96 World Selects Invitational Saco ME, USA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "96 World Selects Invitational Saco ME, USA 9.4.-17.4.2012"

Transkript

1 96 World Selects Invitational Saco ME, USA Praktické informace

2 Hotel Skupina bude po celou dobu pobytu ubytovaná celkem ve třech hotelích a to v Bostonu, v místě konání turnaje a na Staten Islandu před návštěvou New Yorku. Každý z hotelů nabízí standardní vybavení pro 3*-4* hotely amerického typu. V hotelích je přísný zákaz hrát hokej nebo fotbal na chodbách a po hod. bude absolutní klid. Jednotlivé stížnosti budou řešeny individuálně. Škody na pokojích nebo chodbách zaviněné skupinou musí být vyrovnány před odjezdem. Embassy Suites Boston - Marlborough 123 Boston Post Road West, Marlborough, Massachusetts United States Tel: Ramada Saco Plaza 352 North Street Saco, ME Embassy Suites Marlborough Wild Avenue, Staten Island, NY, US, Tel: Cennosti Pro Vaše bezpečí a jistotu doporučujeme si dát cenné věci do bezpečnostní schránky, která je buď v pokoji, nebo v recepci. Ve většině případů hotel neručí za ztrátu cenností volně položených v pokoji. Elektrické zásuvky Jelikož téměř všichni budete používat nějaká elektrická zařízení, která si přivezete z Evropy (foťáky, nabíječky, holící strojky ), tak se setkáte s trochu jiným napětím v elektrické síti než jsme zvyklí u nás v Evropě. V Americe je napětí Voltů a 60Hz. Přístroje, které nejsou upraveny pro toto napětí, Vám bohužel v USA fungovat nebudou o amerických zásuvkách ani nemluvě. Redukce do zásuvky je totiž potřeba. Každý spotřebič má (nebo aspoň by měl mít) na sobě technický štítek, kde jsou uvedeny údaje, které právě potřebujeme. Pokud je na spotřebiči nenajdete, podívejte se do návodu k použití. Jestli najdete informaci V, je to pro vás dobré znamení a přístroj by vám měl v USA fungovat. Ještě ale nemáme vyhráno...teď teprve začne zábava. V Americe nemají jen jiné napětí v elektrických zásuvkách, ale právě i jiné zásuvky. Pro cesty po USA budete potřebovat adaptér neboli redukci do elektrické zásuvky.

3 Zimní stadion Turnaj se odehraje na dvou zimních stadionech a to MHG Centre-Saco Maine, které je jen přes ulici od hotelu a ve sportovním centru University of Southern Maine Ice Arena. Obě haly nabízejí kvalitní zázemí a družstva odehrají zápasy v základní skupině na obou zimních stadionech. Na zimním stadionu je možnost i broušení bruslí a cena se pohybuje kolem 6-10 USD. Nenechávejte broušení bruslí na poslední chvíli, ať je vždy čas a jistota, že je budete mít připravené na zápas. Místní měna Měna v Americe je USD (americký dolar) a kurs je kolem 18,50-19,00Kč za 1 USD. Je dobré mít základní hotovost již z Prahy, jinak se dá platit kreditní a platební kartou snad vše a všude. Finanční rezerva pro hráče Zde záleží na úvaze každého rodiče. Veškeré stravování bude zajištěno. Každý hráč by měl mít rezervu na něco malého, nápoje, suvenýry atd. Budou trávit volný čas jak v Bostonu tak i v New Yorku a extra hotovost se bude určitě hodit. Oblečení Určitě se bude více hodit mít sportovní oblečení. Ale je nutnost mít jedno slušné na zahajovací večeři. Pro přesné složení prosím kontaktujte svého trenéra, ale minimum je: Hráči Bílá košile Tmavé kalhoty (ne jeans) Společenské boty Kravata (už jen jako bonus) Trenéři Když budou mít místo na oblek bude to jen lepší. Jak si zabalit? Každá osoba má k dispozici v ceně letenky jedno zavazadlo k odbavení a jedno příruční zavazadlo. Hráči Zavazadlo k odbavení Každý hráč si odbaví hokejovou tašku. Limit je 23 kg, kdy je tolerance až 23,9kg. Ze zkušeností, které máme, by to mělo stačit na hokejovou výzbroj. Popřípadě se dá přidat i pár bot nebo pár osobních věcí. Příruční zavazadlo Příruční zavazadlo by mělo mít rozměry cca délka 45 cm, šířka 36 cm a hloubka 20 cm, včetně držadla, postranní kapsy a kol; maximální hmotnost 8 kg. To by mělo stačit na věci osobní potřeby. Pozor - drogistické potřeby jako šampóny, sprchovací gely, voňavky, atd. si dejte do zavazadla k odbavení. Jinak při osobní prohlídce Vám budou zabaveny.

4 Družstvo pak bude mít k dispozici jedno zavazadla a to mrtvolu na hokejky. Rodiče Pro rodiče platí stejné limity na zavazadla. Jestliže cestuje i rodič, může přibalit některé osobní věci hráče k sobě do kufru, když by bylo potřeba. V případě, že někdo vlastní věrnostní kartu British Airways nebo oneworld airlines alliance, zkontrolujte si Vaše podmínky a bonusy při přepravě. Nadměrná zavazadla a nadváhu si každý platí zvlášť podle podmínek British Airways. Počasí V USA se používá F místo C a převodová rovnice zní: 68 F - 32 = 36 x 5 = 180 : 9 = 20 C Po dobu pobytu by mohlo být již příjemných C. Před odletem je dobré se podívat na předpověď počasí například na Yahoo Weather. Užitečná telefonní čísla Emergency 911 Velvyslanectví České republiky ve Washingtonu 3900 Spring of Freedom St. NW, Washington, DC Tel: (202) Konzulární oddělení v New Yorku pro návštěvníky států ME, NJ, NY 321 East 73rd Street, New York, NY Tel: (646) od 9.00 do 17.00hod. Cestovní pas a víza Pro vstup do USA již nejsou potřeba víza. Zde je několik variant jak se zachovat podle toho, jestli máte ještě vízum, nebo biometrický pas. 1. Mám platný pas bez víza - nechat si vystavit nový pas s biometrickými údaji a pak vyplnit registraci ESTA nebo požádat o udělení víza, tzn. vyplnit žádost, doložit všechny potřebné údaje a objednat se na pohovor na ambasádě. 2. Mám platný pas s platným vízem: Na platný pas s platným vízem se může vycestovat, není třeba nic vyplňovat, cestovat se může do konce platnosti víza. 3. Mám biometrický pas bez víza: Biometrický pas bez víza - vyplnit registraci ESTA. 4. Mám biometrický pas s vízem: Není nutno nic vyplňovat. 5. Nemám pas nebo mám neplatný pas: Co nejdřív si zažádat o vydání cestovního pasu s biometrickými údaji a vyplnit registraci ESTA. Pravdou je, že lhůta je 30 dnů, ale po dohodě s pracovnicí bude vetšinou dřív. Také se vydává tzv. pas - blesk, ale bez biometrických prvků, lhůta je 15 dnů a platí pouze 6 měsíců a jeho vydání stojí 1 500,- Kč (pro osoby od 15 let)

5 Cestovní pas vydaný v roce 2007 (s čipem a digitální fotografií) a novější, je akceptovatelný pro systém ESTA, není tedy nutný pas s otisky prstů. Kde se registrovat do ESTA? Na adrese: Potřebné údaje pro vyplnění ESTA Údaje přepravce, označení přepravce: BA British Airways Údaje přepravce, číslo letu: BA0213 London Boston Místo, kde budete nastupovat na palubu: London, Great Britain Adresa vašeho pobytu ve Spojených státech První řádek: Boston Post Road West 123 Druhý řádek: Nic nevyplňovat Město: Marlborough Stát: Massachusetts Když by Vám bylo něco nejasného, nebo by se Vám zdálo, že Vám některá informace chybí, prosím kontaktujte nás na ové adrese klara.bodlakova@challenger.cz nebo miro.vojtisekjr@challenger.cz. Nákupy Ve většině případech je oblečení a hokejová výzbroj levnější ve Státech než v Evropě. Plánuješ-li si doplnit hokejovou výzbroj, toto je dobrá možnost. Zkontroluj si ceny zde a v USA je budeš moci porovnat. I výběr je mnohem větší. Po dobu pobytu jistě navštívíte některý z větších sportovních obchodů. New York je pak další ojedinělá příležitost k nakupování. Webová stránka Vám nabízí top 25 obchodů v New Yorku. Po skončení prohlídky si můžete taky nechat poradit od průvodce. Pozor - většinou cena na visačce není konečná a je potřeba přičíst federální a státní daň, která se mění stát od státu. Při nákupu zboží větší hodnoty si nechte vystavit TaxFree formulář a postupujte podle pokynů pro získání daně zpět. Počítejte s tím, že clu nepodléhá zboží do 150 euro a DPH do 22 euro. Ale když si koupíte napřiklad tenisky za 100 USD a vybalíte je, už nikdo nepozná, že jsou nové. U elektroniky je to těžší, protože mohou zkontrolovat historii a dobu používání.

00 World Selects Invitational Stockholm, Švédsko 1.5.-5.5.2012. Praktické informace

00 World Selects Invitational Stockholm, Švédsko 1.5.-5.5.2012. Praktické informace 00 World Selects Invitational Stockholm, Švédsko 1.5.-5.5.2012 Praktické informace Hotel Hotel Scandic Alvik je moderní 4* hotel poblíž zimního stadionu. Všechna družstva budou ubytovaná ve stejném hotelu.

Více

96 World Selects Invitational Portland, ME - USA 9.4. 17.4.2012

96 World Selects Invitational Portland, ME - USA 9.4. 17.4.2012 96 World Selects Invitational Portland, ME - USA 9.4. 17.4.2012 Balíček služeb obsahuje: *Ubytování ve 3* hotelích celkem 7 nocí *Místní doprava z letiště v Bostonu na místo turnaje WSI s přenocováním

Více

AACC Annual Meeting 2008 & AACC Clinical Laboratory Expo 2008. July 27 31, 2008 Washington, DC

AACC Annual Meeting 2008 & AACC Clinical Laboratory Expo 2008. July 27 31, 2008 Washington, DC Nabídka na zajištění služeb spojených s aktivní účastí na konferenci AACC Annual Meeting 2008 & AACC Clinical Laboratory Expo 2008 July 27 31, 2008 Washington, DC http://www.aacc.org/aacc/events/ann_meet/

Více

AACC Annual Meeting 2008 & AACC Clinical Laboratory Expo 2008. July 27 31, 2008 Washington, DC

AACC Annual Meeting 2008 & AACC Clinical Laboratory Expo 2008. July 27 31, 2008 Washington, DC Nabídka na zajištění služeb spojených s aktivní účastí na konferenci AACC Annual Meeting 2008 & AACC Clinical Laboratory Expo 2008 July 27 31, 2008 Washington, DC http://www.aacc.org/aacc/events/ann_meet/

Více

1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH

1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH POBYT NA FILIPÍNÁCH S FILIPÍNSKÝM LÉČITELEM ČTYŘI VARIANTY POBYTU 1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH Odlet z Prahy Ruzyně 1.8.2011 v 15.50 h. do Dubaje.

Více

Tereza Heczková Cestování do Spojených států amerických

Tereza Heczková Cestování do Spojených států amerických Tereza Heczková amerických Pro lety do Spojených států se zavedla následující speciální pravidla: letecké společnosti jsou povinny zjistit od cestujících jejich osobní údaje. A v rámci bezvízového styku

Více

Karate Lions Pardubice

Karate Lions Pardubice Datum 2. června 2018 Místo Tipsport arena (kapacita 10 000+ míst), Pardubice, Česká republika Registrace Online registrace by měla být provedena přes www.sportdata.org do 31. května 2018. Pozdější registrace

Více

Mezinárodní Hokejový Turnaj U16 pa - ne 12. - 14. dubna 2013

Mezinárodní Hokejový Turnaj U16 pa - ne 12. - 14. dubna 2013 PROSTEJOV Ceská Republika Vážený pane/paní, dovolte mi pozvat Váš klub k účasti na mezinárodním hokejovém turnaji U16 který se koná v Prostějově - Česká Republika. Mezinárodní Hokejový Turnaj U16 pa -

Více

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018 SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2018 Kypr je ostrov s nejkrásnějšími písčitými plážemi v Evropě. Letos zde organizujeme výukový kemp plážového volejbalu ve spojení s dovolenou u moře. Termíny jsme

Více

VISA ONLINE Postup pro online vyžádání víza do Spojených arabských emirátů přes www.emirates.com

VISA ONLINE Postup pro online vyžádání víza do Spojených arabských emirátů přes www.emirates.com VISA ONLINE Postup pro online vyžádání víza do Spojených arabských emirátů přes www.emirates.com Od 10. května mohou cestující společnosti Emirates z 35 zemí světa žádat o víza do UAE online prostřednictvím

Více

Zavazadla, kočárky a dětské sedačky v letadle

Zavazadla, kočárky a dětské sedačky v letadle Poslední aktualizace: 28.06.2017 Zavazadla, kočárky a dětské sedačky v letadle Zavazadla pro děti na palubě letadla Pro děti do dvou let věku, které cestují na klíně rodičů a jejichž let stojí 0-20 % ceny

Více

PASOVÉ, VÍZOVÉ A ZDRAVOTNÍ POŽADAVKY PRO OBČANY ČR

PASOVÉ, VÍZOVÉ A ZDRAVOTNÍ POŽADAVKY PRO OBČANY ČR V Praze dne 13.3.2015 PASOVÉ, VÍZOVÉ A ZDRAVOTNÍ POŽADAVKY PRO OBČANY ČR Srí Lanka Platnost minimálně 6 měsíců v den příjezdu na Srí Lanku. 3 možnosti, jak získat turistické vízum (pro pobyty do 30 dnů):

Více

Poplatky v letecké přepravě LÉTO 2012 (platí pro všechny lety TVS od 1. 5. 2012, HCC 15.5.2012)

Poplatky v letecké přepravě LÉTO 2012 (platí pro všechny lety TVS od 1. 5. 2012, HCC 15.5.2012) Poplatky v letecké přepravě LÉTO 2012 (platí pro všechny lety TVS od 1. 5. 2012, HCC 15.5.2012) Váhové limity Letecká společnost Zapsané zavazadlo počet hmotnost počet hmotnost Rozměr Travel Service 1

Více

PASOVÉ, VÍZOVÉ A ZDRAVOTNÍ POŽADAVKY PRO OBČANY ČR

PASOVÉ, VÍZOVÉ A ZDRAVOTNÍ POŽADAVKY PRO OBČANY ČR V Praze dne 25.5.2014 PASOVÉ, VÍZOVÉ A ZDRAVOTNÍ POŽADAVKY PRO OBČANY ČR Srí Lanka Platnost minimálně 6 měsíců v den příjezdu na Srí Lanku. Po příletu na letišti v Colombu (přepážka Visa Upon Arrival)

Více

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2019

SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2019 SPORTIZER BEACHVOLEJBALOVÝ KEMP KYPR 2019 Chtěli byste si zahrát volejbal na nejkrásnějších písčitých plážích v Evropě, a při tom poznat ostrov ve Středozemním moři? Pojeďte s námi na kemp plážového volejbalu

Více

POZVÁNKA NA KONFEREN CI A VELETRH BIOMED ISRAEL 2017

POZVÁNKA NA KONFEREN CI A VELETRH BIOMED ISRAEL 2017 POZVÁNKA NA KONFEREN CI A VELETRH BIOMED ISRAEL 2017 The 16th Life Sciences & Technology Week David InterContinental Tel Aviv, Israel 23. - 25. 5. 2017 1. Organizace akce Česko-izraelská smíšená obchodní

Více

HC ENERGIE KARLOVY VARY pořádá. VELIKONOČNÍ TURNAJ 4.tříd (ročník 2007 a mladší) Hlavní partner turnaje je:

HC ENERGIE KARLOVY VARY pořádá. VELIKONOČNÍ TURNAJ 4.tříd (ročník 2007 a mladší) Hlavní partner turnaje je: HC ENERGIE KARLOVY VARY pořádá VELIKONOČNÍ TURNAJ 4.tříd (ročník 2007 a mladší) Hlavní partner turnaje je: Přihlášené týmy: Místo konání: KV ARENA tréninková hala Západní ulice 1812/73 Karlovy Vary 360

Více

Pokyny k zájezdu č. 878-5091 do Berlína

Pokyny k zájezdu č. 878-5091 do Berlína Vážené dámy a pánové, milí cestující! Pokyny k zájezdu č. 878-5091 do Berlína Rádi bychom Vám sdělili několik důležitých informací k zájezdu, jehož se ve dnech 2.-6.11.2015 zúčastníte. Připravili jsme

Více

Tato brožura je speciálně pro Vás, naleznete zde veškeré potřebné informace o odpočinku v našem hotelu a jeho okolí.

Tato brožura je speciálně pro Vás, naleznete zde veškeré potřebné informace o odpočinku v našem hotelu a jeho okolí. Vážení hosté! Dovolte, abychom Vás přivítali v hotelu Colloseum. Tato brožura je speciálně pro Vás, naleznete zde veškeré potřebné informace o odpočinku v našem hotelu a jeho okolí. Budete li mít jakékoliv

Více

UZAVŘENÍ VZDUŠNÉHO PROSTORU. Praktické rady pro cestující, kteří měli problémy v důsledku uzavření letišť v EU

UZAVŘENÍ VZDUŠNÉHO PROSTORU. Praktické rady pro cestující, kteří měli problémy v důsledku uzavření letišť v EU UZAVŘENÍ VZDUŠNÉHO PROSTORU Praktické rady pro cestující, kteří měli problémy v důsledku uzavření letišť v EU Uzavření vzdušného prostoru způsobilo v celé Evropě turistům a lidem cestujícím ze služebních

Více

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Pozvánka na basketbalový turnaj 3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Termín: 26. 28. 12. 2014 (pátek až neděle) Centrem místa konání: Městská sportovní hala Plzeň, Úslavská 75 Kategorie: U10

Více

Pokyny k zájezdu č. 921-5099 do Berlína

Pokyny k zájezdu č. 921-5099 do Berlína Vážené dámy a pánové, milí cestující! Pokyny k zájezdu č. 921-5099 do Berlína Rádi bychom Vám sdělili několik důležitých informací k zájezdu, jehož se ve dnech 16.-20.11.2015 zúčastníte. Připravili jsme

Více

Isar Cup Moosburg První ročník 2011 7 červen - 8 červen 2014

Isar Cup Moosburg První ročník 2011 7 červen - 8 červen 2014 Isar Cup Moosburg První ročník 2011 7 červen - 8 červen 2014 Isar Cup Počet týmů: 72 Number of games: 5 Kategorie: mladší přípravka, starší přípravka, mladší žáci, starší žáci A-B, mladší dorostenci A-B,

Více

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Pauserová. Dostupné z www.soes.cz.

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Pauserová. Dostupné z www.soes.cz. Číslo projektu Název školy Předmět Tematický okruh CZ.1.07/1.5.00/34.0852 Střední škola cestovního ruchu, s. r. o., Benešov Technika cestovního ruchu Služby letecké dopravy Téma Ročník Autor Služby letecké

Více

Kaplan International Vancouver

Kaplan International Vancouver Kaplan International Vancouver Vítejte v Kaplan International Vancouver! Škola se nachází v centru města, poblíž slavné Robson Street, Stanleyparku a pláží. Protože ze školy do slavných lyžařských areálů

Více

ESTA - elektronický systém cestovní registrace

ESTA - elektronický systém cestovní registrace ESTA - elektronický systém cestovní registrace (veškeré údaje jsou povinné, s výjimkou údajů označených jako nepovinné) Informace o žadateli Jméno a příjmení : Jste známý/á pod nějakými jinými jmény nebo

Více

www.cz-milka.net Balení na cesty

www.cz-milka.net Balení na cesty Balení na cesty Tento dokument obsahuje různé seznamy věcí, které se mohou hodit s sebou na dovolenou v zimě nebo v létě, na hory nebo k moři. Seznamy je možné vytisknout a při balení si v nich odškrtávat

Více

Kontrolní seznam před odjezdem. Supporting European Mobility for Employment

Kontrolní seznam před odjezdem. Supporting European Mobility for Employment Supporting European Mobility for Employment Kontrolní seznam před odjezdem Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací (sdělení) odpovídá výlučně autor. Publikace

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole AM LANGUAGE STUDIO Sliema, Malta

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole AM LANGUAGE STUDIO Sliema, Malta JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

Man s relationship to the scientific and technological progress

Man s relationship to the scientific and technological progress Man s relationship to the scientific and technological progress Man s relationship to the scientific and technological progress VY_32_INOVACE_03_02_01 Seznámení se základními poznatky o tematickém okruhu

Více

PUTOVNÍ POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA ZLÍNA TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI R A MLADŠÍ. HC PSG ZLÍN, z. s. ZS - LUĎKA ČAJKY ZS - PSG ARÉNA

PUTOVNÍ POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA ZLÍNA TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI R A MLADŠÍ. HC PSG ZLÍN, z. s. ZS - LUĎKA ČAJKY ZS - PSG ARÉNA PUTOVNÍ POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA ZLÍNA TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI R. 2004 A MLADŠÍ HC PSG ZLÍN, z. s. 12. - 14. 8. 2016 ZS - LUĎKA ČAJKY ZS - PSG ARÉNA MÍSTO KONÁNÍ: zimní stadion Luďka Čajky a PSG aréna DATUM

Více

8. SPAIN TROPHY 2015

8. SPAIN TROPHY 2015 HONEYTOUR SPORTS s.r.o. Štětínská 341/38 181 00 PRAHA 8 TEL/FAX. 00420 233 550 495 MOBIL 604 762 384 honeytour@quick.cz www.honeytour.cz 8. SPAIN TROPHY 2015 Místo konání: ŠPANĚLSKO Costa Maresme, Costa

Více

Zavazadla: omezení týkající se váhy a rozměrů - Delta Air Lines

Zavazadla: omezení týkající se váhy a rozměrů - Delta Air Lines esky.cz Poslední aktualizace: 06.02.2019 Zavazadla: omezení týkající se váhy a rozměrů - Delta Air Lines Delta Air Lines Projděte si pravidla přepravy příručních zavazadel v letadlech společnosti Delta

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EUROPEAN CENTRE Londýn, Velká Británie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EUROPEAN CENTRE Londýn, Velká Británie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

PROPOZICE. VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN

PROPOZICE. VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN PROPOZICE VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN HODONÍN zimní stadion Václava Nedomanského 28. 29. 12. 2015 Hodonín - 28.12.-29.12.2015 Propozice

Více

HC DĚČÍN ve spolupráci Statutární město Děčín pořádá 43. ročník turnaje O Čokoládový puk

HC DĚČÍN ve spolupráci Statutární město Děčín pořádá 43. ročník turnaje O Čokoládový puk HC DĚČÍN ve spolupráci Statutární město Děčín pořádá 43. ročník turnaje O Čokoládový puk Termín konání: 30. 31. 3. 2019 Místo konání: Zimní stadion Děčín, Oblouková 638/21, Děčín 3, 405 01, Česká Republika

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole LIDEN & DENZ Moskva, Rusko

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole LIDEN & DENZ Moskva, Rusko JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme AGRITECH 2015 SPECIALIZOVANÁ MISE SPOJENÁ S NÁVŠTĚVOU MEZINÁRODNÍHO VELETRHU, B2B WORKSHOPEM A DALŠÍM ODBORNÝM PROGRAMEM Datum konání: 26. 1.5. 2015 Obor: Zemědělství

Více

RAY DIVING POŘÁDÁ POTÁPĚČSKÉ SAFARI " MALÉ SUNDY - KOMODO - INDONÉSIE"

RAY DIVING POŘÁDÁ POTÁPĚČSKÉ SAFARI  MALÉ SUNDY - KOMODO - INDONÉSIE RAY DIVING POŘÁDÁ POTÁPĚČSKÉ SAFARI " MALÉ SUNDY - KOMODO - INDONÉSIE" KOMODO SE PYŠNÍ TÍM, ŽE PATŘÍ MEZI NEJPESTŘEJŠÍ POTÁPĚČSKOU LOKALITU INDONÉSIE, KDE JSOU JEŠTĚ RYBY...? :-)) Termín 9. - 19. listopadu

Více

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE PRAGUE GAMES 2018 15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE POŘADATEL: TATRAN STŘEŠOVICE EXCALIBUR TOURS PRAHA ve spolupráci s Českou Florbalovou Unií za podpory Hlavního Města Prahy

Více

nejlepší ceny záruka Obecné podmínky a ustanovení

nejlepší ceny záruka Obecné podmínky a ustanovení Provádějte své hotelové rezervace bez napětí a s jistotou, že jste nakoupili výhodně. Díky naší garanci nejlepší ceny ušetříte při přímé rezervaci požadovaného Vienna International Hotelu kromě času také

Více

HC VLCI ČESKÝ TĚŠÍN SEZÓNA 2018/2019 SEZÓNA 2019/2020

HC VLCI ČESKÝ TĚŠÍN SEZÓNA 2018/2019 SEZÓNA 2019/2020 HC VLCI ČESKÝ TĚŠÍN SEZÓNA 2018/2019 SEZÓNA 2019/2020 SHRNUTÍ LOŇSKÉ SEZÓNY poprvé otevřena kategorie junioři po základní části se probojovali do vyšší skupiny v té skončili na 7. místě doplněni o hráče

Více

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým

Vážení přátelé, Moc se na Vás všechny těšíme! Váš Nutricia tým Vážení přátelé, jak možná víte, letos v červnu jsme pořádali historicky první setkání určené teenagerům a dospělým. Konalo se v Rozdrojovicích u Brna a mnozí z Vás mohou potvrdit, že se více než vydařilo.

Více

X I. B R N O C U P 2 0 1 2

X I. B R N O C U P 2 0 1 2 I N T E R N A T I O N A L P O L I C E A S S O C I A T I O N S E K C E Č E S K É R E P U B L I K Y ÚZEMNÍ SKUPINA 201 BRNO X I. B R N O C U P 2 0 1 2 v s á l o v é k o p a n é B R N O, Č E S K Á R E P U

Více

Vysoké učení technické v Brně Koleje a menzy Kolejní 2, 612 00 Brno V Brně dne 14. 6. 2017 Rezervace ubytování pro studenty budoucích prvních ročníků Akademický rok 2017/18 Studenti budoucích prvních ročníků

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EASY SCHOOL OF LANGUAGES Valletta, Malta

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EASY SCHOOL OF LANGUAGES Valletta, Malta JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

PROPOZICE LETNÍHO KEMPU

PROPOZICE LETNÍHO KEMPU PROPOZICE LETNÍHO KEMPU AKADEMIE KARATE VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ 18. - 25.7. 2015 Horní Bečva, Hotel Kahan 1 Na základě vaší přihlášky Vám zasíláme doplňující informace o kempu Datum: 18.7. 2015 sobota - 25.7.2015

Více

Vysoké učení technické v Brně Koleje a menzy Kolejní 2, 612 00 Brno V Brně dne 9. 5. 2016 Rezervace ubytování pro studenty budoucích prvních ročníků Akademický rok 2016/17 Studenti budoucích prvních ročníků

Více

Poplatky v letecké přepravě ZIMA 2012-2013 (platí pro všechny lety od 1. 11. 2012)

Poplatky v letecké přepravě ZIMA 2012-2013 (platí pro všechny lety od 1. 11. 2012) Poplatky v letecké přepravě ZIMA 2012-2013 (platí pro všechny lety od 1. 11. 2012) Váhové limity Letecká společnost Zapsané zavazadlo počet hmotnost počet hmotnost Rozměr Travel Service 15 kg* 1 5 kg**

Více

Odbavení na letišti. Tipy pro cestovatele. Poslední aktualizace: 21.05.2015. 1. esky.cz 2. Guide_homepage

Odbavení na letišti. Tipy pro cestovatele. Poslední aktualizace: 21.05.2015. 1. esky.cz 2. Guide_homepage Poslední aktualizace: 21.05.2015 1. esky.cz 2. Guide_homepage Tipy pro cestovatele Letenky Zavazadla Těhotenství a let letadlem Dítě v letadle Zvířata Odbavení a obsluha cestujícího Cestující s nadváhou

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ICE ARENA FITNESS

PROVOZNÍ ŘÁD ICE ARENA FITNESS 1. Návštěvník Ice Arena Fitness centra je povinen seznámit se s tímto provozním řádem a jednat a chovat se v souladu s ním. Uhrazením vstupného dle platného ceníku s ním vyjadřuje plný souhlas. 2. Návštěvník

Více

Rozpis Tio Milla 2018 Nynäshamn (Švédsko)

Rozpis Tio Milla 2018 Nynäshamn (Švédsko) Rozpis Tio Milla 2018 Nynäshamn (Švédsko) 20.4.2018 29.4.2018 Závodníci a trenéři TioMila 2018: Sestava je již potvrzená. Doprava tam: Pátek 20.4.2018 Praha letiště (Nejpozději do 10:00 hodin ) doprava

Více

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE O POHÁR HEJTMANA 1. KOLO NEDĚLE 8. 11. 2015 Dětská liga kumite je série samostatných turnajů, určených pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenost, či např. potřebují

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Studijněpoznávací. zájezd do Anglie

Studijněpoznávací. zájezd do Anglie Studijněpoznávací zájezd do Anglie Mgr. Marta Lisová Pelhřimov Družstevní 1233, 393 01 Cestovní kancelář a Cestovní vzdělávací agentura / Travel Educational Agency Kancelář: Strachovská 1902, 393 01 Pelhřimov

Více

Informace k zimnímu sportovnímu kurzu Sestriere Itálie

Informace k zimnímu sportovnímu kurzu Sestriere Itálie Ústav tělesné výchovy 2LF, Bruslařská 10, 102 00 Praha 10 tel: 272 082 500-506 wwwlf2cunicz/ustav-telesne-vychovy-2-lf-uk Informace k zimnímu sportovnímu kurzu Sestriere Itálie 121 191 2019 Odjezd: pátek

Více

ikufr NÁVOD K OBSLUZE

ikufr NÁVOD K OBSLUZE ikufr NÁVOD K OBSLUZE Snadná přenositelnost S kufrem můžete snadno manipulovat pomocí teleskopické rukojeti, pojízdným kolečkům a postranních madel. Snadná manipulace Vytvořili jsme snadný způsob, díky

Více

Express Import systém

Express Import systém Express Import systém Návod pro odesílatele Express Import systém Jednoduchý online nástroj, který umožňuje odesílateli a příjemci organizovat import zásilek. TNT Express Import systém je snadným řešením

Více

Všeobecné smluvní podmínky

Všeobecné smluvní podmínky Všeobecné smluvní podmínky Ubytovací zařízení Hotel Harmony Club****superior, Bedřichov 106, 543 51 Špindlerův Mlýn Platné od 14.10.2014 Obchodní jméno: Harmony Club Hotely a.s. Bedřichov 106 543 51 Špindlerův

Více

Potápěčské safari v Egyptě v Rudém moři

Potápěčské safari v Egyptě v Rudém moři Potápěčské safari v Egyptě v Rudém moři JIŽNÍ CESTA - HLUBOKÝ JIH St. JOHNS - ABU FANDÍRA Termín: 4. 11. května 2019 Cena: 30 900,-Kč Rádi bychom Vás pozvali na týdenní plavbu jižní trasa - hluboký jih.

Více

Vážený hoste, prosím vezměte na vědomí následující podmínky a upozornění, která určují smluvní vztah mezi Vámi a Attika Reisen.

Vážený hoste, prosím vezměte na vědomí následující podmínky a upozornění, která určují smluvní vztah mezi Vámi a Attika Reisen. Všeobecné obchodní podmínky Attika Reisen GmbH Co.KG Vážený hoste, prosím vezměte na vědomí následující podmínky a upozornění, která určují smluvní vztah mezi Vámi a Attika Reisen. 1. Objednávka zájezdu

Více

Kdy dostanu pokyny k odletu? Pokyny k odletu se zasílají cca 7 dnů před odjezdem / odletem.

Kdy dostanu pokyny k odletu? Pokyny k odletu se zasílají cca 7 dnů před odjezdem / odletem. Na jak dlouho je možné vytvořit nezávaznou rezervaci? Nezávaznou rezervaci Vám můžeme vytvořit na 3 pracovní dny, pokud je zahájení zájezdu za dobu delší než 35 dní. Do té doby je třeba zaslat Vámi podepsanou

Více

PRAHA Curlingová hala Komárkova 12, Praha 4 Roztyly

PRAHA Curlingová hala Komárkova 12, Praha 4 Roztyly SC Jedličkova ústavu Praha z. s., z pověření České federace Spastic Handicap z. s., ve spolupráci s Magistrátem Hlavního města Prahy a Českým svazem curlingu pořádá 12. mezinárodní turnaj v CURLINGU vozíčkářů

Více

HC ENERGIE KARLOVY VARY Vás zve na mezinárodní hokejový turnaj kategorie MD (U16) 2. ROČNÍK MEMORIÁLU VÁCLAVA ŠINÁGLA PÁTEK

HC ENERGIE KARLOVY VARY Vás zve na mezinárodní hokejový turnaj kategorie MD (U16) 2. ROČNÍK MEMORIÁLU VÁCLAVA ŠINÁGLA PÁTEK Vás zve na mezinárodní hokejový turnaj kategorie MD (U16) 2. ROČNÍK MEMORIÁLU VÁCLAVA ŠINÁGLA PÁTEK 15.12.2017 až NEDĚLE 17.12. 2017 - KV ARENA - Karlovy Vary ÚČASTNÍCI TURNAJE HC BÍLÍ TYGŘI LIBEREC HC

Více

Tipy pro cestovatele. Poslední aktualizace: 19.05.2015. 1. esky.cz 2. Tipy pro cestovatele

Tipy pro cestovatele. Poslední aktualizace: 19.05.2015. 1. esky.cz 2. Tipy pro cestovatele Poslední aktualizace: 19.05.2015 1. esky.cz 2. Tipy pro cestovatele Tipy pro cestovatele Letenky Zavazadla Zavazadla: Rozměry a hmotnost Co si můžete vzít do letadla? Jak sbalit příruční zavazadlo do letadla?

Více

Obchodní mise FIMMA MADERALIA 2014

Obchodní mise FIMMA MADERALIA 2014 Obchodní mise FIMMA MADERALIA 2014 Datum příjezdu : 10. 2. 2014 Datum odjezdu: 14. 2. 2014 Počet dní ubytování: 5 dní, 4 x noc Ve dnech 10. 14. února 2014 proběhne pětidenní podnikatelská mise na mezinárodní

Více

WORLD SPORTS FESTIVAL '09 Dolní Rakousko / Vídeň: 9.7. 12.7.2009 Přihláška

WORLD SPORTS FESTIVAL '09 Dolní Rakousko / Vídeň: 9.7. 12.7.2009 Přihláška WORLD SPORTS FESTIVAL '09 Dolní / Vídeň: 9.7. 12.7.2009 Přihláška PROSÍME VYTISKNĚTE A VYPLNĚNÉ ODFAXUJTE NA ČÍSLO +43/1/478 80 90 42 DĚKUJEME! Jméno týmu Chlapci Dívky Den příjezdu Den odjezdu Národnost

Více

Věrnostní program pro platební kartu UNIQA

Věrnostní program pro platební kartu UNIQA Věrnostní program pro platební kartu UNIQA Stačí používat kartu VISA UNIQA k úhradě Vašich nákupů u všech obchodníků v České republice i zahraničí, a to včetně internetových. Za každou platbu kartou automaticky

Více

Zavazadla, kočárky a dětské sedačky v letadle

Zavazadla, kočárky a dětské sedačky v letadle Poslední aktualizace: 19.12.2016 1. esky.cz 2. Tipy pro cestovatele Letenky Zavazadla Těhotenství a let letadlem Dítě v letadle Cestování dítěte letadlem bez doprovodu Letenka pro dítě a nemluvně Čím zabavit

Více

Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015

Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015 Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015 Bali / Jimbaran / Ubud / Sidemen / Kimntamani / Lovina / Munduk / Canggu / / Bali Duben 2015 / minimální počet osob 4 (Dojde-li

Více

BOTSWANA, ZIMBABWE, JAR

BOTSWANA, ZIMBABWE, JAR BOTSWANA, ZIMBABWE, JAR 11-ti DENNÍ POBYT Pohybovat se budeme v místech, která jsou na mapě označena Všechny pobytové ceny jsou all-inclusive. Ceny jsou uvedeny finální za všechny části, tj. Botswana,

Více

Jak vyplnit rozpočet nadačního příspěvku Stránka 1

Jak vyplnit rozpočet nadačního příspěvku Stránka 1 Jak vyplnit rozpočet nadačního příspěvku Vyplňování rozpočtu, prosím věnujte mimořádnou pozornost. V případě schválení vaší žádosti se k němu budete vracet viz Návod jak správně vyúčtovat nadační příspěvek

Více

Hotelová dokumentace. Vypracovala: Bc. Eva Cejnková pro předmět HOP

Hotelová dokumentace. Vypracovala: Bc. Eva Cejnková pro předmět HOP Hotelová dokumentace Vypracovala: Bc. Eva Cejnková pro předmět HOP Recepce Vstupní brána hotelu umístěna naproti hlavnímu vchodu, prosvětlená. Corinthia Towers Hotel Praha Hotel Michael a Ehrlich Praha

Více

Anglie a Irsko. Program: Tentokrát se vydáme poznávat krásy Anglie a Irska. Termín: , cena: Kč. Londýn, Tower bridge

Anglie a Irsko. Program: Tentokrát se vydáme poznávat krásy Anglie a Irska. Termín: , cena: Kč. Londýn, Tower bridge Anglie a Irsko Tentokrát se vydáme poznávat krásy Anglie a Irska. Termín: 25.5. 8.6.2019, cena: 52000 Kč. Londýn, Tower bridge Program: 25.5.: Odlet z Prahy do Londýna, odbavení a vyzvednutí auta, přejezd

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

PŘÍLOHY Návrh nařízení Evropského parlamentu a Rady

PŘÍLOHY Návrh nařízení Evropského parlamentu a Rady EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 1.4.2014 COM(2014) 163 final ANNEXES 1 to 3 PŘÍLOHY Návrh nařízení Evropského parlamentu a Rady o zavedení cestovních víz a o změně Úmluvy k provedení Schengenské dohody a

Více

Přeshraniční spolupráce mládeže 2018

Přeshraniční spolupráce mládeže 2018 CPDM, o.p.s. Centrum pro pomoc dětem a mládeži, o.p.s. Český Krumlov CZ-381 01 Český Krumlov T.G.Masaryka 114 Tel. / fax 380 712 427 E-mail:cpdm@icmck.cz www.cpdm.cz Přeshraniční spolupráce mládeže 2018

Více

HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA

HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA HOKEJOVÉ KLUBY HC LEDEČ N.S. A HC SVĚTLÁ N.S. pořádají 1. ročník dvoudenního hokejového turnaje mladších a starších žáků HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA Získal Stanley Cup, vyhrál mistrovství světa dospělých

Více

LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ KARATE OLOMOUC 13. - 18.7. 2015 Zasíláme doplňující informace o letním soustředění: Datum: od 13.7. 2015 (pondělí) do 18.7.2015 (sobota) Místo konání: Chata JUNIOR, Kunčice 14, Staré

Více

Pokyny k zájezdu do Velké Británie ( )

Pokyny k zájezdu do Velké Británie ( ) Pokyny k zájezdu do Velké Británie (8.5. 12.5.2019) Vážení rodiče, v následujících řádcích se dozvíte podrobné informace týkající se cesty a pobytu Vašich dětí ve Velké Británii. V případě, že byste měli

Více

46. ročník vánočního Ocelářského turnaje Xmas-basketball Základní informace - skupina U18

46. ročník vánočního Ocelářského turnaje Xmas-basketball Základní informace - skupina U18 46. ročník vánočního Ocelářského turnaje Xmas-basketball 2009 Základní informace - skupina U18 Kontakt Tomáš Polák, ( +420 724 205 824 xmas-basketball2009@bknhostrava.cz Příjezd Michal Šafarčík, ( +420

Více

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDU S LETECKOU DOPRAVOU ŘECKO SARTI

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDU S LETECKOU DOPRAVOU ŘECKO SARTI POKYNY PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDU S LETECKOU DOPRAVOU ŘECKO SARTI (jedná se o obecné informace, za základní a směrodatné považujte informace uvedené ve Voucheru a cestovní smlouvě) ODBAVENÍ NA LETIŠTI: Odbavení

Více

Cestovní doklady. Kdo a za jakých podmínek. Jak a kam se obrátit. Cestovní pas se vydává:

Cestovní doklady. Kdo a za jakých podmínek. Jak a kam se obrátit. Cestovní pas se vydává: Cestovní doklady Cestovní pas se vydává: ve lhůtě 30 dnů, je-li žádost podána u zastupitelského úřadu, ve lhůtě 120 dnů, ve lhůtě 6 pracovních dnů, pokud občan požádá o vydání cestovního pasu v kratší

Více

Náš turnaj o.s. satelitní turnaje na míru pro Váš tým. Radek Kuchař - Marketingová a administrativní podpora tel: 725 074 320

Náš turnaj o.s. satelitní turnaje na míru pro Váš tým. Radek Kuchař - Marketingová a administrativní podpora tel: 725 074 320 Náš turnaj o.s. satelitní turnaje na míru pro Váš tým Pořadatel: Náš turnaj o.s., Voroněžská 28, Praha 10 Startovné: Kontakty: 1 800 Kč (platí se za každý turnaj samostatně) Radek Kuchař - Marketingová

Více

Ubytovací řád. Hotel Lotrinský **** Dlouhá 1177/69, Velké Pavlovice

Ubytovací řád. Hotel Lotrinský **** Dlouhá 1177/69, Velké Pavlovice Ubytovací řád **** společnosti S.M.K., a.s., IČ 49432036, se sídlem Skalní mlýn 96, 678 01 Blansko 1. Hotel může ubytovat pouze hosta, kterého řádně přihlásí. Za tímto účelem host vyplní podle údajů svého

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EUROPEAN CENTRE Cambridge, Velká Británie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EUROPEAN CENTRE Cambridge, Velká Británie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2016-2017 Osobní údaje Jméno a příjmení studenta: E-mail: Domácí VŠ: Domácí fakulta: Obor studia: Hostitelská země: Hostitelská VŠ: Délka pobytu: Univerzita

Více

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz MANUÁL K PŘIHLAŠOVACÍMU SYSTÉMU PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz 1 PŘÍSTUP DO SYSTÉMU Přímo na http://rezervace.protravel.cz

Více

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme

Cena: 3.000,- Kč/dítě cena zahrnuje 6-ti denní pobyt včetně všech poplatků, plnou penzi + klukům koupíme Místo: Letní koupaliště Litoměřice / Kalich Aréna Litoměřice Termín: 14. 19. 8. 2016 (neděle - pátek, tedy 5 nocí) Ubytování: ubytováni budeme v prostorách městského koupaliště, budeme to tak mít blíže

Více

Mistrovství Evropy Veteránu 2008 jednotlivců a družstev 2008 žen a mužů. ROZPIS pro účastníky z ČR

Mistrovství Evropy Veteránu 2008 jednotlivců a družstev 2008 žen a mužů. ROZPIS pro účastníky z ČR Mistrovství Evropy Veteránu 2008 jednotlivců a družstev 2008 ROZPIS pro účastníky z ČR 1. Technické informace Jednotlivci 1.1. DATUM Soutěž se koná 13., 14. a 15. listopadu 2008. 1.2. MÍSTO Sportovní hala

Více

27. prosince 2016, Zimní stadion HC Slavia Praha

27. prosince 2016, Zimní stadion HC Slavia Praha 27. prosince 2016, Zimní stadion HC Slavia Praha Propozice : Pořádající oddíl : HC Slavia Praha Datum konání : 27. prosince 2016 Čas : Zahájení a zakončení turnaje dle rozlosování viz.rozpis utkání. Pořadatel

Více

KANÁRSKÉ OSTROVY CENÍK ZÁJEZDŮ ZIMA 2013/2014. Platnost ceníku od 15. 11. 2013. Největší specialista na Kanárské ostrovy

KANÁRSKÉ OSTROVY CENÍK ZÁJEZDŮ ZIMA 2013/2014. Platnost ceníku od 15. 11. 2013. Největší specialista na Kanárské ostrovy KANÁRSKÉ OSTROVY CENÍK ZÁJEZDŮ ZIMA 2013/2014 Platnost ceníku od 15. 11. 2013 NOVINKA! odlety na pondělí a pátek. VÍCE na www.canariatravel.cz Největší specialista na Kanárské ostrovy CENY ZÁJEZDU ZAHRNUJÍ

Více

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz

PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz MANUÁL K PŘIHLAŠOVACÍMU SYSTÉMU PRO TRAVEL CK, s.r.o. Prokopova 23, 301 00 Plzeň Tel.: 377 919 202 E-mail: info@protravel.cz Internet: www.protravel.cz 1 PŘÍSTUP DO SYSTÉMU Přímo na http://rezervace.protravel.cz

Více

HOTEL TIME, a.s. Manuál pro vyúčtování a check-out rezervace

HOTEL TIME, a.s. Manuál pro vyúčtování a check-out rezervace HOTEL TIME, a.s. Manuál pro vyúčtování a check-out rezervace OBSAH 1. Vyúčtování... 3 2. Rozdělení účtu/přesun položek... 6 3. Check-out... 7 4. Předčasný Check-out... 10 5. Otevření účtu... 11 2 1. Vyúčtování

Více

3 590 Kč. 5 572 Kč. 2 637 Kč

3 590 Kč. 5 572 Kč. 2 637 Kč buďte originální pánská bunda 10 429 Kč 3 590 Kč sako + 2 kalhoty 9 996 Kč 5 572 Kč pánský oblek 7 999 Kč 2 637 Kč A U R U M podprsenka Playtex a Wonderbra - 30% dámský top 1 105 Kč 580 Kč dámské hodinky

Více

Terénní exkurze Západní Sahara 2013

Terénní exkurze Západní Sahara 2013 Terénní exkurze Západní Sahara 2013 Drazí kolegové, drahé kolegyně, srdečně vás zveme na Terénní exkurzi Západní Sahara 2013, vedenou netradičním způsobem a zaměřenou na praktickou znalost terénu. Vítáni

Více

1. 3. dubna 2016, Zimní stadion HC Slavia Praha

1. 3. dubna 2016, Zimní stadion HC Slavia Praha 1. 3. dubna 2016, Zimní stadion HC Slavia Praha Propozice : Pořádající oddíl : HC Slavia Praha Datum konání : 1 3. dubna 2016 Čas : Zahájení a zakončení turnaje dle rozlosování viz.rozpis utkání. Pořadatel

Více

36. YONEX CZECH INTERNATIONAL SOUČÁST INTERNATIONAL SERIES ZAŘAZENÝ DO OLYMPIJSKÉ KVALIFIKACE 2007/2008 BRNO 20. ZÁŘÍ 23.

36. YONEX CZECH INTERNATIONAL SOUČÁST INTERNATIONAL SERIES ZAŘAZENÝ DO OLYMPIJSKÉ KVALIFIKACE 2007/2008 BRNO 20. ZÁŘÍ 23. ORGANIZÁTOR: POŘADATEL: MÍSTO KONÁNÍ: 36. YONEX CZECH INTERNATIONAL SOUČÁST INTERNATIONAL SERIES ZAŘAZENÝ DO OLYMPIJSKÉ KVALIFIKACE 2007/2008 BRNO 20. ZÁŘÍ 23. ZÁŘÍ 2007 ČESKÝ BADMINTONOVÝ SVAZ ZÁTOPKOVA

Více