Elektronika a domácnost, elektrické spotřebiče: Spotřební elektronika

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Elektronika a domácnost, elektrické spotřebiče: Spotřební elektronika"

Transkript

1 NEJVĚTŠÍ VELETRHY A VÝSTAVY V ČÍNĚ Fáze 1: dubna :30 19:00 hod. China Import & Export Fair Complex, GuangZhou (China) Elektronika a domácnost, elektrické spotřebiče: Spotřební elektronika o Audio video produkty Domácí kina, VCD, DVD, CD, LD, Mikrofony, Karaoke vybavení, TV, Set-top boxy, Video přehrávače, DVD přehrávače, Rádia, Megafony, Audio systémy do automobilů, Reproduktory a další. o Digitální zábava MP3, MP4, MD, Přenosné hudební přehrávače, Digitální kamery, Digitální herní zařízení a další. o Komunikace Mobilní telefony, Telefonní zařízení, Pagery, PDA, Příslušenství a další. Elektronické a elektrické produkty o Elektronické zabezpečovací zařízení Monitory, Sirény, Automatické bezpečnostní systémy, Detektory, Čidla, Kontrolní systémy, Domácí bezpečnostní systémy, Kancelářské bezpečnostní systémy, Elektronické zámky a systémy, Čipové karty a další. o Business automatizační zařízení Kopírky, Fotokopírky, Elektronické tabule, Projektory, Skartační zařízení, Prezentační zařízení, Zařízení pro videokonferenci, Elektronické pokladny, Bankomaty, Platební terminály, Tiskárny čárových kódů, Skenery čárového kódu, Datové kolektory, IC karty. o Elektronické a elektrikářské produkty Optoelektronické přístroje, Usměrňovače, Adaptéry, Baterie, Napěťové transformátory, Stabilizátory napětí, Cívky, Jističe, Multimetry, Konektory, Měřící zařízení, Nabíječky, Elektronická zkušební zařízení, Elektronické součástky (kondenzátory, odpory, tranzistory, diody, dynatron, indukční komponenty, zásuvky, vypínače, dráty, kabely, obvody) a další.

2 Počítače a komunikační zařízení o Počítače a součásti Velké a střední počítače, Mini počítače, Mikro počítače, Desktop PC, Laptop PC, CD mechaniky, Disketové mechaniky, Paměti, Hard-disky, CPU, Zvukové karty, Paměťové karty, Grafické karty, Video karty, Základní desky, Klávesnice, Myši, Monitory, Počítačové náhradní díly, Procesory a další. o Počítačové příslušenství Tiskárny, Disky, CD disky, DVD disky, Skenery, Web-kamery, USB flash disky a další. o Síťové zařízení Servery, Modemy, Routery, Hub, Síťové karty, Pracovní stanice, Switch a další. o Počítačový software Operační software, Kancelářské software, Software pro účetnictví, Management software, Software pro síťové nástroje, Herní software, Vzdělávací software, Multi-mediální software, Rozvojové a programátorské software, Jazykové software a další. o Komunikační produkty Telefonní přístroje, Faxové přístroje, Interphones, Komunikační kabely, Antény, Radio zařízení, Satelitní přijímače, Satelitní vysílače, dekodéry a další. Domácí elektrické spotřebiče o Kuchyňské spotřebiče Mikrovlnné trouby, Elektrické hrnce, Elektrické sporáky, Elektrické trouby, Plynové vařiče, Kuchyňské odsavače a ventilátory, Varné konvice, Myčky nádobí, Kuchyňská desinfekce, Zpracování potravin, Odšťavovače, Mixéry, Kuchyňský roboti, Filtry a další. o Ledničky a mrazáky Ledničky, Mrazáky a chladící zařízení. o Klimatizace a větrací zařízení Klimatizace, Ventilátory, Zvlhčovače vzduchu, Čističe vzduchu, Vysušovače a další. o Pračky a sušičky prádla Pračky, Sušičky, Žehličky. o Ostatní malé elektrické spotřebiče Kalkulačky, Ohřívače vody, Fény, Kyslíkové přístroje, Holící strojky, Vysavače, Svítilny a další. Světlo a světelné zařízení: o Světelné systémy Průmyslové osvětlení, Dekorativní osvětlení, Nouzové a bezpečnostní osvětlení, Zábavní osvětlení, Reklamní osvětlení, Kancelářské osvětlení, Venkovní osvětlení a další. o Elektrické světelné zdroje Úsporné zářivky, Energeticky úsporné lampy, Žárovky, Neonové lampy, Neonové světla, Wolframové lampy, Magnesia lampy a další. o Světelné zařízení Stínové lampy, Stojanové lampy, Stolní lampy, Optické světelné vlákna, Ruční svítilny, Senzory, Světelné příslušenství a další.

3 Dopravní prostředky, vozidla a náhradní díly: Jízdní kola o Jízdní kola Jízdní kola, Elektrické kola, Elektrické skútry, Náhradní díly, Současti a příslušenství. Motocykly o Motocykly Motocykly, Plážové vozidla, Náhradní díly, Současti a příslušenství. Vozidla, náhradní díly a příslušenství o Náhradní díly a příslušenství Motory, Chlazení, Maziva, Paliva, Převodovky, Brzdy, Palubní desky, Auto elektrické zařízení, Údržba, Dekorace, Náhradní díly a další. Pneumatiky o Pneumatiky Vozidla - Outdoor o Konstrukce vozidel Automobily, Autobusy, Mimo-silniční vozidla, Podvozky, Návěsy, Chladící vozy, Sanitní vozy, Letištní vozy, Požární vozy, Terénní vozy a další. Stroje, nástroje a přístroje: Malé stroje, přístroje a nástroje o Nástroje Elektrické nástroje, Elektrické přístroje, Mikroskopy, Geodetické a mapovací nástroje, Pozorovací přístroje, Optické přístroje, Zkušební přístroje, Speciální nástroje, Laboratorní přístroje a další. o Fotografické nástroje Kinematografické přístroje, Fotografické přístroje, Přístroje pro tisk a další. o Stroje na zpracování a příslušenství Obráběcí stroje, Stolní vrtačky, Brusky, Brusné materiály, Diamantové materiály, Domácí šicí stroje, Stroje na tkaní a další. o Transportní zařízení Lodní zařízení a náhradní díly, Speciální podvodní zařízení, Železniční vozidla a zařízení a další. o Elektrické zařízení Elektrické generátory, Přepravní zařízení, Elektrické svářecí stroje, Synchronní kondenzátory, Plynové řezací zařízení, Elektrické pece, Dráty, Kabely, Izolační materiály, Baterie a dálší. o Mechanické části Ložiska, Tvrdá jádra, Pružiny, Odlévané výrobky, Kování, Ozubená kola, Pneumatické komponenty, Těsnění, Hydraulika a další.

4 Velké stroje, přístroje a nástroje o Velké stroje Stroje na řezání kovu, Stroje na zpracování dřeva, Textilní stroje, Farmaceutické stroje, Stroje na zpracování plastu, Stroje na zpracování obalů, Tiskařské stroje, Tabákové stroje, Slévárenství, Strojírenství a další. o Strojní sety a linky Výrobní linky lehkého průmyslu. Stavební stroje o Stavební stroje Stavební výtahy, Rýpadla, Jeřáby, Pásové jeřáby, Vozidla s míchačkou na beton, Řezačky, Kompaktory a další. o Stavební inženýrské stroje Důlní stroje, Zdvihací stroje, Ropné stroje, Hasící stroje, Geologické stroje a další. o Zemědělské a lesnické stroje Zemědělské stroje, Traktory, Zavlažovací zařízení, Zemědělské stroje, Lesnické stroje, Pumpy, Generátory a další. o Zahradní stroje Žací stroje, postřikovací stroje a další. o Zemědělské a ostatní zařízení Stroje na zpracování olejnin, Stroje na zpracování obilí, lisy, Stroje na zpracování bavlny, Veterinářské přístroje pro chov dobytka a další. o Menší stavební zařízení Dusadla, Vibrační stroje, Platformy a další. Vybavení, nástroje a nářadí: Vybavení, nástroje a nářadí o Vybavení Nábytek, Dekorace, Zámky a kování, Drátěné systémy, Svařovací materiály, Armatury, Vodní a tepelné zařízení, Litinové výrobky, Odlitky, Spojovací materiál, Kovové hadice a další. o Nářadí Měřící nástroje, Brusné nástroje, Ruční nářadí, Hydraulické nářadí, Svařovací nástroje, Řezné nástroje, Zemědělské nástroje a další.

5 Stavební materiály Stavební a dekorativní materiály o Stavební materiály Všeobecné stavební materiály, Kovové stavební materiály, Chemické materiály, Skleněné materiály, Cement, Ohnivzdorné materiály, Tepelně izolační materiály a další. o Povrchové a chemické úpravy Nátěry zdí, Vodotěsné nátěry, Podlahové nátěry, Potahování obalových materiálů, Malty, Stavební lepidla, Lepící pásky, Těsnící materiály, Nepromokavé materiály a další. o Stavební materiály Tvarovky, Dekorační materiály, Dlažby, Obklady a další. o Dřevěné podlahy Masiv, Skládané podlahy, Laminátové podlahy, Bambusové podlahy, Čalounění zdí, Tapety a další. o Dekorace Stropní podhledy, Tapety, Obklady, Hliníkové dekorace, Kovové doplňky, Výrobky ze sádry, Ocelové konstrukce a další. o Dveře a okna Dřevěné dveře, Plastové dveře, Ocelové dveře, Slitina, Dveřní kování, Elektronické dveřní systémy, Doplňky, Příslušenství a další. o Kamenné materiály Kamenné podlahy, Kameny pro zahradnictví, Kamenné materiály, Kamenná dekorace a výrobky, Kamenné sochy a další. o Sklo Umělecké sklo, Dekorativní sklo, Stavební sklo a další. o Kuchyňské vybavení Kuchyňské linky, Dřezy, Příslušenství a další. Sanitární a koupelnové vybavení o Sanitární a koupelnové bybavení Sanitární keramika, Koupelnové boxy, Sauny, Sprchové kouty, Vodovodní baterie a příslušenství, Zrcadla, Koupelnový nábytek, Ohřívače vody, Koupelnové skříňky, Bazény a příslušenství. Chemické produkty Chemický materiál o Chemický materiál Anorganické kyseliny, Sloučeniny sodíku, Sloučeniny draslíku a vápenaté sloučeniny, Sloučeniny chromu, niklu, zinku, hořčíku, hliníku. Parafín a další.

6 Mezinárodní pavilón V tomto pavilónu najdete vystavovatelé z celého světa. Jsou ze vystavovány výrobky ze všech odvětví. o Mezinárodní pavilón Stroje, Zařízení, Stavební materiál, Nábytek, Dekorační výrobky, Elektronika, Oblečení, Obuv, Sportovní vybavení, Světelné zařízení, PC příslušenství, Hračky, Dárky, Kancelářské potřeby, Nápoje a další.

107th China Import and Export Fair

107th China Import and Export Fair 107th China Import and Export Fair Největší veletrhy a výstavy v Číně ve městě Guangzhou, které se konají v nových, moderních a rozsáhlých komplexech se budou konat na jaře roku 2010. V tomto dokumentu

Více

Předchozí období = 100 Previous period = 100. Měsíc. Month. Avg monthly rate of growth from the begin. of the year

Předchozí období = 100 Previous period = 100. Měsíc. Month. Avg monthly rate of growth from the begin. of the year B,C,D,E ÚHRN / TOTAL 4802 100,3 99,8 99,9 99,9 100,5 101,2 105,5 105,4 105,7 105,7 B TĚŽBA A DOBÝVÁNÍ 119 100,7 100,1 98,1 99,5 100,7 105,7 108,7 106,9 107,5 108,4 B 05 Černé a hnědé uhlí a lignit 28 100,9

Více

hoblovky hřídele jeřáby lisy ložiska motory potrubí pružiny regulační přístroje součásti soustruhy stroje

hoblovky hřídele jeřáby lisy ložiska motory potrubí pružiny regulační přístroje součásti soustruhy stroje tt 06 Průmysl a služby doprava. letecká doprava. potrubní doprava. silniční doprava. vodní doprava. železniční doprava grafika metalografie odpadní vody průmysl. elektrotechnika SAMOSTATNÝ MIKROTEZAURUS

Více

Předchozí období = 100 Previous period = 100. poč. roku. Avg monthly rate of growth from the begin. of the year. Number of representatives

Předchozí období = 100 Previous period = 100. poč. roku. Avg monthly rate of growth from the begin. of the year. Number of representatives B,C,D,E ÚHRN / TOTAL 5221 99,6 99,6 99,8 98,4 98,4 96,3 97,1 96,8 96,6 96,6 B TĚŽBA A DOBÝVÁNÍ 137 100,3 99,8 100,0 94,9 94,9 99,4 99,5 99,4 93,4 93,4 B 05 Černé a hnědé uhlí a lignit 34 100,4 100,0 100,1

Více

Předchozí období = 100 Previous period = 100. Prům. měsíční. tempo růstu od poč. roku

Předchozí období = 100 Previous period = 100. Prům. měsíční. tempo růstu od poč. roku 2015 2015 B,C,D,E ÚHRN / TOTAL 5238 99,8 98,4 99,4 100,0 99,2 96,8 96,6 96,0 95,5 96,0 B TĚŽBA A DOBÝVÁNÍ 137 100,0 94,9 99,8 99,8 98,1 99,4 93,4 93,9 93,5 93,6 B 05 Černé a hnědé uhlí a lignit 34 100,1

Více

71 PRONÁJEM STROJŮ A PŘÍSTROJŮ BEZ OBSLUHY, PRONÁJEM VÝROBKŮ PRO OSOBNÍ POTŘEBU A PŘEVÁŽNĚ PRO DOMÁCNOST. Kód SKP N á z e v HS/CN

71 PRONÁJEM STROJŮ A PŘÍSTROJŮ BEZ OBSLUHY, PRONÁJEM VÝROBKŮ PRO OSOBNÍ POTŘEBU A PŘEVÁŽNĚ PRO DOMÁCNOST. Kód SKP N á z e v HS/CN Poznámka: V tomto oddílu není klasifikován finanční leasing (65.21.10). 71.1 Pronájem osobních a lehkých dodávkových automobilů do 3,5 tuny 71.10 Pronájem osobních a lehkých dodávkových automobilů do 3,5

Více

Váš kompletní seznam pro elektroinstalaci

Váš kompletní seznam pro elektroinstalaci Váš kompletní seznam pro elektroinstalaci Projekt Jméno, příjmení Adresa Kuchyň Obývací pokoj Osvětlení pracovní plochy Stolní lampa Osvětlení skříňky / vitríny Kráječ chleba Otvírák na konzervy Digestoř

Více

C. NÁKLADY A TVORBA ZISKU oborů a odvětví zpracovatelského průmyslu v datech a grafech

C. NÁKLADY A TVORBA ZISKU oborů a odvětví zpracovatelského průmyslu v datech a grafech C. NÁKLADY A TVORBA ZISKU oborů a odvětví zpracovatelského průmyslu v datech a grafech OKEČ 15 Výroba potravin a nápojů OKEČ 17 Textilní průmysl OKEČ 18 Oděvní průmysl OKEČ 19 Výroba usní, galanterie a

Více

Kategorie_řád_2 Kategorie_řád_3 Kategorie_řád_4 Atributy_podkategorie. Herní konzole. Gamepady. Joysticky. Ostatní. Poškozené.

Kategorie_řád_2 Kategorie_řád_3 Kategorie_řád_4 Atributy_podkategorie. Herní konzole. Gamepady. Joysticky. Ostatní. Poškozené. Kategorie_řád_2 Kategorie_řád_3 Kategorie_řád_4 Atributy_podkategorie Herní konzole Herní zařízení Historické počítače Herní konzole Gamepady Joysticky Taneční podložky Volanty Amiga Atari Commodore Československé

Více

Skupiny a podskupiny elektrozařízení dle přílohy vyhlášky č. 352/2005 Sb., které může společnost PARTR spol. s r.o. přijímat v rámci zpětného odběru

Skupiny a podskupiny elektrozařízení dle přílohy vyhlášky č. 352/2005 Sb., které může společnost PARTR spol. s r.o. přijímat v rámci zpětného odběru Skupiny a podskupiny elektrozařízení dle přílohy vyhlášky č. 352/2005 Sb., které může společnost PARTR spol. s r.o. přijímat v rámci zpětného odběru Skupina 1 - Velké domácí spotřebiče 1.1 Velká chladicí

Více

Elektrický spotřebič je elektrotechnická součástka, která mění (spotřebovává) elektrickou energii na jiný druh energie.

Elektrický spotřebič je elektrotechnická součástka, která mění (spotřebovává) elektrickou energii na jiný druh energie. Čas ke studiu: 2 hodiny Cíl: Po prostudování tohoto odstavce budete umět definovat elektrický spotřebič a jeho parametry popsat dělení podle zpracování elektrické energie příklady domácích spotřebičů Elektrický

Více

OEEZ (Odpadní elektrická a elektronická zařízení) 2 Definice a vysvětlení 6 kategorií ( )

OEEZ (Odpadní elektrická a elektronická zařízení) 2 Definice a vysvětlení 6 kategorií ( ) OEEZ (Odpadní elektrická a elektronická zařízení) 2 Definice a vysvětlení 6 kategorií (15.08.2018) DEFINICE, CHYBNÉ INTERPRETACE, ROZMĚRY A MĚŘENÍ ELEKTRICKÝCH A ELEKTRONICKÝCH ZAŘÍZENÍ URČENÝCH KE ZPĚT-

Více

Zařazení. 3.1. Osobní počítače. 3.1.1 Počítačová skříň Všechny počítačové skříně nebo věže s vestavěným přívodem el.

Zařazení. 3.1. Osobní počítače. 3.1.1 Počítačová skříň Všechny počítačové skříně nebo věže s vestavěným přívodem el. Zařazení Recyklační zrušených do Skupina Typ zařízení Popis Jednotka poplatek bez DPH nových položek 3.1. Osobní počítače 3.1.1 Počítačová skříň Všechny počítačové skříně nebo věže s vestavěným přívodem

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR Budovy L, M, N, O Konstrukce budovy KONSTRUKCE základy a základová deska - železobeton nosné zdi železobeton nebo zdivo nenosné zdi a příčky

Více

Hardware Osobní počítač a jeho periferie. Mgr. Lukáš Provazník ZŠ praktická a ZŠ speciální Lomnice nad Popelkou DUM č.: VY_3.

Hardware Osobní počítač a jeho periferie. Mgr. Lukáš Provazník ZŠ praktická a ZŠ speciální Lomnice nad Popelkou DUM č.: VY_3. Hardware Osobní počítač a jeho periferie Mgr. Lukáš Provazník ZŠ praktická a ZŠ speciální Lomnice nad Popelkou DUM č.: VY_3.2_INOVACE_1LP_10 Osobní počítač nebo někdy také PC je tvořeno čtyřmi částmi:

Více

bytových jednotek a společných prostor

bytových jednotek a společných prostor Technická specifikace bytových jednotek a společných prostor Budovy E1 a E2 Konstrukce budovy Kostra základy a základová deska železobeton obvodové a vnitřní nosné zdi železobeton zdi mezi byty železobeton

Více

Příloha č.5 ke smlouvě Sazebník příspěvků Pro skupinu 1 - Velké domácí spotřebiče ceny jsou uvedeny bez DPH

Příloha č.5 ke smlouvě Sazebník příspěvků Pro skupinu 1 - Velké domácí spotřebiče ceny jsou uvedeny bez DPH sazebník příspěvků platný pro rok 2008 Příloha č.5 ke smlouvě Pro skupinu 1 - Velké domácí spotřebiče Skupina elektrozařízení Kategorie/popis PNE/ks Pprofi/kg/PNE Chladničky,kombinace chladničky a mrazničky

Více

4/4.1 POVINNOSTI PROVOZOVATELE PŘI PROVOZOVÁNÍ TECHNICKÝCH ZAŘÍZENÍ

4/4.1 POVINNOSTI PROVOZOVATELE PŘI PROVOZOVÁNÍ TECHNICKÝCH ZAŘÍZENÍ PROKAZOVÁNÍ SHODY VÝROBKŮ část 4, díl 4, kapitola 1, str. 1 4/4.1 POVINNOSTI PROVOZOVATELE PŘI PROVOZOVÁNÍ TECHNICKÝCH ZAŘÍZENÍ Nařízením vlády č. 101/2005 Sb. ze dne 26. ledna 2005, o podrobnějších požadavcích

Více

kategorie_řád_2 kategorie_řád_3 kategorie_řád_4 kategorie_řád_5 Atributy TV, audio, video Audio/video kabely Doba dodání Stav zboží Autorádia,

kategorie_řád_2 kategorie_řád_3 kategorie_řád_4 kategorie_řád_5 Atributy TV, audio, video Audio/video kabely Doba dodání Stav zboží Autorádia, kategorie_řád_2 kategorie_řád_3 kategorie_řád_4 kategorie_řád_5 Atributy TV, audio, video Audio/video kabely Autorádia, příslušenství Autorádia CD/DVD měniče Počet disků Podporovaná média LCD do auta Počet

Více

CS Jednotná v rozmanitosti CS A7-0229/96. Pozměňovací návrh

CS Jednotná v rozmanitosti CS A7-0229/96. Pozměňovací návrh 26. 1. 2011 A7-0229/96 Pozměňovací návrh 96 za skupinu PPE Kathleen Van Brempt za skupinu S&D Michail Tremopoulos za skupinu Verts/ALE Julie Girling za skupinu ECR Sabine Wils za skupinu GUE/NGL Zpráva

Více

Vývoz - datum propuštění = 01. 02. 2013 až 28. 02. 2013

Vývoz - datum propuštění = 01. 02. 2013 až 28. 02. 2013 Vývoz - datum propuštění = 01. 02. 2013 až 28. 02. 2013 Celní deklarace Země Datum výstupu zboží do Datum propuštění Statistická hodnota Zboží Krátký popis zbožového kódu KN určení zahraničí Výstup kompletně

Více

ROZSAH AKREDITACE COV

ROZSAH AKREDITACE COV ROZSAH AKREDITACE COV 1 Ostatní výrobky konfekční textilní - Záchranné vesty (jen záchranné plovací vesty, osobní plovací prostředky a potápěčské kompenzátory vztlaku) 2 Ostatní výrobky konfekční textilní

Více

764 telekomunikační zařízení, příslušenství přístrojů pro záznam, reprodukci zvuku, obrazu

764 telekomunikační zařízení, příslušenství přístrojů pro záznam, reprodukci zvuku, obrazu Tabulka 8 Hlavní SITC na tři místa ve vývozu krajů v roce 2010 Hlavní město Praha 14,9% 10,3% 6,1% 5,9% 5,6% 752 zařízení k automatizovanému zpracování dat 343 zemní plyn, případně zkapalněný 764 telekomunikační

Více

Odpisový plán SR 06/07 ODPISOVÝ PLÁN

Odpisový plán SR 06/07 ODPISOVÝ PLÁN Strana 1/7 ODPISOVÝ PLÁN Anotace: Tento odpisový plán upravuje odpisování dlouhodobého hmotného a nehmotného majetku na VŠE v souladu se zákonem o účetnictví č. 563/1991 Sb. v platném znění pro účetní

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD Příloha č. 2 KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÉ OBJEKTY A, B OBYTNÝ SOUBOR KOLOVRATY OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) KONSTRUKCE

Více

Zpracováno do detailu

Zpracováno do detailu Zpracováno do detailu Váš kompletní seznam pro elektroinstalaci Projekt Jméno, příjmení Adresa ABB s.r.o. Elektro-Praga Pro majitele rodinného domu Konkrétní přání pro Váš dům. Máte již pevnou představu

Více

Centrum podpory humanitních věd CARLA

Centrum podpory humanitních věd CARLA Centrum podpory humanitních věd CARLA Projektová dokumentace vizuální techniky ve stupni pro výběr dodavatele Seznam prvků dle místností Zadavatel: Masarykova univerzita Se sídlem: Žerotínovo náměstí 9,

Více

Praktické a bezpečnostní instrukce pro sběr laserových toneru a inkoustových cartridgí

Praktické a bezpečnostní instrukce pro sběr laserových toneru a inkoustových cartridgí Praktické a bezpečnostní instrukce pro sběr laserových toneru a inkoustových cartridgí 1) Které tonery a cartridge jsou sbírány? ANO: Všechny typy laserových toneru a inkoustových cartridgí používaných

Více

CZ.1.07/1.5.00/34.0880 Digitální učební materiály www.skolalipa.cz. III/ 2- Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

CZ.1.07/1.5.00/34.0880 Digitální učební materiály www.skolalipa.cz. III/ 2- Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název školy: Číslo a název projektu: Číslo a název šablony klíčové aktivity: Označení materiálu: Typ materiálu: Předmět, ročník, obor: STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA a STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ, Česká Lípa, 28.

Více

SKŘÍŇ PC. Základní součástí počítačové sestavy je skříň.

SKŘÍŇ PC. Základní součástí počítačové sestavy je skříň. SKŘÍŇ PC Základní součástí počítačové sestavy je skříň. Obsah skříně PC Skříň PC je nejdůležitější částí PC sestavy. Bez ní by počítač nemohl pracovat. Jsou v ní umístěny další součástky hardwaru, které

Více

Podskupiny elektrozařízení spadající do jednotlivých skupin stanovených v příloze č. 7 zákona

Podskupiny elektrozařízení spadající do jednotlivých skupin stanovených v příloze č. 7 zákona Příloha č. 38 (Příloha č. 1 vyhlášky č. 352/2005 Sb.) Podskupiny elektrozařízení spadající do jednotlivých skupin stanovených v příloze č. 7 zákona I. Podskupiny elektrozařízení, které spadají do skupin

Více

ČÍSELNÍK I. Oborové členění

ČÍSELNÍK I. Oborové členění ČÍSELNÍK I. Oborové členění DŮLNÍ, ZEMĚVRTNÁ A ÚPRAVÁRENSKÁ ZAŘÍZENÍ 1.1 Stroje a přístroje pro geologický průzkum 1.2 Těžní zařízení pro hlubinné doly 1.3 Stroje pro povrchovou těžbu 1.4 Stroje a zařízení

Více

Příloha č. 1 k vyhlášce 352/2005 Sb. Podskupiny elektrozařízení spadající do jednotlivých skupin stanovených v příloze č. 7 zákona

Příloha č. 1 k vyhlášce 352/2005 Sb. Podskupiny elektrozařízení spadající do jednotlivých skupin stanovených v příloze č. 7 zákona Příloha č. 1 k vyhlášce 352/2005 Sb. Podskupiny elektrozařízení spadající do jednotlivých skupin stanovených v příloze č. 7 zákona I. Podskupiny elektrozařízení, které spadají do skupin elektrozařízení

Více

KATEGORIE CZECH REPUBLIC PRODUCT

KATEGORIE CZECH REPUBLIC PRODUCT KATEGORIE CZECH REPUBLIC PRODUCT A. AUTO-MOTO 1. Díly pro automobilový průmysl 2. Náhradní díly a autosoučástky 3. Motory 4. Nákladní a užitkové vozy 5. Přívěsy, návěsy, nástavby na karavany 6. Osobní

Více

3. Maturitní otázka PC komponenty 1. Počítačová skříň 2. Základní deska

3. Maturitní otázka PC komponenty 1. Počítačová skříň 2. Základní deska 3. Maturitní otázka Počítač, jeho komponenty a periferní zařízení (principy fungování, digitální záznam informací, propojení počítače s dalšími (digitálními) zařízeními) Počítač je elektronické zařízení,

Více

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky.

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky. Příloha č. 1 Rozsah a technická specifikace zakázky Předmětem zakázky je dodání ICT techniky a dalšího zařízení pro učebnu Centra Kašpar, o. s. Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková

Více

45.32 Maloobchod s díly a příslušenstvím pro motorová vozidla, kromě motocyklů Obchod, opravy a údržba motocyklů, jejich dílů a příslušenství

45.32 Maloobchod s díly a příslušenstvím pro motorová vozidla, kromě motocyklů Obchod, opravy a údržba motocyklů, jejich dílů a příslušenství Příloha č. 1: Klasifikace ekonomických činností sekce G SEKCE G - VELKOOBCHOD A MALOOBCHOD; OPRAVY A ÚDRŽBA MOTOROVÝCH VOZIDEL 45 Velkoobchod, maloobchod a opravy motorových vozidel 45.1 Obchod s motorovými

Více

GLASS BLOCK & LIGHT INTERIOR. Dům bez žárovky. www.x-led.eu

GLASS BLOCK & LIGHT INTERIOR. Dům bez žárovky. www.x-led.eu Dům bez žárovky LED lighting system MATNÝ TRANSPARENTNÍ KRYCÍ LIŠTY STANDART MATNÝ TRANSPARENTNÍ KRYCÍ LIŠTY K - POVRCH MATNÝ TRANSPARENTNÍ KRYCÍ LIŠTY HS - POVRCH MONTÁŽNÍ SADA ZÁSLEPKA ZÁSLEPKA S OTVOREM

Více

Certifikační schéma. CZ-CPA x) ČSN EN ISO/IEC 17067:2014 schéma 1b, 2, 3, 4, 5,

Certifikační schéma. CZ-CPA x) ČSN EN ISO/IEC 17067:2014 schéma 1b, 2, 3, 4, 5, Hmotné produkty číslo 1) Název produktu/skupiny produktů Kód CZ-CPA x) 1.1* Konstrukční kovové výrobky, včetně subdodavatelských prací Opravy a údržba kovových konstrukcí Instalace ostatních kovodělných

Více

Pravidelný denní úklid komerčních prostor

Pravidelný denní úklid komerčních prostor Pravidelný denní úklid komerčních prostor Kanceláře 0,80-1,80 Kč/m 2 0,60-1,00 Kč/m 2 0,50-0,90 Kč/m 2 Sklady, haly 4-6 Kč/m 2 dohodou dohodou Garáže 4-8 Kč/m 2 dohodou dohodou Podle domluvy poskytujeme

Více

6. ZASEDÁNÍ RADY LIBERECKÉHO KRAJE DNE 05.04.2011

6. ZASEDÁNÍ RADY LIBERECKÉHO KRAJE DNE 05.04.2011 6. ZASEDÁNÍ RADY LIBERECKÉHO KRAJE DNE 05.04.2011 Pořadí jednání č. 54 Návrh na vyřazení majetku Rada kraje po projednání souhlasí s návrhem na vyřazení majetku Název Identifikační kód Pořizovací cena

Více

kam patřím Nebezpečné složky PCB kondenzátory a tlumiče, rtuť, kadmium Využitelné suroviny zinek, nikl, mosaz, chromniklová ocel, železo a měď

kam patřím Nebezpečné složky PCB kondenzátory a tlumiče, rtuť, kadmium Využitelné suroviny zinek, nikl, mosaz, chromniklová ocel, železo a měď pračka pračka PCB kondenzátory a tlumiče, rtuť, kadmium zinek, nikl, mosaz, chromniklová ocel, železo a měď V domácnosti slouží průměrně 8 let. Je nejtěžším domácím elektrozařízením. Následují elektrický

Více

TIPY NA ÚSPORU ELEKTŘINY ÚSPORNÉ ELEKTROSPOTŘEBIČE

TIPY NA ÚSPORU ELEKTŘINY ÚSPORNÉ ELEKTROSPOTŘEBIČE TIPY NA ÚSPORU ELEKTŘINY ÚSPORNÉ ELEKTROSPOTŘEBIČE Prezentace v rámci EU projektu EL-EFF REGION: Efektivnější využívání elektřiny v osmi evropských regionech Přednášející: Ing. Josef Šťastný, energetický

Více

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í. Počet: 30

I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í. Počet: 30 Příloha č. 1 - Technické podmínky I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Technické zadání zakázky na dodávku výpočetní techniky pro Střední odbornou školu a Střední odborné učiliště, Moravské

Více

Kompletní sortiment MPL

Kompletní sortiment MPL Kompletní sortiment MPL DESKY PRO SUCHOU VÝSTAVBU Desky SDK bílé Desky SDK impregnované Desky SDK protipožární Desky SDK protipožární impreg. Desky cementové Desky sádrovláknité Desky speciální PODHLEDY

Více

Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz 3Q / 2012

Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz 3Q / 2012 Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz 3Q / 2012 1. Kompletní databáze firem (RES) Vyplněnost RES firem Popis Záznamů Firem Název firmy 816 282 635 150 Adresa 635 212 635 184 Tel. 173 117 138 815

Více

Obecný popis rodinného domu EDC

Obecný popis rodinného domu EDC Obecný popis rodinného domu EDC Popis domu KLASIK EKONOMY HOLODUM Projektová dokumentace pro st.povolení/realizační Projektová dokumnetace skutečného provedení Vyřízení stavebního povolení/ohlášení stavby

Více

piliny, hobliny, odřezky, dřevo, dřevotřískové desky a dýhy, neuvedené pod číslem

piliny, hobliny, odřezky, dřevo, dřevotřískové desky a dýhy, neuvedené pod číslem Katalogové číslo ázev odpadu Kategorie 02 01 07 dpady z lesnictví 03 01 01 odpadní kůra a korek 03 01 05 piliny, hobliny, odřezky, dřevo, dřevotřískové desky a dýhy, neuvedené pod číslem 03 01 04 03 03

Více

PENÍZE NEPOTŘEBUJETE! SLEVY. www.euronics.cz U NÁS HOTOVOST * Platnost letáku 21. 1. 3. 2. 2015 nebo do vyprodání zásob.

PENÍZE NEPOTŘEBUJETE! SLEVY. www.euronics.cz U NÁS HOTOVOST * Platnost letáku 21. 1. 3. 2. 2015 nebo do vyprodání zásob. www.euronics.cz www.euronics.cz 49 Y K T Á L P S NA, 0 A Z Platnost letáku 21. 1. 3. 2. 2015 do vyprodání zásob. 52 38 * PENÍZE NEPOTŘEBUJETE! U NÁS HOTOVOST * * Příklad splácení: cena zboží 10 000 Kč

Více

V zařízení budou sbírány nebo vykupovány tyto druhy odpadů kategorie O ostatní : Katalogové Název odpadu

V zařízení budou sbírány nebo vykupovány tyto druhy odpadů kategorie O ostatní : Katalogové Název odpadu V zařízení budou sbírány nebo vykupovány tyto druhy odpadů kategorie O ostatní : Katalogové Název odpadu číslo 02 01 10 Kovové odpady 03 01 01 Odpadní kůra a korek 03 01 05 Piliny, hobliny, odřezky, dřevo,

Více

Jeřmanická drbna č.2/2010

Jeřmanická drbna č.2/2010 Jeřmanická drbna č.2/2010 www.jermanice.cz SDH Jeřmanice pořádá 17.4.2010 již 19. ročník Hasičského víceboje. Po celé obci se opět budou pohybovat hlídky malých hasičů, počítáme s účastí cca 200 dětí.

Více

Formulář pro změnu nebo výmaz údajů zapsaných v Seznamu výrobců elektrozařízení

Formulář pro změnu nebo výmaz údajů zapsaných v Seznamu výrobců elektrozařízení Formulář pro změnu nebo výmaz údajů zapsaných v Seznamu výrobců elektrozařízení Žádám o provedení (nehodící se škrtněte): Změny údajů zapsaných v Seznamu výrobců Výmaz ze Seznamu výrobců vepište nové údaje

Více

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem Max. cena za kus Max. cena za ks Max. celkem za č. Předmět Počet ks bez DPH vč. DPH položky vč. DPH Požadavky 1 počítače do učebny 13 12 500,00 15 125,00 196 625,00 Parametry: dodání během 2. pololetí

Více

Hardware Skladba počítače. Mgr. Lukáš Provazník ZŠ praktická a ZŠ speciální Lomnice nad Popelkou DUM č.: VY_3.2_INOVACE_1LP_35

Hardware Skladba počítače. Mgr. Lukáš Provazník ZŠ praktická a ZŠ speciální Lomnice nad Popelkou DUM č.: VY_3.2_INOVACE_1LP_35 Hardware Skladba počítače Mgr. Lukáš Provazník ZŠ praktická a ZŠ speciální Lomnice nad Popelkou DUM č.: VY_3.2_INOVACE_1LP_35 Počítač Zařízení pro zpracováni dat (v souborech text, hudba, video) Počítačová

Více

Upozornění ke sběru. Starý papír, kartony. Bílé sklo. Barevné sklo

Upozornění ke sběru. Starý papír, kartony. Bílé sklo. Barevné sklo Upozornění ke sběru Sběrné frakce se mohou region od regionu velice lišit. Zde jsou proto uvedeny moduly nejpoužívanějších variant sběru druhotných surovin, které lze sestavit v závislosti na daném regionu.

Více

Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/34.0333 Vzdělávání v informačních a komunikačních technologií

Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/34.0333 Vzdělávání v informačních a komunikačních technologií VY_32_INOVACE_31_04 Škola Název projektu, reg. č. Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tematický okruh Téma Tematická oblast Název Autor Vytvořeno, pro obor, ročník Anotace Přínos/cílové kompetence Střední

Více

Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz ŘÍJEN 2010

Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz ŘÍJEN 2010 Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz ŘÍJEN 2010 1. Kompletní databáze firem (RES) Vyplněnost RES firem Popis Záznamů Firem Název firmy 381590 381276 Adresa 381070 381070 Tel. 93601 73006 Fax

Více

Příloha č. 2 k bodu č. 12

Příloha č. 2 k bodu č. 12 Příloha č. 2 k bodu č. 12 Příloha č.2 k darovací smlouvě na město Meziboří Inv.číslo Název karty mistn pořiz.cena za ks pořiz.cena Pořízeno ost ks celkem 3509001 knihovna 3509 1 290,00 3 3 870,00 06.09.1987

Více

Jak ušetřit elektřinu v domácnosti

Jak ušetřit elektřinu v domácnosti POSVIŤTE SI NA ÚSPORY Jak ušetřit elektřinu v domácnosti JAK UŠETŘIT V DOMÁCNOSTI ELEKTŘINU Co je cílem semináře přinést důležité a praktické informace a tipy, které vám pomohou v domácnosti s elektřinou

Více

Mobilní dům FAMILY 28 m2

Mobilní dům FAMILY 28 m2 Mobilní dům FAMILY 28 m2 MOBILNÍ DOMY KOLÍN Polepská 300 280 02 Kolín kolin@mobilnidomy-kolin.cz www.mobilnidomy-kolin.cz +420 736 670 353 NOVÝ MOBILNÍ DŮM FAMILY 7 X 3,5 m CENA 569 000,- Kč NOVÝ MOBILNÍ

Více

Rok 2005 / Year 2005 Prosinec 1999=100 / December 1999=100 Průměr roku 2000=100 / 2000 average=100. Průměr od * Ú H R N ,8 114,8 111,0 111,0

Rok 2005 / Year 2005 Prosinec 1999=100 / December 1999=100 Průměr roku 2000=100 / 2000 average=100. Průměr od * Ú H R N ,8 114,8 111,0 111,0 * Ú H R N 5717 114,8 114,8 111,0 111,0 C NEROSTNÉ SUROVINY 155 116,9 116,9 120,4 120,4 CA UHLÍ, LIGNIT, RAŠELINA 37 119,7 119,7 124,8 124,8 CA 10 UHLÍ, LIGNIT, RAŠELINA 37 119,7 119,7 124,8 124,8 CB OSTAT.NEROST.SUROVINY

Více

A. Podporované ekonomické činnosti

A. Podporované ekonomické činnosti Příloha č. 2: CZ NACE A. Podporované ekonomické činnosti Oddíl Skupina Název SEKCE B - TĚŽBA A DOBÝVÁNÍ 08 Ostatní těžba a dobývání 08.1 Dobývání kamene, písků a jílů 08.11 Dobývání kamene pro výtvarné

Více

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště ROUDNICE nad Labem, Neklanova Profilová část maturitní zkoušky studijního oboru

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště ROUDNICE nad Labem, Neklanova Profilová část maturitní zkoušky studijního oboru Střední odborná škola a Střední odborné učiliště ROUDNICE nad Labem, Neklanova 1806 Obor vzdělávání, kód a název: 23-45-M/01 - Dopravní prostředky Profilová část maturitní zkoušky studijního oboru DOPRAVNÍ

Více

Přehled podporovaných odvětví Vzdělávejte se pro růst ve Zlínském kraji II

Přehled podporovaných odvětví Vzdělávejte se pro růst ve Zlínském kraji II Přehled podporovaných odvětví Vzdělávejte se pro růst ve Zlínském kraji II CZ-NACE 10 Výroba potravinářských výrobků 11 14 15 SEKCE C - ZPRACOVATELSKÝ PRŮMYSL 10.1 Zpracování a konzervování masa a výroba

Více

Kolena a ohyby, ze železa nebo oceli (kromělitých a z nerezavějící oceli) 2013_01

Kolena a ohyby, ze železa nebo oceli (kromělitých a z nerezavějící oceli) 2013_01 Doklad Rezim CisloPolozky DatumPropusteni NazevCelnihoUradu ZemePuvoduKod PolozkaKn TARICKod MnozstviMJ PopisZbozi Hmotnost Hodnota SumaPoplatkuCloVymerene CelkovaCastkaPoplatku NazevDruhuDopravy PopisZB

Více

GLASS BLOCK & LIGHT INTERIOR. Dům bez žárovky. www.ledka.eu. www.x-led.eu

GLASS BLOCK & LIGHT INTERIOR. Dům bez žárovky. www.ledka.eu. www.x-led.eu www.ledka.eu Dům bez žárovky LED lighting system MATNÝ TRANSPARENTNÍ KRYCÍ LIŠTY STANDART MATNÝ TRANSPARENTNÍ KRYCÍ LIŠTY K - POVRCH MATNÝ TRANSPARENTNÍ KRYCÍ LIŠTY HS - POVRCH MONTÁŽNÍ SADA ZÁSLEPKA S

Více

4. Zbožová struktura vývozu jednotlivých krajů České republiky

4. Zbožová struktura vývozu jednotlivých krajů České republiky 4. Zbožová struktura vývozu jednotlivých krajů České republiky Zastoupení jednotlivých tříd SITC, rev. 4 na celkovém vývozu České republiky Postavení jednotlivých tříd SITC, rev. 4 ve vývozu jednotlivých

Více

Číslo a název šablony III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT H/01 Kuchař - Číšník. IKT Informační a komunikační technologie

Číslo a název šablony III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT H/01 Kuchař - Číšník. IKT Informační a komunikační technologie Číslo projektu školy Číslo a název šablony klíčové aktivity Číslo materiálu CZ.1.07/1.5.00/34.0963 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_ICT_II_S1_04 Popis výukového materiálu

Více

Rok 2004 / Year 2004 Předchozí období=100/previous period=100 Stejné období předchozího roku=100/ *1) Měsíc / Month

Rok 2004 / Year 2004 Předchozí období=100/previous period=100 Stejné období předchozího roku=100/ *1) Měsíc / Month * Ú H R N / T O T A L 5730 100,8 100,8 101,6 101,6 C NEROSTNÉ SUROVINY 148 100,1 100,1 101,0 101,0 CA UHLÍ, LIGNIT, RAŠELINA 37 100,2 100,2 101,1 101,1 CA 10 UHLÍ, LIGNIT, RAŠELINA 37 100,2 100,2 101,1

Více

9. ZASEDÁNÍ RADY LIBERECKÉHO KRAJE DNE 07.05.2013

9. ZASEDÁNÍ RADY LIBERECKÉHO KRAJE DNE 07.05.2013 9. ZASEDÁNÍ RADY LIBERECKÉHO KRAJE DNE 07.05.2013 Pořadí jednání č. 14 Návrh na vyřazení majetku Rada kraje po projednání souhlasí s návrhem na vyřazení majetku Název Identifikační kód Pořizovací cena

Více

Partnerství Zelená úsporám Projekt na propagaci energeticky úsporných výrobků

Partnerství Zelená úsporám Projekt na propagaci energeticky úsporných výrobků Partnerství Zelená úsporám Projekt na propagaci energeticky úsporných výrobků D.Hájek, M.Mareš, P.Růžička Seminář Energeticky úsporné spotřebiče PRE, 3.12.2009 Partnerství ZÚ Projekt navazující na program

Více

Struktura sbírkových fondů Muzea východních Čech v Hradci Králové

Struktura sbírkových fondů Muzea východních Čech v Hradci Králové Struktura sbírkových fondů Muzea východních Čech v Hradci Králové Skupiny Podskupiny Počet Geologické 30685 Mineralogické 29185 Drahé kameny 350 Broušené kameny 350 Ostatní drahé kameny 0 Ostatní mineralogické

Více

Témata profilové maturitní zkoušky z předmětu Souborná zkouška z odborných elektrotechnických předmětů (elektronická zařízení, elektronika)

Témata profilové maturitní zkoušky z předmětu Souborná zkouška z odborných elektrotechnických předmětů (elektronická zařízení, elektronika) ta profilové maturitní zkoušky z předmětu Souborná zkouška z odborných elektrotechnických předmětů (elektronická zařízení, elektronika) 1. Cívky - vlastnosti a provedení, řešení elektronických stejnosměrných

Více

Recyklační poplatek. Přehled poplatků (PHE) za recyklaci elektrospotřebičů. Platím recyklační poplatek

Recyklační poplatek. Přehled poplatků (PHE) za recyklaci elektrospotřebičů. Platím recyklační poplatek Platím recyklační poplatek V případě koupě nového elektrického spotřebiče platíte dle zákona povinně v ceně spotřebiče i recyklační poplatek. Tento poplatek vám zajišťuje právo na vrácení starého spotřebiče

Více

Informatika teorie. Vladimír Hradecký

Informatika teorie. Vladimír Hradecký Informatika teorie Vladimír Hradecký Z historie vývoje počítačů První počítač v podobě elektrického stroje v době 2.sv. války název ENIAC v USA elektronky velikost několik místností Vývoj počítačů elektronky

Více

CZ-NACE SEKCE C - ZPRACOVATELSKÝ PRŮMYSL

CZ-NACE SEKCE C - ZPRACOVATELSKÝ PRŮMYSL 10 Výroba potravinářských výrobků SEKCE C - ZPRACOVATELSKÝ PRŮMYSL 10.1 Zpracování a konzervování masa a výroba masných výrobků 10.11 Zpracování a konzervování masa, kromě drůbežího 10.13 Výroba masných

Více

KONSTRUKCE BUDOVY. Konstrukce. Tepelné a zvukové izolace SPOLEČNÉ PROSTORY BYTY. Interiérové dveře. Obytné místnosti mimo obývací pokoj

KONSTRUKCE BUDOVY. Konstrukce. Tepelné a zvukové izolace SPOLEČNÉ PROSTORY BYTY. Interiérové dveře. Obytné místnosti mimo obývací pokoj KONSTRUKCE BUDOVY Konstrukce základy železobetonové základové pasy a deska nosné stěny keramické cihelné tvárnice nenosné zdi a příčky keramické příčkovky stropy, lodžie, balkóny, schodiště železobetonové

Více

OBECNE ZAVAZNA VYHLASKA MĚSTA TÁBORA. č. 06/2014

OBECNE ZAVAZNA VYHLASKA MĚSTA TÁBORA. č. 06/2014 OBECNE ZAVAZNA VYHLASKA MĚSTA TÁBORA o č. 06/2014 SBĚRU, PŘEPRAVY, TŘÍDĚNÍ, VYUŽÍVÁNÍ A ODSTRAŇOVÁNÍ KOMUNÁLNÍCH ODPADŮ, VČETNĚ SYSTÉMU NAKLÁDÁNÍ SE STAVEBNÍM ODPADEM v v r v Zastupitelstvo města Tábora

Více

V únoru odstartuje 6. kolo příjmu žádostí z Programu rozvoje venkova

V únoru odstartuje 6. kolo příjmu žádostí z Programu rozvoje venkova Vážení příznivci venkova a Moravského krasu, v dalším tomto čísle zpravodaje naleznete informace ze světa rozvoje venkova a dotací tentokrát o dalším kole příjmu žádostí Programu rozvoje venkova a OP Rybářství.

Více

SPECIFIKACE STANDARDU PROJEKTU SOLE

SPECIFIKACE STANDARDU PROJEKTU SOLE SPECIFIKACE STANDARDU PROJEKTU 23.4.2019 SOLE I. STAVEBNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ OBJEKTU 1. TECHNICKÉ ZAŘÍZENÍ BUDOV ELEKTRO Bytový rozvaděč, zásuvky a vypínače na stěnách a počtu dle normy. SLABOPROUD BYTY

Více

3. 7. 10. 2011. Informace pro vystavovatele. Brno Výstaviště. 53. mezinárodní strojírenský veletrh www.bvv.cz/msv

3. 7. 10. 2011. Informace pro vystavovatele. Brno Výstaviště. 53. mezinárodní strojírenský veletrh www.bvv.cz/msv Informace pro vystavovatele V e l e t r h y B r n o, a. s. w w w. b v v. c z B r n o V ý s t a v i š t ě MSV 2011 53. mezinárodní strojírenský veletrh www.bvv.cz/msv 6. mezinárodní veletrh dopravy a logistiky

Více

WC 1.8 KOUPELNA 1.7 SKLAD POKOJ LOŽNICE 1.4 SPÍŽ 1.5 1.3 1.1 OBÝVACÍ POKOJ 1.2 150 PŮDORYSNÉ SCHÉMA M 1:50 [MM]

WC 1.8 KOUPELNA 1.7 SKLAD POKOJ LOŽNICE 1.4 SPÍŽ 1.5 1.3 1.1 OBÝVACÍ POKOJ 1.2 150 PŮDORYSNÉ SCHÉMA M 1:50 [MM] 2515 1245 1665 1695 3670 337 2 880 322 50 445 545 1 5907 3705 860 1077 1125 970 970 3075 920 666 916 916 2530 1445 115 1284 1025 1185 2309 1077 2 2285 405 2610 1272 2897 8597 400 775 1 1866 56 ŠATNA -

Více

Prům. měsíční tempo růstu od poč. roku Avg monthly rate of growth from the begin. of the year

Prům. měsíční tempo růstu od poč. roku Avg monthly rate of growth from the begin. of the year 6. Index cen průmyslových výrobců podle sekce, subsekce, oddílu a skupiny SKP v České republice (předchozí období = 100, stejné období předchozího = 100) Industrial Producers Price Index by Section, Subsection,

Více

TECHNICKÁ NORMALIZACE KDE JE MOŽNO NALÉZT POTŘEBNÉ NORMY PRO STROJÍRENSTVÍ

TECHNICKÁ NORMALIZACE KDE JE MOŽNO NALÉZT POTŘEBNÉ NORMY PRO STROJÍRENSTVÍ TECHNICKÁ NORMALIZACE KDE JE MOŽNO NALÉZT POTŘEBNÉ NORMY PRO STROJÍRENSTVÍ Vypracováno kolektivem autorů České společnosti pro technickou normalizaci Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

Závazné podmínky zpětného odběru elektrozařízení pro registrované firmy v rámci recyklačního programu FIRMA A++

Závazné podmínky zpětného odběru elektrozařízení pro registrované firmy v rámci recyklačního programu FIRMA A++ Závazné podmínky zpětného odběru elektrozařízení pro registrované firmy v rámci recyklačního programu FIRMA A++ 1. Předmět závazných podmínek Tyto podmínky upravují povinnosti partnerů registrovaných v

Více

STANDARDY BYTOVÝ DŮM U STARÉ ELEKTRÁRNY. Společné části domu

STANDARDY BYTOVÝ DŮM U STARÉ ELEKTRÁRNY. Společné části domu STANDARDY BYTOVÝ DŮM U STARÉ ELEKTRÁRNY Společné části domu - domácí telefon s elektrickým vrátným na hlavních vstupních dveřích - poštovní schránky - čistící zóny - elektricky ovládána vjezdová brána

Více

Ceník: PC šrot z

Ceník: PC šrot z Výkup Jinočany, Náměstí 5. května 3, 252 25 www.vykup-jinocany.cz, info@vykup-jinocany.cz, tel.: +420 773 983 000 IČ: 60510617, DIČ: CZ7305180003 Ceník: PC šrot z 23.09.2019 Připomínáme, že v současné

Více

fasáda kontaktní zateplovací systém, izolace v kombinaci EPS/XPS a minerálních vláken, tenkovrstvá venkovní omítka

fasáda kontaktní zateplovací systém, izolace v kombinaci EPS/XPS a minerálních vláken, tenkovrstvá venkovní omítka 1. Standardy bytového domu a společných prostor KONSTRUKČNÍ SYSTÉM základy železobetonová základová deska na pilotech suterén železobetonový monolitický sloupový a stěnový skelet železobetonové nosné stěny

Více

CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K Ceny jsou uvedeny včetně DPH. CENÍK ZA VYUŽITÍ NÁSTROJE PŘEDNOSTNÍ VÝPIS PLATNÝ K 1. 8. 2019 Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Denní sazba se uplatní dle délky trvání Nabídky, kterou Uživatel zvolil, v okamžiku jejího vystavení Kategorie

Více

Seznam komoditních skupin

Seznam komoditních skupin Seznam komoditních skupin Komoditní M1-01 Výrobky ze dřeva M1-02 Odlitky, výkovky, výlisky M1-04 Hutní výrobky z neželezných kovů M1-05 Kladky obecné M1-06 Systémy upevňovací a montážní M1-07 Pružiny a

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

NÁBYTEK NA HRANÍ - Dětské kuchyňky

NÁBYTEK NA HRANÍ - Dětské kuchyňky 02359 Kuchyň krátká MAKRA Dvířka LTD v barevném provedení nebo přírodní buk, kvalitní kování, plynové hořáky v novém designu, skříňka jako myčka s ovládacím panelem, otočná baterie, mikrovlná trouba s

Více

Standardní revize cenové statistiky v oblasti cen zahraničního obchodu

Standardní revize cenové statistiky v oblasti cen zahraničního obchodu Standardní revize cenové statistiky v oblasti cen zahraničního obchodu Český statistický úřad připravil standardní revizi výpočtu indexů cen zahraničního obchodu. Počínaje cenovými indexy za referenční

Více

Kód SKP N á z e v HS/CN D VÝROBKY ZPRACOVATELSKÉHO PRŮMYSLU 29 STROJE A ZAŘÍZENÍ J.N.; PRŮMYSLOVÉ SLUŽBY A PRÁCE

Kód SKP N á z e v HS/CN D VÝROBKY ZPRACOVATELSKÉHO PRŮMYSLU 29 STROJE A ZAŘÍZENÍ J.N.; PRŮMYSLOVÉ SLUŽBY A PRÁCE D VÝROBKY ZPRACOVATELSKÉHO PRŮMYSLU DK STROJE A ZAŘÍZENÍ J.N. 29 STROJE A ZAŘÍZENÍ J.N.; PRŮMYSLOVÉ SLUŽBY A PRÁCE 29.1 Stroje pro výrobu a užití mechanické energie kromě motorů pro letadla, automobily

Více

Hydraulická a pneumatická těsnění

Hydraulická a pneumatická těsnění Hydraulická a pneumatická HYDRAULICKÁ UNIVERZÁLNÍ (PÍSTNICOVÁ A PÍSTNÍ) TĚSNĚNÍ K21 Pístnicová i pístní vstřikolisy, zemědělské stroje, nakládací rampy K21 Pístnicová i pístní NBR90ShA 15-40/+100 0,5

Více

Pomáháme Vám. být úspěšnými...

Pomáháme Vám. být úspěšnými... Pomáháme Vám být úspěšnými... BUDOUCNOST ZALOŽENÁ NA TRADICI: Vývoj firmy Schachermayer od roku 1838 1838 zakládá Josef Schachermayer v rakouském Linci zámečnictví, které se stává základem společnosti

Více

Hardwarové vybavení počítače

Hardwarové vybavení počítače Hardwarové vybavení počítače Typy počítačů: 1. Osobní stolní počítač (PC) 2. Notebook 3. Tablet 4. Superpočítače (sálové počítače) 5. Mobil jako počítač 1. Osobní stolní počítač PC 2. Notebook 3. Tablety

Více

PŘÍLOHA. návrhu rozhodnutí Rady

PŘÍLOHA. návrhu rozhodnutí Rady EVROPSKÁ KOMISE V Bruselu dne 22.1.2016 COM(2016) 8 final ANNEX 4 PART 3/3 PŘÍLOHA návrhu rozhodnutí Rady o podpisu a prozatímním provádění Dohody o hospodářském partnerství mezi Evropskou unií a jejími

Více

MĚSTO TEPLICE NAD METUJÍ

MĚSTO TEPLICE NAD METUJÍ MĚSTO TEPLICE NAD METUJÍ OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 2/2011 O STANOVENÍ SYSTÉMU SHROMAŽĎOVÁNÍ, SBĚRU, PŘEPRAVY, TŘÍDĚNÍ, VYUŽÍVÁNÍ A ODSTRAŇOVÁNÍ KOMUNÁLNÍCH ODPADŮ VZNIKAJÍCÍCH NA ÚZEMÍ MĚSTA TEPLICE NAD

Více