Skrócona instrukcja konfiguracji Stručný návod k obsluze Príručka Quick Setup Guide. Tablet serii SGPT12 Tablet řady SGPT12 Tablet radu SGPT12

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Skrócona instrukcja konfiguracji Stručný návod k obsluze Príručka Quick Setup Guide. Tablet serii SGPT12 Tablet řady SGPT12 Tablet radu SGPT12"

Transkript

1 Skrócona instrukcja konfiguracji Stručný návod k obsluze Príručka Quick Setup Guide Tablet serii SGPT12 Tablet řady SGPT12 Tablet radu SGPT12

2 Witamy / Vítejte / Vitajte Gratulujemy zakupu tabletu Xperia Tablet S. Niniejsza Skrócona instrukcja konfiguracji przedstawia początkowe ustawienia umożliwiające rozpoczęcie użytkowania tabletu. Podłączenie tabletu do Internetu umożliwia korzystanie z wszystkich funkcji oferowanych przez tablet. Blahopřejeme vám k nákupu zařízení Xperia Tablet S. Tento Stručný návod k obsluze přináší vysvětlení počátečních nastavení vyžadovaných k používání tabletu. Po připojení k internetu budete moci využívat veškeré funkce, jež vám tablet může nabídnout. Blahoželáme vám ku kúpe tohto tabletu Xperia Tablet S. Táto príručka Quick Setup Guide vysvetľuje úvodné nastavenia potrebné na používanie tabletu. Pripojením tabletu na internet si môžete vychutnávať všetky funkcie, ktoré tablet ponúka. Serwisy społecznościowe Systémy sociálních sítí Služby sociálnych sietí Aplikacje Aplikace Aplikácie Wi-Fi 2

3 Włączanie / Zapnutí / Zapnutie Naciśnij i przytrzymaj przycisk zasilania przez około trzy sekundy do momentu włączenia ekranu. Stiskněte a asi tři vteřiny přidržte tlačítko napájení, až se zapne obrazovka. Stlačte a približne tri sekundy podržte vypínač, kým sa nezapne obrazovka. 3sekundy vteřiny sekundy Zawartość opakowania Kabel USB do gniazda wielofunkcyjnego/sieciowy kabel zasilający/ Zasilacz sieciowy/skrócona instrukcja konfiguracji (ta broszura)/ważne informacje Obsah balení Kabel USB pro multiport/síťový napájecí kabel/napájecí adaptér/stručný návod k obsluze (tato brožura)/ důležité informace V balení sa nachádza: Kábel USB pre multiport/sieťový napájací kábel/ sieťový adaptér/príručka Quick Setup Guide (táto brožúra)/dôležité informácie Ładowanie baterii Zdejmij pokrywę gniazda wielofunkcyjnego, a następnie połącz tablet, kabel USB do gniazda wielofunkcyjnego, zasilacz sieciowy, sieciowy kabel zasilający i gniazdo elektryczne. Uwaga Pokrywa gniazda wielofunkcyjnego ma zasadnicze znaczenie dla zapewnienia bryzgoszczelności urządzenia (str. 11). Pokrywę zawsze należy starannie zamykać. Nabíjení akumulátoru Sejměte kryt multiportu, připojte tablet, kabel USB pro multiport, napájecí adaptér, síťový napájecí kabel a síťovou zástrčku (do zásuvky). Poznámka Kryt multiportu je důležitou součástí konstrukce odolné proti stříkající vodě (str. 11). Tento kryt pečlivě uschovejte. Nabíjanie batérie Zložte kryt multiportu, pripojte tablet, kábel USB pre multiport a sieťový adaptér a sieťový napájací kábel zapojte do sieťovej zásuvky (zásuvky v stene). Poznámka Kryt multiportu je dôležitý pre dizajn s ochranou proti špliechaniu (str. 11). Bezpečne ho zatvorte.

4 Ekran dotykowy / Dotyková obrazovka / Dotyková obrazovka Puknięcie Wybiera ikonę lub opcję. Klepnutí Slouží k výběru ikony či možnosti. Ťuknutie Vyberie ikonu alebo možnosť. Szybkie przesunięcie Wykonuje takie operacje, jak przewijanie. Přejetí Slouží k provádění operací, například k posouvání. Rýchly pohyb Vykoná operáciu, napríklad posúvanie. Jeśli ekran przejdzie w tryb uśpienia Naciśnij przycisk zasilania. Jestliže obrazovka přejde do režimu spánku Stiskněte tlačítko napájení. Ak sa obrazovka prepne do režimu spánku Stlačte vypínač. Aby odblokować ekran Puknij, a następnie pukni. Odemknutí obrazovky Klepněte na a potom klepněte na. Ak chcete odomknúť obrazovku Ťuknite na položku a potom na položku.

5 Ustawienia początkowe / Počáteční nastavení / Úvodné nastavenia Konfiguracja tabletu Xperia Tablet S Nastavení zařízení Xperia Tablet S Nastavenie tabletu Xperia Tablet S Przed rozpoczęciem użytkowania tabletu, należy ustawić następujące parametry: Kraj lub region/język/wi-fi/data i godzina, strefa czasowa/konto Parametry wybiera się, dotykając bezpośrednio ekranu. Než začnete tablet používat, musíte nastavit následující položky: Země či oblast/jazyk/wi-fi/datum a čas, časové pásmo/účet Položky lze zvolit přímým dotykem obrazovky. Ak chcete používať tablet, musíte nastaviť nasledujúce položky: Krajina alebo región/jazyk/wi-fi/dátum a čas, časové pásmo/konto Položku vyberiete priamo dotykom obrazovky. Kiedy zostanie wyświetlony ten ekran, wybierz kraj lub region, w którym używasz tabletu. Pokud se zobrazila tato obrazovka, vyberte zemi či oblast, v níž tablet používáte. Ak sa zobrazí táto obrazovka, vyberte krajinu alebo región, v ktorom používate tablet. Wybierz używany język i puknij [Dalej ]. Jeśli żądany język nie jest wyświetlany, przewiń ekran do dołu, aż go zobaczysz. Vyberte jazyk a klepněte na tlačítko [Další ]. Jestliže se požadovaný jazyk nezobrazuje, přejeďte dolů, až se jazyk zobrazí. Vyberte svoj jazyk a ťuknite na tlačidlo [Next ]. Ak sa požadovaný jazyk nezobrazí, posúvajte sa v zozname nižšie, kým ho neuvidíte.

6 Ustawienia początkowe (ciąg dalszy) / Počáteční nastavení (pokračování) / Úvodné nastavenia (pokračovanie) 1 Wybierz dostępną sieć Wi-Fi. Vyberte dostupnou síť Wi-Fi. Vyberte dostupnú sieť Wi-Fi. Aby zaakceptować warunki świadczenia usług i umowę użytkownika, puknij [Zgadzam się], a następnie [Dalej ]. Kiedy pojawi się opcja Uruchom ponownie, puknij przycisk [Uruchom ponownie]. Přijetí podmínek služby a smlouvy s uživatelem provedete klepnutím na položku [Přijímám] a potom na tlačítko [Další ]. Po zobrazení možnosti Restart klepněte na [Restart]. Ak chcete prijať podmienky používania služby a zmluvu s používateľom, ťuknite na tlačidlo [I accept] a potom na tlačidlo [Next ]. Keď sa zobrazí položka Restart, ťuknite na položku [Restart]. Jeśli nie wiesz, z którą siecią Wi-Fi się połączyć Identyfikatory sieci Wi-Fi są podawane jako SSID, ESSID, punkt dostępowy itp. Jestliže nevíte, ke které síti Wi-Fi se připojit Identifikátory sítí Wi-Fi jsou označeny jako SSID, ESSID, přístupový bod atd. Ak neviete, ku ktorej sieti Wi-Fi sa máte pripojiť, zobrazujú sa identifikátory siete Wi-Fi, napríklad SSID, ESSID, prístupový bod a pod. Puknij [Połącz z siecią Wi-Fi], a następnie [Dalej ]. Klepněte na položku [Připojte se k síti Wi-Fi ] a potom na tlačítko [Další ]. Ťuknite na položku [Connect to a Wi-Fi network] a potom na tlačidlo [Next ]. Puknij sieć Wi-Fi, z którą chcesz się połączyć. Klepněte na Wi-Fi síť, k níž se chcete připojit. Ťuknite na sieť Wi-Fi, ku ktorej sa chcete pripojiť. Wskazówka Jeśli nie możesz połączyć się z żadną siecią Wi-Fi, puknij, a następnie postępuj według instrukcji wyświetlanych na ekranie, aby sprawdzić stan połączenia. Aby zakończyć pracę, puknij w lewym dolnym rogu. Tip Jestliže se k žádné Wi-Fi síti nemůžete připojit, klepněte na položku a podle pokynů na obrazovce zkontrolujte stav připojení. Operaci ukončíte klepnutím na položku vlevo dole. Tip Ak sa nemôžete pripojiť k žiadnej sieti Wi-Fi, ťuknite na položku a potom podľa pokynov na obrazovke skontrolujte stav pripojenia. Ak chcete túto operáciu skončiť, ťuknite na položku v ľavej spodnej časti.

7 2Ustaw datę, godzinę i strefę czasową. Nastavte datum, čas a časové pásmo. Nastavte dátum, čas a časové pásmo. Wpisz hasło za pomocą klawiatury ekranowej, a następnie puknij [Połącz]. Pomocí klávesnice na obrazovce zadejte heslo a potom klepněte na tlačítko [Připojit]. Na klávesnici na obrazovke zadajte heslo a potom ťuknite na tlačidlo [Connect]. Puknij ten przycisk, aby pisać dużymi literami. Po klepnutí na toto tlačítko můžete zadávat velká písmena. Ťuknutím na toto tlačidlo zadáte veľké písmená. Wskazówka Wybranie [Pokaż hasło] spowoduje wyświetlenie hasła w trakcie wpisywania. Aby wyłączyć klawiaturę, puknij w lewym dolnym rogu. Tip Výběrem možnosti [Zobrazovat heslo] zobrazíte v průběhu zadávání znaky hesla. Klávesnici vypnete klepnutím na položku vlevo dole. Tip Výberom položky [Show password] sa bude heslo počas zadávania zobrazovať. Ak chcete vypnúť klávesnicu, ťuknite na položku v ľavej spodnej časti. Jeśli data i godzina są prawidłowe, puknij [Dalej ]. Aby zmienić ustawienia, puknij [Ustaw]. Jestliže jsou datum a čas správné, klepněte na tlačítko [Další ]. Pokud chcete nastavení upravit, klepněte na položku [Nastavit]. Ak sú dátum a čas správne, ťuknite na tlačidlo [Next ]. Ak chcete upraviť nastavenia, ťuknite na tlačidlo [Adjust].

8 Ustawienia początkowe (ciąg dalszy) / Počáteční nastavení (pokračování) / Úvodné nastavenia (pokračovanie) 3Użyj lokalizacji Google. Využijte službu Google location. Použite lokalitu služby Google. 4Utwórz konto. Nastavte účet. Vytvorte si konto. Wybierz żądaną opcję, a następnie puknij [Dalej ]. Vyberte požadovanou možnost a potom klepněte na tlačítko [Další ]. Vyberte požadovanú možnosť a ťuknite na tlačidlo [Next ]. Puknij [Google]. Aby korzystać z usług świadczonych przez firmę Google, takich jak poczta, oraz pobierać aplikacje usług Google, należy utworzyć konto Google. Klepněte na položku [Google]. Budete požádáni o přihlášení k účtu Google, abyste mohli využívat služby poskytované společností Google, například elektronickou poštu či stahování aplikací Google. Ťuknite na položku [Google]. Používanie služieb poskytovaných spoločnosťou Google, napríklad ovej služby, vyžaduje registráciu v konte služby Google a prevzatie aplikácií služby Google. Postępuj według instrukcji wyświetlanych na ekranie. Postupujte podle pokynů na obrazovce. Postupujte podľa pokynov na obrazovke. Puknij ten przycisk, aby wpisywać litery lub cyfry. Klepnutím na toto tlačítko můžete přepínat mezi písmeny a číslicemi. Ťuknutím na toto tlačidlo prepnete medzi písmenami a číslicami.

9 Jeśli nie utworzono konta Google Jestliže jste účet Google nenastavili Ak ste si nevytvorili konto v službe Google Konfiguracja początkowa została zakończona. Korzystaj z różnych treści oferowanych przez tablet. Počáteční nastavení bylo dokončeno. Využívejte nejrůznější obsah, jenž vám tablet může nabídnout. Úvodné nastavenie je dokončené. Vychutnajte si rôzny obsah, ktorý vám tablet ponúka. Puknij [Aplikacje i widżety], a następnie [Ustawienia], [Konta i synchronizacja], [DODAJ KONTO] i [Google]. Postępuj według instrukcji wyświetlanych na ekranie. Klepněte na položku [Aplikace a widgety], [Nastavení], [Účty a synchronizace], [Přidat účet] a [Google]. Postupujte podle pokynů na obrazovce. Ťuknite na položku [Apps & Widgets] a potom na položku [Settings], [Account & sync], [ADD ACCOUNT] a [Google]. Postupujte podľa pokynov na obrazovke.

10 Rozrywka / Zábava / Zábava Podłączenie tabletu do Internetu umożliwia korzystanie z różnych form rozrywki. Pukaj interesujące Cię aplikacje na stronie głównej. Připojení tabletu k internetu vám umožní využívat nejrůznější formy zábavy. Na výchozí obrazovce klepněte na aplikace, které vás zajímají. Pripojením tabletu na internet si môžete vychutnávať rôznorodú zábavu. Na obrazovke Home ťuknite na aplikácie, o ktoré máte záujem. Socialife Sony Select 10 Oś czasu używanego serwisu społecznościowego, na przykład Twittera i Facebooka, jest wyświetlana na jednym ekranie. Miniatury dołączonych zdjęć i linki występują obok komentarzy. Na jediné obrazovce se zobrazí časová osa využívaných systémů sociálních sítí, jako jsou např. Twitter či Facebook. U komentářů se zobrazí miniatury přiložených fotografií s odkazy. Časová os služieb sociálnych sietí, napríklad sietí Twitter a Facebook, sa zobrazuje na osobitnej obrazovke. Miniatúry priložených fotografií a prepojení sa zobrazujú pri komentároch. Prezentacja aplikacji rekomendowanych przez firmę Sony. Możesz wyszukać te, które najbardziej Ci odpowiadają i pobrać je ze sklepu Google Play. V této části naleznete aplikace, jež společnost Sony nejvíce doporučuje. Zde naleznete to, co vám bude nejvíce vyhovovat a aplikace si stáhnete v obchodě Google Play. Ponúka najviac odporúčané aplikácie od spoločnosti Sony. Budete môcť vyhľadať tie pravé aplikácie pre vás a prevziať si ich z obchodu Google Play.

11 Rozwiązywanie problemów / Odstraňování problémů / Riešenie problémov Aktualizacja tabletu Aktualizace tabletu Aktualizácia tabletu Jeśli tablet ulegnie zamoczeniu Když se tablet namočí Mokrý tablet Resetowanie tabletu Resetování tabletu Obnovenie nastavení tabletu od výrobcu Aktualizacje systemowe Aktualizacja oprogramowania systemowego doda nowe lub poprawi działanie istniejących funkcji. Puknij [Aplikacje i widżety], a następnie [Ustawienia], [Informacje o tablecie] i [Aktualizacje systemowe]. Aktualizace systému Aktualizace systémového softwaru přidá nové funkce nebo vylepší některé stávající. Klepněte na položku [Aplikace a widgety], [Nastavení], [Informace o tabletu] a [Aktualizace systému]. Aktualizácie systému Po aktualizácii softvéru systému sa pridajú nové funkcie alebo sa vylepšia niektoré existujúce funkcie. Ťuknite na položku [Apps & Widgets] a potom na položku [Settings], [About tablet] a [System updates]. Budowa bryzgoszczelna Jeśli tablet zostanie lekko spryskany wodą, starannie wytrzyj go do sucha. Bryzgoszczelność nie ma zastosowania, kiedy pokrywy gniazda wielofunkcyjnego i gniazda kart pamięci SD nie są zamocowane prawidłowo. Konstrukce odolná proti stříkající vodě Při mírném postříkání tabletu vodou jej jemně dosucha otřete. Konstrukce odolná proti stříkající vodě neplní svou funkci, pokud nejsou správně nasazeny kryty multiportu a slotu paměťové karty SD. Dizajn s ochranou proti špliechaniu Ak je tablet jemne postriekaný vodou, dosucha ho utrite. Dizajn s ochranou proti špliechaniu tablet nechráni, keď nie sú správne pripevnené kryty multiportu a zásuvky pre pamäťovú kartu SD. Resetowanie tabletu Puknij [Aplikacje i widżety], a następnie [Ustawienia], [Kopia i kasowanie danych], [Ustawienia fabryczne]. Spowoduje to zresetowanie tabletu. Resetování tabletu Klepněte na položku [Aplikace a widgety], [Nastavení], [Zálohování a obnovení dat] a [Obnovení továrních dat]. Tímto postupem lze tablet resetovat. Obnovenie nastavení tabletu od výrobcu Ťuknite na položku [Apps & Widgets] a potom na položku [Settings], [Backup & reset] a [Factory data reset]. Obnovia sa tak nastavenia tabletu od výrobcu. 11

12 Szukanie pomocy / Vyhledání nápovědy / Vyhľadanie pomoci Używanie tabletu Používání tabletu Používanie tabletu Używanie aplikacji Používání aplikací Používanie aplikácií Problemy Narazíte-li na problém Riešenie problémov Instrukcja obsługi Pierwsze kroki Opis metod łączenia się z Internetem oraz konfigurowania i obsługi tabletu. Začínáme Tento materiál vysvětluje například připojení k internetu, nastavení a obsluhu tabletu. Start up Guide Objasňuje postupy, ako napríklad spôsob pripojenia na internet či nastavenie a používanie tabletu. Help guide Połączenie z Internetem udostępnia szczegółowe informacje na temat obsługi w poradniku Help guide. Z przeglądarki w komputerze tablet/manuals/helpguide_sgpt2_3/pl/ Příručka Připojení k internetu vám umožní získat podrobné informace o obsluze v Příručce. Do prohlížeče v počítači zadejte webovou adresu tablet/manuals/helpguide_sgpt2_3/cz/ Help guide Pripojenie na internet umožňuje prečítať si podrobné informácie o operáciách v príručke Help guide. V prehľadávači v počítači prejdite na adresu tablet/manuals/helpguide_sgpt2_3/sk/ Pomoc Odpowiedzi na często zadawane pytania i inne pomocne informacje są dostępne w Internecie. Z przeglądarki w komputerze Podpora Nejčastější dotazy a další informace podpory jsou k dispozici na internetu. Do prohlížeče v počítači zadejte webovou adresu Support Najčastejšie otázky a ďalšie informácie o podpore sú k dispozícii na internete. V prehľadávači v počítači prejdite na adresu 12 Xperia i Xperia Tablet są znakami towarowymi firmy Sony Mobile Communications AB. Wszystkie pozostałe nazwy systemów, produktów i usług są znakami towarowymi lub zastrzeżonymi znakami towarowymi ich odpowiednich właścicieli. Xperia a Xperia Tablet jsou ochranné známky společnosti Sony Mobile Communications AB. Všechny ostatní názvy systémů, produktů a služeb jsou ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků. Xperia a Xperia Tablet sú ochranné známky spoločnosti Sony Mobile Communications AB. Všetky ostatné názvy systémov, produktov a služieb sú ochranné známky alebo registrované ochranné známky príslušných vlastníkov Sony Corporation Printed in China (1)

TAB-7830 QC TABLET 3G

TAB-7830 QC TABLET 3G TAB-7830 QC TABLET 3G download user manual from : www.akai-atd.com TAB-7830 QC TABLET 3G A világhálóhoz Wifi vagy SIM kártya (3G) segítségével csatlakozhat. Használati útmutató:www.akai-atd.com TAB-7830

Více

twitter.com/archos klikněte na možnost Podpora > Poprodejní podpora

twitter.com/archos  klikněte na možnost Podpora > Poprodejní podpora Czech Návod k použití Blahopřejeme k nákupu zařízení od společnosti ARCHOS! Tento stručný návod k obsluze vám v začátcích pomůže se správným použitím zařízení. V případě dalších dotazů týkajících se použití

Více

Aktualizácia adaptéra Push2TV

Aktualizácia adaptéra Push2TV Aktualizácia adaptéra Push2TV 2 Spoločnosť NETGEAR odporúča aktualizovať adaptér Push2TV, pretože nové aktualizácie môžu podporovať ešte viac bezdrôtových zobrazovacích zariadení. 1. Pomocou prenosného

Více

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA V Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA Obsah 1 Začínáme... 1 1.1 Vzhled... 1 1.2 Nabíjení tabletu a klávesnice... 3 1.3 Vložení karet microsd a SIM... 4 1.4 Připojení k přístupovému

Více

Příručka začínáme. Príručka začíname

Příručka začínáme. Príručka začíname CZ: Příručka začínáme SK: Príručka začíname Stáhněte si aplikaci Bamboo Spark Stiahnite si aplikáciu Bamboo Spark Bamboo Spark -Abyste - mohli používat vaše zařízení, budete si muset stáhnout aplikaci

Více

Návod k použití. twitter.com/archos. klikněte na možnost Podpora > Poprodejní podpora

Návod k použití. twitter.com/archos.  klikněte na možnost Podpora > Poprodejní podpora Návod k použití Blahopřejeme k nákupu zařízení od společnosti ARCHOS! Tento stručný návod k obsluze vám v začátcích pomůže se správným použitím zařízení. V případě dalších dotazů týkajících se použití

Více

Stručný návod na inštaláciu Smerovač PCI Express

Stručný návod na inštaláciu Smerovač PCI Express Stručný návod na inštaláciu Smerovač PCI Express Gratulujeme vám k zakúpeniu smerovača PCI Express. Tento výrobok bol navrhnutý pre všetkých, ktorí potrebujú pripojenie k sieti Internet aj mimo kancelárie

Více

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB.

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB. 2011 Všechna práva vyhrazena Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011 Acer ICONIA TAB Číslo modelu: Sériové číslo: Datum zakoupení: Místo zakoupení: Informace o

Více

Easy, Reliable & Secure. Bezdrátový router N150 (N150R)

Easy, Reliable & Secure. Bezdrátový router N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Bezdrátový router N150 (N150R) Ochranné známky Značky a názvy výrobků jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky příslušných vlastníků. Informace mohou být změněny bez

Více

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA.

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA. Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. v USA a jiných zemích. Informace zde uvedené podléhají změnám

Více

Začínáme NSZ-GS7. Síťový multimediální přehrávač. Obsah obrazovek, způsob ovládání a technické parametry se mohou změnit bez předchozího upozornění.

Začínáme NSZ-GS7. Síťový multimediální přehrávač. Obsah obrazovek, způsob ovládání a technické parametry se mohou změnit bez předchozího upozornění. Začínáme CZ Síťový multimediální přehrávač NSZ-GS7 Obsah obrazovek, způsob ovládání a technické parametry se mohou změnit bez předchozího upozornění. První kroky: ON/STANDBY Zapne nebo vypne přehrávač.

Více

Přístupový bod Powerline 500 Wi-Fi XWNB5201 Instalační příručka

Přístupový bod Powerline 500 Wi-Fi XWNB5201 Instalační příručka Přístupový bod Powerline 500 Wi-Fi XWNB5201 Instalační příručka Technická podpora Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Po dokončení instalace zařízení vyhledejte štítek se sériovým

Více

Podrobný sprievodca aktualizáciou na systém Windows 8.1

Podrobný sprievodca aktualizáciou na systém Windows 8.1 Podrobný sprievodca aktualizáciou na systém Windows 8.1 Inštalácia a aktualizácia systému Windows 8.1 Aktualizácia systému BIOS, aplikácií a ovládačov, spustenie služby Windows Update Výber typu inštalácie

Více

Manuál Shenzhen Rikomagic Tech Corp.,Ltd

Manuál Shenzhen Rikomagic Tech Corp.,Ltd MK902 Manuál Shenzhen Rikomagic Tech Corp.,Ltd Tento manuál obsahuje všetky informácie pre správne a bezpečné používanie zariadenia. Pred používaním si tento manuál pozorne prečítajte. Nevystavujte zariadenie

Více

Návod k použití. twitter.com/archos. https://blog.archos.com/

Návod k použití. twitter.com/archos.  https://blog.archos.com/ Návod k použití Blahopřejeme k nákupu zařízení od společnosti ARCHOS! Tento stručný návod k obsluze vám v začátcích pomůže se správným použitím zařízení. V případě dalších dotazů týkajících se použití

Více

Instalační příručka WNP-RP-002 WiFi-opakovač, 300 mbps

Instalační příručka WNP-RP-002 WiFi-opakovač, 300 mbps Instalační příručka WNP-RP-002 WiFi-opakovač, 300 mbps Česky Nastavení Wifi-opakovače v opakovacím módu Tato příručka popisuje kroky, které je třeba dodržovat, pro správné nastavení Vašeho přístroje Gembird

Více

Obsah balení. Bezdrátový router AC1200 Model R6100 Instalační příručka

Obsah balení. Bezdrátový router AC1200 Model R6100 Instalační příručka Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

Inteligentní WiFi router R6200v2 Instalační příručka

Inteligentní WiFi router R6200v2 Instalační příručka Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

Stručný přehled. Extender bezdrátové sítě AC750. Model EX3700

Stručný přehled. Extender bezdrátové sítě AC750. Model EX3700 Stručný přehled Extender bezdrátové sítě AC750 Model EX3700 Začínáme Extender bezdrátové sítě NETGEAR zvyšuje dosah bezdrátové sítě zesílením stávajícího signálu WiFi a vylepšením celkové kvality signálu

Více

Welcome to the World of PlayStation Stručná příručka

Welcome to the World of PlayStation Stručná příručka Welcome to the World of PlayStation Stručná příručka Česky PCH-2016 7025575 První použití systému PlayStation Vita Stiskněte na 5 sekund Zapněte systém PS Vita. Při prvním zapínání systému stiskněte a

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO P9 (3G)

Uživatelský manuál - základ PiPO P9 (3G) Uživatelský manuál - základ PiPO P9 (3G) Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.4 a má čtyřjádrový procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy a

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO P1

Uživatelský manuál - základ PiPO P1 Uživatelský manuál - základ PiPO P1 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.4 a má čtyřjádrový 1,8GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

Easy, Reliable & Secure. Powerline 200 Sieťový adaptér pre domácnosti (PL200)

Easy, Reliable & Secure. Powerline 200 Sieťový adaptér pre domácnosti (PL200) Easy, Reliable & Secure Powerline 200 Sieťový adaptér pre domácnosti (PL200) Ochranné známky Značky a názvy produktov sú ochranné známky alebo registrované ochranné známky príslušných držiteľov. Informácie

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO M6

Uživatelský manuál - základ PiPO M6 Uživatelský manuál - základ PiPO M6 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.2 a má čtyřjádrový 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

Bezdrátový router AC1600 Smart

Bezdrátový router AC1600 Smart Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

ZAČNĚTE ZDE. Bezdrátové USB Kabelové. Chcete tiskárnu připojit k bezdrátové síti? Přejděte do části Instalace a nastavení bezdrátového připojení.

ZAČNĚTE ZDE. Bezdrátové USB Kabelové. Chcete tiskárnu připojit k bezdrátové síti? Přejděte do části Instalace a nastavení bezdrátového připojení. ZAČNĚTE ZDE Odpovíte-li na některou z otázek ano, přejděte do příslušné části, kde najdete pokyny k instalaci a připojení. Chcete tiskárnu připojit k bezdrátové síti? Přejděte do části Instalace a nastavení

Více

Provozní pokyny Průvodce Mopria

Provozní pokyny Průvodce Mopria Provozní pokyny Průvodce Mopria Pro bezpečné a správné použití si před použitím tohoto zařízení přečtěte "Bezpečnostní informace". OBSAH Úvod... 2 Význam symbolů... 2 Vyloučení odpovědnosti... 2 Přípravy...

Více

Návod na instalaci univerzálního extenderu Verze Powerline (XAVN2001)

Návod na instalaci univerzálního extenderu Verze Powerline (XAVN2001) Návod na instalaci univerzálního extenderu Verze Powerline (XAVN2001) Technická podpora Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Po dokončení instalace zařízení vyhledejte štítek se sériovým

Více

Dahua C série Wi-Fi kamera Stručná příručka

Dahua C série Wi-Fi kamera Stručná příručka Dahua série C Wi-Fi kamera Stručná příručka Version 1.0.0 ZHEJIANG DAHUA VISION TECHNOLOGY CO., LTD. 1 Obsah balení zařízení 1 Stručná přiručka 1 napájecí adaptér 1 Šroubový balíček 1 Železná deska (pro

Více

EW-7438APn Príručka rýchlou inštaláciou

EW-7438APn Príručka rýchlou inštaláciou EW-7438APn Príručka rýchlou inštaláciou 07-2013 / v1.0 I. Informácie o produkte I-1. Obsah balenia - Prístupový bod EW-7438APn - Disk CD s viacjazyčnou rýchlou inštalačnou príručkou a používateľskou príruč

Více

Důležité informace o produktu

Důležité informace o produktu Začněte zde Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka společnosti Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace uvedené v této příručce se mohou změnit bez

Více

Tablet EAGET FAMILY N7A Uživatelská příručka

Tablet EAGET FAMILY N7A Uživatelská příručka Tablet EAGET FAMILY N7A Uživatelská příručka Tento návod k použití je pouze pro referenční účely, mohou být změněny bez předchozího upozornění 1 Poděkování Děkujeme za zakoupení našeho produktu. Produkt

Více

Začínáme. 1 Nabijte přístroj připojením do síťové zásuvky. Pro nabíjení a přenos dat můžete připojit Kindle pomocí USB kabelu do Vašeho počítače

Začínáme. 1 Nabijte přístroj připojením do síťové zásuvky. Pro nabíjení a přenos dat můžete připojit Kindle pomocí USB kabelu do Vašeho počítače quick start guide Začínáme 1 Nabijte přístroj připojením do síťové zásuvky. Pro nabíjení a přenos dat můžete připojit Kindle pomocí USB kabelu do Vašeho počítače USB/ NAPÁJECÍ PORT VYPÍNAČ INDIKÁTOR NABÍJENÍ

Více

Obsah. Obsah balení Popis telefonu Začínáme Mobilní a Wi-Fi připojení Účet Google a kontakty Tipy a rady pro systém Android Odstraňování problémů

Obsah. Obsah balení Popis telefonu Začínáme Mobilní a Wi-Fi připojení Účet Google a kontakty Tipy a rady pro systém Android Odstraňování problémů Obsah Obsah balení Popis telefonu Začínáme Mobilní a Wi-Fi připojení Účet Google a kontakty Tipy a rady pro systém Android Odstraňování problémů 2 3 6 10 12 14 16 Český Další informace naleznete v části

Více

Vítejte přejděte na stránku přejděte na stránku

Vítejte přejděte na stránku  přejděte na stránku Vítejte eský Blahopřejeme k nákupu zařízení od společnosti ARCHOS! Tento stručný návod k obsluze vám v začátcích pomůže se správným použitím zařízení. V případě dalších dotazů týkajících se použití zařízení

Více

Podpora. Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR.

Podpora. Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Začínáme Podpora Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Po dokončení instalace zařízení vyhledejte štítek se sériovým číslem vašeho produktu a použijte ho při registraci výrobku na adrese

Více

Uživatelská příručka AE6000. Dvoupásmový bezdrátový adaptér Mini USB AC580

Uživatelská příručka AE6000. Dvoupásmový bezdrátový adaptér Mini USB AC580 Uživatelská příručka AE6000 Dvoupásmový bezdrátový adaptér Mini USB AC580 a Obsah Přehled výrobku Funkce 1 Instalace Instalace 2 Konfigurace bezdrátové sítě Wi-Fi Protected Setup 3 Konfigurační utilita

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth je ochranná známka příslušného vlastníka a je užívána společností Hewlett- Packard v souladu s licencí. Google je

Více

TL-WR740N, TL-WR741ND, TL- WR841N, TL-WR841ND, TL- WR941ND, TL-WR1043ND Inštalácia

TL-WR740N, TL-WR741ND, TL- WR841N, TL-WR841ND, TL- WR941ND, TL-WR1043ND Inštalácia TL-WR740N, TL-WR741ND, TL- WR841N, TL-WR841ND, TL- WR941ND, TL-WR1043ND Inštalácia Pozn. V tomto návode je ako príklad inštalácie a obsluhy popísaný model. 1. Pripojenie zariadenia Pozn. Pri konfigurácií

Více

Rozbalení. Připojení napájecího kabelu. Prvotní nastavení zařízení

Rozbalení. Připojení napájecího kabelu. Prvotní nastavení zařízení Rozbalení Při rozbalování krabice od EET boxu si nejdřív zkontrolujte všechny požadované položky potřebné k provozu (Asus ZenPad včetně kabeláže, hliníkový stojánek a mobilní tiskárna). Připojení napájecího

Více

Stručný přehled. AirCard 810. Mobilní hotspot

Stručný přehled. AirCard 810. Mobilní hotspot Stručný přehled AirCard 810 Mobilní hotspot Seznámení s hotspotem Před připojením mobilního hotspotu se seznamte s jeho displejem LCD, ikonami, tlačítky a konektory. Tlačítka a konektory Tlačítko napájení

Více

Bezdrátový router AC1750 Smart

Bezdrátový router AC1750 Smart Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. ve Spojených státech a jiných zemích. Informace mohou být

Více

Průvodce připojením (pro digitální jednooké zrcadlovky)

Průvodce připojením (pro digitální jednooké zrcadlovky) SB7J01(1L)/ 6MB4121L-01 Průvodce připojením (pro digitální jednooké zrcadlovky) Cz Obsah Úvod...2 Rozhraní...2 Máte problémy s připojením?...2 Více informací k aplikaci SnapBridge...2 Potřebné vybavení...3

Více

MASTER-MID GPS. Návod k obsluze. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Návod k obsluze. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Návod k obsluze CZ Úvod... 2 Obsah balení... 2 Schéma zařízení... 2 Tlačítka... 3 Zapnutí... 3 Vypnutí... 3 Režim Suspend... 4 Instalace karty microsd...

Více

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL Obsah 1. Úvod... 2 2. Příslušenství... 2 3. Technická specifikace... 3 4. Spouštění a vypínání... 4 5. Pracovní plocha... 5 6. Tlačítka... 5 7. APP zásuvky... 6 8. Nastavení systému... 6 9. Instalace,

Více

Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou

Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 Rychlý

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO U2

Uživatelský manuál - základ PiPO U2 Uživatelský manuál - základ PiPO U2 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.1 a má dvoujádrový 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

Dahua série A Wi-Fi kamera. Stručná příručka

Dahua série A Wi-Fi kamera. Stručná příručka Dahua série A Wi-Fi kamera Stručná příručka Verze 1.0.0 ZHEJIANG DAHUA VISION TECHNOLOGY CO., LTD. 1 Obsah balení Zařízení 1 Rychlý návod 1 Napájecí adaptér 1 Šroubový balíček 1 Deska pro rychlou instalaci

Více

Stručná příručka. Česky VTE-1016

Stručná příručka. Česky VTE-1016 Stručná příručka Česky VTE-1016 7025693 1 Dejme se do toho! Připojte svůj ovladač k systému PlayStation TV Se systémem PS TV je možné použít bezdrátový ovladač DUALSHOCK 3 nebo DUALSHOCK 4 stačí připojit

Více

příklad. 2. Informace o technické podpoře jsou na poslední straně.

příklad. 2. Informace o technické podpoře jsou na poslední straně. Poznámka 1. Model produktu zobrazený v této příručce je Archer C7 a slouží jako příklad. 2. Informace o technické podpoře jsou na poslední straně. Připojení hardwaru Vypněte váš modem (jestliže má záložní

Více

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Copyright 2008, 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je registrovaná ochranná známka společnosti Microsoft Corporation v USA. Informace uvedené

Více

Network Video Recorder Uživatelský manuál

Network Video Recorder Uživatelský manuál Network Video Recorder Uživatelský manuál Naskenujte QR kód a klikněte na odkaz pro více informací. NVR Lite & Pro Series QSG NVR Ultra Series QSG Toolbox: http://www.dahuasecurity.com/tools.html 1 Vítejte

Více

ZyXEL VMG8823. Návod na jednoduchou a rychlou instalaci modemu ZyXEL VMG8823-B50. Budoucnost je úžasná. Ready?

ZyXEL VMG8823. Návod na jednoduchou a rychlou instalaci modemu ZyXEL VMG8823-B50. Budoucnost je úžasná. Ready? ZyXEL VMG8823 Návod na jednoduchou a rychlou instalaci modemu ZyXEL VMG8823-B50 Budoucnost je úžasná. Ready? Máte v balení všechno? Šedý kabel (DSL/PHONE) Žlutý (WAN/LAN) ethernet kabel Návod ke snadné

Více

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA.

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA. Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. v USA a jiných zemích. Informace zde uvedené podléhají změnám

Více

TomTom Referenčná príručka

TomTom Referenčná príručka TomTom Referenčná príručka Obsah Rizikové zóny 3 Rizikové zóny vo Francúzsku... 3 Upozornenia na rizikové zóny... 3 Zmena spôsobu upozornenia... 4 tlačidlo Ohlásiť... 4 Nahlásenie novej rizikovej zóny

Více

Dahua série A Wi-Fi PT kamera. Stručná příručka

Dahua série A Wi-Fi PT kamera. Stručná příručka Dahua série A Wi-Fi PT kamera Stručná příručka Verze 1.0.0 ZHEJIANG DAHUA VISION TECHNOLOGY CO., LTD. 1 Obsah balení Zařízení 1 Stručná příručka 1 Napájecí adaptér 1 Šroubový balíček 1 Deska pro rychlou

Více

Můžete si prohlédnout prohlášení o shodě: přejděte na stránku www.archos.com, klikněte na možnost Podpora > Ke stažení >

Můžete si prohlédnout prohlášení o shodě: přejděte na stránku www.archos.com, klikněte na možnost Podpora > Ke stažení > Vítejte Český Blahopřejeme k nákupu zařízení od společnosti ARCHOS! Tento stručný návod k obsluze vám v začátcích pomůže se správným použitím zařízení. V případě dalších dotazů týkajících se použití zařízení,

Více

Dahua Bullet Wi-Fi kamera. Stručná příručka

Dahua Bullet Wi-Fi kamera. Stručná příručka Dahua Bullet Wi-Fi kamera Stručná příčurka Dahua Bullet Wi-Fi kamera Stručná příručka Verze 1.0.0 ZHEJIANG DAHUA VISION TECHNOLOGY CO., LTD. 1 Obsah balení Kamera 1 Stručná příručka 1 1 šroubový balíček

Více

XENGO. nová definice mobility UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PLUG&PLAY

XENGO. nová definice mobility UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PLUG&PLAY XENGO nová definice mobility UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PLUG&PLAY Obsah 1. Co si mám připravit pro rychlou instalaci terminálu XENGO? 3 2. Jak zapnout/vypnout terminál XENGO? 4 3. Jak nabíjet terminál XENGO?

Více

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac IRIScan Anywhere 5 PDF Scan anywhere, go paperless! for Windows and Mac Mobile scanner & OCR software Začínáme Tato stručná uživatelská příručka vám pomůže začít používat produkt IRIScan TM Anywhere 5.

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO T9 (3G)

Uživatelský manuál - základ PiPO T9 (3G) Uživatelský manuál - základ PiPO T9 (3G) Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.2 a má osmijádrový procesor s frekvencí 1,7 GHz. Před použitím si prosím přečtěte tento

Více

Inštalácia modemu Huawei E220 pre OS MAC

Inštalácia modemu Huawei E220 pre OS MAC Inštalácia modemu Huawei E220 pre OS MAC Obsah I. Úvod...- 3 - II. Inštalácia ovládačov USB modemu Huawei E220...- 3 - III. Nastavenia parametrov spojenia pre USB modem Huawei E220...- 8 - IV. Konfigurácia

Více

Používanie webových služieb na sieťové skenovanie (Windows Vista SP2 alebo novší, Windows 7 a Windows 8)

Používanie webových služieb na sieťové skenovanie (Windows Vista SP2 alebo novší, Windows 7 a Windows 8) Používanie webových služieb na sieťové skenovanie (Windows Vista SP2 alebo novší, Windows 7 a Windows 8) Protokol webových služieb umožňuje používateľom systému Windows Vista (SP2 alebo novší), Windows

Více

TP-Link TD-W8901GB Inštalácia

TP-Link TD-W8901GB Inštalácia TP-Link TD-W8901GB Inštalácia 1. Pripojenie zariadenia Poznámka: Na konfiguráciu routra používajte prosím iba káblové sieťové pripojenia. 1. Vypnite vaše všetky sieťové zariadenia, vrátane vášho počítača

Více

Bezdrôtový tablet. Príručka rýchleho štartu hardvéru

Bezdrôtový tablet. Príručka rýchleho štartu hardvéru Bezdrôtový tablet Príručka rýchleho štartu hardvéru Blahoželáme k získaniu Bezdrôtového tabletu QOMO RF! Bezdrôtový tablet je technologickým riešením 2.4 G RF. Jednoduchá inštalácia bezdrôtového softvéru

Více

Návod na rýchlu inštaláciu Wi-Fi smerovača pre optický internet. Glitel GR660GE

Návod na rýchlu inštaláciu Wi-Fi smerovača pre optický internet. Glitel GR660GE Návod na rýchlu inštaláciu Wi-Fi smerovača pre optický internet Glitel GR660GE 07601 orange Optic DSL Glitel GR660GE navod na instalaciu A5.indd 1 27.4.2016 13:37 Obsah príručky 1 Obsah balenia 3 2 Zapojenie

Více

Zapojenie set-top boxu

Zapojenie set-top boxu Zapojenie set-top boxu KROK 1 Prepojenie vášho TV so set-top boxom SCART kábel HDMI kábel V prípade, že máte televízor s HDMI výstupom, prepojíte ho so set-top boxom pomocou HDMI kábla (kábel č. 1), ktorý

Více

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka

Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Aktualizace softwaru Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace uvedené v této příručce

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO Max-M7 Pro (3G)

Uživatelský manuál - základ PiPO Max-M7 Pro (3G) Uživatelský manuál - základ PiPO Max-M7 Pro (3G) Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.2 a má čtyřjádrový 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál.

Více

STRUČNÝ NÁVOD NA OBSLUHU DATALOGERA KIMO KT110 / 150

STRUČNÝ NÁVOD NA OBSLUHU DATALOGERA KIMO KT110 / 150 STRUČNÝ NÁVOD NA OBSLUHU DATALOGERA KIMO KT110 / 150 1. Inštalácia softvéru KILOG Pre dokončenie inštalácie je potrebné potvrdiť všetky čiastkové inštalácie, ktoré sa budú ponúkať v inštalačnom okne. Strana

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO U6

Uživatelský manuál - základ PiPO U6 Uživatelský manuál - základ PiPO U6 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.2 a má čtyřjádobrý 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

CJB1JM0LCASA. Stručná příručka

CJB1JM0LCASA. Stručná příručka CJB1JM0LCASA Stručná příručka Seznámení s vašimi hodinkami Reproduktor Nabíjecí port Tlačítko zapnutí/vypnutí Dlouhým stisknutím na dobu 3 s hodinky zapnete/vypnete. Dlouhým stisknutím na dobu 10 s hodinky

Více

Ross-Tech HEX-NET VCDS VCDS-Mobile VCDS-Cloud TM

Ross-Tech HEX-NET VCDS VCDS-Mobile VCDS-Cloud TM Ross-Tech HEX-NET VCDS VCDS-Mobile VCDS-Cloud TM Návod pro rychlé zprovoznění www.pc-autodiagnostika.cz Obsah Software... Propojovací kabel HEX-NET AP režim... 4 Propojovací kabel HEX-NET pokročilé nastavení...

Více

ThinkPad Wireless WAN Card. Stručná úvodní příručka

ThinkPad Wireless WAN Card. Stručná úvodní příručka ThinkPad Wireless WAN Card Stručná úvodní příručka Kapitola 1. Popis produktu Pokud váš počítač ThinkPad podporuje kartu bezdrátové sítě WAN (Wide Area Network), můžete tuto kartu bezdrátové sítě WAN

Více

INŠTALAČNÝ MANUÁL ADB VA 2111

INŠTALAČNÝ MANUÁL ADB VA 2111 INŠTALAČNÝ MANUÁL ADB VA 2111 Manual ADB VA2111 19x15cm 02_14.indd 1 11.2.2014 10:27 ÚVOD Pri inštalácii postupujte podľa očíslovaných krokov. Kroky nepreskakujte, ak tak nie je uvedené! Vašou úlohou je

Více

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro Obsah 1. Úvod... 2 2. Příslušenství... 2 3. Technická specifikace... 3 4. Spouštění a vypínání... 4 5. Pracovní plocha... 4 6. Tlačítka... 5 7. Nastavení Systému... 5 8. HDMI... 7 9. Instalace, odinstalace

Více

Sprievodca rýchlym štartom

Sprievodca rýchlym štartom Sprievodca rýchlym štartom Víta vás váš MacBook Air Začnime. Spustite Mac stlačením tlačidla napájania. Otvorí sa Sprievodca nastavením, vďaka ktorému môžete jednoducho nastaviť svoj Mac a ihneď ho začať

Více

Stručný návod na inštaláciu Wi-Fi routra pre T-Mobile mobilný internet

Stručný návod na inštaláciu Wi-Fi routra pre T-Mobile mobilný internet Stručný návod na inštaláciu Wi-Fi routra pre T-Mobile mobilný internet 1. Postup inštalácie Pripojenie Wi-Fi routra k vašej sieti Upozornenie: NEPRIPÁJAJTE Wi-Fi router k zdroju napájania skôr, ako dokončíte

Více

GPS Loc. Užívateľský manuál. mobilné aplikácie. pre online prístup do systému GPS Loc cez mobilnú aplikáciu

GPS Loc. Užívateľský manuál. mobilné aplikácie. pre online prístup do systému GPS Loc cez mobilnú aplikáciu GPS Loc mobilné aplikácie Užívateľský manuál pre online prístup do systému GPS Loc cez mobilnú aplikáciu Mobilná aplikácia GPS Loc je určená na sledovanie aktuálnej polohy vozidla alebo sledovaného objektu,

Více

CM WiFi-Box. Technické inštrukcie. (pre kotly PelTec/PelTec-lambda) VYKUROVACIA TECHNIKA. Domáci wifi router.

CM WiFi-Box. Technické inštrukcie. (pre kotly PelTec/PelTec-lambda) VYKUROVACIA TECHNIKA.   Domáci wifi router. Zamat s.r.o. Hlohovská cesta 106, Nemčice, www.zamatsro.sk VYKUROVACIA TECHNIKA Technické inštrukcie Pripojenie a používanie CM WiFi-Box pre internetový dohľad a riadenie práce kotla. (pre kotly PelTec

Více

Skrytá Wi-Fi kamera v síťovém adaptéru HD 1080P Pro Wi-Fi AC

Skrytá Wi-Fi kamera v síťovém adaptéru HD 1080P Pro Wi-Fi AC Skrytá Wi-Fi kamera v síťovém adaptéru HD 1080P Pro Wi-Fi AC Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

Príručka na rýchlu inštaláciu VDSL pripojenia. Zyxel VMG1312. Volajte na našu Zákaznícku linku: 02/

Príručka na rýchlu inštaláciu VDSL pripojenia. Zyxel VMG1312. Volajte na našu Zákaznícku linku: 02/ Príručka na rýchlu inštaláciu VDSL pripojenia Zyxel VMG1312 Volajte na našu Zákaznícku linku: 02/208 28 208 Príručka na rýchlu inštaláciu VDSL Zyxel VMG1312 2 Obsah 3 1 Obsah balenia...4 2 Schéma zapojenia

Více

Ekvia s.r.o EKVIA PREMIUMPRO. Užívateľský manuál

Ekvia s.r.o EKVIA PREMIUMPRO. Užívateľský manuál Ekvia s.r.o EKVIA PREMIUMPRO Užívateľský manuál 1. Prihlásenie sa Pre prihlásenia sa do portálu Ekvia PremiumPro prejdite na adresu: www.ekviapremiumpro.sk Kde po kliknutí na tlačidlo Prihlásenie v pravom

Více

Fotorámeček SPF1017 SPF1027. Průvodce rychlým startem. Začínáme. Přehrávání. Nastavení

Fotorámeček SPF1017 SPF1027. Průvodce rychlým startem. Začínáme. Přehrávání. Nastavení Fotorámeček SPF1017 SPF1027 Průvodce rychlým startem 1 2 3 Začínáme Přehrávání Nastavení CZ Obsah balení Digitální fotorámeček Philips Stojánek Síťový adaptér CD-ROM, Návod k obsluze Automaticky spouštěný

Více

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

Stručný přehled. Extender bezdrátové sítě N300 Model EX2700

Stručný přehled. Extender bezdrátové sítě N300 Model EX2700 Stručný přehled Extender bezdrátové sítě N300 Model EX2700 Začínáme Extender bezdrátové sítě NETGEAR zvyšuje dosah bezdrátové sítě zesílením stávajícího signálu WiFi a vylepšením celkové kvality signálu

Více

FAQ pro Transformer TF201

FAQ pro Transformer TF201 FAQ pro Transformer TF201 CZ7211 Správa souborů... 2 Jak se dostanu k datům uloženým na kartě microsd, SD a disku USB?... 2 Jak přesunu vybraný soubor do jiné složky?... 2 Jak zkopíruji a vložím vybraný

Více

Digitální hodiny s Full HD WiFi kamerou a úhlem záběru 140

Digitální hodiny s Full HD WiFi kamerou a úhlem záběru 140 Digitální hodiny s Full HD WiFi kamerou a úhlem záběru 140 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

Návod k instalaci Danfoss SolarApp

Návod k instalaci Danfoss SolarApp MAKING MODERN LIVING POSSIBLE SOLAR INVERTERS Návod k instalaci Danfoss SolarApp DLX Série Střídače s integrovaným ConnectSmart www.danfoss.com/solar Obsah Obsah 1. Důležité pokyny 2 Úvod 2 Symboly 2 2.

Více

Microsoft Surface Studio úvodní příručka

Microsoft Surface Studio úvodní příručka Microsoft Surface Studio úvodní příručka Různé režimy používání zařízení Surface Studio Začínáme používat zařízení Surface Studio 1. Zapojte napájecí kabel do zařízení Surface Studio a do zásuvky. 2. Stiskněte

Více

ZyXEL VMG8623. Návod na jednoduchou a rychlou instalaci modemu ZyXEL VMG8623-T50. Budoucnost je úžasná. Ready?

ZyXEL VMG8623. Návod na jednoduchou a rychlou instalaci modemu ZyXEL VMG8623-T50. Budoucnost je úžasná. Ready? ZyXEL VMG8623 Návod na jednoduchou a rychlou instalaci modemu ZyXEL VMG8623-T50 Budoucnost je úžasná. Ready? Máte v balení všechno? Šedý kabel (DSL/PHONE) 2 žlutý (WAN/LAN) ethernet kabel Návod ke snadné

Více

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání

2. Kontakty. 1. Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN. 3. Volání Základní nastavení telefonu Vložení SIM a paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do telefonu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky Volání Nastavení vyzvánění

Více

Návod na použite plaftormy ELMARK E- Business obsahuje popis hlavných možností a funkcií programu. Príručka je štruktúrovaná podľa poradia možností.

Návod na použite plaftormy ELMARK E- Business obsahuje popis hlavných možností a funkcií programu. Príručka je štruktúrovaná podľa poradia možností. Návod na použite PLATFORMA ELMARK E-BUSINESS ÚVOD Návod na použite plaftormy ELMARK E- Business obsahuje popis hlavných možností a funkcií programu. Príručka je štruktúrovaná podľa poradia možností. Platforma

Více

Návod na rychlý start

Návod na rychlý start Zaregistrujte váš výrobek a získejte podporu na www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Návod na rychlý start 1 Připojení 2 Instalace 3 Používání Obsah balení Základna NEBO Sluchátko Kryt baterie

Více

s anténou a podstavcem CD-ROM obsahující návod a informace o záruce Ethernetový kabel (CAT5 UTP nekřížený) ADSL kabel (standardní telefonní kabel)

s anténou a podstavcem CD-ROM obsahující návod a informace o záruce Ethernetový kabel (CAT5 UTP nekřížený) ADSL kabel (standardní telefonní kabel) ČESKY Toto zařízení lze nastavit pomocí libovolného aktuálního webového prohlížeče, např. Internet Explorer 6 nebo Netscape Navigator 6.2.3. DSL-G664T Bezdrátový ADSL směrovač Než začnete 1. Pokud jste

Více

Projektory Acer s technológiou 3D. Stručný návod

Projektory Acer s technológiou 3D. Stručný návod Projektory Acer s technológiou 3D Stručný návod 2014 Všetky práva vyhradené. Stručný návod na obsluhu projektorov série Acer Pôvodné vydanie: 10/2014 Číslo modelu: Sériové číslo: Dátum zakúpenia: Miesto

Více

Příručka Google Cloud Print

Příručka Google Cloud Print Příručka Google Cloud Print Verze B CZE Definice poznámek V celé příručce uživatele je použit následující styl poznámek: Poznámky uvádějí, jak reagovat na situaci, která může nastat, nebo poskytují tipy,

Více

1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání

1. Základní nastavení tabletu Vložení SIM Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN. 2. Kontakty. 3. Volání 1 z 36 Základní nastavení tabletu Vložení SIM Vložení paměťové karty Zapnutí tabletu a PIN Kontakty Kopírování ze SIM karty do tabletu Založení nového kontaktu Upravení kontaktu včetně fotky 3. Volání

Více

Návod na aktualizáciu firmvéru pre 4G router TP-Link MR200

Návod na aktualizáciu firmvéru pre 4G router TP-Link MR200 Návod na aktualizáciu firmvéru pre 4G router TP-Link MR200 Vážený zákazník, Čo budete potrebovať? každý z nás potrebuje z času na čas niečo nové a lepšie. Platí to aj pre zariadenia, ktoré spracúvajú dôležité

Více

Připojte svůj spotřebič - k budoucnosti. Rychlý průvodce

Připojte svůj spotřebič - k budoucnosti. Rychlý průvodce Připojte svůj spotřebič - k budoucnosti Rychlý průvodce Budoucnost u vás doma začíná právě teď! Jsme rádi, že jste si vybrali aplikaci Home Connect * Gratulujeme k vašemu novému spotřebiči budoucnosti,

Více