Náhradní rodiny Ústeckého kraje, o.p.s.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Náhradní rodiny Ústeckého kraje, o.p.s."

Transkript

1 Kontaktní adresa: Mánesova 67, 0 0 Louny Mob.: , , l Náhradní rodiny Ústeckého kraje, o.p.s. Výroční zpráva za rok 0 V Peruci dne Zpracoval: Ing. Ivo Kraus, DiS., ředitel Sídlo: Boženina 69, 9 07 Peruc, IČO: 6999, DIČ: CZ6999, číslo bankovního účtu: /00 Pověření k SPOD dle z. 59/999 Sb. vydal KÚ Ústeckého kraje, odbor soc. věcí a zdravotnictví: JID 769/0/KUUK, č.j. 55/SV/.

2 Kontaktní adresa: Mánesova 67, 0 0 Louny Mob.: , , VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI o.p.s. ROK 0 Část I. Základní údaje Název: Adresa sídla: Telefonní kontakt: Webové stránky: Právní forma: Ředitel: (statutární zástupce) Členové správní rady: Členové dozorčí rady: Kontaktní adresa: Činnosti o.p.s. v roce 0: Projekty realizované v roce 0: Charakteristika o.p.s.: NÁHRADNÍ RODINY ÚSTECKÉHO KRAJE Boženina 69, 9 07 Peruc nahradni.rodiny.uk@gmail.com obecně prospěšná společnost zapsáno: O 95 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem dne Ing. Ivo Kraus, DiS. Bc. Alena Krausová, Mgr. Tomáš Pavelka, Mgr. Dana Krausová Ing. Eva Pavelková, Mgr. Marcela Šupíková, Mirka Stárková Poradna pro NRP, Mánesova 67, 0 0 Louny - setkávání klubů náhradních rodin - sociálně-pedagogické a psychologické poradenství - náhradních rodičů - služby v rámci dohod o výkonu pěstounské péče uzavřené podle ustanovení 7b odst. zákona č. 59/999 Sb. o sociálně-právní ochraně dětí - programy pro děti s prvky terapií pro děti - zprostředkování slev a darů od sponzorů - Podpora pěstounských rodin v Ústeckém kraji - Prázdninové setkávání aneb máme rádi koně NÁHRADNÍ RODINY ÚSTECKÉHO KRAJE je nevládní nezisková organizace pomáhající náhradním rodinám. Posláním NRUK o.p.s. je poskytování služeb dle individuálních potřeb náhradních rodin. Činnost NRUK je zaměřena na a osvětu a podporu smysluplného využití volného času dětí i dospělých. Působnost: na celém území Ústeckém kraje. Cílová skupina: Členem klubů náhradních rodin při NRUK o.p.s. se mohou stát osoby z náhradních rodin (osvojitelských, pěstounských, poručnických) a žadatelé o náhradní rodinnou péči a osoby starší 8-ti let vyrůstající v náhradních rodinách. Sídlo: Boženina 69, 9 07 Peruc, IČO: 6999, DIČ: CZ6999, číslo bankovního účtu: /00 Pověření k SPOD dle z. 59/999 Sb. vydal KÚ Ústeckého kraje, odbor soc. věcí a zdravotnictví: JID 769/0/KUUK, č.j. 55/SV/.

3 Kontaktní adresa: Mánesova 67, 0 0 Louny Mob.: , , Část II. Informace o činnosti o.p.s. v roce 0 Projekt: Podpora pěstounských rodin v Ústeckém kraji Cíl projektu: Cílem projektu bylo poskytovat služby v rámci dohod o výkonu pěstounské péče uzavřené podle ustanovení 7b odst. zákona č. 59/999 Sb. o sociálně-právní ochraně dětí. Lokalita: Lounsko, Žatecko, Podbořansko, Litoměřicko, Ústecko, Děčínsko, Varnsdorfsko Doba realizace:..0 do..0 Počet účastníků: 7 rodin, pěstounů, 6 dětí z pěstounských rodin Stručný popis projektu: v roce 0 jsme poskytovali terénní formou přímo v rodinách poradenství z oblasti náhradní rodinné péče v rámci služby doprovázení na celém území Ústeckého kraje a v části Libereckého kraje. Dále jsme zajišťovali pěstounů, respitní péči, odborné psychologické, sociální, pedagogické poradenství a jiné odborné poradenství, podávali jsme orgánům sociálně právní ochrany dětí zprávy o výkonu pěstounské péče, účastnili jsme se případových konferencí a vykonávali další povinnosti pověřené osoby v rámci dohod o výkonu pěstounské péče. Více na webu: Projekt "Podpora pěstounských rodin v Ústeckém kraji" spolufinancovalo Ministerstvo práce a sociálních věcí České republiky v rámci podpory rodiny a to prostřednictvím příspěvků na výkon pěstounské péče vyplácený Úřadem práce. Projekt: Prázdninové setkávání aneb máme rádi koně Cíl projektu: Umožnit dětem z pěstounských rodin kvalitně trávit volný čas, zprostředkovat jim kontakt s koněm a tím posílit jejich sebedůvěru a zmírnit jejich stres, naučit je koordinaci pohybů, soustředění a trpělivosti, umožnit dětem a jejich náhradním rodičům setkávání a výměnu zkušeností. Lokalita: Lounsko Doba realizace: do Počet účastníků: 06 účastníků (i opakovaně), z toho 5 dospělých a 7 dětí Stručný popis projektu: proběhlo celkem 7 setkání Klubu náhradních rodin v jezdecké stáji Židovice u Libčevse, která je vybavena speciálně vycvičenými koňmi pro děti. Ty se pod dozorem trenérky vozili na koníčcích zatímco si náhradní rodiče vyměňovali zkušenosti z oblasti výchovy a péče o děti. Sponzor: Nadace Terezy Maxové dětem Sídlo: Boženina 69, 9 07 Peruc, IČO: 6999, DIČ: CZ6999, číslo bankovního účtu: /00 Pověření k SPOD dle z. 59/999 Sb. vydal KÚ Ústeckého kraje, odbor soc. věcí a zdravotnictví: JID 769/0/KUUK, č.j. 55/SV/.

4 Kontaktní adresa: Mánesova 67, 0 0 Louny Mob.: , , Místa realizace aktivit: Poradna pro náhradní rodinnou péči Peruc Edenu 58, 9 07, Peruc, okr. Louny Služby: sociálně-pedagogické poradenství, psychologické muzikoterapie pro děti, setkávání klubu náhradních rodin poradenství,, Poradna pro náhradní rodinnou péči Louny Český bratří 50, Louny Služby: sociálně-pedagogické poradenství, speciálně-pedagogické poradenství, poradenství pro zájemce o náhradní rodinnou péči Místo setkávání náhradních rodičů Obecní úřad, Vrchlického 5, 0 0 Služby: oblasti z oblasti výchovy a péče o dítě v rámci zákona č. 59/999 Sb. dle návrhu novely zákona 7a), odstavec ), písmeno f) Kluby náhradních rodin: Klub náhradních rodin Lounsko V Edenu 58, 9 07 okr. Louny předseda klubu: Ivo Kraus, zástupce Andrea Fišerová tel.: 60899, monteko@wo.cz Klub náhradních rodin Rebeka Podbořansko Masarykovo náměstí 9, 0 0 Podbořany (MC Jonáš) předseda klubu: Andrea Pavlíková tel.: , AndreaPavlik@seznam.cz Klub náhradních rodin SiSi Varnsdorf Dům dětí a mládeže, Otáhalova 60, 07 7 Varnsdorf předseda klubu: Kateřina Kollárová tel.: , K.Kollarova@seznam.cz Klub náhradních rodin Ústecko Schází se u psycholožky PhDr. Jany Doubravové, tel.: Werichova, Ústí nad Labem - Severní Terasy (BUS zastávka Mírová) předseda klubu: Vladimíra Gubaničová, tel , hurting@seznam.cz Sídlo: Boženina 69, 9 07 Peruc, IČO: 6999, DIČ: CZ6999, číslo bankovního účtu: /00 Pověření k SPOD dle z. 59/999 Sb. vydal KÚ Ústeckého kraje, odbor soc. věcí a zdravotnictví: JID 769/0/KUUK, č.j. 55/SV/.

5 Kontaktní adresa: Mánesova 67, 0 0 Louny Mob.: , , Realizované aktivity v roce 0: - setkávání klubů náhradních rodin - pořádání vzdělávacích seminářů pro náhradní rodiče z oblasti výchovy a péče o dítě - programy pro děti z náhradní rodinné péče s využitím terapeutických technik - poskytování nebo zprostředkování poradenství náhradním rodičům při výchově a dítěte a při péči (psychologické, sociální, pedagogické, speciálně-pedagogické, právní) - poskytování poradenství pro zájemce o náhradní rodinnou péči Podrobný popis aktivit v roce 0: Poradenství: poskytovali jsme poradenství pro náhradní rodinnou péči a to v poradnách na Peruci a v Lounech. Klienti se na nás mohli obracet osobně, telefonicky, em a prostřednictvím webu. Poradenství bylo poskytováno i v domácnostech náhradních rodin. Dále bylo poskytováno sociální, pedagogické, speciálně-pedagogické a právní poradenství, V oprávněných případech jsme poskytovali pedagogické poradenství přímo v domácím prostředí dětí. Počet klientů 89 (fyzické osob dospělí s dětmi), kteří poradenství využívali opakovaně. Sociálně právní ochrana dětí: v roce 0 jsme rozšířili pověření k SPOD od KÚ Ústeckého kraje č.j. 50/SZ/0, JID 759/0 ze dne Tím jsme se stali pověřenou osobou a mohli uzavírat dohody o výkonu pěstounské péče. Dále jsme v rámci spolupráce s Klubem náhradních rodin Česká Lípa rozšířili pověření o oblast Českolipska a Novoborska v Libereckém kraji JID 076/0/KUUK, č.j. 9/SV/0 ze dne Pomoc při vyřizování nezbytných záležitostí: v roce 0 jsme se účastnili několika případových konferencí a asistovali při styku dětí v pěstounské péči s osobami blízkými. Sídlo: Boženina 69, 9 07 Peruc, IČO: 6999, DIČ: CZ6999, číslo bankovního účtu: /00 Pověření k SPOD dle z. 59/999 Sb. vydal KÚ Ústeckého kraje, odbor soc. věcí a zdravotnictví: JID 769/0/KUUK, č.j. 55/SV/.

6 Kontaktní adresa: Mánesova 67, 0 0 Louny Mob.: , , Vzdělávání: realizovali jsme celkem 9 kurzů zaměřených na řešení výchovných, sociálních a jiných problémů souvisejících s péčí o dítě a jeho výchovou [ odst. písm. c)] zákona č. 59/999 Sb., o sociálně právní ochraně dětí. Realizováno bylo celkem 77 hodin. Počet účastníků, kteří se zpravidla účastnili opakovaně činil 0. V roce 0 jsme spolupracovali s garantem Vyšší odbornou školou sociální práce Evangelická akademie Praha. Přehled realizovaných vzdělávacích akcí: místo Peruc Peruc termín počet hod Dolní Halže Peruc Peruc Podbořany Ústí nad Labem 6..0 Varnsdorf 9..0 Sloup v Čech počet dospělých počet dětí lektor Mgr.Josef Kopic Mgr.Zuzana Nováková Mgr.Zuzana Nováková Mgr.Jindřiška Krpálková Mgr.Zuzana Nováková Mgr.Jindřiška Krpálková Mgr.Jindřiška Krpálková Mgr. Marcela Šupíková, Ing. Ivo Kraus, DiS. Mgr.Jindřiška Krpálková PhDr.Krpálková Mgr.Zuzana Nováková Mgr.Daniela Gabrielová Mgr.Marcela Šupíková Mgr. Pavla Skalová Mgr.Alena Kunová Mgr.Kateřina Schmidová PhDr.Jana Doubravová Jana Hozáková, DiS. Mgr.Vlastimil Náhoda téma Komunikace.náhradní rodinná péče Komunikace,náhradní rodinná péče Komunikace,náhradní rodinná péče Předcházení konfliktům vrodině Empatická komunikace Péče o sebe,předcházení konfliktům v rodině Předcházení konfliktům v rodině III Deprivace, hyperkinetické poruchy chování, pěstounský trenažér Koučink,využití při výchově Koučink Empatická komunikace Komunikace Deprivace v dětství Když dítě pláče Co dělat,když má dítě amok Sexualita dětí a partnerské vztahy v dospívání Problémy náhradní rodinné péče Resuscitace dětí Romské dítě v náhradní rodině,máme dítě s handicapem Sídlo: Boženina 69, 9 07 Peruc, IČO: 6999, DIČ: CZ6999, číslo bankovního účtu: /00 Pověření k SPOD dle z. 59/999 Sb. vydal KÚ Ústeckého kraje, odbor soc. věcí a zdravotnictví: JID 769/0/KUUK, č.j. 55/SV/.

7 Kontaktní adresa: Mánesova 67, 0 0 Louny Mob.: , , Programy pro děti z náhradních rodin: zejména během náhradních rodičů jsme organizovali programy pro děti s využitím terapeutických technik. Aktivita pomohla dětem k odbourávání stresů a deprivací, a rodičům k poznání svěřených dětí a tím k utužování vazeb a vztahů v rámci rodin. Zejména byly používány techniky: hipoterapie, muzikoterapie, dramaterapie, psychoterapie. Počet účastníků, kteří se účastnili i opakovaně činil 70. Respitní péče: pro děti z náhradních rodin jsme zajistili -ti denní výchovně rekreační pobyt ve Sloupu v Čechách, kterého se účastnila převážná část dětí. Ostatní rodinám, které si zajistily respit dle svého uvážení jsme poskytli finanční příspěvek. Zajišťovali jsme i hlídání dětí a to i nad rámec zákonných nároků pěstounů a to převážně díky dotaci od Úřadu práce na zaměstnávání asistentky pěstounů. Setkávání náhradních rodin: uskutečnilo se celkem 8 zapsaných setkání, z toho 9 vzdělávacích a 9 volnočasových, do kterých se zapojilo 85 náhradních rodičů (pěstounů, osvojitelů, poručníků, žadatelů) s dětmi. Během setkání si náhradní rodiče vzájemně radili a vyměňovali si zkušenosti z oblasti náhradní rodinné péče, zatímco děti měly svůj program. Sídlo: Boženina 69, 9 07 Peruc, IČO: 6999, DIČ: CZ6999, číslo bankovního účtu: /00 Pověření k SPOD dle z. 59/999 Sb. vydal KÚ Ústeckého kraje, odbor soc. věcí a zdravotnictví: JID 769/0/KUUK, č.j. 55/SV/.

8 Kontaktní adresa: Mánesova 67, 0 0 Louny Mob.: , , Propagace naší činnosti: Pěstouni, osvojitelé a zájemci o náhradní rodinnou péči byli průběžně informováni o aktivitách našeho o.p.s. prostřednictvím webových stránek a na facebooku Klub náhradních rodin Ústeckého kraje, em a osobně. Vytvořili jsme též barevný tištěný letáček o naší organizaci, který byl rozdáván zájemcům o naše služby. Fotodokumentace aktivit je volně na webu Hospodaření organizace: v roce 0 jsme obdrželi příspěvky na výkon pěstounské péče v rámci uzavíraných dohod o výkonu pěstounské péče s pěstouny a dotace od Úřadu práce na pracovnici hlídání. Dále jsme obdrželi grant od Nadace Terezy Maxové dětem. Výsledky hospodaření budou podrobně uvedeny níže. Rozvaha k.. 0 NÁHRADNÍ RODINY ÚSTECKÉHO KRAJE, o,p,s, IČO 6999 účet název účtu pokladna k //0 :00 bankovní účty k //0 :00 zálohy klienti dodavatelé 6 pojistné za zaměstnance :50 zálohová daň 6:00 neproplacená dotace dohody PN 6:50 neproplacená dotace dohody NN 8:00 převod dotace Ústecký kraj 79 závazky 8 akontace leasing 8:00 převod dotace dohody PN 8:50 převod dotace dohody NN 85 pohledávka dotace ÚP 9 ztráta z minulých let 96 hospodářský výsledek 0 SOUČTY aktiva 596,00 800, ,00 pasiva 75,97 8,00 5,00 00,00 600, , , , , , ,00 8,0 877,0 596,87 877,0 Sídlo: Boženina 69, 9 07 Peruc, IČO: 6999, DIČ: CZ6999, číslo bankovního účtu: /00 Pověření k SPOD dle z. 59/999 Sb. vydal KÚ Ústeckého kraje, odbor soc. věcí a zdravotnictví: JID 769/0/KUUK, č.j. 55/SV/.

9 Kontaktní adresa: Mánesova 67, 0 0 Louny Mob.: , , Výsledovka k.. 0 NÁHRADNÍ RODINY ÚSTECKÉHO KRAJE, o,p,s, IČO 6999 účet název účtu 50:00 občerstvení školení 50:00 vzdělávací literatura 50:00 DHIM 50:00 DHIM darovaná PC 50:00 kancelářské potřeby 50:500 materiál ostatní 50:600 vzdělávací potřeby 50:800 materiál dětský klub 5:00 cestovné zaměstnanci 5:00 cestovné klienti 5:00 cestovné ostatní 5 telefony 55 poštovné 56 respitní péče 57:00 pěstounů 57:00 nájemné, poradny 57:00 hlídání školení 57:00 ubytování školení 58:00 pedagogická příprava 58:00 právnické služby klienti 58:00 právnické služby 58:00 zaměstnanců 58:00 pojištění odpovědnosti 58:500 Facebook reklama 58:700 software 58:800 kopírování 58:900 hipporelaxace 5:00 mzdy HPP 5:00 mzdy 5:50 mzdy zálohová daň 5 mzdy pojistné 57 mzdy povinné poj, 58 poplatky 58 zaokrouhlení 59 mimořádné náklady 568 bankovní poplatky 60:00 tržby za služby 60:00 přefakturace táborů 66 úrok + 68:00 grant Nadace TMD 68:00 členské příspěvky 68:00 dary 68:500 dary věcné 69:00 dotace dohody PN 69:50 dotace dohody NN 69:00 dotace ÚP SOUČTY ZISK náklady 89,0 97,70 8, ,00 909,00 96, ,00 006,00 70,00 696,00 68,00 00,90 0, ,00 00,00 000,00 0,00 00,00 00,00 000, ,0 80,00 99,00 9,6 99,00 7, ,00 00,00 570, ,00 9,00 00,00,6 9,8 8,00 7,00 výnosy ,7 800, ,00, 0 000,00 50,00 68, , ,0 76 5, 78 90, , 596,87 Sídlo: Boženina 69, 9 07 Peruc, IČO: 6999, DIČ: CZ6999, číslo bankovního účtu: /00 Pověření k SPOD dle z. 59/999 Sb. vydal KÚ Ústeckého kraje, odbor soc. věcí a zdravotnictví: JID 769/0/KUUK, č.j. 55/SV/.

10 Kontaktní adresa: Mánesova 67, 0 0 Louny Mob.: , , Přehled pracovníků NRUK o.p.s. v roce 0: HPP DPČ Petruk Lyudmila Bartošová Klára Malinová Denisa Šupíková Marcela Šupíková Marcela Krausová Alena Krausová Alena Maxová Michaela Nováková Zuzana Kraus Ivo Kraus Ivo Brodecká Ilona Krausová Dana Krpálková Jindřiška Rollová Jarmila Bieliková Pavlína Michna Michael Kolářová Zita Gabrielová Daniela Iblová Lenka Kunová Alena Náhodová Marie Náhoda Vlastimil Skalová Pavla Schmidová Kateřina Doubravová Jana hlídání asistent pedagoga hlídání pedagog pedagog, psycholog, sociální pracovnice sociální pracovnice pedagog psycholog koordinátor aktivit koordinátor aktivit, hlídání terapeut terapeut pedagog sociální pracovnice doprovázení pedagog psycholog, Zprostředkování hmotné podpory od sponzorů: v roce 0 jsme od sponzora firmy ACCENTURE Services, s.r.o, které tímto děkujeme, obdrželi celkem 0ks počítačů, které jsme rozdali do pěstounských rodin a do klubů náhradních rodin. Přehled rozdávání PC Dell Optiplex 0 je uveden níže. Dále jsme od firmy KIMBERLY- CLARK, které tímto rovněž děkujeme, obdrželi dětské pleny na batolata, které jsme rozdávali průběžně podle potřeb rodin. Děkujeme též firmě Poprokan a.s. Louny ( za slevu % na výtvarné potřeby a školní pomůcky pro děti, kterou využití rodiny zejména při nákupu školních a výtvarných potřeb. Na konci roku obdržely děti v pěstounské péči balíčky dobrot a kalendáře na Mikuláše. Děkujeme též jezdeckému Ho-Fi teamu ze Židovic a jezdeckému klubu Excalibur za trpělivost s dětmi. Poděkování patří též Církvi československé husitské a Českobratrské evangelické a Obecnímu úřadu za bezplatné zapůjčování prostor v době finanční nouze. Děkujeme též vyšší odborné škole sociální práce Evangelické akademii Praha za vstřícný přístup ke pěstounů. Sídlo: Boženina 69, 9 07 Peruc, IČO: 6999, DIČ: CZ6999, číslo bankovního účtu: /00 Pověření k SPOD dle z. 59/999 Sb. vydal KÚ Ústeckého kraje, odbor soc. věcí a zdravotnictví: JID 769/0/KUUK, č.j. 55/SV/.

11 Kontaktní adresa: Mánesova 67, 0 0 Louny Mob.: , , Přehled o přijatých a vydaných darech: počet dětí v PP seriové číslo předáno dne 5 65XJ XJ RXJ 6.8. DV5QJ, B5RXJ RXJ.8. 85XJ.8. NRXJ 0.8. RXJ HFRXJ L8J 9.8. B5XJ 9.8. LZWJ 8.8. FT5NQJ 7.8. D5XJ RXJ 7.8. GCCJ KZWJ XJ 7.8. GjRXj 6.8. RJXJ CV5QJ 5.8. CHRXJ J75XJ, CL9H7J, C5XJ BQRXJ PX8NR6 NRXJ F5RXJ GFT78J, P686J, FRXJ, 95XJ HRXJ 6RXJ, QXJ, 5FRXJ. 96RXJ FQR CELKEM PC/ks Sídlo: Boženina 69, 9 07 Peruc, IČO: 6999, DIČ: CZ6999, číslo bankovního účtu: /00 Pověření k SPOD dle z. 59/999 Sb. vydal KÚ Ústeckého kraje, odbor soc. věcí a zdravotnictví: JID 769/0/KUUK, č.j. 55/SV/.

12 Kontaktní adresa: Mánesova 67, 0 0 Louny Mob.: , , Povinně zveřejňované informace podle (): a) Po rozvahovém dni nenastaly žádné významné skutečnosti, které by měly vliv na činnost obecně prospěšné společnost. b) V roce 0 bude obecně prospěšná společnost pokračovat v dosavadních aktivitách. Plánovaný nový projekt: Získávání zájemců a podpora žadatelů o náhradní rodinnou péči v Ústeckém kraji, více na c) Nevyvíjíme žádné aktivity v oblasti výzkumu a vývoje. d) Vzhledem k předmětu činnosti obecně prospěšné společnosti žádné specifické aktivity v oblasti ochrany životního prostředí nevyvíjíme, vyjma třídění odpadu v naší poradně. V oblasti pracovně právních vztahů rovněž žádné specifické aktivity nevyvíjíme. e) Účetní jednotka nemá žádnou pobočku v zahraničí. f) Informace požadované podle zvláštních předpisů a. Celkový objem nákladů v členění na náklady vynaložené pro plnění obecně prospěšných služeb činil 00%. Náklady na odměnu ředitele a na odměny členů správní rady a členů dozorčí rady, nebyly žádné. Činnosti z výkonu funkcí byly vykonávány bezplatně. g) Viz. rozvaha, str. 8. Obecně prospěšná společnost vznikla transformací z občanského sdružení NÁHRADNÍ RODINY ÚSTECKÉHO KRAJE ke dni 9//0. Složení správní a dozorčí rady a osoba ředitele zůstala k //0 beze změny. Zpráva auditora viz. příloha. Sídlo: Boženina 69, 9 07 Peruc, IČO: 6999, DIČ: CZ6999, číslo bankovního účtu: /00 Pověření k SPOD dle z. 59/999 Sb. vydal KÚ Ústeckého kraje, odbor soc. věcí a zdravotnictví: JID 769/0/KUUK, č.j. 55/SV/.

13 Kontaktní adresa: Mánesova 67, 0 0 Louny Mob.: , , Organizační struktura NRUK o.p.s. k.. 0 DOZORČÍ RADA SPRÁVNÍ RADA ŘEDITEL (STATUTÁRNÍ ZÁSTUPCE) koordinátor aktivit SOCIÁLNÍ PRACOVNICE PORADNA PRO NÁHRADNÍ RODINNOU PÉČI LOUNY PO -8 na objednání PORADNA PRO NÁHRADNÍ RODINNOU PÉČI PERUC DOBROVOLNÍCI PŘEDSEDOVÉ KLUBŮ SPECIÁLNÍ PEDAGOG PSYCHOTERAPEUT PSYCHOLOG NON-STOP po předchozí dohodě INTERNETOVÉ, OVÉ TELEFONICKÉ PORADENSTVÍ TÉRÉNNÍ SLUŽBY NÁVŠTĚVY V RODINÁCH PSYCHOLOG KLUB NÁHRADNÍCH RODIN LOUNSKO KLUB NÁHRADNÍCH RODIN REBEKA PODBOŘANSKO KLUB NÁHRADNÍCH RODIN ÚSTECKO PRACOVNICE SLUŽBY DOPROVÁZENÍ RODIN KLUB NÁHRADNÍCH RODIN SISI VARNSDORF PRACOVNICE ODLEHČOVACÍ SLUŽBY HLÍDÁNÍ LEKTOŘI VZDĚLÁVÁNÍ Sídlo: Boženina 69, 9 07 Peruc, IČO: 6999, DIČ: CZ6999, číslo bankovního účtu: /00 Pověření k SPOD dle z. 59/999 Sb. vydal KÚ Ústeckého kraje, odbor soc. věcí a zdravotnictví: JID 769/0/KUUK, č.j. 55/SV/.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. NÁHRADNÍ RODINY ÚSTECKÉHO KRAJE, o.p.s. Výroční zpráva za rok 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA. NÁHRADNÍ RODINY ÚSTECKÉHO KRAJE, o.p.s. Výroční zpráva za rok 2014 VÝROČNÍ ZPRÁVA NÁHRADNÍ RODINY ÚSTECKÉHO KRAJE, o.p.s. Výroční zpráva za rok 2014 V Peruci dne 30.6.2015 Zpracoval: Ing. Ivo Kraus, DiS., ředitel VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI o.p.s. ROK 2014 Část I. Základní

Více

Náhradní rodiny Ústeckého kraje, občanské sdružení

Náhradní rodiny Ústeckého kraje, občanské sdružení Náhradní rodiny Ústeckého kraje, občanské sdružení Výroční zpráva za školní rok 2011 V Peruci dne 31.1.2012 Zpracoval: Ing. Ivo Kraus, hospodář sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI SDRUŽENÍ ROK 2011 Část

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. NÁHRADNÍ RODINY ÚSTECKÉHO KRAJE, o.p.s. za rok 2017

VÝROČNÍ ZPRÁVA. NÁHRADNÍ RODINY ÚSTECKÉHO KRAJE, o.p.s. za rok 2017 VÝROČNÍ ZPRÁVA NÁHRADNÍ RODINY ÚSTECKÉHO KRAJE, o.p.s. za rok 2017 V Peruci dne 30.6.2018 Zpracoval: Ing. Ivo Kraus, DiS., ředitel Sídlo: Boženina 169, 439 07 Peruc, IČO: 26993392, DIČ: CZ26993392, číslo

Více

Výroční zpráva Výroční zpráva o činnosti organizace

Výroční zpráva Výroční zpráva o činnosti organizace Výroční zpráva 2017 Výroční zpráva o činnosti organizace PODZÁMČÍ, agentura podpory rodiny a služeb o.p.s. 28.5.2018 1 Obsah 1 Základní údaje o společnosti...3 2 Poslání společnosti a klientela...5 3 Služby

Více

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2015

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2015 STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2015 1 Základní údaje o organizaci Název organizace STROP o.p.s. Právní forma organizace Obecně prospěšná společnost Sídlo organizace Dlouhá 2699 Zlín 760 01 Česká republika

Více

Výroční zpráva Výroční zpráva o činnosti organizace

Výroční zpráva Výroční zpráva o činnosti organizace Výroční zpráva 2013 Výroční zpráva o činnosti organizace PODZÁMČÍ, agentura podpory rodiny a služeb o.p.s. 1.2.2014 1 1 Úvod Cílem naší společnosti je bezpečný a spokojený život dětí svěřených do pěstounské

Více

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2016

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2016 STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2016 1 Základní údaje o organizaci Název organizace STROP o.p.s. Právní forma organizace Obecně prospěšná společnost Sídlo organizace Dlouhá 2699 Zlín 760 01 Česká republika

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. NÁHRADNÍ RODINY ÚSTECKÉHO KRAJE, o.p.s. za rok 2016

VÝROČNÍ ZPRÁVA. NÁHRADNÍ RODINY ÚSTECKÉHO KRAJE, o.p.s. za rok 2016 VÝROČNÍ ZPRÁVA NÁHRADNÍ RODINY ÚSTECKÉHO KRAJE, o.p.s. za rok 2016 V Peruci dne 30.6.2017 Zpracoval: Ing. Ivo Kraus, DiS., ředitel Sídlo: Boženina 169, 439 07 Peruc, IČO: 26993392, DIČ: CZ26993392, číslo

Více

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2017

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2017 STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2017 1 Základní údaje o organizaci Název organizace STROP o.p.s. Právní forma organizace Obecně prospěšná společnost Sídlo organizace Dlouhá 2699 Zlín 760 01 Česká republika

Více

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2013

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2013 STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2013 1 Základní údaje o organizaci Název organizace STROP o.p.s. Právní forma organizace Obecně prospěšná společnost Sídlo organizace Dlouhá 2699 Zlín 760 01 Česká republika

Více

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2014

STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2014 STROP o.p.s. Výroční zpráva za rok 2014 1 Základní údaje o organizaci Název organizace STROP o.p.s. Právní forma organizace Obecně prospěšná společnost Sídlo organizace Dlouhá 2699 Zlín 760 01 Česká republika

Více

Výroční zpráva za rok Rodina u nás, o.s.

Výroční zpráva za rok Rodina u nás, o.s. Výroční zpráva za rok 2014 Rodina u nás, o.s. 1 O nás Občanské sdružení Rodina u nás bylo založeno 21. 6. 2013, s cílem poskytovat doprovázení a služby v oblasti náhradní rodinné péče. Naše služby se snažíme

Více

Výroční zpráva za rok Rodina u nás, o.s.

Výroční zpráva za rok Rodina u nás, o.s. Výroční zpráva za rok 2015 Rodina u nás, o.s. 1 O nás Občanské sdružení Rodina u nás bylo založeno 21. 6. 2013, s cílem poskytovat doprovázení a služby v oblasti náhradní rodinné péče. Naše služby se snažíme

Více

Informační středisko Mikuláš, o.p.s.

Informační středisko Mikuláš, o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 Informační středisko Mikuláš, o.p.s. Zpracováno v souladu s 21 zákona číslo 248/1995 Sb., o obecně prospěšných společnostech 1 Obsah I. INFORMACE O SPOLEČNOSTI 1. Poslání a cíle

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA SKLENĚNKA z.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA SKLENĚNKA z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 SKLENĚNKA z.s. Pěstounská péče je nedocenitelná služba dětem, společnosti i státu, kdy dítěti je naplněno právo vyrůstat přirozeně v rodině, v láskyplném prostředí. Skleněnka, zapsaný

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, Říčany

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, Říčany VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, 251 01 Říčany www.cks-ricany.cz e-mail: cks.ricany@seznam.cz Základní data společnosti Název: Centrum komunitních

Více

Centrum pro dítě a rodinu Valika

Centrum pro dítě a rodinu Valika Centrum pro dítě a rodinu Valika VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 0 1. Úvodní slovo Vážení přátelé, dostává se Vám do rukou první výroční zpráva Centra pro dítě a rodinu Valika, o.s. Přestože se zpráva nazývá

Více

INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ,

INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. 1 Obsah 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

Centrum psychologické podpory, z.s. Výroční zpráva 2017

Centrum psychologické podpory, z.s. Výroční zpráva 2017 Centrum psychologické podpory, z.s. Výroční zpráva 2017 Obsah Úvodní slovo Str. 3 Základní informace o organizaci Str. 4 Organizační struktura Str. 5 Informace o vlastní činnosti poradny Str. 6-10 Informace

Více

Výroční zpráva Výroční zpráva o činnosti organizace

Výroční zpráva Výroční zpráva o činnosti organizace Výroční zpráva 2016 Výroční zpráva o činnosti organizace PODZÁMČÍ, agentura podpory rodiny a služeb o.p.s. 10.6.2016 1 Obsah 1 Základní údaje o společnosti... 3 2 Poslání společnosti a klientela... 5 3

Více

OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY. Úvodní slovo Poslání a cíle organizace NA DLANI Činnost organizace NA DLANI v roce

OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY. Úvodní slovo Poslání a cíle organizace NA DLANI Činnost organizace NA DLANI v roce Výroční zpráva 2015 OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY Úvodní slovo... 3 Poslání a cíle organizace NA DLANI... 4 Činnost organizace NA DLANI v roce 2015... 5 Orgány organizace NA DLANI... 7 Zpráva o hospodaření v roce

Více

sdružení pěstounů Polárka VÝROČNÍ ZPRÁVA

sdružení pěstounů Polárka VÝROČNÍ ZPRÁVA sdružení pěstounů Polárka VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 2017 Rok 2017 byl pro Sdružení pěstounů Polárka rokem pokračujícího úsilí o naplňování poslání, o stabilizaci a rozvoj našich činností započatých v předchozím

Více

Výroční zpráva Výroční zpráva o činnosti organizace

Výroční zpráva Výroční zpráva o činnosti organizace Výroční zpráva 2018 Výroční zpráva o činnosti organizace PODZÁMČÍ, agentura podpory rodiny a služeb o.p.s. 31.5.2019 1 Obsah 1 Základní údaje o společnosti... 3 2 Poslání společnosti a klientela... 5 3

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň, spolek...4 2.1. Spolek Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Období: 2004 1. Identifikační údaje: 1.1. Název firmy: LABYRINT BOHEMIA 1.2. Právní forma: obecně prospěšná společnost Obecně prospěšná společnost

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 Obsah výroční zprávy: 1. Charakteristika společnosti 2. Aktivity v roce 2009 3. Poděkování sponzorům 4. Hospodaření Helias Ústí nad Labem o.p.s 5. Přílohy Úvod: Organizace: Helias

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. 1 Obsah: 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň, spolek...4 2.1. Spolek Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

Poradna pro rodinu a mezilidské vztahy Kadaň. Mírové náměstí 120, Kadaň

Poradna pro rodinu a mezilidské vztahy Kadaň. Mírové náměstí 120, Kadaň Poradna pro rodinu a mezilidské vztahy Kadaň Mírové náměstí 120, 432 01 Kadaň Závěrečná zpráva o činnosti 2015 1 Obsah Kontaktní údaje... 3 Úvodní slovo... 3 Přehled činnosti... 5 Statistika za rok 2015...

Více

Poradna pro rodinu a mezilidské vztahy Kadaň. Mírové náměstí 120, 432 01 Kadaň

Poradna pro rodinu a mezilidské vztahy Kadaň. Mírové náměstí 120, 432 01 Kadaň Poradna pro rodinu a mezilidské vztahy Kadaň Mírové náměstí 120, 432 01 Kadaň Závěrečná zpráva o činnosti 2014 Obsah Kontaktní údaje... 3 Adresa:... 3 Úvodní slovo... 3 Přehled činnosti... 5 Statistika

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

S K L E N Ě N K A z. s.

S K L E N Ě N K A z. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016 S K L E N Ě N K A z. s. Pěstounská péče je nedocenitelná služba dětem, společnosti i státu, kdy dítěti je naplněno právo vyrůstat přirozeně v rodině, v láskyplném prostředí. Skleněnka,

Více

Standard č. 1. Cíle a způsoby činnosti pověřené osoby. Schválil: Mgr. Bc. Romana Svobodová, ředitelka organizace

Standard č. 1. Cíle a způsoby činnosti pověřené osoby. Schválil: Mgr. Bc. Romana Svobodová, ředitelka organizace Standard č. 1 Cíle a způsoby činnosti pověřené osoby Vydal: Mgr. Bc. Romana Svobodová Schválil: Mgr. Bc. Romana Svobodová, ředitelka organizace Datum: 11. 12. 2014 Revize č.: Stran: 1-5 Kritérium 1a Pověřená

Více

ROZVAHA A K T I V A +56 +42 +19 +18 +1 +37 +42 +8 +29 +42 +56 +42. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A +56 +42 +19 +18 +1 +37 +42 +8 +29 +42 +56 +42. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 31 12 2 0 1 3 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 2 9 1 9 1 8 1 5 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Nadační PhDr Jiřinky Prekopové Trávníky 804/31 Brno

Více

Díky vstřícné spolupráci členů sdružení a dobrovolníků IVCP, o.s. naplňuje stanovené cíle občanského sdružení, které si určilo ve svých stanovách.

Díky vstřícné spolupráci členů sdružení a dobrovolníků IVCP, o.s. naplňuje stanovené cíle občanského sdružení, které si určilo ve svých stanovách. Obsah 1. Slovo úvodem...2 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...3 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...3 2.2. Poslání a činnost IVCP,o.s. Plzeň...4 2.3. Hlavní činnosti IVCP,

Více

Výroční zpráva o. s. Alfa Human Service za rok 2012

Výroční zpráva o. s. Alfa Human Service za rok 2012 Výroční zpráva o. s. Alfa Human Service za rok 2012 číslo registrace: VS/1-1/44086/00-R IČO: 70863059 Bankovní spojení: Česká spořitelna a.s., pobočka Praha 2, Koněvova 141/2660-Imados, Praha 3, E banka

Více

Jsme tady, o.p.s. Výroční zpráva za rok

Jsme tady, o.p.s. Výroční zpráva za rok Výroční zpráva za rok 2014 1 Základní údaje je nestátní neziskovou organizací s vlastní právní subjektivitou. Je zapsána v rejstříku obecně prospěšných společností u Krajského soudu v Ostravě pod spisovou

Více

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA

Výroční zpráva. obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti LABYRINT BOHEMIA Období: 2005 1. Identifikační údaje: 1.1. Název firmy: LABYRINT BOHEMIA 1.2. Právní forma: obecně prospěšná společnost Obecně prospěšná společnost

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

Výroční zpráva 2013. Obsah. Úvodní slovo předsedy správní rady o Nadačním fondu Střední průmyslové školy stavební Valašské Meziříčí

Výroční zpráva 2013. Obsah. Úvodní slovo předsedy správní rady o Nadačním fondu Střední průmyslové školy stavební Valašské Meziříčí Nadační fond Střední průmyslové školy stavební ve Valašském Meziříčí 757 01 Valašské Meziříčí, Máchova 10, IČ 44740671 tel.: 571 751 011, fax: 571 751 010, e-mail:nadfond@spsstavvm.cz Výroční zpráva 2013

Více

ROZVAHA A K T I V A +42 +36 +42 +36 +42 +36 +42 +36. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky...

ROZVAHA A K T I V A +42 +36 +42 +36 +42 +36 +42 +36. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky... Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA Výkazy byly jako součást přiznání podány elektronicky dne: 1342015 Podací číslo: 1611283852 Heslo zjištění stavu: ec1152f0 Stav podání: vyřízeno 31 12

Více

Výroční zpráva Výkon pěstounské péče VPP

Výroční zpráva Výkon pěstounské péče VPP Výroční zpráva 2017 - Výkon pěstounské péče VPP Trojlístek - centrum pro děti a rodinu Kamenice nad Lipou, p.o. získal v roce 2013 od Krajského úřadu Kraje Vysočina pověření k výkonu sociálně právní ochrany

Více

Výroční zpráva za r Otevřené srdce o.p.s.

Výroční zpráva za r Otevřené srdce o.p.s. Výroční zpráva za r. 2015 Otevřené srdce o.p.s. Obsah 1.Fakta o Otevřeném srdci o.p.s. 2.O Azylovém domě pro matky s dětmi 3.Finanční zpráva 4.Hodnocení 5.Kontakty 1.Fakta o občanském sdružení 1.1 Právní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. CENTRUM SLUŽEB SLUNCE VŠEM, o.p.s. ZA ROK 2006

VÝROČNÍ ZPRÁVA. CENTRUM SLUŽEB SLUNCE VŠEM, o.p.s. ZA ROK 2006 VÝROČNÍ ZPRÁVA CENTRUM SLUŽEB SLUNCE VŠEM, o.p.s. ZA ROK 2006 Název a sídlo: Centrum služeb Slunce všem, o.p.s. Pražská 910, 273 51 Unhošť IČO: 271 55 064 Telefon: 312690298 E-mail: centrum@slunce.info

Více

Sdružení AMICITIA, z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 4

Sdružení AMICITIA, z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 4 Sdružení AMICITIA, z.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 4 0 O B S A H : 1. PLNĚNÍ ÚKOLŮ V HLAVNÍ ČINNOSTI ORGANIZACE 2 1.1. Služby klientům 2 1.2. Vzdělávací činnost 6 1.3. Podíl financování a kapacita

Více

OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY. Úvodní slovo Poslání a cíle organizace NA DLANI Činnost organizace NA DLANI v roce

OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY. Úvodní slovo Poslání a cíle organizace NA DLANI Činnost organizace NA DLANI v roce Výroční zpráva 2016 OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY Úvodní slovo... 3 Poslání a cíle organizace NA DLANI... 4 Činnost organizace NA DLANI v roce 2016... 5 Orgány organizace NA DLANI... 7 Zpráva o hospodaření v roce

Více

Výroční zpráva za rok 2011

Výroční zpráva za rok 2011 Výroční zpráva za rok 2011 o.s. Mosty sociálně psychologické centrum IČ: 26661306 Sídlo organizace: Most, J.Skupy 202/2303 Kontaktní místo pro klienty (provozovna) : Most, Business centrum, Budovatelů

Více

Hospic sv. Alžběty o.p.s.

Hospic sv. Alžběty o.p.s. Hospic sv. Alžběty o.p.s. Obecně prospěšná společnost Hospic sv. Alžběty o.p.s. se sídlem Kamenná 207/36, 639 00 Brno, IČ: 26604582, je zapsána do rejstříku obecně prospěšných společností, jenž je veden

Více

Informační středisko Mikuláš, o.p.s. Výroční zpráva za rok 2008

Informační středisko Mikuláš, o.p.s. Výroční zpráva za rok 2008 Informační středisko Mikuláš, o.p.s. Výroční zpráva za rok 2008 Výroční zpráva Informačního střediska Mikuláš, o.p.s. je vypracována v souladu s 21 zákona číslo 248/1995 Sb., o obecně prospěšných společnostech

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření spolku za hospodářský rok

Zpráva o činnosti a hospodaření spolku za hospodářský rok Zpráva o činnosti a hospodaření spolku za hospodářský rok 1. 9. 2017 31. 8. 2018 Zpracovala a za správnost odpovídá: Ing. Lenka Hošková Mgr. Simona Fingerhutová OBSAH Spolek rodičů a přátel dětí a školy

Více

Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA Úč NO Úč 1-01 Název a sídlo účetní jednotky CZECHDESIGN.CZ, z. s. Účetní jednotka doručí výkaz 1x přislušnému fin.

Více

Výroční zpráva za rok 2013

Výroční zpráva za rok 2013 Výroční zpráva za rok 2013 o.s. Mosty sociálně psychologické centrum IČ: 26661306 Sídlo organizace: Most, J.Skupy 202/2303 Kontaktní místo pro klienty (provozovna) : Most, Business centrum, Budovatelů

Více

Úvodní slovo. Informace o organizaci

Úvodní slovo. Informace o organizaci Výroční zpráva 2013 Vážení přátelé, Úvodní slovo dostává se Vám do rukou první výroční zpráva obecně prospěšné společnosti Elim Vsetín, o.p.s. Společnost byla založena v roce 2013 s cílem převzetí aktivit,

Více

Perspektivy péče o ohrožné děti

Perspektivy péče o ohrožné děti Perspektivy péče o ohrožné děti Bc. Radek Šoustal referent SPOD, KÚ MSK Ostrava-Poruba, 22. 11. 2011 Základní dokumenty Národní akční plán k transformaci a sjednocení systému péče o ohrožené děti na období

Více

Sdružení přátel Gymnázia Most, o.p.s

Sdružení přátel Gymnázia Most, o.p.s Sdružení přátel Gymnázia Most, o.p.s Zpráva dozorčí rady o příjmech a výdajích Sdružení za rok 2006 Stav finančních prostředků k 1.1.2006 Peníze v pokladně: Peníze na běžném účtu: Celkem 29.444,00 Kč 109.059,11

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA COMENIUS MORAVUS, o.p.s. (dále je společnost) za rok 2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA COMENIUS MORAVUS, o.p.s. (dále je společnost) za rok 2008 VÝROČNÍ ZPRÁVA COMENIUS MORAVUS, o.p.s. (dále je společnost) za rok 2008 A. Přehled činností vykonávaných v kalendářním roce s uvedením vztahu k účelu založení obecně prospěšné společnosti Obecně prospěšná

Více

Fokus Turnov, z.s. Skálova 415, Turnov. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014

Fokus Turnov, z.s. Skálova 415, Turnov.  VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Fokus Turnov, z.s. Skálova 415, 511 01 Turnov www.fokusturnov.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 IČO : 49295101 Tel. : +420 481 321 424 Mob. : +420 775 083 008 Č. účtu : 483901574/0600 E-mail : fokus@fokusturnov.cz

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření spolku za hospodářský rok

Zpráva o činnosti a hospodaření spolku za hospodářský rok Zpráva o činnosti a hospodaření spolku za hospodářský rok 1. 9. 2016 31. 8. 2017 Zpracovala a za správnost odpovídá: Ing. Lenka Hošková Mgr. Simona Fingerhutová OBSAH Spolek rodičů a přátel dětí a školy

Více

KOSTKA KRÁSNÁ LÍPA, příspěvková organizace. Masarykova 1094/4, 40746 Krásná Lípa VÝROČNÍ ZPRÁVA. Rok 2010

KOSTKA KRÁSNÁ LÍPA, příspěvková organizace. Masarykova 1094/4, 40746 Krásná Lípa VÝROČNÍ ZPRÁVA. Rok 2010 KOSTKA KRÁSNÁ LÍPA, příspěvková organizace Masarykova 1094/4, 40746 Krásná VÝROČNÍ ZPRÁVA Rok 2010 Zpracovala Volfová Hana Kostka Krásná, příspěvková organizace Masarykova 1094/4 407 46 Krásná Kostka Krásná,

Více

Občanské sdružení Květina

Občanské sdružení Květina Občanské sdružení Květina Jeníkov 74, Oldřichov u Duchcova, 417 24 Tel.: +420 721 568 898,, IČO: 27038645 e-mail: oskvetina@centrum.cz, www.oskvetina.ic.cz Výroční zpráva za rok 2007 1/1 Obsah Výroční

Více

Mgr. Renata Hrochová VÝROČNÍ ZPRÁVA

Mgr. Renata Hrochová VÝROČNÍ ZPRÁVA Mgr. Renata Hrochová VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2016 OBSAH: Kdo jsem Dohody o výkonu PP Práce s rodinou Víkendové pobyty Poradenství v rámci výkonu SPO Stěžejní cíle k realizaci v roce 2016 Zpráva o hospodaření

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ROKU 2013 Informační středisko Mikuláš, o.p.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA ROKU 2013 Informační středisko Mikuláš, o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ROKU 2013 Informační středisko Mikuláš, o.p.s. Zpracováno v souladu s 21 zákona číslo 248/1995 Sb., o obecně prospěšných společnostech 1 Obsah: I. INFORMACE O SPOLEČNOSTI 1. Poslání a cíle

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA B.E.Z.va Nejdek o.p.s. Zpracoval: Jaromír Trtík

VÝROČNÍ ZPRÁVA B.E.Z.va Nejdek o.p.s. Zpracoval: Jaromír Trtík VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016 B.E.Z.va Nejdek o.p.s. Zpracoval: Jaromír Trtík strana 1 z 14 ZÁKLADNÍ ÚDAJE O SPOLEČNOSTI Název: B.E.Z.va Nejdek o.p.s. IČ: 26562464, Sídlo: Švermova 505, 362 21 Nejdek O NÁS B.E.Z.va

Více

Výroční zpráva za rok 2012

Výroční zpráva za rok 2012 Výroční zpráva za rok 2012 o.s. Mosty sociálně psychologické centrum IČ: 26661306 Sídlo organizace: Most, J.Skupy 202/2303 Kontaktní místo pro klienty (provozovna) : Most, Business centrum, Budovatelů

Více

Konzervatoř Olomouc o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013

Konzervatoř Olomouc o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Konzervatoř Olomouc o.p.s. 0 1) Historie společnosti Konzervatoř Olomouc o.p.s. byla založena zakladatelskou listinou ze dne 19. června 2012 a zapsána do rejstříku obecně prospěšných

Více

Výroční zpráva 2011 D občanské sdružení

Výroční zpráva 2011 D občanské sdružení Výroční zpráva 2011 D občanské sdružení č Úvodní slovo Další rok práce máme za sebou, je to už 13 let, co Déčko v Liberci pracuje. V roce 2011 se mírně změnilo složení Rady sdružení, na konci roku jsme

Více

Výroční zpráva za rok 2017

Výroční zpráva za rok 2017 Výroční zpráva za rok 2017 Úvodní slovo předsedkyně Uplynulý rok 2017 byl rokem, kdy Dětský průvodce rozvodem, z.s. právně vznikl a zapsal se mezi neziskové organizace v České republice. Z,,pouhého projektu

Více

DOMA BEZ OBAV DOMA BEZ OBAV Revoluční 1003/3 Praha 1 110 00 ču 107-4810960247/0100 wwwkrasapomociopscz Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb Výkaz

Více

OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST RODIČŮ A PŘÍZNIVCŮ GYMNÁZIA ŠTERNBERK. Výroční zpráva O.p.s. rodičů a příznivců Gymnázia Šternberk za rok 2012

OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST RODIČŮ A PŘÍZNIVCŮ GYMNÁZIA ŠTERNBERK. Výroční zpráva O.p.s. rodičů a příznivců Gymnázia Šternberk za rok 2012 OBECNĚ PROSPĚŠNÁ SPOLEČNOST RODIČŮ A PŘÍZNIVCŮ GYMNÁZIA ŠTERNBERK Horní náměstí č. 5, 785 01 Šternberk tel.: 588 001 080, Fax: 588 001 059 e-mail: visnovska@sternberk.cz, novakova@gymst.cz Bankovní spojení:

Více

Vnitřní předpis ITY z.s. č. 1/2017

Vnitřní předpis ITY z.s. č. 1/2017 Vnitřní předpis č. 1/2017 1. Cíle a předmět činnosti spolku 2. Organizační řád 3. Kompetence pracovníků v sociální službě 4. Práva a povinnosti zaměstnanců 5. Nouzové a havarijních situace 6. Závěrečné

Více

Sdružení AMICITIA. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 3

Sdružení AMICITIA. VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 3 Sdružení AMICITIA VÝROČNÍ ZPRÁVA z a r o k 2 0 1 3 0 O B S A H : 1. PLNĚNÍ ÚKOLŮ V HLAVNÍ ČINNOSTI ORGANIZACE 2 1.1. Služby klientům 2 1.2. Vzdělávací činnost 5 1.3. Podíl financování a kapacita 5 1.4.

Více

Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s.

Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s. Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s. Jeremenkova 1142/42, 772 00 Olomouc Tel./fax: +420 587 332 311, e-mail: mvso@mvso.cz, http://www.mvso.cz Moravská vysoká škola Olomouc, o.p.s. Výroční zpráva o hospodaření

Více

Rozvoj Krnovska o.p.s., Na náměstí 106, Osoblaha IČO Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti za rok 2014.

Rozvoj Krnovska o.p.s., Na náměstí 106, Osoblaha IČO Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti za rok 2014. Rozvoj Krnovska o.p.s., Na náměstí 106, Osoblaha IČO 26838401 Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti za rok 2014. Přehled činností vykonávaných v kalendářním roce s uvedením vztahu k účelu založení

Více

Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s.

Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s. Příloha k účetní závěrce sestavené k 31.12.2010 Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s. 1. Název, sídlo a obecné údaje Mezinárodní hudební festival Janáčkův máj, o.p.s. Moravská Ostrava, 28.

Více

Prezentace SPO v Elrond o.p.s. Kdo jsme a co děláme?

Prezentace SPO v Elrond o.p.s. Kdo jsme a co děláme? Prezentace SPO v Kdo jsme a co děláme? Naše motto: Nejdůležitější lidé na světě jsou DĚTI. partner pro vzdělávání Váš Historie Naše společnost Elrond vznikla 21. února 2007 jako občanské sdružení s názvem

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení Mateřské centrum Myška o.s. IČO: 22852654, sídlo: Náměstí 82, 334 52 Merklín

VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení Mateřské centrum Myška o.s. IČO: 22852654, sídlo: Náměstí 82, 334 52 Merklín VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení Mateřské centrum Myška o.s. IČO: 22852654, sídlo: Náměstí 82, 334 52 Merklín Obsah: 1. Základní údaje 2. Charakteristika činnost 3. Činnost v průběhu roku 4. Výhled na

Více

Výroční zpráva za rok 2010

Výroční zpráva za rok 2010 Výroční zpráva za rok 2010 Středisko rané péče SPRP Plzeň Organizační jednotka SPRP, o.s., s právní subjektivitou Od 1.1.2011 Středisko pro ranou péči Plzeň, o.p.s. OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY ZA ROK 2010 Slovo

Více

Zřizovací listina Úplné znění zřizovací listiny k schválené usnesením ZM č /2013

Zřizovací listina Úplné znění zřizovací listiny k schválené usnesením ZM č /2013 Kostka Krásná Lípa Zpráva o hospodaření v roce Kostka Krásná Lípa byla založena k 1. 6. 2008. Vlastní činnost zahájila od 1. 9. 2008. Sídlo: Masarykova 1094/4, Krásná Lípa IČ: 751 39 090 Právní forma:

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od do

Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od do Výroční zpráva Nadačního fondu speciálních sil generála Moravce za hodnocené období od 1. 1. 2017 do 31. 12. 2017 podle 358 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Část I.

Více

Zpráva o činnosti a hospodaření spolku za hospodářský rok

Zpráva o činnosti a hospodaření spolku za hospodářský rok Zpráva o činnosti a hospodaření spolku za hospodářský rok 6. 1. - 31. 8. 2016 Zpracovala a za správnost odpovídá: Ing. Lenka Hošková Mgr. Simona Fingerhutová OBSAH Spolek rodičů a přátel dětí a školy při

Více

Výroční zpráva Dobré místo, z.s. Českobrodská 575, Praha 9 - Běchovice IČO: OBSAH

Výroční zpráva Dobré místo, z.s. Českobrodská 575, Praha 9 - Běchovice IČO: OBSAH Dobré místo, z.s. Českobrodská 575, Praha 9 - Běchovice IČO: 22664742 Výroční zpráva 2015 OBSAH Úvodní slovo Poslání a cíle Základní informace o organizaci Historie Naši činnost podpořili Činnost v roce

Více

Občanské sdružení STROP. Občanská poradna STROP

Občanské sdružení STROP. Občanská poradna STROP Občanské sdružení STROP Občanská poradna STROP Výroční zpráva za rok 2006 Občanské sdružení STROP zaregistrováno u Ministerstva vnitra 2.5.2002. IČO: 265 90 620 Adresa: Tř.T.Bati 1276, 760 01 Zlín Telefon:

Více

Výroční zpráva za rok 2007

Výroční zpráva za rok 2007 Výroční zpráva za rok ALFA HUMAN SERVICE, občanské sdružení pro pomoc pečujícím o děti se zdravotním postižením Biskupcova 84 130 00 Praha 3 1 číslo registrace:vs/1-1/44086/00-r IČO:70863059 Bankovní spojení:

Více

Zpráva o činnosti Ledovce za rok 2013

Zpráva o činnosti Ledovce za rok 2013 Zpráva o činnosti Ledovce za rok 2013 V roce 2013 jsme se věnovali těmto činnostem: - Poskytování sociálních služeb Chráněné bydlení Ledovec, Sociální rehabilitace Ledovec, Odborné sociální poradenství

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2009. Mateřská škola Těšetice, příspěvková organizace, okres Znojmo IČO : 70988323

VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2009. Mateřská škola Těšetice, příspěvková organizace, okres Znojmo IČO : 70988323 Mateřská škola Těšetice, příspěvková organizace, okres Znojmo IČO : 70988323 VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ŠKOLY ROK 2009 Za organizaci : Jana Mikulášková, ředitelka školy Mateřská škola Těšetice IČO :

Více

obecně prospěšné společnosti EUTIS

obecně prospěšné společnosti EUTIS 1. výroční zpráva obecně prospěšné společnosti EUTIS za období 11. 8. 31. 12. 2005 Vypracovali a předkládají: Jan Závěšický, Reda Ifrah Ve Žďáře nad Sázavou červen 2006 předseda správní rady, ředitel OBSAH:

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA Příloha výroční zprávy 2016 Přehled o peněžních příjmech a výdajích Odpis nedobytné pohledávky 53 133 186 Nákladové úroky 0 0 0 VÝDAJE v tisících Kč Náklady

Více

Výroční zpráva o činnosti Erudis, o.p.s. za rok 2012

Výroční zpráva o činnosti Erudis, o.p.s. za rok 2012 Výroční zpráva o činnosti Erudis, o.p.s. za rok 2012 Údaje o organizaci Název: Erudis, o.p.s. Adresa: Fügnerovo náměstí 1808/3, 120 00 Praha 2 IČ: 26435667 Bankovní spojení: UniCredit Bank, a.s., Na Příkopě

Více

Výroční zpráva za rok 2017

Výroční zpráva za rok 2017 Výroční zpráva za rok 2017 Kontakt IČ: 02424282 Sídlo: Záboří 83, 373 84 Záboří Pracoviště: Pod hradem 9, 386 01 Strakonice tel: 383 387 180 mail: info@rodinnaporadna-strakonice.cz web: web: http://www.ops-poradnastrakonice.cz/

Více

Nezisková společnost pro rozvoj a podporu sociálních služeb a osobnostního potenciálu člověka.

Nezisková společnost pro rozvoj a podporu sociálních služeb a osobnostního potenciálu člověka. Výroční zpráva 2014 Nezisková společnost pro rozvoj a podporu sociálních služeb a osobnostního potenciálu člověka. a) Předseda správní rady: Renzová Vendula b) Členové správní rady: Kačírková Hana Dušková

Více

Městské centrum komplexní péče Náměstí 17. Listopadu 593, Benátky nad Jizerou. ZPRÁVA o výsledku hospodaření za rok 2011

Městské centrum komplexní péče Náměstí 17. Listopadu 593, Benátky nad Jizerou. ZPRÁVA o výsledku hospodaření za rok 2011 Městské centrum komplexní péče Náměstí 17. Listopadu 593, Benátky nad Jizerou ZPRÁVA o výsledku hospodaření za rok 2011 Sestavená dne 20. 1. 2012 Forma hospodaření: Zřizovatel: Příspěvková organizace Město

Více

Fokus Turnov, z.s. Skálova 415, Turnov. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015

Fokus Turnov, z.s. Skálova 415, Turnov.  VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Fokus Turnov, z.s. Skálova 415, 511 01 Turnov www.fokusturnov.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 IČO : 49295101 Tel. : +420 481 321 424 Mob. : +420 775 083 008 Č. účtu : 483901574/0600 E-mail : fokus@fokusturnov.cz

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014. Návraty Louny - centrum sociálních služeb, z. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014. Návraty Louny - centrum sociálních služeb, z. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Návraty Louny - centrum sociálních služeb, z. s. Organizace: Návraty Louny, centrum sociálních služeb, z. s. Adresa: Pod Nemocnicí 2380 440 01 Louny Identifikační údaje: IČ 26595249

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009. Občanského sdružení NÁVRATY. Centra sociálního poradenství a sociálních služeb Louny

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009. Občanského sdružení NÁVRATY. Centra sociálního poradenství a sociálních služeb Louny VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 Občanského sdružení NÁVRATY Centra sociálního poradenství a sociálních služeb Louny Organizace: Občanské sdružení Návraty centrum sociálního poradenství a sociálních služeb Adresa:

Více

Žádost organizace o státní dotaci v roce obecná část

Žádost organizace o státní dotaci v roce obecná část Příloha č.1 Žádost organizace o státní dotaci v roce 2008 obecná část Evidenční číslo: (doplní MŠMT) Název poskytovatele dotace: MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY Název dotačního programu: PODPORA

Více

Výroční zpráva společnosti InHelp,o.p.s. za rok 2011

Výroční zpráva společnosti InHelp,o.p.s. za rok 2011 Výroční zpráva společnosti InHelp,o.p.s. za rok 2011 Identifikace organizace: InHelp, o.p.s. Sídlem: 5. Května 3, 289 23 Milovice IČ: 27923151 Tato z práva zahrnuje popis činnosti společnosti InHelp, o.p.s.

Více

Hospodářská zpráva ČRDM za rok 2001

Hospodářská zpráva ČRDM za rok 2001 Hospodářská zpráva ČRDM za rok 2001 I. Úvod ČRDM byla založena v roce 1998. Právní subjektivitu získala 23. června 1998, účet zřídila u peněžního ústavu UNIVERSAL BANKA, a.s., dne 24. června 1998. Po odebrání

Více

Plnění rozpočtu: 1. NÁKLADY-VÝDAJE 2013

Plnění rozpočtu: 1. NÁKLADY-VÝDAJE 2013 Plnění : 1. NÁKLADY-VÝDAJE 2013 Číslo položky Název položky NÁVRH ROZPOČTU Plnění Plnění v 501 SPOTŘEBOVANÉ NÁKUPY 80 500,00 Kč 84 881,83 Kč 105% 501-100 SPOTŘEBA SPORTOVNÍHO MATERIÁLU 3 000,00 Kč 2 168,00

Více

Rozbor hospodaření příspěvkové organizace ke dni sestavení závěrky k 31. prosinci 2018

Rozbor hospodaření příspěvkové organizace ke dni sestavení závěrky k 31. prosinci 2018 Základní škola Jiříkov, okres Děčín, Moskevská 740, příspěvková organizace,407 53 Jiříkov IČO:70698490 Rozbor hospodaření příspěvkové organizace ke dni sestavení závěrky k 31. prosinci 2018 Zpracovala:

Více