ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 21. 24. 3. 2013"

Transkript

1 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

2 ÚVODNÍ SLOVO Termín konání: března 2013 místo konání: PVA EXPO PRAHA Organizátor: ABF, a.s. Počet vystavovatelů: 592 Návštěvnost: Čistá výstavní plocha: m 2 Hrubá výstavní plocha: m 2 Souběžné akce: Děkujeme všem vystavovatelům a spolupracujícím firmám za účast, podporu a spolupráci v rámci jubilejního 20. ročníku veletrhu FOR HABITAT a souběžně probíhajících veletrhů FOR FURNITURE, FOR OFFICE,FOR GARDEN a FOR GREENERY. Novinkou letošního ročníku byla prodejní výstava květin FLOWERS a poprvé byla součástí této akce také výstava nových možností bydlení s názvem BYDLENÍ -nové projekty, pořádaná společností M.I.P. Group. Velice nás potěšil mimořádný zájem návštěvníků, kterých během čtyř dnů přišlo rekordních Na výstavní ploše m 2 představilo své expozice 592 firem a společností. Velký zájem vyvolal také rozsáhlý doprovodný program složený z konferencí, přednášek a seminářů. Věříme, že pro Vás byly veletrhy obchodně úspěšné a jsme rádi, že se staly největší jarní akcí, zaměřenou na bydlení v České republice. Se všemi zájemci o další ročník se těšíme na setkání v termínu Za tým pořádající společnosti se na setkání těší realizační tým jarních veletrhů ABF a.s. Spoluorganizátor: graf NÁvTĚvNOSTI Počet návštěvníků PLOCHa vystavovatelů m 2 POČET vystavovatelů Záštita: rok 2012 rok HABITAT FOR HABITAT FOR FURNITURE FOR FURNITURE FOR OFFICEFOR FOR OFFICE GARDEN+GREENERY FOR GARDEN+GREENERY FOR HABITAT FOR FURNITURE FOR OFFICE FOR GARDEN+GREENERY FOR 0 Odborná spolupráce:

3 VERNISÁŽ Soubor veletrhů FOR HABITAT-FOR FURNITURE-FOR OFFICE-FOR GARDEN-FOR GREENERY slavnostně zahájil předseda představenstva ABF, a.s. Pavel Sehnal a prezident AČN Martin Čudka. Vernisáž proběhla 21. března za přítomnosti mnoha dalších významných hostů. GALAVEČER Druhý večer veletržního dění patřil galavečeru, který se konal v Klubu Duplex na Václavském náměstí. Po slavnostním zahájení proběhlo vyhlášení výsledků odborných soutěží GRAND PRIX, TOP EXPO a Nábytek roku. Po skončení oficiální části následoval raut, tombola, vystoupení taneční skupiny a diskotéka. Celým večerem provázel moderátor Vladimír Vlach.

4 FOR HABITAT 20. veletrh bydlení, stavby a rekonstrukcí Jubilejní ročník populárního veletrhu FOR HABITAT zaznamenal v duchu významného výročí velice úspěšný průběh k čemuž přispělo několik faktorů. Bylo rozšířeno odborné zaměření veletrhu s důrazem na stavbu a rekonstrukce, což se se projevilo právě na začátku stavební sezóny jako krok správným směrem. K slavnostnější atmosféře akce bezesporu přispělo také umístění v nové výstavní hale č. 3, která se svou návazností na novou vstupní halu stala maximálně frekventovaným místem. Posledním a nejpříjemnějším aspektem úspěšnosti celého souboru jarních veletrhů se stala rekordně vysoká návštěvnost, která zařadila akci svým počtem návštěvníků mezi nejvyhledávanější veletržní události v ČR. FOR HABITAT Počet vystavovatelů: 151 Čistá výstavní plocha: m² Hrubá výstavní plocha: m² Počet návštěvníků: Novým a vítaným prvkem veletrhu, který akci obohatil a přispěl tak ke komplexnosti nabídky, se stal souběžný projekt BYDLENÍ, zaměřený na oblast developerských projektů a činnost realitních kanceláří. Umístění veletrhu FOR HABITAT a projektu BYDLENÍ ve stejné hale se projevilo pro vystavovatele jako strategicky výhodné propojení. Pro návštěvníky znamenala tato tématická návaznost oborů možnost sladění všech svých požadavků ohledně bydlení. Zahrady, nábytek a dekorace, které byly umístěny v dalších výstavních halách, nevyjímaje. Jarní soubor veletrhů nabídnul ucelený přehled všech komodit souvisejících s bydlením. Od pořízení parcely či bytu, přes výběr oken, dveří, podlah i nábytku, až po zahrady a nezbytné bytové doplňky a dekorace.

5 FOR HABITAT Veletrhu FOR HABITAT se zúčastnilo mnoho renomovaných fi rem z nejrůznějších oborů. Tradičně se nosnou částí akce staly fi rmy prezentující pevné interiérové prvky. Atraktivní odvětví bazény-sauny se v letošním ročníku představilo opravdu velice reprezentativními expozicemi, které lákaly do nové haly davy návštěvníků. S kladným ohlasem bylo přijato i zdůraznění oboru rekonstrukcí, renovací a stavby. Mezi vystavovatele se nově zařadily i společnosti nabízející stavby domů na klíč včetně dřevostaveb a také kompletních služeb souvisejících s pořizováním domu. Příjemnou perličkou veletrhu byla specializovaná hala bytových doplňků a dekorací, která se těšila zvýšené návštěvnosti. Právě velký zájem odborníků i nejširší veřejnosti o veletržní dění potvrdil vracející se trend přímého kontaktu výrobců a dovozců se zákazníky, zaštítěný rámcem atmosféry kvalitní prezentační akce. Všechny aspekty průběhu akce potvrdily, že FOR HABITAT & spol. má své pevné a osvědčené místo na domácí veletržní scéně. SOUTĚŽ O NEJLEPŠÍ výrobek grand PrIX FOr HaBITaT 2013 vítězný EXPONÁT: Firma: Lightway s. r. o. Za: LIgHTWaY BLUE PErFOrmaNCE 0.6 GRAND PRIX Zdůvodnění: Izolační prvek zabraňující kondenzaci vlhkosti ve světlovodech je příkladem inovace úspěšného, na trhu zavedeného výrobku. Dané řešení umožňuje i aplikaci v pasivních domech. SOUTĚŽ O NEJZDaŘILEJŠÍ EXPOZICI Odborná porota vyhodnotila jako nejlepší expozici veletrhu FOR HABITAT firmu BEmaTECH s. r. o. TOP EXPO Zdůvodnění: Minimalisticky pojatý prostor expozice odpovídá předkládanému sortimentu a je vhodně doplněn interaktivními prostředky výstavní techniky.

6 Design: Boris Klimek NÁBYTEK ROKU 2013 Cena Asociace českých nábytkářů Design: Aleš Barták NÁBYTEK ROKU 2013 Cena Asociace českých nábytkářů Design: Matěj Chabera NÁBYTEK ROKU 2013 Cena Asociace českých nábytkářů Design: David Vodrážka/mmstudio NÁBYTEK ROKU 2013 Cena Asociace českých nábytkářů Design: Jiří Pelcl NÁBYTEK ROKU 2013 Cena Asociace českých nábytkářů Design: Petr Šebela NÁBYTEK ROKU 2013 Cena Asociace českých nábytkářů FOR FURNITURE 3. mezinárodní veletrh nábytku a bytového designu Historicky největší přehlídka nábytku a bytového designu byla věnována především novinkám a trendům v oboru. Ve třech výstavních halách byli k vidění výrobci i dovozci sedacího a čalouněného nábytku, postelí, kuchyní, kuchyňských spotřebičů,vestavěného,stylového a teakového nábytku i mnoho dalších komodit spadajících do interiéru domů či bytů. Zaměření celé akce, propagující současný design v bydlení, rozšířila opět hala designu s názvem DESIGN SHAKER, ve které měli možnost designéři a fi rmy prezentovat své produkty. Bonusem pro návštěvníky byla návštěvnická soutěž s možností získat luxusní sedačku německého výrobce Ponsel. FOR FURNITURE Počet vystavovatelů: 188 Čistá výst. plocha: m 2 Hrubá výst. plocha: m 2 Počet návštěvníků: DOPrOvODNÉ akce: Tisková konference AČN Nábytek roku 2013 Poradenské centrum architektů ze společnosti Bytový ateliér Cyklus přednášek na téma V čem se liší vizualizace interiéru od návrhu interiéru a proč si najímat interiérového designéra Jarní favorit veletrhů soutěž o nejpopulárnější exponát veletrhu SPOLUPOŘaDaTEL: NÁBYTEK roku 2013 Soutěž vyhlašovaná Asociací českých nábytkářů o nejlepší design a inovace nábytku v daném roce. mediální ParTNEr: VÍTĚZNÝ VÝROBEK NOMINOVANÉ EXPONÁTY Produkt: židle MOJO Výrobce: TON a.s. Design: Michal Riabič Produkt: výškově nastavitelná pohovka ELEMENT Výrobce: mminterier Produkt: křeslo Mushka Výrobce: FORM, spol. s r.o. Produkt: Sluha 1,2,3 Výrobce: LUGI s.r.o. Produkt: křeslo No.3 Výrobce: mminterier Produkt: postel Nightbook Výrobce: POLSTRIN DESIGN spol. s.r.o. Produkt: židle a stůl FIGURE Výrobce: SITUS furniture s.r.o. NÁBYTEK ROKU 2013 Cena Asociace českých nábytkářů

7 Odborná porota letos udělila tři ceny v soutěži Grand prix a 2 čestná uznání za veletrh FOR FURNITURE. vítězné EXPONÁTY: Firma: rott s.r.o. / Exponát: MASIVNÍ STŮL S MOŽNOSTÍ ROZKLÁDÁNÍ Zdůvodnění: Tvarově kultivovaný a řemeslně čistě zpracovaný mobiliář se vyznačuje výraznou příčnou kresbou horní desky a zdůrazněním boční skladby masivu. Firma: NaDOP výroba NÁBYTKU a.s. / Exponát: SEDaCÍ SOUPrava mirela Zdůvodnění: Čalouněná sedací souprava nabízí systém polohovatelných opěrek a područek, včetně horizontálního posunu sedáku. Sestava je doplněna ovládacím stolkem a úložným prostorem. Firma: KaPLaN NÁBYTEK s.r.o. / Exponát: JÍDELNÍ SET arca Zdůvodnění: Jídelní stůl ARCA s židlemi a čalouněným sedákem vyniká kvalitním řemeslným zpracováním, komfortním rozkládáním a židlemi s dobrým ergonomickým opěradlem. GRAND PRIX ČESTNÉ UZNÁNÍ: Firma: JECH CZ s.r.o / Exponát: POHOvKa SIrIUS Zdůvodnění: Osobitý design klasické sedací soupravy nabízí možnost snadné úpravy na dvoulůžko. Subtilní tvarové řešení detailů odlehčuje celkový design mobiliáře. Firma: marubi s.r.o. / Exponát: OBŘÍ váza 1 Zdůvodnění: Obří vázy jsou osobitými objekty s možností univerzálního užití v exteriéru i interiéru, zaujmou svými rozměry a udržením vysoké kvality i ve zvoleném měřítku. TOP EXPO SOUTĚŽ O NEJZDaŘILEJŠÍ EXPOZICI V kategorii TOP EXPO FOR FURNITURE a FOR OFFICE vyhodnotila odborná porota jako nejlepší expozici fi rmy JECH CZ s.r.o. Zdůvodnění: Expozice dominuje adekvátně zvoleným měřítkem pro daný prostor. Uplatněním vertikál a logo typu jasně defi nuje vnitřní prostor pro prezentaci produktů.

8 Letošní Design shaker aneb přetřes otázek a nápadů současného designu úspěšně navázal na loňskou premiéru. Propagace současného designu v bydlení byla k vidění v nově otevřené hale a poutala velký zájem návštěvníků. Jednalo se o výběrovou halu s novinkami a designovými exponáty. Mezi vystavovateli byly zastoupeny takové firmy jako je TON, Sedlák Interiéry, Gutmann, design by Dara, Nadop, Spazio casa, Artemide, Hagos,Cedr Group, Design vision a desítky dalších firem. Pozornost poutala letos premiérově expozice design POINT. Pod tímto názvem soustředil tým designérek, řadu přestižních značek jako je Polstrin design, Brik, Design propaganda, Kojiart, Jespen,Marubi,Apparel, Arcubo,, Naty naty, Neuk Profi lighting, Kreative interier, ookidoo a kreativní prostor. Doprovodný program: KAM KRÁČÍ ČESKÝ DESIGN? DISKUSE U KULATÝCH STOLŮ Téma: Umění a architektura v historii vždy odrážely společenský vývoj. Design jako nová moderní disciplína se musí zařadit po jejich boku Moderátor diskuze: redaktor ČRo Robert Mikoláš. Účastníci diskuze: prof. Dr. Ing. arch. Bořek Šípek, PhDr. Lenka Žižková, Ing. arch. Boris Hála, Ph.D., Karel Pacák, Ing. arch. Jitka Pálková, MgA. Roman Vrtiška, Ing. Karel Smejkal, Ph.D. Významným zahraničním hostem diskuse byl Markus Wiesner z Rakouska, prezident Evropského svazu výrobců nábytku (EFIC European Furniture Industries Confederation) a majitel výrobní společnosti Wiesner Hager, která je celosvětově známa svým vstřícným přístupem ke kvalitnímu designu a mimořádně kvalitnímu zpracování svého nábytku. Hlavní mediální partner:

9 FOR OFFICE Prezentačně-kontraktační, odborný veletrh FOr OFFICE přinesl novinky, trendy a nejnovější technologie ve vybavení kanceláří, obchodních a společenských prostor. Představily se fi rmy nabízející moderní kancelář, vybavení i novinky pro zdravé sezení v kanceláři a nové inovace od předních fi rem jako HON, zastupující kancelářský nábytek značky EXNER, HOBIS a OFFICE PRO, dále KMD, WERTO. Poprvé se na veletrhu prezentovala fi rma LINAK, která představila své systémy a elektrické pohony pro nejrůznější aplikace, hravě využitelné i pro kanceláře a nábytkáře. Návštěvníkům se zde představila ukázkově zařízená a plně funkční moderní kancelář od fi rmy LINSTRAM. Veletrh mimo jiné nabídnul návštěvníkům z odborné veřejnosti kvalitní doprovodný program přednášky a workshopy na téma koučink, facility management a lidské zdroje, operační systémy nebo ukázky výuky cizích jazyků. FOR OFFICE Počet vystavovatelů: 38 Čistá výstavní plocha: 805 m 2 Hrubá výstavní plocha: 1610 m 2 Počet návštěvníků: GRAND PRIX SOUTĚŽ O NEJLEPŠÍ EXPONÁT grand PrIX Odborná porota letos udělila cenu v soutěži o nejlepší exponát GRAND PRIX fi rmě HON a.s. za výškově NaSTavI- TELNý KaNCELÁŘSKý STŮL. Zdůvodnění: Výškově nastavitelný kancelářský stůl umožňuje libovolné nastavení optimální pracovní výšky. Přidaná hodnota výrobku spočívá ve snadném a úsporném skladování, transportu a následné rychlé montáži.

10 FOR GARDEN 7. mezinárodní veletrh zahrad FOR GREENERY 3. veletrh veřejné a městské zeleně, mobiliáře a vybavení FOR GARDEN FOR GREENERY Sedmý ročník mezinárodního veletrhu zahrad - FOr garden představil největší českou přehlídku zahradního nábytku, techniky a vybavení. Zároveň však poskytl možnost prezentace desítkám fi rem z oboru realizace a údržby zahrad. Veletrh odborně rozšiřuje FOr greenery, který je zaměřený na veřejnou a městskou zeleň, vybavení veřejných prostranství měst a obcí. Je zaměřený na správu krajů, měst a obcí. Počet vystavovatelů: 159 Čistá výstavní plocha: m 2 Celková výstavní plocha: m 2 Počet návštěvníků: ODBOrNý DOPrOvODNý PrOgram rodinná zahrada v souladu s architekturou, sídlem, krajinou celodenní konference v rámci veletrhu FOR GREENERY Trendy při tvorbě zahrad vi celodenní konference v rámci veletrhu FOR GARDEN

11 GRAND PRIX Odborná porota udělila tři ceny v soutěži o nejlepší exponát grand PrIX a jedno čestné uznání. OCENĚNÉ výrobky v SOUTĚŽI grand PrIX 2013 agrostis TrÁvNÍKY s.r.o. Exponát: rozkvetlá LOUKa NaTUr garden Zdůvodnění: Složení travní směsi, květenství louky představuje inovativní přístup, který je plně v souladu s ekologickými hledisky. Směs je vhodná pro zakládání zahrad v souladu s přírodou a je cenově dostupná a umožní masové rozšíření tohoto fenoménu. ODBOrNÁ POrOTa SOUTĚŽÍ Ing. Veronika Pincová Ing. Samuel Burian Mgr. Jiří Pálka PrOFIgraSS s.r.o. Exponát: PrECISION Tm SOIL SENSOr Zdůvodnění: Bezdrátový senzor vlhkosti půdy pro ovládání závlah je jediný výrobek tohoto druhu, navíc s velmi příznivou cenou. Senzor umožní optimalizaci zavlažování a kromě přínosu pro zavlažené kultury přinese i úsporu závlahové vody a energie. TEraSY EXPErT s.r.o. Exponát: TErmO JaSaN NaTWOOD ZvLNĚNý Zdůvodnění: Exponát představuje unikátní technologii úpravy dřeva dostupných domácích dřevin, které díky této technologii získají trvanlivost a mechanické vlastnosti, kterými předčí dovážená tropická dřeva. materiál je vysoce trvanlivý, objemově mimořádně stabilní a cenově dostupný. ČESTNÉ UZNÁNÍ grand PrIX 2013 TEraSY EXPErT s.r.o. Exponát: OBKLaDOvÉ PaNELY CLICKBOarD Zdůvodnění: Obkladové panely vynikají vysokou objemovou strukturou umožňující jednoduchým způsobem vytvářet i velké plochy bez dilatačních spár. Jedná se o suchou technologii pomocí profilového zámku bez nutnosti dodatečných úprav spojů s vydařeným designem a s příznivou cenou. TOP EXPO Tradiční soutěž o nejzdařilejší expozici. Nominovány jsou automaticky všechny expozice veletrhu FOr garden a FOr greenery. Odborná porota vyhodnotila po zhlédnutí prezentací všech expozic vystavovatelů FOR GARDEN a FOR GREENERY jako nejlepší expozici společnosti BETON BrOŽ, s.r.o. Velkorysá expozice představuje široký sortiment tvarových prvků do exteriérů. Zajímavým dominantním prvkem je kreativně prezentovaná iluze japonské zahrady.

12 MARKETINGOVÁ KAMPAŇ Soubor jarních veletrhů FOr HaBITaT FOr FUrNITUrE FOr OFFICE FOr garden FOr greenery, výstava květin FLOWErS i rozsáhlý doprovodný program pro odbornou veřejnost byl provázen masivní reklamní kampaní. Organizátor veletrhu, abf, a.s. letos investoval maximální množství prostředků do propagace, aby usnadnil vystavovatelům tíživou ekonomickou situaci a zvýšil tím i počet návštěvníků akce, včetně důrazu na odborníky a v případě laické veřejnosti na jejich koupěschopnost. veletrhy měly téměř 100 mediálních partnerů. v tištěných a internetových médiích vyšlo na 300 inzerátů a samostatně byla vedena Pr kampaň na doprovodné programy veletrhů s množstvím článků. Letos byla výrazně podpořena outdoorová reklama. Poprvé byly využity transparenty nad ulicí Legerovou a Sokolskou v Praze /33 transparentů/, rozsáhlá billboardová a bigboardová kampaň, plakáty B1 ve stanicích pražského metra na eskalátorech, ale i dalších 300 plakátů na stanicích mhd. v pražském metru byly využity podlahové nálepky ve stanicích, včetně doplňující roznášky cestujícím v podobě letáků. Standardně abf využívá i velkoplošné polepy pražských tramvají, které mají velký zásah díky mobilitě po celém městě. Během akce proběhla v metru pravidelná hlášení o konání veletrhů v Letňanech. Na veletrh bylo elektronickou formou pozváno téměř návštěvníků.. Letošní rozhlasová kampaň využila nejen rozhlasových spotů, ale i sponzoring programů, soutěže a čtené informace. v televizi se informace objevila na ČT PrIma a na kabelových televizích. Zvlášť cíleně byla připravována internetová kampaň, která obsahuje 20 různých druhů bannerů objevujících se na stovkách webových stránek. Důraz je kladen i na sociální síť Facebook, kde kromě představení jednotlivých vystavovatelů a jejich konkrétních exponátů byla propagována návštěvnická soutěž o sedací soupravu za Kč doplněná rovněž PC reklamou.

13 MARKETINGOVÁ KAMPAŇ MÉDIA OUTDOOr: Billboardy v Praze a na dálničních tazích, velkoplošná reklama polepy tramvají PRAHA, METRO podlahová grafika, rámečky B1 u eskalátorů, transparenty v centru PRAHY ulice LEGEROVA a SOKOLSKÁ nad hlavní magistrálou v obou směrech, audio spot. rádia: Blaník, Country Radio, Impuls Tv: TV PRIMA a kabelové TV EvENTY: vernisáž, doprovodné programy, odborné konference LIFESTYLOvÉ ČaSOPISY: REZIDENCE, BYDLENÍ TOP CLASS DENÍKY, TýDENÍKY a měsíčníky: Blesk, Metro, 5+2, Prager Zeitung, Pražský deník, Pražský telegraf, Novinky městské části Praha 8 a 9, Letňanské listy, Inform, Pražský Express, OBOrOvÉ ČaSOPISY: Design & Home; Moderní byt; Bydlení, Domov; Pěkné bydlení; Villa, Podlahy & Interiér; Můj dům; Dům a zahrada; Panel Plus; Lobby; Top trendy v bývání; Bydlení-stavby-reality; Realit; Byty, domy, zahrady; Parlament, vláda, samospráva; Praktik; Building world magazine; Project and Property; Real City; Vše pro dům, byt, zahradu, Hobby; Grand bydlení; Grand reality; Realitní průvodce; Terra; katalog Uniform; Top Kuchyňa; Interiérové vybavení a zařízení; Topi profesional; Marketing a media; Development news, Bulletin ABRA a.s., Chuť a styl, Grand, Krásná a zdravá, Nové byty a domy, Life&Style, Eko byty a domy + Stavba INTErNET: ww.interier.com, www. modernipanelak.cz, www. obydleni.cz, www. e15.cz, www. zlatestranky.ru, ČTK DIrECT mail: Obesílka databáze oborových odborníků s čestnými vstupenkami ( ks), distribuce čestných vstupenek na VIP akcích a konferencích. ZNÁMÉ TVÁŘE NA VELETRHU

14 SEZNAM VYSTAVOVATELŮ FOr HaBITaT 3D Dekorace s.r.o. A&H Invest CZECH s.r.o. ABC real & servis, s.r.o. Able Electric, spol. s r.o. Absolínová Františka AFINA, spol. s r.o. Alena DOLEŽALOVÁ - GATEX ALERTE, spol. s r.o. Aleš Kuchař - DARRÉ NÁCHOD ALUKOV HZ, spol. s r.o. ANTAREF s.r.o. Apis - zateplování oken, s.r.o. AQUA Rain s.r.o. AQUASAR - ONDŘEJ SARVAŠ ART Bazény s.r.o. Ashok Priyadarshi Nayak ASHARIA Atelier Suzanne - Zuzana Gojná a Eva Svobodová ATEX Planá, s.r.o. BAKLY s.r.o. Bazény Desjoyaux, s.r.o. BDK Glass s.r.o. BEMATECH s.r.o. BETAXO CZ s.r.o. BETONTVAR-VIKO s.r.o. BIGTILE, s.r.o. Biokamín EU, s.r.o. Bláha&Hudek s.r.o. BOHEMIA PARKET s.r.o. Brick & Cotto experts s.r.o. Brouk centrum s.r.o. Brown&Johnson s.r.o. CEDR group s.r.o. Cízler Rudolf CONDECOR Construction a.s. CORHA Jihlava, v.o.s. CRYSTAL B s.r.o. Česká rada pro šetrné budovy D & L mont CZ s.r.o. D.R.E.G.S., spol. s r.o. Daniel Teplý De Luxe STYLE s.r.o. DOVA, a.s. EKOCIS, spol. s r.o. Eva Šulcová - Fresh Image Exkluziv.sk EXPOSALE - CZ s.r.o. FENESTRA střešní okna, s.r.o. FILIP DUB - GIBBUS Fishbee s.r.o. Fleur imitée FONTANA WATERCOOLERS s.r.o. FYZIO s.r.o. G.E.A. Vetrano, s.r.o. GAPA MB s.r.o. GATO s.r.o. GEO CENTRUM s.r.o. Gessler s.r.o. (TKG TRADE GROUP) GSERVIS CZ, s.r.o. Hafa Treppen GmbH HARMONIE TV HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. HETH s.r.o. I.R.S. - PRO VÁS s.r.o. INFRAME - Gisela Micková Ing. Martina Černá - malované hedvábí Jiří Novák Jiří Nový JON therm s.r.o. Josef Čurda Kominictví PECHLÁT s.r.o. KONTIS Praha s.r.o. Lampyris s.r.o. Lightway s.r.o. Lock systems s.r.o. LOMAX & Co s.r.o. Marcela Svobodová - MOLITANKY Martin Čuda Martin Patřičný Martin Ptáčník MEUBLE s.r.o. Mgr. Zuzana VIKTORINOVÁ Mikolášek Pavel Miloslav Jahoda Monika Prouzová Natur house - Naturmont s.r.o. NEXUS GROUP s.r.o. NIZZA, s.r.o. NUNA Capital s.r.o. Ondřej Šaur Ondřej Šaur OPTIMI spol. s r.o. Pavel Ciml - CIMEX Pavel Dolejš Pavel Libora - agentura Lcd PETR BAUDYŠ Petr Huspenina - RASTR PORTAS - Jan Masopust PRAŽÁK s.r.o. PRAŽSKÁ ENERGETIKA, a.s. PROMONT střešní okna s.r.o. Public Point s.r.o. PUMAR-1 sp.i REMATIS s.r.o. Revaj ROLLO s.r.o. ROSANA spol. s r.o. Royal Living s.r.o. RYKOS s.r.o. SAMEZALUZIE.CZ s.r.o. SELENE spol. s r.o. SMART SECURITY, s.r.o. Solar-stop s.r.o. STAV. SERVIS LAKAM, s.r.o. Stavebniny Šťastný, spol. s r.o. SUNCOM CZ s.r.o. TB&O Czech Republic s.r.o. TEWIKO systems, s.r.o. Tomáš Brandejský TREND PLUS s.r.o. Truhlářství Jan Rathouský TrustYard s.r.o. TXT Investment s.r.o. UNIPRO-CZECH s.r.o. VETOS dveře a zárubně s.r.o. VITAL TREND s.r.o. VKTSoft s.r.o. Wienerberger cihlářský průmysl a.s. WM Profi s.r.o. FOr FUrNITUrE ABSOLUTE AUDIO s.r.o. Albert PONSEL GmbH & Co. KG AmiNet s.r.o. ANTIK-ART, spol. s r.o. APPAREL s.r.o. ARCUBO ASLANLAR s.r.o. Asociace českých nábytkářů ASON interier s.r.o. Bezvaspaní.cz BOSPOL s.r.o. BRIK A.S. By Dara Rolins, s.r.o. Bytcentrum v.o.s. CARELLI Sdružení M. Žemlička Centrum zdravého spánku a.s. CFH GROUP, a.s. COBA automotive s.r.o. Časopisy pro volný čas s.r.o. Dallmayr Vending & Office, k.s. DELSO INTERIÉRY, s.r.o. design POINT DESIGN ŠKOLA s.r.o. DESIGN VISION s.r.o. Designpropaganda s.r.o. Digestoře SIRIUS s.r.o. DOMESTAV s.r.o. Dřevěný nábytek Jandík Dřevotvar družstvo EFLER s.r.o. EL TRADE CZ, s.r.o. EUROtest s.r.o. EXPATRIA spol. s r.o. FAVOUR, s.r.o. FORM, spol. s r. o. FURNITURE s.r.o. GLOBAL INTERIO s.r.o. GUTMANN kuchyňské spotřebiče s.r.o. H&D, a.s. H-INTERIÉR ROMAN HLOŠKA HAGOS s.r.o. in - ELIS CZ, s.r.o. INDOOR, s.r.o. Ing. arch. Daniela Vranová - ARCH&Interier Ing. Milan Burget - dovoz a prodej JECH CZ s.r.o. JELÍNEK - výroba nábytku s.r.o. JESPEN s.r.o. JM GLOBAL s.r.o. JUSTINUS s.r.o. JV POHODA s.r.o. KANAPA s.r.o. Kaplan nábytek s.r.o. Klastr českých nábytkářů, družstvo KLVAŇA-NÁBYTEK, s.r.o. Kojiart - Jitka Kopejtková Krby Kamna Szekely Kreativní prostor LAVMI, s.r.o. Lipava s.r.o. LK podlahy interiér LUCAFFE CZ s.r.o. LUGI s.r.o. Lusien s.r.o. MACHALA GROUP SE Martin Novák - NOMA Maruby Max-Pelle BT MEDEXO CZ s.r.o. MIRLAND mminterier MOBY Rumburk - interiéry s.r.o. MOLA MOLA MRAKYNÁBYTKU.CZ NADOP - VÝROBA NÁBYTKU, a.s. Naty naty NEJČI nábytek s.r.o.

15 SEZNAM VYSTAVOVATELŮ NEUK s.r.o. No. 1 Family. kom. spol. Oeseder Mobel-Industrie Math. Wiemann GmbH a Co. KG Ondřej Homolka ookidoo s.r.o. P+R s.r.o., JAWA nábytek Pavel Hlobil Petr Hanuš - Hany Petr Vlček - Amaro PF NÁBYTEK spol. s r.o. PHASE SLOVAKIA s.r.o. PK-INTERIÉR -Pavel Kružík POLSTRIN DESIGN, s.r.o. PROFI lighting spol. s r.o. Purtex s.r.o. Radek Szabo ROTT s.r.o. SBO-CZ s.r.o. SEDEA, s.r.o. SEDLÁK INTERIER s.r.o. SEMQELB s.r.o. SHS Agentura, s.r.o. Schindler Systems, s.r.o. SITUS furniture s.r.o. SOFALAND s.r.o. SOMME s.r.o. SPAZIO DESIGNER ITALIANO s.r.o. Spíme.cz-Novotný Petr SPOOON & CO. s.r.o. StarDeco s.r.o. Strojírna STELON Břidličná s.r.o. SULTÁN s.r.o. Štěpán Kos - TOPP Tomáš Kovařík TON a.s. TOP DESIGN - designový nábytek s.r.o. TOYPEX s.r.o. TRIANT s.r.o. Váš český nábytek VEDUCO s.r.o. Vilém Duchoň VIOLA EU s.r.o. VYMONA s.r.o. Wossner GmbH Mobelwerk Zuzana Schubertová - Epes Rádes FOr OFFICE A-WebSys, spol. s r.o. ABRA Software a.s. BONO Art s.r.o. Brand Gifts, a.s. DAVID KALIBERKA DEZYNED s.r.o. Domanský s.r.o. Evald Kost s.r.o. HON a.s. IFMA CZ Ing. Libor Štolc - PC DESIGN JURA Czech s.r.o. Karel Kramer - ICECUBEBAR.CZ KM-SYSTÉM, s.r.o. - organizační složka KMD PLUS s.r.o. LINAK C&S s.r.o. Mladá Fronta, a.s. OFFICE PRO RESIZE, s.r.o. Strojírna STELON Břidličná s.r.o. Šiba s.r.o. TIMEScz s.r.o. USB Media, spol. s r.o. VINICOLA s.r.o. VVG Studio WERTO s.r.o. FOr garden FOr greenery Agrostis Trávníky, s.r.o. Alena Šťastná AMISPOL s.r.o. AQUASTART, spol. s r.o. ARTKRIS Przybyla Krzysztof Ash Ray s.r.o. ASKO a.s. ASSO s.r.o. AZ Ekotherm, s.r.o. Beton Brož s.r.o. Boušek s.r.o. CATLER COLMEX s.r.o. Confico Trading, s. r. o. CRYSTAL B s.r.o. ČESKÉ PLOTY, s.r.o. Český spolek perenářů DIMENZA a.s. DOPPLER CZ spol. s r.o. DřevostavbyCZ s.r.o. D-STYL Daniela Matyšková EAST-FAMILY s.r.o. ECOKAMEN s.r.o. EDEN Ekogreen, s.r.o. FaKOPA s.r.o. FAST ČR, a.s. FLERA s.r.o. Flora Bohemica, s.r.o. FLORA SERVIS FLORAL STUDIO KLAPKA FLORAVIL, s.r.o. Flower Service s.r.o. GABRIEL s.r.o. Garden season GERDA Slovensko s.r.o. GODELMANN CZ, s.r.o. Gospodarstwo Rolno-Ogrodnicze Green engineering s.r.o. GRENEX s.r.o. GUTTA ČR Praha, s.r.o. Hartman Czech spol. s r.o. HORKA stavební, spol. s r.o. INET InterEKoTechnik spol. s r.o. Ing. Hraňová Alena ing. Ivana Burešová PROFI TERASY Ing. Miroslava Paclová, HORTIservis.cz INTERSERVIS Export - Import s.r.o. INTREA-PIKO s.r.o. IRIMON, spol. s r.o. Ittec spol. s r.o. ITTS GmbH Ivana Musilová Josef Roušal Kámen Becke Moravia, s.r.o. KAMENOLOM JAVORKA, s.r.o. Karavan Centrum HYKRO s.r.o. KARSIT HOLDING, s.r.o. KERAMIKA DUB s.r.o. Kvet-ináč LandART atelier s.r.o. LED-ZAHRADA Lenka Nünning LESY HL. M. PRAHY LICON-CZ s.r.o. Life Balance s.r.o. Living in green s.r.o. Lovochemie, a.s. LUKA GARDEN s.r.o. LUKON BULBS M + H, Míča a Harašta s.r.o. Martin Belšan Martin Hampl Michal Karlík MiVAL - Milan Valášek MTC CZ, s.r.o. Nejkrásnější dárek - Mgr. Markéta Rigová NORMAN spol. s r.o. NUDE Juice and Smoothie co., s.r.o. Okrasné školky Jašovi Outdoordesign Pecina s.r.o. POGRA s.r.o. Pragoflora s.r.o. Probst Profi Press s.r.o. PROFIGRASS, s.r.o. Progrill, s.r.o. QUICKTOUR s.r.o. ROLUX žaluzie s.r.o. ROTO SK spol. s r.o. Říha Vladimír - EVK SAFE TREES, s.r.o. SEED SERVICE s.r.o. SG GROUP, s.r.o. SCHELLEX, spol. s r. o. SIESTA BOHEMIA s.r.o. SIZ s.r.o. spoint distribution s.r.o. Společnost pro zahradní a krajinářskou tvorbu o.s. Starbuild s.r.o. Starkl - zahradník spol. s r.o. STOA - Zahradní minigolf s.r.o. STZN, s.r.o. SUBIO EKO s.r.o. Svaz zakládání a údržby zeleně Svitek Vladimír - SVIH Szkolka Roslin Ozdobnych Clematisy Školky - Montano, spol. s r.o. Terasy EXPERT s.r.o. terrasystems czech s.r.o. TRANSFORM a.s. Travní koberce, spol. s r.o. UBUD INTERIER s.r.o. UCS-CZ s.r.o. Vegetační úpravy Vladimír Udržal VOŠ a SZeŠ Benešov W. Kordes Söhne Rosenschulen GmbH & Co KG Weiss&Wild, s.r.o. Werco spol. s r.o. WoodFire, s.r.o. WPC - WOODPLASTIC s.r.o. WPC CZECH s.r.o. ZAHRADNÍ NÁBYTEK, s.r.o. Zahradnictví Franc Zámecké zahradnictví Ctěnice z-ráj s.r.o.

16 ŘEDITELKA OBCHODNÍHO TÝMU Ing. arch. Maria Wohlrabová tel.: mobil: MANAŽERKA VELETRHU FOR HABITAT Soňa Scheeová tel.: mobil: MANAŽERKA VELETRHU FOR FURNITURE Ing. Daniela Boučková tel.: mob.: MANAŽERKA VELETRHU FOR OFFICE Milena Fernandez tel.: mobil: MANAŽERKA VELETRHU FOR GARDEN A FOR GREENERY Ing. Marie Jindrová tel.: mobil: jindrova@abf.cz PRODUKCE Bc. Alexandra Wohlrabová tel.: mobil: alexandra.wohlrabova@abf.cz MARKETING Monika Živković mobil: zivkovic@abf.cz ZVEME VÁS NA NA PODZIMNÍ VELETRHY FOR INTERIOR FOR DECOR & PRESENT FOR GASTRO & HOTEL 4. veletrh nábytku, interiérů a designu 4. veletrh dekorací, bytových doplňků a dárků 3. veletrh gastronomického zařízení, vybavení restaurací a hotelů prodejní výstava domácích potřeb A NA JARNÍ VELETRHY FOR HABITAT FOR FURNITURE FOR OFFICE FOR GARDEN FOR GREENERY 21. veletrh bydlení, stavby a rekonstrukcí 4. mezinárodní veletrh nábytku a bytového designu 4. mezinárodní veletrh kancelářského nábytku, vybavení obchodních a společenských prostor 8. mezinárodní veletrh zahrad veletrh veřejné a městské zeleně, mobiliáře a vybavení ABF, a. s. veletržní správa Mimoňská Praha 9 Prosek

Závěrečná zpráva 2015

Závěrečná zpráva 2015 Úvodní slovo 21. ročník specializované výstavy nových projektů bydlení proběhl ve dnech 19. - 22. března 2015 v PVA Expo Praha-Letňany. Výstava Bydlení, nové projekty se během své existence stala nejvyhledávanější

Více

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení - termín konání: 1.- 4.10.2015, místo konání: PVA EXPO PRAHA v Letňanech - jediný největší odborný veletrh v regionu

Více

STAVEBNÍ VELETRH BRNO

STAVEBNÍ VELETRH BRNO BRNO 27. 2. 2. 3. 2019 2 O veletrhu Stavební veletrh Brno (SVB) Prezentace novinek, nových trendů, ale i stálého sortimentu firem napříč stavebními obory. Dřevo a stavby Brno (DSB) Firmy z oborů dřevěných

Více

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH Hlavní téma veletrhu: ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV představení veletrhu Souběžně probíhající veletrhy: FOR THERM FOR WOOD BAZÉNY, SAUNY & SPA FOR WASTE & WATER www.forarch.cz

Více

Závěrečná zpráva veletrhu Bydlení 2013

Závěrečná zpráva veletrhu Bydlení 2013 Letošní 19. ročník specializované výstavy nových projektů Bydlení 2013 proběhl ve dnech 21.-24. března 2013 v PVA Letňany a je již minulostí. Tento rok představil veletrh několik zásadních novinek, z nichž

Více

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze:

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze: CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Veletrh v České republice zaměřený na gastronomické zařízení, vybavení restaurací a hotelů, technologie, potraviny a nápoje určený pro profesionály i koncové spotřebitele, gurmány

Více

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. PVA EXpo praha Letňany proč vystavovat vysoká návštěvnost díky konání v rámci jarních veletrhů For Habitat, For Furniture, For Office a For Garden tři sekce

Více

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Stavební veletrhy Brno 2014 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Novinky pro rok 2014 Zkrácení doby veletrhu středa - sobota Posílení návštěvnosti koncových zákazníků segment B2C změna otevírací doby 10:00

Více

STAVEBNÍ VELETRH BRNO

STAVEBNÍ VELETRH BRNO BRNO 27. 2. 2. 3. 2019 2 O veletrhu Stavební veletrh Brno (SVB) Prezentace novinek, nových trendů, ale i stálého sortimentu firem napříč stavebními obory. Dřevo a stavby Brno (DSB) Firmy z oborů dřevěných

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.forhomedecor.cz 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.forhomedecor.cz 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forhomedecor.cz 3. 5. 9. 2015 VELETRH FOR HOME DECOR Premiéra specializovaného kontraktačního veletrhu dekorací,

Více

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech.

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. OBSAH PREZENTACE POŘADATEL VELETRŽNÍ AREÁL CHARAKTERISTIKA VELETRHU NOMENKLATURA BILANCE CENA PLOCHY

Více

Doprovodný program. Doprovodné akce 22. - 25.3. 2012 DOPROVODNÝ PROGRAM. Design Shaker - špičkový český a zahraniční design Hala 2 sektor D

Doprovodný program. Doprovodné akce 22. - 25.3. 2012 DOPROVODNÝ PROGRAM. Design Shaker - špičkový český a zahraniční design Hala 2 sektor D Doprovodný program Doprovodné akce 22. - 25.3. 202 DOPROVODNÝ PROGRAM Design Shaker - špičkový český a zahraniční design Hala 2 sektor D Nábytek roku 202 - přehlídka finalistů soutěže pořádané AČN Vstupní

Více

ZPRAVODAJ ABAS ČR říjen 2013. Speciál k výstavě Bazény,Sauny & Spa. 17-21.9. 2013 1 Lorem Travel

ZPRAVODAJ ABAS ČR říjen 2013. Speciál k výstavě Bazény,Sauny & Spa. 17-21.9. 2013 1 Lorem Travel ZPRAVODAJ ABAS ČR říjen 2013 Speciál k výstavě Bazény,Sauny & Spa 17-21.9. 2013 1 Lorem Travel Veletrh Bazény, Sauny & Spa 2013 Veletrh Ve dnech 17. - 21. 9. 2013 se konal na výstavišti PVA EXPO PRAHA

Více

Organizátor: M.I.P. Group, a.s., Hollarovo náměstí 11, Praha 3 Tel.: , Fax: ,

Organizátor: M.I.P. Group, a.s., Hollarovo náměstí 11, Praha 3 Tel.: , Fax: , 16. ročník specializované výstavy nových PROJEKTŮ bydlení ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2010 Organizátor: M.I.P. Group, a.s., Hollarovo náměstí 11, 130 00 Praha 3 Tel.: +420 2 67 31 55 85-88, Fax: +420 2 67 31 55 89,

Více

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity Obsah: - Charakteristika veletrhu - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity - Veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2018 - GASTRONOMICKÁ TOUR po krajích ČR

Více

18. VELETRH BYDLENÍ, RENOVACÍ A STAVBY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.abf.cz 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY

18. VELETRH BYDLENÍ, RENOVACÍ A STAVBY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.abf.cz 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 18. VELETRH BYDLENÍ, RENOVACÍ A STAVBY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.abf.cz 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY ÚVODNÍ SLOVO FOR HABITAT Termín konání: 17. 20. března 2011 Místo konání: Pražský veletržní

Více

Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno. Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště

Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno. Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno Veletrh DSB Dřevo a stavby Brno je samostatným veletrhem v rámci Stavebních veletrhů

Více

Rok 2013 - ve znamení proměny

Rok 2013 - ve znamení proměny Rok 2013 - ve znamení proměny Souběžně pořádané akce: Veletrhy URBIS INVEST, URBIS TECHNOLOGIE a ENVIBRNO propojení novinek a trendů v oborech komunálních a enviromentálních technologií a služeb s regionálními

Více

DALŠÍ VYDÁNÍ E-LETTERU O NÁBYTKU s jistotou NA TESTOVACÍ VERZI WWW.

DALŠÍ VYDÁNÍ E-LETTERU O NÁBYTKU s jistotou NA TESTOVACÍ VERZI WWW. /3/ březen 2014 DALŠÍ VYDÁNÍ E-LETTERU O NÁBYTKU s jistotou NA TESTOVACÍ VERZI WWW. Druhé číslo e-letteru O NÁBYTKU s jistotou, je umístěno ke stažení na vyhledávači prověřených a seriózních firem www.nabytek-jistota.cz

Více

STAVEBNÍ VELETRHY BRNO

STAVEBNÍ VELETRHY BRNO STAVEBNÍ VELETRHY BRNO VELETRHY POSTAVENÉ PRO VÁS Souběžně probíhají: 20. 23. 4. 2016 Brno Výstaviště Stavte s námi! DŘEVO A STAVBY BRNO VELETRH NÁBYTKU A INTERIÉROVÉHO DESIGNU VELETRH PTÁČEK NÁRODNÍ STAVEBNÍ

Více

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER VELETRHY ABF, A.S. VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FOR FURNITURE A FOR OFFICE - AČN SPOLUORGANIZÁTOR

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FOR FURNITURE A FOR OFFICE - AČN SPOLUORGANIZÁTOR /5/ květen 2013 18.4. PROBĚHLA VALNÁ HROMADA AČN Významným bodem letošní valné hromady byla volba do představenstva AČN a revizní komise AČN. Proběhla diskuse o prezentaci soutěže NÁBYTEK ROKU. Valná hromada

Více

Rok 2013 - ve znamení proměny. Nabídka pro AMSP ČR

Rok 2013 - ve znamení proměny. Nabídka pro AMSP ČR Rok 2013 - ve znamení proměny Nabídka pro AMSP ČR Souběžně pořádané akce: Veletrhy URBIS INVEST, URBIS TECHNOLOGIE a ENVIBRNO propojení novinek a trendů v oborech komunálních a enviromentálních technologií

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY. www.abf.cz

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY. www.abf.cz ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.abf.cz 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY ÚVODNÍ SLOVO FOR GARDEN FOR GREENERY Termín konání: 17. 20. března 2011 Místo konání: Pražský veletržní areál Letňany Organizátor:

Více

Jarní veletrhy bydlení slaví další úspěch

Jarní veletrhy bydlení slaví další úspěch Jarní veletrhy bydlení slaví další úspěch Pečlivě připravovaná událost jarní výstavnické sezóny je za námi. Jarní veletrhy bydlení ve složení FOR FURNITURE, FOR HABITAT, FOR OFFICE, FOR GARDEN a BYDLENÍ,

Více

RESTA Vilnius, Litva Obor stavebnictví a renovace

RESTA Vilnius, Litva Obor stavebnictví a renovace Vilnius, Litva Obor stavebnictví a renovace Ve dnech 26. 29. dubna 2017 se v areálu Litevského výstavního a kongresového centra LITEXPO v hlavním městě Vilnius uskuteční specializovaná stavební výstava

Více

AQUA-THERM Praha března 2014 NOVÝ TERMÍN DVOULETÝ CYKLUS. PVA EXPO PRAHA LETŇANY

AQUA-THERM Praha března 2014 NOVÝ TERMÍN DVOULETÝ CYKLUS. PVA EXPO PRAHA LETŇANY 20. jubilejní ročník mezinárodního odborného veletrhu vytápěcí, ventilační, klimatizační, měřící, regulační, sanitární a ekologické techniky NOVÝ TERMÍN DVOULETÝ CYKLUS AQUA-THERM Praha 4. 7. března 2014

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE NOMENKLATURA

ZÁKLADNÍ INFORMACE NOMENKLATURA ZÁKLADNÍ INFORMACE Reklama, Polygraf 2011 18. ročník veletrhu reklamy, médií, polygrafie a obalů Termín konání: 23. 25. března 2011 Místo konání: Výstaviště Praha Holešovice Pořadatel: M.I.P. Group, a.s.

Více

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2018 SOUTĚŽ POPAI AWARDS KONFERENCE POPAI FÓRUM SPOLEČENSKÝ VEČER slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěží POPAI AWARDS, Hvězda 3D

Více

Brno Výstaviště 23. 27. 4. 2013

Brno Výstaviště 23. 27. 4. 2013 Brno Výstaviště 23. 27. 4. 2013 Souběžně probíhá: www.stavebniveletrhybrno.cz www.mobitex.cz Stavební veletrhy Brno nejenom o úsporách energií a možnostech jejich financování Stavební veletrhy Brno přinesly

Více

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením Obsah: představení produktu měsíčník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce pořádané Sdružením další možnosti plnění Partnerství v Service Clubu Vám

Více

PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS!

PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS! PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS! PROFESIONÁLNÍ ŘEŠENÍ DOKONALÝ SERVIS AKTIVNÍ PŘÍSTUP DLOUHOLETÁ PRAXE V OBORU V TUZEMSKU I ZAHRANIČÍ SPOLEHLIVÁ KOMUNIKACE DOBRÝ POCIT ZE SPOLUPRÁCE.A URČITĚ ZARUČENÝ

Více

SPONZORSKÝ BALÍČEK ROK 2015 SEMINÁŘE

SPONZORSKÝ BALÍČEK ROK 2015 SEMINÁŘE SEMINÁŘE Semináře jsou pravidelné vzdělávací programy, které se konají každý třetí čtvrtek v měsíci v dopoledních hodinách a nabízí jedinečný pohled do problematiky a praxe šetrného stavebnictví v České

Více

OHLÉDNUTÍ ZA FOR FURNITURE a FOR OFFICE

OHLÉDNUTÍ ZA FOR FURNITURE a FOR OFFICE /4/ duben 2013 OHLÉDNUTÍ ZA FOR FURNITURE a FOR OFFICE Od 21. do 24. března proběhl na výstavišti v Letňanech historicky největší soubor veletrhů o bydlení FOR HABITAT, v jehož rámci byly výstavy FOR FURNITURE

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY. www.abf.cz

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY. www.abf.cz ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.abf.cz 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY Termín konání: 17. 20. března 2011 Místo konání: Pražský veletržní areál Letňany Organizátor: ABF, a.s. Soubor veletrhů: Počet

Více

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2016 SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 SPOLEČENSKÝ GALA VEČER 24.11.2016 / PRAHA POPAI CENTRAL EUROPE Daniela Krofiánová

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ. Druhý kongres finančních profesionálů. Předpokládaný termín: listopad Konferenční centrum City, Praha 4

NABÍDKA PARTNERSTVÍ. Druhý kongres finančních profesionálů. Předpokládaný termín: listopad Konferenční centrum City, Praha 4 Druhý kongres finančních profesionálů NABÍDKA PARTNERSTVÍ Předpokládaný termín: listopad 2016 Délka kongresu: dva dny (pátek+sobota) Místo konání: Konferenční centrum City, Praha 4 Organizátor: Financial

Více

Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA

Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA 1 /OBSAH/ PVA EXPO PRAHA...3 BOARDY...4 TRIBOARD PEVNÉ BILLBOARDY MOBILNÍ BILLBOARDY VENKOVNÍ PLOCHA AREÁLU...5 VLAJKY POKLADNY PLOCHY NA OPLOCENÍ

Více

MEZINÁRODNÍ VELETRH HODIN, HODINEK, ZLATÝCH A STŘÍBRNÝCH ŠPERKŮ NOVĚ: EXCLUSIVE GALLERY VÝBĚROVÁ PŘEHLÍDKA HODINEK A ŠPERKŮ

MEZINÁRODNÍ VELETRH HODIN, HODINEK, ZLATÝCH A STŘÍBRNÝCH ŠPERKŮ NOVĚ: EXCLUSIVE GALLERY VÝBĚROVÁ PŘEHLÍDKA HODINEK A ŠPERKŮ 28. MEZINÁRODNÍ VELETRH HODIN, HODINEK, ZLATÝCH A STŘÍBRNÝCH ŠPERKŮ NOVĚ: EXCLUSIVE GALLERY VÝBĚROVÁ PŘEHLÍDKA HODINEK A ŠPERKŮ DESIGN GALLERY PREZENTACE MLADÝCH DESIGNÉRŮ www.hodinyaklenoty.cz ORGANIZÁTOR

Více

ARCH, FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA

ARCH, FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA Výsledky soutěží o nejlepší exponát GRAND PRIX a o nejpůsobivější expozice TOP EXPO u příležitosti veletrhů FOR ARCH, FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA a FOR WASTE 2013 Soutěže o nejlepší exponát/technologii,

Více

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek Czech Design Week O projektu: Festival chce založit tradici mezinárodně pojaté přehlídky designu, tedy propojení Prahy, českých regionů a zahraničí. Nepůjde jen o klasickou výstavu, ale zároveň o vytvoření

Více

NABÍDKA REKLAMY. CENÍK INZERCE SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY zahrnuje: VELETRŽNÍ PRŮVODCE V RÁMCI SOUBORU VELETRHŮ FOR FAMILY

NABÍDKA REKLAMY. CENÍK INZERCE SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY zahrnuje: VELETRŽNÍ PRŮVODCE V RÁMCI SOUBORU VELETRHŮ FOR FAMILY NABÍDKA REKLAMY V RÁMCI SOUBORU VELETRHŮ FOR FAMILY CENÍK INZERCE SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY zahrnuje: 17. veletrh bydlení FOR HABITAT, 4. veletrh zahradní architektury nábytku a techniky FOR GARDEN, 6.

Více

FOR FURNITURE A FOR OFFICE SPOLUORGANIZOVANÉ AČN JSOU ZA NÁMI

FOR FURNITURE A FOR OFFICE SPOLUORGANIZOVANÉ AČN JSOU ZA NÁMI /4/ duben 2014 17. DUBNA SE KONÁ VALNÁ HROMADA AČN Kromě jiného, bude na valné hromadě podána zpráva o hospodaření AČN v roce 2013 a zpráva revizní komise. Dále, výroční zpráva, vyhodnocení letošního ročníku

Více

DO 15.1.2016 JE MOŽNÉ SE PŘIHLÁSIT K OCENĚNÍ NÁBYTEK ROKU 2016

DO 15.1.2016 JE MOŽNÉ SE PŘIHLÁSIT K OCENĚNÍ NÁBYTEK ROKU 2016 /11/ PROSINEC 2015 DO 15.1.2016 JE MOŽNÉ SE PŘIHLÁSIT K OCENĚNÍ NÁBYTEK ROKU 2016 Od 1.10. sekretariát AČN přijímá přihlášky k ocenění NÁBYTEK ROKU 2016. Ty je možné dle propozic zasílat na adresu Asociace

Více

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE Vážení členové Svazu polygrafických podnikatelů, získejte konkurenční výhodu a prezentujte svá tiskovářešení a nabídku sortimentu na největším odborném veletrhu NABÍDKA

Více

Odborná konference určená ředitelům škol a pedagogům, ICT koordinátorům a prezentacím komerčních firem nabízejících řešení pro školy.

Odborná konference určená ředitelům škol a pedagogům, ICT koordinátorům a prezentacím komerčních firem nabízejících řešení pro školy. Odborná konference určená ředitelům škol a pedagogům, ICT koordinátorům a prezentacím komerčních firem nabízejících řešení pro školy. Obchodní nabídka pro partnery projektu Přednáškový sál v pavilonu G2

Více

Zpráva propagační sekce AVTČ Období

Zpráva propagační sekce AVTČ Období Zpráva propagační sekce AVTČ Období 2015-2016 Hlavní pilíře propagace AVTČ 1. Členská základna 2. Výstavy (OZE) 3. Semináře (školení, workshopy) 4. Konference (pro projektanty TZB, architekty) 5. Publikace

Více

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Obsah O nás... 2 Profil projektů... 2 O portálu www.krbyfotogalerie.cz... 3 Reklama na www.krbyfotogalerie.cz... 4 A, Balíčky pro firmy... 4 B, Bannery... 5 C, PR články,

Více

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ za podpory Moravskoslezského kraje DÁDA PATRASOVÁ HOST VELETRHU 2012 Hlavní partneři veletrhu 2012: Partneři veletrhu 2012: AUTOCENTRÁLA PF Mediální partneři

Více

23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště

23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Komplex veletrhů Mezinárodní veletrh investičních příležitostí, podnikání a rozvoje v regionech Mezinárodní veletrh komunálních technologií a služeb Mezinárodní veletrh

Více

INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE

INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE ZAMĚŘENÍ VELETRHU dvoudenní vzájemný dialog účastníků stavebního a realitního trhu ve formě akce Business-to-business (B2B) spolu s představiteli veřejné správy obcí, kraje

Více

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Finále soutěže se koná v luxusních prostorách hotelu v Praze Jedinečná

Více

Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015

Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015 Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015 Aktualizovaná verze ke dni 14. 9. 2015 O anketě Soutěžní anketu Dřevěná stavba roku (DSR) vyhlašuje Nadace dřevo pro život. Účelem ankety je prezentovat

Více

17. VELETRH BYDLENÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.forhabitat.cz 18. 21. 3. 2010 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY

17. VELETRH BYDLENÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.forhabitat.cz 18. 21. 3. 2010 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 17. VELETRH BYDLENÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forhabitat.cz 18. 21. 3. 2010 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé, veletrh FOR HABITAT má za sebou již 17. ročník

Více

FOR GASTRO & HOTEL 2017

FOR GASTRO & HOTEL 2017 ODBORNÝ KONGRES LOGO VELETRHU PODTITULEK FOR GASTRO & HOTEL 2017 5.-6. ŘÍJNA 2017 Informace o kongresu 7. MEZINÁRODNÍ VELETRH HOTELOVÉHO A RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ, POTRAVINÁŘSTVÍ A GASTRONOMIE Největší

Více

OPAKOVÁNÍ SEMINÁŘE JAK VYTVOŘIT DOKONALOU FOTOGRAFII 7.10.2015!

OPAKOVÁNÍ SEMINÁŘE JAK VYTVOŘIT DOKONALOU FOTOGRAFII 7.10.2015! /8/ ZÁŘÍ 2015 OPAKOVÁNÍ SEMINÁŘE JAK VYTVOŘIT DOKONALOU FOTOGRAFII 7.10.2015! 2.9. proběhnul kurz Institutu bytového designu o fotografování nábytku a interiéru. Zcela zaplněná kapacita a zájem dalších

Více

ZÁVěREčNÁ ZPRÁVA Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů

ZÁVěREčNÁ ZPRÁVA Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů ZÁVěREčNÁ ZPRÁVA Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů 5-8.11. Caravaning Brno je nejen odborným veletrhem, ale i komunitním setkáním příznivců životního stylu, k němuž patří svobodné a nezávislé

Více

/5/ květen 2014 17. DUBNA PROBĚHLA VALNÁ HROMADA AČN

/5/ květen 2014 17. DUBNA PROBĚHLA VALNÁ HROMADA AČN /5/ květen 2014 17. DUBNA PROBĚHLA VALNÁ HROMADA AČN 17. dubna proběhla ve Stříteži nedaleko Jihlavy valná hromada Asociace českých nábytkářů. Valná hromada je vrcholným orgánem asociace a koná se většinou

Více

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 LOOK BELLA 2015 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Semifinále soutěže proběhne

Více

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Obsah O nás... 2 Profil projektů... 2 O portálu www.fotogaleriekoupelny.cz... 3 Reklama na www.fotogaleriekoupelny.cz... 4 A, Balíčky pro firmy... 4 B, Bannery... 5 C, PR

Více

Vánoční hvězdy v Karlíně

Vánoční hvězdy v Karlíně Nabídka spolupráce 2014 Minulý rok se konal koncert Vánoční Hvězdy v Karlíně v Hudebním Divadle Karlín, na kterém vystoupily hvězdy jako J. Ledecký, L. Machálková, P. Vítek, J. Zelenková, R. Schwab, M.

Více

JOB FAIR 2008 MEZINÁRODNÍ VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ CHARAKTERISTIKA PROJEKTU

JOB FAIR 2008 MEZINÁRODNÍ VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ CHARAKTERISTIKA PROJEKTU 2 CHARAKTERISTIKA PROJEKTU Veletrh se zaměřením na setkání potenciálních zaměstnavatelů, personálních agentur s cílovou skupinou volných pracovních sil TERMÍN KONÁNÍ 7. 9. října 2008 Společně s projekty

Více

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 Stovky netradičních automobilů Bohatý doprovodný program Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 3. až 4. 9. 2016, PVA EXPO PRAHA Velkolepá automobilová show evropského formátu

Více

4.10. TISKOVÁ KONFERENCE PŘI FOR INTERIOR

4.10. TISKOVÁ KONFERENCE PŘI FOR INTERIOR /10/ listopad 2012 4.10. TISKOVÁ KONFERENCE PŘI FOR INTERIOR Hlavním bodem tiskové konference byl start soutěže NÁBYTEK ROKU 2013. Dále byly zveřejněny statistické údaje o nábytkářském průmyslu a prognóza

Více

BULLETIN. 179. Žofínské fórum. konané pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky. Čeští zemědělci, ostrůvek uprostřed Evropské unie

BULLETIN. 179. Žofínské fórum. konané pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky. Čeští zemědělci, ostrůvek uprostřed Evropské unie BULLETIN 179. Žofínské fórum konané pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky Čeští zemědělci, ostrůvek uprostřed Evropské unie Praha, Velký sál paláce Žofín 26. 5. 2015 179. Žofínské fórum konané

Více

PROFIL společnosti heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace STAVEBNÍHO SYSTÉMU vývoj FIRMY

PROFIL společnosti heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace STAVEBNÍHO SYSTÉMU vývoj FIRMY PROFIL společnosti heluz cihlářský průmysl v. o. s. nová generace STAVEBNÍHO SYSTÉMU vývoj FIRMY oceněná KVALITA heluz KOMPLEXNÍ SYSTÉM Nová generace stavebního systému Společnost HELUZ cihlářský průmysl

Více

Průběžné vyhodnocení projektu R1/P3 k 30-06-2011

Průběžné vyhodnocení projektu R1/P3 k 30-06-2011 Průběžné vyhodnocení projektu R1/P3 k 30-06-2011 Obsah: přehled realizovaných aktivit v R1/P1 dle činností ve schváleném projektu přehled realizovaných aktivit v R1/P2 dle činností ve schváleném projektu

Více

Doprovodný program veletrhů REKLAMA POLYGRAF 2017, OBALY 2017

Doprovodný program veletrhů REKLAMA POLYGRAF 2017, OBALY 2017 Doprovodný program veletrhů REKLAMA POLYGRAF 2017, OBALY 2017 24. 4. 2017 Vstupní hala II, Přednáškový sál 4 11:00 11:45 ČEŠI A REKLAMA výsledky výzkumu postojů české veřejnosti k reklamě Účastníci panelu:

Více

Spojené uměleckoprůmyslové závody v Brně

Spojené uměleckoprůmyslové závody v Brně Spojené uměleckoprůmyslové závody v Brně M E Z I V Á L E Č N Á B Y T O V Á K U L T U R A Spojené UP závody význam jeden z největších a nejvýznamnějších výrobců nábytku u nás, výroba nábytku průmyslovou

Více

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků 19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků Pro PARTNERY A VYSTAVOVATELE přináší akce příležitost aktivní prezentace svého portfolia produktů a služeb a především novinek před vybranou cílovou

Více

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017 g marketin idea USPECH REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017 Reklama a její možnosti promotion Outdoor reklama v Průmyslovém paláci (PP) a areálu Výstaviště Holešovice (VH) Mapa outdoorové reklamy v PP a VH Billboardové

Více

Monitoring mediálních výstupů

Monitoring mediálních výstupů Monitoring mediálních výstupů Fórum realitních, stavebních a investičních příležitostí na Plzeňsku FINPEX 2014 Monitorované období: 1. září 15. října 2014 Zpracovala: Mgr. Martina Kurfirstová, ImaginePR,

Více

REGENERACE, REKONSTRUKCE, FINANCOVÁNÍ 22. - 24. 2. 2007 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

REGENERACE, REKONSTRUKCE, FINANCOVÁNÍ 22. - 24. 2. 2007 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 1 REGENERACE, REKONSTRUKCE, FINANCOVÁNÍ 22. - 24. 2. 2007 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2007 2 Ročník 1. ZÁKLADNÍ STATISTICKÉ ÚDAJE Datum konání 22. 2. 24. 2. 2007 Termín pronájmu 20. 2. - 25. 2. 2007 Místo konání

Více

Závěry výroční členské schůze z

Závěry výroční členské schůze z Závěry výroční členské schůze z 27.11.2018 Závěry členské schůze Členská schůze vzala na vědomí: Zprávu o činnosti za období 11/2017-10/2018 Aktivity a témata Rady pro rok 2019 Nová legislativní témata

Více

Přehlídka krajových specialit a kuchyně

Přehlídka krajových specialit a kuchyně Přehlídka krajových specialit a kuchyně Základní informace Termín konání: 16. 19. září 2010 Místo: Praha, Kampa Místo na trhu: Tento nový projekt pokrývá a propojuje oblasti, kterým specializovaná akce

Více

/1/ LEDEN 2017 NÁBYTEK ROKU 2017 MÁ DALŠÍ NOVÉ PARTNERY

/1/ LEDEN 2017 NÁBYTEK ROKU 2017 MÁ DALŠÍ NOVÉ PARTNERY /1/ LEDEN 2017 NÁBYTEK ROKU 2017 MÁ DALŠÍ NOVÉ PARTNERY Ocenění NÁBYTEK ROKU 2017 má nové partnery. Dalšími partnery se v prosinci staly společnosti DDL, Hettich, Kronospan, Špinar Software a Ma- Dona.

Více

/7/ červenec 2014 ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA AČN 2/2014

/7/ červenec 2014 ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA AČN 2/2014 /7/ červenec 2014 ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA AČN 2/2014 Na programu jednání představenstva bylo kromě jiného: Osobní účast ředitele projektu IBF a MOBITEX, ing. Radima Tichého. AČN má zájem o spolupráci na

Více

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Mistrovství Evropy v softballu žen 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Hlavní pořadatel Pořadatelé: Nejprestižnější evropský turnaj opět v ČR Nejprestižnější

Více

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ SRPNOVÉ HODOVÁNÍ 21. 23. 8. 2015, KUTNÁ HORA JEDINEČNÝ MEZINÁRODNÍ ZÁVOD HISTORICKÝCH VOZIDEL DO ROKU VÝROBY 1936 POD ZÁŠTITOU NÁRODNÍHO TECHNICKÉHO MUZEA, SPOJENÝ S KULTURNÍM PROGRAMEM A BOHATOU NABÍDKOU

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.pvaexpo.cz 22. VELETRH BYDLENÍ, STAVBY A REKONSTRUKCÍ 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH NÁBYTKU A BYTOVÉHO DESIGNU

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.pvaexpo.cz 22. VELETRH BYDLENÍ, STAVBY A REKONSTRUKCÍ 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH NÁBYTKU A BYTOVÉHO DESIGNU 22. VELETRH BYDLENÍ, STAVBY A REKONSTRUKCÍ 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH NÁBYTKU A BYTOVÉHO DESIGNU 5. MEZINÁRODNÍ VELETRH KANCELÁŘSKÉHO NÁBYTKU, VYBAVENÍ OBCHODNÍCH A SPOLEČENSKÝCH PROSTOR 9. MEZINÁRODNÍ VELETRH

Více

Kulatý stůl stavebního fóra a společnosti Trigema. Pavel Ševera, pavel.severa@spir.cz, duben 2014

Kulatý stůl stavebního fóra a společnosti Trigema. Pavel Ševera, pavel.severa@spir.cz, duben 2014 Rezidence a internet Kulatý stůl stavebního fóra a společnosti Trigema Pavel Ševera, pavel.severa@spir.cz, duben 2014 O asociaci SPIR Sdružení pro internetovou reklamu profesní asociace (JIC), reprezentant

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět NABÍDKOVÝ KATALOG www.pvaexpo.cz Místo, kde jste vidět Vítáme Vás na prestižní veletržní a výstavní adrese v Letňanech! PVA EXPO PRAHA je ideálním místem k prezentaci jakýchkoli výrobků, technologií a

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět NABÍDKOVÝ KATALOG www.pvaexpo.cz Místo, kde jste vidět Vítáme Vás na prestižní veletržní a výstavní adrese v Letňanech! PVA EXPO PRAHA je ideálním místem k prezentaci jakýchkoli výrobků, technologií a

Více

Festival, který vám nasadí brouka do hlavy

Festival, který vám nasadí brouka do hlavy akce roku Festival, který vám nasadí brouka do hlavy www.festivalevolution.cz závěrečná zpráva 18. 20. 3. 2016 Výstaviště Praha Holešovice Bio styl Zdraví Eco world Osobní rozvoj Alternativa 1 Jsem rád,

Více

Celostátní soutěž. zná své vítěze!

Celostátní soutěž. zná své vítěze! Tisková zpráva ze dne 11. 11. 2009 Celostátní soutěž zná své vítěze! Galavečera Český energetický a ekologický projekt roku 2008 se v úterý 10. listopadu 2008 v Betlémské kapli zúčastnilo 456 významných

Více

ZHODNOCENÍ KONFERENCE DEN MALÝCH OBCÍ

ZHODNOCENÍ KONFERENCE DEN MALÝCH OBCÍ ZHODNOCENÍ KONFERENCE DEN MALÝCH OBCÍ 20. LISTOPADU 2018 OLOMOUC 27. LISTOPADU 2018 PRAHA PARTNER KONFERENCE V PRAZE Československá obchodní banka, a. s. POŘADATELÉ Časopis OBEC & finance Komora obcí při

Více

AS-interface Česká republika 2006

AS-interface Česká republika 2006 Výroční zpráva zájmového sdružení právnických osob AS-interface Česká republika 2006 1 Akce 1.1 AMPER 2006 Ve dnech od 4. do 7. dubna 2006 se v Pražském veletržním areálu Letňany uskutečnil 14. ročník

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

místo kde budete vidět

místo kde budete vidět místo kde budete vidět veletrhy nejmodernější a největší multifunkční veletržní areál v Praze celková plocha výstaviště 105 000 m² 7 moderních ocelových hal o celkové ploše 35 000 m² možnost náročného

Více

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI marketing idea USPECH REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI Reklama a její možnosti promotion Outdoor reklama v Průmyslovém paláci (PP) a areálu Výstaviště Holešovice (VH) Mapa outdoorové reklamy v PP a VH Billboardové

Více

ORNELA UVÁDÍ GIORGIO FASHION SHOW

ORNELA UVÁDÍ GIORGIO FASHION SHOW ORNELA UVÁDÍ GIORGIO FASHION SHOW 25. října 2013 Parkhotel Plzeň GALAVEČER PLNÝ MÓDY A ZNÁMÝCH OSOBNOSTÍ CHOREOGRAFIE: PETR ČEJKA PŘEDSTAVENÍ SHOW Módní přehlídky luxusních značek v choreografii Petra

Více

KONFERENCE SENIOR LIVING 2006-2011

KONFERENCE SENIOR LIVING 2006-2011 KONFERENCE SENIOR LIVING 2006-2011 Odborná konference SENIOR LIVING se jako jediná v České republice věnovala problematice bydlení seniorů. Stěžejními tématy konference je bydlení a kvalita života seniorů

Více

TEL AVIV, IZRAEL VYBAVENÍ, PRODUKTY, SLUŽBY A TECHNOLOGIE PRO OBLAST HOREKA - POHOSTINSTVÍ, MALOOBCHOD, INSTITUCIONÁLNÍ A PROFESIONÁLNÍ SEKTORY

TEL AVIV, IZRAEL VYBAVENÍ, PRODUKTY, SLUŽBY A TECHNOLOGIE PRO OBLAST HOREKA - POHOSTINSTVÍ, MALOOBCHOD, INSTITUCIONÁLNÍ A PROFESIONÁLNÍ SEKTORY POHOSTINSTVÍ, MALOOBCHOD, INSTITUCIONÁLNÍ A PROFESIONÁLNÍ SEKTORY Komplex mezinárodních veletrhů HOTEX - KITEX (souběžně probíhá ISRAFOOD) je hlavní izraelskou platformou pro profesionální a obchodní setkání

Více

PŘEDSTAVENÍ MAGAZÍNU

PŘEDSTAVENÍ MAGAZÍNU MEDIAKIT 2019 Revue for the presentation of Czech and Slovak architecture Revue pro prezentaci české a slovenské architektury Únor / February 2018 Cena: 185 Kč / Price: 7 EUR Revue for the presentation

Více

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy ICANDO CUP 07.07.2012 6. Mezinárodní Den Aktivace Lidských Schopností Turnaje o ceny v hodnotě 200.000 Kč Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy Žluté lázně start od 10 hod. www.icando-cup.cz

Více

Investujte do správných partnerů. Investujte do své budoucnosti.

Investujte do správných partnerů. Investujte do své budoucnosti. Investujte do správných partnerů. Investujte do své budoucnosti. Pozvánka k prezentaci na veletržní a konferenční přehlídce o franšízingu Franchise Days Prague 2012 / FrAMchise Day 2012 Dovolte nám, abychom

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme EXPODREV 2014 Mezinárodní odborný veletrh dřevoobráběcího průmyslu Obor: dřevoobráběcí průmysl Veletrh ExpoDrev 2014 je mezinárodní událostí na poli dřevozpracujícího

Více

STUTTGART, NĚMECKO STROJE, VYBAVENÍ A PECE Z PEKAŘSKÉHO A CUKRÁŘSKÉHO ŘEMESLA

STUTTGART, NĚMECKO STROJE, VYBAVENÍ A PECE Z PEKAŘSKÉHO A CUKRÁŘSKÉHO ŘEMESLA Südback je významným místem pro profesionály z oblasti pekařství, cukrářství a návazných odvětví. Kromě navazování kontaktů slouží k výměně názorů a informací, prezentaci aktuálních trendů, vývoje a inovací.

Více

Zveme Vás k účasti a návštěvě největšího veletrhu elektrotechniky v ČR

Zveme Vás k účasti a návštěvě největšího veletrhu elektrotechniky v ČR Zveme Vás k účasti a návštěvě největšího veletrhu elektrotechniky v ČR Ve dnech 24. 27. 3. 2015 se na brněnském výstavišti uskuteční 23. ročník mezinárodního veletrhu elektrotechniky, elektroniky, automatizace,

Více

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nabízíme: Nabízíme unikátní kolekce i pro tu nejnáročnější klientelu. Cílem je vytvořit kompletní interiéry v souladu s nejnovějšími

Více