INTECH. CNC ohraňovací URSVIKEN. CNC ohraňovací lisy, laserová řezací centra, nůžky ADIRA. ohýbačky plechu CNC, mechanické nůžky RAS

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "INTECH. CNC ohraňovací URSVIKEN. CNC ohraňovací lisy, laserová řezací centra, nůžky ADIRA. ohýbačky plechu CNC, mechanické nůžky RAS"

Transkript

1 KATALOG PRODUKTŮ

2

3 INTECH 1 CNC ohraňovací URSVIKEN 2 CNC ohraňovací lisy, laserová řezací centra, nůžky ADIRA 3 ohýbačky plechu CNC, mechanické nůžky RAS 4 CNC zakružovačky plechů, motorické zakružovačky NOSSTEC 5 CNC zakružovačky plechu a profilů, rovnačky plechů ROUNDO 6 brousicí a lešticí stroje, stroje na srážení hran KUHLMEYER 7 CNC ohýbačky trubek, CNC ohýbačky profilů DYNOBEND 8 odjehlovací stroje FLADDER 9 výstředníkové lisy SANGIACOMO 10 výstředníkové lisy, kloubové lisy a servo-lisy ZANI 11 svařovací, polohovadla ERGO TRONIC 12 nůžkové, hydraulické stoly a plošiny MARCO 13

4 NAŠE VIZE: NABÍZET TECHNICKY VYSPĚLÁ ZAŘÍZENÍ RENOMOVANÝCH EVROPSKÝCH VÝROBCŮ

5 1 SPOLEČNOST INTECH, s. r. o., PŮSOBÍ NA ČESKÉM A SLOVENSKÉM TRHU JAKO VÝHRADNÍ OBCHODNÍ A SERVISNÍ ZASTOUPENÍ RENOMOVANÝCH FIREM Z OBLASTI VÝROBCŮ STROJŮ PRO PLOŠNÉ A PROSTOROVÉ TVÁŘENÍ PLECHŮ, PROFILŮ A TRUBEK. Společnost INTECH již od svého založení nabízí na českém a slovenském trhu stroje a zařízení renomovaných evropských výrobců z oblasti: ohraňovacích lisů ohýbaček plechu laserových řezacích strojů ohýbaček trubek a profilů zakružovaček plechu a profilů odjehlovacích strojů V našem portfoliu naleznete stroje a zařízení, které představují ve své kategorii: vysoce kvalitní provedení jedinečné technické řešení vysokou spolehlivost nízké náklady na provoz a údržbu Preferujeme individuální přístup ke každému zákazníkovi a úzkou spolupráci již od počátečních kroků nového projektu. Na základě našich dlouhodobých zkušeností nabízíme zákazníkům vysokou profesionalitu a technickou odbornost při prodeji a servisu našich výrobků. NAŠIMI PARTNERY JSOU EVROPŠTÍ VÝROBCI, KTEŘÍ SVOJÍ NABÍDKOU PATŘÍ K LÍDRŮM VE SVÉM OBORU A PŘEDSTAVUJÍ VE SVÝCH VÝROBCÍCH VÝRAZNÝ INOVAČNÍ POTENCIÁL strojů na srážení hran pro sváry mechanických lisů hydraulických nůžkových stolů svářecích polohovadel Stránky výrobce:

6

7 SPOLEČNOST URSVIKEN TECHNOLOGY AB JE PŘEDNÍM SVĚTOVÝM VÝROBCEM HYDRAULICKÝCH OHRAŇOVACÍCH LISŮ S CNC ŘÍZENÍM. OHRAŇOVACÍ LISY VYRÁBÍ S TRADICÍ OD ROKU STROJE SE VYZNAČUJÍ DLOUHOU ŽIVOTNOSTÍ A MINIMÁLNÍMI NÁKLADY NA ÚDRŽBU. 2 Společnost URSVIKEN zastupujeme již od roku Výrobky firmy se řadí do nejvyšší třídy ohraňovacích lisů s CNC řízením a vyznačují se velmi tuhou šroubovanou konstrukcí s použitím komponentů nejvyšší jakosti. Vždy se jedná o stroje v zákaznickém provedení, kdy konfigurace stroje je přizpůsobena na míru specifickým požadavkům zákazníka. Rozsah a charakter možného příslušenství lze modifikovat ve velké šíři, tak aby přesně vyhovovaly charakteru výroby zákazníka. MODELOVÉ ŘADY OPTIFLEX (100 až 320 tun) OPTIMA (400 až tun) JEDINEČNÁ TECHNICKÁ ŘEŠENÍ: Konstrukce hydraulického obvodu šetřící energii a umožňující maximální rychlost beranu. Konstrukce zadních dorazů, která je velmi variabilní a umožňuje maximálně využívat prostor za stolem. Konstrukce beranu, jehož štíhlost umožňuje vyrábět velmi hluboké ohyby. Variabilní matrice s CNC řízením, řízením, která odstraňuje nebezpečnou a namáhavou manipulaci s matricí u velkých strojů a dokáže přizpůsobit rozevření nástroje pro ten správný vnitřní rádius. Přesné a plně funkční aktivní měření úhlu, kdy měřící člen přesně dotykově odměřuje rozměr ohýbaného úhlu bez ohledu na jakost materiálu. CNC přední podpůrné konzoly, které zajišťují bezpečnou podporu tenkých plechů na přední straně (nedochází k zalomení), U velkých strojů (600 tun a výše) speciální bombírování pro přizpůsobení průhybu beranu. Stránky výrobce:

8

9 innovation woks SPOLEČNOST ADIRA SA SÍDLÍCÍ V PORTUGALSKÉM PORTU JE PŘEDNÍM EVROPSKÝM VÝROBCEM HYDRAULICKÝCH OHRAŇOVACÍCH LISŮ, HYDRAULICKÝCH NŮŽEK A LASEROVÝCH ŘEZACÍCH CENTER. ROČNÍ PRODUKCE SPOLEČNOSTI ČINÍ ŘÁDOVĚ STOVKY KUSŮ STROJŮ. ADIRA VYVÍJÍ A VYRÁBÍ STROJE NA TVÁŘENÍ PLECHU JIŽ VÍCE JAK 55 LET. VÝROBA PROBÍHÁ VE DVOU ZÁVODECH NA CELKOVÉ PLOŠE m 2. 3 LASEROVÁ CENTRA V nabídce naleznete centra pro formáty 1,5 3 m a 2 4 a 2 6 m. Všechny laserové stroje jsou vybaveny laserovými zdroji firmy ROFIN SINAR a dle potřeby využití si je můžete pořídit jak v provedení CO 2, tak v provedení FIBER. Výkon rezonátoru se pohybuje v rozmezí 2,5 4,5 kw. U nejvyšší modelové řady jsou samozřejmostí lineární pohony. HYDRAULICKÉ NŮŽKY V nabídce jsou dva typy nůžek swing kyvné kulisové (pro tlusté plechy): stavitelná střižná vůle a možnost i stavitelného úhlu střihu OHRAŇOVACÍ LISY hydraulické hybridní servoelektrické robotizovaná ohýbací pracoviště s širokou škálou doplňků programovatelné přední konzoly laser safe CNC bombírování WILA hydraulické upínání spodní a horní nástroj nástrojový systém dle přání odběratele laserové odměřování úhlů tandemové provedení lisů Stránky výrobce:

10

11 SPOLEČNOST RAS REINHARDT MASCHINENBAU GMBH JE PŘEDNÍM SVĚTOVÝM VÝROBCEM OHÝBAČEK PLECHŮ, MECHANICKÝCH KYVNÝCH NŮŽEK A STROJŮ PRO VÝROBU VZDUCHOTECHNICKÉHO POTRUBÍ. TRADICE VÝROBY SE DATUJE OD ROKU AŽ DODNES SE JEDNÁ O RODINNOU FIRMU, V NÍŽ SE TECHNICKÉ KNOW-HOW DĚDÍ JIŽ NA TŘETÍ GENERACI. 4 Stroje RAS jsou synonymem technického pokroku a vysoké kvality výrobků po celou dobu své výroby. VÝROBKY FIRMY RAS: ohýbačky plechů kyvné mechanické nůžky formovací stroje OHÝBAČKY PLECHŮ Multibend-Center - Potřebujete-li komplexně ohýbat přesné dílce s vysokou rychlostí, ve velkých množstvích nezávisle na velikosti dávky, s nejvyšší úrovní flexibility a dokonalostí opakování, pak centrum Multibend splní vaše očekávání! XXL-centrum Ohýbací centrum k ohýbání dlouhých kusů s plně automatickým průběhem ohýbacích sekvencí. Řídicí systém automaticky programuje dílce a stroj si automaticky podává a polohuje materiál. Čelisti umístí materiál, jenž může být ohýbán směrem nahoru i dolů na linii ohybu. XXL-centrum automaticky vyrábí přesné dílce v rekordním čase, přičemž prakticky eliminuje vliv obsluhy na kvalitu produktu. A v nabídce jsou další varianty plně automatizovaných systémů. KYVNÉ MECHANICKÉ NŮŽKY RAS POWERCUT stříhání plechů s vysokou přesností. Kyvné nůžky stříhají i malé dílce, aniž by docházelo ke kroucení kvůli malému úhlu. Podpěrný systém plechu třídí odstřižené dílce nebo je vrací zpět k pracovníku obsluhy. Programovatelné nastavení nožů, CNC zadní doraz a polohovatelná řídicí jednotka uspokojí i ty nejnáročnější požadavky zákazníků. LEMOVACÍ, OBRUBOVACÍ A FALCOVACÍ STROJE Vše pro efektivní výrobu vzduchotechnických zařízení a potrubí. Stránky výrobce:

12

13 NOSSTEC AB JE SOUČÁSTÍ SKUPINY FIREM NOSSEBRO HOLDING. KOŘENY SPOLEČNOSTI SAHAJÍ K NOSSEBRO MEKANISKA VERKSTAD ZALOŽENÉ V ROCE OD 70. LET SE ZDE POTOM ROZBĚHLA VÝROBA STROJŮ PRO ZAKRUŽOVÁNÍ PLECHŮ. FIRMA NOSSTEC AB VYRÁBÍ ZAKRUŽOVAČKY PLECHU S MALÝM PRŮMĚREM VÁLCŮ S KAPACITOU DO TL. PLECHU 6 mm. DÁLE VYRÁBÍ SPECIÁLNÍ ZAKRUŽOVAČKY PLECHU URČENÉ PRO VÝROBCE OSVĚTLOVACÍ TECHNIKY. STROJE JSOU VYRÁBĚNY V PROVEDENÍ CNC A TAKÉ POUZE MOTORICKÉ. 5 NOSSTEC 8344 CNC Konstrukce se třemi spodními válci namontovanými v kazetě, která je natáčecí a výškově přestavitelná, umožňuje ohýbání velmi složitých profilů v jednom cyklu. NOSSTEC 8268 CNC Zakružovací stroj 8268 je navržen tak, aby splňoval požadavky dlouhého stroje CNC pro zakružování malých poloměrů. NOSSTEC 8835 CNC Jedná se o speciální zakružovačku plechových profilů s kazetovým nástrojem určenou pro ohýbání odrazových ploch svítidel. Stránky výrobce:

14

15 SPOLEČNOST ROUNDO AB BYLA ZALOŽENA V ROCE 1964 A OD TÉ DOBY VYROBILA A DODALA VÍCE JAK STROJŮ ZÁKAZNÍKŮM PO CELÉM SVĚTĚ. JMÉNO ROUNDO SE STALO SYNONYMEM NEJŠIRŠÍ NABÍDKY ZAKRUŽOVACÍCH STROJŮ NA SVĚTĚ. BEZ OHLEDU NA TYP JE VÝROBEK ROUNDO AB VŽDY O TŘÍDU SILNĚJŠÍ A ROBUSTNĚJŠÍ NEŽ KONKURENT VE STEJNÉ TŘÍDĚ. VÝSLEDKEM TOHO JE SPOLEHLIVOST A DLOUHÁ ŽIVOTNOST STROJŮ ROUNDO. 6 VÝROBNÍ PROGRAM Tříválcové zakružovačky plechu Čtyřválcové zakružovačky plechu Zakružovačky profilů a trubek Zakružovačky profilů Al Rovnačky plechů Speciální stroje na zakružování plechů v manuálním i v CNC provedení TŘÍVALCOVÉ ZAKRUŽOVAČKY typ PS, PSS a PSE všechny pohony hydraulické s proměnnou rychlostí hydraulicky přestavitelné spodní válce zajištění paralelity válců při plném zatížení hydraulicky otvírané stranové ložisko ČTYŘVÁLCOVÉ ZAKRUŽOVAČKY typ PAS a PASS ZAKRUŽOVAČKY PROFILŮ typ R1-R6, základní modelová řada, s manuálně přestavitelnými vodicími rolnami typ R-2S až R-72, modelová řada s velmi univerzálním použitím díky speciální konstrukci vodicích rolen typ R-8S až R-21S, modelová řada pro těžký průmysl, ohýbání profilů I, U a H na kant ZAKRUŽOVAČKY PROFILŮ AL zakružovačka pro speciální aplikaci na AL profilech ROVNAČKY PLECHŮ pro rovnání plechů síly od 1 do 70 mm Stránky výrobce:

16

17 RODINNÁ FIRMA DYNOBEND BV JE PŘEDNÍM EVROPSKÝM VÝROBCEM SERVOELEKTRICKÝCH A HYDRAULICKÝCH OHÝBAČEK TRUBEK A PROFILŮ A STROJŮ NA TVÁŘENÍ KONCŮ TRUBEK. TECHNICKÉ KNOW-HOW OHÝBACÍ HLAVY A VELICE TUHÁ KONSTRUKCE DÁVAJÍ ZÁKLADY PRO VÝROBU VELICE PŘESNÝCH A SPOLEHLIVÝCH STROJŮ. Stroje jsou charakteristické jednoduchostí svého použití. Lze je programovat ručně panelem operátora, přes síť či pomocí CAD ohýbání trubek. Výsledkem je rychlost a flexibilita. Svojí konstrukcí velmi usnadňují servis a údržbu stroje. Unikátní koncepce umožňuje téměř neomezené použití od samostatně pracujících po integrování do výrobních linek. OHÝBAČKY VOLNÉHO OHÝBÁNÍ TYP VB různé velikosti až do průměru trubky 100 mm ohýbání variabilního poloměru v neomezeném prostoru Ohýbačky mohou být vybaveny širokým rozsahem příslušenství STROJ PRO TVÁŘENÍ KONCŮ TRUBEK DP plně řízeny servomotory až 4 upínací pozice až 32 poloh nástrojů automatické mazání, programovatelné pro každou upínací pozici 7 TRNOVÉ OHÝBAČKY TYP DB různé velikosti až do průměru trubky 220 mm ohýbání fixního poloměru KOMBINOVANÉ TRNOVÉ OHÝBAČKY S VARIABILNÍM RÁDIEM TYP CB různé velikosti až do průměru trubky 125 mm ohýbání fixního i variabilního poloměru v jednom ohýbacím cyklu Stránky výrobce:

18

19 ITALSKÁ RODINNÁ FIRMA ZANI JE DLOUHOLETÝM TRADIČNÍM VÝROBCEM MECHANICKÝCH EXCENTRICKÝCH A KLOUBOVÝCH LISŮ. V POSLEDNÍ DEKÁDĚ SE TAKÉ ZAMĚŘUJE NA VÝROBU SERVO-LISŮ. V TÉTO OBLASTI SKLÍZÍ DÍKY KVALITĚ SVÝCH VÝROBKŮ VELKÉ ÚSPĚCHY PŘEDNÍ SUBDODAVATELÉ AUTOMOTIVE ÚSPĚŠNĚ VYUŽÍVAJÍ SERVO-LISY ZANI. ZANI KE KAŽDÉMU ZÁKAZNÍKOVI PŘISTUPUJE ZCELA INDIVIDUÁLNĚ A PODLE JEHO POTŘEB PŘIZPŮSOBÍ KAŽDÝ PROJEKT. SILNÉ TECHNICKÉ ZÁZEMÍ DÁVÁ ZÁRUKU, ŽE KAŽDÝ PROJEKT JE ŘEŠEN S MAXIMÁLNÍ PÉČÍ A ODBORNOSTÍ. 8 POWER MASTER je obchodní název pro stroje s excentrickým mechanismem. Parametry těchto strojů jsou: lisovací síla 1000 až kn pracovní stůl až 7000 mm fixní nebo variabilní zdvih až 600 mm rychlost do 200 zdvihů/min MOTION MASTER je obchodní název pro stroje s dvojitým kloubovým mechanismem. Parametry těchto strojů jsou: lisovací síla 1000 až kn pracovní stůl až 7000 mm fixní nebo variabilní zdvih až 800 mm rychlost do 200 zdvihů/min SERVO MASTER je obchodní název pro stroje s excentrickým nebo kloubovým mechanismem. Parametry těchto strojů jsou: servo-pohon s proměnlivým zdvihem lisovací síla 1000 až kn pracovní stůl až 7000 mm fixní nebo variabilní zdvih až 800 mm rychlost do 200 zdvihů/min Stránky výrobce:

20

21 VYSOKÁ TECHNOLOGICKÁ VYBAVENOST UČINILA ZE SPOLEČNOSTI SANGIACOMO VEDOUCÍ PODNIK VE VÝROBĚ EXCENTRICKÝCH MECHANICKÝCH LISŮ V EVROPĚ. SANGIACOMO TĚŽÍ Z BOHATÝCH ZKUŠENOSTÍ ZÍSKANÝCH NA SVĚTOVÉM TRHU OD 60. LET AŽ DODNES. VÝROBA JE KONCENTROVÁNA V ZÁVODU VE VITTORIO VENETO A UMOŽŇUJE KONTROLU KVALITY KAŽDÉ JEDNOTLIVÉ SOUČÁSTKY. SPOLEHLIVOST A INOVACE UMOŽNILY SPOLEČNOSTI SANGIACOMO VYVINOUT ŠIROKOU ŠKÁLU VÝROBKŮ. C-RÁMOVÉ SETRVAČNÍKOVÉ LISY Vzhledem k tomu, že nemají střední redukci mezi hřídelí motoru a excentrickým hřídelem, umožňují vyšší rychlosti a větší objem výroby. Typy T15 až T75 CE s lisovací sílou 15, 20, 30, 40, 50 a 75 tun. C-RÁMOVÉ SETRVAČNÍKOVÉ LISY S REDUKCÍ Verze s kinematikou s redukcí, díky redukci převodů a helikoidního ozubení mezi hřídelem motoru a excentrickým hřídelem umožňuje výrobu s relativně nízkými nominálními rychlostmi. Typy T50 až T450 RCE s lisovací sílou 50, 63, 80, 100, 130, 160, 200, 250, 350 a 450 tun. H-RÁMOVÉ SLOUPOVÉ LISY Modely se sloupovým rámem jsou robustní stroje, s konstrukcí nabízející vysokou stabilitu a pevnost konstrukce s velkým rozměrem pracovního stolu a prostorem mezi sloupy. Výrobní škála zahrnuje lisy s jednoduchou a dvojitou ojnicí doplněné širokou škálou volitelných a přizpůsobitelných doplňků, které se perfektně přizpůsobují každému typu výrobních nároků. Typy T50 až T500DM s lisovací sílou 50, 75, 100, 125, 160, 200, 250, 315, 400 a 500 tun. VŠECHNY LISY JSOU VYBAVENY: Označení CE Nastavitelná délka zdvihu Ocelová svařovaná konstrukce (odlitek pro T10CE a T15CE) Kovaná excentrická hřídel Sdružená kombinace brzda-spojka s pneumatickým ovládáním Řídicí systém PLC Allen-Bradley nebo SIEMENS Pilz bezpečnostní moduly Počítadlo zdvihů celkové, částečné a předvolené Přepínač změny pohybu Kluzné vedení beranu v 6 bodech Centralizované automatické mazání s nastavitelným tokem Automatická hydraulická kontrola přetížení (mechanická pro T30CE a T40CE) 9 Stránky výrobce:

22

23 DÁNSKÁ SPOLEČNOST FLADDER AS JE SYNONYMEM PRO ORIGINÁLNÍ METODU ODSTRANĚNÍ OTŘEPŮ A OKUJÍ. PATENTOVANÁ ORBITÁLNÍ BROUSICÍ JEDNOTKA JE SRDCEM TECHNOLOGIE FLADDER. ORIGINÁLNÍ PRUŽNÝ NÁSTROJ UMOŽŇUJE OPRACOVAT I DÍLCE S NEROVNÝM POVRCHEM. V nabídce strojů Fladder naleznete tři základní typy: AUT 1000 pracovní šířka 1200 mm GYRO 300 pracovní šířka 1500 mm COMBI pracovní šířka 1200 mm Metoda odjehlení Fladder je založena na principu složeného orbitálního pohybu brousicího nástroje. Výsledkem tohoto originálního řešení je, že dílec, jeho vnitřní a vnější hrany jsou rovnoměrně obroušeny ve všech směrech pouze při jednom průchodu strojem. Brusné válce vyrábí firma Fladder z vysoce kvalitního brusného materiálu, dlouholetým vývojem došlo k optimalizaci uspořádání jednotlivých lamel nástroje, tak aby se maximálně prodloužila jejich životnost a tím se snížily náklady na spotřební materiál. U této metody není povrch dílce tepelně ovlivněn a broušení probíhá za sucha. Pro případy, kdy je nutné odstranit z povrchu nápaly nebo odstřiky, je k dispozici kombinovaný stroj s dvěma pracovními jednotkami: jednotka s rotační hlavou jednotka s brusným pásem 10 Stránky výrobce:

24

25 JIŽ 40 LET VYVÍJÍ A VYRÁBÍ FIRMA KUHLMEYER STROJE NA BROUŠENÍ A LEŠTĚNÍ POVRCHU A STROJE NA ÚKOSOVÁNÍ SVÁROVÝCH PLOCH. TATO VELMI SPECIFICKÁ VÝROBA JE ZALOŽENA NA DLOUHOLETÝCH TECHNICKÝCH ZNALOSTECH V OBLASTI KONSTRUKCE STROJŮ PRO BROUŠENÍ NEKONEČNÝM BRUSNÝM PÁSEM. STROJE ZBS Jsou určené pro začištění svarů a sjednocení plochy. Pracují na principu broušení nekonečným pásem s možností upnout dva druhy pásů s různým brusivem. Předností těchto strojů je jejich univerzálnost, tuhost konstrukce a v neposlední řadě způsob upnutí dílce. Ten dává obsluze nekonečnou flexibilitu pro pozicování dílce. STROJE TYPU PZM Jedná se o portálovou variantu předchozího typu. Stroj je určen k broušení rozměrových krabicových dílců. Další skupinou strojů firmy KUHLMEY- ER jsou stroje na srážení před svářením. Pomocí brusného pásu na kyvné pohonové jednotce lze velice efektivně vyrobit potřebný úkos. STROJE TYP UKF Nejprodávanější stroj na opracování hran před svářením. Plynule nastavitelný úhel úkosu. Možnost automatického přepozicování pro dlouhé dílce. Široká škála příslušenství. Pracovní délka až 9000 mm. STROJE TYP FF Nejmenší z řady strojů na srážení hran. Je možné nastavit variabilní úhel, a dlouhé dílce lze zpracovat při použití ručního přepnutí. 11 Stránky výrobce:

26

27 ŠVÉDSKÁ FIRMA MARCO AB JE JEDNÍM Z NEJVĚTŠÍCH EVROPSKÝCH VÝROBCŮ NŮŽKOVÝCH HYDRAULICKÝCH STOLŮ. V NABÍDCE NALEZNETE ŠIROKOU ŠKÁLU SÉRIOVÝCH MODELŮ, ALE TAKÉ SPECIFICKÁ ZÁKAZNICKÁ ŘEŠENÍ. TYPOVÉ ŘADY STOLŮ MARCO jednočinné nůžkové stoly vícečinné nůžkové stoly stoly s dlouhou plochou nákladní plošiny stoly U profil naklápěcí stoly sloupový výtah MARCOLIFT JEDNOČINNÝ ZVEDACÍ STŮL je zvedací plošina s jednoduchou nůžkovou konstrukcí. Tento stůl představuje základní model řady zvedacích plošin. Má víceúčelové využití a je běžně používán ve výrobě, logistických oblastech, na nakládacích rampách a k řešení otázek manipulace zboží. Charakteristika standardního jednočinného zvedacího stolu: nosnost do kg zdvih 500 mm 2000 mm rozměr plošiny do mm. Nůžková ocelová konstrukce se skládá z ocelových profilů, čímž je zajištěna nejvyšší stabilita a odolnost. MARCOLIFT VYSOKOZDVIŽNÝ ZVEDACÍ STŮL Vyšší pojezdy představují zvedací plošiny s několikanásobnou vertikální smontovanou nůžkovou konstrukcí. Stůl lze použít například jako pracovní plošinu, nakládač palet, elevátor, výtah pro tělesně postižené nebo na stohování palet. V porovnání s tradičními elevátory nabízí vysokozdvižný zvedací stůl racionální a úsporné řešení. Charakteristika standardního vysokozdvižného zvedacího stolu: nosnost do 4000 kg zdvih 800 mm až 4300 mm rozměr plošiny do do mm MARCOLIFT VYROVNÁVACÍ PLOŠINY Jsou používány na nákladních rampách pro vykládku a nakládku vozidel. Vyrovnávací plošina se pohybuje mezi úrovní vozidla a nakládací rampou. Tuto plošinu lze použít v extrémních provozních podmínkách a je vhodná i k externímu použití. Vyrovnávací plošiny jsou konstruovány a vybaveny tak, aby odolávaly zatížení vozidla pojíždějícího přes zvedací plošinu. Charakteristika standardního MarcoLift vyrovnávací plošiny: nosnost do kg zdvih 1600 mm až 2000 mm rozměr plošiny do do mm. 12 Stránky výrobce:

28

29 SPOLEČNOST ERGOTRONIC ZE ŠVÉDSKA VYRÁBÍ SVAŘOVACÍ POLOHOVADLA S UNIKÁTNÍ KONSTRUKCÍ. NA ZÁKLADĚ VLASTNÍCH VÝROBNÍCH POŽADAVKŮ VYVINULA A VYRÁBÍ POLOHOVADLA PRO ROZMĚRNÉ KABINOVÉ DÍLCE, PŘÍPADNĚ PRO MANIPULACI S DÍLCI TYPU NOSNÍK. ERGO CONTROL svařovací polohovadla jsou ekonomická zařízení, která zajišťují zvýšení jak kvality, tak i produktivity. Hlavní rameno je specificky konstruováno do tvaru L, což umožňuje kdykoli dosáhnout jakéhokoliv místa pracovní plochy s maximální lehkostí a komfortem. Rychlé nastavení Snadné programování Maximalizování ergonomického pozicování Zvýší efektivnost v mnoha využitích jako například sváření, broušení, montáže, kontroly atd. Nabízíme v 6 standardních provedeních o nosnosti 150, 300, 750, 1500, 3000 nebo 6000 kg Model s osami: jedna zvedací a dvě rotační osy Model s 2 osami, který nevyžaduje hlavní rameno Neomezená rotace (osa Y, Z) Možnost prodloužení standardní délky ramene Rozsáhlý výběr volitelného příslušenství 13 Stránky výrobce:

30 POZNÁMKY

31

32 Obchodní společnost INTECH, s. r. o. Ústí nad Orlicí, Jilemnického 887, PSČ E: T: , F:

INTECH. CNC ohraňovací URSVIKEN. ohýbačky plechu CNC, mechanické nůžky RAS. CNC zakružovačky plechů, motorické zakružovačky NOSSTEC

INTECH. CNC ohraňovací URSVIKEN. ohýbačky plechu CNC, mechanické nůžky RAS. CNC zakružovačky plechů, motorické zakružovačky NOSSTEC KATALOG PRODUKTŮ INTECH 1 CNC ohraňovací URSVIKEN 2 ohýbačky plechu CNC, mechanické nůžky RAS 3 CNC zakružovačky plechů, motorické zakružovačky NOSSTEC 4 CNC zakružovačky plechu a profilů, rovnačky plechů

Více

INTECH. CNC ohraňovací URSVIKEN. ohýbačky plechu CNC, mechanické nůžky RAS. CNC zakružovačky plechů, motorické zakružovačky NOSSTEC

INTECH. CNC ohraňovací URSVIKEN. ohýbačky plechu CNC, mechanické nůžky RAS. CNC zakružovačky plechů, motorické zakružovačky NOSSTEC KATALOG PRODUKTŮ INTECH 1 CNC ohraňovací URSVIKEN 2 ohýbačky plechu CNC, mechanické nůžky RAS 3 CNC zakružovačky plechů, motorické zakružovačky NOSSTEC 4 CNC zakružovačky plechu a profilů, rovnačky plechů

Více

Přehledový katalog stroje. PRAECISA série PSC GREEN DRIVE Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E.

Přehledový katalog stroje. PRAECISA série PSC GREEN DRIVE Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E. Přehledový katalog stroje PRAECISA série PSC GREEN DRIVE Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E. Vlastnosti a charakteristika ohraňovacích lisů série PSC GREEN DRIVE Ohraňovací lisy G.A.D.E. PRAECISA

Více

Elettrica série PE. Servoelektrický ohraňovací lis 40-75T

Elettrica série PE. Servoelektrický ohraňovací lis 40-75T Servoelektrický ohraňovací lis 40-75T Představení společnosti Společnost G.A.D.E. S.r.l. byla založena v roce 1980 čtyřmi partnery, kteří dodnes působí ve společnosti. Za více než 30 let působení společnosti

Více

PSC GREEN DRIVE. Hybridní ohraňovací lis T

PSC GREEN DRIVE. Hybridní ohraňovací lis T Hybridní ohraňovací lis 120-450T Představení společnosti Společnost G.A.D.E. S.r.l. byla založena v roce 1980 čtyřmi partnery, kteří dodnes působí ve společnosti. Za více než 30 let působení společnosti

Více

Praecisa série PS-C. Servohydraulický ohraňovací lis T

Praecisa série PS-C. Servohydraulický ohraňovací lis T Servohydraulický ohraňovací lis 90-1500T Představení společnosti Společnost G.A.D.E. S.r.l. byla založena v roce 1980 čtyřmi partnery, kteří dodnes působí ve společnosti. Za více než 30 let působení společnosti

Více

Technická specifikace. PRAECISA série PS Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E.

Technická specifikace. PRAECISA série PS Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E. Technická specifikace PRAECISA série PS Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E. Vlastnosti a charakteristika ohraňovacích lisů série PS Ohraňovací lisy G.A.D.E. PRAECISA série PS Ohraňovací lisy PRAECISA

Více

09 Zpracování plechu. quantum WBS 135 Kvalitní multifunkční svěrák s nožním pedálem pro bezpečné a rychlé upínání.

09 Zpracování plechu. quantum WBS 135 Kvalitní multifunkční svěrák s nožním pedálem pro bezpečné a rychlé upínání. 09 Ruční stolní lis Univerzální svěrák Pákové nůžky na plech Ruční ohýbačky plechu Ruční zakružovačky plechu Elektrické zakružovačky plechu Signovačky 09 quantum WBS 135 Kvalitní multifunkční svěrák s

Více

Aplikace. zákaznická řešení TOX PRESSOTECHNIK. TOX -Clinching Spojování. Montáž. Zalisování. Nýtování. Děrování. Značení. Upínání. Lisování.

Aplikace. zákaznická řešení TOX PRESSOTECHNIK. TOX -Clinching Spojování. Montáž. Zalisování. Nýtování. Děrování. Značení. Upínání. Lisování. Aplikace TOX -Clinching Spojování Montáž Zalisování TOX PRESSOTECHNIK zákaznická řešení Nýtování Děrování Značení Upínání Lisování Ohýbání TOX -Systémová řešení Modulární pohony TOX -Powerpackage energeticky

Více

U ŘADA APLIKACE POPIS ELEKTRICKÉ OVLÁDÁNÍ

U ŘADA APLIKACE POPIS ELEKTRICKÉ OVLÁDÁNÍ APLIKACE Pro uchycení, rotaci a naklápění potrubních částí s kruhovým profilem při manuálním nebo automatickém svařování, především v potrubním odvětví (předvýroba a sestavení na místě, stejně tak i ve

Více

Prezentace společnosti

Prezentace společnosti Zdeněk Kedroň, sdružení podnikatelů Prezentace společnosti Copyright 2018 RONELT Činnost firmy CNC a NC ohýbání potrubí a profilů ocelových, nerezových a jiných materiálů CNC zakružování trubek a profilů

Více

Univerzální profilovací linky

Univerzální profilovací linky 1 Univerzální profilovací linky Rovnací zařízení Podavač Odvíjecí buben Hydraulický lis Kontrola smyčky Vevádění plechu Rychlovýměnné kazety Linku navrhneme podle Vašich potřeb konstrukce a výroba na míru

Více

Perfektní základ: Pásová bruska GX 75 / GX 75 2H

Perfektní základ: Pásová bruska GX 75 / GX 75 2H Perfektní základ: Pásová bruska GX 75 / GX 75 2H GX 75 popř. GX 75 2H tvoří základ systému. Výkonná pásová bruska, na kterou se při profesionálním použití můžete vždy spolehnout: robustní konstrukce, snadná

Více

Produktiv BasiCut EasyCut

Produktiv BasiCut EasyCut P BasiCut EasyCut RUČNÍ PÁSOVÁ PILA BasiCut 275.230 DG BasiCut 275.230 DG je jednoduchá a univerzální ruční pásová pila, která nachází uplatnění zejména v zámečnických dílnách a menších provozech. Rameno

Více

Ecostar. weil technology. Shape. Join. Look ahead. Volně programovatelné stroje pro plně automatizovanou výrobu kruhových a oválných trubek

Ecostar. weil technology. Shape. Join. Look ahead. Volně programovatelné stroje pro plně automatizovanou výrobu kruhových a oválných trubek Shape. Join. Look ahead. Ecostar Volně programovatelné stroje pro plně automatizovanou výrobu kruhových a oválných trubek (z plechů do tloušťky 2,0 mm) weil technology Obchodní značka firmy weil engineering

Více

Stahováky pneumatik nákladních automobilů

Stahováky pneumatik nákladních automobilů Stahováky pneumatik nákladních automobilů Pro kola nákladních automobilů s ráfky vyrobenými z oceli a slitiny lehkých kovů Kompaktní velikost stahováku pneumatik jej činí vhodným pro pojízdné servisní

Více

SERVO. Technologie nové generace. SERVOELEKTRICKÉ OHRAŇOVACÍ LISY. * Na fotografii stroje byla použita některá doplňková zařízení.

SERVO. Technologie nové generace. SERVOELEKTRICKÉ OHRAŇOVACÍ LISY. * Na fotografii stroje byla použita některá doplňková zařízení. LISOVACÍ SÍLA (t) DÉLKA OHRAŇOVÁNÍ (mm) DDM-4015 40 1530 DDM-50 50 40 DDM-6525 65 2550 DDM-8025 80 2550 DDM-10030 100 3050 DDM-040 0 4080 Technologie nové generace. MODEL * Na fotografii stroje byla použita

Více

INOVACE A DOKONALOST CNC HORIZONTÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FMH EH FBM. www.feeler-cnc.cz

INOVACE A DOKONALOST CNC HORIZONTÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FMH EH FBM. www.feeler-cnc.cz INOVACE A DOKONALOST CNC HORIZONTÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FMH EH FBM www.feeler-cnc.cz CNC horizontální obráběcí centra řady FMH FMH-500 (č.40) Rám tvaru T má integrované tříúrovňové vedení s žebrovanou výztuží

Více

Stroje - nástroje. nástroje - ohýbadla. stroje - lisy. (hydraulický lis pro automobilový průmysl)

Stroje - nástroje. nástroje - ohýbadla. stroje - lisy. (hydraulický lis pro automobilový průmysl) Poznámka: tyto materiály slouží pouze pro opakování STT žáků SPŠ Na Třebešíně, Praha 10; s platností do r. 2016 v návaznosti na platnost norem. Zákaz šíření a modifikace materiálů. Děkuji Ing. D. Kavková

Více

MUFFATO.

MUFFATO. MUFFATO Automatické Rychloběžné www.muffatopresse.com Lisy firmy MUFFATO, jsou svojí konstrukcí výsledkem mnohaletých zkušeností v oboru výroby menších výlisků, využívají veškerých nových technologií,

Více

INOVACE A DOKONALOST CNC PORTÁLOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA FV FV5. www.feeler-cnc.cz

INOVACE A DOKONALOST CNC PORTÁLOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA FV FV5. www.feeler-cnc.cz INOVACE A DOKONALOST CNC PORTÁLOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA FV FV5 www.feeler-cnc.cz CNC portálová obráběcí centra řady FV FV-3214 FV-3214 O výměnu nástrojů se stará spolehlivý řetězový zásobník s výměnnou rukou

Více

Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly

Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly Technické podmínky Veřejné zakázky Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly Obecné technické podmínky platné pro celou dodávku Kvalitní a spolehlivé stroje. Součástí dodávky budou všechny komponenty

Více

ROVINNÉ BRUSKY. Řada AHR

ROVINNÉ BRUSKY. Řada AHR ROVINNÉ BRUSKY Řada AHR SLOUPOVÉ ROVINNÉ BRUSKY Charakteristika Brusky pro přesné broušení na plocho pro široké průmyslové využití, opravy, výrobu forem a nástrojů. Optimalizovaná struktura - hlavní části

Více

Přehledový katalog stroje. ELETTRICA série PE, PE-C Servoelektrické ohraňovací lisy G.A.D.E.

Přehledový katalog stroje. ELETTRICA série PE, PE-C Servoelektrické ohraňovací lisy G.A.D.E. Přehledový katalog stroje ELETTRICA série PE, PE-C Servoelektrické ohraňovací lisy G.A.D.E. Vlastnosti a charakteristika ohraňovacích lisů série PE, PE-C Ohraňovací lisy G.A.D.E. ELETTRICA série PE, PE-C

Více

Katalog strojů. září 2009

Katalog strojů. září 2009 Katalog strojů září 2009 Stolní a sloupové vrtačky Převodové vrtačky Magnetické vrtačky Jádrové vrtáky Karnasch Tváření otvorů Thermdrill Stolní vrtačko-frézky Převodové vrtačko-frézky Univerzální frézky

Více

Flexmaster. weil technology. Shape. Join. Look ahead. Samostatná výrobní jednotka pro flexibilní svařování trubek s vysokou produktivitou výroby

Flexmaster. weil technology. Shape. Join. Look ahead. Samostatná výrobní jednotka pro flexibilní svařování trubek s vysokou produktivitou výroby Shape. Join. Look ahead. Flexmaster Samostatná výrobní jednotka pro flexibilní svařování trubek s vysokou produktivitou výroby weil technology Stroje a zařízení pro inovativní technologie tváření, dělení

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE. NC nebo konvenční horizontální soustruh série HL s délkou až 12000 mm, točným průměrem nad ložem až 3500 mm.

ZÁKLADNÍ INFORMACE. NC nebo konvenční horizontální soustruh série HL s délkou až 12000 mm, točným průměrem nad ložem až 3500 mm. TDZ Turn TDZ TURN S.R.O. HLC SERIE ZÁKLADNÍ INFORMACE Společnost TDZ Turn s.r.o. patří mezi přední dodavatele nových CNC vertikálních soustruhů v České a Slovenské republice, ale také v dalších evropských

Více

CNC soustruhy SF... STANDARDNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ STROJE VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ STROJE SF 43 CNC WWW.FERMATMACHINERY.COM

CNC soustruhy SF... STANDARDNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ STROJE VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ STROJE SF 43 CNC WWW.FERMATMACHINERY.COM CNC soustruhy řady SF - s vodorovným ložem Stroje tohoto konstrukčního řešení jsou univerzální modifikovatelné ve 2 (X, Z) i ve 3 (X, Z, C) osách souvisle řízené soustruhy s vodorovným ložem a jsou určeny

Více

ishear GILOTINOVÉ NŮŽKY

ishear GILOTINOVÉ NŮŽKY ishear GILOTINOVÉ NŮŽKY 1950 1971 1974 1981 Společnost MVD vyrobila svůj první stroj. Uvedení prvního stroje pro zpracování plechu děrovacího lisu na trh. Zahájena výroba těžkých ohraňovacích lisů a gilotinových

Více

HŘÍDELE. Tyto výrobky se stupňovitým osazením jsou kované na bucharech s rázovou energií kj.

HŘÍDELE. Tyto výrobky se stupňovitým osazením jsou kované na bucharech s rázovou energií kj. HŘÍDELE Taforge a.s. nabízí širokou škálu ocelových hřídelí nejrůznějších tvarových řešení ve velkém rozsahu hmotností. Svým zákazníkům nabízíme komplexní řešení jejich požadavků od návrhu výkovků, přes

Více

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH

Strojní pásová pila INDIVIDUAL DGH FIPAS pily na kov s.r.o Czech Strojní pásová pila INDIVIDUAL 720.540 DGH 1. Zobrazení stroje Změna technických parametrů vyhrazena BOMAR, spol. s r.o. 2. Krátký popis pily a standardní vybavení Stroj Individual

Více

1-beran 2-stůl 3-stojan (rám) 4-klika 5-ojnice 6-setrvačník 7-tvářené těleso 1,4,5-klikový mechanismus

1-beran 2-stůl 3-stojan (rám) 4-klika 5-ojnice 6-setrvačník 7-tvářené těleso 1,4,5-klikový mechanismus MECHANICKÉ LISY Mechanické lisy patří mezi nejvíce používané tvářecí stroje. Jejich nevýhodou je největší tvářecí síla, které dosáhnou až těsně u dolní úvrati (DÚ). Lis může být zatížen pouze tak velkou

Více

E K O N O M I C K É Ř E Š E N Í. S P O L E H L I V É A Ú Č I N N É.

E K O N O M I C K É Ř E Š E N Í. S P O L E H L I V É A Ú Č I N N É. FALCON. E K O N O M I C K É Ř E Š E N Í. S P O L E H L I V É A Ú Č I N N É. FALCON. Optimální poměr nákladů a užitku pro Váš úspěch. Robustní stroj FALCON lze použít pro plazmové, autogenní nebo kombinované

Více

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily 2 Bystar L velký, přesný a autonomní Vzhledem k velikosti pracovní oblasti překračují univerzálně

Více

Nově zařazujeme pákové nůžky na plech NP-1000 55 900,- Tvářecí stroje. Tvářecí stroje

Nově zařazujeme pákové nůžky na plech NP-1000 55 900,- Tvářecí stroje. Tvářecí stroje Nůžky, ohýbačka, obrubovací stroj Ohýbačky, zakružovačka, závitořez Ohýbačky Zakružovačka, trojkombinace, pákové nůžky na plech 88 91 92 93 55 900,- (46 975,- bez DPH) Nově zařazujeme pákové nůžky na plech

Více

Univerzální CNC soustruhy řady SU

Univerzální CNC soustruhy řady SU Univerzální CNC soustruhy řady SU Jde o nejnovější produkt s dílny M-MOOS s.r.o. Tato série soustruhů řady heavy duty je kompletně montována v České republice. Jde o skutečně tuhé a těžké CNC soustruhy,

Více

Hydraulické lisy Lis HL 20.21

Hydraulické lisy Lis HL 20.21 Hydraulický lis HL 20.21 je určen k provádění zálisů při technologických operacích v kovovýrobě. Základem hydraulického lisu HL 20.21 je skelet z ocelových plechů svařených do profilu C a postavený na

Více

Laserové jednotky. Shape. Join. Look ahead. Modulární a flexibilní jednotky pro svařování a dělení laserovým paprskem

Laserové jednotky. Shape. Join. Look ahead. Modulární a flexibilní jednotky pro svařování a dělení laserovým paprskem Shape. Join. Look ahead. Laserové jednotky Modulární a flexibilní jednotky pro svařování a dělení laserovým paprskem Stroje a zařízení pro inovativní technologie tváření, dělení a spojování Obchodní značka

Více

CNC Hydraulické ohraňovací lisy

CNC Hydraulické ohraňovací lisy Presstechnik s.r.o. Žižkova 1089 39501 Pacov Tel. +420 565 555 600 www.presstechnik.cz info@presstechnik.cz CNC Hydraulické ohraňovací lisy Obecná specifikace: Konfigurovatelné od 3 os (Y1, Y2, X) až do

Více

Průmyslový ovinovací stroj MASTERPLAT

Průmyslový ovinovací stroj MASTERPLAT Průmyslový ovinovací stroj ROBOPAC je nejnovější výkonná řada průmyslových ovinovacích strojů italské firmy ROBOPAC. Verze ovinovacího stroje s točnou nabízí jednoduché ovládání a je vyráběn se dvěma různými

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V.2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V.2.6 Svářečská a karosářská odbornost Kapitola

Více

Strojní inženýring HYDRAULICKÉ PROSTŘIHOVACÍ STROJE HYDRAULICKÉ DĚROVACÍ STROJE DĚROVACÍ JEDNOTKY POD LIS DĚROVÁNÍ PROFILŮ. www.punchingmachines.

Strojní inženýring HYDRAULICKÉ PROSTŘIHOVACÍ STROJE HYDRAULICKÉ DĚROVACÍ STROJE DĚROVACÍ JEDNOTKY POD LIS DĚROVÁNÍ PROFILŮ. www.punchingmachines. www.punchingmachines.cz HYDRAULICKÉ PROSTŘIHOVACÍ STROJE VÝVOJ, KONSTRUOVÁNÍ A VÝROBA DĚROVACÍCH STROJŮ primárně pro bezdeformační prostřihování otvorů v uzavřených ocelových profilech, které se následně

Více

Cesoia série Business. Hydraulické tabulové nůžky

Cesoia série Business. Hydraulické tabulové nůžky Cesoia série Business Hydraulické tabulové nůžky Představení společnosti Společnost G.A.D.E. S.r.l. byla založena v roce 1980 čtyřmi partnery, kteří dodnes působí ve společnosti. Za více než 30 let působení

Více

Linky Forstner zaručují trvalou hodnotu.

Linky Forstner zaručují trvalou hodnotu. Seite 1 Linky Forstner zaručují trvalou hodnotu. Společnost Forstner se zabývá výrobou a vývojem strojů na profesionální zpracování plechu již od roku 1960. Od samého počátku byla středem zájmu našich

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

Průmyslový ovinovací stroj MASTERPLAT PLUS

Průmyslový ovinovací stroj MASTERPLAT PLUS Průmyslový ovinovací stroj ROBOPAC je nejnovější výkonná řada průmyslových ovinovacích strojů Italské firmy ROBOPAC. Verze ovinovacího stroje s točnou nabízí jednoduché ovládání s barevným displejem a

Více

ipunch CNC PROSTŘIHOVACÍ LIS S REVOLVEROVOU HLAVOU

ipunch CNC PROSTŘIHOVACÍ LIS S REVOLVEROVOU HLAVOU ipunch CNC PROSTŘIHOVACÍ LIS S REVOLVEROVOU HLAVOU 1950 1971 1974 1981 Společnost MVD vyrobila svůj první stroj. Uvedení prvního stroje pro zpracování plechu děrovacího lisu na trh. Zahájena výroba těžkých

Více

HCW 1000 NOVÝ TYP LEHKÉ HORIZONTKY ŠKODA

HCW 1000 NOVÝ TYP LEHKÉ HORIZONTKY ŠKODA HCW 1000 NOVÝ TYP LEHKÉ HORIZONTKY ŠKODA PŘEDSTAVENÍ STROJE HCW 1000 ŠKODA MACHINE TOOL a.s. pokračuje ve více než 100leté tradici výroby přesných obráběcích strojů. Na základě výsledků situační analýzy

Více

Geniální přepravní řešení

Geniální přepravní řešení Geniální přepravní řešení IN MADE GERMANY s jedinečným pohonným systémem Jednoduše uchopte a jede se! touchmove Chytrý Přepravní přístroje, které jsou již v provozu nebo které jsou koncipovány ve spolupráci

Více

RASACUT Modulární řezací centra orientovaná na budoucnost

RASACUT Modulární řezací centra orientovaná na budoucnost RASACUT Modulární řezací centra orientovaná na budoucnost MODULÁRNÍ SYSTÉM BEZPEČNOST PROCESU SILNY VYKON VYSOKÁ ŽIVOTNOST HOSPODÁRNOST Vysoce výkonné pily, které se přizpůsobí budoucnosti. Vysoká životnost

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

RO R P- P 20 2 / 0 1020N

RO R P- P 20 2 / 0 1020N Nůžky, obrubovací stroj Ohýbačky Zakružovačky Lisy 126 127 129 130 47 900,- Proma doporučuje ohýbačku ROP-20/1020N (více na straně 128) (40 252,- bez DPH) 125 Nůžky jsou určeny pro provádění běžných i

Více

Hezinger PressLine PRCN

Hezinger PressLine PRCN Stroje na zpracování plechů PRCN 2 kvalita, vysoký výkon a dobrá cena Chceme prostřednictvím našich strojů a služeb podpořit Vaše výrobní procesy a zasadit se o jejich zefektivnění. Poradenství, financování

Více

HLC série. horizontální soustruhy

HLC série. horizontální soustruhy HLC série horizontální soustruhy Soustruhy HLC Jsou nabízeny ve 3 provedeních s oběžným průměrem nad ložem od 900 do 2 000 mm. Délka obrobku může být až 12 metrů. Lože soustruhů jsou robustní konstrukce,

Více

P EHLED PNEUMATICK CH PRVKÒ

P EHLED PNEUMATICK CH PRVKÒ KOMPLEXNÍ E ENÍ PRO HYDRAULIKU PNEUMATIKU A MAZÁNÍ P EHLED PNEUMATICK CH PRVKÒ PNEUMATIKA NOVINKY Pneumatické válce řady P1D dle norem ISO/VDMA Průměry pístu: 32-125 mm dle norem ISO a VDMA Tlak max. 10

Více

Unikátní souprava nůžkových zapuštěných zvedáků ECOLIFT o nosnosti 27 40,5 54 t

Unikátní souprava nůžkových zapuštěných zvedáků ECOLIFT o nosnosti 27 40,5 54 t Autorizovaný zástupce prodeje a oprav autoservisní techniky Ivanovické nám. 3, 620 00 BRNO Tel./Fax 545 219 254, Tel. 545 229 728-9, 545 229 679 602 724 620, e-mail: smejkalova@miteral.cz www.miteral.cz

Více

Rychlořezací stroje Schneider Senator E-line 78 & 92

Rychlořezací stroje Schneider Senator E-line 78 & 92 E-Line 92 Rychlořezací stroje Schneider Senator E-line 78 & 92 Vysoký výkon pro malé velikosti Kdo řeže malé formáty, neměl by být nucen vzdávat se absolutní přesnosti a spolehlivosti. Nyní existují stroje

Více

G - série obrábění gra tu. hermeticky uzavřený pracovní prostor vysoký výkon a přesnost lineární posuvy & kuličkové šrouby

G - série obrábění gra tu. hermeticky uzavřený pracovní prostor vysoký výkon a přesnost lineární posuvy & kuličkové šrouby G série obrábění gra tu hermeticky uzavřený pracovní prostor vysoký výkon a přesnost lineární posuvy & kuličkové šrouby Obráběcí centra řady G jsou speciálně zkonstruována pro přesné, čisté a bezpečné

Více

ECKOLD & VAVROUCH, spol. s r.o. - nabídka TUBOBEND 30

ECKOLD & VAVROUCH, spol. s r.o. - nabídka TUBOBEND 30 Ohýbačka trubek TUBOBEND 30 je poloautomatická ohýbačka trubek pro ocelové trubky do Ø 30 mm, pro měď žíhanou do měkka do Ø 35 mm. Tato kompaktní a mobilní ohýbačka trubek s volně umístěnou ohýbací hlavou

Více

Naválkové stroje Tabulové nůžky Profilovací stroje Zakružovací stroje Falcovací stroje Odvíjecí zařízení Ruční nářadí Střih materiálu

Naválkové stroje Tabulové nůžky Profilovací stroje Zakružovací stroje Falcovací stroje Odvíjecí zařízení Ruční nářadí Střih materiálu S t r o j e a n á ř a d í pro klempíře Ohýbací stroje TRIADE Ohýbací stroje LAGOON Ohýbací stroje MASTER-S Naválkové stroje Tabulové nůžky Profilovací stroje Zakružovací stroje Falcovací stroje Odvíjecí

Více

VÁLCOVACÍ TRATĚ. Charakteristika. pro tvarování a stříhání lamel C, S, Z (TPL v6)

VÁLCOVACÍ TRATĚ. Charakteristika. pro tvarování a stříhání lamel C, S, Z (TPL v6) ISOTRA TECHNOLOGY VÁLCOVACÍ TRATĚ pro tvarování a stříhání lamel C, S, Z (TPL v6) Válcovací tratě TPL jsou určeny pro profilování a stříhání lamel C, S, Z a lamel řetězové žaluzie. Základním zpracovávaným

Více

Flexistar. Shape. Join. Look ahead. Flexibilní výrobní jednotka pro výrobu kvalitních tenkostěnných trubek

Flexistar. Shape. Join. Look ahead. Flexibilní výrobní jednotka pro výrobu kvalitních tenkostěnných trubek Shape. Join. Look ahead. Flexibilní výrobní jednotka pro výrobu kvalitních tenkostěnných trubek Stroje a zařízení pro inovativní technologie tváření, dělení a spojování Obchodní značka firmy weil engineering

Více

BeA technika pro automatizaci přístroje a řešení pro každou oblast použití

BeA technika pro automatizaci přístroje a řešení pro každou oblast použití BeA technika pro automatizaci přístroje a řešení pro každou oblast použití BeA technika pro automatizaci přístroje řešení servis Inovační systém BeA MODUL je speciálně vyvinut a vyráběn pro stacionární

Více

Jan Kruntorád +420602640796 info@kruntorad-kovovyroba.cz www.kruntorad-kovovyroba.cz

Jan Kruntorád +420602640796 info@kruntorad-kovovyroba.cz www.kruntorad-kovovyroba.cz Jan Kruntorád +420602640796 info@kruntorad-kovovyroba.cz www.kruntorad-kovovyroba.cz Představení firmy a její historie firma založena v roce 1998 oblast podnikání: kovovýroba výrobníprogram se strategiíreinvestic,

Více

PORTFOLIO SPOLEČNOSTI

PORTFOLIO SPOLEČNOSTI PORTFOLIO SPOLEČNOSTI HESTEGO a.s. Na Nouzce 470/7, CZ 682 01 Vyškov tel.: +420 517 321 011 e-mail: hestego@hestego.cz www.hestego.cz HISTORIE TELESKOPICKÉ KRYTY rok založení: 1995 krytí vodicích drah

Více

Ohýbaní a tvarování. Široký výběr pro každý druh ohýbání a tvarování. Kvalita, které se dá věřit. Instalatérské práce 7 5. Kleště 8 3 Tri-Bender 1 1

Ohýbaní a tvarování. Široký výběr pro každý druh ohýbání a tvarování. Kvalita, které se dá věřit. Instalatérské práce 7 5. Kleště 8 3 Tri-Bender 1 1 Ohýbaní a tvarování Široký výběr pro každý druh ohýbání a tvarování. Kvalita, které se dá věřit. Typ Po modelů Strana Ohýbací kleště Instalatérské práce 7 5 8-4 10-18 8.2 Kleště 8 16-1 2 6-12 8.2 Tri-Bender

Více

STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES. BLADE i 8 12 S přímým převodem

STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES. BLADE i 8 12 S přímým převodem STLAČENÝ VZDUCH OD ROKU 1919 Prodloužená záruka 6 let se servisním plánem MyCare BLADE BUDOUCNOST NASTÁVÁ JIŽ DNES BLADE i 8 12 S přímým převodem Mattei: více než 90 let výzkumu a spolehlivosti Firma Ing.

Více

Výrobce ohýbacích strojů! CZ

Výrobce ohýbacích strojů!   CZ Výrobce ohýbacích strojů! www.strojegradnja-sas.si CZ O NÁS OHÝBACÍ STROJE Strojní konstrukce SAS - kvalitní a spolehlivý výrobce hydraulických ohýbacích strojů, který sleduje vývojové trendy a potřeby

Více

Rotační odjehlování...

Rotační odjehlování... TURNAMAT Pily Odjehlování Čištění Stohování Řešení Stroje Systémy Rotační odjehlování... Modulární stroje pro odstraňování otřepů z trubek a profilů. ...vyvinuté pro tvarové trubky a silné otřepy! Hledáte

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

UKB-Skříně pro ohraňovací nástroje a UKB-Příslušenství

UKB-Skříně pro ohraňovací nástroje a UKB-Příslušenství UKB-Skříně pro ohraňovací nástroje a UKB-Příslušenství 12 www.ukb-gmbh.cz KVALITNÍ NÁSTROJE VELMI DOBŘE SKLADOVANÉ Skladování, zabezpečení a uspořádání s UKB-skříněmi pro ohraňovací nástroje..........

Více

Jevištní technologie Stavovské divadlo

Jevištní technologie Stavovské divadlo Jevištní technologie Stavovské divadlo NÁZEV TEXT A ZÁKLADNÍ ÚDAJE Jeviště Šířka jeviště celkem 18,82 m Šířka hracího prostoru 14 m Šířka portálových věží 9,56 m Hloubka od hrany orchestřiště 16,61 m Výška

Více

UZAVÍRACÍ KLAPKA. dvojitě excentrická, DN , PN 10 PN 16. Konstrukční charakteristiky

UZAVÍRACÍ KLAPKA. dvojitě excentrická, DN , PN 10 PN 16. Konstrukční charakteristiky UZAVÍRACÍ KAPKA dvojitě excentrická, DN -1400, PN PN 16 1 uzavírací klapka a převodovka vhodná pro instalaci na povrch, do šachet i do země, pro zemní soupravu nutné doobjednat adaptér 2 tělo aerodynamické

Více

KN-40V. Japonská stolová a paletová vertikální frézovací, vrtací a závitovací centra s kuželem vel. 40 OBRÁBĚCÍ STROJE

KN-40V. Japonská stolová a paletová vertikální frézovací, vrtací a závitovací centra s kuželem vel. 40 OBRÁBĚCÍ STROJE OBRÁBĚCÍ STROJE Japonská stolová a paletová vertikální frézovací, vrtací a závitovací centra s kuželem vel. 40 KN-40V KN-40Va-500S KN-40Va-500S-2API KN-40Va-1200 KN-40Va-2000 KN-40Vb-500S KN-40Vb-500S-2API

Více

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ.

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Průlom do další dimenze. Nová řada C komunálních kloubových nosičů nářadí Holder vyniká vysokým výkonem a kompaktní konstrukcí.

Více

Press Brake Productivity ohraňovacích lisů

Press Brake Productivity ohraňovacích lisů Úvodem Press Brake Productivity ohraňovacích lisů Děkujeme za důvěru projevenou nákupem kvalitních výrobků Wila. Wila už více než 80 let po celém světě výrobcům a uživatelům ohraňovacích lisů dodává upínací

Více

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Břeclav Tel.: 519 365 111 www.petruzalek.cz Preferred Packaging Food Nové řady strojů přestavují stroje pro zatavování misek a balicí vakuové

Více

The Bend The Combi The Laser The Punch The System The Software. Prima Power servoelektrický vysekávací lis E5 / E6

The Bend The Combi The Laser The Punch The System The Software. Prima Power servoelektrický vysekávací lis E5 / E6 The Bend The Combi The Laser The Punch The System The Software Prima Power servoelektrický vysekávací lis E5 / E6 Nový servoelektrický vysekávací lis od Prima Power Počátečním a významným krokem ve vztahu

Více

Sleva. 1020 x 70 x 680 mm 1240 x 70 x 270 mm 710 x 510 x 410 mm 580 x 100 x 90 mm. 327 x 137 x 1069 mm. 124 kg 135 kg. 83 kg 93 kg

Sleva. 1020 x 70 x 680 mm 1240 x 70 x 270 mm 710 x 510 x 410 mm 580 x 100 x 90 mm. 327 x 137 x 1069 mm. 124 kg 135 kg. 83 kg 93 kg kdr 60, 602 kdr 604 KOMBINOVANÉ BRUSKY Válcová bruska Průměr kotouče Hmotnost KDR 60 00 x 90 mm 50 x 220 mm 2 400 W, 230 V/50 Hz 550 W, 230 V/ 50 Hz 560 x 270 x 300 mm 700 x 450 x 3 7 kg 8 kg 5 kg 54 kg

Více

MODULÁRNÍ SVAŘOVACÍ JEDNOTKY dvojitý bod, kyvné rameno, lineární chod Typy 4040, 4041, 4042, 4043, 4044, 4050, 4060, 4061, 4062, 4063

MODULÁRNÍ SVAŘOVACÍ JEDNOTKY dvojitý bod, kyvné rameno, lineární chod Typy 4040, 4041, 4042, 4043, 4044, 4050, 4060, 4061, 4062, 4063 MODULÁRNÍ SVAŘOVACÍ JEDNOTKY dvojitý bod, kyvné rameno, lineární chod Typy 4040, 4041, 4042, 4043, 4044, 4050, 4060, 4061, 4062, 4063 CHARAKTERISTIKA MODULÁRNÍHO SYSTÉMU Široký program modulárních svářecích

Více

Optimální základ pro každý požadavek: Pásové brusky GI 75 a GI 150

Optimální základ pro každý požadavek: Pásové brusky GI 75 a GI 150 Optimální základ pro každý požadavek: Pásové brusky GI 75 a GI 150 Základní vybavení pro průmyslové pásové broušení: GRIT GI 75- a pásové brusky GI 150. Zde je každý konkrétní díl přizpůsoben pro profesionální

Více

61. Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně od do pavilon P, stánek 38.

61. Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně od do pavilon P, stánek 38. Dovolujeme si Vás srdečně pozvat k návštěvě naší expozice na: 61. Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně od 7. 10. do 11. 10. 2019 pavilon P, stánek 38. V naší expozici si budete moci v letošním roce

Více

LOGISTIKA. Ing. Eva Skalická. Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou

LOGISTIKA. Ing. Eva Skalická. Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou LOGISTIKA Ing. Eva Skalická Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou AKTIVNÍ PRVKY LOGISTIKY VY_32_INOVACE_07_2_18_EK Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou VYMEZENÍ AKTIVNÍCH PRVKŮ Posláním aktivních prvků

Více

CNC SOUSTRUŽNICKÁ CENTRA FTC

CNC SOUSTRUŽNICKÁ CENTRA FTC INOVACE A DOKONALOST CNC SOUSTRUŽNICKÁ CENTRA FTC HT www.feeler-cnc.cz CNC soustružnická centra se šikmým ložem FTC-350, FTC-450, FTC-640 FTC-350 FTC-450 FTC-640 řada FTC-350 řada FTC-450 řada FTC-640

Více

CNC soustružnická centra se šikmým ložem

CNC soustružnická centra se šikmým ložem CNC soustružnická centra se šikmým ložem FTC FTB www.feeler-cnc.cz CNC soustružnická centra se šikmým ložem řady FTC FTC-10 velmi malý půdorys (1,8 x 1,3 m) oběžný průměr na ložem 520 mm maximální obráběný

Více

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou HOLDER ŘADY C. SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou Řada C: C 250 / C 270 Silný. Úzký. Geniální Nová generace nosičů nářadí s kloubovým řízením Nová řada C vozidel Holder

Více

ZPRÁVA Z PRŮMYSLOVÉ PRAXE

ZPRÁVA Z PRŮMYSLOVÉ PRAXE ZPRÁVA Z PRŮMYSLOVÉ PRAXE Číslo projektu CZ.1.07/2.4.00/31.0170 Název projektu Vytváření nových sítí a posílení vzájemné spolupráce v oblasti inovativního strojírenství Jméno a adresa firmy RONELT, Výpusta

Více

CNC stroje VANAD. laserové. Ucelené řešení. Optimalizace parametrů. Otevřený řídicí systém VÝVOJ A VÝROBA CNC PÁLICÍCH STROJŮ OD ROKU 1994

CNC stroje VANAD. laserové. Ucelené řešení. Optimalizace parametrů. Otevřený řídicí systém VÝVOJ A VÝROBA CNC PÁLICÍCH STROJŮ OD ROKU 1994 VÝVOJ A VÝROBA CNC PÁLICÍCH STROJŮ OD ROKU 99 laserové CNC stroje VANAD > Ucelené řešení Návrh a dodávka kompletního pracoviště s možností integrace do stávající výrobní linky Školení, dodávky spotřebních

Více

Pro plechy. Zcela spolehlivé

Pro plechy. Zcela spolehlivé RASAMAX Pily Odjehlování Čištění Stohování Řešení Stroje Systémy Pro plechy. Zcela spolehlivé Systémy pro odstraňování otřepů z jednotlivých plechů a z malých sérií. A obratem ruky odstraněné otřepy. Odstraňování

Více

Průmyslový ovinovací stroj ROTOPLAT-8

Průmyslový ovinovací stroj ROTOPLAT-8 Průmyslový ovinovací stroj ROBOPAC ROTOPLAT série 8 je nejnovější výkonná řada průmyslových ovinovacích strojů Italské firmy ROBOPAC. Série 8 nabízí vysoký výkon, 7-palcový barevný dotykový displej a inovativní

Více

Elektrické stroje řady ALLROUNDER

Elektrické stroje řady ALLROUNDER V centru pozornosti Elektrické stroje řady ALLROUNDER Vstřikovací stroje pro výrobu náročných součástí www.arburg.com Přehled řešení [s] 1 2,5 2,0 1,5 1,0 0,5 ALLDRIVE EDRIVE hydraulický 370 470 520 2

Více

UNIVERZÁLNÍ CNC A KONVENČNÍ FRÉZKY

UNIVERZÁLNÍ CNC A KONVENČNÍ FRÉZKY UNIVERZÁLNÍ CNC A KONVENČNÍ FRÉZKY 1 O NÁS Fabryka Obrabiarek Precyzyjnych AVIA S.A. Fabryka Obrabiarek Precyzyjnych AVIA S.A. Varšava, Polsko (Továrna přesných obráběcích strojů AVIA S.A.) byla založena

Více

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air

ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air ErgoPack Air 712-580 ErgoPack Air 725-580 ErgoPack Air 740-580 Vaše efektivita, Váš komfort, Vaše bezpečnost. Vaše požadavky pro nás byly hnacím motorem! Děkujeme za ně. All in one? All in AIR ergonomie,

Více

ARC-H Welding s.r.o. přímé zastoupení KOIKE EUROPE B.V. v České republice a na Slovensku

ARC-H Welding s.r.o. přímé zastoupení KOIKE EUROPE B.V. v České republice a na Slovensku ARC-H Welding s.r.o. přímé zastoupení KOIKE EUROPE B.V. v České republice a na Slovensku MONOGRAPH 1000 MODEL MONOGRAPH 1000 Pálící šířka Pálící délka Pohyb v ose Z Pálící rychlost Rychlost rychloposuvu

Více

vrata Yett VŠE, CO OČEKÁVÁTE OD GARÁŽOVÝCH VRAT PĚKNÝ VZHLED TEPLO SPOLEHLIVOST BEZPEČÍ

vrata Yett VŠE, CO OČEKÁVÁTE OD GARÁŽOVÝCH VRAT PĚKNÝ VZHLED TEPLO SPOLEHLIVOST BEZPEČÍ vrata Yett VŠE, CO OČEKÁVÁTE OD GARÁŽOVÝCH VRAT PĚKNÝ VZHLED TEPLO SPOLEHLIVOST BEZPEČÍ SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA Yett 01Specifikace výrobku šířka od 2 000 do 3 000 mm výška od 1 800 do 2 800 mm Parametry

Více

VERTIKÁLNÍ SOUSTRUHY SÉRIE VLC

VERTIKÁLNÍ SOUSTRUHY SÉRIE VLC VERTIKÁLNÍ SOUSTRUHY SÉRIE VLC 13.12.2017 ZÁKLADNÍ CHARAKTERITIKA Velká variabilita - upínací deska nebo sklíčidlo od 800 po 4500 mm - Individuální příprava každého stroje Vysoká tuhost a přesnost - robustní

Více

PRACOVNÍ POMŮCKY PRO SVAŘOVÁNÍ POTRUBÍ

PRACOVNÍ POMŮCKY PRO SVAŘOVÁNÍ POTRUBÍ SVĚRKY PRO UPNUTÍ TRUBEK TYP "SPC" Jednoduchá konstrukce svěrky se stejnou roztečí upínacích bodů zajistí rovnoměrné rozdělení upínací síly po celém obvodu upnuté trubky. Pět rozměrů upínacích svěrek pokrývá

Více

Katalogové č. Č. modelu * 310 Instalatérské ohýbací kleště Instalatérské ohýbací kleště 3. *Pro palcové i metrické trubky.

Katalogové č. Č. modelu * 310 Instalatérské ohýbací kleště Instalatérské ohýbací kleště 3. *Pro palcové i metrické trubky. Ohýbací kleště Instalatérské ohýbací kleště modelové řady 00 Určeny pro ohýbání trubek z měkké mědi do 180. Rukojeti s ofsetovými, měkčenými držadly a počáteční rozvor 90 se speciálně navrženým plastovým

Více

Proma doporučuje prostřihovací nůžky PNP-4 12 900,- (více na straně 106) Tvářecí stroje. Tvářecí stroje

Proma doporučuje prostřihovací nůžky PNP-4 12 900,- (více na straně 106) Tvářecí stroje. Tvářecí stroje Nůžky, obrubovací stroj Ohýbačky Zakružovačky Lisy 106 107 109 110 12 900,- Proma doporučuje prostřihovací nůžky PNP-4 (více na straně 106) 105, Vám nabízíme individuální slevy. Nůžky jsou určeny pro provádění

Více

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon WL44 Kloubové kolové nakladače Všeuměl pro každodenní maximální výkon Kloubový kolový nakladač WL44 vám nabízí výkon, obratnost a účinnost v jediném stroji. Náležitě se stará o pracovní činnost a při každém

Více