I. Výklad pojmů...3. II. Vyhlašovatel Aukce...4. III. Základní informace o Aukci...4. IV. Organizátor Aukce...4. V. Cíl Aukce...4

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "I. Výklad pojmů...3. II. Vyhlašovatel Aukce...4. III. Základní informace o Aukci...4. IV. Organizátor Aukce...4. V. Cíl Aukce...4"

Transkript

1 PODMÍNKY AUKCE NA PRODEJ MOSTECKÉHO TŘÍDĚNÉHO HNĚDÉHO UHLÍ Vyhllašovattell Aukce Liittvíínovská uhellná a..s.. Orrganiizáttorr Aukce Dattum vyhllášeníí FIIN--serrviis,, a..s lliisttopadu 2008

2 Obsah I. Výklad pojmů...3 II. Vyhlašovatel Aukce...4 III. Základní informace o Aukci...4 IV. Organizátor Aukce...4 V. Cíl Aukce...4 VI. Vyhlášení Aukce...5 VII. Předmět Aukce...5 VIII. Množství Paliva v Aukci...5 IX. Cena Paliva v Aukci...6 X. Charakteristika Účastníků...6 XI. Průběh registračního předkola Aukce...7 XII. Složení kauce...8 XIII. Předkládání poptávek v aukčním kole...8 XIV. Náležitosti poptávek předkládaných v aukčním kole...9 XV. Vyhodnocení aukčního kola...10 XVI. XVII. Ukončení aukčního kola...10 Výsledky Aukce...10 XVIII. Uzavření Smlouvy...11 XIX. Nakládání s kaucí...11 XX. Změna Podmínek...12 XXI. Zrušení Aukce...12 XXII. Ostatní povinnosti Účastníků...12 XXIII. Ostatní práva a povinnosti Vyhlašovatele...13 XXIV. Závěrečná ustanovení...13 Text Střednědobé kupní smlouvy včetně jejích příloh Příloha č. 1 Žádost o zaregistrování (Formulář) Příloha č. 2 Prohlášení o souhlasu s krácením poptávky (Formulář) Příloha č. 3 Podmínky aukce (prodej mosteckého tříděného hnědého uhlí) Strana 2 (celkem 13)

3 I. Výklad pojmů Aukce aukce na prodej Paliva pro období od do , vyhlášená dne společností Litvínovská uhelná a.s., připravovaná, organizovaná a realizovaná společností FIN-servis, a.s. v souladu s těmito Podmínkami aukce Aukční kolo proces, který je součástí Aukce, ve kterém Účastníci předkládají poptávky a ve kterém dochází k vyhodnocení poptávek Dílčí období roční období dodávky Paliva, které začíná vždy příslušného kalendářního roku a končí následujícího kalendářního roku Organizátor - nezávislá aukční kancelář, která je Vyhlašovatelem aukce pověřena výkonem všech organizačních činností souvisejících s Aukcí Palivo mostecké tříděné hnědé uhlí z Úpravny uhlí Komořany v Ústeckém kraji, provozované společností Litvínovská uhelná a.s., které je předmětem koupě a prodeje podle Smlouvy Platná poptávka poptávka, Podmínkami aukce která splňuje všechny náležitosti a podmínky stanovené Podmínky aukce tyto podmínky Aukce na prodej tříděného hnědého uhlí Registrační předkolo proces, který je součástí Aukce a ve kterém se Zájemci registrují k účasti v Aukci Smlouva střednědobá kupní smlouva na prodej Paliva na období od do , ve formě uvedené v Příloze č. 1 těchto Podmínek aukce Účastník Zájemce, který splnil všechny podmínky požadované v rámci registračního předkola Aukce a který se Aukce účastní Zájemce subjekt, který má zájem účastnit se Aukce Žádost o zaregistrování dokument předkládaný Zájemcem při registraci k Aukci ve formě uvedené v Příloze č. 2 těchto Podmínek aukce Podmínky aukce (prodej mosteckého tříděného hnědého uhlí) Strana 3 (celkem 13)

4 II. Vyhlašovatel Aukce Vyhlašovatelem aukce je Litvínovská uhelná a.s., se sídlem Most, V. Řezáče 315, PSČ , IČ , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem, oddíl B, vložka Na základě plné moci je Litvínovská uhelná a.s. zastupována společností Czech Coal a.s., se sídlem Praha 6, Dejvice, Evropská 2690/17, PSČ , IČ , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka III. Základní informace o Aukci 1. Aukce se řídí těmito Podmínkami aukce, které jsou závazné pro Zájemce, Účastníky, Vyhlašovatele a Organizátora. 2. Aukce začíná vyhlášením dne a končí dne Aukce probíhá v registračním předkole a v jednom aukčním kole, které je realizováno obálkovou metodou. IV. Organizátor Aukce Základní údaje Organizátora FIN-servis, a.s. se sídlem Kladno, Dr. Vrbenského 2040, PSČ IČ zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 7139 Kontaktní údaje Organizátora: FIN-servis, a.s. obchodní kancelář: Kladno, Dr. Vrbenského 2040, PSČ tel , tel. (sekretariát) , fax: aukceczechcoal@fsk.cz V. Cíl Aukce 1. Cílem vyhlašované Aukce je soutěžní výběr obchodních partnerů odběratelů Paliva transparentním a nediskriminačním způsobem. 2. Vyhlašovatel uzavře Smlouvu s Účastníky, jejichž poptávky budou v Aukci úspěšné a kteří zároveň splní všechny své povinnosti stanovené Podmínkami aukce. Podmínky aukce (prodej mosteckého tříděného hnědého uhlí) Strana 4 (celkem 13)

5 VI. Vyhlášení Aukce 1. Aukce je vyhlášena dnem , její vyhlášení bylo zveřejněno formou tiskové zprávy. 2. Podmínky aukce jsou přístupné ode dne vyhlášení Aukce na internetových stránkách 3. Na internetových stránkách budou dále zpřístupněny všechny parametry Aukce, které nejsou v Podmínkách aukce uvedeny, aktuální informace o konání Aukce a případné změny Podmínek aukce. 4. Zájemci o účast v Aukci mohou Podmínky aukce včetně jejich příloh získat ve formátu.pdf (přílohy č. 1, 2 a 3 i ve formátu.doc) z internetových stránek nebo je mohou obdržet elektronickou poštou na základě žádosti doručené na ovou adresu aukceczechcoal@fsk.cz nebo je mohou obdržet jako doporučenou zásilku na základě žádosti doručené Organizátorovi. VII. Předmět Aukce 1. Vyhlašovatel nabízí v Aukci dodávku Paliva ve 3 druzích, a to kostka (ko - 418), ořech 1 (o1-427) a ořech 2 (o2-428). 2. Palivo je v Aukci nabízeno v jakosti definované v Katalogu mosteckého uhlí platném od Vyhlašovatel nabízí v Aukci dodávku Paliva po dobu 4 let v období až s tím, že období dodávky je rozděleno na čtyři dílčí období: I. dílčí období až II. dílčí období až III. dílčí období až IV. dílčí období až Veškeré další podmínky dodávek Paliva a práva a povinnosti s tím související jsou upraveny ve Smlouvě. VIII. Množství Paliva v Aukci 1. Vyhlašovatel nabízí v Aukci následující množství Paliva: Druh Paliva Nabízené množství Paliva v každém dílčím období ko tun tun o tun tun o tun tun Celkové nabízené množství Paliva v období Podmínky aukce (prodej mosteckého tříděného hnědého uhlí) Strana 5 (celkem 13)

6 2. Minimální množství Paliva v každém dílčím období, na které mohou Účastníci předkládat své poptávky, je stanoveno takto: Druh Paliva ko o1-427 o2-428 Minimální množství Paliva v dílčím období tun tun tun 3. Účastníci mohou předkládat své poptávky pouze na celé tisíce tun Paliva. IX. Cena Paliva v Aukci 1. Cena Paliva dosažená v Aukci (v celých Kč/t) je cenou Paliva dodávaného v I. dílčím období dodávky, t.j. v období od do a odpovídá ceně, kterou Účastník uvedl ve své poptávce, a která se v aukci stala úspěšnou. 2. Cena Paliva dodávaného v dalších dílčích obdobích bude vycházet z ceny Paliva dosažené v Aukci a bude vypočtena pro každé další dílčí období podle cenového vzorce uvedeného ve Smlouvě. 3. Vyhlašovatel stanovuje pro aukční kolo následující vyvolávací cenu Paliva: Druh Paliva ko o1-427 o2-428 Vyvolávací cena Paliva Kč/t Kč/t 920 Kč/t 4. Všechny ceny Paliva uváděné v těchto Podmínkách aukce či jinak uváděné v souvislosti s Aukcí, představují ceny v Kč/t bez daně z přidané hodnoty, bez daně z pevných paliv, či jakékoliv jiné nepřímé daně či jiné obdobné platby a jejich součástí není cena za dopravu Paliva. X. Charakteristika Účastníků 1. Aukce se mohou účastnit právnické a fyzické osoby, které jsou podnikateli podle příslušných platných právních předpisů. 2. Aukce se mohou účastnit pouze osoby dle čl. X, odst. 1, které nejsou insolventní, insolvence jim bezprostředně nehrozí a neprobíhá, ani jim nehrozí žádné řízení, kterého by byly účastníkem a které by mohlo podstatně ovlivnit schopnost plnit jejich závazky ze Smlouvy, vést k jejich insolvenci nebo které se týká jejich insolvence. 3. Aukce se nemůže zúčastnit Vyhlašovatel, Organizátor a Czech Coal a.s. Podmínky aukce (prodej mosteckého tříděného hnědého uhlí) Strana 6 (celkem 13)

7 XI. Průběh registračního předkola Aukce 1. Registrační předkolo probíhá v sídle Organizátora. Začíná dne v 9.00 hodin a končí dne v hodin. Před tímto termínem a po tomto termínu nebude žádný Zájemce Organizátorem zaregistrován. Rozhodným okamžikem pro posouzení, zda byly dokumenty k registraci předloženy včas, je okamžik doručení dokumentů Organizátorovi. 2. Zájemce musí k registraci předat Organizátorovi tyto dokumenty: a) podepsaná Žádost o zaregistrování ve formě uvedené v příloze č. 2 těchto Podmínek aukce, b) kopii výpisu z obchodního rejstříku nebo z jiné obdobné evidence, má-li v ní být Zájemce zapsán. V ostatních případech Zájemce osvědčí svoji právní existenci jiným vhodným dokumentem. V každém případě nesmí být dokument starší než 1 kalendářní měsíc a není požadována úředně ověřená kopie. 3. Uvedené dokumenty mohou být v průběhu registračního předkola doručeny Organizátorovi následujícím způsobem: a) osobně v termínu od do v pracovní den v době od 9.00 hodin do hodin na adresu FIN-servis, a.s., Dr. Vrbenského 2040, PSČ Kladno, nebo b) jako doporučená zásilka, která musí být doručena v termínu od do do hodin na adresu FIN-servis, a.s., Dr. Vrbenského 2040, PSČ Kladno. 4. Žádost o zaregistrování dle čl. XI, odst. 2 a) musí být opatřena podpisem statutárního orgánu Zájemce nebo oprávněného zástupce (není požadován úředně ověřený podpis). Pokud Žádost o zaregistrování podepsal oprávněný zástupce, musí být společně se Žádostí o zaregistrování předána i plná moc oprávněného zástupce s úředně ověřeným podpisem statutárního orgánu Zájemce jako zmocnitele. Podpisy statutárního orgánu musí být v souladu s údaji uvedenými ve výpisu z obchodního rejstříku nebo z jiné evidence, má-li v ní být Zájemce zapsán podle zvláštních předpisů. 5. Pokud Zájemce předá Organizátorovi výše uvedené dokumenty, které budou v souladu s těmito Podmínkami aukce, bude Organizátorem zaregistrován jako Účastník a bude zapsán do seznamu Účastníků. 6. Organizátor vystaví Zájemci písemné potvrzení o provedení registrace a zapsání do seznamu Účastníků, případně o neprovedení registrace s uvedením důvodu. Toto potvrzení spolu s Katalogem mosteckého uhlí platném od : a) předá Zájemci, který předložil dokumenty k registraci osobně, b) odešle Zájemci, který doručil dokumenty k registraci způsobem dle čl. XI, odst. 3 b) těchto Podmínek aukce, jako doporučenou zásilku k rukám kontaktní osoby uvedené v Žádosti o zaregistrování do 2 pracovních dnů ode dne doručení dokumentů k registraci. Nepodaří-li se Organizátorovi doručit Zájemci odeslané oznámení, považuje se tato povinnost Organizátora za splněnou dnem prokazatelného odeslání. 7. Pokud bude zjištěno, že Účastník předložil při své registraci nepravdivé, neúplné a zavádějící dokumenty, je Organizátor oprávněn zrušit registraci tohoto Účastníka a vyloučit ho z další účasti v Aukci. Podmínky aukce (prodej mosteckého tříděného hnědého uhlí) Strana 7 (celkem 13)

8 XII. Složení kauce 1. Účastník je povinen složit kauci, která je stanovena ve výši ,- Kč (Slovy: Jednostotisíc korun českých). 2. Kauce musí být Účastníkem složena na bankovní účet Organizátora, který je vedený u Komerční banky, a.s., č.ú /0100, a to výhradně pod variabilním symbolem, kterým je identifikační číslo Účastníka (IČ). Pokud Účastník nemá přiděleno IČ, je variabilním symbolem číslo přidělené tomuto Účastníkovi Organizátorem při registraci k aukci v registračním předkole. Složení kauce na jiný bankovní účet, než je výše uvedený bankovní účet, nebo složení kauce pod jiným, než stanoveným variabilním symbolem, není považováno za složení kauce dle těchto Podmínek aukce. 3. Kauce musí být složena nejpozději do (24.00 hodin). Rozhodným dnem pro složení kauce je den, kdy budou finanční prostředky připsány na výše uvedený bankovní účet, tedy kauce musí být připsána na výše uvedený účet nejpozději dne (24.00 hodin). Pokud bude kauce složena po stanoveném termínu, nebude k jejímu složení přihlédnuto a složené finanční prostředky budou vráceny neprodleně příslušnému Účastníkovi na bankovní účet uvedený v Žádosti o zaregistrování. Obdobně bude postupováno, pokud bude kauce složena pod jiným než stanoveným variabilním symbolem, nebo pokud Účastník složí kauci a následně nepředloží poptávku. XIII. Předkládání poptávek v aukčním kole 1. Aukční kolo, ve kterém Účastníci předkládají své poptávky, probíhá v sídle Organizátora. Aukční kolo začíná dne v 9.00 hodin a končí dne ve hodin. Poptávky předložené před nebo po uplynutí stanoveného termínu a poptávky předložené jiným než způsobem stanoveným těmito Podmínkami aukce nebudou Organizátorem přijaty. 2. Poptávka může být v průběhu Aukčního kola předložena Organizátorovi následujícím způsobem: a) osobně v termínu od do v pracovní den v době od 9.00 hodin do hodin a v době od 9.00 hodin do hodin na adrese FINservis, a.s., Dr. Vrbenského 2040, PSČ Kladno, nebo b) jako doporučená zásilka, která musí být doručena v termínu od do do hodin na adresu FIN-servis, a.s., Dr. Vrbenského 2040, PSČ Kladno. 3. Předkládaná poptávka musí být uložena v uzavřené obálce označené slovy: Aukce na prodej THU. Na obálce musí být uvedeny identifikační údaje Účastníka. Uzavřením obálky se pro účely Aukce rozumí opatření obálky ochrannými prvky, aby obálku nebylo možno jakýmkoliv způsobem náhodně nebo neoprávněně otevřít, aniž by došlo k poškození ochranných prvků. 4. Organizátor vystaví Účastníkovi písemné potvrzení o převzetí obálky. Toto potvrzení: a) předá Účastníkovi, který předložil obálku osobně, b) odešle Účastníkovi, který doručil obálku způsobem dle čl. XIII, odst. 2 b) těchto Podmínek aukce, jako doporučenou zásilku k rukám kontaktní osoby uvedené v Žádosti o zaregistrování do 2 pracovních dnů ode dne doručení obálky. Nepodaří-li se Organizátorovi doručit odeslané oznámení Účastníkovi, považuje se tato povinnost Organizátora za splněnou dnem prokazatelného odeslání. Podmínky aukce (prodej mosteckého tříděného hnědého uhlí) Strana 8 (celkem 13)

9 XIV. Náležitosti poptávek předkládaných v aukčním kole 1. Účastník může do aukčního kola předložit pouze jednu poptávku, a to v podobě Smlouvy. Smlouva včetně jejích příloh č. 1 a 2 musí být vložena do obálky ve formě uvedené v příloze č. 1 těchto Podmínek aukce, a to ve 4 řádně vyplněných stejnopisech, ve kterých budou vyplněny identifikační údaje Účastníka jako kupujícího, množství dodávek jednotlivých druhů Paliva a jejich rozdělení do jednotlivých dílčích období, cena Paliva, datum podpisu a další ve Smlouvě k doplnění vyznačené údaje. 2. Účastník je povinen ve Smlouvě uvést množství jednotlivých druhů Paliva v tunách, které poptává pro příslušné dílčí období, přičemž může pro každé dílčí období uvést různé množství Paliva. Množství Paliva musí být uvedeno pouze v celých tisících tun a minimální množství Paliva, které může Účastník uvést, je rovno Vyhlašovatelem stanovenému minimálnímu množství dle čl.viii, odst. 2 těchto Podmínek aukce. 3. Pokud Účastník uvede v prvním dílčím období nulové množství Paliva, bude pro účely vyhodnocení aukčního kola a pro účely cenového vzorce při výpočtu ceny Paliva, dodávaného v dalších dílčích obdobích, použita vyvolávací cena Paliva dle čl. IX, odst. 3 těchto Podmínek aukce. Pokud Účastník uvede nulové množství Paliva ve druhém nebo třetím dílčím období, bude pro účely vyhodnocení aukčního kola a pro účely cenového vzorce při výpočtu ceny Paliva, dodávaného v příslušném následujícím dílčím období, použita cena nejbližšího předchozího dílčího období. 4. Účastník je povinen dále ve Smlouvě uvést cenu Paliva v celých Kč/t, za kterou příslušný druh Paliva poptává. Minimální cena Paliva, kterou může Účastník ve Smlouvě uvést, je rovna Vyhlašovatelem stanovené vyvolávací ceně Paliva v čl. IX, odst. 3 těchto Podmínek aukce. 5. Všechny 4 stejnopisy Smlouvy musí být vyplněny stejně a musí být opatřené podpisem statutárního orgánu Účastníka (není požadován úředně ověřený podpis). V případě podpisu oprávněným zástupcem Účastníka musí být do obálky vložena i plná moc tohoto zástupce Účastníka s úředně ověřeným podpisem statutárního orgánu Účastníka jako zmocnitele. Podpisy statutárního orgánu Účastníka musí být v souladu s údaji uvedenými ve výpisu z obchodního rejstříku nebo z jiné evidence, má-li v ní být Účastník zapsán podle zvláštních předpisů. 6. Účastník dále vloží do obálky spolu s požadovanými výtisky Smlouvy Prohlášení ve formě uvedené v příloze č. 3 těchto Podmínek aukce, ve kterém vyjádří svůj souhlas s případným krácením poptávaného množství Paliva dle čl. XV odst. 1.6 těchto Podmínek aukce. Pokud Účastník do obálky prohlášení nevloží, znamená to, že s případným krácením poptávaného množství nesouhlasí. 7. Všechny údaje musí být uváděny čitelně a nesmějí být opravovány ani škrtány. 8. Předložením poptávky je Účastník vázán, poptávku nelze dodatečně měnit ani doplňovat. 9. Poptávka, která nebude splňovat náležitosti dle těchto Podmínek aukce, bude při vyhodnocení aukčního kola vyřazena jako neplatná. Podmínky aukce (prodej mosteckého tříděného hnědého uhlí) Strana 9 (celkem 13)

10 XV. Vyhodnocení aukčního kola 1. Po skončení termínu pro předkládání poptávek bude organizátorem jmenovanou hodnotící komisí provedeno za účasti notáře vyhodnocení aukčního kola, a to tímto způsobem: 1.1. Bude provedeno otevření obálek v pořadí, v jakém byli Účastníci zapsáni v registračním předkole do seznamu Účastníků Budou vyřazeny jako neplatné poptávky předložené Účastníky, kteří nesplnili podmínku složení kauce dle čl. XII těchto Podmínek aukce a ty poptávky, které nebudou splňovat náležitosti uvedené v čl. XIV těchto Podmínek aukce Hodnotící komise provede zapsání všech platných poptávek podle jednotlivých druhů Paliva sestupně dle hodnoty uvedených cen Paliva na Listinu seřazených platných poptávek příslušného druhu Paliva Hodnotící komise označí jako v Aukci úspěšné poptávky ty poptávky, jejichž součet poptávaného množství Paliva v jednotlivých druzích Paliva a v jednotlivých dílčích obdobích nepřekročí množství Paliva nabízeného v Aukci Hodnotící komise vyřadí z dalšího hodnocení poptávky, které nebyly vyhodnoceny jako v Aukci úspěšné a u kterých Účastníci nevyjádřili svůj souhlas s případným krácením poptávaného množství Paliva Hodnotící komise provede vyhodnocení zbývajících poptávek, a to způsobem dle čl. XV, odst. 1.3 a 1.4 těchto Podmínek aukce. Poptávka, která první v pořadí překročila v některém dílčím období množství Paliva nabízeného v Aukci, bude zkrácena tak, aby množství Paliva nabízeného v Aukci nepřekročila a tato poptávka bude rovněž označena jako v Aukci úspěšná poptávka. Tímto způsobem bude postupováno do okamžiku vyčerpání množství Paliva nabízeného v Aukci. Pokud v některém dílčím období překročí množství Paliva nabízeného v Aukci více poptávek se stejnou cenou Paliva, budou tyto poptávky zkráceny poměrově. 2. O průběhu a vyhodnocení aukčního kola bude sepsán protokol. XVI. Ukončení aukčního kola 1. Po vyhodnocení aukčního kola má Vyhlašovatel právo v případě převisu Účastníky poptávaného množství Paliva nad množstvím Paliva, které je v Aukci nabízeno, rozhodnout v jednotlivých druzích Paliva a v jednotlivých dílčích obdobích o navýšení nabízeného množství Paliva, avšak s ohledem na své zdrojové a kapacitní možnosti. Vyhlašovatel je oprávněn rozhodnout o případném navýšení nabízeného množství Paliva v termínu do Uplynutím termínu je aukční kolo ukončeno. XVII. Výsledky Aukce 1. Organizátor odešle v termínu do těm Účastníkům, jejichž poptávky se staly v Aukci úspěšnými, písemné oznámení této skutečnosti. 2. Organizátor odešle v termínu do těm Účastníkům, jejichž poptávky se staly v Aukci úspěšnými po krácení, písemné oznámení této skutečnosti, spolu s výzvou k doručení Smlouvy dle čl. XVIII těchto Podmínek aukce. Podmínky aukce (prodej mosteckého tříděného hnědého uhlí) Strana 10 (celkem 13)

11 3. Organizátor odešle v termínu do těm Účastníkům, jejichž poptávky se v průběhu Aukce nestaly úspěšnými, písemné oznámení této skutečnosti. 4. Výše uvedená oznámení a výzvy budou Organizátorem odeslány na adresu sídla jednotlivých Účastníků k rukám kontaktních osob uvedených v Žádosti o zaregistrování. 5. Nepodaří-li se Organizátorovi doručit odeslané oznámení, resp. výzvu Účastníkovi, považuje se tato povinnost Organizátora za splněnou dnem prokazatelného odeslání. 6. Účastník, který v průběhu Aukce podával poptávky a neobdržel v termínu do oznámení dle čl. XVII těchto Podmínek aukce, je povinen se osobně o vyhodnocení své poptávky informovat u Organizátora. XVIII. Uzavření Smlouvy 1. Účastníci, jejichž poptávka se v Aukci stala úspěšnou, jsou povinni uzavřít Smlouvu s Vyhlašovatelem. Účastníci předkládají vyplněnou a podepsanou Smlouvu jako svou poptávku v aukčním kole dle čl. XIV těchto Podmínek aukce. 2. Účastník, jehož poptávka se v Aukci stala úspěšnou poptávkou pouze v některém z dílčích období nebo u které došlo ke krácení poptávaného množství Paliva dle čl. XV těchto Podmínek aukce, je povinen následně v termínu do doručit Vyhlašovateli 4 řádně vyplněné stejnopisy Smlouvy včetně jejích příloh č. 1 a 2, ve které budou v souladu s úspěšnou poptávkou vyplněny identifikační údaje Účastníka jako kupujícího, množství dodávek jednotlivých druhů Paliva a jejich rozdělení do dílčích období, cena Paliva, datum podpisu a další ve Smlouvě k doplnění vyznačené údaje. Všechny stejnopisy smlouvy musí být opatřeny podpisem dle čl. XIV, odst. 5 těchto Podmínek aukce a musí být doručeny do sekretariátu generálního ředitele na adresu Czech Coal a.s., Evropská 2690/17, , Praha 6 Dejvice. 3. Vyhlašovatel je povinen v termínu do uzavřít Smlouvu s Účastníkem, jehož poptávka se v Aukci stala úspěšnou poptávkou, a zároveň tento Účastník splnil všechny své povinnosti dle těchto Podmínek aukce. Tato povinnost Vyhlašovatele neplatí, pokud Vyhlašovatel zruší Aukci dle čl. XXI těchto Podmínek aukce. Při uzavírání Smlouvy přiloží Vyhlašovatel ke Smlouvě její přílohy č. 3 a 4. XIX. Nakládání s kaucí 1. Po skončení aukčního kola bude kauce složená Účastníkem, jehož poptávka se v Aukci nestala úspěšnou, vrácena neprodleně na bankovní účet uvedený Účastníkem v Žádosti o zaregistrování. 2. Pokud se poptávka Účastníka stane v Aukci úspěšnou, bude složená kauce vrácena neprodleně na bankovní účet uvedený Účastníkem v Žádosti o zaregistrování. 3. Pokud se poptávka Účastníka stane v Aukci úspěšnou po krácení a pokud tento Účastník uzavře dle čl. XVIII těchto Podmínek aukce Smlouvu s Vyhlašovatelem, bude složená kauce vrácena neprodleně po podpisu Smlouvy s Vyhlašovatelem na bankovní účet uvedený Účastníkem v Žádosti o zaregistrování. Podmínky aukce (prodej mosteckého tříděného hnědého uhlí) Strana 11 (celkem 13)

12 4. Pokud se poptávka Účastníka stane v Aukci úspěšnou po krácení a pokud Účastník neuzavře dle čl. XVIII těchto Podmínek aukce Smlouvu s Vyhlašovatem, je Vyhlašovatel oprávněn zinkasovat složenou kauci jako smluvní pokutu za nesplnění povinnosti Účastníka uzavřít Smlouvu. 5. Pokud se prokáže, že Účastník, jehož poptávka se v Aukci stala úspěšnou, uvedl v Žádosti o zaregistrování nepravdivé, neúplné či zavádějící údaje, je Vyhlašovatel oprávněn zinkasovat složenou kauci jako smluvní pokutu za uvedení nepravdivých, neúplných či zavádějících údajů. 6. Úroky ze složené kauce, která se vrací Účastníkovi, náleží tomuto Účastníkovi a budou mu převedeny po vyúčtování bankou na bankovní účet uvedený v Žádosti o zaregistrování. Úroky ze složené kauce, kterou Vyhlašovatel zinkasuje jako smluvní pokutu, náleží Vyhlašovateli. XX. Změna Podmínek 1. Vyhlašovatel je oprávněn změnit Podmínky aukce, avšak nejpozději do do hodin. Změna Podmínek aukce bude k datu změny zpřístupněna na internetových stránkách 2. Podmínky aukce lze měnit pouze způsobem zde uvedeným, a to na nediskriminačním a transparentním základě. Jakékoli dodatečné informace, poskytnuté Účastníkům prostřednictvím internetových stránek Organizátora nemění tyto Podmínky aukce a v případě rozporu mezi takovými informacemi a těmito Podmínkami aukce mají tyto Podmínky aukce přednost. XXI. Zrušení Aukce 1. Vyhlašovatel je nejpozději do oprávněn zrušit Aukci bez udání důvodu. Tato skutečnost bude k datu zrušení Aukce zveřejněna na internetových stránkách 2. Pokud Vyhlašovatel zruší Aukci po registračním předkole nebo po ukončení aukčního kola, bude tato skutečnost zveřejněna na internetových stránkách a zároveň bude všem Účastníkům odesláno Organizátorem písemné oznámení o této skutečnosti. Písemné oznámení bude odesláno na adresu sídla jednotlivých Účastníků k rukám kontaktních osob uvedených v Žádosti o zaregistrování. Nepodaří-li se Organizátorovi doručit Účastníku odeslané oznámení, považuje se tato povinnost Organizátora za splněnou dnem prokazatelného odeslání. XXII. Ostatní povinnosti Účastníků 1. Účastník je povinen se v průběhu Aukce řídit Podmínkami aukce a seznámit se s jejich případnými změnami od doby vyhlášení Aukce. 2. Účastník je povinen uvádět v souvislosti s účastí v Aukci pravdivé, úplné a nikoliv zavádějící informace. Podmínky aukce (prodej mosteckého tříděného hnědého uhlí) Strana 12 (celkem 13)

13 3. Účastník je povinen v celém průběhu Aukce sledovat internetové stránky XXIII. Ostatní práva a povinnosti Vyhlašovatele 1. Vyhlašovatel je oprávněn po skončení Aukce zveřejnit informaci o ceně Paliva dosažené v Aukci, prodaném množství Paliva a počtu Účastníků. 2. Vyhlašovatel nesmí poskytnout žádné třetí osobě informace týkající se identifikace Účastníků a jejich účasti v Aukci. Tato povinnost neplatí vůči Organizátorovi a v případě, kdy taková povinnost vyplývá ze zákona nebo předpisu zákon provádějící. XXIV. Závěrečná ustanovení 1. Nedílnou součástí těchto Podmínek aukce jsou veškeré jejich přílohy. 2. Na Aukci podle těchto Podmínek aukce se nevztahuje ustanovení 276 a násl. obchodního zákoníku, upravující veřejný návrh na uzavření smlouvy; ustanovení 281 a násl. obchodního zákoníku, upravující obchodní veřejnou soutěž; a zákon č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, v platném znění. 3. Všechny doklady a písemnosti předkládané Účastníkem v rámci Aukce musí být předkládány v českém jazyce a musí být čitelné. Doklady v cizím jazyce musí být předkládány spolu s jejich úředně ověřeným překladem do českého jazyka. 4. Dojde-li k události vyšší moci či jiné podobné události, Vyhlašovatel má právo, na základě svého přiměřeného uvážení a nediskriminačním způsobem, vyhlásit nový termín konání Aukce. Účastník nemá nárok na náhradu škody či žádné jiné postihy, pokud se nemohl účastnit Aukce z jakéhokoli důvodu. 5. Všechny přímé i nepřímé náklady Účastníka spojené s účastí v Aukci jsou plně k jeho tíži. 6. Každá platná poptávka bude pro Účastníka závazná a bude považována za návrh na uzavření Smlouvy, jež bude neodvolatelný do Účastník odpovídá za škodu vzniklou Vyhlašovateli, jestliže jakékoli jeho prohlášení podle těchto Podmínek aukce či uvedené v Žádosti o zaregistrování je nepravdivé, neúplné nebo zavádějící v jakémkoli podstatném ohledu. 7. Tyto Podmínky jsou platné od a jsou oficiálně vydány pouze v českém jazyce. 8. Soudy České republiky mají výlučnou pravomoc rozhodnout jakýkoli spor vyplývající z těchto Podmínek nebo týkající se či související s Aukcí. Podmínky aukce (prodej mosteckého tříděného hnědého uhlí) Strana 13 (celkem 13)

PODMÍNKY KONÁNÍ AUKCE

PODMÍNKY KONÁNÍ AUKCE PODMÍNKY KONÁNÍ AUKCE I. Vyhlašovatel aukce Vyhlašovatelem aukce je ČEZ, a. s., se sídlem Duhová 2/1444, Praha 4, PSČ 140 53, IČ 45274649, zapsaný v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze,

Více

PODMÍNKY KONÁNÍ AUKCE

PODMÍNKY KONÁNÍ AUKCE PODMÍNKY KONÁNÍ AUKCE VÝROBNÍ KAPACITA VIRTUÁLNÍ ELEKTRÁRNY I. VYHLAŠOVATEL AUKCE Vyhlašovatelem aukce je ČEZ, a. s., se sídlem Duhová 2/1444, Praha 4, PSČ 140 53, IČ 45274649, zapsaný v obchodním rejstříku

Více

PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ PODMÍNKY VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ I. Vyhlašovatel výběrového řízení Vyhlašovatelem výběrového řízení je společnost ČEPS, a.s., se sídlem Elektrárenská 774/2, 101 52 Praha 10, IČ 25702556, DIČ CZ25702556, zapsaná

Více

Podmínky výběrového řízení na prodej pohledávek za úpadcem EGERIUS Group a.s., přihlášených do konkursního řízení č.j.

Podmínky výběrového řízení na prodej pohledávek za úpadcem EGERIUS Group a.s., přihlášených do konkursního řízení č.j. Podmínky výběrového řízení na prodej pohledávek za úpadcem EGERIUS Group a.s., přihlášených do konkursního řízení č.j. 29 K 23/2003 Společnost KORADO, a.s., se sídlem Česká Třebová, Bří Hubálků 869, PSČ

Více

č.j.: MV /OSM-2013 Praha, BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha

č.j.: MV /OSM-2013 Praha, BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha MINISTERSTVO VNITRA ČR odbor správy majetku č.j.: MV- 86256-1/OSM-2013 Praha, 16. 7. 2013 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej pozemku v k.ú. Břevnov a obci Praha I. Vyhlašovatel a prodávající

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Mgr. Karolína Černá IČ 018 59 251, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5, PSČ 140 00,

Více

VYHLÁŠKA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ (dále jen Vyhláška ) Prodej pohledávky. z majetkové podstaty dlužníka KIMOS pila, s.r.o.

VYHLÁŠKA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ (dále jen Vyhláška ) Prodej pohledávky. z majetkové podstaty dlužníka KIMOS pila, s.r.o. VYHLÁŠKA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ (dále jen Vyhláška ) Prodej pohledávky z majetkové podstaty dlužníka KIMOS pila, s.r.o. Podmínky výběrového řízení (dále jen podmínky ) Vyhlašovatel: Mgr. Ing. Gabriela Jandová

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., se sídlem Praha 4, Doudlebská 1699/5,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2017/120266-G

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Zadavatel: Česká republika - Státní veterinární správa Se sídlem: Slezská 7/100, 120 56 Praha 2 IČ: 00018562 DIČ: není plátcem daně Bankovní spojení: ČNB Číslo účtu: 4221011/0710 Datová schránka: d2vairv

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení. na odprodej nemovitých věcí v k.ú. Nové Město, okres Praha. I. Vyhlašovatel a prodávající

BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení. na odprodej nemovitých věcí v k.ú. Nové Město, okres Praha. I. Vyhlašovatel a prodávající ČESKÁ REPUBLIKA HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Sokolská 62 121 24 Praha 2 č.j.: HSAA 265 1/2015 Praha, dne 12. 1. 2015 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitých věcí v k.ú.

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

PODMÍNKY VEŘEJNÉHO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na postoupení pohledávky České republiky - Ministerstva financí za dlužníkem:

PODMÍNKY VEŘEJNÉHO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na postoupení pohledávky České republiky - Ministerstva financí za dlužníkem: PODMÍNKY VEŘEJNÉHO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na postoupení pohledávky České republiky - Ministerstva financí za dlužníkem: se sídlem Kroměříž, Malý Val 1586, PSČ 767 01 I. Stanovení podmínek veřejného výběrového

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., se sídlem Praha 4, Doudlebská 1699/5,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci Mgr. Karolína Černá, se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5, PSČ 140 00, jako insolvenční správkyně

Více

PODMÍNKY pro veřejnou soutěž

PODMÍNKY pro veřejnou soutěž Správa železniční dopravní cesty, státní organizace se sídlem Praha 1 - Nové Město, Dlážděná 1003/7, PSČ 11000 IČO: 70994234, DIČ: CZ70994234 zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl

Více

Vyhláška. 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno, Brno - město, Údolní 567/33, PSČ: 602 00 IČ: 29213177

Vyhláška. 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno, Brno - město, Údolní 567/33, PSČ: 602 00 IČ: 29213177 Vyhláška kterou se upravují podmínky a průběh Výběrového řízení (dále jen "VŘ") prováděného dle Prováděcích podmínek č. III/03/2010 Bytový dům Luhačovice 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem: Brno,

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM

INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Výzva insolvenční správkyně dlužníka BRUTRA s.r.o. k podání nejvhodnějšího návrhu na uzavření smlouvy o postoupení pohledávek Soubor pohledávek dlužníka BRUTRA s.r.o. v nominální

Více

Podmínky výběrového řízení

Podmínky výběrového řízení Podmínky výběrového řízení Společnost JIHLAVAN, a.s. se sídlem Jihlava, Znojemská 5594/54 (dále jen Vyhlašovatel ) tímto vyhlašuje veřejné výběrové řízení Prodej zbytného nemovitého majetku v areálu společnosti

Více

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvyšší cenovou nabídku na koupi souboru nemovitostí. I. Stanovení podmínek obchodní veřejné soutěže

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvyšší cenovou nabídku na koupi souboru nemovitostí. I. Stanovení podmínek obchodní veřejné soutěže PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvyšší cenovou nabídku na koupi souboru nemovitostí I. Stanovení podmínek obchodní veřejné soutěže 1. Ing. Pavel Vlček, insolvenční správce se sídlem Tř.28.října 1476/10,

Více

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP- 64307/ČJ-2011-0300VZ I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název: IMPROMAT CZ spol. s r.o. Sídlo: U Hellady 697/4, PSČ 140 00 Praha 4 Pobočka: Kreuzmannova 18, PSČ 318 00 Plzeň Zastoupená:

Více

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 1024/11a, PSČ 130 00, IČ: 45797072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje

Více

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE. o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o úplatném převodu akcií. (dále jen Podmínky )

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE. o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o úplatném převodu akcií. (dále jen Podmínky ) PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o úplatném převodu akcií. (dále jen Podmínky ) JUDr. Tomáš Vrána, soudní exekutor Exekutorský úřad Přerov Komenského 38 750 02

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Advokátní kancelář Zrůstek, Lůdl a partneři v.o.s., se sídlem Praha 4, Doudlebská 1699/5,

Více

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na stavební práce Zadavatel na základě 25 odst. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v aktuálním znění, zadává tuto výzvu v souladu s postupem pro

Více

č.j.: MV /OSM-2011 Praha, dne BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitostí v k.ú. Dolní Lomná

č.j.: MV /OSM-2011 Praha, dne BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitostí v k.ú. Dolní Lomná MINISTERSTVO VNITRA ČR odbor správy majetku č.j.: MV-125451-2/OSM-2011 Praha, dne 14. 11. 2011 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitostí v k.ú. Dolní Lomná I. Vyhlašovatel a prodávající

Více

Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely Zřizovatel : Hlavní město Praha

Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely Zřizovatel : Hlavní město Praha Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely Zřizovatel : Hlavní město Praha Výzva K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU DLE ZÁKONA Č.

Více

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 1024/11a, PSČ 130 00, IČ: 45797072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje

Více

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 1024/11a, PSČ 130 00, IČ: 45797072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví dlužníka Rezidence Kavčí Hory, a.s. Vyhláška o VŘ - podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Ing. Lee Louda Praha 1, Vodičkova

Více

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 1024/11a, PSČ 130 00, IČ: 45797072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje

Více

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 1024/11a, PSČ 130 00, IČ: 45797072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje

Více

Smlouva o ochraně a nezveřejňování důvěrných informací

Smlouva o ochraně a nezveřejňování důvěrných informací Smlouva o ochraně a nezveřejňování důvěrných informací kterou uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany 1. Česká exportní Banka, a.s., se sídlem Praha 1, Vodičkova 34/701, PSČ 111 21, zapsaná

Více

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 1024/11a, PSČ 130 00, IČ: 45797072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÉ EKONOMIKY A INFORMACÍ Slezská 7, 120 56 Praha 2 227 010 111, 227 010 114 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006

Více

Kupní smlouva. Obchodní podmínky

Kupní smlouva. Obchodní podmínky Kupní smlouva Obchodní podmínky provozovatele, společnosti Česká půda s.r.o. se sídlem v ulici Národní 58/32, Nové Město, 110 00 Praha 1, IČO: 05231311, vedená u Městského soudu v Praze sp. zn. C 260361,

Více

Článek 1. Základní ustanovení Aukční řád Aukce Předmět Aukce Vyhlašovatel Smlouva s Vyhlašovatelem Vybraná nabídka Vybraný účastník Aukční portál

Článek 1. Základní ustanovení Aukční řád Aukce Předmět Aukce Vyhlašovatel Smlouva s Vyhlašovatelem Vybraná nabídka Vybraný účastník Aukční portál Článek 1. Základní ustanovení Tato listina (dále jen,,aukční řád ) upravuje průběh elektronické licitace (dále jen,,aukce ), jejímž cílem je výběr nejvýhodnější nabídky pro zpeněžení majetku (dále jen,,předmět

Více

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení 5. kolo na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Jílové u Prahy Nemocnice Na Homolce, statní příspěvková organizace v přímé řídící působnosti

Více

Kupní smlouva. Obchodní podmínky

Kupní smlouva. Obchodní podmínky Kupní smlouva Obchodní podmínky provozovatele společnosti Česká půda s.r.o. se sídlem v ulici Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1, IČ: 05231311vedená u Městského soudu v Praze v části C, vložce 260361,

Více

Naše značka: V Hradci Králové dne

Naše značka: V Hradci Králové dne T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Schejbalová Tel.: 495 402 648 Fax: 495 402 655 e-mail: schejbalova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 115076 V Hradci Králové

Více

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky )

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky ) Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky ) V Praze dne 17.12.2018 1. Prodávající: Insolvenční správci, v.o.s. se

Více

OBCHODNÍ VEŘEJNOU SOUTĚŽ na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

OBCHODNÍ VEŘEJNOU SOUTĚŽ na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 104/11a, PSČ 130 00, IČ: 4579707, DIČ: CZ4579707 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje v souladu

Více

Vyhlášení obchodních veřejných soutěží na prodej zemědělských pozemků

Vyhlášení obchodních veřejných soutěží na prodej zemědělských pozemků POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 457 97 072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A. vložka 6664 Adresa pro doručování:

Více

Obchodní podmínky pro internetovou aukci půdy: strana Obchodní podmínky pro internetovou aukci pachtovného: strana

Obchodní podmínky pro internetovou aukci půdy: strana Obchodní podmínky pro internetovou aukci pachtovného: strana Obchodní podmínky pro internetovou aukci půdy: strana 1. - 3. Obchodní podmínky pro internetovou aukci pachtovného: strana 4. - 6. Obchodní podmínky provozovatele společnosti Česká půda s.r.o. se sídlem

Více

PRAVIDLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ pro prodej domů, bytů, nebytových prostor a souvisejících pozemků ve vlastnictví města Mariánské Lázně

PRAVIDLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ pro prodej domů, bytů, nebytových prostor a souvisejících pozemků ve vlastnictví města Mariánské Lázně PRAVIDLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ pro prodej domů, bytů, nebytových prostor a souvisejících pozemků ve vlastnictví města Mariánské Lázně I. Základní ustanovení 1. Tato pravidla byla schválena usnesením zastupitelstva

Více

Výzva k podávání nabídek

Výzva k podávání nabídek Výzva k podávání nabídek Ministerstvo financí se sídlem Praha 1, Letenská 15, PSČ 118 10 IČ: 00006947 vyhlašuje veřejné výběrové řízení (není obchodní veřejnou soutěží ve smyslu obchodního zákoníku) k

Více

Vyhláška. 2. Prodávající: Aleš Petříš RČ: /0188 bytem: Na Košíku 990/22, Hostivař, PSČ , Praha 10. dále jen "Objednatel/Prodávající"

Vyhláška. 2. Prodávající: Aleš Petříš RČ: /0188 bytem: Na Košíku 990/22, Hostivař, PSČ , Praha 10. dále jen Objednatel/Prodávající Vyhláška kterou se upravují podmínky a průběh Výběrového řízení (dále jen "VŘ") VŘ Novostavba polyfunkčního objektu Praha 10 - Hostivař, platné stavební povolení 1. Vyhlašovatel: NAXOS Brno a.s. se sídlem

Více

Kupní smlouva. Obchodní podmínky

Kupní smlouva. Obchodní podmínky Kupní smlouva Obchodní podmínky provozovatele, společnosti Česká půda s.r.o. se sídlem Národní 58/32, 110 00 Praha 1 - Nové Město, IČO: 05231311, vedené u Městského soudu v Praze sp. zn. C 260361, email:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. smlouvy prodávajícího: č. smlouvy kupujícího: Povodí Vltavy, státní podnik sídlo: Holečkova 3178/8, Smíchov, Praha 5

KUPNÍ SMLOUVA. č. smlouvy prodávajícího: č. smlouvy kupujícího: Povodí Vltavy, státní podnik sídlo: Holečkova 3178/8, Smíchov, Praha 5 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) č. smlouvy prodávajícího: č. smlouvy kupujícího: Prodávající: Povodí Vltavy, státní podnik

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Obchodní společnost KUBYX trade s.r.o. je zhotovitelem potisků na textilie, v rámci této své činnosti poskytuje kupujícím buď pouze

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Město Litvínov se sídlem: Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 2/2012 uchazeče k podání nabídky na zakázku s názvem

Více

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Zadávací dokumentace (ZD) je vypracována jako podklad pro podání nabídek dodavatelů v rámci výběrového řízení na veřejnou

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Christoph Jan Ing., dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce s.r.o. IČ: 070 47 584 Spisová značka

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji souboru movitých věcí Zrůstek a partneři v. o. s., se sídlem Praha, Doudlebská 1699/5, PSČ 140 00, jako insolvenční

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC ZLATÁ KORUNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY ZADAVATEL: Domov pro osoby se zdravotním postižením Leontýn Roztoky 52, 270 23 Křivoklát Zastoupený: Mgr. Dana Zímová, ředitelka Dále jen zadavatel Veřejná zakázka není

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky obuvi je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ

Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ POŘADOVÉ ČÍSLO ÚKONU: 3 Zadávací řízení na podání nabídky na výběrové řízení s názvem MANAGEMENT PROJEKTU RESTAUROVÁNÍ 1. STAVBY V ČR POSTAVENÉ HETZEROVOU KONSTRUKCÍ Výzva k podání nabídky zadávanou podle

Více

Všeobecné podmínky obchodní veřejné soutěže

Všeobecné podmínky obchodní veřejné soutěže 1 Výklad pojmů Prodej dříví na pni - zprostředkování prodeje specifické komodity, tj. dřeva stromů doposud rostoucích v lesních porostech, formou obchodní veřejné soutěže vyhlášené podle zákona č. 513/1991,

Více

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 1024/11a, PSČ 130 00, IČ: 45797072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje

Více

Sběrný systém BRO na území mikroregionu Horní Vltava Boubínsko - kompostéry

Sběrný systém BRO na území mikroregionu Horní Vltava Boubínsko - kompostéry ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Zakázka malého rozsahu (2. kategorie) Veřejná zakázka malého rozsahu (2. kategorie), zadávaná mimo

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Parkoviště nad kinem

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Parkoviště nad kinem ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Parkoviště nad kinem Identifikace zadavatele: Název: Město Bučovice Sídlo: Jiráskova 502, 685 01 Bučovice Jednající:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení zadávaném jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, na stavební práce Rekonstrukce veřejného

Více

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o postoupení pohledávek města Semily (dále jen soutěž )

PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o postoupení pohledávek města Semily (dále jen soutěž ) PODMÍNKY OBCHODNÍ VEŘEJNÉ SOUTĚŽE o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o postoupení pohledávek města Semily (dále jen soutěž ) I. Město Semily, se sídlem Semily, Husova 82, PSČ 513 13, IČ: 00276111

Více

č.j.: HSAA /2015 Praha, dne BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitých věcí v k.ú.

č.j.: HSAA /2015 Praha, dne BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitých věcí v k.ú. ČESKÁ REPUBLIKA HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Sokolská 62 121 24 Praha 2 č.j.: HSAA - 11618-1/2015 Praha, dne 21. 9. 2015 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitých věcí v

Více

Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013

Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013 Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013 Otevřené řízení Čl. I. Identifikace zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel se sídlem Budějovická 7, 140 96 Praha 4, IČ 71214011 Čl.

Více

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli 1. Název veřejné zakázky Dodávka výpočetní techniky 2. Druh zadávacího řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. 3. Údaje o zadavateli Zadavatel: Muzeum Brněnska, příspěvková

Více

1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: , DIČ: CZ se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, Krč

1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: , DIČ: CZ se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, Krč Výběrové řízení na prodej nemovitých věcí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: 45244782, DIČ: CZ45244782 se sídlem:

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Marie Smetanová Most dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: AUREAS s.r.o. IČ: 06555802; spisová značka:

Více

Městský úřad-finanční odbor nám. Zachariáše z Hradce 10, 588 56 Telč. Vaše značka Značka Vyřizuje Telč 20.11. 2014

Městský úřad-finanční odbor nám. Zachariáše z Hradce 10, 588 56 Telč. Vaše značka Značka Vyřizuje Telč 20.11. 2014 Město Telč Městský úřad-finanční odbor nám. Zachariáše z Hradce 10, 588 56 Telč tel.: +420 567 112 415 fax: +420 567 112 403 mobil: +420 607 584 841 PID Vaše značka Značka Vyřizuje Telč 20.11. 2014 Zveřejnění

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka pracích

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA Č A2018

AUKČNÍ VYHLÁŠKA Č A2018 ČESKOMORAVSKÁ REALITNÍ, a.s. Hlavní 1151/4 141 00 Praha 4 tel: zdarma 800 400 777, 226 200 200, 226 200 203, mobil: 775 775 618 AUKČNÍ VYHLÁŠKA Č. 20207A2018 Bod 1. Elektronická aukce Aukční vyhláškou

Více

Dražice - Dopravní automobil

Dražice - Dopravní automobil Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle obecných zásad stanovených v 6 zákona č. 134/2016

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce. Vyhlašovatel aukce: Ing. Brežná Jana Teplice dále jen jako vyhlašovatel aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce. Vyhlašovatel aukce: Ing. Brežná Jana Teplice dále jen jako vyhlašovatel aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Ing. Brežná Jana Teplice dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce Dlouhá 67/39, 415 01 Teplice

Více

Vyhláška výběrového řízení. Prodej pohledávek z majetkové podstaty dlužníka PROFIT ENERGY, a.s. Podmínky výběrového řízení

Vyhláška výběrového řízení. Prodej pohledávek z majetkové podstaty dlužníka PROFIT ENERGY, a.s. Podmínky výběrového řízení Vyhláška výběrového řízení (dále jen Vyhláška ) Prodej pohledávek z majetkové podstaty dlužníka PROFIT ENERGY, a.s. Podmínky výběrového řízení (dále jen podmínky ) Vyhlašovatel: Mgr. Monika Cihelková IČO:

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Sokolova

VEŘEJNOPRÁVNÍ S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Sokolova Příloha č. 11 VEŘEJNOPRÁVNÍ S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Sokolova Město Sokolov se sídlem v Sokolově, Rokycanova 1929, PSČ 356 01, zastoupené starostou. IČ: 259 586 bankovní spojení:

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ o nejvhodnější návrh na uzavření kupní smlouvy o prodeji movité věci Mgr. Jan Houser, se sídlem Na Baště sv. Jiří 258/7, Praha 6, IČ 01337696, jako insolvenční správce

Více

Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu

Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Dodávky železářského materiálu pro vlastní údržbu Lhůta pro podání nabídek: 4.5.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: +420 377 402 500 rericha@fnplzen.cz

Více

PODMÍNKY PLATEBNÍHO STYKU A VYUŽITÍ SBĚRNÉHO ÚČTU

PODMÍNKY PLATEBNÍHO STYKU A VYUŽITÍ SBĚRNÉHO ÚČTU PODMÍNKY PLATEBNÍHO STYKU A VYUŽITÍ SBĚRNÉHO ÚČTU vydané ANO spořitelním družstvem, IČ: : 26137755, se sídlem: Rohanské nábřeží 671/15, PSČ 186 00, Praha 8 zapsané v Obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR

O B C H O D N Í V E Ř E J N O U S O U T Ě Ž na prodej zemědělských pozemků ve vlastnictví státu a ve správě PF ČR POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Praha 3, Husinecká 1024/11a, PSČ 130 00, IČ: 45797072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A, vložka 6664 vyhlašuje

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Odloučené pracoviště Kolín

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Odloučené pracoviště Kolín Ř 14504/SKO/2017-SKOM Č.j.: UZSVM/SKO/14490/2017-SKOM Oznámení o výběrovém řízení s aukcí čís. SKO/073/2017 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Lysá nad

Více

provozovatel zásobníku plynu společnost Moravia Gas Storage a.s., IČ: (dále jen MGS ) dle 54 Pravidel trhu

provozovatel zásobníku plynu společnost Moravia Gas Storage a.s., IČ: (dále jen MGS ) dle 54 Pravidel trhu Podmínky elektronické aukce provozovatele zásobníku plynu Moravia Gas Storage a.s. pro rezervaci měsíční skladovací kapacity s pevným výkonem, vyhlášenou na den 27. 6. 2017 (dále jen Podmínky aukce ) Úvodní

Více

OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č.

Více

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce

AUKČNÍ VYHLÁŠKA. I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce AUKČNÍ VYHLÁŠKA I. Označení vyhlašovatele a Provozovatele aukce Vyhlašovatel aukce: Ing. Milan Vaskivskyj dále jen jako vyhlašovatel aukce Provozovatel aukce: KOKR Aukce Dlouhá 67/39, 415 01 Teplice IČ:

Více

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice OBEC VINAŘICE V. ulice 250, 273 07 Vinařice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Projektová dokumentace Oprava zařízení na ohřev teplé vody vč. řídícího systému na kotelně polikliniky Bučovice Identifikace

Více

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart VEŘEJNÁ ZAKÁZKA VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky Výběrové řízení na realizaci expozic na veletrzích 2 Druh zakázky Služby ČÁST I. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název zadavatele COMTES FHT a.s. Sídlo zadavatele Průmyslová

Více

Město Cheb odbor majetkoprávní Městského úřadu Cheb náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb tel

Město Cheb odbor majetkoprávní Městského úřadu Cheb náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, Cheb tel Město Cheb odbor majetkoprávní Městského úřadu Cheb náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, 350 20 Cheb tel. 354 440 111 Č. j. MUCH 54906/2017 V Chebu dne 20.07.2017 Z Á M Ě R města Cheb prodat bytové jednotky

Více

Sídlištní 136/24, 165 03 PRAHA 6 - Lysolaje

Sídlištní 136/24, 165 03 PRAHA 6 - Lysolaje VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. a dle 18 odst. 5 a ve smyslu 21 odst. 1 písm. d) ve spojení s 34 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Oznámení o výběrovém řízení s aukcí čís. SKO/026/2018 a jeho podmínkách

Oznámení o výběrovém řízení s aukcí čís. SKO/026/2018 a jeho podmínkách 3666/SKO/2018-SKOM Č.j.: UZSVM/SKO/3714/2018-SKOM Územní pracoviště Střední Čechy Oznámení o výběrovém řízení s aukcí čís. SKO/026/2018 a jeho podmínkách na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) a dle

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Městys Opatov Opatov 149, 675 28 Opatov IČ: 00290068 vyzývá zájemce k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu 1/7 Výzva k podání nabídky

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby, ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle

Více

nabízí k prodeji mimo dražbu nejvýhodnější nabídce:

nabízí k prodeji mimo dražbu nejvýhodnější nabídce: Oznámení o konání nabídkového řízení na prodej majetku z majetkové podstaty dlužníka Koberce Kozák s.r.o. Nabídkové řízení čís. 10/2015 (dále i jako řízení ) Tímto se vyhlašuje konání nabídkového řízení

Více

Středisko sociálních služeb města Kopřivnice, p.o. Česká 320, Kopřivnice PSČ

Středisko sociálních služeb města Kopřivnice, p.o. Česká 320, Kopřivnice PSČ Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka obědů pro pečovatelskou, odlehčovací službu, denní stacionář, azylový dům a zaměstnance Střediska sociálních služeb města Kopřivnice, p.o.

Více

Podmínky VŘ 2017/1 na dílčí obstarání PpS 2017-2018

Podmínky VŘ 2017/1 na dílčí obstarání PpS 2017-2018 Podmínky výběrového řízení na dílčí obstarání podpůrných služeb primární regulace frekvence bloku (PR), sekundární regulace výkonu bloku (SR), minutové zálohy 15ti-minutové záporné (MZ15-) a minutové zálohy

Více