Tak se pozná opravdový král silnic

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Tak se pozná opravdový král silnic"

Transkript

1 Tak se pozná opravdový král silnic

2 Podzimní prohlídka vozu Suzuki za 299 Kč platí od do Blížící se zimní období s sebou přináší spoustu nástrah v podobě nízkých teplot, sněhu, možného výskytu náledí a výtluků na poškozených cestách. Proto jsme pro Vás připravili možnost podzimní prohlídky za symbolických 299 Kč. V rámci této prohlídky zkontrolujeme Vaše auto na bezpečné zvládnutí tohoto období. Naši mechanici na Vašem voze pečlivě zkontrolují níže uvedené položky a Vy si zatím můžete popíjet kávu a surfovat na internetu. Jedná se o hodinovou, zejména vizuální kontrolu vybraných částí vozidla za Vaší osobní účasti. V rámci této prohlídky bude provedena kontrola následujících částí vozidla: kontrola funkčnosti osvětlení, případně seřízení kontrola pneumatik (tlak a opotřebení) kontrola stavu stěračů, ostřikovačů a čelního skla kontrola stavu akumulátoru a dobíjecí soustavy kontrola stavu a hladiny chladicí kapaliny kontrola stavu brzd a hladiny brzdové kapaliny diagnostika motoru kontrola stavu výfukového potrubí kontrola podvozkových skupin (poškození, vůle) kontrola hladiny a stavu oleje v motoru kontrola lékárničky Na základě výsledků lze provést buď opravu zjištěné závady na místě (např. doplnění některé z náplní), nebo nabídnout opravu a případně i podrobnější prohlídku vozidla v jiném termínu. Na opravy objednané v rámci podzimní prohlídky nabízíme: Slevu 5 % na vybrané originální náhradní díly Slevu 5 % na servisní práce Podzimní prohlídka nenahrazuje pravidelnou servisní prohlídku! Doporučeno pro vozidla provozovaná 4 roky a více. Informace může být užitečná i pro Vaše blízké majitele vozů Suzuki. Montáž modulu denního svícení za Kč V souvislosti s legislativními podmínkami upravujícími provoz motorových vozidel a nařizujícími celodenní svícení je stále aktuální automatické zapínání osvětlení ve dne či za nesnížené viditelnosti. Kontrola STK po 4 letech, po 6 i 8 Budete-li chtít poradit nebo zařídit kontrolu STK, obraťte se na nás. Výměna kol letní / zimní 449 Kč Jedná se o samotnou výměnu sady 4 kol bez přezouvání a závaží. Uvedená cena zahrnuje: výměnu vyvážení celé sady kol vizuální kontrolu pneu i brzd Přezutí kol zimní / letní Zároveň nabízíme přezutí zimních pneumatik (sady 4 kol), a to za zvýhodněnou sazbu: Kč Kč Kč Kč Kč Kč Seřízení geometrie za 800 Kč Při výměně kol nebo přezouvání na letní či zimní pneu doporučujeme provést seřízení souososti kol náprav. Může se tak efektivně předejít jejich nepřiměřenému ojetí vlivem vadné geometrie nebo opotřebovaných dílů náprav či součástí řízení (vůle čepů atd.). Jaroslav Maštěna (šéf mechanik) mobil: servis@simcar.cz Objednat se!!! :) Bazarová prohlídka za 550 Kč Nabízíme možnost bazarové prohlídky pro vozy, které si vyhlédnete v jiných autobazarech či u jiných dovozců.

3 Čtyřkolky S-Cross pomáhají seniorům na Valašsku Během letošního jara jsme na Simcaru zažili velké pracovní dobrodružství. Vyhráli jsme výběrové řízení na 27 vozidel pro Charitu Svaté rodiny Nový Hrozenkov. Ta se nejvíce zaměřuje na péči o seniory v domácím prostředí, aby mohli svůj život v co nejvíce případech dožít tam, kde jsou zvyklí. Vozy slouží v oblasti pohraničního regionu Valašska. Kromě nových zkušeností jsme byli až dojati neskrývaným nadšením celého týmu Charity NH. O přiblížení projektu jsem poprosil vždy usměvavou paní ředitelku Danuši Martínkovou. Velmi důležitá jsou při práci pečovatelek služební auta, která jsou prostředkem zajištění pomoci seniorům, těch je v současné době 380, v často těžko dostupném terénu valašských kopců. Díky švýcarsko-českému projektu partnerství Cesta za kvalitním životem seniorů na Valašsku jsme získali možnost, pro čtyři partnery - Charita NH, Charita Vsetín, Charita Valašské Meziříčí a Diakonie Valašské Meziříčí, zakoupit 27 vozů značky Suzuki S-Cross. Tato auta již několik měsíců využíváme a jsme velmi spokojení s celkovým komfortem jízdy i vybavením. Je to velká pomoc. Nejvíce se už těšíme na zimu, kdy vystřídáme staré vozy za skvělou kvalitu. Jednu zkušenost z předchozí zimy tu už máme ve formě Suzuki SX4. Toto vozidlo vyjede snad všude. Velmi prostorné Baleno novinka příštího jara Nové Baleno je pětimístný hatchback, který je svými rozměry velmi podobný Škodě Fabia. Je postaven na platformě nové generace, která se vyznačuje vyšší tuhostí a nižší hmotností. Suzuki od Balena očekává zlepšení jízdních vlastností i hospodárnosti. Baleno nabízí dostatek místa pro pět cestujících a 355 litrů prostoru pro zavazadla. To by měla být nejlepší hodnota v segmentu malých vozů. Baleno bude k dostání se dvěma novými motory, 1.2 l Dualjet (66kW) a 1.0 l Boosterjet (82 kw). Úsporné Celerio je konečně tady za 238 tisíc Česká nabídka obsahuje zatím jedinou verzi s litrovým tříválcem o výkonu 50 kw v kombinaci s 5-ti rychlostní manuální převodovkou dosahující kombinované spotřeby 4,3 l/100km.

4 První dojmy z přesednutí z SX4 do Vitary Na to jsme se zeptali úplně první majitelky nové Vitary na Zlínsku paní doktorky Radany Rajchové. Vzhledem k mému stylu života jsem si oblíbila Suzuki SX4 4x4, vystřídala jsem dva vozy. Potřebuji auto, které mě spolehlivě dopraví i k hůře dostupným horským terénům v zimě i létě. SX4 4x4 jsem si oblíbila natolik, že jsem je jako spolehlivého pomocníka přenechala dceři s vnučkou. Chtěla jsem zůstat u stejné značky, a proto jsem na doporučení zvolila Vitaru. Musím uznat, že jsem zatím naprosto nadšená. Mám úžasnou jízdní pohodu - vyšší posezení, téměř neslyšitelný chod motoru, pocit bezpečí, které umocňují signalizační prvky (Systém nouzového brzdění RBS Radar Brake Support), pohoda při rozjíždění do kopce, pohodové couvání a velký skladný kufr. Jízda v terénu je bezproblémová, s pohonem na 4 kola jsem vyzkoušela i docela extrémní terén. Využívám hodně sport režim při jízdě v serpentinách a při předjíždění. Těším se a věřím, že mě nezklame ani v zimě a jízdu a spolehlivost si vychutnám. Asi bych Vitaru doporučila všem ženám, které dělají velké nákupy, jezdí do přírody a do hor a s dětmi na dovolenou v zimě i létě a musí zvládat i extrémnější podmínky např. uvíznutí v blátě. Vitara S - 1,4 BoosterJet S výkonem 103 kw a spotřebou 5,2l/100km. Vyberte si mezi šestistupňovou manuální převodovkou, nebo možností automatické převodovky a pohonu 4x4. S-Cross s mimořádnou výhodou Kč Palivovová karta CCS s kreditem Kč Sada zimních pneu v hodnotě Kč Finanční bonus Kč při využití financování SUZUKI FINANCE Povinné ručení a GAP pojištění zdarma při využití financování SUZUKI FINANCE Tato nabídka platí pro všechny specifikace modelu Suzuki S-Cross objednané od do odvolání ( ).

5 Trumfy a slabiny nové Vitary Plusy Vitara se líbí Všímáme si, že lidé kupují auta stále častěji podle vzhledu. Vitara je nově koncipovaným kompaktním SUV vozem s výrazným designem. Zákazníci se v ní cítí dobře. Ale to je jen polovina úspěchu. Dynamika nebo osvědčená spolehlivost? Suzuki právě vyšla vstříc i řidičům, pro které je důležitá i technická stránka vozu. Nabízí model Vitara jak s osvědčenou atmosférickou 1,6 tak s novým přeplňovaným 1,4 BoosterJetem. Kromě prověřené spolehlivosti tak dochází u Vitary i výraznému posílení dynamiky. Diesel s automatem Do nabídky se dostává i nová automatická převodovka ve spojení s dieselovým motorem a s pohonem 4x4 ALLGRIP. Jedná se o nově vyvinutou automatickou převodovku se dvěma spojkami, šesti převodovými stupni a možností řadit též páčkami pod volantem. Příplatek za automatickou převodovku je cca Kč. 5 hvězdiček v bezpečnosti Nová Suzuki Vitara získala v testu Euro NCAP top hodnocení 5 hvězdiček Excelentní výsledky ve všech klasifikovaných kategoriích dělají z Vitary jednoho z nejbezpečnějších vozů své třídy. Dosavadní mínusy Elegance skladem Naším největším nepřítelem byly dlouhé dodací lhůty způsobené nebývalou poptávkou po Vitaře v celé Evropě. Právě nám přichází Vitary objednané koncem letošního jara. Dnes již je situace podstatně lepší, neboť již vidíme termíny výroby, které se pomalu přehupuji do následujícího roku. Největší poptávka je po dvoubarevných čtyřkolkách v nejvyšší výbavě Elegance. Konkurence nespí, ale Ze začátku jsme pozorovali časté srovnávání Vitary s konkurenčním Mitsubishi ASX, nebo s novou Mazdou CX3. Aktuálně slýcháme o Nissannu Qashqai. Zákazníci si ověřují, zda u nás mohou dostat adekvátní hodnotu za příznivější peníze. S blížící se zimou bude hrát Vitaře do karet možnost pořízení čtyřkolky i v nižších úrovních výbavy za nižší cenu. Dejte svůj vůz protiúčtem Především příchod nové Vitary vede k výkupům starších vozidel. Jsme připraveni Vám nabídnout velmi příznivé výkupní ceny. Akční nabídka zimních kol Prémiové zimní pneumatiky Yokohama Originální ocelové disky Suzuki Originální Suzuki ventilek se senzorem tlaku v pneumatice (TPMS) Originální bezpečnostní šrouby Suzuki Rozměry: S-Cross 205/60 R16 Vitara 215/60 R16 Swift 175/60 R15 Celerio 165/65 R14 Cenovou nabídku rád poskytne: Jiří Ševčík (prodej dílů, likvidace škodních událostí) mobil: dily@simcar.cz

6 Ignis - nové mini SUV Vzpomínáte si na zajímavý koncept im-4, který Suzuki představilo na letošním ženevském autosalonu? Už tehdy bylo jasné, že se nejedná o pouhý výstřel do tmy, ale předobraz skutečného crossoveru určeného do městského provozu. V každém případě se u Ignise počítá s pohonem obou náprav. Dostane ho však off-roadově laděná verze se zvýšeným podvozkem a plastovou ochranou karosérie. Nabídku motorů zatím Suzuki nezveřejnilo, pod kapotou ale zřejmě najdeme dvanáctistovku Dualjet (66 kw a 120 N.m), litrový turbomotor BoosterJet (82 kw a 170 N.m) Aktuální ceny servisních prohlídek Za pracovní kolektiv společnosti Simcar s.r.o. Tomáš Černý Simcar s.r.o. Holešovská 380, Fryšták u Zlína , tel: mob: fax: , simcar@simcar.cz web:

S poctivostí nejdál dojedeš

S poctivostí nejdál dojedeš S poctivostí nejdál dojedeš Jarní prohlídka vozu Suzuki za 299 Kč platí 9. 3. - 24. 4. 2015 Uplynulé zimní období s sebou přineslo nástrahy v podobě nízkých teplot, sněhu, možného výskytu náledí a výtluků

Více

25 Simcar. Tady vyjedu jen já. a ještě pár takových jak su já... Suzuki. Nový S-Cross s turbem. Zajímavé benefity

25 Simcar. Tady vyjedu jen já. a ještě pár takových jak su já... Suzuki. Nový S-Cross s turbem. Zajímavé benefity 25 Simcar nadšenci do Suzuki let Nový S-Cross s turbem Nový face-lift přinesl dva nové turbo motory s přímým vstřikováním a novou přední masku v moderním SUV designu. Dojem mohutnějšího vozu posilují i

Více

Naučíme Vaši Suzuki česky. (více v textu)

Naučíme Vaši Suzuki česky. (více v textu) Naučíme Vaši Suzuki česky (více v textu) Ke každé Podzimní prohlídce káva zdarma i s sebou do 17. 11. 2017 Podzim je tady a s ním přichází již tradiční Podzimní prohlídky za symbolických 349 Kč a je určena

Více

UVNITŘ LETÁKU Valašský Eko-race

UVNITŘ LETÁKU Valašský Eko-race UVNITŘ LETÁKU Valašský Eko-race 27. 10. 2018 NABÍDKA Podzimní prohlídky 2018 (22. 10. 16. 11. 2018) Podzim je tady! S ním přichází již tradiční Podzimní pro - hlídky za symbolických 349 Kč. Jsou určeny

Více

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME

DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 1 DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME www.renault.cz servis_zima_cz:sestava 1 9/16/10 3:39 PM Stránka 2 AKČNÍ ZIMNÍ PROHLÍDKA VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU, jistě Vám nemusíme

Více

Vyzkoušejte novou zimní kolekci!

Vyzkoušejte novou zimní kolekci! Vyzkoušejte novou zimní kolekci! Pneumatika 185/65 R15 88T za 1 399 Kč s přezutím zdarma! od 1. 10. do 31. 12. 2016 ZIMNÍ PNEUMATIKY A KOMPLETY KOL PŘEZUTÍ ZDARMA! Prémiové zimní pneumatiky vám u nás přezujeme

Více

Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za Kč s přezutím zdarma! od do

Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika Nokian 195/65 R15 91T za Kč s přezutím zdarma! od do Nastal čas zkrotit zimu! Pneumatika 195/65 R15 91T za 1 349 Kč s přezutím zdarma! od 1. 10. do 31. 12. 2016 Renault SERVIS. Stále v pohybu. Stále plni života. Zimní pneumatiky a komplety kol PŘEZUTÍ ZDARMA!

Více

Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault

Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault Servis 5+ Řešení pro starší vozidla Renault Více jistoty pro vaše zimní cesty Zimní pneumatika 175/65 R14 za 1 099 Kč s přezutím zdarma RENAULT SERVIS 5+. Řešení pro starší vozidla Renault. Zimní pneumatiky

Více

Protokol kontroly motorového vozidla. Škoda Yeti

Protokol kontroly motorového vozidla. Škoda Yeti Protokol kontroly motorového vozidla Škoda Yeti Datum kontroly 15.1.015 Cena 360 000 Kč Kód technika UZ0001 Základní informace Rok výroby 011 Počet 85 850 Motor.0 TDI Výkon 103 kw Převodovka DSG VIN TMBLD75L1B6035711

Více

DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM

DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM 1 DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM ---------------------------------------------------- Klientské číslo: Jméno a přímení: Telefon: Email: Informace o vozidle Tovární značka: Model: Datum 1. registr.

Více

DOKUMENTACE K VOZU CERTIFIKÁT TOTO JE POUZE VZOR VZOR

DOKUMENTACE K VOZU CERTIFIKÁT TOTO JE POUZE VZOR VZOR DOKUMENTACE K VOZU CERTIFIKÁT VZOR Klient: Klientské číslo: 14017734 Jméno a přímení: Telefon: Email: Blanka Uličná 604 000 XXX b.ulicna@neeistuje.aa Za AUTOTÝM zpracoval: Jméno a přímení: Telefon: Email:

Více

Škoda Fabia 1,2 44 kw

Škoda Fabia 1,2 44 kw Škoda Fabia 1,2 44 kw Subkritérium A1: Práce Práce (bez materiálu) Poznámka kontrola vozu: zjištění závady/ servisní prohlídka prohlédnutí vozu, ať už za účelem zjištění závady před opravou či servisní

Více

KDYŽ TEPLOTA KLESÁ. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let.

KDYŽ TEPLOTA KLESÁ. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Volkswagen Service KDYŽ TEPLOTA KLESÁ. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. 0-5 Nabídka platí do 30. 12. 2017 Gerhard Horejsek a spol., s.r.o. -10 Kompletní ceny Volkswagen Kompletní ceny to

Více

Akční nabídka letních pneumatik. pro značku Volswagen v Porsche České Budějovice PORSCHE ČESKÉ BUDĚJOVICE 1.993, , , ,- 6.

Akční nabídka letních pneumatik. pro značku Volswagen v Porsche České Budějovice PORSCHE ČESKÉ BUDĚJOVICE 1.993, , , ,- 6. POLO BRILLANTIS 2 185/60 R15 84H GOLF, TOURAN, BRILLANTIS 2 195/65 R15 91V 2.189,- 1.993,- 1.460,GOLF, TOURAN, 205/55 R16 91W 1.260,- 215/55 R16 97W 3.855,- 6.649,- 1.850,- CS 215/55 R17 94W CS 3.650,-

Více

ŘEŠENÍ PRO STARŠÍ VOZY RENAULT SVĚT RENAULT SERVIS SE ZMĚNIL! OD 17. 10. DO 16. 12. 2011 VÁM PŘINÁŠÍ JEŠTĚ VÍCE...

ŘEŠENÍ PRO STARŠÍ VOZY RENAULT SVĚT RENAULT SERVIS SE ZMĚNIL! OD 17. 10. DO 16. 12. 2011 VÁM PŘINÁŠÍ JEŠTĚ VÍCE... ŘEŠENÍ PRO STARŠÍ VOZY RENAULT SVĚT RENAULT SERVIS SE ZMĚNIL! OD 17. 10. DO 16. 12. 2011 VÁM PŘINÁŠÍ JEŠTĚ VÍCE... DRIVE THE CHANGE ŘEŠENÍ PRO STARŠÍ VOZY RENAULT OD 17. 10. DO 16. 12. 2011 DALŠÍ VÝHODY

Více

PROTOKOL O TECHNICKÉM STAVU VOZIDLA (příloha ke kupní smlouvě ze dne: 201...)

PROTOKOL O TECHNICKÉM STAVU VOZIDLA (příloha ke kupní smlouvě ze dne: 201...) PROTOKOL O TECHNICKÉM STAVU VOZIDLA (příloha ke kupní smlouvě ze dne: 201...) Základní informace tovární značka:... typ/model:... druh (osobní/nákladní...):... rok výroby:... registrační značka (SPZ):...

Více

ČAS NA ZIMNÍ UPDATE. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let.

ČAS NA ZIMNÍ UPDATE. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Volkswagen Service ČAS NA ZIMNÍ UPDATE. Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 30. 12. 2016 Autosalon Klokočka Centrum a.s. Originální díly Volkswagen Mají špičkovou kvalitu, jsou

Více

Protokol kontroly motorového vozidla. Audi A6

Protokol kontroly motorového vozidla. Audi A6 Protokol kontroly motorového vozidla Audi A6 Datum kontroly 11.11.201 Kód technika UZ0001 Základní informace Rok výroby 2007 Počet 349 12 Motor 2.7 TDI Výkon 128 kw Převodovka Manuální VIN WAUZZZ4F98N02619

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 3164 - Standardní PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Leasingová smlouva: 1101603385 Místo inspekce: Praha_Kostelecká ulice 933/ 77a ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 6AD4850 Výrobní

Více

ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let.

ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Volkswagen Service ČAS NA JARNÍ UPDATE. Jarní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 15. 5. 2016 Akce na čištění klimatizace Porsche Brno Economy díly Volkswagen Volkswagen Economy 100%

Více

Podívej na kluky teď frčí Suzuki

Podívej na kluky teď frčí Suzuki Podívej na kluky teď frčí Suzuki Letošní úvodní text je od aktivního člena Suzuki klubu Předsezónní prohlídky mohou být dobré zejména pro starší auto, kterému se majitel z různých důvodů nemůže věnovat,

Více

Celkové zhodnocení stavu vozidla technikem

Celkové zhodnocení stavu vozidla technikem DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM....... Klientské číslo 20171010 VIN VF30E9HZH9S133800 Jméno a příjmení Fair Play Auto Telefon Email Informace o vozidle Tovární značka Peugeot Model vozu 5008 RZ

Více

NABÍDKA KOMPLETNÍCH ZIMNÍCH KOL 2018

NABÍDKA KOMPLETNÍCH ZIMNÍCH KOL 2018 NABÍDKA KOMPLETNÍCH ZIMNÍCH KOL 2018 VITARA SX4 S-CROSS / KOMPLETNÍ ZIMNÍ KOLA BLUEARTH *WINTER V905 Zimní pneumatika Yokohama 215/60R16 99H Směrový vzorek běhounu C-E Hlučnost a naměřené hodnoty (db)

Více

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 1 000 000 Kč vč. DPH (826 446 Kč bez DPH)

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 1 000 000 Kč vč. DPH (826 446 Kč bez DPH) Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 1 000 000 Kč vč. DPH (826 446 Kč bez DPH) vznětový obsah do 2000 cm 3 výkon min. 135 kw Motor maximální točivý moment min. 380 Nm kombinovaná spotřeba

Více

Celkové zhodnocení stavu vozidla technikem

Celkové zhodnocení stavu vozidla technikem DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM....... Klientské číslo 20170929 VIN WDD2040011A402074 Jméno a příjmení Fair Play Auto Telefon Email Informace o vozidle Tovární značka MercedesBenz Model vozu C

Více

Kia cee d a cee d SW

Kia cee d a cee d SW Nová Kia Picanto V roce 2011 byla uvedena druhá generace tohoto malého městského automobilu, který se vyznačuje nízkou spotřebou paliva, vysokou bezpečností a výbornými emisemi CO 2. V základní výbavě

Více

Volkswagen Service KDYŽ TEPLOTA STOUPÁ. Jarní servis Volkswagen. Autocentrum Lukáš s.r.o.

Volkswagen Service KDYŽ TEPLOTA STOUPÁ. Jarní servis Volkswagen. Autocentrum Lukáš s.r.o. Volkswagen Service KDYŽ TEPLOTA STOUPÁ. Jarní servis Volkswagen 15 20 Nabídka platí do 12. 5. 2017 Autocentrum Lukáš s.r.o. 25 Volksw agen Economy 100% Servis Economy díly Volkswagen byly speciálně navrženy

Více

Testovaný model Mitsubishi ASX

Testovaný model Mitsubishi ASX Testovaný model Mitsubishi ASX motor: 1.8 01-0 Mivec výkon: 110 kw/150 k při 4000 ot./min. točivý moment: 300 Nm při 2-3000 ot./min. rozměry: délka 4295 mm, šířka 1770 mm, výška 1615 mm rozvor náprav:

Více

SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD.

SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. seat.cz Naskočte do zimy připraveni! ZIMNÍ SERVISNÍ AKCE SEAT 2011. Do zimy naskočíte připraveni se zimní servisní akcí SEAT. V našem autorizovaném servisu jsme pro vás připravili speciální zimní servisní

Více

Škoda Octavia Scout. Hodnocení 88% Základní informace. Protokol kontroly technického stavu vozu. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu.

Škoda Octavia Scout. Hodnocení 88% Základní informace. Protokol kontroly technického stavu vozu. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu. Protokol kontroly technického stavu vozu Škoda Octavia Scout Datum kontroly 27.09.2016 Kód technika UZ0004 Základní informace Rok výroby 2008 Hodnocení 88% Dokumenty 95 % Počet km 101 535 km Karoserie

Více

S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. AUTO ADÁMEK, spol. s r.o. Nabídka platí do 31. 12. 2014

S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. AUTO ADÁMEK, spol. s r.o. Nabídka platí do 31. 12. 2014 S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 31. 12. 2014 AUTO ADÁMEK, spol. s r.o. Startovací baterie Startovací baterie je jediným zdrojem energie pro nastartování

Více

Protokol kontroly motorového vozidla. Lexus RX350

Protokol kontroly motorového vozidla. Lexus RX350 Protokol kontroly motorového vozidla Lexus RX50 Datum kontroly 0.12.2015 Cena 570 000 Kč Kód technika UZ0001 Základní informace Rok výroby 2012 Počet 5 200 Motor.5i Výkon 20 kw Převodovka Automatická VIN

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 2295 - Standardní PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Leasingová smlouva: 11001511181 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 3AU9892 Značka a název: Škoda Octavia Zdvihový objem: 1598 Výkon:

Více

94% Protokol kontroly motorového vozidla. Ford Kuga. Základní informace. Hodnocení. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu.

94% Protokol kontroly motorového vozidla. Ford Kuga. Základní informace. Hodnocení. Kompletní servis při prodeji a nákupu ojetého vozu. auta bez starostí Protokol kontroly motorového vozidla Ford Kuga Datum kontroly 1.1.01 Kód technika UZ0001 Cena Základní informace Rok výroby 010 Počet 9 000 Motor 389 000 Kč 94% Hodnocení automatické

Více

PŘIJEĎTE SI PRO NABÍDKA, KTERÁ HNED NEROZTAJE

PŘIJEĎTE SI PRO NABÍDKA, KTERÁ HNED NEROZTAJE PŘIJEĎTE SI PRO NABÍDKA, KTERÁ HNED NEROZTAJE www.renault.cz DRIVE THE CHANGE AKČNÍ ZIMNÍ PROHLÍDKA (běžná cena 520 Kč*) VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU, přijeďte v období od 17. 10. do 16. 12. 2011 do našeho autorizovaného

Více

VÁŠ PRŮVODCE PNEUMATIKY

VÁŠ PRŮVODCE PNEUMATIKY VÁŠ PRŮVODCE PNEUMATIKY PNEUMATIKY: ZÁKLADNÍ PRVEK BEZPEČNOSTI Pneumatiky jsou jediným spojením automobilu s vozovkou. Kontaktní plocha pneumatik odpovídá přibližně velikosti dlaně, proto je nezbytné kontrolovat

Více

S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Autosalon Klokočka Centrum a.s. Nabídka platí do 31. 12.

S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Autosalon Klokočka Centrum a.s. Nabídka platí do 31. 12. S námi bude zima veselejší! Zimní servis Volkswagen pro vozy starší 5 let. Nabídka platí do 31. 12. 2014 Autosalon Klokočka Centrum a.s. Startovací baterie Startovací baterie je jediným zdrojem energie

Více

Kde najdete VIN... 16 Výrobní štítek... 16 Datový štítek... 16 Číslování motorů... 17. Dětské pojistky zámků dveří... 29 Zabezpečovací zařízení...

Kde najdete VIN... 16 Výrobní štítek... 16 Datový štítek... 16 Číslování motorů... 17. Dětské pojistky zámků dveří... 29 Zabezpečovací zařízení... Obsah Úvodem............................................................ 9 Seznámení s vozidlem.......................................... 11 Technický popis vozidla..............................................

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PNEUMATIKY

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PNEUMATIKY SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... VÝBĚR PNEUMATIK Rozměr pneumatik stejně jako váhový a rychlostní index jsou výrobcem propočítány tak, aby zaručovaly maximální bezpečnost a pohodlí na cestách.

Více

Celkové zhodnocení stavu vozidla technikem

Celkové zhodnocení stavu vozidla technikem DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM....... Klientské číslo 20171211 VIN WVWZZZ3CZ8E006667 Jméno a příjmení Fairplay Auto Telefon Email Informace o vozidle Tovární značka Volkswagen Model vozu Passat

Více

Co můžete udělat na podzim, neodkládejte na zimu

Co můžete udělat na podzim, neodkládejte na zimu Co můžete udělat na podzim, neodkládejte na zimu Od 1. 10. do 18. 12. 2015 připravíme Vaši Toyotu na zimní období jen za 300 Kč. Sezonní produkty a příslušenství se slevou 20 %. Akční nabídka zimních kompletů

Více

1/19 Číslo protokolu: csob banka 331

1/19 Číslo protokolu: csob banka 331 1/19 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

Rozměry vozidla... 11 Hmotnosti vozidla... 14 Motor a jeho parametry... 15 Spojka... 19. Technika jízdy... 27

Rozměry vozidla... 11 Hmotnosti vozidla... 14 Motor a jeho parametry... 15 Spojka... 19. Technika jízdy... 27 Obsah Úvodem............................................................ 9 Seznámení s vozidlem........................................... 10 Technický popis Škody Fabia..........................................

Více

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 %

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % Renault TWIZY CENÍK URBAN 80 N CARGO 80 N 319 900 339 900 VYUŽIJTE NABÍDKY značkového FInancování Renault Finance: FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % www.renault.cz Sledujte nás na sociálních

Více

Vše, co byste měli znát... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT

Vše, co byste měli znát... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT Vše, co byste měli znát... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT Originální díly: know-how značky Vaše vozidlo Peugeot je homogenní a koherentní celek součástek navržených

Více

Před zimou, kterou neznáte SEAT péče, kterou čekáte!

Před zimou, kterou neznáte SEAT péče, kterou čekáte! Před zimou, kterou neznáte SEAT péče, kterou čekáte! SEAT SERVIs ENJOYNEERING Originální příslušenství seat Se slevou 15 % Nabídka vybraného sortimentu Originálního příslušenství SEAT na modely Leon, Exeo

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 2281 - Standardní PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Leasingová smlouva: 11001409789 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 4AK6700 Značka a název: Dacia Duster Zdvihový objem: 1598 Výkon:

Více

Mimořádná nabídka pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student

Mimořádná nabídka pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student Mimořádná nabídka pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student Dodatečná sleva 2% na nákup nového vozu pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student. Pro získání slevy je nutné se prokázat poukazem Autoškoly Student.

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY KDY JE POTŘEBA PROVÉST PROHLÍDKU? Obsah a frekvence pravidelných prohlídek závisí na typu vozu, jeho motorizaci, stáří a počtu ujetých

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 2908 - Standardní PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Leasingová smlouva: 2201600145 Místo inspekce: Praha_Kostelecká ulice 933/ 77a ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Značka a název:

Více

VÁŠ PRŮVODCE ZIMNÍ PNEUMATIKY

VÁŠ PRŮVODCE ZIMNÍ PNEUMATIKY VÁŠ PRŮVODCE ZIMNÍ PNEUMATIKY OD PRVNÍCH NÁZNAKŮ ZIMY V zimě jsou klimatické podmínky často velmi náročné: sníh, déšť, mlha, námraza a náledí jsou faktory, které způsobují, že je jízda v zimě nebezpečná.

Více

Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ

Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ Tokio, 30. listopadu 2011: Koncern Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), výrobce automobilů Subaru, oznámil světovou premiéru modelu SUBARU BRZ (výstavní model), která

Více

Mimořádná nabídka pro členy níže uvedených odborových organizací

Mimořádná nabídka pro členy níže uvedených odborových organizací Mimořádná nabídka pro členy níže uvedených odborových organizací Pro uplatnění uvedených slev je nutné prokázat se průkazem člena příslušné odborové organizace. Pro členy uvedených odborových organizací

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT PEUGEOT DOPORUČUJE Originální díly PEUGEOT jsou pro váš vůz zárukou: zachování původního komfortu řízení, jízdních vlastností a bezpečnosti,

Více

Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda

Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda Je pro vás Mitsubishi Outlander příliš staromódní? Japonci přichází s odpovědí jménem Eclipse Cross.

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 3627 - Standardní PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Leasingová smlouva: 11001510338 Místo inspekce: Praha_Kostelecká ulice 933/ 77a ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Značka a název:

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Kontrola vozidla před jízdou pro skupinu B+E a B96

Kontrola vozidla před jízdou pro skupinu B+E a B96 Kontrola vozidla před jízdou pro skupinu B+E a B96 Kontrolujeme celou jízdní soupravu, nyní se zaměříme na vlečné vozidlo, tedy automobil: 1. Kontrola motorového prostoru: AUTO vlečné vozidlo - kontrola

Více

VZOR DOKUMENTACE K VOZU. Klient: Informace o vozidle. Doklady vozidla. Jan Novák 606 XXX XXX. Klientské číslo: 150000. Jméno a přímení: Telefon:

VZOR DOKUMENTACE K VOZU. Klient: Informace o vozidle. Doklady vozidla. Jan Novák 606 XXX XXX. Klientské číslo: 150000. Jméno a přímení: Telefon: AUTOTÝM REPORT Číslo osvědčení: 150000 Datum: 17. 3. 2015 Celkové hodnocení vozidla 29 z 30 bodů Tovární značka: Ford Model: Mondeo VIN: WFOEXXGBBXXXXXXXX Vozidlo nevykazuje vážné závady technického nebo

Více

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu Nejkrásnější způsob, jak řídit praktický automobil Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu / Ohromující design překypující emocemi / Inovace jako například přední LED světlomety / Příkladná dynamika

Více

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA

PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA -1/2Číslo protokolu: 4865 - Standardní PROTOKOL INSPEKCE VOZIDLA INFORMACE O INSPEKCI Leasingová smlouva: 11001511738 Místo inspekce: Praha_Kostelecká ulice 933/ 77a ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 5AB3810 Výrobní

Více

Čištění a údržba. klimatizace. za atraktivní ceny. Dopřejte svému vozu čistý vzduch. Od do

Čištění a údržba. klimatizace. za atraktivní ceny. Dopřejte svému vozu čistý vzduch.   Od do Čištění a dezinfekce klimatizace 300 Kč Regenerace chladicího média 600 Kč Vybrané originální příslušenství sleva 25 % Ke 4 ks letních pneu měření geometrie ZDARMA Dopřejte svému vozu čistý vzduch Čištění

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Zimní kontrola vozu včetně baterie za 249 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: AUTO DUBINA a.s. Horní 122 700 30 Ostrava - Dubina

Více

ORIGINÁLNÍCH DÍLECH PEUGEOT

ORIGINÁLNÍCH DÍLECH PEUGEOT Vše, co musíte vědět o ORIGINÁLNÍCH DÍLECH PEUGEOT DOPORUČUJE VŠE, CO MUSÍTE VĚDĚT O ORIGINÁLNÍCH DÍLECH PEUGEOT Originální díly: know-how značky. Váš vůz Peugeot je homogenní celek provázaných součástek

Více

http://www.workshopdata.com/printmaintenance.do

http://www.workshopdata.com/printmaintenance.do Stránka č. 1 z 5 Údaje o zákazníkovi: Jméno: Poštovní Kód: : : SPZ: Stav najetých kilometrů: Vysvětlující ikony: Kód OE Dodatečná Práce OK Dokončeno Potřebuje výměnu/opravu * Mohou být potřebné náhradní

Více

ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013

ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013 ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013 Praha, 11.listopadu 2013 S příchodem zimního období zveřejňují hlavní evropské a ruské automobilové časopisy testy zimních pneumatik, které srovnávají nejvýznamnější

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Mimořádná nabídka pro zaměstnance Dopravního podniku Praha

Mimořádná nabídka pro zaměstnance Dopravního podniku Praha Mimořádná nabídka pro zaměstnance Dopravního podniku Praha Pro uplatnění uvedených slev je nutné prokázat se průkazem zaměstnance Dopravního podniku Praha. Pro členy uvedených odborových organizací ZO

Více

POSTARÁME SE O VÁŠ SEAT A VY SI UŽÍVEJTE JARA

POSTARÁME SE O VÁŠ SEAT A VY SI UŽÍVEJTE JARA SEAT SERVICE POSTARÁME SE O VÁŠ SEAT A VY SI UŽÍVEJTE JARA TECHNOLOGY TO ENJOY ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ SEAT Vybavte se na jaro! Pravou podstatou vozů SEAT je originalita, sportovní charakter a jasně definovaný

Více

Obsah. Úvod... 11 Seznámení s vozidlem... 14. Příprava vozidla před jízdou... 29. Ovládáte správně svůj automobil?... 39

Obsah. Úvod... 11 Seznámení s vozidlem... 14. Příprava vozidla před jízdou... 29. Ovládáte správně svůj automobil?... 39 Obsah Úvod.............................................................. 11 Seznámení s vozidlem........................................... 14 Všeobecný technický popis...........................................

Více

1/18 Číslo protokolu: csob banka 332

1/18 Číslo protokolu: csob banka 332 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více

CENÍK PNEUSERVISNÍCH PRACÍ PRO MOTOCYKLY

CENÍK PNEUSERVISNÍCH PRACÍ PRO MOTOCYKLY Motoservis CENÍK PNEUSERVISNÍCH PRACÍ PRO MOTOCYKLY Servisní úkon / 1 ks Cena vč. DPH Demontáž / montáž kola Nh Demontáž pneu z ráfku 55 Montáž pneu na ráfek 55 Demontáž duše / ventilu 10 Montáž duše /

Více

Profil servisní prodejny GPD Praha. Pneu centrum

Profil servisní prodejny GPD Praha. Pneu centrum Profil servisní prodejny GPD Praha Člen skupiny VIANOR Pneu centrum GPD a.s. IČO: 25031881 Poděbradská 85 DIČ: CZ25031881 198 00 PRAHA 9 - Hloubětín Tel.:284 892 639 hot line: 603 704 080 Fax: 284 892

Více

vozidla Škoda Fábia 1,4i 16V

vozidla Škoda Fábia 1,4i 16V na stanovení obvyklé ceny vozidla Škoda Fábia 1,4i 16V rz : 4B7 37 76 Počet předaných vyhotovení : 1 Počet listů : 8 Termín vypracování posudku : 26.11.2016 Posudek vypracoval : Ing. Forman Jiří Koželužská

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich pneumatik za 900 Kč

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich pneumatik za 900 Kč PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Sezonní uskladnění Vašich pneumatik za 900 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: OlfinCar s.r.o. Na Rybárně 1670 500 02 Hradec

Více

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015 ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů

Více

PROJEKT. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

PROJEKT. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky PROJEKT Inovace učebních pomůcek pro zvýšení uplatnitelnosti oborů automechanik a autoklempíř na trhu práce Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ZIMNÍ PNEUMATIKY

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ZIMNÍ PNEUMATIKY SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ZIMNÍ PROČ POUŽÍVAT ZIMNÍ? Při teplotě 7 C letní pneumatiky tvrdnou a jejich vlastnosti se zhoršují. Zimní pneumatiky, které jsou vyrobeny ze speciální gumy,

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

Přijeďte k nám na zimní prohlídku jen za 249 Kč! Brzdové destičky s 15% slevou již za 1 596 Kč včetně výměny

Přijeďte k nám na zimní prohlídku jen za 249 Kč! Brzdové destičky s 15% slevou již za 1 596 Kč včetně výměny Přijeďte k nám na zimní prohlídku jen za 249 Kč! Brzdové destičky s 15% slevou již za 1 596 Kč včetně výměny Vážená paní, vážený pane, zima už nám opět neodvratně začíná klepat na kapoty, a tak nadešel

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

Test Hondy CR-V 2.2 i-dtec: čtvrté vydání spoluzakladatele rodu N...

Test Hondy CR-V 2.2 i-dtec: čtvrté vydání spoluzakladatele rodu N... 1 z 5 19.2.2013 23:41 Test Hondy CR-V 2.2 i-dtec: čtvrté vydání spoluzakladatele rodu První generace Hondy CR-V v roce 1995 spoluzakládala segment kompaktních SUV, nyní na trh přichází již čtvrtá řada.

Více

JARO MÁ U NÁS ZELENOU

JARO MÁ U NÁS ZELENOU JARO MÁ U NÁS ZELENOU SEAT SERVICE ENJOYNEERING ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ SEAT S AKČNÍ SLEVOU 15 % Nabídka vybraného sortimentu na modely Ibiza, Leon, Exeo, Exeo ST, Altea, Altea XL, Altea Freetrack. DISK

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů Přes

Více

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015 ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů

Více

OBSAH. Úvod... 9 Popis a ovládání vozidla... 10. Technický popis... 10

OBSAH. Úvod... 9 Popis a ovládání vozidla... 10. Technický popis... 10 OBSAH Úvod................................................................ 9 Popis a ovládání vozidla.......................................... 10 Technický popis.....................................................

Více

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO PLUS VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO PLUS VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva VOLVO SERVICE AGREEMENT PLUS Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva PŘI NÁKUPU NOVÉHO VOZU VOLVO MŮŽETE S KLIDEM ZAPOMENOUT NA SERVISNÍ NÁKLADY Jestliže si společně se svým novým vozem

Více

CENÍK PNEUSERVISNÍCH PRACÍ PRO MOTOCYKLY

CENÍK PNEUSERVISNÍCH PRACÍ PRO MOTOCYKLY Motoservis CENÍK PNEUSERVISNÍCH PRACÍ PRO MOTOCYKLY Servisní úkon / 1 ks Cena vč. DPH Demontáž / montáž kola Nh Demontáž pneu z ráfku 55 Montáž pneu na ráfek 55 Demontáž duše / ventilu 10 Montáž duše /

Více

OBLÉKNĚTE SVŮJ VŮZ DO JARA SEAT SERVICE TECHNOLOGY TO ENJOY

OBLÉKNĚTE SVŮJ VŮZ DO JARA SEAT SERVICE TECHNOLOGY TO ENJOY OBLÉKNĚTE SVŮJ VŮZ DO JARA SEAT SERVICE TECHNOLOGY TO ENJOY ORIGINÁLNÍ PŘíSLUŠEnSTVí SEaT Vybavte se! Bohatá nabídka Originálního příslušenství SEAT ORIGINÁLNÍ PŘíSLUŠEnSTVí SEaT PODSVÍCENÉ PRAHOVÉ LIŠTy

Více

Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15)

Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15) Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15) Nejprostornější a nejschopnější Outback charakterizuje smělejší a výraznější design Převodovka Lineartronic CVT v kombinaci s motorem Boxer

Více

Nové Ducato. Nové Ducato

Nové Ducato. Nové Ducato Nové Ducato Vážení, Ducato představuje od svého prvního uvedení na trh v roce 1981 naprostou špičku v segmentu 2G. Krok za krokem je tento vůz inovován zaváděním nových funkcí a prvků. Nové Ducato nabízí

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Přijeďte na zimní prohlídku a OD 15. 10. DO 15. 12. 2012

Přijeďte na zimní prohlídku a OD 15. 10. DO 15. 12. 2012 Přijeďte na zimní prohlídku a OD 15. 10. DO 15. 12. 2012 ZIMNÍ SERVISNÍ AKCE 2012 SOUTĚŽ 4. 5. Sada pneumatik značky Barum nebo Continental Vážený zákazníku, přijeďte v období od 15. 10. 2012 do 15. 12.

Více

PŘIJEĎTE NA ZIMNÍ PROHLÍDKU A

PŘIJEĎTE NA ZIMNÍ PROHLÍDKU A PŘIJEĎTE NA ZIMNÍ PROHLÍDKU A OD 15. 10. DO 15. 12. 2012 ZIMNÍ SERVISNÍ AKCE 2012 25 DŮKLADNÝCH KONTROL VAŠEHO VOZIDLA SEZNAM VÝHER: Vážený zákazníku, přijeďte v období od 15. 10. 2012 do 15. 12. 2012

Více

ASPEKTA Trading s.r.o. Rokycanská třída 62 312 00 Plzeň Tel: +420 377 260 122 Fax: +420 377 260 134 www.aspekta.cz

ASPEKTA Trading s.r.o. Rokycanská třída 62 312 00 Plzeň Tel: +420 377 260 122 Fax: +420 377 260 134 www.aspekta.cz ASPEKTA Trading s.r.o. ASPEKTA Trading s.r.o. Rokycanská třída 62 312 00 Plzeň Tel: +420 377 260 122 Fax: +420 377 260 134 www.aspekta.cz MAZDA. ODVážně jiná. zoom-zoom představujeme novou mazdu6 Ve verzi

Více

Audi Energy Program. Výhodně. Ve formě.

Audi Energy Program. Výhodně. Ve formě. Audi Energy Program Výhodně. Ve formě. Audi Energy Program Poukazy z Audi Energy Programu mohou uplatnit zákazníci za následujících podmínek: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající; případně dle posouzení

Více

ŠKODA FABIA Zážehové motory

ŠKODA FABIA Zážehové motory ŠKODA FABIA Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem,

Více

1/39 Číslo Expertízy: csobl crg 1130

1/39 Číslo Expertízy: csobl crg 1130 1/39 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ÚDAJE O VOZIDLE Tovární značka (výrobce): VIN: Max. výkon (kw): Typ karoserie: Datum

Více