VÝROČNÍ ZPRÁVA EUROMONT GROUP a. s. ČLEN SPOLEČENSTVÍ BILFINGER INŽENÝRSKÁ A MONTÁŽNÍ FIRMA. EUROMONT GROUP a. s.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012. EUROMONT GROUP a. s. ČLEN SPOLEČENSTVÍ BILFINGER INŽENÝRSKÁ A MONTÁŽNÍ FIRMA. EUROMONT GROUP a. s."

Transkript

1 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 EUROMONT GROUP a. s. ČLEN SPOLEČENSTVÍ BILFINGER INŽENÝRSKÁ A MONTÁŽNÍ FIRMA EUROMONT GROUP a. s.

2

3 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBSAH: Struktura společenství Bilfinger 02 Euromont Group a. s. 03 Slovo generálního ředitele 04 Certifikáty ISO Organizační uspořádání 10 Základní ekonomické informace 12 Významní klienti 13 Finanční část 14 Rozvaha v plném rozsahu Výkaz zisku a ztráty Účetní závěrka Přílohy Výrok auditora 40 EUROMONT GROUP a. s.

4 02 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 STRUKTURA SPOLEČENSTVÍ BILFINGER EUROMONT GROUP a. s. Most Mnichov BILFINGER SE Obrat: mil. Počet zaměstnanců: Průmyslové služby Služby odvětví energetiky Správa budov a areálů Stavebnictví Koncesované projekty Obrat: mil. Počet zaměstnanců: Industrial Services Východní Evropa Severní Evropa Západní Evropa Severní Amerika Střední Evropa Střední Východ & Asie EUROMONT GROUP a. s. Obrat: tisíc Kč Počet zaměstnanců: 348 EUROMONT LEŠENÍ spol. s r. o. EG DESIGN s. r. o.

5 VÝROČNÍ ZPRÁVA EUROMONT GROUP a. s. INŽENÝRSKÁ A MONTÁŽNÍ FIRMA EUROMONT GROUP a. s. je společností, jejímž majoritním akcionářem je nadnárodní firma Bilfinger Industrial Services. EUROMONT GROUP a. s. se zaměřuje na realizaci investičních akcí a speciální údržbářské činnosti. Své osmnáctileté zkušenosti uplatňuje v oborech strojních, stavebních a elektro u svých zákazníků z chemického, sklářského, automobilového průmyslu, energetiky a také civilního sektoru. EUROMONT GROUP a. s. nabízí svým zákazníkům jistotu, která je garantována ukotvením společnosti ve struktuře silného koncernu, extrémně vysokým pojištěním pro mimořádné škody, finanční stabilitou a samozřejmě certifikáty v oblasti bezpečnosti práce, ochrany životního prostředí a řízení jakosti. Kontaktní údaje Obchodní jméno: EUROMONT GROUP a. s. Sídlo: Velebudice 210, Most Doručovací adresa: Dolní Jiřetín 7, Most Telefon: info@euromont.cz, obchod@euromont.cz (prijmeni@euromont.cz) IČ: DIČ: CZ Právní forma: akciová společnost Registrace: v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Ústí nad Labem oddíl B, vložka 731 Den zápisu do OR: Jediný akcionář: Bilfinger Industrial Services GmbH, Mnichov, Gneisenaustrasse 15, SRN Registrační číslo: HRB Základní jmění: Kč Počet zaměstnanců: 348 Bankovní spojení: COMMERZBANK AG, pobočka Praha, č.ú /6200 Pojištění: roční koncernová pojistka Bilfinger SE u HDI- Gerling Industrie Versicherung AG (limit 30 mil. pro každou pojistnou událost, 100 mil. roční limit na škody na zdraví, věcech a majetku) Představenstvo: Ing. Petr Klíma, Ing. František Šobr, Ing. Jaroslav Kroupa Dozorčí rada: Ing. Jan Vopat, Ladislav Medřický, Harald Stöhr EUROMONT GROUP a. s.

6 04 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 SLOVO GENERÁLNÍHO ŘEDITELE Vážení akcionáři, spolupracovníci a obchodní přátelé, navzdory nepříznivému vývoji české i evropské ekonomiky naplnila naše společnost v roce 2012 většinu svých cílů. Díky úsporám v oblasti režijních nákladů jsme dokonce plánovaný hospodářský výsledek mírně překročili. Naše finanční situace je dlouhodobě stabilní, což dává našim zaměstnancům i dodavatelům do budoucna relativní jistotu. I v roce 2013 lze předpokládat, že naši zákazníci budou tlačit na další snižování nákladů v oblasti údržby. Tento trend bude patrně dlouhodobý a my jej musíme, chceme-li obstát, přijmout jako výzvu. Našeho klíčového zákazníka, tj. ČESKOU RAFINÉRSKOU, a. s., se proto již delší dobu snažíme přesvědčit o tom, že je potřeba společnými silami hledat a řešit nedostatky v procesech údržby a zainteresované pracovníky pozitivně motivovat k neustálému zlepšování. Je velmi pravděpodobné, že míra realizace investičních akcí u našich zákazníků v chemickém, rafinérskopetrochemickém průmyslu bude na nízké úrovni i letos. Z tohoto důvodu plánujeme zaměřit se na získávání zakázek z jiných odvětví, zejména energetiky a vodohospodářství. Vzhledem k příslušnosti k silnému, rozvíjejícímu se nadnárodnímu holdingu Bilfinger je naší příležitostí rozvíjet vzájemně výhodnou spolupráci se sesterskými firmami i na jiných trzích než je Česká republika. Věřím, že společným úsilím akcionářů, vedení společnosti a všech našich pracovníků dokážeme i nadále naplňovat naše ambiciózní plány a dlouhodobé cíle. Přeji akcionářům, zaměstnancům a našim zákazníkům úspěšný rok 2013! V Mostě dne 31. července 2013 Ing. Petr Klíma předseda představenstva a generální ředitel EUROMONT GROUP a. s.

7 05

8 06 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 CERTIFIKÁTY Vývoj společnosti provází trvalá snaha o zkvalitnění výsledků činnosti, které by umožnily zařazení společnosti mezi podniky s nejvyšší konkurenční schopností. Jako prostředek k dosažení tohoto cíle byl zaveden: Systém řízení jakosti Certifikován v roce 1999 podle normy DIN EN ISO 9002:1994. Systém byl následně pravidelně recertifikován dle aktuálních norem řízení jakosti. V současné době je systém certifikován dle ČSN EN ISO 9001:2009. Systém řízení environmentálního managementu Certifikován v roce 2001 podle normy ČSN EN ISO 14001:1997. Systém byl následně pravidelně dle aktuálních norem recertifikován. V současné době je systém certifikován dle ČSN EN ISO 14001:2005. Systém řízení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Od roku 2002 do roku 2011 byla společnost držitelem Osvědčení dle programu Bezpečný podnik udělovaného Státním úřadem inspekce práce. V roce 2011 byl ve společnosti v souladu s požadavky ČSN OHSAS 18001:2008 vytvořen, dokumentován a implementován systém managementu BOZP. Tento systém byl následně úspěšně certifikován.

9 07

10 08 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 CERTIFIKÁTY Systém řízení v oblasti svařování podle ČSN EN ISO :2006 V roce 2010 byl ve společnosti v souladu s požadavky ČSN EN ISO :2006 vytvořen, dokumentován a implementován systém managementu svařování. Tento systém byl následně úspěšně certifikován a recertifikován. Systém řízení výroby podle EN :2009 V roce 2012 byl ve společnosti v souladu s požadavky EN :2009 vytvořen, dokumentován a implementován systém řízení výroby ocelových konstrukcí. Tento systém byl následně úspěšně certifikován. Certfiikát výjimečnosti Certifikační organizací TÜV SÜD Czech byl naší společnosti v roce 2012 udělen Certfiikát výjimečnosti.

11 09

12 10 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 ORGANIZAČNÍ STRUKTURA Generální ředitel Ing. Petr Klíma QMS, EMS OHSAS Výrobní ředitel Obchodní ředitel Finanční ředitel Ředitel pro strategii a rozvoj Ing. Jaroslav Kroupa Ing. František Šobr Ing. Eva Píchová Ing. Michal Procházka, M.B.A. VÝROBA Výrobní ředitel Ing. Jaroslav Kroupa Elektromontáže Elektroúdržba Izolace Rotační stroje Strojní montáže a povrchové ochrany Mechanické a stavební činnosti Ing. Václav Krůta Pavel John Kamil Fridrich Roman Gabčo Ing. Miroslav Charvát Ing. Pavel Bubák OBCHOD Obchodní ředitel Ing. František Šobr Obchod Příprava projektů Nákup Realizace projektů Milenko Jankovič Václav Bláha Ing. Petr Ličko Aleš Nováček

13 VÝROČNÍ ZPRÁVA Strojní údržba Litvínov Strojní údržba Kralupy František Ehm Ing. Jiří Procházka

14 12 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 ZÁKLADNÍ EKONOMICKÉ INFORMACE (tis. Kč) OBRAT CELKEM Obrat EUROMONT LEŠENÍ spol. s r. o Obrat EG DESIGN s.r.o Obrat EUROMONT GROUP a. s Přidaná hodnota Dlouhodobý majetek Oběžná aktiva Časové rozlišení Vlastní kapitál Cizí zdroje Časové rozlišení Počet zaměstnanců

15 VÝROČNÍ ZPRÁVA VÝZNAMNÍ KLIENTI Chemický průmysl ČESKÁ RAFINÉRSKÁ, a.s. UNIPETROL RPA, s.r.o. SYNTHOS Kralupy a.s. Lovochemie, a.s. Energetika ČEZ, a.s. ČEZ Teplárenská, a.s. ČEZ Distribuce, a.s. Dalkia Česká republika, a.s. Pražská teplárenská a.s. Severočeská teplárenská,a.s. ŠKO-ENERGO, s.r.o. Linde Gas a.s. Sklářský průmysl AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group Automobilový a dopravní průmysl JC Interiors Czechia s.r.o. GRAMMER CZ, s.r.o. Gumotex Automotive, s.r.o. Nemak Czech Republic s.r.o. ŠKODA AUTO a.s. LEGIOS a.s. Stavební průmysl Metrostav a.s. KLEMENT a.s. OHL ŽS, a. s. Vodohospodářské stavby, společnost s ručením omezeným Veřejný sektor Statutární město Most Statutární město Teplice Město Litvínov Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje Nemocnice Jablonec nad Nisou, p.o. Inženýrské organizace Pento, spol. s r.o. Intecha, spol. s r.o. FNTC Group, spol. s r.o. (FINTEC Engineering, spol. s r.o.) CB&I s.r.o. (ABB Lummus Global s.r.o.) Chemoprojekt, a.s. ŠKODA PRAHA Invest s.r.o. TENZA, a.s. Siemens, s.r.o. ABB s.r.o.

16 14 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 FINANČNÍ ČÁST EUROMONT GROUP a. s. Účetní závěrka a zpráva auditora k 31. prosinci 2012

17 VÝROČNÍ ZPRÁVA

18 16 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012

19 VÝROČNÍ ZPRÁVA

20 18 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012

21 VÝROČNÍ ZPRÁVA

22 20 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012

23 VÝROČNÍ ZPRÁVA

24 22 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012

25 VÝROČNÍ ZPRÁVA

26 24 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012

27 VÝROČNÍ ZPRÁVA

28 26 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012

29 VÝROČNÍ ZPRÁVA

30 28 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012

31 VÝROČNÍ ZPRÁVA

32 30 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012

33 VÝROČNÍ ZPRÁVA

34 32 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012

35 VÝROČNÍ ZPRÁVA

36 34 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012

37 VÝROČNÍ ZPRÁVA

38 36 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012

39 VÝROČNÍ ZPRÁVA Zpráva o vztazích mezi propojenými osobami Spole nost EUROMONT GROUP a.s. neuzav ela pro ú etní období od do ani jako osoba ovládající, tak ani jako osoba ovládaná smlouvu podle 109b zákona. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku (dále jen ovládací smlouvu). Statutární orgán spole nosti EUROMONT GROUP a.s. proto v souladu s ustanovením 66a odst. 9 obchodního zákoníku vypracoval pro toto ú etní období Zprávu o vztazích mezi propojenými osobami. Pen žní údaje jsou v tisících K, pokud není uvedeno jinak. 1. Osoby propojené se spole ností EUROMONT GROUP a.s. Spole nost EUROMONT GROUP a.s. je dce inou spole ností spole nosti Bilfinger Industrial Services GmbH. Spole nosti EUROMONT LEŠENÍ spol. s r.o. a EG DESIGN s.r.o. jsou dce inými spole nostmi spole nosti EUROMONT GROUP a.s. Osoby ovládající spole nost EUROMONT GROUP a.s. Název spole nosti Sídlo spole nosti Celková ú ast Bilfinger Industrial Services GmbH Gneisenaustrasse 15, München, SRN 100 % 100 % Ostatní osoby propojené se spole ností Název spole nosti Sídlo spole nosti Celková ú ast EUROMONT LEŠENÍ spol. s r.o. 28. íjna 123, Most - Souš 25 % 25 % EG DESIGN s.r.o. Dolní Ji etín 7, Horní Ji etín 51% 51% Ovládající osoba spole nosti EUROMONT GROUP a.s., spole nost Bilfinger Industrial Services GmbH, ovládá dále tyto spole nosti, s nimiž spole nost EUROMONT GROUP a.s. v období od do byla ve vzájemném obchodním styku. Název spole nosti Sídlo spole nosti Celková ú ast spole nosti Bilfinger Berger Industrial Services GmbH Bilfinger Industrial Services Czech s.r.o. Václava ezá e 313, Most 100 % 100 % Ovládající osobou spole nosti Bilfinger Industrialservices GmbH je spole nost Bilfinger SE. Spole nost EUROMONT GROUP a.s. nebyla v období od do ve vzájemném obchodním styku se spole ností Bilfinger SE ani žádnou spole ností p ímo ovládanou spole ností Bilfinger SE mimo spole nosti Bilfinger Industrial Services GmbH.

40 38 VÝROČNÍ ZPRÁVA Smlouvy uzav ené v ú etním období mezi propojenými osobami V ú etním období r spole nost uzav ela následující smlouvy s propojenými osobami: Propojená osoba EUROMONT LEŠENÍ spol. s r.o. Bilfinger Industrial Services Czech s.r.o. EG DESIGN s.r.o. Bilfinger Industrial Services GmbH Druh smlouvy Díl í objednávky lešená ských prací Díl í objednávky na montážní, svá e ské a obráb cí práce, zap j ení mechanizm a kopírovací služby Díl í objednávky na zpracování projektové dokumentace Smlouva na poskytování poradenských služeb v oblasti právní, personální, finan ního ú etnictví, zpracování m sí ního reportingu, ro ní uzáv rky a výro ní zprávy, pojistná smlouva, smlouva o p j ce 3. Poskytnutá pln ní mezi propojenými osobami uskute n ná v ú etním období od do Pln ní poskytnutá propojeným osobám spole ností EUROMONT GROUP a.s. Propojená osoba Ostatní služby EUROMONT LEŠENÍ spol. s r.o. 152 EG DESIGN s.r.o. 12 Bilfinger Industrial Services Czech s.r.o Celkem Celkové úrokové výnosy za rok 2012 z p j ky poskytnuté mate ské spole nosti inily tis. K 3.2. Pln ní p ijatá spole ností EUROMONT GROUP a.s. od propojených osob Propojená osoba Ostatní služby EUROMONT LEŠENÍ spol. s r.o Bilfinger Industrial Services GmbH Bilfinger Industrial Services Czech s.r.o EG DESIGN s.r.o Celkem

41 VÝROČNÍ ZPRÁVA Vzájemné z statky pohledávek a závazk podnik ve skupin k Propojená osoba Pohledávky Závazky EUROMONT LEŠENÍ spol. s r.o Bilfinger Industrial Services GmbH * 261 Bilfinger Industrial Services GmbH ** 0 Bilfinger Industrial Services Czech s.r.o EG DESIGN s.r.o Celkem * poskytnutá p j ka s výpov dní dobou 7 dní ** b žný bankovní ú et za azený v rámci skupiny do cashpoolingu 4. Záv re né prohlášení statutárního orgánu spole nosti EUROMONT GROUP a.s. Prohlašujeme, že jsme do zprávy o vztazích mezi propojenými osobami spole nosti EUROMONT GROUP a.s. vyhotovované podle 66a, odst. 9 Obchodního zákoníku pro ú etní období r uvedli veškeré, v tomto ú etním období uzav ené i uskute n né a nám k datu podpisu této zprávy známé: - smlouvy mezi propojenými osobami, - pln ní a protipln ní poskytnuté propojeným osobám, - jiné právní úkony u in né v zájmu t chto osob, - veškerá opat ení p ijatá nebo uskute n ná v zájmu nebo na popud t chto osob. Vedení spole nosti se domnívá, že veškeré transakce s propojenými osobami byly uskute n ny za b žných obchodních podmínek. Prohlašujeme, že z výše uvedených vztah mezi propojenými osobami nevznikla spole nosti EUROMONT GROUP a.s. majetková nebo jiná újma. Plán spole nosti EUROMONT GROUP a.s. na rok (v mil. K ) obrat zisk p ed zdan ním Tento plán o p edpokládaném vývoji innosti ú etní jednotky byl sestaven v souladu s 21, odst. 2 písm. b) zákona. 563/91 Sb, o ú etnictví. V Most dne 31. b ezna 2013

42 40 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 VÝROK AUDITORA

43

44

EUROMONTGROUP a.s. Výročnízpráva. Inženýrská amontážní firma

EUROMONTGROUP a.s. Výročnízpráva. Inženýrská amontážní firma EUROMONTGROUP a.s. Výročnízpráva 2009 Inženýrská amontážní firma EUROMONT GROUP a.s. INŽENÝRSKÁ AMONTÁŽNÍ FIRMA Předmět podnikání Prováděnístaveb, jejichzměn aodstraňování Montá ž,opravy,revizeazkoušky

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Bilfinger Euromont a.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA Bilfinger Euromont a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 Bilfinger Euromont a.s. 2017 Výroční zpráva Bilfinger Euromont a.s. Výroční zpráva 2017 Bilfinger Euromont a.s. INŽENÝRSKÁ A MONTÁŽNÍ FIRMA Bilfinger Euromont a.s. je společností,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI JABLONECKÁ DOPRAVNÍ A.S. IČ: JABLONEC NAD NISOU MÍROVÉ NÁMĚSTÍ 3100/ Kalendářní rok 2018

VÝROČNÍ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI JABLONECKÁ DOPRAVNÍ A.S. IČ: JABLONEC NAD NISOU MÍROVÉ NÁMĚSTÍ 3100/ Kalendářní rok 2018 VÝROČNÍ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI JABLONECKÁ DOPRAVNÍ A.S. IČ: 068 73 031 JABLONEC NAD NISOU MÍROVÉ NÁMĚSTÍ 3100/19 466 01 Kalendářní rok 2018 Obsah Úvodní slovo předsedy představenstva 3 Základní údaje o společnosti

Více

SLOVO jednatele... 3. Personální vývoj... 4 ZPRÁVA O PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI A STAVU MAJETKU... 4

SLOVO jednatele... 3. Personální vývoj... 4 ZPRÁVA O PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI A STAVU MAJETKU... 4 O B S A H SLOVO jednatele... 3 Personální vývoj... 4 ZPRÁVA O PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI A STAVU MAJETKU... 4 ZPRÁVA AUDITORA ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY PŘÍLOHA ÚČETNÍ ZÁVĚRKY PŘEHLED O PENĚŽNÍCH TOCÍCH

Více

SPRÁVA DOM s.r.o. Zpráva o vztazích mezi propojenými osobami

SPRÁVA DOM s.r.o. Zpráva o vztazích mezi propojenými osobami SPRÁVA DOM s.r.o. Zpráva o vztazích mezi propojenými osobami k 31. 12. 2008 Zpráva je zpracována v souladu s 66a odst. 9 zákona. 513/1991 Sb. Obchodního zákoníku. Údaje zprávy vycházejí z ú etních písemností

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI. Stavební společnost Jaroslav Oršuliak, a.s.

PROFIL SPOLEČNOSTI. Stavební společnost Jaroslav Oršuliak, a.s. PROFIL SPOLEČNOSTI 2011 Stavební společnost Jaroslav Oršuliak, a.s. společnost se zavedeným systémem jakosti dle: dle: ČSN ČSN EN EN ISO ISO 9001:2009, 9001:2001, ČSN CSN EN EN ISO ISO 14001:2005, OHSAS

Více

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2009

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2009 MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2009 OBSAH 3 I. Profil společnosti 5 14 III. Firemní dokumenty 18 IV. Referenční stavby 3 I. Profil společnosti MEKOS GROUP a.s. 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Obchodní firma: Právní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA EUROMONT GROUP a.s. ČLEN KONCERNU BILFINGER

VÝROČNÍ ZPRÁVA EUROMONT GROUP a.s. ČLEN KONCERNU BILFINGER VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016 EUROMONT GROUP a.s. ČLEN KONCERNU BILFINGER 3 NAŠE HODNOTY, KOMPETENCE, VÁŠEŇ 4 5 EUROMONT GROUP a.s. INŽENÝRSKÁ A MONTÁŽNÍ FIRMA EUROMONT GROUP a.s. je společností, jejímž jediným

Více

EUROMONT GROUP a.s. k 31. prosinci 2014 Statutární formuláře českých finančních výkazů v tis. Kč ROZVAHA V PLNÉM ROZSAHU Běžné Minulé účetní období úč. období 2013 reklasifikováno Brutto Korekce Netto

Více

Výroční zpráva za rok 2013. SC XAVEROV Horní Počernice a.s. IČ: 257 56 311

Výroční zpráva za rok 2013. SC XAVEROV Horní Počernice a.s. IČ: 257 56 311 Výroční zpráva za rok 2013 SC XAVEROV Horní Počernice a.s. IČ: 257 56 311 1 Obsah: I.Úvod... 2! II. Základní údaje o společnosti... 2! III. Orgány společnosti:... 2! IV. Historie společnosti... 3! V. Předmět

Více

Zpráva o propojených osobách

Zpráva o propojených osobách Zpráva o propojených osobách Zpráva představenstva obchodní společnosti VIAVIS a.s., se sídlem v Ostravě, Obránců Míru 237/35, PSČ 703 00, identifikační číslo: 25848402, zapsané v obchodním rejstříku vedeném

Více

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2008

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2008 MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2008 OBSAH 3 I. Profil společnosti 5 13 III. Firemní dokumenty 17 IV. Referenční stavby 3 I. Profil společnosti MEKOS GROUP a.s. 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Obchodní firma: Právní

Více

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2007

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2007 MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2007 OBSAH 3 I. Profil společnosti 5 13 III. Firemní dokumenty 17 IV. Referenční stavby 3 I. Profil společnosti MEKOS GROUP a.s. 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Obchodní firma: Právní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014. AUTA BOREK a. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014. AUTA BOREK a. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 AUTA BOREK a. s. Obsah: a) Charakteristika společnosti b) Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti c) Zpráva představenstva o vztazích mezi propojenými osobami

Více

UNISTAV CONSTRUCTION a. s.

UNISTAV CONSTRUCTION a. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA UNISTAV CONSTRUCTION a. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA UNISTAV CONSTRUCTION a.s. za rok 2016 OBSAH Úvodní slovo předsedy představenstva 2 Základní údaje 4 Statutární orgány 5 Zpráva vedení a analýza

Více

1. Úvod. Společnost GLOBAL ASSISTANCE zajišťuje:

1. Úvod. Společnost GLOBAL ASSISTANCE zajišťuje: 1. Úvod GLOBAL ASSISTANCE a.s. je společnost, která je součástí mezinárodního koncernu VIENNA INSURANCE GROUP. Tato skupina je přední pojišťovací skupina v Rakousku a jedna z předních pojišťoven v regionu

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK AUTA BOREK a. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK AUTA BOREK a. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2016 AUTA BOREK a. s. Obsah: a) Charakteristika společnosti b) Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti c) Zpráva představenstva o vztazích mezi propojenými osobami

Více

OBSAH. VÝROČNÍ ZPRÁVA UNISTAV CONSTRUCTION a.s. za rok Úvodní slovo předsedy představenstva 2. Základní údaje 4. Statutární orgány 5

OBSAH. VÝROČNÍ ZPRÁVA UNISTAV CONSTRUCTION a.s. za rok Úvodní slovo předsedy představenstva 2. Základní údaje 4. Statutární orgány 5 VÝROČNÍ ZPRÁVA UNISTAV CONSTRUCTION a.s. za rok 2017 OBSAH Úvodní slovo předsedy představenstva 2 Základní údaje 4 Statutární orgány 5 Zpráva vedení a analýza situace 7 Certifikace vysoké důvěryhodnosti

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. FIMO a.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. FIMO a.s. FIMO a. s. 411 19 Mšené lázně, Lázeňská 62 Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí n. Labem, odd. B, vložka 1428 VÝROČNÍ ZPRÁVA o podnikatelské činnosti a stavu majetku,

Více

Výroční zpráva společnosti za rok 2014

Výroční zpráva společnosti za rok 2014 Výroční zpráva společnosti za rok 2014 Výrok auditora o ověření Výroční zprávy Výrok auditora o ověření Výroční zprávy Obsah Obsah strana 1. Textová část 2-3 2. Statutární orgány společnosti 4 3. 2014

Více

MV projekt spol. projektová a inženýrská Činnost v oblasti vodního hospodářství a ekologie

MV projekt spol. projektová a inženýrská Činnost v oblasti vodního hospodářství a ekologie MV projekt spol. projektová a inženýrská Činnost v oblasti vodního hospodářství a ekologie Obec Psáry Pražská 137 Psáry 252 44 váš DOPIS ZNAČICY/ZE DNE NAŠE značka VYŘIZUJE Ing. M.Valečka MÍSTO ODESLÁNI,

Více

BREDERODE a.s. 130 00 Praha 3, Kubelíkova 1548/27

BREDERODE a.s. 130 00 Praha 3, Kubelíkova 1548/27 BREDERODE a.s. 130 00 Praha 3, Kubelíkova 1548/27 Praha, červen 2013 1 O b s a h: Úvod 1. Základní údaje o společnosti 2. Organizační schéma společnosti 3. Orgány správy a řízení společnosti: 3.1. Představenstvo

Více

UNISTAV CONSTRUCTION a. s.

UNISTAV CONSTRUCTION a. s. UNISTAV CONSTRUCTION a. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2018 VÝROČNÍ ZPRÁVA UNISTAV CONSTRUCTION a.s. za rok 2018 OBSAH Úvodní slovo předsedy představenstva 2 Základní údaje 4 Statutární orgány 5 Zpráva vedení a analýza

Více

ČSAD Brno holding, a.s. Opuštěná 4, 602 00 Brno

ČSAD Brno holding, a.s. Opuštěná 4, 602 00 Brno Opuštěná 4, 602 00 Brno Výroční zpráva za rok 2014 DrSc. Prof. Ing. Petr Němeček, Vážení akcionáři, Vážení obchodní partneři. Předkládáme Vám výroční zprávu akciové společnosti ČSAD Brno holding, a.s.

Více

Nekonsolidovaná rozvaha k 31. prosinci 2008 a 2007

Nekonsolidovaná rozvaha k 31. prosinci 2008 a 2007 Zpráva nezávislého auditora pro akcionáře České spořitelny, a. s. Nekonsolidovaná rozvaha k 31. prosinci 2008 a 2007 Nekonsolidovaný výkaz zisku a ztráty za roky končící 31. prosince 2008 a 2007 Nekonsolidovaná

Více

Výroční zpráva 2012H

Výroční zpráva 2012H Výroční zpráva společnosti AZ KLIMA a. s. za hospodářské období 2012H (1.4.2012 31.3.2013) 1. Úvodní slovo generálního ředitele: Vznik společnosti AZ KLIMA a.s. (původní název BWY Czech a.s.) je výsledkem

Více

Z p r á v a o vztazích mezi ovládající a ovládanou osobou a o vztazích mezi ovládanou osobou a ostatními osobami ovládanými stejnou osobou (Zpráva o vztazích) ----------------------------------------------------------------------------------------------

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA HART PRESS, spol. s r.o.

VÝROČNÍ ZPRÁVA HART PRESS, spol. s r.o. VÝROČNÍ ZPRÁVA HART PRESS, spol. s r.o. 2014 Vypracovali: Jana Víšková Milena Holcmanová Schválil: Oldřich Hotař V Otrokovicích dne 5. 6. 2015 Obchodní jméno: HART PRESS, spol. s r.o. Sídlo: Tř. Tomáše

Více

AUTOLINHART BOREK a.s.

AUTOLINHART BOREK a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 AUTOLINHART BOREK a.s. Obsah: a) Charakteristika společnosti b) Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti c) Zpráva představenstva o vztazích mezi propojenými

Více

P O L O L E T N Í Z P R Á V A. RSRE INVEST a.s.

P O L O L E T N Í Z P R Á V A. RSRE INVEST a.s. P O L O L E T N Í Z P R Á V A za období od 1.1.2018 do 30.06.2018 RSRE INVEST a.s. Olomouc Tř. Svobody 956/31, 779 00 Olomouc IČ: 063 34 989 ( pololetní zpráva ) Obsah pololetní zprávy: 1. Základní informace

Více

ZPRÁVA. 1. Osoby tvořící holding. 1.1 Ovládaná osoba

ZPRÁVA. 1. Osoby tvořící holding. 1.1 Ovládaná osoba ZPRÁVA představenstva o vztazích mezi ovládající a ovládanou osobou a o vztazích mezi ovládanou osobou a ostatními osobami ovládanými stejnou ovládající osobou za rok 2016 Veškeré dokumenty a materiály

Více

Slovo úvodem 2-3 Organizační schéma 4 Základní údaje 5 Ekonomické výsledky 6 Výrok auditora 7

Slovo úvodem 2-3 Organizační schéma 4 Základní údaje 5 Ekonomické výsledky 6 Výrok auditora 7 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 KRČSKÁ 511/51, 140 02 PRAHA 4 KRČ OBSAH: Slovo úvodem 2-3 Organizační schéma 4 Základní údaje 5 Ekonomické výsledky 6 Výrok auditora 7 Maritza Iztok II, Bulharsko, oprava chladící věže

Více

. Základní údaje o pojišťovně

. Základní údaje o pojišťovně Údaje o pojišťovně. Základní údaje o pojišťovně obchodní.firma: Vitalitas pojišťovna, a.s. právní forma: akciová společnost sídlo: Tusarova 1152/36, 170 00 Praha 7 IČ: 257 I0 966 Datum zápisu do obchodního

Více

SPOJPROJEKT PRAHA a.s.

SPOJPROJEKT PRAHA a.s. SPOJPROJEKT PRAHA a.s. Výroční zpráva 2017 I. ÚVOD II. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O SPOLEČNOSTI III. ZPRÁVA PŘEDSTAVENSTVA O PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI A STAVU MAJETKU SPOLEČNOSTI IV. ZPRÁVA O VZTAZÍCH MEZI OVLÁDAJÍCÍ

Více

KONSOLIDOVANÁ VÝROČNÍ ZPRÁVA. za rok ENERGOAQUA, a.s.

KONSOLIDOVANÁ VÝROČNÍ ZPRÁVA. za rok ENERGOAQUA, a.s. KONSOLIDOVANÁ VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2015 ENERGOAQUA, a.s. Obsah strana č. 1. Základní údaje o konsolidující (mateřské) společnosti 3 2. Historie a současný vývoj mateřské společnosti a konsolidačního

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. společnosti Metropolnet, a. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. společnosti Metropolnet, a. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA společnosti Metropolnet, a. s. za účetní období 2009 OBSAH ÚDAJE O SPOLEČNOSTI 2-3 Základní údaje o společnosti Statutární orgán: Představenstvo: Dozorčí rada: Činnost společnosti v roce

Více

Stavební společnost Jaroslav Oršuliak, a.s. Výroční zpráva 2009

Stavební společnost Jaroslav Oršuliak, a.s. Výroční zpráva 2009 Stavební společnost Jaroslav Oršuliak, a.s. Výroční zpráva 2009 Výroční zpráva za rok 2009 str. 1 / 25 OBSAH Úvodní slovo předsedy představenstva I. Základní údaje o společnosti II. Údaje o základním kapitálu

Více

Abellio CZ a.s. Výroční zpráva. za rok 2011

Abellio CZ a.s. Výroční zpráva. za rok 2011 Abellio CZ a.s. Výroční zpráva Abellio CZ a.s. za rok 2011 Výroční zpráva za rok 2011 Abellio CZ a.s. Abellio CZ a.s. Výroční zpráva Abellio a.s. za rok 2011 Obsah: 1 Úvodní slovo člena představenstva

Více

Výroční zpráva 2013H

Výroční zpráva 2013H Výroční zpráva společnosti AZ KLIMA a. s. za hospodářské období 2013H (1.4.2013 31.3.2014) 1. Úvodní slovo ředitele společnosti: Společnosti AZ KLIMA a.s. dokončila proces změny vlastnické struktury a

Více

Zpráva o vztazích dle 82 Zákona č. 90/2012 Sb. o obchodních korporacích

Zpráva o vztazích dle 82 Zákona č. 90/2012 Sb. o obchodních korporacích Zpráva o vztazích dle 82 Zákona č. 90/2012 Sb. o obchodních korporacích Obchodní korporace STATUS stavební a.s., IČ: 46679120 Se sídlem Nádražní 998, 396 01 Humpolec Krajským soudem v Českých Budějovicích,

Více

The CEE Stock Exchange Group

The CEE Stock Exchange Group The CEE Stock Exchange Group and 2012: its Výroční Capital zpráva Markets 2012/13 Obsah Profil společnosti 2 Činnost 4 Výsledky hospodaření 5 Zpráva dozorčí rady 6 Zpráva o vztazích 8 Finanční část 13

Více

1. DODATEK K ZÁKLADNÍMU PROSPEKTU

1. DODATEK K ZÁKLADNÍMU PROSPEKTU UniCredit Bank Czech Republic, a. s. Dluhopisový program v maximálním objemu nesplacených dluhopisů 100 000 000 000 Kč s dobou trvání programu 30 let 1. DODATEK K ZÁKLADNÍMU PROSPEKTU Datum tohoto 1. dodatku

Více

Informace dle vyhlášky č.123/2007 Sb., o pravidlech obezřetného podnikání bank, spořitelních a úvěrních družstev a obchodníků s cennými papíry

Informace dle vyhlášky č.123/2007 Sb., o pravidlech obezřetného podnikání bank, spořitelních a úvěrních družstev a obchodníků s cennými papíry Informace dle vyhlášky č.123/2007 Sb., o pravidlech obezřetného podnikání bank, spořitelních a úvěrních družstev a obchodníků s cennými papíry stav ke dni 31. prosince 2008 1.1 Údaje o obchodníkovi s cennými

Více

Výroční zpráva společnosti za rok 2011

Výroční zpráva společnosti za rok 2011 Výroční zpráva společnosti za rok 2011 Obsah Obsah strana 1. Textová část 2-3 2. Statutární orgány společnosti 4 3. 2011 6-23 3.1 Výrok auditora 6-9 3.2 Rozvaha 10-13 3.3 Výsledovka 14-15 3.4 Cash flow

Více

PROMET CZECH s.r.o. Výroční zpráva za rok 2009

PROMET CZECH s.r.o. Výroční zpráva za rok 2009 OBSAH Základní údaje Podnikatelská činnost a stav majetku Vybrané údaje a finanční ukazatele Aktivity v oblasti výzkumu a vývoje Aktivity v oblasti ochrany životního prostředí Události po datu účetní závěrky

Více

akciová společnost Výroční zpráva za rok

akciová společnost Výroční zpráva za rok 2016 akciová společnost Výroční zpráva za rok OBSAH Stránka 1 Výroční zpráva REDASH, a.s. 2016 I. Profil společnosti základní údaje o emitentovi - - II. Údaje o základním kapitálu III. Údaje o cenných

Více

Základní údaje o pojišťovně

Základní údaje o pojišťovně Informace o pojišťovně podle 82 odst. 7 zákona č. 277/2009 Sb., o pojišťovnictví (ZPOJ), v souladu s ustanovením 29 až 31 vyhlášky České národní banky č. 434/2009 Sb., která provádí některá ustanovení

Více

BKB. BKB Metal, a.s. O b s a h : I. Základní údaje a charakteristika společnosti BKB Metal, a.s. II.

BKB. BKB Metal, a.s. O b s a h : I. Základní údaje a charakteristika společnosti BKB Metal, a.s. II. Výroční zpráva za rok 2013 O b s a h : I. Základní údaje a charakteristika společnosti II. III. Orgány společnosti Hlavní předmět činnosti společnosti IV. Výkony a zisky po zdanění v letech 1996 až 2013

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za období Strana 1 (celkem 31)

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za období Strana 1 (celkem 31) za období 1.4.2005 31.3.2006 Strana 1 (celkem 31) Vypracoval: Ing. Michal Šlachta Podklady poskytl: Richard Smolík, Ing. Renáta Pavelková, Ing. Václav Klaška Datum: 20.7.2006 Strana 2 z 29 1 OBSAH 1 OBSAH

Více

STAV KE DNI: (ROZHODNÝ DEN)

STAV KE DNI: (ROZHODNÝ DEN) INFORMACE O POJIŠŤOVNĚ dle vyhlášky č. 306/2016 Sb. STAV KE DNI: 30. 06. 2017 (ROZHODNÝ DEN) 2 I. Údaje o tuzemské pojišťovně nebo tuzemské zajišťovně 1. Obchodní firma: Servisní pojišťovna, a.s. Právní

Více

Pražská energetika Holding a.s. ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA K 31. PROSINCI 2014

Pražská energetika Holding a.s. ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA K 31. PROSINCI 2014 ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA K 31. PROSINCI 2014 Výkaz zisku a ztráty (tis. Kč) Označ. Text Pozn. B. Výkonová spotřeba 2 935 3 114 B.2. Služby 2 935 3 114 + Přidaná hodnota -2 935-3 114 C. Osobní náklady

Více

Jáchymov Property Management, a.s. Hvožďanská 2053/3, 148 00 Praha, IČ: 45359229. MEZITÍMNÍ ZPRÁVA (neauditovaná) k 30.09.2013

Jáchymov Property Management, a.s. Hvožďanská 2053/3, 148 00 Praha, IČ: 45359229. MEZITÍMNÍ ZPRÁVA (neauditovaná) k 30.09.2013 Jáchymov Property Management, a.s. Hvožďanská 2053/3, 148 00 Praha, IČ: 45359229 MEZITÍMNÍ ZPRÁVA (neauditovaná) k 30.09.2013 Obsah: POPISNÁ ČÁST... 3 1. Popis podnikatelské činnosti... 3 2. Důležité události

Více

ROZVAHA v plném rozsahu k 31. prosinci 2015 ( v tisících K )

ROZVAHA v plném rozsahu k 31. prosinci 2015 ( v tisících K ) ROZVAHA v plném rozsahu k 31. prosinci 2015 ( v tisících K ) Obchodní firma a sídlo AL INVEST B idli ná, a.s. Identifika ní íslo Bruntálská 167 793 51 B idli ná 273 76 184 eská republika Ozna. A K T I

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. společnosti Metropolnet, a. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. společnosti Metropolnet, a. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA společnosti Metropolnet, a. s. za účetní období 2008 OBSAH ÚDAJE O SPOLEČNOSTI 3-4 Základní údaje o společnosti Statutární orgán: Představenstvo: Dozorčí rada: Činnost společnosti v roce

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za období

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za období VÝROČNÍ ZPRÁVA za období 1.4.2008 31.3.2009 Vypracoval: Lucie Reiterová Podklady poskytl: Ing. Michal Šlachta, Ing. Renáta Pavelková, Ing. Václav Klaška Datum: 7.8.2009 Strana 1 z 28 1 OBSAH 1 OBSAH...

Více

A&CE A&CE Auditoři a znalci Praha, spol. s r.o. Bělehradská 17, Praha 4 Tel/fax , tel v

A&CE A&CE Auditoři a znalci Praha, spol. s r.o. Bělehradská 17, Praha 4 Tel/fax , tel v A&CE A&CE Auditoři a znalci Praha, spol. s r.o. Bělehradská 17,140 00 Praha 4 Tel/fax 222 561 049, tel. 222 561 048 v Společnost je zapsána u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 47335, IC: 4496 5095

Více

KONSOLIDOVANÁ VÝROČNÍ ZPRÁVA

KONSOLIDOVANÁ VÝROČNÍ ZPRÁVA KONSOLIDOVANÁ VÝROČNÍ ZPRÁVA společnosti ABRA Software a.s. za hospodářský rok 2018 1. 7. 2017 30. 6. 2018 OBSAH Úvod... 4 1. Kdo je ABRA Software a.s... 7 2. Informace o vývoji konsolidačního celku,

Více

NEMOCNICE JINDŘICHŮV HRADEC A.S. VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2006

NEMOCNICE JINDŘICHŮV HRADEC A.S. VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2006 NEMOCNICE JINDŘICHŮV HRADEC A.S. VÝROČNÍ ZPRÁVA ROK 2006 Úvod Nemocnice Jindřichův Hradec a.s. byla zapsána do obchodního rejstříku 30.9.2005. Vznikla na základě aktivity vlastníka majetku Jihočeského

Více

Výroční zpráva společnosti BRAWA, a.s., za rok končící 30. listopadu 2017 Obsah

Výroční zpráva společnosti BRAWA, a.s., za rok končící 30. listopadu 2017 Obsah Výroční zpráva společnosti BRAWA, a.s., za rok končící 30. listopadu 2017 Obsah Profil společnosti... 2 Zpráva o podnikatelské činnosti... 3 Následné události... 4 Zpráva o vztazích mezi propojenými osobami...

Více

výroční zpráva SLOT s. r. o. 2005

výroční zpráva SLOT s. r. o. 2005 výroční zpráva SLOT s. r. o. 2005 OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY Úvod................................................................................ 3 Orgány společnosti a její management...............................................

Více

VÝRO NÍ ZPRÁVA za rok 2009

VÝRO NÍ ZPRÁVA za rok 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2009 Obsah výroční zprávy Č á s t T e x t I. Základní informace o společnosti II. Orgány společnosti, organizační struktura III. Zpráva představenstva o výsledcích dosažených v roce

Více

IČ:25612760. Panelárna St. Město, a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA. obchodní společnosti Panelárna St. Město, a.s. za rok 2012

IČ:25612760. Panelárna St. Město, a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA. obchodní společnosti Panelárna St. Město, a.s. za rok 2012 VÝROČNÍ ZPRÁVA obchodní společnosti Panelárna St. Město, a.s. za rok 2012 1 OBSAH VÝROČNÍ ZPRÁVY 1. Základní charakteristika obchodní společnosti Panelárna St. Město, a.s. 1.1. Základní údaje o společnosti

Více

o hospodaření společnosti COOPINVESTA spol. s.r.o. se sídlem ve Zlíně, Budovatelská 4821, PSČ 760 05, za rok 2 0 0 8

o hospodaření společnosti COOPINVESTA spol. s.r.o. se sídlem ve Zlíně, Budovatelská 4821, PSČ 760 05, za rok 2 0 0 8 COOPINVESTA spol. s r.o., Budovatelská 4821, Zlín, PSČ 760 05 ------------------------------------------------------------------------------------------ společnost zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném

Více

PROMET CZECH s.r.o. Výroční zpráva za rok 2010

PROMET CZECH s.r.o. Výroční zpráva za rok 2010 OBSAH Základní údaje Podnikatelská činnost a stav majetku Vybrané údaje a finanční ukazatele Aktivity v oblasti výzkumu a vývoje Aktivity v oblasti ochrany životního prostředí Události po datu účetní závěrky

Více

Výroční zpráva společnosti TECH PHARMA, a.s. za rok 2013

Výroční zpráva společnosti TECH PHARMA, a.s. za rok 2013 Výroční zpráva společnosti TECH PHARMA, a.s. za rok 2013 se sídlem Revoluční 765/19, Praha 1, PSČ: 110 00, IČO: 266 88 956, společnost je zapsána v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 7601,

Více

Údaje o pojišťovně. akciová společnost sídlo: Tusarova 1152/36, Praha 7 IČ:

Údaje o pojišťovně. akciová společnost sídlo: Tusarova 1152/36, Praha 7 IČ: Základní údaje o pojišťovně Údaje o pojišťovně obchodní.firma: Vitalitas pojišťovna, a.s. právní forma: akciová společnost sídlo: Tusarova 1152/36, 170 00 Praha 7 IČ: 257 10 966 Datum zápisu do obchodního

Více

STAVEBNÍ, INVESTIČNÍ A KAPITÁLOVÁ, a.s.

STAVEBNÍ, INVESTIČNÍ A KAPITÁLOVÁ, a.s. V Ý R O Č N Í Z P R Á V A za rok 2017 společnosti STAVEBNÍ, INVESTIČNÍ A KAPITÁLOVÁ, a.s. Obsah: I. Základní údaje o společnosti II. III. Údaje o základním kapitálu a cenných papírech Údaje o statutárních

Více

První občanský pivovar v Chomutově, a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA

První občanský pivovar v Chomutově, a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA První občanský pivovar v Chomutově, a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2014 Výroční zprávu předkládá: Mgr. Pavel Krýsl předseda představenstva Datum: 20. 2. 2015 Podpis: OBSAH Základní charakteristika společnosti

Více

Vypracovala: Vlasta Purkertová, ekonom společnosti

Vypracovala: Vlasta Purkertová, ekonom společnosti Vypracovala: Vlasta Purkertová, ekonom společnosti Obsah Základní údaje o společnosti ke dni 31.12.2016 3 Údaje z účetní závěrky za rok 2016 4 Způsob vedení účetnictví 11 =2= Základní údaje o společnosti

Více

K&V ELEKTRO a.s. Výroční zpráva společnosti

K&V ELEKTRO a.s. Výroční zpráva společnosti K&V ELEKTRO a.s. Výroční zpráva společnosti za rok 2013 Výroční zpráva společnosti 2013 I. Úvod II. Textová část výroční zprávy společnosti 1. Údaje o společnosti 2. Údaje o činnosti společnosti 3. Údaje

Více

řádnou valnou hromadu.

řádnou valnou hromadu. Představenstvo společnosti Lázně Poděbrady, a. s. se sídlem Poděbrady, Jiřího náměstí 39, PSČ: 290 33, IČ 45147833, společnost je zapsána v OR vedeném MS v Praze, oddíl B., vložka 1471 svolává ve smyslu

Více

Výroční zpráva účetního období 1.10.2013-30.9.2014 AKCENTA GROUP SE

Výroční zpráva účetního období 1.10.2013-30.9.2014 AKCENTA GROUP SE Výroční zpráva účetního období 1.10.2013-30.9.2014 AKCENTA GROUP SE Profil společnosti Obchodní firma: AKCENTA GROUP SE Sídlo: Gočárova třída 312/52 500 02 Hradec Králové Česká republika IČ: 28252900

Více

SLOT OMEGA, a.s. 2006

SLOT OMEGA, a.s. 2006 Výroční zpráva Ω SLOT OMEGA, a.s. 2006 Obsah výroční zprávy Úvod.................................................................................................. 5 Orgány společnosti a její management................................................................

Více

PROMET CZECH s.r.o. Výroční zpráva za rok 2007

PROMET CZECH s.r.o. Výroční zpráva za rok 2007 OBSAH Základní údaje Podnikatelská činnost a stav majetku Vybrané údaje a finanční ukazatele Aktivity v oblasti výzkumu a vývoje Aktivity v oblasti ochrany životního prostředí Události po datu účetní závěrky

Více

ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁT

ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁT ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁT ROZVAHA ROZVAHA V PLNÉM ROZSAHU KE DNI 3..07 (V CELÝCH TISÍCÍCH KČ) NÁZEV A SÍDLO ÚČETNÍ JEDNOTKY: VODOVODY A KANALIZACE ZLÍN A.S., TŘ. T. BATI 383, ZLÍN 760 49, IČ: 494 54

Více

Jáchymov Property Management, a.s. Pololetní zpráva (neauditovaná)

Jáchymov Property Management, a.s. Pololetní zpráva (neauditovaná) Jáchymov Property Management, a.s. Pololetní zpráva (neauditovaná) k 30.06.2016 OBSAH POLOLETNÍ ZPRÁVY I. POPISNÁ ČÁST POLOLETNÍ ZPRÁVY 1. Popis podnikatelské činnosti. 2. Hospodářské výsledky emitenta

Více

Výroční zpráva společnosti ARKADIA, a.s. za rok 2011

Výroční zpráva společnosti ARKADIA, a.s. za rok 2011 Výroční zpráva společnosti ARKADIA, a.s. za rok 2011 Obsah Profil společnosti a výhled do roku 2012 Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti společnosti ARKADIA, a.s. a o stavu jejího majetku za

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. představenstva o činnosti společnosti v roce 2007

VÝROČNÍ ZPRÁVA. představenstva o činnosti společnosti v roce 2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA představenstva o činnosti společnosti v roce 2007 ČERVEN 2008 Základní údaje společnosti Obchodní jméno: FPD CORPORATION CZ a.s. Sídlo společnosti: Václavské náměstí 1601/47, 110 00 Praha

Více

Bilfinger IS Czech s.r.o.

Bilfinger IS Czech s.r.o. Bilfinger Industrial Services Czech s.r.o. Bilfinger IS Czech s.r.o. Prezentace firmy 02.05.2018 AGENDA BILFINGER GROUP 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Bilfinger IS Czech Součást koncernu Bilfinger Historie Základní

Více

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu

ROZVAHA ve zkráceném rozsahu Dle vyhlasky ˇ c. ˇ 500/2002 Sb. ROZVAHA ve zkráceném rozsahu ke dni 31.12.2017 (v celych tisících Kc) ˇ I O KENTAUR MEDIA, s.r.o. 25131788 Narodní Praha 1 11000 Sestaveno dne: 27.3.2018 Právní forma ú

Více

T R I A L a.s. výroční zpráva za rok 2012

T R I A L a.s. výroční zpráva za rok 2012 T R I A L a.s. výroční zpráva za rok 2012 Výroční zpráva obchodní společnosti TRIAL a.s. 2012 OBSAH : 1. Obecné údaje 2. Historie společnosti 3. Složení orgánů společnosti 4. Činnost společnosti 5. Personální

Více

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2006

MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2006 MEKOS GROUP a.s. Výroční zpráva 2006 OBSAH 3 I. Profil společnosti 5 13 III. Firemní dokumenty 17 IV. Referenční stavby 3 I. Profil společnosti MEKOS GROUP a.s. I. Profil společnosti MEKOS GROUP a.s. 1.

Více

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU

POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU Představenstvo společnosti Teplárna České Budějovice, a.s. se sídlem České Budějovice, Novohradská 32, PSČ 372 15, IČ: 60826835 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského

Více

Výroční zpráva společnosti FINANCE Zlín, a.s. za rok 2007

Výroční zpráva společnosti FINANCE Zlín, a.s. za rok 2007 Výroční zpráva společnosti FINANCE Zlín, a.s. za rok 2007 Ve Zlíně dne 23. dubna 2008 Obsah 1. Profil společnosti 2. Vrcholové orgány společnosti a údaje o akcionářích 3. Údaje o vydaných cenných papírech

Více

XODAX. akciová společnost. Výroční zpráva za rok

XODAX. akciová společnost. Výroční zpráva za rok 2017 XODAX akciová společnost Výroční zpráva za rok OBSAH Stránka 1 Výroční zpráva XODAX, a.s. 2017 Stránka 2 Výroční zpráva XODAX, a.s. 2017 I. Profil společnosti základní údaje o emitentovi - - II. Údaje

Více

Informace dle vyhlášky č.123/2007 Sb., o pravidlech obezřetného podnikání bank, spořitelních a úvěrních družstev a obchodníků s cennými papíry

Informace dle vyhlášky č.123/2007 Sb., o pravidlech obezřetného podnikání bank, spořitelních a úvěrních družstev a obchodníků s cennými papíry Informace dle vyhlášky č.123/2007 Sb., o pravidlech obezřetného podnikání bank, spořitelních a úvěrních družstev a obchodníků s cennými papíry stav ke dni 30. září 2013 1.1 Údaje o obchodníkovi s cennými

Více

Pražská energetika, a.s.

Pražská energetika, a.s. Představenstvo společnosti se sídlem v Praze 10, Na Hroudě 1492/4, PSČ 100 05 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, Sp.zn. B 2405 IČO: 60193913 (dále jen společnost ) svolává řádnou

Více

Obsah Výroční zpráva povinné náležitosti obecně prospěšné společnosti... 2 Výroční zpráva povinné náležitosti obchodní společnosti...

Obsah Výroční zpráva povinné náležitosti obecně prospěšné společnosti... 2 Výroční zpráva povinné náležitosti obchodní společnosti... Obsah Výroční zpráva povinné náležitosti obecně prospěšné společnosti... 2 Výroční zpráva povinné náležitosti obchodní společnosti... 4 Výroční zpráva povinné náležitosti ústav... 6 Výroční zpráva za rok

Více

ÚČETNÍ ZÁVĚRKA VE ZKRÁCENÉM ROZSAHU

ÚČETNÍ ZÁVĚRKA VE ZKRÁCENÉM ROZSAHU ÚČETNÍ ZÁVĚRKA VE ZKRÁCENÉM ROZSAHU ke dni 31. prosince 216 ( údaje jsou vyčísleny v celých tisících Kč ) sestavená v souladu se zákonem č. 563/1991 Sb. o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, s vyhláškou

Více

Pololetní zpráva 1-6. Český holding, a.s.

Pololetní zpráva 1-6. Český holding, a.s. Pololetní zpráva 1-6 Český holding, a.s. Obsah Obsah Popisná část 3 Základní údaje Základní kapitál Podnikatelská činnost Další významné skutečnosti Čestné prohlášení 6 Finanční část 7 Nekonsolidovaný

Více

Jáchymov Property Management, a.s. Pololetní zpráva (neauditovaná)

Jáchymov Property Management, a.s. Pololetní zpráva (neauditovaná) Jáchymov Property Management, a.s. Pololetní zpráva (neauditovaná) k 30.06.2013 Na základě upozornění ČNB byly v Pololetní zprávě 2013 odstraněny tyto nedostatky: 1. V popisné části Pololetní zprávy v

Více

za období 1.4.2006 31.3.2007

za období 1.4.2006 31.3.2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA za období 1.4.2006 31.3.2007 Vypracoval: Lucie Kružicová Podklady poskytl: Richard Smolík, Ing. Renáta Pavelková, Ing. Václav Klaška, Ing. Michal Šlachta Datum: 20.7.2007 Strana 1 z 29 1

Více

dle 82 zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních korporacích, ve znění pozdějších předpisů

dle 82 zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních korporacích, ve znění pozdějších předpisů Zpráva o vztazích mezi ovládající a ovládanou osobou a o vztazích mezi ovládanou osobou a ostatními ovládanými osobami ovládanými stejnou ovládající osobou za rok 2015 dle 82 zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních

Více

Odpovědný zástupce: Ing. Zdeněk Zedínek - Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby, ČKAIT

Odpovědný zástupce: Ing. Zdeněk Zedínek - Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby, ČKAIT A R A D O, a.s., stavební firma Držitel certifikátu managementu jakosti ČSN EN ISO 9001:2001 Myslbekova 795/9 Teplice, 415 01 Sídlo firmy Kontakty Web Úvod údaje o společnosti ARADO, a.s. Teplice Název:

Více

Výroční zpráva společnosti za rok 2009

Výroční zpráva společnosti za rok 2009 Výroční zpráva společnosti za rok 2009 Výrok auditora 1 Obsah Obsah strana 1. Textová část 3-4 2. Statutární orgány společnosti 5 3. 2009 3.1 Výrok auditora 7-10 3.2 Rozvaha 11-14 3.3 Výsledovka 15-16

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. společnosti Metropolnet, a. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. společnosti Metropolnet, a. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA společnosti Metropolnet, a. s. za účetní období 2005 OBSAH ÚDAJE O SPOLEČNOSTI 3 Základní údaje o společnosti 3 Statutární orgán: 3 Představenstvo: 3 Dozorčí rada: 3 Činnost společnosti

Více

Seznam kurzů - školení EDUCA

Seznam kurzů - školení EDUCA Seznam kurzů - školení EDUCA 1. Řízení plnění chemických produktů v areálu UNIPETROL RPA s. r. o. prostřednictvím řídicích jednotek SIEMENS SIMATIC 2. Výroba, montáž, opravy a servis pneumatického mostového

Více

Příloha k účetní závěrce PRVNÍ TELEFONNÍ, a.s. k 30.9.2012

Příloha k účetní závěrce PRVNÍ TELEFONNÍ, a.s. k 30.9.2012 Příloha k účetní závěrce PRVNÍ TELEFONNÍ, a.s. k 30.9.2012 I. OBECNÉ ÚDAJE: 1. Popis účetní jednotky: Účetní jednotka: PRVNÍ TELEFONNÍ, a.s. IČO: 25527797 Sídlo: Českomoravská 35, 190 00 Praha 9 Právní

Více

OBSAH I. Profil společnosti základní údaje o emitentovi II. Údaje o základním kapitálu III. Údaje o cenných papírech...

OBSAH I. Profil společnosti základní údaje o emitentovi II. Údaje o základním kapitálu III. Údaje o cenných papírech... OBSAH OBSAH... 1 I. Profil společnosti základní údaje o emitentovi... 2 II. Údaje o základním kapitálu... 2 III. Údaje o cenných papírech... 2 IV. Údaje o činnosti... 2 V. Údaje o majetku a finanční situaci

Více

Z P R Á V A O H O S P O D A Ř E N Í

Z P R Á V A O H O S P O D A Ř E N Í Z P R Á V A O H O S P O D A Ř E N Í CITCO Finanční trhy a.s. Obsah Úvodní slovo předsedy představenstva... 2 Profil společnosti... 3 Nejvýznamnější události roku 2004 a první poloviny roku 2005... 4 Hospodářské

Více