s historií lázeňství a wellness Klíčová slova: léčebné procedury Koupele a zábaly Slatinná koupel*

Více

DOPOLEDNÍ RELAX V HOPSÁČKU

DOPOLEDNÍ RELAX V HOPSÁČKU DOPOLEDNÍ RELAX V HOPSÁČKU INDICKÁ MASÁŽ HLAVY MASÁŽ LÁVOVÝMI KAMENY RELAXAČNÍ A SPORTOVNÍ MASÁŽ MASÁŽE DĚTÍ DÉLKA MASÁŽE JE POUZE ORIENTAČNÍ A ODVÍJÍ SE VŽDY OD INDIVIDUÁLNÍCH POTŘEB KLIENTA. ROVNĚŽ VÝBĚR

Více

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč

Masáže. Klasická hloubková masáž 30 minut 525 Kč 60 minut 1050 Kč 90 minut 1500 Kč Nechte se u nás hýčkat... Stačí si vybrat a zarezervovat termín na recepci hotelu, tel. číslo 555, rezervace je doporučená den dopředu nebo minimálně dvě hodiny předem Masáže Druh masáže Délka procedury

Více

Multiplex Trio E3, E2, E. Elektronické vanové armatury Viega.

Multiplex Trio E3, E2, E. Elektronické vanové armatury Viega. Multiplex Trio E3, E2, E Elektronické vanové armatury Viega. Multiplex Trio E3, E2, E: Výhody. Poslední vývoj přináší do koupelny elektronické ovládání, které podtrhuje význam koupelny jako oázy wellness.

Více

Nabídka masáží hotelu Hostačovský zámek

Nabídka masáží hotelu Hostačovský zámek Nabídka masáží hotelu Hostačovský zámek Klasické relaxační, rekondiční a sportovní masáže (60min. - 650 Kč) Masáž vždy patřila mezi výborné regenerační prostředky. Bylo zjištěno, že masáž pomáhá při léčení

Více

RELAXAČNÍ ÚČINKY hydromasážních van Santech Energy

RELAXAČNÍ ÚČINKY hydromasážních van Santech Energy RELAXAČNÍ ÚČINKY hydromasážních van Santech Energy O vlivu podvodních masáží na lidský organismus existuje řada teorií, všechny se však jednoznačně shodují v příznivém účinku na fyzickou a psychickou stránku

Více

Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém

Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém Prevence Regenerace Relaxace www.richwayeu.com Feel Better - Heal Faster Amethyst BioMat systém ² Amethyst BioMat je infračervený systém určený pro každodenní

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 84 01 29

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 84 01 29 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 84 01 29 Vířivá a vibrační masáž pro Vaše nohy. Pomocí 4-polohového otočného přepínače můžete zvolit vířivou lázeň v kombinaci s válečkovou masáží nebo odděleně. Zabudovaný ohřev

Více

TĚLOVÝ PEELING SE ZÁZVOREM A MOŘSKOU SOLÍ DÁRKOVÁ SADA SE ZÁZVOREM & MOŘSKOU SOLÍ

TĚLOVÝ PEELING SE ZÁZVOREM A MOŘSKOU SOLÍ DÁRKOVÁ SADA SE ZÁZVOREM & MOŘSKOU SOLÍ FÍKY, IBIŠEK, MOŘSKÉ ŘASY, ZÁZVOR, MOŘSKÁ SŮL... ŽE VE VÁS EVOKUJÍ VZPOMÍNKY NA RELAXACI A DOVOLENOU? UDĚLEJTE SI DOVOLENOU I V ZIMĚ A V POHODLÍ DOMOVA. NENÁROČNĚ, ÚČINNĚ, KE SPOKOJENOSTI VŠECH ZÚČASTNĚNÝCH.

Více

SUPERPLAN SE SNÍŽENÝM POLYSTYRÉNOVÝM NOSIČEM Sprchovací řešení se snadnou montáží

SUPERPLAN SE SNÍŽENÝM POLYSTYRÉNOVÝM NOSIČEM Sprchovací řešení se snadnou montáží SUPERPLAN SE SNÍŽENÝM POLYSTYRÉNOVÝM NOSIČEM Sprchovací řešení se snadnou montáží SUPERPLAN SE SNÍŽENÝM POLYSTYRÉNOVÝM NOSIČEM snadná montáž v pár krocích vhodná k montáži na různých podlahových plochách:

Více

SUPERPLAN SE SNÍŽENÝM POLYSTYRÉNOVÝM NOSIČEM Sprchovací řešení se snadnou montáží

SUPERPLAN SE SNÍŽENÝM POLYSTYRÉNOVÝM NOSIČEM Sprchovací řešení se snadnou montáží SUPERPLAN SE SNÍŽENÝM POLYSTYRÉNOVÝM NOSIČEM Sprchovací řešení se snadnou montáží SUPERPLAN SE SNÍŽENÝM POLYSTYRÉNOVÝM NOSIČEM snadná montáž v pár krocích vhodná k montáži na různých podlahových plochách:

Více

KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA TERMAL HOLIDAY VILLAGE ***+

KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA TERMAL HOLIDAY VILLAGE ***+ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA TERMAL HOLIDAY VILLAGE ***+ 4 - denní zájezd Léčivé a zážitkové hotelové lázně Kehida s vodní plochou 2 400 m2, patří mezi vůbec nejoblíbenější lázně našich klientů a to díky profesionálním

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Zrcadlová skříňka KEUCO ROYAL L1 vychytávka je pod skříňkou Pomocí otočného stmívače, který se ovládá zcela intuitivně, můžete snadno volit mezi třemi režimy osvětlení LED U zrcadlové skříňky ROYAL L1

Více

Franke odsavače par. Tichý. 3 stupně výkonu

Franke odsavače par. Tichý. 3 stupně výkonu 119 Tichý Tyto odsavače par Franke pracují díky kvalitním motorům a dobré izolaci mimořádně tiše. Některé odsavače Franke jsou vybavené tlumicími panely, které ještě více snižují hluk za provozu. 3 stupně

Více

Změňte svoji představu o moderním návrhu koupelny. Visign firmy Viega.

Změňte svoji představu o moderním návrhu koupelny. Visign firmy Viega. Změňte svoji představu o moderním návrhu koupelny. Visign firmy Viega. 2 Vytvořte si nové prostory! S předstěnovou technikou firmy Viega. Individuální možnosti návrhu koupelny. Pro trh koupelnových instalací

Více

Objednávky. E-MAIL : objednavky@nimco.cz FAX: 485 105 674 TEL: 485 107 441 TEL: 485 105 671

Objednávky. E-MAIL : objednavky@nimco.cz FAX: 485 105 674 TEL: 485 107 441 TEL: 485 105 671 Ceník Ceník 2013/2014 ( ceník ozn. NIMCO 2013/2014-1). Ceník je platný od 1. května 2013. Obrázky výrobků jsou pouze pro ilustraci. Tiskové chyby vyhrazeny. Ceny Ceny jsou uvedeny v české měně (Kč) s DPH

Více

Sporáky - 6 hořáků, s troubou

Sporáky - 6 hořáků, s troubou Řada Electrolux XP700 nabízí více jak 100 modelů varných zařízení pro profesionální použití, jejichž kvalitní konstrukce garantuje nejvyšší úroveň výkonu ve své třídě, spolehlivost, energetické úspory.

Více

hansgrohe Raindance Select S s proudem PowderRain NOVÝ Nový jemný proud s mikrokapkami. Nový proud PowderRain od hansgrohe.

hansgrohe Raindance Select S s proudem PowderRain NOVÝ Nový jemný proud s mikrokapkami. Nový proud PowderRain od hansgrohe. hansgrohe Raindance Select S s proudem PowderRain NOVÝ Nový jemný proud s mikrokapkami. Nový proud PowderRain od hansgrohe. 2 hansgrohe Příběh hansgrohe Příběh 3 4 hansgrohe Příběh Relaxační a jemný sprchový

Více

VARNÉ KOTLE S KULATOU VLOŽKOU

VARNÉ KOTLE S KULATOU VLOŽKOU POPIS ŘADY Řada N700, tj. nabídka více jak 100 modelů varných zařízení pro profesionální použití. Řada N700 byla vyvinuta s ohledem na nejvyšší úroveň výkonu ve své třídě. Samozřejmostí je špičková spolehlivost

Více

montážní návod pro hydromasážní vanu B-LUX kočka AploMačka doporučuje.

montážní návod pro hydromasážní vanu B-LUX kočka AploMačka doporučuje. montážní návod pro hydromasážní vanu B-LUX kočka AploMačka doporučuje. Montážní návod: Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Před instalací boxu přečtěte si pozorně tento návod. Výkresy v příručce

Více

CHCI SI TO UŽÍT V KOUPELNĚ TRÁVÍM MOŘE ČASU, CHCI SI TO UŽÍT! CHCI SI TO UŽÍT

CHCI SI TO UŽÍT V KOUPELNĚ TRÁVÍM MOŘE ČASU, CHCI SI TO UŽÍT! CHCI SI TO UŽÍT Značka EXTREME WELLNESS je určena těm nejnáročnějším zákazníkům, kteří se ve svém životě nespokojují s kompromisy a nehodlají s tím začít při vybavování své koupelny! Díky tomu zažijí extrémně příjemné

Více

PROTIPROUDÉ ZAŘÍZE Í VAG JET MONTÁŽ A NÁVOD K OBSLUZE. S VAG - JET systémem se stane váš bazén funkčním zařízením.

PROTIPROUDÉ ZAŘÍZE Í VAG JET MONTÁŽ A NÁVOD K OBSLUZE. S VAG - JET systémem se stane váš bazén funkčním zařízením. PROTIPROUDÉ ZAŘÍZE Í VAG JET MONTÁŽ A NÁVOD K OBSLUZE S VAG - JET systémem se stane váš bazén funkčním zařízením. VAG - JET je estetický, jednoduchý, robustní, výkonný a cenově příznivý. VAG - JET, patentovaný

Více

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami

Thajské masáže. Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami Relaxace pro Vaše tělo i mysl... Profesionální masérské služby prováděny thajskými masérkami 1. Tradiční thajská masáž Tradiční thajská masáž je provozována již déle než 2000 let. Jedná se o soubor technika

Více

Pravidelné používání vířivek umožní lidem cítit se a žít lépe

Pravidelné používání vířivek umožní lidem cítit se a žít lépe Benefity a terapeutický efekt léčebného bazénu Bolesti hlavy Stres Nespavost Zažívací potíže Bolesti zad Celulitida Těžké nohy Reflexní zóny Pravidelné používání vířivek umožní lidem cítit se a žít lépe

Více

TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek

TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek Platný od 1. 4. 2012 TEMPUR Original podpora s pevnějším pocitem Materiál TEMPUR vyvinula původně organizace NASA, aby tak odlehčila kosmonautům od tlaku, který prožívají

Více

Paiova Design by EOOS

Paiova Design by EOOS Design by EOOS Informace o výrobku Panel Schody Dekor (Cenová skupina 1) 04 Teak 28 Wengé 67 Palisandr Kompaktní vrstvená deska HPL s lisovaným melaminovým dekorem. Všechny pohledové plochy opracované.

Více

*100% přírodně čisté éterické oleje 10 ml

*100% přírodně čisté éterické oleje 10 ml Kód Název Cena včetně DPH *100% přírodně čisté éterické oleje 10 ml 1647917 1. čakra intimní atmosféra 180,00 1647919 2. čakra harmonizující 180,00 1647933 3. čakra antiseptická 180,00 1647941 4. čakra

Více

Ventilace prvotřídními ventilátory BLAUBERG představuje velký význam nejen jako technická pomůcka, ale i nástroj pro zvýšení kvality Vašeho života.

Ventilace prvotřídními ventilátory BLAUBERG představuje velký význam nejen jako technická pomůcka, ale i nástroj pro zvýšení kvality Vašeho života. Ventilace prvotřídními ventilátory BLAUBERG představuje velký význam nejen jako technická pomůcka, ale i nástroj pro zvýšení kvality Vašeho života. Výsledky práce našich projektantů jsou viditelné v každém

Více

POHODOVÉ DÍLNIČKY. Kdo jsme?

POHODOVÉ DÍLNIČKY. Kdo jsme? NABÍDKA POHODOVÉ DÍLNIČKY Kdo jsme? Klub POHODA - denní stacionář je místo v Praze, kde se scházejí dospělí lidé s mentálním postižením s asistenty a společně jej podle svých představ vytvářejí. Na základě

Více

Leben im Bad Living bathrooms. News 2013. Březen 2013

Leben im Bad Living bathrooms. News 2013. Březen 2013 Leben im Bad Living bathrooms News 2013 Březen 2013 6 Důležitá upozornění - keramika 1. Nové modely/doplnění programu Série Poznámka K dodání D-Code doplnění Březen 2013 DuraStyle nová série Březen 2013

Více

ARCHITECTURAL LIGHTING

ARCHITECTURAL LIGHTING ARCHITECTURAL 09 LIGHTING CORONA - záře, která fascinuje lidstvo od nepaměti... KATALOG MODERNÍ SVÍTIDLA M o d e r n í d e s i g n J e d n o d u c h o s t E l e g a n c e Ú s p o r n o s t CORONA, FRAME,

Více

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev

ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev ENCORE manuální systém pro elektrostatickou aplikaci práškových barev Encore Manual System Vynikající výkon lepší kontrola procesu aplikace vysoká opakovatelnost a přesnost vyšší účinnost lepší kvalita

Více

TRITON JET purex triton

TRITON JET purex triton TRITON JET purex triton R Pool and Spa Systems MONTÁŽ A NÁVOD K OBSLUZE S novým revolučním TRITON JET systémem se stane váš bazén funkčním zařízením. TRITON JET je estetický, jednoduchý, robustní, výkonný

Více

Dornbracht Foot Bath. Příručka. Culturing Life. 3 Funkce 18 ZAP / VYP. 26 Nastavení množství. 17 Nastavení teploty

Dornbracht Foot Bath. Příručka. Culturing Life. 3 Funkce 18 ZAP / VYP. 26 Nastavení množství. 17 Nastavení teploty Dornbracht Foot Bath Příručka 3 Funkce 18 ZAP / VYP 26 Nastavení množství 17 Nastavení teploty 16 Elektronická odtoková a přepadová souprava 10 Komfortní funkce 20 Automatické napouštění vody 20 Aktivace

Více

Spolu perfektní. KWC Dřezy, kuchyňské baterie a dávkovače saponátu

Spolu perfektní. KWC Dřezy, kuchyňské baterie a dávkovače saponátu Spolu perfektní KWC Dřezy, kuchyňské baterie a dávkovače saponátu 46 Po dokonalé baterii jsme zdokonalili i dřez BRILANTNÍ ŘEŠENÍ V KWC se snažíme dosáhnout dokonalosti ve všem, co vyrábíme. Naším cílem

Více

RELAX EXTREME - hydromasážní systém

RELAX EXTREME - hydromasážní systém svět v českých koupelnách NÁVOD K OBSLUZE RELAX EXTREME - hydromasážní systém www.roltechnik.cz POPIS Tento profesionální hydromasážní systém představuje špičku na našem trhu. Jedná se o kombinaci hydro

Více

Hydromasážní systémy. Jednoduchý průvodce. Hydromasážní vany. .Hydromasážní panely. jak si vybrat hydromasážní vanu RAVAK v

Hydromasážní systémy. Jednoduchý průvodce. Hydromasážní vany. .Hydromasážní panely. jak si vybrat hydromasážní vanu RAVAK v Hydromasážní systémy K O M P L E T N Í s o r t i m e n t n a b í d k y Hydromasážní vany Objevte možnosti vířivek RAVAK. Zjistěte, která se k vám hodí..hydromasážní panely Dejte sbohem obyčejnému sprchování.

Více

Tlakový masážní přístroj na nohy C22. Návod k použití

Tlakový masážní přístroj na nohy C22. Návod k použití Tlakový masážní přístroj na nohy C22 Návod k použití 1 Děkujeme Vám za zakoupení tohoto produktu. Tento návod si, prosíme, pozorně přečtěte, abyste věděli, jak správně používat tento výrobek. Věnujte zvýšenou

Více

I N F O R M A C E P R O T I S K

I N F O R M A C E P R O T I S K Svoboda čistých tvarů Designové koupelny s kolekcí EDITION 90 značky KEUCO Kruh se setkává se čtvercem: zařízení koupelen EDITION 90 firmy KEUCO spojuje v opulentní hře kulaté a hranaté tvary s výrazným

Více

ARCHITECTURAL LIGHTING

ARCHITECTURAL LIGHTING ARCHITECTURAL 09 LIGHTING CORONA - záře, která fascinuje lidstvo od nepaměti... KATALOG MODERNÍ SVÍTIDLA M o d e r n í d e s i g n J e d n o d u c h o s t E l e g a n c e Ú s p o r n o s t CORONA, FRAME,

Více

Ovládací jednotka k domácím ventilátorům MCD 60/0.3

Ovládací jednotka k domácím ventilátorům MCD 60/0.3 Ovládací jednotka k domácím ventilátorům MCD 60/0.3 Tato ovládací jednotka slouží k automatizi domácích ventilátorů.jednotka ovládá tyto funkce: časovač, snímač vlhkosti, fotosenzor, snímač pohybu. Kryt

Více

Shower for life. Vinata Rychlé řešení bez rekonstrukce. Bezpečný sprchový box nejen pro seniory. Montáž jen za 1 den.

Shower for life. Vinata Rychlé řešení bez rekonstrukce. Bezpečný sprchový box nejen pro seniory. Montáž jen za 1 den. Vinata Rychlé řešení bez rekonstrukce Bezpečný sprchový box nejen pro seniory Montáž jen za 1 den Vysoká bezpečnost Vybavení Hansgrohe Shower for life My víme, na čem záleží Sprchové boxy Vinata Roth určuje

Více

Transforming Water. Nechte se harmonizovat, povzbudit nebo uvolnit.

Transforming Water. Nechte se harmonizovat, povzbudit nebo uvolnit. etool Manual Transforming Water Vítejte ve světě nových zážitků ze sprchování. Technika AMBIANCE TUNING TECHNIQUE, která je schopná různých scénářů, spojuje díky svému centrálnímu komponentu etool různé

Více

Fritézy na podestavbě - (PL)

Fritézy na podestavbě - (PL) Řada Electrolux XP700 nabízí více jak 100 modelů varných zařízení pro profesionální použití, jejichž kvalitní konstrukce garantuje nejvyšší úroveň výkonu ve své třídě, spolehlivost, energetické úspory.

Více